Flancpárbaj: Hinari vs Kin

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Csüt. Feb. 27 2014, 20:53

Azt a tényt, hogy ott voltam a 14-ik bosson, mondani lehetne szerencsétlen véletlennek, de nyilván logikusan végiggondolt, alaposan meggondolt döntés volt… Francokat! Életem talán legvacakabb döntése volt, hogy sok stratéga és képzett harcos közé mentem. Gondoltam, hogy ha mobok elleni csatában jó vagyok, akkor menni fog ez a küzdelem egy boss ellen is, hiszen egy kutya, legfeljebb kicsit láb alatt leszek a sok összeszokott frontharcos számára. Azt hallottam, hogy most úgyis sok az új arc közöttük, bár azok meg falkarolt tagok, meg stuff, azért abban reménykedtem, nem lógok ki nagyon a sorból. Cifrábbat káromkodni se tudtam volna, nemhogy tévedni!

Ott voltam béna öltözékben, ami kivételesen csak még kihívóbbá tett, mármint figyelemfelkeltő volt, igen, és erre rá jött az, hogy senkit nem ismertem, nem voltam tisztában a képességeikkel, a szerepkörükkel. Számomra hatalmas negatív csalódás voltam a saját szememben is. Ráadásul látták az arcom! Tudok hajszínt váltani, másik formára állítani, ilyesmi, de az arcom akkor is az enyém marad. Ezt már eleget szidtam magamban. Így bármit is tehetek, el már nem bújhatok előlük.Direkt próbáltam olyan helyeken keresni, ahol ezek a frontharcosok nem járhatnak. Mert minek tengetné a napjait egy hatos szintű erdőben éppen? Vagy egy emelt nehézségi fokozatú kazamatában a harmadikon? Amúgy se voltam nagy városjáró, de azóta különösen próbáltam elkerülni a nagy tömeggel járó helyeket. Mert biztos voltam benne, hogy akkor összefutok valakivel. Nem lesz elég a látásom vagy az észlelésem, hogy hamarabb kiszúrjam én őt, mint ő engem – gondoltam. De azt soha el nem képzeltem, legfeljebb legrosszabb álmaimban, hogy abban a pillanatban ahogy egy ismerős arccal összeakad a tekintetünk, mint ahogy az történt is, reakcióidőm egyenesen a nullára csökkenjen, lábam legyökerezzen, és másodpercekig ott álljak lefagyva, amíg rájövök, hogy igen, pont ez a csaj is ott volt a bossgyakáson, igen, onnan ismerős, igen, ismerjük is egymást konkrétan.

Francba! – motyogtam az orrom alá, majd sietősre fogtam a lépteimet, hátha el tudok spurizni előle a tömegben.


A hozzászólást Kincaid összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 27 2014, 21:30-kor.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 27 2014, 21:27


Szoktak lenni apró részletek, alig észrevehető dolgok, gondolatok vagy éppen benyomások, amik az adott helyzetben a legkevésbé sem fontosak, és ekképpen én majdnem mindig ignorálom is őket. Most fő a tisztánlátás, a ránk váró feladat prioritást élvez, igen, most nem érdemes ezzel vagy éppen azzal foglalkozni. És ez így is van rendjén. Mégis, ha akad pár szabad percem, lassabb órám, amit el kéne tölteni, rendre eszembe jutnak ezek a kis apróságok, és én nem tudok nem agyalni rajtuk egy sort. Vagy éppen hosszú perceket, amiknek a végén elhúzom a számat, hogy nem lettem okosabb. Mint például annál a fiúnál. Soha nem láttam még, pedig több, mint egy éve itt vagyok, itt vagyunk, és olyanról sem hallottam, hogy valaki rögtön a front szintjére kerüljön egy esetleges sztázis után. De nem is ez zavart, hanem a hozzáállása, meg amúgy a kasztja is, bár utóbbit semmi esetre se vallottam volna be magamnak. Miért csak most? Egy lovagnak a feladata lenne mások védelme, főleg, ha képes is erre a bizonyos feladatra, a minimum szintje alapján pedig ebben nem kételkedtem. Mégse láttuk még egyetlen szintfőnöknél sem, persze lehetett új, mint például Yuichi, de hogy senki sem ment oda hozzá, senki sem ismerte a csapatból… roppant furcsa volt. A fogaimat csikorgattam, a szobám plafonját nézve, amikor eszembe jutott. Kérdések. Kérdések, amikre nem tudtam a választ, de megfogadtam magamban, hogy legközelebb kiderítem, abban a másodpercben, ahogy találkozunk. Mondjuk a következő bosson.

A pillanat azonban hamarabb jött, mint azt vártam, így szemöldökömet enyhén emelve konstatáltam, hogy egy ideig nem mozdul, majd elindul… az ellenkező irányba. Nem, ez az a helyzet, amit nem hagyok, nem is hagyhatok annyiban, bármennyire is hozom magam kellemetlen helyzetbe – csak az a gondolat nyugtatott valamelyest, hogy őt jobban. Utolértem, majd egy könnyed fordulattal eléje álltam, megtorpanásra késztetve, ha esetleg ki akart volna kerülni, úgy nem hagytam magam.
- Szia – köszöntöttem mosolyogva, hangomban semmiféle neheztelésre utaló jel nem volt, igyekeztem előbb informálódni, és csak utána kialakítani a végleges véleményem – Mi járatban errefelé? – folytattam, mintha csak egy ismerőssel beszélgetnék. Nem lett volna jó rögtön a formális mondatokkal kezdeni, főleg úgy, hogy semmit sem tudtam róla, és a reakcióiról sem, így tehát csöndben vártam a válaszára, hogy mondjon végre pár szót, ami közelebb visz ahhoz a bizonyos megoldáshoz.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Csüt. Feb. 27 2014, 22:02

Ugyanmár! Fel sem néztem rá – persze nem is kellett, hiszen tudtam, hogy Ő lépett elém (továbbra is határozottan francba!). Nagyvárosi rutinnal léptem odébb. Nem is látlak – próbáltam tudatosítani benne. Észre se vettelek – üzentem volna neki, ha éppen rendelkezésemre állna bármilyen telepatikus erő. Helyette viszont igyekeztem minden mással a tudtára adni. Úgy kerültem volna ki, mintha ott sincs. Elém lépett, lecövekelt – ez csak megkönnyíti a dolgom.

Gyorsabba ritmusban pattognak lépteim a város macskakövén, ahogy igyekszem ellépni mellőle. Hogy miért? Kérlek! Bagatell a kérdés. Mondhatnám, hogy mert csak. Nincs kedvem a beszélgetéshez, nincs kedvem más kérdésekhez, és főleg nincs kedvem válaszokat is adni rájuk. Ez volna a felszínes ok. A mélyben azonban más erők mozognak: tudom, hogy felhívtam magamra a figyelmet, és most igyekszem menekülni, mielőtt a nyakamba varnak helyette valamit, mondván, hogy aki magas szintű, az vállaljon be többet másokért.

Nem veszek semmit, köszi! – ráznám le a lányt, ha megint próbálna megállítani. Városi beidegződés. Nem vásárolok, nem írok alá, ugyan már, dehogy adakozom, nincs is miből. Tényleg nincs. Nem csak pénzem, hanem türelmem sem most egy ilyesmihez. Hogy most fél óra vagy egy óra az életemből, mire lerázom. Nem, úgyse fogok megismerkedni vele. Nem, francot sem érdekel, ha még ő adna pénzt. Szóval igazság szerint semmi sem. Egyetlen dolog izgat: hogy minél hamarabb ki tudjak lépni ebből a szituációból. Itt hagyhassam a csajt is, meg… Bár nem vagyok tisztában azzal, mit is akarhat pontosan, de biztosan azt is. Jól megvagyok. Kicsit zötyögős néha egyedül, de ki lehet bírni. Ha anonimitásban maradok, egész jól ellébecolok. Nekem jó, ha ez így is marad.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 27 2014, 23:40


