Solvik

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Solvik

Témanyitás by Cardinal on Kedd Dec. 24 2013, 15:31

Solvik egy csendes kis város volt, azonban a lerombolása óta felkapottá vált. A romjait állítólag nem is a koboldok okozták, hanem egy katasztrófa. A város felkapottságának köszönhetően azonban rengeteg NPC és játékos fogott össze, hogy újjáépítsék a települést és romokból újra várost teremtsenek, ami hála a kitartó munkának, mostanra már teljesen befejeződött. A frissen festett házak előtt virágok jelzik az életet, van egy apróbb színház is, illetve egy onsen épül a város szélén lévő, meleg vizű forrás körül.
Pár házat azonban romosan hagytak. Itt külön táblák jelzik az omlásveszélyt, és bár sebződni nem lehet, a viccesebb kedvű játékosok gyakran szokták ezzel ijesztegetni társaikat és a környéken élő, öregebb npc-ket.

A városba sétáló vörös indikátorosokat az NPC-k megtámadják, tiltott területnek számít!

szóbeszédek a pusztulás okáról:


Sokan azt mondják, hogy egy villámokat szóró fekete indikátoros mob jelent meg a szinten és elpusztította a várost. - jelenleg ez a legelterjedtebb

Egyesek szerint a város építői a hibásak, amiért nem figyelmeztették a lakosságot az óriási csatornarendszerről, ami a víztartály elpusztításakor eláraszthatja a várost.

Mások szerint pedig a várost védő játékosok, többek között a Justice League céh a felelősök. A szóbeszédek szerint a hátsó szándékuk mindvégig a város elpusztítása volt és éppen ezért vállalták, hogy ők védik a várost.

Egy további vélemény pedig, hogy Kayaba maga számolt le a szinttel, mivel túlélők szerint az özönvíz mellett villámokat is láttak a távolban.


A hozzászólást Klein összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 09 2016, 17:16-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Solvik Vo36oi0/0Solvik 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Hinari on Hétf. Jan. 13 2014, 19:47


Alex, Hinari - All I want for Christmas...
Előzmény

Nem értette, hát persze hogy nem, de pont ez volt a célom. Ahogy zavartan bámulta a tárgyat, én egyre nagyobb mosollyal az arcomon néztem rá, egy kicsit el is szégyellhettem volna magam a trükk miatt, látva az első reakcióját, de mégsem tettem. Ennyi kellett, de elég is volt.
- Ugyan, nem gondolod, hogy ingyen megkapod? Azt ki kell ám érdemelni – nevettem, ahogyan gyermeki rácsodálkozással bámulta a kinézet kristály lejárásával való visszaváltozást, mosolyom azonban sokkal őszintébb és kedvesebb lett, amint tekintetét az igazi ajándék, a kép felé fordította: az egy sokkal mélyebb dolgot volt hivatott közölni vele. Talán még ő maga sem tudta, hogy pontosan mennyit is ér számomra ez, hogy mit is jelent pontosan. Nem kezdtem magyarázkodásba, olyasmi volt, amit vagy megértett, vagy nem. Két kezemet összekulcsoltam a hátam mögött, úgy dőltem egy kicsit előrébb, kíváncsi voltam, valóban tetszik-e neki, hogy mit is szól hozzá pontosan. Mennyire fogja fel felszínesen, társít-e hozzá valami mást is?
- Amúgy ez az első ilyen játékod? Csakmert a saját neved adtad meg – jutott eszembe hirtelen, s kérdeztem is meg tőle. Azt tudtam, hogy magyar, a szépségversenyen mondta, talán ezért is volt egy kissé furcsa az Alex, így röviden. Érdekes ország lehetett, habár azt nem tudtam, mégis mennyire van közel Angliához. Sőt, szinte semmit sem tudtam a hazájáról, róla is csak annyit, amennyit elmesélt a párbajunk után. Elgondolkozva szorongattam az oroszlánt, majdnem kiejtve a gyerekektől kapott dobozt a kezemből. A fiú nem is várt sokat, már nyitotta is ki a sajátját, így, jobb híján, és is követtem ezt, a hónom alá csapva a plüsst, hogy két kézzel emelhessem a kristályt. A háttérben csillogó karácsonyfa és az égen tündöklő csillagok fényében élénken tükröződött felszíne, forgattam kicsit, ámulva figyelve a színjátékot. Majd rányomtam, hogy kiadja az itemnevet, és fordultam is oda a gyerkőcök felé, hogy újra megköszönjem, ám már nem voltak sehol. Alex kérdésére csak bólintottam, ő is hasonlót kapott, ahogy valószínű többen is ezen az estén. De mind egyedi volt, más és más. Jókedvűen sétáltunk tovább közben, óvatosan tettem el a tárgyat, nehogy összetörjön véletlenül.
- Azt hittem már meg sem kérdezed – feleltem vidáman, és néztem a szemébe  – Úgyis kezdett nyomasztani ez a tömeg – tettem hozzá, tekintetem az ég felé fordítva, hosszan nézve a mélykék égboltot. Egy kis békességre vágytam talán, gondtalan beszélgetésre – Itt maradnál, vagy menjünk esetleg máshová? Van egy kis falu egy kicsivel feljebb, az ottani npc-k különös gonddal ügyelnek a hagyományok megtartására… kíváncsi lennék, hogy miként díszítették fel a helyet Karácsonyra, csakhát… - itt egy kicsit megálltam, megvonva a vállam - … eddig sosem vettem rá magam, hogy egyedül elmenjek. Úgy semmi sem ugyanaz – mosolyodtam el, majd indultam tovább.

Ha beleegyezett, a teleportkapu felé vettük az utunkat. Persze használhattuk volna  a kristályt is, de ha már együtt lépdeltünk, a külön teleportáció valahogyan nem illett a képbe, legalábbis nekem. Az a pár méter meg már igazán nem számított. Felléptem az emelvényre, megvártam, amíg Alex is ugyanezt teszi, majd kimondtam a nevet:
- Solvik.
És néztem rá a fiúra, mit szól hozzá. Egy falucska, majdnem legfelső az éppen elérhető szintek közül, játékosok által alig lakott, hiszen a legtöbbeknek nincs is meg hozzá a kellő szintje. Körülnéztem. Faházacskák, megvilágított ablakokkal, füstölgő kéményekkel, pár utca és a tér, kivilágított fák, apró lábnyomok a hóban. Egy ki nem vágott, közepes méretű, feldíszített fenyő az egyik sarkon, valahonnan halk dalocska szól. Nyugalom és béke. És persze Alex. Elmosolyodtam. Megvolt minden, ami kellett.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi14712/10100Solvik 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jan. 14 2014, 22:13

Alex, Hinari - ... is you!


A zajos utca közepén álltunk és élveztük, én legalább is nagyon. Kellemes, ismerős dallam hangzott fel valahonnan, talán épp az árvák dalát és Hisamét lehet idáig hallani. A lány válasza kis "kiakadásomra" egy zavart mosolyt futtatott végig az arcomon. Ehhehehe... Razz Persze a kérdésemre nem válaszolt. Megtartja magának a kis titkát. Rolling Eyes
- Értem én, szóval ki kell csak érdemelnem? Állok elébe! xD - Teli mosoly, mindjárt elneveted magad Alex. >.> Több komolyság, vagy ez jó? o.O Mozognak az agytekervények, aztán az ráz föl, hogy végül is még nem is néztem meg az igazi ajándékot, ha már a másik csak csali volt. És íme, egy kép, rólam és róla, ő rajzolta? Meg kell majd kérdeznem, de szinte biztos lehetek benne. Habár ha nem is, akkor is elteszem, sőt kiteszem magamnál. :3
Mellette azaz a sarkán ott virított a lány igazi neve. Meghökkenve emeltem ki a dobozából, és kissé pironkodva fordultam a lány felé. Én is szívesen mondanám ki a "féltve őrzött" rendes nevemet. Az igazit, de már tudja. Egész Aincrad tudja Rolling Eyes . Most már kicsit bánom, hogy ilyen könnyelmű voltam névválasztásnál. Rá is tapint Hinari chanunk a lényegre, mire enyhén megemelem a vállaimat, majd egy picit szomorkásabban vissza.
- Igen. Ezért sem érzem magam annyira ide valónak. Míg én kérdezősködöm, a többieknek alapból megy minden. Rolling Eyes -
De hát el kell kezdeni valahol, még ha nem is gondoltam volna soha, hogy én egyszer majd kockának állok. Suspect Meg mert minek? Sose akartam. No De már nem bánom, hiszen akkor Hinari chant sem ismerném, márpedig véletlenek nem léteznek. ^^
Aztán tettettet érdeklődéssel bontom ki hirtelenjében a kisgyerkőcöktől kapott dobozt és egy teljesen oda nem illő mondattal próbálok túl lépni a témán. Karácsonykor nem problémákról beszélünk a másiknak. ><
- Neked is ilyen van? Surprised -
Boci szemek, hát nem mindegy? xD De elérkeztünk ahhoz a ponthoz is, amikor kezd kínossá válni, hogy csak úgy álldogálunk itt. Hol a lányra néztem hol a kis ajándékra, majd eltettem az utóbbit az inventory mélyére. Nah jó, egy kéznél lévő problemmel kevesebb. És akkor talán egy kicsit még színpadiasan is fordultam az utca azon fele felé, amerre a Karácsony fa volt. Tehát arra, ami a Főtérre vezetett.
- Krhm >< Öhm Embarassed Nincs kedved egy kis sétához? ^^ -
Egyből jött az igenlő válasz és valahogy megis könnyebbültem, hoyg seikrült tovább vinni a bezsélgetést, és nem elszúrni semmivel. Nekem a magam részéről most mindenhol megfelelt volna, úgy hogy csak bólintottam mielőtt én is helyt adnék a gondolatainak. Hiszen látszott, hogy fejben ő már helyt adott nekik. És ha ismer egy ilyen helyet, akkor ki nem hagynám, plusz most megismerhetem egy újabb oldalát. Hát, nem mintha olyan sok oldalát ismerném még, még.... Razz
Felcsillant a szemem fordúltomban a sok színes díszek fényeitől.
- Ühüm, hívogatóan hangzik ez a hely. Smile Én sajnos nem nagyon sétálgatok felsőbb szinteken, néha úgy érzem, hogy csak felrohanunk és az egyes szintekből csak a boss kapu marad meg... de most Karácsony van és pihenés. ^^ -
Fene, már teljesen kezd a bossok körül forogni az agyam, ez nem egészséges. @.@
Az egyedül létes mondatára helyeslően bólogattam. Magányosnak érzi úgy az ember magát, és hát az nem az igazi.
- Egyedül semmi sem olyan jó, mint társaságban. Wink -
Volt egy olyan indíttatásom, miszerint nyújtsam felé a kezem, de elsőre elvetettem az ötletet. Ugyan már, ez nem randi. Rolling Eyes
Egyszóval egyelőre egymás mellett haladtunk a Karácsonyfa, azaz a teleport kapu felé. Azaz kettesben.. kettesben a teleport kapu felé \o/
Solvik A1_2014_1_14_bg0sha2ywy
Mondhatni rezzenéstelen arccal fogadtam az úticélunk nevét. Solvik, ha jól tudom a 13 szint egy piciny városkája, és Hinari elmondása alapján barátságos kis hely. Érdekelt a fejlemény, milyen is lesz a hagyomány őrző karácsonyi japán falucska. Hisz a japánoknak mondhatni "létidegen" a karácsonyi ünneplés. Itt leginkább egy második valentin ez az ünnep. Komolyan. Amelyik lány facér karácsonykor, az "ássa el magát", hát köszönöm. Legalább amerikai mintára a szeretet ünnepe lenne ez, ha már a keresztény tartalmát nem bírta a gyomruk. -.-
Mindegy is, van pár dolog amit megmosolyognék legszívesebben ebben az amúgy csodálatos kis országban.

