[Miniboss] #7 Ariana

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Aidor on Pént. Május 02 2014, 17:19

Ismét itt vagyok. Erősebb mint valaha. Arianna a csatlósaival együtt a tó mélyén vár rám és a csapatomra. Néhány napja hirdettem meg, hogy "miniboss legyőzésére keresek csapat társakat. A zsákmányon osztozunk." Természetesen nem vagyok annyira eszelős, hogy egyedül vágjak neki. Hiába lettem sokkal erősebb ennyire azért nem. Meg próbáltam a múltkori alakot megtalálni... sikertelenül. Pedig úgy gondoltam valószínűleg ő is szívesen megbosszulná a legutóbbi vereséget. Megnéztem az órát az inventoryban.
Idő van. Ha látták a plakátokat amiket kiragasztottam akkor fél órán belül itt kell lennie legalább egy pár embernek harcra készen. Természetesen a plakátokon feltüntettem a nevem és a találkozási pontot. Ide kell találniuk. Feltéve ha vannak. Már pedig mindig vannak olyanok, akik hajlandóak vásárra vinni a bőrüket egy küzdelemben az érte járó jutalomért.
Arianna... vissza emlékeztem rá, milyen is volt a harc. A boss, 3 őrző és 1 csiga. Emlékszem, hogy teljesen random volt ahogy támadtak. Nem volt benne semmi rendszer és arra is emlékszem, hogy a hullám kristály a vártnál is jobban működött. Arianna kivételével az összest kiütötte egy rövid időre. Ez pedig időt jelentett. Bár így sem változtathattunk a végkimenetelen. Egyszerűen a túlerő lenyomott minket. A lovag éppen, hogy ki tudott teleportálni. És látva, hogy ez már veszett ügy én is így tettem nemsokkal utána. Azok az átkozott sellő fattyak nagyon szívósak voltak. Rengeteg időbe telet amíg egyet és elintéztünk a csigáról meg nem is beszélve. Még éppen láttam ahogy teremtett egy újabbat. Először azt kell elintéznünk különben mielőtt észbe kapnánk tele lennénk ifjoncokkal. Akik elég veszélyesek ha többen jutnak egy emberre...

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi1278/1300[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Atoru on Pént. Május 02 2014, 18:30

Egy kis hirdetés. Ez volt az, ami elindított engem erre az eléggé rejtélyes utamra. Egy felől az újdonság és változatosság hajtott, de főleg a feladója volt az, aki miatt érdekelt ez az egész. Aidort már szögről-végről ismertem, így aztán szívesen indultam el erre az útra, tudva, hogy remek társaságom kell. Azonban nem tudom, hogy mi félék ezek a minibossok, mivel még eggyel sem találkoztam, de lehet, hogy jó bemelegítés lesz majd az igazi, szintvédő bossokhoz. Remélem azért Aidoron kívül más ismerősökkel is összefutok majd, hiszen szívesen harcolok olyanokkal és olyanokért, akiket ismerek. Mind emellett pedig Aidor most már céhtársam is és eddig sem voltunk rossz kapcsolatban, így kissé kötelességemnek is érzem, hogy segítsek neki. És persze maga a jutalom is megéri. :roll:Mondjuk nem tudom, hogy ezek a minibossok mégis milyen erősek lehetnek, de biztonság kedvéért készítettem néhány kisebb főzetet magamnak abból a néhány receptemből, amit már ismerek. Remélem, hogy később majd több, és jobb receptem lesz, azonban addig még rögös és hosszú út vezet. Lassan már látszódott a tó, és a partján ott volt Aidor is.
- Szia Aidor! - köszöntöttem. - Jöttem a feladott hirdetésedre. Remélem, hogy azért leszünk többen is. Mondd csak, te most vagy először minibosson? - kérdezem meg tőle. Azt nem merem bevallani, hogy most vagyok először ilyenen. Remélem nem is fog rákérdezni, mivel kissé furcsának érzem, hogy eddig nem jártam legalább az ilyen bossokra.Pedig, ha minden igaz, ezek remek előkészítői lehettek a nagyobbakhoz. Már csak várni kell, hogy mások is érkezzenek erre a küldetésre, ha lehet ezt annak nevezni.
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi2303/2500[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Danee on Szomb. Május 03 2014, 00:42

Az előző miniboss harcom gyors véget ért, minek után ketten felszívódtak, valahogy nem akaródzott még Meredith hathatós segítségével sem megbirkózni a nagyra nőtt sárlénnyel, Radusszal, inkább bölcsnek láttam megpattanni a cseppkőbarlangjából. Amúgy is túl nyirkos volt az a hely.
Terveztem, hogy majd visszanézek oda, és csak azért is humuszt aprítok belőle egy maroknyi megbízható emberrel az oldalamon, de még kicsit várni akartam vele. Igaz, gondolatban már meg volt kiket hívnék meg, kit tartanék érdemesnek, és kiben láttam potenciát a feladathoz.

Szóval, az a nap nem ma jött el, viszont, ahogy a küldetések falát olvasgattam a Főtéren, megpillantottam egy felhívást. Minibossra szólt a kiküldetés, nem volt részletezve, így aztán nem is foglalkoztam vele, olvastam tovább a többi hirdetményt. De valamiért újra és újra eszembe jutott, valahogy nem hagyott nyugodni, lehet a hiúságomon esett csorba Radusznál, vagy csak a győzni vágyás sarkalt...

