[13. boss]

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [13. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 28 2013, 13:01

Szervező: Anatole Saito
Feladat: Érkezzetek meg, beszéljétek meg a dolgokat.
Határidő: December 7. 23:59 (Aki nem tudott csatlakozni eddig, az is írhat utólag.)


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31 2014, 02:12-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Nov. 28 2013, 22:45

Mély szippantás a friss levegőből. Finoman csipkedi pirospozsgás arcomat az őszi szellő a teraszomon állva. Ez az illat. Ez a hamisíthatatlan illat, mely összetéveszthetetlen bármi mással. A győzelem illata. Arra a napra virradtunk, amikor ismét sikeresen vezethetem a frontharcosokat. Cool Legszívesebben egy lovak által húzott csataszekéren vonulnék be a boss terméig, de a színpadias megjelenést mások csak kinevetnék. Pedig még lángoló ruhát is tudnék magamnak készíteni :F
Na de komolyra fordítva a szót és elhessegetve a tévképzeteket, ideje a feladatra koncentrálni. Kifényesítettem a páncélomat, rendbe szedtem a felszerelésemet, belőttem a sérómat, persze rendesen beebédeltem, még egy kicsit szunyókáltam is, nehogy a kialvatlanság ráncai mutatkozzanak az arcomon. Nem parázok már a boss miatt, rutinfeladatnak ígérkezik, hiszen az volt az előző is és valószínűleg az lesz még a következő is. Ez persze nem jelenti azt, hogy félvárról kell venni a kötelességemet, mint szervező, meg is tettem a megfelelő előkészületeket. A kazamata koordinátáira hamar sikerült ráakadni, van már ebben rutinunk bőven. A barlangrendszer kitisztításában Alex és Raven is segédkezett, így hamar végeztünk is vele. Meglátogattam a Besúgót is, aki két konkrét stattal tudott szolgálni, s az adatok nem adtak aggodalomra okot. Minden a helyén volt, így elküldtem szép sorjában a meghívókat az összes céhfőnöknek, hogy továbbítsák tagjaiknak is és bár mások orrára ezt nem kötöm, de Kazumának is küldtem egy levelet a koordinátáról és a kezdés időpontjáról. Úgyis itt van ha kell, ha nem, akkor meg már nem mindegy, hogy első kézből, vagy közvetetten jut hozzá az infóhoz?
Összegyűjtöttem a céhemből az összes kellően magas szintű frontharcost, távozáskor még nyomok Jun homlokára egy puszit, hogy ne csüggedjen, hamarosan ő is elég nagy és erős lesz hozzá, hogy velünk jöhessen. Hátunkon az Artes logós köpennyel várjuk be a többieket. - Izgultok srácok? - veregetem vállon Ravent, de mindannyiukhoz intézem a kérdést. - Egy kis félelem vagy izgatottság teljesen természetes, kell a testnek az adrenalin, hogy fel tudjon pörögni. - Ujjamat végighúzom Falánk nyelén, ahogy szétkenem tenyeremen a vércseppeket, úgy pixeleződnek szét, mintha csak egy kupac szentjánosbogarat eresztettem volna szabadjára.
Amint megérkezik mindenki és sorra köszöntjük egymást, egyre szélesebb mosoly ül ki az arcomra. Hinarinak nem marad el az odakacsintás, Hisamet jól meggyomrozom miután összeölelkezek Peterrel, Mirikát pedig felkapom és kicsit megpörgetem. Mikor puszit akarok adni a pöttömnek, akkor majdnem sikerül a szájára adnom, amitől kicsit megilletődök és gyorsan visszalépek Alex mellé. Hát eljöttek, hát nem hagynak cserben, hát itt vannak és harcolnak az oldalalom. Ezt olyan természetesnek szoktuk venni, de amikor az ember szervezővé válik, valahogy mindig bujkál benne a kétség, hogy mi van ha pont most üt be a krach, mi van, ha épp most lesz balhé, összevesztek valakik, nézeteltérések buggyannak felszínre, mit el kell simítani, mielőtt még bizalmat esküdnénk egymásnak és harcba indulnánk.
Elhatároztam magamban, hogy semmi sem fog ma feldühíteni, semmin sem fogok mérgelődni. Azt sem bánom majd, ha Kazuma nem az árnyak közt megbújva sunnyog be, hanem felvállalja végre, hogy ő is egy körülünk, még ha megszólják is az indikátora miatt. Azon sem fogok mérgelődni, hogy az a kellemetlenkedő Tachi már sokadjára tolja ide a képét, ráadásul úgy tűnik egyre jobban behálózza azt a JL-es idomár lányt. Eddig nem sok vizet zavart, rendszerint nem veszi ki részét a harcból, csak a potya jutalom miatt érkezik. Észrevettem, nem vagyok hülye. De amíg én nem szítom a balhé tüzét, s ameddig ő sem válik a problémák katalizátorává, addig eltűröm a jelenlétét, még ha nagy békát is kell lenyelnem ezért. Nem most jött el az ideje, hogy kitiltassam, bármennyire is érlelődött bennem ez a gondolat.
Oldalamon céhtagjaimmal - Alexal, Ravennel és remélhetőleg Esuval - s immáron céhvezér barátaimmal, és persze a többi frontharcos társainkkal alakítok ki egy kört, hogy mindenki jól láthassa a másikat. Nem kívánok nagy taktikai beszámolót tartani, még a Twisteres gyűlést is feleslegesnek tartottam összehívni. Összecsapom a tenyeremet, hogy ezzel elcsitítsam a beszélgetések zörejét, majd belefogok önmagamhoz képest kurta beszédembe.
- Üdvözlök ismét minden jelenlévő harcostársat! Mindenek előtt hadd mutassam be céhem új frontharcosát, Gilbertet. Kérlek benneteket, hogy szavazzatok neki bizalmat. - Kezemet Raven vállára helyezem, majd körbepillantok a jelenlévőkön, hogy leolvashassam a reakciókat. - Ami pedig a bosst illeti... Nos kevés információnk van róla, de az legalább hasznos. 9-et fog sebezni és 10-es a fegyverkezelése. Ez lényegében biztató, de csak óvatosan. Switchullámot javaslok, nem kell a tankokat leterhelni! A switch érvényes maszkos társunkra is, hisz nem kivételezünk senkivel sem pozitívan, sem negatívan az én csapatomban, rendben? - Először Mirikára pillantok, hisz talán ő a legdacosabb Kazuval szemben. Még mindig nem vagyok maximálisan meggyőzve Kazu produktumát illetőleg, de ahogy korábban ígértem neki, csapatmunkát várhat el tőlem. Mindeközben megfigyelhetem, hogy ő mennyire képes a kompromisszumokra és a hatékony összmunkára. - Ha valakinek van még infója, kérem ossza meg, ha kérdés merül fel, még most tegyétek fel! Ellenkező esetben akár indulhatunk is. Vigyázzatok magatokra, felesleges kockázatot ne vállaljatok, győzelemre fel! - Azzal ki is tárom a kaput és előzékenyen magam elé engedem a nálam fürgébbeket.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[13. boss] Vo36oi10/5000[13. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Nov. 29 2013, 16:14

