[Event]Vakrandi

1 / 16 oldal 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Go down

default [Event]Vakrandi

Témanyitás by Jun on Pént. 17 Jan. - 13:11

? írta:
Nincs párod? Magányos vagy és szeretnél egy társat magad mellé, aki jóban, rosszban melletted áll? Vagy csupán új kapcsolatokat szeretnél kialakítani, barátokat szerezni? Akkor itt a helyed! A Kezdetek városa nyugati negyedében egy bájos kis kávéházban villám randik keretében ismerkedhetsz, rövid idő alatt sok emberrel. Kortól, nemtől, szinttől és indikátortól függetlenül részt vehetsz rajta.


Szólimit: 250 szó
Határidő: Január 24 (Akik nem írnak a következő kör kezdetéig azokat úgy veszem nem szándékoznak részt venni az eventen)

A fentebb olvasható üzenetet kaptátok meg, vagy olvashatjátok plakátokon, szórólapokon, már akár napokkal az esemény előtt is. A helyszínre érve két ajtó fogadja a látogatókat. A jobb oldalin egy picike rózsaszín női alak, míg a balon egy kék férfi formájú alakzat köszönt vissza rátok. Minden bizonnyal ez egy jel, hogy már a kezdetekkor megkülönböztessék a két nemet egymástól. A megfelelő ajtón belépve pedig egy nyugodt előszobába térhettek be, természetesen mind a két ajtóhoz másik szoba tartozik. Ülő alkalmatosság, illetve némi harapnivalót találtok, amíg várjátok, hogy az óta tízet üssön, amikor is belép hozzátok egy-egy alak.
- Üdv! Hamarosan kezdődik az ismerkedés addig is szeretném összeírni a névsort. Mondd a neved kérlek... - egymástól függetlenül mind a két személy ugyanazzal a szöveggel lép be hozzátok, és megkezdik a jelenlévők névsorának összeírását.
Kék férfi alakkal díszített ajtósoknak:
[Event]Vakrandi Tamako_inada_36038
Rózsaszín női alakkal díszített ajtósoknak:
[Event]Vakrandi R92j

//Még annyit kérnék, hogy akik megírták az első kört, azok külön elválasztva valamiféleképp jelölve írjanak még egy rövid történetet arra az esetre ha nem tudna időben írni az első ismerkedésére, hogy legyen valami alibije miért nem szólal meg, vagy hasonlóak, hogy aztán a másik fél tudjon reagálni a történtekre.//

Pü formájában lehet kérdezni, ha valamit nem értetek.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi3984/4100[Event]Vakrandi 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Noxy on Pént. 17 Jan. - 13:46

Most, hogy már jóval túl vagyunk a tél közepén, lassan azon kapom magam, hogy itt a tavasz. Valentin nap viszont pár hét múlva. Ki kell majd találnom, mit adjak Oznak Valentin-napra. Mondjuk egy képeslapot, ha más nem jt eszembe, vagy meghívom az étterembe, és majd ott okoskodom ki valamit. Lényeg a lényeg, hogy valami olyan program kell ide, amire egy jó életre emlékezni fogunk mindketten. Csakhogy ez még odébb van egy kicsit, úgyhogy ráér még megszervezni.
Mikor éppen megyek az utcán komótos sétával, egyszer csak kezembe nyomtak egy szórólap-félét, amiben ez állt:

? írta:
Nincs párod? Magányos vagy és szeretnél egy társat magad mellé, aki jóban, rosszban melletted áll? Vagy csupán új kapcsolatokat szeretnél kialakítani, barátokat szerezni? Akkor itt a helyed! A Kezdetek városa nyugati negyedében egy bájos kis kávéházban villám randik keretében ismerkedhetsz, rövid idő alatt sok emberrel. Kortól, nemtől, szinttől és indikátortól függetlenül részt vehetsz rajta.

Vakrandi? Nos, nem is tudom. De végül is a vakrandi nem csak arról szól, hogy itt ismerkednek össze azok, akik párt keresnek maguknak, hanem azok is, akik új ismeretséget és barátságot akarnának köti. Mivel én szeretnék még több embert megismerni, de mint leendő jóbarátokat, így nem csalnám meg a drágámat. Talán valamelyikük tud majd tippeket adni, hogy mivel lepjem meg japán származású páromat, persze csak a hagyomány szempontjából. Számomra a valentin nap olyan, amiért hálásnak kell lennem, hogy van szerelem és barátság. Tényleg, majd a barátaimat is meg kell lepnem valamivel...
Akkor hát el a vakrandira új barátságokat kötni. A kis kávéház két különböző ajtóval várt, és én beléptem a rózsaszín ajtón keresztül (rózsaszín?? Jellemző... lehetett volna változatosság kedvéért zöld, babakék, sárga, vagy más hidegebb szín). Egy csendes, békés előszobában várakoztam a lassan érkező többi lánnyal. Mivel volt itt némi enni és innivaló is, így az éhesek rögtön rávehetik magukat. Nem vettem az ételből, hanem lekaptam az asztalról az egyik olvasásr szánt ismeretlen témájú magazint, amit átlapoztam lassan, amíg el nem érkezett a tíz óra.
Egy csinos vonású férfi lépett be hozzánk, és a nevünket kérte. Elsőként voltam már a sorban.
- Judy Noxia - mondtam be a nevem a férfinak. Még jó, hogy régóta nem használom az igazi vezetéknevem, mert vagy nem értené, vagy mások kinevetnének érte. Hogy Oz abban látta a szépet, érdekes volt. Hát igen, a szerelem néha vak.
Kíváncsi vagyok, mi fog ebből a vakrandisprogramból kisülni, és fogok-e barátkozni új alakokkal.

Az alibim:
Hallom a szomszédoknál, hogy a burmai fajírtásról beszélgetnek, és a témája annyira felháborított, hogy szavakat sem találok, így egy jó ideig csak magamban morgok, és nem tudok odafigylni a velem szembeülőre.


A hozzászólást Judy Noxia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 18 Jan. - 12:22-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi2457/2500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tsubasa Norika on Pént. 17 Jan. - 14:46

Megnéztem ezt az üzenetet, amit küldtek nekem, és igen nagy lelkesedéssel tapasztaltam meg, hogy lesz egy jó kis vakrandi, amely tele új baráttal és jó pasival. Újabb kis kaland randizás képében. Hát akkor ideje felvennem valami igazán csini ruhát. Vagy inkább valami vonzót? Cukit? na megvan! Cselédruhácska!Erre buknak a jó pasik!
Felkaptam a ruhát, megcsináltam a hajamat, kisminkeltem magam, megigazítottam a dekoltázst, és alaposan végigmértem magam a tükörben, hogy mindenhol tökéletes vagyok-e. Nagyszerű! Indulás!
Lágy sétával végigmentem Aincrad utcáján, és megérkeztem a helyszínre. Ott álltam két ajtó között, egy kék és rózsaszín ajtó. Biztos jó helyen járok? Olyan az egész, mintha nem is a vakrandira jöttem volna el, hanem csicsás mosdóra! Áldom annak a drága kicsi eszét, aki dizájnolta az ajtókat!
Bementem a rózsaszín ajtón, majd bent a kellemes előszobában rögtön magamra vontam lelkesedéssel a figyelmemet.
- Sziasztok, drágák! Megjött Norika-néni randira! Ugye ti is készen álltok egy jó partner kifogására? :]
Azzal kecsesen odasétáltam a nasi-asztalhoz, hogy kislányosra sikeredett arccal bekapjak egy-két kekszet. Tudom, hogy ezt nem lányközösségben kéne csinálni (mármint a hódító arctípusokat), mert erre úgysem lenne itt vevő (tisztelet a kivételeknek, mármint azoknak a lányoknak, akik a saját nemüket vagy mindkettőt szereti ><), de némi gyakorlás nem árt, ha élesben akarom bevetni a vakrandin.
Tíz óra környékén, miután illedelmesen vártam, megjelent egy helyes csávóka, aki már rögtön kérte is a neveket.
- Tsubasa Norika a becses nevem, jóuram, esetleg a telefonszámomat is megadhatom - mondtam neki vicces flörttel, és rákacsintottam. Aztán visszalibbentem kecses mozdulattal a helyemre megvárni a továbbiakat. Lesznek, akik nem örülnek a magamfajta konkurenciának vagy annak, ahogy viselkedem, de én szeretek szerepet játszani. Razz

Alibi:
Hirtelen teljesen lefagyok, de a szó legszorosabb értelmében. Azt hiszem bebugoltam. A francba! Pont most?! Látni és hallani azt tudok, de megmozdulni vagy megszólalni teljesen lehetetlen. Mekkora gáz ez már egy hozzám hasonló vállalkozó kedvű szépségnél, aki csak néhány jó pasit és új barátot akar! Mivel érdemeltem ezt ki? Miért nekem kell így szívnom? Miért nem azok a bunkó ribancok, akik lenéznek másokat azért mert mások? Na jó, azért még nekik sem kívánnám, mert tudom milyen érzés egy ilyen cikis helyzet, főleg a vakrandi kellős közepén. >.>


A hozzászólást Tsubasa Norika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 17 Jan. - 20:16-kor.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi10/500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Asasel on Pént. 17 Jan. - 16:09

Éppen a főtéren sétálgattam, a hirdetőtáblák mellett, mikor észreveszek egy - a többitől feltűnőbb - szórólapot. Közelebb érve eltudtam olvasni is. Egy Vakrandi nevezetű esemény veszi kezdetét, a mai nap folyamán. Egy darabig csak állok előtte, morfondírozok, vajon érdemes lenne-e rá elmenni. Igazából - az iromány szerint - nem feltétlen randizásról van szó, akár ismeretségeket is lehet általa szerezni. Ez már kedvemre valóbb ajánlat. Amúgy is azon voltam, így újév alkalmából, hogy keresek magamnak valakit. Szükségem van egy időre valami kapocsra. Azon is gondolkoztam már, hogy belépek valami céhbe, csak félek tőle egy kissé. Félek, mert szerintem hirtelen belecsöppenni egy összeszokott társaságba, elég nehéz dolog. Viszont remélem találkozok mostanában Angelica-val. Régen láttam már. Úgy döntöttem megér egy próbát ez az ismerkedés. El is indultam az irányba - ugyanis tíz óráig oda kellett érni, és nem szerettem késni -. A főteret még nem hagytam el, mikor valami a látómezőm határán felkelti figyelmemet. Odafordulva egy pápaszemes pillangót pillantok meg, melynek csillogó szárnyai a piros és a kék közötti színskála szinte összes árnyalatában játszik. Megállok, és úgy nézem, hiszen még életemben nem láttam ennél megigézőbb állatot. Aztán hirtelen szúrást érzek a fejemben, és csukott szemmel szorítom össze koponyámat, hátha segít. Mikor enyhülni kezd a fájdalom.~ Fájdalom? De hát nincs fájdalom érzet ebben a világban?! Talán csak hallucinálok? - gondoltam, miközben a fejemet szorítottam. leeresztem kezeimet, és felpillantok a lepkére. Azonban amit látok, attól felkiáltok. A fákról, és az ereszcsatornákról valamiféle vörös folyadék hullik, de mielőtt elérné a földet elpixeleződik, és eltűnik. Magam egy pad mellett ácsorgok, mely mögött egy fa magasodik. Valamit koppanni hallok a vállamon, de mire odapillantok, az már el is enyészett. Felnézek a fára, és döbbenten látom ahogy ágairól szinte záporozik az a vörös valami. Felnyúlva a kezemre csöppen és még mielőtt elpixeleződhetne gyorsan megnézem. A felismerés villámcsapásként ér, és hátra ugorva újfent felkiáltok.
Pislogok egyet.
Míg szemem csukva van hangot hallok oldalról. Valaki kérdést intézett hozzám.
Kinyitom a szemem.
A hang irányába fordulok, és az ami szemem elé tárul, olyan rémületet vált ki belőlem, amelyhez még csak hasonlót sem éreztem ezidáig. A
lény mely felém tartott, nem ember volt. Vagyis valamilyen torzszülött állt előttem. Reflexből húzom elő késeimet, és szorítom kezeimbe őket. A teremtménynek, mely előttem áll sárga szemeiben függőlegesen áll a pupillája. Arca, és bőrének egésze acélszürke árnyalatú. Ujjai helyén hegyes karmok markolják a levegőt. Fogai akár a cápáké, hatalmas és nem emberi ételre specializálódott. Fehér haja, derék lóg. Ő szólt hozzám, valamiféle - számomra - ismeretlen nyelven. Rákiáltottam.
- Ne gyere közelebb! - ordítok félelemtől reszketve. - Ha közelebb jössz, megtámadlak!
Erre megáll előttem, és sárga szeme értetlenséget tükröz.
~ Ez nem lehet a valóság! Ez csak valami vicc. - nyöszörgöm magamnak.
Megdörgölöm szemeimet. (azaz pislogok)
Léptek zaja üti meg fülemet, vállamon dobolnak a vércseppek. Nem merem kinyitni a szemem anélkül is tudom mi volt az előbbi hang.
Lassan azért mégis csak felpillantok.
Félkörívben közelednek felém ezek a torz lények. Késeim remegő kezeimben zörögnek, de azért felemelem magam elé őket. Ahogy körbenézek rajtuk, agyam egyik zugában csillan a felismerés, miszerint ők is - akárcsak mi, emberek - egytől-egyik másak. A férfiak és nők teljesen különböznek egymástól. Félrelököm ostoba gondolataim. Lassan lépek egyet hátra, majd még egyet. Lábam a padba ütközik. Ennyit a menekülésről. Akkor bizony át kell verekednem magam rajtuk. Lábaim megfeszítem, felkészülök rá, hogy kitörök a gyűrűből. Egy vércsepp hirtelen a szemembe esik, és reflexből pislogok egyet. Ijedtemben hátraugranék, de a pad megakadályoz cselekedetemben. Helyette jó nagyot esek. Azonnal felpróbálok kelni, mikor árny vetül rám. Öklöm lendül, de a célt nem találja el. Valaki, vagy valami elkapja csuklómat. Kinyitom szememet. Egy férfi áll felettem, ő fogta kezemet.

