Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Pént. Jan. 10 2014, 18:32

Korán ébredtem, nem tudtam aludni, így hát kicsit edzettem. Pár felülés pár fekvőtámasz pár vadkan és egy kis futás. Kint kocogtam az erdőben és úgy döntöttem, hogy egy gyakorlómeccs érdekes lenne még. Futás közben sokat tanakodtam kivel mehetnék egyet edzeni de sehogy sem jutottam dűlőre. Eltelt pár perc így hát kinéztem a küzdőtérre és kiültem a lelátóra. Sok jó harcos mérte erejét csapattársai ellen és én is ott akartam küzdeni mert már félek, hogy berozsdásodok.
-Kivel harcoljak vajon kivel...?-tanakodtam aztán bevillant:
-Áhh megvan Lydia úgyis edzetni kell... Neeem ő nem jó még nem lenne igazságos és ráadásul jelentette, hogy beteg a gyűlésre sem jött el.Megvan: Licht lesz az igazi, vele igazságos lesz a meccs és egyébként is edzenie kell neki is.És kíváncsi vagyok, hogy fog neki menni ellenem most és az új karmok ellen amit megrendeltem. El is indulok. - mondtam magamban és gyorsan felálltam kicsit leporoltam magam és nekiindultam. Gyorsan beszaladtam egy presszóba ahol gyakran megfordul Licht. Berontottam és a nevét ismételgettem:
-Liicht menjünk edzeni már régen voltunk, Liiiicht...
de nem volt ott így hát nekiiramodtam és elnéztem a törzshelyünkre az erdőben hátha ott van valahol éppen rendezkedik valamit de ott sem találtam. Akkor már csak egy helyen lehet de az elég messze van innen. Szélsebesen elkezdtem futni, hogy odaérjek mielőtt még besötétedne.Futottam pár perc múlva már bent is voltam a városban ott viszont belassultam az emberek miatt. Ott már-már sétálva is alig haladtam és aggódva néztem az órámat, hogy le ne menjen a nap, mert bár én szeretek sötétben harcolni Licht kevésbé és azt bevallhatjuk, hogy gyakorlatra tényleg nem a legjobb az éjszaka. Teltek múltak a percek de aztán odaértem Licht házához.
-Csak most legyen otthon, csak most ne kóvályogjon sehol...
Gondoltam magamban és erőteljesen kopogtam az ajtaján.
-Liicht gyere edzeni, Liicht siess
Mondogattam és hallgatóztam, hogy mi fog történni.
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Licht on Pént. Jan. 10 2014, 19:20

Szokásomhoz híven kóvályogtam valamerre, mert hát nem tudok megülni, meg ha csak ücsörgök akkor nem is találkozok senkivel, meg egy csomó mindenről lemaradhatok, bár eddig nem volt sok minden. A mászkálás alatt egy kis rókába botlottam, leguggoltam és közelebbről is szemügyre vettem a petet. ~ Jaj, de aranyos kis pet.~ Közben észrevettem a kedves gazdit is, aki csodálkozva nézett rám, hogy mit is akarok a petjétől.
-Jaj, bocsi nem akartam semmi rosszat, csak olyan kis aranyos a peted.
Pattantam fel hirtelen és máris mentegetőzni kezdtem, bár nem volt miért mentegetőzni, hisz tényleg nem akartam semmit se. ~Mostanában elég sok idomárral futok össze, úgy látszik most valahogy vonzom őket vagy csak tényleg ilyen sok idomár van a játékba.~ Közben még mindig érdeklődő tekintettel figyelt az idomár aki előttem állt.
-Oh bocsi, kicsit elgondolkoztam, de ha már így össze futottunk akkor mért nem ülünk be valahova beszélgetni. Egyébként én Licht vagyok, és neked mi a neved meg a peted milyen névre hallgat? Nem akarok tolakodó lenni igazából szeretném kicsit tutujgatni ezt a kis rókicát a való életben nem lenne esélyem rá, meg ahogy látom még kezdő vagy szóval pár dologban tudnék segíteni is.
Már invitáltam is volna a lányt az egyik közeli fogadóba, mikor egy játékos odaszólt nekem.
-Hé valami holdkóros téged keres, nem messze innen!
~Engem keresnek ki? Mindegy is inkáb kitudom, hogy merre van.~
-Értem megtudnád mondani, hogy merre is van pontosan?
-Persze, arrafelé láttam a tagot.- mutatott egy irányba.
-Rendben, köszi.
-Nincs mit. – elmegy.
~ Ilyen se volt még, hogy engem keressenek, na mindegy akkor nézzük meg mit akar az illető.~
Közben eszembe jutott az idomár akivel épp beakartam ülni valahova. ~Tényleg ő is itt van, most mit csináljak vele, hívjam magammal, igen talán ez nem rossz ötlet.~
-Valaki keres, szóval meg kéne néznem, de ha gondolod jöhetsz velem, séta közben is tudunk beszélni. Sajna az illető ezek szerint nem tudja, hogy létezik üzenet küldés is és úgy sokkal egyszerűbbek a dolgok. – kuncog.
Majd megindult a megadott irányba futó lépésben, nehogy elkerüljük egymást az illetővel, közben nem is figyeltem, hogy a lány akit magammal hívtam jött e vagy tudja e tartani az iramot. Már egy ideje mentem, kezdtem úgy érezni, hogy rossz felé indultam meg, mikor megütöttem a fülem a kiabálás, tényleg utánam kiabáltak, szóval megindultam a hangforrás felé és kibe botlottam, hát nem a drága céhvezér volt az Itachi.
~Jé ki gondolta volna, hogy pont ő keres, így már érthető, hogy mért nem üzenetbe szóltak rám, de mit akarhat egy ideje már nem láttam azt hitte meghalt valami pocsolyába.~ Egy darabig mögötte álltam és figyeltem, majd megszólítottam.
-Itt vagyok mögötted! Mit akarsz?
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Vandok on Pént. Jan. 10 2014, 20:58

