Fénylő Mocsár

1 / 13 oldal 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Go down

default Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 02 2014, 19:17

Járt utat járatlanért el ne hagyj - különben elsüllyedsz és a mocsár fogságában maradsz örökre... Hacsak a különös fények gazdái meg nem szánnak.

Lények
1. Ingavirág - HP:100 | F:80 | E:8 | K:9 | GY:30 | S:15 | P:0
2. Fehérbundás Gorilla
3. Mímelő Mókus
4. Óriás Szitakötő
5. Fénylő Menyét - HP:110 | F:42 | E:10 | K:14 | GY:27 | S.21 | P:0
6. Vérző Héja - HP:120 | F:57 | E:7 | K:10 | GY:50 | S:8 | P:0

Zsákmányok előfordulási aránya
50% - 2x Ezüst Százszorszép
30% - 2x Gigantikus Pitypang
10% - 2x Hullótoll
10% - 2x Ezüstlevél


A hozzászólást Klein összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 02 2015, 19:23-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Argo on Vas. Márc. 16 2014, 23:23

Csajos Csapat, avagy a Három Grácia \o/

Szophie: HP:150 | F:51 | E:7 | I:43 | K:19 | GY:56 | S:11 | P:40
Hinari: HP:180 | F:62 | E:47 | K:16 | GY:60 | S:36 | P:50
Mirika: HP:150 | F:38 | E:39/kés | K:12 | GY:55 | S:21 | P:75

Mocsár, jujj No Bűzös, latyakos, undorító, jáj >,< Mondjuk ti tudjátok, mi hoz titeket ide... talán az, hogy itt nincsenek Vörösszemű Patkányok? Suspect
Azok nincsenek, de máris jön veletek szemben öt darab Fénylő Menyét, afféle tökéletes fogadóbizottságként \o/

Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Fénylő menyét
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Szophie
Fénylő menyét
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Fénylő menyét

Életek
Fénylő Menyét #1 - teljes HP
Fénylő Menyét #2 - teljes HP
Fénylő Menyét #3 - teljes HP
Fénylő Menyét #4 - teljes HP
Fénylő Menyét #5 - teljes HP

Hinari - 180 HP, 50 páncél
Szophie - 150 HP, 40 páncél
Mirika - 150 HP, 75 páncél

Hinari jön kétszer, de persze lehet egy bevezetőkör is :3

_________________
Fénylő Mocsár 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Hinari on Hétf. Márc. 17 2014, 17:23


Kopogtattam az ajtón, s reméltem, nem zavarok meg semmit. A helyzete alapján itthon volt, nem úgy, mint Ai, akit így nem tudtam megkeresni.
- Szia, mit szólnál egy közös edzéshez? – kérdeztem Szophiet, amint megjelent, átkukucskálva a válla fölött, Vezér ott van-e, s ha igen, vajon mit is szól a harchoz – Van egy hely, amit még senki sem tisztított ki, és úgy gondoltam, jó lenne nekivágni – magyaráztam a lánynak, lenyitva a térképet – igaz nem tudom mi vár ott ránk, de biztosan megoldjuk. Főleg, ha Mirit is sikerül elhívni – tettem még hozzá, közben azon agyalva, hogy mennyit is fejlődhettem a legutóbbi csata óta, hogy mennyit is érnek pontosan az új pontjaim. Ki akartam próbálni magam, ezúttal Anat és a többi fiú nélkül – úgyse csináltak semmit a bámuláson kívül, amikor legutóbb Mirika bajba került. Apró sóhaj, egy mosoly, s ha Szo (vagy méginkább Vezér) beleegyezett, úgy el is indultunk. Útközben dobtam egy pm-et az árnyharcos lánynak, kérdeztem, velünk tart-e, időt írtam és koordinátát, s reméltem, hogy őneki sincs ellenére egy csajos nap. Szerintem mindhármunkra ráfért volna már.

