[Event]Vakrandi

13 / 16 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Mirika on Hétf. Márc. 03 2014, 21:15

Peter


Hopp, és elkapott. Nem számítottam rá, hogy képes lesz rá, de ez már tényleg nem az a fiú, akit én megismertem, szóval végül is... na jó, elvárni nem vártam el tőle, de hálás voltam egy kicsit, hogy megmentett az eséstől. Meg jó volt az a pár pillanat is, amíg saját magam helyett ő tartott meg. Nem tudom, miért volt kellemes érzés, de... hát na. Csak kicsit fura volt egy másik srác karjaiban, és ez volt az a pont, amikor én tényleg rádöbbentem, hogy szeretem Anatot. És nem csak azért, mert Peterre én alapvetően másként tekintettem, tudjátok, friend-zone, hanem mert egy ilyen szituban nekem nem az járna a fejemben, hogy inkább lennék egy másik srác karjai között. Sőt, máskor kihasználnám a helyzetet és incselkednék egy sort, most viszont eszembe se jutott. Csak simán megköszöntem, hogy nem hagyott elesni.
- Hihi, rossz az, aki rosszra gondol. Ejnye, hát mik meg nem fordulnak a fejedben :3 - feddtem meg a fiút pajkosan kacsintva. Persze, hogy félreérthető voltam, de ahhoz az is kell, hogy a másik félreértse, és Peter megtette ezt a szívességet. Pedig még annyi más lenne, ott a tánc, vagy egy ping-pong vegyespáros Razz - Benne vagyok! - vágtam rá az ajánlatára, immár a saját lábamon állva, és óvatosan tesztelgettem a jég csúszósságát. Ezzel a kicsi tapasztatlattal és az akrobatikámmal felvértezve már-már sikerült anélkül tovább tipegnem, hogy ne nyújtsak annyira röhejes látványt, de azért korcsolyák, vagy jól tapadó cipő nélkül ez gonosz dolog volt Petertől Rolling Eyes Azért csak-csak mosolyt csalt a fiú az arcomra, és neki legalább meg is nyílhattam kicsit. Ha már rákérdezett, nem fogtam magam vissza és elregéltem neki, hogy kevert bele Anat ebbe a vakrandis dologba, mennyire morcos voltam rá, amiért így kiszúrt velem, és satöbbi, és satöbbi. Be nem állt a szám, de eszembe se jutott, hogy mondjuk esetleg untatnám Petert, vagy ilyesmi Rolling Eyes Az viszont lejöhetett neki, hogy csak durcás vagyok, igazándiból nem haragszom Anatra, legalábbis ha figyelt, akkor biztosan.
- Nem is vagyok kicsi Rolling Eyes Vagy mire gondolsz? ;P - vigyorogtam a srácra, miután megvolt a nagy lépés és immár a parton voltunk - Hát, köszi, hogy felvidítottál :3 És sok sikert, meg minden! - mondtam, felnézve rá, és ha már legörnyedt értem, adtam neki két puszit - Pápá :3 - köszöntem el én is, aztán, lévén vége lett ennek a borzadálynak, elindultam haza. Igen, haza, eszem ágában se volt megkeresni Nacchant, hogy aztán hallgathassam a hódításait Neutral

Fesztivál


Szóval hazamentem, de ennek ellenére Anat nem talált otthon. Elkerültem... szándékosan Rolling Eyes Persze azt még én sem tudhattam, hogy jön ez a meghívós micsoda így hat óra magasságában, ami mintha valami istenadta ajándék lett volna. Egy esély a fiúnak, hogy kiengeszteljen, szóval részemről kifejezetten engedékeny módon ment is az üzi:
A fesztiválon megtalálsz Wink
És innentől jöhetett a játék, bár őszintén szólva annyira nem számítottam ilyen jellegű eseményre, hogy komoly kapkodásba fogtam. Elvégre ez egy fesztivál, erre készülni kell, és sokat >.> Jobb híján végül egy fehér virággal díszítettem fel a hajamat, hogy megadjam a módját, de azt is egy jó fél órán keresztül próbálgattam, hogy mégis hogyan tűzzem fel. És aztán a yukata No Már sötét volt, mire fatalpas cipőmbe belebújhattam és végigcsattoghattam az utcákon, de asszem egész csinire sikerült az öltözékem. És hogy mit értettem játék alatt? Nos, megkerestem Anatot, a látóterébe kerültem, aztán elillantam az előre kiszemelt menekülő úton. A tűzijátékig nem akartam vele találkozni Rolling Eyes
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi526/600[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Desdemona on Kedd Márc. 04 2014, 00:03

Fesztivál


Tehát egy kis összegzés magamba. Valami folytán bele keveredtem egy furcsa eventbe milyen elnevezés is illette ezt az eseményt…meg van Vakrandi, eléggé furcsa volt, többnyire Aisu túlbuzgósága miatt kerültem oda. Az első személyhez pontosan az engem is meglepő hirtelen csatlakozás miatt elég későn mentem be, így vele nem sokat beszéltem, bár kitudhattam hol is vagyok épp, az azután következő személlyel a bemutatkozáson kívül nem váltottunk több szó, vele csak szótlanul végig ültük az időt amit beszelegetésnek kellet volna szentelni, majd a hirtelen elteleportálás az igen csak meglepett sőt akkor még a kis gólem is meglepődött…viszont az ottani személye nem is tudtam beszélni a nevét se tudtam meg, ugyan is Aisu hírtelen bújócskába kezdett és őt kellet kajtatnom a park területén egész addig míg lenem telt ismét az idő. Röviden ennyi is történt, végre ismét a fogadóban lehettem ahol megszálltam, de jött ez az üzenet, valami Fesztivált említ benne. Egy Fesztivál kellemes esti kikapcsolódás, de még ez is ahhoz az eventhez fűződik, bár kitudja mi lesz ott, kissé feszengek ezek után emberek közé menni, bár sose voltam túlzott társasági lény, Aisu pedig az ellentétem, bár néha kissé túlzásokba esik egyes dolgok terén, mondjuk mint most, hisz ő még nem fáradt ezt pedig azzal jelzi, hogy iszonyatos tempóban köröz a szobában. Egy ideig figyeltem a gólemet, majd ismét elolvastam az üzenetet a fesztiválról, ott levezetheti az energiáit egy esti séta közben és még én is kijárhatom magamból a mai napot.
~Aisu, mit szólnál ahhoz, ha elmennénk erre a fesztiválra?
Mutatom az üzenetet a kis gólemnek, közben meglepődök saját magamon, hogy ilyesmit lépek önszántamból Aisu beavatkozása vagy nógatása nélkül…
~Jóó!! Nem igazán tudom mi az a fesztivál vagy hogy milyen…De amíg nem kell ebben a szobában lennem és tétlenkednem megfelel!
~Akkor indulhatunk is.
~Rendben!
Így egy kis megülés után ismét úton voltam, még mindig meglepődve a saját döntésemen, a kis gólem izgatott talán túlzottan is. Ismételten abban a parkban vagyok ahova rejtélyes módon kerültem a nap folyamán, majd meg is torpantam már a bejáratnál most ért utol csak az, hogy mire is vállalkoztam most, hisz ez ahhoz az eventhez kapcsolódik kétlem, hogy nyugodtan és egyedül sétálgathatnék itt, de Aisu már lázba jött most már nem lehet visszafordulni, most kivételesen az én hibám, hogy ilyen izgatott nem szeretném letörni azzal, hogy máris haza megyünk, már csak egy útirány kell és elindulni bentebb a bejárattól csak szedjem össze magam végre, hisz lényegében az eddigiek se voltak rosszak csak nem épp az én világom ez. Aisu már most az érkezők között eltud tűnni alig tudom szemmel követni, bár csak egy szavamba kerülne, hogy figyeljen rám inkább megvárom mire észreveszi, hogy ismételten szokásához híven kissé hátul hagyott és előre rohant.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Event]Vakrandi - Page 14 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/1700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Kedd Márc. 04 2014, 16:28

//Desdemona

- Aranyos kis golem!
Rá se lehetett ismerni a parkra, ahol alig ár órája még Shukakuval csónakáztam, és ahol Chanceryvel futottam össze.
Korán esteledett, már hat után feljöttek a csillagok az éjszakai égboltra, felhő sem zavarta meg a pazar látványt.

- Tied a kis jég-gombóc?
Eredetileg a levél szerint csak a vakrandi résztvevői voltak meghívva a fesztiválra, de ahogy azt láttam egész sokaságot csalt ide a fénye és a gyorsan szétfutó híre. Annak ellenére, hogy ma vakrandin voltam, nem igen termett babérokat nekem ez a nap eddig. De legalább Shu boldog volt. Nekem már az is valami, hogy az őt örülni láthattam!

