Ezer Kígyó Vára

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 02 2014, 19:33

A 10. szint szélén áll egy romos, kígyók által megszállt vár. Mérgesek és harapnak Twisted Evil

Lények
1. Zöld Vipera
2. Vörös Piton
3. Barna Óriáscsörgő
4. Sárga Sikló
5. Tarka Kobra
6. Kék Méregfog

Zsákmányok előfordulási aránya
50% - 2x Vastag Tövisgyökér, 2x Óriás Pitypang
30% - 1x Nagy Potion (+40 HP)
10% - 1x Paralízis Méreg
10% - 3x Vércsepp


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 02 2015, 19:12-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi0/0Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Jún. 19 2014, 00:15

Chan, Jun, Maci, Tachi

Érkezzetek meg, s amint készen álltok, kapjátok a statokat!


Ezer Kígyó Vára 9rm5fk

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 22 2014, 22:08

Vajon mi lesz életem utolsó kalandja?
Csípőre tett kézzel állok a vár előtt, és méregetem tompa tekintettel a falakat és köveket. Álomkelő nem messze tőlem csatangol a fűben, afféle mini-vadászat módjára, hogy ne unatkozzon, amíg a többiek megérkeznek. Már ha olyan nagy dolog az a többiek...
Jun-t magamtól is meghívtam, tekintve, hogy tegyünk még egy próbát közösen egy kazamata kitisztítására. Maci és Tachi pedig... őróluk egyszerűen a besúgónál vagymiaszöszömnél tudtam meg, hogy szintén igényt tartanak egy kis kazamatázásra, én pedig mondván, miért ne, ismertettem velük a helyszínt és időt. Tachibanát legalább ismertem... vagyis túlzás, hogy ezt mondom, de legalább értelmes és segítőkész tagnak tekintem, mióta a bosson is egyszer megmentette az életem. Na nem mintha szeretném, hogy ismét helyzetbe kerüljek, de ha mégis megtörténne, amilyen béna és szerencsétlen tudok lenni, jó, ha van valaki, akire számíthat az ember. És legalább... jobban megismerem talán. >.>
Maciról, azon kívül, hogy valami pet vagy mob lehet, nem tudok semmit. Vele majd főleg Álom fog foglalkozni.
Egy gond viszont van: nincs jókedvem. És az bizony baj...
Bár az én esetemben már az számítana csodának, ha jókedvem lenne... >.>
Mégis; mikor megérkeznek, igyekszem mosolyt varázsolni az arcomra. Nem őszinte, oh, arra én képtelen vagyok ilyen állapotban. Nagy hibám, hogy látni rajtam, mit érzek és látok. Tekintetem pedig minduntalan elkalandozik. Én ugyanis, ha minden igaz, már nem csak az ölni való kígyókat fogom látni. Hanem azokat a fekete, tűzből pattant, vörös szemű egyedeket is, amik a föld apró repedéseiből jönnek fel, amik körbetekerednek rajtam, olyat, amit e pillanatban is látok a karomra tekeregve, gonoszul sziszegve.
Ha látom ezeket a láthatatlan kígyókat, az egyértelmű jele annak, hogy visszaestem a régi állapotomba. Abba, amiben utoljára még a Valóságban voltam.
Lehunyom a szemem, veszek egy mély levegőt, s elszámolok tízig. Ez általában tökéletes arra, hogy egy pár percre-félórára eltűnjenek. Mire kinyitom a szemem, a kígyó már nincs a karomon, de tudom, hogy hamarosan vissza fog térni, sok-sok társával.
-Indulhatunk?
Kérdezem, persze csak miután mindenki megérkezik.
-Kristályok készenlétbe, de figyeljünk egymásra. Tehát a szokásos. Ha már mindenki sebződött valamennyit, megpróbálok gyógyítani, amikor csak tudok. Tachi, ha nem bánod, elsősorban neked kéne tanknak lenned. Ha vállalod. Álom időnként egy körre be tud segíteni a pajzsával, azzal nulláz egy támadást, de csak egy mobét. Szóljatok bármikor, ha szükség van rá.
Ha már egyik oka a bossról való kimaradásomnak az volt, hogy erről Peteren kívül senki sem tudott, akkor most elmondtam. Késő bánat, de mindegy is. Nem mintha sokat érnék én a frontharcosoknak.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi8140/8500Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Jun on Pént. Jún. 27 2014, 15:51