- Fénylő Mocsár – olvastam hangosan a nevet, egy vaskos fatörzsnek dőlve, a kazamata bejárata előtt – Szerinted mitől fénylik? – fordultam Szophiehoz váratlan érdeklődéssel, s nyújtózkodtam egyet, megmozgatva a végtagjaim, hogy én is készen álljak, mire Miri csatlakozik hozzánk. Így innen nézve nem tűnt vészesnek a mocsár, bár talán egy kissé ragacsos és büdös lesz az ízlésünknek, de ki tudja? Talán rejtőzhetnek itt még meglepetések…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi14712/10100Fénylő Mocsár 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Mirika on Hétf. Márc. 17 2014, 19:39

An-chan nélkül? An-chan nélkül. Heh, fura érzés volt, egészen úgy éreztem, mintha nélküle lélegezni se tudnék. Ha nem mellettem volt, egész nap rajta járt az eszem, de... mondjuk akkor is, ha vele voltam Razz Rá gondolva keltem, rá gondolva feküdtem, és éppen hiányzott, mert egymagamban bandukoltam teljes harci felszerelésben afelé a mocsár felé. Szerintem ez már beteges volt, mintha valami függő lettem volna >.> Remélem jót fog tenni ez a csajos csapatás, nem akartam így maradni Rolling Eyes Hinarit és Szophiet meg a két legjobb barátnőmnek tartottam jelenleg, szóval ha velük nem tudok lazulni és kicsit kiverni a fejemből Anatot, akkor senkivel.
- Sziasztok! Örültem az üzinek :3 - köszöntem rá a szöszi kardforgatóra és idomár céhtársára mosolyogva, majd mindkettejüket jó alaposan megölelgettem - Jó ötlet pasik nélkül nekivágni, amit legutóbb műveltek, az kicsapta a biztosítékot wtf - jegyeztem meg, beleborzongva a múltkori élménybe. Peter is meg Anat is kapott egyet-egyet a fejére, biztos nagyon élvezték, ahogy ott sóhajtoztam és nyöszörögtem No Pete még a fenekemre is rácsapott, a szemtelenje >.> Így, hogy volt egy párom, akit imádtam, nem tudtam olyan könnyeden felfogni, mint ahogy máskor tettem volna, pedig simán elviccelem amúgy. Talán nem kellett volna azon a vakrandin olyan közvetlenül viselkedni vele? Rolling Eyes
- Jelentem, leszek off-tank :3 Hina-chan, az elejét bevállalod? - fordultam a lány felé, miközben a csillogó, vadiúj vértemre böktem, amiből csak nekem van egész Aincradban és Anat csinálta nekem *.* Ritkán rajongok felszerelésért, de ez most az egyik ilyen kivételes eset volt... talán érthető :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi526/600Fénylő Mocsár 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Szophie on Kedd Márc. 18 2014, 18:09