Ez a mai reggel csodásan indult. Anat találta meg a boss terem ajtaját és már ott helyben elkezdte szervezni a bossharcot. Vicces volt látni. Én és egy új céhtaggal együtt tisztította meg az oda vezető utat. Sose gondoltam volna, hogy itt is rátalálhatok a magam csapatára, márpedig az Artes végül is azzá lett. Még ha egyelőre nem is ismerek mindenkit személyesen, azért valamennyire látásból már igen. Meg aztán nem az a fajta ember vagyok, aki ezt annyiban is hagyja. Meg fogok mindenkivel ismerkedni, ne aggódjon senki. ^^ Otthon, azaz a céhben a szobámban már dobolgatok is, és a pánsípot is előveszem. Ma is épp egy régi anime ostját próbálgattam eljátszani, kisebb nagyobb sikerekkel. Aztán öltözködés és indulás, de persze mindvégig a fejemben táncolt a kis dalocska. Anat kérdésére csak fél füllel figyeltem, leginkább a helyes dallam megtalálása járt az eszemben. Hogy félnék? Már rég nem azért megyek oda, mert félek, vagy mert nem félek, egyszerűen tudom, hogy ott a helyem. Meg is mosolygom a kérdést. Nem. Úgy érzem, hogy nincs mitől félnem. Hiszen most már van egy céh amibe tartozom, és vannak társaim, akik kisegítenek ha kell. Szinte biztos vagyok abban is, hogy Anat switch hullámot fog javasolni. Izgulni meg végképp nem. Van bennem alapjáraton is annyi adrenalin, hogy eléljek vele egy életen át. Tudom magamról, hogy kissé szeszélyes vagyok és sokszor kezdek el "pattogni". Nem az én reszortom az izgulás. Ha én izgulok az nagyon meglátszana. o.o
De az ég megáldott azzal a keggyel is, hogy legyek olyan jó, hogy ne kelljen a nap minden órájában átélnem ezt. Ha nagyon akarom soha nem kéne átélnem sem a félelem, sem az izgalom érzetét, de persze ez messze van az én akaratommal. Egy nyugalmas világ egyben unalmas is.
Így hát a dallamocska dúdolászásával voltam elfoglalva odamenet.
Hátamon a rubin vörös köpeny, rajta meg a nagy pallos. A zsebeimben megint csak a legszükségesebb kristályok, és nem az inventoryban. Jó kis ruhát vettem, nem fognak kiesni belőle a cuccok, úgy hogy aggodalomra semmi ok.
Csak a bejáratnál  közvetlen vettem fel a sisakot, pont mielőtt indultunk volna. Egyelőre még a lassúak között vagyok, legalábbis a hátulsó mezőnyben, de idővel felgyorsulok én is. Cool
Ez azonban azt is jelenti, hogy most van időm szép komótosan felvenni ezt a nyavalyás plusz statot adó gyémánt sisakot. Hát lol. >.>
Azonban még ezelőtt amíg Anat Mirit és a többieket üdvözölte, én is köszöntem úgy ámblokk mindenkinek, egy szokásos kézlendítéssel és egy "yo~" hangzatos felszólítással. Ám Hinarit környékeztem meg.
- Szia. Smile-
~ Öhm, mit is akartam? o.O ~
- Sok sikert. ^^ -
~Várjunk! Beszélni akartam vele. Ennyi nem elég! Mondj még valamit. O.o ~
- ^^ -
~ Ne csak állj és mosolyogj.... beszélj! o.o ~
Aztán Anat belekezdett a a mindenkit érintő monológjába, majd úgy is döntött, hogy indulhatunk is akár. Végül is igaza van, de ... de.... valamit még mondani akarok Hinarinak.
Felveszem a sisakom és amilyen gyorsan csak tudom megindulva a lány előtt, hogy biztosan halljon, úgy beszélek. Még bökök is egyet felé játékosan, a mutató ujjamat előrenyújtva, míg a hüvelyket felfelé, mintha pisztoly lenne. A másik kezem is felé fordítom.
- Nekünk még találkoznunk kell. Mielőbb, majd írok! Wink-
Azzal megfordulok. Ez a boss nem az én halálom lesz, és úgy ámblokk is. Ez a boss gyerek játék lesz, mi meg vidáman nyargalunk át a következő szintre. Én meg elhívom Hinarit egy randira. Wink
^^

