[Event]Vakrandi

11 / 16 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Szophie on Vas. Feb. 16 2014, 17:58

Élveztem a fülem simogatását. Olyan megnyugtató, ellazító érzés volt. Kedveskedő. Szinte el tudtam volna aludni így. Szeretem a kezedet. Szeretem a simidet. Aranyos ember vagy. Persze Szophie még gorombán is jobb, de azért kezded megközelíteni a gazdám szintjét. *-* Titeket össze kell majd barátkoztatnom!
Kedves vagyok? Ilyet még soha senki nem mondott nekem.
- Te is az vagy. - hajtottam le a fejem, miközben talán egy kicsit zavarban is voltam. Megtisztelt, hogy ezt mondja. Örültem neki, hogy így gondolja. Nem tudja a nevemet. Itt lenne az ideje elárulni.
Aztná jött a következő két mondat. Hogy-hogy mi ez a farkasosdi? Hát én.. Nem tudja még mindig? Nem jött rá, hogy ki az egyetlen farkas, aki emberi alakban lófrál? Kedves, de buta ember. Ejj-ejj. Pedig mennyiszer láthatott már a boss harcokon. Lehet, hogy az álcám jó. Nagyon jó.
Ohh, és majdnem elfelejtettem. Nemsokára vége az időnknek, érzem. Mindjárt lejár a tíz perc.
- Figyelj.. Én csak Szophiet akarom megtalálni. - néztem rá kérlelőn. - Ha találkozol vele.. - nyüszítettem, miközben nagy kiskutya szemekkel néztem fel a fiúra. - Kérlek. - mondtam ki a varázsszót. Az embereknél ez a varázsszó, nem? Olyan, mint nálunk az ebéd kifejezés.
- Egyébként..Vezér vagyok. - mutatkoztam be neki végre, majd néztem a hajamra, miközben rájöttem, most talán minden méltóságom alább szállt. Egy lány képében voltam hím. Aligha tarthat normálisnak.
- Magával rángatott, elvesztem, és azért az álca. - próbáltam magyarázni, nehogy a méltóságomon csorba essen. Bár egy kedves ember úgysem nevet ki, nem? Levettem a parókát, így újra rövid lett a hajam.
- Ugye nem mondod el senkinek, hogy lánynak öltöztem? - néztem újra szégyellősen a szemébe. Ezt a megalázást..

_________________
[Event]Vakrandi - Page 11 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi7791/8100[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Feb. 16 2014, 18:58

Veronika

- Szophie? Hát ő is itt van? És nem engem kerestél? Vezér vagy, a farkas? A hím farkas? – az arcom fehéredett, egy világ omlott össze bennem – Nem, nem mondom el senkinek sem. – azonban nem tudtam tartani magam, a homlokom rázuhant az asztal fájára.
Átvert. Bár nyilván nem ez volt a szándéka, de átvert. Bár egy képessége miatt emberibb volt minden állatnál, azonban a tény, hogy hím, fiú volt, az nem segített nekem, mert elhittem, hogy lányként ült előttem. Ahogy a paróka lekerült róla, úgy nagyot nyeltem. Nem, nem akartam ezt. Legszívesebben kiabáltam volna, de nem dühömben, inkább a tényen, hogy mennyire is szerencsétlen lehettem. Nem csak azért mondtam, hogy nem mondom el senkinek sem ezt, merthogy olyan kedves voltam, hanem mert nem akartam, hogy azt is hallják, hogy lánynak hittem egy hím farkast.
Csak hoztam a formám. Nagyot sóhajtottam, majd egyenesedtem fel a székben.
- De te se mond el ezt senkinek sem. Ha meg találkozok Szophie - val, úgy szólok majd neki, de… semmi. Majd szólok neki.
Valahogy ezek után nem hittem benne, hogy találkozok majd vele, vagy hogy találkozni akarok majd vele. Az előző szobában egy olyan lány volt, kinek barátja van, itt pedig egy hímfarkas, ki emberként női ruhában volt előttem. Nem, nem tetszett ez nekem. Valahogy nem szóltam most többet, hirtelen elfogyott minden téma, hirtelen kényelmetlennek éreztem volna szerintem minden szót, próbálkozást, hogy egy kicsit is kényelmesebben érezzem magam. Ezt nem így terveztem és bár korábban eszembe volt, hogy sosem alakul úgy semmi sem, ahogy az tervezve van, de ezt kis túlzásnak éreztem.


Köszi Szó :]

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Event]Vakrandi - Page 11 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi2601/2700[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Justin Taylor on Vas. Feb. 16 2014, 19:02

- Nem sértettél meg semmivel. – Shakaku nagyon zavarban volt. Annak viszont örültem, hogy lefordította nekem amit Timidus mondott. Szóval akkor a koromról volt szó … szerintem is hasonló korúak lehetünk Shukakuval.
- Örülök, hogy nem haragszol. Nem kell bocsánatot kérned … Timidus a te peted azt beszélgettek vele és akkor amikor akarjátok. Inkább nekem kéne elnézést kérnem.
„Bocsánat nem … fogok többször bocsánatot kérni.” – Mikor ezt kimondta akaratlanul is elnevettem magam. Nem tehettem róla de Shukaku annyira aranyos volt amikor ezt mondta … annyira elszégyelte magát és szokás szerint elpirult. Én meg ezt annyira édesnek találtam, hogy egyszerűen kitört belőlem a nevetés … vagyis hát gyorsan a számhoz kaptam, hogy egy kicsit elfojtsam. Neki ez azonban nagyon nem tetszett, valamivel gyorsan meg kellett nyugtatnom …
- Ne haragudj csak olyan aranyos vagy amikor zavarba jössz. – Nem hiszem, hogy ez megnyugtatta volna, értetlen szemekkel méregetett. Timidus eközben felszállt a lány vállára és valamit a fülébe csipogott. Kicsit idegesített hogy nem tudtam mit mondott neki, pedig lehet, hogy hasznomra válna … mármint hogy megtudjam hogy (ha egyáltalán rólam van szó) mit mond a kis sárkány a gazdájának. Nem tudom, hogy most mit tegyek … mondjam el neki … vagy nem? Nem éreztem ilyet senki iránt már nagyon rég óta. Most pedig feltűnik ő és mindent felbolygat. Igaz, hogy még csak kis ideje ismerjük egymást, de … ez fura … én nem szoktam ilyen gyorsan beleszeretni valakibe … miért pont itt … miért pont ő? Nem értem miért van ez … de nem is akarom megérteni … csak azt tudom hogy vele akarok lenni. Ekkor történt, hogy letérdeltem a lány mellé és azt mondtam neki, hogy „Ha velem vagy nem kell félned semmitől … Shukaku” … Kérlek mond, hogy ugyanazt érzed amit én … Kérlek! Shukakunak azonban csak értelmetlen dolgok hagyták el a száját. Aztán egyszer csak ő is felkelt a székéből leguggolt mellém és átölelt. Azt amit akkor éreztem azt szavakba önteni nem lehetett, nagyon jó érzés volt azt akartam hogy az a pillanat örökké tartson. Szerettem volna én is megölelni, de aztán meg erőltette magát és felkeltett. „Ilyet … ilyet ne csinálj kérlek …” Nem mertem semmit mondani … nagyon szégyelltem magam, ő nem viszonozza az érzéseimet én pedig egyből rámásztam. Nem is csodálkoznék ha … Várjunk … Mit mond? … Miért csapnám be? … Shukaku sír? Először csak értetlenül néztem a lányt, aztán rájöttem … most már biztos … Shukaku is azt érzi amit én. Csak ő sem biztos abban, hogy én mit érzek iránta. Ismételten odasétáltam hozzá és átöleltem …
-  Nem tudom, hogy mit tettek veled, hogy kik bántottak vagy, hogy mivel sértettek meg téged … de én téged soha de soha nem csapnálak be … és igaz, hogy már előbb is elmondtam de „ha velem vagy akkor nem kell tartanod semmitől … Shukaku” … én sohasem játszadoznék senkinek az érzéseivel, főleg nem a tiéddel…

_________________
Színem: Burlywood


[Event]Vakrandi - Page 11 2hz324z
[Event]Vakrandi - Page 11 D55367460241b660d6eedf66f69f5c87_3fe439c4eef4a996af37e470aa6677cd13278837
Justin Taylor
Justin Taylor
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2013. Nov. 15.
Age : 22
Tartózkodási hely : Sword art online :D

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi100/500[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Feb. 16 2014, 19:31


A lány nem tudott mit mondani. Megint csak az ajkaira forrt volna minden szó, ami esetleg eszébe jutott volna, de még eszébe sem jutott semmi. Egyszerűen nem értette a helyzetet. Illetve… érteni értette, tudta, hogy mi történik, tudta, hogy mi az a szerelem, ő is érezte, és azt is érezte, hogy a fiú is érzi, mindössze a legfontosabb kérdésre nem tudta a választ.
-Miért? Mármint… és Timidus…
igyekezett picit megnyugodni, de az elgondolkodás csak még jobban megijesztette.
~Szőke… és ugyanolyan szemei vannak, mint Alexnek… és fiú… mi van ha ő sem hiszi el, hogy Timidus igazi lehet? Mivan, ha ő is kinevet és butának gondol? Ezt… el kell mondanom… sok mindent el kell mondanom…~
-Ez… ez így nem jó… nincs elég időnk.