Csendesen bámultam kifelé az ablakon, könyökömön támaszkodva. Az idő lassan melegedni kezdett, érezhetően elmúlt a tél. Odakint. Az én lakrészemben viszont a kintihez képest több fokkal hűvösebb volt. Vagy csak én éreztem úgy? A kopár falak közt, a csendben, elzárva. Szemben a kinti világgal, az előbújó virágokkal és madarakkal.
Kopogás. Természetesen eleven peteim... vagyis petem, Falat, és társam Brumi már futott is az ajtóhoz, míg Vezér éppen csak a füle hegyét mozdította a hang irányába. Esze ágában sem volt felkelni a kanapéról.
Nagyot sóhajtottam, felálltam, igazgattam egy kicsit a ruhámon, majd az ajtóhoz léptem azzal a szándékkal, hogy kinyissam. Közben egy halovány mosolyt is varázsoltam az arcomra, mintha örülnék is annak, hogy valaki látni akar engem.
És Hinari. Valahogy egy pillanatra tényleg öröm járt át, ahogy őt láttam meg. Szorosan magamhoz öleltem - talán a kelleténél kicsit szorosabban is, és hosszabb ideig tartóan. Jól esett az illata, megnyugtatott. Közben egy gekkó ugrott a lábára, és haladt biztos gyorsasággal felfelé. Nagyot sóhajtottam és elkaptam Falatot, mielőtt belefúrhatta volna magát a lány ruhájába, majd Brumival együtt elhajtottam, miközben elnézést kértem a lánytól.
- Edzés? - kérdeztem vissza csendesen. Talán... jól jönne egy kis mozgás. Egy kis tombolás.
- Csak mi hárman? - sápadt el még jobban amúgy is halovány arcom. Persze tudom, hogy ők erősek, meg minden, de.. én? És összesen hárman? Elegek vagyunk? Még ha valaki olyat vinnének, aki ér is valamit.. De én?
- Nem.. nem kéne.. Valaki még? Vagy helyettem más.. - motyogtam, de Vezér természetesen rákapott a lehetőségre és már szedelőzködött is. Olyannyira felpörgött a lehetőségen, hogy még arra is hajlandó volt a siettetés érdekében, hogy amíg én halál sápadtan állok egy helyben az ajtóban, rám adja a kabátot. Nos.. A lelkesedés mintaképe, vagy mi.
Így hát biccentettem egyet beleegyezően, és látva, hogy nincs más út, elindultam vezérem oldalán. Vajon.. tud Askrről? Persze, biztosan. Hogyan tud ilyen erős lenni mégis? Céhvezér. Persze.. Talán.. Nem, mégsem kéne felhoznom a dolgot. Jó az magamban is. Majd valahogy leküzdöm egyedül.

- Hát nem a tisztaságtól. - fintorodtam el, ahogy a mocsárra pillantottam. Nekem oda kéne bemenni? Miért nem mondta senki, hogy hozzak orrbefogót is.>.> Ez tipikusan egy olyan hely, ahova még Vezér is csak ódzkodva megy be. Látom én, mennyire félti azt a szép tiszta, fehér bundácskáját a sártól. Meg ugye az erős farkas orr.. Asszem ő sem kedveli ezt a szagot.
- Öhmm.. Szi..szia. - köszöntem Mirikának kissé félszegen, miközben esetlenül viszonoztam az ölelését, enyhén elpirulva. Különös.. khmm.. emlékeket idézett, ahogy a mellei hozzám nyomódtak az ölelés hatására.
Vezér viszont nem fogadta már ilyen nyugodtan a lányt. Vagyis a fogadással nem volt semmi gond, csak a "pasik nélkül" kijelentéssel. Erőteljesen felmordult a szavakra, ezzel jelezve, hogy egy alfa azért köztünk van.

_________________
Fénylő Mocsár Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi7666/7700Fénylő Mocsár 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Hinari on Kedd Márc. 18 2014, 21:18


Szomorúnak tűnt, ahogy rám nézett, ám látszott rajta, hogy örül nekem, az öleléséből is kiéreztem, s önkéntelenül is jóérzéssel töltött el, attól függetlenül, hogy vajon Szophie pontosan miért ilyen.
- Mi a ba… oh – kérdeztem volna rá rögtön, ám mondatomat félbeszakította a gekkócska, aki úgy tűnt kinézett magának. Próbáltam feléje nyúlni, ám nem igazán tudtam, hogyan kéne fogni, hogy ne essen baja, így inkább hagytam, hogy a lány vegye le rólam – Edzés, igen – mosolyodtam el – Ne aggódj, jók leszünk, te legalább annyira, mint Miri és én. Nem is beszélve Vezérről – nyugtattam meg, megölelgetve őt mégegy kicsit, hisz elég sápadtnak tűnt. Eközben a farkas már el is intézte a többit, így még beköszönve a szobában maradóknak, indultam el, magam után vonva Szophiet is.