Végül is rávettem magam, hogy felkeressem a hirdetőt. De azért előbb még tettem egy kis kitérőt Shukakunál, mert pár bennfentes, mint én is tudtam, hogy hihetetlen jó kis fekete piacot futtat T1es kristályokból. Biztos ami biztos, bevásároltam nála, s bár nem voltam benne biztos, hogy a vakrandis eset után még ki fog szolgálni, végül mégsem jöttem el üres kézzel! A megadott koordinátákra érve rögtön két tagot is találtam, ráadásul egyiküket már ismertem is, még ha csak felületesen is.
- Konnichiwa! - hajoltam meg nekik
- Yo Atoru-san! - intettem neki hanyag egy békejellel V
- Danee vagyok, és a minibossra jöttem, melyikőtök a hirdető és van valami info a bossról? 12. szintű vagyok és a legjobb T1es felszerelések vannak nálam, ha esetleg 8asnál kisebb, vagy 16osnál nagyobb a boss, akkor én léptem is, de ha a kettő között akkor tennék egy próbát!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi7010/7300[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Cú Chulainn on Vas. Május 04 2014, 14:39

A legtöbb kaladom a főtéren kezdődik. Legalábbis a küldetésfelvételes része biztosan. A most hirdető embert még ismertem is, Aidor volt, néhányszor voltunk együtt kazamatában. Egy újabb miniboss. A legutóbbit, Carlát is éppenhogy megúsztam, most jobban felkellett készülnöm. A városban városban bevásároltam gyógyitalok terén mielőtt elindultam a plakáton kijelölt helyre. 4. Szint, egy tó partja. Teleport kristály, majd egy kis gyalogút Nystertől. Semmi fárasztó futás, kell hagyni a szuszból a bossra. Mikor odaérek, meglátom a három már várakozó alakot. Mindet ismerem. Aidor és Atoru, majd Danee, a céhvezérem. Amint odaérek kezet fogok mindannyiukkal és szóban is köszönök.

- Sziasztok. Gondolom nem kell bemutatkoznom, emlékeztek még rám, Lancer. Milyen minibosst csapunk szét ma? ^o^/ Hoztam gyógyitalokat, a végén nehogy itthagyjuk a fogunkat...-eszembe sem jutna nekik is megemlíteni, hogy mint én majdnem a múltkor. Elég nagy sértés volt már az is az önbizalmamnak, hogy magamnak emlegetem. Ma azonban kifizetem a rendszernek a számlát. Szétcsapom ezt az akármit, ami itt van. ^o^/ Egyedül mondjuk nem fog menni, de szerencsére vannak itt társaim. Mindet ismerem, legalábbis annyira igen, hogy ne hagyjanak egyedül harc közben, sem meghalni. Danee pedig céhtársam és főnököm, nem árt ha jó kapcsolatot ápolok vele, amit ilyen eseményeken kilehet alakítani. Röviden mindenféleképpen hasznos és előnyös számomra ez a kis „kirándulás”. Ráadásul ezek izgalmas dolgok is, nem csak mezei mobok, amik ugyanazt a parancsot követik mindig: Nyírd ki. Hogy hogyan, az részletkérdés, de általában a kivitelezés is ugyanaz. Ütnek, vágnak harapnak. Mindezt unalmasan. Ezek is ezt csinálják ugye, csak egyedin, még egy ilyen nem fordul majd elő. Ezért izgalmasabb...na meg azért, mert erősebb is, többet kell küzdeni.
Cú Chulainn
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi270/500[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Licht on Vas. Május 04 2014, 19:33

Mostanában csak tengek-lengek és semmi értelmeset nem csinálok. Bár igaz mostanában egyre jobban unnom ezt a játékot. Mindig is utáltam az ilyesmi erre benne ragadtam egybe, már-már az életkedvem is elvesztem itt. Valahogy kikeveredtem a főtérre, ott meg nagy unalmamban a hirdető tábla elé kerültem. Egy ideig csak úgy csináltam mint aki olvassa is mik vannak kiírva, pedig csak ott álltam, mert nem volt jobb dolgom. Azért néha egy-két szót kicsíptem a hirdetésekből néha, valahogy így találtam meg azt is amit Aidor rakott ki, talán csak azért is olvastam el mert ő írta ki, aztán kíváncsi voltam mit is hirdet itt a falon. Miniboss-ra keres csapatot, hát olyanon még nem voltam azt se tudom mit kéne vinni oda, magamon kívül…Bár sok kedvem nincs a csihi-puhi hoz, de csak érdekelne, hogy még is milyen egy miniboss, mármint az érdekel, hogy miben különbözik egy ilyen a többi mobtól. A helyszín egy tó lesz, akkor ez valami vízi szörny lesz? Na, majd megtudom, ha oda értem. Ahhoz meg el kéne indulnom, akkor meg uccu neki. Elindultam a megadott koordináták felé. Ez a vízi szörny a 4.szinten volt fellelhető, na meg a többiek is akikkel együtt vállalkoztam erre a minibigyóra. Végül oda értem ahhoz a tóhoz, ahol az állítólagos vízi élőlényt kell legyőzni majd. Már észre is vettem a gyülekezőket, meglepőd mód eddig ismerek mindenkit a csapatból.
-Sziasztok! Most először jövök ilyesmire, hogy is működik egy ilyen…minibigyó…öö izé…miniboss elleni küzdelem?
Vártam a felhomályosítást közben néztem azt tavat ott magam előtt és már meg is született a második kérdésem.
-Ömm izé…az a bigyó a vízben van? Be kellesz menünk a vízbe, hogy tudjunk harcolni ellene? Csak mert akkor én bajban vagyok, mert nem tudok úszni…
Én itt be is fejeztem a kérdezősködést. Mért nem jutott ez hamarabb eszembe? Na, de mindegy már itt vagyok, majd meglássuk mi lesz ebből majd.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi10/500[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Május 04 2014, 20:21

