Erdőség

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Cardinal on Pént. Május 09 2014, 21:01

Judy Noxia: Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+2 erő)
Kincaid: Halvány Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 2 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 6-ot)
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi0/0Erdőség - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Szept. 10 2014, 11:17

Shukaku

Sokkal jobb napra virradt, mint korábbiakban. Ezt többnyire neki köszönhettem, azonban, most mást keresnék fel, nem hagy egyszerűen nyugodni a dolog. Mint korábban megtudtam a lány neve Shukaku. A játékosok listáján kikerestem a nevét és egy rövid üzenet formájában, elhívtam egy kis beszélgetésre. A szint végül is mindegy volt, hisz ő is ott volt a tizennyolcas szint kazamatájában a boss terem előtt. Tettem pár szót, hogy érdekesnek találom megjegyzéseit. Talán ez úgy hangozhat, mintha piros játékos lennék, azonban céhem logója egyet jelent azzal, hogy nem vagyok piros. Ebben bízhatom, hogy ezért el fog jönni, még egy ilyen gyanús helyszínre is, mint a tizenötödik szint erdeje.
Elgondolkodtató, amit mondott és talán nem alaptalan is, de ezen kívül, hogy letagadta, és nem tudott erről.. ez hazugság. Mivel mindenkinek a szavát mondta vissza a sárkány, így a kislány is ott volt, hallott mindent. Ezen fokú kibújás a felelősség alól, nem helyes.
Megráztam fejem, nem rohanok azért előre. Tudom hol a szívem és miért ott ahol van. Mondhatni jelentéktelennek kellene lennem, de nem az vagyok. A piros indikátorba lépés, vagy kilépés gondolatát elvetettem, végleg. Nem csak miattad Nio, te csak megerősítetted, miért küzdök.

Egyet viszont tudok, aki hátráltatja, vagy szabotálja, az ő kijutását, azt nem hagyhatom annyiban. Remélem lehet beszélni a kislánnyal, hogy sárkányát ne lázításra irányítsa. És persze, remélem elég koros ahhoz is, hogy felmérje szavai következményeit.

Már csak annyit tehetek, hogy a megjelölt koordinátán várok és lehetőleg tisztává teszem a környéket. A helyi információk szerint négy mob újraéledő hely van a környéken. Halvány mosolyt elengedtem, és az Ő arcát idéztem fel. Nem lesz baj, csak egy kis szörnyvadászat. Hosszú léptekkel száguldottam az első pont felé, ami üres volt. Pár perc elteltével és majdnem sárgába zuhant életerővel tértem vissza a koordinátára. Ha közben már itt volt a kislány a sárkányával, úgy üdvözöltem őket, meghajolva előttük és bemutatkozva, ellenben egy fához támaszkodva vártam érkeztét.
- Hali, a nevem Hayashi Yuichi - mosolyogtam a csöpp teremtésre. Majd kicsit halványabb mosollyal a sárga indikátoros pet felé.
- Amiért elhívtalak téged és társad, mutattam a sárkányra, az a boss harc előtti beszédetek. Nem hagy nyugodni a dolog igazából - kezdtem bele. Azonban, apró neszek jelezhették egy újabb érkező hangját.
Sötét bőrszín, elhúzott szemek és meglepődés az arcán. Ha a sárkány reagált hamarabb úgy ő is könnyedén leteríthette a piros indikátoros szörnyeteget, ami név szerint egy sötét elf volt. Ellenben, szabdalóm négy suhintásával lemorzsoltam az egy szál ellenfelet. Bármelyikünk is végzett vele, egy időre megszabadultunk az újjáéledésektől.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi4298/4400Erdőség - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 10 2014, 11:57

Egy üzenet. Egy üzenet attól a Yuichitől, akivel a lány még soha nem is találkozott. Egy üzenet attól a Yuichitől, aki ott volt azon a bizonyos napon, és aki nem kapott semmifajta kritikát. Mégis akkor miért hívhatja őket? Egy üzenet attól a Yuichitől, aki a Liga tagja. Annak a ligának a tagja, aki elvileg bűnüldöző céhnek hazudja magát, és soha semmi érdemlegeset nem tett annak érdekében, hogy egyel kevesebb gyilkos sétálgasson Aincrad utcáin. Kayaba, akit ők annyira gyűlölnek, ő létrehozta a védett területeket, ahol nem lehet sebezni, sőt, védett városokat épített a békés játékosok számára, ahova nem mehetnek be a pirosak. Kayaba Akihiko többet tett a megvédésük érdekében, mint az erre hivatott céh, akinek a tagjai önmaguk közül valók. Nyilvánvalóan a céhét akarja mentegetni. Persze Shu, ha előítéletes is volt, és tudta is magáról, hogy előítéletes, nem akart az lenni. Rövid válasza, miszerint ott lesznek nem sejtetett semmit, de nem is akart többet mondani. Ha a fiú valóban ott lesz, valóban egyedül, és nem egy csapat fog rájuk várni, aki elteszi őket láb alól… A lány most már félt. Volt mitől félnie. Tudta, hogy Suzume vadászni fog rá az eset után. Azt is tudta, hogy az a lány mindenre képes. Végig a térképét figyelve lépdelt a megbeszélt koordináták irányába, hátha észrevesz valamit, és az összes jártassága be volt kapcsolva, Timidus nem tartotta megfelelőnek a terepet, hiszen az indák akadályozták a repülésben, azonban még belement, bár nem kellett volna sok ahhoz, hogy egyértelműen csapdának nyilvánítsa a terepet. Amikor azonban odaértek, mindketten meghajoltak, a kislány hagyományosan, a sárkány pedig mellsői megrogyasztásával, már tudták, hogy Yuichi egyedül van, és azt is, hogy veszélytelen. A mob előkerülése ezt egyértelműen jelezte. Shu csak intett egyet, majd elindult az egyik irányba.
-Kövess!
A lány és a sárkány a bossozás, a folyamatos feedelés meg ilyen marhaságok helyett inkább élt a világban. Élt, gyönyörködött és felfedezett. Míg Yuichi valószínűleg csak bejárogatta a terepet, Shu addig térképeket készített olyan részletességgel, amivel a beépített térkép nem rendelkezett. Kihasználta a nyomolvasás jártasságát, ismerte a csapásokat, a mobok útjai, a respawnolás helyszínét és a köztük eltelő időket, a gyakoriságot… majdhogynem mindent, így csak pár percet kellett sétálnia ahhoz, hogy elérje az erdő azon pontját, ahol mindhárman pontosan olyan távolságban voltak ezektől a helyektől, hogy a megjelenő mobok támadási zónáján kívül essenek.
-Itt biztonságos, és nem fognak minket zavarni, és bántani sem kell őket.
-Legalább is a mobok nem. Mi az, ami érdekel?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi12695/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Szept. 10 2014, 13:27

Legszívesebben megállítottam volna kislányt, térképem szerint további pár újjászületési pont van azon a helyen. Azonban ahogy meglendült, követtem. Közel sem volt erőltetett menet, azonban nem is az a kislányos mozgása volt, haladt jószerével. Amikor megállt, ellenőriztem én is a koordinátát, ez tényleg távolabb esik a legtöbb ponttól, ahol felbukkanhat egy szörny és észlelési körén kívül van. Jobb stratéga lehet, vagy akár abból kiindulva, amit mondott korábban, nagyobb az adatbázisa, ami nem csak embereket tartalmaz.
Abbahagytam a szótlanságot és a pillanatnyi csodálatot, hisz számtalan emberrel találkoztam már, aki lexikon is tud lenni, ha akar. A sárkány kérdezett valamit, amit igazából ki is szűrtem, nekem nem vele van beszédem. A kislány felé fordultam.
- Tudod, amit a boss terem bejáratánál mondtatok, vagyis inkább, amit peted mondott. Azzal kapcsolatban jöttem veled beszélni - néztem újra a kislányra. - Miért nem csatlakoztál a harchoz? Ahogy ismerem Chant, illetve Chanceryt, talán még örült is volna, ha segíted - nem tudtam már akkor sem észrevenni az azonos céhlogót, és ahogy a másik sárkányos fiú is ezzel a logóval vonult harcba. - Az, ahogy most erre a pontra vezettél, az csak azt bizonyítja felkészült vagy és tudod, hogy kerüld el a felesleges harcot, ezzel viszont.. tapasztalatot veszíthetsz, olyat, mint például amit ezek a szörnyek jelentenek - hallgattam el egy rövid időre, vagy a boss tettem hozzá hangtalan.
Rákérdezzek-e, mert végül is, amit eddig kérdeztem, arra már akkor elmondta a válaszát.
- Volna még valami - továbbra is a kislány felé fordulva tőle másfél két méterre álltam. Lábaim mozogni kezdtek szinte maguktól. - Miért kértél bocsánatot, a sárkányod beszédéért? - nem akartam rávilágítani arra, ami igazán böki a csőröm. Tudnia kellett, mire készül a társa. Az a bocsánat kérés hazug volt.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi4298/4400Erdőség - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 10 2014, 13:55