Sokáig nem kellett várni Mirikára sem, őszinte vidámsággal integettem neki már távolról, s ha eleinte meg is lepődtem az ölelésen, hamar rájöttem, hogy az efajta közvetlenség már a minimum, amivel viszonyulnunk kéne egymáshoz. Hisz annyi minden történt.
- Szia! Én meg annak, hogy eljöttél – viszonoztam végül a köszöntését és az ölelést is, Vezér morgására csak felnevetve – Igen, Vezér volt az egyetlen hímnemű, aki csinált is valami hasznosat a végén – feleltem egyszerre Mirire és védtem meg egy kicsit a petet is, majd a mocsár felé fordultam, és a fejemet ingatva sóhajtottam: reméltem, hogy tényleg meg fogja érni nekünk ez a kis kirándulás.
- Ilyen vértet még nem is láttam – néztem végig az árnyharcos lányon újra, amikor bevállalta a tank szerepét, a kérdésére egy határozott bólintással felelve – tetszetős holmi – tettem még hozzá, bár azért én sem panaszkodhattam. S ha már témánál voltunk, le is nyitottam a menüm, felszerelve minden, eddig még az inventoryban pihenő tárgyat, majd ha már mindannyian készen álltunk, társaim oldalán léptem be a mocsárba, megpróbálva nem elsüllyedni.
- Ott. Fényesebb, mint máshol – mutattam előrefelé, miután bekapcsoltam az Észlelést és a Látást is, majd arrafelé vettem az irányt, minden lépésnél tesztelve magam előtt a talajt. Hamarosan rá is találtunk az első adag mobra, öt emlősféle bámult ránk, közelebb érve a nevüket is le tudtam olvasni – Lányok, mit szólnátok egy menyétraguhoz vacsorára? – kérdeztem, előhúzva a kardom a tokjából, majd megtorpantam, és elbizonytalanodva néztem meg újra a vadakat – Persze csak ha nem fogunk mi is foszforeszkálni tőlük – tettem hozzá, majd kivertem a fejemből ezeket a gondolatokat, és inkább a harcra kezdtem el koncentrálni. Képességet nem használtam, felelőtlenség lett volna a még felfedezetlen mobok ellen aktiválni. Helyette fókuszáltam, és két szépet vágtam rá a hozzám legközelebbire.


Két támadás az elsőre, persze ha véletlenül egyből megölném, akkor a második támadás a másodikra megy.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi14712/10100Fénylő Mocsár 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 18 2014, 21:18

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4766609959_af0c0eb7c7_s Fénylő Mocsár 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Argo on Kedd Márc. 18 2014, 21:26

Tökéletes vágás, tökéletes kivitelezéssel. Az egyik menyét életcsíkja jócskán leapad, mire ő és még két társa éktelen dühbe gurulva neki is ugornak a lánynak. Huha O.o

Hinari rögvest veszít is 30 pontot.

Életek
Fénylő Menyét #1 - -94 (sárga)
Fénylő Menyét #2 - teljes HP
Fénylő Menyét #3 - teljes HP
Fénylő Menyét #4 - teljes HP
Fénylő Menyét #5 - teljes HP

Hinari - 180 HP, 20 páncél
Szophie - 150 HP, 40 páncél
Mirika - 150 HP, 75 páncél

Szo jön, szintén kétszer.

_________________
Fénylő Mocsár 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Szophie on Csüt. Márc. 20 2014, 18:36

Ott fényesebb, mint máshol..
Ez volt az a mondat, ami odáig vezetett, hogy találtunk egy adag foszforeszkáló menyétet.O.o Én még ilyet nem láttam.. De én is akarok ilyet.\o/ Vajon milyen anyagban kell megfürdenem, hogy világítsak én is? Talán az itteni sár van ilyen hatással a mobokra?
Kissé kételkedve néztem a lábam alatt cuppogó izére.. Kipróbáljam?
Mirikára siklott tekintetem, majd huncut mosoly költözött arcomra, ahogy mellé léptem.
- Nincs kedved iszap...sár birkózni? - kérdeztem, majd megpróbáltam egy lökéssel a földre dönteni a lányt. Ezen gonosz cselekedetem után úgy döntöttem, hogy jobb gyorsan elslisszolni, és inkább a menyéteket sebezni, mintsem megvárni, amíg kiakad a lány.. De ki kellett próbálnom. Maximum nem élem túl.. De reményeim szerint azért érti a játékot. Vagy meghalok. Egy céhvezért..
A sárba..
Löktem..
 Rest in peace Szophie.