Miniboss, huh? Ismeretlen név hirdette, akár még egy fogalmatlan játékos tévedése is lehetett, de ártani nem ártott, ha tengernyi szabadidőmből áldozok a 4. szint meglátogatására egy keveset. Ha helyes az információ, akkor az összeverbuvált csapat nyert egy tapasztalt játékost, aki a füle botját se fogja mozdítani, ha segíteni kell valakinek :] Nem különösebben érdekelt, ha nem tetszene esetleg nekik a jelenlétem, nem akadályozhattak meg abban, hogy én magam is megcsapdossam egy kicsit azt a minibosst a kardommal. Amúgy sem ártott, ha kipróbáltam az új felszerelésem még a következő bossharc előtt, nehogy véletlenül élet-halál harcban derüljön ki, hogy valamelyik selejtes.
Kényelmes tempóm eredménye természetesen mi más lett volna, mint hogy a megadott helyszínen már számos ember téblábolt. Egy, kettő, három... négy, öt. Egy ismerős és négy ismeretlen. Négy férfi és egy nő. Egy nagyon csinos nő... vagyis lány. Elvigyorodtam, megfogant a fejemben a megfelelő, helyzethez illő belépő. Innen nem tudtam megállapítani, hogy melyikük lehet a szervező, de valamivel alacsonyabbnak gondoltam 20%-nál az esélyét annak, hogy a hölgyemény az, tekintve az indikátorát, így nem volt magas a kockázata annak, hogy kapásból el is rugdosnak :]
Nem osontam, mert minek? Helyette kivettem a zsebeimből a kezemet, hiszen nagyon fontos szerepük lesz, és határozottan odasétáltam a csoportosuláshoz. A lány mögül közelítettem, de mivel nem egyfelé álltak, így egyik-másik férfi észrevehette közeledésemet és üdvözlő intésemet. Abban viszont biztos voltam, hogy nem látják előre, mire készülök. Amint odaértem, váratlanul átöleltem a lányt hátulról, és bízva abban, hogy találok valamit a karcsú alakon elölről is, rátapasztatottam a tenyerem a melleire. És lám, főnyereményt ütöttem meg :]
- Nos, van ami fenntartson a víz felszínén, hölgyem. Ha pedig bajba kerülsz, örömmel vállalom a szájon át lélegeztetést :] - válaszoltam a szavakra, amik megütötték a fülem közeledve feléjük, majd pofonra számítva léptem hátra. Hatásos belépő megvolt, így innentől kezdve mintha mi sem történt volna, kezdtem el viselkedni.
- Üdvözletem, a nevem Tachi. Komoly tapasztalatot tudok hozzátenni a csapat értékeihez, amit csak a saját magam érdekében kívánok felhasználni. Bár... talán a hölgyike érdekében tehetek némi engedményt :] - mutatkoztam be, és a lányt tovább szekálva ezúttal kezet csókoltam neki - Kérlek ne gyűlölj, kényszerbeteg vagyok, és ez az egyik kényszercselekedetem >.> - súgtam oda a tüneményes leánynak, miközben lesütöttem a szemem, mintha szégyellném magam.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi7624/7700[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 05 2014, 08:52

Ahogy ott álldogáltok békésen a tó partján, a víz elkezd hánykolódni, mintha életre kelt volna, majd hirtelen kiöntve a mederből elragad titeket. Hamarosan meg is pillanthatjátok Aidor számára ismerős városkát, illetve a minibosst és a segítőit.


[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 02-lol-pretty-Nami

Ariana, a Szépséges[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQYKqoNn2CIEgW6lTYxUw_wY5kTFspFudTTOZg-f2Lz--FnFoZy

Sellőifjú


Sorrend:
Aidor (Sebzés: 31, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Aidor
Ariana
Tachibana Makoto (Sebzés: 40, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tachibana Makoto
Ariana
Atoru (Sebzés: 12/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Atoru
Ariana
Danee (Sebzés: 23, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Danee
Ariana
Cú Chulainn (Sebzés: 12, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ariana
Licht (Sebzés: 14, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ariana


Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
3# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
Tengeri Lárva: full HP

Aidor: 100 HP 53 P (O2: 7, víz alatt)
Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 5, víz alatt)
Aotu: 50 HP 23 P (O2: 5, víz alatt)
Danee: 50 HP 25 P (O2: 4, víz alatt)
Cú Chulainn: 50 HP 24 P (O2: 5, víz alatt)
Licht: 90 HP 25 P (O2: 4, víz alatt)


Megjegyzés: Mindannyiótok annyi időt tölthet a vízalatt, amennyi a kitartásotok fele (lefele kerekítve). Az (O2:) jelzi azt a kört amennyit még a víz alatt tölthettek. Ha a kör lejárt HP-t vesztetek. 1 Mellékcselekvésbe kerül a fel, majd lemerülés (a lemerülés is 1-nek kell lennie. A felszínen töltött minden kiskör (még ha nem a tiéd is) pihenő körnek számít, és 3 "O2"-t visszatölt. Minden boss kör vesz le 1 "O2"-t.


Ui: hú azta rohadt de túlnőttétek a minit Aidor xD de nem baj :3 a nagy tömeg miatt megszenvedtek a fulladással :3 főleg Licht és Danee :3 bár Lichtet úgyis fogják szájon át lélegeztetni >.> chaten poénkodtam azzal, hogy 2 O2 egységet át lehet így adni másnak (ha van), de mivel látom milyen kevés kört tölthettek lent egye fene maradhat Very Happy (de mellékcselekvés ára, egyszerre 1-t, a max O2 szint ideiglenesen megnövelhető)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Aidor on Hétf. Május 05 2014, 15:43

