Céh épület mögötti kert utáni terület

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Hétf. Ápr. 20 2015, 00:03


Számítottam valami fenyegető válaszra Kazumától. Egy esetleges erődemonstrációra is, hiszen védett övezeten belül úgysem lenne képes megsebezni. Még Chiaki tagadására is. Ám erre nem. Őrá nem. Pont őrá nem. Vagy… mégis? Döbbenten álltam a tény felett, s ezt mégcsak leplezni sem jutott eszembe, annyira váratlanul ért a lány váltása. Talán tudat alatt tette, de érzelmileg zsarolt, kihasználva hogy a barátnőm, megvédve egy gyilkost a céhtársától. Én pedig elképedve tűrtem, némán hallgatva a szavait, de Szophie itt nem állt meg, s ha a fiú meg nem állítja a farkast, én léptem volna Vezér és Chiaki közé. Talán. Ez az egész oly hihetetlen volt, ilyen egyszerűen nem történhetett volna meg. Persze, bennem volt a gondolat. Illetve… végig tudtam, csak nem voltam hajlandó elfogadni. Sem Szophie szobájában, amikor a feketéről beszélgettünk, sem pedig a csokiszobában előtte. Keserűen mosolyodtam el, lejjebb engedve a kardot. Játék, mi? Most először tapasztaltam azt a másikat, melyben Szo annyira otthon volt odakint, s akkor megvolt a hatalma hozzá, igen. Most pedig kezdtem azt érezni, hogy pusztán a határozottságával képes elérni ugyanezt, noha abban is biztos voltam, hogy nem mond teljesen igazat. Chiaki viszont nem felelt rá, a lány szavai így a levegőben lógtak, s én nem voltam olyan információk birtokában, hogy beleszóljak. Követte őt? Megfenyegette? Az bizonyos, hogy nem ölte volna meg, s ennyi nekem elég volt. De mit kellene tenni? Van egyáltalán helyes út, ebben a helyzetben?
Ezek után egyáltalán nem volt kérdés, ki van jobb pozícióban, s Kazuma szavaiból ítélve ezzel ő is tökéletesen tisztában volt. Szophieval maga mellett, semmit sem tudtam csinálni.
- Elfelejted, hogy ki vagy. Aki haszonból vagy szórakozásból öl, ne legyen felháborodva, ha vadásznak rá és elvesznek tőle – közöltem vele, a kérdésére nem felelve, megtartva a higgadtságom. Majd Szophiehoz fordultam, őneki azonban nem tudtam mondani semmit. Nem, most nem. Csak néztem őt, haloványan elmosolyodva a végén, s pillantásom hamar visszatért a maszk tulajdonosához – Ostoba vagy, ha azt hitted, itt bárki is bánthatja őt. Énelőttem nem – mondtam, Szophiera célozva persze, majd egy fokkal szigorúbban folytattam – Viszont Chiakit se fogjátok. Egyikőtök sem. És szolgálni sem fog senkit. Ez itt nem így működik, Szo – magyaráztam, Vezérre is ránézve, Chiaki szavait viszont tudomásul vettem, enyhén bólintva mellé. Mást úgysem tudtam volna tenni – Ám legyen. Visszaadja a cuccaid, és innentől békén hagyjátok egymást, és nem is kértek fel senkit a másik megölésére. Te is Szo, és te is – fordultam céhtársam után az ismeretlen fiúhoz, ellentmondást nem tűrően – Viszont jobb, ha valamit most tisztázok – néztem bele a maszk nyílásába hűvösen – Énrám ez nem vonatkozik. Ha meglátom Chiaki nevét áthúzva és megtudom, hogy benne voltál, meg-foglak-ölni. Remélem érthető voltam.
A lehető leghatározottabban kimondva. Magam sem tudva, honnan is merítettem mindezt, de kérdés nélkül, ahogy csak nagyon kevesen láthattak eddig. Csak azok, akik már öltek, s akik többet nem fognak zöld játékosokat ölni, soha. Egyedül ők ismertek így. Hisz az élet mindennél fontosabb volt. Az egyetlen, ami megköveteli az erőt, mégha annak eredetét néha még számomra is homály fedi…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Szophie on Hétf. Ápr. 20 2015, 16:52

- Elfelejtetted, hogy ki vagyok.. - sóhajtottam mélyet Hinari felé fordulva. Egész eddigi életemben csak haszonból ölettem. Másnak nem igazán látom értelmét. Persze haszonnak számít az is, hogy megfelelő helyen könyveljenek el a társadalomban. Ugyanis jelen pillanatban nem úgy tűnt, mintha a helyemen kezelnének. Az itt jelenlévők közül egyikük sem. És ha volt valami ebben a világban, amit utálok, akkor ez ezek közé tartozott. Nem mondhatnám, hogy komolyabb indulati állapotban voltam. Csupán csak joggal követeltem, ami nekem jár, ha már egyszer ennyire fontos mindenkinek, hogy belezavarjon a boldogságomba most rögtön.
Az indulat akkor jelent meg csak bennem, amikor Hinari elkezdett beszélni, és mindez csendes, csilingelő nevetés formájában tört elő belőlem. Ám hiába a mosoly és a kacarászás, szemeim lekezelő fölényt tükröztek.
- Nem engedélyt kértem, kijelentettem. - magyaráztam jóságos tanítóként, mosollyal arcomon Hinari felé fordulva. Mintha csak egy buta gyerek lenne, azért nem tudná.. Azért nem tudná, hogy ha én ezt így akarom, akkor márpedig így fog történni. Kis butus.. Mintha érnének valamit a szavai velem szemben. Nagyon elszállt magától az elmúlt időben. Neutral
- Tudod, még egy ilyen kijelentés, és én magam fogok végezni Chiakival, noha egyelőre védelmemet élvezi. Viszont az elmúlt szavaid hatására eléggé megrepedezett a lányt körülvevő burok. És egy rossz szó is, aztán.. pukk. - itt imitáltam kezemmel, mintha egy láthatatlan léggömböt lyukasztottam volna ki.
- Zu pedig a védelmemet élvezi. Ha megtudom, hogy végzel vele, elintézem, hogy osztozz bánatomban. - itt megszorítottam Zu kezét, majd elengedtem.
- Helytelen viselkedésed most még elnézem tudatlanságodnak. De minden közvetlenség ellenére, kérlek, soha ne felejtsd el, valójában mi kiknek születtünk. - a kérlek szót nyomatékosítottam, és ha elég okos, rájön, hogy egy ilyen helyzetben nem túl gyakran mondanám ki ezt a szót. Igazából kedvesnek éreztem magamat. Talán elgyengültem az elmúlt két év alatt, vagy talán a barátságunk az, ami miatt ennyire képes voltam erre a sajátos együttműködésre.
Ezek után nem szóltam egy szót sem, csupán csak előre megindultam, hogy rendet tegyek. Ha ellenállásba ütköztem, nem voltam rest kihasználnia rendszer adta lehetőséget, hogy a támadás hatására az ellenfél hátralökődik, akár méterekkel is. Vezér is így tett, így pedig viszonylag könnyen el tudta tüntetni útjából Ayatot. A farkas az én parancsaimat követi sírig is akár. Aztán Chiaki felé lépett. Továbbra is először kedvesen akarta csak vezetni, erőszakosabban csak ellenkezés hatására nyúlt hozzá. És ha nem jött közbe semmi, én is feléjük haladtam már.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7666/7700Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Ápr. 20 2015, 20:15