Amint a sárkány észlelte, hogy a fiú direkt ignorálja, automatikusan a lány elé lépett, ezzel biztosítva az kardforgatót arról, hogy nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja a jelenlétét, azonban mivel a kérdéseit az idomár felé intézte, így nyugodtan hagyta, hogy a lány válaszoljon, aki már most unta ezt az egészet, már most tudta, hogy hiába mond bármit is, Yuichi nem fogja megérteni. Ő nem Ozirisz volt, aki esetleg képes a dolgok másik oldalát is megfigyelni. Már az is ezt mutatta, ahogyan feltette a kérdéseit. És persze az is látszott, hogy nem tiszteli Timidust, ami viszont inkább a kislányt zavarta, mint a sárkányt, és ezzel is kezdte a mondandóját.
-Nem a petem. Társak és barátok vagyunk. Egyenrangúak. Timidus nem a tulajdonom. Nem a petem, és nem vagyok a gazdája.
Annyi sok mindenkinek mondta ezt már el, és egy ideje már nem is fáradt ezzel, mert az emberek úgy sem érthetik meg, most azonban fontosnak tartotta ezt leszögezni.
-Nem csatlakozom, mert nem akarok nektek segíteni. Nem akarok segíteni abban, hogy kijussatok és megöljetek mindenkit, aki itt él. És… és Chan… én segítettem neki. Pont azt tettük. Segítettünk.
Arra egy kicsi büszke mosoly suhant át az arcán, amikor felkészültnek nevezték. Természetesen nem volt minden a fejében, hiszen az inkább Timidus volt. Egyszerűen használta a térkép jelölő funkcióit, feltérképezte a terepet, és az egész úton azt figyelte, amikor ide tartottak, előre megnézve, hogy hol a biztonságos. Csak a koordinátákat kellett megjegyeznie, ez pedig még az emberi agy számára sem volt lehetetlen.
-Nem szörnyek. Akit az előbb megöltél, például egy Elf volt. Tudod, hogy kik ők? Tudsz róluk bármit is, vagy csak annyit, hogy tapasztalatpontot ad, ha megölöd őket? Az Elfek az erdő és a természet őrei. Védik a területüket a betolakodóktól. Az összes mob ilyen. Védik a területüket, a boss pedig a szint kapuját. Ti pedig odamentek és elpusztítjátok őket.
-Hanyas szintű vagy ember?

Szólalt meg a kis szösszenet után a sárkány, és végigmérte a fiú felszerelését.
-Ismered az Arénát? Rangsorolt rendszer. Tudd, hogy jelenleg úgy szerepelünk a lista elején, hogy soha egyetlen bosson sem vettünk részt, és mobozni sem járunk el. A Top-10 listájában is benne vagyunk. Tévedsz, amikor azt hiszed, hogy az itteni lények megölésével fejlődhetsz leginkább.
Shu elmosolyodott, azonban amikor a következő kérdés érte, már ijedten lépett hátra, a sárkány pedig halkan morogni kezdett.
-Figyelmeztetlek, ha még egy lépést közelebb lépsz, akkor nem lesz további lehetőséged a mondandód közlésére.
-Én… én csak… nem tudtam, hogy jól csináltuk-e, amit csináltunk. Nem tudtam, hogy Timidus mit fog mondani, mert nekem is csak azt mondta, hogy segíteni akar. És… és szerintem igenis segített. Most már tudom, hogy igazunk volt. Ti vagytok a bűnüldöző céh, és simán odaengedtetek egy gyilkost a többiek közé. Valamit tennünk kellett, mert ti nem tesztek semmit!

Dühösen összeszorította az öklét, és ezúttal ő is állta a másik tekintetét.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi12695/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Szept. 10 2014, 17:04

Barátok. Ha így lenne nem eléd állna a sárkány, hanem melletted lenne. Vagy ellenségnek tekint a sárkány, az is meglehet.
- Ez esetben örvendek Timidus - bólintottam a sárkány felé, bár még a kislány nem mutatkozott be, de üsse kavics. Szíve joga megtartani magának. Amit viszont mondott, meglepett.
- A játék elején sejtem te is ott voltál amikor a játék készítője elárulta mindenkinek a terveit. Az igazsága szubjektív. Azt viszont sejtem, hogy te másképp értelmezed, mint amit ő elmondott. Kérlek ne mondd el, másképp értelmeztük ezt már tudom. Ami azt illeti, nem segítettél Channak. Valószínűleg csak céhtársadként nézhetsz rá. Nekem a barátom és miatta mentem el a bossra, - rámutattam a sárkányára - ahogy neked is ő a barátod. Mellette voltam, igen a kijutás reményében. Míg te elnézést kértél és távoztál - továbbra is a kislánynak beszéltem, de hébe hóba rápillantottam a sárkányra is. Mielőtt azonban válaszolnék a sárkánynak, még valamit tudnia kell kislánynak. Az elfekkel is kapcsolatban, de az kevésbé lényeges.
- Félreérted. Az nem egy Elf volt, a szörny kifejezéssel még előrébb is léptettem azon a listán, amin szerepel. A Sötét Elfek, mások mint az Erdei Elfek. Őket nem érdekli a fák és a természet védelme, őket nem érdekli, hogy te, vagy a sárkányod, vagy én mi vagyunk. Őket az érdekli, mi van a tarisznyádban és mi van a saját tarisznyájában. Te ölöd meg őket, vagy ők ölnek meg téged. És ellenben más mesebeli fajokkal, ezek, képesek hordába verődni, ha úgy szükségeltetik, még meg egy olyanba ahol a hatalom az úr. Vezető alá rendelt szolgák. A pontok, amiket bezsebelünk érte az csak a rendszer járuléka - nem akartam jobban megrémíteni, hogy a káosz fattyai, tehát ezek nem szörnyek, ezek közelebb állnak a démonokhoz. Szerencsére még csak egy démon osztályú lénnyel futottam itt össze Aincradban, és a sárkány által kritizált csapatmunkának köszönhetően tudtuk csak legyőzni.
Majd felé fordultam. Számomra egy pet mindig is pixel marad, egy fegyver. Aranyosak, meg elég sokat tudnak, de program. Korlátos. Ez az egyed is aranyos.
- A szintem elegendő a bosshoz, Timidus maradjunk ennyiben és van rendes nevem is, illendően bemutatkoztam, úgy érzem - látványosan végig nézett rajtam, talán ahhoz még kicsi, hogy megegyen, de érdeklődve vártam mire gondolhat a kislány. Ellenben a sárkány következtetése, kérdése és hencegése meglepett. Igen szabad pórázon tarthatja a lány. Ha későbbiekben ellene fordulna és újra vad mob akarna lenni, a lányra ráfog férni egy menekítés, mert ez a bestia képes lenne megölni, amint eleget látott.
- Nem ismerem az arénát, és közelében sem voltam még. A helyezéshez viszont gratulálni tudok. Gondolom ő - mutattam a kislányra, név híján - vagyis közösen szereztétek meg ezt a szép eredményt. Fogadjátok gratulációm - mosolyogtam rá is és a lányra is. Ahogy közelebb léptem viszont a morranásra megálltam. Ránéztem a sárkányra és szavait figyelve visszaléptem előző helyemre.
Közben a lány szavaira figyeltem és nem akartam semmi kép sem félbeszakítani. Már csak illedelemből sem. Amit állított nem akartam elhinni, igaz hogy a sárkány szavai voltak a háttérben és ő ebbe beleegyezett. Mind a beállás, mind a szituáció, alátámasztja. Behódolt ez a lány egy e-világi teremtménynek, egy programnak. A játékfejlesztés csodálatos, azonban vannak hátulütői, nem szabad elveszíteni az uralmat, hogy elvesszen az ember. Ez egy gyönyörű játék, elég nagy hátulütővel, amin Hinari, Szophie, és más céhekből is sokan azon ügyködnek, hogy véget érjen ez, és láthassuk szeretteink. Ez viszont a kislány ellen van, neki itt biztosan van egy szerette, és ez lehet az a szál, amitől nem lát.
- Nem fogok közelebb lépni, de hátrébb sem. A céh, aminek tagja vagyok, azon dolgozik, azért fejlődik, hogy mindenkinek a kijutásáért életveszteség nélkül, győzze le a bossokat. Más céhek és szóló játékosok segítségével. Az, hogy pirosak is vannak ott, hármat jelent. Kiakarnak jutni, megakarnak minket ölni vagy unatkoznak. Én személy szerint nem tiltanám ki őket. Ha hátba akarnak támadni, az saját halálukkal is járhat. Azt nem vitatom, hogy gyilkosok és emiatt legszívesebben visszaadnám nekik azt, amit ők másoknak adnak. Miért nem teszem, felteheted jogosan a kérdést. És itt vissza is lyukadok az arénához. Nem célom más játékos meg sebesítése. Ha jobban tetszik a kifejezés - ezt, nem kettőjükre koncentrálva mondtam, hanem már csak a sárkánynak szegezve - én szörnyeket és bossokat ölni léptem be ide. Olyan teremtményeket, amiket emberek rajzoltak meg és készítettek el. Vagy félelmükben teremtettek. A célom annyi embert kijutáshoz segíteni, amennyit csak elbírok.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi4298/4400Erdőség - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 10 2014, 17:49