Idegesen figyelte a környezetét, az órát, mindent, amikor is a fiú újra közelebb lépett, és ezúttal ő ölelte át. És Shu hagyta. Nagyon nem tudta, hogy miért hagyja, de nem volt ideje, sem ereje nem hagyni, és talán nem is akart ellenszegülni, de csak pár másodpercig, amíg megnyugtatta ez az ölelés. Utána ismét hátrébb lépett, és teljesen kipirult arccal nézett a fiú szemébe.
-Azt… azt kérdezted, hogy mi történt velem itt. És sok minden. Nagyon sok minden. Én… én köszönöm. És elhiszem, hogy nem szeretnél bántani, és becsapni sem… de… nem ismerlek. Nem lehet úgy…
~Kapcsolat? Szerelem? Ííííí! *.* Miért történik ilyen velem? Hogyan? Miért velem?~
-Úgy nem lehet ilyet csinálni, hogy nem ismersz. El kell mesélnem mindent. Minden mindent. És… mert…

Gyorsan elővette az egyik kedvenc könyvét, és az időközben kedvencé vállt mondását idézte belőle.
-Mert csak azt ismerhetjük igazán, akit megszelídítettünk… Tehát akkor Timidust ismerem, de téged nem. Timidus a barátom, te pedig… te pedig majd lehetsz… igen… de nem ilyen gyorsan… azt hiszem…
~Most… most randira hívom? Egy vakrandi után? Ilyet… ilyet szabad?~
-És… és te is aranyos vagy… és ezért…

Újra elpirult, majd mielőtt megszólalt volna a jelzés, a fiú kezébe nyomta a könyvet.
-Hozd vissza ezt a Young Justice könyvtárába. Majd… majd ott várlak… és…  
-Jóságos Kayabára, adj már neki egy puszit!
-De…
-Csináld már!
-Hát… akkor szia… és köszönöm…

És teljesen vörösbe boruló arccal egy gyors, szinte csak pillanatig tartó puszit lehelt a fiú arcára, majd megszólalt a kakukkos óra…


Köszönöm szépen a játékot. :3

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi12695/10100[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Jun on Vas. Feb. 16 2014, 19:35

Határidő: Február 23.
Szólimit: 250 (Egy körben akármennyiszer írhattok, hogy minél jobban megismerhető legyen a partner)
Ez a kör az utolsó és utána jön egy jutalomosztás, a topic nem kerül zárásra mivel kaptam visszajelzést, hogy szeretnétek még néhányan folytatni akik maradnak jelezzék "//" jelek között az első hsz-ük végén, és azokkal folytassuk.

A kinti zörejek kezdetben még csupán eléggé elviselhetőek voltak, azonban bizonyos időközönként kicsit felerősödnek majd ismét elhalkul. A kalapácsolástól kezdve a fűrészelésig mindent hallani odakint. Akik időközben megpróbálták az ajtó kinyitását nem jártak sikerrel. Amikor ismét jelt ad a kakukkos óra a tíz perc lejártáról, minden elcsendesedik odakint, a zavaró háttérzaj megszűnik, és egyik percről a másikra a körülöttetek lévő tárgyak, majd hamarosan ti is elkezdtek pixelekre "szakadni". A jelenet ismerős lehet, ugyanis pontosan olyan mint amikor aktiváljátok a Hazatérés kristályt, csupán annyi a különbség, hogy ezúttal nem csak ti magatok hanem az apróbb dolgok is(mint például a székek és asztalok is) veletek együtt mennek. A következő kép ami elétek tárul, egy gyönyörű erdős park, virágzó cseresznyefákkal, ami talán kicsit meglepő lehet, ugyanis még nem most van a szezonjuk. A csöppnyi erdőben elszórtan kaptok helyet. Az első három pár(1-3 pár) egy tavacska körül, viszonylag nagy távolságra egymástól. A következő hármas az egyik erdei ösvény mellett érkezik meg(4-6). Majd az azt következő csoport(7-10) egy békésebb parkosított részen, valami oknál fogva az ö asztalaik eltűntek, viszont lehetőséget kapnak piknikezésre, ugyanis a női tag kezébe egy jól megpakol kosár kerül, lepedővel együtt. Az lista végén(11-13) szereplők pedig egy-egy csónakban foglalnak helyet(természetesen itt sincs szék és asztal... Very Happy). Mivel a tó kerek, ezért mindegyikőtök másik partszakasznál ül a hajóban, a kihajózás lehetősége rajtatok áll. Alig, hogy elkezdhettek bármit is csinálni szinte azonnal kaptok egy privát üzenetet címzett nélkül amiben a következő áll.


??? írta:Itt a tökéletes alkalom arra, hogy megmutasd mire is vagy képes. Szerezz néhány boldog percet társadnak, és természetesen önmagadnak, egy "randi" keretében. Jó szórakozást!

Az üzenet nem hosszú, viszont meglehetősen lényegre törő, rátok bízom, hogy mennyire veszitek komolyan, vagy cselekedtek az alapján amit ír, ti irányítjátok a sorsotokat, és azt is, hogy miként is alakul a randi. Nem kötelező egy helyben maradni, sétálgathattok, felfedezhetitek a parkot, elmélyülhettek a természet szépségeiben, vagy éppenséggel vásárolhattok ételt az erdő különböző pontjain elszórt mozgó "büféseknél".


Kérdést/óhajt/sóhajt/panaszt privát üzenet formájában, vagy esetleg chaten fogadok :3

Párok:
1. Judy - Atoru
2. Tsubasa Norika - Kabuto(Tachi)
3. Chancery - Joey Chrome
4. Licht - Hermit
5. Bastet - Bacchus
6. Szophie - Tetsuko Jin
7. Veronika - Justin
8. RenAi - Yuichi
9. Desdemona - Ren
10. Hürrem - Aidor
11. Yurihime - Snowcat
12. Timidus(Shukaku) - Danee
13. Mirika - Peter Worker

A sorsolás ezúttal nem random.org segítségével történt.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi3984/4100[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Mirika on Vas. Feb. 16 2014, 20:31

Ééés vége! Letelt az idő, megúsztam, mehetek haza! Megkönnyebbülten sóhajtottam fel, majd nekiálltam szemezni az ajtóval és kitervelni, hogyan jussak ki a szobából észrevétlenül... vagy úgy, hogy csak az utolsó pillanatban vegyen észre Ren, amikor már késő Rolling Eyes Megvolt az elhatározás, azonban mielőtt cselekedhettem volna, hirtelen mindent bevont a kékesfehér fény, és puff! Teleportálás. Mi más lehetett volna? Ezer meg egy alkalommal átéltem, felismerem akkor is, ha álmomból kelt fel. Egyszerre örültem meg neki, mert ez volt a legtökéletesebb menekülés, amit el tudtam képzelni, viszont beleborzongtam a gondolatba, hogy nem menekülök, és még egyszer tíz percet át kell szenvednem egy lúzer oldalán >.> Miért büntetsz engem, ó Sors vörös fonala?
Érkezésem után egy hosszú, mély és fáradt sóhajjal köszöntöttem új partnerem. Nem igazán érdekelt, ki van velem szemben, először úgyis azt vettem észre, hogy valami kemény nyomja a popóm és imbolyog a talaj is. Na, azért részeg tuti nem voltam, szóval körbenéztem. Egy tóban ringatóztam, a kemény meg a csónak fapadja volt. Húúú, ez tök faintos lenne Anattal *.* De úgy sincs akkora szerencsém. Félve néztem fel, hogy akkor most milyen pattanásos arcú, szemüveges vézna kockával kell megosztanom a levegőt, és bár a vézna stimmelt, a többit gyorsan elfelejtettem.
- Pete! *.* Hála a jó égnek! Sad - hullajtottam örömkönnyeket, és tényleg, komolyan elérzékenyültem a boldogságtól, hogy valaki olyan ül velem szemben, akit el tudok viselni hosszútávon is. Mondjuk gőzöm sincs, hogy lesz ebből "randi", ahogy az üzenet fogalmazott, amit éppen megnyitottam, de csak áthidaljuk a némaság folyóját valahogy. Szóval...
- Csak nem barátnőt keresel? hentai Megadta az önbizalmad a napszemcsi? :3 - vigyorodtam el. Tökéletes ajándék volt, mindig jó érzékem volt az ilyesmihez. Most sem lehetett ez másképp, telitalálatnál alább nem adom Cool

// Én még úgy maradnék, hogy Anattal egy kört, meg egy lánnyal is muszáj, aki lehetne Norika, ha már a kedvence vagyok :3 //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi576/600[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Vas. Feb. 16 2014, 20:49

//Yurihime

- Üm, valóban... - gondolkodtam el. Ezt tényleg én mondtam neki. Akkor nem hibáztathatom csak mert lekapcsolta a villanyt. Várjunk csak, én nem is akartam hibáztatni... na mindegy!
Követve Hime példáját, magam is töltöttem ki egy csészébe teát,
- Egészségünkre! - emeltem a csészét a magasba üdvözlésként, s én is belekortyoltam a teába
- Nagyon egyszerű a magyarázat - feleltem a teáscsészét elemelve a szájamtól - Nem éreztem jól magam már ott. Az egyik tag az agyamra ment. Így szerintem nekik is, nekem is jobb. Én nem vagyok ilyen szinten társaság függő, szeretek egyedül lenni, de persze magam is vágyok barátokra, különösen egy barátnőre... ezért is vagyok itt, hogy a másik kérdésedre is választ adjak
Aztán az órámra tekintettem, s a csészét visszatéve a tányérkába, illemtudóan megtöröltem a szalvétával a szám, felálltam meghajoltam
- Azt hiszem, lassan lejár az idő, és nekem halaszthatatlan dolgom akadt a mosdóban! Mindazonáltal Köszönöm a megtiszteltetést, hogy beszélgethettem önnel Yurihime kisasszony! Minden jót önnek! - azzal sétáltam is az ajtóhoz. De nem, nyílt. Helyette teleport  mattaku 

//Shukaku

Hime eltünt. A szoba eltűnt. Ez meg itt egy csónak... wtf Az meg ott egy...
- Shu-chan... ti itt??? Shocked facepalm  A felugró üzenetet gyorsan megnyitva átfutottam a sorokat.
- Na jó... kihívás elfogadva! - legördítettem a menüm, és gyorsban átvedlettem valami kényelmesebbe, mert már elérkezettnek láttam az időt, hogy átöltözzek. Nem is nagyon törtem rajt a fejem: fehér sportcipő, világoskék bemelegítőnadrág, narancsszínű póló, és egy kék kapucnis felső került a régi öltözet helyére, előkotortam egy kólásüveget, a kupakot a csónak szélének nyomva eltávolítottam, szívószálat állítottam bele, meg egy zacskó sós pálcika került még elő. Egy nagyot szürcsöltem a szívószálon át, és a számhoz emelve a kibontott zacskót, az ajkaim szorításában kihalásztam egy sós pálcikát belőle, amit rögtön ügyesen ropogtatva apránként behúztam
- Mielőtt rátérnénk, a hogy hogyan kerültünk ide, hogy vagytok, és hogy vagyok részre, Shu... tisztában vagy vele, hogy ez egy felnőtteknek szóló rendezvény? - nem mintha olyan borzasztóan sok felnőtt lehetne itt a gyerekek zöme által játszott játékban, de azért egy 17 éves már számítható kis-felnőttnek, és Shu nem az a korosztály volt.
- Tudod, a felnőttek, olyan ecchi dolgokat is csinálnak ilyenkor, mint mondjuk megfogják egymás kezét - ahogy épp én is megkerestem az övét, végigsimítva a kis kacsóit
- A másik szemébe néznek, na nem farkas szemet nézve, azt nem szabad! - néztem én is az övébe, de épp csak pár pillanatig, aztán elkaptam a tekintetem, ha előtte találkozott a tekintetünk
Egész egyszerűen fogtam magam és felálltam a partra húzott csónakban, és elé térdeltem, hogy egy magasságban lehessünk
- Át szokták ölelni egymást - s tettem én is így vele - meg is simogatják egymást - s simogattam meg én is a hátát
- Puszilkózni is szoktak! - jelentettem ki még mindig higgadtan - Mond, pusziltál már meg fiút? Tudod, a felnőttek nem csak az másik arcát szokták! így! - pusziltam meg mindkét orcáját
- Hanem szájra puszit is szoktak! - eddig bírtam komolysággal, nem ment tovább, elmosolyodtam - és a nyakukra is! - s ha az ajakit nem is becstelenítettem meg, a nyakán így is csattant egy csók
- Szóval miért is vagytok itt, ráadásul Timidussal? - kérdeztem még mindig előtte térdepelve, bár a kezeimet elvettem a hátáról, ahogy hátrébb húzódtam, hogy az arcát is láthassam, s a tenyereimet a játékosan a térdét megveregetve pihentettem meg rajta.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Shukaku on Vas. Feb. 16 2014, 21:58


-Igen… mi itt.
-Szia Danee! Talán baj?
-Kon'nichiwa Danee-sama!

