[Event]Vakrandi

12 / 16 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Mirika on Csüt. Feb. 20 2014, 16:28

Igen, észrevettem, és szerintem ő is tudta, hogy észrevettem, mit néz olyan leplezetlenül Razz Elmosolyodtam, hiszen nem az a típusú lány voltam, aki zavarba jönne attól, mert tetszik egy fiúnak, vagy felháborodna, mert bámulják. Sőt, pont hogy szerettem, ha megnéznek. Ha nem így lenne, nem hordanék ilyen mély kivágású felsőt, vagy ilyen rövid szoknyát, a combharisnyám stílusáról nem is beszélve. Akartam, hogy megnézzenek, büszke voltam az alakomra, szívesen hívtam fel rá a figyelmet. Volt, hogy kellemetlenségem származott belőle, de itt nem találkoztam olyan gyakran beszólogatásokkal, mint otthon, szóval bátran hordhattam a magam stílusára szabott divatos és kétségtelenül szexi összeállítást :3 Viszont ahogy Peter keze felém mozdult, az már nem várt momentum volt, és nem mondom, hogy nem jutottak eszembe perverz gondolatok abban a pár másodpercben. Még úgy is, hogy nem illett volna a fiúhoz, ha letaperol. De nem erről volt szó, egyszerűen csak megigazította a ruhám, afféle... bátyóként vagy gondoskodó apaként. Mintha egy kislány lettem volna. És mivel nem az voltam, így a jelenet kuncogást váltott ki belőlem.
- Zavar? :3 Bűnös gondolataid támadnak? ;P - cukkoltam kicsit a srácot, majd hátradőltem és én magam is megigazítottam a felsőm, illetve vele együtt a melleimet is. Diszkréten, de azért biztos nem kerülte el a figyelmét, hiszen kitöltöttük egymás látóterét. Most csak ő volt itt, meg én, romantikusan, kettecskén imbolyogtunk a tavacska vízén.
- Engedelmem...? - lepődtem meg, most egy fokkal komolyabban. Ez a fiú tele volt meglepetéssel, és most kezdtem csak sajnálni, hogy nem ismerem őt jobban. Vagy talán azt, hogy esetleg félreismertem. Vagy még inkább, hogy változhatott, mióta utoljára komolyabban beszélgettünk. Azt hiszem akkor, amikor párbajoztunk, nem felelt volna erre a kihívásra. Volt immár benne valami, ami az akkori ártatlanságát ütötte, ez már valahogy nem az a Peter volt, aki akkor fölém hajolt, belenézett a szemembe és tétován meg akart csókolni. Ez a fiú meg is csókolt volna ott és akkor, ebben teljesen biztos voltam. Az engedelmemmel, legalábbis :3 Komolyan mondom, volt az idomárban valami, amitől megdobbanhatott volna a szívem, ha már nem kelt volna el, így viszont csak egy barátságos mosoly került az arcomra, és kíváncsian figyeltem, mivel rukkol elő. Kristály került elő, színe félreismerhetetlen volt. És mihelyst pixelekre hullott, megfagyott minden a környéken. Felpattantam, arra számítva, hogy hideggé válik a csónak, de nem fagyott oda a kezem se. Pillanatnyi zavarom után pedig csilingelő nevetésben törtem ki, hogy leplezzem azt Razz
- Hm-hm, kaptam már sétára invitálást párszor, de nem a vízre :3 Örömmel! - fogtam meg Pete kezét, és ma először végre jól éreztem magam. Megtehettem azt, hogy elfeledjem a mérgelődést és egyszerűen csak élvezzem a csillogó jég látványát egy kedves, és aranyos fiú társaságában, aki a legjobbját nyújtja, hogy rabul ejtse a szívemet. És tudjátok mit? Ez nem is volt rossz próbálkozás! Kreatív volt, szép és nem utolsósorban okot adott arra, hogy közel kerülhessen hozzám, és hogy gyenge lány legyek és rátámaszkodhassak, elvégre ő biztos otthonosabban mozgott a jégen, hála Hisaménak.
Nem kételkedtem benne, hogy eléggé megfagyott a víz ahhoz, hogy elbírja a súlyunkat, pláne az enyémet, mégis kissé félve, óvatosan léptem ki a csónakból. Csakhogy hiába, nem elég hogy a tyúklépéseimmel valószínűleg muris látványt nyújthattam, az egyik pillanatban még ki is csúszott a lábam alól a talaj, és bizony megismerkedtem közelebbről is a jég felszínével. Hacsak Pete el nem kapott :3
- Ehhehe, ha lenne egy korcsolya a lábamon, az sokat segítene ^^" - nevetgéltem kínomban - Tudok korcsolyázni, úszni, biciklizni, meg minden ilyesmit, de a jégen járás az még nem megy :3 - vakartam meg a tarkóm zavaromban, és speciel ezt szántam válasznak is a kérésére - Imádok mindenféle testmozgást, szabadnak érzi tőle magát az ember. El tudsz képzelni valamit, amit... közösen is csinálhatnánk? ;P - kérdeztem én is, nem elrejtve a huncutkodó hangsúlyt, csak hogy félreérhető legyen, miféle testmozgásokat tartok benne a pakliban, amit egy fiú és egy lány együtt csinálhat. Jó volt kicsit felszabadultnak lenni, abból is látszott, hogy jól érzem magam, hogy nem voltam rest kacérkodni.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi576/600[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Feb. 20 2014, 18:00

Némi töprengésre kényszerültem, pedig a vér nem feltétlenül az agyamban áramlott jelenleg :] Szophie kisállata viszont elgondolkoztatott, hszen a két lány találkozása érdekes fordulatoknak adhatott teret, viszont ha felajánlom, hogy majd én visszaszolgáltatom a gazdájának a gekkót, az voltaképpen el is árulja, hogy a barátnőm, akinek létezésére azzal a bizonyos női megérzéssel rájött az nem más, mint Szophie. Különös dilemmába kerültem, vagy rábízom a véletlenre a két lány kapcsolatát, vagy adok egy adut a szeretőm kezébe. Nos, inkább az előbbi, ha pedig a véletlen folytán kiderülne a huncutságom, még mindig számos lapot tartok a kezemben, amivel Csillagom esetleges és kétséges haragját csillapíthatom. Ezzel együtt viszont értékes információ került a kezembe, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy Szophie is jelen van. Bizonyára, ahogy mindig is, meg kíván ismerni minél több embert. Kíváncsi lennék az arcára, ha egyszer csak velem kerülne szembe, habár ez az a nap volt, amikor nem szándékoztam találkozni vele.
- Engem majd te fürdetsz meg, cica. Azért vagy a cselédem, hogy kiszolgálj és elkényeztess :] - közöltem a lánnyal, aki serényen hozzá is fogott a rája bízott feladathoz, jó szobalány módjára. Sajnos az idő szűkössége okán nem adódott lehetőségünk minden pillanatot kiélvezni, így be kellett érnem a felettébb illúzióromboló átöltözésével. Azonban fürdőruhás alakja volt annyira elbűvölő, hogy sunyi vigyorra húzdójanak vékony ajkaim. Lassan én is megszabadultam a felesleges ruháktól, és csupán egy fürdőnadrágot hagytam magamon, melynek elején egyre növekvő dudor jelezte, hogy tetszetős a műsor, melyet a bájos kis cselédlányka előadott. Csábító látvány volt, ahogy az apró vízcseppek végigfolytak domborulatai között, válláról indulva be a keblei közé, majd a hasán keresztül le a combjáig. És ha a keze is hasonló utat járt be, főképp ha volt elég merész ahhoz, hogy simogassa, kényeztesse magát is előttem, mintegy bemelegítésként, akkor igazán széles vigyorral gázoltam be a vízbe.
- Nos, egyet kívánok csupán: a kezeiddel nem érhetsz hozzám :] - adtam kihívást Nori-channak, miután megálltam előtte, és majd' felfaltam a tekintetemmel a mindössze falatnyi ruhadarabok által takart szépségének vvalóját :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Yurihime on Pént. Feb. 21 2014, 00:38

Hogy repül az idő... ^.^" Szinte észre se vettem, hogy eltelt tíz perc, és a különösen induló, ám végül is kellemessé váló beszélgetésnek vége szakadt. Természetesen illően elbúcsúztam Danee-sa...ntól, azonban kicsit sajnáltam az úrfit, hiszen ő nm találta meg azt az örömöt, amit a közösséghez tartozás jelentett. Badarság volt az, hogy egyedül is jól érzi magát, én sose éreztem magam jól, ha magányos voltam, és azt hiszem nem is találkoztam olyan emberrel, aki így lett volna. Mégis a legjobban egy bizonyos félmondata ragadt meg  fejemben, miszerint barátnőt keres. Enyhén szólva zavarba jöttem a gondolatra, hogy barátnőként tekintett rám, még ha csak néhány percig is. Biztosan nem voltam annyira szimpatikus számára... de én nem is... Megráztam a fejemet, csak teljesen összezavart ez a pár szó ^.^" Úgy, ahogy az ezt követő jelenség is, mely számomra teljesen váratlanul egy ingatag csónakba repített. Kissé ijedten kapaszkodtam meg a ladik szélében, melynek imbolygása egészen ijesztő volt, és csak hosszú pillanatok után mertem elengedni a lélekvesztőt >.<"
- Sz-szép n-napot ^.^" - igyekeztem fogadni a kedvességét falfehéren, természetellenes mosollyal az arcomon, és az újabb billenésre újfent pánikszerűen kaptam a csónak oldalába, hogy görcsösen megszorongassam.
- A-azt hiszem még életben vagyunk, de már nem b-biztos, hogy s-sokáig ^.^" - próbáltam valamit hozzáfűzni ahhoz, amit mondott, és melynek értelme csak nagy sokára jutott el az elmém azon szegletébe, mely értelmezni is tudta azt. Azonban abban a pillanatban sápadtságomba paradicsomszín vegyült orcámon, így elérve egy pirospozsgás, fehérre festett arcú gésa küllemét. Ha ő is barátnőt jött keresni, akkor most udvarolni próbál nekem? Embarassed
- K-köszö... Hálásan k-köszönöm ^.^ Én... ne is tudom, mit mondhatnék Embarassed- sütöttem le a szememet félénken, miközben továbbra is veszettül kapaszkodtam - Ha nem nagy kérés, megtenné, hogy... hogy nem mozog? ^.^" - kérleltem cérnavékony hangon a fiatalembert, és igyekeztem egyre lejjebb süllyedni. Nem a vízben, hanem a csónakban.
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi10/1500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Vas. Feb. 23 2014, 13:17