-Én nem örvendek.
Jelentette ki a sárkány mindenfajta sértődöttség, vagy akárcsak az érzelem bármilyen jele nélkül a hangjában. Shu azonban csak a fejét csóválta, és szomorúan mosolygott, egyfajta lemondó, bánatos, mégis szánakozó mosollyal. Ez az ember is olyan mint a többi. Gyűlöli Kayabát, gyűlöli a világot, és gyűlöli a peteket. Gyűlöl mindent, ami jobb nála, mert irigy.
-Szerintem inkább te értelmezed másképpen, mint én. Nem, Chan valóban nem a barátom. Nem sok barátom volt, és most sincs sok.
Végigsimította a kezét a sárkány hátán, a finom tollazaton, mely tökéletes részletességgel volt kidolgozva.
-Igen. Nekem ő a barátom, és nem fogom hagyni, hogy bántsátok. De… de ha meg akartunk védeni titeket is… ha tudnád, hogy Suzume miket mondott…
Az elfek elmesélésére csak egy hálás mosollyal reagált, és bólintott.
-Nem tudtam elég jól megfigyelni, túl hamar megölted szegényt. De amit mondtam akkor is igaz. A területüket védik, ahova az emberek folyamatosan bejárnak őket megölni. Miért hiszed, hogy rosszabbak azoknál, akik rájuk vadásznak? Mikor jöttek be ők a városokba, hogy zsákmányt szerezzenek az emberektől? Látod, hogy most hol állunk? Védett terület a védett területen kívül. Ha akarom, egész nap sétálgathatnék úgy, hogy csak egy-két mob zónáját érinteném, de akkor is elfuthatok, mert nagyobb a gyorsaságom, vagy elteleportálhatok. Ők ezt nem tehetik meg. Ha egy ember rájuk akad, akkor harcolniuk kell az életükért. Ha emiatt gonoszak…
Csak durcásan megvonta a vállát. Yuichi úgy sem értheti meg, mert csak az Exp farmot látja bennük, nem azt a szépséget, amit Shu.
-Elegendő? Talán pont elegendő? Illendően meghajoltam előtted. Tiszteletet mutattam, ráadásul a ti általatok használt jelekkel, mert nem várom el, hogy tudd a sárkányok jelzéseit. Az emberek gőgje és érdektelensége más fajok egyedei iránt általában ezt nem engedi meg nekik. Tiszteletet tanúsítottam úgy, hogy még nem érdemelted meg, de megelőlegeztem neked. Te azonban látványosan nem vettél figyelembe. Shu nekem azt mondta, hogy a tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie, és nem csak abból áll, hogy nevekkel illetjük a másikat. A gratulációt pedig köszönjük. Természetesen együttes munka eredménye.
A szentbeszédre azonban Shu csak még inkább összeszorította a fogait. Dühös volt. A férfi nyíltan kimondta, hogy védi a gyilkosokat, és azokat pusztítja, akik ennek a világnak az eredeti lakói. A szót azonban ismét nem ő vette át, mert jelenleg a torkára forrt minden a dühtől.
-Ez esetben a céhed eredménytelenül működik, és azt sem veszitek észre, hogy több embert ölnek meg a pirosak, mint a mobok. Bármennyit elpusztíthatsz közülük, ők respawnolnak, ti azonban ezt nem teszitek meg, így a gyilkosaitok ellen nem is lenne ilyen elkeseredett a küzdelem.
-Minket még soha… soha… egyszer sem…

Kezdte Shu dühtől remegő hangon a beszédet.
-Soha nem akart megölni egyetlen mob sem. Vagy legalább is még csak sárgába sem vitte az életcsíkomat, de az emberek miatt már többször volt pirosban. Ha meg akarjátok védeni az embereket, akkor kezdjetek valamit velük! Bűnüldöző céh, akik a gyilkosokkal szövetkeznek…
Tudott volna még mit mondani. Számtalan elkeseredett szitkozódás jutott az eszébe, és keserves sírás, és düh, mely lángolva tör elő. Düh, amely elpusztítaná az előtte állót, aki ezt a világot akarja elpusztítani.
-Timidus… Timidus még soha nem csapott be. Ő még soha nem ölt meg senkit… és te inkább őt bántanád, mint a gyilkosokat…  
Egyszerűen érthetetlen volt számára az ilyen emberek viselkedése.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi12695/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Szept. 26 2014, 16:32

Ebben igaza van a kislánynak, és amit a sárkány iránt érez, abszolút meg is értem. Talán apja ként tekint rá? Nem tudom, viszont amit mondott érdekes. Barátja egy teremtmény, de Chan nem. Chan is egy pixelhalmaz tulajdonképp. Úgy, mint a sárkány.. egy apró különbséggel. A sárkány nem lépett be a játékba ő alapból itt volt, míg Chan igen, ahogy ő is.
- Mit is mondtál valaki.. - latoltam - Suzuméről? - Nem derengett a név, bár az én névmemóriám mellett..
A sötét elfek témáról nem akartam bővebb beszámolót tartani neki, de sok kérdése van és lehet jobb is, ha megtudja.
- Gonoszak és rosszak. Ez inkább arra utal, amik a szándékuk, ez pedig nem csak abból áll, hogy őrzik a területük. Védett területet is megtámadhatnak. Persze ehhez esemény kiírás kell a programban, de ezt biztosan nem értené, hogy működik. Egy pillanatnyi sóhajjal kiengedtem a benn tartott levegőt és hozzá fűztem még - igen ezt megteheted és ők is. Kayaba Akihiko csak egy név azokból, akik ezt eltervezték, övé a felelősség ő csak egy kép, akit mindenki utálhat, vagy megköszönheti neki, hogy itt lehet.
Rápillantottam és a sárkányára, de inkább nem folytattam. Barátja ezt tiszteletben tartom, azonban.. néztem hosszabban a sárkányra és vártam. Kivártam, míg befejezi előadását a tiszteletről.
Majd a kislányt is, ahogy felelősségre von, jelentéktelen cselekedeteim miatt. Haloványan apró fejbiccentéssel elfogadtam stigmáját.
- Azonban - fordultam először a kislány felől a sárkány felé - tiszteletlenségnek tartom beszéded a boss terem előtt. Egy jó barátomat szégyenítettél meg, sőt egyenesen rosszabbnak mutattad be, mint azt aki megölt valakit, haszonért.
Nem csak egy barátomat, de Anatolet mint üzlet társamat a fejlesztésekben, másképp ismerem. Üzleti titok.. viszont az ott nem az volt, rosszabb.
- A mobokat elsősorban fejlődés miatt öljük meg, míg embert ölni, még ha gyilkosról van szó, vagy akár bebörtönözni egyik sem gyors. Magunk módszereikkel üldözzük a pirosakat - ezzel ránéztem folytatásként a kislányra. Nem akartam többet mondani a sárkánynak, nem kellemes emlék Sir Lewis halála és ahogy megörökölte Hinari a céhet. Mindent a lány nyakába húzott, még a keresést is önhibáján kívül. Vagyis..
Elfordultam tőle.
- Tudod a szintharcok a kazamatákban egész mások. Ott együtt lehet dolgozni még a pirosakkal is. Lehet, hogy ők meg akarnak minket ölni, ezt nem tudhatom, de egyet tudok. Ott a mobok azért vannak, sokan, vagy kevesen és erősek, hogy az életerő csíkod pirosról lecsökkenjen nullára.
Ránéztem a kislányra, majd a sárkányra.
- Kétszer haltam meg szintfőnök termében, és egy küldetés alkalmával pirosba zuhant az életerőm ezek a teremtmények miatt. Egyik alkalommal sem ember tette ezt - itt a kislányra néztem, majd vissza a sárkányra - tudod, a sárkányok gőgje magasabb az emberekénél, erre az egyre akár még irigykedhetnék is. Megráztam a fejem - azonban ezt nem teszem, de érdekelne a ti világnézetek - egy pillanatra megálltam a beszéddel. A laborba el kell menjek előtte, de talán - az az aréna.. tőlem távol áll ugyan, de szeretnék veled megküzdeni - majd inkább módosítottam - veletek - néztem a kislányra is. Utóbbit nem gondoltam komolyan, karddal nem szeretek embert megvágni, még ha ez csak egy játék, akkor sem. Láttam elég sérülést, mit kard és más fegyverek okoztak.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi4298/4400Erdőség - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 26 2014, 17:05