Nem is reagált rám. Sőt, határozottan ignorált, pedig, azt hiszem, én mindent megtettem, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Felhúzott szemöldökkel néztem utána, ahogy egyetlen szó nélkül kikerül, mintha csak egy útszéli bábu lennék, ami valahogyan eléje került. Pff. Most vagy süket, vagy enyhén szellemi fogyatékos, vagy csak direkt bosszantani próbál. Ami azt illeti, én az utóbbira tippeltem, így pár lépés után – hiába, valamire jó az a nyúlcipő is – beértem, és már éppen szólásra nyitottam volna ajkaim, amikor kijelentette, hogy ő bizony nem vesz semmit. Mindeközben persze egy pillanatig sem lassított le, nekem viszont jópár másodpercbe beletelt, mire felocsúdtam az elképedésemből. Kezdtem elveszíteni a türelmemet, nem, nem hittem, hogy nem ismert fel, ahhoz azért elég… hogy is fejezzem ki magam… híres voltam? Nem, ez nem jó szó, magam sem hittem el igazából. De ott volt, egy minibosst és egy bosst végigharcoltunk „együtt”, abból az egyiket ráadásul én szerveztem, és ha csak egy minimálisan is figyelt a terem előtti szavaimra, tudnia kellett, hogy létezem.
Elhúztam a szám, majd sóhajtottam egyet, és harmadszor is eléje léptem, ezúttal azonban határozottabban és egy picit ingerültebben is, mint eddig. Mégis mit képzel magáról? Azt hiszi, ha levegőnek néz, előbb-utóbb otthagyom? Hm, mintha megtehetném ezek után. Na idefigyelj, lovagfiú – kezdtem volna bele, de aztán rájöttem, hogy csak fölöslegesen húzom fel magam, így inkább megválogattam a hozzá intézett szavaimat, igyekeztem leplezni a nemtetszésemet, bár elég nehezemre esett.
- Hinari vagyok, tudod, a bossról – ha ki akart volna kerülni, csalódnia kellett, mellette sétáltam, tartva a tempóját, enyhén behajolva eléje, hogy lássam a szemét. Valamiféle szemkontaktust fenn akartam tartani, hogy a reakcióiból következtethessek, ha egyáltalán voltak neki. Ám ha továbbra sem volt hajlandó értelmes beszélgetést kezdeményezni, úgy megelégeltem a dolgot, és a homlokomat ráncolva késztettem megállásra: igaz súlyemelésem nem volt, de erőpontjaim igen, így egy fordulattal kerültem szembe vele, ha oldalra akart volna lépni, hát megfogtam a vállát, és magam felé fordítottam – Tudod illik válaszolni, ha kérdeznek – utaltam az előzőekre egy fokkal élesebb hangnemben – Ennyit azért megérdemel a másik, nem? – tettem hozzá, nem hagyva neki lehetőséget a kibúvókra.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Pént. Feb. 28 2014, 21:48

A tömegre bíztam a szituációt. Persze, sokan meghaltak már a kezdeti tízezerből, meg nem mindenki lófrál ezen a szinten, de azért még így is bőven érződik Aincrad egy-egy részén a „túlnépesség”. És igenis látom, hogy itt sokan vagyunk, márpedig ebből egyenesen következik, hogy idővel kénytelen lesz plüssmackó ártatlanságú szemeit végre nem rám szegezni. Én meg abban a pillanatban fogok meglépni előle – határoztam el magam. Persze a tervemre igaz volt az, ami sajnos agyszüleményeim nagy részével előre látható módon történik: nem jönnek be. Ahogy ez sem.

Nem hogy el tudtam volna lépni előle, de masszív némaságom még eredményezett is nem várt fordulatokat:

Uh, ne haragudj, észre se vettem, hogy hozzám beszélsz! – sóhajtottam fel megadóan, miután végre szóhoz jutottam. Bár tekintetem a vállamat markolászó kezét mustrálta. Azon gondolkoztam, hogy vajon mennyi erőpontja lehet, ha képes volt az előbbit megcsinálni velem. Pedig nem lehet olyan magas szintű, mint én… Csak egy frontharcos-marketingbaba. Kiállítják az élre, hogy gyűjtse az embereket, meg buzdítsa a jelenlévőket, aztán csapatmunkával, az ügyesebb, de nem olyan attraktív tagokkal lecsapatják a bosst. Így szokott működni, nem?

Áh, szörnyen rossz az arcmemóriám! Te vagy az… Hanaro? Hinaro? Honari? – próbálkoztam. Az egy dolog, hogy nagyon próbáltam úgy csinálni, mintha nem jutna eszembe a neve, a másik dolog viszont az, hogy attól még nem fogok tényleg úgy kinézni, mint aki bőszen kutat a fejében valamilyen név után. Gondoltam, hogy olyan hülye még ő sem lehet, hogy ne lásson át ezen az elég nagy szemű szitán, és már éreztem is, ahogy ég a lábam alatt a talaj. Bizony gyorsan sipircolni kéne.

Nincs valami programod ma estére? – kérdeztem csábos mosollyal. De mivel az sem volt túl őszinte, az előzőből kiindulva biztos most is érezhette, hogy bizony eléggé meglepett, és nem igazán vagyok a helyzet ura – így a vigyor sem remekelhetett túl jól.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Pént. Feb. 28 2014, 22:21


Most erre mit mondjak? Az még talán rendben van, hogy nem ismert fel, végülis lehet, hogy rémes az arcmimikája, vagy ilyesmi, jó, lehet, hogy az övemen lógó kardnak sem tulajdonított nagy jelentőséget, hiszen a legtöbben nincsenek otthon a fegyverpiacon, és fogalmuk sincs róla, hogy ez nemcsak egy szokványos katana. De hogy ilyen pofátlanul, és, valljuk be, bénán próbálja leplezni, hogy a szemében arra sem vagyok érdemes, hogy megálljon… Ez volt az a pont, ahol csak néztem rá, miközben ő igyekezett kisajtolni magából némi reakciót, odabökve, amiről egyébként ordított, hogy csak mentőmegoldásként hozta szóba. Mélyen beszívtam a levegőt: nem voltam ehhez hozzászokva. De egy kicsit sem. Még a játék elején, még a Naxonnal való találkozás előtt is értem legalább annyit, hogy magukkal egyenrangúnak könyveljenek el, udvarisan válaszoljanak, ha kérdeztem valamit, majd mosolyogva továbbálljanak. Ez a fiú viszont túllőtt a célon. S hogy azért gondolom így, mert eleve nem voltam jó véleménnyel róla a boss miatt? Ugyan, ez meg sem fordult a fejemben. De tényleg. S ahogy a gondolat utat tört magának, úgy engedtem el a vállát, egy kis fáziskéséssel felelve neki, hűvös udvariassággal, hiszen nem voltam én olyan, mint akinek nem számít, hogy megbántja-e a másikat, vagy sem. Nem, én nem voltam ő.
- Hinari.
Rövid és tömör, ám úgy gondoltam, ha bármi egyebet hozzáfűznék, azt nem köszönné meg. Még az is megfordult a fejemben, hogy fogom magam és itthagyom, de azzal pont azt tenném, amit szeretné, hogy tegyek, én pedig nem voltam hajlandó megadni neki az örömöt. Helyette végigmértem őt mégegyszer, majd, teljesen spontán kérdeztem meg tőle azt, ami eredetileg érdekelt. Ami miatt megszólítottam.
- Hogyhogy nem jöttél eddig bossokra, és hogy nem is ismersz senkit? – néztem a szemébe, majd, ha a korábbi bemutatkozásomat nem követte az övé, hozzátettem – Amúgy hogy hívnak?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Pént. Feb. 28 2014, 22:35

Nem válaszolt a kérdésemre! Magamban szitkozódtam. Pedig olyan szépen ott csücsült a nyelvem hegyén, hogy „akkor talán mehetnél is arra a bizonyos programra. Én is megyek akkor az enyémre”, de talán jobb is így. A kérdése szíven ütött. A fenébe is, hogy egyből ráérzett a lényegre. Talán túl nyilvánvaló volt, hogy nagyon keveset vitt le az életemből a boss egy-egy csapása? Elgondolkozva néztem rá, és azt mérlegeltem, mennyit tudhat. Végül, amikor már én is éreztem, hogy csak ki kéne bökni egy választ, megkockáztattam a szokásos sablont:

Csak nem régen értem el a megfelelő szintet hozzá. Nagyon gyorsan haladtatok eddig a boss-okkal, ügyesek vagytok. – Jó taktikának tűnt némi hájjal megkenegetni az egóját. Talán visszavesz a támadó felhangból, én meg kapok pirospontokat.

Hinari – ismételtem utána a pontos nevét. Fontos a jó kapcsolathoz! – Tényleg szörnyű a… memóriám – próbáltam kényelmetlenül feszengeni, mintha sajnálnám az egészet.

A valóság szimplán annyi volt: zavart, hogy fixírozott. Ne nézze a felszereléseimet! Ne vizsgálgasson! Kicsit zavarba is jöttem figyelmének súlya alatt. Ügyetlenül igazítottam meg a kezdő páncélzatom: nehogy valahol kilógjon egy lóláb…

Nagyon a tekintetem kereste. Én legalábbis iszonyatosan igyekeztem, hogy csak az ne kapcsolódjon össze, hátha elárulja a hazugságom, és éppen ezért biztos voltam benne, hogy neki ezért fétise a maga felé fordítás, ezért akarja folyton az arcom látni, mert a tekintetem is éppen olyan alaposan vizslatná. Biztos van benne egy kis igazmondó-vér. Program ki nem süti az ilyen pszichéseket. NerveGear meg nem állítja a csápjaikat. Az én fejemben aztán ne tessék már kutakodni!