Egyszerre voltam végtelenül boldog és megkönnyebbülve amikor megkaptam Chan üzenetét. Jó érzéssel töltött  el, hogy még mindig ad nekem egy esélyt a lány azok után, hogy a legtöbb közös kalandozásunk alig néhány kivétellel balul sült el. Gondolok itt a közös bossölő játékunkra abban a hogyis hívják csarnokban... ahol egy kis odafigyeléssel könnyedén megmenthettem volna attól, hogy kiessen, és csúfos véget érjen az egészen addig jól menő feladatunk. Vagy ott volt az első Kazamata kalandunk is, amikor azokkal a zselészerű indormányokkal birkóztunk abban az ominózus barlangban... Akkor sem kellett volna sokat tennem, mégis a hozzá nem érthetőségem miatt majdnem egy emberélet szárad most a kezeimen. Ráadásul még csak nem is egy olyan életé aki számomra teljesen idegen hanem az első barátnőmé akit idebent szereztem. Már az is fájdalmat okozna, hogy ha nem ismerném és tehetetlenül nézném végig ahogyan pixeljeire szakad, majd eltűnik mintha soha nem is létezett volna. De úgy, hogy ismerem, közös emlékeink vannak, még inkább fájó nyomot hagyna. Ezúttal másképpen lesz! Most odafigyelek, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy védelmezzem a lányt. Már messziről integettem neki, amikor végre látóhatáromon belülre került a kígyós vár. Majd amikor már megérkeztem hozzá, azonnal a nyakába ugrottam.
- Olyan boldog vagyok. - kapkodtam a levegőért, ugyanis nem kis távot futottam le, elég rövid idő alatt, hogy időben érkezzek, habár ez nem jött össze. - De, ne aggódj! Most minden másképp lesz mint legutóbb! - jelentettem ki, még ha nem is tudja miről beszélek, talán elég furának is hangzok, de mégis úgy éreztem, hogy ezt  tudatnom kell vele. Elszánt vagyok, és most már sokkal elővigyázatosabb is.
- Szóval ezúttal kik lesznek a csapattársaink? - másztam le Chanról, és egy barátságos mosoly mellett feltettem a kérdést. - Remélem most nem lesz semmilyen probléma mint legutóbb Thunder-kunnal, az a fura lag... - mást el sem tudok képzelni ami hátráltathatna a célunk elérésében. A kígyóktól nem félek cseppet sem, szerintem a lány sem, hogy ha itt van. A többieket is üdvözöltem, úgy ahogy. Természetesen a szokásos enyhe megkülönböztetéssel, illetve be is mutatkozom ha szükséges, hogy elkerüljük az esetleges kellemetlen helyzeteket a switchelésnél.

pontok:
Élet: 12+2
Fegyverkezelés: 30+16
Erő: 14+17
Kitartás: 5+6
Gyorsaság: 22+10
Speciális képesség: 7+8
Páncél: 30

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi3984/4100Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Maci on Kedd Júl. 01 2014, 09:33

Nem is értem mit keresek én ezen a helyen. A boss után világossá vált, hogy egyáltalán semmi értelme annak, hogy ilyen helyekre járok. Mégis eljöttem, Ráadásul Ai-chan nélkül. Kedvtelenül battyogtam oda a többiekhez és köszöntem nekik. De olyan sötét, negatív aurát árasztottam magamból amit medve még nem látott. Attól féltem, hogy másra is át ragad. Wááá verjük ki ez a kumarhaságokat a fejemből. Oké, most gyenge vagyok és elpazaroltam a pontjaim de nem érdekel! Majd akkor kijavítom és erős leszek és majd megmentek mindenkit.
- Kuman segít a rászorulóknak. Ő a gyengék védelmezője! Az ártatlanok védő szentje! A nők kedvence! – Aztán észbe kaptam és csak az tűnik fel, hogy mindezt hangosan is kimondtam ráadásul csípőre tett kézzel, kiduzzasztva a mellkasom feszítek mindenki előtt. – Mikor indulunk? – Görnyedek össze és elszégyellve magam vakargatom a fülem tövét.