Hinari válaszából látszott, hogy még mindig nem érti, hogy működik Aincrad, de már van némi sejtése. Ölsz, vagy meghalsz. Néha egyszerűen nincs középút és nem is éri meg keresni. Makacsul ragaszkodott az igazához, Szophie pedig olyan határozottan kelt a védelmemre, hogy gyakorlatilag szóhoz sem jutottam mellette. Hálás voltam, de valami mégsem volt rendben. Volt időm gondolkozni míg egymással folytattak szópárbajt. Dühített Hinari, de el kellett ismernem, hogy valahol mégis egy ponton állunk. Ráadásul Anatole is tudni fogja, mi történt itt ami nem biztos, hogy jót tenne az üzletünknek. Nem tudom pontosan mennyire szoros a kapcsolatuk, de azt tudom, hogy nem állnak messze egymástól Hinarival. Ha ez így folytatódik, ennek a napnak csak vesztesei lesznek. Szophie már biztonságban lesz és Chiaki visszaadja ami az enyém. Ha ennél tovább megyünk, annak beláthatatlan következményei lesznek, de vajon Szophie meddig menne el? Hinarinak sok erős barátja van, ahogy Szophienak is. Még Chiaki élete sem ér meg ekkora kockázatot. Egyelőre legalábbis semmiképp. Nehezemre esett, de tudtam mit kell tennem. Fogcsikorgatva kaptam el Szophie kezét abban a pillanatban, ahogy befejezte a mondandóját és Chiaki felcsattant. Dühösen villant a tekintetem a harcművész felé. Határozottan fogtam Szophie kezét, hogyha megpróbálna Chiaki felé indulni, rögtön megállíthassam. Szinte kiolvastam Hinari szeméből mi fog történni. Ha Szophie most megindul, akkor nem lesz megállás. Akkor meg kell ölnünk mindhármukat és ha sikerül is, végül rosszabb helyzetbe kerülünk. Szophie kezét szorítva némán követtem Chiaki mozdulatait, ahogy lassan megindult felénk. Kivártam, ahogy megállt Ayatoval csevegni és akkor sem tettem semmit, mikor Hinarihoz beszélt, de amikor hozzánk lépett erősebben szorítottam Szophie kezét és nem csak azért mert nem akartam, hogy megtámadja. Láttam rajta, hogy tervez valamit, de vajon mi az? Miután Ayatoval beszélt egy árnyalatnyival megváltozott az arckifejezése ami nem tetszett. Amikor viszont felemelte a kezét rájöttem, hogy jobban nem is nagyon dönthetett volna. Néztem a tovaszálló pixeleket. Az idomár és a harcművész köddé vált. Hinarira szegeztem a tekintetem megpróbálva kiolvasni a gondolatait.
– Amíg nem kerülnek a szemem elé, élni fognak. - jelentettem ki hűvösen. - Mást nem ígérhetek. - igazából még én magam sem voltam benne biztos, hogy ezt komolyan gondoltam-e. Chiaki így vagy úgy, de meg fog halni. Talán mindenki számára az lenne a legjobb, ha szép csendben meghalna egy kazamata mélyén.
– Szophie. - fordultam a lány felé komolyan, még mindig a kezét fogva és amint felém fordult, egy sokat mondó pillantást küldtem felé, majd elengedtem a kezét és már a kezemben is volt a kristály.
– Taft! - mondtam ki és eltűnt a céhház képe, hogy átadja a helyét a kis város házainak. Megálltam a teleportkapu közelében és csak vártam.

– Elég legyen! - csattantam fel. Minél tovább hallgattam őket, annál inkább elegem lett az egészből. Talán mindenkinek jobb lett volna, ha aznap este én tűnök el és sohasem találkozom Hinarival. Ha most miattam még többen halnak meg... Nem. Túl sokan haltak már meg azért, hogy én tovább élhessek. Rajtam a sor. Talán véget ér mindez, ha én halok meg. Egy futó pillantást vetettem Hinarira mielőtt a maszk nyílásába néztem.
– Veletek megyek, ha Ayatonak nem esik bántódása. Senkinek sem kell meghalnia... - rajtam kívül. Tettem hozzá már csak gondolatban és közben lenyomtam pár gombot a menümben, ahogy ígértem. - Itt van minden. - mondtam és elküldtem Kazumának a felszerelését majd előre lépve az előttem őrt álló Ayato vállára tettem a kezem. Kifejezéstelen arccal nézett rám és nem ellenkezett mikor gyengéden, de határozottan eltoltam az utamból, mire a közeledő pet is megtorpant. Azonban ahogy tovább mentem volna, Ayato keze fonódott a karomra és határozottan fordított maga felé. kérdőn néztem határozott szemekbe.
– Ezzel már elkéstél. - jelentette ki. - A haláloddal már senkit nem mentesz meg. Ha még akarsz valami hasznosat tenni az életedben, hallgass rám, de a döntés a te kezedben van.  - mondta és egy kristályt adott a kezembe, úgy hogy senki se láthassa. Zsebre tettem a kezem a kristállyal együtt és ismét Szophie és Kazuma felé fordultam. Határozott léptekkel indultam feléjük. Az életem számomra már egy ideje fabatkát sem ért. Valamit azonban még mondanom kellett.
– Hinari. Kérlek, bármit is teszel, ne értem tedd, ez csakis az én döntésem. - mondtam határozottan. Ayatonak igaza van. Elkéstem már ezzel, de talán mégis tehetek valamit, hogy kicsit helyrehozzam a hibáimat. Ugyan visszaadtam neki a felszereléseit, de a tőröm még az enyém. Megtorpantam egy-két lépésre Kazuma előtt.
– Hiba volt, hogy Szophie életével fenyegettelek. Senkit nem akarok bántani. Kihívlak egy tisztességes párbajra és ott döntjük majd el. - és alig fejeztem be a mondatot, már a kezemben volt a teleport kristály.
– Nyster. - aktiválódott a kristály. Nem maradtam a teleportkapunál. Rögtön elindultam a város utcái felé és akkor sem álltam meg, mikor Ayato megérkezett. Szerencsére nem látta merre megyek.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi304/2100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Kedd Ápr. 21 2015, 14:21


Ebben a pillanatban már nem a miértekkel foglalkoztam. Nem is a megdöbbenéssel, ami Szophie szavai hallatán egyre kevésbé öntött el, hiszen végig tudtam, hogy megvan benne ez a rész, s így a kezdeti meglepettség után már nem tudott újat mondani a lány. Egészen addig a mondatig. Amit képtelen voltam elhinni, hogy ő, énnekem, képes volt kimondani. Izmaim megfeszültek, kezem ökölbe szorult, s nem tudtam, válaszoljak-e rá. Kérdezzek-e, nem szabadott, nem akartam többet hallani belőle, nem akartam tudni, hogy van, hogy létezik. Nem akartam ezt a Szophiet ismerni. Ajkaim vonallá préselődtek, s magamban mondogattam, hogy nem, nem gondolta komolyan. Pedig egészen bizonyosan. Szophie elindult. Nestor, aki egészen eddig csöndesen figyelte az eseményeket, még közelebb lépett hozzám, hatalmas szárnyait kitárva, világoskék, izzó szemeivel céhtársamat nézve rendületlenül. Orrlyukaiból halovány füst szállt fel, mozdulni azonban nem mozdult még, s Kazuma volt az, aki végül maradásra bírta a lányt. Én csak feljebb emeltem a pillantásom, kihúzva magam, élesen, teljes komolysággal nézve barátnőm szemeibe, de egyben visszacsúsztatva a Katanát a tokjába: nyugodtan jöhetsz, ha gondolod – jeleztem felé – Megüthetsz, én azonban nem foglak téged bántani.
Chiaki szavaira vettem le csak róla a szemem, a félkarú lányéba nézve. Bólintottam, egyre erőtlenebbül, ahogy fejemben az elhangzottak ismétlődtek újra meg újra, tulajdonképpen nem is figyelve már annyira a konkrét eseményekre. Chiaki és a fiú eltűntek, és én még utoljára, határozottan voltam képes ránézni a maszkra, aminek már a látványát is gyűlöltem. Melynek tulajdonosa olyasmit mondatott ki a legjobb barátnőmmel, aminek nyomán meg kellett volna ölnöm… hisz nem hagyhatom, hogy bántsa Alt…
- Ahogy jobb, ha te sem kerülsz a szemem elé – feleltem a mondatára hasonló hűvösséggel, és pontosan tudtam, hogy érti a célzást. A neheze viszont mégcsak ezután jött. Ketten maradtunk. Utáltam ezt az egész helyzetet. Ha csak magammal törődtem volna, most sarkon fordulnék, és bevágnám magam mögött a céhház ajtaját. Szophie pedig nem jönne utánam. Valószínűleg soha többé nem. És eleinte nem is bánnám. Eleinte… Kiakadtam. Mostmár lehetett, s egyszerre tört elő belőlem minden, eleddig felgyűlt feszültség. Dühösen, könnyes szemmel fúrtam bele pillantásom az övébe, nem engedve útjára őt még: ha kellett, a kezét is megfogtam, nem hagyva, hogy elteleportáljon. Most nem.
- Tudod te egyáltalán, mit mondtál? – kérdeztem, halkan, de jól hallhatóan – Érted egyáltalán, miről beszéltél!? Odakint volt neved, hatalmad, és tetteidet az ottani szabályok kijátszásával kellett meglépned. Idebent nem. Itt a jóérzésünkön és lelkiismeretünkön kívül a pontok határozzák meg és a hátterünk, hogy mit tehetünk meg és mit nem. Nem a születés. Odakint azt csináltál, amit akartál. Idebent nem. Itt én tartozom felelősséggel azért, hogy minél kevesebben haljanak meg, és ha engem más életével zsarolsz, gondolod, hogy csakmert a barátnőm vagy, hagyni fogom, hogy szabadon gyilkolj!? Hogy kárt tegyél azokban, akiket szeretek? Egyáltalán, a barátnőmnek gondolod magad ezek után? Vagy soha nem is gondoltad? – hátrébb léptem, elfordítva a pillantásom. Lehet csak én voltam naiv. Hogy elhittem a színjátékot, hogy azt hittem, számítok neki – A barátnők nem mondanak egymásnak ilyet. Nem...
Megakadtam.
... jelentik ki a másik előtt, hogy megölik, akit szeretnek.
...
Ahogy én tettem az előbb.