-Még meg sem hallottad?! Meg sem jegyezted?! Ennyire nem érdekel, hogy kik az igazi gyilkosok közöttetek?!
Shu most már valóban dühös. Nagyon dühös erre a nagyképű alakra, aki ennyire lekezelően viselkedik velük, és még ilyen egyértelműen jelzi is, hogy magasról tesz a mondandójukra, amikor azzal éppen az ő életüket akarják óvni. Amikor pedig már a szegény mobocskákat, sőt, volt képe ahhoz, hogy magát Kayaba Akihikót, a Nagy Kayaba Akihikót kezdje el ócsárolni, Shu szemei szinte már villogtak.
-Baromság! Az eventekre jelentkezni kell! A küldetéseket el kell fogadni! Te döntesz úgy, hogy részt akarsz-e venni benne, hogy meg akarsz-e ölni valakit! Te elfuthatsz! Te elmenekülhetsz! Elteleportálhatsz! Be sem kell sétálnod a boss termébe! Ők hova meneküljenek előletek, ha nem akarnak veletek harcolni?! Kayaba nevét pedig…
De ezt már nem fejezte be. Csak elfordult, és könyörgő tekintettel nézett a barátjára, hogy hadd menjenek már innen a lehető legmesszebbre, ahol ez az őrült nem zaklathatja őket. Timidusnak azonban még volt mondandója, ám amikor szólásra nyitotta száját, a lány vágott közbe, szavaiból szinte szikrázott a düh.
-Kit mutatott be rosszabbnak?! Chant, akivel ti csesztetek ki, amikor olyan felelősséget akasztottatok a nyakába, amit nem bír el?! A céhet is alig tudja vezetni, erre ti megtettétek hadvezérnek! Ha győzni akarnátok, akkor rendes harcosokat állítanátok a csapatotok élére, és nem azon mókáznátok, hogy hogyan omlik össze az a szerencsétlen lány! Vagy Anatolet és Alexet, csak azért, mert megtartotta a nekik tett ígéretét és a Alex titkát?! Timidus segíteni akart, és segíthetett is volna, ha meghallgatnátok a tanácsait, és nem néznétek le csak azért, mert pet!
A sárkány egy csipogással intette csöndre a barátját, akinek az ujjai szinte már görcsösen markolták a kristályt.
-Nem célom, hogy megöljelek titeket. Ha meg akarnám tenni, akkor akár most is végezhetnék veled. Ugyanolyan egyszerűen, ahogyan pirosakat ölni is egyszerű. Nem üldözitek a pirosakat, hanem még a fejlődésüket is segítitek, amikor oda engeditek őket a bosshoz. Sem a kazamatába, sem a boss termébe nem kötelező belépni, és beengedni sem kötelező oda senkit. Egyetlen faj van Aincradban, aki elől nem lehet elmenekülni, és az az ember. A kihívásodat pedig elfogadom, egyetlen feltétellel. Én választom meg a csatateret.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi12695/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Szept. 30 2014, 19:29

Suzume, most már megjegyzem ezt a nevet, furán jön le, hogy a kislány hogy dühbe gurult.
- Neked is megöltek a pirosok valakit, aki fontos volt neked, vagy tiszteltél? - kérdeztem most már komolyabbra fogva a szót. Ahogy beszélt, az csak egyről árulkodik, fanatikus.. de mi mellett, vagy mi ellen? Egy biztos, gyűlöli a pirosakat, sőt, meg akarja ölni őket, feltételezem. Ebbe a kislányba több emberölési vágy szorult, mint céhtársaimba? Ezt nem tudom, talán nem is fogom megtudni. Kérdésem, csak azután tettem fel, miután a sárkány is elhallgatott. Eddig komolyan néztem rájuk, de a végénél újra meg kellett csóváljam a fejem.
-Sajnálom, látszik nem voltatok még bosson. Egy az egyedül vagyok itt, nem társakkal jöttem, vagy barátokkal, vagy olyannal akit szeretek. Ugyanis elkeserített, amit tettél Timidus ezért hívtalak el benneteket - fordultam a sárkányra nézve. - Egy olyan helyen nyújtottál segítséget, ahol nem kellett volna ilyesfajta segítség. Ha a frontharcosok mind meghalnak, azzal Timidus megölöd a barátod, úgy hiszem. Az egyetlen barátod. Kézzelfogható bizonyítékom nincs, de annyit mondhatok, nekem több időm volt odakint és hasonlóval foglalkoztam az a nap előtt, mint akik elkészítették ezt - tártam szét karjaim, majd nem magam mellé engedtem vissza, hanem összefontam kezeim mellkasom előtt.
- Chan örült, hogy kinevezték erre, de egyben félt is tőle, a felelősségtől, és hogy nem fog neki menni. Én nem azért harcoltam, hogy ő lemondja ezt, hanem, hogy végig vigye és érezze a siker utáni boldogságot. Persze ebben benne van a kudarc lehetősége is, amit ti megkockáztattatok - elhallgattam ezután, miért próbálom megmagyarázni egy kislánynak, hogy a céhtársa felnőtt? A felnőttek pedig, ha elvállalnak valamit, nem lökik csak úgy félre. Ha meg félrelökik, jön a szenvedés és a feledés, mert megtehetjük, vagy a szégyen.
- Aincradban, nincsenek törvények, nem tilthatod meg egy játékosnak, hogy merre menjen és ne menjen. Ha erősebb vagy, azzal válasz törvénnyé - húztam el a szám, ez valahogy talán igaz is, de amíg tudok készíteni paralízis mérget, addig nem létezik, olyan hogy törvény. - Tudod legszívesebben azt tenném, amit a sárkány mond - fordultam a kislány felé - megtiltanám a pirosaknak a jelenlétet, de most gondold el.. - nem volt kedvem ebbe belegondolni, de csak kikényszerítette - tíz év múlva is itt leszel ezen a helyen, majd még eltelik ötven év. Senki nem lesz, boss harcon akarna részt venni, az eddig felfedezett tizennyolc szinten éled le az egész életed. Kicsit sem érdekel téged vagy Timiduszt, hogy mi van tovább? Vannak-e szebb rétek, vagy romvárosok, új küldetések? Csak az, hogy minél több embert támadjatok meg? - legyintettem. Ebbe úgysem tud belegondolni, bezárja saját magát és nem akar visszajutni, itt akar meghalni. Felesleges feldühítenem magam.
- Válassz csatateret - nézem haragosan a sárkányra. - Nekem is van egy feltételem, amit a csatatéren mondok el.
Elővettem hazatérés kristályom, és készültem, milyen helyszín nevet, fog mondani.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi4298/4400Erdőség - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 30 2014, 20:09