//nem akkor szabadultam el a küldetésekről mint akartam//

Először Ato érkezett meg. Nem számítottam rá, hogy bárki jön a céhemből, de mindig vannak meglepetések. Igaz már az is az volt mikor hallottam, hogy belépett a Voicba. Kíváncsi lennék miért hagyta ott a régit. De még ráér megkérdezni. A kérdésére felleltem.
-Yo Ato, úgy hallottam beléptél a Voicba. Majd vártam egy kicsit és csak aztán válaszoltam elmélázva a tó felé nézve.
-Néhány hónapja én és egy másik játékos összecsaptunk ezzel a bossal és az őreivel. A végén mindketten elmenekültünk. Neki hatalmas szerencséje volt, közvetlen a végső csapás előtt sikerült kiteleportálnia. Majd nem sokkal később én is távoztam. De már rég volt és most sokkal felkészültebben jöttem. Most biztos sikerülni fog.
Mondtam, majd megérkezett a következő. Akinek szintén feleltem.
-Nem tudom pontosan hanyas. De ha aki 10. szint alatt van annak jobb ha tele van a leltára erős potikkal.
Majd megérkezett a következő: Lancer. Rég láttam, csodálom, hogy még él.  Shocked
-Lancer, pont neked való, egy túlméretezett aranyhal.
Aztán megjött Licht, újabb ismerős. Váratlanul sok.
Azt mondta nem tud úszni... az gáz és erre tényleg nem gondoltam. Felkellet volna tüntetnem a plakátokon...
-Őm... igen... semmibaj majd....megoldjuk... majd... valahogy.
Majd befutott még valaki akire csak azután figyeltem fel, hogy elkezdte taperolni Lichttet. Mi a? Kérdeztem magamtól meglepetésemben. Ilyen akciót se látni minden nap. Egy piros játékos. Nem épp bizalom keltő látvány, de azt hiszem ez nem harcolni akar... egyelőre. Hülyén vigyorogva élveztem a helyzet komikumát és vártam, hogy a pillanat hatása elmúljon majd összecsaptam a tenyerem.
-Jól van emberek, aki nem ismerne annak bemutatkozok a nevem Aidor és én fogom most vezetni a csapatot a miniboss ellen. A boss neve Ariana egy félig ember félig hall teremtmény. Három Sellő Ifjú és egy Tengeri Lárva őrzi. A sebzésük nem valami brutális ezt hivatott kompenzálni a létszámuk. Az életerejük szintén kevés viszont ez a páncéljukról nem mondható el. Teljesen véletlenszerűen támadnak így ne bízzatok a switch sikerében. A valódi veszély forrás viszont a Tengeri Lárva lesz ugyanis bizonyos időközönként egy újabb sellő ifjút bocsájt ki magából. Vele mihamarabb el kell bánnunk. A harc a víz alatt fog zajlani figyeljetek oda a kis kék csíkra ha szükséges menjetek fel levegőért. Mivel hatan vagyunk 2 csoportra fogunk oszlani. Atoru, Lancer és te [mutatott Tachira]. A sellőifjakkal fogtok foglalkozni. Ha sikerült mindent elpusztítanotok térjetek rá a bossra. Én, Licht és Danee elintézzük a lárvát majd ha szükséges besegítünk az ifjaknál végül mi is csatlakozunk a bosshoz. Továbbá a hullám kristályok ebben a harcban kifejezetten hatékonynak bizonyultak már egyszer.
Van kérdés?
Majd vártam... de még mielőtt bárkinek is válaszolhattam volna egy hullám ragadott meg mindannyiunkat a következő pillanatban meg már a vízben voltunk. Arianna feltűnt a kíséretével együtt. A vízalatti várossal a háttérben tökéletes hangulatot teremtett a csatához. Szétnéztem, hogy mindenki meg van-e majd úszva indultam a tengeri lárva felé.
//Kétszer támadom a Tengeri Lárvát//


_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi1278/1300[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 05 2014, 15:56

Tengeri Lárva sebződik 62-t.
A boss és 1 Sellő Ifjú támadja Aidort 13-at sebezve rajta
1 Sellő Ifjú támadja Lichtet 4-et sebezve rajta
1 Sellő ifjú támadja Atorut 4-et sebezve rajta

Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
3# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
Tengeri Lárva: -62 HP
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 0ee97867c7c9c1544deb35a5dd59219a_ffdcf10e05d851f6fbfb109dd3f11fdb2b101334

(2) Aidor: 100 HP 40 P (O2: 6, víz alatt)
(0) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 4, víz alatt)
(0) Atoru: 50 HP 20 P (O2: 4, víz alatt)
(0) Danee: 50 HP 25 P (O2: 3, víz alatt)
(0) Cú Chulainn: 50 HP 24 P (O2: 4, víz alatt)
(0) Licht: 90 HP 21 P (O2: 3, víz alatt)


Tachi jön 2x támad, nem pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Május 05 2014, 16:15

Szép kis dagály ragadott el minket és húzott be a vízbe, még pont időben érkeztem :] Míg sodort a víz, az elmondottakon gondolkoztam. Tulajdonképpen a fiú csak egy rettentő nagy ellentmondást tett bele a stratégiájába, és semmi lényegeset nem osztott meg velünk. Vagy csak nem emlékszik rá, de bizony az olyan jelzők, mint a kevés vagy a sok, nem sokat érnek. Legalább kiderült, hogy inkompetens a szervező :] Természetesen kétség sem férhetett hozzá, hogy meg is tagadom a rám bízott feladatot, meg nem is, hiszen hiába lettem a sellőkhöz irányítva, a tengeri lárva kiiktatásának mihamarabbi módjának eleget tettem. Közben fél szemem a lányon tartottam, hogy ha esetleg problémája támad az úszással, akkor segíteni tudjak neki. Mármint... rendesen. Nem vagyok én olyan szörny, mint amekkorának tűnök :] Megragadtam a kardom, és megzúztam a lárvát, majd a hátamra fordultam, és egy felfelé tempóval belehasítottam az egyik sellőbe is.