_________________
[13. boss] 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[13. boss] Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[13. boss] 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[13. boss] Vo36oi5187/5300[13. boss] 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Phobos on Pént. Nov. 29 2013, 19:09


Na, próbáljuk meg még egyszer... Ezúttal nem egyedül, hanem az Artes frontharcosaival vonulhattam a tizenhármas számú boss ajtaja elé. Nem nagyon izgatott, amolyan rutinfeladatnak véltem, még ha a halállal játszok is. Csak egyszer néztem szembe szintfőnökkel, és az sem volt nagy dolog - tényként kezelve, hogy még bele se döfhettem a kopjámat, a következőt sem gondoltam nagy falatnak. Vagy mindig nehezebb lesz, minél magasabb számú a boss? Nehezen lehetett elhinni, hogy összesen száz szint van, és csak a tizenhármasnál járnak. Ennyire lassúak és ügyetlenek, vagy a többi boss okozott fejtörést a frontharcosoknak? Vagy tényleg olyan kevesen vannak, mint a tizenkettesen. Az idegenek valóban ostobák, hogyha ennyire ki akarnak jutni, akkor tesznek is valamit azért, és nem csak a bátrabbakra, a túltápláltakra bízzák a dolgot. Gyávaság - annyira bűnös dolog, mint a gyilkosság vagy ha valaki hagy meghalni a társát. Azonban ahogyan felkészültünk a tizenhármas számú kiirtására, kellemes érzés volt a törődés. Nem mondhatnám azt, hogy izgultam, elvégre nem ez az első alkalmam a szintfőnök megvizsgálására. Az utóbbiból szinte még arra se futotta, nemhogy megkóstolja a kopjám zamatos szilfa ízét. Nem mintha számítana, és kevesebb gond van azzal, ha két-három ütésből leterítik, s mehetünk a dolgunkra, de hol van abban az élvezet? Hajh, de ez lényegtelen volt... Jókorát sóhajtottam, miközben magamra öltöttem fémvértemet, a céh emblémájával díszített rubinköpönyegemet, kopjámat pedig magam mellett tartottam. Hümmögve néztem meg Anat fegyverét, a Falánkot. Érdekes darab, annyi szent, ráadásul még vörös folyadékot is ontott magából. Mi lehetett az? Egész úton azon gondolkodtam, vajon minek is hívják azt, ami a Falánkból szivárgott, és a földdel érintkezve elpixeleződött. Látszólag nem volt kulcsszerepe annak a nedves valaminek, elvégre amint lecsöppent, el is tűnt. Mintha nem is létezett volna, semmit se hagyott hátra, egyszerűen csak eltűnt. Butaság lenne megkérdezni Anatoletól, hogy mégis mi az? Majd. Talán máskor, amikor alkalom nyílik rá - addig is szépen türelmesen várok, hogy aztán megtudhassam az igazságot a Falánkról, s arról a vörös valamiről.
Ott voltunk. Csöndben vártam, míg a többi élharcos meg nem érkezett, és a vezérem üdvözölt valamennyiüket. Távolt állt tőlem, idegen volt számomra az, amiket műveltek. Vagy nem illett hozzám, vagy pedig tényleg ennyire különc vagyok. Természetességgel fogadtam azt, hogy bemutatott - hiszen ki lenne olyan szemtelen és arcátlan, hogy nem mutatkozik be a frissen megismerteknek. Habár jókora tény, hogy kissé zavarba ejtő volt ennyi személy előtt bemutatkozósat játszani, és még ehhez sem szoktam hozzá, de egész jól viseltem a kiképzést.