Mosolyodott el Shu, és még a csónakban is meghajlással igyekezett köszönteni a kedves fiút, aki anno tanítgatta, majd még táncolt is vele egyszer a Halloween partyn. És már kezdte is volna mesélni, hogy mennyi minden történt vele azóta, és azt is, hogy mennyit fejlődött köszönhetően Danee útmutatásainak is, amikor a fiú már a meg nem kezdett szavait is megszakította, de Shu gyorsan igyekezett válaszolni.
-Nem Danee-sama. A hirdetésben az volt, hogy csak barátkozni is lehet, meg az is, hogy kortól függetlenül…
-Meg fajtól is természetesen.
-Meg is… meg is tudom mutatni a szórólapot…

És már kereste is volna elő, de a srác megfogta a kezét, így nem tudott a menüjében kutatni utána. Lehajtotta a fejét, és nézte a kezet, amely az övéjén pihent, és nem szólt semmit. Ha akart volna se tudott volna, mert a fiú folytatta… egyre furábban… egyre tolakodóbban… egyre értelmetlenebbül…
~Megfogják egymás kezét? Ez… komolyan? Hány évesnek gondol engem Danee-sama?~
Újra megpróbált hangot adni a felháborodásának, de ismét belé fojtották a szót.
~És… és… oké… átölel… a tánc közben is volt… de…~
Pupillái kitágultak, ahogy Danee végigsimított a hátán, és keze ökölbe szorult.
~Puszilkodni… de… nem… nemnemnemnem!~
Megpróbált elhúzódni, de elkésett. Még ezt is elviselte volna, bár a fejében folyamatosan az zakatolt, hogy csak most adott puszit Justinnak, azt is csak egy picit, és mennyire ideges volt, és most haragudni fog Justin, mert most ő…
~Megcsalom… ~
-Na nem!

Arcát elöntötte a pír, a düh, akaratlanul lendítette a kezét, és törölte képen Daneet, mint a négy erőpontjával, ami volt neki. El sem gondolkodott azon, hogy védett területen van-e, hogy benarancsosodik-e az indikátora, egyszerűen dühös volt Daneera, amiért ilyen helyzetbe hozta, és máris tönkretette az ő első hatalmas szerelmét ilyen… ilyen elképesztő dolgokkal. Kiszakította magát a srác kezei közül, és amilyen messze csak tudott, eltávolodott a csónak másik oldalába, és onnan válaszolt, ugyan nem kiabálva, de hallhatóan dühösen, kipirult arccal.
-Nem! Ilyet… ilyet nem szabad csinálni! Ez… ez illetlenség! És… és.. és igenis pusziltam már meg, és Justinnak hívják, és nagyon kedves és…
~Nemnemnemnemnem! Én nem akartam…!~
-És most azt fogja hinni miattad… pedig nem is…

Timidus egy ideig értetlenül figyelte az eseményeket. Őt sohasem zavarta, ha valaki ölelgeti, így nem vette észre azonnal, hogy Shu számára kényelmetlen lehet a szituáció, amikor azonban észrevette, azonnal cselekedett. Gyorsan felröppent, célba vette a vizet, és egész testével lökve a hullámokat fröcskölte le Daneet, mint anno az eventen a medencében. Bár akkor a srácnak csak a feje lógott ki a vízből, így sokkal könnyebb dolga volt.
-Hűtsd le magad hős királyfi!
Csivitelte dühösen, majd a csónak orrába menekülő Shu elé röppent.
-Ez… ez… ez miért volt jó? Ezt miért kellett?
Shu talán csak azért nem sírt, mert az idegességtől nem tudott sírni, és nem is értette, hogy a nemrég még olyan kedves fiú miért akar vele ilyen illetlen dolgokat csinálni.
~Miért akar elrabolni Justintól, amikor én… én Justint… és nem őt… és ő egy felnőtt… de… de…~
-Nem vagyok már óvodás, nagyon jól tudom mi az a randi! És azért jöttem ide, mert ide akartam jönni…

-Igazából én hoztalak…
-És… és…

De többet már nem tudott mondani, mindössze értetlenkedve nézett a fiúra, valamiféle magyarázatot várva erre a szörnyen otromba viselkedésre.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi12695/10100[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Vas. Feb. 16 2014, 22:38

//Shukaku

Nem igazán vettem a jeleket, az én fogatókönyvem nagyszerűen volt felépítve, a közönség számára mindenképp lehengerlő lendülettel húztam elő, ezt a fejemből hirtelenjében előpattant csínyt. Igazából valami nagyon is piszkálta a csőröm, mikor legutóbb találkoztunk, valamit nagyon hiányoltam a lánykából, s talán ezzel a húzással így-vagy úgy, de ezek szerint inkább úgy, sikerült kibillentenem abból az állapotból, amiben én látni véltem.
- Hehh! - simítottam meg az arcomat reflexből. Hiányoltam az égő érzést, de egyszerűen semmi nem volt.
Hehe, jól kezdődik! Kiváltképp érdekes lesz így. De a mosolyom mit sem hervadt, a dühös Timidus fröcskölésétől csak még vidámabb voltam
- Heheeee! He-hehe-heee! - fogott el a nevetés a dühös ábrázatuk láttán, csak fogtam a hasam és nevettem egy ideig
- Hát, Shu... mit is mondjak... - töröltem ki a nevetéstől kicsordult örömkönnyeket a szememből - ezek szerint neked már nem kell bemutatnom, és gratulálok nektek, Justinnal! Ismerhetem tán valahonnan a fiút? - tereltem a szót
- Bocsánat ezért a kis színjátékért, nem állhattam meg a késztetést! Tudod roppant mód komoly kis... akarom mondani lány vagy, kicsit talán megszeppent is voltál amikor legutóbb találkoztunk. Semmi csíny, bohóság... - azzal kiszálltam a csónakból, és az elejének támaszkodva nyomtam befelé a vízbe
- Na, most kapaszkodjatok! Megyünk hajókázni, csak ti, meg én! - mondtam, s a csónaknak nem kellett sok, mert épp csak az orra volt a fövenyen, a fara, ha szelesebb idő lett volna, biztosan ide-oda himbálódzott volna. Csak épp nem ma
Utánuk ugrottam a csónakba, s a lapátokat magamhoz ragadva evezni kezdtem
- Szóval hol is tartottunk? Mégis mennyi idős is vagy Shu-chan? Mert lehet hogy ott tévedtem, hogy külsőre még kislánynak néztelek, de mond el te, mi a helyzet!
- Höh? -
akadt meg a szemem a feje fölött, s a kezemmel is az indikátora felé böktem

//majd Jun eldönti milyen színű, de még ijesztgetésnek is lemegy, ha zöld maradt

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Feb. 17 2014, 10:19


Mind a ketten szemrehányóan figyelték Daneet, Timidus még fel is mordult, amikor a srác az arcához kapott, és végigsimította azt.
-Megérdemelted! Legközelebb tőlem kapsz, és az jobban fog ám sebezni!
Ezek után azonban még elképesztőbb dolog történt, mert a fiú nevetni kezdett. És csak nevetett és nevetett, hasát fogva, szinte eldőlve a csónakban. Mindketten csak pislogtak, és Shu most már tényleg dühös lett, és már a hangját is felemelte.
-Ne nevess ki Danee!
Vetette oda dühösen, és ha a fiú nem hagyja abba, akkor talán el is indult volna, hogy kikászálódjon a csónakból, valaki kevésbé udvariatlan társaságát keresni… mondjuk Justinét. Egyedül az tartotta vissza, hogy rávegye a fiút egy nagyon nagyon fontos dologra.
-Nem tudom. Remélem nem… illetve… izé…
Arca még mindig kipirult volt a dühtől és a szégyenkezéstől, de igyekezett magabiztosan fellépni.
-Nagyon örülnék ha nem mondanád ezt el neki. Csak… csak nem rég ismertem meg…
~Úgy körülbelül tíz perce.~
-És szeretném ha nem gondolna… gondolna rosszat rólam. Mert ez az egész nem is az én hibám volt…
~Hanem a tiéd!~
-És… és… és én nem szoktam csínyeket csinálni. Még Halloweenkor sem. És azt sem szeretem, ha velem ilyen buta vicceket csinálnak. És… megszeppent pedig… csak udvarias vagyok. Az eddig senkinek nem volt baj…

Keresztbe fonta a karjait mellkasa előtt, és még mindig látszott rajta, hogy nagyon nem esett jól neki az előbbi jelenet.
-De Shu, bocsánatot kért.
-De akkor is…
-Nem! Nekem azt mondtad, hogy ha valaki bocsánatot kér…
-Oké-oké. Igazad van. Megbocsájtok, de akkor is… kezdő játékos voltam… és csak segítséget szerettem volna. Hogyan kellett volna viselkednem?