// Egy támadás a lárvára, egy a harmadik sellő ifjúra. Aktiválom a passzív képességem, akárhányszor a boss megtámad, három páncélom visszaépül, ha egy sellő ifjú, akkor egy páncélom //
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi7624/7700[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 05 2014, 16:23

Tengeri Lárva sebződik 40-et.
Sellő ifjú #3 sebződik 40-et.
A boss támadja Aidort 9-at sebezve rajta
2 Sellő Ifjú támadja Lichtet 8-et sebezve rajta
1 Sellő ifjú támadja Danee 4-et sebezve rajta

Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
3# Sellő Ifjú: Full HP, -40 P
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Cde4aff485c805e787a2c50925a64224_f4fd3d352ccf9315a66a935e5c9a52b05ac4381a
Tengeri Lárva: -102 HP
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 0b593b1b2757e135c34b1099b2697493_1dc0f3b07ba6ca1bcca931abff49ecbbc5f43d93

(2) Aidor: 100 HP 31 P (O2: 5, víz alatt)
(2) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 4, víz alatt)
(0) Atoru: 50 HP 20 P (O2: 4, víz alatt)
(0) Danee: 100 HP 21 P (O2: 2, víz alatt)
(0) Cú Chulainn: 50 HP 24 P (O2: 3, víz alatt)
(0) Licht: 90 HP 13 P (O2: 2, víz alatt)


Atoru jön 2x támad, nem pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Atoru on Hétf. Május 05 2014, 17:34

- Értem Aidor. Surprised- feleltem neki. Tehát ez lesz a második nekifutása a ennek a miniboss-nak. - És igen, Ayani volt olyan szíves és beajánlott a céhvezérnél. Surprised- mondtam, és vele együtt vártam a többieket. Külön öröm volt, hogy ismerős arcokat láttam mindenütt. Egészen addig, míg nem közeledett egy vörös indikátoros. Még azzal sem lett volna semmi bajom, hiszen nem vagyok túl diszkriminatív,  azonban az, amit csinált Lichttel, hogy is mondjam... nem volt túl szép. Hogyha még a régi Atoru lennék, biztos, hogy egyből neki ugranék... Azonban megváltoztam - úgy ahogy -, így majd később rendezem a számlát. >.> Lichtért még kissé aggódtam, de tudom,  hogy ügyes, és majd talál megoldást. Közben Aidort is végig hallgattam, és mivel ő már volt ezen a bosson, így azt gondoltam,  hogy követem a megadott instrukciókat. Aztán jött a nagy hullám, és már lent is voltunk a víz alatt. Aidor tért először észhez, és már támadta is a kiszemelt célpontot. Aztán jött a piri, aki... aki ellent mondott a szabályoknak? O.o Viszont elég nagyokat üt, így a lárvának alig maradt élete. Akkor viszont én beviszem a végső csapást és már támadhatom is az ifjakat.

/Támadom a lárvát, ha meghalt, az első sellő ifjat./
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi2303/2500[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 05 2014, 17:34

The member 'Atoru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 4766612103_86ee832108_s [Miniboss] #7 Ariana - Page 2 4767250438_224285ea8b_s [Miniboss] #7 Ariana - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s [Miniboss] #7 Ariana - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 05 2014, 18:01

Tengeri Lárva sebződik 12-őt, majd pixeleződik
Sellő ifjú #3 sebződik 24-et.
A boss és 1x Sellő Ifjú (-1 erő) támadja Aidort 12-at sebezve rajta
2x Sellő Ifjú támadja Lichtet 8-et sebezve rajta

Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, -24 P
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 D85bb4cef00198555eb20b773b8f63dd_2b322b7613629e6f3c400a17be87e27321adf6a2
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
3# Sellő Ifjú: Full HP, -40 P
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Cde4aff485c805e787a2c50925a64224_f4fd3d352ccf9315a66a935e5c9a52b05ac4381a

(2) Aidor: 100 HP 19 P (O2: 4, víz alatt)
(2) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 3, víz alatt)
(2) Atoru: 50 HP 20 P (O2: 3, víz alatt)
(2) Danee: 100 HP 21 P (O2: 1, víz alatt)
(1) Cú Chulainn: 50 HP 24 P (O2: 2, víz alatt)
(0) Licht: 90 HP 5 P (O2: 1, víz alatt)

Danee jön 2x támad, nem pihen

(mielőtt próbálkoznál Danee csak 1 ember mehet fel levegőért egyszerre mást nem vihetsz magaddal Razz)[/color]


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 05 2014, 20:53-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Danee on Hétf. Május 05 2014, 20:09

Igazi meglepetésekkel teli minibossolás kerekedett ki ebből az egészből, mielött lelécelhettem volna két újabb ismerős arc is feltűnt:
- Háhá! Szevasz Lancer! Jó hogy jöttél! Legalább gyakorolhatjuk tovább a csapatmunkát! -
most már nem futamodhatok meg, akárhanyas is az a boss...
Vállveregetéses, kézfogás, meg minden, ahogy azt kell, aztán a lyány is jött
- Nocsak kit látnak szemeim, Licht-chan! Ezúttal is velünk harcolsz majd? A végén még családtag leszel! Komolyan, simán beállhatnál közénk, mármint a céhbe! De visszatérve az eredeti témához, ez az ellenfél lehet egy kicsit keményebb lesz mint Ayani és Tűzrózsa!
Főleg hogy mi itt állunk a parton, a boss meg sehol!
- Apropó, -
fordultam vissza az előttem érkezőkhöz - mikor jön elő a boss? Vagy csak nem azt akarjátok mondani... - néztem a hullámokra - hogy nekünk kell lemenni utána? - mutogattam lefele a víz irányába