- Helló. - egy biccentéssel köszöntöttem őket. Nem szántam több időt arra, hogy engem méregessenek, mint egy látványosságot. Nem vagyok vásári majom. Jöttem, végzem a dolgomat, aztán megyek - ennyiért vagyok itt, jelenleg csupán ennyi áll a munkaköri leírásomban. Türelmesen a vállamnak döntöttem kopjámat, keresztbe font karral vártam, míg tisztázták a taktikákat, lerendezik az apróságokat. A kapuk kinyílnak, megkezdődik a vadászat, ami most lehetőleg sikeresebb is lesz.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[13. boss] Vo36oi10/2900[13. boss] 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kincaid on Pént. Nov. 29 2013, 19:16

Ott vagyok. Mi sem természetesebb! Hogy hol? Ugyan már, tök lényegtelen. Velük – és legyen is ennyi elég. Mármint értsd: nem egy csapatban, egy közösségben a többi frontharcossal, csak egy légtérben, egy levegőt szívva. Kezdetnek ennyi is elég. És bár kezdetnek hívom, ez azért már javában nem az. Szimplán csak apróság: egy délután az életemből, amit kénytelen vagyok egy adott szerepben eltölteni, sok más arccal, aki így rendre megismerhet. Mivel húzzam tovább lényegtelen ott-létem még kevésbé lényeges szereplését?

A ruházatom. Ismeritek. A kezdő cuccok. Ez a sablon itt marhára nem működik, csak feltűnősködöm benne. De ezt is tudjátok már. Nézzük csak, mi is van még itt… Hát a képem! Nyamvadt kis félmosoly a legtöbb, amit enyhe tömegiszonyom mögül az arcomra tudok erőltetetni. Azt is minek tenném? Nem célom a jópofizás. Szóval ugye nincs senki, aki haverkodni jönne hozzám? Eddig sem volt, tessék megtartani ezt a remek szokást!

Kívánod, hogy fárasszalak még valamivel? Nem akarom rabolni az idődet. Az enyém is drága. Nekem legalábbis biztosan. Szóval kérlek, ne húzd sokáig. Legyünk készen gyorsan: menjenek le a muszáj-szövegek, és trappoljunk be az ajtón – igazítom meg szemem elé lógó hajtincsem. Hmm, szükségem volna lassan egy új hajbeállításra. Menümbe temetkezem, a karaktersupportban járkálva találok magamnak új dizájnt. Nem sokban más, alig pár centivel kisebb. Hát nem tökéletes? Megteszi. És addig is remélem, hogy nem bököd oldalba senki szimpla ismerkedési szándékkal. Nem vagyok rá vevő – üzenném hetyke elfordulással. Nem antiszoc vagyok, csak na, ezek kihasználáson alapuló barátságok itt közöttük. Kihasználják egymás képességeit, hogy aztán közösen jussanak tovább. Erről szól egy csapat. Ezért sem szeretem őket. Valójában sokkal önzőbbek, mint ahogy hiszik magukat. Az érdekről szól minden – fintorogva fordulok el tőlük a gondolattól.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[13. boss] Vo36oi3167/3300[13. boss] 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Mirika on Szomb. Nov. 30 2013, 15:46