- Maga normális?! - kérdezte rosszallón. - Majdnem megtámadta a páromat!
Körbenéztem, és emberek gyűrűjét láttam magam körül. Értetlen, döbbent, és rémült pillantásokat kaptam el. Zavarodottan ráztam le a férfi szorítását. Felpattantam, majd az egyik srácot félrelökve elrohantam a helyszínről. Szemem sarkában még megpillantok valamiféle csillámló kék kis szárnyat. Meg sem álltam a megadott kávézóig. Ott aztán kezemet térdemre tettem, kilihegtem magam, majd felpillantottam az előttem álló épületre. Két bejárata volt. Az egyik egy kék ajtó, a másik rózsaszín. Mindkettő mellett egy-egy szoboralak álldogált. A kéknél férfi, a rózsaszínnél nő nemű ember volt. Értelemszerűen a kéket választottam. A belső szobába lépve, letelepedtem az egyik fotelben, és várakoztam. Úgy látszik korán jöttem, mert én voltam az első férfi. Aztán mikor tíz órát ütött az óra, egy nagy darab hölgy lépett be valamelyik hátsó helyiségből. A nevünket igényelte, mély, idős férfit megszégyenítő tenor hangon. Felálltam, érkezésem jogánál fogva elsőként is szólaltam meg.
- A nevem Asasel. - majd visszaültem a helyemre, és kérésnek eleget téve várakoztam tovább.

Az alibim:
Ráemelem tekintetem, majd visszanézek az asztalra, és azt fixírozom.
- Hozhatok még inni neked is? - kérdezem, és kéréstől függően felkelek, odasétálok a pulthoz. Rendelek, és miközben a rendelésemre várakozom, elmegyek a mosdóba.

//Bocsi a hosszú postért. Ördögöt játszottam ki.//


A hozzászólást Asasel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 18 Jan. - 19:44-kor.

_________________
Pontjaim. Ami zárójelben van, az már az új felszerelés, és csak a futó küldetések, és küzdőterek (kivéve Hermit ellen) után számítanak.:

Élet: 8 (40HP)    
Fegyverkezelés: 12   (+3) 
Erő: 7+1      (+5.5)
Kitartás: 5     (+2)
Gyorsaság: 15     (+2)
Spec. Képesség: 4     (+2)
Páncél: 4             Páncél: 9Felszerelés az új itemeimmel.:

Kezdő ruha(felszerelt, 2páncél)
1x Kezdő kés(felszerelt, +0.5erő)
Árnyszúró Bicska (felszerelt, +2Erő; +2Spec.Képesség; +1Kitartás)
Vassisak (felszerelt, +7páncél)
Mokaszin (felszerelt, +3fegyverkezelés; +2gyorsaság)
Szakadt Köpeny (felszerelt, +1kitartás)
Arany Gyűrű (felszerelt, +3Erő)
1xKezdő Kés (+0.5Erő)


hazatérés kristály
1x mini potion (5hp)


Színek:

#585858 - szürke, melyet elbeszélésre használok.
#660000 - sötétvörös, párbeszédhez.
Asasel
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 24
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi222/500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Chancery on Pént. 17 Jan. - 16:38

Csak nevetek a vakrandi szó hallatán és legyintve állok tovább a hirdetménytől. Szerencsémre nekem semmi szükségem ilyesmire járkálni, és belső istennőm elégedett cicamosollyal veti magát végig a kanapén és ölelgeti a párnáját. Útban hazafelé végigpörgetem az emlékeket, amiken az elmúlt években keresztülmentem, és picit még meg is torpanok. Mennyinél tartunk? Hat és fél? Hét és fél? Magamban felpofozom magam, amiért ennyire szűk a memóriám és sosem emlékszem semmire rendesen. Habár számít egyáltalán az idő? A lényeg, hogy ennyi sok óramutató-járás után is még mindig ugyanazok az érzelmek éltetnek, mint mikor átöleltük egymást... vagy talán jobbak is.
Magamban nevetve emlékszem vissza mindenre. Hogy ő volt az egyedüli a sok-sok megismert ember közül, akinek nem tudtam megjegyezni elsőre a nevét, és most mégis arra vágyom a legjobban, hogy felvehessem az enyém mellé. Pirulva képzelem magam elé, ahogy sétálok az oltárhoz, miközben ő már ott vár kiöltözve és azzal a cuki mosollyal az arcán. Bár ott tartanánk már :3
Mire a céhházhoz érek, már szívecskéken lebegek gondolatban, és dúdolgatva sétálok fel a szobánkig.

Pár nap múlva ismét kimozdulok, még mindig hasonló érzelmekkel telítve, bár magáról a vakrandiról már el is feledkeztem. Nekem csak ő jár a fejemben, mint szinte mindig, és szórakozottan járom az utcákat, ezúttal Álomkelő nélkül. Hogy őszinte legyek, olyan helyet keresek, ahol normális ízesítésű és jó minőségű cappucino-t adnak. Még nemsokkal a SAO-ba lépésem előtt szoktam rá, de amióta játszom, még nem ittam, most viszont elkezdett hiányozni.
A Nyugati negyedben akadok rá végül egy ígéretes kávézóra, és rögvest be is térek, ahol csodák csodájára két különböző ajtó fogad. Nem kell nagy észjárás hozzá, hogy kitaláljam, melyik hova vezet. Úgy tűnik, ez nem koedukált vendéglő, bár ez most nem zavar, úgyis egyedül vagyok. Egy vállrándítással betérek a rózsaszín ajtón.
-Hello. -köszönök szégyenlősen a bent lévőknek, majd felderül az arcom, mikor ismerőst látok közöttük. Fürgén elindulok felé és ha van még szabad hely, leülök a közelébe. -Szia, Judy ^^ Hogy vagy?
Nem sokra rá be is lép valaki, aki talán a pincér lehet, bár annak elég érdekesen néz ki. A gond az, hogy nem figyelek rá, legalábbis arra, amit mond, mert épp a sütiket vizslattam végig. Mikor hozzám ér és a nevemet kérdezi, kicsit még el is képedek. Miért kéne neki a nevem egy rendeléshez? Vagy itt így mennek a dolgok?
-Ja, persze... Chancery. És kakaós cappucinójuk van? >.>
Van egy sanda gyanúm, hogy nagy bajban vagyok... >.>


Az alibi:
Halálsápadt arccal, feszes testtartásban ülök előtte, néha ugyan megmozdulok, de alig tudok beszélni, csak dadogok valamit arról, hogy ez tévedés és nem kéne itt lennem. >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi8140/8500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Snowcat on Szomb. 18 Jan. - 10:55

Nyo. Elmenjek? Ne menjek? Elmenjek? Ne menjek? Szóljak Enhi-channak? Ne szóljak? Szólok neki, de... elmenjek, ne menjek, elmenjek, ne menjek?
Sokáig rágódtam két napig, hogy elmenjek-e erre a vakrandira, vagy sem. Elég kétértelmű az egész, bizony! Bár nem azért mennék el rá, hogy megcsaljam a kedveskémet, ellenkezőleg! Enhi-chant soha, de soha meg nem csalnám, legyek én az egyetlen férfi az egész világon, akiért versenyezne megannyi csinos leányzó... nyo, szóval csak szórakozás kedvéért mennék el, és talán beszerválok új cimbiket, és talán új tagokat is a White Rose-ba.
Nyo, fel egy fehér ing, napszemcsi, macskafüles, és mindjárt jól nézek ki! Szeretném az első benyomásomat olyan jól megcsinálni, hogy a leendő cimbik ne küldjenek el már egyből a jó macskába, úgyhogy ilyenkor néha jobb, ha néha a ruha teszi egy kicsit az embert... vagy az ember tegye a ruhát? Nya, mindegy, ilyeneken én bizony nem gondolkozom.
Huss, Reginával már el is indultunk, miután szóltam Enhi-channek szándékomról. Megnyugtattam, hogy nem azért megyek el, amitől ő fél, és megígértem neki, hogy igyekszem barátokon kívül még leendő tagokat is szerezni. Tudom, hogy talán nyem engednék be Reginát a vakrandira, de akkor is rámutatok, hogy neki is ugyanolyan joga van eljönni petemként, mint bárki másnak önkéntes jelentkezőként. Regina liberális alkat, és oda megy, vagy oda jön velem, ahová akar.
A helyszínen egy rózsaszín (egy nőalakkal) és kék ajtó (két férfialakkal). Mintha barbiház előtt állnék, amiben egy Barbie és egy Ken lakik, csak külön ajtókban mennek be. Barbie ajtón keresztül talán ott ül a vakrandira várva az a sok pasit leső csinos csajszika, már el is képzeltem, hogy képzelik el a leendő partnereiket... nyehehehehehe!
Be a Ken-ajtón. Én voltam a második érkező férfi a kanfajtárs-bagázsból, az első pedig nem más volt, mint...
- Hejhó, Asasel! Na mi a helyzet veled? Hogy vagy? Jöttél barátokat, esetleg egy új barátnőt keresni? - Lehuppantam a cimbi mellé. Regina, mivel nem reggelizett még a bolondja, rögtön a nasis asztalt célozta be, hogy elcsórja róla a húsos szendvicseket. Ha Asasel kérdezi ugyanezt a vakrandival kapcsolatban, megvonom a vállam, és így feleltem: - Hát igazából , mint ahogy a hirdetésben is voltak, nemcsak csajozásra van ez itt. Megpróbálok beszerválni néhány új barátot, vagy leendő tagot a White Rose-ba Enhi-chanom kedvéért.
Aztán egyszer csak megjelent egy nő pontosan tíz órakor. Talán már kezdődik is az ismerkedés? És ez meg... mi ez itt?! Egy bálna?? Ki ez a bányarém? Ugye nem azért jött, hogy valamelyikünket meg próbáljn elcsábítani azzal a sajtképű arccal?! Fúj! Előbb csókolnék meg egy béka seggét, mint ezt az arcot! Ha már a csóknál tartunk, Enhi-chan miatt akkor inkább marad a békasegg!
Itt van Nelly az elefánt, lábai között dzsungellel, vígan lengő bőrdudákkal! Lépése döff-döff-döff!
Regina meglátva ezt a nagy termetű banyát rögtön menekülőre fogta, és mögém bújt. Meg is tudom érteni, hogy megijedt tőle! Ha a majdnem tini petszintemmel szemeznék egy bengáli nőnek öltözött Loch-nessi szörnnyel, én is inkább kimenekülnék a Ken-ajtón.
És jött a rondaság... életemben nem láttam még ilyen ocsmányat élőben és közelről! Nagy toka, gyilkos hárpiaszemek, rengő háj és ráncok... ott álltam kitágult szemekkel, megszeppent testtartásban, ráadásul teljesen mozdulatlanul. Kérte a neveket.
- Sno... Snowcat - mondtam be a nevem, igyekezve visszatartani a hányingeremet. - Nagyon jól áll önnek a... az öltönye! ><
Azt hiszem a reggelim fel akar jönni. Ennek még a szeme sem áll jól, nemhogy az öltönye, ami akár szét is repedne a hurkáin! Vajon hogy fért bele a cipője a sonkalábakba, te jó ég?!

