Fujiwara Kazuma

Go down

default Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Szer. Szept. 26 2012, 20:16

Név: Fujiwara Kazuma
Nem: Férfi
Kaszt: Árnyharcos
Kor: 20 (a játék kezdetén 18)

Szint: 24
Exp: 2227/2300
Arany: 2274

Kinézet: 176 cm magas vékony testalkatú férfi. A fekete hajjal keretezett, jellegtelen, szürke arcába csak zöld szeme visz valami színt.

Jellem: Sokkal zárkózottabb lett, mint korábban és a bizalmába férkőzni már szinte lehetetlen vállalkozás. Paranoiássá vált és minden helyzetre készít ”b” tervet hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket és ezért talán gyorsan is, tud alkalmazkodni a változó helyzetekhez. Magabiztosabb és határozottabb lett és a céljaiért, ha kell már ölni is képes. Ugyanakkor belátja, hogy egyedül nem érheti el a céljait ezért képes együttműködni másokkal, amíg azt szükségesnek érzi.
Egyéb információk
Zene:

30 Seconds To Mars - Edge of the Earth

You know enough to know the way
Six billion people just one name (I found)
I found tomorrow in today
Apocalyptic and insane, my dreams will never change
You wanna be the one in control
You wanna be the one who's alive
You wanna be the one who gets old
It's not a matter of luck, it's just a matter of time

Stand out on the edge of the earth

[Chorus:]
Stand out on the edge of the earth
Dive into the center of fate
Walk right in the sight of a gun
Look into the new future's face

I know you know enough to say
I know you know enough to play a game

You wanna be the one in control
You wanna be the one who's alive
You wanna be the one who gets old
It's not a matter of luck, it's just a matter of time

[Chorus x3]

(Stand out on the edge of the earth)
Stand out on the edge of the earth
Stand out on the edge of the earth
(Look into the new future's face)

[Chorus]

Képességek:
1. Árnyrobbanás:
Ha életereje a 65%-ára vagy az alá esik vissza, akkor használhatja ezt a képességet. Lökéshullám kíséretében árnyék tör elő a testéből, és ködszerűen terül szét 8 méteres körben a közelben állókat teljesen elvakítva, (Kazuma így is tökéletesen lát) viszont az árnyék 1 kör után eltűnik. A lökéshullám fellökheti a gyengébb mobokat és játékosokat de, Kazumára nincs hatással. Hátránya hogy a képesség barátra és ellenségre is hatással van. A látás jártassággal rendelkezőket nem vakítja el teljesen de (a jártasság szintjétől függetlenül) körülbelül 1-1,5 méterre csökkenti a látótávolságukat.
Amellett hogy elvakítja az ellenfele(ke)t mindenki, aki az árnyékba kerül, megmérgeződik és a gyorsasága az eredeti érték háromnegyedére esik vissza 3 körig.
2. Árnyjáték:
Kazuma képes a saját árnyékát kedve szerint formálni. Sőt az árnyék még akár a kétdimenziós térből is kiléphet, és kézzelfoghatóvá válik de, ha megtámadják a fegyver egyszerűen, átsiklik rajta és az árnyék szétfoszlik. Kazuma ehhez a saját árnyékát használja fel ezért ilyenkor részben vagy teljesen, eltűnik az árnyéka. Más szóval az árnyékát átalakíthatja és el is, szakíthatja magától.
A létrehozott ”szilárd” árnyékot úgy is megformázhatja, hogy ha nem elég erős az ellenfél, akkor akár több csapást is kibírjon. Ilyenkor a létrehozott árnyéknak saját életereje lesz és a csapások sem jutnak át rajta egyszerűen. Ebben az állapotban már nem lehet megváltoztatni az árnyék formáját, és ha elpusztul, akkor a harc végéig teljesen használhatatlanná válik a második képesség. Az árnyék életereje egyenlő Kazuma maximális életerejének a negyedével.
Például: Ha Kazuma létrehozza néhány fűszál árnyékát, ami körülbelül akkora, mint az egyik ujja akkor, azaz ujja, amiből a fűszálak árnyékát megcsinálta nem vet árnyékot, vagy ha akkora árnyékot akar létrehozni amekkora ő maga, akkor ehhez az egész árnyékát fel kell használnia.
3. Árny:
Kazuma még magasabb szintre fejlesztette a képességeit, így már eggyé tud válni a saját maga által létrehozott árnyékkal. Ennek két formája lehet:
1. Egyszerű kézzelfogható árnyékká változik, és az alakját úgy formálhatja, ahogy szeretné. Ezt bármikor aktiválhatja, viszont ilyenkor sebezhetővé válik, és ő nem tud támadni. Ha ebben a formájában megsebzik, akkor a maximális életének 50%-át veszti el, lefelé kerekítve és visszakapja az igazi alakját (minimum 1 élete mindig marad, és páncélt nem veszíthet).
2. Az alakja elmosódik, és füstszerűvé válik. Ebben a formában a fizikai támadások egyszerűen átsiklanak rajta és képtelenek megsebezni, viszont ő sem tud másokat sebezni. Támadások elkerülésében hasznos képesség de akár egy kulcslyukon is át tud jutni ebben a formájában. A képességnek ezt az állapotát maximum 1 körig tudja fenntartani és utána 5 kört kell várnia, mielőtt a képesség bármelyik részét újra használhatná.
Az 1. és a 2. képesség kombinációi:
Ha Kazuma az első képességével együtt használja akkor az első képességével létrehozott árnyékot is, ugyanúgy alakíthatja, mint a saját árnyékát. Ennek háromféle megjelenése lehet.
Az első esetben ez az árnyék megőrzi az eredeti tulajdonságait azzal a különbséggel, hogy nem kell egy körben szétterülnie, hanem bármilyen formát felvehet az árnyék.
A másodikban pedig szilárd formát vesz fel és a második képesség tulajdonságaival, bír. Továbbá elveszíti az első képességből származó mérgezés képességét. Viszont akármilyen formában alkalmazza együtt a két képességet egy kör után az, így létrehozott árnyék szétfoszlik az első képességnek megfelelően.
A harmadikban megint csak szilárd formát vesz fel, viszont több körig is megmaradhat, mivel saját életereje lesz, ami egyenlő Kazuma maximális életerejének felével. Továbbá elveszíti az első képességből származó mérgezés képességét. Ha elpusztul akkor már se, az első se a második képességét nem tudja használni a harc végéig.
Az 1. és a 3. képesség kombinációi:
A képesség használható Kazuma első képességével együtt is. Ebben az esetben eggyé válik az első képességével létrehozott árnyékkal és nem csak irányítani tudja, de az árnyékfelhőn belül bárhol meg tud jelenni és így támadásnál egyel kisebbet kell dobnia ezt bármennyiszer megteheti míg az első képessége aktív de aztán ismét 5 kört kell várnia ha használni akarja a képességet.