Na, program ma estére? – kérdeztem rá bizonytalanul.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Pént. Feb. 28 2014, 23:02


Azért valahol örültem neki, hogy visszavett egy kicsit. Legalábbis úgy látszott, már amennyire a semmitmondó válasza annak számított. Tartalmat persze nem reméltem, valószínű én is valami ilyesmit mondtam volna, ha semmi kedvem nem lett volna őszintén beszélgetni valakivel, vagy elmondani neki azt, amit tényleg gondolok. A dicsérő szöveg nélkül, természetesen. Ám mindezekkel együtt, legalább válaszolt valamit, és az előző pár perc eseményeinek tükrében ez határozott javulást jelentett, így úgy gondoltam, hogy ezúttal én is egy fokkal könnyedebb leszek. Hogy érezze, hogy nálam azzal ér el valamit, hogyha mondjuk észrevesz. Vagy normális ember módjára felel - nem, az intelligens jelzőt direkt nem használtam, attól még eléggé messze volt.
- Azért nagyjából másfél év alatt egyáltalán nem gyors az a tizenakárhány – mentem bele a játékba, hiszen látszólag ebben legalább otthon volt, ellentétben az egyéb, köszönési és egyéb etikai formulákkal. Naigen. Nem mondom, egy idő után unalmassá válhatott, hogy értelmetlen fecsegéssel próbálkozunk, remélve, hogy egy idő után, merő véletlenségből valami olyat is mondunk a másiknak, amivel ténylegesen kezdhet is valamit, de én a magam részéről elvoltam ezzel. Addig se kellett azon agyalnom, hogy miért olyan, amilyen, és hogy miért viszonyul így a dolgokhoz – De nekem furcsa, hogy egyik pillanatról a másikra csakúgy megjelentél, lovagfiú – folytattam, egy kicsit megnyomva a jelzőt, emlékeztetve, hogy továbbra sem mutatkozott be, annak ellenére sem, hogy rákérdeztem – Ráadásul kapcsolatok nélkül – tettem hozzá, végignézve a kezdő felszerelésein és az életsávja melletti üres részen, ahol egyetlen céhikon sem látszódott. Persze mindeközben a világért sem távolodtam volna el tőle, esélyt sem adtam neki, hogy akárcsak érezze a területi előnyt, mint menekülési kiindulópontot. Látszólag egy az előzőnél barátságosabban válaszolgattam, kérdezgettem, ámde azért úgy álltam ott előtte, hogy tudja, nem fogom annyiban hagyni, amíg ki nem nyög végre valami megfelelő mondatot.
Nos, a randira hívás nem tartozott ezek közé.
- Köszi, de már elígérkeztem – mosolyogtam rá ártatlanul, majd egy kis szünet után, lemondóan sóhajtottam – Nos, szerintem ideje lenne komolyan venned – fontam keresztbe a karom: most untam meg a felszínességet, ami ebből az egész szituációból áradt – Azt hiszem ennyire ostobának még te sem nézhetsz, hogy azt hidd, megelégszek ennyivel. Sokkal jobban kedvelem a nyílt, őszinte feleleteket – tettem még hozzá mosolyogva: én sem akartam, hogy félelmetesnek tűnjek, bár nem valószínű, hogy akármi is hatott volna erre a srácra.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Pént. Feb. 28 2014, 23:41

Már nem lett volna ugyan az. Rávághattam volna a korábbi sablonválaszt, amit már egyszer majdnem sikerült kiböknöm, hogy akkor ha már elígérkeztél, talán meg is indulhatnál, de nem, kis gondolkodás után hagytam a fenébe. A pillanat varázsa már oda, nem lenne ugyan olyan jó poén, mint néhány perccel ezelőtt. Au revoir – húztam el a számat.Kis ideig hagytam, hadd lengedezzenek az elhangzott súlyos vádak a levegőben, kettőnk között. Hátha beléjük kap a szél, és messze viszi őket. Fene az időjárásba, hogy mostanában köd ült a tájon, annyira nem volt semmilyen légmozgás!

Vegyük darabokként! A lovagfiú teljesen megfelel, igen – mondhattam volna, de nyilván ez az ötletem nem nyert volna díjat zsenialitásból. Igazán senki nem mondhatja rólam, hogy hülye lennék, és legalább ennyi eszem van az illemhez is. Adjunk is kicsit az érzésnek:

Miért, csak nem útban vagyok? Tudok ám magamra vigyázni, köszi. Nem akarom, hogy teher legyek… – néztem masszívan magam elé, el a lány válla felett, mintha különösen ismerős alakra lettem volna figyelmes, csak nem tudnám, honnan is emlékezem rá. – Nem én vagyok az egyetlen céhtelen, ha jól emlékszem. Bár a megfelelően megadott beállítások nem erősségem – folytattam szemrebbenés nélkül korábban kitalált monológomat. Nem éltem bele magam túlságosan a szövegbe, de megadott gondolatmenetem szerintem így is dugig volt kijárt csapásokkal a sűrű erdőbe. Reméltem, hogy Hinari is jól betéved a sűrűjébe, és csak sokára fog kikeveredni belőle.

Miért kérdezed egyébként? – próbálkoztam gyenge ellentámadással. Nem volt túl sok szünet a válaszaim és a kérdéseim között. Ha mégis beszélni kezdene, hát, amennyiben rajtam múlik, el is fog hallgatni, hogy cserébe én ugyan úgy normál hangnemben folytathassam a magyarázkodásom, ahogy addig.

Lábam alatt megindul a talaj: úgy tűnik, hogy talán az idegességemet akarom levezetni, de lassan megint sétálni kezdek arrafelé, amerre korábban haladtam.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Szomb. Márc. 01 2014, 15:34


Késett a válasza, hát persze hogy: valószínű őt is meglephette a hirtelen váltás, s miközben őt néztem, azon kezdtem el gondolkodni, nem mentem-e egy kicsit túl messzire. Végtére is, nem ismertük egymást, együtt, vagyis „együtt” harcoltunk pár bosson, de ettől még nem kellett volna úgy hozzáállnom, ahogy most. Még akkor sem, ha neki feltett szándéka volt levegőnek nézni. De mit ért volna már a próbálkozás ennek elsimítására? Valószínű kinevetett volna, így folytatnom kellett, noha egyre kevesebb kedvem volt hozzá. Én nem vagyok ilyen. Bár, nem kell mindenkivel jóban lenni, éshát, nem ő volt az egyetlen srác, akivel nem voltunk egy hullámhosszon. Mire megszólalt, én már eljutottam odáig, hogy egyedül az előző gondolatba kapaszkodva hallgassam, húzzam el a szám, majd legyintsek egyet:
- Áh, vannak olyan játékosok, akik náladnál jobban hátráltatják a csapatot – mondtam – De persze lovagként gondolom van elég hp-d, hogy magadat megóvd – folytattam, majd egy kis szünet után hozzátettem – Ám ha már itt tartunk, minek jársz bossokra egyáltalán? Senkit sem ismersz, nem is szeretnél megismerni senkit… Más céhtelenek legalább tesznek ezügyben… Hidd el jobban éreznéd magad te is, és nekünk sem lenne… - itt megakadtam egy kicsit: újfent elérkeztem arra a bizonyos határra, aminek átlépése visszavonhatatlan volt. Mégse fejeztem be, az nem én lettem volna, nem szívesen gázoltam bele más lelkébe szánt szándékkal. Az más kérdés, hogy ha van annyi esze, valószínű ígyis leszűri amit kell, ám mivel nem mondtam ki, nem vethette a szememre sem most, sem később. Találgasson csak, nem fog ártani neki, ha elgondolkozik ezen az egész bossos ügyön. Elindult, én pedig mentem mellette, egy ideig csöndbe burkolózva, azt próbáltam megfejteni, mire utalhatott, amikor a beállításokról beszélt. Zavaromat azonban nem láthatta, és hamarosan át is léptem a problémán, inkább a válaszára koncentrálva. Márha volt neki.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Vas. Márc. 02 2014, 10:19

Szemem se rebbent. Nem velem beszélgetett ez a lány, csak a testemmel. Nem belsőséges monológ volt, csak sablonválaszok és kitérő magyarázkodások oda-vissza ping-pongja. Nem, nem is azért kezdtem el újra sétálni, mert a szituáció adta feszültség erre kényszerített, hanem mert ez is csak egy motorikus mozdulatsor volt. Begyakorolt „tánc”, rutinszerű cselekedet.

A francba az egésszel!

Aranyos lány vagy… Nézd. – És akkor most következett volna az, hogy a nyakába zúdítom. Mert kényesen ráérzett a problémás pontokra, amiket persze el lehet satírozni, lehet játszani velük, kitérő válaszokat adni, persze, de tudod, hogy mennyire elege lehet az embernek belőle? Hidd el, fogalmad sincs!