//Shukaku

- Nahát, igazán mókás, ahogy gondolkodás közben ráncolod a homlokodat meg a szemöldököd! - jegyeztem meg a mondandóm végén.
De azzal nem lettem kisegítve, hogy "nem is baj". Igazság szerint nem tudtam nagyon mire vélni Shukaku mimikáját. Azon túl, hogy "nem is baj", egy szót se szólt arra amit meséltem neki, sőt, az arcából ítélve talán meg se értette a történetem, vagy a történet mögé bújtatott szándékom, amit így szerettem volna érthetőbbé tenni. De ezek szerint talán csak még bonyolultabbá tettem a mondandóm. Heh, a fene se érti ezeket a komoly kislányokat... Itt állnak az első nagy szerelem küszöbén, és vívódnak az újszerű érzéseikkel, és már semmi tréfásat vagy burkolt magyarázatot, vagy mélyen szántó történetet nem lehet nekik mesélni, annyira bele vannak gabalyodva az érzéseikbe. Talán ha sokkal könnyedebb lenne a szívük, és fenntartások nélkül fogadnák el a világot, akkor talán nem vívódnának ennyit ezeken a dolgokon
- Ne vedd olyan komolyan a dolgokat! Okos lány vagy, de talán ez most egy kicsit hátrányodra válhat, ha sokat gondolkodsz rajtuk. A szív dolgait ne próbáld meg az eszeddel felfogni, mert csak túlbonyolítod.
Ha így folytatja csak megfájdul a feje vagy szomorú lesz, esetleg rólam is csupa rossz dolgot fog feltételezni.
- Én azt tudom neked tanácsolni, hogy járd nyitott szívvel a világot. Fogadd el amit kapsz, és ne ruházz fel senkit olyan köntössel, amit még nem láttál rajta megmutatva!
Töltöttem a poharába, na meg Timidus tálkájába is.
- Vaj? - kérdeztem meglepődve - Végül is, igazad van, én is jobb szeretem, vajasan, vagy akár, vajasan-lekvárosan a kalácsot - hajoltam le ismét a kosárhoz, s némi kutakodás után sikerült előhúzni egy kis kerámia edénykét, amolyan tenyérnyi nagyságút. Megérintettem a tetejét, majd az előbukkanó krémet végighúztam a két szelet kalácson
- Tessék! Jó étvágyat! - nyújtottam oda neki, egy szalvétán
A magamét sec-perc alatt eltüntettem, majd Shu példáját látva...
- Nekem is kell, hogy legyen itt valahol... - intettem le a menümet , s némi lapozgatást követően a kezemben is termett egy zöldre mázolt pecabot, bevetésre kész állapotban. Vagyis kivetésre.
- A halat? Rendben, akkor fogjunk neki egy szép nagyot! - mosolyogtam a lányra, majd a  csónak ellentétes oldalán magam is bedobtam a felcsalizott horgot.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Feb. 23 2014, 18:21


-Mókás?
Kérdezett vissza azért, immár elfordulva. Így szerencsére Danee nem láthatta, hogy már a kérdés feltételekor felhúzta picit az orrát. Kezdte magát nagyon kényelmetlenül érezni, és az a régi szokása is előtört, hogy minden kérdés mögött valami bántó, sértő, rejtett tartalmat kezdjen keresni. Danee furcsa volt a számára, mert a komoly dolgokat sem volt hajlandó komolyan kezelni, és úgy tűnt, mintha mindenből viccet akarna csinálni, meg felelőtlenül hozzáállni mindenhez, ami egyáltalán nem volt egy, a felnőttekkel összeegyeztethető cselekvés. És ha Shukakut még ez nem is zavarta volna annyira, hiszen ha voltak is elvárásai a felnőttekkel szemben, már régóta tudta, hogy ezeket úgysem fogja a legtöbbjük elérni. Az azonban rendkívül sértette, hogy a fiú még akkor sem volt hajlandó másképpen hozzáállni a dolgokhoz, amikor ő teljes komolysággal beszélt, és ilyesfajta választ is várt volna reakcióként is.
~Nem is ráncolom a homlokomat. És… és ha igen, a szemöldökömet biztosan nem. nem hiszem, hogy ilyet csinálnék. Meg… hogyhogy ne gondolkodjak? Eddig mindig mindenki azt mondta, hogy gondolkodjak el, mielőtt valamit csinálnék. De… láthatóan ezt Danee-sama sem teszi. Talán soha nem teszi. Biztos sokszor kerül bajba emiatt. Még Timidus is azt mondta, hogy mindig meg kell tervezni a cselekedeteidet, és nem szabad nekiesni a dolgoknak, mint… volt erre egy mondás… de Timidus nem is szereti a mondásokat. Szóval… szóval csak egyszerűen nem szabad. De a második mondat viszont okosság. Már csak azért is okosság, mert benne van a könyvben is.~
Bólintott, hogy jelezze, most egyetért a sráccal, és halkan vissza is mondta az idézetet.
-Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
Újra felnézett az égre, és picit elmerengett.
-Sohasem gondoltam, hogy ez a részlet az olyan barátságra is vonatkozhat.
Nyomta meg lényegre törően az „olyan” szót.
-Annyira ügyesek az írok, akik rengeteg mindenről tudnak írni egyszerre.És… és Danee-sama is lehet ilyen. A köntössel. Majd… én türelmes szeretnék maradni. Majd… majd úgy csinálom. Igen. Kivárom, amíg Justin megmutatja amit szeretne. És én is megmutatok mindent, hogy ne higgye, hogy hazudok neki. Vagy rejtegetek előle valamit.
Újra visszaemelte a tekintetét az úszóra, és figyelte, ahogy lágyan ringatózott a vízen.
-Nem… csak vajjal kérem. Köszönjük szépen. Itadakimasu!
-Yap!

Timidus is elkezdte lefetyelni a tejet, és néha bele-beleharapott a kalácsba, de ő is inkább a vizet figyelte. Sokkal jobban örült volna a halnak, mint a kalácsnak.  

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi12695/10100[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Jun on Vas. Feb. 23 2014, 19:33

A lehető legkülönfélébb módokon jutottatok el az event helyszínére, ismerkedtetek, barátkoztatok, beszélgettetek, és talán még egy-két vita is előfordult, de ezek mind hozzá tartoznak a kapcsolatok kiépítéséhez. Köszönöm a részvételt, nagyon sokat jelentett nekem, hogy ilyen sokan részt vettetek, és kicsit rosszul is érzem magam amiért ilyen szétesett event lett. A reagok többségét olvastam, főleg az utolsó körben íródottakra nem igen volt még időm, de mindenképp időt fogok szakítani rájuk, ugyanis a többi is nagyon tetszett. Jó volt látni, hogy az egyes karakterek miképpen reagálták le a különböző szituációkat, illetve hogyan nyitnak a többiek felé, főleg akkor ha kettesben vannak valakivel, elzárva a többiektől.

Az event véget ért. Viszont, Február 26.(szerda) éjfélig szeretném ha valamilyen formában(pü, következő post aljában "//" jelek között) feltüntetnétek nekem, hogy kik szeretnének még 1-2 kör elejéig maradni, illetve, hogy kivel szeretnének még ismerkedni, ugyanis többen is szóltatok, hogy még maradtatok volna az eventen. Akik a fentebb említett időpontig nem írnak nekem, vagy kapok infót róla, hogy maradnának e, azokat úgy veszem, hogy nem kívánnak továbbiakban részt venni a "hosszabbításon". Akik még nem zárták le az utolsó körüket, azok nyugodtan folytathatják a jutalom kiosztása után, amit majd valamelyik kedves admin tesz meg a közeljövőben.  Very Happy 

Még egyszer köszönöm a részvételt és a sok érdekes történetet. :3

+:

Összeszámoltam, hogy ki mennyi reagot írt összesen az event ideje alatt.
Judy: 12
Tsubasa Norika: 7
Asasel: 3
Chancery/Bastet: 13
Snowcat: 10
Licht: 16
Michiko: 2
Tachibana Makoto: 19
Joey Chrome: 6
Yoshiaga: 2
Szophie/Veronika: 25
RenAi: 11
Danee: 19
Maci: 1
Aidor: 9
Lydia Einsberg: 3
Hermit: 15
Hürrem: 6
Tetsuko Jin: 6
Ryuninji Ren: 7
Yurihime: 8
Shukaku: 30
Anatole Saito: 3
Mirika: 10
Halász Alex: 4
Peter Worker: 12
Bacchus: 5
Desdemona: 4
Atoru: 7
Justin Taylor: 6

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi3984/4100[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Feb. 24 2014, 14:57