Felszerelés:

Felszerelt:
Parazita - árnyharcos spec. (+17 erő +9 gyorasaság) Kép (átváltozott formában)
Spoiler:
Szint: 9
Exp: 0/150
A parazita a használója bal kezére nő és lassan megemészti a használó kezét, így átvéve annak helyét. A parazita sebzése nem éles vágásokból áll, csupán nincs olyan mob vagy játékos, a használóján kívül, ami/aki el tudja viselni érintését, tehát érintkezéssel sebez. A használó úgy tudja irányítani a parazitát, mint a karját (és az alakja is lemásolja a használó karjának alakját), azonban, ha a használó dühössé válik, a parazita magától nekitámad mindenkinek, akit el tud érni és addig nem engedi el, amíg a használó le nem nyugszik. Ha a használója leszereli a parazitát, nem fog tudni újra két kést használni, hiszen a bal karja nem fog vissza nőni.
A parazitának felszereléseket kell etetni. Az elenni kívánt felszerelést meg kell fogni a parazita kézben, majd hagyni, hogy az megegye. Minden sima felszerelés után egy, minden ritka felszerelés után öt expet kap. (A bejelentőben kell jelezni, a megevett felszerelés örökre eltűnik.) Egy játékos megölése esetén (ha az ölés megtörténtnek számít) 5 szintenként maximum egyszer azonnal szintet lép.
Villám Rúna (felszerelt, +4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
Farkas Álarc (felszerelt, +5 fegyverkezelés + 4 kitartás, a környező farkas mobok az oldaladra állnak)
"Az álarc reprezentálja a falkavezér arcát, így viselőjét a farkasok egy vezetőnek látják."
Bunmei Embléma (felszerelt, +7 erő, ha erőd kevesebb, mint az ellenfeled ereje, akkor +3 erő)
"Egy vörös négyzet van a gyűrűbe vájva, alatta a következővel: Erő, erő, erő és erő."
Birkózó Páncél (felszerelt, +4 erő +20 páncél)
Nyúlcipő (felszerelt, +10 gyorsaság +2 kitartás)
Fémgyűrű (felszerelt, +5 erő +2 kitartás)
Királyi Nagy Köpeny (felszerelt, +10 kitartás +20 páncél)

inventory:
Maszk ( - )
Bőr Cipő (+2 gyorsaság)
Vas Kard (+2 erő)

Rubin Köpeny (+4 erő +3 speciális képesség)
Láncruha (+7 páncél)
2x Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés)
Kidolgozott Bőrruha (+8 páncél)
Ügyesség Rúna (+7 fegyverkezelés)
Hősi Köpeny (+8 páncél +2 kitartás)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
Pókháló Pajzs (+3 páncél +1 erő)
Görbe bot (irányítás +4)

Parazita-hami:
Bőrcipő (+2 gyorsaság)
2x Kezdő Állatidomár Kés ( - )
Életlen *Fegyver* (+2 erő -1 fegyverkezelés)
Körpajzs (+3 páncél)
Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+2 erő)
2x Kezdő Ruha (+2 páncél)
2x Bőr Sisak (+2 páncél)
8x Szalmakalap (+1 páncél)
Kezdő Íj (+1 fegyverkezelés)
Kezdő *Fegyver* (+1 erő)
Életlen *Fegyver* (+2 erő -1 fegyverkezelés)
1x Éles *Fegyver* (+2 erő)
1x Könnyű Kard (+1 erő +1 gyorsaság)
Használt Cipő (+1 gyorsaság)
Birkózó Gyűrű (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
[T3], vagy [T4] Csillag Kristály (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör  és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan.)(elhasználva)
1x Gyenge Lökés Kristály (Aktiválásakor gyengéden meglöki ellenfeled, a lökés nem tudja hátralökni, csak zavarni.)
1x Gyenge Kinézet Kristály (aktiválása után egy körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más)
1x Hullám Kristály (A földnek kell vágni és a három legközelebbi mobot vagy játékost (beleértve téged és társakat is, így megéri messze dobni) meglöki, a lökés csak annyira erős, hogy a figyelmetlen célpontok elessenek.)
2x Magasugrás Kristály (aktiválása után a használó egy ugrás erejéig kétszer olyan magasra ugorhat)(1 elhasználva)
2x Fotó Kristály (A kristállyal fényképet lehet készíteni, amit egy régimódi fényképezőgép módjára kilök magából, ezután összetörik.)
2x Hangrögzítő Kristály (rögzíti és visszajátssza a vele felvett hangokat)
1x Gyors Futás Kristály (aktiválása után a használója egy körig akármilyen felületen sétálhat és gyorsasága megnő 4-el)
1x Mini Potion (+5 hp)(1 elhasználva)
4x Kis Potion (+20 hp) (2 elhasználva)
1x Nagy Potion (+40 hp)
1x Páncélbőr Potion (Ha az elkövetkezendő 3 kiskörben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés, sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne.)
2x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)
1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)(elhasználva)
1x Gyenge Altató Méreg (aki a mérget kapta 3 kör múlva elalszik egy körre, maximum 1 találatig marad a pengén, bossok ellen nem használható)
1x Röhögőgörcs méreg (megállíthatatlan nevetés, két körig, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható) (1 elhasználva)
6x Gyenge Paralízis Méreg (egy körig megbénítja az ellenfelet, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható) (2 elhasználva)
5x Gyenge Lassító Méreg (-2 gyorsaság, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)
6x Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)
3x Gyenge Fárasztó Méreg (-2 kitartás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)
3x Gyenge Kábító Méreg (-2 fegyverkezelés minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható)
3x Gyenge Speciális Méreg (2 körig megakadályozza a speciális képesség működését, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható) (1 elhasználva)