Lámpionok világították meg árusok bazárjaival körbevett utcácskát. A fesztiválozók többsége díszbe öltözött: megannyi kimonós lány és fiú sétálgatott mindenfelé. Kapva az alkalmon magam is így tettem. Most először öltöttem magamra a SAO-ban is a nadrágszoknya-szerű hakamát, és a viselethez tartozó, kabát-szerű haorit.            //ilyesmi
Furcsán éreztem magam benne, de még is örömmel töltött el, hogy kipróbálhatom

- Ne haragudj, hogy ilyen tapintatlanul kérdezek, de te is ott voltál a mai rendezvényen? Azon a vakrandi nevezetűn? - halmoztam el apró kérdéseim sokaságával a tömegből kirívó szép hölgyet, akire jó pár perce már, hogy suta pillantásokat vetettem titkon
- Nem tudom, jártál-e itt még kora-délután, de szerintem rá se ismerni a parknak ezen részére, annyira csodaszép lett!
Nem akartam terhére lenni túlságosan, így közben igyekeztem a bazárra is vetni egy-egy pillantást. A céllövölde és az aranyhal-halászás izgalmasnak tűnt, a finomságok illatára pedig összeszaladt a nyál a számban. Ki akartam próbálni minden finomságot: dangot, manjut, taiyakit, meg az összes többi nyalánkságot!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Csüt. Márc. 06 2014, 16:36

Csaltam >.> Igen, bevallom, elárulom, loptam-csaltam-hazudtam, de csak most az egyszer. Jó, nem ígérem, hogy a jövőben nem fog előferdülni, de most ez a helyzet.
Egész pontosan információkat loptam ki Csan üzenetéből, még mielőtt törölte volna teljesen. A helyzet ugyanis az, hogy hivatalosan nem Bastet a nevem, így vagy senkinek, vagy egy ugyanilyen nevű játékosnak juthatott el maximum az üzenet, de nem hozzám. Csanszeri-hez viszont került, mivel ő is részt vett az egész hercehurcán, csak velem ellentétben ő úgy döntött, hogy nem vesz részt az utóbulin, miután Dzséj bedurcizott azon, hogy hova került a párja (megjegyzem, továbbra is önhibáján kívül).
Mondjuk nem értettem a reakcióját. Miért olyan nagy baj, ha a csaja másokkal is beszélget? :suspect:Elhiszem én, hogy szereti meg ilyesmi, de azért túlzásba nem kell esni.
Lényeg a lényeg, én jönni akartam. Nekem úgysincs párom (nem mintha szeretnék), és jó lesz kicsit gazdimentesen tölteni a napokat. Ha Csan a térképén meg is lesi, merre kószálok, úgyis csak azt látja, hogy a Vakrandi helyszínén, és nem fog idejönni.
Macska képében siettem a parkba, gondolva, hogy nem érdekel az alakom, majd elleszek valahogy. Fiatal koromnak köszönhetően úgyis szóba elegyedhetek bárkivel, sőt, annak a Sznóket kölyöknek is elárulhatom, hogy ki is vagyok valójában. A park szélén azonban érkezett a meglepetés. Méghozzá úgy, hogy elestem.
-Uff...
Emberi hang szökött fel a torkomból, és nem kellett nagy észmunka ahhoz, hogy rájöjjek; mancsok helyett megint hosszú ujjaim vannak. Ami csak egyet jelenthet, de azért biztos akarok lenni a dolgomban. Belenéztem a legközelebbi pocsolyába... bingó.


[Event]Vakrandi - Page 14 View3.php?filename=a1_2014_3_8_ciwtkcienl


Na, akkor már csak a fület és a farkat kell ismét úgy elrejteni, ahogy a legutóbb is tettem. Na nem mintha nagy ördöngösség lenne, de mostanában úgyis épp eléggé megszaporodtak a cicafülűek a játékban. Csan volt az első, de azóta már megjelentek kismillióan, és ez már enyhén szólva is zavaró.
Miután megvoltam ezzel a röpke koncentrációs gyakorlattal is, immár örömtelibben léptem a park területére. Ebben a bőrben mégis csak könnyebb les szót érteni az emberekkel, Csan meg nem fog felismerni, ha mégis erre tévedne.

Egyenlőre nem sokan lézengenek erre, és azokat sem ismerem. Csupán a szőke srácot ismerem meg, Csan vele beszélgetett utoljára, mikor itt járt. A jelek szerint elég elfoglalt, megp ersze bolond leszek magamtól odamenni bárkihez is. Ha tetszem valakinek, az jöjjön ide ;P
Első utam végül a fura yukatás sátor felé vitt. Ha már itt vagyok, ellene megadni a hangulatot, és úgyis egyszer - illetőleg másodszor - vagy ember, ki akarom próbálni, milyen hordani ezeket a cuccokat. Eltelik egy jóóóó idő, mire sikerül segítséggel magamra aggatnom, de utána beállok a tükör elé alaposan megnézni magam.


[Event]Vakrandi - Page 14 View3.php?filename=a1_2014_3_8_v7cxgv9o8c


Majd meglátom később, jó ötlet volt-e.
Most ideje belevágni a lecsóba és körbenézni egy kicsit. És persze meg is éheztem a nagy öltözködésben >.>


A hozzászólást Chancery összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 08 2014, 13:02-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Yurihime on Csüt. Márc. 06 2014, 19:05

Teljesen összezavarodva tántorogtam haza, tulajdonképpen nem is tudtam, mi történt velem abban az egy órában, amíg abban a kávézóban voltam. Barátokat szerettem volna szerezni, de nem hiszem, hogy sikerült, hiszen Alex-sama már a barátom volt, Danee-sama és Snowcat-sama pedig... őszintén szólva, nos, roppantul különös emberek voltak. Különösen Snowcat-sama, aki nagyon furcsa dolgokat mondott nekem, és képtelen voltam kiigazodni a szavain. Megszólalni sem tudtam igazság szerint, hiszen nem is tudtam, mit mondhatnék. Csupán azt éreztem, hogy a bolondját járatták velem, és ez nem volt jó érzés Sad Nem hinném, hogy sikerült velük barátságot kötnöm, ami kissé csalódottá is tett. Biztosan az én hibám volt, nem voltam elég kedves, vagy... nem is tudom, mi lehetett az elvárásuk velem szemben Embarassed Jobb lett volna, ha el se megyek, akkor nem bántottam volna meg senkit Sad
Egész nap azon voltam, hogy kiverjem a buksimból ezeket a zavaró gondolatokat, de csak akkor sikerült, amikor az üzenetet jelző boríték felvillant a szemem sarkában. Hiszen a fesztivál híre felvillanyozott, ritkán vettem részt ilyesmin, de akkor mindig nagyon élveztem a forgatagot, a vidám arcokat, és legfőképpen a tűzijátékot, mely az este fénypontja volt mindig. Lelkesen vetettem bele magam a készülődésbe, a délelőttöt elfeledve minden gondolatomat az töltötte ki, hogy kiválasszam a legszebb yukatámat, a legmutatósabb masnit a hajamba, és azon járt az eszem, hogy vajon ki mindenkivel fogok ott találkozni. Széles mosollyal az arcomon siettem végig az utcákon, egyetlen percet sem szerettem volna elmulasztani. Csak miután odaértem, és a bódék sora körül vett, akkor ébredtem rá, hogy mindig másokkal mentem eddig fesztiválra, most viszont nem volt mellettem senki. A felismerés egészen letaglózott, az ismeretlen helyzet kétségbeejtőnek tűnt. Mit fogok tenni egyedül? >.<" Segítségkérő tekintettel pillantottam körbe, hátha történik valami csoda... de nem történt, így eleinte bizonytalan, majd egyre szaporább léptekkel indultam előre, céltalanul. Sietségem és zavarodottságom meg is bosszulta magát, hiszen egy óvatlan pillanatban összeütköztem valakivel, és a saját lendületemnek hála kibillentem az egyensúlyomból. Halk sikkantással kísérve estem a földre, de annyi lélekjelenlétem még maradt, hogy bocsánatot kérjek, noha fel nem néztem még.
- S-sajnálom, figyelmetlen voltam! Kérem, bocsásson meg! >.<" - hadartam félénken, mígnem össze nem szedtem a bátorságom, hogy felpillantsak a minden bizonnyal haragos áldozatomra.
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/1500[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Márc. 06 2014, 19:19

Fesztivál

Jó volt találkozni a lányokkal, talán változott a véleményem velük kapcsolatban, ámbár sajnos nem azért voltam jelen, hogy velük jóba legyek, hanem hogy egy új ismeretséget kötve akár egy szorosabb kapcsolat is kialakuljon köztem és a másik fél között. Ez nem sikerült. Nyilván erre nem lehetett elég tíz perc, de sajnos ez a próbálkozás már ott kudarcba is fulladt, hogy olyan lányok ültek velem szemben, kiket már ismertem, sőt kiknek már barátjaik is voltak.
A napom további része így eléggé vegyes érzelmekkel és gondolatokkal telt el. Mikor örültem, hogy jóba lettem RenAival és Mirikával, mikor pedig átkoztam, hogy miért is foglalták ott a helyet. Nem volt ez így jó és a kora esti meghívó is újra elgondolkodtatott ezekről.
A délutáni programjaim közé tartozott még, hogy elmeséljem Leanak, hogy hol is töltöttem a délelőttöm. A lány szerencsére nem űzött gúnyt belőlem és nem szórakozott rajtam, ámbár szigorúan meg is kértem, hogy ezt ne mondja el másnak. Talán csak ő ösztönzött arra, hogy menjek vissza a tűzijátékra, a fesztiválra. Nyilván persze az ő oldalán, ám látszott a szemeiben a rafináltság, s hogy ott is hagyott a helyszínen magamra. Mint egy rossz nővér, ki a maga módján segít. Csak kuncogtam, hisz nem tehettem mást, majd néztem körbe a már ismert parkban. Bódék, árusok, csokik, s cukrok, semmiből sem volt hiány. Pár aranyért egy nagyobb vattacukor, majd került az az arcomhoz a kelleténél közelebb, hogy belém jött valaki. Az érintett a földre került én pedig az arcomat töröltem. A hangja ismerős volt és a sűrű bocsánatkérése is.
- Ne kérj ennyiszer bocsánatot Hercegnő, mert akkor nem fogsz, mikor biztosan kéne. – öltöttem a nyelvem a földön fekvő lányra, majd nyújtottam a pálcát a cukorkával – Vattacukrot?