Nehezen tudok koncentrálni a bűvésztrükkre, pedig egészen ügyes a leányzó. Gondolataim azonban teljesen másfelé járnak. Nem gondoltam volna, hogy pont nekem fog nehezemre esni randizni más lányokkal, miközben én rángattam ide Mirikát és Alexet. A fiút nem féltem, vagy feltalálja magát, vagy ami sanszosabb, hogy meglóg. Ugyanakkor míg a bűvészkedést szemlélem, elmémben megannyi kép villan be arról, hogy Kana éppen kivel lehet. Vajon összefut-e Kotával, Rennel, vagy ki tudja még milyen szeretőjével? Vajon hogy reagál rájuk? Féltékeny lennék? ugyan dehogy, én aztán nem ˇ^ˇ Különben is, itt van egy csinos lány előttem, Anatole, tessék már rákoncentrálni >.< De a szemem legeltetése nem táplálja a lelkem és nem csillapítja az elmém zavaros gondolatainak áradatát. Őszintén szólva nem is tudom, hogy miket mondott nekem, kérdezett-e bármit is. Hirtelen felállok és zavart mosollyal az arcomon meghajlok előtte. - Örvendek a szerencsének Norika. Köszönöm a bemutatót, és ne haragudjon, de most mennem kell. Elnézést kérek a faragatlanságom miatt. - Majd ismét meghajlok zavaromban, elfelejtvén, hogy az előbb már megtettem ezt. Mi a csudáért vagyok ilyen debil? >.<
Ezután elkezdek össze-vissza bóklászni a kávézóban. Óvatosan kell sunnyognom, mert az a debella nő folyton a nyomomban jár és hallom ám a nevemet is, hogy kisorsoltak egy új hölgyike mellé, de eszem ágában sincs a megadott terembe menni. Jobban mondva bekukkantok a kulcslyukon, de mikor látom, hogy nem Miri van bent, akkor sarkon fordulok. Szembe is találom magam a szervező asszonysággal, majd egy kínos vigyor kíséretében már spurizok is. /o/ Nem egy, s nem is kettő ajtón lesek be kedvesemet keresve, de a folyamatos párcserék miatt teljesen elkavarodok @.@ Hiába lesek be olyan helyiségekbe, ahol még nem jártam, van, hogy olyanokkal találkozok össze, akiket már korábban meglestem. Francba! >.<
Aztán megakad a szemem egy igencsak érdekes hajzuhatagban. Már csak a hölgyike hátát látom, ahogy éppen távozóra fogja és befordul az egyik folyosó sarkán. Dübögő léptek hangját hallom magam mögül, ez nem lehet más, csak a debella nőszemély >.> Menekülnöm kell, mielőtt még elkap és betuszkol egy újabb szobába, ahol egy érdektelen emberkével kell eltöltenem 10 percnyi káoszt a cikázó gondolataimmal összezárva. Ugyanakkor ha én is lebukok, akkor valószínűleg nem sokkal utánam azt az ezüstös hajú lányt (Michiko) is elcsípik. Ezt nem engedhetem, meg kell mentenem! /o/ Gyorsan spint tempóra kapcsolok és megpróbálom beérni a lányt, mielőtt a debella megneszelné, hogy itt bóklászunk pár nélkül. Tulajdonképpen eljátszhatom, hogy vele lettem összesorsolva, kilógunk kettecskén a kertben, aztán ott már mehet szabadon, én meg elkezdhetek az ablakokon is belesni kintről, hátha úgy gyorsabban és könnyebben megtalálom Mirikát.
- Kisasszony, kérem jöjjön velem! Üldöznek bennünket, így azt javaslom kövessen a kert felé a szabadba. Bízzon bennem, én kijuttatom! - Nyújtom kezemet felajánlkozva az ezüstös hajú leánynak, hisz ha megragadnám a karját, akkor tuti ott helyben felpofozna vagy sikítozni kezdene, mert azt hinné valami perverz támadó vagyok. Ugyanakkor ideges hátrapillantgatásaimból sejtheti, hogy nem kamuzok akkor, mikor siettetem.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Michiko on Hétf. Feb. 24 2014, 16:09

Én csak úgy ültem a helyecskémen és nem tudtam, hogy mit is kéne tennem. Csak egyszerűen nem volt kényelmes a helyzet, hiába tettek meg minden tőlük tehetőt a kedves szervező samák. A kedves úriember is roppant udvarias volt velem, még akkor is amikor visszamentem megkérdezni, hogy melyik szoba az amelyiket megkaptam. Sajnos nem találtam az én számommal ellátott kis ajtócskát és mivel nem akartam késni, így, bár kínos volt, de kérdeztem. Elnézést kértem az ügyetlenségem miatt, ám a fiú nem igényelte és azt mondta, hogy erre igazán semmi szükség nincsen, és hogy ő pont azért van itt, hogy segítsen ha bajban vagyunk. Nagyon örültem ennek, mégis az első randimon, ami ugye nem volt randi, csak így hívták, kényelmetlenül éreztem magam, mint már mondta. A másodikra be se mentem, odalépkedtem szervező samához és leadtam a lapocskámat. Még egyszer bocsánatot kértem tőle, aztán megindultam kifelé. Ő azt mondta, hogy ha nem is tetszett a randi, attól még beülhetek a kávézóba. Rendel nekem valamit, és ott lepihenhetek. Jól hangzott az ötlet. elfogadtam és a randi egy részét ott töltöttem. Majd ahogy elfogyott a rendelt finomság, felálltam, visszavittem a bögrét a pultos samához, és elindultam kifelé. Összességében nem bántam meg, hogy eljöttem, de azt hiszem nem itt fogok barátokat szerzeni. Ez a felismerés szomorúvá tett ugyanakkor. Szerettem volna megismerkedni sok sok emberrel, azonban ennyi ember még soha nem volt egy helyen velem együtt és ez megijesztett. Azt hiszem ezért is éreztem magam kényelmetlenül. Még akkor is, amikor csak kettesben voltunk elvileg. Azon járt az eszem, hogy hányan lehetnek még ugyanígy, egyetlen vékony falacskával elválasztva egymástól. Kezdő ruháim voltak rajtam, hajam kibontva. Hátra tett kézzel andalogtam kifelé. Nem siettem, nem volt semmi sürgős elintézni valóm. És innen se igyekeztem sehova el. Mindenki nagyon kedves volt velem. Nem volt miért úgy éreznem, hogy rossz volt itt. Az előttem lévő kis ajtócska felé haladtam egy rövidnek tűnő folyosón. Elméletem szerint az volt a kifelé nyíló kapu. Nagyon meglepődnék ha nem. ^^
Egyszer csak valaki a kezét nyújtja felém. Tágra nyílt szemekkel nézek fel rá. Meglepődött arcomról lerí, hogy nem várt társaság. Azonban ahogy ráeszméltem, hogy ő egy fiú egészen bele is pirultam a közvetlen mozdulatba, amit megengedtem magamnak.
Megfogtam a kezét.
Azt mondta, ~ha jól vettem ki a szavaiból ~, hogy üldöznek és bízzak benne, mert kijuttat. Én csak eltátottam a számat. Ő sokkal másabb volt, mint azok az emberek, akikkel eddig találkoztam. Nemcsak hogy ilyen közvetlen, de a szemnek is változatosabb. Mintha nem is ember lenne, hanem valamely isten és most engem tréfál meg szépségével. Elkuncogtam magam a feltételezésre. Majd ahogy megindult, úgy léptem utána én is, mintha valóban megbabonázott volna.
Első látásra is a mesebeli herceg jutott róla eszembe. Magamtól vittek a lábaim, nem volt saját döntés, egyszerűen csak vonzott magával.
Ouji sama *.*
[Event]Vakrandi - Page 12 A1_2014_2_24_ys2ztfdqr8

_________________
[Event]Vakrandi - Page 12 Prussia5aedd

szint 10:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 10 +4
Kitartás: 5
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
Michiko
Michiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2014. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi35/500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (35/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Noxy on Hétf. Feb. 24 2014, 18:40

- Igen, emlékszem még arra a küldetésre - feleltem a kérdésére. - Ott találkoztunk akkor először Darknessel is, aki mráa lesüllyedt a körözöttek közé. Hogy mit gondolok erről a világról? Nem rossz, annak ellenére, hogy itt meghalhatunk virtuálisan és valóságilag is. Szeretem a fantasy-s MMORPG-ket, csak az az egy baj van SAO-val, hogy nagyon sok még így is a bugja. De legalább itt olyan dolgokat is megtehetünk, amit a valóságban soha sem tudnánk.
Atoru megkérdezte, hogy mi van a negyedik tagunkkal, Angie-val. Fogalmam nincs, és vele kapcsolatban nagyon vegyes érzelmeket táplálok. Ha meghalt, akkor magamat okolnám mindezért. Ha cserben hagyott minket, akkor dühös lennék rá.
- Hát... eltűnt - feleltem végül. - Remélem, hogy életben van, mert ha visszatér Angi, kap majd egy kis ejnye-bejnyét. Nem várom el, hogy annyira hűségesek legyünk saját céhünkhöz, hogy mindig egymás körül lógjunk, de alap elvárás, hogy legalább tudjak valamit a testvéreimről. Ha bajba is kerülne valamelyikőtök, kötelességem, hogy segítségetekre siessek, hiszen úgy érzem, hogy a PB megalapításával és tagok toborzásával már én felelek értetek, mint anya.
Most, hogy ezzel tisztáztam is dolgot (talán Autorunak lesznek kommentjei az iménti szavaimhoz), talán ideje volna szebb témára térni. El akartam mondani Atorunak, hogy a céh pénze már bőven elég lesz arra, hogy valami igazán jó céhházat kivegyünk, de végül nem tudtam kimondani. Beleléptem egy kakiba.
Egy ismerős csíkos pupillájú szem figyelt bennünket egy fa mögül. Azt hittem, már a múlt része, de úgy tűnik, nem mondott még le rólam. Eldöntötte ezek szerint, hogy folytatja a bosszúhadjáratát, amíg annyira megalázna, amennyire én "aláztam meg" őt azzal, hogy a hátára ültem.
- Jajj ne, már megint itt vagy? - csóváltam a fejem. - Menj innen, Annamária! Szeretnék békésen beszélgetni!
A kecske azonban nem tágított. Mekegve nevetett egyet, aztán rögtön felém rohamozott, hogy a kecskecitrom mellé még egy ökleléssel is meglepjen.
- Bocsi, Atoru, de nekem most nyúlcipőt kell húznom. Majd később elmagyarázom, hogy mi van a kecskével Shocked - szóltam a testvéremnek, aztán ahogy ezt megmondtam, máris futásnak eredtem. Bár segítségért nem kiáltoztam, de a megmaradt vakrandis időben, majd azon is túl menekültem Annamária elől, aki végül a Kezdetek Erdejében egy fára kergetett fel. Nagyon sokáig nem tágított a fa mellől, úgyhogy ki kellett várnom, amíg éjjelre elálmosodik és elalszik.
Azt hittem, egész jól fogom zárni a napot, de Tachi hagyján, ez az átkozott Annamária jól elszúrta nekem a vakrandit. Az a nagy szerencsém, hogy azon a programon csak ismerősökkel találkoztam. Egy jó volt azért benne, hogy Joey csatlakozott a céhembe.

