Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Go down

default Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Témanyitás by Phobos on Pént. Feb. 21 2014, 22:53


Tűkön ültem. Eszembe jutott az a magamnak tett ígéret: "...Igen, meg foglak találni." Elég sok idő telt el azóta, hogy fel akartam kutatni azt a behemótot, a veszélyt és a halált keresvén. El is felejtettem szándékomat - az Aival töltött kis idő, és a lány felkutatása elvonta a figyelmemet arról, amit végre akartam hajtani. Már nem kerestem a halált - épp ellenkezőleg. Volt miért élni. Volt célom az életemmel. Kételkedtem abban, vajon tényleg sikerülhet-e. A fejlődési lehetőségeket úgy keveslettem, mint a szintfőnökökkel vívott harcokat. Vagy a lehető legnehezebb kihívás kellett, amivel bizonyíthatom erőmet, vagy a lehető legjobb támogatás. Szobámban ültem, a kanapén, kézfejemre támaszkodva, néhol-néhol sejtelmesen hümmögve. Kibámultam az ablakon: a hideg idő ellenére sütött a nap, a szél ritkásan süvített. Nem éppen az a nyomasztó, téli időjárás volt, gyenge napfénnyel, de vidámnak se mondhattam - egyszerűen szokványosnak véltem. Elmélkedésem nem hagyott szabad utat tehetségemnek:  nem ment a zongorázás. Általában ez a tevékenység gyógymód volt a tétlen tanácstalanságomra. A játék pillanatnyi lelki békét, nyugalmat adott, amit most egyszerűen nem tudtam elérni. Felálltam, tettem egy-két kört a nem túl nagy, nem túl kicsi szobában, mire lassacskán úgy tűnt, összeállt a kép: ki kell hívnom őt, aki akkor megvert engem! Legyőzött, de az a vereség a javamat szolgálta - hiszen mi történhetett volna, ha Anatole akkor nem arat felettem diadalmas győzelmet? Lehet, elutasítanám, bár az is lehetséges, hogy merő szimpatizálásból elfogadnám az ajánlatát... Mégsem éreztem rosszul magamat azért, amiért kikaptam. A kudarc megerősít, és kellő tapasztalattal vértez fel - vagyis egyes idegenek így állítják.
- Igen. Ki fogom hívni. - dörmögtem magam elé, ölbe font karral, aztán nyakamba kötve a kendőmet, komótos, de határozott léptekkel kiléptem a szobám ajtaján. Lehívtam a menüt, néhány gombnyomással megkerestem Anat nevét. A levelet hamar megírtam: minden érzés gyorsan jött, amit pm-be vetettem.
Raven írta:Szervusz,
A segítségedre lenne szükségem. Igazság szerint mást nem tudnék erre megkérni. Ha van időd, találkozzunk a céhház előtt.
Megírása könnyű volt, az elküldése annál nehezebb. Habozva emeltem az azt végrehajtó gomb felé jobb mutatóujjamat, miképpen lefékeztem, miközben leálltam a menetelésben. Már kint, majdnem az üzenetben említett találkozási pontnál jártam. Küldjem? Ne küldjem? Elég erős késztetést éreztem, hogy ne, mégis dűlőre jutottam, és elküldtem. Fontosnak véltem a behemót levadászását - annyira, hogy akár Anattal is újból megküzdök, csak fejezzem be a feladatot. Miután már valószínűleg olvashatta azt, leültem a céhház előtti részen, törökülésben, fejemet kezemre támasztva vártam őrá.

//Ördög: Írj minél több szinonimát a barátnőre//

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló Vo36oi10/2900Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Feb. 26 2014, 21:44