Ércek: növények:
T1
1x Holdkő
3x Halvány Rubin
5x Vasérc

T2
2x Fémkő
2x Drágakő
1x Acél

T3
2x Halvány Holdkő
1x Jeti Bőr
3x Topáz

Növények:
T1
-

T2
5x Vastag Tövisgyökér
3x Faeno Ág
1x Vörös Gomba
2x Nihil Levél
7x Óriás Pitypang

T3
1x Eknier Levél
2x Ezüst Százszorszép
1x Gigantikus Pitypang


3x Szóló Zseton
2x Egy általad választott küldetés befejezésekor 20%-al több expet kapsz. (A mesélőnek jelezni kell!)
1x Egy általad választott küldetés befejezésekor 20%-al több expet és aranyat kapsz. (A mesélőnek jelezni kell!)


Küldetések, Bossok, Eventek:
Egy érdekes próbálkozás :
Egy érdekes próbálkozás ( + 35 exp + 100 arany)
Karácsonyi event:
Karácsonyi event ( + 50 exp + 150 arany)
Legendák nyomában 1. rész:
Legendák nyomában 1. rész ( + 40 exp + 95 arany + 1x Mini Potion (+5hp))
Édes álmok:
Édes álmok ( + 40 exp + 45 arany + 2x Gyenge Paralízis Méreg (egy körig megbénítja az ellenfelet) + 16 Vörös Pitypang + 1 Kristálylevél)
4. boss:
4. boss ( + 10 exp + 1 szabadon elosztható pont)
5. boss:
5. boss ( + 10 exp + 1 szabadon elosztható pont)
Tánc az Ördöggel:
Tánc az Ördöggel ( + 48 exp + 60 arany + 1 Rubint + 1 Bronzérc + 3 Sida Kő + 3 Holdkő + 2 Vörös Pitypang + 1 Örökké Lángoló Tulipán + 4 Tövisgyökér + 1 Kristálylevél + 3 Faeno Levél + 3 Kis Tövisgyökér)
A semmi event:
A semmi event ( + 350 arany)
OFF event:
OFF event ( + 20 exp + 310 arany)
6. boss:
6. boss ( + 10 exp + 1 szabadon elosztható pont + 20 arany)
A kovács kívánsága:
A kovács kívánsága ( + 90 exp + 100 arany + 9 Bronzérc + 3 Sida Kő + 5 Halvány Rubin + 3 Vasérc + 7 Kis Tövisgyökér + 5 Faeno Levél + 5 Barna Gomba + 2 Tövisgyökér + 1 Vörös Pitypang)
Legenda - Prológus:
Legenda - Prológus: A Hasfelmetsző Éjszakája ( + 60 exp + 70 arany + 4 Bronzérc + 4 Munkálatlan Bőr + 5 Sida Kő + 4 Halvány Rubin + 3 Vasérc + 6 Kis Tövisgyökér + 5 Faeno Levél + 3 Barna Gomba + 4 Tövisgyökér + 2 Vörös Pitypang)
7. boss:
7. boss ( - 1 Pánik Burok)
Második Próbálkozás:
Második Próbálkozás ( + 80 exp + 90 arany + 6 Bronzérc + 1 Holdkő + 2 Munkálatlan Bőr + 3 Sida Kő + 3 Halvány Rubin + 2 Vasérc + 5 Kis Tövisgyökér + 5 Faeno Levél + 7 Barna Gomba + 1 Tövisgyökér + 2 Vörös Pitypang)
8. boss:
8. boss ( + 10 exp + 1 szabadon elosztható pont) 
Cupido Kastélya:
Cupido Kastélya ( + 45 exp + 60 arany)
Deadland:
Deadland ( + 36 exp + 50 arany + 6 Bronzérc + 2 Munkálatlan Bőr + 6 Sida Kő + 4 Halvány Rubin + 2 Vasérc + 5 Kis Tövisgyökér + 4 Faeno Levél + 5 Barna Gomba + 3 Tövisgyökér + 3 Vörös Pitypang)
11. boss:
11. boss ( + 20 exp + 1 szabadon elosztható pont) 
A Blackriver kúria rejtelmei:
Link
260 exp
130 + 26 = + 156 arany
1x Alkony Maszk (+2 kitartás, +5 fegyverkezelés, +8 páncél)