-A pirosak?!
A lány szinte már sziszegte a szavakat a sírással küszködve.
-Ahol… ott nem voltak pirosak… nem lehetett tudni, hogy ki a gyilkos! Itt Kayaba bácsi megmutatja, a piros indikátor megmutatja, hogy ki a veszélyes, ti pedig… ti pedig…
Nyelt párat, hogy összeszedje magát egy picit, és újra megtalálja a hangját.
-Elkeserített?! Azt hazudjátok mindenkinek, hogy azért akartok kijutni, hogy embereket mentsetek! Emiatt öldökölitek a szintfőnököket, akik egyébként ki sem jönnek a barlangjaikból! Ezzel mentetek embereket, miközben nyugodtan engeditek, hogy a vörösek halomra öljék őket! Hazugság! Önzőek vagytok mind! Ki akartok jutni, de csak ti! Csak a frontharcosok, csak a front érdekel titeket, és az nem, hogy ki hal meg, meg ki marad életben! Mennyi idő lenne felkutatni, és végezni a pirosakkal, vagy csak bebörtönözni őket?! Egy hónap? Kettő? Fél év?! Ők nem respawnolnak, nem kellene őket folyamatosan ritkítani, mint a szerencsétlen mobokat! Ellenük bezzeg harcoltok, pedig az a csata reménytelenebb! Nem akartok ti megvédeni senkit, csak így hősködhettek! És ezt a pirosak is tudják! Suzume is tudja, hogy akármit megtehet, mert nincsenek következmények! Chan pedig… Chan pedig… te nem láttad... nem láttad amikor...!
Na persze, pont az a lány fogja simán viselni a vezérkedés terheit, aki egy kislány kifakadására az erdőbe menekült. Bizonyára.
-Nincsenek törvények, mert nem csináltok törvényeket! Ott a bűnüldöző céh! A bűnüldöző céh tagja vagy, és nem tesztek semmit! És nem lennénk ugyanitt! Ha esetleg a vörösök nem ölnék meg azt a rengeteg kis szintű játékost, akikből frontharcos lehetne… ha érezhetnék, hogy nem kell félniük kimenni a védett zónán kívül gyakorolni egy picit, akkor lehet, hogy több harcos lehetne a front közelében! Kayaba bácsi erre is gondolt, ebben is segített a kiképzőtiszttel, de ti semmit!
Már szinte berekedt, de inkább a kimerültség hagyatta vele abba a beszédet, és ekkor válaszolt a sárkány, természetesen a szokásos színtelen, nyugodt hangján.
-Hogy kinek van igaza, és azt, hogy mi a törvény, a hatalom dönti el. Ti a bossra fecsérlitek el a hatalmatokat, nem a társaitok védelmére. A csatateret akkor én választom, a feltételedet azonban nem vagyok köteles elfogadni. Várjuk a megkeresésedet. Ne kövess. Ha esetleg mérgezett nyíllal vagy dobófegyverrel próbálkoznál, van aki tudja, hogy veled találkoztunk. Ha bármelyikünk is megsérül vagy eltűnik, rajtad fognak keresni minket.
Egy halk csipogást hallatott, mire a kristály helyett egyszerűen sarkon fordultak, és elindultak az egyik irányba.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi12695/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Jan. 03 2015, 15:06

Shu: Fémgyűrű
Yui: Raikiri

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 02 2015, 13:18


Ozi

Úgy döntöttem, hogy ezúttal nem Nestorral megyek vadászni, ahogy az esetek nagy részében tettem eddig: volt egy-két dolog, ami lassacskán már nagyon időszerűvé vált, s a céhkarácsony döbbentett rá, hogy igenis van még mit bepótolnom. Bepótolnunk.
Ozival négyszemközt a szintek közötti, furcsa miniboss óta nem beszéltem, s bár találkoztam vele itt-ott, mégsem került soha sor egyetlen olyan igazi, kötetlen beszélgetésre sem, ami után úgy érezhettem volna, hogy sikerült jobban megismernem őt. Pedig már régóta céhtag, Szophieval jóban is vannak, tulajdonképpen nem is értettem, hogy hogyan maradhatott ez ki. Bár jobban belegondolva, Shizuval is szívesen találkoztam volna, ám ő mostanában elég elfoglalt volt, akárcsak én. Kaszttársam azonban – már ha hinni lehetett a minimapnak – éppen nem volt küldetésen, így egy kis gondolkozás után végül lenyitottam a levelezőrendszert, és pötyögtem neki pár sort, remélve, hogy ráér.

Hinari írta:Szia,
Lenne kedved most egy kis vadászathoz? Rég nem beszéltünk, s örülnék neki, ha el tudnál jönni. Ha nem alkalmas, az sem baj, ellenkező esetben várlak a tizenötös szint teleportkapujánál.
Hinari

Végül elküldtem neki az üzenetet, várva még pár percet, s csak utána indultam el a megbeszélt helyszín felé, kilépve a céhházból, várakozón sétálva a város felé. Késni persze nem akartam, ám mielőtt elővettem volna a teleportkristályomat, megnéztem, hogy minden el van-e rakva az inventorymba, amit erre a napra szánok: két adag forrócsoki, sütemények, víz, és a szafarihoz kellő eszközök, azok közül is a kötél, mint az egyik legfontosabb. Ha minden a helyén volt, mégegyszer rápillantottam céhtársam helyzetére, majd a magasba emeltem a kristályt és kimondtam a falucska nevét, ahonnan a mai túra indulni fog.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi14837/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Feb. 10 2015, 19:19

Egy eseménytelen nap, ahogy az utóbbi hónapokban szokott lenni. Nem készültem különösképp semerre, nem volt tervem, célom. Amihez épp kedvem szottyant, azt tettem, ahová a lábaim vittek, oda mentem. Bár ezt az érzést a legtöbben a végtelen szabadsággal azonosítanák, ami a részletek ismerete nélkül általában helytálló is lenne, az én esetemben inkább a céltalanságnak és az ürességnek felel meg. Csak sodródom az árral, nem úszom szemben vele, mert nehéz. Sőt, lehetetlen. Ha jobban belegondolunk, az idő is egyfajta ár, és az idő bizony csak egyfelé folyik. Előre. És ami egyszer megtörtént, legyen az bármilyen jó, vagy épp rossz esemény, nem lehet meg nem történtté tenni. Nem lehet visszaforgatni az időt, hogy megakadályozzuk szeretteink elvesztését, és nem lehet legyőzni a halált. Csupán elfogadni a tényt, hogy Judy sincs már többé, ahogy Ai Hane sincs. Az idő múlása majd segít valamelyest begyógyítani a sebeket, de az idő árjával nem elég, hogy nem lehet szemben úszni, de még előre sem. Csak sodródni, a maga lomha tempójában...
Épp Horunka faluban tartózkodtam, és a falu (és Aincrad) szélét jelző vastag kőkorláton ücsörögtem, és néztem a semmibe, ahogy már oly sokszor. A végeláthatatlan semmi, a messzeség, a felfoghatatlan. Senki se tudja, hogy mi a végtelen, és hogy mi van a világ végén, van-e túlvilág, és akik ott vannak, mi lehet velük? Sok kérdés, de válasz egy sem...
Aztán az elmélkedésemből egy csippanás zökkentett ki, és az végtelenbe meredő tekintetem előtt villogó "Új üzenet" ikon. Megnyitottam, és egy kicsit meglepődtem. Hinari írt, hogy nincs-e kedvem egy vadászathoz a 15. szinten.
Ahová sodor az ár alapon rögtön el is indultam először a fogadóba, feltöltöttem a készleteim. Némi harapnivaló alias vaddisznópörkölt, rizs, avagy a napi menü. Tányérak, evőeszközök, poharak, beleértve az Illúzió Pohár is, amit mindig magamnál tartok. Az első igazi karácsonyom egyik ajándéka, és ajándékot véletlen sem hagyunk fogadóba, hogy egy bugos rendrakó-algoritmus eltüntesse... Aztán még egy üveg vörösbor a csapostól, egy üveg víz a falu kútjából, harci felszerelés szintén nálam, nincs más vissza, mint előre. Majd irány Morishi. Eddig még nem jártam ezen a szinten, de Shukaku már mesélt róla a horgászversenyen. Erdő, faházak, nyugis hely, nincs nyüzsgés, és nincsenek vörös indikátoros játékosok. Aztán megpillantottam Hinarit a teleport kapunál, ahogy írta.
- Szia! - köszöntem a lánynak – Mi újság? Hogy vagy mostanság? - tettem fel az ilyen helyzetekben szokásos, ám sablonos kérdéseket. Bár eddig még nem igazán volt alkalmam Hinarit jobban megismerni, és így jobban belegondolva nem is igazán tudok róla sokat. A Ligát vezeti, és egyáltalán nincs könnyű dolga. Nem könnyű egy céhet összetartani, segíteni a bajba jutottakon, a tagok felszereléseiről gondoskodni, a bossokon harcolni. Pláne, mióta Aincradot is elérte a gazdasági válság, és a burok ára is az egekbe szökött. Elég sok időt és energiát felemészt ez a sok munka, ami egy céhhel jár, még felsorolni is sok... Kicsit csodálkozotam is, hogy egy kicsit lazít vadászat címszó alatt. Vagy talán valami más is lehet mögötte? Lehet, hogy Szophietól tudja, hogy valami igencsak betette nálam a kaput? Vajon Szophie tudott Judyról, és a haláláról? Sosem kérdeztem, és sosem mondtam senkinek, de az embereknek megvan az a tulajdonságuk, hogy szeretnek pletykálni, és persze jópáran láthattak anno Judyval még anno...
Lehet, hogy Hinari most azért akar velem beszélgetni, hogy ne akarjak megint egyedül egy miniboss ellen menni, majd utána az égbe fel? Bár legutóbb sem mondtam, hogy mi is volt a célom egyedül, a szintek között. Nem készakarva mentem, de rábíztam a sorsom a Végzetre, csak épp nem a Sördögűző, hanem Hinari képében jött, és akkor arra jutottam, hogy még tervük vannak velem az égieknek. Lehet, hogy most is valami hasonló történt, csak épp miniboss nélkül? Nem tudhatom, de van egy olyan érzésem, hogy majd kiderül...