- Én… sajnálom – hajtottam le a fejem, s nem is néztem rá. Hisz éppen annyira gondolta komolyan, mint akkor én. Olyannyira Kazumával és a tetteivel voltam elfoglalva, hogy Szophiet figyelembe sem vettem. Hogy ő esetleg tudhat olyat, amit én nem, hogy neki esetleg számíthat a fiú, mégha egy gyilkos is. Céhvezérként viselkedtem, nem barátnőként. De… hogy is tudnék egyszerre mindkettő lenni? Ha Nestor nem tart meg, lehet el is szédültem volna. Egyszerűen, túl sok volt ez nekem mára. A két énem közötti feszültség soha erősebb nem volt még.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Szophie on Vas. Ápr. 26 2015, 13:59

Az események egy éles kanyart vettek, és hirtelen minden a feje tetejére állt. Valahol számítottam egy ilyen lehetőségre is, de azért jobban örültem volna, ha nem kell még ez után is ilyen fölösleges problémákkal foglalkoznom. Azonnal lenyitottam a menüm, és üzentem Kunnak, hogy akármit is csinál épp, hagyja ott, és induljon Nyesterbe Chiaki után. Már ismertem a nevét, a kinézetét. Tudtuk a lelkiállapotát, azt, hogy félkarú. rengeteg információnk volt róla. Én pedig magam kívántam elintézni. Hogy beszélgetéssel, vagy mással.. Az most kérdéses.
A sokatmondó pillantást még éppen párosítani tudtam ezek alatt Taft városával, így pedig sóhajtva nyúltam a teleport kristályomért. Mehh, most még utazgassak is. Legalább Nyesterbe mennénk. Bár Kun egyedül talán jobb munkát végez, ha nem zavarunk be még mi is. Ki tudja, hogy a lány esetleg nem menekül-e el, ha észrevesz minket. Kunt viszont nem ismeri. Az ő személyétől még biztonságban érezheti magát.
Ekkor kúszott be a képbe Hinari alakja. Az elmúlt percekben el is felejtettem vele foglalkozni, annyira felbosszantott az a lány és Zu viselkedése.
Maradtam, mert ott tartott a könnyes szemeivel, a kezével. És mert barátnőként az a dolgom, hogy meghallgassam őt és támaszt nyújtsak a nehéz helyzetekben.
Jóságos atyai mosollyal hallgattam a butaságit, hisz nem tudhatott ő semmit. Csak felszínes elképzelései lehetnek rólam ebből a szempontból.
- A vérem mindenhol elátkozottá tesz, és ezáltal elkötelezetté is. A születés és neveltetés, a múlt épp elég okot biztosít a világ bármely pontján. Erre én is csak nemrég jöttem rá. A képességeim ilyen tekintetben nem romlottak, és pontokból is van elég. Meg persze tudhatnád, hogy ez nem ér még itt bent sem mindent. - a jó kapcsolatok sokkal fontosabbak. Amíg van egy rakat ember, aki akármit megtenne a biztonságomért, a kedvemért, akiknek a barátjuk vagyok, akik szívesen elcseverésznek velem.. Nem igazán kell félnem mellettük a vörös életcsíktól sem. Kedvelnek, ez pedig nagy előny. Hinari viszont pont részese volt annak a három személynek, akiket nem ez miatt tartok. Épp ezért nem volt szükség rá, hogy kedveljen. Azt akartam inkább, hogy ismerjen, és tanuljon. Hogy megfelelően tudjon hozzám állni, és hogy általam, a rólam szerzett ismeretei alapján tudja önmagát is fejleszteni. Ez egy különleges kapcsolat volt közöttünk, aminek teljességéért akármire képes voltam. ^^
- Mérgessé tettél most a butaságoddal, de.. nem. Nem kell sajnálnod. Vezetőként dolgod volt, hogy az életével fenyegesd őt és engem. Nekem pedig szintén dolgom, hogy ugyanezt tegyem. Fel kell készülnöd rá, hogy ha ilyen meggondolatlanul jelentesz ki dolgokat, vissza is fognak vágni.  - még egyszer rámosolyogtam, majd kimondtam Taft nevét és elteleportáltam.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7666/7700Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Vas. Ápr. 26 2015, 21:59


Nem volt igaza, mégis meggyőzően beszélt. Hinni viszont nem hittem neki, illetve nem mindent: nem gondoltam elátkozottnak, az elkötelezettségről meg ő maga döntött, és a vele történtek. Ám bólintottam, komoran mint eddig is, de talán egy kicsit megnyugodva már, el is engedve a kezét. Persze. A statok nem minden. De nem is semmi.
Valahol egyáltalán nem tudtam megérteni őt és a belőle áradó higgadtságot, egy másik részem azonban erre rácsodálkozott ugyan, de nem fogta fel negatívan. S én is csak álltam ott, egyetlen szó nélkül, s ahogyan a saját, be nem fejezett mondatom után felébredt bennem a lelkiismeret-furdalás, céhtársam szavai szinte azonnal el is nyomták azt: nem haragudott. Sőt, mégcsak fel sem merült benne, hogy kéne, s ahogy végül kimondta, miért nem, úgy kezdtem egyre jobban elhagyni a szomorúságot, a dühvel együtt. Új kérdések merültek fel, mégsem tettem fel közülük egyet sem. Csak… próbára tett? Ezzel az egésszel? Vagy tanítani akart? Azt már azon az estén megtapasztaltam, hogy ha éles a helyzet, nála nem létezik mindkét Szophie. És bennem is elfogadta ezt, mitöbb, természetesnek vette, s ezáltal kezdte elérni, hogy magam se gondoljak rá úgy, mint megoldandó problémára. Egyszerűen céhvezér, és kész. Semmi egyéb. Ahogy ő sem volt a játékos Szo, s talán még a barátnőm sem. Csöndesen néztem őt. De… jó ez így? Végül elmosolyodtam. Követve a példáját. S miközben eltűnt, én az eget bámultam. Próbálva napirendre térni a mai nap eseményei felett. A változás felett, ami előbb-utóbb szükséges lesz, s amire még nem vagyok felkészülve, ezt tudtam jól. Hevesen dobogó szívem épp eléggé mutatta.
Nestor végig mellettem maradt. Már összecsukott szárnyakkal, azt a helyet nézve mereven, ahol az imént Szophie és Kazuma állt.
- Annabell mit fog tenni?
- Semmit, Nestor. Semmit… egyelőre.
Sarkon fordultam, és bementem a céhházba, fejemben kettős gondolatokkal, de mégis minden indulattól mentesen. A hatalmas ajtó csattanása követte utam, még akkor is a fejemben visszhangozva, amikor már az ágyamon hanyatt fekve figyeltem a plafont, az Alextől kapott plüssoroszlánt szorongatva. Vajon... tényleg képes lenne rá? Ez volt az egyetlen, amit nem tudtam megfejteni. S talán nem is akartam soha.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Cardinal on Vas. Ápr. 26 2015, 23:03