Ami eztán történt, szerintem azon mindenki kiakadt:
- Valaki lopja az életterem... -
dörmögtem amikor megjelent a színen egy vöröske és első dolga volt megmarkolászni Licht melleit... és tette mindezt úgy mintha a világ legtermészetesebb dolga volna
Hamar összefutottak a ráncok a homlokomon, a szemöldököm is igen csak megemelkedett a látottak után.
Ki a franc ez, és hogy meri? És hogy meri előttem megtenni, azt ami nekem is megfordult már a fejemben úgy kábé tízszer is ez alatt az 5 perc alatt?!!! Ráadásul azt a Lichtet, aki... akit még csak meg sem érinthettem
Elfogott a düh, az irigység, már léptem volna, hogy bemossak a srácnak egyet,s közben Aidor, mintha mi sem történ volna elkezdte előadni a stratégiát, de egyszer csak a semmiből valami cunami ránk zuhant, földre tepert.és beszívott. Tudok úszni, de ez azért nekem is sok: kapálóztam, de nem értem el vele semmit se.
A szitkok a torkomra forrtak, csak légbuborékok szöktek ki az ajkaim szélén.
Mire megszűnt a szívóerő, már ott volt előttünk a miniboss.
Egy sellő alakjában, vonzó idomokkal, majdnem olyan jól nézett ki mint Licht.
Igen, majdnem Latolgattam egyik lányról a másik lányra kapva a tekintetem, méricskélve őket.
A vörös indikátoros is ott volt köztünk, legszívesebben képen töröltem volna, de már itt volt a boss előttünk, és tudtam jól, hogy az a fontosabb. Majd... utána...
Aidor stratégiájára csak nagy vonalakban emlékeztem, de nem is volt nagyon szükség átgondolni, mert ők már támadták is, amit kell. Nem a Bosst. Aidor és a vöröske és Atoru is a Tengeri Lárvát puhította. Olyan ütemben, hogy mire én odaértem, már lenullázták, így hát éles kanyarral az ostrom alá vett két sellőizének osztottam ki egyet-egyet a kardommal, ha szokják az éles dolgokat!

//támadom a #3-ast, ha már az első vágástól pixeleződne, akkor a másodikat az #1esnek szánom

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi7010/7300[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 05 2014, 20:53

Sellő ifjú #3 sebződik 23-et.
A boss és 1x Sellő Ifjú támadja Aidort 13-at sebezve rajta
2x Sellő Ifjú (ebből egyiknek -1 erő) támadja Lichtet 7-et sebezve rajta
Licht és Danee levegője elfogyott! Következő körben fuldokolni kezdenek.

Lichtet nem elég hogy 2 Sellő ifjú is masszívan zaklatja, de egyikük csapása után Licht páncéljával együtt a ruhája (kivétel a fehér nemű) pixeljeire szakadt, azonban ha a felszerelései közt kutakodna ott megtalálja őket, de ismét felszerelni nem tudja.

Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, -24 P
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 D85bb4cef00198555eb20b773b8f63dd_2b322b7613629e6f3c400a17be87e27321adf6a2
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
3# Sellő Ifjú: -26 HP
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 92b4729730393d82b54a35b67cc53b1f_720a28819d0097d1de4e7f2f9927ccf2677ed98d

(2) Aidor: 100 HP 6 P (O2: 3, víz alatt)
(2) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 2, víz alatt)
(2) Atoru: 50 HP 20 P (O2: 2, víz alatt)
(2) Danee: 100 HP 21 P (O2: 0!, víz alatt)
(0) Cú Chulainn: 50 HP 24 P (O2: 1, víz alatt)
(0) Licht: 88 HP(O2: 0!, víz alatt)

Lancer jön 1x támad, nem pihen


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 06 2014, 08:41-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Cú Chulainn on Hétf. Május 05 2014, 21:49

- Igen, később arra szükség lesz-nevetek vissza Danee-ra.

Utána még megérkezett még Licht, valamint egy vörös játékos...aki reflexből azzal kezdte, hogy Licht hátamögé állva fogdossa őt...Ezt hívják pofátlanságnak és bunkóságnak. No nem mintha nem tenném én is szívesen...de ez választ el egy lovagias embert, egy kőbunkótól. Vártam Licht reakcióját, hogy mikor fogja felképelni a fiút. Körbenéztem, Atorun nem láttam semmi reakciót, Aidor elvolt azzal hogy bugyután vigyorkott és tovább mondta a haditervét. Valahogy elment a fülem mellett. Daneera pillantottam még, hátha ő társam lesz ebben a szituációban és nem tévedtem, az volt. Valami motyogást is hallottam irányából, szememmel rápillantottam, hogy tudja társa vagyok a szituációban.

-Ezt ho...-kezdtem volna el a szidást, de ekkor egy hullám magával ragadott és az egész itt összegyűlt csapatot is.

Mire kinyitottam a szemem, egy tengerealatti várost vélek felfedezni, egy csinos sellőlánnyal, ami ugyan nem az esetem, de meg kell jegyeznem szép. Vannak itt más élőlények is, ők azonban már messze nem olyan csinosak mint ő. Nem nagyon kötötte le a figyelmemet a város, inkább néztem a többieket ahogyan sorban gyepálják a mobokat. Mire én sorra kerültem már csak apró rondaságok maradtak és az érintetlen, nagy, kecses sellő lány. Na meg Licht, ruha nélkül...a felé irányuló folyamatos támadások letépték a ruháját és csak fehérnemű maradt rajta. Odaúszok és megpiszkálom a vállát, megnézvén minden rendben van e...na meg így közelebbről is nézhetem. ^o^/ Miután befejeztem a nézelődést egyenesen az egyik rusnya segítő felé veszem az irányt,majd a felszínre megyek, mert levegőkészletem eléggé megcsappant. A vörös leszidását pedig elraktározom későbbre.

//Támadom Sellő Ifjú 3-mat és felmegyek levegőért.//
Cú Chulainn
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi270/500[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Május 06 2014, 09:00

Sellő ifjú #3 sebződik 12-őt.
A boss és 1x Sellő Ifjú támadja Aidort 13-at sebezve rajta
1x Sellő Ifjú támadja (-1 erő) Daneet 3-at sebezve rajta
1x Sellő Ifjú támadja Lancert 4-et sebezve rajta
Licht és Danee fuldoklik. 1-1 sebződés.
Lancer felment levegőért, visszanyert 3 O2 egységet, ám mivel senki sem sebezte a bosst az előző 2 körben, így visszahúzta a víz alá.