/Köszönöm, Jun, én nagyon élveztem a vakrandit mindhárom karimmal. Very Happy Norikával még szeretnék egy kicsit maradni, mert Mirika szeretne vele ismerkedni. ouo/

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi2457/2500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Hétf. Feb. 24 2014, 19:08

Partnerem, aki ismét egy szőke lovag, a jelek szerint meg se tud szólalni a döbbenettől. Kicsit el is szégyenlem magam, amiért rögvest rápirítottam, de valljuk be, én jogosnak érzem. Mivel én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor randevúztam életemben, igencsak rossz élménnyé vált az itteni legelsőm Ren-samával. Még hogy... még hogy "pöccre indul a cerka" meg "gyerünkmárgyerünkmár". Van egyáltalán csaj, aki erre ugrana? Oh, el is felejtettem, van >.>
Lopva jelenlegi kiválasztottamra pillantok, és bűnbánó mosoly kíséretében kissé ellépek tőle, távolabbra. -Bocs. Csak... nem voltak valami jók az előzőek.
És ezzel jóformán meg is aláztam szegényke teljes önbizalmát. Nem állt szándékomban, de kutya legyek, ha ezek után ismét jókedvem lesz.
-Bocsánat. Majd legközelebb...
Valljuk be, csak a dolog élét akarom még elvenni, aztán megfordulok és lassan elindulok a tó partján. Egyedül és magányosan, néha-néha egy-egy pillantást vetve a többi, egymásra talált vagy épp vitatkozó párra. Én kaptam egy szexéhes rohadékot, egy megértő lovagot, egy kuka nem-tudom-kit és egy ismeretlen szőkeséget, akinek még a bemutatkozásra sem adtam alkalmat... vagy csak annyira kikészültek az idegeim, hogy menekültem, mint a nyúl.
Sajnálom, ismerős idegen.
Végül a tópart egy pontján megállok, és zsebre tett kézzel nézem a hullámzó vizet.


//Én is maradnék, amennyiben van bárki, akit Channal szeretne ismerkedni vagy játszani :roll:Az ujjaim még nem nyugszanak és szeretnének egy kicsit maradni, de ahhoz partner is kellene Very Happy
Bastet egyenlőre még figyel, de egyébként ő is marad még. Hürrem hazamegy.//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Snowcat on Hétf. Feb. 24 2014, 20:31

Yurihime-neesama
A tökéletes szépség még nálam is sokkal zavartabban érezte magát, ez feltűnt a kis cérnavékonyka hangocskájából. Mikor egy úrihölgyhöz méltóan kérte, hogy ne mozogjak, zavart pírrel visszeültem a csónakba. Nem volt könnyű Reginát levenni a helyemről, és belenyomni a csónak aljába, de sikerült, miután eszébe juttattam, hogy nem bocsátom meg neki a két emberré változott pet ügyét. Azt hiszem ezek után a cica- és kutyafüles konkurenciával sokkal óvatosabb leszek, és addig fogom zaklatni Reginát, amíg be nem vallja, hogy az illető pet-e vagy sem. Kettőnk közül ő az egyetlen, aki meg tudja érezni a másik petet az állati ösztöneivel. Ha tehetném a fagyos és szeles speckómat szívesen lecserélném bestiálisra, de mivel pont a jellemem miatt van ez behatározva, így csak Reginára hagyatkozhatok. Nyo, jól van, akkor folytassuk az ismerkedést.
- Kérem, kedves tökéletes gésa-szépség, árulja el nekem... ízé, ossza meg velem, ha nem túl nagy kérés... hogy lehet ön ilyen tökéletes? Tudja, nekem van egy barátnőm, aki számomra a világ legtökéletesebb nője, de ő is tudna ilyen magas szintre lépni, mint ön? Adjon nekem kérem tanácsokat, szeretnék tökéletes kapcsolatban élni, és nem szeretném Enhi-chant elhagyni más nőért...
Ekkor eszembe jutott a felismerés, hogy itt csapom a magam módján a szelet egy vadidegen szép leánynak, akinek csak annyi a bűne, hogy szép... és az a baj! Enhi-channak szebbnek kell lennie! Szebbnek! Nem szabad, hogy más lány szebb legyen nála! Nem engedhetem, hogy az ördögöm kísértésbe vigyen! Nem szabad a régi Snowcatbe átmennem! Nem, nem és nem! Ez a Snowcat már eladta szívét igaz szerelmének... nyo, végül is ő olyasmit adott nekem, amit más lány soha nem tudott. Egyikükbe, de még ebbe a lányba se vagyok annyira szerelmes, mint ahogy Enhi-chanba. Sok gyönyörű és tökéletes leány van a világon, de Enhi-chan különleges. És a különlegességből csak egy van, bizony!
- Öhm... ne haragudjon, gyönyörűséges gésa, de ezt nem csinálhatom tovább. Bocsásson meg korábbi megnyilvánulásaimért... ön csodálatosan szép, vonzó, tökéletes, meg minden, de ha ön párt keres, ne bennem keresse. Nekem a különleges lányok jönnek be, és ön sajnos nem különleges, csak tökéletes és szép, amiből sajnos még rengeteg van. De különlegesből csak egy van, és ez az én kedvesem. Megértem, ha ezért dühös lesz rám, vagy sírva fakad, de kérem, értse meg az én álláspontomat. Muszáj ellenállnom az ilyen típusú földi bűnöknek, ha meg akarom tartani a különleges szépséget, amit az isten nekem teremtett. Ég áldjon, gésa-kisasszony! Remélem, majd még találkozunk, és jóvá tehetem modortalanságomat. Agyő!
Búcsúzóul úriasan kezet csókoltam a Tökéletes Szépségnek, és kievezve a partra hazaindultunk Reginával a kastélyba, ahol már várt engem a Különleges Szépség, akire egész életemben vágytam. Csókokkal és ölelkezéssel köszöntöttem őt.
Képzeletbeli zsebkendő-lengetéssel búcsúztam a vakranditól. Több ilyenre nem fogok menni, mert csak a férfi-ösztönömet tenné próbára.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi593/600[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Hétf. Feb. 24 2014, 20:36

//Shukaku
Valahogy nem ment ez a horgászás, nem az én sportom, nem a türelmemről lettem híres. Ugye Hinari-chan? ^^ Úgyhogy félre is raktam a pecabotot és nekifeszültem az evezőknek. Már kicsit kényelmetlenné vált a csónak és gondoltam kiteszem hármunkat a partra.

-  Hehe! A róka! >.>  - ugrott be az idézetről rögtön – Csak aztán óvatosan szelidítsd meg azt a Justin nevezetű fiút! Tudod! Felelős vagy a rózsádért, na meg a rókádért is!
Nem kellett sok a csónaknak, nem is igazán voltunk nagyon bent a tóban, úgyhogy csakhamar homokra futottunk
- De a rókád most istenhozzádot mond! – pattantam fel a csónak szélére – Örülök, hogy találkoztunk Shukaku-sama! – hajoltam meg a lányknak, majd a sárkánynak is külön – Timidus-sama!
- Legyen szerencsénk máskor is! – ugrottam ki a csónakból,  s nagy vidáman neki is vágtam a  tórpart körüli tájnak. Még utolsónak nevetve integettem vissza nekik:
- És sok sikert a rózsához!

//Chancery

Boldog egy nap volt, még ha nem is indult tökéletesen, azért sikerült kellemes társaságban elölteni az idő java részét, s megismerni pár szép lányt. Na meg újra látnom Shut.

Így történt, hogy tóparti fákon pihenő madarak csicsergését hallgatva, a napfényben fürdőzve vidáman sétálgattam tova a part mentén, amikor is egy ismerős lány tűnt fel szemből. Rémlett, hogy már találkoztunk valahol, és talán nem is olyan rég, a neve is ott volt szinte a nyelvemen... de... de sehogy se jutott eszembe hogyan is hívják.