Felteleportálódunk, s egy takaros kis utcácskát találunk, lampionokkal, egyetlen hangulatos fogadóval, de semmi zaj csak az enyhén hűvös télies táj és a valóban nem minden napi környezet. A házak feudális kor beli faházak, alacsony, de széles kialakítással és a régi kor húzogatós ajtókkal. Fel van díszítve ennek a városnak is a főutcája, de sokkal inkább érezhető rajta a japán stílus, nincs benne semmi nyugatias vonás. Talán a lampionok sokszínűsége. Az előző zsivaj emellett a csönd mellett hangzavarnak tűnt, pedig egész kellemes volt a Főtéren ácsingózni.
A lépcső azonban fagyos volt így (szinte megörülve a felfedezésnek) előre léphettem és a kezemet nyújthattam felé a lépcső aljáról. Az erős férfi. Cool És most már nem vagyok nyüzüge íjász sem ˇ^ˇ Hehe a súlyemelés sokat segít. Cool
- Hölgyem? ^^ -

_________________
Solvik 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Solvik Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Solvik 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Solvik Vo36oi5187/5300Solvik 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Hinari on Hétf. Jan. 20 2014, 21:17


Így hirtelenjében nem tudtam mit hozzászólni a szomorkás, vagyis inkább már beletörődő megjegyzéséhez, ám valahol át tudtam érezni, hisz én sem voltam odakint az a tipikus számítógépőrült. Nem is tudom, mi voltam pontosan. Valamivel kitűnni, valamiben jobbnak lenni a bátyámnál, aki soha nem játszott efféle mmo-kkal, igen, talán ezért logoltam be akkor. De ő?
- Mi vett rá, hogy elkezdd? – kérdeztem, érdeklődve bár, de azért nem olyan erőszakosan: ha nem akar, nem kell válaszolnia, hisz ezek olyan dolgok voltak, amik sokat elárultak belőlünk, a régebbi énünkből. Közben elindultunk, csodálva a karácsonyfát, s egy kicsit csöndben maradtam, hagytam beszélni, már ha volt mit mondania. Ha nem mesélt semmiről, nekem úgy is jó volt, a maga nemében a csönd is pozitív dolog, nem feltétlen kell végig beszélgetni, tudni kell helyet hagyni a hallgatásnak is. Már jó előre felkészültem, mit fogok felelni a visszakérdezésére, ám enélkül nem kezdtem bele, se nem untatni nem akartam, se nagyon kitérni a kapcsolatomra Naithennel, ami amúgyis borult a kórházban, ébren eltöltött percek után. S őszintén szólva, fogalmam sem volt, mi lesz, ha újra találkozunk majd. Apró fejrázás, ennyi elég is volt az énközpontú gondolatokból, inkább a fiút szerettem volna megismerni, erre pedig remek alkalom volt a közös séta.
Végül rábólintott az ötletemre, és a Főtér teleportkapuja felé vettük az irányt, megállva egy pillanatra, hogy visszanézzünk a nyüzsgő városra.
- Én se nagyon szoktam. Nem mintha lenne időm rá, de néha tényleg jó lenne csakúgy bejárni a szinteket, a falucskákat, különösebb ok nélkül – sóhajtottam, s néztem fel az égre, direkt hagyva egy kis szünetet, hogy hozzáfűzhessen valamit, ha akar – Az egész egy nagy rohanás, bár ez furán hangzik, ha azt nézzük, hogy majd másfél év alatt a huszadikig se jutottunk el – nevettem el magam, s ingattam a fejem: hihetetlen, hogy még karácsonykor is ilyeneken agyalok, bár végülis, nem meglepő, ha ennek az egész játéknak és a kijutásnak is a fejlődés a lételeme.

Aztán eltűnt a zaj, kékesfehér fénybe burkolódzva foszlott semmivé, s helyét a pislákoló fények, a lampionok és a békés kihaltság vette át. Elég volt egy-két másodpercet eltölteni itt, máris nyugodtabb lettem, megszűnt a feszültség, és csak a tájat néztem, Alex hangjára eszmélve fel. Mosolyogva nyújtottam a kezem, érintése meleg volt, jóleső a csípős hidegben.
- Köszönöm – mondtam, miután leértem azon a pár lépcsőfokon, inkább őrá figyelve, mint a lábam alá, ám nem estem el, nem is hagyta volna – Van valami ötleted, merre tovább? – néztem szét, s indultam el vele, bármerre is vitt.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi14712/10100Solvik 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jan. 21 2014, 20:05

A szám, ami megadta a kellő löketet...

Oly egyszerű volt a kérdés, amit feltett, és tudtam volna róla litániákat is regélni, de nem azért vagyok itt, hogy magamról, nah meg egy ~elsőre~ elrontott választást ecseteljek. Egyszerűen csak felé fordultam, és megmondtam a lehető legrövidebben, hogy miért is döntöttem a Sword art online megvásárlása mellett.
- Kíváncsiságból. Sokszor volt téma otthon, így megpróbáltam megszerezni, és hát sikerült. Smile -
Jah, más szóval fogadásból, meg önfejűségből. Az "azért is"-ek, meg a "én meg tudom csinálni"-k közre játszottak a választásban, de erősen. Mindegy, ez is csak egyszer volt hiba, most már, majd két év távlatából egyáltalán nem. Főleg úgy, hogy Hinari mellett sétálok a karácsonyi megvilágítás mellett. Mondhatom, a mennyekben jártam. És most nem számított se pontozás, jártasság, se mmok, csak mi ketten, meg a békés karácsonyi hangulat. Nem volt olyan, amit az ember megszokottnak mondhatna, de mi az itten? Nem megszokott, de határozottan kezdtem megszeretni. Szavaimra ő is felelt. Elmerengőn, szünetet hagyva, ahol én is bele tűzdelhettem pár sort a gondolataimból. Kellemes, semmit mondó csevej, mégis nagyszerű érzés. Én őt néztem, míg ő az égre meredt.
- Lehet, csak azért érezzük így, mert nem hagyunk időt magunknak. Többet kéne pihenéssel foglalkozni. -
Akkor talán nem éreznénk olyan nyomasztónak az itteni létet. Mára be kellett látnom, hogy itt bizony nem lehet rohanni. Az ember ha meggondolatlan, akkor meghal. ÉS nem akarom kipróbálni, hogy vajon Kayaba igazat mondott e vagy sem. Erre a gondolatra kissé felhőssé is válik az arcom. Meg kéne kérnem, hogy ne hajszolja túl magát, azonban vajmi keveset tudok róla, lehet hogy az aggódásom fölösleges is. Így hát csak hallgatom tovább. Ő pedig a szintekről beszél. Valahogy el kell mosolyodnom. Igen, ez is bizony nagyon igaz.
- Talán a kevesebb több. -
Értem ezt arra is, hogy ha többet pihennénk, jobban teljesíthetnénk az egyes szinteken és előbb találnánk rá a bossokra és győznénk le őket, meg aztán arra is, hogy ugyan kevés szinten vagyunk túl, de ezzel együtt a szintekre is van időnk, ezzel több játékos életét mentve meg. Ugyan vannak határozottan halottaink, ám nem hiszem, hogy túl sok lenne. Ha nem fordítanánk figyelmet az egyes szintekre is, sokan veszítenék az életüket, mindezt azért, mert mi siettünk. Jobb is így, és van is hova fejlődnünk. Nem rossz arány, én azt mondom.
Hallgattam a kacaját és vele nevettem volna, ha vagyok elég felszabadult hozzá, de most még csak széles mosollyal néztem végig.

Sosem fogom tudni megmondani, hogy mire hasonlít jobban a teleportálás a saoban. Inkább egy a Csillagkapu féregjáratára, vagy egy Final Fantasys színkavalkádra, ami csak forog a harc kellős közepén, te meg nem tudod, hogy hova lett hirtelen a karaktered, és kit is kéne lőni. A hang elhal, és egy kellemes csend borul a környékre, azaz rénk a környékről, ahova érünk. Egy tradicionális japán falucska. Semmi más, pár lampion jelzi, hogy itt is van ünnep. Az újév ünnepe, hiszen a régi japánok nem ünnepelték a karácsonyt. Körbe nézek. Jól esik hallani a rovarok zümmögését, a fák lombjainak suhogását, látni a közelben pislákoló fogadó lámpáit. Támad egy ötletem is erre. Lelépek a lépcsőről, s szinte megörülve a ténynek, hogy fagyott, vissza fordulok a kezem nyújtani a lánynak.
- Hölgyem? ^^ -
Nem vagyok színpadias, de az leolvasható rólam, hogy élvezem lesegíteni a lányt. Hinari chan megfogja a kezem én meg lesegítem. Azonnal jön a "köszönöm", majd egy előzékeny kérés felőle az esti programot illetően. Ez érdekes, ő hívott ide, de nincs ötlete afelől, hogy mit is csináljunk? Nocsak. Azt hiszem jó úton vagyok. ^^
Még nem engedem el a kezét.
- Egy biztosan van. Voltál már hagyományos japán fogadóban? Ha minden igaz, ebben a városban kell lennie. -
Meg is van a kiszemeltem. Ott virít a lampion a kapu felett, és hirdeti magát, hogy bármikor jöhetnek az emberek megszállni, vagy csak étkezni.
Ha HInari chan beleegyezik, akkor együtt tesszük meg azt a párszáz métert, amíg oda nem érünk. Jó volt a sejtésem. Ez az amire gondoltam. Egy közép korú nő siet ki elénk, majd tárva nyitja az ajtókat és sűrű "de gosaru"-s régi japán stílusban üdvözöl minket. Hellyel kínál az étkezőben, ami úgy van kialakítva, hogy el lehessen különíteni a vendégeknek az ő részüket. A hölgy rám néz, én meg csak bólintok, amolyan főhajtással. Aztán Hinarira nézek.
- Kapunk egy kétszemélyes asztalt és teát, amíg rendelünk. Van valami kívánságod vacsorára? -
Hmm, nem ismerem magát a helyet, hogy szabadon tudjak valami szép látvánnyal szolgálni a lánynak, de egy európainak mindig élmény, ha japán étterembe mehet, mert ez nem étkezés, ez művészet. XD
Magam is ilyen vagyok, habár lehet, hogy csak azért, mert szeretem a különböző kultúrák színességét megélni, avagy átélni.