Alibi:
Valamiért eszembe jutott most a banya, és megint elfogott a hányinger, mely végül legyőzte ellenállásom, és telibe találom a velem szembeülő partnert, és talán a szomszédokat is, úgy jön sugárban. Mielőtt botrány törne ki, azt hazudom be gyorsan, hogy valami romlott ételt ehettem, amitől ilyen rosszul lettem, és egy időre elvonultam a mosdóra. Ott még jött ám sugárban az összes, ami még bennem volt.
- Borzalom... borzalom... broáááá... undorító, ronda... bányarém... bruáááááfff! DX

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi593/600[Event]Vakrandi 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Licht on Szomb. 18 Jan. - 13:05

Minap láttam egy szórólapot, majd üzenetet is küldött a rendszer, eleinte nem érdekelt, mármint nem akartam vele foglalkozni, de mégis nyer a kíváncsiság, így elindultam a helyszínre. ~ Nem megyek, hülyeség, minek törjem magam…..De megyek jó buli lesz, addig is telik az idő….De nem mindig is hülyeségnek tartottam az ilyeneket…..Menni kell mert kitudja miről maradok le, egyszer mindent ki kell próbálni…Áhh még se..Dee igen…~ Elég erős belső vita alakult ki bennem sajna a két állás pontom, valahogy nem akart megegyezni egymással, így kis milliószor visszafordultam és újra neki vágtam, végül csak a helyszínre kötöttem ki és mint egy idegroncs érkeztem meg az említett helyre, egy részem még mindig hülyeségnek tartotta ezt  az egészet, egy másik viszont kíváncsiságtól fűtve bele akart vágni. ~ Végül csak itt lyukadtam ki, akkor már nincs vissza, most már bemegyek és jól fogom érezni magam, úgy jó ha még megismerek néhány játékost, attól függetlenül, hogy nincs szükségem párra, bár ez is egy nagy belsőharc számomra, de mindegy majd folyok együtt a dolgokkal aztán majd csak lesz valahogy.~ Belépve egyből két ajtó fogadott az egyiken egy női alak volt a másikon egy férfi alak, én logikusan a női alakkal díszített ajtón mentem be. Már voltak bent páran, akik előbb érkeztek, talán nekik nem is volt akkora dilemma ide érkezni, mint nekem. Körül néztem a szobában, majd leültem és még midig magamba harcoltam a nézeteim ellen, de már nem megyek ki, most már maradok akármennyire kikészítem saját magam az ellentétes nézeteimmel. Közbe szembejutott, hogy nem ártana köszönnöm az előttem érkezőknek.
-Sziasztok. ennyivel le is tudtam mindenkit, mivel még mindig a lelki békém kerestem, egyszerűen már nagyon harcolt bennem az bizonyos angyal és ördög, bár igaz nem megfelelő a leírás, de a két nézetem harcát lehet ehhez hasonlítani. Kicsit később belépett egy férfi és üdvözölt minket, majd a neveinket kérte.
-Üdv, az én nevem Licht.
Szerintem meg még mindig hülyeség, de lehet még ez jó móka, igyekszem kezdés előtt, teljesen rendbe szedni a fejem és elcsendesíteni a nézeteim viharát.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi10/500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Michiko on Szomb. 18 Jan. - 13:49

Nincs párod? - Nincsen. Surprised -
Olvastam el az üzenet ezen részét. Egy egyszerű üzenetet kaptam a napokban. Feladó ugyan nem volt, de a szövege érdekes volt és nekem pont ez kellett. Nem mintha az érdekességek vonzanának engem, vagy én őket, egyszerűen csak a "Nincs párod?" "Magányos vagy?" felkíálltások rám illettek. Én pedig mindig is szerettem volna valakit aki,... aki"jóban rosszban mellettem áll". Meg egy "társat magam mellé". Rolling Eyes Bármit is jelentsen ez. Smile De a szöveg rákövetkező részével is egyet tudtam érteni. Az "új kapcsolatok" és a "barátok szerzése" is pont egy nagy feladat a számomra. Azért is fogadtam el Aneuve ajánlatát a játékkal kapcsolatban, mert azt mondta, hogy ott bent nem lesznek problémáim olyan dolgokkal, mint járás és beszéd. Valóban itt minden sokkal könnyebben működik. Látni is jobban látok, pedig az orvos szerint nem kell még nekem szemüveg. És most, hogy én is játékban lehetek, én is szeretnék menni. Új emberekkel össze ismerkedni és barátokra lelni. ^^ "Akkor itt a helyed! A Kezdetek városa nyugati negyedében egy bájos kis kávéházban villám randik keretében ismerkedhetsz, rövid idő alatt sok emberrel. Kortól, nemtől, szinttől és indikátortól függetlenül részt vehetsz rajta."
Megyek! *.*

Ahogy odaértem, már mások is a kapuk előtt álltak és ki ki a maga nemének megfelelően, ~ mivel ha jól láttam nemekre voltunk osztva ~ egy ajtón sétált be. Én is, mikor sorra kerültem, megnézegettem az ajtón a "hmmm hölgyet?", nem az fiú.... és már mentem is be. Leültettek egy kényelmes székbe, és harapni valót is kaptam. Nagyon jó éreztem magam. Most is a kezdő felszerelésem volt rajtam, az amit harci felszerelésnek mondanak, azt hiszem, de hát nem volt pénzem szép ruhákra. Sad Mindegy, talán így is jó leszek. Azért a sisakot nem vettem fel. Rolling Eyes
Egy kedves úriember lépett oda hozzám. Én felemeltem a feje és kicsit bambán, csodálkozva meredtem rá, mikor is lejött, hogy kérdezett valamit.
- Ó elnézést. Megismételné kérem? Embarassed -
- Üdv! Hamarosan kezdődik az ismerkedés addig is szeretném összeírni a névsort. Mondd a neved kérlek... -
Majd rám mosolygott. Remélem nem tartom fel.
- Értem, köszönöm, én Michio vagyok. ^^ Nagyon szép hely ez. Smile -

_________________
[Event]Vakrandi Prussia5aedd

szint 10:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 10 +4
Kitartás: 5
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
Michiko
Michiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2014. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi35/500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (35/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. 18 Jan. - 14:52

Kihagyni egy olyan eseményt, ahol rövid idő alatt számos csinos lánnyal megismerkedhetek, vagy éppen tönkretehetem az önbizalmukat? Bolond lennék, ha szó és megjelenés nélkül elmennék mellette :] Ugyan párom van, ám ez eddig sem akadályozott meg semmiben, és nem is fog a jövőben sem. Lényem elporladna, ha önmagamhoz sem lennék őszinte, ha kényszerű béklyókba verném magam mások miatt. Az ember önző lény, így természetesen magam számára is én vagyok a legfontosabb, egészen pontosan az, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Olykor-olykor ezt úgy érem el, hogy másnak okozok örömet és boldog, önfeledt mosolyt fakasztok Csillagom arcán, máskor úgy, hogy kétségbeesésbe taszítom azt, aki annyira hiszékeny, vagy annyira magas labdát ad hozzá, megint máskor pedig úgy, hogy eltöltök egy-két órácskát a gyengébbik nem társaságában és ismerkedem egy új ember gondolkodásmódjával. Számos formája van a szórakozásnak, éppen ez benne a szép.
Egy pillanatig sem volt kérdéses tehát, hogy tengernyi szabadidőmből áldozok egy keveset erre a kávézóra, és a megkomponált vakrandira. Elég helyen hirdették ahhoz, hogy ne gyér legyen a látogatottsága, a sokezernyi játékosnak már a fél százaléka is kellő terepet biztosíthat számomra ahhoz, hogy a fent említett szórakozási igényemet maradéktalanul kielégítsem, és a nagy volumenű hirdetés azt sugallta, hogy a szervezés is alapos lesz. Kezdve azzal, hogy már rögtön a szervezők ziccert adtak a kezembe a két ajtóval, teljesen triviális volt, hogy a lányoknak szánt szobába lépek be először. És kissé csalódottan konstatáltam, hogy senki sem öltözködik, ugyanakkor máris felfigyeltem néhány felettébb szemrevaló hölgyikére. Valaki még kosztümmel is készült :]
- Mélységes elnézésüket kérem a zavarásért, hölgyeim, ennek az ajtónak meglepően erős a férfimágneses ereje, és már látom is, mi az oka :] - járattam végig a tekintetem elsősorban a cselédruhás (Nori), a fehér hajú (Michi) illetve a sötétbarna hajú (Licht) hölgyikén, majd egy színpadias meghajlás közepette kihátráltam és becsuktam az ajtót. Halvány vigyorral az arcomon léptem be a másikon, hanyagul intve a már bent tartózkodó fiúnak, illetve a fiúnak csúfolt meghatározhatatlan nemi jellegű lénynek, és jó szokásomhoz híven a falnak támaszkodva, zsebre vágott kezekkel várakoztam, amíg meg nem érkezett az adminisztratív feladatokkal foglalkozó hölgy.
- Kabuto vagyok, örvendek :] - diktáltam be a "nevem" és ha engedte, egy lágy kézcsókot is adományoztam, hogy kompenzáljam szegényt Sno...Snowcat rendkívül udvariatlan és erőltetett megmozdulásán :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi7624/7700[Event]Vakrandi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. 18 Jan. - 15:08

Kaptam egy levelet!Very Happy Nem, nem azért örülök neki, mert az van benne, hogy megnyertem a lottót, hanem azért, mert meghívtak egy vakrandira!!Very Happy Idézem is:

? írta:Nincs párod? Magányos vagy és szeretnél egy társat magad mellé, aki jóban, rosszban melletted áll? Vagy csupán új kapcsolatokat szeretnél kialakítani, barátokat szerezni? Akkor itt a helyed! A Kezdetek városa nyugati negyedében egy bájos kis kávéházban villám randik keretében ismerkedhetsz, rövid idő alatt sok emberrel. Kortól, nemtől, szinttől és indikátortól függetlenül részt vehetsz rajta.