Éppen egy boltból jöttem ki levettem a rókám pórázát a fémvázról mivel nem hozhattam be a boltba indultam volna de más irányba húzott a pet-em majd megszagolta és az illető akinek hosszú, fekete haja volt megsimogatta, én pedig döbbenten néztem.
-Jaj, bocsi nem akartam semmi rosszat, csak olyan kis aranyos a peted.-mondta ijedten.
-Nincs semmi gond csak olyan fura, hogy a pet-em mindenkitől tartózkodik veled pedig könnyen megbarátkozott...
Ennek ellenére a lány hirtelen felpattant és nem győzött bocsánatot kérni.
-Oh bocsi, kicsit elgondolkoztam, de ha már így össze futottunk akkor mért nem ülünk be valahova beszélgetni. Egyébként én Licht vagyok, és neked mi a neved meg a peted milyen névre hallgat? Nem akarok tolakodó lenni igazából szeretném kicsit tutujgatni ezt a kis rókicát a való életben nem lenne esélyem rá, meg ahogy látom még kezdő vagy szóval pár dologban tudnék segíteni is.-próbált magyarázkodni
-Mondtam, hogy semmi baj egyébként én Vandok vagyok és ő pedig itt Hegyjáró a rókakölyköm.Egyáltalán nem vagy tolakodó nem igazán vannak barátaim szívesen elmennék veled valahová. -mondtam neki és megjelent egy kis ablak: ~Licht barátnak jelölt~ felmosolyodtam és büszkén mentem a ~Elfogad~ gombra. Majd valaki kiabált Licht-nek, hogy keresik. Elég népszerű lány lehet, gondoltam magamban.
-Valaki keres, szóval meg kéne néznem, de ha gondolod jöhetsz velem, séta közben is tudunk beszélni. Sajna az illető ezek szerint nem tudja, hogy létezik üzenet küldés is és úgy sokkal egyszerűbbek a dolgok -mondta majd kuncogott és vele én is nevettem.
-Én sem szeretnék tolakodó lenni de akkor elnézek veled köszönöm a meghívást - feleltem és azzal neki is indult. Hegyjáróval alig tudtuk vele tartani a lépést. Egy házhoz értünk ahol egy érdekes srác állt fején csukjával és dörömbölt az ajtón. Kicsikét megijedtem és Licht mögött pár lépéssel álltunk meg.
Vandok
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi50/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Pént. Jan. 10 2014, 21:28

Senkit sem hallottam bent de én még mindig hallgatózok...
-Itt vagyok mögötted! Mit akarsz?
Megfordulok és Licht áll mögöttem és furcsa fejjel néz rám. Nagyon megörültem de ezt kívülről nem mutattam.
-Végre... Azt hittem, sosem talállak meg már fejleszteni fogom a nyomkövető képességemet mert te mindig eltűnsz aztán még az Isten sem talál meg. Ma reggel, ahogy felkeltem elkezdtem edzeni, gondoltam rád is rád férne kicsit elvagy tunyulva... ~végignézek Licht-en és látom, hogy nincsen a top-on~ szóval nem árt az edzés, de ezért az edzésért ne tudd meg hol voltam hogy megtaláljalak.Na de mind egy is, ki az a lány mögötted? Mit keres itt? ~Még egy lány a csapatba vagy mii? Gondoltam~ Na mind egy bemutatkozok én Saton vagyok éppen Licht-et akartam elhívni edzeni, mert nincs más kivel tudnék nagyon menni remélem nem nagy baj. Talán te is eljöhetnél egyet harcolni majd ti lesztek ketten. ~Kicsit elbizakodva mondtam, mivel a cuccaiból ítélve alacsony szintű a lány~ Egyébként még elfelejtettem mondani, hamarosan megjönnek a karmok amit nemrég rendeltem szóval te vagy aki először teszteli a karmot -majd felnevettem és épp, hogy kimondtam már jött is egy értesítésem. ~Megnyitom és látom, hogy attól jött akitől rendeltem a fegyvert. Nagy örömmel nyitom ki és látom, hogy a két karom van az üzenetben, kiveszem és fel is veszem.~
-Nézzétek itt is van, erre várok már egy ideje de akkor készüljetek fel, hogy kőkemény edzés lesz.Na várjatok átutalom a pénzt és mehetünk edzeni ha egyáltalán akartok jönni. -Majd megnyitom az üzeneteket ~Pénz küldése~.
-Remek, akkor Licht, Hölgyem mehetünk?
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Licht on Pént. Jan. 10 2014, 22:09

Itachi megfordult, majd egyből rázendített, hogy edzeni akar meg, hogy rám is rám férne, meg, hogy sose lehet megtalálni engem. ~ Engem nem lehet találni, és pont az mondja aki jó időre eltűnt minden előrejelzés nélkül.~ Zsörtölődtem egy sor magamba, közben jött a kérdés, hogy ki az lány mögöttem, gondolkoznom kellet mert körülbelül öt perce, hogy úgymond ismerem.
-Oh ő, hát ömm….Vandok a kis róka pedig ömm…..Hegyjáró. Igazából csak most futottam össze vele, épp beakartunk ülni valahova mikor szóltak, hogy keresnek, így velem jött.
Itachinak rögtön jött az ötlete, hogy szálljon be akkor ő is az edzésbe és mi ketten lennénk ellene. ~ Hogy meg nőtt az egója míg nem láttam, ennyire megbátorodott attól, hogy beszerzett néhány új cuccot. Oké..oké számít, de akkor sem kéne elszállnia magától.~
-Ennyire ne bízd el magad, ebből még lehet kopp is. Bár igaz mindig hirtelen csinálod a dolgokat, egyébként meg, ha találkozni akarsz velem akkor írj egy üzenete és meg van oldva nem kell keresgélni.
Bár látszólag ideges vagyok attól még nyugodt maradtam, igazából jó látni, hogy egyben van, meg az is jó, hogy ilyen aktív most, de kitudja, hogy ez meddig fog tartani nála. De azért sikerült neki kissé kiborítania eltűnik visszajön és utána a maga módján pattog, pedig még egy céhet sem tud rendesen vezetni, komolyan, ha nem kínlódtam volna vele, hanem dobbantok akkor már nem nagyon lett volna belőle semmi. ~ Edzés alatt harcot ért, de biztos jó ötlet Vandokot is bele vinni, bár igaz kezdőnek néz ki és a céh egyik feladat elvileg a kezdők segítése csak nem biztos, hogy Itachi megfelelően gondolkozna a dolgokkal kapcsolatban. Bár úgy is Vandok dönti el, hogy mit szeretne.~ Befejeztem a magamban diskurálást és rávettem magam erre a bizonyos edzésre is.
-Na jó menjünk, csak nyugodj le végre ne pazarold az energiád, még a végén kikapsz.
Kacsintok egyet Vandokra, majd elindultam Itachi után.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Vandok on Szomb. Jan. 11 2014, 09:08