Dohogott még egy kicsit, inkább csak magának, de lassan azért megenyhült, és válaszolt a kérdésre.
-A helyzet? Hát… a felnőttek minden gyereket gyereknek néznek… pedig ez nagyon nem így van. És… és valamelyik felnőtt sem felnőtt, attól még, mert úgy néz ki.
És felidézte az emlékei közt Peter megmozdulását, ahogy a dicső és tiszteletreméltó céhvezér szerepében kapkod a képregény után, mintha valami legkedvesebb játéka lenne, majd törökülésben kérleli Utahimét, hogy énekeljen neki valami szépet…
~Igen… a felnőttek sem viselkednek felnőttesen mindig, de legalább ilyeneket nem csináltak… eddig.~
-Tizenkettő voltam amikor beléptem a játékba, azóta eltelt több mint egy év, és most már tizennégy vagyok… csak nem látszik.

Végigtekintett magán, elpirult, majd elszomorodott, és kezeit még szorosabban fonta össze mellkasa előtt. Visszagondolt arra a sok érett nőre és lányra, akiket látott már a játékban, és most még kevésbé értette, hogy Justin mit is akar tőle. Fejét lehajtotta, és alig halhatóan motyogott.
-Szerinted… szerinted Justin így is… így is akar majd velem… barátkozni?
~Mindent el kell neki mondanom! Mindent tudnia kell! Akkor is, ha emiatt elijesztem… nem akarom becsapni! Nem csaphatom be!~

Az indikátor említésére egy picit megijedt, de Timidus gyorsan megnyugtatta, így még rátekintenie sem kellett.
-Nyugi. Zöld. Justin meg már látott és így is beléd van habarodva. Nem kell aggódnod folyamatosan.
A lány csak bólintott, de azért Daneetól is várt valami biztatást, hiszen azért ő csak többet tudhat a fiúkról, mint egy nőstény tollas sárkány…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi12695/10100[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Noxy on Hétf. Feb. 17 2014, 14:55

Tachi
Megcsóváltam a fejemet, mikor látszólag visszatáncolt egy kicsitm és ismét elmondta a maga ostobaságait, amivel igenis folytatta a sértegetést.
- Ismered Oziriszt? Lehet, hogy te úriembernek állítod magad, ő azonban sokkal módosabb ember nálad, legalábbis veled ellentétben nem úgy udvarolt nekem, hogy taperolgatott és bosszantson. És hogy tudd, nekem nem kell aggódnom miatta, mert benne megbízom. Csak sajnálni tudom Szophie-t, hogy ilyen naivan beleszeretett valakibe, aki titokban flörtölget másokkal a háta mögött. És ne aggódj, nem kívánok verekedni, ahhoz túl büszke vagyok. Tudnék én olyan dolgokat, amihez pont nem is lesz szükség. Például elkezdek ordibálni torkom szakadtából, hogy meg akarsz erőszakolni és ilyesmi, és mivel meg tudom oldani ennek látszatát, jobban hinnének egy szegény, megalázott zöld hölgynek, mint egy rókaképű vörös férfinek. De mégsem teszem meg, mert adok neked még egy esélyt arra, hogy bebizonyítsd, hogy le tudsz mondani mindenről Szophie kedvéért. Hálás lehetsz, hogy nem kell mit megmagyaráznod annak a szegény lánynak, hiszen ő is itt van, láttam őt a várakozóban. Szóval legközelebb kétszer is gondold meg, hogy kinek a combját fogdossad, ami nálunk nőknél mrá a kikezdés jele. Cool
Ezzel remélhetőleg megmondtam azt, amit nagyon meg akartam most mondani neki most már teljesen nyugodt arccal és némi gonosz fondorlattal a szemeimben. Eleinte rögtön el akartam volna mondani a lánynak, hogy mit akart tőlem és milyen undorító dolgot kérdezett tőlem ("milyen színű a bugyid"), de rögtön úgy döntöttem, valóban adok még egy esélyt ennek a bájgúnárnak. Neki is tisztában kell lennie azzal, hogy a szavaimban van benne egy fenyegetés: ha még egyszer hozzám mer érni, vagy szemem láttára kikezd más lánnyal, akkor képes leszek némi bizonyíték fejében bemártani a barátnőjénél. A Phoenix Brotherhood etikái közt az is benne van, hogy igazságot szolgáltassunk... és én szolgáltatni fogom az igazságot Szophienak. Logikus gondolat. Vajon ebből is kibeszéli magát a fiú, aki már éppen búcsúzkodni készül tiszteletteljesen? Az igaz, hogy Szophie inkább a szerelmének hinne, mint nekem, de nekem vannak tégláim, akik szívességből összetudnak nekem gyűjteni bizonyítékokat csalásokra. Ám az ilyen személyi "bosszúval" nem szeretném őket terhelni, mikor vörösöket kell üldöznünk.
- Én is köszönöm ezt a "bájcsevejt" - viszonyoztam a meghajlást, mert így illik (nincs arról szó, hogy nem tiszteltem eddig Tachibanát, de végül is nagy bátorság kellett ahhoz, hogy nőkkel kezdjen ki és bosszantson másokat). - Még találkozunk, de ezúttal légy sokkal óvatosabb velem szemben, mert egy cselekvésembe kerül, és a pályádnak vége, szépfiú.
Eddig fel sem tűnt, de most észrevettem, hogy kintről mintha építkezés lenne, mert ahhoz voltak hasonlóak ezek a zajok.

Atoru
Hirtelen elpixeledződtem. Azt hittem, meghaltam, de végül nem így lett. Ugyan hogy halhatnék meg csak úgy egy vakrandi kellős közepén? Tachibanának sincs szupermen szeme... de ha mégis, azzal a sunyi tekintetével már rengeteg csajt megölt volna, és akkor nyilvánvaló lenne a vörös indikátora.
Szóval asztalostul és székestül egy  kellemes, gyönyörű erdős-tavas parkban találtam magam, pontosan a tó mellett. Tachibana Makoto eltűnt a képből, helyette egy újabb ismerőssel találtam szembe magam. Nagyon megörültem, mikor az egyik céhtársamat ismertem meg benne.
- Nahát, Ato! Szia! - Semmi sem látszott lelkességem mögött abból, ami Tachibana után maradt. - Barátokat vagy párkapcsolatot keresel?
Túl kellemes itt a hely és az idő is ahhoz, hogy ezúttal kihasználhassunk ehhez az adott alkalmat. Elég süti és ital került a hasamba, le kéne dolgozni valamivel.
- Van kedved sétálni egyet a tó körül?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi2457/2500[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Feb. 17 2014, 16:22

A partnerem késve jött be, közben Aisu felfedezte, hogy az ajtó zárva van. Én nem szóltam semmit a bemutatkozáson kívül, de a társaságom se mondott többet. A kis gólem elfoglalta magát a szobában amennyire csak tudta magát, közben a kinti zajok hol erősödtek, hol pedig elhalkultak, még mindig nem szólok semmit se fogalmam sincs mit  is kéne mondanom vagy, hogyan is kezdjek neki a beszédnek. Csendben ültem ott, hol bent ülő félre pillantottam, hol Aisut figyeltem és hallgattam a kinti fúrást, faragást is. Így telt az idő, már kezdtem magam kelletlenül érezni a szótlanságom miatt, hisz ez csak nem illendő dolog, de nem vagyok jó a spontán beszélgetésekben ez tény és emiatt nem is elegyedtem szóba bent ülő személlyel, bár ő se mutatott különösebb hajlandóságot a beszélgetésre, kár lett volna erőltetni. Újfent megszólalt a kakukkos óra ami az előbbi kör végén is jelezett. Aisu indult is volna ki megint nagy lendülettel az ajtón, mikor minden elkezdett pixeleire bomlani, nem igen tudtam mi történik, talán egyszer találkoztam hasonló dologgal, viszont akkor önszántamból cselekedtem, most pedig csak úgy hirtelen teljesen váratlanul történik, még mielőtt mi is el teleportálódtunk volna Aisu odajött hozzám, aztán új helyszínen is találtuk magunkat. Hirtelen egy parkban találtuk magunkat, ami még furább volt, hogy éreztem van valami a kezemben, mikor oda néztem egy piknik kosarat szorongattam, de fogalmam sincs mikor kerülhetett a kezemben és egy teljen új idegen személy állt mellettem, de egyszerűen nem tudtam mit reagálni, egy szót se szóltam kissé meglepetten pillogtam körbe és tényleg nem tudtam hova tenni ezt a hirtelen történés, sőt még magát az eventet se nagyon tudtam elfogadni és az idekerülésem se, most meg ez, tényleg nem tudtam mit hozzá fűzni és tényleg csak meglepetten tudtam egy helyben állni ez elég hirtelen jött. Aisu kicsit hamarabb magához tért és kissé eltávolodott mellőlem, hogy jobban körül nézzen kicsit, de ő is ugyanúgy meg van lepve mint én ő se szólt semmi hozzám, én is csak csenden szótlanul álltam ott.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Event]Vakrandi - Page 11 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi10/1700[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Hétf. Feb. 17 2014, 17:05

//Jin//

Magam sem tudom, mi történhetett. A furcsa, számomra az előzőek hatása alatt még félelmetesnek is tetsző fickó egy hófehér rózsát varázsolt elő. Nem tudom, miért volt olyan érzésem, hogy csupán kényszerből, illemből teszi, nem szívből, mint ahogy ilyenkor szokás. S hogy emiatt mégis miért volt rossz kedvem Suspect
-K-Köszönöm... -fogadtam el hebegve a rózsát, s ujjaim között forgatva hallgattam sajnálatát. Kissé pirulva, számat a virág mögé rejtve közöltem vele, hogy megnyugodhat, mert én sem. Nem tettem hozzá, hogy véletlenül vagyok itt, de szükségét éreztem annak, hogy tisztázzam vele, én sem párt keresni jöttem. Egyszerűen csak itt vagyok, sokak nagy bánatára.
Valószínűleg emiatt nem szólt többet, csak vártunk türelmesen mindvégig, hogy leteljen az idő. A zajokat hallgattam s töprengtem, mik lehetnek - tán előkészítik a következő szobákat. Gondolataimból... a pixelekre szakadás zökkent ki.
Leptys!
Fekete alakja és gúnyos vigyora lebeg előttem, a nevetése visszhangzik a fülemben fantomként, ahogy visszaemlékszem arra, mikor ő szakított szét pixelekre még egy vidámparkban. Félelemtől reszketve nyúlok Jin felé, hogy mentsen meg, de késő; végem, érzem.
~Nyugi!!!~
Álom? Ez Álomkelő volt?
Hangja úgy hasított végig rajtam, mint a korbácsütés. Valahol a közelben van, hisz különben nem hallanám a hangját a fejemben. Mi a fene folyik itt?