Végre itt a lehetőség, hogy megtaláljam szívem hölgyét! Na, hogy is állunk? Fésült haj megvan, tiszta ruha megvan, mosott fog megvan, parfüm hogy ne legyen büdös megvan, csokor megvan, kipucolt fül megvan, levágott köröm megvan, minden megvan, kivéve ami nincs meg. Akkor indulás! Miután mondtam a fiúknak, hogy léptem, mentem is a helyszínre. Két ajtó volt ott: az egyik rózsaszín volt, a másik kék. Egyértelmű, hogy a kék volt a fiúk ide jöjjetek jelzés. Mi a?! Az a hosszú hajó (Tachi) a lányokhoz akar menni férfi létére?!O_O A perverz mindenét! Biztos ez is ilyen trófeagyűjtő, az biztos! Én meg mi mást tettem volna, mint hogy beléptem.
- Szevasztok skacok!Very Happy bevágtam volna inkább azt, hogy szevasztok parasztok, de nem ismerem őket, így nem mondtam. Itt volt egy kifulladt srác, aki úgy néz ki, mint aki most menekült volna el egy rakás zombi elől (Asasel), és egy cicafülű azonosítatlan nemű fiú (Snowcat).O.o Te jó Isten! Az oké, ha Chan lenne, őt már megszoktam, na de hogy egy fiú így nézzen ki! Homokos, vagy mi?! Az első sokk helyét átvette 10 órakor a második sokk, ami egy nagydarab nő formájában jelent meg.
- JESSZUSOM, Moby Dick felesége! - De ki az a Moby Dick?o.o A macskafülűn azonnal látszik, hogy dobni fogja a reggelijét a nőt látva, aki ezt mondta:
- Üdv! Hamarosan kezdődik az ismerkedés addig is szeretném összeírni a névsort. Mondd a neved kérlek... -
Nem is volt habozás nálam, ha nem akarom, hogy rám üljön kényszerítés néven:
- Joey Chrome! – Remélem azért a rózsaszín ajtó mögött csodaszép lánykák képzelik el a Szőke herceget, aki jön megvédeni őket, vagyis engemet!Very Happy Na jó, talán nem, de nekem szőke hajam van és lovag is vagyok, így csak a fehér ló hiányzik.^^”


Alibi:
Annyira zavarban jövök, amikor hozzám jön az egyik lány, hogy makogni tudok csak.


A hozzászólást Joey Chrome összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Jan. - 18:18-kor.

_________________
[Event]Vakrandi Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
[Event]Vakrandi Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi1942/2100[Event]Vakrandi 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Yoshiaga on Szomb. 18 Jan. - 19:48

Pontosan 001110101011 exppel rendelkezem és a 01111. szinten vagyok. Úgy gondoltam, hogy ezen a szinten kikapcsolódhatok, és tökéletes alkalom erre, hogy elmenjek ismerkedni a többi játékossal. Bár kissé antiszociálisnak lehet engem mondani, de legalább megdöntöttem az eddigi 3.09 másodperces szemüvegfelrakásom és 2.57 alatt sikerült.
Tehát így megújult erővel indulhattam a plakáton látott helyiség felé. Amint beértem két jel közül kellett választanom, pont, mint amikor készülök vécére menni. Mindig többet vacillálok, mint kéne, mivel ki tudja mikor kap a kék szoknyát és a rózsaszín öltönyt. Megbizonyosodtam arról, hogy a rózsaszínűn szoknya van, így a kékbe siettem. Döntéshozatalom röpke 17.91 másodperc alatt sikerült, ami újonnan egy rekord. Anyám, ma aztán a toppon vagyok!
Amint beértem, már mások is ott voltak körülöttem. Kissé kínos volt, ahogyan egy-két ember felém emelte tekintetét. Leblokkoltam és feltoltam a szemüvegem. Mindaddig egy helyben álltam, míg mindenki le nem vette rólam a tekintetét. A haladás kissé lassú volt, így félre húzódtam állásom közben, hogy a többiek is kényelmesen elhaladhassanak.
Már a néni is rég bent állt és kérte a neveket én meg csak szemeztem azzal a szemüveges alakkal a távolban.
Hamarosan sikerült rájönnöm, hogy az én voltam és kínok között helyet foglaltam. A székbe ülés 3.47 másodpercembe került, látszott, hogy le voltam blokkolva, mert ez meg sem közelítette az 1.76 másodperces rekordomat. Megvártam, míg a többiek végigmondták a nevüket, majd én is megszólaltam.
- Yoshiaga... professzor.
Ezt egy meghajlás követte, majd folytattam az üldögélésemet. Kissé kezdtem unatkozni, reméltem azért, hogy nem volt időpocsékolás volt idejönni, hiszen ki tudja addig mik történhetnek odakint...

Alibi:
Elkezdtem kiszámolni, majd kettes számrendszerbe tenni, hogy mennyi exp kell a 100-as szinthez.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi10500/10500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Szophie on Szomb. 18 Jan. - 21:28

- Tényleg?
- Igen, kishölgy! Ma ismerkedős napot tartanak ott. A lényege, hogy ismeretlenekkel találkozhatsz. Nincs más dolgod, csak bemenni a rózsaszín ajtón.
- De én most éppen csak veled akartam ismerkedni. - durcáskodtam. Le akar talán rázni?
- Én is ott leszek, a kék ajtó mögé megyek, és bent találkozunk majd. - kacsintott rám. Tuti le akar rázni.. hisz ha nem, akkor miért megyünk külön ajtókhoz?
- De máshol nem lenne jobb? - kérdeztem még egy utolsó, lemondó sóhajjal.
- Hidd el, máshol nem ilyen tökéletesek a körülmények. Bent találkozunk! - ezzel engem az ajtóhoz taszigált, majd ő belépett a kék oldalra. Ano.. Talán az nem tetszett neki, hogy a zsiráfokról kérdeztem. Meg a bújócskáról._. Jól lerázott, pedig én csak beszélgetni akartam. Meg ingyen sütit.. szóval hogy hívjon meg enni.>.> Vajon az ismerkedős napon lesz kaja? Mert akor talán tényleg be kéne mennem ezen az ajtón. Ingyen sütik tuti vannak az ilyen helyeken.*_*
- Vezér! - hívtam a farkasom magamhoz, és betuszkoltam az ajtón. Egyrészt mert nem akartam egyedül menni, másrészt meg mert nem akartam, hogy eltűnjön mellőlem. Nem úgy, mint Falat. A jó ég se tudja, hol van épp.. Elveszett._. Voltaképp hamarosan tényleg egyedül maradtam. Ugyanis a farkas volt - már nincs. Szép kis petek ezek. Benne hagynak a kakiban. Ahogy épp a farkast kerestem, egyszerre egy férfi lépett hozzám. - Szia. Szophienak hívnak. - mosolyogtam. - Veled is lehet ismerkedni? - kérdeztem csillogó szemekkel. Valahogy elragadó kisugárzása volt, márha fogalmazhatok így..

Eközben pár méterrel arrébb:
Hova tűnt? Hol vagyok? Miért vannak itt csak lányok? Miért hozott ide engem? A sarokba vonulva ácsorogtam, és nyújtogattam a fejem, hátha megtalálom. De ennyi nő között.. És a parfümöktől a szaglásom is csődöt mondott. Nincs más.. be kell épülnöm! Az egyik sarokban találtam egy csomó fura holmit.. tökéleteseket az átalakításomra. Bár nem igazán füllött hozzá a fogam, feltettem a hosszú fehér parókát, és egy kis formázással pár rongy segítségével lettek melleim is. A ruhadarabokat egy valami bikini felső szerűségbe tömtem, amit egy öltözködő nőtől loptam el. Ő hibája, hogy olyan rendetlen, hogy nem rakja az invertoryba a ruháit. Mit érdekel engem, hogy most sikongat. A másik sem érdekel, akiről a szoknyát szedtem le, amit a páncélom alá vettem. Voltaképpen egész lányos lettem végül, bár inkább nem húztam ki magam büszkén. Ekkor egy pasas lépett oda hozzám. - Ve.. ronika. A nevem Veronika. - momdtam elmagasított hangon. Hol van már Szophie? Gazdámat keresve tipegtem a tömegben.. igen, tipegtem, ahogy a lányok teszik

Egy kicsit odébb..: gekkó gondolatok.
Lábak. *_* Formás lábak mindenütt! És ezek a szoknyák milyen keveset takarnak. Főleg ilyen alsó rálátásból. Ez maga a Paradicsom. És lám, egy kis piros bugyi. Itt egy szép csipkés. És.. ó, hölgyem, elég bátor lehet így alsónemű nélkül. De ez nekem csak tetszik. Viszont itt az ideje a finom bőrt is felfedezni, a gömbölyű, meleg, puha idomokat. *_* Mászásra fel!
/Voltaképp örülnék, ha valaki megengedné, hogy egy észrevehetetlen gekkó belekontárkodjon az ismerkedésébe../
Kifogás
Spoiler:

Szophie:
Süti! Sütiveeeeel. \o/ Nem beszélhetek, amikor ennyi ennivaló vár elfogyasztásra.. és mennyivel érdekesebbek, mint akármilyen ismerkedő partner.

Vezér:
Hol van a gazdi? Miért kell itt ülnöm? Teljesen lefagytam, nem akaok ezel a szerencsétlennektarsalogni. Mobozni akarok! Morcos vagyok!

Falat:
Kényelmx, puha cickók.. innen nem mozdulok egy darabig. Sőt, alszom egy jót.

_________________
[Event]Vakrandi Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi7666/7700[Event]Vakrandi 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by RenAi on Vas. 19 Jan. - 17:16

Már egy ideje tudom, hogy szeretnék némi változatosságot. A küldi-sorozataimat egy ideig hanyagolom. Nem azért mert nem érdekelnek, mindinkább csak pihentetni szeretném egy ideig őket. Küzdőtérre is mehetnék, de ma valahogy nem vagyok harcias kedvembe... egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Céltalanul bóklászottam a városba, mikor megtorpantam.
- Vakrandi? – Vontam fel a szemöldököm, majd hagytam is ott a dolgot… nem azért mert nem érdekelt, hanem csupán nem vagyok híve annak, hogy a párom nélkül járjak hasonlókra… értelme sem lenne. Beültem a fogadóba és egy ismerős arc huppant le mellém.
- Szia Molly. Mi járatban erre felé? – Kérdeztem tőle és intettem a pincérnek hogy jöhet a rendelésért.
- A randis event csalogatott erre a szintre. – Folytatta. Igaz van, párom de nem zavarja bízik bennem. Legalábbis ezt állítja. – Vörösödött el kissé.
- Nah, mindegy is, úgy döntöttem szeretnék több embert megismerni Aincard-ból, legyen az lány vagy pasi. Nem randizni megyek, csupán ismerkedni. – Fejezte be. A gondolkodása lenyűgözött, hasonlóképp érzem én is. Szeretnék elmenni, de eddig visszatartott a tudat hogy ott van nekem Jin, és persze én sem mint pasi-kerítő haditervként szándékoztm menni. Csupán a móka kedvéért. Sok dolog megfordult a fejemben, mondjuk hogy pasi ruhába öltözök, felfogom a haja és mély hangon beszélve AiRen-nek kiadva magam, vonulok be „csajozni”… kíváncsi lennék, valyon mint nő, több nőt fel tudnék szedni mint pasit?.... Mármint nah… egy nő érti a női logikát, tudja hogy mire is van pontosan szüksége… míg egy pasi… valjuk be… más logikával és értékrenddel bír. De ezt a fajta perverziót és furcsa gondolatokat megtartom csak magamnak.
- Lod… Hallod? Hozzád beszélek. Föld hívja Ai-t Ai jelentkezz. ><! – Kalimplált a kezeivel előttem.
- Ohh, bocsi elkalandoztam… ><-
- Vettem észre… - Mosolyott.
- Nos, ott tartottam hogy miért is nem mentek el ketten Jinel a vakrandira….? – Látszódhatott rajtam hogy nem nagyon értem így folytatta.
- Most gondolj bele, elmentek, a jó ismeretség sosem árt, és bónuszba kinyomozhatod hogy vannak-e hajlamai a félrelépésre. -
- Nem akarom hogy Jin félre lépjen! >< - Szögeztem el.
- Ennyitől még nem fog… gondold végig tudja hogy ott vagy, és hogy figyelsz rá. Nem tudom pontosan de nem hiszem hogy olyan ostoba lenne hogy már ott félre lépjen, de ha tudod követni vagy hasonló, akkor végignézheted hogy Ő miként viszonyul a többi lányhoz. Érted már?... Figyeld az aprócska jeleket… azzal fogja elárulni magát. Ott biztos hogy nem szed fel senkit, de a hajlamait akaratlan elárulhatja... -
- Áhh, ez ostobaság. Főként hogy Jin dobna ha nálam is jobbat talán a, nem égetné két végéről a gyertyát… - Magyaráztam…
- Bár tény hogy az ismeretség sosem árt, és amennyire Jin-t ismerem, nem nagyon vannak olyanok akik közel tudtak hozzá valamelyest is kerülni. -
- Nah pont ez az! Ragadd meg az alkalmat és kerítsetek közös barátokat! – Nincs jobb esélyetek erre. – Belelkesedik és szinte kiabál velem majd az órájára néz:
- Áhh, most veszem észre… mennem kell, bocsi hogy csak így… szia.. találkozunk a randin! – Kiabálta az utolsó mondatokat a fogadó ajtajából majd becsukta maga után.
Az asztalra könyökölve tűnődtem el hogy vajon, tényleg jó ötlet-e?.... Gondolatmenetemből a pincér, szakított félbe aki időközben kihozta a rendelést. Majd kaja közben kaptam ihhletet hogy hogy is lehetne ezt jól kihasználni. Gyorsan küldtem üzenetet Jin-nek hogy siessen az egyes szint Torubana-város fogadójába. Ott megtalál. Így ha ideért akkor letámadom az ötletemel… vagyis nem… haditervet kell kieszelnem hogy eljöjjön velem, mivel biztos vagyok benne hogy nem fog neki tetszeni az ötlet… legalábbis elsőre. ><