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Event]Vakrandi - Page 14 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi2601/2700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Márc. 07 2014, 12:04

Nos, nem pont arra gondoltam, mint amit Norika tett, ám ezek szerint az én fantáziám sokkalta perverzebb, mint az övé volt... vagy csak nem értette a célzást... esetleg nem fogta fel, milyen kevés időnk van játszadozni. Igaz utóbbi, mint arra fény derült, fölösleges aggály volt, egyszer csak azt vettem észre ugyanis, hogy már lejárt a tíz perc, és még senki sem jelent meg, hogy szétválasszon minket. Ez felettébb örömteli volt, így nem csak arra jutott időnk, hogy jól eláztassuk egymást a tó vizével, de a felszín alatt hamarosan izgalmasabb irányba fordítottam kettőnk várva-várt kis találkáját, és nem csak kézzel :]
Hogy is mondjam... kielégítő véget ért számomra ez a vakrandi, ám egyszerre vallottam magam szerencsésnek és szerencsétlennek is, elvégre hiába ismertem meg egy tündéri idomár-sárkány duót, hiába cselekedtem meg a mai jótettemet Cica-chan felvidításával, és hiába idegesítettem fel egy beképzelt csitrit, nem feltétlenül ezért jelentem meg. Sőt, még csak nem is azért, hogy egy gyors menetet letudjak Norikával, de ez legalább némi kárpótlást jelentett az új, meghódítható leányok hiányáért. Ettől függetlenül nem mondhatom azt, hogy rosszul éreztem magam, épp ellenkezőleg. És mint délután kiderült, még nincs is vége, bár a setting alapján illett volna Szophie kíséretében megjelennem. Mégsem így tettem, hiszen elég volt az hogy én tudtam, kedvesem is ott volt, fordítva talán nem lett volna annyira kedvező... és... talán nem árt, ha ezt a fesztivált kivételesen nem az ő társaságában élvezem :] Szokásosnak mondható, ámde köpenymentes öltözetemet öltöttem magamra, így a hanyag elegancia parfümjébe burkolva lépkedtem végig a bódésorok között, zsebre dugott kézzel. Kellemes társaságra vágyva fürkésztem a szememmel a környezetemet, de egyelőre a szép yukatába öltözött hölgyemények közül egy sem keltette fel az érdeklődésemet, vagy éppenséggel férfitársaságuk is akadt. Na de hátha akkor, ha befordulok ezen a sarkon... :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Szophie on Pént. Márc. 07 2014, 15:44

- Végre.
- Paróka.
- Most pedig induljunk.
- Női ruha.
- Mégis hova tűntél így el?
- Nőstény farkas?
- Indulhatunk mobozni, ugye?
- Megkérdezhetem, kik láttak téged így?
- Helyes, akkor irány a tizenkettedik szint.
- Egyáltalán mi vezérelt, amikor ezt felvetted. - felnevettem.
- Hogy beolvadjak. Akkor indulunk?
- Mi? Hova?
- A többi nő közé.
- Nem-nem, hova megyünk?
- Csak úgy tíz perce beszélek erről.
- Miről?
- Semmi-semmi. Ettél már jégpillangót?
- Tessék?
- Hagyjuk.
- Jó.
- Mobok?
- Rám fér egy kis pusztítás.
Így aztán, miután egy különös mezőn végre megtalálta pet a gazdát, elindultunk vadászni. Azt hiszem, hirtelen elteleportáltak minket. Persze nem lett volna egyszerűbb hangosbemondón közölni, hogy vége az eseménynek. Nem, ők inkább teleportálnak el minket. No mindegy.
Éppen egy farkas falkával végzett az én magányos farkasom, amikor üzenetet kaptam. Kettőt is. Ugyanaz szerepelt mindegyikben, csak az egyik valami.. Veronikának szólt. Különös szemmel méregettem Vezért, de nem szóltam egy szót sem. Szóval Veronika. Hehehh..
És abban a pillanatban döbbentem rá valamire... Falat! ><" Elhagytam. A sajátaándék gggyíkocskámat.__.
- Izé..
- Mi volt benne?
- Észrevettél valamit?
- ???
- Gyík..
- Ohh, csak nem megszabadultál végre tőle? - lelkendezett.
- Ööö.. nem. Mindegy is. Nincs kedved egy pet-gazdi kapcsolat erősítő programhoz? - kérdeztem hirtelen. - Szerintem jót tennének köös kikapcsolódások.
- Felejtsd el!
- Na! Kérlek, kérlek, kérlek, kérleeeek! - néztem rá esdeklón.
- Jó. - adta meg magát egy sóhajjal. Valahogy ez most egyszerűen ment.
- Akkor megyünk fesztiválozni! - ujjongtam. És talán Falat is arra lesz valahol.>.<
Így kerültünk este a tömegbe, a kandírozott almás bódé elé egy táblával, miszerint egy eltűnt gyíkot keresünk, nevén Falat.O.o Persze keresés közben lehet almát enni. Ez csak természetes..
Ohh.. és yukata? Ugyan, ilyenről még nem is hallottam. Csak pislogtam a többieket elnézve.
- Ez valami különös rituálé? - kérdeztem Vezért.
- Igen. És tüzet raknak, és azt körbe fogják táncolni..
- Ténylrg? :O *-*
- facepalm

_________________
[Event]Vakrandi - Page 14 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi7666/7700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by RenAi on Pént. Márc. 07 2014, 16:12


- Fesztivál -

Furcsán éreztem magam a randik után… egyrészt bántott a lelkiismeret, másrészt volt aki be sem jött hozzám… és ekkor gyenge pillanatomban, magam sem értem pontosan miért is… de unaloműzésként meginterjúvoltam saját magam. Nah ez vagyok én. Gondolhatják egyesek hogy szánalmas, de legalább tudom hogy pasinak helyesebb lennék, okosabb és egy igazi troll… bár lehet csak én éreztem magam annak és igazam.. izé igaza volt.. de már mindegy is. Azért voltak jó pillanatok, örültem hogy összefutottam Peter-el, így végre tisztázódott egy régi, múltbeli atrocitásunk is, és kellemes hangulatban váltunk el egymástól. Egy óra volt csupán, mégis olyan sok dolog bele fért, szinte hihetetlen, nem tudom talán… kicsit olyan volt az egész mintha csaltak volna az idővel…

Haza baktattam hát, és nem tudtam magammal mit kezdeni. Küzdőtérre már nem volt értelme menni, küldetést szintén nem tudtam vállalni, sütve, főzve megvolt… köhöm… úgy ahogy. Majd este hatk után üzenetet kaptam, meg is lepődtem, ilyenkor már nem szoktam. Az üzenet tartalma szerint várnak minket vissza egy kis ünnepségre. Rögtön felcsillant a szemem, imádom az ilyen rendezvényeket, főleg hogy a tiszteletünkre, huhuuu *-* Éreztem hogy ott a helyem. Gyorsan írtam egy pm-et Jin-nek, melyben megfogalmaztam hogy szeretnék vele ott találkozni, tök jó lenne egy ilyen eseményen randizni, szinte már látom miként együtt szaladgálunk standról, standra hol az édességekhez, hol pedig az ügyességet megmérettető feladatokban veszünk részt. Majd a nap végén egymás karjaiban nézzük a tüzijátékot, már ha lesz. Remélem lesz. ><

Nem tudtam mit vegyek fel, szépen fel akartam öltözni, miközben vártam a válaszát. Vele ténylegesen randiznák, a többiek nem érdekelnek úgy… ők csak vannak, havernak és barátnak, vagy épp ellenségnek, Hermit… ha jól emlékszem a nevére. Kíváncsi vagyok vajon Ő is ott lesz-e… egyszerre szeretném, ugyanakkor valahol nem, mármint nem szeretném hogy tönkre tegye az estémet, de ha tudom én szívesen megkísérlem az övét, ha már bohócot csinált belőlem. Bár valahol a saját magam butaságának is köszönhetem, de tény hogy én tényleg csak új barátokat akartam szerezni, erre igencsak furán sült el a nap azon része… remélem az estém jobb lesz. Tavasz váró buli! Imádom a tavaszt és a bulikat is. Fel vagyok pörögve, szinte percenként nézem hogy írt-e vissza Jin szerelmem… de még semmi… lehet lefeküdt picit pihenni. ><”

Majd egy óra alatt elkészültem és meg is érkeztem a parkba, amely most gyönyörű sőtétlő színekbe öltözve a standok megvilágításába burkolva hemzsegett a résztvevőktől. Tehát elkéstem. >< Már mindenki megjelent szinte… sőt csodálkozom hogy ennyien vannak… hisz… nem tűnt úgy abban az egy órában hogy ilyen sokan lettünk volna, bár lehet csak nem került mindenki sorra.. sőt biztos is. Beérve a tömegbe elámulva néztem a standokat, és vártam hátha csoda történik és Jin mégiscsak megjelenik. Volt egy stand ahol olcsón yukatát lehetett bérelni, még szép hogy kihasználtam, pár pillanat alatt meg is találtam a hozzám illőt, mármint amiben jól is éreztem magam. Olyan rég volt rajtam ilyen utoljára, kicsit bajlódtam a felvételével, de a végén azért csak győzedelmeskedtem. Immáron alkalomhoz illő öltözékben folytattam az estét, egy kandírozott alma után, megpillantottam egy standot ahol mini tűzijátékot lehet venni. Be is szereztem párat. A tömegből kissé kiszabadulva, lecsendesülve a zsinattól találtam egy nyugodtabb helyet, a bódék mögött nem sokra volt a tó, aminek partján leguggolva, már amennyire a yukatám engedte, gyújtottam meg, és mosolyogva néztem ahogy izzó fénnyel gyulladt meg a kis csillagszóróm. Csodálom hogy tűzijátéknak hívják, de attól független szeretem ezt a fajtát mert hangulatos, és a kinti.. mármint arra emlékeztet amikor még kint összegyűltünk páran barátok. Jó volt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi6908/7300[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Jun on Pént. Márc. 07 2014, 20:31

Mialatt szépen lassan mindenki a helyszínre szállingózik lassacskán már az összes szórakozási lehetőség, és stand felépül, és üzemel is. Kellemes illatok lengik be a parkot, ahogyan sétálgattok biztosan hívogatóak számotokra a játékok, vagy ha azok nem is, néhány apró emléket biztos vásároltok magatoknak. De mi értelme van annak, ha egyedül nézelődtök? Ki lesz az aki majd segít választani a hajdíszek vagy állatmaszkok közül? Vagy aki ott lesz melletted és segít az aranyhal halászat rejtelmeit elsajátítani, hogy nyerhess egy aranyos állatkát? Hát ezt a valakit magatoknak kell megtalálnotok. Van aki már előre gondolkodott és partnerrel vagy akár partnerekkel együtt érkezett. Viszont biztos akad olyan közületek aki egyedül, magányosan tengeti a fesztiválon eltöltött idejét.