_________________
Ezer Kígyó Vára Keep_calm__and_hug_teddie_by_eevee76719-d5cm28f
Maci
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi10/1500Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Júl. 01 2014, 15:35

Nos, bár nem voltam rajongója az efféle időtöltésnek, néha szükség volt rá, hogy be-betévedjek egy-egy szörnyfészekbe némi tapasztalat reményében. A "néha" ez esetben csupán azt jelzi, hogy ritkábban teszem meg, mint az a játékosok körében szokás, ugyanis az én fő érdeklődési területem az érdekes questek között rejtőzik, a többi forrást nem kedvelem. Vagy azért, mert rendkívül monoton, mint a farmolás, vagy azért, mert egyszerűen nincs motivációm arra, hogy megveressem magam a tapasztalt párbajozókkal. Értelmetlen erőfitogtatásba miért is mennék bele? :]
Ha pedig nem szólóban megyek szörnyeket ölni, akkor kifejezetten fontos, hogy olyan társaim legyenek, akikkel már találkoztam legalább egyszer. Ez a csapat többé-kevésbé megfelelt ennek a követelménynek, ugyanakkor mókás volt belegondolni, hogy miféle társaságot sodort egy helyre a nyári szellő. Egy cicafüles, búskomor leány, egy lányként viselkedő fiú és egy medveruhás önjelölt hős. Hanyag biccentéssel üdvözöltem a társaságot, ezúttal Chan-chant is megkíméltem a szokásos udvariassági formuláktól, tudván, hogy nem szereti.
- Felteszem nincs más választásom :] Éppenséggel van egy-két tankolásra termett képességem. Becsüljétek meg az információt, nem könnyen adom ki a kezemből. Aki tudja, az már halott :] - vigyorodtam el baljósan, ám érzékeltettem a testbeszédemmel, hogy nem szánom komolynak ezt a félmondatot. Egyelőre :] - Ugyanakkor feltétlenül érdekel, hogy te... miért erőlteted a hangod? Nem túl egészséges a hangszálaidnak, ha nem a természetes hangszíneden szólalsz meg :] - tettem a kezem Jun-kun fejére. Nem volt egy könnyen észrevehető jelenség, de az a halvány erőltetettség előlem nem bújhat el :] Egy átlagos szem számára tökéletes volt az álcája, éppen ezért érdekelt egy kissé a fiú, és a miértjei. Nem azért, mert elítélném, csupán kíváncsi voltam :]

HP:100 | F:65 | E:47 | K:15 | GY:18 | S:20 | P:90
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi7624/7700Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Júl. 07 2014, 00:43

Az épületbe beérve nem túl guszta látvány fogad benneteket: levedlett kígyóbőrök halomra. Szoktalna módon ezek alól bújnak elő első támadóik és egyenesen a bokátokba akarnak marni.

Chan: HP:135 | F:21 | E/I:15/34 | K:22 | GY:36 | S:15 | P:30
Jun: HP:100 | F:46 | E:34 | K:10 | GY:32 | S:19 | P:30
Maci: HP:100 | F:3 | E:3 | K:10 | GY:55 | S:27 | P:2
Tachi: HP:100 | F:65 | E:47 | K:15 | GY:18 | S:20 | P:90

Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok

Ezer Kígyó Vára C59b38505d9fc3a30bf973e83ac9d44e_05cd20076a09fe48bb6340d9e6521d4ca2ebe498
Ezer Kígyó Vára 5598b29f80405250d5603b5b40d4530a_bd4f507ade71516a06c1f0fbcbca32a43d18b5af
Ezer Kígyó Vára 35e2c21da9f17e5a36798bbaf810e881_93ffd4b41c03b4c54b98eb53e3357226458836a5
Ezer Kígyó Vára Eb0017df9a28e4701de5156270ede656_27d801daa0f655d538c804353e67b26a2e66c178
Ezer Kígyó Vára 1656135bdcf17bc71992ba8263eda2b1_6dbe0192b809bd9b80a61c53098266b2251d6c77

Chan: 135 hp 30 páncél
Jun: 100 hp 30 páncél
Maci: 100 hp 2 páncél
Tachi: 100 hp 90 páncél

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Maci on Pént. Júl. 11 2014, 19:46