Aztán csak néztem rá, míg végül úgy döntöttem, hogy nem kell a feszkó. Hagyjuk a fenébe az egészet:

Hát, egyelőre bírom életpontokkal, igen, és minden boss után plusz egy ponttal még jobb lesz a statom. Az elég nagy motiváló tényező, nem? Valld be. Nektek vannak remek kis cuccaitok, de azért még ti sem hagynátok ki amúgy sem, igaz? – Csak nem bírtam ki, és még ha halkabban is, de csak kicsúszott. Mintha a nyílhegy, ami egy megremegő ujj miatt már pattan is ki a puska kioldójából, és szeli át a levegőt. – Vagy nektek mindegy is a flancos cuccaitokkal?! – Az a tipikus mondat volt ez, amikor egy régi szálka ezer éve bánt, és egyszerűen nem bírod megállni, hogy a sebből szivárgó gennyes vért másba ne kend, hadd tapasztalja csak meg. Persze helyben elszörnyülködsz te is, bánod már, mint a fene, de akkor sem tudod visszacsinálni.

Mármint úgy értem… Úgy gondoltam… Épp egy gyakáson vagyok túl, tudod, fárasztó… Ne haragudj… – Voltak még szavak, amik a nyelvem hegyére tolultak, talán motyogtam is még néhányat, esetleg olyan logikátlanokat is, mint azt, hogy vérsikló, vagy tudom is én. Aztán ha éppen netalántán fel készülne csattani bármilyen felháborodás is, hát csak kiömlik az utóbbi szenny után még néhány benn ragadt maradék:

Inkább azt mondd, hányszor kellett gyászolnod céhtagot ebben a rohadt játékban?! – meredtem dühösen a lányra. Pillanatok alatt úgy felkavart, mintha… Mintha… Fogalmam sincs. Azt hiszem, nagyon fáradt voltam.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 02 2014, 12:58


Oké. Az egy dolog, hogy elsétál mellettem, idiótának, levegőnek néz, nem válaszol, ha megszólítom. Nem mutatkozik be, erős célzásokra és rákérdezésekre sem. Nem méltat arra sem, hogy őszintén beszéljünk, hogy vele egyenrangúként könyveljen el. Nem, ez mind nem számít. Lenézi a frontharcosokat? Ostoba. Csak a pluszpontért, csak érdekből jön el, ezzel hátráltatva mindenkit és bomlasztva a csapatmunkát? Egyszer úgyis ráfázik. Mert mi aztán nem fogjuk megmenteni a hátsóját, ha bajba kerül, az biztos. Még a „flancos” jelzőt is elengedtem a fülem mellett, nyugtatgatva magam, hogy csak az irigység beszél belőle, és a tehetetlenség mardosó érzése, hogy bármennyire is akar, képtelen felérni hozzánk. De az utolsó mondata rátette a pontot az i-re. Elég volt, betelt a pohár, és ha tudtam volna a dühtől reálisan gondolkodni, lehet a fiú eszembe juttatott volna egy másikat, akivel futottunk már le hasonló köröket. Lehet, ha ez bevillan, emlékeztem volna az eredményre is, és nem teszem meg azt, amit már nagyon régen megérdemelt volna a lovagsrác.
Felpofoztam.
Egyszerűen és elegánsan, egy picikét se bánva meg a mozdulatsort. Ugyan már, védett övezetben voltunk, nem változtatta meg az indikátorom színét sem, és ő se kapott egyebet egy lila falon és a lendületemből bekövetkező lökéshullámon kívül. Hátraesett, nanáhogy, én pedig elképedve bámultam rá, majd a kezemre. Kifújtam a levegőt. Talán nem kellett volna. Hiszen csak rá kellett nézni, nem volt egyéb, csak egy szerencsétlen kölyök, akinek elég nagy mázlija volt, hogy el tudott jutni a frontig anélkül, hogy egyetlen kazamata vagy szólósoknak nem való küldetés végleg kitörölje Aincradból. De túl messzire ment, valószínűleg nem is sejti, hogy mennyire. Fogalma sincsen. Bal kezemmel megmarkoltam a jobbat, ami még mindig ökölben volt, úgy húztam a mellkasom felé, és néztem rá hosszan, szó nélkül. Ne várja, hogy bocsánatot fogok kérni. Mert nem fogok.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Vas. Márc. 02 2014, 18:10

Elhangzott egy bocsánatkérés, méghozzá részemről, de ha az időben is el akarjuk helyezni, akkor még a pofon előtt. Ha nagyon részletezni szeretnénk, akkor akár két időszeletre is vehetnénk az eddig történteket. Az egyik felében kiborultam – pontosítsunk: kiborítottak –, míg a másikban az borult ki, aki annyira ragaszkodott ehhez a beszélgetéshez. Előző eredménye egy bocsánatkérés volt, ennek az eredménye egy pofon. Méghozzá elég erős, ha azt vesszük, hogy pillanatok múlva már a seggemen ültem.

Ó, hát persze, a pofonok osztása teljesen megszokott látvány volt errefelé, ugyan kinek a figyelmét kelthettük volna fel ezzel? Hát ez marhára nem így volt! Azonnal kaptunk helyet, hogy letárgyaljuk ezt az egészet, és legyen körülöttünk levegő. Mondanám, hogy nekem nem volt szükségem rá, de ez nem egészen lenne igaz: első körben levegőt alig tudtam venni. Nem a fájdalomtól, hiszen olyan itt nincs is. Inkább attól a ténytől, hogy az emberek továbbra is így működnek: nem tetszel nekik? Átgázolnak rajtad. Nem tetszik, amit mondasz? Neked ugranak. És akiknek hasonló a habitusok, bandákba rendeződnek, csordáznak, vagy ahogy itt hívják: céheket alapítanak, és akkor úgy kiskirályoskodnak. Kisajátítanak területeket, vagy ahogy ennek a lánynak a céhe is teszi: bossokat. Gratulálok, ezek a híres-neves frontharcosok! Felkavarodott a gyomrom arra gondolva, hogy rám is utaltak már így. Végtelenül rühelltem a valóságban is ezeket az arcoskodó paradicsom-palántákat.Az hagyján, hogy én nem szóltam, de azon kívül, hogy meglepetten pislogott, még ő sem szólt semmit. A tömeg meg aztán főleg nem, túl sok közük nem volt hozzá. Már azon túl – ha egyáltalán érdekel még az én véleményem –, hogy akár ők is lehetnek a következők, akiket ez a csaj felpofoz.

Ok, részemről nem is kellett több. Mérföldekkel több figyelem irányult rám így is, mint amennyit szeretek, és mivel tettem mindezt majdnem fekvő helyzetben, úgy, hogy ráadásul egy lány okozta ezt velem, igazán nem volt kedvem itt maradni. Vagy egyáltalán ebben a játékban. Fenének kellenek ismerősök vagy barátok, amikor minden ember ilyen kis utolsó ezen a földön.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 02 2014, 19:36


A másodpercek kínos lassúsággal teltek. Ott feküdt a hideg macskakövön, a körülöttünk lévő játékosok meglepetten bámultak, én pedig szó nélkül álldogáltam, pár pillanat múlva eszmélve rá, hogy tán be kéne csukni a számat. Még senkit nem ütöttem meg. Mármint párbajon kívül. A majmos srác állt hozzá a legközelebb, mégis, mindig máshogy alakultak a dolgok. És én se voltam olyan erős, mint most. Idegesen fújtam egyet, végleg kiadva a dühömet, mely elpárolgott, szinte a pofonnal egyidőben, akkor, amikor a fiú nem szólt és nem is tett semmit. Csak ottmaradt.
- Elnézést, nem akartam – nyújtottam felé a kezem, egy az arcomba lógó tincset hátradobva, hogy lássam őt. Sajnáltam, de magam miatt, nem kellett volna, hiszen ő nem tudhatta, mi vezetett el ahhoz, hogy fellépjek ellene, méghozzá ilyen módon. Ha nem fogadta el a kezem, mert miért fogadta volna, akkor is tartottam, s csak akkor húztam vissza, amikor már talpon volt – Nem egymáson kéne kitölteni ezeket – tettem hozzá, magamnak és neki is címezve, hiszen azért ő sem kímélt, bár valószínű nem tudta, mit mond. Vajon magyarázkodjak neki? Kell-e egyáltalán ez, vagy már úgyis mindegy?
Kényelmetlenül éreztem magam. Körbeálltak, sokan, s mindkettőnket néztek, sugdolóztak, néhányan már azon morfondírozva, hogy kire teszik a voksukat. Nem volt hallgatózásom, ám ennyit azért leszűrtem a pusmogásból. Hümmögtem egyet, majd csípőre tett kézzel néztem végig rajta újra, végül hangosan, lemondóan sóhajtottam:
- Azt hiszem jogosan vagy dühös rám. Ami azt illeti, te is adtál elég okot rá nekem, viszont nem akarom, hogy ez a bossharcokra is rányomja a bélyegét – mondtam, próbálva rájönni, mennyire értelmes a gyerek, lehet-e vele normálisan beszélni – Szóval mit szólsz egy barátságos párbajhoz, hogy ésszerű keretek között lerendezzük ezt? Félélet vagy első hp-veszteségig jó lesz – folytattam – Persze leveszem a flancos felszereléseimet – tettem hozzá mosolyogva. Nem igazán fűlött a fogam ehhez, de nem volt mit tenni, ezt várták el tőlünk, s bevallom, régen párbajoztam már, ideje volt egy kicsit visszarázódni a gyakorlatba. Ha rábólintott, elküldtem neki a felkérést, innentől pedig rajta állt minden.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Vas. Márc. 02 2014, 19:54

A másodpercek kínos lassúsággal teltek. Már régen nem itt kellett volna lennem, és abban is biztos voltam, hogy máskor nem adom ilyen könnyen a bőröm: ha valaki negédesen kis csacsogásra hív, bizony egy tavat is kiihat felőlem, mire velem szóba áll. Semmi szükségem ilyen beszélgetőtársakra. Akkor már maradok a szerényebb, kevésbé fölényeskedő alacsonyabb szintűeknél. Bár újabban azok között is találkoztam néhány nagyobb arcúval… Jutott eszembe a kalandom a Ryuu nevű felhasználóval.