Az előző résszel ellentétben most kicsit más a helyzet, itt a lehetőség arra, hogy saját magatok találjatok partnert akivel ismerkedhettek. Két-három fős csoportok is kialakulhatnak, ha gondoljátok. Bármivel elszórakozhattok, ugyanis minden megtalálható itt amit csak el tudtok képzelni. Tűzijáték majd később lesz, jelzem melyik körben :3

Ha valaki szeretne becsatlakozni nyugodtan megteheti, illetve majd jelezzétek reagjaitok felett, hogy kivel léptetek éppen akkor kapcsolatban, hogy tudjuk, hogy ki kit szúrt ki :3

Határidő: Március 14. Innentől már annyit írhattok amennyit szeretnétek

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi3984/4100[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Márc. 08 2014, 12:57

[Michi]

Magam elé tekintek, keresve a kijáratot ebből a kócerájból, így nem vehetem észre, amikor elkomorodik a testvérét illető kérdés hallatán. Feltett szándékom, hogy ne vesztegeljek itt tovább, mert ki tudja mikor rabol rám újra az a debella nőszemély, ráadásul szeretném végre Mirikát is megtalálni. Ugyanakkor ígéretet tettem az imént ennek a hölgynek, hogy testőrévé szegődöm és elkísérem, igaz azt nem említettem, hogy hazáig. Ha már megyünk egy darabig, akkor nem mindegy, hogy két utcával tovább-e vagy sem?
- Felajánlanám szolgálataimat és hazakísérném kegyedet. Illetlenség lenne csak úgy magára hagynom Önt, élvezem is a társaságát, ami azt illeti, azonban őszintének kell lennem. Keresek valakit, így nem időzhetem soká. Remélem megérti. - Nyilván megérti, hisz ő eddig sem akart tőlem semmit, én akaszkodtam rá. Őszinteség mindenek felett, s bár nem mondtam meg neki konkrétan, hogy a kedvesemet keresem, azért sejtheti, hogy nem a postást hajkurászom. Ugyanakkor azt sem szeretném, hogy most hirtelenjében merő udvariasságból visszautasítsa az ajánlatomat és egyedül kelljen hazamennie, rossz szájízzel. Így hát ismét beszélgetést igyekszek vele kezdeményezni.
- Addig is, míg sétálunk... Meséljen nekem kérem magáról. Mit érdemes tudni Önről? Régóta rovom a Kezdetek városának utcáit, de még sosem hallottam ezt a nevet: Ashikava Michihiro. Hol bújkált eddig?

Fesztivál
[Mirika]

Pár órával később...

- "A fesztiválon megtalálsz" - olvasom az első üzenetet fennhangon, és a megkönnyebbülés kellemes érzete tölt el. Hát végre megkerült. Miután eleget tettem kötelességemnek Micihihiro kisasszonnyal kapcsolatban, visszatértem a vakrandi helyszínére. Mirikának azonban hűlt helye volt, pedig még ahhoz is összeszedtem a bátorságot, hogy a debella nőszemélynél kérdezősködjek utána. Valami olyasmiről blablázott, hogy mindenki elteleportálódott egy külső helyszínre, onnan pedig bizonyára hazament, vagy máshol folytatta a randevúját. Máshol. Valaki mással.... pale Lehet ezért nem jött semmi reakció arra, mikor a Voice tornyának azt a bizonyos ablakát dobáltam kaviccsal? Nem, továbbra sem vagyok féltékeny! ˇ^ˇ Különben is, találkozni szeretne velem, úgy tűnik hogy ha eddig haragudott is rám, mostanra megenyhült, hiszen ő maga tájékoztat a hollétéről.
Na de lássuk azt a másik üzenetet is! Áhhám, szóval ez az a fesztivál. Akkor ide szépen kell öltözni, igaz? Ha ez is olyasmi lesz, mint a tradicionális japán ünnepek, akkor ki kell csípnem magamat, na meg Mirit amúgy is illenék lenyűgöznöm azok után, hogy elrángattam magammal. Rolling Eyes Legörgetve a ruhatáramat először azon a fehér öltönyön ragad meg a figyelmem, ami mindent elindított kettőnk között. Azonban egyrészt rossz emlékeket is ébreszthet bennünk a tragikus bál után, másrészt nem elég kényelmes öltözet egy fesztiválra. Vegyek fel kimonot kivételesen? Hmm, vajon mit vehet fel Kana? Hozzá kellene öltöznöm. Biztos valami rózsaszín cukiság lesz rajta, amiben a nyálasképű fiúkáknak tetszhet wtf Akkor viszont én sem viszem túlzásba, legyen valami praktikusan elegáns, ahogy Alex mondaná. És most irány a fesztivál!

Ám akárhogy keresem a lánykát, ebben a vásári sokadalomban képtelenség bárkire is ráakadni. Mindenesetre vásárolok két pohárka frissítőt, hogy ha végre szembetalálkozunk, akkor máris meglephessem vele, de kezdem elveszíteni a reményt. Így hát nincs más választásom, a rendszer adta lehetőségekhez folyamodok, s nyomkövetés híján a minimapomon kezdek kutakodni utána. Még szerencse, hogy rajta van a barát listámon, így mintha gps-t használnék, úgy iramodok meg a villogó piros pötty után.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Michiko on Szomb. Márc. 08 2014, 15:35

Láttam én is, hogy valamit vagy valakit vár, esetleg időre találkozna valahol máshol valakivel? Az biztos volt, hogy nem tudott maradéktalanul rám figyelni, ami épp nem is jött rosszkor. Nem akartam volna arról beszélni, hogy Niisan merre van. Valahol legbelül azt akartam, hogy ne legyen itt, és jó érzéssel töltött el, hogy én viselem az ő sisakját. Szavai nem értek váratlanul. Éber tekintettel időztem el a szemébe lógó fürtjein.
- A felajánlást elfogadom. ^^ Annál is inkább mert a közeli fogadóban szálltam meg. Persze csak ha önnek nem esik túlságosan ki az úticéljától. Embarassed Nem szeretném ha miattam elkerülnék egymást az ismerősével. Smile -
Nem bontakozom ki a karjából, továbbra is marad a karom az ő karja közt. Olyan ez az egész, mint egy európai út. A körülöttünk lévő házak is a nyugat középkorát idézik fel, ez a fiú pedig félig meddig onnan is származik. Ráadásul nagyon nyugatias viselkedésű. Tetszik a helyzet, nem érzem kínosnak és ez valahogy meglepő is, hiszen egy nem megszokott szituációban vagyok. Nem tudom mit kéne tennem, vagy hogy mi lenne most a helyes. Azonban a fiú kedvessége és őszintesége felülírta aggályaimat. További szavai azonban megint csak meglepnek. Zavarba is jövök, talán el is pirulok, ahogy félre fordítom a fejem és feltűnően próbálom kerülni a tekintetét.
Habár utólag belegondolva, nem is mondott semmi olyant. :opps:
- Csak nemrég kezdtem a játékot. Nem bujkáltam. Embarassed - Majd szabad kezem a számhoz emeltem és japános pirulással szólaltam meg újfent, tenyerem rejtekéből.
- De kérem hívjon Michikonak. Surprised
Hogy hívhatom önt cserében?
-

_________________
[Event]Vakrandi - Page 14 Prussia5aedd

szint 10:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 10 +4
Kitartás: 5
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
Michiko
Michiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2014. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi35/500[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (35/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Márc. 08 2014, 17:14

[Michi]

- Miattam ne aggódjon, kedves Michiko! Rendelkezzen velem bátran! - Olyan fejet vágok, mint amikor a kisgyerek jóllakottan teszi le a kiivott tejes bögrét. Elégedett vagyok magammal, érzem, hogy nyeregben vagyok és nem is igazán a flört, hanem a beszélgetésünk stílusa, kelleme az, ami felvillanyoz. Igazán kedvelem, ha értékelik az udvariasságom és nem avítt sznobizmusként tekintenek rá. Tudom, hogy a 21. század derekán már nem olyan menő, ha valaki ilyen arisztokratikus módon viselkedik, mint én, ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy ez az énem nem egy újabb bohóc álarc, amit csak úgy leemelek a polcról. Mivel teljes mértékben biztos vagyok magamban és abban, hogy hűséges tudok maradni a kedvesemhez, ezért könnyedén tudom felvenni az ismerkedés ritmusát. Ha most véletlenül meglátna minket Mirika és féltékenykedve elém állna, akkor is meg tudnám őrizni a hidegvérem és nem kezdenék el hisztérikusan mentegetőzni, hiszen nincs is miért. Tiszta a lelkiismeretem.
- Az Anatole megteszi. De hogy érti azt, hogy csak most kezdte a játékot? Talán Ön is a későn indult szerver hibernációjának esett áldozatául? Rettentő kellemetlen lehet belecsöppenni egy már kiforrottnak látszó világba teljesen kezdőként. - Akárcsak Ayato.... a céhtársam is bajlódik az akklimatizációval, neki is nehezen megy a beilleszkedés. Sokszor napokig nem is látom, a toborzása óta nem is nagyon beszéltünk. Legalább az a tudat vigasztal, hogy jó helye van a Limenben, megtalálta a szakmáját a fegyverkovácsolással és a szórakozását is a velünk való zenéléssel. - Már értem akkor, hogy miért jött ide ismerkedni. Végül szerencsével járt?
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Márc. 09 2014, 17:50