Fránya-fránya tüsszögés >.< Mint egy levakarhatatlan barátnő egy olyan kapcsolatban, ahol már nem drágámnak hívod a párodat, nem is a szíved csücskének, hanem kibírhatatlan perszónának. Levakarhatatlan, vagy inkább kivakarhatatlan? O.o Phujj, hol egy pézsé? >.< Kellett nekem borsot törnöm Aldo orra alá. Mármint szó szerint... Kíváncsi voltam, hogy vajon hogyan tüsszög, egyáltalán hogy egy virtuális macska tud-e tüsszögni. Az kiderült, hogy én bizony nagyon is prüsszögök a levegőben tovaszálló borstól, efelől nem is volt kétségem, az orromat birizgáló csípős por akkor is irritáló, hacsak pixelfelhő. Másfél év elteltével is rácsodálkozom, hogy milyen élethű ez a világ, a valóságba nem illő elemek - úgy mint a menü, a teleportálás vagy éppen a skillek - már annyira természetesek, hogy ha egyszer kijutunk, akkor is tuti kalimpálni fogok még egy ideig a levegőben magam előtt, hogy este a kedvesemhez bújva előhúzzak az inventorymból egy gyertya kristályt az olvasáshoz. Szóval régi nagy szerelmeim a csípős ételek, na de azért az orromba nem akartam lapátolni belőle. De ugye ahogy azt szokás mondani, aki másnak verme ás... hát én jól beleestem a sajátomban. Ugyanis míg azon ügyeskedtem, hogy odasettenkedhessek az alvó macskámhoz, kezemben az előre felkészült őrölt borssal, szépen belerúgtam a fotel sarkába - nem először van útban az a sarok az új lakásomban wtf - mire Aldo riadtan felhorkant, pánikolva felpattant, majd kábán egyenesen nekem rohant, minek következtében megcsúszott a kezem és már landolt is a levegőben a bors porfelhőt képezve. Mondanom sem kell, egyetlen kényszerű szippantás is elegendő volt...
S ha a folyamatos prüsszögés nem lenne elég, még a menüm is pont ekkor csörren meg. Kitörlöm a szememből a krákogástól összegyülemlett könnyet, majd levetem magam a fotelba. Aztán már állhatok is fel, mert úgy tűnik a levél fontos és sürgető. Mármint nem sürgető, Gilbert bizonyára sosem siettetne, hacsak nem lenne életbevágóan fontos, de a diplomatikus fogalmazása ellenére kiérződik, hogy valamiben tényleg nagyon számít rám. Így hát egy vagon zsepit felmarkolva meg is indulok a levélben említett helyszínre. időm mint a tenger, na meg amúgy is rég beszéltünk, kicsit talán kerültem is az utóbbi időben a magam szégyenérzete miatt. Jobban mondva inkább csak a mélyen szántó beszélgetéseket kerültem. Amikor megérkezek hozzá, bizonyára elég fura benyomást kelthetek vöröslő szemekkel, egy rakat összegyűrt zsepivel az orromat törölgetve. - Parancsolj, miben segíthetek? - Kérdezek rá rögtön a lényegre, a tüsszögéstő kissé bágyadt hangon, ráadásul még mindig kapar a torkom. Kell egy limonádé >.<

//Ördög: Postodban szerepeljen minél több utalás arra, hogy milyen az időjárás. //
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló Vo36oi10/5000Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Témanyitás by Phobos on Kedd Márc. 04 2014, 15:33


Nem kellett sokáig várnom, érezhette, hogy fontosnak vélem azt, amit két sorban leírtam neki. Vagy céhvezérként szeretett időt áldozni a tagokra... Fogalmam sem volt arról, mi járhatott a fejében. Megfázott? Igen, az elmúlt néhány hónapban úgy zuhogott, mintha dézsából öntenék, így nem is csodálkozok azon, hogy elkapott valami rosszaságot. Múltkor még nem is voltam tisztában, mi az a betegség, de valaki készségesen megválaszolta, mi: jelenség, ami ostrom alá veszi a szervezetet, és attól az idegennek szörnyű közérzete lesz. Olyan sok fajtája van a betegségnek, mint ahány mob van Aincradban: megszámlálhatatlanul sok. Aztán ki tudja, mi lesz a dézsaöntés után, ha egy bizonyos névnapon esni fog a hó. További negyven napig bent kell maradni a Limenben? *vállvonás* Nem baj, nem érdekel.
Távol állt tőlem, hogy feltartsak valakit - főleg Anatot, ilyen állapotban. Csak egyszerűen tudnom kellett, miképpen vélekedik erről, hiszen más tanácsát nemigen kérhettem ki ez ügyben. Ez nem csak a legnemesebbik zsákmányról, hanem arról is szólt, hogy érdemes-e az életemet kockáztatni egy olyan mobért, ami megkímélte egy idegennek az életét. Visszagondoltam arra a pillanatra, mikor a bestiakirály majdhogynem hozzám ért az orrával, és az arcomon érezhettem minden nagy lélegzetvételét, prüszkölését. Az előrenyúló, lándzsa-élességű szarvak kereszttüzében úgy éreztem, menten megöl a pillantásával, de nem tette meg. Nem értettem, mi tarthatta vissza attól, hogy megöljön... hiszen alkalma volt rá, nem is védekeztem. Szándékosan kerestem az életveszélyt azzal, hogy utána is meg akartam találni. De aztán jött az a küzdelem, ahol szintén úgy zuhogott, mintha tényleg negyven napig nem akart volna leállni. Azután mintha elfelejteném, feladtam a vad kergetését... eddig a pontig. Most kétszer olyan fontosnak véltem a feladatot, mint akkor, frissen megtapasztalva a veszélyt. Kíváncsi voltam, mit gondol erről egy tapasztalt idegen, aki ráadásul céhvezér is egyben. Sokat számít, ha van róla véleménye.