//Joey//

Behunytam a szemem, hogy ne kelljen látnom semmit, ami a forgatag után rám várt, ám egy halk sugallat végül azt mondta, most már kinyithatom, nincs mitől félnem.
Mikor megtettem, először csupán a zöld szín tűnt fel számomra, s csak később maga a környezet. Hogy kerültünk ide? És mikor? Hogyan? Ismét elkap az érzés, hogy haza akarok menni .__.;
Alig hogy felnézek, s látok meg egy szőke üstököt, egy üzenet villan elém meghívatlanul s tolja a képembe a mondandóját. Gyorsan elolvasom, majd fintorogva el is tüntetem a szemem elől, valami olyasmit gondolva közben, hogy "menj már a jó édes pokolba a randiddal meg mindennel, köcsög"... >.>
Rá sem nézek jelenlegi partneremre, karba tett kézzel a tavacska felé fordulok s behunyt szemmel közlöm vele:
-Nem, nem randizni jöttem, nem kell nekem új pár, max barát, és nem, nem vagyok ribanc sem, akit azonnal megfektethetsz. Oké?
Remélem, ennyi elég lesz neki magyarázatnak, miszerint nem fogom tolerálni, ha kicsit is romantikusan merne közeledni. Na nem mintha ezen a vakrandin kaptam volna akár egy csepp romantikát is... :duh:Az egyik csak alkalmi partnernek akart, a másikat én használtam ki, hogy megnyugtasson, a harmadik meg rám se bagózott szinte...
Jay D: Hiányzol >,<


---

//Snowcat//

Ezek nagyon belaggoltak, baszki... :suspect:Egyikük sem szólal meg, még csak meg se moccannak, nem csinálnak semmit, én meg karba tett kézzel várok. Cöhh, ha nem akarnak velem beszélgetni, azt meg is lehet mondani, mattaku
Végül nagy ásítással veszem tudomásul, miszerint ez az egész egy hatalmas hülyeség, és én haza akarok menni a Csannak burkolni valami kaját. Csak ezek a fene zajok idegesítenek, egyre dühödtebben róvom miattuk a köröket a szobában, míg végül ismét belerúgok az ajtóba.
-Hé! Nem lehetne halkabban odakint?
Bár ez a jelek szerint picit sem hatja meg őket, mert folytatják, néha még hangosabban is. Az érdekesség úgyis az idő lejártával érkezett...
Elkezdtünk teleportálódni, vagy hasonló. Ilyesmit legalábbis olyankor szoktam érzékelni, bár mentségre legyen, hoyg azok nem ilyen váratlanak. Fel sem fogom, de elmémmel máris tapogatok a körülöttem levő sok-sok közül, hogy megkeressem azt az egyet, akiért jöttem; kissé meglepődöm, hogy mennyi ismerős is érkezett velünk, főleg Timidus és Shukaku tudatának érzékelésekor lepődöm meg még inkább, de magamra szólok, hogy majd később foglalkozzak vele. Most mást kell keresnem...
És meg is találtam. Egy ismeretlen férfi tudata mellett volt, és a pánik egyre jobban a hatalmába kerítette. Természetesen Leptysre gondolt, és félt, hogy az a tükrös eset ismétlődik meg megint. Nekem viszont csak egy szóra volt időm, még mielőtt elnyelt volna minden.


//Bacchus//

Egy ösvényen találom magam, tőlem nem messze, szinte mellettem egy újabb ismeretlen személy materializálódik. Nem láttam még ezelőtt a képét, és az sem valami bizalomgerjesztő, meg kell hagyni. A tudata furcsa és zavaros, olyan, mint az íjászé, meg amilyen a Csané volt egyszer részegen. Sosem értettem, miért jó nekik ez az állapot; olyankor hülyék, sebezhetőek, alig látnak, alig tudnak bármi érthetőt összehordani, és még nekem is nehezebb elkapnom az agyukat, hogy beszélhessek hozzájuk. Nem lehetetlen, de tény, hogy nehezebb. Kicsit olyan, mint mikor egy legyet próbálok elkapni; vagy sikerül, vagy nem.
-Hö... -forgatom a szemem karba tett kézzel, majd úgy döntök, ideje kicsit kulturáltabban viselkedni, elvégre, nem otthon vagyok. -Szasz. Hát kit sodort ide ez a fura szél?
Bár be kell valljam, közben kutakszom a környezetemben tespedő elmék között, keresve azt az egyet, amiz az előbb is éppen-hogy megtaláltam. Végül megakad rajta az agyam, nincs túl messze tőlünk, de nem is a közelben, viszont ezúttal egy ismerős elmét látok az övé mellett. Ezzel a fickóval egyszer már találkoztunk, valami Króm nevű lovag. Kissé nyugodtabban engedem el Csan elméjét, arra gondolva, hogy így legalább némiképp biztonságban van, na meg határon belül. Ha kell, közbe tudok lépni a dolgoknak.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Feb. 17 2014, 17:59

Nahát... ennyi sületlenséget összehordani... Legalább alkalmat adott nekem arra, hogy látványos ásítozással és oda nem figyeléssel adjam a tudtára, mennyire érdektelen a monológ, melyet előadott. Az már ms kérdés, hogy a látszat ellenére minden szavára odafigyeltem, és magamban jót mosolyogtam azon, hogy az "ártatlan hölgy" képes lenne ily' módon becsapni a szervezőket. Ostobaság volna egy ilyen zsúfolt helyen erőszakot kezdeményezni, ez teljesen triviális egy olyan embernek, akinek legalább egy kevés ész szorult a fejébe. Ugyanakkor szíves-örömest végignéztem volna az előadását. Yare-yare, és még én vagyok a rókaképű, mikor ő meg rókamaszkot hord :] A fenyegetését is fapofával vettem tudomásul, könnyedén lepattogtak rólam a szavai. Egyvalamit viszont feljegyeztem magamnak Judy-channal kapcsolatban: megérett a felszabadításra :]
Teleportálás vitt át minket a következő helyszínre, így legalább lábainkat megkímélhettük az oda-vissza sétától és az ajtónyitogatás mizériájától. Eldöntöttem magamban, hogy akárki is jön szembe, azt meg fogom hódítani, legyen bármilyen bizarr teremtmény. A barátságos és ártatlan beszélgetésekből, illetve a szándékos bosszantásból elég volt, most már ideje volt azt tennem, amiért idejöttem. Gondoltam én, ám a tópartra kerülve, a cseresznyefák árnyékában egy olyan lányt pillantottam meg, akinek már nemigen kellett elcsavarni a fejét. Nem mintha az olyan nehéz lett volna :] Ennyit a terveimről, ez a rendezvény mindent megtesz a keresztülhúzásuk érdekében, habár az előző alkalommal végül is megtörtént az, amit terveztem.
- Nahát, micsoda meglepetés, Nori-chan. Az én kedvemért vetted fel a cselédruhát? :] - hajoltam meg a magam színpadias módján - Tíz percünk van... mivel kívánod elkápráztatni a gazdád? :] - kezdeményeztem némi szerepjátékot, ha már adott volt a leány öltözéke. Igazán szemrevaló volt ebben a szerelésben, kiemelte a kifogástalan alakját - Elragadó vagy ma is :] - tettem hozzá, miután tetőtől-talpig végigmértem.

// Maradok, amíg Aival nem találkozom :] //


A hozzászólást Tachibana Makoto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 17 2014, 18:04-kor.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Hermit on Hétf. Feb. 17 2014, 18:04

//Licht//


* Érdekes találka volt ez az utóbbi. Egy szót sem szóltak egymáshoz a lánnyal. Amúgy is pihenni volt kedve Hermitnek. Élvezettel figyelte a feszült pillanatokat. A leányzó jól tartotta magát, mindvégig kitartott hallgatagsága mellett. Hermit figyelte őt. A haját, az arcát, a bőrét, a szemeit. Azon kezdett el gondolkodni, hogy vajon neki milyen lányok jönnének be. Mindenképp a különlegesek. De olyan nem nagyon van. Ha legalább ez megszólalt volna... de már-már bunkóságnak tartotta a lány részéről a hallgatagságot. Az is lehet, hogy sértve érezte magát a késés miatt a hölgyemény. Hermit maga sem tudja, mit is akarhatna egy nőtől. Lehet, inkább a férfi nem felé fordul. :roll:De amikor lejárt az idő, valami furcsaság történt. Pixelekre kezdtek bomlani. Hermit meglepődött, nem tudta, mi történik most. De azután hamar egy erdőben találta magát egy ösvényen, mellette egy leányzóval, akivel eddig még nem találkozott. Épp csak rápillantott, már kapott is egy üzenetet. *
~ Heh? Így akarnak összeboronálni bennünket? ~
* Ismét a lányra nézett. Végignézett rajta. Teljesen átlagos volt, a szokásosnál kicsit alacsonyabb, sápadt bőrű. Hermit rámosolygott. *
- Nos... kisasszony, azt hiszem, magunkra maradtunk. A nevem Hermit. Benned kit tisztelhetek?
* Nézett a lány kék szemeibe mosolyogva, s várta a választ. Most jól esnék neki egy séta, így ha a lány válaszol, vagy nem, akkor is felajánlja neki a kirándulást. *
- Mit szólnál egy kis sétához? Szépnek tűnik a táj.
~ Lehet, a másik lánnyal ismerkednem kellett volna. Ő izgalmasabb külsővel rendelkezett, mint ez az alacsony átlagos csaj... ~
* Gondolkodott el magában. De most azt az oldalát akarja mutatni, amit eddig a mai nap folyamán még nem. A kedveset, és udvariasat. *

_________________
Hermit:
[Event]Vakrandi - Page 11 2d0go6p


Hypnose:

[Event]Vakrandi - Page 11 289wh9gNazo:
[Event]Vakrandi - Page 11 5zmk52


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
Hermit
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi955/1000[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Snowcat on Hétf. Feb. 17 2014, 18:29

Bastet/Álomkelő
Ahogy figyeltem a szép cicalányra, mert eszembe jutott a szervező bálnabanya. Elfogott a hányinger, a világ forogni kezdett körülöttem, a gyomrom tartalma, mely Szophie-val rendezett evőverseny étkeivel és Veronika társaságában fogyasztott tücskökkel indult felfelé.
Mily nagy szerencse, hogy a csaj éppen elment az ajtót rugdosni, mikor hirtelen elhánytam magam! Ráadásul a loccsanás hangjtá se hallgatta, mert kint építkezési zajok hallatszottak. Nyocsak, megjöttek a szomszédba dolgozni a Constructiconok?
- Regina! Edd meg gyrosan! Most! - sziszegtem rá a nevető Reginára.
- Fúj! Nem eszem meg!
- Dehogynem! A macskák általában megeszik mások hányását, még a sajátját is takarítási célból!
- Ugyan, mégis miért tennék én ilyet?! - kényeskedett Regina.
- Hogy ne lássa a kis hölgy, hogy hánytam, nyo!
- Szemét vagy, papa!
- Nem, csak taktikus! Most pedig csend, és edd meg, mielőtt észreveszi!
- Ez a bosszú, amiért nem mondtam el neked, hogy Veronika és ez a lány nem is játékosok igazából, hanem emberi alakban ugyanolyan petek, mint én?!
- MICSODA?! Lady Veronika és ez a hölgyike... EGY PET??!! Na te kis szemétláda, most jól elszóltad magad! Edd meg, amit kiloccsantottam neked ebédre!
Regina nagy nehezen, undorodva ette meg... aztán megnyalogatta a szája szélét, és elismerte, hogy nem is volt olyan rossz ízű a hányásom. A cicalány viszont egyáltalán nem törődött velünk.
Mielőtt mondtam volna bármit ennek a szépségnek, lejárt a tíz perc, és hirtelen elpixeledződtem, és elnyelt a teleportálás dimenziója. Azt hiszem, talán nem is teleportálás, hanem halálozás...