A csapat meg volt, szép leánykák és egy férfi -_-. Miért nem lehetne ő is lány, akkor háremem lehetne és csak lánykák lennének akik nem tudnának ellenállni a sármomnak. De sajnos sors megint kibabrált velem. Ráadásul valami kígyó félék is megtámadtak minket. Nem baj hiszen azért vagyok itt, hogy gyakoroljak… azért vagyok? Mindegy kezdjük, ne hagyjuk cserben a hölgyeket.
- Ne aggódjatok! Én  a hős Teddy majd intézkedem! – Húzom ki magam ismét és aktiválom az első képim. – Elbánok én ezekkel a nyeszlett kígyókkal. Switch… egyetlen hímnemű… ember! – Mutattam rá a fiúra, rájöttem, hogy ez így nem jó aztán megláttam a nevét is. – Tehát Switch, Tachibana! – Kiáltom el magam.

/Képesség: mindenki ereje hattal nő három körre, a támadásaim Tachinak adom/

_________________
Ezer Kígyó Vára Keep_calm__and_hug_teddie_by_eevee76719-d5cm28f
Maci
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi10/1500Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Júl. 22 2014, 22:51

Nem különösebben hatott meg a látvány, ami bent fogadott minket, mindenesetre legalább a kardomat elővettem, és azt lóbálva haladtam előre a sor végén, utóvédként. Egyelőre. Merthogy kétség sem férhetett hozzá, tanknak leszek befogva, amit én vállalni is fogok önként és dalolva. Nem feltétlenül őrültem meg, de ezek figyelmeztető jelei annak, hogy valami baj van a józanságommal :] Mindenesetre szép számú kígyó kúszott elénk, és ha már megkaptam a lehetőséget, vettem a bátorságot, hogy rátapossak az egyik nagydarab hüllőre a feje alatt nem sokkal, és a kicsiny agyába mélyesszem a fegyverem.
- Két súlyos hibát követtél el, mackoma - mutattam fel közben az ujjaim - Egy, leggyorsabbként ne a lassú, legkevesebbet sebző tankra hárítsd a felelősséget, pláne ne akkor, ha hőst játszol. Kettő, ne vedd el a tanktól az esélyt a képességhasználatra - oktattam ki, miközben kihúztam a kardom és odébb rúgtam a kígyót. Bár az előbbi csak feltételezés volt, de jó eséllyel én voltam mindegyikünk közül a leggyengébb sebző, hasonló szintűek voltunk elvégre. Ha a folytatás is ilyen lesz, nem sok sikert jósolok a csapatunknak.

// 47+6 sebzés a négyes kígyóra és ezer bocs és kismedve a késlekedésért //
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi7624/7700Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Vas. Júl. 27 2014, 17:22

Tachira 3 piton támad rá, de ezeken kívül még 2 kígyó közeledik felétek kissé lemaradva. A lovag péncél értéke némileg csorbul, a négyeske pedig kissé zokon veszi az őt ért támadást.

Spoiler:
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok

Ezer Kígyó Vára C59b38505d9fc3a30bf973e83ac9d44e_05cd20076a09fe48bb6340d9e6521d4ca2ebe498
Ezer Kígyó Vára 5598b29f80405250d5603b5b40d4530a_bd4f507ade71516a06c1f0fbcbca32a43d18b5af
Ezer Kígyó Vára 35e2c21da9f17e5a36798bbaf810e881_93ffd4b41c03b4c54b98eb53e3357226458836a5
Ezer Kígyó Vára C31b8c5d79d3635921872f23dd7cfa8a_b24d145800a60c51d8eddf0083fbcf7ebe58af91
Ezer Kígyó Vára 1656135bdcf17bc71992ba8263eda2b1_6dbe0192b809bd9b80a61c53098266b2251d6c77

Chan: 135 hp 30 páncél
Jun: 100 hp 30 páncél
Maci: 100 hp 2 páncél
Tachi: 100 hp 75 páncél


Chan következik, 2x támadhat, nem kell pihennie.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 27 2014, 21:46