Kazuma: Gyenge Lökés Kristály
Szophie: Életlen Katana
Hinari: Ősi Pók Emblémás Íj
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi0/0Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Május 09 2015, 14:56

„Készen állok! készen állok! Készen állok! Most már kellő tudás, erő és tapasztalat birtokában vagyok, hogy végre én is csatlakozzak. Erősebb lettem, érzem… de… biztos, hogy készen állok? Persze, hogy készen állok! Amióta csak megalapult a céh arról ábrándoztam, hogy majd én is tagja leszek, főleg mióta onee-chan a vezér... az, az onee-chan aki mindig is sokkal tehetségesebb, ügyesebb és szinte mindenben jobb volt nálam. Arra is készen állok, hogy ismét láthassam őt? Hisz… hisz ő annyi mindent elért még én… én csupán egy béna kis szörnyvadász vagyok. Nem! büszke lehetek az eredményeimre! Számtalan szörnyet legyőztem, megküzdöttem egy csomó ellenféllel köztük az aréna bajnokkal és nyertem! Láthattam egy legendás tengeri szörnyet amivel még előtte soha senki nem találkozott, véget vettetem egy bandita csoport ámokfutásának. Van okom büszke enni, de mégis úgy érzem ez még kevés. Ahhoz, hogy őt lenyűgözzem még mindig kevés. De talán, talán ha látja mennyire keményen dolgozom a céhben, ha látja mennyi jó dolgot teszek akkor egész biztosan elismer majd és büszke lesz rám. Annyira büszke amennyire én vagyok rá.”
Remegő kézzel tettem le a tollat átolvasva még egyszer az üzenetet.

„Tisztelt Hinari-sama!

Mindig is ámulattal figyeltem a te és a Justice League által elért eredményeiteket és folyton arról álmodtam, hogy egy nap majd én is részese lehetek a céhnek. Amióta csak a céh megalapult, keményen edzettem és tanultam szem előtt tartva a céh eszméit, hogy méltó legyek arra, hogy a céh jelét viseljem és mostanra úgy érzem kellő tapasztalat, erő és elszántság van a birtokomban, hogy végre léphessek is. Szeretnék csatlakozni a céhhez, hogy segíthessek másokon és védelmezzem a gyengébbeket.

Mélységes tisztelettel: A karmazsin kardforgató”

Szándékosan mellőztem a személyesebb hangvételt. Nem akarom, hogy a közös vér befolyásoljon bármit is. Még párszor átolvastam majd végül átadtam a denevérsólyomnak (pü), hogy kézbesítse a levelet.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7230/7300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 24 2015, 18:56


Gondterhelten álltam a virág fölött, kezemet csípőre téve. Mostanában emeletem a kertészkedésem szintjét is, csak a Yurihime és Silver által kapott növényke miatt, de… valahogy nem akart olyan szépen növekedni, mint ahogy kellett volna neki. A könyv szerint. Vajon naposabb helyet szeretne? Hiszen a virágok általában szeretik a fényt. Vagy éppen azzal ártok neki, ha ennyi hónap után áthelyezem? Szél szemmel pillantottam a babzsákok felé, majd elvetettem az ötletet. Alexet megkérhetném, de talán mégis jobb, ha nem mozdítom el sehová. Egész helyes kis növényke lett belőle. Mármint a körülményekhez képest. Az üzenet persze a legjobbkor jött. Tényleg örültem neki, hisz bármi is álljon benne, bizonyára eltereli a gondolataimat az aktuális témáról, bár mostanában szorongással fogadok minden bejövő üzenetet: túl sok bennük a rossz hír. Ez a mostani azonban más volt. Ahogy haladtam végig a sorokon, önkéntelenül is kiült a mosoly az arcomra, s vidámabb is lettem tőle. Bólintottam, de válasz helyett inkább egy üzenetet küldtem szét; érdekelt, hogy a céhtagok közül volt-e már, aki ismerte a lányt. Miközben a válaszokra vártam, még pakolgattam egy kicsit, majd azokon is végigfutva, levetettem magam az ágyra, megírva a konkrét választ is:

Hinari írta:Szia,
Örülök, hogy felkerestél. Ha megfelel, egy óra múlva várlak a Justice céhház előtt.

Hinari

Majd rányomtam a küldésre, és ha Yuuki beleegyezett, kikészítettem teát és sütit a céhkert kiülős részére, hogy legyen mi mellett beszélgetni. Ami azt illeti, nem gondoltam semmi bonyolultra, hiszen mindenki, aki ismerte a lányt a céhből, csak jót írt róla. Ez pedig talán még kíváncsibbá tett, mint maga a levele, így a megadott időpont előtt pár perccel kisétáltam a céhház elé, és vártam, hogy felbukkanjon a pm-ről Yuuki néven ismert, rejtélyes karmazsin kardforgató.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 29 2015, 10:02

Nem kellet sokat várnom Onee-chan válaszára különösen úgy, hogy a denevérsólymok amúgy is rendkívül gyorsak persze azért nem annyira, hogy pár másodperc alatt megtegyék az utat bár már erre is volt példa. Igazából nem is tudom, hogy csinálják de annyira lenyűgöző lények. De nem is ez volt a lényeg ha nem maga az üzenet. Találkozni fogunk méghozzá pont a céh épületénél. Eddig is gombóc volt a torkomban de most egy egész gombócokat áruló bisztró foglalt helyet benne és szinte nem is kaptam levegőt tőle, ráadásul biztosan nagyon jól ment neki az üzlet mert minden megtett lépéssel egyre nagyobb lett és terjeszkedett ám mikor megpillantottam Hinari onee-chant pillanatok alatt eltűnt a torkomból mintha egy leomló víztorony lezúduló víztömege söpörte volna el. ( Razz)
Helyette most a gyomrom szorult görcsbe és meglehetősen bizonytalan léptekkel meneteltem felé.
- Sz-szia és köszönöm, hogy szakítottál rám időt bokros teendőid mellet on… senpai. – Hajolok meg mélyen elötte am lopva még így is fel-fel pillantok. Már nagyon de nagyon rég nem láttam őt ennyire testközelben. Sokat változott és…és sokkal menőbben néz ki mint régen már ha ez egyáltalán még lehetséges de egész biztos az mert most sokkal menőbb és magabiztosabb és erősebbnek látom őt. Akaratlanul is egy széles mosoly húzódik a szám szélére amit reményeim szerint nem lát hisz addig még nem szólal meg nem egyenesedem ki. Annyira de annyira büszke vagyok az én kis nővérkémre, hogy azt nem is tudom mihez hasonlítani. Vajon ő fel fog ismerni? Igaz, hogy a hangom nem sokat változott de a szemem és a hajam színe, a viselkedésem is sokat változott.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7230/7300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 10 2015, 15:56