Miután megérkezett, a nyakába ugrottam és megvártam míg megcsókol. Már nem jöttem zavarba hogy mindenki lát, azt hiszem kezdek hozzá szokni, bár az tény hogy a szívem még mindig úgy tud zakatolni mint az elsőnél.
- Van egy meglepiiim. – Virulok ki.
- De ahhoz velem kell hogy tarts. – Megfogom a kezét és elindulok vele kifelé, egyenest az eventben megadott koordináták felé. Jin remélem nem tud a dologról, ugyanis egy szót sem szoltam neki hogy hova is viszem, bár talán a plakátokat Ő is olvasgathatta… nem tudom… csak remélem hogy eljutok vele a célig gondtalanul. Majd mikor megérkezünk a bejárathoz, szembe fordulok vele megfogom mind a két kezét és megszólalok.
- Bocsánat. – Hajtom le a fejem.
- Iderángattalak, mert szeretnék részt venni ezen az eventen, de a ne a címéből indulj ki. Pont azért csalogattalak el, hogy tudd nem turpisságon akarok részt venni, egyedül új ismeretekre, haverokra szeretnék szert tenni. És tudom hogy hiába ha nem mondod, és talán nem is érzed konkrétan… de neked is szükséged van olyanokra akiket kedvelhetsz és viszont. – Emeltem fel a fejem.
- Kezdjük itt a dolgokat! Szerezzünk barátokat! o/ – Lelkesedtem fel, ugyanakkor idegesen várom Jin reakcióját. Tudom és megértem, hogy furcsa lehet neki ez, de mint a plakáton is írva van, nem csak azok jönnek majd akik társat keresnek. És ezt ki is fejtettem neki. Azt hiszem idegesebb vagyok a kelleténél, a lábacskámmal toporgok, és várom hogy hogyan is reagálja le a párocskám. És tudod még valami. Kezdtem el kutatni az inventorymban. Majd mikor megtaláltam, felvirultam és előhívtam úgy hogy gyorsan rámarkoltam így Jin nem láthatta mit is tartok a kezemben.
- Csukd be a szemed. – Kértem meg, majd ha megtette a nyakába akasztottam az ajándékát, igaz fel kellett hozzá pipiskedjek de megoldottam.
- Kész, most már kinyithatod. – És megpillanthatta a medálját, majd mutattam neki az enyémet.
- Ha megkérhetlek? – Nyújtottam oda neki elegánsan, igyekezve nem tönkre tenni a pillanatot. És ha a nyakamba akasztotta folytattam.
- Ahogy ez a nyaklánc alkot kettőből egyet, így mi is. Ezt nem felejtem el, és ez egy jel a nagyvilágnak hogy mi bizony már összetartozunk. – Fejeztem be nemes egyszerűséggel. Bízva benne hogy tetszik neki, és nem gondolja túl nyálasnak. A pasikon ilyen téren sosem tudtam eligazodni, hogy mi az a határ, ami elválasztja náluk a romantikát a nyálzuhatagtól…. nehéz kérdés ez egy nőnek. Majd ha mindenki happy, boldogan benyitottam az ajtón. Nem kellett sokat sétálnunk és gyorsan el is választott minket két ajtó, de nem léptem be rajta azonnal. Egy csókkal elbúcsúztunk, majd végig néztem hogy ténylegesen bemegy-e, és ha láttam hogy igen, akkor nyugodt szívvel nyitottam be a nőknek szánt ajtón.

Belépve kissé megilletődtem, főleg hogy biztos van itt olyan aki tudja hogy van barátom. Ezzel ugyanis nem számoltam, a női szemek melyek „olyannak” gondolhatnak… de ha akadt ilyen nem foglalkoztam velük, ha kérdeztek válaszoltam, magyarázkodnom viszont nem kell. Odaléptem ahhoz a sráchoz aki a névsort írta, és felíratkoztam:
- RenAi – Mondtam ki mosolyogva. És lehuppantam az egyik székre, majd nasizgatni kezdtem. Nem sokát tíz óra, és kezdődik. Izgalommal kevert feszültség kezdett el uralkodni rajtam, majd megszorítottam a nyakláncot, amiből erőt merítve jó kedélyűen tudtam folytatni. Körbenéztem hogy látok-e ismerős arcot és kettőt is. Virultam ki.
Chan-chan épp beszélgetett valakivel, a nevét ugyan nem tudtam de pár bosson már láttam. Ha erre figyelt intettem neki. Majd oda cammogtam Szophie-nyan-hoz.
- Szia, hogy, hogy erre? - Kérdeztem.
- Pasizni vagy barátkozni? – Folytatom tömören, remélem nem csak én jöttem egyedül jól érezni magam… és pusztán haverkodni? oO

Az alibi:


/Az alibit úgy értelmeztem hogy adjak lereagálni valót ha nem lennék. ^^” Hát íme: /


Hol vele, hol pedig az asztal lapjával szemezek. Eleinte zavarban voltam, de tudom hogy nincs okom ilyesmikre. Csak lazán, elvégre nem csinálok semmi rosszat. :3
- Ismerkedni, vagy csajra vadászni jöttél? – Öltöttem ki a nyelvem miközben feltettem az első kérdésem, és figyelemmel kísérem a válaszát. Majd folytatom.
- Sikeresen elrángattam ide a páromat… nehéz szülés volt, de egy Ai-nyan nem adja fel! o/ Ne érts félre, nem nyílt kapocslatban élük vagy hasonló… - Kezdtem zavarba jönni és bele kavarodni a saját dolgaimba.
- Inkább csak a kíváncsiság hajtott, hogy új emberekkel, vagy esetleg régi ismerősökkel futhassak összek, akár csak pár percre is. Sokat jelentenek számomra az emberek, így szeretnék minél több „sorstársammal” megismerkedni. – Folytattam és vártam hogy miként gondolkodik ezekről.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi6908/7300[Event]Vakrandi 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Danee on Vas. 19 Jan. - 18:08

Szóval... az úgy volt, hogy immáron céh jelzés nélkül róttam a város utcáit, a mezőket és erdőket, és talán összefuthattam volna a régi céhtársakkal némi könnyed beszélgetésre, hogy a fene nagy szabadság hozta űrt megtöltsem egy kis élettel, de ez még elég kényes téma volt, nem szerettem volna magyarázkodni, miért is léptem ki, és lettem inkább szóló játékos. Egy szóval, újra egyedül éreztem magam a forgatagban. De azért bizakodtam, hogy a sors és az akarat majd helyes irányba visz olyan haverok és haverinák felé terel majd, akikkel örömest töltöm az időmet.
Talán az égiek akarták így, vagy a vak szerencse rendezte eféleképpen, netán egy névtelen jó akarom, aki kileste magányom volt ama kegyes jótevő, aki értesített erről a váratlan lehetőségről.
Levelet kaptam, miszerint vakrandit rendeznek, s erről mint mondottam volt, én is értesítve lettem.
Nagyon megörültem a levél olvasatán, hiszen így rengeteg új ismerősre tehetek szert a lányok körében, sőt, talán még egy nagyon kedves aranyos lányra is ráakadhatok, aki épp úgy szimpatikusnak talál majd mint én őt. De persze ehhez okulni kellett volna elébb a múlt hibáiból, mert abból akadt bőven e téren.
Így történt aztán, hogy jó magam is elsétáltam a város nyugati felébe, ki is szúrtam a kávéházat, azonban, ahogy az nálam lenni szokott, inkább nézelődtem az utcán, lestem kik térnek be, csak mikor már majd egy tucatnyian tűntek el a két ajtó valamelyikén, akkor léptem én is az erősebbik nem számára kijelölt bejárathoz. Láthatóan, még épp időben toppantam be, egy nőnek legnagyobb jóindulattal se nevezhető mamlasz lép be hozzánk, a férfiak körébe, s a nevünket igyekszik felírni egy listára.
Férfitársaimat előre engedve, ha már úgy is utánuk érkeztem, maradjon hát az érkezési sorrend, utolsóként lépek a "hölgyhöz":
- A nevem Danee, a vezeték nevem pedig nem érdekes most - közöltem érzelemmentesen, majd visszaültem a helyemre, várva a rendezvény kezdetét

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi7010/7300[Event]Vakrandi 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Maci on Hétf. 20 Jan. - 10:58

-Hmm… Hmm… - Állok meg a hirdetés előtt és próbálom megfejteni a szó jelentését. – Elég magányos maci vagyok és szeretnék új kapcsolatokat, de… - Ismét a fejemet vakarom. – Mi az a vakrandi? – Egy kis ideig még nézem a plakátot. – Tudom már! Biztosan megvakítják a résztvevőket, hogy ne lássa a másik milyen ronda. – Bólogatok büszkén de ez csak egy pillanatig tartott. – Huj, jújj, j újj, jújj, jújj, jújj, jújj, jújj! Nem akarom, hogy megvakítsanak, mégis ki tenne ilyen medvetelen dolgot? – Kezdek el rémülten fel alá szaladgálni és ezután össze kuporodva, remegő térdekkel guggolok le a földre, aranyos macifüleimet védve. – De, én szeretnék másokat megismerni. – Néztem hatalmas maciszemeimmel a plakátra. – Mit tegyek? – Alig néhány óra leforgása alatt már tudtam mit teszek és mikor megérkeztem, biztos távolságból, az egyik házfal mögé bújva nézve, ahogy az emberek sorra belépnek. – Jól van Teddy meg tudod csinálni! – Szorítottam ökölbe a kezem, és egy gyors mozdulattal levettem a fejem és a testembe rejtettem. – Ha fej nélkül megyek oda akkor azt hiszik már eleve vak vagyok és nem akarnak megvakítani ! – Motyogtam magamban a tervet és a mancsaimat előretartva botorkáltam oda az ajtóhoz, vagy legalábbis abba az irányba.
- Kyaa! – Sikított fel egy lány előttem mikor megfogtam valami puha dolgot. Még nyomkodni is kezdtem, hogy rájöjjek mi az de erre valamit mondott amit nem értettem és fellökött.
- Goromba! – Kiáltok fel és némi szenvedés után sikerül is felállnom és ismét útra kelnem. Végre macimancsaimmal éreztem a falat és végigtapogattam az ajtót keresve de nem találtam. - Ez így nem jó! Nem látom hova kell bemenni. Ki kell kukkantanom, csak egy picit. – Nézek alaposan körbe majd kihalászom a fejem és visszatéve keresem meg a megfelelő ajtót. – Hmm… én most akkor melyiken menjek be? – Nézem a két kis jelet. – Nincsen medve ikon, csak ember, de az egyik kék, én is kék vagyok, tehát akkor oda megyek. – Vezettem le magamnak és belőve az irányt megint „elrejtettem” a fejem és megindultam, elsőre azonban a két ajtó közötti falnak mentem neki amiről majdhogynem visszapattant. – Doiiiiiiing! – Utánoztam az ütközés hangját. Mikor beléptem hallottam a morajlásokat, biztos sokan voltak már itt. Elindultam hát az ismeretlenbe és sűrű ütközések és bocsánatkérések közepette haladtam előre még végül felbuktam egy székben a fejem pedig kigurult a testemből és egy nagydarab nő előtt állt meg.
- Üdv! Hamarosan kezdődik az ismerkedés addig is szeretném összeírni a névsort. Mondd a neved kérlek... – Szólal meg.
- Kérem, ne medvegyék el a szemem világát, én csak ismerkedni akarok, nem baj ha a többiek rondák! – Kiabálok, könnyekkel a szemem alatt miközben a testemmel a fejemhez rohanok és átölelve védem azt.
- Mi a neve? – Kérdi a nő.
- Nem vakítanak meg? – Kérdezem vissza.
- Mi a neve? – Ismétli meg.
- Te…Teddy! – Nyögtem ki végül kicsit félve. A nő végigmért majd egy újabb kérdést tett fel.
- Neme?
-De igen! – Lázadtam fel.
- Neme? – Tette fel megint a kérdést.
-De igen, Teddy! – Kezdtem egyre ingerültebb lenni.
- Neme?
- Grrr…. Mondom, hogy Teddynek hívnak! – Kaptam fel a vizet mire valakitől hallottam, ahogy oda súgja, hogy arra kíváncsi a hölgy, hogy fiú vagyok vagy lány.
-Óh! Jaaaa… Hát… azt hogy tudom megnézni? – Kérdezem vissza. – Vagyis, gondolom az vagyok ami a képen, kék! Izé… akarom mondani… fiú! – Mondom mire a nő bólint és tovább áll. – Akkor nem vakítanak meg? – Kérdezem de a nő erre már oda se figyel. – Otromba! – Állapítom meg sértődötten.