Miután odaértünk kicsit szóba elegyedtünk a fiúval ~Ikari? vagy Itachi?~ igen Itachi-val és rólam kérdezősködött, Licht-et pedig gúnyolta de én meg sem szólaltam Licht mindent elrendezett. Majd ott lyukadtunk ki, hogy megyünk edzeni. ~Mi? Edzeni, de hát én még csak 1-es vagyok~. Erre sem szóltam semmit, csak követtem Licht-et és szorosan mellette maradtam. Hegyjárót felvettem az ölembe és inkább ott vittem nehogy ez a srác még felrúgja hirtelen.
-Hovamegyünk?
Halkan kérdeztem Licht-től és közben nézelődtem, hogy hova is fog minket elcibálni ez a srác. Sok idő elteltével már azért kicsit bátrabban közlekedtem, nem féltem annyira.
-Nem baj, hogy ekkora a szintkülönbség? Nem fogom akadályoztatni az edzést?
Kérdeztem, majd lassacskán még a hegyjárót is letettem. ~Ez az végre meglesz az első igazi edzésem és ráadásul nagyobb szintűekkel. Ha ezt az edzést befejeztem sokkal de sokkal erősebb leszek~ ezt gondolván már kicsit ugrándoztam is örömömben és vigyorogtam. De Licht és Itachi elég csendben voltak és csak haladtak. ~Visszagondolva elég fura arcok, lehet nem kellet volna Licht-el menni?~ Viszont én még mindíg haladtam velük a macskaköves úton és nézelődtem és csak akkor szóltam ha kérdeztek.Már eléggé késő volt nem is értettem hova megyünk már kezdett lemenni a nap és sötétedett.
-Biztos jó ötlet vele sötétben edzeni?Egyáltalán megbízható ez a srác?
És kezdtem furcsállni, hogy ez a srác csak megy és meg sem szólal és még a sötétben is csak megyünk. ~Mit akarhat tőlem? Lehet, hogy egy gyilkos és engem is csak kirabolni és megölni akarnak?~ Ahogy leszállt az éj kezdtem egyre jobban félni és már látni sem láttam messze.
-Li-Li-cht én nagyon félek...
Vandok
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi50/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Szomb. Jan. 11 2014, 09:39

Lich-t azt mondta mehetünk szóval akkor el is indultam előre. A fegyvereimet elraktam és a kezemet pedig zsebre vágtam. Menet kicsit bemelegítettem néhány fejkörzés, kicsit leráztam a lábam ilyenek...Nem igazán szóltam sokat viszont néha néha amikor hátrapillantottam a lány bujkált Licht mögött és suttogott valamit Licht-nek. Nem igazán foglalkoztam vele viszont kicsit elgondolkodtam, hogy valóban hozni kell-e őt.
-Remélem nem baj, hogy edzünk picit!
Szólaltam fel hangosan és mentem tovább. ~Kell keresnem valami igazi férfit is aki nem szed össze ilyen kis félős lányokat de már mind egy~ Séta közben vissza elő vettem a fegyveremet és nézegettem... ~Az új fegyverrel négy-en is kikapnának... Itachi hagyd abba, elfogsz szállni!~ Ezt mondogatva magamban nagyon elrepült az idő és láttam, hogy megy le a nap.
-Siessünk kicsit ha csak nem akartok éjszakában edzeni.
És kicsit gyorsabban sétáltam és láttam, hogy már nincs messze a cél.
~Nem kéne kimenni az erdőbe meglátja a kiscsaj az indikátoromat biztosan szívinfartust kap~
-Nem a szabad felé megyünk, most arra veszély van!
És elindultam a másik irányba bár az kicsivel hosszabb és már így is kezd sötétedni.
-Siessünk mert éjszakában kellemetlen lesz!
És azzal el is kezdtem ilyen erőltetett tempóban sétálni. Mire odaértünk addigra már teljesen sötét volt.
-Először felmegyünk a kilátóra és megbeszéljük az edzéstervet.
Felsétáltam a tetejére vettem egy jó mély levegőt körbenéztem a küzdőtéren és már csak alig volt ott pár izzadt harcos.Szemeim csillogni kezdtek és alig vártam, hogy bemenjünk és harcoljunk de még leültem és elkezdtem sorolni az edzéstervet.
-Na akkor! Először futunk olyan 8 kört folyamatosan NEM ÁLLUNK MEG! Aztán kicsit bemelegítünk utána iszik mindenki egy keveset. Felszerelkezünk és indulhat a Banzáj...
Felnevettem és el is kezdtem lefelé futni, hogy minél hamarabb meglegyen a nyolc kör...
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Licht on Szomb. Jan. 11 2014, 11:51