_________________
Erdőség - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi9303/9700Erdőség - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hinari on Szer. Feb. 25 2015, 22:42


Nem sokkal utánam érkezett, feketében, ahogy mostanában mindig. Ellöktem magam a faltól, aminek eddig támaszkodtam, s mosolyogva léptem feléje, viszonozva a köszöntést.
- Szia. Megvagyok, köszönöm… igazából csak a szokásos – feleltem, s tényleg csak a szokásos volt, naphosszat tartó mobozással és a pirosak lakta helyek felfedezésével, megszakítva egy-egy lazább délutánnal, melyeket rendszerint Alexszel töltöttem. Ám most még a fiú emléke sem tudott őszinte mosolyt csalni arcomra, az előttünk álló történet ugyanis majdnem oly sötéten magasodott fölénk, mint a város határán kezdődő, magas fenyők. Ozirisz mellett sétáltam, egy ideig gondolataimba merülve, néha rá-ránézve, próbálva megfejteni a sötét szemek mögött búvó válaszokat – Ott voltam én is a sajtótájékoztatón… és hallottam, amiket kérdeztél – fordultam végül feléje, amikor talpam alatt már a száraz tűlevéltenger ropogott, arrébb tolva egy, az ösvényre húzódó ágat – Viszont ha nem akarod, nem kell róla beszélnünk… - folytattam, tekintetemmel a szűk, félhomályos utat figyelve. Nem lett volna illő erről faggatni őt, hisz én sem mondtam el sem neki, sem másnak se mindent… azokról az ehhez csak nyomokban hasonlító erdőben töltött napokról, és az oroszlános kalandról, ami lehet csak egy szebb álom volt a sok rémálom között, melyeket akkor átéltem. Összébb húztam magamon a kabátot. Valahol fölöttünk madarak úsztak az égen; hangjuk idáig lehallatszott, különös hangulatot adva ennek a sétának, élettel töltve meg a borús árnyakat, s az elhangzott szavak súlyát is csökkentve kissé – Igazából… nem is emiatt hívtalak… vagyis nemcsak emiatt – mondtam hirtelen, szinte csak egy leheletnyivel később, s néztem most rá, hosszan figyelve őt, s csak akkor folytatva, amikor láttam, hogy rám figyel. Mosolyom mögött szomorúság bujkált, a régi idők fájó emlékei, ám ott volt mellette az elhatározás is, mely befelé közvetítette, nem lesz baj. S én bíztam benne, ahogy bíztam céhtársamban is. Egy alig hallható sóhaj, talán csak a fák susogása, majd nyeltem egyet, immáron egy kicsit vidámabban mosolyogva rá – Szeretnék elmesélni neked egy történetet.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi14837/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Márc. 06 2015, 00:43

A megérzéseim annyiban tévedtek, hogy nem a pletykáknak ment híre, hanem egy másik, szintén nyilvánvaló dolog: A sajtótájékoztató. Óvatlan voltam, hogy akkora nagy tömegbe merészkedtem, és annyi mindent elmondtam, amit végülis az egész tér hallhatott. Persze akkor nem gondolkodtam, csak mentem a saját hülye fejem után, ahogy szoktam. Egyszerre ködösítette el elmém aznap a harag, és a remény. Na meg persze a kíváncsiság. Bár Hinari előtt, vagy bármely céhtársam előtt nem titkolóztam, de nem is kürtöltem ki semmit.
Így utólag belegondolva, ki tudja, hogy kik csöveztek még a főtéren? Lehet, hogy Judy gyilkosai is ott lopták a napot, és egy jót röhögtek magukban? Vagy bárki, akit nem épp a jószándék vezérel...
- Tényleg? - kérdeztem vissza  – Ne haragudj, nem vettelek észre a téren, biztos a tömeg miatt volt... - majd egy pár másodperc után folytattam – Akkor nagyjából tudsz mindent...
- Judyt megölték. Nem tudtam megvédeni. Nem voltam ott, amikor... - majd bennem szorultak a szavak. Egyszerűen nem jött ki hang a torkomon. Ismét felelevenedett bennem az a nap, amikor eltűnt. Amikor elkapott az a rossz érzés, hogy valami nagy baj van. De akkor más késő volt. Csak egyel több áthúzott név virított azon a bizonyos táblán. Miért?
Mint aki egy sötét rémálomban rekedt, és azt várja, hogy felébredjen, és másnap ismét minden rendben, és ugyanúgy éldegélhetnénk a Kezdetek Városában, ahogy már annyiszor. De hiába, ami történt, megtörtént, és ami megtörtént, az megváltoztathatatlan. ..
Majd kiderült, Hinari nem csak emiatt hívott, és szeretne ő is elmesélni egy történetet. Vajon mi következik? Kíváncsi voltam. Szinte biztosra vettem, hogy nem egy vidám történet lesz, mert nem illene az alkalomhoz. Hinari is végigjárta ezt az utcát, amin én botorkálok? Ha igen, akkor neki még nehezebb volt, hisz a Liga vezéreként erősnek kellett maradnia. Legalábbis kifelé annak kellett látszania. Az, hogy belül mi van, az már más...
- Hallgatlak – mondtam Hinarinak – Megbízhatsz bennem, bármit is mesélsz, nem adom tovább. - majd kíváncsian hallgattam a lány történetét.

_________________
Erdőség - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi9303/9700Erdőség - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hinari on Pént. Márc. 27 2015, 15:43


- Igen – tűnhettem kényelmetlenül határozottnak, ám ezúttal segíteni szerettem volna neki, nem pedig csupán ott lenni mellette és hallgatni őt, ahogy beszél. Most nem a csöndes, beletörődő együttérzés volt az, ami motivált, s egy percig nem akartam őt ezzel hitegetni – Nem voltál ott, de ez nem a te hibád. Nem szabad okolnod magad miatta – néztem rá, s tekintetem talán még szigorúnak is tűnhetett volna, ha nem látszott volna rajta az a mély szomorúság, mely azt sugallja, „tudom, ismerem”. Halkan sóhajtottam, lágyan pillantva rá – Tudod, Aincrad hatalmas hely. És nem lehetsz ott mindenhol… ha csak két személy van, aki fontos neked, már akkor sem tudsz mindenkire vigyázni. Hiába akarsz… - lesütöttem szemeim, a kanyargó ösvényt nézve, s vártam egy kicsit, hálásan nézve fel rá és bólintva neki, amikor biztosított a titoktartásáról – Azt hiszem te nem ismerted Lewist, ugye? Előttem volt céhvezér, s amikor felvett, még a kardot sem tudtam rendesen tartani – az emlék halvány mosolyt csalt arcomra, csakhogy az utána lévők végleg letöröljék azt – Ő egy igazi hős volt, nem olyan, mint én… tiszteltem, és kezdtem egyre jobban megkedvelni. Ahogy mosolygott, amennyi erő és segíteni akarás volt benne… erősebb volt, mint bármelyikünk. Soha nem láttam szomorúnak. Egyik gyakorlás közben kért meg rá, hogy vegyem át a céhet, ha ő már nem lesz, és… én rábólintottam. Fel sem merült bennem, hogy valaha is elveszthetjük… hogy elveszíthetem. Még… még azon a héten tőrbe csalták – hajtottam le a fejem - Lehet Lewis érezte, nem tudom. Azóta sem sikerült kideríteni, kik voltak. Lassan már nem is akarom… – haraptam ajkaimba, próbálva az utat figyelni, látásom azonban folyton elhomályosult, hiába törölgettem – Nem tudom, mi történt utána. A következő napok történései szinte teljesen kiestek. Csak tudtam, hogy szükség van rám, hogy kellek a többieknek – vártam egy kicsit, majd hirtelen néztem fel rá - Erősnek látsz, ugye? – s akkor, ott,  kedvem lett volna keserűen felnevetni. Meg is tettem – Pedig még mindig nem vagyok túl rajta. Csak tudod, ha hagyjuk, hogy a múlt maga alá temessen, előbb-utóbb elveszítjük szem elől a jövőt. Segítség nélkül viszont nem megy. Neked sem, ahogy akkor nekem sem ment – merengőn figyeltem a fenyőágakat, kis szünet után folytatva - Askr és Nestor volt az, akik támogattak, és a fiúval is egyre szorosabb kapcsolat alakult ki közöttünk. Egyszer a petje bevallotta, hogy a fiú szeret – pirultam el – Ám mire döntöttem volna, őt is elvesztettem. A viadal idején volt, kimentek a mezőre mobozni, és soha nem jöttek vissza… még mindig eszembe jut, talán ha akkor vele mentem volna… - megráztam a fejem – Ezt már én sem bírtam el. Nem tudnád elképzelni rólam, és még soha senkinek nem meséltem erről, de aznap határozott célom volt leugrani a szint széléről. De megálltam. A képernyő, a viadal, ahogy a klónom felrobbant... megláttam, hogy a többieknek igenis számítok. Alex volt az, aki ráébresztett erre. Hogy nem adhatjuk fel, amíg van, aki számít ránk. Hogy őértük érdemes folytatni.
Lassan világosodott az erdő, ahogy utunk az első, kisebb tisztás felé vezetett, melyekből alig akadt pár ebben a komor erdőben. Eddig nem is néztem az irányt, hogy mikor merre fordulunk, ám a barátságos fény kissé engem is jobb kedvre derített. Feledtette a múltat, amennyire tudta, s azt hiszem jó volt kimondani végre, valakinek. Lelassítottam, arcomon a felettünk mozgó ágak árnyai és a nap fényének ragyogása váltotta egymást. Biztatón néztem szemeibe, ahogy teljesen feléje fordultam.
- Én… csak azt szeretném, hogy tudd, hogy igenis számítasz te is. A családunk vagy, ahogy mindenki a céhből. Ha valami bánt… azért vagyunk, hogy segítsünk. Hidd el, együtt könnyebb – halovány, kérő mosoly, s ha engedte, megfogtam a kezét, a fényben fürdő tisztás közepe felé indulva. Engedd, hogy segítsek – akartam mondani neki – Nem jó sötétben élni…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi14837/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Május 02 2015, 09:36

