Céh épület mögötti kert utáni terület

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Rosalia on Kedd Júl. 08 2014, 01:41

RenAi: Futó *Fegyver*
Hinari: Mokaszin
Maci: Hangrögzítő Kristály

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Silver on Szomb. Aug. 30 2014, 17:46

// Miss Hinari //

Azóta, hogy Miss Hime olyan jó szívvel ajánlotta nekem a Justice League-et, nem múlt el nap anélkül, hogy ne gondoltam volna rá. Mármint a céhre, nem a kisasszonyra. Bogarat ültetett az a leány a fülembe, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy az utamat a város északi része felé veszem mindenféle dolgaim közepette. Persze eleinte csak távolról szemléltem meg az impozáns épületet mintegy útba ejtve a környékét. Aztán pár nappal később, mikor megint arra akadt dolgom, akkor már megtorpantam a bejáratát figyelve. Szóval lassan, de biztosan összeszedegettem a bátorságot ahhoz, hogy megkíséreljek látogatást tenni náluk, érdeklődni erről-arról, ilyesmik. Azért elgondolkodtam rajta, hogy biztosan jó lesz-e nekem egy ekkora céh, arról nem is beszélve, hogy mennyire veszik komolyan azt, amit én. Még csak nem is az okozta a parát, hogy esetleg túl elhivatott leszek, épp ellenkezőleg. Mi van, ha hozzájuk képest az én elhatározásom túl kevés és könnyűnek találtatok?
Végül persze erőt merítettem ahhoz, hogy mikor újra arrafelé sodortak a lábaim, már egy kicsit közelebb álljak meg ahhoz a nevezetes kapuhoz, mely mögött a hatalmas épület fekszik. Legszebb ruhámban voltam, egyetlen felszerelésem csupán a fakard volt az oldalamon, így emeltem fel a kezem, hogy esetleg jelzem az ittlétemet. Hosszú percekig álltam így, őrlődve azon, hogy megtegyem-e, avagy ne. Eszembe jutott Kevin és az előző céhem. Biztosan akarom ezt? Fejlődésem tempója és ideológiám azt mondatta velem, igen, a tapasztalataim pedig rázták a fejüket. My goodness, szánalmasnak éreztem magam a kétségeimmel együtt. Feltűntek az utcában a járókelők, én pedig egy idiótának tűnhettem ebben a helyzetben, így fújtam egy nagyot és jeleztem a csengővel. Lesz, ami lesz! Bátor vagyok, s erős, nem futamodhatok meg!
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi10/3800Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 02 2014, 22:58


Csöngettek. Kezemben egy félig összegyűrt papírlappal, fordultam hátra. Hátra. Legalábbis ebben a pillanatban szentül hittem, hogy a bejárati ajtó ott van, ott kellett lennie. Vagy nem? Összeráncolt homlokkal meredtem rá a grafittal felvázolt, halovány vonalakra, majd x-eltem be rajta egy újabb ajtót, amely a palota alaprajza szerint nem is létezhetett volna. Vagy a vételnél adtak rossz tervrajzot, vagy Lewis egyik viccét tartom a kezemben – sóhajtottam, s néztem körbe, végig a szűk, világítás és fény nélküli folyosón. Szemeim zölden csillogtak, hála a bekapcsolt jártasságnak, úgy indultam el visszafele, ujjaimat végighúzva a csupasz téglafalon. Sietnem kellett, hiszen csöngettek. Eleinte csak gyorsabban lépkedtem, ám az elágazások és a rejtett csigalépcsők csak nem akartak megszűnni, így a végén már szinte rohantam, a hirtelenjött ötlet pedig, hogy a lépcsőzés helyett egyszerűen csak lecsússzak a korláton, rám egyáltalán nem volt jellemző. Megtorpanás, levegő kifúj, ruha és haj rendberak.
- Szia, segíthetek? – köszöntöttem az idegen fiút barátságos mosollyal, egy gyors pillantást vetve az indikátorára, mielőtt kitártam volna előtte a céhház kapuját: mostanában azért igyekeztem figyelni ezekre is, a körülmények ugyanis komolyabbak lettek, nem engedhettük meg magunknak az elővigyázatlanságot. A srác azonban nem tűnt rosszakarónak, s az oldalán lévő fakard is felkeltette a kíváncsiságom; a vidámparkot juttatta eszembe, mely halvány mosolyt csalt az arcomra. Én a magam részéről a megszokott öltözetemben voltam, statot adó felszerelések közül egyedül a Katana volt a kezem ügyében, az övemhez csatolva. Érdekesen festhettünk egymás mellett – Gyere be nyugodtan – intettem neki, ha esetleg tétovázott volna, s követtem a pillantását, érdekelt, hogy hogyan reagál a palota belső terére, a márványoszlopokra, mindarra, amit Lewis elképzelt és megvalósított – Leülhetünk a gyűlésteremben, de ki is mehetünk, ha az jobban megfelel – folytattam egy kis szünet után, elég időt hagyva neki, az említett két irány felé mutatva. Nekem igazából mindegy volt, akármi kérése, problémája vagy kérdése van, a helyszín számított a legkevésbé.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Silver on Szer. Szept. 03 2014, 00:00

...nem futamodhatok meg. Ahogy telt az idő, egyre halványabb jelenléte volt ennek az elhatározásnak a fejemben, mivel csak nem akaródzott a kapunak kitárulnia előttem. Még csak résnyire sem nyílt ki, nem kukucskált ki kíváncsi szempár. Se ilyen, se olyan. Senki sem lenne itt? Hátraléptem és felnéztem az épületre élet jelei után kutatva. Egy nyitott ablak, egy mozgó árny, bármi megfelelt volna, de... semmi. Hümmögtem egy sort. Mitévő legyek? Most, hogy végre összeszedtem a bátorságom, egy ilyen banális akadály gördül elébem? Ha holnap visszajövök, talán lesz itt valaki, ebben az esetben. Vagy az istenek mondanak nemet a jelentkezési szándékomra? Azt mondják, nem erre vezet az utam?
- Bad luck, huh? - sóhajtottam, és indulni készültem. Még egyszer visszanéztem azonban, és ekkor mozdult meg a kapu, mégis marasztalva. Így afféle félig elindultam, félig nem állapotban találhatott rám az ajtónyitó marcona, aki nem volt se két méter magas, se két méter széles. Csak egy törékeny, szőke, nyugati kislány.
- Helló, én... - elakadtam egy pillanatra. Nem is gondoltam át, mit akarok mondani pale Kétségbeesett időnyerési kísérletem arra ösztönzött, hogy forduljak a kapu felé és lépjek közelebb, majd megköszörüljem a torkom. Ennyi idő alatt összeszedtem annyi  gondolatot, amivel útjára lehet lépni a bemutatkozás ösvényének.
- Szóval a nevem Silver - ezen a ponton lecsekkoltam a Miss céhjelvényét, egyezett Miss Hime jelével - Egy bizonyos Miss Hinarit keresek. Egy céhtársa...d javasolta, hogy jelentkezzek nála a Justice League-be - első gondolatom: ez hülyén hangzott. Miss Hinari Aincrad-szerte híres játékos, én meg úgy hivatkoztam rá, mintha sosem hallottam volna róla, ráadásul a közvetlen stílus se ment könnyen. Bezzeg neki. Pedig csak egy kislány volt, nem tudom, miért akarok formálisan beszélni. Viszont meghajoltam, az eszembe jutott. Utólag ^^"
- Köszönöm, a szabad levegőt jobban preferálom - válaszoltam kedves invitálására, miközben rossz szokásomnak hódolva a szám sarkát vakarásztam zavaromban. De nem dobott ki egyből. Promising. Kézmozdulatát követtem a tekintetemmel, aztán ott is felejtettem az aulában, mivel elég sok látnivaló volt. Gazdag céh lehet, mi anno egy bizonyos fogadóban szálltunk meg, nem is volt saját székhelyünk! Of course, mi csupán egy aprócska társaság voltunk, ez pedig egy patinás, híres céh, a legnagyobbak egyike.
- Nice-nice... - motyogtam az orrom alatt. El tudnám viselni, ha itt kellene élnem, deee... erre még korai gondolni. Inkább követtem a lányt, halkan suhanva a padló felett.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi10/3800Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 03 2014, 23:14


Még jó, hogy siettem, valószínű elment volna, ha a többiekre bízom a dolgot – állapítottam meg egy gondolati sóhajtás után, s már majdnem elkezdtem magyarázkodni, mikor eszembe jutott, hogy tulajdonképpen semmi sem történt. Így vidáman invitáltam be, enyhe meglepettséggel konstatálva, hogy a fiú valószínű nem ismer fel – még a Katana ellenére sem -, ám a tény mégis halvány mosolyt csalt az arcomra – Én vagyok az. Örvendek – feleltem neki, könnyed formában viszonozva a meghajlását, a következő mondatára azonban érdeklődve néztem rá – Tényleg? Ki ajánlotta? – kérdeztem kíváncsian, újra végigmérve a fiút, annak illedelmességéből adódóan szinte rögtön kizárva Szophiet, habár ki tudja, ugyebár… - Persze ezeket megbeszélhetjük odakint is – tettem hozzá mosolyogva: az mégiscsak furán venné ki magát, ha az előtér közepén állva kezdeném kifaggatni – Kérsz esetleg valamit? Üdítő, sütemény? – vezettem tovább a szálat, ha rábólintott, úgy gyorsan betérve a konyhába is, ahol mindig volt kikészítve pár finomság a csokiszobából. Egy tál süti és egy üveg ital a gyűlésteremben is mindig rendelkezésre állt, hisz általában ott fogadtuk a vendégeket, a kertben azonban nem készültünk ilyesmivel, így utólag kellett gondoskodni róla. Végül kiléptünk a napfényre, a céhház kertre nyíló ajtajából kövezett ösvény vezetett a kiülőrészre, mely egy körasztalból állt, körülötte kényelmes, párnázott székekkel, s felfuttatott, lila növényekkel, melyek éppen elég árnyékot adtak, hogy még a meleg időben is élvezni lehessen a friss levegőt. Mikor odaértünk, hellyel kínáltam a fiút, majd én is leültem, kitöltve mindkettőnknek az üdítőből, ha Silver óhajtotta. Próbáltam éreztetni vele, hogy nem egy kihallgatáson vagy ilyesmin van, a közvetlen beszélgetést sokkal jobban kedveltem, hisz legjobban így lehetett megismerni a másikat.
- Amúgy kardforgató vagy? – kezdtem el ott, ahol éppen eszembe jutott, remélve, hogy nem tőmondatos kérdezz-felelek lesz ebből az egészből…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Silver on Csüt. Szept. 04 2014, 20:52