Úgy határoztam, ezúttal céhvezérként fogok viselkedni, és összehívom azt a kevés frontarcost, aki még hozzánk tartozik, hogy együtt érkezzünk meg. Lévén csak Ayani és Judy üti meg a szintet, így hát nekik ment el az üzim, de úgy az első pillanattól kezdve éreztem, hogy... nem az igazi. Mármint valahogy sokkal büszkébb és magabiztosabb voltam, boldogabb, amikor még Kota, Hoku, Rin, vagy éppen Anat is az én oldalamon érkezett csatába. Csak hát, előbbi kettő már nem járkál bossharcokra, Anat pedig már céhmesterként feszít a saját bandája élén. Nem volt meg ugyanaz a hatás így, hogy legfeljebb két lánnyal érkezhettem meg. Legalább méltóképpen üdvözöltem őket, már ha feleltek a hívásomra egyáltalán.
Utána már sokkal könnyebb volt, hogy elvegyülhettem az ismerősök között. Kifejezetten örültem néhány ritkán látott arcnak is, és ezúttal felfigyeltem arra, hogy újak is vannak, mint az a fehér hajú lány.. vagy fiú? Huh, nem volt könnyű eldönteni, de Artes logót viselt. Csak tudnám, honnan szedi Anat ezt a sok erősnek mondható harcost. Én eggyel se találkozom :/ Hinarinak még egy ölelést is kiosztottam, de persze Nii-channak örültem a legeslegjobban, még ha kicsit meg is lepett azzal, hogy felkapott és megpörgetett o.O
- Hihi, hová nem kalandozna a szád...? ;P - kacsintottam a srácra, miután viszonoztam a puszit. Persze hogy észrevettem, meg azt is, hogy zavarba jött miatta. Bevallom, kicsit én is, ezért is ütöttem gyorsan el egy pajkos megjegyzéssel, abban részemről semmi kirívó nem volt. Akihez közel állok, azt nem kímélem ilyen szempontból, Anattal is már a kezetek óta szórakoztam így.
Végül visszasoroltam a "helyemre", és vártam, kinek van egyáltalán valami infója. Nekem ugyanis most semmi sem jutott, és szokatlan is volt úgy érkezni a harcba, hogy semmit sem tudok. Ahogy múltkor, most is Nii-chan ragadta magához a szót, és el is mondott pár adatot, ami alapján ez is könnyű harcnak ígérkezett. De azért... pfff, már csak az hiányzik, hogy segítsek egy olyan alaknak, mint ez a maszkos lúzer. Még volt pofája fenyegetni és ignorálni, akkor én miért ne tehettem volna meg vele? Ez is, meg a csuklyás fazon, ezeknek mániájuk, hogy titkolózzanak, vagy mi? Mattaku... ^^" Na mindegy, jó szokásomhoz híven lecsekkoltam az övemen függő kristályokat és potikat, kezembe vettem a késeimet, és a vadiúj cicafüleimet hegyezve készültem az újabb futóversenyre.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[13. boss] Vo36oi526/600[13. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szomb. Nov. 30 2013, 20:12