- Először szeretnék kérdezni valamit. - kezdtem bele, miközben felálltam a helyemről. - Nem olyan régen összefutottam egy elég fura mobbal. Nekem azt mondták, "úgy jönnek, ahogyan mennek: a villámnál is sebesen. Veszélyesek, és megvetik a félelem szagát." Nagy volt, lila, emlősszerű, hosszú szarvakkal és agyarakkal, égbe tornyosuló sörénnyel. Volt rá alkalma megölni, mégis a korábbi állítást megtagadva megkímélte az életemet, és eltűnt. - Vettem egy nagy levegőt a folytatáshoz. - Már korábban is meg akartam keresni a szörnyet, de nem találtam. Eltűnt. Szerinted a véletlen műve az, hogy nem ölt meg? Hallottál már olyan mobról, ami nem öl embert? - A végénél még én is elgondolkodtam azon, ami akkor feltűnt. Nem találtam a megoldást - bár ha találtam volna, nem hinném, hogy jobban érezném magamat tőle. Ahhoz látnom kell újból a szörnyet. Tudnom kell, hogy csak a szemem káprázott, vagy tényleg megtörtént a találkozás.

//Ördög: Monológjaid bárdstílusúak legyenek, mintha éppenséggel a középkorból jöttél volna, és lenne valami, amit el kéne regélned.//

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló Vo36oi10/2900Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Márc. 08 2014, 18:52

Úgy érzem részletesebb beszámoló illeti meg a fiút az állapotomat illetően, mert még a végén félreérthető szituációba keverem magam. Azonban azt mégsem mondhatom neki, hogy olyan ütődött vagyok, hogy a macskám orra alá akartam borsot törni és visszafelé sült el, így valami ütősebb körítés kell neki. Összeráncolom a homlokomat, kitörlöm az utolsó könnycseppet is, majd regélésbe kezdek valami kamu archaikus nyelven. Gyakorlatilag csak dől belőlem a hülyeség, ami csak eszembe jut.
- Elnézésed kérem jóuram, de úgy kavarodtam bele a borsfelhőbe, mintha egy gyilok hurrikán vala. Ádáz harcot vívtak a pixelek, hogy ki érinthesse elsőként orcámat - letaglóztak, belém döftek, kegyetlenül, kíméletlenül. Ama szőrös jószág, kit Aldonak nevez a nép, csak mulatott vala szenvedésemen, melynek jöttöm kényszerű véget vetett számára. Ne félts te engem, hamar úrrá leszek kínomon. Mondd hát, miben lehetek szolgálatodra? - S mintha egyszeriben elkapta volna a fonalat, úgy kezdi el sorolni a fiú is valami különös bogos mondatok láncában, hogy erősen kell figyelnem, hogy ki tudjam hámozni a lényeget. Ennek ellenére maradok én is az archaikus stílusnál.
- Egy mob, ki olyan gyors, mint egy delejes villám? Hmm, nos regélék, hogy létezett ama mezők pusztaságában egy különleges szörnyeteg, az igazi, az egyetlen, a hamisíthatatlan gyostalpaló hű gazdája, tekintetes Srentok Bunmei. De a leírásod nem illik reá, igaz sörényféléje néki is van, de ő a koboldképűek nemzettségét erősíti, nem pedig a agyarasokét. Való igaz, vannak olyan fenséges szörnyetegek, kiknek életét kioltani bűn lenne, olyan csudálatosak. Így volnék én is Srentokkal, na és a mobok között is létezhetnek eszesek, kik nem csak az ölésre predesztinálódtak. Ne hibáztassa magát fiatalúr, minden okkal történék, de sokszor csak jóval később jövünk rá a miértekre. - Ekkor kezemet a vállára helyezem és elmosolyodok. A szemem kezd kitisztulni, így nem kelti azt a hatást, mintha a vállára akarnék borulni bőgni.