Nem késett egy másodpercet sem, s ahogy közeledett, már messziről mosolyogtam rá, noha ezt csak később vehette észre. Összességében, a fent kókadozó virágtól eltekintve egész jó kedvem volt, így nem is igazán gondolkoztam azon, hogy komolynak kéne-e lenni, és ha igen, mégis mennyire. Végtére is, ez, ha úgy vesszük, egy amolyan interjúféle volt a felvételről, noha én korántsem vettem ezt annyira szigorúan: bíztam a céhtársaim ítélőképességében, és védett övezetben amúgysem volt jellemző rám a komorság. Nem úgy álltam ott előtte, mint valami vezető. Nem is szándékoztam ezt a benyomást kelteni. Az bőven elég volt a fontosabb harcokra.
- Szia – köszöntem én is vidáman, a köszönetmondásra csak mosolyogva újfent, hisz ez csak természetes volt: igyekeztem időt szánni mindenre és mindenkire, akinek szüksége volt rá – Gyere csak be – léptem be a céhházba, és miközben hagytam kis időt, ha Yuuki esetleg körül akarna nézni, elfogott az ismerős érzés, mintha átéltem volna már ezt egyszer. Igen, Silverrel. Reméltem, ez nem pont úgy fog végződni, mint az a találkozás, bár nem gondoltam, hogy a lánnyal is úgy fogjuk húzni egymást, mint akkor a fiúval. A helyszín viszont ugyanaz volt, így végül kivezettem Yuukit a kertbe, arra a kis kinti részre, ahol az asztalon már elő volt készítve minden.
- Kérsz esetleg teát, vagy valami üdítőt? – kérdeztem, s amit választott, azt töltöttem, őutána magam is leülve. Csak akkor szólaltam meg én először, ha egy ideig nem tette ezt meg helyettem:
- Úgy tudom, találkoztál már pár céhtársammal, illetve a leveled is kíváncsivá tett. Ismerted esetleg a régi tagokat? – teljesen mást akartam mondani, hisz nem ezért jött. Vajon miért érdekel, tudott-e róluk, esetleg beszélt-e Lewissel vagy Rannal? Vagy az Ököl alapítójával? Mind halottak. Miért ragaszkodom minden morzsához, amit esetleg más tud, és én még nem? – Egy kicsit mesélj magadról, meg kérdezz bátran, bármi ami felmerül – tértem vissza a témához, próbálva inkább csevegős hangnemet megütni, mint hivatalost. Bár fogalmam sincs, mennyire sikerült: még mindig a lehetséges darabkák jártak az eszemben…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Júl. 19 2015, 17:52

Oké, túl sokáig nem kellet meghajolva maradnom hisz elég hamar megkaptam a beinvitálást és készséggel követtem is a lányt alaposan szemügyre véve az egész palotát. Ha most lenne nálam fotó kristály biztos egy lelkes turista módjára lefényképeznék mindent, az összes festményt, páncélt azt a pókocskát a sarokban… az igazság pókja… de ehelyett csak a nyakamat tekergettem jobbra, balra majd megint jobbra és… ha körbetudnám forgatni a fejem a nyakamon most pörögne megállás nélkül.
Nem nagyon kérdezgettem, úgyis lesz még bőven lehetőségem rá. Talán Onee-chan majd idővel elmeséli a kastély történelmét is de ezzel most nem fárasztom. Aztán nem sokra rá, hogy kiérünk a kertbe Onee-chan innivalóval kínál ami az ámulásom és bámulásom közepett elég meglepetésként ér.
- Ühm… Tej jó lesz… mármint tea… - javítom ki magam gyorsan nem is értem a tejes dolgot. Hmm… bár mióta Miss Múmú megvan azóta elég sok tejet iszom.
Miután leültem nem nagyon szólalok meg, kicsit még mindig lekötötte a figyelmem a környezet. Nagyon szép kertjük van, sokkal szebb mint amit otthon én ápolok amit mostanában még elég gyakran hanyagolok is viszont Onee-chan kérdésére megint gyorsan rászegeztem a tekintetem.
- Nem, vagyis inkább közvetlen nem. Lewis mesterről hallottam aki megalapította a céhet… meg RenAi és Szophie senpait tudom, hogy elég régi tagok és ők velük nem rég találkoztam is… - Kicsit gondolkoznom kellet ki is volt még. – Ühm… Rita-senpairól tudom még hogy tag de őt csak látomásból ismerem még a két tornáról. Ööö… azt hiszem ennyi akikről tudom, hogy szinte a céh kezdete óta tagok. Silver és Yuichi senpait még nem kérdeztem mióta vannak a céhbe. – Hmm… lehet velük kellet volna kezdenem. Az viszont már kicsit nehézkesebb volt, hogy meséljek magamról. Onee-chan láthatóan nem ismert fel de ha most nagyon sokat mondok magamról akkor… de hazudni nem akarok.
- Rendben. – Bólintottam egy nagyot a kérésre. – Magamról annyit tudok mondani, hogy már egész kicsi koromtól fogva kardforgatást tanultam. Nagyjából tizenkét éves koromig többnyire tanulásból és gyakorlásból állt az életem és mondhatni sok tanító mester keze alatt megfordultam ahol nem csak a kardforgatás alapjait segítettek elsajátítani, de a fizikumom az állóképességem és egyéb más tulajdonságom is folyamatosan fejlesztettem. A későbbiekben egyre többet szerettem volna segíteni az embereken ami néhányszor óda vezetett, hogy különféle szörnyeket vagy vadállatokat kellet elzavarnom és mivel elég tehetségesnek bizonyultam benne… - Itt egy még ki is húztam magam. – Így felcsaptam hivatalos szörnyvadásznak és egészen mostanáig ezzel is kerestem a kenyerem. Viszont szeretnék máshogyan is segíteni az embereknek és ezért is akarok csatlakozni a céhhez. Harcolni a bűn és az elnyomás ellen és segíteni az elesetteket.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7230/7300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 24 2015, 19:05


- Hát, ő inkább csak átalakította, de végülis… - nem akartam kijavítani, így inkább csak sóhajtottam - Jó ember volt – húztam a szám szomorú mosolyra, ahogy visszaemlékeztem rá, meg arra a napra, amikor Rannal küldetéseztünk, és szóba került a céh. Régen alapult, egész a játék elején, és mindezidáig fennmaradt, és úgy éreztem, hogy kötelességem mindent megtenni azért, hogy így is maradjon. Lewis is biztos örülne neki, ha látná…
- Ühüm – bólintottam – Ai régebbi tag, illetve Yurihime is. Meg Rita, de ő… őt nem fogod tudni viszontlátni. Vagyis nem úgy ahogy gondolod – mondtam, s a nehéz emlékek borússá tették a kimondott szavakat - Megmentett egy játékost és kis híján az életével fizetett érte… nem halt meg, de nem is fog élni, amíg le nem győzzük az utolsó szintfőnököt is – tekintetem felfelé vándorolt, egy rövidke másodperc erejéig, csakhogy aztán egy kicsivel vidámabban tudjam folytatni – Szophie velem együtt jött, utánunk pedig Yuichi, Silver és Ozirisz. Nemsokára, ha nem jön közbe semmi, fogok szervezni egy nagyobb céhgyűlést, ott mindenkivel találkozhatsz – mosolyogtam rá; s kérdeztem, és ő mesélt is, és bár nehezen tudtam elválasztani a kinti életét a mostanitól, de azért boldogultam – Yuichi is hasonló utat járt végig, azt hiszem – gondolkodtam el – Ő is sok éve forgat kardot. Lassan az egész céh kardforgatókkal lesz tele – nevettem fel, persze a tőlem megszokott visszafogottsággal, majd néztem rá a lánykára újból – Amikor írtál nekem, megkérdeztem őket, és mindenki aki találkozott már veled, jókat mondott rólad, és én is így látom. Egyszóval – vagyis kettővel -, üdv közöttünk ^^ - közben pedig már hívtam is le a menüm, és kis keresgélés után el is küldtem neki a felkérést, és ha elfogadta és rányomott a kis kék gombra, máris megjelent a feje fölött a céhlogó – Amit még mindenképpen tudnod kell, innentől te is a családunkhoz tartozol, tehát bármi van, nyugodtan szólhatsz bárkinek. Illetve ha látsz a céhház környékén egy tűzsárkányt… - majdnem azt mondtam neki, ne ijedjen meg, majd – lévén szörnyvadász volt eddig – azt, hogy ne bántsa. Végül csak felmutattam az égre (hálát adva az időzítésnek), ahol messze magasan egy árny zúgott el felettünk: bizonyára az erdei gyakorlópálya felé tartott – Ő ott Nestor, hozzám tartozik, és nagyon hűséges társ. Ha pedig szereted az állatokat, a kert másik oldalán van egy chocobo farmunk is. Jeanie, egy idomár kislány gondozza őket, a céhtagoknak lehet sajátjuk is, ha akarnak – magyaráztam, az említett irány felé intve, ráérősen kortyolva bele a teámba, élvezve a jóidőt – és mindezzel együtt, hagyva időt Yuukinak, hogy kérdezzen. Nem siettem sehová: a kert és a palota bemutatása még várhatott, ahogy a szoba kiválasztása is, amennyiben persze be akart költözni – és amit fel is vetettem neki adott időben, remélve, hogy rábólint. Jó volt a céhtársaim között lenni, és az új tagokat is úgy ismerhettük meg a legjobban, ha sokszor találkoztunk, a kastélyban pedig bőven volt hely. Szophieval meg úgyis össze fogok futni hamarosan; talán nem is lesz baj, ha majd akkor mesélem el neki, és nem most írok levelet. Ahogy hiszem, úgyis el van foglalva a költözéssel, nem akarom még én is tetézni a dolgait. Abból mindkettőnknek van elég mostanában…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Aug. 11 2015, 10:46