Kiguvadt szemekkel hőköltem hátra a bemutatkozás hallatán, bár olyan nagyon látványos nem volt, de a meglepettség tisztán látszott rajtam, nem palástoltam. Ez a kislány volna a nagy Miss Hinari? Hard to believe. I mean... úgy képzeltem el, mint egy karizmatikus kisugárzású, erős, felnőtt nőt, aki teljesen letaglóz a jelenlétével. Ezzel szemben kaptam egy kedves, udvarias, mosolygós fiatal kisasszonyt, akiről szinte bármit el tudtam volna képzelni, csak azt nem, hogy ebben a hatalmas épületben ő a főnök a tagok között. Elegáns volt a megjelenése ugyan, de... nem, nehéz volt a lelki szemeim elé varázsolni ahogy szónokol, vagy irányít. Titkárnő-típus volt, ha lehet ilyet mondani.
- Ah... öhm... nice to meet ya! Legalább nem kell messzire mennem, hehe ^^" - próbáltam palástolni enyhe zavaromat, közben pedig a tarkómat vakarásztam kínos nevetgélésem közepette. Jót is tett, hogy Miss Hinari nem faggatott tovább addig, amíg át nem értünk a kertbe, így a kezeimet a tarkómra téve nézelődtem addig, elismerő pillantásokkal illetve a környezetet.
- Csak ha nem jelent terhet - mosolyodtam el a felajánlás hallatán. Lassacskán elpárolgott a feszültségem, hála a kedves fogadtatásnak. Egyáltalán nem úgy tűnt, hogy vasszigorral őrzik az igazságot, szóval talán még nekem is lehet helyem itt Smile On the other hand, egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy ilyen szívélyes a vendéglátás, úgy éreztem, hogy mindezeket nem egy lánynak kéne megtennie értem, hanem fordítva.
- Értékelem az erőfeszítéseid, de igazán nem muszáj ennyire lelkesen vendégül látnod ^^ - jegyeztem meg végül, és ahhoz már ragaszkodtam, hogy én tölthessek üdítőt neki, mert egyszerűen így szokás errefelé. Addig nem is helyezkedtem el rendesen, amíg ő nem ült kényelmesen - Szóval Miss Yurihime volt az, aki ajánlotta. Megmentettük egymást egyszer-kétszer, mióta itt vagyunk, bármennyire is fájó bevallani, hogy engem is ki kellett húzni a csávából - nevettem fel, és hátradőltem a széken. Felnéztem, majd körül, hangulatos része volt ez a kertnek szép virágokkal - És igen, az vagyok, kardforgató. Ahhoz, hogy megvédjem az ártatlanokat, nem kell ennél bonyolultabb fegyver! De hát ezt te is biztos tudod - pillantottam a lány oldalán lógó kard markolatára. Biztosan valami drága, nemes fegyver.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi10/3800Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szomb. Szept. 06 2014, 17:12


Ha lehet így mondani, enyhén meglepődött a bemutatkozásomon, ám én igyekeztem egyelőre nem tudomást venni erről, hiszen, voltaképpen volt is oka a csodálkozásra, noha arra inkább nem tértem ki gondolatban, hogy számomra mindez pozitív lehet, vagy éppen az ellenkezője. Tény, hogy a rólam keringő pletykák más kiállást feltételeznének, ám én nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki, tettem, amit jónak és helyesnek véltem, a kezdeti bizonytalanságom után erősödtem és fejlődtem, itt pedig a statok határozzák meg, meddig mehetsz el, nem a kinézet. Az viszont, hogy angolul szólt hozzám, már tényleges visszajelzést eredményezett részemről, s most rajtam volt a csodálkozás sora.
- Nice to meet you too – feleltem mosolyogva, majd eltűntem a konyhában, kezemben egy tálcával térve vissza, kivezetve a fiút a kertbe, s mivel látszólag ragaszkodott hozzá, egy bólintással engedve át neki a kancsót, hagyva, hogy ő töltsön. Mondhattam volna, hogy ugyan már, itt ő a vendég, s ez a minimum, de mégis inkább csöndben maradtam, értékeltem az illedelmességét, s nem akartam visszautasítani a kedvességét sem.
- Hálás vagyok a segítségedért – hajoltam meg enyhén, amikor megemlítette Hime megmentését, s örültem neki, hogy ő is azok közé tartozik, akik szívesen segítenek másokon. Az pedig, hogy ő is szorult már másokra, cseppet sem volt szégyenletes, sőt, hogy ilyen nyíltan bevallotta, arra engedett következtetni, hogy a hibáit is felvállalja, s az élet velejárójának tekinti, abszolút helyesen – Valóigaz – nevettem fel én is, követve a pillantását, gyengéden érintve a Katana markolatát – Egy jó kard sokat segít – folytattam, kivárva egy pár pillanatot, élvezve a jóidőt.
- Nem erre számítottál, igaz? – kérdeztem egy kis idő múlva, szám szegletében mosoly bujkált. Kényelmesen hátradőltem, kortyolva egyet az üdítőmből – Bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel – mondtam biztatón, kíváncsi voltam, mit gondol a céhről és a tagjairól, nem feledve a korábbi meglepődését sem – Mi itt igyekszünk megtenni mindent a kijutásért, de a játékosok védelme és segítése mindigis előbbrevaló volt – a pohár halkan koppant az asztalon, a madarak csicsergése betöltötte a levegőt – Bár a módszereink sose voltak agresszívak, kívülről sokminden látszódhat akár teljesen máshogy is, mint ami, főleg a kisebb szintű játékosok számára – néztem rá, úgymond megmagyarázva a felvetést, de egyben jelezve felé, hogy érdekel az álláspontja, meg ő maga is, hogy mit gondol. Szimpatikus srác volt, és úgy tűnt, sokmindenben egyetértünk.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Silver on Vas. Szept. 14 2014, 15:20

A kellemes idő, környezet és társaság ellenére is még mindig olyan érzésem volt, mintha egy állásinterjún feszengenék. Szokatlanul ideges és feszült voltam, úgy éreztem magam, mint egy karót nyelt, öltönyös diplomata. Nem, nem éreztem magam önmagamnak. Nem is voltam önmagam, de még csak halvány árnyéka sem. Elrabolta a testem a megfelelési kényszer nevezetű szörnyeteg, és most ő beszélt Miss Hinarival! Galádság, vissza kell vennem tőle az uralmat, különben halálra fogja unni magát a kis hölgy!
- Szóra sem érdemes, nagyon régen volt és nem is voltam egyedül, egy barátommal siettünk a segítségére. Csak azt tettem, amit mindenki tett volna, ha egy bajbajutott... embert lát ^^ - szabadkoztam a végén kicsit megakadva, mert majdnem lányt mondtam, de az nem biztos, hogy jól vette volna ki magát. Még a végén helytelen gondolatok fordulnak majd meg a fejében és valamiféle perverz alaknak néz, aki kényszeresen segít az ellenkező nemnek mögöttes szándéktól vezérelve! Nem, ezt nem engedhettem! Na de pont erről beszéltem az előbb, oh my facepalm Felsóhajtottam és egy picikét, alig észrevehetően megráztam a fejem. Inkább ittam néhány kortyot.
- Let's see... számítottam arra, hogy egy Armyhoz hasonló katonaságot találok itt, meg arra is, hogy egy komoly, szigorú és érett nő a vezéralak, akiről süt, hogy milyen erős. De arra nem, hogy egy pöttöm kislány a guildmaster, aki talán fel se tudna emelni egy valódi kardot Razz - cukkoltam egy kicsit első lépésként, hogy megszabaduljak a szemtelen testbitorló lénytől, aki fojtogatott eddig. Nem mondom, az is segített, hogy az én véleményemre volt kíváncsi, meg tőlem kérdezett, és nem fordítva, így visszahúzódott kicsit bennem az interjú jellege a találkozásnak.
- Hogyan léptek fel a sárga és vörös játékosok ellen? - kíváncsiskodtam végül. Szöget ütött a fejembe az a félmondat, hogy a módszereik nem agresszívek, ami különösen hangzott egy harcról szóló játékban, ahol kardokkal csapkodjuk az ellent, vagy rosszabb esetben egymást. Hogy lehet egy ilyen világban segíteni agresszió nélkül?
- By the way, én már nem vagyok kis szintű, az elmúlt hetekben már arra készülök, hogy csatlakozom a frontosokhoz. Már csak néhány tucat apróság hiányzik hozzá - sóhajtottam fel, arra gondolva, hogy fel kellene frissíteni a felszereléseimet és fel kéne tölteni a potionkészleteimet is. Teljesen kifogytam belőlük, ráadásul a pénzem is elapadt az utóbbi időben. Nehéz a fegyverkovácsok élete... No
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi10/3800Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 17 2014, 19:15


Egyáltalán nem vettem sértésnek a szavait, sőt, majdnem el is nevettem magam, amikor felvázolta az elgondolását, végül csupán elmosolyodva, ám önfeledtebben, mint eddig. Kezdett leomlani az a bizonyos fal, s örültem neki, hogy el tudja engedni magát.
- Hát, egy mmorpg-ban vagyunk, vagy mi – feleltem, immáron én is lazábbra véve a beszélgetést – A külső nem bír jelentős információtartalommal – egy kicsit elgondolkodtam, csupán pár pillanatot, majd újfent ránéztem, tekintetemben a vidám csillogáson kívül azonban ezúttal kíváncsiság és magabiztosság is tükröződött - Viszont azt hiszem, ezt kihívásnak kell tekintenem – tettem hozzá egy sokatmondó mosollyal – Hisz nem engedhetem, hogy a kétely akárcsak egy apró darabkája megvesse a lábát idebent, nem igaz? Persze csak ha nem félsz, hogy véletlenül eltöröm a fakardod ^^ – adtam vissza neki az előzőt egy ártatlan mosoly kíséretében, és kortyoltam egyet az üdítőmből, szemeimet nem véve le a fiúról. Érdekelt, hogyan reagál, s végső soron nekem sem ártott egy kis gyakorlás, ha mégis belemenne a játékba, arról nem is beszélve, hogy szívesen teszteltem volna a képességeit és a tudását.
- Sokan úgy gondolják, hogy az igazságszolgáltatás annyiból áll, hogy megjelenünk és megtisztítjuk a gonosztól a vidéket – húztam el a szám – Hisz lassan minden film erről szól… a kérdezés nélküli magánakciózásról… De egy piros játékos is ölhetett akaratán kívül vagy kényszerből, amíg nem tudjuk az indítékokat, meggondolatlanság lenne ítélkezni. S bár biztosan jobban nézne ki, ha bevonulnánk és szó nélkül elpixeleznénk az ártalmasnak vélt játékost, de általában előbb próbáljuk békésen megoldani a problémát, s ha nem megy, akkor is inkább a börtönkristályokat alkalmazzuk, mint az ölést. Így nekik is van esélyük kijutni, és a többi játékost sem akadályozzák ebben – fejtettem ki, a kérdésére válaszolva. Amit viszont hozzátett, az meglepett kissé, érdekesnek találtam, hogy a nagy szintje ellenére még nem találkoztam vele a felsőbb, a legtöbb ember számára elérhetetlen szinteken. Jobban belegondolva viszont, én se járok föl naponta, ahogy valószínűleg más sem, így teljesen valószerű volt a helyzet, s én inkább örültem neki, hogy újabb taggal bővülhet a front, s nem is agyaltam tovább feleslegesen – A szólósoknak általában nehezebb felzárkózniuk, mindent önerőből beszerezni… viszont bosson van közös potion-, és kristálykészlet, ami azért nagyban megkönnyíti a kisebb tagok felkészülését, így amiatt nem kell aggódnod – reagáltam a sóhajtására biztatón - Ami pedig a felszereléseidet illeti, szerintem tudok segíteni – tettem még hozzá, direkt nem mondva konkrétabbat: én a magam részéről erősen hajlottam afelé, hogy megadom neki a lehetőséget, ám a döntést neki is meg kellett hoznia, s egyik sem megy rögtön, ugyebár.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Silver on Hétf. Szept. 22 2014, 16:44