Arra eszméltem, hogy még mindig nem tápászkodtam fel, pedig mintha ezer éve a földön csücsülnék már. A pusmogás és a tekintetek kereszttüze nem segített. Legszívesebben megszűntem volna létezni. Kezet láttam magam előtt, ami szánalmas vagy sem, azt a reakciót váltotta ki belőlem, hogy összerezzentem. Egy pillanatra felmerült bennem, hogy újra le akar csapni, és már készültem volna, hogy én leszek a gyorsabb, amikor is rájöttem, hogy felém nyújtja. Hát a fenéket fogom ám én elfogadni! Eszembe se jutott, hogy ezek után még egy ilyen csapdába is belesétáljak. Tuti, hogy megint valami rosszat akar nekem, mint az előbb!És amíg én feltápászkodom a segítsége nélkül, addig ő csacsog. Jó-jó, nyilván nem utcai hangnemben, mintha szimplán dumálgatnánk, de csoda történik, és némi önkontrollt mutat. Mondanám, hogy örülök neki, de valójában nem igazán érdekel: nincs más célom, mint lelépni. Már majdnem elkövetném azt a hibát, hogy még el is köszönök, csak ne szenvedjen már legalább részemről csorbát az illem, amikor egy szó megüti a fejemet. Flancos. Ő ejti ki a száján, nem én mondtam. Már épp készültem távozni, de most megtorpanok. Szemem sarkából visszanézek, elgondolkodva figyelem, mennyire mondhatta ezt az egészet komolyan. Ha igazi párbaj lenne, ráadásul ruha nélkül, kiderülne, hogy mennyire nem áll felettem. Sőt!Óvatosan bólintok. Kivárok. Lássuk, hogy mi fog kisülni ebből az egészből.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 02 2014, 20:27


Így belegondolva, lehet magamnak ártottam azzal, hogy ennyire könnyelműen jelentettem ki, hogy leereszkedek a szintjére. Vagyis felszerelés nélkül állok ki, egyetlen Katanával a kezemben. Aztán rájöttem, hogy voltaképpen teljesen fölösleges az aggodalmam, hiszen így legalább rá fog bólintani, és nekem is jobb úgy győzni vagy veszíteni, ha egyenlőek a feltételek. Tudom, nemrég számoltam át, hogy a ritka és T2-es tárgyaim majd plusz hatvan pontot adnak, ez pedig elég erőteljes fölény lett volna, én pedig – bármennyire is tűnhetett úgy neki – nem arra törekedtem, hogy mindenki előtt lealázzam. Sőt. Úrrá lett rajtam az a fajta izgatottság, amit a szoros meccsek előtt szoktam érezni, ez pedig már megérte a felajánlást. Szó nélkül nyitottam le a menümet, és szereltem le egymás után a köpenyt, a gyűrűket, a diadémot és végül a cipőt is. Vért nem volt rajtam eddig sem, a fegyverem pedig minden párbajhoz kellett.
- Rendben – bólintottam én is, hogy azért valamit válaszoljak neki, majd elküldtem a felkérést, fölnézve a visszaszámlálóra. Féléletes harc, Kincaid vs Hinari. Elmosolyodtam: végülis, mostmár a nevét is tudom, habár nem pont így akartam megtudni, de ezt inkább ne firtassuk. Figyelj oda, most felszerelések nélkül leszünk, és őneki is megvan legalább a tizennegyedik szintje. Ha nem több – mondtam a Katanának gondolatban, amit időközben két kézbe vettem, beállva a kezdő pozícióba. Nem tetszett, hogy semmit sem tudtam a képességeiről, ám legalább ő sem sokat az enyéimről: Jinen kívül senki se tudta az Element Absorb létezését, a sárkány hatását pedig csak az elszenvedők ismerték. A harmadik specemmel már más volt a helyzet, de örültem, hogy az ismertség ellenére is meg tudtam őrizni a titkaimat. Még vártam, hogy ő is levegye a fegyverén és a pajzsán kívüli itemeket, közben a mozdulatait figyeltem, hogy mennyire elszánt vagy éppen tétova, a közönséggel azonban nem törődtem: már rég ki tudtam zárni őket a fejemből.

Lejárt a hatvan másodperc, megszólalt a gong. Úgy döntöttem, hogy megvárom, amíg ő támad, egyetlen találattal csak nem vethet véget a meccsnek, annyira még Anat sem erős, főleg nem felszerelések nélkül. Intettem, hogy jöhet, arcomon mosoly futott át: máris a lehetőségeimet törtem a fejem, és koncentráltam, hogy bármit is lépjen, védeni tudjam. Egyetlen kontakt a két fegyver között. Ennyire volt szükségem így első körben.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Vas. Márc. 02 2014, 21:36

Első ötletem az volt, hogy kapásból kiütöm majd. Egyetlen jól fokuszált, duplázott csapás a sorozatvető nevű képességemmel, és máris ott van nála a duplán elszenvedett sebzésem. Ő pisloghat, én vigyoroghatok, majd mielőbbi lelépés bal fenéken. Viszont bossharcra soha többé be nem tenném utána a lábam. Egy ilyen harcnak nyilvános területen viszont híre menne, és megjegyezhetnék, mint jellegzetességemet, a nagy csapást. Kell a fenének különleges ismertetőjegy! Elvetettem ezt a lehetőséget.Első körben csak a szemem sarkából figyeltem a lányt, majd ahogy láttam, hogy vetkőzni kezd… Régen csinált előttem ilyet egy lány. Kicsit izgatott a tömeg, hogy most publikus téren, mindenki szeme láttára fogunk akciózni, és hamar azt vettem észre, hogy ágaskodik a… Izé. Hevületem. A harci kedvem, az.Be kell vallanom: vonakodva váltam meg a páncélzatomtól. Tudom-tudom, gagyi, meg minden, de akkor is hozzám nőtt. Ezeket a kis ócska vackokat rendre mindenhova magammal vihettem. Néha volt egy-két variálás rajtuk, de mivel marha sokan császkálnak így Aincrad-szerte, ezért egyáltalán nem volt gáz vagy feltűnő ilyesmiben mutatkozni. Szerettem, na!Erősen elgondolkoztam, hogy már most aktiválom másik aktív képességemet. Úgyis a menümben pötyögtem, szóval tuti, hogy észre se vette volna, amikor két kattal közben már aktiválom is. Aztán végül úgy döntöttem: hagyom a fenébe. Ha már azt beszéltük, hogy nem kell ide a flancosság, akkor tényleg ne kelljen. Legfeljebb utólag megbánom. És akkor mi van? Ez az egész nap veszett fejsze nyele. Ez a KT pedig annak a fejszének a feje.Szeretem a természetességet… Hinari – olvastam le a nevét. Nem mintha egyébként nem tudtam volna. – Jól áll neked flancosságok nélkülmosolyodtam el. Nem szokásom egy lánnyal szemben ilyesmit tenni, szóval nagyon reméltem, hogy értékeli igyekezetemet. Komfortosabb egy harcolni.Ő nem kezdeményezett, így rám maradt ez a feladat. Kéreti magát, pedig ez nem is holmi flört – mértem fel ellenfelemet. Legalábbis elvileg nem az – egészítettem ki a korábbi gondolatmenetet.Hogy ellendültem-e a talajtól? Nem néztem az arcába, így is biztos voltam benne, hogy magabiztos és fölényes mosoly ül az arcán. El akartam kenni! Olyan sebességgel rúgtam el magam a földtől, ahogy csak tudtam. Nem áthidalni akartam a köztünk lévő távolságot, hanem egyetlen kvantumugrással belé teleportálni a kardomat. Jó mélyre. Hadd nyögjön fel édesen… A kis cukorfalat.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 02 2014, 22:06


Könyörgöm, csak a felszereléseinket vettük le. Vért, sisak, miegymás, de a ruha az maradt, nyilvánvalóan ő sem képzelhette, hogy egy szál fehérneműben fogom fogadni a fegyverét, ráadásul egyre nagyobb publikum előtt… vagy mégis? Már maga a vetkőzés is felizgatta, egy kicsikét sajnáltam szegényt, hogy ennyire kie… khm, nos, mindegy.
- Amúgy, be lehet kapcsolni az etikai módot – vetettem oda neki félhangosan, csakúgy megjegyzésként, semmi negatív felhang nélkül. Az persze már más kérdés, hogy ez alapból aktiválva van, mindenki úgy került be a játékba, így ha egyszer deaktiválta, valószínű nem mondtam neki újat az előbb. Mondjuk, ez így kicsit paradox volt, de ilyen apróságokkal nem foglalkoztam: éppen készültem fölébe kerekedni, és hogyha netán zavarba hoztam volna, az csak előnyömre vált. Ráérősen szereltem le a cuccokat, kár, hogy mindezt a menüből kellett: sokkal érdekesebb lett volna manuálisan, úgy tudtam volna egy kicsit fokozni a hangulatot, így viszont kattintgatással telt el a felkészülési idő.
- Örömmel hallom, lovagfiú – feleltem neki, a rendes nevét továbbra sem mondva ki: számomra a személye nem bírt olyan nagy jelentőséggel, hogy feltétlen szükségem legyen a karakternevén szólítanom, legalábbis mindezek után már nem. Egy lovag volt, senki több. Reméltem, ezt ő is kiérezte a hallottakból.