Mindeközben, ahogy így  tetőtől talpig végigmértem, hátha valamiről eszembe jut, lecsekkoltam magamat is, és rájöttem, hogy nem tetszik amiben vagyok... vagyis, a farmer meg a póló, félcipő az oké, épp csak a felsőm nem volt az igazi, úgyhogy sebtiben, menet közben lecseréltem egy szürke, modern szabású kapucnis zakóra... ><

Bár a név csak nem akart az eszembe jutni, valami bevillant, mintha ő lett volna azon a víz alatti városban az egyik lány...
Mosolyogva közeledtem hozzá, remélve, hogy nem fog másfelé fordulni, még integettem is neki, nehogy csak úgy átnézzen rajtam... de valami azért beugrott... soha nem is tudtam a nevét... csupán...
- Konnichiwa Tenshi-chan! Danee vagyok, megismersz a tavas őrületből? - vigyorogtam mint a vadalma hozzá

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Hétf. Feb. 24 2014, 21:16

//Danee :3//

Sokszor gyűlölöm a memóriám, avagy azt a bevett szokását, hogy fontos dolgokra nem, de kellemetlenekre mindig visszaemlékszik. A mai napon történteket olyan szívesen elfelejteném, ahogy az apróbb dolgokat szoktam, de csak-csak nem akar kimenni a fejemből. Jó lenne csak benyúlni a fejünkbe és szelektálni a rossz dolgokat, majd lehetőleg mindet elfelejteni, de úgy, hogy soha vissza se jöjjenek.
A tó vizében, a hullámok között lubickolt a fejem másolata, és már nem csak az első randim egyre rosszabb emléke, de még a régi vidámparki események is kezdenek mind-mind az eszembe jutni. Egyik kezem végül felfelé nyúl, megtalálja egy hajtincsem, s bőszen csavarni kezdi. Bár nem nikotin, de ettől majd szép lassan lenyugszom, a gondolataim elterelődnek, és újra a régi leszek, remélhetőleg. Igaz, a hajcsavarás számomra olyan, mint másoknak a cigaretta. Ennek is megvannak a káros hatásai, legalábbis a kinti világban, de a környezetet nem szennyezi :3
A víz tükrében végül egy kezet látok mozogni, valahol a hátam mögül. Kíváncsian fordulok meg, hogy ki lehet az, de nem mondanám, hogy ismerős lenne az arca. Talán, de nem vagyok biztos a dolgomban, mint általában. Körbenézek, hogy nekem integet-e, és a jelek szerint nem tévedek, hisz körülöttem nincs már senki, hacsak nem számolom nemrég "lekoptatott" szőke lovagomat >.>
Az ismeretlen ismerős (az újabb) végül odaér hozzám, és köszön. Olyan néven illet, amit soha nem használtam, és felvont szemöldökkel, csodálkozva nézek rá, hogy honnan vehette ezt a szót. Már szóra nyitnám a szám, hogy "biztos összekeversz valakivel", mikor eszembe jut egy kép.
Ez a srác térdelt le elém egy kincsesbánya közepén, és nevezett így. Aznap, mikor Kurokoto-t, úgymond, először láttam meghalni. Egy olyan nap, ami tele van rossz emlékekkel, de sikeresen elfelejtettem, és most úgy tőrnek fel ismét, mint egy gejzír. Eszembe jut minden, az ismeretlen csapattársak, Judy bírói vérvonala, ahogy próbál átsegíteni, amíg el nem tűnt, míg végül csak ez a srác és egy másik lány maradtunk, és próbáltunk teleportálgatva kijutni a borzalomból. A víz alatti városból.
-Nahát... -végül én is elvigyorodom, hogy pillanatnyi önfeledt mosolygás után ösztönösen csukjam bea szám csálé fogam miatt. -Persze-persze. De megint mondom, nem vagyok én tenshi ^///^ -pirulok el a gondolatra, hogy pedig milyen jó lenne annak lenni, majd kuncogva veszem tudomásul, hogy a nevemet mondjuk félig eltalálta. Nem Tenshi, de Chan.
-A második fele viszont megfelelő. Chancery vagyok, ha minden igaz, akkor nem tudtunk bemutatkozni a nagy kavarodásban... >.>
Hát valóban.... minden volt az, főleg őrület. Egyenlőre még nem is akar az eszembe jutni, hogy végül hogy sikerült kimenekülnünk... >.> de sebaj. Majd idővel úgyis eszembe jut. Ellenben a név... Danee... Dani... így hívják egy rokonomat is, vagyis...  scratch 
-Ez most fura kérdés lehet rögtön, de véletlenül nem vagy magyar? -a mondat első felét még japánul, a másodikat anyanyelvemen ejtem ki, és persze ha nem érti, elismétlem ismét japánul, persze magyarázkodva, hogy satöbbi >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Feb. 24 2014, 22:39

Egy pillanatra még engem is meglep, hogy kis hölgy ilyen könnyedén belemegy a dologba, de hát a meggyőzőképesség az meggyőzőképesség 8)Különben sincs nagyon más választása, mint menekülni, az meg hogy én még a segítségemet is felajánlom, különösen jól jöhet neki. Nem tudom pontosan, hogy tényleg hallom-e a lépések zaját, vagy csak kezd kiújulni az üldözési mániám és csak beképzelem a trappolás hangját, mindenesetre jobb félni, mint megijedni, így futólépésben iszkolok ki, óvatosan magam után húzva az ezüsthajú leányt.
Nem tudom mennyi ideig idétlenkedhettem bent a kávézóban, de mire kiérünk a kertbe, már egy csomó ember van kint, ráadásul olyanok is, akiket az imént még az egyes randiszektorokban láttam. Hmm, ezek szerint kiengedtek mindenkit? Akkor szabadok vagyunk? Nem kell menekülnöm a debella elől? \o/ Fokozatosan le is lassítok, végül megállok a kert bejáratánál, egy lombos fa közelében, hogy kifújjam magam a nagy rohanásban. Aztán arra leszek figyelmes, hogy még mindig az idegen lány kezét fogom, s eddig még ő sem engedte el az enyémet. Roppant szótlan, csodálom, hogy eddig még egy szót sem szólt hozzám. Na de majd most. Mert hát mégiscsak magyarázattal tartozom neki ezért az egészért.
- Elnézést kérek, azt hiszem vaklárma volt az egész. Az a nő, aki az elején beosztott minket... nos meg mertem volna esküdni rá, hogy üldözőbe vett és mindenkit maradásra akar bírni. Jobbnak láttam, ha kegyedet is menekítem a karmai közül, elvégre ha jól láttam, éppen távozni kívánt. Meg szabad kérdeznem, hogy miért? - Valóban, miért is? Ha azért jött ide, hogy ismerkedjen, akkor miért gondolta meg magát? Mert mi másért jönne egy rapidrandira az ember, ha nem azért, hogy új emberekkel hozza össze a sors. - Ó, de faragatlan vagyok. Úgy tűnhet, hogy számon kérem Önt, miközben azt sem tudja ki vagyok. Engedje meg kérem, hogy bemutatkozzam. Anatole Saito, szolgálatára. És még egyszer elnézést kérek az iméntiért! Önben kit tisztelhetek, ha szabad kérdeznem?
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Michiko on Kedd Feb. 25 2014, 01:24

Anatole sama ^^

Hevesen vert a szívem és erre jócskán rátett a kis futásunk, de nem bántam. Egy cseppet sem. ^^ Magával ragadott a fiú dinamikussága. Mellé pedig kedves is volt, és nem is akárhogyan. Amikor pedig megszólalt, valahol máshol találtam magam. Ránéztem, egyenesen bele a szemeibe a saját nagy szemeimmel. Tudom, hogy szokatlan, hogy egy japán lánynak barna szeme van, sőt, fehér haja, de talán ha a hajam ellenére is képes volt megszólítani, akkor nem akar bántani. A szavait és gesztusait figyelve pedig meg voltam győződve erről. Ő egy udvarias férfiú. Vigyáz a vele szemben lévőre, vigyáz rám. Ezt éreztem, habár a miértjét nem tudnám elmagyarázni. Ez csak egy érzés volt. Biztonságban éreztem magam mellette, pedig csak az előbb fogta meg a kezem. Azaz én az övét. Tényleg, hiszen én tettem a kezem a kinyújtott kezébe. Erre elpirultam és a kezeinkre pillantottam.
De aztán újra rá figyelek és ezt a tekintetemmel is megtámasztom. Láthatja, hogy őt figyelem, érdekel amit mond, mert most azt nekem mondja. Élénk barna szemeim azonban újra és újra rácsodálkoznak a fiúra. De nem mondhatom ki, hogy helyesnek tartom.
A szavai kedveskedőek, de egyáltalán nem túlzóak és érdeklődőek irányomban. Végül meg is kérdezi a nevemet. Addig hallgatok. Nem azért, mert ne érdekelne, vagy sértene, hogy "csak most kíváncsi rám". Erről szó sincs. Sőt, ellenkezőleg! Vidám mosollyal hallgatom a fiút, és a két gondolat között várom a folytatást. Mert hogy kell legyen, érzem rajta, hogy van még valami mondani valója, mielőtt végleg átadná a szót. Egy időre. ^^
Addig a nevén gondolkodom el. Nem japános. Sőt. Nem tudom milyen lehet valakinek az a keresztnév, hogy Saito. Habár végül is miért ne, de egyvalami már világos volt. Azért nem tűnt japánnak, mert nem is az. Vagyis részben, hiszen valamiért mégis csak Saito.
Közben ugye pont emiatt én tűnhetek faragatlannak, hiszen nem válaszolok neki a feltett kérdésre. De ez már csak későn jut az eszembe. Végül észre sem veszi Anatole san.
Mosolyogva válaszoltam neki. Megmosolyogtatott az európai szóhasználat.
- Nem tesz semmit Mr. Anatole. ^^ - Próbáltam angolosan ejteni a neveinek betűit, habár nem tudok a japánon kívül más nyelvet, így angolul nem tudnék vele társalogni. :/
- Én a bátyám tanácsára egy kitalált nevet használok itt, de elárulhatom az igazit is, hiszen ön is ezt tette. -
Nem esett nehezemre a formálisabb társalgás, habár meglepett. Eddig itt mindenki tegeződött és közvetlenül állt a másik emberhez hozzá. Anatole san viszont nem. Legalább is szavaiban, de eddig ő volt a legközvetlenebb ha a gesztusait nézem. Furcsa ember. ^^
- Michiko vagyok, vagyis Ashikava Michihiro. Smile -
Mosolyogtam, mosolyogtatott maga a helyzet is. Azt hiszem jól éreztem magam. Most, valahogy, nem számított a tömeg. Olyan volt, mintha csak mi ketten lennénk, de a kérdésre elfelejtettem válaszolni. ^^"