- Szóvalll... azt kívánod sugallni, hogy igenis erős vagy, határozott kiállással és komoly, felelősségteljes kisugárzással? - kérdeztem tisztán szkeptikus hangnemben, szinte provokálva Miss Hinarit a hitetlenséggel. Sure, tisztában voltam vele, hogy ki áll... vagyis ül velem szemben, nem egy barlangban élek, én is olvasok "újságot." De miért is ne kérdőjelezzem meg a képességeit? Ideje volt úgy gondolkodnom, hogy nem nekem van a céhre szükségem, hanem fordítva, a céhnek rám! És ha így fordítom meg a képzeletbeli sakktáblát, akkor neki kell bebizonyítania, hogy rátermett a feladatra, és hogy a céhe nem egy délutáni matiné előadásában működik közre, hanem komolyan üldözi a bűnt, amely keresztülszövi ezt a törvények nélküli világot.
- Bring it on! Eltörni? Hozzá se fogsz tudni érni ehhez a bokenhez! - lendítettem a karomat oldalra egy teátrális, határozott mozdulattal, közben magabiztosan vigyorogva. Egészen addig... amíg bele nem ütközött a kezem a poharamba és fel nem döntötte azt facepalm A pohár szerencsére nem, de az ital elpixeleződött, miközben én égtem, mint London a nagy tűzvész idején @.@ Kínos nevetgélés kíséretében állítottam fel a poharat, hitelem romokban, közjáték vége. Innen lesz szép bebizonyítani, hogy nem üres szavakat pufogtattam ^^"
- Szóval... khm... egyfajta bíróságként működtök, megpróbáljátok eldönteni, hogy ártalmas-e a játékos és az alapján cselekedtek? - kérdeztem, ha már szóba került, így talán sikerül gyorsan elterelni a témát erről a kellemetlen incidensről - Én hiszek benne, hogy még a legromlottabb lélekben is ott bujkál a jó, és a megfelelő tettekkel, szavakkal, vissza lehet hozni a sötét oldalról - nyilvánítottam ki a véleményemet, de azt már nem tettem hozzá, hogy előbb meg is kell agyalni az ellenfelet. Elvégre két harcos lélek a kardjuk összecsapásakor ismerheti meg igazán egymást, így láthatok csak bele igazán a lelkébe. Éreznem kell az érzelmeket, amiket a fegyvere közvetít. Sikolt a penge, vagy könyörög, esetleg vérszomjas, mint a gazdája?
- Hm, ez remekül hangzik, nem is tudom, mit mondhatnék... Csak magamat tudom nyújtani, illetve fegyvereket és szafaris kellékeket is - mosolyodtam el, tekintetem pedig felfelé vándorolt. Mintha látnám innen azt, ami tíz szinttel feljebb van Rolling Eyes
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi10/3800Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Pént. Szept. 26 2014, 19:06


Volt egy határ, amit azért – bármennyire is beszélgettünk szabadon – nem kellett volna átlépnie. Illetve nem lett volna túl illendő, ám mégis megtette. Összeráncolt homlokkal fogadtam a szavait, szemeimet nem véve le róla. Igenis sértette a büszkeségem, vagyis valami olyasmi: soha nem voltam nagyra magammal, de amit elértem, azt a magam erejéből sikerült, és egy cseppet sem esett jól, hogy egy magafajta újonc ilyen hangnemben kérdőjelezi meg, mégha nem gondolta teljesen komolyan, akkor is. Már éppen valami hasonló válaszon gondolkoztam, amikor folytatta, ám az elpixeleződő ital tökéletesen megfelelt a feladatnak. Mást nem is kellett mondanom.
- Aha, látom – dőltem hátra leplezetlen mosollyal, majd egy kis szünet után mégiscsak folytattam – Elnézést, hogy olyasmiket feltételeztem rólad, mint a fegyverrel való hárítás – ugrattam tovább egy kicsit, ha már ő sem hagyta abba – Tudod, a találathoz nekem nem feltétlen kell érinteni a kardodat… csak akkor, ha máshogy nem tudok rést találni a védekezésedben. De ha szerinted hozzáérnem se kell majd, úgy csak jobb ^^ – fejeztem be egy elégedett bólintással és egy ártatlan pillantással – Viszont, átugorva a heccelődést, kíváncsi vagyok rá, mit tudsz – váltottam egy fokkal komolyabb hangnemre, félretéve a gunyorosságot, mielőtt kényelmetlenül érezné magát - Érdekes párbaj lesz ez.
- Tárgyalás az nincs, ám a pontos helyzetfelmérés nagyon fontos – válaszoltam – A legtöbb dolog jól lemérhető a reakcióikból, aki ellenszegül, támad vagy csak szimplán elutasít minden együttműködést, az végzi legtöbbször a börtönben. Persze ehhez elengedhetetlen a harc, gyorsnak és pontosnak kell lenni, ám amikor ezek nélkül oldódik meg a probléma, az mindig jobb érzést hagy maga után – magyaráztam, a hozzáfűznivalójával teljesen egyetértve. Örültem, hogy hasonlóan vélekedik, hogy ő is képes a minimálisnál több energiát fektetni az igazságosság kivitelezésébe, s nem csak gondolkozás nélkül levágni mindenkit, aki az útjába kerül. A párbajban pedig úgyis kiderül, mennyire megfontoltan cselekszik.
- Remek – mosolyogtam rá, amikor felajánlotta az általa készített tárgyakat, majd felálltam, és kinyújtóztattam a tagjaimat – Minden együttműködést szívesen fogadunk. Azt pedig, hogy benned mi rejlik, mindjárt meglátjuk – tettem hozzá, intve neki, hogy kövessen.


Folytatás

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 07 2014, 16:24

Hinari: Használt Cipő
Silver: Bronz Sisak
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Chiaki on Szer. Feb. 18 2015, 20:58

Nem bírtam. Helyet adtak, ahol egy kis időre békésebb környezetben lehetek. Azonban képtelen vagyok megnyugodni. Betolakodó vagyok. Nem ez az én helyem. Nem kéne itt lennem. Felültem és lerúgtam magamról a takarót. A nap már régen felkelt és csak próbáltam aludni, de lehetetlen feladatnak tűnt. Igazából egy kezemen meg tudnám számolni, hány órát aludta az utóbbi néhány napban. Azonban bármilyen erőtlen is voltam már, képtelen voltam elaludni. Ha el is bóbiskoltam hamarosan arra riadtam fel, hogy egy maszkos alak magasodik fölém és az ujjai a nyakamra szorulnak. Talán beszélnem kéne Szophieval. Talán el kéne mondanom neki mindent. Talán ezért is jöttem ide. Felkeltem az ágyból és gyorsan felöltöztem. Egy kis levegő kell mielőtt megfulladok. Szinte már futva menekültem a kis szobából, hogy kijussak a kertbe. Az egyetlen ami ilyenkor segített, ha csináltam valamit. Az oldalamra akasztottam a tőrt. Ki kell mennem, csak hogy püföljek valamit. Olyankor legalább úgy éreztem, hogy valami értelmeset csinálok, hogy még nem adtam fel.
Megtorpantam. Nem voltam egyedül a folyosón. Pontosan tudtam ki áll velem szemben és görcsbe rándult a gyomrom a gondolattól. Még ne. Még nem készültem fel erre... Valójában elég rég készültem már a pillanatra, de én akartam megkeresni. Pár pillanatig némán, ledermedve meredtem rá majd lehajtottam a fejem.
– Sajnálom... - préseltem ki magamból a teljesen üres és értelmetlen szót és eszembe se jutott, hogy egyáltalán tudja-e ki vagyok és miről beszélek, de képtelen voltam újra kinyitni a számat, mintha valami láthatatlan erő préselte volna össze. Ugyan mit is mondhatnék? Megöltem. Képtelen voltam többre. Csak álltam és reméltem, hogy gyorsan vége lesz, bármit is jelentsen az rám nézve.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Karakter89
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi2032/2100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Szophie on Szer. Feb. 18 2015, 21:19