/1. és 3. kocka Szo, páros számú kockák Vezér. Fénylő Menyét #1-et támadjuk./

_________________
Fénylő Mocsár Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi7666/7700Fénylő Mocsár 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 20 2014, 18:36

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4767251444_0f76bf2817_s Fénylő Mocsár 4766612103_86ee832108_s Fénylő Mocsár 4767250438_224285ea8b_s Fénylő Mocsár 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Szophie on Csüt. Márc. 20 2014, 18:37

Héé.. az utolsónak 4-nek kellett volna lennie.>.< Megtört a sorom.>.> Vagy csak KA ignorálta a 4-es és 5-ös számot..

_________________
Fénylő Mocsár Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi7666/7700Fénylő Mocsár 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Argo on Csüt. Márc. 20 2014, 19:57

Vagy csak Vezér döntött úgy, hogy tökéletesíti a harapását Smile
Az első csapás inkább a sárban landol (na de Szo... a fegyverrel nem kell sárbirkózni Razz), de a többi elegáns mozdulattal talál. Vezér el is tünteti az első menyétet, így nem ütközik akadályba, hogy a második életcsíkja is megsínylődjön.

Hinari veszít is 20 pontot.
Szophie veszít 20 pontot.

Életek
Fénylő Menyét #1 - halott
Fénylő Menyét #2 - -50 (zöld)
Fénylő Menyét #3 - teljes HP
Fénylő Menyét #4 - teljes HP
Fénylő Menyét #5 - teljes HP

Hinari - 180 HP (zöld)
Szophie - 150 HP, 20 páncél
Mirika - 150 HP, 75 páncél

Mirika, kelj fel és támadj kétszer \o/

_________________
Fénylő Mocsár 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Mirika on Csüt. Márc. 20 2014, 20:36

- Aki két félmeztelen lány nézegetése helyett elmegy vadászni, az nem pasiból van :wink:Vagy másfelé kacsintgatsz, hm? :3 - súgtam Vezérnek leguggolva mellé, és jó alaposan összeborzoltam a fején a bundáját. Puha volt és selymes, Szophie jó karban tartja a már nem is olyan kicsi farkasát, ha ilyen szép szőre van. Energikusan pattantam fel, és fordultam Hina-chan felé. Bakker, lehet hogy fején találtam a szöget, tényleg! o.O Visszasandítottam a farkasra, majd Szophiera néztem... vajon ő sejti?
- Khm... ja, és erős is :3 - kopogtattam meg a vért felszínét, a gyémántkirakásos cucc meg fémes döndüléssel jelezte az igazamat. Mázlista vagyok, de ezt egy percig se tagadhatom :3 Egyetlen dologban vagyok peches, de azt inkább ne is emlegessük >.>
A szöszi javaslatára a fények felé vettük az irányt, és úgy tűnt egy cseppet se könnyű fogadóbiztosságra akadtunk rá. Legalábbis... hát ki tudja, azok a patkányok is sokan voltak, de ezek kicsit szívósabnak tűntek. Mik ezek amúgy, rágcsálók? Áh, fene tudja. Nem érdekes, inkább emeltem a késeimet, hogy a sárban tapicskolva megrohanjam az állatokat, erre hirtelen azt vettem észre, hogy kibillentem az egyensúlyomból egy erőteljes lökés hatására. Tapasztaltam már, hogy Szophie azt teheti meg a könnyű testemmel, amit csak nem szégyell, de ez azért már túlzás volt >.> Nagyot placcsantam, és az undor hangjait mellékeltem hozzá, villámokat szóró tekintettel illetve az idomárlányt.
- Héééé, na megállj csak! - pattantam fel, és nevetve próbáltam ráugrani, hogy a lányt ledöntsem a földre és jól megforgassam a sárban. Henteregj csak, te galád! :twisted:Ja, és közben kicst táncoltam is, mert az utamba tévelyedett valami menyét. Tulajdonképpen miért is vagyunk itt?
 