*Az ágyam mellett ácsorogtam, s az inventorymat lestem, hogy végre eldöntsem, milyen ruhát vegyek fel. Egy jó kis nadrág, ami nem zavar, kényelmes, stb. Egy jó kis felső, amiből nem látszik ki sok minden, főleg a harc során, de ugyanakkor nőies is. Rolling Eyes Felvettem minden felszerelést, most eldöntöttem, nem Artemist viszem, hanem a rubin íjat! Eddig még sosem próbálhattam ki, ez az első alkalom! Artemist most már csak kt-kon fogom használni egy jó darabig, mert csak úgy éri meg. Gyönyörű volt az íj. Egy darabig nézegettem komoly tekintettel, majd eltettem, s végre elővettem a diadémot. Az is gyönyörű volt, s tudtam, hogy egyedi, hogy ilyen csak nekem van. A tükörbe néztem és ünnepélyes áhítatossággal a fejemre helyeztem. Úgy néztem ki, mint egy harcos hercegnő. Nem illik ilyet gondolni, de azt hiszem... gyönyörű volt a látvány. Nem miattam, hanem a kiegészítőim miatt. Úgy éreztem magam, mintha tényleg én volnék a Jégkirálynő. Még Ren adta nekem ezt a titulust. Arra gondoltam, itt lesz-e velünk. De valahogy úgy éreztem, most nem fog eljönni. Hogy miért számít? Talán csak aggódom érte. De Alex eljön. Már egy ideje a céhházban lakik, s valahogy eléggé otthon érzi magát. Jól van, az csak jó, ha jól érzi magát, de én sokszor szeretek délután lefeküdni, s nem túl kellemes a dobolása mellett aludni. Legközelebb most már berontok hozzá, s leordítom a fejét! Mad De... áh, ez csak egy gondolat. Nem hiszem, hogy mérgesen rászólnék. Csak kedvesen megkérném, enyhe mosollyal az arcomon, hogy legyen kedves és most ne doboljon. Nem lehet őt bántani mert ő... höri! ^^ höri
Mikor a diadémot a fejemre helyeztem, akkor vettem észre, hogy túl komoly a tekintetem. Sőt... aggódó. Ch... miért kell nekem állandóan ilyen szigorú fejet vágnom?! Rám néznek, s öngyi akar majd lenni mindenki! uti mindenkinek elrontom a kedvét a jelenlétemmel! Árasztom a sok negatív erőt!! Régen nem voltam ilyen! Az iskolában is, az életben is bármilyen kihívás állt előttem, én a képébe nevettem, s lelkesen, bátran indultam felé. Most pedig, amióta itt vagyok... Mindig is attól rettegek, hogy ma elveszítek-e valakit a szeretteim közül. Annyi Arteses meghalt és eltűnt. Nem akarok többet elveszteni közülük. És senki más halálát sem kívánom. Szomorú szemeimbe néztem, s döntöttem. Vidám leszek! Elmosolyodtam, majd szépen lassan széles vigyor húzódott szám szegletére. Nem gúnyos, nem gonosz, de olyan, mint aki elfogadja a kihívást, s eldönti, örömmel megy a harcba. Vonakodva bár, de elvállaltam, hogy megyek a bossra. Mert Anat hívott. S ha Anat hív, akkor mennem kell! Nincs kec-mec! Számít rám! Különben nem kérne meg. Hjaj, már megint csak járatom az agyam a sok hülyeségen, ezzel pedig nem jutok egyről a kettőre. Lementem a többiekhez, bár a diadémot még nem tettem a fejemre. Elég furcsa lenne, nem? Ráadásul az íjat is még az inventorymban hagytam, de minden más rajtam volt. Útközben Anat biztatott bennünket, de én nem szóltam egy szót sem, csak rámosolyogtam, ha rám nézett. Ciki, nem ciki, én igen is izgulok. Ez a második bossharcom, s nagyon remélem, nem lesz olyan nehéz, mint a 10-es, bár nekem korán sem volt túl nagy szerepem ott. Reméltem, nem kolonc leszek Anat nyakán, hanem tényleg tudok majd valamit segíteni. Szeretnék nagyon! Alexra pillantottam, s ha rám nézett, akkor elmosolyodtam. Majd Ravenra tekintettem, hosszabb ideig őt néztem, de ha rám nézett, akkor csak mosolyogtam, majd elfordítottam a tekintetemet, majd titkon újra őt lestem. Új tag, még sosem találkoztam vele korábban, s nem is tudok róla túl sokat. Mostanában Anat nagyon aktivizálta magát, s állandóan csak új és új emberek vannak a céhben, a régiek meg eltűnnek. De furi... kicsit olyan érzésem van, mintha az újak kiszorítanák a régieket. De ez bolondság! Nem érezhetem ezt!
Mikor megérkeztünk, különös élmény volt számomra végignézni, ahogy Anat köszönti ismerőseit, szeretteit. Mintha a családjába érkezne. Elmosolyodtam szelíden, s visszahúzódva lestem az eseményeket. Én is csak egy egyszerű sziasztokot nyomtam a többiek felé, s igyekeztem minél később elővenni a diadémot. Észrevettem Alex pillantását Hinari felé. Nahát... nem voltam benne biztos, de pár esemény már jelezte a dolgot. Ismét elmosolyodtam a dolgon.*
~ Gambatte, Alex-kun! ~
* Gondoltam magamban. Őszintén örültem, és szurkoltam neki, ugyanakkor ez az érzés párosult a magány érzésével is. Talán mindenki megtalálja itt az igazit, de minél többen egymásra találnak, annál kevesebb az esélyem, hogy én találok valakit. Bár a kis höri közel áll a szívemhez, s őszintén szólva kicsit fáj, hogy majd nem én jelentem neki a barátságot, hanem valaki más, ugyanakkor azt is tudom, hogy többet nem tudnék elképzelni kettőnkről. Neki lenne a legtöbb esélye nálam, mert van kettőnkben valami, ami közös, és ez számomra a legfontosabb, s akiket eddig ismerek, tudom, hogy az nincs bennük, ami mi kettőnkben van. Nekem pedig olyan nem kell, mármint... párnak, fiúbarátnak... izé, szal mindegy, akiben nincs az, ami bennem. Jaj, belebonyolódtam! facepalm 
Anat belekezdett a nagy beszédbe. Őszintén szólva azt hittem, több infónk van, s részletesebb lesz a tervezés, de hiszek Anat ítélőképességében! Miközben a nagy tervezgetés történt, felfigyeltem valakire, akit eddig még nem sokat láttam, s kicsit feltűnő volt, hogy kezdő felszerelésben volt. *
~ Nem lehetne itt, ha nem lenne legalább 13-as szintű... de akkor miért ez a ruha van rajta? ~
* Érdeklődve figyeltem őt. Kicsit morcosnak és antiszocnak tűnt. Elkezdett érdekelni, ezért őt figyeltem. Ha esetleg észrevett engem, akkor őszintén rámosolyogtam, sőt még biccentettem is felé, hogy megköszönjem neki, hogy itt van velünk. Ennyi. Azt akartam, hogy érezze, közénk tartozik. Utána másfelé tekintettem, hogy lássam, ki van még itt. Majd mikor végre kinyílt az ajtó, akkor szántam rá magam, s megpróbáltam észrevétlenül felvenni a diadémot, s kezembe vettem a gyönyörű íjat is. Így mentem be Anat után... mármint... mivel előre engedett, előtte mentem be. De szívesen mentem volna be utána, mert ő a vezér, és én őt követem! *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[13. boss] Vo36oi1900/1900[13. boss] 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kazuma on Vas. Dec. 01 2013, 15:52