Igaz is. valami mint ha rémlene, hogy a Justice League, egy másik céhből alakult vagy mi. Ezek szerint nem csak egy pletyka volt. Láttam, hogy Onee-chan kicsit elszomorodik, nem kellet volna felhoznom Lewis mestert.
- Ühm… sajnálom. Nem ismertem őt személyesen de biztos remek ember volt. Szörnyű ami vele történt. –Hajtottam le a fejem. Emlékszem, elég hamar híre ment, hogy az egyik céhvezért megölték és annak is, hogy Onee-chan vette át a helyét. Ám ahogy tovább járattam a szám sikerült megint fájdalmas dolgokba tenyerelnem. Szép volt te ostoba.
- Oh… ezt… nem tudtam… ne haragudj… - Kérek tőle újfent elnézést főleg azok után, hogy látom amint egy időre megint elmélázik. Bár így már értem miért nem halottam felőle olyan régóta. – Biztosan elérünk majd az utolsó szintfőnökhöz. – Nyögtem ki halkan. Nem igazán tudtam mit is mondhatnék, de akaratlanul is eszembe jutott amit Zerios és Shukaku mondott a frontharcosokról. Csak az érdekli őket, hogy lemészárolják a kapu őröket. Ha belegondolok, hogy mindenkinek megvan a maga fontos oka, hogy eljusson az utolsó őrig… valamilyen szinten talán meg is értem őket.
- Ami azt illeti akiket felsoroltál velük már mind találkoztam… - jegyzem meg de eszembe jut, hogy ezt már mondtam. – De ezt már tudod… - Hát ez nem volt túl szép mentés. Viszont annak örültem, hogy sok a kardforgató. Nem akartam hangosan is kimondani de ha csak azokból állna a céh nem is bánnám. Mindig van mit tanulni és ha ennyi remek harcos vesz körbe biztos eltanulnék ezt azt. Most is de akkor még jobban. Ám még ez a gondolat végig futott az arcomon Onee-chan folytatta is a mondandóját és igazából már csak az utolsó két szót hallottam. „Üdv Köztünk!”
- Tényleg? – Kérdeztem vissza meglepetten de nem is kellet a megerősítés. Egész biztos jól halottam és egy pillanat alatt teljesen kivirult az arcom és szinte rögtön a lány nyakába vettetem magam örömömbe.
- Köszönöm One-chan! – Upsz… ezt lehet nem kellet volna. Lopva rápillantottam, hogy mennyire tűnt fel neki de nem engedtem őt el még egy kis ideig. Onee-channak még mindig ugyan olyan jó illata van mit régen. Vannak dolgok amik nem változnak.
- Ne aggódj. Meglepően jó viszonyban vagyok a sárkányokkal. Szerintem vele is jól kijövök majd. – Pillantok fel az égen repülő állatra. Kíváncsi vagyok hányféle sárkány élhet Aincradban viszont volt egy másik kérdésem amire akár most is választ kaphatok.
- Mi az a Chocobo? – Lehet kicsit ciki szörnyvadász létemre de fogalmam sincs.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7230/7300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Aug. 12 2015, 14:49


- Semmi baj.
Mosolyogtam, egy cseppet fanyarul ugyan, de őszintén, mint aki messzi, elpusztított földekről tér vissza a zöldellő nyárba – Tényleg.
Végtére is, nem az ő hibája volt, sőt, ezt még hibának sem igazán mondhatnám, hiszen az emlékezés szükséges, hogy szem előtt tudjuk tartani, ami fontos. Mindent, ami fontos. Így hát fesztelenül meséltem és hallgattam tovább, s a lány a céhtagoktól érkezett levelektől függetlenül is szimpatikusnak tűnt; lelkesedése engem is feldobott, s meglepődve tapasztaltam, ahogy egyik pillanatról a másikra az ölembe ugrik. Még jó, hogy nem látta a zavaromat, ami igaz hamar eltűnt – hála a Szophie és Ai mellett eltöltött időnek -, de azért ott bújt a háttérben, még jópár percig. Persze visszaöleltem. Mit tehettem volna? S így utólag örültem is neki, végtére is, mostmár ő is családtag volt, s ezt - márcsak a megszólításából ítélve is – ő maga is így gondolta. Gyorsan alkalmazkodott, gyorsabban, mint én, nem hittem tehát, hogy gond lenne a beilleszkedéssel. Amúgyis ismerte már a legtöbb tagot, ami az én dolgomat is nagyban megkönnyítette. Utánanéztem az árnynak, hunyorítva a szemembe sütő naptól, vidáman, Yuuki pedig biztosított róla, hogy nem lesz baj Nestorral. Bólintottam. Ez a nap meglepően jól indult, nem akartam semmivel sem elrontani.
- Ha szeretnéd, megmutatom – álltam fel végül, miután megittam a maradék teámat is – Olyasmi állatok, mint a strucc: nem tudnak repülni, de nagyon gyorsan futnak, és elbírnak embert a hátukon – persze csak ha meg tudod ülni őket – magyaráztam, s ha rábólintott, eltettem a teakészletet, és a lánnyal együtt kezdtünk el sétálni a farm felé. Ott bemutattam Jeanienek, ha a kislány a közelben volt, majd körbevezettem a céhépület fontosabb termeiben is, végezetül pedig választott magának szobát, ha akart, közben pedig válaszolgattam apróbb kérdésekre, ha felmerültek, s elcsevegtünk erről-arról. Örültem neki, hogy jelentkezett, hogy itt van: a céhnek mindig szüksége volt olyanokra, akik megfelelő elszántsággal bírtak, hogy segítsék és folytassák mindazt, amit Lewis elkezdett.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 22 2015, 15:39

Hinari: Gyenge Fárasztó Méreg
Yuuki: Görbe Kés
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Dec. 26 2015, 01:49

Céhes Karácsonyi Ünnepség


Pár napja fel térképeztem a Yeti kolóniát, érdekelt mégis hova vezet a hegyi ösvény, és sikerült találnom egy barlang rendszert a havas hegy oldalban. Négy jeti védi látszólagosan a bejáratot, azon meg nem sikerült bejutnom, de talán a többiek benne lesznek egy kis szokatlan karácsonyban. A dísztermi karácsony nyugodt légtérben zajlott, azonban kíváncsi leszek mennyire mozgathatóak meg egy kis változatos karácsonyhoz. Van így is elég bajunk, minthogy összeüljük és megbeszéljük az évet hogyan zártuk, és azt hogyan veszítettük el Szophiet. Talán egy kis hegyi séta, majd a barlangban karácsonyfa állítás, vissza hozza jobban az életkedvüket a többieknek is.

- Sziasztok - köszöntettem azokat, akik eljöttek a Díszterembe a megbeszélőre. - Az idei karácsonyra picit mást terveztem, mint amit megszoktatok. Először is a tárgyra térnék. A karácsonyt nem itt a palotában tartanánk, hanem egy helyen, amit meghódítunk. Meghódítani pedig -
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Sasquatch_family__yeti_by_venkman_project
- rajtuk keresztül tudjuk. Fenn a hegyen találtam egy barlangot, amit négy jól megtermett Yeti véd. A Feladatunk az lenne, hogy a karácsony fát, felvisszük a hegyre az ételekkel és némi tüzelőanyaggal, legyőzzük a Yetiket, elfoglaljuk a barlangot, fát és tábort verünk, ajándékozunk, majd ha átmelegedtünk és kibeszélgettük magunkat, hazáig szánkózunk.