_________________
[Event]Vakrandi - Page 12 Prussia5aedd

szint 10:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 10 +4
Kitartás: 5
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
Michiko
Michiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2014. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi35/500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (35/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Feb. 26 2014, 09:32

Mirika

Jól eső érzés volt, ahogy megfogta a kezemet. Nem mintha egy érintésétől pillangók csapdosták volna a szárnyukat a gyomromban, nem, ő nem az a lány volt, azonban, hogy valami úgy alakult hirtelen, ahogy akartam, az valóban különleges érzés volt. Talán ehhez kellett ő is, túlzottan kíváncsi volt ahhoz, hogy a hajóban maradjunk. A csónakból kilépve a kezem a derekára is letévedt gyorsan, hisz a jégre akart ülni szegény, mit nem akartam engedni neki. Bár csúszóssá vált alattunk a talaj, tartottam magam a sétához.
- Testmozgás, mit egy férfi és nő csinálhat? – ismételtem meg a kérdését – Miért vagy ilyen velem, én jó fiú vagyok. Ne csinálj rosszat belőlem. – nevettem fel, majd öltöttem rá a nyelvemet – De egyszer valóban csinálhatnánk valamit kettesben, akár csak egyszerű korcsolya is lehetne, ha azt tudsz. – mosolyogtam le rá, majd fogtam újra a kezét, hogy kicsit szabadabban tudjunk sétálni mindketten.
Nem mondom, hogy elszaladt velem a ló, de míg a part felé sétáltunk, úgy tettem fel egy pár kérdést. Hogy van? Miért van itt ő is, miközben van egy barátja? Összevesztek, a béküléshez esetleg kell e segítség és így tovább. Apróságok, melyekhez pár mondatos válaszok bőven elegek voltak. Ez a tíz perc nem volt világmegváltó, de a semmitől több volt, értékelnem kellett ezt a pár percet is.
- Lépj nagyot. – szóltam halkan, miként elértünk a part széléhez, majd miként biztos helyen álltunk, úgy felé is fordultam lassan, szemben álltam vele – De kicsi vagy. – csóváltam a fejem, hogy ennyire le kellett néznem rá - Sajnálom, hogy ilyen kevés időnk volt most, de nem akarlak feltartani, azt hiszem, hogy pár pillanat és letelik az időnk. – húztam félre a számat, majd hajoltam le hozzá, hogy puszit tudjunk adni a másiknak – Szió, Mirika.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Event]Vakrandi - Page 12 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi2601/2700[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szer. Feb. 26 2014, 15:00

- Fürdesselek meg? Meglesz - kacsintottam Tachira. - De mondd csak, kedveském, biztos abból csak fürdetés lesz? ;]
No, gyere csak be, nagyfiú, majd megkapod a kis szolgáltatást a hátralévő időben. Nagyon sok filmben, képregényben, rajzfilmben láttam már, hogy az ilyen típusú fürdőzések - amit most csináltam - el tudják csavarni a fiúk fejét. Megcsináltam élőben, és bejött. Ejj, de huncut állapotban van Tachi, ez a fürdőnadrágjában jobban meglátszik, mint hétköznapi ruhában, vagy harci felszerelésben. Talán jobb lett volna nem kihagyni az önkényeztetést, mert akkor még gyorsabban is túllennénk a rövidke randinkon, de hát még a hosszabb előjátékokra sincs idő. Most elég az is, ha gyengéd érintéssel szántom vonalaim mentén a vizet.
- Nagyon csinos a fürdőnadrágja az úrnak - küldtem felé huncut mosolyt, amint megjelent előttem készenlétben, arra várva, hogy következzen be az, amit mindketten most nagyon szeretnénk. Ha az a dolog nagyon kell, de már jó ideje nem csináltam, azért van a szerető. Ha szeretőt szeretnél, elég ha olyat fogsz ki, aki csak szereti csinálni és elcsábíttatni magát a lányokkal. Sajnos az én komolyabb kapcsolataim is elég kilátástalanok voltak, főleg hogy az exeim különböző módszerekkel akartak hozzám kötődni, mikor még csak annyit sem vártak meg, hogy eldöntsem, hogy tényleg akarnám-e azt a kapcsolatot, mint komoly, és úgy érzem, ő lenne-e a Nagy Ő. Sajnos eddig nem találta meg azt a tökéletes férfit, aki az én Nagy Ő-m lenne. De jobb is így, hiszen nem akarom túl korán kezdeni, csak mostanság lettem 18 éves, és még muszáj élnem, tapasztalatokat gyűjtenem, amíg végleg be nem kötöm a fejem. Sajnos sok lány és fiú van, akik ígéretek, kötelezettségek mellett összekötik az életüket valakivel, akiről még nem tudhatják előre, hogy jó lesz-e az úgy. Hiába fogadalmak, önkéntes főzőcskézés vagy bármilyen más kedveskedés a párodnak, attól még nincs szó örök és hű szerelemről, amíg idővel meg nem ismerik egymást a párocskák. Az én esetemben múltkor még csak egy szex volt az utolsó párommal, az már rögtön házasodni akart.
Na mindegy, fiatal vagyok, élem az életem, majd valamikor megtalálom a Nagy Ő-t a randizásokkal... addig még vár rám sok-sok fiú, akik szeretnék boldoggá tenni magukat velem, vagy különösképpen én leszek az, aki majd őket megvigasztalja. Ki látott már hozzám hasonló jószívű szeretőt, aki csak azt szeretné, hogy megadja a fiúknak azt, amire vágynak?
- Hmmm, Tach-kun. Ha nem érhetek hozzád, akkor, hogy foglak így megfürdetni? Na sebaj, akkor megoldom másképpen, hogy megfürdesselek. :]
Ezzel elkezdtem fröcskölni finom, kellemes vízzel a velem szemben álló fiút. Ahogy a fröcskölésnél a vízcseppek felszállingóznak egy pillanatra, a napfény csillagokká varázsolja őket Tachi körül. Nagyon szééééép látvány! Illik is hozzá. Very Happy

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi10/500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Szer. Feb. 26 2014, 23:10

//Chancery

- Chan... cery? Wakarimashita! Chanü-cery Tenshi-sama! - öltöttem ki rá játékosan a nyelvemet
- Valójában kétszer is megpróbálkoztam a neveket megtudni akkor, de a nagy kavalkád és menekülés közepette, érthető, hogy inkább a túlélésre koncentráltunk mint a társalgásra. Meg aztán, végül is az én kardom ölte meg akkor Kurokotot, vagyis csak majdnem. Gondolom elsőre nem loptam be magam senki szívébe azzal, én se biztos, hogy szóba álltam volna magammal a helyetekben. Egyébként ő nekem is kedves ismerősöm...
Idő közben felzárkóztam mellé balról, így, az ő tempóját felvéve folytattam a sétát. Eltöltött valami kellemes nyugodtság mellette, amit a vízivárosban is éreztem, csak akkor nem tudatosult bennem. Őszinte, nyugalmat sugárzó volt a mosolya, mozgása sem volt hivalkodó, az a megfoghatatlan csendes belső boldogság, amit sugárzott lassan rám is átragadt, mosolyom is magától telepedett az arcomra, nem csupán mert a tenshivel ugrattam.
- Magyar? - torpantam meg meglepődve a kérdésen. Egy pillanatig elgondolkoztam, hogy miért kérdezheti ezt, de aztán beugrott, hogy a kérdés félig az anyanyelvemen hangzott el. Talán ő is magyar lenne, mint én? És miből jöt rá, hogy én az vagyok? Lehet, hogy csak vágyott a magyar szóra, és mindenkinek felteszi ezt a kérdést, akivel találkozik?
- Ömmm, de... de  magyar - bólintok bizonytalanul, s a válaszom is az anyanyelvemen hangzik el - de hogyan? Hogyan jöttél rá?
Nem mikrofont használunk mint más online játékoknál, a testünk alszik, s ez alól, a szánk és többi hangképzőszervünk sem kivétel. Minden amit mondunk rögtön gondolati szintről fordítódik le a játék nyelveként. Természetesen, ha nem figyelek oda, és magyarul kezdek el gondolkodni, mármint magyar szavakkal megfogalmazva az érzéseimet, akaratomat, mindennemű gondolatomat, akkor úgy is fog elhangzani a játékban. Ezért talán egy kicsit rutintalanabbul fogalmazhatok japánul, mint a japán játékosok, se a megfogalmazás gyorsasága, se a szókincsem nem veheti fel a versenyt velük. Talán a mondatképzésem is inkább magyaros mint japán.
- És ezek szerint akkor te is magyar lennél, nem igaz? Vagy csak magyarul tanulsz?
Igen, ez az eshetőség csak most ugrott be, mi van ha egész egyszerűen magyarul tanul, mert érdekli az országunk, a nyelvünk, ami egyébként világviszonylatban majdcsak olyan nehéz mint az övéké, vagyis a japán, vagy akár a koreai és a kínai. Vagy esetleg nyelvzseni, szivacs-aggyal, aki több tucat nyelvet ismer. De egyáltalán nem úgy néz kis mint egy japán lány. A bőre olyan fehér akár egy európaié, a szeme, orra se ázsiai vonású, a haja pedig... nos az lehet festett is...