Tudni akartam, mire is képes. Milyen különleges képességei vannak, mennyi pontja van az erőn, hogy milyen gyors. A taktikám már rég megvolt ellene, igazából még jó is volt ez a harc, ideális a Mirika elleni harcban megszületett ötletem kipróbálásához. Ehhez persze áldozatok kellettek, de mint mindennek, ennek is megvolt az előnye. S mindezt párosítva a ténnyel, miszerint a fiú nem ismert, sem engem, sem a hozzávetőleges pontjaimat, így könnyedén kelthettem olyan látszatot, amilyet csak szerettem volna. Most pedig úgy döntöttem, egy kis kockáztatás nem árt, úgysem volt életet adó felszerelésem, életpontjaim így maximálisan a rendelkezésemre álltak. És ha gond lenne, még mindig ott van az árnyéktank, mint mentőopció.
Sebzett. Nem mintha olyan nagy ügy lett volna, ahogy elnéztem, elég magas szintű volt, ám a közönség még ígyis felhördült. Nem, a dolgát nem könnyítettem meg, én is megindultam, amikor felém közeledett, lendítette a kardját, s én is az enyémet. Csak éppen nem olyan gyorsan, hogy kivédhessem a szúrását, ám mosolyom nem hagyott alább, s mire a fiú rájöhetett volna, hogy mindez a terv része, már késő volt. Kardja a gyomromban, ő maga alig fél méterre tőlem, leengedett kezeimben a Katana, élével a föld felé nézve.
- Summoning Water Dragon! – kiáltottam, s közben egy csuklómozdulattal fölfelé fordítottam a fegyvert, vállaimat megfeszítettem, hogy a kéken tündöklő sárkány megidézésének taszító ereje ne tudjon hátrébb lökni. Ezúttal teljes sebességgel, nem lassítva. A fiúnak elméletileg esélye sem volt kivédeni a pár centiről, alulról a mellkasa felé suhanó szörnyet, mely miután megharapta, köddé is vált. Reméltem, hogy összejön, ám egyelőre nem törődtem ennek leellenőrzésével: villámgyorsan hátraléptem, majd oldalról próbáltam melléje kerülni és megvágni: ha aktiválódott a képesség, úgy Kin egy tizenkettes kitartás debuffot kapott, ami a nulla közelébe sodorhatta a statot, ha minden igaz. A fáradékonyság pedig fontos eleme lehet ennek a párbajnak.


statok:

Élet: 31=155hp
FK: 35+3
Erő: 20+7
Kitartás: 11
Gyorsaság: 32
Spec: 19

Élet: 155-33=122
Ha sikeres a képesség: -7hp nekem, azaz marad 115 életem, illetve neked 7 sebződés a debuff mellé

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Vas. Márc. 02 2014, 22:41

Meséltem már arról, hogy anélkül is tudtam, milyen arccal néz rám, lenéző félmosollyal, mielőtt ezt tényleg leellenőriztem volna, igaz? Hát képzeld el, hogy miközben rohamozol valaki felé, igazán nehéz lehet nem nézni az arcába. Szóval bármennyire is el akartam kerülni, csak látni akartam a döbbenetet, amikor konstatálja, hogy annyira nem lehetek alacsony szintű, mint azt az ő fajtája nagy fölényesen gondolná. Így aztán alaposan megszólalt bennem a vészharang, amikor észrevettem, hogy marhára koncentrál. Iszonyatosan-dögletesen!Jah, nem, mielőtt félreértjük egymást: nem, ezt egyáltalán nem azért mesélem el, hogy értsd, mégis milyen varázslat/csoda/egyéb random deus ex machina módszerrel sikerült megmenekülnöm a csaj által idézett sárkánytól. Nem, ezt azért mondtam el, hogy értsd, mégis miért kapott tőlem egy pluszpontot a csaj: legalább nem nézett le kapásból, és komoly ellenfélként kezelt. Pirospont!Szóval ott tartottam, hogy éppen éhes libaként nyeltem be a támadását. Komolyan attól féltem speciális képességének effektje láttán, hogy beszaggat a nerve gearem. Túl sok a parádéból. A főbb értékeimet szépen kilistáztattam még az első pár szinten a képernyőm különböző sarkaiba, hogy képben legyek mérgezések, stunozások, és egyéb bénítások esetén is. Ha egyedül van az ember, akkor nincs ideje kapkodnia a fejét, ha belefut valami újdonságba. Itt is, most is muszáj volt megőriznem a lélekjelenlétem.Annyit még sikerült felfognom a nagy villogáson túl, hogy ellépett a látóteremből. Biztos voltam benne, hogy mivel hozzászokott, hogy gyorsabb ellenfeleinél, ezúttal majdnem teljes kört akar majd megtenni körülöttem, és az átellenes oldalról fog támadni, így én arra lendítettem a kardom, aktiválva egy védekező mozdulatot. Csalódnom kellett: nem méltatott ennyire, és simán lesebzett az ellentétes oldalamon. Túltaktikáztam magam. Gázcsi. Életpontjaim viszont nem nagyon bánták. Az vágesz volt, hogy megint valami kombinált cuccost sikerült benyelnem, de ezúttal nem jöttem rá, hogy mi bajom is lett.

- Már megint sok a flanc – morogtam a fogom között, abszolút nem tájékoztatási szándékkal, csak szimpla kedélyességből: marhára elegem volt abból, hogy össze-vissza spellezi a csatánkat. Ha ő így…

Nem, én akkor sem fogok szórakozni vele – próbáltam visszafogni elboruló agyamat, amely már aktiválta is a visszavágót, hogy annál is csúnyábban visszavágjon. Helyette akkor már pozícionálni próbáltam magam, és a fejem kapdostam: lássuk csak, most merre van? Kezemet követte a kardom is, hátha húsba szalad…

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 02 2014, 23:25


Ha másból nem is, a saját életpontjaim csökkenéséből meggyőződhettem róla, hogy célba ért a sárkány. Ez azonban legalább akkora hátrány volt, mint előny, egy féléletes harcnál, amikor az ellenfelem két-három ütésből a képességem nélkül is simán kiütne. Óvatosan néztem feléje, megtartva a távolságot, figyeltem a reakcióját, amikor rájön, hogy képtelen megmozdulni. Persze kellett egy kis idő, hogy a rendszer érzékelje a különbséget, s közvetítse hatásait, s miközben ő valószínűleg azzal volt elfoglalva, hogy összeszedje magát valahogy, én csöndben álldogáltam: eszembe jutott egy másik jelenet, egyszer már előfordult hasonló eset, csak éppen a szerepem volt fordított. Érdekes párhuzam volt, ott a puszta szintkülönbség, itt pedig a debuff okozta, mégis, már szinte vártam, hogy a lovagsrácot legyőzze a gravitáció, és előttem essen össze. Kapkodta a fejét, meg is talált, hisz nemigen mozdultam az előző pár másodpercben, s ha nem a statjaim nézegetésével lettem volna elfoglalva, talán még integettem is volna neki. Azt hiszem, most boldogulok egyedül is. Nem akarom, hogy téged is becsméreljen. – zártam be a panelt egy sóhajtás kíséretében, gondolataimat a Katanának címezve. Ha a fiú már a sárkányt is nehezményezte, egy beszélő kardhoz is lesz hozzáfűznivalója, és most a legkevésbé sem szerettem volna, hogy feldühítsen. Nem engedhettem meg magamnak ezt a luxust.
- A flancosságuk miatt nem szereztél be magadnak felszereléseket? – kérdeztem tőle őszinte kíváncsisággal – A szinted rég megengedné – tettem hozzá, áthelyezve a testsúlyomat. Hogy dicséretnek szántam-e? Egyáltalán nem. Pusztán érdekelt, mi vezethette rá arra, hogy komoly itemek nélkül járja Aincrad egyre nehezebb kazamatáit. Pénzt és érceket egyszerűen tudott szerezni a küldetésekből, s nem hiszem, hogy bármelyik kovács kitiltotta volna a műhelyéből a stílusa miatt. A hozzáállás már más kérdés volt, amilyen lenézően beszélt a frontosokról, annyira irigyelhette őket, s nem értem fel ésszel, miért nem járt eddig bossokra, miért nem csatlakozott hozzánk.