RenAi


Ingattam a fejem, egyre gyakrabban, pedig nem voltam túlságosan válogatós, legalábbis a külső tulajdonságok tekintetében. A belső meg legfeljebb annyira érdekelt, hogy elérhessem az általam kitűzött célokat, legyen az például a barátságkötés, némi vigasztalás, egy kis bosszantás, vagy esetleg egy kaland. Jobban érdekelt volna, ha nem lenne már lelkitársam, de így, hogy Szophie velem van, már nem volt feltétlenül érdekem a szükségesnél jobban feltárni egy-egy lelket. Ami azt illeti, eddig sem azért tettem, mert kerestem volna, csupán akkor jobb szórakozásnak tűnt, mint most. Az ilyen irányú tevékenységemet inkább arra fordítom, hogy Csillagomat minél jobban megismerjem :]
No de vissza a sétámhoz, mely egyre jobban közeledett a tóparthoz, és így egyre kevesebb volt az ember is. Az ember ilyenkor azt gondolná, hogy csökken az esélye, ám én jól tudtam, hogy talán még cseppnyi növekedésre is számíthattam, hiszen egy-egy magányos séta igen könnyen vezet ide valakit... mint engem is. És lám, nem voltam vele egyedül, hiszen látóterembe bekúszott egy fénylő, csillogó jelenség. Könnyen magára vonta a figyelmemet a tűzijátékot tartó yukatás lány, különösen azért, mert káprázatos látványt nyújtott, ahogy a szikrák megvilágították bájos arcát. Megtaláltam, akit kerestem :]
- Nem sok magányos, a tömegtől félrevonuló emberrel találkozni egy fesztiválon... Különösen, ha ilyen gyönyörű lányról van szó, mint amilyen te vagy, Ai-chan :] - szólítottam meg a közelébe érve, majd az utolsó pár lépést is megtettem, hogy melléje álljak, és együtt csodáljuk a csillagszórót - Téged mi vett rá arra, hogy egyedül töltsd az időd? - kérdeztem lágyan rámosolyogva, miközben azon töprengtem, hogy vajon most felismer-e, vagy esetleg újra üresfejű, butuska lánynak tetteti magát, hogy elfedje feledékenységét :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Desdemona on Vas. Márc. 09 2014, 19:24

//Danee//

A gólem elnézelődött a park elejében, nem mert messzebb merészkedni, de azért látható volt rajta, hogy nem győzi kivárni azt hogy utána menjek, de most az egyszer szándékomban áll megvárni azt, hogy észre vegye magát és rájöjjön miért is várok egy helyben őt figyelve. Kicsit talán túlzottan lekötött Aisu figyelése, így kissé összerezzentem mikor is valaki hozzám szólt, mármint csak következtetni tudtam arra, hogy hozzám beszélnek, mivel Aisun kívül más gólemet nem igen látok a környéken. Egy pillanatra az illetőre néztem majd vissza a gólemre, a pillanatnyi meglepettségen kívül semmi más reakciót nem mutattam, majd a kérdésére válaszképp csak biccentettem egyet nem mondtam semmit és ismételten csak a kis gólemre figyeltem, mivel egy pillanat is elég neki, hogy galibát csináljon. A hirtelen jött „beszéd” partnerem csak folytatta a társalgást és végül csak arra kényszerültem, hogy rendes választ adjak, részemről lenne tapintatlanság, ha ismét letudnám egy bólintással.
-Igen, mondhatni részt vettem rajta…
A mondatot végül csak elharaptam, nem kívántam részletezni bármit is egy olyan személynek akinek a nevét se tudom.
-Tényleg nem lehet a parkra ismerni…De elnézést, nem hallottam a neved.
Ha már akadt társaságom Aisun felül akkor csak jó volna tudnom a nevét is, és mivel ő volt aki megszólított nem én vagyok arra kötelezve, hogy kezdjem a bemutatkozást, közben Aisu is visszajött hozzám, bár igaz csak azért, hogy panaszt tegyen amiatt, hogy még nem indultunk el bentebb a parkban és miért nem nézünk szét jobban.
~Desdemona, miért nem megyünk? Ez kivételesen a te ötleted volt, akkor miért nem megyünk?
~Arra vártam, hogy vissza gyere és ne előttem menj. Most pedig vársz még egy kicsit, amúgy sincs semmi okunk a rohanásra.
A kis gólem csendes maradt és teljesen figyelmen kívül hagyta az illetőt akit társaságul kaptunk, ez kicsit meglepő pedig mindig azzal kezdeni, hogy szemügyre veszi kivel is áll szemben vagy épp én kivel állok szemben, viszont most csak a fesztivál érdekli, hisz még neki ez az első, bár attól lehetne türelmesebb is.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Event]Vakrandi - Page 14 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/1700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by RenAi on Hétf. Márc. 10 2014, 21:12

Tachi

Nem tudom, de remélem hogy jó döntés volt mégiscsak kijöni. De hát meg lettem hívva, és igaz furcsán alakultak a randik fejleményei, de most itt a lehetőség az igazi szórakozásra. Elalélva tekintettem végig a bódékon, egyszerűen minden fellelhető itt amit csupán el tudtam volna képzelni, sőt talán annál is többet. Az alma ízletes volt, és az illatok újabb és újabb standokhoz csábítottak, de tudtam, nem ehetek most sokat, nem lenne szép látvány a gömbölyödne a yukatám a pocakomnál…>.> Tehát megkíséreltem visszafogni magam, és beérni csupán azzal az egy darab kandírozott almával. Egyre sűrűbben néztem az üzenetlistámat, remélve hogy Jin írt, és csupán nem vettem észre… de még semmi. Lehet talán el sem jön? QQ De nem ülhetek mindig csak otthon, és nem egészséges az sem ha csakis küldetésekre és küzdőterekre járni, néha kikapcsolódni is kell. >< És úgy nézem ez a nap arra lett szánva. o/

Megvásároltam pár csillagszórót, mindig is szerettem. És külön élveztem hogy itt is találok olyan dolgot ami ha csak egy kicsit is, de köt a kinti világhoz. Nosztalgikus volt, igen az. Felelevenedtek bennem az emlékek miként szórakoztunk mi is a barátnőimmel, és az osztálykirándulásokon. Hiányzik, igen hiányoznak, de nem fogok szomorkodni. Bár ha kijutok nem biztos hogy a szemükbe merek majd nézni, sosem godoltak volna rólam ilyesmit… >< és nem hiszem hogy elhinnék hogy véletlen jutottam be, sőt ha kijutok az még azt is jelenti hogy végig is vittem. >< Whee >< Kizárt hogy tisztára tudjam mosni magam előttük. QQ De most itt vagyok, és ezzel kell foglalkoznom. Jó kicsit vissza emlékezni, de nem szabad hogy rabul ejtsenek a vágyak… legalábbis olyan vágyak amiket még jó pár szintig nem teljesíthetek.

Kiértem a tópartra, nem sokan voltak erre… csupán pár kósza csónak csatangolt a vízet óvatosan szelve, de a benne ülő személyek hangjai még messze voltak. Leguggoltam, és pár kattintás után sikeresen meg is gyújtottam a csillagszórót. Lehet butának nézni, de ilyen apróságoknak is tudok örülni. Úgy ám ^^ Gondolataimba és a csillagszóró látványába bele merengve egy furcsa ám ismerős hang csendült fel a semmiből. Fel sem tűnt hogy már nem vagyok egyedül. Alig észrevehetően összerezzentem, ugyanakkor amint tudatosult bennem hogy nincs okom az ijedségre, elmosolyodtam és a fiúra emeltem a tekintetem.
- Hikk… Szia Tachi. Nem érdemlek én ilyen bókokat. – Fordítottam el a fejem és vakartam meg az arcomat, nem mondom hogy nem esett jól, de nem szerettem ha Jin-en kívül más is bókol nekem. Furcsán érzem magam tőle… Hisz engem csupán az Ő szavai érdekelnek, ugyanakkor mégsem szeretnék bunkó lenni másokkal szembe, így kénytelen vagyok elfogadni azokat. Majd jött egy nem várt kérdés. Hirtelen nem tudtam mit válaszoljak rá, hiszen nem zavart hogy egyedül vagyok, de nem kerülöm más társaságát sem, ugyanakkor tény hogy Jin-re várok, még mindig és reménytelenül… kicsit szomorú vagyok hogy még nem válaszolt de lehet csupán fáradt, akkor viszont inkább pihenjen nem kényszeríthetem rá semmire sem. Én viszont jól akarom magam érezni. Szórakozni akarok, élni és új barátokat szerezni, akiket bemutathatok majd neki is, remélve hogy majdcsak nyit valamicskét másokra is.
- Izé.. a páromat várom. – Fordítottam el a fejem enyhén lehajtva. Nem szomorúan, kissé csalódva ugyan, de nem szomorúan. Nem  szeretek szomorkodni, szomorkodjon az akinek jól esik, az nem jó dolog így nem is engedem meg magamnak.
- De attól még szívesen látlak, legalább bemutathatlak neki. ^^ - Bár félő hogy nem biztos hogy szimpatizálni fognak, de azért hátha. ^^ Majd átnyújtottam egy csillagszórót Tachinak is, ne csak egyedül pirománkodjak itt. :3

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi6908/7300[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Michiko on Hétf. Márc. 10 2014, 22:35

Annyira kedves volt ez a férfiú. Élveztem is a társaságát. Ahogy magam is a szüleim kissé régiesnek mondható stílusa mellett nőttem fel, és nem volt lehetőségem a saját korosztályos beszédstílusát megtanulni, úgy ő is egy kicsit a hozzám hasonló modorral szólítva meg, egészen lenyűgözött. Nem éreztem magam kívül állónak. Olyannak, aki nem ott lakik, ahol a többiek. Niisan is másmilyen volt mint én, és nem csak azt értem ezalatt, hogy én lassú voltam. Jóval lassabb voltam, mint bárki más a környezetemben. Nem, ez nem zavart. Az zavart csak, amikor Niisan olyan szavakat használt, amiket nem értettem. Nem egyszerűen csak furcsák voltak a hangzásuk miatt, hanem ténylegesen nem értettem a jelentésüket. Amikor meg rákérdeztem néha olyan gorombán tudott reagálni. "Jaj, hogy még ezt sem tudod? Hol élsz te?" Nem haragudtam rá, mert hát apa is mondta, hogy Niisan még gyerek. Megértettem. Ám sosem tudtam megérteni, hogy miért nem tudja hol lakom. Ugyanott ahol ő. Pontosan azon falak közt, csak én nem megyek ki az utcára.
A fiú szavaira félszegen bólintottam.
- Ahogy megtudtam pár embertől, akit megkérdeztem, úgy hiszem ez áll fent. Csak nemrég kezdődött számomra a valódi játék. Smile De nem panaszkodom, sok kedves emberrel találkoztam már. ^^
És már van is egy barátom.
-
További mondatára azonban borúsan válaszoltam csak. Közben nyugalmas tempóban haladtunk előre.
- Sajnos a mai nap nem éreztem jól magam. Azért jöttem, hoyg sok embert megismerjek, de túl sokan voltak és megijedtem. -
Lesütöttem a szemem. Talán most ki fog nevetni. cslódnék benne, de ha belegondolok, az emberek nem szoktak megijedni, amikor sokan vannak körülötte, nem? Én viszont nem tudtam mi tévő legyek és inkább otthagytam az eseményt.
Ha mégsem nevetett ki, akkor újfent rászegeztem barna szemeimet és egy halovány mosoly kíséretében szólaltam meg.
- De mégsem volt a mai nap felesleges. Megismerhettem önt, Anatole san. ^^ -
Lassan már már körvonalazdni látszott a fogadó ahol megszálltam, Hiszen mondta már, hogy közel lakom.
- Itt jó lesz, köszönöm.
Adja át üdvözletemet az ismerősének, és kellemes kikapcsolódást. ^^
Köszönöm, hogy elkísért, igazán hálás vagyok. Smile
-
Majd megfordultam, ha Anatole sannak nem volt semmi közleni valója felém. Azt hiszem el is fáradtam. Ledőlök kicsit.