Alibi:

Annyira megrémülök, hogy megvakítanak, hogy bebújok az asztal alá és nem mászok ki Razz
Maci
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi10/1500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Aidor on Hétf. 20 Jan. - 13:09

Hogy mi vezetett engem ide? Még mindig nem tudom. Halottam erről a... nem is tudom milyen ötletről és eljöttem. Vakrandi... egyszerűen... ez egy olyan ötlet amit meg kell néznem, hogy sül el. Ez is egy olyan dolog amire én még sose gondoltam és az ilyenekhez belső kényszer vonz. Azt mondja: Nézd meg, próbáld ki, járj utána. Az ilyesminek meg nem lehet ellenállni. Másik pedig, hogy talán magányos vagyok. Bár már csatlakoztam egy céhez igazából nem érzem magam másképpen mint solos koromban. Továbbra se láttam vagy halottam a cég tagjainak feléről. A vezért csak látásból ismerem, Ayanival meg ritkán találkozok. Nagyából úgy ahogy eddig is. Persze nekik is meg van a maguk dolga. Ayani nyilván... hát ez jó kérdés. A vezér meg a fronton harcol aminek ugyan már közelébe vagyok, de még mindig képtelen vagyok csatlakozni a fronthoz. Az meg, hogy sikerrel harcolhassak a bosok ellen... az meg tényleg mesze van. Néha azok is közel kerülnek az elpatkoláshoz akik legalább 10 szinttel magasabbak nálam, ha minden igaz. Időnként össze futok régi ismerősökkel, de azok tényleg csak "pillanatnyi" találkozások. Bár nemigazán hiszek ezekben a szerelem első látás dolgokban, de mégsem hagyhatom veszni a lehetőséget. Kitudja talán ma megtalálom az "igazit". Vagy nem... de akkor legfeljebb elő kerítem Kurokotot és kifosztjuk a város össze kocsmáját... Kitudja talán még a számlát és a nyakába sózhatom...

Odabent két ajtó van. Egyiken egy férfi másikon egy nő jel. Én meg elgondolkoztam rajta melyiken mennyek be. A jelek azt jelenti, hogy ki hova menjen, vagy azt, hogy ki milyen nemű emberel akar ismerkedni. Végül arra jutottam, hogy az utóbbinak semmi értelme nem lenne. Ezért az előbbi mellet döntöttem és beléptem a kék jelzésű ajtón...
Odabent már többen voltak. Sok... sok ember + egy medve...
Medve???  affraid Nagyot néztem mondhatom... de aztán rájöttem persze valakinek a petje lehet...
Aztán megint csak nagyot néztem mikor az NPC oda ment hozzá és kérdezte a nevét.
*Akkor mégsem pet???* [megjegyzem, mikor megláttam az NPC nőt megfordult a fejemben, hogy haza megyek egy elnézést a mosdót kerestem búcsúval.. ha ilyen nők járkálnak ide oda, sok jót nem várhat az ember]. De végül marattam a helyemen a maci meg heves elég egyoldalú vitába keveredett a nővel. Végül odasúgtam neki:
-A nemedet akarja tudni. Már megnyugodtam az előző döbbenettől, egyértelmű, hogy ez csak egy jelmez... olyasmi mint az én hallowenes szellem kosztümöm.
Végül hozzám is oda jött a nő.
-Neve?
-Aidor. Mondtam

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi1278/1300[Event]Vakrandi 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Lydia Einsberg on Hétf. 20 Jan. - 19:21

Mikor az egyik gyönyörű  nap elindultam Dunkellel otthonról, hogy keressek valami elfoglaltságot a kezembe nyomtak egy szórólapot a következő szöveggel:

Nincs párod? Magányos vagy és szeretnél egy társat magad mellé, aki jóban, rosszban melletted áll? Vagy csupán új kapcsolatokat szeretnél kialakítani, barátokat szerezni? Akkor itt a helyed! A Kezdetek városa nyugati negyedében egy bájos kis kávéházban villám randik keretében ismerkedhetsz, rövid idő alatt sok emberrel. Kortól, nemtől, szinttől és indikátortól függetlenül részt vehetsz rajta.
Ez érdekesnek tűn gyorsan felkaptam Dunkelt és hazarohantam. Másnap mikor már kezdődött az esemény gyorsan elaltattam a kicsit ugyanis őt nem viszem magammal ezután azzal a tudattal indultam el, hogy végre itt az esélye új barátokat szerezni. Indultam boldogan a helyszínre ahol két ajtó várt. Eléggé egyértelmű volt, hogy melyiken is kell bemennem. Mikor bementem gyorsan leültem és vártam a tíz órát, hogy induljon az ismerkedés. Csak ültem csendben leszegezett fejjel és néha felnéztem a többiekre mit is csinálnak. Mikor tízet ütött az óra egy férfi jött be. A következő az volt, hogy a nevünket kérdezte. Mikor végre szóhoz tudtam jutni én is a sok várakozó között én is bemondta a nevem.
-Lydia Einsberg vagyok.
Feleltem és vártam mi fog történni. Elkezdem mindenfélén agyalni többek közt azon, vajon fogok e ismerőssel találkozni. ( Hát az eléggé vicces lenne. ) Futott végig a fejemben a gondolat. Majdnem nevettem is rajta de sikerült visszatartanom és tovább ültem a program kezdetéig leszegett fejjel az öklömet nézve. Nem nagyon hiszem, hogy jól fogok kijönni a beszélgetésekkel hisz annyira izgulok lehet majd hirtelen felállok és kirohanok az épületből.


Lydia Einsberg
Lydia Einsberg
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2013. Oct. 10.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi10/500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Hermit on Kedd 21 Jan. - 21:53

* Meglátva az írást a plakáton felvonta a szemöldökét. *
~ Ez most komoly?! ~
* Eleresztett egy félmosolyt, hegyes szemfogai kilátszottak. Tetszett neki ez a találka. Nem mintha élete szerelmét szeretné megtalálni. Az esélytelen. Nincs az a nő, aki megpendíthetne benne valaha egy húrt, avagy azt a bizonyos húrt. A nők csitrik, vagy épp úgy viselkednek, mint a prostik, vagy túl fiúsak. Ezekkel szokott inkább kijönni. De többet nem is tudna elképzelni az ilyenekkel, mint barátságot. Nem, nem... Hermit még soha nem találkozott olyan nővel, aki felkeltette volna az érdeklődését, mint nő. Az emberek magukban mind érdekesek, s egyformán unalmasak, de csak mint személyeket figyelte a nőket is. Miért fog akkor mégis elmenni? Végre egy alkalom, ahol a lehető legtöbb embert megismerheti. Mondjuk, ha férfiként megy el, akkor csak a nőkkel ismerkedik meg a legjobban, s az is tény, hogy a férfiak jobban érdeklik őt, persze nem úúúgy. Rolling Eyes Azonban azért nem női alakban jelenik meg, mert most ismét trollkodni támadt kedve, oh, és be fog szólni a csajoknak. Kíváncsi, ki hogyan fog reagálni. Na meg kell majd valaki, aki felrázza egy kicsit az alkalmat. Rolling Eyes Célja legalább egy pofont kapni!
Amikor végre eljött az idő, ő már ott is volt, s bement a férfiak ajtaján. Mert ő férfi, úgy biz ám. Lazán öltözött fel, kicsit megrázta a fejét, hogy pont jól álljon a sérója, s zsebre dugott kézzel, nagy vigyorral az arcán sétálgatott, majd fogott egy aprósüteményt, s elmajszolgatta, miközben az egyik székre leülve várakozott. Eközben végre körbenézhetett. Facepalm. *
~ Öcsém, ezt a bolondot is idefújta a szél... ~
* Gondolt épp Asaselre. Szerencse, hogy akkor este végig rajta maradt a csuklya, így most nagy vigyorral az arcán, laza stílusban tutira nem fogja felismerni Hermitet az a fenevad... Majd tovább nézelődött. Még egy hatalmas facepalm. *
~ Komoly?! Ez a cicafiú is itt van?! ~
* Nah igen, életében egyszer smárolt férfival, s pont ez az idióta lehetett az a bizonyos szerencsés. Még jó, hogy most férfi alakban van, nem pedig Hypnose alakját vette fel, mert akkor tutkóra piszkálná őt ez a srác. Így meg ismét szerencsés helyzetben van, nem fogja felismerni, s még beszélgetnie sem kell ezzel a fura gyerekkel. Mindenki tudta, hogy nem ő a tégla, mégis kiszavazták, mert nem tudta a száját befogni. Megrázta a fejét. *
~ Hihetetlen... ~
*Majd meglátott egy pirosindikátorost a falnak támaszkodva. Egy darabig őt figyelte. Ha az ránézett, akkor elvigyorodott, majd továbbszemlélődött. Ekkor megakadt a szeme egy... medvén. Huhh... mik vannak. Ez aztán az érdekes dolog. Le is ad egy jelenetet, de Hermit nem foglalkozik vele tovább, ugyanis egy újabb ismerőst fedez fel. *
~ Jé, a srác, aki a földön fetrengett a nevetéstől az éneklésem miatt. ~
* Azonban attól se félt, hogy ez felismeri, mert akkor mindvégig a fejében volt a csuklya, s a nevét is letitkosította a párbaj erejéig. Így mikor ő került sorra, könnyű szívvel mutatkozott be.*
- Hermit
* Majd ücsörgött tovább lazán. *

_________________
Hermit:
[Event]Vakrandi 2d0go6p


Hypnose:

[Event]Vakrandi 289wh9gNazo:
[Event]Vakrandi 5zmk52


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
Hermit
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi955/1000[Event]Vakrandi 2yjvlht  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Hürrem on Csüt. 23 Jan. - 20:04

? írta:Nincs párod? Magányos vagy és szeretnél egy társat magad mellé, aki jóban, rosszban melletted áll? Vagy csupán új kapcsolatokat szeretnél kialakítani, barátokat szerezni? Akkor itt a helyed! A Kezdetek városa nyugati negyedében egy bájos kis kávéházban villám randik keretében ismerkedhetsz, rövid idő alatt sok emberrel. Kortól, nemtől, szinttől és indikátortól függetlenül részt vehetsz rajta.