-Ja, én meg Melitele papnője vagyok. -pillantok a mackóra. Nők kedvence? Ez? Komolyan? Elhányom magam, ha csak ránézek. Sosem bírtam az ilyen buta cuki dolgokat Suspect Én is tudok ilyen lenni, de ha valaki nem képes legalább néha a valóság szemével nézni valamire, vagy komoly lenni, ha komoly a helyzet, az az én szememben a szánalom netovábbja.
Miután beléptünk, jobbnak láttam, ha kikapcsolok mindent, ami a mackoma felől érkezik hozzám. Talán idővel meg fogom kedvelni, de ez még nem az a perc. Inkább két kézre fogtam a hosszú botot, még ha eredetileg pálca is, majd szembenéztem az első adag, ezúttal "igazi" kígyóval.
Tachi oktatásán azért csak sikerült elmosolyodnom. A vörös indikátoros játékosra pillantottam, majd a kígyóra, akinek leesett némi a csíkjából.
-Nem is sebzel olyan keveset ^^ -jegyeztem meg, miközben Álom már ugrotr is előre, majd cikk-cakk mozdulatban a következőre. Én szorosan a nyomában próbáltam eltalálni mindazt, amire ő rávetette a szemét.


//Első két kocka Álom, második kettő én. Első-első támadás a négyesre, második-második az elsőre. Maci képije csak rám hat, Álomra nem//

Edit: "Nem is sebzel olyan sokat" facepalm Látszik, hogy szokásom a szavak felcserélése az ellenkezőjére Suspect


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 05 2014, 21:27-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi8140/8500Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Júl. 27 2014, 21:46

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ezer Kígyó Vára 4766609959_af0c0eb7c7_s Ezer Kígyó Vára 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ezer Kígyó Vára 4767249862_5877ffd2ef_s Ezer Kígyó Vára 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Aug. 02 2014, 13:59

Tachira 3 piton támad (#1, #2, #3), majd Chanra is rárabol kettő (#4, #5). Méregfogaik vérvörös pixelnyomokat hagynak a lábatokon, s ami érdekes, hogy Tachin és Chanon is marad egy-egy fogak által hagyott seb, ami nem tűnik el a szokásos módon.

Spoiler:
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok

Maci (I/III)
(1/3)

Ezer Kígyó Vára 55b44f5d304fb7ad19ff76fa46c64a75_2613c972beddbbe6318982c9dec84d698573e6eb
Ezer Kígyó Vára 5598b29f80405250d5603b5b40d4530a_bd4f507ade71516a06c1f0fbcbca32a43d18b5af
Ezer Kígyó Vára 35e2c21da9f17e5a36798bbaf810e881_93ffd4b41c03b4c54b98eb53e3357226458836a5
Ezer Kígyó Vára 74d36095bb6a2d23d6ea03cbdba25efa_10f07dc5adfb0262d184940a045e65a239fea63b
Ezer Kígyó Vára 1656135bdcf17bc71992ba8263eda2b1_6dbe0192b809bd9b80a61c53098266b2251d6c77

Chan: 135 hp 16 páncél
Jun: 100 hp 30 páncél
Maci: 100 hp 2 páncél
Tachi: 100 hp 56 páncél


Jun következik, 2x támadhat, nem kell pihennie.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Jun on Vas. Aug. 03 2014, 22:25

Boldogan siettem oda a lányhoz, örültem, hogy kaptam még egy esélyt arra, hogy bizonyítsam igen is képes vagyok csapatmunkára, és mellettem nem kell féltenie az életét. Telítve voltam az energiámmal, úgy éreztem semmi sem tántoríthat el attól, hogy a lehető legjobbat nyújtsam. Hamarosan már érkezett is egy fura hangocska, érdekes felvezető szöveggel. A kis lényt nem tudtam hova tenni, de rámosolyogtam és megpaskoltam a fejét.
- Akkor ha nem bánod rád bízzuk magunkat, mackó. - ha egy animében lennénk egészen biztos megjelenne a fejem mellett egy kis vízcsepp, ennél a jelenetnél. Cseppet furcsán éreztem magam, hogy az első számú csapattársunkról ránézésre semmit sem tudok megmondani, na meg a szövege alapján nem is igazán tudom hová tenni miféle ember is lehet ö valójában. Azonban hamarosan megjelent még valaki akinek már pusztán a hangjától is a falra mászok. Fél pillantást vetek rá, köszönök, de hangomon érezhető, hogy nem szívesen látom.
- He?! - döbbenek meg azon amit mondott, kissé elpirulok, nem is tudtam hirtelen mit kellene mondanom, és máris érzem a srác érintését a fejemen - Ne-nem mindegy neked, hogy... hogyan szólalok meg? Még..Mégis mit érdekel téged,  az én egészségem...? - elbátortalanodtam. Kétszer is! A saját mondandómba vörösödtem bele ezúttal. Nem szeretem ezt a srácot. Nem elég az, hogy minden szavával próbál másokra hatni, de még össze is zavar. Leütöttem a fejemről a kezét, és besétáltam az épületbe, amilyen gyorsan csak lehet. Nem szeretem ha mások olyan pillanatokban látnak amikor legkevésbé sem vágyom a társaságukra. Ilyen amikor sír az ember, vagy éppenséggel okkal vörösödik el... Mindenhol randa bőrcafatok, amik szinte azonnal mozgolódni is kezdtek, és négy, nem is... öt darab cseppet sem barátságos állat ugrott ki belőlük. Egy gyors simítás, és máris egy szablyát tartottam a kezemben, markolata élénksárga és banán alakú, és máris két gyors vágást ejtettem.