Yurihime-neesama
Mire észbe kaptam, egy csónakban üldögéltünk Reginával. Velem szemben egy gyönyörűséges gésa-szerű hölgyemény társaságában. Egy gyönyörű park, egy gyönyörű tó... egy csónakban egy tökéletesen gyönyörű asszonysággal gyönyörű kimonóban! Azt hiszem láthatatlan szívecskéket eregettem, de akármilyen tökéletes ez a szépséges hölgyemény, számomra mindig Enhi-chan marad a legszebb és legtökéletesebb hölgy a világos... bár lehet, hogy én meghaltam, mert valaki megölt a vakrandin... egek! Halott vagyok! Még Regina sincs mellettem... mennyországban vagyok! A japánok mennyországában, ahol az angyalok a kimonos szépségek!
Elképzeltem Enhi-chant ugyanolyan gyönyörű félgésaként... majdnem elolvadtam a gondolatától is. Nyo, azt hiszem ez lesz valami kísértés próbája. Erős maradtam, de még így sem fedhettem el a pírt.
Óvatosan letérdeltem a csónakban, hogy ne boruljunk fel, és megfogtam a szépség törékeny kis kacsóját, hogy üdvözlésképpen kezet csókoljak neki.
- Kezét csókolom és csókoltam, szépséges gésa-hölgyemény! Mondja csak, kérem, talán én meghaltam és ön egy szépséges angyal? Kérem mondja el nekem, bájos hölgyem, hogy lehet valaki ennyire tökéletes és szép, mint maga? Kérem árulja el nekem a tökéletesség titkát!
Regina eközben vizet prüszkölve felmászott a csónak szélére. Úgy tűnik, mégsem haltam meg, csak elteleportáltam egy szép parkba, és a következő partnerem ez a szépség. Megrázta a bundáját, némi pixeledző vízcseppet rám szórva. Nem törődtem vele, mert megérdemli ez a hálátlan kis szemté társnőm. Hála neki hülyét csináltam magamból két emberi alakot öltött pet előtt. Csak tudnám, hogy kiknek a petjei voltak ezek... és vajon Regina is képes lenne rá? Remélem, hogy nem! Így is elég ciki nekem utólag. Ám most itt volt előttem egy szépséges angyal, aki tetőtől talpig maga volt a Tökéletesség.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi593/600[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Hétf. Feb. 17 2014, 21:40

//Shukaku

Milyen önélzetes a kis latol... mondaná erre Poncius Pilátus. De tény hogy túlfeszítem a húrt. Ez a csevej már megalázás szintre keveredett... és... miért is akarnék én ilyet tenni szegény Shuval? Elment az eszem! De hisz én kedvelem ezt a kislányt, akármennyire is merev egy kissé számomra a viselkedése!
- Nem fogom! - ígértem meg rögtön neki - másrészt még csak nem is ismerek egyetlen Justin nevű srácot se! Bár a '10es évek elején volt valami popsztár ilyen néven, de azt a gyereket a fél világ körberöhögte... na de a te Justinod, biztos ezerszer rokonszenvesebb lehet, ha máris a szívedbe lopta magát! Már pedig én nem úgy ismerlek, mint aki könnyedén elcsábítható!
A csónak már szép ütemben siklott a vízen, így hát behúztam az evezőket, gondoltam nem vesződök végig ezzel, lapátolhatunk még kifele menet később is, vagy ha elunnánk a helyet
- Egyébként is rólad mi rosszat lehetne mégis gondolni? Aranyos, okos, figyelmes kislány vagy... - gondolkodtam el hogy mit is tehetnék még hozzá, amivel helyrehozhatnám a  hibámat, és visszaállíthatnám az önbecsülését
- Bocs, a kislányért, valahogy ez áll a számra... - visszakoztam, felemelt tenyérrel
- Szóval... szerintem teljesen szerethető vagy, és ha tetszettél neki, akkor nem lesz ott semmi baj! - biztattam tovább mosolyogva
- Pedig egy kis huncutság, cserfesség néha sokat dob a hangulaton, Shu-chan! - kacsintottam rá sokat sejtetően
- Áh, hálásan köszönöm, egy pár percig egyébként már azt hittem, hogy annyira nagyon elvetettem a sulykot, hogy fogod magad és itt hagysz egy szó nélkül! Hááááh! - könnyebbültem meg látványosan, és legbelül szintén megnyugtató volt hallani
- Na látod, ebben teljesen igazad van, de azért azt hozzá tenném , hogy az a felnőtt aki többé már nem tud gyerekként viselkedni, annak megkeseredett a szíve és az élete! Hogy fog akkor játszani a saját gyermekével, ha már nem tud többé ő maga is az lenni újra? Persze a gyerekes viselkedés az más tészta... Én mondjuk nem igazán akarok felnőni teljesen, az olyan... unalmas!
- Tizennégy? Huh? Akkor jövő ilyenkorra már kész nő leszel! Mármint a test amit hátrahagytál! Legalábbis nagy átlagban az az a korosztály, amikor hirtelen a kislányos bájból nőies báj fakad...

Be kell vallanom, egy kissé nehéz volt elképzelnem a 12 éves-forma pixel-testbe zárt Shukakut fejlődő mellekkel és popóval, lassan átváltozó arcocskával. Ismertem olyan lánykákat, akik már ilyen idős korukra olyan kerekded idomokkal rendelkező bakfisok voltak, az angyali arcukról nem is beszélve, hogy azt kívántam, bárcsak egy pár évvel kevesebb lenne az ID kártyájukra égetve
- Háh! Bevetted! - kuncogtam az ijedtre váltó arcocskáján - Látom rajtad, ne is tagadd! - de félve a következményektől inkább visszakoztam ismét:
- Na jó csak vicc volt, meg ne sértődj újra!
- Amúgy most nem kettőnknek kellene vakrandiznunk? Tudom, mondtad a barátkozás dolgot... de akkor is, nem találod kicsit furának a helyzetet? És amúgy Timiduszt miért hoztad magaddal erre az eseményre? Sárkányokra is számítottatok? És mellesleg mi van a kosaradban Piroska? -
néztem nagy szemekkel a keze alatt pihenő fedeles kosárra

//Én még mindenki mással is szeretnék találkozni, aki marad!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Feb. 17 2014, 22:35


-Akkor jó. Ha nem fogod, az jó. Köszönöm szépen.
Biccentett a lány, és hatalmas kő esett le a szívéről, de több ideje nem is volt megnyugodni, mert a fiú már folytatta is, valami sztárról, meg körberöhögésről, meg Justinról. És kedveskedett… vagy talán csak hízelgett… mindenesetre látszott rajta, hogy jóvá akarja tenni az előbbi csúnyaságokat, és ezt Shu is értékelte.
-Könnyedén elcsábítható?
Ismételte meg a szavakat elpirulva, majd megrázta a fejét.
-Nem… az biztosan nem.
-Pedig Justinnak azért tíz perc sem kellett…
-És még Justinnal is sokat fogunk beszélgetni, mielőtt…
~Mielőtt mi? Mit fogunk csinálni? Járni fogunk… és… és akkor majd úgy leszünk, mint Chan és Jay. Akkor meg kell osztanom a szobámat Justinnal? Az… az végül is nem baj, de akkor kell egy nagyobb szoba. És egy nagyobb ágy is, mert nemsokára Timidus is fejlődik, és az az ágy akkor már nem lesz elég még egy harmadik személynek is.~

Nem is nagyon figyelt a fiú szavaira, inkább a gondolataiba merült, de annyit értett, hogy Danee ismét dicséri, így tovább pirult, és halkan köszönömöt rebegett, bár a pirulásban jócskán közrejátszottak saját gondolatai is.
~És… és akkor mi is kézen fogva mehetünk, ahogy Danee mondta. És nem, abban nincs is semmi echi dolog. Teljesen normális dolog.  És Danee miért nem arra válaszol amit kérdeztem?~
-Igen… mármint… szívesen. És… huncutkodni pedig… pedig igenis szoktam. Csak… csak Timidussal. És ő is velem.
~A test amit hátrahagytál… illetve az sem, mert Chan azt mondta, hogy ha fekszünk, akkor az ilyen dolgok megszűnnek. És Chan biztosan tudja, mert ő mégis csak lány…~
-És… és ha itt nem? Mármint… itt tényleg nem… és Justin úgy is…

Felnézett az égre és nagyot sóhajtott. Azt már egyáltalán nem értette, hogy mit vett be, mit kellene látni rajta, min kellene megsértődnie. Talán nem is hallotta a sértést, talán csak nem jutott el az agyáig. Most nem tudott ezzel foglalkozni. Régóta most először inkább magával foglalkozott mint másokkal, így fel is tette újra a kérdést.
-Szerinted Danee-sama… te férfi vagy és felnőtt… és igaz, hogy Justin nem az, hanem csak fiú, de te is voltál fiatal… szerinted Justint zavarni fogja, hogy ilyen… kislány vagyok?
Hátradőlt a csónakban, tovább bámulta az eget, és amíg a fiú gondolkodott a válaszon, addig ő is válaszolt.
-Én nem találom. Barátkozni mindenkinek lehet, és kell is. Peter is mondta. És Timidus is. Igazából ő rángatott el ide. És… én nem szoktam magammal hozni Timidust. Nem kell hozni, mert jön magától, és oda megy, ahova szeretne… persze mindenhova együtt megyünk, de ez attól még így van. És Timidus sem csak sárkányokkal barátkozhat… és volt ott egy maci is, meg más idomár mellett is volt pet. Tudom, mert láttam. Mi mentünk be utoljára. A kosárban pedig…
Unottan nyitotta fel a fedelét és mutatta a fiú felé a tartalmát.
-Ha szeretne Danee-sama, akkor vegyen nyugodtan. Bizonyára ez is ingyen van.
Timidus ezalatt belesündörgött a lány ölébe, és még a piknikes kosárra se kapta fel a fejét. Ő érezte, hogy a lány szomorú, és tudta, hogy tennie kell valamit, akkor is, ha nem tudja a szomorúságának az okát.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi12695/10100[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by RenAi on Kedd Feb. 18 2014, 13:08