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Szer. Feb. 26 2014, 23:29

//Danee//

A kard és Kurokoto akkori halálának említése kissé rabol a tartásomból, önuralmamból, és alaposan lecsippent a jókedvemből is. Fejemet lehajtva gondolok vissza arra a pillanatra, ahogy a víz alatt fuldokló, egyébként rohadék történelemtanár pixeleire robban. Az érzés, amit akkor éreztem, megismételhetetlen és felidézhetetlen. Csak arra emlékszem, hogy Judy volt az, aki végül felemelt, hogy képes legyek tovább lépni. Ő, aki előtte pár perccel még egyértelműen az íjász pártján állt.
-Nézőpont kérdése. -vonok végül vállat és ismét rá nézek, immár ismét mosolyogva, ha ez most nem is teljesen őszinte, vidámság tekintetében. -Valójában én... gyűlölöm azt a lököttet. Legalábbis azt hiszem. Kurokoto... mondhatjuk, hogy meg akar ölni. A halált kergeti, de engem is oda kíván, mert egyszer azt mondtam neki, hogy kevesebbet kéne innia, hogy a felesége és a kislánya büszke legyen rá odaát...
Ismét az utat figyelem, lassan lépdelek, egy egyenlőre idegen, mégis ismerős pasas mellett, aki nem Jay. Furcsa érzés, de jól esik. Jó dolog másokat is megismerni, amíg a dolgok nem mennek túl messzire, de most úgy érzem, nem kell úgy félnem, mint a vakrandik eddigi részeiben. Mintha Danee nem is párt keresve jött volna ide, vagy egyéjszakás kalandot remélve, hanem, mint én, ismerkedni és szórakozni. Belőle nem sugárzik az, ami a többi hímneműből. Pedig a Dani névvel kapcsolatban már volt pár negatív élményem Suspect
Apropó név. Kérdésem végül nem talál süket fülekre és kiderül, hogy jó volt a sejtésem, és talán a picike megérzésem. Szinte kivirágzom, mikor valaki más szájából is meghallom rég nem hallott anyanyelvem, elvégre, Jay-el is inkább japánul társalgunk, érthető okokból. Lekonyult mosolyom ismét őszintévé válik és összecsapom a tenyerem boldogságomban.
-Nem-nem, én magyar vagyok. -mondom végül. -És nem volt nehéz. Mármint, a Dani, Danee, tipikus magyar névnek mondható inkább. Az unokaöcsémet is például így hívják, és mindig eszembe jut, ha meghallom.

Talán mégis megérte maradni az egyébként végül elmaradt kávéra.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Atoru on Csüt. Feb. 27 2014, 15:08

/Kicsit késve, de itt van/

Úgy látszik Judy emlékezett a küldetésünkre, habár egy rossz emléket is felhozott vele kapcsolatban, mégpedig Darknesst.  A küldetés óta ő az első számú a körözési listánkon, igaz, az egyetlen is, de akkor is. :roll:De utána válaszolt a kéréseimre, amit örömmel fogadtam, hisz Judy nézeteit ebben az irányban még nem igazán ismertem eddig. Viszont, ahogy elnézem, ő élvezi a bent létet. Kihasználja a lehetőségeket és próbálja valamilyenné alakítani az itteni életét. Talán nekem is ezt kéne. Talán végre valami nagyszabásút kéne csinálnom, hogy teljenek valamivel a hétköznapjaim, ne csak a mobok megkeserítésével és küldizéssel. A horgászaton gondolkodtam is, de aztán letettem róla. Közben Judy elmondta, hogy Angiról nem sok mindent tud, csak azt, hogy eltűnt és, hogyha előkerül, akkor lesz neki ne mulass. Ezen csak a fejem csóváltam.
- Ugyan Judy, nem biztos, hogy tehet róla. Lehet, hogy akarata ellenére tartják valahol fogva. – Persze először csak viccelődni akartam ezzel, de így belegondolva, ez bizony megtörténhetett. Remélem, hogy azért jól van, viszont nem értem, hogy miért nem ad választ magáról. Aztán Judy szeretett volna mondani valamit, de belelépett egy állat „aknájába”. Legszívesebben nevettem volna, de az a tudat, hogy a céhvezéremmel történt, és hogy jelen pillanatban is egy „randin” vagyunk eltántorított ettől a célomtól. Aztán Judy figyelmes lett valamire, amit én is kiszúrtam. Egy kecske? Itt? A Randi Eventen? Végül is, akármi megtörténhet, ez egy érdekes fordulat volt a rendezőktől. Azonban rá nézve Judy-ra, nem hinném, hogy ez a rendezők műve volt. Tehát ismeri a kecskét, és elnézve a kecske rohamát, nem lehet valami jó viszonyuk. Judy egyből bocsánatot kért, mivel ez a kecske most meg fogja kergetni.
- Semmi baj Judy, megértő vagyok, viszont ezt a kecskés történetet már várom. – kiáltottam még utána, majd eltűntek mindketten. Most mitévő legyek? Eltűnt a partnerem, így már elméletben vége a randinak, nem? Akkor viszont irány egy másik küldetés. /o/

// Köszi Jun, egy élmény volt ez az event. Very Happy//
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi2303/2500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Pént. Feb. 28 2014, 18:50

//Chancery

Figyelmesen hallgatom a lányt, elvégre ráérünk, most nem kerget minket senki sem, mint legutóbb. Amit Kurokotoról mond az... érdekesen hangzik. Nehezemre esik elképzelni, amint Chancery életére tőr, egyáltalán nem olyannak ismertem meg, mi több, Chanról se tudom elképzelni, hogy valakit oly mértékig fel tudna idegesíteni, hogy ezért rögtön az életével fenyegetőznének. Mondjuk, hiába gondolom ezt, vajmi kevéssé ismerem mindkettejüket. Sosem lehet tudni, talán az emberismeretem mégsem olyan jó, mint ahogy azt képzelem...

Míg gondolataim ezen fixírozódnak, addig lassan más téma felé hajózunk, s a magyarságom kerül szóba. Volt egy sejtésem, hogy magyar, a kérdést követően, de nem mertem volna biztosra mondani
- Wow, akkor... akkor üdv földim! - kanyarodik szélesre a mosolyom, s kitárom karjaimat, ha érti a célzást, úgyis átölel majd, ha meg nem hát... az se baj
- A megmaradt nyolcezerből rögtön ketten is! Az az igazság, hogy... nem fogod elhinni, de te már a második magyar vagy akivel összefutok itt a SAOban. Alexet az Artesből ismered esetleg? Voltunk együtt küldizni és ott derült ki!
De a nevem körüli apró tévedés közben már ott motoszkál a fejemben, és nem tudom elhessegetni, anélkül hogy meg ne említeném:
- Ami a nevemet illeti... tudod, ez nem kifejezetten magyar név... valójában héber eredetű, azt jelenti, isten a bírám. És én úgy is viselkedek sokszor, de a lényeg, hogy ez egy elég nemzetközi név: a keresztény világban és a nyugati kultúrákban mindenfelé találkozni vele! Úgyhogy ezek szerint inkább csak ráhibáztál, de örülök neki, nagyon, hogy így történt!
Most, hogy mindez felszínre került, és tisztázódott, újra lépteim tapodják a partot, ha a lány is megindul mellettem
- Egyszer rendezhetnénk egy magyar találkozót, mondjuk közös főzést! Olyan rég kóstoltam magyar ízeket!
De ahogy felpörgött bennem a témázgatás, épp olyan gyorsan is fulladt ki az agyam a témák terén, talán jobban kellene strapálnom magam, de nem jut eszembe semmi más, másfelől pedig éppenséggel azt se bánom, ha csak csöndesen sétálgatunk: ilyen szép tájon egy kedves lány közelségében...

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Szomb. Márc. 01 2014, 13:54

//Danee//

Földim. Így sem hívtak még valami sűrűn. Odahaza természetesen nem szokás, itt pedig mindössze Jay-t ismerem, mint hontársamat. Na nem mintha szeretném egyébként Magyarországot, de időről-időre eszembe jut, hogy jó lenne visszalátogatni a családomhoz. Főleg most, hogy egy rokonom nevét viselő emberrel sikerült összetalálkoznom, jóformán az utolsó felvonásban. Széles mosollyal és némi nevetéssel fűszerezve viszonozom az ölelést, ismét megérezve a félig bűnös érzést, hogy mit kereshetek itt. Régimódi vagyok, ez pedig néha erősebben is rám tőr; egy foglalt asszony pedig ne flörtölgessen más pasasokkal Suspect
Miután elengedtük egymást, ér a hír, hogy nem vagyunk egyedül, sőt, a szám kettőről számomra rögvest ötre ugrott.
-Nem, de a céhvezért ismerem. Majd meglátogatom \o -derülök fel. -Egyébként én is ismerek még egy magyart. A párom, Jay is az. Szóval így már öten vagyunk.
A rögtönzött névismerettan-órát, rám nem jellemzően, kicsit türelmetlenebbül fogadom, de azért fogaimat összepréselve végighallgatom. Ismerem magam, és mire elhangzik az utolsó mondat, már meg is bánom, hogy eleinte érdektelenül álltam hozzá. Sok újdonságot mondjuk nem mondott, ismertem a jelentését is, és a tényt, hogy nem feltétlenül magyar, de egy külföldi ismerősöm sem használta még "Dani" formában. Inkább maradtak a teljes Daniel-nél >.> Szóval én még mindig úgy vagyok vele, hogy nem csupán ráhibáztam, de ezt a véleményemet jobbnak látom, ha megtartom magamnak.
-Igaz. -vonok végül vállat. -De azért ez a becézett formája nem gyakori. -na tessék, csak kimondtam facepalm-Én pedig Krisztushoz tartozom :3 Úgyhogy felettem ne bíráskodj, mert a fia fogja a kezem Razz-nevetek, majd, főleg ha nem is érti, tovább magyarázok. -Az én eredeti nevem Krisztina... és jóvan, viccelni próbáltam >.>
Még mielőtt túlságosan pofozgatnám magam gondolatban amiatt, hogy jókedvemben rendszeresen vacak vicceket kezdek dobálni, a téma átterelődik a főzésre, mire felcsillan a szemem. Végre valami olyasmi, amihez, még ha csak a játékon belül is, értek. Összecsapom a tenyerem és gondolatban már kezdek is tervezgetni.
-Jól van! Egy ideje már úgyis kísérletezem, hogy érhetném el az ízeket rendesen. ^^