Az üzenet meglepett. Nem annyira a tartalma hisz ahhoz amúgy is gyorsan hozzájutottam volna. A feladó személye lepett meg. Nem számítottam rá hogy pont a kovács fogja elküldeni nekem a harc helyét és idejét. A biztonság kedvéért ellenőriztem az infót hátha ez csak egy ostoba próbálkozás, arra hogy ne legyek ott a megfelelő időben, vagy épp valami egyéb csapda készül, de végül úgy tűnt minden rendben van az üzenettel. Talán rájöttek végre, hogy rám is szükségük van?
Pontosan érkeztem és nem is voltam egyedül. Hívogattak az árnyak, de nem hagytam magam nekik. Ideje kilépnem a fényre, hogy saját árnyékot vessek. Kiérdemeltem. Nem álltam melléjük de a közelükben maradtam. Nyugodtabb voltam, mint legutóbb. Bár éreztem magamon a tekinteteket, de nem törődtem velük. Jobb kezem a késemen pihent és csak vártam hogy kinyíljon végre a kapu.
Persze előtte még Anatole ismertetni kezdte a bossról szerzett infókat. Már-már nevetségesen gyengének tűnt de tudom hogy ez csak a vihar előtti csend. Előbb-utóbb ismét jön majd egy olyan boss, ami könnyedén keresztülvág a fronton mikor már erősnek hisszük magunkat. Anatole ismét meglepett mikor külön kiemelte hogy engem is switcheljenek. Kérdés hogy vajon tettek is követik-e? Úgy néz ki rá tényleg volt hatása a twisterben elhangzottaknak. Ettől függetlenül nem hagytam ennyivel elaltatni az éberségemet. Jobb félni, mint megijedni. Ha valami balul sül el, akkor valószínűleg úgyis csak magamra számíthatok. Végül miután végzett a beszédével elindult a kapu felé én pedig, a késemet előhúzva követtem. Felkészültem, hogy az ajtó kinyitása után rögtön használhassam a képességemet aztán már csak egy dolog maradt: Előre!

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[13. boss] Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[13. boss] Vo36oi304/2100[13. boss] 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Noxy on Kedd Dec. 03 2013, 10:02