Solvik A1_2014_1_21_9an1eeou73

_________________
Solvik 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Solvik Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Solvik 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Solvik Vo36oi5187/5300Solvik 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 03 2014, 01:24


A teleport felé vezető úton gondolkodtam azokon, amit Alex mondott, kíváncsi lettem volna, mi vehette rá, hogy külföldről megszerezze a játékot, mert ha csak simán sokat került szóba, az még nem jelenti azt, hogy olyan könnyű lenne megvalósítani azt, amit akar. Vagy neki igen? Nem tudtam, de hamar áttértem egy másik témához, fölösleges lett volna a fiút ezekről kérdezni, van, aminek nincs itt az ideje. Az idővel kapcsolatban igaza volt. Nem is tudom felidézni, mikor töltöttem el egy teljes napot csakúgy, semmittevéssel, mindig volt valami, feladat, küldetés vagy mobgyakás, hiszen fejlődni azt kell. De lehet, hogy a kevesebb tényleg több…

Közben már Solvik utcáján találtuk magunkat, a mai nap egyetlen njk sem lézengett az utcákon, aminek örültem: volt egy bizonyos kérdéskör, amire tudni szerettem volna a fiú válaszát, vagy legalábbis látni a reakcióját, amikor megkérdem tőle. Ezt viszont nem lehetett csakúgy, így inkább a lehetőségeinkre kérdeztem rá, voltak-e ötletei, merre menjünk. Részemről bármi jó lett volna, séta az utcákon, kis pihenés egy padon, melynek oldalánál lévő faágakról jégcsapok lógnak alá… Alex viszont egy ezeknél melegebb helyet ajánlott, és mire elgondolkoztam volna, már indultunk is.
- Azt hiszem, még nem. Odakint… nem jártunk sok helyre – feleltem, tömören fejezve be a mondatot, s gyorsítottam is a lépteimen, nem akartam, hogy a fiú ezekről kérdezzen. Talán ez a játék segíthet megváltoztatni a véleményem… Nem voltam soha az az elcsatangolós fajta, megvoltam én otthon is, talán dacból, a bátyám miatt, de sosem akartam csakúgy elmenni. Visszavágytam Angliába, nem akartam Japánt, ami majd minden tekintetben különbözött az igazi otthonomtól. Halkan sóhajtottam, felpillantva a táblára és a lampionokra, gondolataimból a nő szakított ki, ki nyájasan üdvözölt minket. Csak akkor vettem észre, hogy még mindig Alex kezét fogom, amikor egyesével kellett belépnünk a helyiségbe, s ezáltal valamelyikünknek előre kellett mennie. Enyhén elpirulva engedtem magam elé, majd belépve utána, elámultam az étterem belső szerkezetén. Azt hiszem látszott is rajtam, hogy ez teljesen új még nekem: csodálkozva néztem körbe, majdnem meg is botlottam a földre terített egyik szőnyegben, s csak egy „ühüm”-öt tudtam kinyögni; meg sem próbáltam rájönni, egyetlen meghajlásból hogyan következett mindez.
- Te mit ajánlasz? – kérdeztem vissza, egyrészt mert kíváncsi voltam a válaszára, másrészt mert így elsőre nem tudtam volna eldönteni. Válasszon csak ő, ahogy elnéztem, otthonosabban mozgott a helyszínen, mint én…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi14712/10100Solvik 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Feb. 25 2014, 01:53

Leültek egy sarokhelyiségbe. úgy kell elképzelni a kis vendéglőt, mint egy rendeset, csak nem székek, és derékmagasságig érő asztalok, hanem párnák és "dohányzóasztal" szerű asztalkák vannak betéve. Egy nagy szoba volt az egész azzal a különbséggel, hogy voltak fal melletti helyiségek, amiket el lehetett választani, ha az ember úgy kívánta, egy apírfallal, és így a tér, amit kaptak, egy külön szoba érzetét keltette. Alex ezt direkt nem húzta per húzatta el, majd Hinari gondoskodik eme vágyáról, ha szeretné, ő nem kényszerít rá semmit. ráadásul ebben a késői időben mindenki lent volt a Kezdetek Városában Karácsonyozni. Akik itt töltötték az estét vagy utálták a karácsonyt, vagy njk-k voltak. A szerelmes párok Hál'istennek most máshova költöztek be. Rolling Eyes Alex előbb hagyta, hogy Hinari foglaljon helyett, majd úgy ült, hogy ne a lányal szemben legyen, hanem mellette, de ne túl közel üldjön hozzá. Lehet, hogy ez volt élete legnagyobb baklövése, de lehet, hogy ezzel oldott a feszültséget. Eredetileg ez volt a szándéka ezzel a kis "manőverrel". Valahol olvasta, hogy ha az ember valakivel szembe ül, az olyan, mintha szembe helyezkedne vele és így az egész lényével is, ezzel konfliktus helyzetet teremt. Hát ez volt a legutolsó amit akart volna a mai nap, rögtön a Világvége után. Aztán kis beszámolója után Hinari szabad kezet adott neki, amire felcsillant a szeme. Hát akkor el is csípte egy " akkor úgy rendelek, meglásd jó lesz ^^ " szöveg után az előbbi kedves japán hölgyet és hideg tálat kért. Kifejezetten a lelkére kötve a nőcinek, hogy kis adagokat tegyen minél több fajta ízesítéssel.
- És előtte pedig oolong és zöld teát kérnénk. -
A nő bólintott majd elsuhant csinálni a kért ételt.
Alex Hianri felé pillantott.
- Ez a két tea a legkedveltebb ázsiában. A zöld tea keserűbb az Oolong hasonlít arra, amit megszokhattál Angliában, egyébként az kínai. A keserűbb zöld pedig a japán. De ne aggódj, keveset szoktak felszolgálni. Smile -
Megérkezett elsőre a tea maga. Valóban egy pici, alig fél literes két kis kancsót kaptak és két tele lévő pár decis csészét. Valóban nem sok folyadékot tudott magában tartani. Volt egy a zöldnek és egy az Oolongnak is. Alex felemelte a zöld teás csészéjét és a lány felé vitte, mintha épp koccintana, de ugye teával nem szokás.
- Egészségünkre. Surprised -
A kis teázás után a nő megint csak beállított és letérdelve kipakolt egy nagyobb tál, kis kupacba válogatott kajákat. Volt ott minden. Kaptak sushit. Tonhalas sushi, király lazacos sushi, rák sushi, sült tofuba mártott sushi, rizzsel préselt sült sushi, meg persze, ananászos sushi is. Mellé pedig Miso leves. Aztán volt itt a sushik mellett nigiri. Az végül is egy olyan sushi féle, ami nélkülözi a rizst, csak valami hús féle vagy tenger gyümölcse hinárba csomagolva. Repülőhal kaviár nigiri, királylazac nigiri, gyémántrák nigiri, tintahal nigiri, polip nigiri, kagyló nigiri... és mindre egy pici táblácskára kiírva, hogy mi mi. Surprised
Alex a gyémántrák nigirire rámutatott kezdésnek.
- Ez az egyik személyes kedvencem. Nagyon finom. Surprised -
De még nem csapott le rá, várta Hinari reakcióját. Meg még meg sem emésztette a teát. Arra is kiváncsi, hogy ízlett a keserű tea. ^^"

_________________
Solvik 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Solvik Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Solvik 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Solvik Vo36oi5187/5300Solvik 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Hinari on Hétf. Márc. 17 2014, 20:29


Ahogy ő is leült, féloldalasan fordultam felé, szerencsére a párna az ilyen helyzetekben valamivel alkalmazkodóbb ülőhely volt, mint egy szék. A szemeibe néztem, gondolkoztam megfelelő témán, ám ő annyira lelkesen kezdett bele a beszédbe, hogy inkább becsuktam a szám, és mosolyogva hallgattam, nem is akartam közbeszólni, látszott rajta, hogy élvezi, hogy „körbevezethet”.
- Igazából kevés emlékem van Angiláról – feleltem aztán, elmerengve egy pillanatra – Bár egyszer visszamennék, valamikor – mondtam még, csakhogy legyen valami vége a mondandómnak a fiú számára is, s bár ez csupán egy elég kezdő próbálkozás volt befejezni a félbehagyott gondolatfoszlányt, azért reméltem, hogy Alex nem fog túl sokat hozzáfűzni. Mindenesetre megköszöntem a teát, amint megérkezett, először a szimpatikusabb csészéhez nyúlva, majd egy szempillantás alatt változtatva a mozdulat ívén, és inkább én is a zöldet emeltem fel. Egy kicsit furcsálltam, hogy előre kitöltötték nekünk, ám mivel amúgyis mindkettőt meg szerettem volna kóstolni, végülis mindegy volt, melyikkel kezdek.
- Egészségünkre – ismételtem utána, s kortyoltam bele, ízlelgetve egy kicsit, hiszen nem mindennap ihat ilyet az ember – Odakint is szoktál teázgatni? Mármint így? – kérdeztem – Mi azért valamennyire tartottuk a hagyományt – jutott eszembe, és meg is lepődtem magamon, hogy az itt töltött másfél év alatt szinte teljesen kikopott belőlem a reflex, hogy a teáskancsó mellett a tejet is keressem a szememmel. Zavartan fordultam el, tekintetemmel követve a kiszolgáló asszonyt, aki már hozta is nekünk a hidegtálat. Ami amúgy tele volt olyan ételekkel, amiket kiskoromban eleinte dacból kerültem. Azóta viszont lassacskán hozzászoktam, így ezúttal minden rosszérzés nélkül nyúltam oda ahhoz, amelyiket Alex ajánlotta. Örültem, hogy mesél ő is magáról, hogy melyik a kedvence, és kíváncsi voltam, vajon mennyire fog ízleni, azt hiszem nem ettem még ilyen fajtát, talán.
- Ízletes, jó tipp volt – helyezkedtem közelebb a tálhoz – és a tea is.
Volt azonban valami, egy kérdés, ami már régóta bennem motoszkált. Kicsit erős kifejezés lett volna így mondani, de egy olyan tett, amivel kapcsolatban őszintén és nagyon kíváncsi voltam a véleményére és az álláspontjára, ami… nos, ami miatt mégsem ugrottam azon a napon. Talán ő is észrevehette, hogy hirtelen hallgattam el, majd néztem rá, komolyra váltva a hangsúlyomat, teljesen máshogy beszélve, mint az előző csevegés során.
- Alex, van valami amit már meg akartam kérdezni… - kezdtem, nehéz volt, és nem is tudtam igazán hogyan folytatni – Te is láttad ugye? Azt a műsort – néztem a szemébe, azt hiszem nem kellett pontosítani, nemrég történt, és elég nagy befolyásoló erővel bírt ahhoz, hogy a fiú is bizonyosan emlékezzen rá – Tudom hogy nem mi voltunk, de mégis mi voltunk, azt hiszem… szóval… mit gondolsz róla? Mármint erről az egészről. A másolatodról. Mert én tudom, hogy az enyém mindent ugyanúgy csinált, ahogy én is csináltam volna, de… na nem mintha sokat élt volna meg a pályán – tereltem aztán egy keserű nevetéssel a végét, hogy kevésbé tűnjön élesnek maga a téma. De érdekelt, hogy ő hogyan vélekedik erről. Hogy mit gondol erről. És hogy mennyit és mit tudok következtetni én mindabból, amit most válaszolni fog.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi14712/10100Solvik 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Márc. 18 2014, 11:18