//Besúgott a Besúgó//

Szerencsém van!Very Happy Kértem egy sütit a Besúgótól, s egy nagyon jó cuccnak a helyét mutatja!\o/ Ha csak olyan lesz, ami van eleve, akkor majd eladom, a lényeg, hogy jól jártam vele. \o/ Hívtam is Grifi-t, hogy addig ő tanulmányozhassa a mobokat, amíg én keresem a cuccot. Bár nagyon csodálkoztam, hogy egy faodút írt. O.O Lehet, hogy egy vicces sütit vettem? O.o Majd kiderül, s ha igen, megyek, s kitekerem a nyakát! Na szóval, széééépen, laaassan kimentünk a 15-ös szintre, azon belül is az erdőségbe, mert ott van a legtöbb odús fa. Miközben én belenéztem minden odúba, aminek pár mókus nagyon nem örült, Grifi a kék csigáról próbált össze szedni mindent, amit tudott róla.
- Joey, tudsz te valamit a Kék Csigáról?
- Azt, hogy kék és csiga XP. - ezzel nem sokat segítettem szerinte, mert igen csak fapofát vágott rá. De nem értem miért, hisz azt kérdezte, hogy mit tudok róla. Hát ezt! Hogy kék meg csiga! XD Mellesleg soha a büdös életbe nem találtam egyet sem, mit akar akkor? Biztos ugyanolyan, mint a többi csiga: nyálkás, levelet eszik, kártevő, hason csúszik, lassú, stb! Miért nem olyantól kérdezi, aki látta? Na mindegy, én keresem tovább a cuccot. Ebbe nincs, ebbe sincs, nem, nem, nem, nem, ne-- ez mi a rák? O.o Bár tuti nem rák, mert egyrészt azok nem odúban laknak, másrészt már rég megcsípett volna. Szóval, megnéztem, hogy mit fogtam meg… Basszus, egy páncél! Tényleg egy páncél van az odúban! KI AZ AZ IDIÓTA BAROM, AKI IDE REJT EGY BÖHÖM NAGY… milyen páncél is ez? O.o

Az alábbit találtad: Fém Bakancs

_________________
Erdőség - Page 2 Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Erdőség - Page 2 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi1942/2100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Május 27 2015, 17:24

Csak hallgattam Hinari szavait. Szerinte nem szabadna magamat okolnom. - És mégis kinek a hibája lenne? Mellette kellett volna lennem. Meg kellett volna védenem. De elbuktam... Ismét...
- Ez igaz. Nem lehetünk ott mindenhol... de az, hogy még ott se, ahol kellene... - majd egyet sóhajtottam – Még ha csak egyvalakit kell megvédened, akkor sem biztos, hogy meg tudod... Lehet, hogy nem is evilágról érkezik a gyilkos... Innen bentről nem tudod megállítani azokat sem, akik a dugót akarják kihúzni... - itt egy pillanatra még jobban elkomorodtam. Még több emlék a múltból. Ai Hane. A családja, már ha lehet annak nevezni, belőlük simán kinéztem egy hasonló tettet. Igaz, csak elmondásból tudom a lány és a rokonságának a kapcsolatát, és... mindig nem tudom, ki vagy mi ölte meg.
Aztán figyelmesen hallgattam tovább Hinarit.
- Lewist nem ismertem. Az ő halála után hívott meg Szophie a céhbe. - szólaltam meg ismét – Nem lehetett könnyű... Biztos, hogy érezte, hogy mi fog történni, és nem szerette volna, hogy a Liga szétessen. Ezért is bízta rád a céh vezetését...
Aztán hallgattam tovább. Hinari is ugyanazon az utcán végigment, amin én. Ugyanúgy hullámvasút volt az élete, ahogy nekem is. Egyszer fenn, egyszer lenn. A jó dolgok után rosszak, majd a rosszak után újra jók...
- Megjártad a poklok poklát, és mégis előre nézel, és nem a múlton rágódsz. Emiatt irigyellek... Én nem tudom, erős tudtam volna maradni... - majd egy kis szünet után folytattam – Bár a szint szélére konkrétan nem emiatt szoktam kijárni. Bár, volt, hogy megfordult a fejemben... Elég sok időt eltöltöttem Horunka faluban. Egy kis falucska az első szint szélén, játékosok alig-alig, vagy egyáltalán nincsenek. Nyugodt, csendes hely. A szint szélét jelző kőkerítésen szoktam ücsörögni, és elmerengni a messzeségbe. Nézni az eget, a csillagokat órákon át. Szeretném azt hinni, hogy a szeretteink odafenn vannak, egy jobb helyen, és onnan figyelnek minket... - majd a lány szemébe néztem, és folytattam:
- Emlékszel arra az idegesítő minibossra? Ha nem jöttél volna, akkor már nem lennék... Már nem is tudom, hogy hogyan, és miért is kötöttem ki ott. Akkor majdnem feladtam. Akkortájt nem láttam túl sok értelmét az életnek se... Már azt sem bántam volna, hogy ott akkor meghalok, mert akkor Ai Hane mellett leszek a túlvilágon... - egy pillanatra elhallgattam, majd tovább meséltem – És akkor a semmiből feltűntél, és segítettél. Sőt, egy az egybe megreggelizted azt az átkozott minibosst. Akkor jöttem rá, hogy minden okkal történik, mindennek célja van. Még akkor is, ha nem látjuk ezeket az összefüggéseket, de mindenütt ott vannak. És azt, hogy az én utam még nem ért véget. - aztán egy pillanatra felvidultam – Alig néhány hétre rá jött is a fordulat. Karácsony előtti időszak, és amikor a hátam közepére sem kívántam a karácsonyt és azt a túlerőltetett ünnepi hangulatot, a nyüzsgést, elvonultam a város zajától a kőszínházba. Judy is ott volt, ő is elég maga alatt, és... egymásra találtunk. Akkor örültem annak, hogy milyen jó, hogy nem adtam fel a harcot...
- Köszönöm – mondtam a lánynak, majd megfogtuk egymás kezét. - Örülök, hogy köztetek lehetek. Együtt könnyebb, valóban. És ez rád is vonatkozik, te is megjártad a hadak útját. És még egy egész céh vezetésével járó rengeteg feladat is a nyakadba zúdult, szóval... bármi gond van, vagy ha csak beszélni szeretnél valakivel, rám számíthatsz. - közben sétáltunk a tisztás felé, ami már legalább nem azt az árnyékos, búskomor hangulatot idézi, mint az erdő...