// Sikeres képi esetén, ha hatost dobok, +10 sebzés járul hozzá az adott csapásomhoz. Kettes menyusra mennek a támadások, amíg ki nem hal, ha pusztul, akkor átugrok a négyeshez //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi526/600Fénylő Mocsár 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 20 2014, 20:36

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4767249862_5877ffd2ef_s Fénylő Mocsár 4767249862_5877ffd2ef_s Fénylő Mocsár 4767251444_0f76bf2817_s Fénylő Mocsár 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Fénylő Mocsár 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Argo on Csüt. Márc. 20 2014, 21:09

A második menyus (nem a rajzfilmfigura) is beadja a kulcsot végül Smile
Képi sikeres, de nem volt dobva hatos No na, majd a jövőben Smile

Hinari veszít 10 pontot. (Argo néni most odafigyel \o/ )
Szophie veszít 20 pontot.

Életek
Fénylő Menyét #1 - halott
Fénylő Menyét #2 - halott
Fénylő Menyét #3 - teljes HP
Fénylő Menyét #4 - -39 HP (zöld)
Fénylő Menyét #5 - teljes HP

Hinari - 170 HP (zöld)
Szophie - 150 HP (zöld)
Mirika - 150 HP, 75 páncél

Hinari jön, ismét kétszer

_________________
Fénylő Mocsár 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 20 2014, 21:33


Elégedetten magasodtam fel, a két tökéletesen bevitt vágás után, majd néztem hátra, erre… ezek most komolyan egymással birkóztak? facepalm Egy ideig csak értetlenül álldogáltam a jelenség előtt, ám amint Miri olyan gyorsasággal vágtatott el mellettem Szophiet üldözve, hogy egészen az arcomig csapta fel a sarat… beszívtam a levegőt, és lemondóan sóhajtottam.
- Hé, halljátok… - próbálkoztam, ám nemigen figyeltek rám - ...először a menyéteket intézzük el, és utá… - nem, egyáltalán nem érdekeltem őket. Szinte már esdekelve néztem Vezérre, mint egyetlen normális, kommunikációra és komoly harcra képes egyénre, majd csípőre tettem a kezem. Hát jó. Ha ti így… Lehajoltam, és gyúrtam két sárgolyót, nem keményeket, hanem inkább ploccsanósakat, majd az elsőt a kezembe véve céloztam, és hajítottam azt céhtársam felé, a második pedig rá egy másodperces késéssel repült Mirikához. Ha találtak, elnevettem magam a két lány látványán, majd enyhén meghajoltam:
- Engedelmetekkel.
És amíg rám figyeltek, erélyesen mutattam rá a menyétekre, jelezvén, hogy ők is itt vannak még, majd elrugaszkodtam a talajról, hogy azért támadjak is, és ne csak dobálózzak.


#4-es számú menyét támadva.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi14712/10100Fénylő Mocsár 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 20 2014, 21:33

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4766612103_86ee832108_s Fénylő Mocsár 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Argo on Csüt. Márc. 20 2014, 22:03

Újabb menyét közli veletek, hogy beadja a kulcsot a második vágásod után \o/

Hinari veszít 10 pontot.
Szophie veszít 10 pontot.

Életek
Fénylő Menyét #1 - halott
Fénylő Menyét #2 - halott
Fénylő Menyét #3 - teljes HP
Fénylő Menyét #4 - halott
Fénylő Menyét #5 - teljes HP

Hinari - 160 HP (zöld)
Szophie - 140 HP (zöld)
Mirika - 150 HP, 75 páncél

Szo jön, természetesen kétszer-négyszer XD

_________________
Fénylő Mocsár 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Szophie on Pént. Márc. 21 2014, 18:32