Mosolyogva bólintott a lány visszavágyódására Anglia után. Valójában ő is vágyott Magyarországra vissza, hiszen nem igazán voltak onnan kedves emlékei, és mégiscsak egy japán környezeteben, még akkor is ha annyira beilleszkedett, amennyire csak lehet, sosem fogja levetkőzni a gaijin állapotot. Hiszen ő egy külföldi. Ő magyar. Az már más lapra tartozik, hogy csalódnia kellett az otthoni körülményekben, de megvoltak a jó oldalai is annak az országnak. Szép magyarország. Ezt legalább magába zárhatta. Apja első évben végig csak utazgatta a családot, hogy megismerjék az ottani környezetet, és jószerivel talán meg is szeressék. Tanórákról nem sokat hiányzott Alexünk attól még, habár annyira előre volt haladva a tananyagokkal, (a japán tanterv sokkal keményebb) hogy alig kellett készülnie egy-egy órára. Számolni is sokkal jobban tud fejben, míg a többiek szenvednek vagy előbányásszák a számológépet, ő már írja is le az eredményeket és nem szöszmötöl egy "egyszerű" szorzáson, meg részeredményeken.
Az viszont meglepte, hogy a lány is úgy emlékszik vissza a szülőföldjére, ahogy ő is volt. Nem sok emléke van róla. Eddig meg volt győződve róla, hogy nem lehetett a lány pár hónapnál több ideig Japánban, de ezek szerint többet volt, mint remélte volna. Vagy nem is japánban volt, hanem máshol külföldön, épp csak Angliában nem. Bármi lehetséges. Talán majd rákérdez egyszer. Talán még ma...
A teázgatós kérdésre el is mosolyodott, rögtön azután, hogy lenyelte az aktuális kortyot.
- Nem egészen, habár suliban állandóan azt tömtem magamba. Surprised - A teaautomatákra céloz itt, amik szinte minden utca sarkon fellelhetőek. Mindenféle teával, hideggel, forróval, dobozossal, poharassal, fél literessel, literessel, ahogy az ember megkívánja, és ahogy a pénztárcája megengedi. Hinari is biztosan érzékelhette, hogy Japánban eszméletlen sok teát lehet kapni, annál bizarabb ízekben.Csak ez a téma el tudna tartani másnap reggelig. Ki milyen teát ivott. Legrosszabb teák, és legjobb de furcsa összeállítású teák halmaza, ésatöbbi...
Azonban megérkezett a hidegtál és Alex nagy lelkesedéssel kezdet bemutatni mindegyik versenyzőt Hinarinak, majd rámutatva külön kedvencére az egyiket a pálcikák közé szorította és meg is ette.
- Umaii. *.* -Jelentette ki egész egyszerűen, hogy ez bizony finom. :3 Majd csillogó tekintetekkel nézte végig, ahogy Hinari is ízlelgeti. Vidáman csapta össze a kezeit halkan a válaszra.
- Na ugye, mondtam én. :3 -
Majd egy sushival kezdett el szemezni, ám előtte Hinari is megszólalt. A hangja vészjóslóan komoly volt. Felnézett a lányra, úgy várta a katasztrófát. És puff, meg is történt! A Viadal? Nah ez az amit szeretett volna jó gyorsan elfelejteni. Most mit mondjon? Hogy írt neki üzenetet még aznap, de a rendszer visszadobta azzal, hogy a felhasználó nem található? Ő meg egész este abban a kísérteties épületben szobrozott Hinari neve mellett? No Szobrozott volna ő Hinari mellett is, de nem tudott bejutni a JL kastélyba! oO Teljesen kihalt volt az egész hely, ő meg halálra rémült a tudattól, hogy Hinari valóban....
Kissé megrázta a fejét.
Szóra nyitotta a száját, és úgy tervezte, hogy felnéz, bele egyenesen a lány szemeibe,, mikor mondja azt a pár szót, amit közvetetten a többieknek is kijelentette a Limenben, de végül nem tudta megtenni. Félre vonva a tekintetét kezdett beszédbe.
- Én nem hagytam volna, hogy meghalj! - Dünnyögősre, meg kissé duzzogósra sikeredett, plussz bele is vörösödött a szavaiba. Nem beszélve arról, hogy eszébe jutott az a szánalmas halálnem, amit utána produkált, miközben Esut is belerángatta a bajba, megmentősdi néven.
- És nem lettem volna olyan béna sem, mint az! >.> -
Azzal újra kézbe véve a pálcikákat elvette azt a halas sushit, amit már egyszer kinézett magának, de még nem ette meg, csak a tányérjára helyezte és végül a teájából hörpintett egyet. Talán azért, hogy lenyugodjon.
Egy kisebb sóhaj után, már rá tudott nézni a lányra.
- Nem tudom, hogy csinálták, de ügyesek voltak. Azt tudnám elképzelni, hogy eddigi reakcióinkból állítottak össze egy ~ kisebb, nagyobb eltérésekkel rendelkező másolatot, lekronstruálva a szerzett információkból a lehetséges reakcióink. Hümm. - még bólintott is hozzá. - ez lehet a megoldás. ^^" - Hinarinak fájhat ez, de melyik fele? Hogy egyedül maradt, vagy hogy meghalt? -
De egy ilyen nem lehet tökéletes sosem. - Tette le a csészét, amit eddig pajzsként tartott maga előtt.
- Egyrészt az ember változik, másrészt sosem lehet tudni milyen érzelmek dolgoznak benne, amiért nem úgy fog viselkedni, amire a számítások mondanák, harmadrészt én nem hagynálak ott téged sosem. ^^ -
Kissé oldalra biccentve a fejét mondta ki. Nem volt erőltetett, egyáltalán nem, habár nem gondolta volna magától, hogy képes lesz és kimondja.
~ Már abban az Oroszlános küldetésben meg kellett volna mondanom neki. Olyan, mintha egyedül lenne, pedig annyian vannak mellette. Igen, és talán pont ez az. A legtöbben elvárhatnak tőle valamit, mint céhvezér, vagy mint frontharcos. Talán ezt érzem rajta.... ~

_________________
Solvik 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Solvik Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Solvik 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Solvik Vo36oi5187/5300Solvik 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 23 2014, 18:05


Sokminden megfordult a fejemben. Gyász? Elkeseredettség? Hála? Nem tudtam megfogalmazni magamnak, tűnődve hallgattam Alexet, őt nézve végig, tekintetem őszinte és kíváncsi volt, kíváncsi arra, hogy mi lehet az, ami ilyenkor a fiúban van. Dac? Düh? Tehetetlenség? Hiszen nem tudott változtatni ő sem ezen az egészen, kiéreztem a hangjából, hogy akart volna, szerette volna. Nem is igazán a robbanás… de okokat keresett, a rendszer hibás volt, igen, elképzelhető. De mi van, ha mégsem? Vajon mennyire gondolhatjuk túl az ottani eseményeket, és mennyire érezhetjük magunkénak? Mennyire tekinthető megtörténtnek, ami ott lezajlott?
Talán túl sokáig is maradhattam csendben, belemerülve gondolataimba, amikor Alex letette a csészéjét, a halk koccanás zökkentett ki. Valahol bántam, hogy kérdeztem, a jó hangulat egy pillanat alatt megváltozott, helyét a csönd vette át. Nem akartam ezt. De meg kellett tudnom, ő mit gondol erről, és tudtam, hogy ezúttal komolyan felelt, és nem próbálta meg elviccelni a dolgot.
- Tudod… - kezdtem, ám végül mégiscsak meggondoltam magam. A fiú szemébe néztem, halványan elmosolyodva – Köszönöm.
Ennyit mondtam, nem többet. Zavartan kaptam el a tekintetem, felvéve a teáscsészét, és a szájamhoz emelve, egy kis időt akartam nyerni talán… de az is lehet, hogy csak megijedtem. Hogy mitől, tudtam talán, ám nem gondolkodtam rajta, fejemben korábbi gondolatmeneteim egyike járt, ám azt egy pillanatig sem tagadhattam, hogy hálás voltam a fiúnak. Mindazért, amit akkor tett, még akkor is, ha nem ő volt. És mindazért, amit most válaszolt.