Vártam a pillanatot, amikor a székekről felpattannak és távoznak a többiek. De azért hátha akad a  céhben valaki, vagy mindenki, akinek tetszik. A fát már oda készítettem a hídon túl és a tűzifát is bepakoltam egy jókora zsákba. súlyemeléssel egészen könnyen cipelhető, hegyre fel lehet vele gond, de azt hiszem képesek volnánk megoldani. Közben kerestem Niot, hátha mellém áll, vagy nem akasztja ki bohókás karácsonyi tervem.


// elvárások: első kör avagy a jelentkezés határideje január 4. Persze a határidő tolható, ha szeretnétek. Ha karakterednek nem tetszik, amit hall elég egy pm-et írni nekem és akkor legkésőbb január 4-én jön a 2. kör. Smile

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi4298/4400Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Jan. 13 2016, 23:06


Persze már készültem a karácsonyra én is. Ajándékok beszerzése, utánajárások, általában nem túl jó hangulatban: tudtam, hogy mindenki ott lesz, akit a családomnak nevezhetek. Mindenki, aki számít és persze nem a saját céhével karácsonyozik. Mindenki...kivéve Szophiet. Vajon a börtönben is ünneplik a karácsonyt? A szeretet ünnepét? Szeretet... ajkaimba haraptam, úgy folytattam az utamat a hóban, jobb híján céltalanul lődörögve odakint. Nem akartam most találkozni velük. Igen, együtt kellett volna, és végülis nem is volt rossz velük lenni. Ám egy kazamatázás Yuukival, és egy ünnepség, ahol mindenki boldog és vidám, együtt készítve az ebédet, majd beszélgetve egész este... egyáltalán nem volt ugyanaz. Vajon fel fogja-e bárki is hozni a lányt? Kérdezni, miért került börtönbe, mit csinált? Vajon mit felelnék rá nekik? És már majdnem itt van, és én el sem kezdtem a szervezést...
Az üzenetet sem olvastam el rögtön. Egyszerűen nem érdekelt, nem s.o.s. állt a tárgy mezőjében, így nem foglalkoztam vele. Csak amikor később megnéztem, írtam az időpontra egy rövid "Ott leszek"-et. Megbeszélés a díszteremben. Csöndesen sétáltam fel a lépcsőn a harmadikra, páran hallottam már voltak ott. Köszöntem, próbálva mosolyogni, de pillantásom minduntalan a terem azon pontjára tévedt, ahol előző évben azt a közös képet készítettük. Azon még mindenki ott volt. Persze ez nem volt igaz: azóta többen is lettünk, ám jelenlétük inkább hozzáadott a céhhez, nem pedig az űrt pótolta, mely Szo hiányával keletkezett, s melyet most éreztem talán a legnagyobbnak, hosszú napok óta. Egyedül Al tudott őszinte mosolyra késztetni, melléje is ültem le végül, kíváncsian várva, Yuichi mit tervez, mihez kellett összehívni mindenkit.

A kiosztott lapot forgattam a kezemben. Jetik. Ez eddig rendben is volt, bár...
- És hogyan szeretnéd legyőzni őket? - kérdeztem, feltekintve céhtársamra - Egy epic hógolyócsatával; vagy esetleg sütivel elcsalni őket? Nem szívesen használnám a Katanát éppen karácsonykor... - pillantottam félre, a mondat végére le is halkítva a hangomat. Állandóan a csaták. A fiú persze jót akart, egy kis változatosságot, amiért hálás is voltam, nemkülönben az egész fáradozásáért, amit értünk tett. Ha pedig nem tartott ki a fegyverhasználat mellett, úgy persze benne voltam az ötletben. Jót fog tenni egy kis séta a hegyen. Most mindent, csak ne legyen ugyanaz, mint múltkor. Az még túl sok feltépett sebet okozna...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jan. 14 2016, 11:41

Egyből csekkolta a levelet. Valójában minden levelet egyből csekkolt amit a JLtől kapott és minden ilyen levelet betett a kedvencekbe a levelesládájában. Tudott Szophieról, ahogyan mindenki más is. Nem akarata felhozni, ahogyan talán senki más sem. Yuichi látszólag rá se gondolt, biztosan nagyon aggódhat Hinariért. Nem különben ő is. Számára sem volt kisebb meghökkenés a történet. Elsőre el se akarta hinni, de mivel Hinari maga mondta el, és Hinari ilyesmivel nem viccel, kénytelen volt. Azt azonban nem tudta, hogy mivel is tudná kedvesét jobb kedvre deríteni. Nem volt elég, hogy neki mosolyog. Mintha kötelesség lenne mutatni, hogy túl van rajta. De egyelőre nem tehetett semmit. Még nem tudta mit is kéne tennie. Mikor a lány mellé ült, átkarolta, s úgy figyelték ketten a kardforgató fiút. Az ötlet egyáltalán nem volt rossz! Remélte, hogy a csapat többi tagja is benne lesz, de párja problémáját hallva úgy érezte, neki kell eloszlatnia a tévedést.
- A Yetik nem hallnak meg! - olyan meggyőződéssel beszélt, mintha tudományosan igazolható lenne. - De tudom, hogy győzhetjük le őket! Egyszer olvastam egy film után.... - Némi kotorászás után az inventoryjában előhúzott egy 52es méretű bakancsot és az asztalra "helyezte". - Ezzel fogjuk megvesztegetni őket! Köztudott, hogy imádják a nagy cipőket, mi másért lenne akkora lábnyomuk a hóban? Surprised - Komikus határozottsága súrolta a bolondságot, de még épp hogy megállta, hogy el ne nevesse magát. - És szerintem ezek a kis Yetik chou kawaiik! <3 - Vette fel őszinte odaadással a képet az asztalról közben.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi5187/5300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jan. 17 2016, 16:37

Őszintén szólva, fogalmam sem volt miként töltsem a karácsonyt, már legalább három éve nem ünneplem és nem is nagyon hiányzott, most viszont nagyon úgy tűnt, hogy idén megint megünneplésre kerül ráadásul hosszú idő után újra Onee-channal tehetem ezt meg. Arról viszont fogalmam sem volt Yuichi senpai mit is tervez egészen addig a pillanatig amíg személyesen nem avat be.
Naná, hogy Alex rögtön lefoglalja a helyet Onee-chan mellet, még szerencse hogy a másik oldalán még van hely így ott foglalok helyet és hallgatom a nagy hadi tervet.
Yetik? Nem találkoztam még eggyel sem, illetve egy hasonló szörnnyel igen de az más volt. Már épp egyet akartam érteni onee-channal mikor Alex kidob egy hatalmas bakancsot az asztal közepére.
- Izéé… nem hiszem, hogy a Yetik bakancsra vágynának… - Veszem kézbe is az említett tárgyat. – Különben is, honnan van neked ekkora bakancsod? Ilyen nagy a lábad. – Forgatom körbe. Simán beleférne kétszer is a lábfejem. – Egyébként én úgy tudom, hogy félnek a tűztől, talán megpróbálhatnánk elijeszteni őket de, szerintem se lenne kedves dolog pont karácsonykor molesztálni őket. Én sütikre és ajándékokra szavazok, ami lehet akár egy… hatalmas bakancs is… - Eeehh, Alex-kunnak most az egyszer lehet igaza van bár én nem a megvesztegetés szót használnám sokkal inkább a lekenyerezést. – Lehet, hogy nem is gonoszak csak szőrösek és ölelni valók és ha sikerülne őket meggyőzni arról, hogy nem bántanánk őket akkor a chocobók mellet lennének a céhnek yetijei is.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7230/7300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 22 2016, 14:37