Idegesen túrtam a hajamba. Elfelejtettem! Majd két éve élek ezen a nyamvadt helyen, majd két éve kell ilyen különös dolgokkal foglalkoznom, melyek azelőtti életemből kimaradtak, és mégis, a két év alatt egyszer sem csináltam ilyet. Most viszont ott hagytam élelem nélkül napokra Falatot és Brumit. Kegyetlen. Az vagyok. Ami azt illeti, ágy közelében sem jártam két hónapja, hiába béreltem ki olykor-olykor egy-egy fogadót. Csak ücsörögtem a konyhapadló hideg kövén, vagy csak bámultam ki az ablakon. Sok esetben inkább csak járkáltam egész éjszaka, s nappal, amíg csak kitartáspontjaim bírták, amíg el nem nyomott végre a végső álmosság.
Mégis, ettől függetlenül sok dolgot csináltam az elmúlt időben. Új embereket ismertem meg, és átgondoltam rengeteg dolgot. Végre dűlőre jutottam magammal, azzal kapcsolatban, hogy mit akarok, és hogy ki vagyok. És ez, a legutolsó a legfontosabb. Valahol két én, két élet között lebegtem. Mégis, a válasz annyira egyszerű volt. A középút. Kisebb kiingásokkal. Hisz már nem lehettem az, aki odakint voltam, de akit eddig itt bent játszottam, az sem én vagyok.
Több cselekedetemet is át kellett gondolnom a napokban. Terveimet átalakítani. Jobban mondva, egyáltalán kitalálni őket, hisz az elmúlt két évben majdhogynem üres célokkal tűzdeltem csak tele az utamat. Sok-sok feladat várt még rám. Ám úgy érzem, lassan sikerül kitaposnom azt az utat, amit szeretnék járni. Hogy végre az legyek, aki lenni akarok, aki tényleg én vagyok. És megkapjam azt, amit megérdemlek. Persze, mint ahogy a Reyjel való beszélgetés során rá kellett jönnöm, az élet nem ugyanúgy működik, mint a kereskedelem. Ez teljesen más szabályokon alapszik. És ha adok valamit, azért cserébe nem kellene elvárnom semmit. Talán épp ezt rontottam el mindvégig. És ha valaki ad valamit, azért sem feltétlenül kell adnom semmit. Nincsenek megkötések, sem szabályszerűségek. Vagy csak felszínesek.
Becsuktam magam mögött az ajtót, és neki dőltem, mélyet lélegezve. Annyira nyomasztó a céhházban lenni. Még megvárom, amíg Vezér elkészíti a többit, de én nem vagyok hajlandó a szobámban lenni. Képtelenség! De a folyosó is összenyom. Passzíroz! Levegőt. Szabadságot. Csak egy tágas mezőt szeretnék, ahol fúj a szél..
Ekkor hallottam meg a léptek zaját, és irányába fordultam akaratlanul is. Egy ismeretlen alakot pillantottam meg, aki mintha le lenne törve. Arca hasonló fehér, mint enyém, ruházata pedig szintén épp oly szürke.
Nem tudtam, köszönjek-e, vagy mit tegyek. Nem mozdultam, csak néztem őt.
Sajnálom. Azt, hogy itt van? Hogy megzavart?
- Ugyan. Én hibám, hogy a folyosón ácsorgok, ha egyedül szeretnék lenni. Új tag vagy? - kérdeztem tőle egy halovány és üres, barátságosnak szánt mosoly keretében.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi7666/7700Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kazuma on Szer. Feb. 18 2015, 22:36

Lassan haladtam a földön húzva magam után, az igencsak nehéz zsákot. Többen is megnéztek útközben, de szinte mind jó nagy ívben elkerültek, hiába voltunk védett területen. A maszk persze sokaknak ismerős volt, így nem kellett azzal bajlódnom, hogy a zsák rángatása közben még kerülgessem is az embereket, bár súlyemelés híján, jól jött volna egy kis segítség a haladás érdekében. A cél viszont közel volt már, hamarosan megláttam a keresett épületet. Ritkán járok ezen a környéken, de egy-két alkalommal futólag érintettem már és a palotában is jártam egyszer, bár az nem a legkellemesebb emlékeim egyike. Végül a kapu előtt, az utca közepén megtorpantam. Egy utolsót rántottam a zsákon, mire az egy keveset gurulva megállt a lábaim előtt. Körbenéztem. Egy-két ember, aki épp erre járt, óvatosan vizslatott, de most nem igazán törődtem velük. Egy ember miatt jöttem és ha csak belegondolok, hogy most odabent ücsörög, abban az épületben, ahol Szophie is lakik, torkig elönt a méreg. Van mersze idejönni, miután azt hiszi, hogy sikerrel járt. Ha egyszer a kezeim közé kerül, minden egyes percet meg fog bánni, amit Szophie közelében merészelt tölteni. Vettem egy nagy levegőt és minden dühömet beleadva, vadul bizsergő bal karomról tudomást sem véve üvöltöttem.
– CHIAKI! - vártam egy-két másodpercet, majd megismételtem. - CHIAKI! - és addig folytattam, míg végre megmozdult a kapu. Hinarit jött ki a céhházból és választ követelve néztem rá.
– Hol van!? - vetettem oda dühösen, a megmozduló zsák fölött állva.

Egy pillanatra felnéztem rá és ahogy megláttam a halvány mosolyt, nem bírtam tovább nézni. Lesütöttem a szemeimet. Nem tudja, még csak nem is sejti. Hinari talán direkt nem árulta el neki, vagy talán csak nem volt alkalma rá? Vajon azt akarja, hogy én tegyem meg, vagy hallgassak az egészről? Olyan könnyű lenne, ha képes lennék gyűlölni őt. Kazuma barátját. A barátaim gyilkosának barátját. Mosolyog. Rajtam? Nem. Megráztam a fejem, de nem emeltem fel az állam még akkor sem, mikor nagy nehezen megszólaltam.
– Én voltam... Én tettem. - mondtam lassan, tagoltan, nehézkesen. - Megöltem. Megöltem... Kazuma... Én... - nyögtem zavartan, egyik szót a másik után. - Chia... - akadtam meg hirtelen, ahogy valaki más fejezte be helyettem a nevemet. Egy szellem. Riadtan néztem fel a lányra és szinte már láttam, hogy a helyén egy maszkos szörnyeteg áll. Egy álom. Alszom. Megint egy rémálom. Éreztem, hogy elszorul a torkom mintha ismét egy könyörtelen kéz szorongatná. Szophie azonban nem változott át. Egy pár másodpercre csend lett. Hallucinálok? Szédelegve néztem körbe, aztán ismét belehasított a levegőbe. Olyan erővel és gyűlölettel zengte a nevemet, hogy már éreztem, nem tudom megkülönböztetni a valóságot a képzeletemtől. Aztán szinte rohanva, tántorogva menekültem a hang irányába. Nem. Nem igaz. Nem lehet. Ébredj. Ébredj!

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi304/2100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 19 2015, 00:41


Alattam a mélység. Mint már oly sokszor. A távolban a nap diadalittasan tört fölfelé, lehagyva a hegyek csúcsos ívét is, a megmaradt hó utolsó morzsáit olvasztva el közben, melyek vize valahol odalent csordogált, mohos kövek közt cikázva. Látszólag minden nyugodtnak tűnt, még én is, ahogy szinte mozdulatlanul ültem, a távoli ismeretlen felé meredve. Furcsa egy reggel volt. Vibrált, a bizonytalanság pedig beette magát tudatomba, és sehogyansem akart távozni onnan. Alig hallhatóan sóhajtottam, a lányra gondolva, aki valamelyik lenti szobában aludt. És Szophiera, akit szintén régen láttam már, s érdekelt, mindennél jobban, hogy hogy érzi magát. Vajon jól van? Mi történt velük azóta, hogy utoljára láttuk egymást?
Igazság szerint mozgásra lett volna szükségem. Egy küldetésre, egy harcra, egy versenyre Nestorral. Ám nem tudtam, itthagyhatom-e Chiakit. Megbíztam benne, nem ez volt a gond, ám lehet, hogy ott kéne lennem vele, legalább az elején. Nem hagyni magára, nem hagyni teljesen egyedül. De most még biztosan alszik. Kellemesen töltött órák ebben a zord világban.

Éles, durva hang törte meg a csendet, szinte belehasítva a pattanásig feszült, mégis oly lassan mozgó levegőbe. Még a lélegzetemet is visszafojtottam, ám ahogyan felismertem a hangot, már nem lehetett tétlenkedni. Ez… Kazuma!?
- Nes! – kiáltottam, s felálltam az erkély párkányára, majd ugrottam, a levegőben aktiválva a jártasságaim. Mindet. Most egyetlen részlet sem szökhetett el, mindenre kíváncsi voltam, mindent tudni akartam. A tűzsárkány pedig elsuhant alattam, nagy ívben kerülve a céhházat, annak bejárata felé repülve. Vállait fogva tartottam meg az egyensúlyom, a megfelelő pillanatban állva fel és ugorva le róla, úgy, hogy közben a sárkány le se lassított. Cipőm felverte a hószöszmöttel kevert port, amikor leérkeztem, a fiútól úgy három-négy méterre, Nestor pedig leírt pár kört a levegőben, majd leszállt mögém, idegesen lengetve a farkát. Eközben én a maszkot néztem, annak két nyílását, és a mögötte izzó szempárt. Bezzeg erre odafigyel. Nem kellett kérdeznem, hogy tudjam, kiről beszél, hisz az előbb kiabálta tele vele a környéket. Ám nem feleltem neki. Szótlanul, de határozottan álltam előtte, magam mögött Nestorral és a céhházzal. Dühös volt, talán ilyen dühösnek még sosem láttam. Én azonban nem terveztem az ő játékát játszani, így vártam, némán és fürkészőn nézve végig rajta és a zsákon, ami előtte hevert. S amikor már majdnem ott volt, hogy újra megszólaljon, végül mégis kinyitottam ajkaim, megelőzve őt, bármit is akart mondani:
- Tanulhatnál a hibáidból. A féktelen düh legfeljebb arra jó, hogy megölesd magad… nemdebár? – kérdeztem tőle, utalva a Srentokkal törtétekre, arcomon halvány, magabiztos mosollyal. Érdekelt, meddig bír a helyén maradni, hogy meddig feszíthetem a húrt – Hogy maradtál mégis életben? – kérdeztem tőle, egy centit se mozdulva, ám időt azt nem hagytam neki a válaszra, hisz jelen pillanatban nem is volt olyan fontos. Tekintetem az égre emeltem – persze bekapcsolt Észleléssel -, magamba szívva az éltető fény energiáit, maximálisra töltve magam belőle. Csak ezután néztem a fiúra újból, pillantásommal élesen bámulva bele a maszk mélyedéseibe, fürkészőn és hűvösen, magamban azt találgatva, vajon mi célja az összekötözött játékossal. De nem mertem cselekedni, még nem. Ha tartotta a pontozási stratégiáját, akkor elég gyors lehet, s hiába a fénnyel és a kasztbónusszal feltolt sebességem, egy hirtelen manőver a földön heverő játékos életét kockáztatta volna: Kazuma az esetek nagy többségében tudta, mit csinál, így számoltam a teljes életes párbaj lehetőségével is, és a ténnyel, hogy ezzel akarja zsarolni Chiakit. Ám egyvalamit elfelejtett. Ez itt a Justice otthona. Itt ő nem fog elérni semmit, amit nem engedek neki, hiába akar bosszút. Elég csupán egyetlen dekoncentrált pillanat. Egyetlen hiba, és ő is látni fogja a változást. Ahogy a hófehér ég lassan szürkébe fordul...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Szophie on Csüt. Feb. 19 2015, 15:31