Azért persze nem kíméltem, egy éles párbaj közepén voltunk, nem engedélyeztem neki pihenőt, hisz akkor nem lett volna értelme az eddigieknek. Felnéztem az életcsíkomra, majd behunytam szemeim. Már mondtam is volna ki a kulcsszót, ám megakadtam: nem lett volna fair, ha megemelem az életre rakott statjaim, majd miután azokból sebzett le, kapcsolom ki. Megráztam a fejem. Tűz – jött a második terv, ez már kevésbé volt unfair, s ha azt nézzük, két kör alatt jól előkészítettem magamnak a terepet: kitartása a nullát súrolja, sokat kell majd pihennie, s amikor támad, se biztos hogy eltalál, hiszen az Element Absorb 57re feltolta a fegyverkezelésem. Ellenben, mindezek következményeként, nekem nagyobb esélyem van őt megsebezni. Elégedetten húztam ki magam: minden príma.
- Vagdosással nem fogsz tudni megütni – mondtam neki komoly arccal, ahogy néztem a próbálkozásait. Ide bizony mozdulatsorok, mozgáskombinációk kellenek, eleget harcoltam már ahhoz, hogy valamennyire tudjak olvasni ellenfelem támadásaiból. Ha meg tud lepni, betalál, ha nem, akkor nem. Ilyen egyszerű. De ezeket ő is biztosan tudja, nem véletlenül van magasabb szinten, mint a bossok, bizonyosan sokat harcolt már. S hogy megmutathassam neki, mire is gondoltam, úgy végül megindultam feléje, egy olyan sorral próbálkozva, amit a nagytornán nem sikerült teljesen jól véghezvinni: eléje kerültem, majd egy alulról indított vágást kezdtem el, és amint a lovag bal kezével a pajzsát emelte védekezésre, úgy egy félfordulattal nekifeküdtem a tárgynak, az előrébb lévő jobb lábamon pördülve, s a lendített vágást folytatva, amikor az már a végénél járt, hajlítottam be a könyököm, hogy a fölöttem lévő penge íve a hátam mögött folytatódjon, remélhetőleg telibe kapva Kin fejét vagy vállát. Amennyiben nem a pajzsával védekezett, hanem ellépve vagy a rövid kardjával igyekezve hárítani, úgy csak szimplán végigvittem a vágást, előrébb lépve, ha hátrált, illetve csuklóval elcsúsztatva a Katana élét a rövid kardon, ha azt mozdította. Ezek után pedig próbáltam minél tempósabban kikerülni a hatósugarából, bízva benne, hogy a Katana szól, ha a fiú akkor akarna támadni, amikor háttal vagyok neki.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Hétf. Márc. 03 2014, 00:40

Veled volt már olyan, hogy lendítettél a kardoddal, ami hirtelen rohadt nehéz lett, és a következő pillanatban majdnem orra buktál, mert magával rántott a lendület? Hát nekem most ezt komolyan sikerült itt produkálnom, és nem voltam boldog – erről a nem létező bajszom alatt elmormogott szitkozódás is tanúbizonyságot adhatott.

Csak támadni akartam, de letenyereltem a földre, és majdnem lihegve ott is maradtam. Fáradt tekintettel ellenőriztem az értékeimet, és bár felmerült bennem, hogy valamelyik ellőtt spelljének lehetett ez a hatása, hogy a fegyverem súlya a többszörösére emelkedik, hamar rá kellett jönnöm, hogy inkább kitartási pontjaim csappantak meg nem gyengén. A megmaradt limit pedig túl rövid ahhoz, hogy érdemi harcot folytathassak. A fenébe is!Közel sem vagyok ám magas szintű – ismételgettem tovább makacsul korábbi hazugságomat. – Csak sok pontot tettem gyorsaságra. De lám, meg is találtad a gyenge pontom. – Grimaszoltam. Bár nem sokat láthatott az arcomból, hiszen épp a macskakövek pixeljeinek részletességét tanulmányoztam közben. Másodszor tolt már le a földre… Ez elég szánalmas rám nézve.Nem bírtam túl jól ezt a kiszolgáltatott állapotot, és mivel a térdem is hevesen tiltakozott a földön csicskulás ellen, ezért csak nekiálltam feltápászkodni. Nem volt könnyű, főleg nem zéróhoz tendáló kitartással, de azért a büszkeségem csak tovább vitt. Így is realizáltam már, hogy lényegében véve élő céltábla vagyok, és amíg ő a szavakat kereste – biztos voltam benne, hogy megint trükközik –, addig bennem is megszólalt a kisördög, és túl lassan rúgtam seggen. Addigra kicsúszott a számon, aktiválódott is a képesség:

Visszavágó… – mondtam, és meg is indultam. Bár ne tettem volna! Pokoli ügyességgel hárította a támadásom, a fene belé, és csapást vitt be. Most mondanám, hogy bántam, de ez nem igazán volt így.

Ő távolodni próbált, én meg élőhalottként csoszogtam utána. Mélyebbre már úgysem süllyedhettem, és reméltem, hogy ezzel újabb támadásra sarkallhatom. Az én csapkodós próbálkozásaimon úgyis könnyű volt átlátni…

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Hétf. Márc. 03 2014, 07:32


- Aham, a gyorsaságra… meg az erőre, meg az életre és még ki tudja mire – feleltem neki amolyan persze-persze stílusban, annyira csak nem nézhetett ostobának, hogy ne tudjam nagyjából felbecsülni a pontjait, amikor ott volt a tizennegyedik bosson is, csakúgy, mint az előzőeken. Felszerelések nélkül pedig teret kapott az alap pontozásunk, tehát az, amit pusztán szintlépésből és egyéb, meglehetősen ritkán előforduló bónuszokból kaptunk. És meg kell hagyni, cseppet sem volt gyengébb nálam. Így aztán húztam is a számat rendesen, hogy lebecsültem őt, és nem használtam az életbuffot, pedig megtehettem volna. Simán megtehettem volna. Viszont mostmár ez van, és én inkább a harcra koncentráltam innentől, mint a bosszúságokra, be is víve neki a csapást, majd már készültem is volna a védekezésre, de nem támadott. Felhúzott szemöldökkel tartottam a távolságot, próbált jönni, de nem volt benne semmi lelkesedés, valószínű fáradt is lehetett, ez pedig eléggé el tudja rontani az ember kedvét, ezt már a Miri elleni párbajon is tapasztaltam.
- Van ennek így értelme? – tettem fel a nyilvánvaló kérdést, nem nagyon értettem, mit akar még. Mit akar tőlem, vagy ettől az egész harctól. Lemondóan sóhajtottam, úgy néztem körbe, nem tudtam, hogy mit is gondoljak a párbajról, hogy a kívülállók mit is gondolnak róla. Kezdtem kényelmetlenül érezni magam, kényelmetlenebbül, mint ahogyan ő érezhette magát, és mostmár semmi kedvem se volt folytatni ezt így, feladni viszont nem nekem kellett volna. Egy jó harcos tudja, hol kell abbahagyni. Hogy ő mennyire volt jó harcos, arról fogalmam sem volt, ám amíg azon gondolkodtam, mi is lenne jelen helyzetben a leghelyesebb, a nézők morajlása is egyre hangosabbá vált. Idióta képességek – morogtam magamban egy sort, most először ébredtem rá, hogy nem mindig az a célravezető, ha bevetsz mindent, amit csak lehet, és úgy akarsz győzni – mert hamar elvetheted a sulykot, és bizony én nem voltam az a fajta, aki képes élvezni a kiegyenlítetlen harcokat. Persze nem írtam én le a fiút egy másodpercig sem, de ahogy teltek a másodpercek, és ő csak zihált és próbált csapkodni, és nem tett semmit… Meglengettem a kardomat, és eldöntöttem, hogy így vagy úgy, de véget vetek ennek. Beleszúrtam a Katanát a földbe, rátámaszkodtam, s úgy néztem rá a lovagra – Azt hiszem eleget harcoltunk – mosolyodtam el – Mit gondolsz?
Innentől pedig két variáció létezett: vagy egyetértett, és feladta, vagy pedig nem, és harcolt tovább. Ha utóbbit választotta, kénytelen voltam újra fellelkesíteni magamat, visszanyerve a meccs eleji koncentrációmat, próbáltam újra kizárni a játékosokat, és csak Kin kardját figyelni, hogy merre lép, hogy merre mozdítja a pajzsát. Igyekeztem ugyanolyan lendülettel ugorni hátra, hárítani vagy kitérni, és vártam. Vártam, hogy elfáradjon, hogy akárcsak egy pillanatra is, de meginogjon, ekkor indultam meg, elhagyva a fegyverkezelési bónuszt, az utolsó vágás indításakor váltva át a tűzről földre, ezzel bebiztosítva, hogyha betalálok, véget érjen a párbaj.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Hétf. Márc. 03 2014, 11:06