YuichiKicsit fura volt magammal randizni, esetleg szembe nézni… vagy micsoda.. de hát az unalom ezt hozza ki belőlem, nem tehetek róla, bár remélem időközben véletlen sem nyitott be senki az ajtómon és a magammal történő vitácska senkit sem ijesztett el. >< Egyszóval ami abban a szobában történt, remélem ott is marad. >< Csak ott. >< Még nem járt le az idő, vagy csak fel sem tűnt hogy már letelt, hirtelen pixelekre hullottam a bent lévő tárgyakkal együtt. Megrémülni nem rémültem meg, csupán nem értettem hogy ezt most miért és hogyan. >< És főleg azt hogy a tárgyak is miért pixeleződnek darabokra. Mire kinyitottam a szemem, hogy mégis hova kerültem meglepődve tapasztaltam hogy már nem egy épületben vagyunk hanem kint a szabadban, egy parkban. Se asztal se pad, a kezemben meg egy piknikkosár? oO De nem is ez lepett meg igazán, hanem hogy kivel is sodort itt össze a sors. *-*
- Báttyus *-* - Kiáltottam fel örömömben, majd egy huncut mosolyt küldtem felé.
- Ejnye, ejnye sosem gondoltam volna hogy itt fogunk találkozni. – Öltöttem ki a nyelvem, és kicsit élcelődtem vele. Igen, báttyust olyan srácnak gondoltam aki tud csajozni, és nincs ilyesmi trükkökre szüksége, de úgy látszik tévedtem. Nem bánt hogy vele kerültem össze, sőt örülök neki. Rég találkoztunk, és ugyan nem egy randi keretében, de szívesen invitálom egy piknikre, hogy közben jókat beszélgessünk.
- Ne aggódj, nem pasit fogni jöttem, hisz azt már meg tettem rég, inkább csak több ismerőst szeretnék. És jó újra látni olyanokat akikkel rég nem futottam össze. – Igen, így volt ez Peter-el és vele is. De azért furdarta az oldalam a kíváncsiság hogy most akkor azzal az Ayani lánnyal mi a helyzet, eddigi boss-okon láttam őket együtt, és igencsak izzott a hangulat körülöttük, erre mégis itt?.. Bár ki tudja, lehet hogy Bátyus is hasonlóképp gondolkodik mint én. És ezt ki is derítem. o/
- Meglep hogy itt látlak, azt hittem báttyus neked nem kellenek efféle trükkök. - Élcelődtem vele, majd folytattam.
- Bátyus, minden rendben veled és Ayani között ugye? - Néztem rá aggódva, persze nem beszélek minden nap vele, így sok dologról le maradhatok. És csak remélem hogy nem lett össze törve az én nagy "samurai" tesócskám szíve.


/Yuichi írtam kezdőt hátha így könnyebb, ha Bacchus-al is akarsz írni mert mintha cheten ezt vettem volna ki, akkor van egy nyitott szakasz a postomba, így utólagosan bele tudom írni ha godnolod, esetleg egy újba./

~Ai-chan is maradni szeretne az eventen, és mindenképp akar még Jin-el is játszani Razz~

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi10/7300[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tsubasa Norika on Kedd Feb. 18 2014, 14:59

Találkoztam egy érdekes, gyönyörű hollófeketehajú fiúval, akivel nyugodtan elbeszélgettem egy kicsit kedvenceinkről, de az idő túl hamar lejárt, másfelől, alig hallottam, amit ő mondott nekem, és talán ő sem, amit én mondtam neki. Ez a nagy építkezési zsivaj nagyon tönkretette így azt a tíz percet, és nem tudtam megismerkedni a sráccal! :[ Talán majd legközelebb lesz még alkalmam találkozni vele. //Off: időrendben szigeti ismerkedő előtti időszakra saccolnám ezt Very Happy//
Puff, teleport egy csodálatos parkba. Kék az ég, süt a nap, csiripelnek a madárkák, zöldellnek a füvek, fák és bokrok, illatoznak és lengenek a virágok, lágyan tükröződik a tó felszíne, ugrálnak vígan belőle a halacskák, minden meseszép. Bár érdekes egy ilyen helyszín pont egy februári időszakban, nemde? :]
Asztallal együtt kerültem ide, de a fiú, akivel együtt ültünk a nagy zsivajok közt, már nem volt ott. Jóllehet a sors kárpótolt ezért, mert a meg sem ismerhetett hollófeketehajú fiú helyett egy régi ismerős arcocskát láttam velem szemben. Szuper, itt az első SAO-ban felcsípett szeretőm, Tachi. *.*
- Tach-kun! *.* - örvendeztem a viszontlátásnak, és udvariasan és tisztelettudóan meghajoltam Tachi előtt. Talán az öröm miatt félretettem színpadiasságomat. A dekoltázsomból kikukucskálhatott a kis Falatka, mert éreztem egy kis melegséget a melleim között. Nem is kívántam visszadugni, inkább elővettem onnét, és a vállamra tettem. Közben a köszöntés után Tachi-kun ölébe ültem keresztbe tett lábakkal, és a szoknyám alól a combomra húzott csipkés szalag kivillant.
- Remélem nem zavar, hogy Szophie-chan elkószált kis gekkócskája is itt van. Vigyázok rá, amíg vissza nem adom neki :] - mondtam, aztán amíg Tachi bókolt az öltözetemnek és bájomnak, addig átkaroltam a nyakát.
- Igazából mindenki kedvéért, de ha úgy kívánod, akkor legyen az akaratod szerint, azaz legyen, hogy éppen a te kedvedért - viszonoztam a kacér kacsintást. - Szóval mit is tehet érted a kicsi cselédlánykád? Van valami, amit meg kéne pucolnom Tachibana úrfinak? Esetleg fürdessem meg vagy kényeztessem más módom? :]
Végig simítottam a fiú állán, aztán a fejét úgy fordítottam magam felé, hogy egy forró csókot leheljek az arcára.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi10/500[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Atoru on Kedd Feb. 18 2014, 15:55

Szophie

Úgy látszik a lány tényleg komolyan gondolta azt, amit mondott és egyre jobban kezdem azt hinni, hogy igaza van. Majd talán egyszer valaki csak megtetszik nekem. Ki tudja. :roll:Ez a lány elképesztő. o.o Ennyi dolga van, és még így is van szabadideje. Majd jött a filozofálás része. :cheers:Valamiért ezek a kérdések arra ösztönöznek, hogy önkéntelenül is, de elkezdek rajtuk gondolkodni.
- Cél mindig kell az embernek Szophie. –mosolyogtam – Hiszen a nélkül értelmetlen az életünk. A halál pedig… nos, szerintem nem a legjobb cél az életben. Az én célom például az, hogy ne csak egy kis hangya legyek ebben a végtelen nagyvilágban. Szeretnék valami maradandót alkotni, amiről megjegyzik a nevem. De ez is csak ábránd, semmi más. – Rázom meg a fejem. Hisz mégis mit csinálhatnék, amiről tudják, hogy léteztem? Majd elkezdett Judy-n töprengeni, és úgy tűnik, hogy talán ismeri. Viszont amikor azt mondja, hogy nincs motivációja, kicsit furcsa arckifejezést vágok. Akkor mi vitte eddig előre? Nagyon kitartó lány lehet. De eljött a búcsú ideje, amit jelzett nekem is.
- Én is örülök a találkozásnak Szophie és egyszer majd talán befejezzük – mosolygok rá és elfogadom a felém nyújtott kezet. Majd kiderül, hogy mit hoz a sors. :roll:Majd elmondja, hogy valami randizósdi van a kávéházban. Ismerős keresésnek nem rossz, döntöm el magamban.
- Persze, hogy maradok. – mosolygok a lányra, majd kilépek utána én is az ajtón.

Judy

Alighogy kilépek az ajtón, máris pixeleződni kezdek.
- Már megint? – nyögöm ki. T.T A teleportálásból lassan kezd elegem lenni. Mikor megérkezem, egy tóparton találom magam. Aztán egyszer csak egy ismerős hangot hallok meg.
- Oh, szia Judy! - Próbálom leplezni az idegességem. Ez egy kicsit fura helyzet lesz... Igaz, hogy egy randi esemény, de a céhvezéremmel csak nem randizhatok! Ez ellenkezne az elveimmel.  ˇ^ˇ Közben egy üzenet is felvillant előttem arról, hogy mutassam meg, mit tanultam a randizásról, vagy legalább is valami ilyesmi. De ezt nem Judy-n fogom tesztelni. >.> Még szerencse, hogy megkérdezte, hogy mégis melyiket keresem, barátot, vagy szerelmet.
- Inkább barátot. - mosolygok - És te mi járatban vagy ezen az eventen? - ~Ez az Ato, kérdezd, ahogy Szophie tanácsolta, beszélj mindenféle dologról.~ Hallom megint azt a hangot. Suspect
- Ha neked ahhoz van kedved, akkor sétálgathatunk. - egyezek bele, majd ha elkezdünk sétálni, akkor elkezdek hozzá beszélni.
- Mondd, hogy vagy mostanában? Rég láttalak. Hogyan telnek a frontharcok? Mi újság felétek? -próbáltam kérdezgetni, már amennyire sikerült. Habár még volt egy kérdésem, azzal a Crazy Cemetery-vel kapcsolatban, de végül úgy döntöttem, hogy nem. Ezzel nem fogom zargatni Judy-t, pont akkor, mikor egy társkereső eseményben van. De aztán eltöprengtem valamin.
- Tényleg Judy, te hogy-hogy itt vagy? Talán még nincs barátod? - Kérdeztem végül teljesen csak kíváncsiságból, mert nem nagyon értettem, hogy egy ilyen szép lánynak miért nincs barátja.
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi2303/2500[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Noxy on Kedd Feb. 18 2014, 17:12