Ércek:
7x Bronzérc
5x Munkálatlan Bőr
2x Sida Kő
3x Halvány Rubin
3x Vasérc

Növények:
6x Kis Tövisgyökér
3x Faeno Levél
3x Barna Gomba
3x Tövisgyökér
5x Vörös Pitypang
10. miniboss:
Link
10 exp
1 elosztható pont
12. boss:
Link
20 exp
1 elosztható pont
Karácsonyi event:
Link
[T3], vagy [T4] Csillag Kristály (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör  és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan.)
[Miniboss] Chocobo Faló:
Link
35 exp
1x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)
13. boss:
Link
Farkas Álarc (+5 fegyverkezelés + 4 kitartás, a környező farkas mobok az oldaladra állnak)
"Az álarc reprezentálja a falkavezér arcát, így viselőjét a farkasok egy vezetőnek látják."
20 exp
1 elosztható pont
Az éhezők viadala:
Link
85 exp
100 arany
Pokol játék:
Link
55 exp
70 arany
14. boss:
Link
20 exp
1 elosztható pont
Bunmei Legenda:
Link
125 exp
150 arany
1x Bunmei Embléma (+7 erő, ha erőd kevesebb, mint az ellenfeled ereje, akkor +3 erő)
"Egy vörös négyzet van a gyűrűbe vájva, alatta a következővel: Erő, erő, erő és erő."

Ércek:
1x Holdkő
3x Bronzérc
5x Munkálatlan Bőr
1x Sida Kő
3x Halvány Rubin
4x Vasérc

Növények:
1x Örökké Lángoló Tulipán
5x Kis Tövisgyökér
3x Faeno Levél
3x Barna Gomba
2x Tövisgyökér
3x Vörös Pitypang
15. boss:
Link
- 1 Pánik Burok
Mr. Abraham:
Link
83 exp
93 arany

Ércek:
6x Fémkő
4x Vastag Bőr
5x Drágakő
3x Tömény Rubin
2x Acél

Növények:
7x Vastag Tövisgyökér
2x Faeno Ág
3x Vörös Gomba
3x Nihil Levél
5x Óriás Pitypang
All-Star:
Link
30 exp
30 arany
[Event] Vidámpark!:
Link
100 arany
[Event] Húsvéti akció:
Link
Akrobatika 3. szint
- 1 Magasugrás Kristály
[Küldetés] A titkos törzs:
Link
127 exp
148 arany
[Event] Sajtótájékoztató:
Link
300 arany

Túlélő Csarnok, Kazamaták:
TCS:
Link
20 exp
Villámló Barlang:
Link
60 exp
210 arany

Küzdőterek:
Kusumi Ayani vs Fujiwara Kazuma ( + 10 exp + 20 arany)
Neuro Hoshide vs Fujiwara Kazuma ( + 15 exp + 30 arany)
Bornis vs Fujiwara Kazuma ( + 15 exp + 45 arany)
Kazuma vs Alex ( + 15 exp + 40 arany)
Szophie Iryana vs Fujiwara Kazuma ( + 30 exp + 80 arany)
Kusumi Ayani vs Kazuma 2 ( + 35 exp + 90 arany)
Kazuma vs Kota ( + 40 exp + 80 arany)
Nova ( + 35 exp + 160 arany)
Parazita vs. Metamorph ( + 60 exp + 160 arany)
Anatole és Kazuma (Egy barátságos küzdelem >.>) ( + 60 exp + 130 arany)
Kazuma vs Aiko ( + 15 exp + 40 arany)
Szophie vs. Zuzu ( + 60 exp + 160 arany)
Kazuma vs Ayani 4. forduló ( + 40 exp + 80 arany)
Hinari vs Chiaki ( + 68 exp + 189 arany)

Játékok:
Szophie ( Szakadt Köpeny (+1 kitartás) )
Aiko ( Használt Cipő (+1 gyorsaság) )
JL ismi ( Gyenge Lökés Kristály)
Cear ( Bőr Cipő)

Egyéb:
karakter leadása (Aetheris) ( + 40 exp + 840 arany 1x Kezdő Rövid Kard (felszerelt, +1 erő), 1x Kezdő Pajzs (felszerelt, +2 páncél), 1x Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél), 1x Mini Potion (+5hp))

Ajándékok:
Fogadás teljesítése ( + 25 arany)
Fogadás teljesítése ( + 50 arany)
Fogadás teljesítése ( + 50 arany)
Fogadás teljesítése ( + 50 arany)
Fogadás teljesítése ( + 25 arany)
1000 hsz ( + 15 exp)
2000 hsz ( + 20 exp)
3-4000 hsz ( + 50 exp)
Kvíz ( + 20 exp)
Legendás arany ( + 1000 arany)
Szóló Játékosok Menedéke ( + 2 Fémkő, + 1 Drágakő, + 2 Tömény Rubin, + 1 Acél, + 1 Vörös Gomba, + 1 Nihil Levél, + 2 Óriás Pitypang)
Szóló Játékosok Menedéke ( + 2 Fémkő, + 1 Vastag Bőr, + 1 Vastag Tövisgyökér, + 1 Nihil Levél)
Askr (Kezdő idomár kés, Kezdő ruha, Bőr cipő, Láncruha)
Chancery (Kezdő Kés)
Szóló Játékosok Menedéke ( + 2 Fémkő, + 1 Drágakő, + 1 Vastag Tövisgyökér, + 1 Nihil Levél)
The Gullwings vége ( + 895 arany)
Szóló Játékosok Menedéke (Acélkarom (+8 erő +2 kitartás))
Kvíz 2 ( + 20 exp)
Szóló Játékosok Menedéke (Holdsugár Diadém (+5 speciális képesség +2 fegyverkezelés +10 páncél))
Szóló Játékosok Menedéke (Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés))
Crazy Cemetery vége (Míves *Fegyver* (+3 fegyverkezelés +1 erő))
Szóló Játékosok Menedéke (Fémpáncél (+20 páncél))
Joey ( + 1 Kezdő Ruha (+2 páncél))
Enheriel ( + 1 Kezdő Állatidomár Kés (-))
Szóló Játékosok Menedéke (+ 2 Vastag Bőr, + 1 Drágakő, + 1 Tömény Rubin, + 3 Acél, + 1 Faeno Ág, + 2 Óriás Pitypang )
Aiko ( + 1487 arany, + 1 Láncruha, + 1 Vas Kard, + 1 Ősi Pók Emblémás Íj, + 1 Kis Potion, + 1 Szalmakalap, + 1 Trükkös köpeny, + 2 Bronz gyűrű, + 1 Mokaszin, + 2 kezdő kés, + 1 Kezdő Ruha, + 1 Gyors Futás Kristály, + 1 Mini Potion, + 1 Árnyszúró Bicska, + 1 Hősi Köpeny, + 1 Aranygyűrű, + 8 Vasérc, + 1 Holdkő)
Szóló Játékosok Menedéke ( + 2 Fémkő, + 2 Drágakő, + 1 Acél, + 4 Vastag Tövisgyökér, + 1 Nihil Levél)
Szóló Játékosok Menedéke ( + 1 Ügyesség Rúna)
Szóló Játékosok Menedéke ( + 2 Halvány Holdkő, + 1 Jeti Bőr, + 3 Topáz, + 1 Eknier Levél, + 2 Ezüst Százszorszép, + 1 Gigantikus Pitypang)
Szóló Játékosok Menedéke ( + 1 Királyi Nagy Köpeny)