Furcsa lett volna fejtegetésekbe kezdeni, darabokra szétszedni minden momentumot. Szokásom, de ezúttal úgy volt jó, ahogy volt, egészben, az elejétől a végéig. Jól éreztem magam. Valahogy… nem is tudom. Nem éreztem a felelősséget, ami amúgy ott szokott járni a nyomomban. Talán a Karácsony tette. De az is lehet, hogy nem…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi14712/10100Solvik 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Márc. 26 2014, 14:32

Tudta, hogy komolyra fordult a beszélgetésük. Túlságosan is komolyra, ami talán nem jó, ám a válaszát követően a lány megszólalt. A hangja lágy volt, ő pedig az aranyszín koronát nézte és a türkíz szemeket. Azok a kék íriszek most szebbek voltak mint valaha. Aztán Hinari megköszönte, mire Alex elvörösödött és egy "Ugyan nem kell" motyogást nyomott el az orra alatt, majd elfelejtkezve a halas sushijáról, ami már a tányérján virított, kivett egy ananászos shushit és egyből a szájába is vette. Fel kéne oldania a beszélgetést, de hogyan is? scratch Valahogy, valami jó tématereléssel. Surprised Jártak az agytekervényei szélsebesen míg rágott, ám végül csak annyival tudott előrukkolni, hogy megkérdezte...
- Milyen a shushi? Surprised - majd kerekre tágult pupillákkal várta a választ. Reménykedett benne, hogy kezdésnek nem túl gyenge, ám nem ez az igazi. >.< Mondania vagy tennie kéne még valamit. A Viadalt nem hozhatja fel még egyszer. Bizonygathatná, hogy az csak egy jól megszerkesztett paródia, Kayaba szórakozik, nem is ők voltak ott, de ki tudja? Lehet hogy ez egy előszele valami sokkal rosszabbnak? Ő pedig megígérte a lánynak, hogy megvédené. Meg is fogja védeni! De ezt már elmondta, meg amúgy sem lenne előnyös tovább nyomni a hangulatot.
- Tényleg, lesz nálatok holnap Karácsonyozás? Surprised Mi tartunk, ha gondolod átugorhatsz majd délután. :3 Szívesen látnánk. ^^ -
És most teljesen mindegy volt, hogy Anat vagy többiek mennyire akarják céhen belülire tervezni azt a karácsonyt, ő most meghívja Hinarit és kész! >.< Majd játékosan meglengette a kezében tartott pálcikát, még mosolygott is hozzá.
Ha Hinari vevő rá, akkor eltémázgattak még egyéb nem olyan fontos dolgokról is, majd Alex hajthatatlan volt azt illetően, hogy haza kísérje a lányt a vacsora végeztével. Természetesen a vacsorát is ő fizette. :3 Hiszen meghívta, nagyon remélte, hogy a lány nem gondolta ezt másképp. Majd egészen a JL várig ment vele és csak a kapunál köszönt el.
- Én élveztem a mai napot, és köszönöm a képet. ^^ Ki fogom tenni a szobámban egy jól látható helyre. Wink A mai napot megismételhetjük majd máskor is ha gondolod. Surprised -
Tette még hozzá viccesen, azonban halál komolyan gondolva az ismétlést.
- Ja na! ^^ Boldog Karácsonyt. -

_________________
Solvik 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Solvik Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Solvik 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Solvik Vo36oi5187/5300Solvik 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Hinari on Szomb. Márc. 29 2014, 11:06


Én is igyekeztem terelni a témát. Ugyan egy ideig még önkéntelenül is azon járt az agyam, ám egyúttal próbáltam kiverni a fejemből, és nem társítani hozzá több gondolatot, mint feltétlen szükséges. Megtörtént, és el is múlt. Vége. Így Alex kérdésére csak bólintottam, és én is kivettem a középső kis tálkáról egy sushit, nem tudtam melyiket, nem is volt érdekes. Nekem pont megfelelt a hozzám legközelebbi, így azt emeltem a számhoz, addig is a fiút figyelve, tippelgetve közben, vajon mi járhat a fejében.
- Lesz, persze – mosolyogtam rá – Egy ilyen ünnepen jó, ha együtt is vagyunk egy kicsit – tettem hozzá, magára a céhre és a céhtagokra célozva, később ugyan rájöttem, hogy kicsit kétértelmű volt a megfogalmazás, de inkább nem javítottam – Tényleg? – néztem rá – Köszönöm. Lehet ha úgy adódik, felnézek a Limenbe – feleltem mosolyogva, jólesett a meghívása, főleg úgy, hogy tudtam, hogy ezt aligha beszélhette meg a többi artes taggal. Nem akartam megzavarni a saját „családi” ünneplésük, így nem mondtam biztosra, a másik meg, hogy még én sem tudtam, hogyan fog alakulni a holnapi napom. Az biztos, hogy reggel kell elmenni fát venni, de a többit még nem terveztem meg. Majd ha hazaérek… Aztán meg, per pillanat jókedvűen cseverésztünk, és nekem eszembe se jutottak a másnapi teendőim, valahogy meg tudtam feledkezni róluk, és ez nagyon jó dolog volt. A vacsora végére már jobban el tudtam engedni magam, Alex pedig haza is kísért, persze valamiért rosszul is esett volna, ha nem teszi.
- Én is köszi. Mindent – mondtam, az oroszlánt tartva az egyik kezemben, majd újfent elmosolyodtam, egy fokkal vidámabban, mint a szokásos, úgy bólintottam az ismétlésre – Neked is – tettem hozzá; amikor elindult, még integettem is, majd miután elváltunk, sétáltam fel a szobámba, kitárva az erkélyablakot, és kilépve rajta. A Főtéren a karácsonyfa tetejét idáig lehetett látni, az egész város különös, meleg fénybe burkolódzott. Valahol a távolban pedig egy fiú bandukolt hazafelé, alakja még éppen kivehető volt a hóesésben. Elnézegettem, amíg el nem tűnt, majd lehuppantam az ágyamra, a plafont és a két kézzel magam fölé tartott plüssállatot bámulva. Jó volt ez a mai nap. Azt hiszem, mosollyal az arcomon aludtam el.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi14712/10100Solvik 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 05 2014, 15:56

Halász Alex: Alap Repülő Segéd Kristály
Hinari: Gyenge Elnyomó Méreg
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Kincaid on Hétf. Május 19 2014, 00:43

Szia Peter!

Nagyon örültem a pozitív visszajelzésednek. Szólok Shukakunak is akkor, hogy működik a dolog. Azon gondolkozom, hogy hívok sztárvendéget is… De az ő kiléte legyen titok. Solvikban várlak is titeket. Írj rám, ha a közelben jársz, és akkor addigra én is a helyszínen leszek.

Az üzenet megírása közben kicsit magammal is küszködtem. Nem voltam biztos benne, hogy jó döntést hozok. Mármint nem az üzenet megírásával, hanem azzal, ami utána következik. Ilyenkor azzal nyugtattam megfáradt idegeimet, hogy ha el is küldöm az üzenetet, akkor is visszatáncolhatok még a döntésem elől majd a helyszínen. Sőt, talán Peter le is mondja az egészet, hogy mégsem ér rá. Egy céhvezér elfoglalt jószág, még akkor is, ha ketten intézkedhetnek helyette: egyrészt ő, másrészt a sárkánya. Hisame is nagyon érdekelt. Soha nem találkoztam vele még nem harci szituációban. Érdekelt, hogy milyen a pet… Civil oldala? Ez így elég hülyén hangzott. Mindegy, én értettem, és most úgysem másoknak magyarázkodok.


Szia Shukaku!
Timidiusnak add át az üdvözletem!

Tudom, hogy Solvik nem a legigényesebb hely, és nem is nagyon találni legendás mobokat, mégis arra kérnélek, hogy első körben ide gyertek. Itt találkozunk Peterrel és Hisamével – igen, velük is beszéltem, ők is jönnek –, muszáj egyeztetni néhány dolgot. Aztán ha úgy alakul, még mindig elindulhatunk szörnylesre. Mit gondolsz?

Nem voltam biztos benne, hogy a lány örülni fog ennek a hivatalos hangnemnek. Kicsit izgatott voltam, és éreztem, hogy túlgondolok most sok mindent. Ettől függetlenül ott volt az ő helye is. És ha nem tudtam volna, hogy Timidius meg mindenképpen vele együtt lesz, akkor külön kértem volna, hogy le ne maradjon. Szükségem volt a kis véleményvezérre. Most még legalábbis úgy gondoltam.


Chancery és Álomkelő, sziasztok!

Shukakuval és Peterrel már korábban leegyeztettem egy találkozót, és szeretném, ha Álommal Ti is ott lennétek velünk. Tudom, kicsit későn szólok, de remélem, hogy éppen nem vagytok elfoglaltak a sok szafarizgatás közben, és be tudtok nézni. Solviknál lett megbeszélve a találkozó.

Kis gondolkozás után végül rábólintottam saját döntésem helyességére, és postáztam az üzenetet. Utolsóként partyba hívtam mind a három tagot, hogy aztán a térképen könnyen megtaláljuk egymást.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Solvik Vo36oi3167/3300Solvik 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 19 2014, 06:18

A lány megnyitotta az üzenetet és azonnal elmosolyodott. Egy füttyentéssel jelzett a sárkánynak, és ahelyett, hogy átadta volna az üdvözletet, inkább engedte, hogy a pet a válla fölé hajolva, saját maga olvashassa el a szöveget. Így hát együtt folytatták az olvasást. Shu az egyik legjobb ötletének tartotta azt, hogy megtanítsa a sárkányt a betűkre. A kezdeteknél még csak szóban mesélt neki, vagy a saját maga által rajzolt képregényeket olvasgatta fel a barátjának, aki már akkor is nagyon figyelmesen hallgatta, és a gyakran ismétlődő szavakat, mint például Garfield neve már ő maga is felismerte. Azonban ahogy Timidus nőtt, és amennyivel több időt töltöttek a könyvtárban, a pet érdeklődési köre is változott, és elkezdett olyan könyveket olvasni, amiket Shu már nem szívesen olvasott neki, egyrészt tartalmuk, másrészt terjedelmük miatt. Timidus, hogy minél jobb harcossá válljon, hogy minél jobban meg tudja védeni Shukakut, hadi műveket, taktikákkal foglalkozó dolgokat kezdett el olvasgatni. Szépirodalom ugyan kevés volt ilyen fajta, de történelmi beszámolók is akadtak a könyvtárban, nagy hadvezérek, szamurájok ősi dolgairól. Ezek még Shukakut is érdekelték, azonban amikor a sárkány előállt azzal, hogy el akarja olvasni a Háború és béke című regényt abból a megfontolásból, hogy a címében szerepel a háború szó, Shu inkább úgy döntött, hogy olvassa el ő maga egyedül, és megtanította ennek a módjára. Ezek után nem csak Shu ült a könyvtár csöndjében órákat, hanem már Timidus is ott volt mellette, és együtt tanulmányozták az iratokat. Shu kezébe a Darwin, Az ember és az állat érzelmeinek kifejezése című kötete került, amiben a nagy természettudós a két csoport érzelemkifejezésének egyezéseiről írt, Timidus pedig az 1812-es borogyinói csata részleteiben merült el az egyik történelemkönyvben.
Az üzenetet elolvasva mindketten szépen bejelölték, hogy hol tartanak, letették a könyvet arra a polcra, ahol a még olvasott könyveket tartották, és Shu már írta is a választ. Ők általában ráértek, ha a program nem ütközött Timidus jól megírt napirendjével.


Kód:

Szervusz!

Mindenképpen ott leszünk. Köszönjük szépen a meghívást.