//Köszönöm a játékot Anatole san /o/ //

_________________
[Event]Vakrandi - Page 14 Prussia5aedd

szint 10:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 10 +4
Kitartás: 5
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
Michiko
Michiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2014. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi35/500[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (35/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Márc. 11 2014, 01:02

Figyelmesen hallgatom a beszámolóját és arcom elkomorodik kissé, mikor kiderül, valóban jól sejtettem lemaradottságának miértjét. Nem sikerült erre a gondra még magamnak sem megoldást találnom, nemhogy kész "mentőcsomaggal" álljak elő a leányzónak. - Egy dolgot tanácsolhatok, kedves Michiko: ne zárkózzon el a külvilágtól! Ismerkedjen csak bátran, de apránként. Ez a nagy dömping, ami itt ma lement, valóban nem kedvez az Ön szende természetének.
Hízelgő szavai hallatán csupán elmosolyodok, nagyon nyálasan és mézesmázosan hangozna, ha azt válaszolnám "Ó igen, én pedig megismerhettem kegyedet". Nah nem, ez azért túlzás lenne. Hiszen nem ismerkedtünk össze igazán, csupán tudjuk most már egymás nevét. Ennél azonban többről is tájékoztathatom. Menümet lehívva rákeresek gyorsan a nevére a rendszerben és el is küldöm neki a vakrandira kifejlesztett névjegyemet a megfelelő koordinátákkal és információkkal ellátva. - Ha bármikor beszélgetőtársra vágyna, szeretne osztozni a lélek terheiben, vagy csak eltöltene egy délutánt egy vidám fickó társaságában, akkor keressen fel a megadott koordinátákon. - Nem hiszem, hogy egy ilyen üzenet küldését tolakodásnak lehet venni, csupán jelzés értékűnek szánom, hogy az iménti felajánlásom nem csak üres szavakból és látszat gesztusokból állt, hanem valóban komolyan gondolom. Talán még Mirikának is bemutatom Michikot, persze csak akkor, ha sikerül kerülőúton kipuhatolnom, hogy féltékenységi jelenetet rendez-e, vagy bízhatom a helyes értékítéletében. Illedelmes meghajlással búcsúzom el a barna szempárok tulajdonosától, s elszakad végül a kezünk is egymástól. - Igazán szívesen, máskor is állok rendelkezésére. Szívélyes üdvözletemet küldöm én is a bátyjának. Minden jót Michiko-san! - Még egy utolsót intek, aztán sietősen visszatérek a kávézóhoz megkeresni Mirikát.

Anatole Saito írta:
Anatole Saito

Céh:Artes Liberales
Lakhely:Artes Limen
Foglalkozás:Páncélkovács
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Kedd Márc. 11 2014, 10:14

//Desdemona

Bár ki volt világítva a park ezen része, mégis, a csillagokkal borított éjszakában a lány, akit az imént megszólítottam, úgy világított mint maga a hold, odafent. Láttam mások tekintetét is, ahogy ámulva pásztázzák végig a leányzó nem mindennapi alakját, de egyik sem mert odamenni hozzá. Igazából én se akartam ilyen formán megzavarni őt fesztiválon tett sétája nyomán, de gondoltam, hátha ő is örülne egy kísérőnek. Nem volt egy izgő-mozgó eleven teremtés, csendesen, méltóságteljesen vonult, külleme olyasfajta benyomást kölcsönzött neki, mint egy uralkodónőnek. De mégsem volt benne semmi dölyfösség, ami azokat jellemezte.

Láttam már a játékban természetellenes hajszínt, egészen pontosan Ai-chan volt az egyetlen eddig, akin ilyet láttam, az ő kék haját sehogy se lehetett volna másképp magyarázni, nyilván az egyre divatosabb hajfestékek egyike volt, valószínűleg valamilyen anime hatására. De ennek a lánynak hófehér volt a haja. És a bőre is majdcsak annyira fakó volt. Persze, meglehet, hogy festette csupán, a a bőre pedig a skótokra leginkább jellemző napfény-érzékeny típus talán. Vagy valami traumától őszült meg. Esetleg albínó! Igen... talán albínó a lány. Mindenesetre rendkívül szemet gyönyörködtető látványt nyújtott.

- Áh, igen, a nevem, még nem mutatkoztam be, bocsáss meg... a nevem... a nevem... hívj csak Daneenak! És téged hogy szólíthatlak? - érdeklődtem én is kedvesen.
Közben a jég gólem visszalebegett hozzá. Tényleg olyan volt, mint egy levegőben lebegő ékszer, azzal az áttetsző kékes gömb testével meg fejével, s az apró bumfordi karjaival. Aranyos volt, mókás, de szép. Ha egyszer megnő... akkor veszedelmes lénnyé fog válni... az biztos
- Neki is van neve? - fordultam mosolyogva a gólem felé

- Gondoltam kinézek ide is, az utórendezvényre, ha már ilyen hamar vége szakadt a délutáni programnak. Reméltem, hogy találkozhatok még új arcokkal és bájos hölgyekkel. És tessék, igazam volt! Ha megengedsz nekem egy bókot, káprázatosan nézel ki! Észre vetted már magadon a többi lány irigy pillantásait?

Valamit beszéltek egymás közt a gólem és az idomárja, azonban egy árva kukkot se értettem belőle. De már megszoktam, se Elysionnál, se Shukakunál nem értettem hogy egymás közt mit beszélgetnek. Egy kicsit feszélyezett még ugyan a dolog, de gondoltam inkább feldobom a hangulatot:
- Lenne kedvetek kipróbálni valami izgalmasat, mondjuk a céllövöldét? - mutattam az egyik árus felé, ahol a pulton pár puska feküdt, a falon pedig különféle vásárfiák voltak feltűzve pálcikákra.
- Fogadni mernék, hogy a kis társad született jégtű-vető tehetség!


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 11 2014, 15:57-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Yurihime on Kedd Márc. 11 2014, 12:27

Peter-sama

Csupán a fények különös játéka volt, de ahogy felpillantottam, szemkápráztató látványnak lehettem szerencsés tanúja. A Hold ezüstös csillogással ajándékozta meg a férfiú sziluettjét, ragyogó palástként ölelte körbe vonásait. Mintha valamiféle mennyei fény kísérte volna, és abban a pillanatban szent meggyőződésem volt, hogy az istenek ajándékát látom magam előtt. Őszinte csodálattal a szememben néztem őt, még ajkaim is megnyíltak kissé, mígnem észbe kaptam és végre becsuktam a számat. Nagyot nyeltem, hirtelen szokatlan feszültség és izgalom költözött a szívembe.
- Peter-sama... - ejtettem ki az ajkaimon nevét áhítattal, és csak ezután jutott el a tudatomig, hogy milyen szörnyűséget is tettem vele óvatlanságomban. Hogy ő volt az, akit figyelmetlenségemben majdnem feldöntöttem. Elszégyelltem magam, és szememet lesütve kértem volna újfent bocsánatot, ha nem jutottak volna el szavai a fülembe, azonban mondandója belém megakasztott egy pillanatra. Nem kérhettem tőle elnézést, mikor épp azt mondta, hogy ne tegyem >.<"
- B-bocsánat... vagyis... - befogtam a szám, és rémülten megráztam a fejem, mégis kicsúszott a számon ^.^" - Ösztönösen szerettem volna elnézést kérni azért, hogy ennyiszer kérek bocsánatot, sajnálom... - vallottam be töredelmesen bűnömet, és vörösödtem el szégyenemben, és talán kicsit más miatt is. Hiszen az, ahogy játékosan nyelvet öltött rám, olyan különös volt, de mégis felpezsdített. Velem többnyire mindig mindenki rendkívül illedelmes, pedig nem is érdemelném meg a tiszteletet, ám most itt volt Peter-sama, aki ezzel a szokatlan gesztussal illetett. Nem is tudtam hirtelen, hová kéne tennem Embarassed Óvatosan, a ruhámra különösen vigyázva álltam talpra, és néhány aprócska imbolygó lépés után állapodtam meg végre egyenes tartással, és szembesültem a felém nyújtott, hatalmas vattapamaccsal. Vattacukor... *.* A cukor tömény illatát árasztotta magából, már-már bódító volt, ahogy beszívtam az illatot az orromon keresztül.
- Szabad...? - kérdeztem félénken, csak hogy biztos legyek benne, tényleg megkínált vele a fiatalember, és lecsíptem egy darabot a széléből. Szörnyen ragacsos volt, de ugyanakkor rendkívül könnyű, habszerű. Lenyűgözött a tapintása. Óvatosan ízleltem meg, az édes érzés hatására pedig ajkaim széles mosolyra húzódtak.
- Mindig is ki szerettem volna próbálni, hálásan köszönöm, Peter-sama ^.^ - hajoltam meg köszönetem jeléül, majd miután újra felegyenesedtem, kérdeztem - Ha szabad megkérdeznem, egyedül van? ^.^ - mosolyogtam rá, bár egy zavart pillantást vetettem környezetünkre, ahol szinte kivétel nélkül csak párokat láttam. És a gondolat, hogy engem pedig Peter-samával látnak együtt most, halvány pírt csalt az arcomra Embarassed
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/1500[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Márc. 11 2014, 17:28