Al felvetésére csak hitetlenkedve ingattam a fejem, jókedvűen mosolyodva el: a fiú teljesen komolyan beszélt, mégsem lehetett komolyan venni. De tényleg; bakancsok? Ráadásul Yuuki jól mondta, egyáltalán honnan van neki ilyesmi? Kuncogtam az ötleten: végülis, egy próbát megér. Közben a lány felhozott más opciókat is; ő is a kardhasználat ellen volt, így bólogattam rá; meg lehet ezt oldani erőszak nélkül is. Sikerült is megegyezni, azután pedig, ha mindenki készen állt, Yui vezetésével el is indultunk. Én a magam részéről hagytam, hogy a fiúk cipeljék a fát és a többi szükséges kelléket, jól megvoltam a mászással és a csevegéssel, amivel hamar el is ment az idő. Örültem, hogy ezúttal nem a céhházban töltjük, és a szokásosnál hidegebb levegő sem zavart annyira: a lényeg úgyis az volt, hogy eltereljem a gondolataim. S ez, szerencsére, ma este sikerült is.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Vas. Május 29 2016, 13:29
Üveggolyók


előzmény

Merthát nem lehettünk mindig együtt. De jó idő volt, így miután előkészítettem a vacsorát, tíz perc a szobában ücsörgés után inkább lesétáltam az udvarra, leterítettem egy pokrócot, hoztam magamnak hűs limonádét, és pihentem. Még nem ment le a nap, bár Al már elég régóta elment. Nem mintha aggódtam volna érte, de... azért megnéztem, hol csámborog, és mosollyal konstatáltam, hogy együtt van Yuukival és Ozival, méghozzá a huszadik szinten. Biztos virágot keres nekem ^^ Valami szépet vagy különlegeset, vagy... hát, a kék tulipán volt az egyetlen, amiről nem tudtam eldönteni, örülnék-e neki, vagy sem. Túl sok rossz emléket hozott fel.
Valamennyi idő múlva pedig már meg is hallottam a hangját, s miközben az előcsarnokban Nes útba igazította őket, én felálltam és elkezdtem összehajtogatni a pokrócot, hogy majd velük mehessek fel.
- Sziasztok - köszöntem derűsen amint közelebb értek, Yuukinak mosollyal Alnak pedig szájrapuszival, s közben fél szemmel már a zsákot figyeltem, amit Al olyan lelkesen lengetett. Aztán mindketten le is pakoltak egyet-egyet, éshát... üveggolyók. Azt hiszem, az arcomra pontosan le volt írva, hogy nem pont erre számítottam, de sok lehetőségem nem volt megszólalni, örültem ugyanis, ha követni tudtam a fiút, aki eközben már a meséje felénél tartott - Öhm... most? Inkább előbb fürödj le, addig hozzád nem érek - nyújtottam ki felé a nyelvem játékosan, végignézve a feltételezhetően nyálkától ragadó ruhadarabjain. Ha pedig felém akart volna nyúlni, mert az előző kijelentésem után naná hogy ez lenne az első dolga, nevetve ugrottam el az útjából, megkerülve őt és beérve Yuukit, csatlakozva hozzá, amíg fel nem értünk.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jún. 11 2016, 19:30

Úgy hadart hogy talán még ő sem tudta volna követni teljesen. De nem is volt fontos és ezt Hinari is tudta jól, vagy csak meghallgatni, vagy leinteni kellett, és már folytatja is. Kikerekedett szemekkel bámult a lányra, aki elküldte volna fürödni, és a lányra, aki merészelt több golyót szedni mint ő. Csak most vette észre persze. - Hát én még csak nem is estem hasra tőlük. x3 Óh, azt említettem, hogy hol lelhetőek? x3 - Persze közben próbálta volna tartani az iramot, amit gyorsi pontok híján nehezen ment és az utolsó pillanatban egy hirtelen ölelés támadással elkapni Hinarit, de a lány kimenekült a kezei közül. - Meh, pedig ilyen csókot még senkitől soha nem kapnál még egyet. XD -  Aztán mintha csak eszébe jutott volna és valóban. Elképzelhető, hogy Alex agyában random sorsolással jelennek meg impulzusok a következő lépésre vonatkozóan. Szóval elkezdte ecsetelni, hogy milyen "aranyos" csigaszerű fogas lények "ejtik" a "golyókat"... szemgolyókat..... - És aztán respanwolnak és újra *.* A végén már szinte sajnáltam őket, de megérte a sok "fáradság" . Cool Szóval csak a kis izékék nyomkodása miatt fröcskölődött rám egy kevés nyálka. Nem is olyan sok x) - És indult egy újabb Hinari rohamra.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi5187/5300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jún. 12 2016, 08:36

Kivételesen hagytam volna, hogy Alex arassa le a babérokat, annyira aranyosan lelkesedett az üveggolyókért és szép csendben tovább álltam volna ha nem szól be.
- És még úgy is, hogy egy csomót bakiztam többet szedtem össze mint te. Kicsit többet kellene gyakorolnod. – Nyújtottam volna ki rá a nyelvem ha azzal nem a szám szélén lévő nyálkát nyaltam volna le magamról. Aztán idő közben újból Hinari felé vette az irányt abból a célból, hogy feltételezhetően őt is össze kenje.
- Hmmm… Alex ennyire eleven akkor az egész céhházat összefogja kenni a nyálkával. Lehet segíthetnénk neki lemosakodni… kint az udvaron. – Pillantottam Hinari nővérkémre majd ki az ablakon, mert mit ad isten, pont az ablak alatt a céhkert egyik szökőkútja csobog. Az a bizonyos pillantás pedig igencsak sejtelmes volt ahhoz, hogy Hinari kitalálhassa a gondolataim. Ketten már simán kidobjuk őt súlyemelés ide vagy oda :3
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi7230/7300Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 15 2016, 21:37


- Nem is akarok – kerültem el Alex útjából, aki a hadarása ellenére sem tudta annyira elvonni a figyelmem, hogy sikerüljön belém ragasztania a nyálkát – Amúgy nem kellene ennek elpixeleződnie lassan? – kérdeztem, szándékosan nem szólva bele kettejük csipkelődésébe, Al viszont, talán a kérdésemre, de elkezdte kifejteni, mik is azok tulajdonképpen, amik a kezemben lévő zsákban lapulnak. Éshát… - Szemek!? – úgy dobtam el, mintha nem ia a saoban lennénk, ahol nagyjából bármi, de bármi megtörténhet – Dehogy fogok én szemekkel játszani, felejtsd el Neutral  – szemléltem a folyosón guruló darabokat, melyek közül egy-egy azóta már el is érte a lépcsőt, kitartóan gurulva a palota főbejárata felé. Lemondón sóhajtottam: ezekben még egészen biztosan el fog esni valaki. Majd ugrottam is el a következő roham elől, most éppen Yuuki elé, persze vigyázva, hogy róla se ragadjon rám egy csepp se ebből az izéből.
- Amúgyis, inkább hoztál volna virágot, ahogy a normális fiúk szokták ˇˇ - húztam fel az orrom, de nem volt igazi a neheztelés, s egy pillanatnál nem is tartott tovább. Elég volt csak ránézni: még így nyálkásan is helyes volt, habár… vizesen lehet még ennél is helyesebb lett volna Rolling Eyes El is néztem a szökőkút felé, eljátszadozva Yuuki felvetésével, majd úgy döntöttem, ha már „kitett” engem ilyesminek, énis viszonozom kicsit a szívességet. Persze szigorúan elméleti terepen maradva, erről azonban őneki még nem kellett tudnia, ugyebár xP
- Nem is rossz ötlet – bólogattam a lányra – Mit gondolsz, a lenti szökőkút, vagy az udvar végi folyó felel meg jobban a célnak? – kérdeztem töprengést tettetve, miközben azért felkészülten vártam az újabb rohamot, hogy ha kell, tudjak még hárítani pár próbát, mielőtt végleg megadom magam: tudtam úgyis, hogy sokáig nem fogom bírni. Alex ellen valahogy soha semmit nem bírtam sokáig. Főleg, ha az a közelségének hárításával járt együtt…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.