Behúztam a fejem, és a kezemmel védtem, ahogy közeledni véltem Mirika lépteit. Most fog lerepülni a fejem a nyakamról..
Vagy csak sáros leszek.O.o Szóval birkózunk, mi?! Remek! Élek! És játszok! És éppen a trutyiban hempergek._.
És Hinari is beszállt.O.o Pedig ő az a komolykodó fajta, meg minden. Legalábbis elvileg.. De lehet, hogy csak mások előtt nem meri felvállalni önmagát. Hiszen velem már játszott meg nevetett sokat. De más helyzetben tényleg mindig olyan komolynak tűnik. Viszont úgy tűnik, most Mirika mellett is képes feloldódni. Ha már harcolunk, akkor harcoljunk játszva! ;)Mint amikor párbajozni mentünk, erre összevizeztük egymást. Az is vicces volt. Most pedig neki állt dobálni, ejnye.. És ő még patyolat tiszta. Ezen sürgősen változtatni kell. El kellett döntenem, kit támadok.. Egyszerre nem ment Mirit is és Hinarit is, nem volt rá elég időm. És Hinari pont előttem volt.. Ahogy elfutottam mellette, adódott az alkalom.. súlyemelést izzítottam, majd löktem egyet rajta, de sajnos én is elcsúsztam a sárban, így rá is estem közben a lányra.No A szerencsétlenség netovábbja..
Gyorsan felkeltem, habár csurom sáros voltam.. Nem is volt érdemes megpróbálkoznom azzal, hogy valamennyire leszedjem magamról.. Úgyis újra összesároznak, meg úgysem jön le. Viszont abban biztos voltam, hogy a kedvem jobb lett, nem is kicsivel. Felvidított a jelenlétük. Sikerült egy picit elfelejtenem mind Justint, mind Askrt. Amúgy sem szomorkodhatok egy csajos napon.Wink Habár mások ilyenkor ruhát mennek vásárolni, és pasikat pontozni, nem pedig egy mocsárba harcolni...
Vezérnek persze esze ágában sem volt a közelünkbe jönni. Annál jobban féltette a szép kis bundáját. És amúgy is az járt a fejében, amit még Mirika mondott. Mégis hova kacsintgat a mi? Nem szokott kacsintani. Az nem illik a farkasokhoz.. Pláne nem félre.
Inkább ki is verte fejéből ezeket a gondolatokat, és támadott. A harc mindig felvillanyozta. Én pedig utána loholtam.

/első két kocka Vezér, második kettő Szo. Támadom Fénylő Menyét #5 - őt./

_________________
Fénylő Mocsár Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi7666/7700Fénylő Mocsár 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 21 2014, 18:32

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4766609959_af0c0eb7c7_s Fénylő Mocsár 4766609959_af0c0eb7c7_s Fénylő Mocsár 4766612103_86ee832108_s Fénylő Mocsár 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Argo on Pént. Márc. 21 2014, 18:56

Vezért mintha csakis erre teremtették volna  Shocked Szo pedig jó gazdihoz méltóan nem marad le mögötte.

Hinari veszít 10 pontot.
Szophie veszít 10 pontot.

Életek
Fénylő Menyét #1 - halott
Fénylő Menyét #2 - halott
Fénylő Menyét #3 - teljes HP
Fénylő Menyét #4 - halott
Fénylő Menyét #5 - -100 HP (piros)

Hinari - 150 HP (zöld)
Szophie - 130 HP (zöld)
Mirika - 150 HP, 75 páncél

Mirika jön ismét Smile

_________________
Fénylő Mocsár 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Mirika on Pént. Márc. 21 2014, 19:16

Platty. Meglepődve pillantottam Hinari onee-sama irányába, hát nem ő is beszállt a mókába? Helyes, sárgolyózás \o/ Jó, nem vagyunk komplettek, hogy ezt itt és most, de ezek halál könnyű vakarcsok voltak, miért ne vihetnénk ebbe az egészbe egy kis szórakozást? :3 Komolyan, nagyobb kihívás lesz a szöszit becserkészni, mint ezekkel a menyétekkel megvívni Rolling Eyes Szophie sajnos gyorsabban reagált, mint én, és én röhögve néztem, ahogy földre dönti a lányt és megcsúszik, majd ráesik. Hiába, legszebb öröm a káröröm Razz
- Na de lányok, ennyire elhanyagolnak titeket a pasik? ;P - nevettem az egymáson fetrengő pároson, majd megsoroztam őket pár saját készítésű sárgolyóval, ha már ilyen közel kerültek egymáshoz :3 Aztán a cumók felé fordultam, és egy nagyot sóhajtva megrohamoztam őket. Sitty-sutty, és már ki is fulladtam. Dafuq? Nem kellett volna annyit ugrálni >.>
 