Pénzügy:
2012. Sep. 26. -> 2013. Sep. 26. (Σ4 arany):

Előtörténet ( + 70 arany)
Bőr Cipő megvásárlása ( - 56 arany)
Egy érdekes próbálkozás ( + 100 arany)
Éjjeli látás ( - 100 arany)
Szakadt köpeny megvásárlása ( - 20 arany)
2x Éles kés megvásárlása ( - 80 arany)
Béna Adrenalin Potion megvásárlása ( - 25 arany)
Karácsonyi event ( + 150 arany)
Gyűjtők szerencsesütijének megvásárlása ( - 160 arany)
Legendák nyomában 1. rész ( + 95 arany)
2x Röhögőgörcs méreg megvásárlása ( - 40 arany)
Akrobatika ( - 100 arany)
2x Kezdő Kés beolvasztása ( + 10 arany)
Növénylátás megvásárlása ( - 100 arany)
2x Gyenge Lassító Méreg megvásárlása ( - 50 arany)
Édes álmok ( + 45 arany)
Kristálylevél eladása ( + 20 arany)
16x Vörös Pitypang eladása ( + 145 arany + 1 Kis Potion (+20 hp))
Érclátás megvásárlása ( - 100 arany)
2x Mini Potion eladása ( + 60 arany)
Sida kő megvásárlása ( - 15 arany)
Lopakodás megvásárlása ( - 100 arany)
Árnyszúró Bicska megvásárlása ( - 110 arany)
Tánc az Ördöggel ( + 60 arany)
Pánik Burok megvásárlása ( - 200 arany)
1x Rubint, 1x Bronzérc, 3x Sida Kő, 3x Holdkő eladása ( + 120 arany Életlen *Fegyver* (+2 erő -1 fegyverkezelés))
Hallgatózás megvásárlása ( - 100 arany)
Sida kő eladása ( + 20 arany)
A semmi event ( + 350 arany)
2x Vörös Pitypang, 1x Örökké Lángoló Tulipán, 4x Tövisgyökér, 1x Kristálylevél, 3x Faeno Levél, 3x Kis Tövisgyökér eladása ( + 70 arany 1x Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, maximum 3 ütésig), 1x Gyenge Fárasztó Méreg (-2 kitartás, maximum 3 ütésig))
Neuro ( + 1200 arany)
Legendás süti megvásárlása ( - 2500 arany)
4x Természet gyűrű megvásárlása ( - 160 arany)
Yurihime (Kezdő Ruha (+2 páncél), Életlen *Fegyver* (+2 erő -1 fegyverkezelés))
Kezdő Kasza (+1 erő), Míves Kasza (+3 fegyverkezelés +1 erő) megvásárlása ( - 60 arany)
Kezdő Íj (+1 fegyverkezelés), Kezdő Ruha (+2 páncél) megvásárlása ( - 10 arany)
OFF event ( + 310 arany)
2x Kezdő Ruha (+ 2 páncél), 2x Bőr Sisak (+2 páncél), 1x Körpajzs (+3 páncél), 1x Bronzgyűrű (+1 erő), 1x Szakadt Köpeny (+1 kitartás), 1x Használt Cipő (+1 gyorsaság), 2x Bronz Sisak (+4 páncél), 1x Természet Gyűrű (+1 élet), 1x Koboldgyűrű (+2 fegyverkezelés), 1x Szalmakalap (+1 páncél), 1x Könyű kard (+1 erő, +1 gyorsaság), 1x Kezdő kard(+1 erő) megvásárlása ( - 320 arany)
6. boss ( + 20 arany)
1x Kezdő Ruha (+2 Páncél), 1x Szalmakalap (+1 Páncél), 1x Bőr Sisak (+2 páncél), 1x Kör Pajzs (+3 páncél) megvásárlása ( - 50 arany)
A kovács kívánsága ( + 100 arany)
3x Fa Irányítópálca (+1 irányítás), 9x Életlen *Fegyver* (+2 erő -1 fegyverkezelés), 15x Éles *Fegyver* (+2 erő) megvásárlása ( - 130 arany)
Legenda - Prológus: A Hasfelmetsző Éjszakája ( + 70 arany)
Bronzgyűrű (+1 erő) megvásárlása ( - 15 arany)
4 Bronzérc, 4 Munkálatlan Bőr, 5 Sida Kő, 4 Halvány Rubin, 3 Vasérc eladása ( + 100 arany)