Nem ismerem a szüleim gyilkosait, sosem találgattam, és úgy igazán nem is érdekelt. Sosem hajszoltam a bosszút, hisz értelmetlen. Ilyen indokok miatt sosem ölnék. Számomra ehhez kézzelfoghatóbb dolgokra van szükség. Ez a gondolkodás talán pont csak mocskosabb emberré tesz, én mégis így gondolom helyesnek. Sok oka lehet a gyilkolásnak. Ám miért ölnék azért, mert megölték valakimet? Miért ölnék egy halottért, ha megtehetem azt egy élőért? Pénzért? Sikerért és hatalomért? De bosszúból mégis mi értelme van? Mit nyerhetek azzal?
Mégis, sosem gondoltam volna, hogy valaha is találkozom egy gyilkossal. Olyan értelemben, hogy egy szerettem gyilkosával. Abszurdnak tartottam az egész helyzetet.
Mégis ki gondolkodik el olyasmin, hogy mit tenne, ha találkozik vele? Nekem meg sem fordult a fejemben ilyen lehetőség. Ez képtelenség.
Természetesen a kijelentésen megütődtem, és oldalra hajtva a fejem kérdeztem tőle: "Mi?" Elsőre fel sem fogtam igazán, talán még másodjára sem, sőt, száz végig gondolás sem lehet elég erre. Mégis, valahol talán megérthettem a kimondott szavakat, hisz barátom hangját hallottam hirtelen, Zu hangjával mondta ki a nevét.
- Chiaki.. - kaptam utána, ám ő már futott, mire én feleszméltem. Így hát nekem is rohannom kellett. Szerencsére gyorsabb voltam. Egy hirtelen vetődéssel ugrottam rá, ledöntve őt a lábáról.
- Nem. Ne menj. - fordítottam súlyemelésem segítségével magam felé, és mélyen a szemébe néztem.
- Kérlek. - ejtettem ki a szót kétségbeesetten. Habár mindeközben émelyegtem, újra rám tört a rosszullét. Sápadtabb viszont már nem lehettem. Az elmúlt hetekben talán elértem ennek a csúcspontját, és ennél rosszabb bizony már nem lehetett. Nincs mélyebb pont.
Annyi kérdésem volt. Még sosem láttam meghalni embert. Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni, milyen is ez. Annyi minden..
- Kérlek. - kapaszkodtam a ruhájába, görcsösen szorítva azt, mélyeket lélegezve.
- Te láttad.. - szemembe könny szökött, ezt pedig nem akartam mutatni, így hát ráfeküdtem a mellkasára, beletemetve a fejem. Habár nem volt sem kényelmes, sem illatos.
- Milyen volt az utolsó lélegzete? Milyen volt a szeme csillogása? Félt? Vagy békében távozott? Egyáltalán.. mi okod volt rá? Kérlek, meséld el. - hangom vékony volt, alig hallható, és remegett. Valami megmagyarázhatatlan kettősség volt bennem ott és akkor.
Vezér ekkor bújt ki sietősen a szobámból, majd minket látva egyszerűen megállt, és tágra nyitott szemmel figyelt, ám nem mondott semmit, pedig látszott rajta, hogy valamit szeretne. Mintha kisebb aggódással kísérve bújt volna elő, ám most mégis megnyugodott félig, ahogy engem látott.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi7666/7700Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Feb. 19 2015, 17:49

Hinari betoppanása nem egészen úgy történt, mint vártam és az izmaim rögtön megfeszültek ugrásra készen, de egyelőre nem mozdult, így én sem csaptam le. Választ követeltem, de nem kaptam meg. Bal karomban az erek elfeketedtek és a bizsergés sem akart szűnni ahogy a lányt lestem. A fenyegetést eleresztettem a fülem mellett, hiszen itt semmit sem tehet. Nem. Most azt fogja tenni, amit én mondok.
– Hah! - horkantam fel megvetően. - Engem ne oktasson ki az, aki egy mocskos kígyót rejteget a céhházában! Hol van!? Hol rejtegeted!? - követeltem újra választ. - Hol van Szophie!? - kérdeztem szinte üvöltve. Tudnom kell, most azonnal. Ha hozzá mert érni... Nem akartam belegondolni. Hinari nem hagyhatta. Valamiben azért igaza volt. Féltérdre ereszkedtem, fél szememet folyamatosan a lányon tartva. és a zsák alját elkapva, egy határozott rántással téptem le a fiúról. Ayato, vastag kötelekkel szorosan összetekerve, sárgába fordult, és a gyomrába fúródott, gyenge késtől folyamatosan fogyatkozó élettel hevert előttem, kivájt szemekkel és bekötözött szájjal, hogy még véletlenül se tudja a képességét használni ellenem. Megpróbáltam nagyobb nyugalmat erőszakolni a hangomra, de még így is remegett a bennem lángoló haragtól.
– Ha nem hozod elém Chiakit, két percen belül, a fiú nem éri meg a delet! - és Hinari szemeibe fúrtam a tekintetem. A bal kezem mindössze centiméterekre volt Ayato fejétől és ha a legapróbb jelét is láttam annak, hogy a lány támadni készül, azonnal lecsaptam rá. Viszont ha túl sokat vár, akkor a kés tette meg a hatását.
Nincs választásod. Üzentem határozottan a szemeinek. Most én diktálok.

Nem törődtem semmivel, csak futottam. Azaz futottam volna, de alig tettem meg pár lépést, valaki hátulról rám vetette magát. Megijedtem, nem értetem mi történik, ki támadott meg? Kazuma! Szabadulni akartam, menekülni, de valaki erősen szorított és megfordított. Meg akartam ütni, de hirtelen ráeszméltem, hogy Szophie szemeibe nézek. Meg fog ölni. Tudtam, biztos voltam benne. Eszembe sem jutott, hogy védett területen ez lehetetlen. Zúgott a fejem, nem értettem a szavait csak azt tudtam, hogy megöl. Nem küzdöttem ellene. Erős volt, talán erősebb mint az árnyharcos. Ha itt és most vége lesz, csak gyors legyen és bár nem láttam, de éreztem, hogy a farkas sem lehet messze. Vajon mikor ugrik rám, hogy széttépjen? Beleborzongtam, ahogy elképzeltem még ha itt nem is fájhat. Talán tényleg ezt érdemlem. Talán így volt megírva. Talán felébredek odakint és rájövök, hogy ez az egész csak átverés. Újra láthatom majd Kaitot és Kabutot. A gondolat megnyugtatott egy kicsit. Az agyam is kevésbé zúgott.
A lány arcát néztem. Könnyektől csillogott és csak nehezen értettem meg, amit mond. A mellkasomra hajtotta a fejét. Már nem értettem mi zajlik körülöttem, vagyis, értettem valaha? Megint émelyegni kezdtem. Mintha egy pillanatra újra Kazuma hangját hallottam volna, bár ezúttal gyengébbnek, távolabbinak hatott. Egy szót mégis tisztán ki tudtam venni: Szophie. Még rosszabbul lettem, ahogy eszembe jutott az árnyharcos, ahogy a kést a torkához szorítottam. Akkor is Szophie nevét hallottam. Nem bírtam tovább. A füleimre szorítottam a kezeimet, de a bal valamiért nem mozdult, így ügyetlenül csak a jobb kezemet szorítottam a fülemre. Szabadulni akartam a hangjuktól. Kazuma, Szophie. Itt visszhangoztak a fejemben. Képtelen voltam megszabadulni tőlük. Összeszorítottam a szemhéjamat.
– Ne-ne-ne-ne... - hadartam miközben a fejemet ráztam. - Eresszetek! Nem akarom! - szajkóztam vég nélkül az ép eszem maradékába kapaszkodva.


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 22 2015, 12:07-kor.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi304/2100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Pént. Feb. 20 2015, 00:15


- Mocskos kígyó? Nem, Nestor tűzsárkány – simogattam meg a petet lágyan, tekintetem végig a fiún tartva, íriszeimben azonban komolyság villant, hiába tükrözött mást az arcomon lévő mosoly. Komolyan vettem a srácot, hát persze hogy. Mondataim és cselekedeteim ellenére is, amik csupán tudatosan használt eszközök voltak egy új cél elérése érdekében. S míg Kazuma majd felrobbant a dühtől, én ráérősen nyitottam meg a minimapot, rámentem a céhtagok helyzetére, s egy pár másodpercig egyáltalán nem foglalkoztam a fiúval.
- Szophie pedig a céhházban van, az egyik folyosón. Bár ezek szerint nincs rajta a barátlistádon – emeltem fel a tekintetem, bezárva a menüt, s ha mindezt számon kérte volna rajtam, csak hozzátettem, megvonva a vállam: „Te kérdezted.” A fiú kérdése a lehető legjobbkor jött, így konkrétan bele se köthetett a műveletbe, ami alatt én megnéztem, kik vannak itt a céhházban, és kik tudnának esetleg segíteni. Ám sajnálatos módon egyedül Szo volt idehaza, így vele, Chiakival és Nestorral kellett beérnem. Na nem mintha nem lett volna elég. Miközben Kazuma lehajolt, én a képességeit és az egyéb információkat szedtem össze gondolatban, ám a megrökönyödést képtelen voltam leplezni, ahogy tekintetem az összekötözött fiúra tévedt. Kivájta a szemét. Tűrtem a látványt, tűrnöm kellett, de minden eddiginél hűvösebben és komolyabban emeltem fel rá a pillantásom, összeszorítva ajkaim. Nem tréfál. De vajon mit akarhat szegény lánytól? Sokáig azonban ő se váratott magára, és bár velem nem osztotta meg a követeléseit, azt hamar beláttam, hogy nagyon nincs választásom. Ám volt egy dolog, amit még előnyömre használhattam, hogy ha nem is oldom meg vele a problémát, legalább a súlyát csökkenthetem kicsit.
- Nyilván azért cipelted ide, mert ő a legütősebb kártyád. Hagynád meghalni egy álomszuszék lány miatt? – kérdeztem tettetett csodálkozással – Tudod tegnap egész estig gyakoroltunk, így még biztosan alszik. Ennek a fiúnak meg, ahogy elnézem, két perce sincs hátra – folytattam, s azt Kazumának nem kellett tudnia, hogy ez nem volt teljesen így. Elég, ha elhitetem vele, hogy Chiaki erősödött azóta, így ha meg is látja a lány hiányzó karját, nem fogja könnyű prédának gondolni, akire bármikor rátámadhat. Legalábbis nem annyira, mintha most nem mondtam volna semmit – Mindketten tudjuk, hogy egy ütésből megölnéd – folytattam a fiú felé bökve, végig tárgyilagos hangnemben maradva - Azt is mindketten tudjuk, hogy valószínű akkor is megpróbálnád, miután Chiaki megtette, amit akartál. Azt viszont nem tudod, hogy amint ezt megteszed, halott vagy. Ismerem a képességeid, és van itt valaki, aki az én statjaimmal rendelkezik, és aki elől a levegőben sem vagy biztonságban. A köztünk lévő három méter pedig arra sem elég, hogy felemeld a kezedet a kristállyal – tudattam vele a felállást, végig tartva a szemkontaktust – Nos tehát, akár meg is várhatjuk ezt a két percet, de jobb ajánlatom van. Te kiveszed a kést a fiúból, én pedig idehívom Chiakit. Aztán egyezkedhettek. Viszont azt most tisztázom, hogy nem fogok gyilkolást megtűrni, főleg nem itt – fejeztem be. Ha van egy kis esze, megfontolja az ajánlatot, és rábólint. A késsel ő nem veszít szinte semmit, ám nem leszünk időhöz kötve, ami nagyban növeli a fiú esélyeit. S azt bizonyára sejti, hogy ha esetleg ma sikerülne is megmenekülnie, örökké nem rejtőzhet el – főleg nem olyan elől, aki ismeri a valódi arcát.
Ezek tudatában vártam a választ, s amennyiben Kazuma megtette a maga részét, úgy Nestor felé fordultam:
- Keltsd fel kérlek és szólj neki, hogy a lehető leghamarabb jöjjön ki. Azonnal jelezni fogok, ha változik a terv – mondtam még, megelőzve a fiú esetleges magánakcióit Nes távozása után. A sárkány pedig bólintott, és hamarosan eltűnt a bejárati ajtó mögött. (Nyilván ha nem bólintasz rá akkor Nes marad.)