Egy visszafogott mosoly és egy nem várt hárítás. Különösnek véltem Ai-chan reakcióját, nem illeszkedett abba a mintába, melyet eddig képes voltam leszűrni a lány viselkedéséből. Ennek csakis egyetlen magyarázata lehetett, ami viszont pompásan passzolt az egyedülléthez, a félrevonultsághoz is, a jól látható hangulatáról nem is beszélve. Más volt ez a helyzet, mint délelőtt Chan-channál, ő kifejezetten zaklatott volt azután, hogy vérig sértették. Viszont úgy sejtettem, vidításra itt is szükség lesz ahhoz, hogy ha jól kívánok szórakozni :]
- Ugyan, minden bókot megérdemelsz. Nézz magadra, fiatal vagy és gyönyörű, mikor érdemelnéd meg, ha nem most? :] - mosolyogtam rá barátságosan. Olyan gesztus volt ez, ami egyre könnyedebben ment, mióta Szophieval együtt vagyok. Újra megtanultam ezt a mimikát, és használni is hajlandó voltam... ha a körülmények megengedik.
- Rendkívül csinos vagy ebben a ruhában ;] - tettem hozzá rákacsintva. Valóban, a tradicionális öltözet eleganciája olyan éles kontrasztot teremtett Ai édes arcával, ami egymást erősítve emelte ki minden előnyös tulajdonságát ennek a kombinációnak, és persze szót érdemelnek az ízlésesen elfedett idomok, melyet a yukata egyszerre emelt ki és takart el, igazán különleges hatást keltve egy olyan bájos teremtésnél, mint ő.
- Ha megengeded, addig szívesen elszórakoztatnálak, míg megérkezik :] - ajánlottam fel szolgálataimat egy elegáns meghajlás kíséretében. Látszott rajta, hogy érzékenyen érintette a párja hiánya, bárki is legyen az, és ez megmagyarázta a melankolikus kisugárzását is. Bolond lettem volna kinyilvánítani ezt, példaul azzal, hogy hozzáteszem, késik, így inkább a számára pozitív kimenetelt vetítettem előre szavaimmal. Ugyanakkor mulatságos volt a bonyodalom alakulása: van párja, és rólam is tudja, hogy van kedvesem, miközben utóbbinak még céhtársa is egyben. Innen lesz szép nyerni, ahogy szokták mondani, ám én nem az a típus voltam, aki meghátrálna a kihívások elől, amennyiben a jutalom bőségesnek ígérkezik. Márpedig jelen esetben mindennél jobban vágytam erre a jutalomra :]
A tűzijáték meggyújtása felettébb kiábrándító módszerre hagyatkozott, de hát a menürendszerek által működtetett cselekvések egytől-egyig ilyenek voltak. Egyszerűnek egyszerű volt, de pont az veszett el így, ami igazán szépségessé tette ezeket a dolgokat. Mikor meggyulladt, ahelyett hogy értelmetlenül bambultam volna a szikrázó fényt, inkább hátraléptem kettőt-hármat és rajzoltam vele a levegőbe. Először csak egy kört, hogy lássam, megfelelően működik, kellően látványos-e, majd a leány nevének egyik részét véstem fel a virtuális táblára: a szerelem kanjiját.
- Szeretnél kipróbálni valamit velem? Céllövölde? Vagy foghatunk aranyhalat is. Vagy bármi más? Van olyan bódé, ami megragadta a figyelmed? :] - kérdezősködtem, tapogatózva Ainál, hogy mire lenne vevő így ma este, kettesben velem. Ez így nagyon szépen is hangzott, tökéletes elfoglaltságnak tűnt számomra vele tölteni az időmet :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by RenAi on Szer. Márc. 12 2014, 12:47

Tachi és talááán Jin


Hiába várom a válaszát nem jön… szomorú vagyok miatta ugyanakkor nem szeretném engedni hogy ezt bárki más is észrevehesse rajtam. Szórakozni vagyok itt nem pedig mélabusan bámulni magam elé…><

Egy ismerős ámbár mégis ismeretelen hang zavarta meg a magányom, rápillantva felismertem a tulajdonosát hisz már láttam párszor, ugyanakkor igaz hogy azt nem jelenteném ki róla hogy ismerem is. Boss harcokon néha-néha villantja meg mit is tud, inkább csak megjelen és végszükség esetén használja ki a képességeit. Furcsállottam de nem szóltam érte, főleg hogy Szophie-san bartája is. Ő biztos ismeri, és megbízok a lányban, így nem leszek elzárkózó a fiú társságától sem. Sőt bizonyos megmozdulásai kifejezetten kedvesek, de mindemellett szem előtt tartom hogy a haja a gyengéje. Ez lehet akár fegyver is a kezemben ha mégis bántani akarna, elvégre már bántott valakit, de részletekre nem merek rákérdezni. Egy esélyt mindenki érdemel, és sosem szabad elhamarkodottan ítélkezni, legalábbis én így gondolom. Tachi szavai jól estek, és az is tetszett hogy tudomásul vette hogy van barátom, úgy nézem tiszteletben is tartja, legalábbis a mondatából erre merek következtetni. És ez tetszett, volt egy olyan személy aki még azok után is disznón viselkedett velem hogy még azt is tudta hogy is hívják a barátom… most nagyon haragszok rá, és félek mindezek után közvetlen lenni másokkal… megtanított hogy a naivság rossz dolog és hogy bennem olyan akad bőven, ugyanakkor nem lennék önmagam ha mindenkitől és minden kihívás és kaland elől, az új ismeretek elől, mindentől félrehúzódnék… akkor üres lenne az életem, legalábbis most így érzem.

Mosolyogtam a fiúra és a mondataira is. Kedvesnek véltem őket.
- Igen most még fiatal vagyok de nálam sokszorta szebb lányok is akadnak ezen a rendezvényen. – Magyarázkodtam, és így is gondoltam. Hisz olyan ünnepélyes most minden, mindenki mosolyog és sokan vettek fel yukatát mint én is… olyan hangulatos most minden, sajnálom hogy Jin nincs még itt.
- >< Gwhii>< Fiatal és szép, tehát azért szép mert fiatal… >< Öreg koromban nem is fogok bókokat kapni majd? QQ – Akadtam ki a tudattól, bár tény, egy ráncos vénasszonynak aligha mondanának szépeket….>< Szomorú, sosem akarok megöregedniiii…QQ
A dícsérettét illedelmesen megköszöntem, majd elmondtam hogy a páromat várom. A válasza kedves volt, és nem lennék semmi jónak az elrontója, örültem Tachi társaságának már csak azért is mert így legalább jobban megismerhetem. A kezébe nyomtam egy csillagszórót ami meg is gyújtottunk, meglepődtem a fiú mozzanatán, de rendkívül mulatságosnak találtam. Szívet melengető volt a kedvessége, amit valamiért nem vártam tőle… legalábbis eleinte nem, mindig is óckodtam, vagyi picit féltem tőle, magam sem tudom miért… most már meg végképp nem.
- Valahogy meg sem fordult a fejemben hogy így is lehet használni a csillagszórót. ^^"– Mosolyogtam, aranyos gesztus volt tőle hogy a nevem egy részét kirajzolta a levegőben. Amikor megkérdezte hogy van-e kedvem kipróbálni vele valamit, kicsit elbizonytalanodtam. Nem bene, mintsem inkább nem-e rossz dolog az amit csinálok. Azért jöttem hogy szórakozzak ugyanakkor azért vonultam félre hogy ne tehessem, hogy nyugodtan tudjak várni… Kicsit ellentmondásos, de remélem Jin sem gondolna rosszat rólam ez miatt, nem érne ez az egész annyit hogy megharagudjon rám, ugyanakkor nem akartam az egész estét otthon punnyadással tölteni, ha már meg lettem hívva. Igaz, ez az este csakis akkor válhat teljessé számomra ha végre ideér. Majd döntöttem, szórakozni vagyok itt és abban még semmi rossz nincs ha céllövöldézünk esetleg halacskát fogunk, vagy épp nasizni valamit.
- Céllövöldee *-* – Vigyorodtam el kicsit zavartan. Igaz nem épp lányos kérés, de hát a jellemem néha azért hagy kívánni valót maga után. >< De sosem bántam, egyedül Jin jelenlétében igyekszem gondolkodni és nem leégetni magam, mások nem számítanak. Így ha neki Tachinak is jó megindulunk visszafelé a standok felé.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi6908/7300[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Mirika on Szer. Márc. 12 2014, 17:28