Elindultunk a cél felé, bár igazából én megyek Itachi után, mert nem igazán tudom, hogy hol tervezi az edzést, végül Vandok is velünk tart, szorosan mögöttem lépkedett és közben sustorgott nekem, úgy tűnik eléggé meg van ijedve.
-Hogy hova is megyünk, nem igazán tudom. Edzeni megyünk, majd Itachi tudja merre nyugalom.
~Talán rá kéne kérdezni, hogy merre is megyünk, bár minek majd csak oda érünk, ha tudja egyáltalán, hogy hova is akar menni.~ Elgondolkoztam kicsit közbe jött a következő halk kérdés hozzám.
-Nem probléma a szint különbség, majd úgy állunk hozzá az egészhez, hogy neked is jó legyen, mert hát most mondanám, hogy átveszem a kezdő fegyverem, de már az nincs meg.
~ Lehet nem kellet volna eldobni a kezdő fegyverem, hisz most jól jönne, hogy nagyjából meglegyenek a szint arányok, bár úgy is Itachi ellen vagyunk ketten szóval nem is gond csak Vandokra kell figyelni.~ Egyre inkább sötétedett, de Itachi még mindig hajthatatlanul rohant előttünk, közben hátra szólt, hogy nem e baj, hogy edzeni fogunk, majd kicsivel később megsürgetett minket, majd rágyorsított. ~Szóval nem akar ő se sötétben edzeni, bár látás jártasság nélkül érdekes lenne.~ Közben Vandok kezd egyre bizonytalanabb lenni és kételkedik Itachiban is, bár nem csodálkozom.
-Megbízhatónak megbízható csak kissé szétszórt, bár úgy is letagadja. Hát sötétben edzeni alapból nem valami jó, ha nincs látás jártasságod, na az ami itt senkinek sincs, de eltudunk ugrálni a sötétben is csak kissé érdekes lesz majd a dolog. – mosolygok a lányra.
Egyre sötétedik és még mindig nem értünk oda, közben még egy irány váltás is volt, kicsit nehéz volt lépést tartanom Itachival a belém kapaszkodó Vandok miatt, de nem hibáztatom érte, lehet én se lenné e legbátrabb este két idegen társaságában. Majd megérkeztünk végre a helyszínre a küzdőtérre, majd Itachi felvázolt az általa kigondolt edzés tervet és neki is kezdett.
~Fusson akit kergetnek én nem futok, majd ha kifutkosta magát akkor kezdek valamit, de futni nem fogok.~ Majd leültem a lelátón és néztem ahogy a hiperaktív cimbora futkos körbe-körbe, ha Vandok is fut akkor őt is figyelem.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Vandok on Szomb. Jan. 11 2014, 18:17

Sétáltunk irányt váltottunk a sötétben én pedig szorosan haladtam Licht mögött hiszen két idegennel nem olyan jó, viszont azt nem értettem magam sem, hogy ha nem ismerem mért kapaszkodok belé de, mindegy is. A rókám rámordult Itachira de nem vettek róla tudomást sőt, azt sem tudták, hogy a fiútól lett ingerült. Odaértünk és.. a kis Hegyjáró látta amint Itachi fut és egyből megkedvelte mivel a rókám imád futkosni és egyből a nyomába is eredt. Az én tartózkodós petem, nyomuknak eredtem hát én is . Licht pedig lébecolt egy padnál és figyelt minket. Hegyjáró mellettem baktatott majd hirtelen letért az útról és ledőlt Licht lábához. Odasétáltam de még véletlenül sem akart felállni. Szóltam neki de ő csak annyit mondott, hogy elfáradt. Ha harc közben is ezt fogja csinálni hamar eljön a vég. Nem értettem mi van most vele, nem-e Licht adott neki valamit amiért nem hallgat rám . Elkezdtem aggódni és elég ideges lettem Hegyjáróra.
-Márpedig akkor is velem jössz! -szóltam neki hangosan.
-Nincs kedvem, fáradt vagyok -mondta nekem.
-Pff lusta jószág akkor cipellek
Majd felkaptam az ölembe és vele együtt futottam és próbáltam beérni Itachi-t de ez nehezen ment, úgy hogy egy róka szórakozott az ölemben.Pár kör után lihegve szóltam Licht-nek
-Gyere te is fussál picit vagy válts fel!
~Hihetetlen ez a Licht és én még azt hittem, hogy Itachi a nagyképű~
Kicsit megálltam lihegtem kettőt majd felspanoltam magam tudtam, hogy nem szabad lebőgni előttük, nem szabad így bemutatkoznom. Lefutottam a kiadott kört aztán beálltam Itachi-val bemelegíteni. Leraktam Hegyjárót is...
-Gyerünk te is melegíts be, ez nem olyan nagy dolog ha már futni nem futottál ezek után nekem a hátadon kéne bemelegíteni.
És csináltam amit Itachi mutatott.
Vandok
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi50/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Vas. Jan. 12 2014, 19:57