Érrrrrrdekes. Szinte dorombol a szó a fejemben, ahogy ismét végigolvasom a történetet. Egy vakrandi a SAO-ban? Nem hétköznapi esemény, az biztos.
Lecsuktam az üzenetet és jóleső mosollyal az arcomon tértem vissza a templomba. Semmi pénzért nem fogom kihagyni az eseményt, az már biztos. Ne legyen Hürrem a nevem, ha nem hozom ki belőle a maximális élvezetet, amit csak lehet.
Sosem lehet tudni, kikkel hozhatja összes az embert a Sors, arról nem is beszélve, hogy hasonló eseményeken mindig jókedvre derülök az átlagemberek reakcióin, mikor meglátják az indikátorom. Van, aki érdeklődik, vagy egyszerűen csak a fejét csóválja, de legjobban azokat szeretem, akik félnek. Féljenek nyugodtan. Hisz nekem már semmi vesztenivalóm nincs.

A vakrandi napján kissé több időt töltöttem a lakhelyemen. Egyértelmű, hogy miért; jó női munkakörömnek eleget téve igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni magamból, amit csak a játék engedett. Végül hajamat lófarokba fogtam, hozzá fekete leggings, s végül egy combközépig érő, fehér, mély dekoltázsú felsőt vettem. A téli időszakra ez így tökéletes, nem fázik meg az ember odakint sem, ám nem is túl lenge ahhoz, hogy ferde szemmel nézhessenek rám. Mikor úgy döntöttem, készen állok, kiléptem az oldalajtón és kecses, de határozott léptekkel a kis kávéház felé vettem az irányt, útközben egy régi török dalocskát dúdolgatva.
Nem telt sok időbe, mégis, mire odaértem, már egész szép társaság gyűlt össze a helyszínen. Kint már nem állt senki, így benyitottam az egyértelműen nőknek kirendelt ajtón. Egy cuki fiúcska is volt már köztünk, és csakhamar ki is derült, hogy azért, mert már a résztvevők neveit gyűjtögeti össze szorgosan.
-Oh, pedig azt hittem, te vagy az első beszélgetőpartner. -mosolyogtam rá ártatlanul, és még egy szolid, alig észrevehető kacsintást is megejtettem felé. -A nevem Hürrem, és örülök, hogy találkoztunk.
Csupán ezt követően néztem körbe az összegyűlt társaság apraja-nagyján, de véleményt úgy döntöttem, ezúttal nem formálok senkiről. Nincs értelme. Ám egyvalakin igencsak megesett a szemem, és el is csodálkoztam, a cicafülű Chan vajon mit kereshet itt. Ravasz kuncogással eldöntöttem, hogy ennek a végére kell járjak, de nem tőle fogom megkérdezni Razz
Hürrem
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi50/200[Event]Vakrandi 2yjvlht  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Tetsuko Jin on Pént. 24 Jan. - 21:50

Egy gyors villanás és máris Torubana városában vagyok. Ai-chan küldött egy üzenetet alig pár perce, így dolgom végeztével a teleport kristályom kerestem elő. Nem esik nehezemre megtalálni, a minimap pontosan mutatja az utat, mindemellett ez a Torubana egy kis város, nem lehet benne eltévedni.
Belépve a fogadó ajtaján Ai-chan támad le, szinte azonnal. Meglepettségem hamar elmúlik és apró csókkal köszöntöm kedvesem.
- Valóban? – szóval egy meglepetés vár rám. Elképzelni sem tudom, mi lehet az, de Ai-chan kíváncsivá tett… Megragadja a kezem és vonszol maga után. Minden bizonnyal semmi esélyem nincs az ellenkezésre, persze nem is áll szándékomban…. haladok az árral, visz magával.
A hely, ahová megérkezünk, egy event színhelyéül szolgál, melynek címe: Vakrandi. Kérdőn nézek a lányra, nem értem, hogy mit keresünk mi itt. Én személy szerint már rég megtaláltam a párom, méghozzá az ő személyében és eddig megvoltam győződve róla, hogy ő is hasonlóképp érez irántam. Meglehet tévedtem…
Bocsánatkérését újfent nem tudom hová tenni, csupán következtetni tudok pár dologra, ennyi. Magyarázatát hallgatva kezdem érteni, miről is lehet szó, bár továbbra is fennállnak kétségeim. Ha az embernek a barátnője egy ilyen eseményre rángatja el, az nem jelenthet jót, mindemellett én magam is ki tudom választani a barátaimat, nincs szükségem segítségre. mivel jó szándék vezérelte, nem táplálok iránta negatív érzelmeket, nagy valószínűséggel akkor sem tudnék, ha nyomós okom lenne rá, de mérget nem vennék rá.
- Én megértem, de nincs szükség efféle trükkökre ehhez – mondom mosolyogva. Ha elmondja valódi szándékát, akkor is eljöttem volna.
- Miért? – kérdem ugyan, de szemem lehunyom… érzem, hogy a nyakam körül matat kis kezeivel, az apró láncszemek csörrenését hallom..  Szemem kinyitom, mikor megkér rá és ekkor vehetem szemügyre újdonsült nyakláncom.
- Nagyon szép, Arigatou – megköszönöm egy puszival. Ugyan nem vagyok egy olyan alak, ki ékszerekkel aggatja tele magát, sosem vonzott, természetesen a fülbevalón kívül nem is akartam soha mást…. ezt mégis hordani fogom.
Rövidesen a párját is megpillantom és egy gyors, mosolygós biccentés után az is a helyére kerül, az én kezem által.
- Ez így volt eddig is és így lesz ezután is -  egy búcsú, esetleg bátorító csók után indulok el és lépek be az ajtón.
- Szép napot! – köszönök az itt összegyűlteknek, majd helyet foglalok. Nem érzem magam zavarban, esetleg egy kicsit furcsán. Barátnőm van, mégis itt vagyok… ezt még meg kell emésztenem…
- Tetsuko Jin – mondom meg teljes nevem.

_________________
[Event]Vakrandi 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi2110/2300[Event]Vakrandi 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. 24 Jan. - 23:12

Nah, ez is megvan… végre befejeztem ezt a főzőcskézést. Elnyomtam minden anyagomat, alig van pár szál ez, meg az, de jó tele vagyok potikkal, amik nem is olyan rosszak.  Erre ment rá vagy nyolc egész percem…. remek. Körülnézek, de Reginald-ot sehol sem találom, mondjuk nem is számítottam rá, hogy velem marad mind a nyolc unalmas percben… elképzelhető, hogy túl hosszú a póráz, amin tartom? Áhh… egy fenét… őt már nem kell félteni, így városon belül… a biztonság kedvéért azért egy gyors ellenőrzés levágok, hogy merre csatangol.. ne hagyja el a várost, mert balhé lesz. Erős, meg minden, de nélkülem nem sokat ér a tolla.  
Remek… pont a város közepén van… nem tudom mit csinál, nem is érdekel jelenleg….  A fülembe jutott egy bizonyos event, ami felkeltette az érdeklődésemet.  Talán visz egy kis színt az életembe…. az nem ártana, mert így… tök gáz az élet Aincradban.
Felöltözöm pár mozdulattal, majd utamra indulok. Villan a kristály és már a kellő városban is vagyok. Útközben megállok egy virágokat áruló nénike előtt. Egy fél pillanatra átfut az agyamon a gondolat, hogyha már randi, akkor illik virágot vinni a lánynak, lányoknak, de a következő gondolatom már az, hogy: minek? Nem udvarolni megyek, hanem szórakozni, mellesleg eddig talán egy lány, ha kapott tőlem virágot… nem szabad belőle rendszert csinálni, mert megszokják Suspect
Szóval ez itt egy vakrandi lesz… hmmm… kötve hiszem, hogy létezik e világban még olyan nőszemély akit nem ismerek… a jobbak közül természetesen, akin megakadt már a szemem…. akaratlanul persze… nem szokásom bámulni Rolling Eyes
Megérkezve a helyszínre két ajtót látok… nyilvánvaló, hogy melyiken kellene belépjek, ám erős érzek, hogy a másik ajtót válasszam. Kit érdekelnek a férfiak? Én nem rájuk vagyok kíváncsi. Az lenne a legjobb, ha mind hazamenne, mert akkor nem kellene összezúznom őket, mint a bogarakat, mikor rájönnek a szintünk közti különbségre és eluralkodik rajtuk az irigység Rolling Eyes
Végül mégsem amellett az ajtó mellett döntök, belépek azon, amelyiken kellene.  Most komolyan… mit csinálnák akkor, ha egyből letámadnának a csajok, csak mert én ÉN vagyok?  A kiéhezett nőknél nem létezik vérszomjasabb teremtmény Suspect Kifacsarnak mint a narancsot Suspect
Marad tehát a férfiak ajtaja… belépek és helyet foglalok.. nem kell sok és jön egy köhömm.. kis husi aki a névsort írja fel.
- Ren Cool


alibi:
Illetlen "helyre" nyúl, gondolom felpofozzák

_________________
[Event]Vakrandi 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi6382/6500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Yurihime on Szomb. 25 Jan. - 2:04

A szórólap második mondata megfogott, tovább nem is olvastam tulajdonképpen, habár ez nagyfokú tiszteletlenség volt azzal szemben, aki fáradozott a hirdetés megalkotásával Embarassed Ámde célját elérte, hiszen felcsillanó szemekkel vettem tudomásul, hogy végre tehetek a magányom ellen, ami azóta mar különös módon, hogy Lewis-sama eltávozott közülünk... Bár nagyon kedves emberekkel voltam körbevéve, mégis tátongott egy olyan űr a szívemben, melyet a legfigyelmesebb törődés sem tudott befoltozni, és ez a hiányérzet egyre jobban rányomta a bélyegét a hangulatomra. Szerettem volna olyan boldog lenni, mint régen, és olyan önfeledten belevetni magamat a feladataimba, mint amikor még Lewis-samát követtem. Akkor nem csak a kötelességérzet vitt előre, hanem egy megmagyarázhatatlan erő is húzott, taszított, mikor mi kellett, és ez eltüntette a fáradtságomat, kifogyhatatlan energiát biztosított az életemhez. Találkoznom kellett valakivel, aki kiváltja belőlem ugyanezt az érzést, ebben bizonyos voltam! >.<
Lelkesen készülődtem, és bár öltözetemen nem változtattam, ám egy virágot így is illesztettem a hajamba ezúttal masnik helyett, hiszen Ren-sama azt mondta, hogy illik hozzám, és az ő véleményében megbíztam. Úgy keltem útra, hogy ha törik, ha szakad, én bizony találni fogok valakit, aki enyhíti a magányomat, habár nem igazán tudtam, hogy ehhez mi is kell pontosan. Azt viszont igen, hogy ha megtalálom a hozzávalót, akkor bizonyosan tudni fogom, hogy ez az ^.^ A helyszínre érve pedig mosolyogva léptem be a kijelölt ajtón, és illedelmesen köszöntem a körülbelül tucatnyi kisasszonynak.
- Szophie-sama, Ai-sama *.* - derült fel az arcom, mihelyst megpillantottam őket, és nem haboztam közelebb merészkedni hozzájuk - Őszintén remélem, hogy nem zavartam meg a társalgásukat a megjelenésemmel Embarassed - szabadkoztam, hirtelen rájőve, hogy kissé talán hirtelen törtem rájuk. Remélem nem sértődtek meg >.<"
- Anou... Yurihime vagyok, örvendek a találkozásnak! ^.^ - hajoltam meg tiszteletteljesen a fiatalúr előtt is, aki szép sorban odasétált mindenkihez, hogy megkérdezze a nevüket. Csak tudná, miért gyűjti össze scratch

alibi:
Midőn rájöve, hogy randevú lészen ezen esemény, fülig elpirulva paprikavörösen ül egy helyében, s szemét lesütve szorongatja az szoknyáját. Nem mer, s nem is tud megszólalni zavarában vala.
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi10/1500[Event]Vakrandi 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Shukaku on Szomb. 25 Jan. - 15:10


-Shu! Rajz!
-Most nem Timidus! Az utca közepén vagyunk, nem kezdhetünk el itt rajzolgatni.
-Nem az! Ott rajz!