// Egy támadáskör és egy pihenés >.> Ötöske az első számú célpontom, ha talál az első vágás, akkor a második már a hármaskán csattan. Hatos dobás esetén +10 sebzés //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi526/600Fénylő Mocsár 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 21 2014, 19:16

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4767251444_0f76bf2817_s Fénylő Mocsár 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Argo on Pént. Márc. 21 2014, 20:27

facepalm Sejtette valahol a narrátor, hogy a nagy túbuzgóságban elfelejti számolni magának is a pihenőköröket. Bár ez a másik két lánykának pont szerencsésen jön ki Razz
Az első sajna nem talál No A második kés is kell hozzá, hogy a menyus egy "Én vagyok menyus!" felkiáltással elhúzza a csíkot gyorsan.
A másik bambul, miután nagyot harap Hinariba. Bambula Suspect

Hinari veszít 10 pontot.

Életek
Fénylő Menyét #1 - halott
Fénylő Menyét #2 - halott
Fénylő Menyét #3 - teljes HP
Fénylő Menyét #4 - halott
Fénylő Menyét #5 - halott

(4) Hinari - 140 HP (zöld)
(4) Szophie - 130 HP (zöld)
(1) Mirika - 150 HP, 75 páncél

Hinari jön és van egy pihenőköre Razz

_________________
Fénylő Mocsár 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Hinari on Pént. Márc. 21 2014, 20:49


Talán még bólintottam is, amikor mindkét sárgolyóm a helyén landolt, jól összemocskozva a többieket. Én pedig nevettem. Hogy útközben megöltem mégegy menyétet, az csupán részletkérdés volt, jobban el voltam foglalva azzal, hogy a lányok reakcióját figyeljem – majd kezdjek el menekülni, ahogy Szophie egyenesen felém veszi az irányt. Ajjaj, ebből még baj lesz, futottam, ám beértem egy mélyebb részbe, és a hirtelen megnövekvő ellenállás lelassított. Arra még volt időm, hogy becsukjam a szemem – és persze a számat is – mielőtt belezuhannék a mocsárba, ám többre már nemigen. Prüszköltem is, amint újra levegőhöz jutottam, ám látóteremet nemcsak Szophie takarta el: pár darab, frissen készített sárlabda suhant felénk, telibe találva, és bár egy pillanatig egy picit bosszús is voltam miatta, hamar elkezdtem nevetni.
- Mindent ki kell ám próbálni – feleltem kuncogva, miközben próbáltam lehámozni magamról a céhtársamat, annak legalább örülve, hogy az arcomat borító sár eltakarta az enyhe pírt, ami zavartságomat jelezte volna. Amint talpra vergődtem, szabad kezem Szophie felé nyújtottam, hogy felsegítsem, ám ahogy ő nyúlt volna érte, inkább visszalöktem őt, hadd dagonyázzon mégegy kicsit – Nehogy azt hidd, hogy megúszod! – fordultam Mirihez, majd nyújtóztam egyet, és elindultam az árnyharcos lány felé, útközben megfogva az engem harapdáló menyétet, belévágva egyet, majd belemerítve őt a sárba – Menyétcsataaa – kiáltottam, és a tetőtől talpig sáros mobot hajítottam el, lehetőleg úgy, hogy ha Miri véletlenül eltáncolna előle, úgy Szophie kapja a csomagot.


Pihi, majd támadás.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi14712/10100Fénylő Mocsár 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 13 oldal 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.