Miután lefutottuk a köröket és készülődtem a bemelegítéshez láttam, hogy Licht csak ül és nem csinál semmit.
-Remélem tudod, hogy nem ok nélkül melegítünk... De nem baj hátha begörcsölsz -kiabáltam oda Licht-nek és elkezdtem bemelegíteni.Már az orromig sem láttam olyan sötét volt amikor beállt Vandok melegíteni csak a szürke árnyékát láttam. ~Hogy fogja az állatot látni amikor támad vele? Honnan fogja tudni, hogy mi van vele?~ Ezek a gondolatok futkostak a fejemben.
-Hé te lány! Vandok igaz? Bírni fogjátok a peteddel? Mert már elég sötét van!
Odasétáltam a petjéhez és leültem mellé.
-Jó fej kis pet vagy te, kár lenne ha az éjszakában valami baja esne
Kicsit felnevettem majd meg paskoltam a fejét. Zsebre dugtam a kezem és felsétáltam a kilátóhoz és leültem mellé. Felvettem egy palack vizet és kortyolgattam.Letettem a vizet majd tapsoltam kettőt.
-Készülődj kezdődik a várva várt pillanat, bár nem tudom mi lesz a barátnőddel eléggé érdekes kis harc lesz.
Kicsit még pihengettem mert mit ne mondjak én már futkostam aznap eleget és edzettem is.
-Menjetek le addig készülődjetek szerelkezzetek fel pár perc és megyek én is.
Szuszogtam kettőt és még megittam a maradék vizet majd felnéztem a csillagokra. ~Itachi megtudod csinálni te egy király vagy és akárkit letiporsz te jó vagy jöhetnek 10-en is vagy akár 100-an is te mindenkit megversz~ csak ezt mondogattam magamban és kicsit talán túlságosan is felspiláztam magam mert fél perc elteltével már hangosan mondtam majd mielőtt elindultam kiáltottam:
-Igeeen megtudod csinálni -üvöltöztem és Licht-ék biztosan őrültnek néztek de már nagyon vártam a küzdelmet. Az éjszaka csak a hold és a csillagok világítottak lebaktattam és közben felvettem a fegyvereimet majd beálltam Licht-ékkel szemben és már akkora tényleg vér szemet kaptam.
-Nyírjatok ki -majd felmosolyodtam és picit el is nevettem magam
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Licht on Vas. Jan. 12 2014, 21:33

A két jó madár neki látott futni, bár azt nem tudtam eldönteni, hogy Vandok most a petje után fut vagy magától kezdett el futni, mindenesetre mókás volt nézni, ahogyan próbálkozott futni. Hirtelenjében a kis róka a lábam előtt kötött ki, bár nem igazán izgatott azt kicsit viccesebb volt hallgatni, ahogy a gazdi a neveletlen pettel veszekszik, majd ismételten műsort adott a futással úgy, hogy a pettel az ölében futott.  Nem sokáig figyeltem ezt követően őket inkább a már-már megjelenő csillagokat figyeltem az égen, közben Itachi kifejtette, hogy nem viccből csinálják a bemelegítést, de hát had fárasszák magukat, így kicsit könnyebb lesz a harc vele, mert kifárassza magár előre. ~ Egek, ennyi hiperaktív egyént, bár lehet, hogy Vandok csak nem tudja mit akar, bár utoljára eléggé határozottan utasította a kedvencét a tornára.~ Befejezték a bohóckodást végre és oda jöttek hozzám a kilátóra, bár igaz ittak egy pár kortyot és jött is folytatás tárgyalása. ~ Itachi elég fáradtnak tűnik, úgy tűnik neki ennyi elég volt mára, bár amilyen hiperaktív egy fél percre megül és már folytatja is a pörgést.~
-Szegezzük le, hogy mikor találkoztunk kifejtettem ,hogy nem ismerem a lányt éppen csak akkor találkoztam vele, így nem a barátnőm csak egy lány akit kábé 5 perce ismerek, másrészt ne tapsolgass nekem és ne utasítgass tudom mit csinálok attól, hogy te vagy a céhvezér nem jelenti azt, hogy minden szavadra ugrok vagy egyet értek vele.
Felpattantam és odébb álltam nem érdekelt túlzottan a válasz vagy reakció, inkább míg Itachi kifújta magát vetettem egy-két szót Vandokhoz, ha már rám van bízva.
-Figyelj ezt a kergét nem fogja érdekelni, hogy ha meghalsz harc közben, tehát figyelj oda és szállj ki időbe, ha még élni akarsz, bár engem se kéne túlzottan zavarnia, ha ez bekövetkezik, mert te vállalkoztál erre önszántadból, de azért még is nem lenne jó, ha pont egy kezdő játékos vérzik el tőlünk, főleg úgy, hogy a céh pont a kezdőket segítenénk mellék állásban.
Közben Itachi kiabált mint egy idióta, majd lent is termett a küzdőtéren, majd kijelentette, hogy nyírjuk ki és utána még nevetett is. ~ Hát lehet kevesebb nyűgöm lenne, ha ez a kerge meg patkol, de azért ilyet a kis csaj aki most épp hozzánk csapódott szívrohamot fog kapni lassan tőlünk.~ Közben leakasztottam a kaszám a hátamról a földön vonszolta magam után még szembe nem értem Itachival, majd rákérdeztem milyen harcot is tervez pontosan.
-Na és milyen harc lesz, szerintem legyen fél életes, úgy biztos nem hal meg senki, bár Vandokba így se vagyok biztos, szerintem ő egy kör után ki fog esni, ha csak szerencséje van és kevés támadást kap vagy ha épp nem akaródzol rátámadni.
A kaszám az még mindig a földet érte, addig fölöslegesnek tartottam készenlétben lenni, míg nem derül ki, hogy miféle harc is lesz itt. A válaszra várva az eget kémleltem, még az is izgalmasabb volt számomra jelenleg mint az előttem álló ereszd el a hajam meccs elkezdése. ~ Jaj csak tudjuk le gyorsan aztán irány valami fogadó vagy aludni, bár álmos nem vagyok, meg egy éjszaka nem alvást tudok pótolni egy bögre kávéval is. Szóval nem lényeges a mai estét alvással tölteni, bár kitudta, hogy meddig leszünk még itt. Mindegy is engem nem érdekel, hogy ki fog nyerni csak legyen már vége.~ A nem igazán lényeges eszme futtatás közben levettem tekintetem az égről és vártam az előttem álló pupák válaszát, közben végig mértem Vandokot és rájöttem ,hogy ha mi nem figyelünk akkor neki itt hamar vége is lehet.