Shu és TimidusMivel a lovag időpontot nem írt, így mindkettejük számára egyértelmű volt, hogy ez a találka a minél hamarabb időpontjában kerül majd megrendezésre, tehát el is indultak. Timidus ismételten elgondolkodott a dolgokról, majd útközben ki is fejtette, hogy mire jutott.
-Szerintem csatlakozni akar a céhhez.
-Úgy gondolod?
-Igen.

A sárkány egy picit megforgatta a szemeit. Még barátjától sem tudta elviselni az emberek fura szokásait, hogy feleslegesen beszéljenek. Mi másért mondta volna, ha nem azért, mert úgy gondolja?
-Hát… már múltkor is nagyon érdeklődött Peter után. Lehet, hogy csak tényleg jó barátok.
-Peter soha nem mesélt róla.
-Valóban nem…
-És van még egy fontos kérdés.
-Micsoda?
-Mi legutóbb a tizenegyes szinten találkoztunk vele. Honnan tudta, hogy fel tudunk jutni a tizenhármasra?
-Nem tudom. Lehet, csak tippelt. Biztos látta rajtad.

Mosolyodott el az idomár, a sárkány pedig büszkén felemelte a fejét.
-Igaz. Logikus következtetés.
-Vajon mit szeretne egyeztetni?
-Majd meglátjuk.

A party hívás még mindig különösen hatott, hiszen nem sokszor éltek ezzel a lehetőséggel, de amint elfogadták, és Chan is feltűnt a térképen, Timidus már egyre biztosabb volt abban, hogy megint igaza lesz. Odaérvén meghajlással köszöntötték Kincaidot, de kérdezgetni még nem kezdtek, hiszen illendő volt bevárni a többieket is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi12695/10100Solvik 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Chancery on Hétf. Május 19 2014, 15:54

Többször is elolvastam. Többek közt azért, mert nem igazán akartam elhinni. És például azért is, mert töprengtem; vajon eléjük merjek-e állni ismét.
Kincaidra jól emlékeztem, talán ő volt az utolsó, aki még a vidámabb arcomat láthatta a céhházból való kiköltözésem előtt. Nem igazán akartam lerombolni a magában alkotott képet, szerettem volna, ha mindig is az életvidámabb Chant ismeri meg, viszont egy meghívást illetlenség elutasítani, pláne, ha rá is érek.
Elvégre, sok dolgom nincsen. Egész szépen berendeztem ismét a fát; vad maradt, de mégis kényelmes, ha arra járnék. Ezen kívül csak pár napig tartott remeteéletem, Shukaku levele után bátorkodtam visszacsempészni magam a városba. A céhházat elkerültem messziről, de a fogadók árai mit sem változtak, nekem pedig bőven van keresetem ahhoz, hogy fenn tarthassak egy szobát, és az ujjam sem időzött már olyan sokat a céhből való teljes kilépés gombján.
Ha nem én lennék már rég kiléptem volna. Tudom.
És itt jött a másik dilemma rögvest; Peter és Shukaku. A kislány kétlem, hogy valóban szeretne-e ismét találkozni velem azok után, hogy ennyire nyilvánvalóvá váltak köztünk a különbségek. Peter pedig... mégis csak a vezér... hogy válaszoljak neki, ha esetleg rákérdezne, miért nem lát napok óta otthon...?
Végül döntök. Ha valamin túl kell esni, akkor túl kell esni, nincs mese. Ha a Sors most elém vetette, hogy nézzek szembe a társaimmal, akkor szembenézek velük. Csakis Kincaid kérésére... ezen kívül bizonyára ő is szeretne tőlem valamit. Neki viszont fel kell vennem a vidám maszkomat, valahogy a régi pompámba kell visszapofoznom magam.
Miután elfogadom a parti-meghívást, elindulok vissza, a Kezdetek Városa felé, Álomkelővel a nyomomban. A macska szokás szerint semmit sem fűz a dologhoz, szavai a minimálisra csökkentek, amióta visszatértem régi életvitelemhez. Nem tudom, hogy makacskodik-e, meg van sértődve vagy valami más problémába esett-e, de rá hagyom. Majd megnyugszik.
A teleportkapu elé érve ismét megnyitom a menüm, csilingelve bukkan fel a kis térkép; Shukaku már ott van, Peter egyenlőre nincs. Mély levegőt veszek, és félhangosan megpróbálom bátorítani magam. Menni fog, semmi pánik. Nincsen semmi baj...
Egy mosoly, és a kőre lépek, hogy kimondjam Solvik nevét és még időben odaérhessek. Magam sem tudom, miért vettem szaporábbra a lépteimet, mikor közeledtem a világító pöttyök felé, de megtettem, és végül egészséges pirosan, mosolyogva és kissé felszabadultabban értem oda.
-Sziasztok ^^
Ez az, ez az én régi hangom. Álomkelő egy faroklegyintéssel üdvözli szintén az egybegyűlteket, majd leül és a mancsát nyalogatja, mint mindig ha vár valamire vagy hosszú utat tettünk meg gyalog.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Solvik Vo36oi8140/8500Solvik 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Május 22 2014, 11:27

A céhház tetőrészén ültem, s elmélkedtem majd mindenről mi az elmúlt napokat, heteket illette. Elmaradoztam a dolgokkal. Mind a közösségi életet tekintve, mind a saját fejlődésemet nézve. A gondolkodás mindenre kiterjedt. A céh vezetése, a céh tagok, Hisame, a lányok, a harcok, a küldetések. Mindenből egy kicsi épp elég volt ahhoz, hogy a tetőn marasztaljon hosszú órákig. Kau mellettem feküdt a cserepeken, s egy - egy nyögésnek halló brekegése közben fordult egyik oldaláról a másikra. Ha nem mozdult volna időnként, úgy egy keselyű gondolkodás nélkül falatozott volna belőle, mondván, hogy döglött ez a béka, már úgy sem él. Úgy ki volt mellettem terülve, mint kiterülve jobban egy béka már nem is lehetett volna. A hasát időnként megsimítottam az ujjaimmal, s ilyenkor összerándultak akaratlanul is a lábai. Aranyos volt.
Egy másfél – két óra elteltével Lea is csatlakozott hozzám. A lány a hátam mögé ült, s a lábaival fogta közre a derekam. Érdekes pozíció volt, mintha nem akarta volna, hogy elmeneküljek előle függetlenül attól, hogy ez egyáltalán nem állt a szándékomban. Az utolsók egyike volt, kit nem akartam volna magam mellett tudni.
- Kau, biztos jól van? - kérdezett aggódva.
- Ühüm, csak pihen.
- Mindig pihen, bár igaza van, talán ő az, aki ezt megteheti.
S ekkor érkezett az üzenet.
- Kincaid?
- Ühüm.
- Döntött?
- Remélem. - szóltam, majd kezdtem el írni a választ a fiúnak.

Hali,

Sárkányháton minden közel van. Akkor egy óra múlva ott leszünk.

Pete

Repülve gyorsak voltunk. Repülve mindenki gyors lett volna. A többiek már megérkeztek, s egy szolid leszállást követően köszöntöttük őket.
- Tehát Chan a sztárvendég? - mosolyogtam, hisz valamiért rég láttam a lányt. Hisame szinte siklott a lány körül, úgy táncolta körbe a lépteivel, s várta, hogy legalább egy könnyed simogatást, érintést kapjon tőle.
- Üdv. - nyújtottam a kezem Kinnek – Örültem a levelednek. - majd köszöntem Shuéknak is._________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Solvik 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Solvik Vo36oi2601/2700Solvik 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Kincaid on Csüt. Május 22 2014, 22:50

Ahhoz, hogy teljes képet kapjatok arról, miért viselkedtem olyan furcsán a találkozásunk pillanatában, el kell mesélnem egy gyors történetet. Ígérem, hogy tényleg nagyon rövid leszek, hiszen alig néhány pillanatnyi történésről lesz csak szó. Shukaku és Timidius talán képben is lenne, ha említeném nekik a dolgokat, ugyanis ők adtak nevet annak a lénynek, ami rám várt az ajtóm kinyitásakor. Channak se feltétlenül lenne idegen, hiszen azért vadásztam a szafariban, hátha vele találkozom, és bár ez a beszélgetéseink mentén végül nem merült fel, de így sodort minket össze a sors. Sajnos Peterrel és Hisamével kapcsolatban már nem is nagyon tudtam volna mit mondani: fogalmam sincs, hogy ők ismerték-e az aranysárga majmócát. Az ő meghívásukat teljesen függetlenül fogadtam anno, a kazamaták miatt.
Susaya állt előttem. A megtermett sárga bundás majom.

Kicsit jelképesnek éreztem már azt is, ahogy ajtót nyitottam. Elhagyni készültem az én kis zugomat. Határoztam. Döntöttem. Megindultam. Kinyitottam az ajtót. És ott volt ez a kis sárga petmob.

Védett területen nem számítottam rá. Az indikátorára lestem, és hirtelen képtelen voltam eldönteni, hogy sárga, lila vagy rózsaszín… Hol egyik, hol másik szín mellett tettem volna le teljes bizonyossággal a voksom. Aztán egy szívdobbanás múlva már teljesen másnak láttam. Csapzott volt. Ápolatlan. Bár védett területen voltunk, bennem mégis felmerült, hogy félnem kéne tőle.
Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telt el így, hogy egymásra bámultunk, de ahogy az indikátor színének esetében, úgy most is alig néhány másodperc és az egy óra között mozgott az intervallum.

Némán iramodott el előlem, én pedig kis gondolkozási idővel utána vetettem magam. Nagyon kis fürge volt, bele se mertem gondolni, milyen szinten állhat az akrobatikája. A kapun kiérve szem elől tévesztettem. De végülis… így ott álltam, ahol lennem kellett ahhoz, hogy már ne fordulhassak hátra.