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Szophie on Vas. Feb. 22 2015, 21:11


- Nem! - szorítottam tovább. - El kell mondanod! Muszáj! Nem engedlek el addig! - egyik kezemet a szájára tapasztottam, és befogtam, hogy hagyja abba a "nem" szó ismételgetését. Másik kezemmel kétségbeesetten nyomtam a földhöz, szorítottam, hiába nem mozgott alattam, hiába fogadta el földhöz szorított sorsát.
Józan eszem maradékával próbáltam nézni a helyzetet. Érződött rajta, hogy teljesen össze van zavarodva. Engem pedig túlságosan tropára vágott a hirtelen bejelentés ahhoz, hogy távozzak.
Eszem leghátsó kis zugában motoszkált valami. Meg kell nyugtatnom, le kell csillapítanom. De hogyan, ha magamat sem sikerül? Mit tegyek?
Zihálva vettem a levegőt, pedig egyáltalán nem voltam fáradt. Testem remegett, szemhéjamat szorosan zártam össze, kezeimmel görcsösen szorítottam őt.
Csend vett minket körül, mély csend, melyben csak szapora szívverésünk és lélegzetünk hallatszott.
Különösen erősen hallottam az ő szívét. Ott verte dobját a fejem mellett, habár közvetlen csak az arcommal érintettem a mellkasát.
Gondolataim összezavarodottan cikáztak ide-oda, de mindig, mindig csak ugyanoda tértek vissza. A kérdéseimhez. Választ akarok. Legalább ennyire, csak ezt hadd tudjam meg. Kérlek..
Fogalmam sem volt, hogy vehetném rá erre. Csak azt tudtam, valahogyan le kell nyugtatnom. Vagy kizökkenteni. Nekem sem voltak tiszták a gondolataim, ahogy látszólag neki sem. Habár lehet ez valamilyenfajta trükk is. Egyáltalán.. Hogy kerül a céhházba? Pont ide? Követett? Megint követett, és beosont valahogyan még ide is? Dühös voltam és csalódott, és mégis, mint egy utolsó fűszál volt ő nekem, csak belé voltam képes kapaszkodni. Megjelent, és felborított mindent, amit már helyre raktam magamban. Újra tönkretett. Összetört. És nem hajlandó felépíteni engem a darabjaimból. Miért bánik így velem? Mit tettem ellene?
Hirtelen ötlet volt az egész. Persze, nálam az ilyenek mindig csak spontán jönnek. Pedig senki ne higgye, hogy nem szoktam tervezni. Elég sok tervvel élek, a napjaim nagy részét mindig előre tervezem. Kivéve az elmúlt pár hónapban lévő bolyongásaim alkalmával. És a most is egy kivétel volt. Az egész cselekedet, minden. A helyzet is.
Hirtelen elvettem kezem a szájától. Először csak visszahúztam, majd óvatosan felemelkedtem róla pár centit, megtámasztva magam alkaromon. Végül feljebb csúsztam, és finoman megcsókoltam.
Ha ez nem zökkenti ki, akkor semmi..

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi7666/7700Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kazuma on Vas. Feb. 22 2015, 23:11

A sárkányra tett megjegyzését eleresztettem a fülem mellett. Pontosan tudja, miről beszéltem. Gyanakodva, mindenre készen figyeltem az előttem álló párost, ahogy Hinari megnyitotta a menüjét. Kicsit tartottam tőle, hogy figyelmezteti Chiakit, vagy riadóztat pár embert, de pontosan tudja, hogy azzal megpecsételné a fiú sorsát. Halál nélkül akarja megoldani a helyzetet, de egyelőre nálam van az ütőkártya, nem próbálkozhat semmilyen nyilvánvaló akcióval. Végül csak a térképét nézte meg. Az újabb megszólalását azonban már nem hagytam válasz nélkül.
– Mégis jobb barátja vagyok, mint te! - vetettem oda fölényesen, és mikor letéptem a zsákot a fiúról, már egyáltalán nem volt kedve gúnyolódni. Elégedetten vettem tudomásul az arcára kiülő döbbenetet. A látvány segített kicsit kiengedni a gőzt és persze az is szerencsés volt, hogy megismertem Szophie helyzetét. Az a gondolat viszont, hogy Chiaki is itt van, elég volt ahhoz, hogy ne tudjak megnyugodni. Talán elhitette mindannyiukkal, hogy csak egy ártalmatlan kislány és egyszerűen az alkalmat várja, hogy elintézze Szophiet is. Legalább időben érkeztem. Figyelmeztetnem kell Szophiet és el kell intéznem Chiakit. Méghozzá gyorsan. Chiaki biztos hallotta, mikor a nevét kiáltottam. Talán hibáztam. A fiú talán mégsem olyan fontos neki és megpróbálja kihasználni Hinarit, hogy időt nyerjen és meglépjen.
– Csak kerítsd elő! Teszek rá mit csináltál azzal az ostoba libával és teszek a fenyegetőzésedre is. - förmedtem rá a lányra mikor alkudozni kezdett és jobb kézzel dühösen meglegyintettem a kést, mire az kifordult a fiú gyomrából és csilingelve hullott a hideg kőre. Abban igaza volt, hogy pusztán egy ütés kivégezni a fiút és jelenleg kétlem, hogy bármilyen módon hátrányba kerülnék azzal, ha egy kicsit késleltetném a fiú halálát. Hinari a képességével elég gyors, viszont a fiú úgyis halott lenne, amint megteszi felém az első lépést. Abban igaza lenne, hogy ezek után elkaphatnának, lefoghatnának, de ha ezt komolyan elhiszi, akkor nem számolt a képességeimmel. A fiúnak persze elég akkor meghalnia, mikor Chiakitól már nem kell többet tartanom. Ha nem ítéltem volna úgy, hogy Chiaki előcsalogatásához szükségem lesz rá, akkor már rég halott lenne. Mindenesetre Hinari látszólag elküldte a sárkányt Chiakiért. Ha igaza van és talán még, alszik akkor sikerülhet. Egy kis időre viszont „kettesben” maradtunk és valamennyire rendeztem a gondolataimat. Nem lettem tőle sokkal nyugodtabb... míg nem látom Szophiet egy darabban és Chiakit pixelekben, addig nem is fogok megnyugodni. Egy árnyalatnyival azonban higgadtabb lettem.
– Mondd csak... Ő mit mesélt neked? Elmondta, hogyan öltek meg? - szegeztem neki a kérdést a végén a fiú felé intve. Tudni akartam, miért védi olyan elszántan.

Próbáltam kizárni őket. Mindent megtettem. Miért én? Miért velem? Szorosan zártam össze a szemhéjamat. Szabadulni azonban lehetetlen volt. Könnyek szöktek a szemembe, de ugyan kit érdekelne? Nem számít semmit. Nem számít mit akarok. Senkit sem érdekel. Egy kéz tapadt a számra. Lefog. Az agyamba mászik. Választ követel. Kétségbeesetten húztam össze magam. El akartam tűnni. Semmivé válni. Megszabadulni végre minden fájdalomtól, minden emléktől. Meg akartam szakítani minden kapcsolatot a testemmel, hogy ne halljak, ne lássak és még csak ne is érezzek semmit. Csend lett, kicsit megnyugodtam. Azonban még mindig nem voltam szabad. Még mindig fogságban voltam, amiben az egyetlen törékeny menedéket, az elmém darabjaiból építettem fel. Aztán megéreztem a leheletét a nyakamon Szophie volt az. Tudtam. Az elmém viszont fellázadt. Nem akarta elfogadni többé a tényeket. Nem akartam, hogy Szophie itt legyen. Nem akartam hallani Kazumát. Hinarit sem akarom látni soha többet. Elegem van mindannyiukból. A barátaimat akartam. Hotakát, Kaitot és Kabutot. Igen. Nem kell más. Csak egy apró gondolatba került. Mintha felkapcsolnám a villanyt. Elmerültem az általam alkotott képben. Belefeledkeztem Kabuto ölelésébe. Eszembe jutott, hogy a folyosón vagyunk, de ugyan mit számít? A mi céhházunk és épp nincs itt senki. Nem nyitottam ki a szemem. Szép volt így. Egyre közelebbről éreztem Kabuto leheletét az arcomon. Nem hittem, hogy ez valaha is megtörténik. A köztünk lévő kapcsolat mindig is bonyolult volt. Persze nem mondom, hogy sohasem játszottam el a gondolattal, de igazán komolyan sosem gondoltam volna, hogy mi egyszer eljutunk idáig. Gyakorlatilag ő volt az aki összehozott az egyik barátjával, bár az nem tartott sokáig. Csupán egy hónap volt, mire rájöttünk, hogy nem megy. Azóta nem is volt senkim. Most meg.
Megcsókolt. Furcsa volt. Nem olyan, mint amilyenre számítottam. A szája kisebbnek érződött mint vártam volna. Az ajkai puhábbnak. Az illata pedig... nem tudnám megmagyarázni, de nem is akartam. Viszonoztam. Nem akartam túl mohónak tűnni, de nem akartam, hogy túl gyors legyen. Ha már végre rászánta magát, elnyújtottam annyira csak lehetett, de ha végül megszakította, nem ellenkeztem. Örültem, végre boldog voltam.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi304/2100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 23 2015, 20:35