//Utólag ideírom már a dolgokat, mert hát nem szóltok időbe, hogy harci kört akartok én még rizsáztam volna, na mindegy stat aláírásban//

Hp: 80/80 (zöld)
Páncél: 2


A hozzászólást Licht összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 14 2014, 15:48-kor.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Hétf. Jan. 13 2014, 21:07

Itachi :
Itachi: sebzéshez 3 vagy a fölé kell dobnia, spec.képsséghez 3 vagy a fölé kell dobnia
Licht:
 Licht: sebzéshez 3 vagy a fölé kell dobnia, specképességhez 3 vagy a fölé kell dobnia
Vandok:
Vandok: sebzéshez 2 vagy a fölé kell dobnia, spec.képességhez nem kell dobni
Hegyjáró::
Hegyjáró: sebzéhez 2 vagy a fölé kell dobni, spec.képességhez nem kell dobni


A hozzászólást Itachi Saton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 13 2014, 22:35-kor.

_________________
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Vandok on Hétf. Jan. 13 2014, 21:35

Bemelegítettünk és én lehuppantam a földre, Itachi pedig elment a kilátóra pár perc múlva jön le és ahogy hallom beolvasott neki kicsit Licht és mire leért Itachi üvöltözik mint egy őrült. Licht azt súgta a fülembe, hogy vigyázzak mert nem sajnálna Itachi ha megölne. Akkor kirázott a hideg, a hátamon felállt a szőr, a pulzus-om felgyorsult 1000-re és elkezdtem remegni. Magamban csendben elmondtam egy imát és elcsöppentettem vagy két könnycseppet is, aztán csak vártam.
-Hazamenjek inkább? Én fiatal vagyok még meghalni.
Nagyon féltem majd ránéztem a rókámra és így szóltam hozzá:
-Ha meghalunk tudd, hogy szerettelek...
-Dehogy halunk ne mondj idiótaságokat ez az Itachi csak egy nagyszájú.
-Majd meglátjuk, de én nagyon félek.
-Kis beszari vagy akkor majd én harcolok helyetted is
-De nagy lett a szád, aztán meg sírva fogsz szaladni hozzám ha meghorzsolod magad kicsit.
-Majd meglátjuk...
~Hihetetlen ez a jószág, én nevelem etetem segítem ő pedig a nagy pofájával hálálja meg.~
Majd belassult az idő 1 másodperc 1 órának tűnt és hallottam ahogy Itachi lépked le a lelátóról. Mikor leért a szemében megláttam az állatot, a fenevadat aki alig várja, hogy öljön, táplálkozzon.Majd mikor leért és velünk szemben állt azt hittem elájulok és csak Hegyjáró tartotta bennem az életet.Majd a beszólása és az a vérfagyasztó nevetése teljesen kikészített és inkább lettem volna 100 boss vagy 100 mob-al szemben mint ezzel a gyilkossal szemben. Egy pillanatra azt hittem, hogy álmodom, hogy nem a való világban vagyok csak képzelődök de hamar rákellet jönnöm, hogy ez a valóság és lehet, hogy megfogok halni...
Vandok
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi50/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Vandok on Hétf. Jan. 13 2014, 21:41

STAT

Életpontok (100%, zöld): 10
Életpontok (50%, sárga): 5
Életpontok (10%, piros): 1
Páncélzat: 2
Jobb kézben levő fegyverrel sebzés: 3
Pusztakezes sebzés (felszerelés bónusz nélkül): 3
Pet életpontjai: 5
Pet sebzése: 4
Pet sebzése (fegyver bónusz nélkül): 4
Pet sebzése (felszerelés bónusz nélkül): 4


Fegyverkezelés 1
Erő 3
Irányítás 4
Kitartás 1
Gyorsaság 1
Spec. Képesség 3
Páncél 2
Vandok
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi50/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Hétf. Jan. 13 2014, 22:07

Miután felmentem és szóltam neki, Licht bemorcizott és nagy arcot nyitott.
~Ezért vagyok jó vezér, mert nem sértődök meg az ilyen hülyeségeken. Holnap viszont beszélnem kell vele~ Amikor leértem szegény kis csaj a rókájához beszélt és látszólag eléggé be volt ijedve.
-Na jólvan azért ez ennyire nem komoly, ez csak egy kis edzés!
Licht kérdezte, hogy milyen meccs legyen erre csak röviden válaszoltam:
-Legyen ahogy te akarod, nekem megfelel a fél életes is!
Majd kis csend után vártam egy picit és végignéztem rajtuk.
-Banzaiiiiiiiiiiii
Kiáltottam és akkor el is kezdődött a harc. Elindultam Licht felé vártam a reakcióját majd elugrottam onnan és látótávolságon kívülre mentem.Vártam egy keveset majd közelebb mentem és láttam, ahogy Licht és Vandok felvette a harci testhelyzetet. ~Végre szórakozhatok picit, erre vártam már mióta~ Még mindig nem gondoltam komolyan a támadást csak, hogy felébresszem őket,  már elkezdődött a meccs.Aztán ismét messzebb mentem és kiabáltam.
-Én mondtam, hogy szeretem a sötétet de ti csak keresgéljetek.
Majd kicsit összezavartam őket, irányt változtattam aztán szóltam hozzájuk:
-Keresseteeek, sosem fogtok így megölni
Aztán megint más hová mentem körbe és körbe folyamatosan ők pedig még meg sem mozdultam. ~Azt hiszem rájuk hoztam a frász de talán még fokozhatom~ Kicsit megálltam és néztem vajon mit fognak csinálni majd elkezdtem gondolkozni és taktikázni, hogy lenne érdemes támadnom. Azt hiszem tovább kellet  gondolkodnom elvégre Licht már tudja, hogy is szoktam kezdeni a harcot. Majd kitaláltam, hogy az ellenkezőjét fogom csinálni amit eddig csináltam és a szokásos fentről lenti-ről átváltottam a lentről oldalá-ra. Így hát nekifutottam amilyen halkan csak lehetett és becsúsztam Licht lába mellé és mind két karommal próbáltam végigcsikarni a lábát a kedves társamnak. ~Ennek be kell találni kijár neki a bünti *kacagtam magamban*~


A hozzászólást Itachi Saton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 13 2014, 22:52-kor.