Ahogy Licht is pórul járt, sajnos Aidorról is leszaggatták a ruhát, ám Aidoron csak egy alsónadrág maradt (mert ugye melltartót talán nem hord Razz)

Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, -24 P
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 D85bb4cef00198555eb20b773b8f63dd_2b322b7613629e6f3c400a17be87e27321adf6a2
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P
3# Sellő Ifjú: -38 HP
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 32158f0d4dcac1875422a33d59c1bce4_9198f89ea7b6024d3216196eec1d4464842fa325

(2) Aidor: 93 HP (O2: 2, víz alatt)
(2) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 1, víz alatt)
(2) Atoru: 50 HP 20 P (O2: 1, víz alatt)
(2) Danee: 100 HP 17 P (O2: FULDOKLIK, víz alatt)
(1) Cú Chulainn: 50 HP 20 P (O2: 4, víz alatt)
(0) Licht: 87 HP(O2: FULDOKLIK, víz alatt)

Licht jön 1x támad, nem pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Licht on Vas. Jún. 01 2014, 14:53

Csupa ismerős arc, meg a tény, hogy a boss a vízben van és én nem tudok úszni…Na meg az utánam érkező cselekedete irányomban volt az,ami egy másodpercre meglepett, majd a következő másodpercben felnyomta bennem a pumpát. Reflexből fordultam hátra, hogy most felképelem, de az nem jött össze, utána meg nem léptem, mert nem volt kedvem a kelleténél többet pattogni. Ami meg még pluszba idegesítő volt, hogy az egész után úgy csinált mintha mi sem törté volna. Majd felrobbantam és szerintem ezt tökéletesen le is lehetett olvasni rólam, de azért én próbáltam leplezni ezt és inkább higgadni. Nem egészen jött össze a dolog, mert ezért egy maflás kijárt neki, ha nem ütöm meg akkor csak magamba fogok szétfeszülni az idegtől az meg nem hiányzik most nekem…De a mai történet alakulása nem az én pártomat fogja, ugyanis a semmiből egy cunami rángatott be minket a vízbe…ez kellet az én null úszó tudásomnak a vízben vergődésen kívül nem sokat tudok csinálni…mármint igyekszem én valami úszás szerűt provokálni a kapálózásommal, de nem akar összejönni…De a történet itt se hagy békén, mert persze nem elég, hogy nem tudok úszni csak vergődöm a vízben, mint egy úszni tanuló veréb, de még két Sellő fattyúnak is engem kell zargatnia…Történt az a eset amire meg végképp nem számítottam, nem csak a páncélom lett oda, de a ruháim is, és csak fehérnemű maradt rajtam és már fuldoklom is és még mindig nem tudok úszni. Ez a nap összeesküdött ellenem! Ritkán szoktam zavarba jönni és ez most pont az a ritka eset, éget a fejem rendesen úgy elvörösödtem…Meg közben vergődtem, hogy feljussak a felszínre, de az nem jött össze és bár vízbe nem fullok míg van Hp, de ez akkor is fullasztó érzés (mert milyen más érzés lenne a fuldoklás). Eddig sem voltam a leghiggadtabb állapotomban, de most már tényleg felrobbanok, túl lépve minden egyéb érzésen már csak a düh maradt. Levegőért nem tudok felmenni, de a fulladozás mellet most már csak azért is kivégzek mindenkit, kész elegem van! A kaszám élét igyekszem megkóstoltatni az egyik Sellő fattyúval és támadok is két fuldoklás között. 

//Támadom a 3# Sellő Ifjút. Bocsánat az eddigi várakoztatásért, igyekszem innentől gyorsabbra fogni az írást.//
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi10/500[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jún. 08 2014, 20:40

Sellő ifjú #3 sebződik 14-et. Sellő Ifjú #3 pixeleződött.
A boss Aidort 13-at sebezve rajta
2x Sellő Ifjú támadja (egyik -1 erő) Lichtet 7-et sebezve rajta
Licht és Danee fuldoklik (2.kör). 1-1 sebződés.


Ahogy Licht is pórul járt, sajnos Aidorról is leszaggatták a ruhát, ám Aidoron csak egy alsónadrág maradt (mert ugye melltartót talán nem hord Razz)

Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, -24 P
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 D85bb4cef00198555eb20b773b8f63dd_2b322b7613629e6f3c400a17be87e27321adf6a2
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P

(2) Aidor: 70 HP (O2: 2, víz alatt)
(2) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 1, víz alatt)
(2) Atoru: 50 HP 20 P (O2: 1, víz alatt)
(2) Danee: 100 HP 16 P (O2: FULDOKLIK 2, víz alatt)
(1) Cú Chulainn: 50 HP 20 P (O2: 3, víz alatt)
(1) Licht: 79 HP(O2: FULDOKLIK 2, víz alatt)

Aidor jön 2x támad, nem pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Aidor on Hétf. Jún. 30 2014, 22:13

Szépen haladunk, már nem kell sok. Még egyet odacsaptam az első sellőifjúnak majd elindultam fel levegőért abban a tudatban, hogy már úgy se húzom sokáig. A víz alatt.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi1278/1300[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Júl. 01 2014, 19:30

Sellő ifjú #1 sebződik 62-et.
A Boss Aidort támadja 13-at sebezve rajta
1x Sellő Ifjú támadja (-1 erő) Lichtet 3-et sebezve rajta
1x Sellő ifjú támadja Atorut 4-et sebezve raja
Licht és Danee fuldoklik (3.kör). 2-2 sebződés.

Aidor felment levegőért, visszanyert 3 O2 egységet, ám mivel senki sem sebezte a bosst az előző 2 körben, így visszahúzta a víz alá.

Tachi és Atoru levegője elfogyott! Következő körben fuldokolni kezdenek.