// Piton #4-et támadom, ha meghal akkor következőnek Piton #1 nem kell dobnom. //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi3984/4100Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Kedd Aug. 05 2014, 21:05

Jun sikeresen kivégzi a 4. pitont, az 5. viszont újabb maradandó sebet ejt Chanon. Tachira továbbra is az első 3 piton támadja, de a lovag páncélja még bőven kitart a vérző sebe ellenére is.

Spoiler:
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok

Maci (I/III)
T,C (2/3)
C (1/3)

Ezer Kígyó Vára 7fb246c18b26e678ac7855fe65875bba_e7d6545af96d4d7cd934dc42d4e380da73bac2a8
Ezer Kígyó Vára 5598b29f80405250d5603b5b40d4530a_bd4f507ade71516a06c1f0fbcbca32a43d18b5af
Ezer Kígyó Vára 35e2c21da9f17e5a36798bbaf810e881_93ffd4b41c03b4c54b98eb53e3357226458836a5
Ezer Kígyó Vára 1656135bdcf17bc71992ba8263eda2b1_6dbe0192b809bd9b80a61c53098266b2251d6c77

Chan: 135 hp 3 páncél
Jun: 100 hp 30 páncél
Maci: 100 hp 2 páncél
Tachi: 100 hp 37 páncél


Tachi következik, 1x támadhat, nem kell pihennie.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Aug. 15 2014, 15:45

Jóvanna Razz

A "lány" reakciója megmosolyogtató volt, de ez volt az utolsó érzelem, ami az arcomra költözött. Válasza hallatán ugyanis lehervadt mindennemű vigyor a vonásaimról, és vörös szemeim baljósan villantak, ahogy közelebb hajoltam Jun-kunhoz.
- Nem mindegy... mert bántja a fülemet a mesterkélten elvékonyított hangod... És ha engem bánt valami, annak gyorsan vége lesz, mint a botnak... Jelen esetben a hangszálaidat fogom kitépni, ha nem hagyod abba - közöltem vele erősen fenyegető hangnemben, de olyan halkan, hogy ha csak nincs a másik kettőnek hallgatózása, akkor nem hallhatták meg, amit mondok. Kívülről nem látszott rajtam, de majd kicsattantam az örömtől, olyan mámorító volt ezt a fiút szekálni :] Mindenesetre kisvártatva a harc köré összpontosultak a gondolataim, tekintve hogy viszonylag gyors ütemben fogyott rólam a páncél, hála a három kígyónak. Szóval most, hogy tisztáztuk, kinek mi a szerepe, ideje volt visszavennem a sebzésekből és a vérzésekből.
- Egy támadással nem, de nektek több is van belőle :] - válaszoltam Chan-channak immár derűsebben, majd aktivizálni próbáltam a képességem és egy hanyag suhintással levágtam magamról a sérült kígyót.

// Képességpróba: ha sikerül, a kígyóktól darabonként kettő, a vérzésekből darabonként egy páncélt visszakapok mostantól (sérülések harmada kerekítve)
47+6 sebzés az első nagyonkígyóba //
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi7624/7700Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 15 2014, 15:45

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
Ezer Kígyó Vára 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Pént. Aug. 22 2014, 14:31

Tachinak nem sikerül kivégeznie az első Pitont, az mintha sziszegve vigyorogna rá Razz Továbbra is az első 3 piton támadja a lovagot, #1 és #2 újabb maradandó sebet ejt rajta, és így tesz Chan Piton ellenfele is.