Sziasztok! – köszöntettem én is a népes társaságot. Először csak azt láttam, ahogy a szétküldött, olvasatlan üzenetekből lassan olvasottak lesznek, majd ahogy egyesével – már ha az idomárok párosát is E/3-ben kezeljük – elfogadják a csoportba invitálást is. És hamarosan mind itt gyűltünk a térképen.
Mély sóhajjal fogadtam Pete jobbját, és a kézfogás közben Hisamének is próbáltam meghajolni. Timidius kapott tőlem egy mélyebb fejbiccentést… hívjuk meghajlásnak. Álom meg… Neki mindegy, úgyse figyel rám, nem?
Igen, Chan a sztárvendég. Neki különleges meglepetéssel készültem. – Mosoly költözött az arcomra. – Van egy Álomfogta szarvashúsom… Mit gondolsz, meg tudnád csinálni nekünk? – lestem rá kérlelően. Nem figyeltem meg a rothadás jeleit a vadászott alapanyagon, de egyébként se volt régen, hogy az invertoriba került.
Annak a fogadónak az aljában el tudunk helyezkedni hozzá – mutattam az irányába. Léceken álló fogadó aljában árnyékos tér adott helyet a sütögetésnek.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Solvik Vo36oi3167/3300Solvik 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 22 2014, 23:20

A sárkánynak nagyon tetszett a köszöntés, de természetesen, bár ő örült, hogy vele kivételezik a fiú, ő nem tette meg ugyanezt vele szemben. Minden érkezőnek ugyanazzal és ugyanakkora meghajlással köszönt, talán az Álomkelő felé intézettnél rogyasztotta meg kissé jobban a térdeit. Tisztelte a macsekot, egyrészt azért, mert ő volt az egyetlen aki hadi dolgokban újat tudott neki mondani, másrészt hatalmas erőfeszítésbe kerülhetett neki Chant egyben tartania. A sárkány is látta, hogy nincs minden rendben a két lány között, de nem kérdezgette Shukakut. Nagyon jól tudta, hogy miért küldte őt akkor fel röpködni, amíg ők beszélgettek. Valamit titkolni akart, márpedig ő nem fogja erőltetni egy titok feltörését. A titok az titok, ez szabály. Majd elmondja, ha úgy tetszik neki. Persze még egyetlen dologban azért elkülönült az, hogy miként köszöntötte a peteket és az embereket. Hisame és Álom üdvözlésére a saját nyelvét használta. Sokkal szebb volt, mint az embereké, ráadásul megfelelőbben is lehetett rajta tiszteletet kimutatni. Amikor Kincaid megemlítette a főzést, a sárkány lopva a társára pillantott, aki alig láthatóan csóválta meg a fejét. Fogalma sem volt, hogy hányadán áll most Channal. Nem tudta, hogy az, ha most felajánlja a segítségét miként fog majd leképeződni a lány lelkében. Vajon megint azt látja-e majd bele, hogy ő a helyébe akar lépni, mindent jobban akar nála csinálni, el akarja venni tőle ezt a kitüntetett sztárvendég szerepet is azzal, hogy bemutatja, hogy ő is képes ugyanarra a műveletre… ráadásul fiatalabban? Vagy esetleg azt fogja sérelmezni, ha ennek tudatában nem ajánlja fel a segítségét? Biztosan az jár a fejében, hogy azért nem teszi, mert várja, hogy valamit elrontson, és nem akar neki segíteni, hanem majd amikor elrontotta, akkor akar beugrani a helyére, hogy leváltsa őt, aki már főzni sem képes. Annyi minden kavargott a fejében, annyi összeesküvés-elmélet, amit Chan kigondolhat ellene… összekulcsolta a kezeit a háta mögött. Ideges volt és tehetetlen. Félt attól, hogy valamit elront, és akkor Chan megint dühös lesz rá… vagy nem is megint, mert még mindig dühös… fogalma sem volt, hogy mit tegyen. Nem is mert a másik lányra nézni, inkább a fogadót bámulta, és várta, hogy a többiek elinduljanak, ő pedig némán követhesse őket. Timidus is hallgatott, és a barátját figyelte. Tudta, hogy valami nagyon fontos fog történni, mert egy egyszerű sütögetés miatt Kincaid nem gyűjti össze őket. Nem ismerte nagyon a fiút, de ez még az emberektől is túl logikátlan lépés lett volna.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi12695/10100Solvik 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Chancery on Csüt. Május 22 2014, 23:37

Még sokkal gyengébb lábakon állok, mint először képzeltem. Legalábbis erre következtetek, mikor a mosolyom elhal a sztárvendég szó hallatán. Fogalmam sincs, Peter mosolyát miért látom gúnyosnak, olyannak, mint aki csak szórakozik. "Chan, a hatalmas sztárvendég"... hiába tudom, hogy biztos nem úgy gondol rá, mint én... hogy nem negatív képként... én valahogy mégsem tudok hinni saját magamnak. Ismét. Hiba volt eljönnöm.
Kincaid pedig szítja a tüzet. Mintha hideg verejték borítana be tetőtől, talpig, úgy kezd a kezem reszketni idegességemben. Álomkelő füle megrebben, abbahagyja a mancsnyalogatást, s orromat szinte eldugítja a sós tengeri illat, amit már régen éreztem utoljára; még kint, a kertben. Úgy tűnik, ha társaságban vagyunk, hajlandó interakciót kezdeményezni velem.
Míg a macska némi gondolkodás után viszonozta a meghajlást Timidus felé - ami már önmagában elég meglepő cselekedet, mert soha életemben nem láttam még hajlongó macskát -, én kétkedve és bevallom, félelemmel teli szemekkel figyeltem Kin közeledését. Arra számítottam, amire nem kellett volna; pofonra, megalázásra, üvöltözésre, hogy takarodjak. A levegő szinte jeges volt körülöttem, vagy talán csak én éreztem annak, és a fiú szavai szinte el sem jutottak hozzám, csak a tárgy, pontosabban az üzenet, hogy tárgyat adnának át: a szarvast.
Homlokráncolva fogadom el, és fogom fel végül, hogy mit is kértek tőlem. Keserű mosoly kerekedik a dologból, kissé lehunyt szemekkel vállat vonok, és az idegeimnek már érzem, hogy nem olyan sokára még ennyire sem fogok tudni parancsolni. Hiba volt eljönni, ismétlem magamban.
-Pedig Shu ügyesebb szakács, én meg most nem hoztam el semmimet... Rolling Eyes-hazudtam a részét, hogy ne lenne nálam semmi. A rendszer állandó hordozható főzőakármit biztosít számomra a Főzés kimaxolásából fakadóan, és hirtelen eltöprengek, erről vajon ők is tudnak-e. Remélem, hogy nem, meg persze az agyamat is jó lenne recept-módra állítani, ehelyett csak az jár a fejemben, hogy ha én ezt a szarvast most megcsinálom, Shu dühös lesz rám, amiért egy mobot főzök meg.
Kicsit felkuncogok, némi őrülettel fűszerezve. Kin már elárulta, hogy ÁK fogta, ő pedig hozzám tartozik, tehát már úgyis egy vacak kis mobgyilkos vagyok a szemében. Mit számít a többi...? Mit számít már egyáltalán ez az egész?
-Segítesz? ^^ -pillantok végül a kislányra, aki szokatlanul szótlan. Talán örömködik magában, bár valahol mélyen tudom, hogy ez nincs így. Üldözési mánia. Sürgősen le kell győznöm. Lehetőleg olyan két percen belül.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Solvik Vo36oi8140/8500Solvik 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Május 30 2014, 18:58

Tehát volt terve, s egy sütögetés nem is hangzott olyan rosszul. Bevallom, hogy nem számítottam erre, bár nem is tudtam, hogy számítottam e egyáltalán valamire. Chant nem láttam még sütni és ez talán az én hibám volt. Többet is foglalkozhattam volna vele az utóbbi időkben, vagy csak én nem nyitottam ki elég jól a szemem. A lány szorongott, nem láttam a gondolatait, de valami nem volt rendjén most vele. Talán nem számított ránk, vagy csak úgy egészen mást várt, talán ő se hitte, hogy ő lesz a szakácsunk ma délutánra. Akárhogy is, de érdekesen kezdődött ez a találkozás.
- Hozzunk sört? - tekintettem Kincaidra.
A fogadóban talán lehetett kapni, s a hangulatot megadta volna a sütögetéshez. Nyilván mértékkel, talán csak az íze miatt, vagy mert csak ilyenkor azt szoktak a férfiak inni. Szerettem férfiként gondolni magamra, még ha igencsak ritkán is tettem így. Az ital, a bogrács, a napsütés, ők. Gyerekkori emlékek törtek fel bennem. Nem olyan megható történetek, de jó emlékek, mely a családomat és pár nyári estét idéztetett fel velem. Mosolyra húztam a számat.
- Ízé. - a fejemet vakarva fordultam a lányok felé is – Nem tudom, hogy itt hogy működik. Ö. Kell segítség? Fát vágni, vagy tüzet rakni?
Nem volt titok, hogy el voltam kényeztetve, mi az étkeztetésemet illette. Nem voltam kényes, megtanultam volna, ha szükségem lett volna rá, de a céhben Lea mindig ellátott minket ezt illetően. A céhházban mindig volt reggeli, ebéd, s vacsora is. Nem volt okom panaszra.
- Itt vagyok én is. Bár tüzet nem tudok fújni. - vonta félre a száját Hisame.
- Székek, vagy rönkök, mikre ülni lehet, egy asztal. Nem tudom, hogy mi kell még, csak nézője voltam régen az ilyen sütögetéseknek. - nevettem fel szolidan.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Solvik 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Solvik Vo36oi2601/2700Solvik 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Kincaid on Vas. Jún. 08 2014, 09:38

Hát, ennél azért kicsit többre számítottam, mint néhány elmotyogott szóra – pislogtam Shu és Chan felé. Szolid reakciójuk kicsit letört, de oda se neki, dolgozott még bennem az izgalom, és az is eszembe jutott, hogy talán pont beletenyereltem valamibe. Magamban vállat vontam, nyugtázva ezzel a történteket. Peter és Hisame párosa felé fordultam. Több volt ott az interakció, mint olyan.
A tűz problémás… – húztam el kicsit a számat. Nem várt fordulat volt a probléma, hogy Hisame tényleg fagyaszt, és nem gyújt. Emlékezhettem volna rá, de túlságosan rápörögtem a témára, így eszembe se jutott ilyesmin aggódni. – Jó, akkor ha más nem, gyújtóért bemegyünk mi a fogadóba. Ha már ott vagyunk, hozhatunk sört is… – Kis szünetet tartottam, amíg átgondoltam ennek az anyagi vonzatát. Belefér.
…És bármi mást, amit kívántok. – Nem túl ügyesen feltett kérdés volt. Szándékomban állt egyértelműsíteni:
Mit innátok a sülthöz? És Shu, nálad van szett, igaz? Csak hogy akkor azt nem kérjük kölcsön a fogadóból. – Hangosan morfondíroztam, és közben Hisamét figyeltem. Ő is sárkány, ha jól tudom. De nem akartam rákérdezni, nála mi a helyzet a tűzfújással, mert csak derüljön ki, hogy nem képes rá… A fene akarta leszerepeltetni őt, és vele magamat is. Hiszen illene tudnom, nem igaz? Smile
Peter, akkor segítesz? Lányok, szükségetek van bármire? – Próbáltam a végére járni a témának. Szerettem volna, ha mire visszaérünk, már tűz ropog. A fahasogatásos téma jó ötlet volt Petertől. Ha kell, hozunk bentről, alap, hogy kiválthatóak voltak náluk az eszközök hozzá, ha már berendezésre került hozzájuk egy saját használatú sütöde, de nem akartam akkor se búgócsigaként forogni a helyszínek között. Most fixáljunk le mindent, és legfeljebb ha valami el lesz felejtve, de óhatatlanul szükség lesz rá, még befutunk érte. De alapvetően nem a rohangászás miatt vetettem fel a találkozót közöttük.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
Solvik Vo36oi3167/3300Solvik 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 08 2014, 10:00