Már csak egy gondom van. Telik az idő, lassan ideje elindulnom hazafelé. De... nem akarok elmenni >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Vas. Márc. 02 2014, 00:23

A nevemet illetően nem akartam én se tovább vitázni, úgy éreztem, mindkettőnknek igaza volt, kiejtés szerint valóban a hazám az egyik ahol így lehet hallani, ugyanakkor az angol nyelvterületek hasonlóan ejtik a név becézett formáját. Ez volt az az eset, amikor a lényeg lényegében lényegtelen
- Van párod? - lepődtem meg ma már nagyon sokadjára - ezek szerint nem is annyira randizni jöttél, mint inkább új barátokra lelni. Jól sejtem?
- Azt hiszem ma, ahhoz képest, hogy valóban randizni jöttem erre a rendezvényre, nem lesz egyetlen hölgy se akitől újabb randi időpontot kérhetnék -
nevettem a saját fura sorsomon

Én is Channal nevetek, amikor felfedi a valódi nevét
- Isten ments! Sosem mernék bíráskodni! - riposztolok rá rögtön a nyelvemet nyújtva
- Krisztina? - folytatom valamelyest komolyodva - Szép név! De gondolom hívjalak továbbra is Chanceryként, nem? Mármint a legtöbben igyekeznek titkolni a valódi kilétüket. Én úgy vagyok vele, hogy jobb szeretem az eredeti nevem visszahallani más szájából... még ha másként is írom...
- Igazán köszönöm, hogy rám bíztál egy ilyen kis titkot! Ami pedig a főzőcskézést illeti, majd igyekszem addigra gyakorolni is, egy szabadtéri bográcsozás ötünkkel jól hangzik!

- Amit még akartam kérdezni... –
haraptam el a szót egy pillanatra, s a messze magam mögött hagyott csónak irányába kukkantottam egy pillanatra – jól látom, hogy a Young Justice tagja vagy? Csak mert van onnan egy Shukaku nevű ismerősöm, még a céhépület előtti erdős részen botlottam bele és tanító jelleggel párbajoztunk is... – hadartam, hogy a végére jussak – de nem is ez a lényeg, csak azt akartam tudni, hogy ti mennyire ismeritek egymást, vagy vagytok jóban?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Vas. Márc. 02 2014, 13:00

Magamban kissé elcsodálkozom, mikor visszakérdez, és ez talán a szememen is látszik. Végül rájövök, miért olyan meglepő itt, hogy nem-csinos kilétemre már foglalt vagyok. Persze, egy randin vagyok... facepalm A jelek szerint Danee megnyugtató jelenléte még azt is elfeledtette velem, hogy milyen stresszes helyzetbe kerültem pár órával ezelőtt.
-Eredetileg csak egy kávéra jöttem, a többi már jött magától. -forgatom a szemem, majd zavaromban inkább az utat kezdem figyelni lehajtott fejjel. -De ha tehetem, soha többet az életbe nem jövök vakrandikra. Túl sok a perverz állat...
~Persze, mert négyből egy az sok...~
Összehúzom a szemöldököm az ismerős hang hallatán, még körbe is nézek, de biztos vagyok benne, hogy ez nem ÁK volt O.o A macskám nincs sehol, csak egy ismeretlen lány les felénk egy szomszédos ösvényről. Amint ránézek, el is fordul, én pedig elpirulok, hogy arra gondolok; igaz. Én tulajdonképpen egy randin vagyok. Uhh... Még mindig fura érzés. Mintha én lennék Éva, aki betévedt a tiltott kertbe és az almával szemez.
Danee panaszkodásának hallatán még jobban elpirulok és kezeimet magam előtt összekulcsolva sutyorgom. -Sajnálom. Bár velem úgyse lett volna szerencséd akkor se, ha másképp állnának a dolgaim. Elhiheted nekem. Egy perszóna vagyok owo
Nojó, a végére picit már felvidulok, de azt még magam sem tudom, viccelek-e csupán vagy teljesen komolyan gondolom. >.>
-Ugyan, nem titok. -legyintek végül. -De itt maradok Chancery. Az igazi nevemmel az a legnagyobb gondom, hogy mindenki pont úgy becézi, ahogy én gyűlölöm hallani. A Krisztával semmi bajom, de a Krisztitől falra mászom >.> A Chan viszont mindenkinek jó.
A logó említésére egy pillanatra rá is pillantok a nevem mellett derengő apró jelre. Sose felejtem el, mikor az akkori csapattal leültünk és kidolgoztuk, hogy mi legyen pontosan. Az emlék apró mosolyt csal ismét az arcomra, majd bólintok. -Igen, és Shut is ismerem. Én a magam részéről nagyon szeretem, és talán tisztelem is. Ritka az ilyen értelmes gyerek manapság, mint ő. Párbajozni meg mi is párbajoztunk, vagyis pontosabban a petjeink, szintén tanító jelleggel.
Jó ez a lassú séta, és ahogy egyre több a szó, úgy vagyok egyre magabiztosabb. Próbálok ugyan figyelni, hogy ne pörögjön túl sokat a nyelvem - sosem szeretem, ha túl rámenősnek vagy nyíltnak gondolnak első találkozáskor, de sajnos tény, hogy az is vagyok. Háttérbe szorul a rossz érzés, hogy miken mentem keresztül, és szégyenlem is már magam, hogy úgy rápirítottam az utolsóra. Ha véget ér az egész, elkapom az egyik szervezőt és megkérdezem tőle, ki volt az, hogy később felkeressem és bocsánatot kérjek tőle.
-Akkor... -nyitom le a menüm, és kisebb keresgélés után egy, már ismerős felkérést küldök át a mellettem bandukoló srácnak. -Így majd könnyebb lesz megüzenni egymásnak, hogy mikor bográcsozzunk \o/ Ezen kívül legtöbbször a céhházban vagy a Főniykönnyben találhatsz meg, ha van kedved beszélgetni egy kicsit :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Márc. 02 2014, 15:35

Lassan kezd kínossá és már-már gyanússá válni, hogy nem kapok választ a kérdéseimre. Na most 3 oka lehet a szótlanságának. Vagy siket szegény pára, de ahhoz túlságosan értőn reagál a mimikájával. Akkor viszont lehet, hogy néma és bármennyire is szeretne válaszolni, nem fog neki olyan könnyen menni. De ha valóban néma lenne, akkor is használna valamilyen metakommunikációt, amivel megértetné magát velem. Így a harmadik lehetőség tűnik a legbiztosabbnak, mégpedig az, hogy túl sok kérdést tettem fel és túlságosan letaglóztam. Nem is csodálkozhatok, kézen ragadtam, "elraboltam", mondván, hogy kimenekítem, ő meg csak loholt utánam értetlenül én meg belemásztam az aurájába. Ráadásul még mindig fogjuk egymás kezét, ami pedig már kezd viccessé válni, de mire eszembe juthatna, hogy elengedjem a kezét - ó nem, eszem ágában sincs Razz - addigra végre megszólal. Mr. Anatole? O.o Még a Monsieur hagyján, hisz mégiscsak francia nevet kaptam, de tapasztalhattam volna már, hogy az európai nevek hallatán mindenki marad valami angolszász vonalon. Sebaj, nem fogom kijavítani, nem olyan fontos ez.
- Ashikava Michihiro... - ízlelgetem a nevet félhangosan, miközben fejemben újra az ő halk, szinte suttogóan lágy hangján hallom. Nem ismerem a nevét, nem láttam még korábban, ebben biztos vagyok, hiszen egy ilyen ezüstszín hajzuhatagot ezer közül is felismerném. Van valami a lányban, ami nagyon megfog, szinte már megbabonáz. Van benne valami rejtett elegancia, vagy talán az a titokzatosság, ami körüllengi, az iránt érzek olthatatlan vágyat, hogy megfejtsem. Mindig is azok a lányok érdekeltek, akik nem könnyen kaphatóak, akiknek meg kell harcolni a kegyeiért és a bizalmáért, akiknek napestig lehet udvarolni és még akkor is csak egy cinkos összenézést, egy szenvedélyes pillantást lehet belőlük kicsalni. Igen, a kihívást kerestem mindig is a hölgyek társaságában, az üres flörtök és a céltalan ismerkedések nem vonzanak.
- Szóval a bátyja javasolta... Na és hol van ilyenkor a testvére? Egy ilyen törékeny hölgy mégsem sétálhat csak úgy egymaga. Engedje meg kérem, hogy a testőrévé szegődjem és elkísérjem valameddig. Ha más nem, vegye kárpótlásképpen a kellemetlenségekért, amit okoztam Önnek. - Igen, még mindig fogom a kezét és most bizony egy apró kézcsókot is hintek rá, majd egy gyors, ám könnyed mozdulattal már úgy fogom a karját, hogy belém karolhasson és úgy sétálhassunk tovább a kertben. Magabiztos mosollyal pillantok le rá és csupán ennyit kérdezek most visszafogottan: - Merre?
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 12 Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi - Page 12 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

12 / 16 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.