Barátja? Meglepett a kijelentése, s ha Kazuma látta is rajtam ezt, sokáig nem tartott a varázs: arcvonásaim a pillanat törtrésze alatt rendeztem újra.
- Azt kötve hiszem – feleltem neki szárazon, bár bennem attól még ott bujkált a kérdés. Ők… tényleg barátok? Vagy csak megint hazudik? Igaz, láttam párszor a bossterem előtt, hogy Szophie átöleli a fiút, de különösképpen nem foglalkoztam vele, hisz a lány általában mindenkivel meg szokta ezt tenni. A hírnek viszont nem örültem. Ez meg fogja bonyolítani a dolgokat: ha Szophie valóban kedveli… vajon én mit tehetek? Tehetek egyáltalán bármit is? Tekintetemmel fürkészőn követtem Kazuma mozdulatait, ahogy lehajol, készen arra, hogy elszíneződött „karjával” bármikor lecsapjon. Kezeim ökölbe szorítottam. Ez semmin nem változtat. Szánt szándékkal ölt. S bár a határozottnak mondható – gondolatban tett - kijelentésem ellenére is maradt bennem némi kétely, Kazuma következő lépése szinte azonnal eloszlatta ennek utolsó foszlányát is: emberélettel zsarol. Ezt a módszert pedig mindennél jobban gyűlöltem. Tehetetlenség. Félelem, hogy elveszítheted egy szeretted… Majd megadás. Ami, természetesen, nem biztos, hogy bármin is segíteni fog. Nem akartam ezt Chiakinak. Nem akartam másodszorra is végignézni, részt venni benne, pedig nem tehettem mást. Mély lélegzetet vettem, megpróbáltam nyugalmat erőltetni magamra, de a kezdeti döbbenet átváltotta a mély gyűlölet, a módszer iránt és a személy iránt is, aki ezt alkalmazta. Senki sem fogja megtudni, ki ölte meg. Csupán befejezem azt, amit Chiaki elkezdett. Ezek után nehéz volt megszólalni, de a fiú érdekében, és Chiaki érdekében is, meg kellett tennem. Együttműködni vele, amíg szükséges. S Kazuma válaszától függetlenül, ahogy anno Srentoknál, most is sikerült időt nyernem, a párhuzam felismerése viszont hirtelen jött, egyszerre töltve el dühvel és lelkiismeret-furdalással. Kétszer is megvolt rá a lehetőségem. Ha egyszer is megteszem, Chiaki céhtársai még mindig élnének. Ám tudtam, hogy ez most nem segít. Beküldtem Nestort, íriszeimben azonban azúrkéken lángolt az elhatározás, s ezen még Szophie sem tudott változtatni most. Hibáztam. De minden hiba javítható.
Valahol belül ekkor kezdett el mocorogni egy érzés. Nem volt tiszta, sem hallható, nem is értettem, s ha akartam is valaha, ez nem az a pillanat volt. Kazuma puszta jelenléte és a hozzája társított, erős érzések domináltak, hangjára, minden apró rezdülésére pedig még úgy is képes voltam maximálisan odakoncentrálni, hogy gondolataim már a következő lépéseken jártak. Kérdezett. Jobban mondva információkat akart kiszedni belőlem, ám én túlságosan is feszült voltam most ahhoz, hogy partner legyek ebben a ráérős csevejben. Elgondolkodva néztem rá a megkötözött fiúra, majd vissza Kazumára. Érdekesnek találtam, hogy ő is részt vett az árnyharcos megölésében, noha a jelek szerint tényleg nem lehet túl erős, ha Piroskára hatottak a szavaim.
- Nem dicsekedett veled, ha ezt akartad tudni – mondtam végül, csakhogy ezzel is teljen az idő: túl akartam már lenni ezen az egészen, és per pillanat semmi kedvem nem volt beszélgetni. Ám egyvalami azért mégiscsak foglalkoztatott, olyannyira, hogy kelletlenül bár, de újra megszólaltam – Amúgy, Szophienak mi köze van ehhez? Nyilván nem kérdezted volna ilyen ingerülten, ha csak a hogylétéről akartál volna érdeklődni – tettem fel a kérdést, mert bárhogy is agyaltam, Kazuma szavainak és tetteinek ezt a részét képtelen voltam megfejteni. S ha már ilyen lassan megy az idő, legalább valami hasznossal töltsük azt el…Nestor aggódott Annabellért. Egyedül kellett hagynia a fiúval. Nestor nem akarta, ám Annabell megkérte rá. Nestor pedig szívesen tette meg, amire Annabell kérte. Nestor gyorsan szaladt fel a lépcsőn, szárnyait is használva, ahol tudta. Úgy gondolta, minél hamarabb teljesíti a feladatot, annál hamarabb mehet vissza Annabellhez. Ám Nestor nem számított meglepetésre. Majdnem átesett Szophien és Chiakin. Az utolsó pillanatban tudta átugrani őket, Vezér mellé érkezve.
- Nestor elnézést kér – mondta rögtön. Nestor azonban nem tudta folytatni. Meglepte a szituáció. Érdeklődőn szemlélte a két lányt. Annabellnél és Alexnál látott hasonlót. De ők lány és fiú voltak. Szophie és Chiaki pedig lány és lány. Nestor nem értette. Nem akarta zavarni őket, de Annabell kérése fontosabb volt. Farkát lengetve köszörülte meg a torkát. Halvány füstcsík szállt Szophie és Chiaki felé.
- An… Hinari szeretné, ha Chiaki a lehető leghamarabb kimenne – ismételte Annabell szavait. Nestor nehezen szokta meg, hogy mások előtt máshogy nevezze Annabellt. De Annabellnek fontos volt. Így Nestor igyekezett betartani ezt. Várt, amíg Szophie és Chiaki felkelnek. Ha sokáig nem tették (olyan 10 msp körül), Nestor hozzátette – Van kint egy fiú, aki Chiakit keresi. És Szophiet – utóbbit Nestor bizonytalanul ejtette ki. Nem akart többet mondani, mint amire Annabell kérte. Nestor viszont kint akart lenni Annabellel. Remélte, ez segíteni fog.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Szophie on Szomb. Feb. 28 2015, 12:39

Hát öhh.. Ez a kiszakítás dolog máshogy sikerült, mint ahogyan azt én gondoltam, de fene belé, felőlem játszhatunk ilyet is. Elsődleges feladatom, hogy megnyugtassam őt, és valahogy kezdem azt érezni, hogy a lányoknál ez általában beválik, mindegy, hogy kitől kapják. Egy tök idegen személy vagyok, akit követett, akinek elvette a barátját, aki a háta közepére sem kívánja ezt az embert. Aki csak a cél érdekében akarja megnyugtatni őt.. Mégis elég szívélyesen fogadja a dolgot. Érdekes, és habár aligha értek az emberi lélekhez, ezt a tapasztalatot el kívánom raktározni. Ehh, Makoto biztosan jobban értené.. Majd.. majd a mai levélben elmesélem neki.
Végigsimítottam az arcán, majd elszakítottam magam tőle, eltoltam magamtól, és felültem rajta. Felsóhajtottam. Egy kevéske bűntudat ébredt bennem. Nem szabadna ilyen egyszerűen másokat csókolgatnom, még ha egy lányról beszélünk is. Másik oldalról nézve pedig ez még csak vörös vonzalom sem volt. Egyszerű eszköz a céljaim elérése érdekében. Valahol ez még bűnösebbé teszi cselekedetemet, de az én szememben pont ez igazolta, hogy nem tettem végső soron semmi rosszat. Vannak helyzetek, amikor minden eszköz bevethető. Ez még csak nem is játékból volt, hanem a játszma miatt. Ehh, na nem mintha annyira meg kellene magyaráznom Kicsimnek. Inkább talán csak magam miatt gondolom mindezt végig.
Észre sem vettem a sárkány jelenlétét, habár majdhogynem átesett rajtunk. Túlságosan a gondolataimba feledkeztem. De utolsó mondatai már eljutottak a tudatomig. Visszhangozni kezdett a fejemben újra az a bizonyos hang.. Még mindig Chiakin ültem, és nem engedtem mozogni, de már sokkal erőtlenebbül, bizonytalanabbul fogtam le. Mégis.. ki keresne engem és őt? Pont itt? Pont kettőnket? És az a hang.. Nem, nem, biztosan csak beképzelem. De ha mégsem?
De.. De akkor Hinari miért csak Chiakit hívja le? És ez a lány miért van egyáltalán a céhpalotában? Amikor ölt, egyértelműen ölt. Mérges voltam, habár nem voltam teljesen biztos benne, hogy kire. Talán csak magára az életre, hogy így kitolt velem.
Kérdőn pillantottam az alattam nyugvó lányra, mintha csak tőle várnám a választ, hogy most mégis mi legyen. Végül felsóhajtottam, felkeltem, majd Vezért félrelökve a szobámba, az ablakomhoz rohantam, ahonnan pont rálátásom nyílt a kapura.
Vízió. Egy délibáb. Nem, ez nem ő.. Lehetetlen. Mégis, abban a pillanatban annyira örültem, hogy lényegtelen volt, ő-e az, vagy csak beképzelem. Hisz a képzelet is épp elég csodálatos.
Kinyitottam az ablakot, és ugrottam. Második szintű akrobatikámmal megtehettem, habár némi sebzést így is bekaptam. Sután ráztam meg magam, és keltem fel. Ez amúgy is sokkal gyorsabb volt, mint végigrohanni az egész épületen, a lépcsőkön, minden. Félem, hogy mire leérek úgy, eltűnik a vízió. Most kellett odamennem.
Pár lépésre a Kazuma szellemtől megálltam. Magam sem hittem el. Pislogtam párat, azt gondolva, talán mindjárt eltűnik, mintha itt sem lett volna.. Egy szellem. A képzeletem játéka. Akármi. De nem.. Tényleg itt van. Ez.. még ha csak a képzeletem is.. Csodálatos! Mélyen beszívtam a levegőt, miközben egészen haragos arckifejezéssel pillantottam rá, majd hirtelen mellé szökkentem, és magamhoz öleltem. Pixelekből felépített testet ölelhettem át. Éreztem, ahogy a vér lüktet benne, ahogy ver a szíve. Mégsem hittem el, hogy ő lenne az. Még mindig nem. És közben egy kicsit mégis..
- Üdv. – suttogtam a nyakának a hajába túrva. Minden pillanatát ki akartam élvezni a víziónak. Szorosan mellé léptem, hozzásimultam.  Szemembe lassan megkönnyebbült, boldog könny szökött.
Ez az egyetlen kívánságom volt, mindig.. Imádkoztam istenekhez, természetfeletti erőkhöz. Csak hozd vissza, csak még egyszer lássam, csak még egyszer had simítsak végig az arcán, csak még egyszer had ölelhessem meg. Hány kívánságot áldoztam fel erre, miután a szüleim meghaltak.. És titkon sosem adtam fel. Askr után sem. És most sem. És végre, végre meghallgattatott! Most az egyszer.. Fogalmam sincs, mi volt az, ami ezt a csodát nekem művelte, de igazán hálás vagyok érte. Ennyire.. Ennyire tíz éves korom óta nem voltam boldog. Megszorítottam a felsőjét. Soha, soha többé nem engedlek el!
Eltoltam magamtól, és a szemébe néztem. Mosolyogtam. Őszintén. Úgy, mint talán még soha azelőtt, vagy csak régen, egy elfeledett gyermekkorban.. El is felejtettem, hol vagyunk, mik vagyunk, mit kellene tennem vagy éreznem. Csak őt csodáltam. Az én szépséges varázslatomat.