Shu azonnal Timidusra pillantott és tekintetével és fejével is nemet intett. Mindketten nagyon jól tudták, hogy Chan hazudik, hiszen nekik is ki volt maxolva a képesség, így tisztában voltak azzal, hogy miként is működik ez az egész. A sárkány elhúzta a száját, és Álomkelőre sandított. Kegyes hazugság. Ha nem mondunk el valamit, azzal még nem hazudunk. Tekintettel lenni a másik érzéseire. De miért kell hazudnia Channak? Ha nem akar főzni, akkor akár azt is elmondhatná. Persze biztos megint az üldözési mániája kerekedett felül, amiről Álom mesélt. Ezt a kérdést azonban Shunak is nagyon meg kellett rágni magában. Már az meglepte, hogy a lány segítséget kért, de arról fogalma sem volt, hogy miként reagáljon. Ha most megvédi a hazugságát, és bemutatja, hogy nála persze ott vannak a szerszámok, akkor csak bebizonyítja, hogy ügyesebb és felkészültebb. Ha emlékezteti arra Chant, hogy nála is vannak ilyenek, akkor ugyan eltussolja a hazugságot, de hülyének, vagy legalább is feledékenynek és szórakozottnak állítja be majd a lányt. Annyira nehéz volt Chanon eligazodni, és annyira félt attól, hogy megint elront valami… hiszen tulajdonképpen esélye sem volt jól csinálni semmit ilyen körülmények között. Bólintott egyet, és halkan megszólalt.
-Igen. Segítek.
Timidus azonban már erre nem akart reagálni. Mivel nem értette az embereket, így nem szólt bele kettejük dolgába. Hagyta, hogy elintézzék egymás között. Peter javaslatára azonban azonnal reagált.
-Igen! Kérünk!
-Nem, mi nem kérünk, Timidus.
-De igen! Kávét se iszol, pedig Garfield is szereti, és nem lesz tőle semmi baja.
-De… oké… tudod mit? Csinálj amit akarsz de én teát kérek.

Ráöltötte a nyelvét a sárkányra, majd ismét Peterék felé fordult.
-Peter… Timidusnak hozz valami menteset, kérlek.
-Menteset?
-Mint a fogkrém. Abból is van jobb és rosszabb.
-Akkor a jobbat kérem.
-Nem kell fáradnotok semmivel. A szafarik miatt van nálunk minden. Fa biztos van a fogadó mellett, ha már sütödéjük van. Biztosan szívesen adnak, vagy lehet venni.

Amint minden megvolt, már ott is termett Chan mellett, kiterítette az eszközöket, és nagyon figyelt, hogy végig csak segítsen. Hagyta Chant dolgozni, és ő pedig a lány keze alá dolgozott. A rendszer csodáinak hála nem fog sokáig tartani, így kevesebb ideje van elrontani bármit is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Solvik Vo36oi12695/10100Solvik 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 08 2014, 11:43

-Jöhet nekem is. Kivételesen.
Emeltem fel a kezem a sör hallatán. Utálom az ízét, nekem, aki a csokihoz és édességhez szokott, nagyon is keserű, de valamilyen oknál fogva, ha nagyon magam alatt vagyok, megkívánom. Talán a szervezetem tudja, hogy az alkohol egy időre képes elfeledtetni, vagy legalábbis könnyíteni a bánatot, mindez köszönhető annak a kevés iskolai bulinak, amiben valaha is részt vettem.
Talán olyan ez, amikor először próbáltam ki a cigarettát. Fú, rettentő rossz volt, kis híján megfulladtam tőle, és soha többé hozzá se nyúltam, hacsak nem valaki másét kellett pár percre megfogni. Mégis jó másfél-két évig, ha a stressz úrrá lett a szervezetemen, szinte folyt a nyálam egy szálért... csak az akaraterőmnek és a fulladás emlékének köszönhetem, hogy nem lettem végül dohányos, a testem pedig rájött, hogy hiába kívánkozik utána.
Szerencsére az alkohol, ha ritkán és jó társaságban issza az ember, nem okoz problémát.
-Hmm... -fordulok körbe a sok, hirtelen jött ötlet hallatán. Végülis, nem rossz; a fiúk kipakolnak, míg a lányok főznek. -Gyújtós nem kell, arra itt vagyok én. -vigyorodom el és emelem fel ismét a kezem, olyan tartásban, mint népszerű rajzokon a tüzes boszorkányok, vagy mint Elza jéghercegnő a Jégvarázsból. Ahogy a fiúk sürögnek és adják az ötleteket, a belső istennő lassan agyontapossa a férget a fejemben, aki bár még ficánkol, ahogy tud, és gonosz dolgokat sugdos a fülembe, igyekszem elérni, hogy ne hasson meg.
Kevés, de siker.
-Asztal, ülőhely nem árt... -pillantok egy kissé tágasabb szabad térre, ahova máris magam elé képzelem a vígan eszegető társaságot egy sima faasztal körül. -És... inkább bort kérek. A magam részéről vöröset. Az a sülthöz is illeni fog.
Hmm, kívánom a sört, de nem illik meg apám szerint nem is szabad keverni a borral, tehát vagy egyik, vagy másik... és akkor már inkább a bor, ha szabad válogatnom. Ezen kívül a fiúknak is talán jobban fog ízleni a szarvas mellé majd később. Én inkább nem kísérletezem, hirtelen képtelen vagyok visszaemlékezni, hogy is van a mondóka; sörre bort szabad, borra sört nem, vagy fordítva?
Álomkelő hatalmas vigyorral reagál Timidus és Shukaku apró kis szócsatájára, majd a tekintete szinte azonnal ismét felém fordul. Érzem, ahogy méreget, elemez, kicsit olyan érzés, mintha valami érzékelővel tapogatna végig. A köztünk fennálló állandó kapcsolaton keresztül tudom, hogy arra kíváncsi, mi történik velem. Érzi, hogy feszült vagyok, még ha ennek nem is akarok tudatában lenni; mozdulataim kapkodóak, feszesek, idegesek, de legalább a hangom felszabadultabb, mint mikor csak kettesben voltunk az erdőben.

Míg a fiúk pakoltak, Shukakuval szintén ezt tettük. Amazok a fogadóból hozták, amit tudtak, mi pedig összeraktuk a főzés helyszínét. Szégyen melege csapott meg, ahogy Shukaku végül előszólította az eszközeit; sejthettem volna, hogy már ő is maximum szinten van, így átlátott a hazugságon. Furcsa módon ezt most mégsem bánom. Jobb így, mint ha utólag, pár perc leforgása után kellett volna nekem bevallanom, hogy hazudtam. Egy apró, hálás mosoly, majd elfordultam a fahasábok felé, hogy míg oda-vissza mendegélve elrendezem a leendő tűzrakást, jobb belátásra térítsem a férget a fejemben.
Mivel a fiúk sültet kívánnak, úgy is rendezem a fát a céleszközön, majd fölé hajolva nézegetem egy kicsikét. Egyrészt ellenőrzöm, jó lesz-e. Másrészt bekapcsolom a Pirokinézist. Szerencsére a képesség elég nagy szinten áll ahhoz, hogy az alsóbb, kisebb és szárazabb fadarabok hamar felmelegedjenek és lángra kapjanak, ha nem is olyan hirtelen, mint egy papírdarab. Most kell neki pár szabad perc, amíg a nagyobb fák is végzik a dolgukat, én pedig büszke mosollyal figyelem a lángokat.
Alig bírom elszakítani róla a tekintetem ahhoz, hogy a húsra és a zöldségekre koncentrálhassak... hiába, a tűznél nincs jobb. Álom úgyis figyel, hogy ne szabaduljon el, én pedig szöszmötölök.
-Szólj, ha nagyon éhes vagy. -mondom azért Shukakunak. -Szeretem elhúzni a főzést, mintha igaziból csinálnám, de sietek szívesen, ha szeretnétek.
Így, hogy van, mi elterelje a figyelmem, nem igazán jut eszembe, hogy bárki is rosszat akarna nekem. Ott van még az agyam mélyén, tekereg és sustorog, de tüntetőleg nem figyelek rá. Remélem, elhallgat, mire evésre kerül a sor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Solvik Vo36oi8140/8500Solvik 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Jún. 28 2014, 23:22

Sör, tea, bor és Timidusnak gyümölcslé. Na meg fa a fogadó mellől. A lista megvolt, így Kinnel hamar utána is jártunk a dolgoknak. Sajnos csak négy kezünk volt, így kellett fordulnunk párszor, mert hát Hisamére se lehetett pakolni semmit sem. Csak embert tűrt meg a hátán, mást nem igazán. Ha valamit is cipelt, azt inkább húzta maga után, mintsem hogy a hátára vette volna. Túl nemes volt ő holmi pakolni való állatnak. Meg e téren inkább a lányok mellett sündörgött, na meghűtötte jegével az előhozott italokat.
Az asztalt és székeket Kinnel ketten pakoltuk árnyékba és viszonylag egyenes talajra. Majd kényelmesen helyezkedtem el az egyik kihajtott székre. Jobb lábam a bal térdemre emeltem és dőltem hátra a támlának.
- Hisame. - a nyavalyás dög most szegény Chant piszkálta. Fújta szemtelenül a lány haját, miközben ő a tűzzel ügyeskedett – Inkább segíts nekik.
- Segítek én, segítek.
- Azt látom. - majd csóváltam a fejem a sárkány miatt – Sosem lesz már megnevelve. - fordultam a fiú felé – El lett kényeztetve, mint egy rossz lány, én meg mint a rossz Apa. - kuncogtam majd emeltem a korsót – Egészségünkre. - és kortyoltam bele a sörbe.
Az ízekkel ügyesen bántak a fogadóban, s a sörnek igazi sör íze volt. Eleinte ritka volt azért ebben a világban ez, de talán a szükség miatt a sör ízére igencsak hamar rájöttek. Ilyen volt minden alkoholos ital és egyéb kenyérre kenhető krémek is. A mogyorókrém ízét is viszonylag hamar felfedezték. Egy kutató ügyes statisztikát hozhatott volna ki ebből, hogy mire volt leghamarabb igény a játékosok körében. A gondolataim elkalandoztak.
- És hogy vagy Kin? Mi történt veled mostanában? - igen, a kérdés melyre választ igazán sosem kapunk, de minden beszélgetés megindítója.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Solvik 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Solvik Vo36oi2601/2700Solvik 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Solvik

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.