_________________
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 13 2014, 22:07

The member 'Itachi Saton' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Hétf. Jan. 13 2014, 22:10

Statom

Életpontok (100%, zöld): 45
Életpontok (50%, sárga): 22
Életpontok (10%, piros): 4
Páncélzat: 0
Egykezes sebzés (2 támadás/kör): 9
Pusztakezes sebzés (fegyver bónusz nélkül, 2 támadás/kör): 3
Pusztakezes sebzés (felszerelés bónusz nélkül, 2 támadás/kör): 3

Élet 9
Fegyverkezelés 10
Erő 13
Kitartás 9
Gyorsaság 10
Spec. Képesség 9
Páncél +2

_________________
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Hétf. Jan. 13 2014, 22:41

Másik kés kockája kimaradt szóval itt van:

_________________
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 13 2014, 22:41

The member 'Itachi Saton' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Licht on Kedd Jan. 14 2014, 16:07

Vandokra sikerül kellőképp ráijesztenem, de nem igazán ez volt a szándékom csak gondoltam figyelmeztetem még mielőtt menet közben buknának ki a bajok. ~Hihetetlen, hogy figyeljek oda a saját dolgaimra meg egy berezelt kezdőre egyszerre, na mindegy meg tudom oldani, bár nem akartam a Bestiát hívni, de így szükséges lesz, hogy jobban tudjak figyelni.~ Itachi nem habozott, gyorsan elhadarta a dumát majd a korom sötétbe látó távon kívül ment. ~ Ha mi nem látjuk őt akkor ő se minket, normális ez látás jártasság nélkül így ugrálni a sötétbe.~ Jó hallható volt, hogy látszólag élvez a sötétben futkosni, de így legalább volt időm valami védekező állást felvenni. ~Na most merről fog jönni, nem látjuk ő se lát, egek.~ Folyamatos helyzet jelentést adott magáról a sötétbe, nagyon vicces volt szerinte, pedig nem igazán volt mókás a dolog. Vártam a sötétben, hogy támadjon végre, majd kis idő után már csöndben volt, befogta végre a száját, majd jött is a támadás alulról, na nem vártam, hogy pont becsúszik alám azt meg főleg nem, hogy egyszerre mind két kést belém vájja, emiatt azért áldom a SAO-t, hogy nincs fájdalom érzet ez biztos írtóra fájt volna. ~Na meg lett az első ütése, most biztos nagyon boldog, bár nem adom könnyen magam sikerült felhúznia kicsit, így megnehezítem a dolgát.~ Épp hogy látok valami pacát belőle, mindenesetre megcélzom az irány és támadok egyet. A cselekmény a következő lesz, megindulok Itachi felé, majd teszek egy kör körülötte, aztán indítok egy támadást 45 fokos szögben balról, majd akár összejön a sebzés akár nem a mozdulatsor befejeztével egyből elhátrálok tőle és megpróbálok egy idézést, hogy kicsit egyszerűbb legyen figyelnem Vandokra is, ha nem sikerül az idézés akkor igyekszem minél hamarabb visszajutni az idomár mellé.

//Ha betalál a támadás akkor Itachi 11 sebzést szenved el, ha sikerül megidézni a Bestiát nem csinál semmit a megjelenésen kívül. Guruljatok kockák! 1. kocka sebzés 2.kocka idézés//

Hp: 64/80 (zöld)
Páncél: 0

Spec.képesség:
1. képesség

Bestiaszellem idézése:
Megidéz egy Bestiát, melyet kedve szerint irányít a harcokban, az idézést bármeddig képes fenntartani. Maga a megidézett lény nem szenved el sérülést a támadások során, így pajzsként is használható egyes támadások kivédésére, de amint az idéző és a támadás közé áll megszűnik az idézés ( ez esetben a lehűlési idő annyi ahány körben aktív volt az idézés, ha előtte nem volt megidézve akkor 3 kör a lehűlési idő). Támadásra képtelen maga a Bestia mivel szellem alakja van, így nem tud fizikai sebzést okozni és neki se lehet sérülést okozni, viszont üvöltése erős hanghullámokat gerjeszt ami megzavarja az ellenfél koordinációs képességét /ez esetben a fel az le, a bal pedig  jobb lesz és fordítva/. (Ennek időtartama 1 kör, lehűlési ideje pedig 4 kör)

Megj.:
A hang hullámok elől nem lehet elbújni vagy kivédeni még akkor sem, ha befogod a füled, hisz akkor is érzékeled a hanghullámok állttal keltett rezgéseket és ezt követően nehezebb támadni és védekezni, hisz 1 kör alatt nem lehet az ilyet megszokni, hogy minden fordítva működik.


A hozzászólást Licht összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 15 2014, 23:04-kor.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 14 2014, 16:07

The member 'Licht' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 4766610511_dda12706fc_s Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Vandok on Szer. Jan. 15 2014, 20:04

Az első harcom, hát én most Lichtel vagyok mert nem túl sokra mennék egymagamban. Licht pedig egyfolytában figyel mint ha egy csecsemőre kéne vigyáznia. Aggasztó a tekintete, na és arról ne is beszéljünk, hogy még be is durcázott amikor Itachi rászólt. Velem van a probléma, rám kell babusgatni? Itachival szembeli oldalról 30 fokkal balra álltam a rókám a másik irányból ugyan ennyire. Hegyjáró kezdet 4-et sebzett ezért is jó, hogy nem vagyok egyedül. A petem olyan gyors volt, hogy mire kettőt pislogtam már Itachi háta mögött állt és ráugrott. Ámuldozva néztem Hegyjáróra, Lichtre és Itachira. ~ Legközelebb én sebzek ~ Várom a kockadobást, na de nem az a fő én még mondjuk nem értek ehhez.~ Azért jó volna ha nyernék ~ A meccsen kívül, az a srác meg annyira nézett, hogy a kis vörösömmel beszélgettem. Megérti amit mondok. Nem tehetek róla, hogy intelligens Hegyjáró! Okos és ügyes fiú le se lehetne tagadni hisz, kiskorától nevelem és vigyázok rá. Nagyba készülnek a küzdelemre én? A rókámat simogatom. És? Rossz hatással úgy látom nem lett rá. Semmi pénzért nem tenném meg, hogy ne beszéljek vele. Ezzel tanítom és képezem, nálam ennyi a képzés és kész. A kis vöröském szegénynek nincs ebbe beleszólása. Támad, engedelmeskedik és fegyelmezett, mit kell nézni nem értem. Ő nálunk a vezér bár meg nem mondom miért elég fura fazon. Sötét cucc, süsü ami mögül nem látszik ki az arca. Licht végül is jó arc meg úgy ismerem is. ~ De csak azt tudom magamnak mondani és a RÓKÁMNAK, hogy ne(m) bízzon(bízom) meg bennük.! ~
Vandok
Vandok
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2014. Jan. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi50/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 15 2014, 20:04