Atoru

Miután elolvastam a nekem küldött rövidke levelet a vakrandi mostani eseményéről, és Atoru is felfogta, mi történt itt és kivel került most párba, teljesen összezavarodott látszólag. Biztos amiatt aggódott, hogy kikezdenék vele, vagy neki kell udvarolnia nekem annak ellenére, hogy mindketten egy céhhez tartozunk. Atoru nekem barát és egyben testvér is, akire mindig számíthatok a küldetések vagy más események során. Most utólag egy kicsit meg is lepődtem azon, hogy ezúttal nem valami komoly ügyek vagy egy küldetés sodort össze minket, hanem egy sima barátai találkozó egy vakrandin. Hm, úgy tűnik, kicsit alábecsül pártembert ez a kedves ember, aki kitalálta ezt a vakrandit. Én egy olyan alakkal szemben is megőriztem minden büszkeségemet és hűségemet szerelmem iránt, mint például Tachibana Makoto, aki nagyban azt hiszi, neki van mindenben igaza. Ki tudja, hogy akkor mit fog mondani, ha bekeményítek egyszer, ha megint megpróbálkozik nálam, vagy valakivel a szemem láttára. Amit mondtam annak a srácnak, nem vicceltem, komolyan képes lennék kettétörni mások érdekében "pályafutását", ahogy azt tettem körözött személyünkkel.
- Köszönöm jól vagyok, bár a frontoldalon egyre keményebbek a bossok - feleltem Atoru kérdéseire, miközben elindultunk a tó körül sétálni. - Bár nem csak a bossok keményebbek szintről szintre, még a legtöbb frontharcos is mintha kicserélődne személyileg, lassan nem tudunk megbízni egymásban és hát sajnos egyre kevesebben is vagyunk.
Következő kérdésére kicsit elpirultam, de nem volt titok, hogy együtt vagyunk Ozirisszel, így hát nem is várattam a válasszal.
- Nos, vannak barátaim, csak kivételesen megengedhettem magamnak azt a kikapcsolódást, hogy újabbakat ismerjek meg, de csak baráti körön belül. Tulajdonképpen van amúgy szívszerelmem, Ozirisz. Őt bárkinél jobban szeretem, és soha el nem dobnám másért. Majd ha lesz neked is valakit, akit majd így fogsz szeretni, hasonlókat mondanál. Remélem, majd neked is hamarosan összejön egy szép, kedves lány.
Ekkor eszembe jutott erről Joey.
- Amúgy most jut eszembe! Pont most vettem fel egy új tagot. Ismered Joey Chrome-ot a múltkori küldetésünkről? Mostantól kezdve ő is a testvériségünk tagja, és bár kicsit kelekótya, mint jól tudjuk már mindketten, de nagyon erős lovag, és a harcokban nagyon sokat lehet rá számítani. Ha segítünk neki az edzéseknél, akkor nagyon erős lovagot tudunk belőle faragni.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi2457/2500[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Feb. 18 2014, 17:29

Nahát, ennyire lelkes fogadtatásra a legkevésbé sem számítottam. Min mehetett keresztül "szegény" lány, hogy ennyire örül nekem? Nem, ez rossz kérdés, természetesen akármilyen felhozatal után így reagálna rám. Olyan önbizalomhiányosan hangzott ez az előbbi, mintha én valami rossz parti lennék, avagy még inkább a legkisebb rossz :] Még a gondolat is nevetséges. Ettől függetlenül tényleg meglepett Nori lelkesedése, higgadtabb, kimértebb hölgynek gondoltam ennél. Nem mintha baj lenne, némi mosolyt varázsolt ugyanis az arcomra hevessége.
Mihelyst leültem, ő máris az ölembe pattant, eképpen értelmetlenné téve a két fotel meglétét, jómagam pedig sejtelmes vigyorral az arcomon pillantottam a felcsúszó szoknya által biztosított kilátásra. Gyönyörű lábai voltak, és lám, még egy szexi kiegészítő is került rája, mely remekül illett az öltözékéhez. Egyik kezem ösztönösen csúszott a selymes combokra, figyelmen kívül hagyva a szoknya jelenlétét is, miközben a másik a derekára tapadva tartotta.
- Szophie gekkója? - meredtem a kis hüllőre, aki máris megunta a lány vállát, és megindult lefelé. Galád kis teremtés, úgy fest riválisom akadt :] Csakhogy a bájos hölgyemény ezzel nem törődött, és olyan szinten rám mászott máris, mintha az élete múlna rajta, és ami azt illeti igaza is volt. Tíz percbe nem sok szórakozás fér bele, nem volt vesztegetnivaló időnk.
- Nos, meglehetősen kemény volt a mai munka, jól esne egy fürdő... De előbb neked kell lemosnod magad. Tisztátalan kezekkel nem illethetsz, cseléd :] - válaszoltam szigorú hangon, rezzenéstelenül reagálva a kényeztetésére, és azzal le is tessékeltem az ölemből a lányt, majd rácsaptam egyet a fenekére. Ugyan csábító volt a gondolat, hogy letisztíttatom vele az asztalt, de az túl sok időt vett volna igénybe, és ha már itt volt a tavacska, érdemes volt kihasználni. Nemde? :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Atoru on Kedd Feb. 18 2014, 20:39

Judy

A Judy-val való beszélgetés kezdett nyugodtabb irányba fordulni, így lassan el is felejtettem a Crazy Cemetery-vel történteket. Közben Judy is válaszolgatott a kérdéseimre, de ahogy láttam, nem mennek túl jól a dolgok a fronton.
- Ha szétestek, akkor abból hamar sok halál lehet, ha nem vigyáztok. Pedig eddig azt hallottam, hogy a frontharcok győzelme sokszor a csapatmunkán múlott. – És ekkor hirtelen eszembe jutott Szophie. -  Egyébként nem rég összefutottam egy frontharcossal, akit Szophie-nak hívnak. A Justice League tagja. Talán ismered? – Judy talán többet tud mondani róla.A következő kérdésemre viszont valamicskét elpirult Judy is. Szóval van egy szerelme. Habár mindegy is, hiszen úgy sem kezdenék ki vele. ~Pedig ő is szép, Atoru.~ Mondta az a hang. Már nagyon kezd irritálni engem. -.-” Ha így folytatja tovább, akkor nem sokára lesz egy gondolat vitánk is. De vele majd később foglalkozom, most Judy az első. Úgy se találkozunk túl gyakran ahhoz, hogy sok mindent megtudjak róla, tehát itt a remek alkalom. De nem jutott semmi kérdés sem az eszembe. Ez így nem lesz jó. Ha nem mondok semmit, a végén még halálra unja magát és az sokat rontana a barátságunkon, amit nem akarok. De mit kérdezhetnék? Nagyon semmi közös téma nem jut eszembe azon kívül, hogy Aincrad, mobok és boss. De netalántán eszembe jut majd valami. Így elkezdtem kutatni az emlékeimben, amikor megtaláltam egy jó kis kérdést.
- Ömm Judy, emlékszel arra, amikor először találkoztunk egy küldetésen? Akkor feltettél nekem egy kérdést, és most ugyanezt tenném fel én is. Mit gondolsz erről a világról? – Kezdésnek nem is rossz, de a folytatáshoz nem elég. Sebaj, majd eszembe jut még valami. Eközben Judy mondta, hogy Joey csatlakozott hozzánk.
-Oh, Joey? – Kicsit meghökkentem. Ezzel a hírrel nem tudtam mit kezdeni. Most sírjak, vagy nevessek? Egy felől boldog vagyok, hisz többen lettünk, és egy elég erős tag lépett be, más részről pedig nem túl sokszor kedvez a tagnak a szerencse, legalább is amikor láttam, akkor volt néhány ballépése.
- Akkor már összesen négyen vagyunk, nem igaz? De mi történt a harmadik tagunkkal? Még soha nem láttam. –és így jobban belegondolva, tényleg nem láttam még egyszer se, de annyi biztos, hogy létezik, hisz a tagok számánál látni. De akkor mi történt vele?
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi2303/2500[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Feb. 19 2014, 00:18

Mirika

Az erős fehér fény után váratlan egy idegen helyen voltam. A talpam alatt fa, a kezeimmel pedig egy csónak magasodó peremét markoltam. Imbolygott a vízen a hajó, így kicsit félve kapaszkodtam meg a hajóban egy pillanatra. Távol fák, fű és part. Padok, melyeken párok ültek, bent a vízen meg még két hasonló csónak. Csak egy pár pillanattal az érkezés után tekintettem magam elé, hogy a nevemet hallottam az előttem ülőtől.
- Isme… - tettem volna fel a kérdést, ám ismertem én is őt – Szia, Mirika? – és tekintettem rá csodálkozva. Talán a fény miatt, talán tényleg könnyezett, de szokatlan mód csillogtak most az egyébként is szép szemei.
- Köszönöm a szemüveget, tényleg segített valamennyit. – mosolyogtam, majd emeltem le azt az ingemről és hajolva közelebb hozzá tettem óvatosan rá – Talán a hirtelen fény nem bántja így a szemeidet. – ültem vissza és nevettem szolidan – Hehe. Igencsak jól áll, de… de mond csak, mit csinál az Anat, ha meglát kettőnket? Miért vagy itt? Nem félsz, hogy egy kék hajú és kedves szépfiú elcsábít téged tőle?
Az előző szoba után talán annyira nem is aggasztott, hogy ismét egy olyan lánnyal kerültem össze, ki aktív kapcsolatban volt épp. Talán csak a nem értettség nyomasztott egy kicsit, hogy miért is magányos fiúkkal akartak ismerkedni, de e fölött jobb éreztem most inkább tovább haladni és nem elmélkedni rajta. Majd a tíz percek után.
Nem feledtem a kérdését. Barátnőt kerestem, nyilván ezért is voltam itt, de kérdeztem inkább csak a válaszadás helyett. Apró kitérés kerülve a kényelmetlen helyzetet. Nem lett volna zavaró, de talán egy kis szégyenérzet fogott el, hogy Ai után ő ült velem szemben. Két lány, kiknek megvolt, mit én csak kerestem.


// Maradok, de csak ha szükség van a plusz egy főre a férfi oldalról. //

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Event]Vakrandi - Page 11 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event]Vakrandi - Page 11 Vo36oi2601/2700[Event]Vakrandi - Page 11 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

11 / 16 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.