3x Éles *Fegyver* (+2 erő), 2x Életlen *Fegyver* (+2 erő -1 fegyverkezelés) megvásárlása ( - 150 arany)
Vaskard, 2x Kezdő kés megvásárlása ( - 45 arany)
5 Faeno Levél eladása ( + 8 Barna Gomba)
6 Kis Tövisgyökér, 11 Barna Gomba, 4 Tövisgyökér, 2 Vörös Pitypang eladása ( + 2x Gyenge Lassító Méreg + 2x Gyenge Paralízis Méreg)
Taidana ( + 1x Kezdő Ruha)
Ranmaru ( - 84 arany)
Nova ( + 160 arany)
Pánik Burok megvásárlása ( - 200 arany)
Gyenge Gyengítő Méreg megvásárlása ( - 20 arany)
2x Gyenge Kábító Méreg, 4x Gyenge Speciális Méreg, 1x Gyenge Lassító Méreg megvásárlása ( - 100 arany)
Parazita vs. Metamorph ( + 160 arany)
2x Kezdő Ruha, 1x Kezdő Kard, 1x Kezdő Állatidomár Kés megvásárlása ( - 25 arany)
Második Próbálkozás ( + 90 arany)
2x Aranygyűrű, 3x Szalmakalap megvásárlása ( - 80 arany, - 6x Bronzérc, - 3x Sida Kő)
1x Kis Potion, 4x Gyenge Gyengítő Méreg, 1x Gyenge Fárasztó Méreg megvásárlása ( - 5x Kis Tövisgyökér, - 5x Faeno Levél, - 7x Barna Gomba, - 1x Tövisgyökér, - 2x Vörös Pitypang)
1x Mokaszin megvásárlása ( - 1x Holdkő, - 2x Munkálatlan Bőr, - 3x Halvány Rubin)
Könnyű kard megvásárlása ( - 10 arany)
Kezdő rövid kard, Kezdő Pajzs, Kezdő Ruha, Szakadt köpeny, Könnyű kard megvásárlása ( - 55 arany)
2x Éles *fegyver* megvásárlása ( - 20 arany, - 2 vasérc)
Kezdő Ruha megvásárlása ( - 10 arany)
Kezdő állatidomár kés, Kezdő Ruha megvásárlása ( - 5 arany)
Kezdő rövid kard megvásárlása ( - 10 arany)
Életlen Katana, Kezdő Állatidomár Kés, Kezdő Íj megvásárlása ( - 30 arany)
Használt Cipő, Szakadt köpeny megvásárlása ( - 40 arany)
Kezdő *Fegyver* megvásárlása ( - 10 arany)
Nyúlcipő megvásárlása ( - 200 arany)
Kezdő Kard, Kezdő Ruha megvásárlása ( - 20 arany)
Cupido Kastélya event ( + 60 arany)
10x Könnyű Kard, 3x Körpajzs megvásárlása ( - 195 arany)
Kezdő Ruha megvásárlása ( - 6 arany)
Kezdő Ruha, Kezdő Íj, 2x Kezdő Kés megvásárlása ( - 40 arany)
Kezdő Állatidomár Kés, Kezdő Ruha megvásárlása ( - 20 arany)
Anatole és Kazuma (Egy barátságos küzdelem >.>) ( + 130 arany)
2x Kezdő Kés, Kezdő Ruha ( 0 arany)
Kazuma vs Aiko ( + 40 arany)
Deadland ( + 50 arany)
Nagy Potion megvásárlása ( - 50 arany, - 1 Vörös Gomba, - 1 Nihil Levél, - 2 Óriás Pitypang)
Rubin Köpeny megvásárlása ( - 50 arany, - 2 Fémkő, - 1 Drágakő, - 2 Tömény Rubin, - 1 Acél)
6 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 6 Sida Kő, 4 Halvány Rubin, 2 Vasérc eladása ( + 300 arany)
Acélkarom megvásárlása (- 250 arany, - 5 Kis Tövisgyökér, - 4 Faeno Levél, - 5 Barna Gomba, - 3 Tövisgyökér, - 3 Vörös Pitypang )
Árnyszúró Bicska, Hősi Köpeny eladása ( + 80 arany)
Fémgyűrű megvásárlása ( - 250 arany)
Aranygyűrű eladása ( + 40 arany)
2x Gyenge Paralízis Méreg, 1x Gyenge Kábító Méreg megvásárlása ( - 70 arany)