Spoiler:
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok

Maci (II/III)
T1,C1 (3/3)
C1 (2/3)
T2, C1 (1/3)

T vérzés = 3x4=12
C vérzés = 3x4=12

T +8 páncél

Ezer Kígyó Vára 47f14c5d0326e7a5792b7ff868627d93_c40d48ab4a9b80e854a705f87ad671075678e4d3
Ezer Kígyó Vára 5598b29f80405250d5603b5b40d4530a_bd4f507ade71516a06c1f0fbcbca32a43d18b5af
Ezer Kígyó Vára 35e2c21da9f17e5a36798bbaf810e881_93ffd4b41c03b4c54b98eb53e3357226458836a5
Ezer Kígyó Vára 1656135bdcf17bc71992ba8263eda2b1_6dbe0192b809bd9b80a61c53098266b2251d6c77

Maci: 100 hp 2 páncél
Chan: 121 hp 0 páncél
Jun: 100 hp 30 páncél
Tachi: 100 hp 18 páncél


Maci következik, 3x támadhat, nem kell pihennie.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Maci on Csüt. Aug. 28 2014, 10:09

- Súlyos hibákat vétettem? – Pislogok nagy szemekkel a fiúra. – Értem! – Bólintok miután végighallgattam a mit is mond. – Ez esetben majd másképp teszek. A lányok védelmének értelmében én Kuman elpusztítom a kígyót!- Rohanok felé a vörös életes kígyónak de meg is torpanok. -  Izéé. én nem tudok harcolni. Akkor mit csináljak? – Battyogok vissza a fiúhoz nagy kérdő szemekkel. – Megvan! Tudom már! Te macska, edd megy a kígyókat. Utasítom a lány mellet lévő állatot. – Én majd innen szurkolok neked macska-San! Hajráá macska-san, Hajráá macska-san - Bíztatom őt teljes odaadással. A macskák szeretik a kigyókat… gondolom.

/A köröm Channak adom/

_________________
Ezer Kígyó Vára Keep_calm__and_hug_teddie_by_eevee76719-d5cm28f
Maci
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi10/1500Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Chancery on Csüt. Aug. 28 2014, 10:25

~Te engem csak ne utasítgass! És vadmacska-san! Nem vagyok közönséges házicica ˇ^ˇ  ~
-Oh my... -forgatom a szemem, miközben megpörgetem a botom. -Ne bántsad már. Inkább tedd a dolgot, legalább most többet foroghatsz. És nézz rá, milyen lelkes.
Bár engem is eléggé idegesít a kis mackó, azért haragudni tény, hogy nem igazán lehet rá. De hogy micsoda egyáltalán, arra kiváncsi lennék O.o; Annyira nem,hogy hosszabban el is beszélgessek vele, nadena... ._.;
A macska még egy darabig vár, gondolkodik, majd valószínűleg úgy gondolja, igazam van. Álomkelő beletörődik a maci viselkedésébe és nekiugrik az épebb kigyóknak, miközben én a vörös életest próbálom lecsapni, majd szaladok neki segíteni. Botom két kézre fogva igyekszem minél erősebbeket csapni beléjük.


//Akkor ha jól értelmezem, első három kocka lesz Álom, második három én. Kettészedtem, mert ha minden igaz, az utolsó kör pihikör is, ha így van, azt ne vedd figyelembe Very Happy
Álom célpontja Piton 2, amíg ki nem döglik, enyém Piton 1. Ha az első kidöglik, megyek én is a másodikra.//


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 28 2014, 10:26-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi8140/8500Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 28 2014, 10:25

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ezer Kígyó Vára 4766612103_86ee832108_s Ezer Kígyó Vára 4767250438_224285ea8b_s Ezer Kígyó Vára 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ezer Kígyó Vára 4766610511_dda12706fc_s Ezer Kígyó Vára 4767250438_224285ea8b_s Ezer Kígyó Vára 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Aug. 30 2014, 21:38

Piton #2 és Piton#3 tovább támadja Tachit, mindkettő vérző sebeket ejt a lovagon. Piton#5 pedig Chant harapdálja tovább, ezúttal maradandó seb nélkül. Viszont érdekes módon mindkettőjükről eltűnik egy-egy vöröslő harapásnyom.