_________________
Erdőség - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi9303/9700Erdőség - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 24 2015, 17:33


Persze igaza volt, de túl borúsan látta még mindig a történéseket, jóllehet okkal. Aprót bólintottam, nem tudtam mit felelni neki, hiszen odakint bármikor dönthetnek úgy, hogy lemondanak rólunk. Több ezer kórházi hely, folyamatos infúzió, lassan két éve… ajkaimba haraptam. Lassan haladunk. Nagyon lassan. Aztán ahogy beállt közénk a pillanatnyi csend, úgy kezdtem el mesélni, hosszan, szemeimmel kérve a fiút, ne mondja el ezt senkinek, noha korábban már megfogadta, és én hittem is neki. Meséltem Lewisről, Hoperól és a viadalról, ami akkor és azután jött, s Ozirisz értette is, talán magyaráznom sem volt érdemes többet. Ugyanazt éreztük, csak más időben, s most, hogy ezt mindkettőnk tudta a másikról, valahogy könnyebb lett a levegő. Végre tudtam lélegezni, mélyen beszívva a fenyők illatát, és csöndesen hallgattam, ahogy talpam alatt ropog a milliónyi, apró tűlevél. Szavait idéztem, beszéde közben néhol bólintottam, néhol halovány mosoly suhant át arcomon, keserű vagy éppen derűsebb, mikor hogy hozta a történet. Furcsa volt hallani, hisz szinte ugyanazt éltük meg, de jól tudtam: nem vagyunk egyedüliek, és nekünk sem szánt kegyetlenebb sorsot a játék, mint bárki másnak. Csak haladni kell előre, és keresni, találni, és ha el is veszítjük, menni tovább, a kintiekért, azokért akik várnak ránk és mindaddig bíznak bennünk, amíg a helyén hagyják azt a sisakot. Sóhajtottam, arcom a nap felé fordítva, kilépve a tisztásra, a fiút is magammal vonva. Most ez jó volt így. Leheletnyi sziget a zúgó tenger közepén, mit nem zavart meg más, és a szemem sarkából láttam csak, valami mozgolódik az egyik közeli bokorban.
- Tudod, örülök, hogy itt vagy – mondtam hirtelen, a szemeibe nézve – Hogy nem adtad fel, még ennyi minden után sem. És én is köszönöm, hogy mindezt elmondtad nekem, éshogy számíthatok rád… ahogy te is rám – mosolyodtam el, új reménnyel telve, mely úgy lopódzott szavaink közé, mint óvatos őz az ismeretlen szélben.
- Segítek a további nyomozásokban is, természetesen – tettem hozzá egy kis szünet után – ahogy eddig is. Viszont az eredmények nem minden esetben jönnek úgy, ahogy várnánk, és… igaz ezzel én sem értettem egyet néha, de a bosszú nem megoldás. Előbb-utóbb tovább kell lépned, és el kell engedned őket. Még jóllehet korai, és erről neked kell döntened, de… nem szeretném, ha tönkretennéd magad. Ha úgy gondolod, hogy itt van rá az idő, de egyedül már nem megy, bátran keress fel, segítek. Csak… gondold át, jó? – kértem őt, aggódón, hisz aggódtam érte. Igaz, az ital ebben a világban nem tesz kárt a szervezetben, mégis… Ozirisz nem volt önmaga, mióta elvesztette Judyt. De nem is erőltethetem, így csak remélni tudtam, hogy megteszi, átgondolja, és amikor készen lesz rá, képes lesz a változásra, egy jobb jövő érdekében. De addig is…
- Nézd, egy mókus – mutattam az egyik közeli ágra, meg is feledkezve az aktuális gondolatmenetemről, s egy rövid hezitálás után, hogy mennyire hagyhatom magára akárcsak pár másodpercre is a fiút, bekapcsoltam a lopakodásom és az akrobatikám, majd pár ugrás, és már meg is volt a kisállat. Két kézben vittem oda Ozirisznek, nem hagyva, hogy a ficánkoló állatka kitépje magát, s mutattam neki mosolyogva, élvezve a vadászat örömét és gondtalanságát, amire mindkettőnknek szüksége volt. És bár a mókushús egészen finom lehetett, ezúttal mégis elengedtem, még utánanézve, ahogy eltűnik, ezek után folytatva a sétálást, egy a korábbiaktól könnyedebb témát vetve fel, és beszélgetve, még hosszú órákon át.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi14837/10100Erdőség - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Szept. 13 2015, 19:20

Még mindig furcsa volt számomra ez az egész helyzet. Persze tudtam nagyon jól, hogy nem én vagyok az egyedüli ember Aincradban akit nagy veszteségek értek, de azt, hogy Hinari is hasonló utat járt be, meglepett. Ahogy mesélt, úgy éreztem, mintha az én életem mesélte volna el, csupán mások a szereplők. Ugyanazok az események, csak kicsit máshogy. Ugyanazon mentünk keresztül, de mégis különbözünk. Ő erős tudott maradni, erős, olyan erős, amilyen én talán soha nem leszek... vagy legalábbis nem mostanában.
- Én is örülök, hogy itt vagy. És köszönöm, hogy meghallgattál, és megbíztál bennem. - majd egy levegővétel után folytattam – Alap dolog, ezért vagyunk egy céh, egy család. Csak azt sajnálom, hogy eddig ezt nem láttam meg a sok keserűségtől...
- Köszönöm. Tudom, a nyomozás már csak ilyen. Lehet, sosem fog kiderülni, ki ölte meg a szeretteinket. Egyre átláthatatlanabb minden, ha megtudsz egy választ, azzal csak még több kérdés jön, amire még több utánajárás... ördögi kör...
- Valóban. Ebben nagyon igazad van... Köszönöm, hogy segítesz ebben a nehéz időszakban. Az idő múlásával könnyebb lesz, de a fájdalom soha nem fog elmúlni, ahogy teljesen továbblépni sem lehet. - majd egy kis idő múlva folytattam – Ez vonatkozik rád is. Tudom jól, annak ellenére, hogy látszólag továbbléptél, néha még eszedbe jutnak, álmodsz felőlük, bevillan egy-két emlék... Csak az idő múlásával egyre ritkábban, de van, hogy le tudja húzni az embert lelkileg... Tapasztaltam én is... Amikor Judyval voltam, akkor is volt, hogy rémálmok gyötörtek... lejátszódott az a nap újra, amikor Ai Hane utoljára indult vadászni... - majd egy újabb szünet után folytattam – Csak azt szerettem volna mondani, hogy ha bármi van, vagy csak szeretnél valakivel beszélni, én itt vagyok, nem megyek sehova. - fejeztem be a mondandómat, egy mosollyal az arcomon
Sokat segített rajtam ez a beszélgetés, minden értelemben. Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül, van akire számíthatok, és aki megért engem, mert ugyanazon a poklon ment keresztül. És láttam, hogy mindezek ellenére erős maradt, és tovább küzd, tovább harcol, és nem a múlton rágódik, mint én. Vagy épp egy üres üvegen... Egész eddig homokba dugtam a fejem, és nem vettem észre, a legfontosabbat: vannak, akik aggódnak értem, és vannak akiknek fontos vagyok. A Liga nem csak egy céh, hanem egy család, akik odafigyelnek egymásra, és észreveszik, ha valaki felett összecsapnak a hullámok, és kihúzzák az embert a partra. És mivel ennek a családnak én is a tagja vagyok, emiatt sem szabad feladnom...
Persze a továbblépés nem fog egyik napról a másikra történni, de most már tudom, hogy van kiút. Ahogy Hinarinak sikerült, úgy nekem is sikerülhet megerősödni. Most már ott is van remény, ahol ezidáig nem volt.
Aztán a mókus kizökkentett a gondolataimból. Csak pár másodperc telt bele, mire a lány elkapta az állatkát, és mosolyogva hozta megmutatni. - Hűha! - csodálkoztam rá. - Ilyen gyorsan még senkit se láttam mókust elkapni.. - aztán néztem én is a mókus után, ahogy Hinari szabadon engedte, és elugrándozott.
Aztán sétáltunk tovább, és már a beszélgetés témája is vidámabb volt. A vadászat trükkjei, a kardforgatás fortélyai, és hasonlók. Nevettünk, ahogy elmeséltem a legelső attrakciómat, amikor Szophieval gyakoroltunk, és úgy sikerült előrántanom a kardot, hogy az szééép nagy ívben elrepült. Vagy amikor a legelőször kovácsoltam egy kardot, és hát... elég rendesen odacsaptam az ujjamra a kovácskalapáccsal. Szerencsére itt megúsztam pár életpontnyi veszteséggel, odakinn viszont egy gipsz és jópár hét táppénz lett volna a jutalmam, az biztos. Felemlegettük a céhes karácsonyt, és még ami eszünkbe jutott. Hogy mennyit is beszélgettünk, azt nem tudom, de az biztos, hogy többet, mint az elmúlt hónapokban összesen. És kénytelen voltam rádöbbenni, hogy igenis vannak szép emlékek, vannak jó dolgok az életben, amiért érdemes nap mint nap újra felkelni, és élni

_________________
Erdőség - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Erdőség - Page 2 Vo36oi9303/9700Erdőség - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.