_________________
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi7666/7700Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Kazuma on Vas. Márc. 01 2015, 01:41

– Érdekel is engem, hogy mit hiszel... - morogtam türelmetlenül a hitetlenkedésére. Ezek után viszont hamar megváltozott a helyzet, amint belátta végre, hogy nem viccből vagyok itt. Magunkra maradtunk és feltettem neki a kérdésem. A válasza azonban nem lepett meg túlzottan. Ostoba.
– Ch. Persze hogy nem! - emeltem fel ingerülten a hangomat. - Ha dicsekedett volna, most nem dédelgetnéd itt, Szophie mellett! - mondtam szemrehányóm, aztán a kérdésére válaszul, kicsit halkítva a hangomon, de még így is jól érthetően folytattam, miközben fél szemmel a fiúra sandítottam és ökölbe szorítottam a kezem. - Aki őt fenyegeti. Legyen az bárki. Megölöm. - sziszegtem gyűlölettel telve és csak azért nem végeztem ki rögtön, mert még szükségem volt rá a sakkban tartásukhoz. Az egész helyzettel pusztán csak időt nyertek. Talán most még futhatnak, de már nem sokáig bujkálhatnak. Ismét teljesen Hinarinak szenteltem a figyelmemet. Azonban nem tartott már sokáig a várakozás, mire mozgásra lettem figyelmes a céhház előtt. Óvatosan vettem szemügyre, hogy ezúttal ki toppant ide, de abban a pillanatban, ahogy megláttam, éreztem, hogy átfut rajtam a megkönnyebbülés. Hatalmas súly esett le a vállaimról, ahogy végre a saját szemeimmel is láthattam, hogy jól van. Közelebb jött. Félig-meddig figyeltem már csak Hinarira. Aztán előrelendült és talpra ugorva elkaptam és megöleltem. Először csak jobb kézzel szorítottam magamhoz, de pillanatok alatt, a bal kezem is visszanyerte az eredeti formáját, és már két kézzel öleltem.
– Üdv hugi. - suttogtam vissza kedvesen, minden másról megfeledkezve. Az egyetlen ember volt aki képes volt erre. Az egyetlen aki képes elfeledtetni velem minden rosszat. - Hoztam csokit. - zavart a maszk, de tudtam, hogy még várnom kell. Ennyi realitásérzékem maradt, de ennél mélyebben nem akartam mással foglalkozni, Szophien kívül. Nem tudom meddig tartott, míg végül eltolt magától és csak mosolyogva nézett rám.
– Sajnálom, hogy nem szóltam előre. - én is mosolyogtam, bár ezt legfeljebb a szemem árulhatta el. Végre megnyugodhattam kicsit. Hinari felé pillantottam, aki Ayatoval foglalatoskodott, de észrevettem mást is a céhház ajtajában, és abban a pillanatban elsötétült a pillantásom.

Hirtelen történt az egész, mint egy édes álom. Megéreztem a kezét az arcomon, ahogy vége szakadt. A szemeimet azonban nem nyitottam ki. Ott voltam, ahol lenni akartam és semmi pénzért nem váltam volna meg az illúziómtól. Minden erőmmel ragaszkodtam ehhez a már szinte hipnotikus állapothoz, de valami mégis megtörte. Egy hang, amit még nem sokszor hallottam, de ismertem. Ijedten nyitottam ki újra a szemeimet és egy csapásra szörnyű áradatként zúdult rám újra, a valóság minden fájdalma. Nem sok jutott el a tudatomig az elhangzott szavakból, igazából csak kettő fúrta át magát sikeresen a falaimon: Chiaki, keres. A gondolataim tompán zavarosan vánszorogtak ide-oda és csak azt vettem észre, hogy a lány nincs sehol. Lassan, zavartan ültem fel és néztem körbe, de csak a sárkányt láttam.
– Szia Nestor. - mondtam ki végül, jó alaposan megkésve. Felálltam és elindultam a szobám irányába, de talán két lépés után megtorpantam. Keres, Chiaki. Nestorhoz fordultam.
– Merre? - kérdeztem, de már indultam is el gépies léptekkel, a földszintre vezető lépcső irányába. Menet közben megráztam a fejem. Mit csinálok? Hátranéztem, de rajtam kívül még mindig csak a sárkány volt a folyosón.
– Umm... Szophie ritkán jár ide, igaz? Majd meg kell mondanom neki, hogy megöltem Kazumát. Te nem láttad mostanában? - sétáltam le nyugodt léptekkel a lépcsőn. - Vagy mindegy, majd később beszélünk. Hinari szólt, hogy találkozzunk. Szia! - hadartam mosolyogva, mielőtt esélye lett volna válaszolni és gyorsítottam a lépteimen. Sietve tettem meg az utolsó szakaszt és nagy lendülettel nyitottam ki az ajtót, de a látványtól a földbe gyökerezett a lábam...


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 13 2015, 00:07-kor.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi304/2100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Hinari on Szer. Márc. 04 2015, 22:42


Furcsán néztem rá. Dédelgetni? Szophie mellett? Nem igazán értettem, mire akar kilyukadni, de különösképpen nem is érdekelt: Chiaki majdnem megölte őt, így dühös volt rá, a halálát kívánta. Ez mozgatta minden cselekedetét, ezt hallottam ki ingerült szavaiból is, amiknek – ezen tény tudatában – vajmi kevés hitelt tudtam adni. Következő mondatára viszont már én is felkaptam a fejem, gondolataim folyama megállt, ahogy homlokráncolva vettem át újra és újra, ami szó elhagyta a fiú száját.
- Úgy érted Szophie életével fenyegettek? – kérdeztem rá, majd egy pillanatnyi szünet után tettem hozzá, elutasító, de mégsem teljesen magabiztos hangsúllyal – Nem hiszek neked.
De mégis. Olyan érzelmeket véltem leolvasni Kazumáról, melyek neki adtak hitelt, minden ellentétes benyomásom ellenére is. Megráztam a fejem. Egész eddig csak megjátszotta, ki is ő valójában. Ez is csak színjáték, semmi több. Ebben a tudatban vártam Nestort, kételyektől feszülten, összeszorított ajkakkal, s csak akkor fordultam hátra, amikor puffanást érzékeltem magam mögül. Szophie. Akartam neki szólni, mondani valamit, de a lány nem is figyelt rám, s valahogy nekem sem jöttek a szavak. Elkéstem. Szophie megindult, s kétségbeesetten pillantottam a megkötözött fiúra, Kazuma le fog rá csapni, meg fogja őt ölni, egy meggondolatlan lépés miatt.
- Ne! – nyögtem, igyekezve megállítani a lányt, mielőtt a fiú közelébe ér, ám a szemeim előtt kibontakozó szituáció megtorpanásra késztetett. Piroska nem bántotta Szophiet. Mégcsak meg sem próbálta. Átölelték egymást, örültek egymásnak, s a fiú hozzáállásában bekövetkező változás olyan nyílt volt, hogy azt csupán tettetni nem lehetett. Csak egy röpke másodpercig tartott. Gyorsan váltottam, előrelendülve, abban a pillanatban, ahogy Kazuma keze visszaváltozott, ideiglenesen félretéve a megdöbbenést, és az elsődleges feladatra koncentrálva, hisz csak egyetlen esélyem volt. Villámgyorsan ugrottam a két fiú közé, megfogva a földön heverőt, hátralépve vele, s mivel volt még időm, a Katanát is előhívtam. Felizzó penge, s a fiú kötelei semmivé váltak, majd, nem törődve vele, hogy magánál van-e, térdeltem le mellé és nyúltam a keze után, ujjait irányítva adva fel a párbajt. Kazuma feje felett megjelent a winner felirat, éppen akkor, amikor kinyílt a céhház ajtaja, s én, kezeim között az ismeretlen fiúval, fordultam Chiaki felé, még zihálva kicsit az elmúlt pár másodperc kockázatosságától. Már minden rendben – üzentem szemeimmel. Már nem tudja őt bántani. Íriszeimben a lány azonban mást is felfedezni vélhetett, kérdést és kételyt, mélyen szunnyadót a megkönnyebbültség mellett.
- Semmi gond – fordultam vissza a fiúhoz, aki időközben mozgolódni kezdett – Védett övezeten belül vagy, biztonságban. Nagyjából fél perc, és visszakapod a látásod – mondtam, tartva őt, ameddig kellett. Ám tudtam, hogy itt még nincs vége. Korántsem. Megacéloztam pillantásom, azzal emeltem fel a fejem, egyenesen a maszk nyílása mögé nézve, hosszan és fürkészőn. Mit akarsz és… egyáltalán mi történt hármótok között?


Nestor nem értette Chiakit. Chiaki sem értette Nestort. Nestor kezeit összefonva állt, hallgatva a lányt. Annak kérdéseire nem számított, ám persze válaszolt rájuk.
- Kint a céhház előtt – mondta, fejével még az említett irány felé és biccentve. Farkát idegesen lengette: Chiaki lassú volt. Nestor már ott akart lenni Annabell mellett újra. Zavarta a maszkos fiú jelenléte. Nestor azonban megvárta Chiakit. Mögötte indult el, és akkor sem állt meg, amikor Chiaki újra kérdezett. Nestor viszont nem tudott rá mit válaszolni. Az a harcos megölte Shikit. Chiaki megölte Kazumát. Annabell azonban soha nem ölt meg senkit. Nestor ezt biztosan tudta. Megállt, a lány után nézve.
- Miért kell ölni? – kérdezte. Chiaki azonban nem figyelt rá. Az ajtót nyitotta. Nestornak eszébe jutott Annabell. Nem kérdezett többet. Felgyorsította lépteit, és átrepült Chiaki felett. Közvetlen Annabell mellé szállt le. Nestör örült, hogy Annabell jól van. Szophiet és a maszkos fiút nézte. Majd a földön heverő fiút. Nestor mondani akart valamit. Hogy bent csókolóztak. De nem akarta zavarni Annabellt. Orrlyukaiból hosszan szállt fel a füst. Nestor végül csöndben maradt. Annabell jól volt. Így Nestor már tudott várni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 Vo36oi14712/10100Céh épület mögötti kert utáni terület - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Céh épület mögötti kert utáni terület

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.