/Jóféle ördög vala Very Happy Emígyen a tiedé: Következő post szövegben szerepeljen legalább 5 (ha nem megy, elég csak 3) közismert könyvnek a címe, de fontos, hogy illeszkedjenek a szövegbe! Szedd majd őket dőlt betűvel! /
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló Vo36oi10/5000Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Témanyitás by Phobos on Szer. Márc. 26 2014, 19:35


Anat a kezességéről volt híres, és ahogy máskor, úgy most sem okozott nekem csalódást. Persze a megfázás egyesek számára elvehette ennek az arisztokratikus egyénnek a szavahihetőségét, mégis megbíztam benne. Bár nem értettem, miért kezdett bele olyan monológba, melynek stílusa régi emberöltők hajnalára vezetett vissza, de minden egyes szavára úgy figyeltem, mintha ittam volna azokat. Akárha csak ha egy olyan könyvet tartok a kezemben, - mellyel kellőképpen szimpatizálok - amit akár többször is el szeretnék olvasni. Nem. Egy végtelen hosszúságú könyvnek kellett lennie - egy olyannak, ami sosem érhetne véget, mégis újabbnál újabb történeteket mesél. Már maga Aincrad volt a Végtelen történet: ha minden ilyen lassan halad, akkor a harcnak, a történetnek sosem lesz vége. De akkor vajon miért vágyok többre, mint ami megadatott? Hát persze: az idegenek mindig többet akarnak, mint ami megadatik nekik…
Néhány pillanat leheletnyi erejére a magasba néztem. Kifogásolhatatlan volt a tavaszi kék égbolt, melyet egy-két kósza felhő tarkított. Egy madárcsapat húzott át a Nap fényes koronája előtt, ami erős késztetést éreztetett velem, hogy a Niels Holgersson csodálatos utazásaira asszociáljak. Kissé mélabúsnak véltem ezt az igen lassan változó időjárást, ami még engem is sóhajtozásra késztetett. Persze nem az Anat iránt érzett unalmat fejeztem ki, miközben válaszát hallgattam - egyszerűen csak az idő befolyása alá kerültem. Szemöldökömet sejtelmesen felhúztam, és elgondolkodva tettem ajkam elé jobb mutatóujjamat. Szemembe lógó rakoncátlan hajtincseket egy mozdulattal elsöpörtem az útból, tekintetemet pedig lesütöttem. A szörnyeteg valóban nem akartam megölni - ezt Shu és a vele együtt eltöltött közös elmélkedés során megbizonyosodott. Tényleg bűn lenne megölni, mint az Anat által említett Srentokot? A kósza, ködös gondolatok nem engedtek szabad befolyás józan ítélőképességemnek. Ahogyan ujjamat levettem kicserepesedett számról, jobb kezemet leeresztve ökölbe rándítottam. A helyzet hirtelen olyan hiábavalónak, kilátástalannak és - főleg - zavarba ejtőnek tűnt. Amint ő a vállamra tette figyelemreméltóan férfias szorítású kezét, különös melegség hatására felemeltem lehorgasztott fejemet. Kellemes volt a törődés, bár a kételkedésem nem csillapodott - kicsit sem. A kérdések káoszt teremtettek az amúgy csendes és nyugodalmas elmémben.

- De én ezt nem értem - mondtam, gyerekes panaszkodással Anatnak. Sűrű pislogásom hitelt adott kijelentésemnek. - A mobok azért vannak, hogy legyőzzük őket, amiért közelebb kerülünk a végcélunkhoz: a századik szinthez. Az világos, hogy a szelídítők mellett vannak idomított bestiák és azok ártalmatlanok, de az idomítatlanoknak játékosokat kéne gyilkolniuk… - Hangom a mély zavar okán elcsuklott. - Ennek semmi értelme! Kayaba a saját szabályait szegi meg ezzel. Nem? - Nem mintha a Harry Potterből jól ismert vadőr nyomdokába akartam lépni azzal, hogy meglelem a nagy lila behemótot, s megkérdőjelezem annak veszedelmességét. Egyelőre két példából indulhattam ki, és vonhattam kétségbe Kayaba Akihiko hatalmát: nem egészen biztos, hogy a szörnyei csak egyszerű bábok. Igenis lehet saját akaratuk!

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló Vo36oi10/2900Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Témanyitás by Cardinal on Vas. Ápr. 20 2014, 18:43

Ossu!

Közös megegezésre lezárom a párbajt. Anatnak 40 arany jár, Ravennek 20 xp és 60 arany a körök száma alapján.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló Vo36oi0/0Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs. Raven - Erős kalapács, merész holló

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.