Sorrend:
Aidor (Sebzés: 31, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Aidor
Ariana
Tachibana Makoto (Sebzés: 40, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Tachibana Makoto
Ariana
Atoru (Sebzés: 12/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Atoru
Ariana
Danee (Sebzés: 23, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Danee
Ariana
Cú Chulainn (Sebzés: 12, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ariana
Licht (Sebzés: 14, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ariana

Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
1# Sellő Ifjú: Full HP, -24 P
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2c37d241e1d8cb65ad0684d940d0b074_d1943e130f089214faadd80d2a8e47a0e61a4719
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P

(4) Aidor: 57 HP (O2: 5, víz alatt)
(2) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 0!, víz alatt)
(2) Atoru: 50 HP 17 P (O2: 0!, víz alatt)
(2) Danee: 100 HP 14 P (O2: FULDOKLIK 3, víz alatt)
(1) Cú Chulainn: 50 HP 20 P (O2: 2, víz alatt)
(1) Licht: 77 HP(O2: FULDOKLIK 3, víz alatt)


Tachi jön 2x támad, nem pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Júl. 04 2014, 20:20

Nahát-nahát, mi érdekes reakciók születtek szemtele tettemre :] Azt hiszem mindenkit sikerült feldühítenem, a sok nemes lovag irigységében, a lány pedig zavarában eshetett volna nekem, ha nem jön a hullám. Tekintetem úgy általánosságban véve a bájos hölgyeményen tartottam, miközben szemrevételeztem a harci helyzetet, és meg is érte, hiszen így felettébb kellemes látványnak lehettem tanúja. Csinos, nagyon csinos. Ám azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy kevés. Ha már lúd, legyen kövér alapon cselekedtem. Cseppet sem volt rizikós, hiszen az életem egyáltalán nem forgott veszélyben, bőven belefért a játszadozás ez ellen a harmatgyenge teremtmény ellen :] Miután megszúrtam, és talán ki is végeztem a sellőt, levegőm hiánya a felszín felé vonzott, és nagyon jól tudtam, hogy a miniboss vissza fog húzni. Azonban útba ejtettem a lányt is fölfelé menet, és egy finom mozdulattal megszabadítottam a melltartójától, mely vágásom nyomán apró pixelekké vált. Alaposan szemrevételeztem, és elhatároztam: a következő körben jöhet a bugyi, és ha addigra sem végzünk, akkor... :]

// Egy támadás a sellő ifjú #1-re 40 sebzéssel. A másodikat feláldozom azért, hogy levághassam Lichtről a melltartóját, biztos találatom van rá :] És végül felúszok a felszínre levegőért //
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi7624/7700[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Júl. 04 2014, 21:36

Sellő ifjú #1 sebződik 40-et, majd pixeleződik.
Találat sikeres Licht sebződik 40-et \o/ na jó csak a melltartója esett pixeljeire, a kard éppen elkerülte a csapást, mely levitte volna a lány életét, de a ruhája sajna nem volt ilyen szerencsés... mármint ami megmaradt belőle >.>
A Boss Aidort támadja 13-at sebezve rajta
1x Sellő ifjú támadja Daneet 4-et sebezve raja
Licht és Danee fuldoklik (4.kör). 3-3 sebződés.
Atoru fuldoklik (1.kör). 1 sebződés

Tachi felment levegőért, visszanyert 3 O2 egységet, ám mivel senki sem sebezte a bosst az előző 2 körben, így visszahúzta a víz alá.


Életek:
Ariana Full: HP, Ful P
2# Sellő Ifjú: Full HP, Full P

(4) Aidor: 44 HP (O2: 4, víz alatt)
(4) Tachibana Makoto: 100 HP 90 P (O2: 3, víz alatt)
(2) Atoru: 50 HP 17 P (O2: FULDOKLIK 1, víz alatt)
(2) Danee: 100 HP 7 P (O2: FULDOKLIK 4, víz alatt)
(1) Cú Chulainn: 50 HP 20 P (O2: 1, víz alatt)
(1) Licht: 74 HP(O2: FULDOKLIK 4, víz alatt)


Atoru jön 2x támad, nem pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi3819/4100[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Atoru on Pént. Júl. 04 2014, 23:13

Úgy tűnt, a lovag viselkedése nem csak engem lepett meg, vviszont még egyelőre Licht sem tett semmit, viszont láttam rajta, hogy igenis bántja a dolog. Azonban még ő sem tett ellene semmit, így én is nyugton maradtam, úgy ahogy.
A miniboss szépen elvesztette csatlósait, amikor egyszer csak megtörtént. Licht ruhája elpixeleződött, és csak a fehérneműje maradt. Nem mondom, hogy nem érdekelt, hiszen mégiscsak férfiból vagyok, egy férfi pedig nem hagyhat figyelmen kívül egy csinos lányt. De ez a csinos lány elsősorban az ismerősöm volt, így volt bennem annyi tartás, hogy csak néha-néha egy futó pillantást vessek rá. A második személy pedig, aki elvesztette a ruházatát, az Aidor volt. De szerencsére, őt nem melltartóban láttuk. Ezután szinte egyhangú volt az egész, amíg a piri nem gondolt egyet, és a mob mellett ketté szelte Licht meltartóját is. Aztán menekülőre fogta, és már úszott felfelé. Az én szemem még kissé Lichten időzött, és éreztem, hogy el is vörösödöm. Szerintem még az orrom vére is eleredt volna, de itt ugye nincs vérzés... Még gyorsan belevágtam néhányat a megmaradt Sellő ifjúba, és már mentem is fel levegőért én is.

/2x2x12 sebzés a Sellő Ifjú2#-be, az első és harmadik kocka találata esetén egy erőt von le összesen. És levegőért is felmentem./
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 Vo36oi2303/2500[Miniboss] #7 Ariana - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] #7 Ariana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.