Pont most akarta abbahagyni - hát persze! - amikor én már elhatároztam magam. Fejben veszett gyorsan számoltam ám, és épp arra jutottam, hogy csak egyet csapjon még belém, és mielőtt még A-t mondana, nemhogy B-t, én máris véget vetnék ennek a párbajnak. Ott mocorgott az agyam hátsó szegletében, hogy éppenséggel tök aktív a visszavágóm, és eddig is használtam már nem egyszer másik player ellen, ezúttal sem kéne, hogy visszafogjam magam. Borotvaélen táncoltam: ha sokáig szívat még, akkor elborul az agyam, és tuti nekiesek vele. Ha nem... hát nem. Bár bevallom, hogy egy ilyen szituációt ezzel a lánnyal nem tudtam elképzelni.Már épp ott voltam, hogy sikerült veszettül belelovallnom magam, és kb beleugorhatok akár valamelyik egyébként céltalan lendítésébe is, hátha beszerzek némi bónuszsebződést, hogy aztán elsüthessem a képességem, amikor a tekintetét követve szembesültem vele, hogy jah, egyébként nem kevesen néznek minket. Ő kitálalhat, persze, a nagy bossharcosnak úgyis publikusak a sárkányai, nagyobb fanjuk, mint sok itteni játékosnak a SAO volt KA csele előtt. Én viszont ezt nem tehetem meg!

A fogamat csikorgattam, mert az összeszoruló állkapoccsal nem lehetett kinyitni a szám, hogy aktiváljam a képességem. Vagy akár néhány gyors kézmozdulat is elég lett volna rá, hiszen be volt készítve gyorsmenübe. De így meg aztán… Ott álltam a csaj előtt, kimeredt szemmel, dagadó erekkel, dugig rángatózó izommal a nagy erőlködés miatt, és… a fenébe is! Rühellem az ilyen helyzeteket! Ezért sem szeretek magas szintűekkel kezdeni. Bár tény, bevallom, hogy nem számítottam rá, hogy a csaj is az lesz. Így viszont fénysebességgel kellett átértékelnem a helyzetet. Egyáltalán nem tetszett a végső megoldás, amit találtam: ezt be kéne rekeszteni most.Abban a pillanatban a földre rogytam, amikor a csaj kijelentette, hogy akkor legyen itt vége. Az arcom égett, a lábam alól kifutott a föld, egyéni érzet szerint izzadságban fürödtem. Úgy vetődtem el, mint akit most talált el valami utolsó spéci támadás, és helyből nullázott.

Kinyírtál – nyögicséltem. Hogy miért? Hát ez az, hogy magam se tudom. Végtelenül zavarba hozott, hogy majdnem elvesztettem a fejem a lány miatt. Ráadásul ekkora tömeg előtt! Most pedig… számomra is értelmetlen dolgokat csináltam és mondtam. Ennek részeként csusszant ki a számon egy olyan mondat, amin még én is meglepődtem:

Tök ügyes voltál flancos létedre…! – Ezek után arra már gondolni se mertem, hogy ugye nem mosolygok is mellé jópofizósan? Jesszus!

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Hinari on Hétf. Márc. 03 2014, 16:15


Egyszerűen összeesett, és én hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy a fáradtságtól-e, vagy pusztán a szituáció késztette erre a mozdulatra, így, mindenki előtt. Sóhajtottam, nem pont így képzeltem a dolgot, bár ezzel a fiúval eddig csak olyasmit tapasztaltam, amire ez ugyanúgy igaz volt. De nem éreztem dicsőséget. Egy icipicit sem. Nem is tudtam igazán mit kezdeni a kitörésével, nem csináltam semmit, legalábbis ami az elmúlt pár pillanatot illeti. Igaz, kicsit túllőttem a célon, de ezt magamon kívül senkinek nem kellett tudnia, elég, ha én éreztem miatta elég hülyén magam. Megcsóváltam a fejem: ez most nem sült el túl jól, s ahogy így végignéztem rajta, rájöttem, hogy nem tudtam meg róla sokkal többet, mint amennyit eddig. Ez pedig rendkívül bosszantott, mintha nem lett volna hajlandó megmutatni magából többet. Vagy csak én voltam túl feszült hozzá.
- Köszönöm – mosolyogtam rá, s tettem el a tokjába a Katanát, akinek különleges képességeit újfent nem használtam semmire – bár lehet, hogy ezt is csak ezzel a jelzővel illette volna. Flancos, mi? Jó szó, mögé lehet rejtőzni; az igazság elől. Fogalmam sem volt, mit érezhetett most, lenézett, egy pontig biztosan, de valahogy nem róttam ezt föl neki, hiszen képes volt felülkerekedni álláspontján – Valamikor megismételhetnénk, kevesebb néző előtt – vetettem fel neki, miközben a kezemet nyújtottam, hogy felsegítsem. Biztos voltam benne, hogy nem fedte fel a lapjainak nagy részét, s ez a tény elég mélyen érintett, tekintve, hogy vele ellentétben én majdnem mindent bevetettem ellene.
- Egyébként, nagyon jól bírtad. Simán közénk tartozhatnálha akarnál – fejeztem be a mondatot gondolatban. Hogy miért nem akart, arról csak halvány elképzeléseim voltak, de nem kívántam firtatni őket; bizonyosan megvolt rá a saját oka, s ezt tiszteletben kellett tartanom – úgyis elmondja majd, ha szeretné.
A tömeg közben oszlani kezdett. Nem figyeltem rájuk, elvoltam én a magam gondolataival. Miután összeszedte magát, bólintottam, majd illedelmesen elköszöntem tőle: ígyis sokat raboltam az idejéből, valamint nekem is egy kis egyedüllétre volt szükségem. Ez a fiú… nem hittem volna, hogy ennyi gondolkodnivalót ad.


/ Köszi a párbajt ^^ Nem szokványos kari, az tuti >< /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi14712/10100Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Kincaid on Hétf. Márc. 03 2014, 18:49

Hát, ezt gyorsan lezavartuk – gondoltam csodálkozva. Lefutottuk a szükséges köröket, és békülésesdit játszottunk. A földről fekve nem is tűnt sokkal nagyobbnak nálam… Szóval nem volt kedvem felállni, hogy aztán kiderüljön, még az ő homloka magasabb.Mondanám, hogy elégedett voltam, de mivel saját érzetem szerint csúnyán veszítettem, ezért még az sem kárpótolt, hogy nekem legalább megmaradtak a kis titkaim. Értsd: „kis titkaim”. Nem akartam őket nagyon magamban tartani, de semmi kedvem nem volt módszeresen kitálalni őket. Hiába volt már, hogy időnként engem is frontharcosként emlegettek, attól még nem szívesen éltem volna a privilégiumokkal: publikus skillek, az arcomat felismerik. Hát kell ez nekem? A válasz egyértelmű: közel sem.Hogyne – bólogattam neki talán túl lelkesen is, amikor felvetette a harc megismétlését. Attól félek, túl nyilvánvaló volt az üzenetem: ha rajtam múlik, erre nem kerül sor. – De azért értékelem a nekivetkőzést – próbáltam valahogy ellensúlyozni korábbi kifakadásom. Arra akartam utalni, hogy a kedvemért lejjebb adott az öltözékéből. Nem igazán számítottam volna a beszélgetésünk előtt arra, hogy ilyesmi megtörténhet.A felém nyújtott kéz. Eh, ezt most hogy magyarázzam el? Már nem nehezteltem rá, de tényleg. Ettől függetlenül számomra ez a csaj régen eljátszotta annak az esélyét, hogy elfogadjam a kezét. Valaha is – legalábbis jelen pillanatban biztos voltam benne, hogy nem lehet olyan szorult helyzet, ahol én ezt a felém nyújtott kezet elfogadom. Nem mintha átvágott volna ezzel. De akkor se!

Egyedül tápászkodtam fel.Vigyázz, mint kívánsz – biccentettem. – Van, aki már most is úgy emleget, mintha közétek tartoznék… – mosolyogtam. Kicsit savanyúan, igen, de ez ne zavarjon. Biccentettem, persze, ennyi minimum járt neki. Én is távozóra fogtam a dolgot. Nem volt több tennivalóm itt. És várt rám némi monoton gyakás a nap maradék részében. Sok időt veszítettem ezzel a mostani harccal, sose fogok így magasabb szintre jutni…//Hálám üldöz, közelebb kerültem a karakterhez, köszönöm!//

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Flancpárbaj: Hinari vs Kin Vo36oi3167/3300Flancpárbaj: Hinari vs Kin 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flancpárbaj: Hinari vs Kin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.