Mutogatott a sárkány a plakát felé, ami a vakrandit hirdette. Shu odasétált, és elolvasta a szöveget, majd kuncogott magában.
-Ez szerintem nem nekem való Tim. És különben is a Halloween partin fel voltál háborodva, hogy táncolni szerettem volna. Pedig nagyon jól ment ám.
-Mi? Jah, hogy az. Nem, nem neked gondoltam. Magamnak. Meg Hisamének.
-Micsoda? Na várj, elolvasom még egyszer.

Mondta, és ezúttal hangosan olvasta fel a szöveget, minden mondat után hozzátűzve a véleményét.
-Nincs párod? Gondolom ugye te nem akarsz még párt magadnak, meg én sem. Magányos vagy és szeretnél egy társat magad mellé, aki jóban, rosszban melletted áll? Erre ugye ott vagyunk mi egymásnak, meg ott az egész céh is. Vagy csupán új kapcsolatokat szeretnél kialakítani, barátokat szerezni? Hát… ez lehet, de erre nem ez a legmegfelelőbb hely.
-Kortól, nemtől, szinttől és indikátortól függetlenül részt vehetsz rajta. Tehát én is! És ha te táncolhatsz, akkor én is ismerkedhetek. Meg Hisame amúgy is magányos, még azokkal az idióta sárkányokkal is közösködni akart. Jobb ha én találok neki párt, mielőtt valami butaságot csinál. Ehhez én sokkal jobban értek.
-Timi, semmit nem értek abból amit csipogsz. Minek akarsz te ilyen helyekre menni?
-Barát! Új barát!
-De ez nem olyan barát. Ez a szerelmeseknek van. Tudod, mint Aldó és Álomkelő.

Újra egy kuncogás és a lány megcsóválta a fejét.
-Semmi keresnivalónk nincs nekünk ott.
-Akkor megyek egyedül.
-Nem mész egyedül.
-Akkor velem jössz?
-De minek? Semmi kedvem ehhez az egész butasághoz.
-Akkor menjek egyedül?
-Jól van, jól van. Megyek.

Az épülethez érve azonban újra megtorpan, és megvárja amíg mindenki bemegy, hogy egyedül talán még visszafordíthassa a sárkányt, aki viszont megállíthatatlanul indul meg az ajtó felé.
-Látod Timi? Az ajtóra nincs sárkány rajzolva.
-Kislány sincs, pedig láttam, hogy bement. És maci sincsen, pedig ő is bement. Na indulás!
-Jól van na…

A lány kinyitotta az ajtót, Timidus pedig beröppent, ő pedig követte. A sárkány hangos csipogással, ő azonban a tőle megszokott halksággal köszöntötte a bent lévőket, és reménykedett, hogy lát valami ismerős arcot. Nagy szerencséjére fel is figyelt Chanra, akinek azonnal integetni kezdett, és rögtön mellé somfordált.
-Te… te mit keresel itt? Úgy értem… persze én sem… és persze nem gondolom rólad sem… és biztosan csak barátokat szeretnél még… pedig neked biztosan sok van… és te meg Jay ugye… ugye nem? Engem Timidus rángatott ide. És…
Amúgy sem tudná folytatni, hiszen az egész arca vörösbe vált, és elönti a forróság, a kényelmetlenség érzése. Ekkor azonban egy alak megzavarja, és a nevét kérdezi, mire Timidus azonnal közéjük furakszik, és becsipogja a nevét.
-Timidus!
-Izé… nem én. Timidus. A tollas sárkány. Neki tessék felírni a nevét, mert miatta vagyok itt…

Az utolsó szavaknál igyekszik minél jobban érzékeltetni a sárkánnyal, hogy ennek egyáltalán nem örül.
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi12695/10100[Event]Vakrandi 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. 25 Jan. - 17:05

- Miri-Mir-Miri!!! Gyere velem, légyszi-légyszi-légyszi! - És lebegtetem előtte a vakrandi szórólapját. - Alexet el kell vinnünk ide! Hátha Hinari is ott lesz, bár... neem, Hinari tuti nem lesz ott, ő nem az a típus, viszont Alexka megismerkedhetne pár másik csajjal. Jó tenne neki, az önbizalmának mindenképpen. Mi meg szórakozunk egy kicsikét, ha már ott vagyunk. Na, mit szólsz?

- Alex-Alex-Alex!!! Velem kell jönnöd! Mutatnom kell neked valamit! - Dörömbölök a fiú ajtaján, ha sikerült elrángatnom Mirikát, akkor az ő oldalán állva toporzékolok. El fogunk késni, túl későn láttam meg azt a szórólapot. - Kapj magadra valami "praktikusan elegánsat" és megyünk is a Nyugati negyedbe! Van egy kis meglepetésem a számodra, örülni fogsz neki, bízz bennem! Na, gyerünk, csipkedd magad, el fogunk késni, nem szabad megváratni a meglepidet!

Egészen addig nem árulom Alexnek, hogy vakrandira viszem/visszük, amíg a helyszínre nem érezünk. Már pedig olyan nincs, hogy nem jön ˇ^ˇ Tökre be vagyok sózva, és valóban szentül hiszem, hogy jót fog tenni az önbizalmának, ha sok friss husikával megismerkedik. Beszélhet magáról, gyakorolhat, kérdezgethet, megismerhet több nőtípust, kiismerheti magát sokféle szituációban. Ezután gyerekjáték lesz neki a randizás Hinarival. Sőt, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy találkozik olyasvalakivel, aki még jobban megfogja, mint a szőkeség. *kunc*
Egyébként a fent felsoroltak meg rám is igazak. Ismerkedni mindig is szerettem, lányokkal meg különösképpen, de az, hogy ilyen "izolált" helyzetben kipróbálhatom magamat és a sármomat, az jó hatással lehet akár a Mirikával kialakulófélben lévő dolgaimra is. Nem árt nekem sem egy kis önbizalomtréning, udvarolni meg mindig is szerettem, még ha komollyá nem is válik a flört. Hogy féltékeny leszek-e arra, hogy Mirika is ismerkedik másokkal? Persze! Minden férfi felháborodik, ha a territóriumába belepiszkítanak, viszont azt sem szabad elfelejtenem, hogy Kana nem a tulajdonom és nem is sajátíthatom ki. Ha kellően hiszek magamban, akkor úgysem szeretheti el tőlem senki. Akkor meg miért ne mókázhatnánk. Bízom benne, mint ahogyan magamban is. No, lássuk azt a felhozatalt! >.>

- Anatole. - Adom le én is a nevemet a nőnek, bizonyára ahhoz kell, hogy majd összesorsolják a párokat, aztán meg maj jönnek a székfordulók. Izgi lesz bounce - Vigyázz magadra kincsem, érezd jól magad. - Köszönök el Mirikától egy csókkal. Azért tudják csak az itteni kanok, hogy kinek a babáját stírölik Cool

Elnézést a low reagért, a következő jobb lesz, most csak ilyenre futotta az időmből. Sad
alibi:

Érdeklődve figyelem a beszélgetőpartneremet. Mosolygok, bólogatok, játszok az italos poharammal közben. - Mesélj még magadról, kíváncsi vagyok a folytatásra Cool
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi10/5000[Event]Vakrandi 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Mirika on Szomb. 25 Jan. - 18:30

- He? - pislogtam értetlenül az össze-vissza magyarázó és kalimpáló srácra, és hiába nem illik a "he" és azt kellett volna kérdeznem, hogy "tessék", engem sose érdekelt az illem annyira, meg amúgy is jobban illett az értetlenkedés ezen foka ide Razz Csak annyit észleltem, hogy Anat tökre fel van pörögve és egy fecnit lobogtat a kezében, amire én körülbelül úgy koncentráltam, ahogy egy kiscica az előtte táncikáló lézerpointer fényére. Csakhogy a nekoval szemben nekem egy határozott mozdulattal sikerült is kitépni a srác kezéből a papírt, és elolvashattam rajta végre a szöveget.
- Aha, remek ötlet, kár hogy nem látjuk majd Alexet bénázni - feleltem végül, miután értelmeztem az olvasottakat és összeraktam a fejemben is a képet. Amúgy sütött róla a lelkesedés, látszik, ugye? Neutral Sokkal jobban örültem volna, ha Alexet ott lepasszoljuk, mi pedig addig elmegyünk egy hagyományos randira kettesben. De ha ez teszi boldoggá Anatot, annak én nem leszek az elrontója, az már más kérdés, hogy egyáltalán nem éreztem szükségét annak, hogy ott bohóckodjak. Maximálisan elégedett voltam a párommal, soha nem kívánhattam volna jobbat :3 Inkább csajokkal kéne ismerkednem, túl kevés barátnőm volt itt Aincradban. Lehet bemennék a fiúk közé, ha valahogy meg tudnám oldani a crossdresselést, viszont az én alkatommal az lehetetlen: túl alacsony vagyok, túlságosan szeretem a rózsaszínt és a szoknyát, és nem tudnám elrejteni a melleimet sem Sad
- facepalm - állt a reakcióm Alex ajtaja előtt ebből a nemesen egyszerű gesztusból, Anat pörgését ugyanis lehetetlen volt követni, tisztára úgy éreztem, mintha jó energiavámpír módjára az én életerőmet is felhasználta volna az alapvető működéséhez. Tekintetemmel, mikor éppen látszott, őszinte részvétemet fejeztem ki a szöszi harcos felé, én is ugyanabban a cipőben járok, amiben te is ._.
- Ismered Anatot, csak jót akar Wink - biztattam azért a srácot kicsit, miközben megfordult a fejemben, hogy nekem mikor lesz jó? Mármint... nekem most erre tényleg nem volt szükségem, és őszintén szólva lövésem se volt, miért akart Nii-chan (hihi :3) annyira részt venni ezen az eseményen. Biztos volt valami hátsószándéka, nekem gyanús ez az egész Suspect Féltékennyé akar tenni? Nem hiszem, mi oka lenne rá? Huh, ennek semmi értelme, nonszensz az egész Suspect
- Ööö... te is, drágám :3 - viszonoztam kicsit zavartan a jókívánságot, és ami azt illeti, a csók is kicsit furára sikeredett a részemről. Komolyan, még egy ilyen pasi nincs, aki a barátnőjét elküldi randizni ismeretlen fazonokkal. Wtf? Látszott az arcomon azt hiszem az, hogy azt se tudom, hol vagyok, mármint így belépve a szép számban megjelent lánysereg közé. Voltak, akik beszélgetésbe bonyolódtak régi jó ismerősök lévén, volt aki úgy illegette máris magát, mintha egy legénybúcsúban venné körül a sok kiéhezett pasi, volt aki semmit sem csinált, és voltam én, akinek egy gekkó mászott a lábára éppen. No, Falatból nem kérek többet, tudom hogy gonosz voltam vele, mert egy dobozba zártam, de ez nem jogosítja fel arra, hogy folyton engem szurkáljon az éles körmeivel Rolling Eyes Szépen le is szedtem a lábikómról, és egy hess-hess kíséretében eltereltem egy random irányba, ő pedig jó kisfiú módjára mászott is tovább.
- Okés, én Mirika vagyok - diktáltam be a nevem a felbukkanó fiúnak, miközben egyre többször pislantottam az ajtó felé. Haza akarok menni ;_;

alibi:
Unottan, semmi érdeklődést nem tanúsítva partnerem felé ápoltam a körmeimet, nézegettem a menüm tartalmát, vagy doboltam az ujjaimmal az asztallapon, azt várva, hogy mikor szabadulok már meg ettől az egész hercehurcától :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event]Vakrandi Vo36oi526/600[Event]Vakrandi 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Vakrandi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 16 oldal 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.