Anat :3


Hozzászoktam már ahhoz, hogy Anatnál nem egyszerű elérni, amit akarok, mert az utalásaim valahogy teljesen máshogy csapódnak le nála, mint ahogy kéne. Persze miért is lepődnék meg? Hisz férfi Razz Az viszont valahol már egy új szint volt, hogy ellibbenek az orra előtt, és észre sem vesz wtf Bámuljak bele az arcába tíz centiről, hogy felismerjen? Én bezzeg már messziről kiszúrtam őt, tuti nem téveszteném össze mással a jellegzetes mozgását :3 Pfff, lehet észre se akart venni? Lehet nem is miattam van itt, hanem ignorálta az üzimet? Lehet megsértődött, mert nem talált meg egész délután, és azt hiszi, kerülöm? wtf Vagy csak talált egy csajt délelőtt, aki jobban bejön az ízlésének, és a hátam mögött megbeszélték a randizgatást Rolling Eyes Egy másik, hosszú, fekete hajú lány nyugatias vonásokkal, és nagy mellekkel. Ja, csak ez lehet Neutral
Meg is fogalmazódott a fejemben a géniusz terv, hogy követni fogom és kiderítem, mit művel itt, de ahogy megpróbáltam mögéje kerülni, valahogy mindig úgy váltott irányt, hogy felém indult el -.- Minden. Egyes. Alkalommal >.> Úgy tíz perc után már legalább elmúlt az idegesítő hatása, és kezdett komikussá válni ez a körtánc, szóval végül egy egészen más módszerhez kellett folyamodnom. Elvégre újabb lámpa gyúlt a fejemben, a kreativitásom tényleg végtelen :3 Útba ejtettem a maszkárust, és villámtempóban beszereztem egy olyan klasszikus, fehér rókamaszkot, az perfektül eltakarta az arcomat. A fatalpas papucsom pedig megoldotta, hogy kicsit magasabbnak tűnjek, szóval ha még a hangom is elváltoztatom egy kicsit... Twisted Evil
- Nem szabad ám egyedül kóborolni egy ilyen nagy hepajon, szépfiú! Vedd megtiszteltetésnek, hogy a társaságom lehetsz! - toppantam be eléje, és egy energikus pördüléssel félig kifordulva néztem rá a vállam felett... bár nem volt könnyű mutatvány a maszkban megtalálni az arcát >.> - Jé, ezt biztos nekem hoztad, köszi! - kaptam ki a kezéből az üdítőt nevetve, és egy jó nagyot belekortyoltam - Fúúú, már jó szomjas voltam, teljesen kiszáradt a torkom! Hogy hívnak? Én... - basszus, nem találtam ki előre az álnevet >.> - ...Kanako vagyok, yoroshiku Wink - és bacca meg, ha ezzel nem bukok le, akkor semmivel. Hogy tudtam ilyen átlátszó nevet kitalálni? <.<
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi526/600[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Márc. 12 2014, 20:18

Nahát... Ai osztozni látszott eleinte néhány tulajdonságában Szophieval, de ahogy ezek a szavak kicsúsztak a száján, és egyre többen lettek, kénytelen voltam egy teljesen más címkét is ráragasztani a kis lelkére. És nincs is ezzel semmi baj, hiszen ez árnyaltabbá tette a lány jellemét, és nem igazán kedveltem az olyan egyszerű teremtéseket, mint a faék. Ugyanakkor roppantul kíváncsivá váltam, hogy mégis milyen élmények, benyomások vezettek ehhez az önbizalomhiányos állapothoz. Bár csupán a saját ízlésemre hagyatkozhattam, az én szememben Ai, ha szabad ilyen közönséges szót használnom, egy valódi nehézbombázó volt, még akkor is, ha viselkedése egyáltalán nem passzolt ehhez a megfogalmazáshoz :]
- Valóban? Miben érzed úgy, hogy elmaradsz más lányokhoz képest? Miért tartod őket szebbnek? :] - érdeklődtem, miközben tekintetemet a lányra függesztettem, igazán alaposan megvizsgálva minden porcikáját, melyet a ruha látni engedett. Mintha csak kritikát fogalmaznék meg magamban, pedig csupán jól esett legeltetni a szemem rajta. Ami viszont fontos volt, hogy vizsgálódó tekintetem így talán nem lesz olyan zavaró számára, hiszen szinte alapfeltétele volt a témának :]
- Dehogynem fogsz. Biztosan megjegyzik majd, hogy milyen szép a műfogsorod, vagy hogy remekül megy a botod színe az ősz hajadhoz :] - vigyorodtam el gonoszul, és szinte már vártam, hogy kapok a fejemre a szemtelen megjegyzésért. Ugyanakkor fel kívántam vidítani a lányt, aminek ugyebár a humor nevezetű fogalom a kulcsa, ha mással nem, hát azzal, hogy elfeledtetem vele a barátja hiányát... esetleg átveszem a helyét :] Persze ez utóbbi csupán komolytalan gondolat volt, eszem ágában sem volt kapcsolatba bonyolódni még valakivel, hiába volt Ai is lenyűgöző szépség. Nem, más célom volt vele, és ennek egy állomása volt a tűzijátékos játék is, mely úgy tűnt, hogy elérte a hatását anélkül is, hogy bűvészkednem kellett volna vele.
- Nos, nem ez a rendeltetésszerű használata, de a mosolyodért megérte kockáztatnom :] - viszonoztam a mimikát, és egy szívet rajzoltam a levegőbe, mielőtt kihunyt volna a fény. Ezt színpadias meghajlás követte, majd visszasétáltam a leány mellé, hogy minél közelebbről csodálhassam.
- Értettem, kisasszony! - vettem tudomásul a vágyát, és felajánlottam a karomat, amennyiben netalántán megfordul egy olyan elvetemült gondolat a fejében, hogy belém kíván karolni, és esetleg dús keblei tapintásával megörvendeztetné szerény férfiúi szívemet :] Akár rákapott a dologra, akár nem, készséggel mutattam az utat a standok útvesztőjében, bár szerencsére annyi nem volt, hogy nehézséget okozzon megtalálni a díjakkal teli polcot rejtő bódét.
- Mit szólnál hozzá, ha egymásnak lőnénk ajándékot? :] - tapogatóztam kérdésemmel, miközben megközelítettük a fatákolmányt, és amint hallótávolságba ért az árus, már fel is emeltem a kezem, hogy ujjaimmal V alakot formázzak.
- Kettőször fogok lőni, se többször, se kevesebbszer - közöltem vele és a hölgytársasággal is, majd Ai felé fordultam - Elsőre kitapasztalom a puska erejét, és... egyéb jellemzőit, aztán másodszorra korrigálok - magyaráztam, és kezembe vettem a fegyvert, majd rápillantottam a díjakra. Kézenfekvő lett volna a plüsst lelőni, de úgy véltem, hogy az túl nyilvánvaló ajándék lett volna, és nem illene az apró jelek sorába, melyeket eddig elrejtettem. Tehát nem randiajándékot kerestem, ellenben megakadt a szemem valamin, ami pont megfelelt volna. Felemeltem a puskát, de sokakkal ellentétben nem a pulton támasztottam ki, hanem állóhelyzetben maradtam, és a vállamnak támasztva hintáztattam meg, hogy súlyát szokjam. Bal szememet becsuktam, és célra tartottam... Mihelyst úgy éreztem, hogy kellően oda tudok figyelni minden paraméterre, elsütöttem a fegyvert. Megállapítottam, hogy enyhén jobbra húz, az ereje pedig nem elegendő a fődíj lelövéséhez. Viszont ami nekem kell, ahhoz biztosan jó :] Elvigyorodtam, és az újratöltést követően felvettem az előzővel megegyező pózt, immár javítva a célzásbeli hibát, mely miatt az előző lövedék a falba csapódott csupán. Koncentráltam, és újra lőttem, ezúttal a célom alját telibe találva, és az a tehetetlenség törvényének megfelelően leszédült a helyéről.
- Akkor hát ez a tiéd :] - vettem át a buborékfújót, és azonmód át is nyújtottam Ainak. Az eddigi tudásom alapján úgy gondoltam, hogy ez lenne a legmegfelelőbb ajándék... aztán majd meglátjuk, ő mit választ nekem :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Márc. 13 2014, 12:44

Hogy a csudába csinálhatja ezt? >.> Amikor végre elérném a kis piros pontot, akkor mindig elillan előlem. Folyamatosan cikázik a tekintetem a járókelők és a minimapon között, lassan kezdek szédülni is, úgyhogy jobb, ha a lábam elé is nézek, mielőtt még feldöntök valakit vagy ráborítom az üdítőt @.@ Viszont csak most esik le, hogy mi lehet a nagy rejtély nyitja: egyszerűen nem szemmagasságban kellene keresgélnem facepalm [userrel is előfordult már ilyen, szóval... xD] Mirika ugye pöttöm, a maga százötvenvalahány centijével teljesen kiesik az én magaslati látómezőmből és eszembe sem jutott alsóbb rétegekben radarozni. Ráadásul az egyre sűűsödő tömeg is ellenem dolgozik. Nah de most már pro leszek és pikk-pakk megtalálom Cool
A piros pötty a térképemen aztán hirtelen megáll, ennek hatására én is megtorpanok és felnézve próbálom belőni, hogy most hol lehet. Aztán arra leszek figyelmes, hogy a piros pont egyenesen felém tart. Pipiskedve próbálok az emberek feje fölé látni, hogy kiszúrhassak egy mozgó rózsaszín pontot. Aztán olyan dolog történik, amire csöppet sem számítok O_o Egy rókamaszkos, kimonós idegen szépfiúnak hív, elorozza a Mirikának szánt frissítőt és mindemellett magánakciójával elvonja a figyelmemet a térképről. Mire ismét rápillantok, már azt jelzi, hogy Miri itt áll előttem. Heh, de hol? Arcom citromba harapott fancsali fapofát vesz fel, miközben egy hanyag "pardon" köhhintése közben megragadom a velem szemtelenkedő vállát és finoman arrébb taszítom, hogy mögé láthassak, hátha ott bújkál az én rózsaszín pöttömöm. De nincs ott! Pedig a mapom szerint itt kell lennie! O.O Ezúttal az idegen mégm indig kezemmel tartott másik válla feölött lesek át, de semmi. Mi a fene? Tuti bedöglött a mapom, eddig is kerge lehetett...
- Hogy engem hogy hívnak? - kérdezek vissza olyan értetlenül, mintha a kvantumfizikáról kérdezett volna a rókamaszkos, ugyanakkor az iménti nevetése szöget üt a fejemben. Végérvényesen viszont akkor buktatja le magát, mikor a saját nevét árulja el. Öngól, pedig eszembe sem jutott volna rákérdezni Razz - Kanako, mi? - Öltök rá nyelvet diadalittasan és szándékomban áll serényen megszabadítani a maszkjától, de közben már ölelem is magamhoz megkönnyebbült nevetés kíséretében. - Hiányoztál, kis huncut ^^ - s röpke csókkal szándékozom üdvözölni.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 14 Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi - Page 14 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

13 / 16 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.