( + 40 arany, - 1 Vastag Bőr)
( - 20 arany, + 1 Kezdő Ruha, + 1 Kezdő Kasza)
( - 23 arany, + 1 Láncruha, + 2 Kezdő Kés)
( + 20 arany, - 1 Láncruha)
( - 20 arany)
Anatole ( Fémgyűrű, - 3 Fémkő, - 1 Drágakő, - 2 Vastag Tövisgyökér, - 2 Nihil Levél
Mirika ( + 40 arany, - 1 Fémkő)
Chancery ( - 6 Kis Tövisgyökér, + 3 Magasugrás Kristály, + 1 Barna Gomba)
Aoi Shizuka ( - 8 arany, - 3 Faeno Levél, - 4 Barna Gomba, - 3 Tövisgyökér, - 5 Vörös Pitypang, + 1 Kezdő Íj, + 1 Kezdő Ruha, + 1 Mini Potion, + 2 Kis Potion, + 1 Gyenge Paralízis Méreg, + 1 Vörös Bika Potion)
Anatole ( - 180 arany, + 1 Fémpáncél)
Aiko ( - 1 Bronz Vért)
Szophie vs. Zuzu ( + 160 arany)
Anatole ( - 120 arany)
Jun ( - 20 arany, + 2 Fotó Kristály, + 2 Hangrögzítő Kristály)
Ayani ( - 29 arany, + 9 Vas Kard, + 5 Életlen *Fegyver*)
Jun ( + 1 Kezdő fegyver, + 1 Kezdő Ruha)
Tachi ( + 400 arany, - 1 Alkony Maszk)
Akrobatika 2. szint ( - 1000 arany)
Az éhezők viadala ( + 100 arany)
Pokol játék ( + 70 arany)
Kazuma vs Ayani 4. forduló ( + 80 arany)
Michio ( - 1 Aranygyűrű, + 50 arany)
Szophie ( - 7 Bronzérc, - 5 Munkálatlan Bőr, - 2 Sida Kő, - 3 Halvány Rubin, - 3 Vasérc, + 8 Szalmakalap, + 5 Szakadt Köpeny, + 2 Természetgyűrű)
Kaszinó, január ( + 15 arany)
Judy ( - 1 Acélkarom (+8 erő +2 kitartás), + 600 arany)
Kaszinó, február ( + 5 arany)
Mirika ( - 1 Örökké Lángoló Tulipán, + 60 arany, + 1 Kezdő Ruha, + 1 Kezdő Pajzs, + 1 Kezdő Kard)
Licht ( - 20 arany, + 1 Éles *Fegyver*, + 2 Kezdő Ruha, + 1 Selyem Köpeny)
Fogd és vidd! ( - 191 arany, + 1 Gyenge Paralízis Méreg, + 1 Gyenge Fárasztó Méreg, + 38 Éles *Fegyver*, + 2 Kezdő Ruha)
Látás 2. szint ( - 1000 arany)
Yurihime ( - 100 arany, + 9 Könnyű Kard, + 3 Vaskard, + 2 Fa irányítópálca, + 1 Éles *fegyver*, + 1Kezdő kés, + 1 Szakadt Köpeny)
Anat ( - 1 Barna Gomba, - 2 Tövisgyökér, + 3 Nagy Körpajzs)
Atoru ( - 15 arany, + 3 Éles Kés)
Shizu ( - 2 Vörös Pitypang, - 1 Faeno Levél, + 1 Kis Potion)
Hinari ( - 150 arany, - 6 Fémkő, - 4 Vastag Bőr, - 5 Drágakő, - 3 Tömény Rubin, - 2 Acél, + Birkózó Páncél)
All-Star ( + 30 arany)
Desdemona ( - 5 Kis Tövisgyökér, - 2 Faeno Levél, - 2 Barna Gomba, - 1 Vörös Pitypang, Gyenge Kinézet Kristály, Hullám Kristály)
Nanami ( - 5 arany, + Kezdő Kard)
Kyuushiro ( + 500 arany, - Fémgyűrű, - Fémpáncél)
Vidámpark! ( + 100 arany)
Traumnis ( + 60 arany, - Láncruha)
Silver ( - 10 arany, Kezdő Kard)
Hinari ( - 300 arany, + 10 Könnyű Kard, + 1 Kezdő *Kopja/Rövid Kard/Buzogány*, + 10 Szalmakalap, + 1 Kezdő Ruha, + 2 Használt Cipő)
Chitose ( - 100 arany, + 10 Sida Kő)
Aidor ( - 6 arany, + 1 Használt Cipő)
Kaszinó, május ( + 115 arany)
Szophie, Kokoro ( - 11 Sida Kő, - 3 Bronzérc, - 5 Munkálatlan Bőr, - 1 Vasérc, + 11 Szalmakalap, + 3 Szakadt Köpeny, + 1 Vastalpú Bakancs, + 1 Pókháló Pajzs, + 1 Fa Irányítópálca, + 1 Éles *Fegyver*)
Cearso ( - 20 arany, + 1 Életlen *Fegyver*, + 1 Kezdő Ruha)
Yuichi ( - 10 arany, - 2 Vörös Gomba, - 2 Nihil Levél, + 1 Gyenge Altató Méreg)
Rey ( +80 arany, - 1 Holdkő, - 6 Vasérc)
Szophie ( - 1 Acélkarom)
Silver ( - 100 arany, - 2 Vastag Bőr, - 1 Drágakő, - 1 Tömény Rubin, - 3 Acél, +  Végzetes *fegyver*)
Mirika ( + 150 arany, - 1 Árnyszúró Bicska)
Ren ( - 500 arany, + 50 Éles *Fegyver*)
Asuka (  - 40 arany, + 3 Kezdő Ruha, + 1 Kezdő *Pallos*, + 1 Kezdő Állatidomár Kés, + 1 Kezdő Pajzs, + 1 Szalmakalap)
Katharina ( + 500 arany, + 1 Éles *Fegyver*, - 1 Fémpáncél, - 1 Holdsugár Diadém)
Cearso ( - 60 arany, + 2 Csigamintás Gyűrű, + 1 Kidolgozott Bőrruha, + 1 Mokaszin, + 1 Selyem Köpeny, + 1 Bőrruha)
A titkos törzs ( + 148 arany)
Malci ( - 11 arany + 1 Kezdő Ruha)
Katha ( - 50 arany)
Trouble ( - 20 arany, + 2  Kezdő Ruha, + 2 Kezdő Kés)
Ozi ( - 210 arany + 21 Egyedi Vaskard (+1 erő +1 spec))
Kaszinó, szeptember ( + 5 arany)
Kaszinó, október ( + 125 arany)
Kaszinó, február ( + 5 arany)
Atoru ( - 21 arany, - 6 Vastag Tövisgyökér, + 1 Páncélbőr Potion)
Sajtótájékoztató ( + 300 arany)
Miri ( - 100 arany, + 1 Kezdő Állatidomár Kés, + 1 Életlen Fegyver, + 1 Körpajzs, + 1 Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány*, + 1 Kezdő Ruha, + 1 Bőr Sisak, + 4 sida kő)
Atoru ( - 30 arany, + 1 Szalmakalap, + 1 Kezdő Ruha, + 1 Kezdő Íj)
Danieru ( - 20 arany, + 1 Kezdő *Fegyver*, + 1 Bronz Sisak)
Hinari ( - 70 arany, + 1 Életlen *Fegyver*, + 1 Kezdő állatidomár kés, + 1 Éles *fegyver*, + 1 Könnyű Kard, + 3 Sida Kő)
Bacchus ( - 130 arany, + 2 Kezdő Ruha, + 1 Könnyű Kard, + 1 Fa Irányítópálca, + 1 Éles *Fegyver*, + 3 Szalmakalap, + 1 Bőr Sisak, + 1 Használt Cipő, + 3 Bőrcipő)
Katha ( - 7 Sida Kő, + 7 Szalmakalap)
Szophie ( + 11 Bőr sisak, + 5 Aranygyűrű, + 1 Kezdő kard, + 1 Futópajzs, + 1 Pókháló Pajzs, + 1 Görbe bot, + 1 Birkózó Gyűrű)