The member 'Vandok' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Itachi Saton on Szer. Jan. 15 2014, 20:34

Szupeer kicsit megsebeztem és máris előhívja a bestiáját. Vicces kis lány, egy kis vágás és máris előhívja a bestiáját, pedig én direkt nem használtam a madárkéseket de mind egy is féljen csak tőlem. ~Azért nem kaphatok ki ilyen könnyen valamit kell kitalálni~ Azt hiszi, hogy ugyan olyan messze látunk, hogy amit én látok azt ő is, de ez nem így van nem véletlenül vagyok én árnyharcos. Futni kezdtem látótávolságon kívül majd megálltam és kiabáltam.
-Keressetek csak majd szólj ha meguntad és van kedved harcolni is és eltünteted azt az ocsmányságot amit megidéztél!
Majd tovább futottam és elrejtőztem majd figyeltem csendben. Elővettem egy kis vizet és iszogattam sőt még egy szendvicset is megettem amíg várakoztam. ~Hihetetlen, ennek a harcnak semmi értelme sincs tök unalmas, hogy nem is harcolunk de mind egy én ráérek~ Unalomból és biztonságból és taktikázás céljából is megidéztem a 10 hollót és hagytam őket repülni fent nagyon magason egyet pedig eleresztettem megfigyelőnek ha felém tartanának akkor szóljon és én arréb megyek, egyet pedig elrejtettem nem messze tőlem, hogy ha esetleg bajban lennék támadásra kész legyen elvégre Licht szörnye vagy ufo-ja sem végtelen egyszer az is eltűnik viszont akkor én következek. A csillagokat néztem és eléggé elbóbiskoltam és elvesztem a csillagokban, teljesen elfelejtettem, hogy hol is vagyok. Eltelt pár tized óra és akkor viszont visszatértem a való életbe. Szétnéztem és láttam, hogy felém tart a megfigyelő hollóm. Amikor ideért, megsúgta nekem, hogy erre tartanak Licht-ék.
-Kösz szépen -súgtam a madaramnak majd vissza is ment megfigyelni. Én elindultam gyorsan más irányba és ott is letelepedtem és eszegettem próbáltam gyűjteni energiát, hogy ha esetleg tényleg nem találnának meg és eltűnne az az ufo akkor tudjak támadni és én friss legyek mikor ők már belefáradtak a keresésbe.


Licht sebzett 11-2=9 Vandok sebzett 4
Összesen 13 sebzés 45-13 =
32hp 71% zöld

_________________
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Licht on Szer. Jan. 15 2014, 23:27

Sikerül megidéznem a Bestiát, bár valami nem stimmel vele, a hatalmas szörnyeteg helyett egy kicsi és aranyos lény jelent meg, nem tudtam hova tenni a dolgot, hisz egy kölyök oroszlán méretű kis lény jelent meg mellettem. A Bestia eredetileg egy oroszlán kígyó farokkal, hatalmas denevér szárnyakhoz hasonlító szárnyakkal és a füle tövéből induló szarvai vannak, ez a leírás illet erre a pöttömre is, de igen pöttöm volt és inkább volt egy aranyos kiscica mint egy fertelmes bestia. ~ Hát ez mos?! Valami lenne a rendszerrel vagy mi? ~ Itachi is eltűnt a láthatárról ismét, és nem figyeltem fel különösebb mozgolódásra, így gyorsan megnézem a játékos menübe a képességem ott viszont minden rendben volt. ~ Hmmm….Akkor ezek szerint csak kinézetével van baj semmi mással a többi funkció teljesen működő képes, de mi lehet itt a baj akkor, mi romolhatott el?!~ Ismételten megnéztem a mellettem lévő Bestiát, de még mindig egy pöttöm kiscica volt, de ezen kívül semmi komolyabb változást nem észleltem rajta. ~Nos, a funkciók ugyanúgy működnek, így nagy probléma nem lehet, majd helyre jön magától előbb-utóbb.~ Közben Itachi kiabált valamit, bár nem nagyon foglalkoztam vele, megint csak a sötétben bújócskázik. Nyitottam egy map-ot és mivel rajta van a barát listámon be tudtam lőni helyzetét, de túlságosan is ledöbbentem a Bestia miatt és, ahogy legutóbb láttam az életcsíkját, ha most sikeresen tudnám támadni akkor vége lenne a meccsnek is, de még húzni akartam kicsit, így nem támadok, inkább kiabált én is egyet a sötétben, ha már így kommunikálunk.
-És most mindenki óvakodjon a cuki kis Bestiámtól! Itachi tévedésben élsz egyáltalán nem ocsmány, hanem aranyos! Ne bántsd az én kis cukorfalatom!
Majd oda mentem Vandokhoz, hogy legalább őt lássam, ha már azt a kerge marhát nem lehet látni.

//Na ördögöt kijátszva, leírást adtam róla amennyire csak tudtam. Rolling Eyes  Amint írtam most nem támadok.//
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) Vo36oi10/500Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Itachi vs Licht & Vandok (Edzőmeccs)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.