Spoiler:
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok

Maci (II/III)
C1 (3/3)
T2, C1 (2/3)
T2 (1/3)

T vérzés = 4x4=16
C vérzés = 2x4=8

T +8 páncél

Ezer Kígyó Vára Ae7d2141e9f98f742c6a1fb0315d4e8b_8314147bc290ab6e2da2d325f2203b7520caab1e
Ezer Kígyó Vára 35e2c21da9f17e5a36798bbaf810e881_93ffd4b41c03b4c54b98eb53e3357226458836a5
Ezer Kígyó Vára 1656135bdcf17bc71992ba8263eda2b1_6dbe0192b809bd9b80a61c53098266b2251d6c77

Maci: 100 hp 2 páncél (0/3 kör)
Chan: 108 hp 0 páncél (4/4 kör)
Jun: 100 hp 30 páncél (2/3 kör)
Tachi: 92 hp 8 páncél (2/4 kör)


Chan következik, pihen, majd 1x támadhat.
Ne feledkezzetek meg a +6 sebzésről (Maci képi)

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Chancery on Szomb. Aug. 30 2014, 22:02

Hát ez szép volt. Olyan szép, hogy el is kezdtem villogni vörösen, hogy pihenjek, különben irgumburgum. Ilyenkor bezzeg miért nem tud a rendszer kiskaput nyitni, hogy "majd a következő körben"? Ja, persze, a legutóbbi patch óta már jóval nehezebb ezt a kiskaput kijátszani. Rolling Eyes Bár van egy felem, ami ennek csak örül.
Taktikázni perpillanat nincs túl sok kedvem. Vérzünk? Nőből vagyok, én megszoktam Razz  Sőt, ebben a digitális világban néha még hiányzik is. Most úgyis csak az a lényeg, hogy túléljem a kazamatát, és annyi mobot ölhessünk, amennyit csak képesek vagyunk.
És valljuk be, ez az első csata nem megy olyan zökkenőmentesen, mint kéne. Talán azért, mert még nem vagyunk elég összeszokottak Rolling Eyes
Amint a villogás abbamarad a képernyőmön, fogom a botom és még egyet rácsapok a kettes fejére, közvetlenül azután, hogy Álom karmai már végigszántottak rajta. Pusztulj te féreg... vagyis... kígyó >,<


//Első kocka Álom, második én, szokás szerint, második kígyót támadjuk :3
Talált mindkettő, elvileg 55 sebzés megy akkor rá Maci bónuszával, ha az csak egyszer érvényes az idomárra :3//


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 30 2014, 22:03-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Ezer Kígyó Vára Vo36oi8140/8500Ezer Kígyó Vára 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 30 2014, 22:02

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Ezer Kígyó Vára 4767249862_5877ffd2ef_s Ezer Kígyó Vára 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Aug. 30 2014, 23:54

Piton #2 még mindig nem múlt ki, Tachi kap egy újabb sebet, viszont Chanról eltűnik mégegy seb.

Spoiler:
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Maci
Maci
Vörös pitonok
Chan (Sebzés: 15, Pet sebzés 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chan
Vörös pitonok
Jun (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Vörös pitonok
Tachi (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vörös pitonok

Maci (II/III)
T2, C1 (3/3)
T2 (2/3)
T1 (1/3

T vérzés = 5x4=20
C vérzés = 1x4=4

T +9 páncél

Ezer Kígyó Vára 2c65ccec0eb60057b327380bb74711ee_0704ecd1e1c2e4d0b8d3fcc3f30d949790b21f57
Ezer Kígyó Vára 35e2c21da9f17e5a36798bbaf810e881_93ffd4b41c03b4c54b98eb53e3357226458836a5
Ezer Kígyó Vára 1656135bdcf17bc71992ba8263eda2b1_6dbe0192b809bd9b80a61c53098266b2251d6c77

Maci: 100 hp 2 páncél (0/3 kör)
Chan: 99 hp 0 páncél (1/4 kör)
Jun: 100 hp 30 páncél (2/3 kör)
Tachi: 60 hp 9 páncél (2/4 kör)


Jun következik, 1x támadhat, majd pihen.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ezer Kígyó Vára

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.