A hozzászólást Kazuma összesen 35 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 18 2015, 11:26-kor.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fujiwara Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Szer. Jan. 14 2015, 18:01

Amit tudni érdemes...

Kazuma nevét bizony sokan hallhatták már, mégis az arcát állítólag még soha senki nem látta. Ez persze nem teljesen igaz. Sokan láthatták már, a szinte védjegyévé vált fekete ruha és maszk nélkül, viszont akik így ismerik, valószínűleg csak az álneveinek egyikét tudhatják. Csupán csak egy maréknyi játékosnak adatott meg, hogy mindkét arcát megmutassa (Jelenleg élő személyek, akik ismerik: Anatole Saito, Hinari, Szophie, Tachibana Makoto, Chiaki, Gregar, Kamori).
Azonban mitől is vált olyan ismertté valaki, akinek a nevéhez a legtöbben pusztán egy gyilkosságot tudnak fűzni?
Nos ebben valószínűleg az őt körüllengő megválaszolatlan kérdések is sokat segíthettek. Vészjósló megjelenése mellett bal karja is sok kérdőjelet takar. A legtöbben valószínűleg egyetérthetnek abban, hogy az átalakulása pusztán egy képesség azonban mégis találhatott benne pár furcsaságot az, aki személyesen is látta az árnyharcost. Azonban valódi kiléténél is kevesebben tudhatják csak, hogy Kazuma karja, egy legendás fegyver (Shukaku, Timidus, Hinari, Szophie, Chiaki). Nem egy vad történet kelt már szárnyra, a kilétét és gyilkosságait illetően. Persze ezek már inkább csak a hírhedté válása után kaptak szerepet.
Viszonylag kevesek által ismert tény, - hisz a fronton valószínűleg nem túl sokan dicsekednének vele. - de Kazuma tevékenyen részt vett több szint kitisztításában és elfoglalásában is. Ezek közül talán két igazán említésre méltó eset történt. Az ő nevéhez kötődik a 12. boss megtalálása majd a szintfőnök elleni támadás megszervezése, továbbá a 13. boss halála is, az ő nevéhez fűződik. A komolyabb ismertséget azonban mégsem ezek hozták meg neki. A nagy többség először a viadal eseményein figyelhetett fel rá, amit kíméletlen céltudatosságával, egy hajszál híján meg is nyert. Ezek után egy kisebb vadászat indult utána, melynek eredményeként egy addig teljesen ismeretlen kardforgató Hana Shibuya elfogta és bebörtönözte a gyilkost. Ezek után hosszú hónapokon át senki sem hallhatott róla és nem is hitte senki, hogy Kazuma valaha is újra felbukkanhat, egészen szeptember végéig, amikor olyasmi történt, amire senki sem számított. Kazuma hatalmas felhördülést okozva megjelent a Kezdetek Városának arénájában, az első játékosként, aki kijutott a börtönből. Ezek után pedig kihívta Hanát, majd egy rövid és rendkívül kegyetlen harcban több száz játékos szeme láttára kivégezte a lányt. Ezek után újabb, még kiterjedtebb hajtóvadászat indult ellene, de Kazuma az eset óta teljesen felszívódott. Aki viszont figyelte a híreket, könnyen kiszámolhatta, hogy a következő hónapokban jelentősen megnövekedett a halálesetek száma, az őt üldöző céhben.
Ezeken kívül többször is harcolt már kisebb közönség előtt, nem halálos küzdelmekben, ahogy harci versenyeken is. Ilyen volt a Pengék Tánca melynek nyitóküzdelmét játszotta, de végül nem ért el komolyabb helyezést. Később pedig az All-Star ahol csapatküzdelemben elért győzelme a Sayonara vezetője ellen bizonyította, hogy nem csak egyedül képes jól harcolni. Aki ezen alkalmakkor figyelemmel kísérte a harcait. Képet kaphatott Kazuma stílusáról és képességeiről. Míg az előbbi esetében jól látható, hogy elsősorban villámgyors támadásokra építve próbálja a lehető leggyorsabban legyűrni az ellenfelét. A képességei pedig  az árnyak manipulálására irányulnak, elsősorban megtévesztésre, az ellenfél megzavarására és elvakítására használja ki ezeket, részben támadási, részben védekezési céllal.

Fujiwara Kazuma D949a5d6677a9035311b135ab70cce39
Kazuma a hétköznapokban, többnyire Kaito néven mutatkozik be.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Fujiwara Kazuma Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Fujiwara Kazuma Vo36oi304/2100Fujiwara Kazuma 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.