Megkaptam Mirika levelét. Rendes volt tőle, hogy értesített a tizenharmadik bossról. Éppen csak dolgoztam, mást nem tudtam csinálni. Szóltam Mogorvának, hogy megint megyek bosszt ölni, de ezúttal nyugodtan zárjuk be a boltot. Szerencsétlen így is túl sokat dolgozott és rémisztette vásárlóimat. Aztán egyszer csak kitalálta, hogy elkísér a boss találkozóra, lebeszélni róla már nem tudtam.
Mire megérkeztünk, Anat ár elkezdte a beszámolót. Éppen hogy sikerült az elejére érni. Anat azt mondja, hogy nem sebez túl sokat, de siwtch-hullámot mindenképpen javasol. Remek, mire rajtam lenne a sor, magamra kell húznom a bosszt, ha azt látom, hogy a tank már nem bírná. Bár ki tudja... kicsi sebzések mellett még lehet veszélyes a boss.
- Szervusz, Mirika! - köszöntöttem a lányt szokásos módon kedves mosollyal. - Ne lepődj meg, de Mogorva is itt van. De csak azért jött, hogy lássa az ajtóból, miként harcolunk a a bosszal.
Úgy látom, Ayani még nincs itt. Hát hol is lenne?! Biztos már megint eltöltött egy éjszakát Yuichivel.
- Hé, lány! - szólt Mogorva. - Ki ez lovag?
- Valami Gilbert. Anat azt mondja, bízzunk meg benne, de amíg meg nem ismerem, azt felejtse el. Tudod, hogy én inkább óvatosabb vagyok az idegenek felé, nehogy váratlanul meglepjenek.
- Azzal a másik gyerekkel te mégsem lenni.
- Csönd! - kaptam a szája elé a kezemet, aztán súgva megjegyeztem neki. - Se Ayani, se Mirika nem tudhatja meg! Ha az utóbbi meg tudja, hogy előtte én romantikáztam Yuichivel, nekem végem!
- Akkor másik téma. Ki lenni álarcos barom?
- Kazuma.
- Nem tetszik maszkos képe ronda Kazumának.
- Hidd el, senkinek sem.
- Az a kölök miért hordani kezdő cucc?
- Mit tudom én. Biztos kirabolták, vagy azóta se sikerült neki semmi, amiből pénze lett volna.
- Amúgy, lány. Mogorva még haragudni céhedre múltkoriért, de... Mirika jó csaj. Very Happy
- Mogorva... inkább menj szépen oda a kapufélfához, jó?
- Kérdezd majd tőle, nem-e érni rá később egy kis látogatóra kocsmában! Very Happy
Nagy nehezen sikerült elküldenem innen Mogorvát, aki mérgesen és csalódottan állt át olyan helyre, ahonnan megfigyelhette az ütközetet a bosszal. Azért még sok sikert kívánt nekem, és különösen kedves hangon Mirikának, aki felé még kacsintott is.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[13. boss] Vo36oi2457/2500[13. boss] 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Szophie on Szer. Dec. 04 2013, 18:10

Felkel, fogat mos, felöltözik, indul.Út közben még belefér egy süti, majd vidáman a szökdelés a helyszínre. Azt hiszem, kezdett amolyan szokássá válni ez az egész. Már nem is hatott rám semmilyen lelki terrorként, hogy részt kell vennem. Egyszerűen tudtam, hogy ott kell lennem, és ott voltam. Immár inkább azért aggódtam, nehogy farkasom megunja a bossokat, és valami új felé terelődjön a figyelme - mondjuk a pvp harcok. Szokásos csendességébe burkolódzott most is a kis pet. Ez jó jel. Még nem kifogásol semmit.
Érkezés, körülnézés, köszönés. Szinte egyből feltűnik, ha valakinek új páncélja van, vagy új van közöttünk. Azt hiszem, elégszer jártam már közöttük, hogy ilyesmiket is észre vegyek. A nagy csapat.. Egy elég jó kis társaság szokott itt mindig összegyűlni. Szinte mindet ismerem. Azt hiszem, kezdett tudatosulni bennem, hogy már én is a frontharcosok közé tartozom. Igen, nagy, és erős frontharcos vagyok! Vagy legalábbis nagy tuti.
Orvtámadás hátulról, és ölelés. - Szia hangya - onii.Smile - köszöntöttem Zut. - Látom, sikerült beilleszkedned, Anat kedvel téged. - kacsintottam rá, miközben Anatot hallgattam a switches dologról. Közben intettem egyet az Arteses srácnak. Arinak tűnt a kis hófehér hajacskájával. Illett a petemhez. Egyébként egyszer szívesen elhoznám a maci társamat is. A kicsike Vezér mellett tuti jól meglenne. Csak nevet is kéne neki adni előbb..
Figyelmet szenteltem még a szöszi íjász cajszinak, aki szintén Arteses.
- Szia! - sompolyogtam mellé, barátkozó szándékkal. - A nevem Szophie, örülök.  - mosolyogtam. És hogy épp megzavartam egy rác stírölésében? Hehehh, ez könnyen javítható. - Szia! - pattogtam két lépést arrébb, a srác (Kincaid) mellé, magammal húzva a szöszit. Ez a srác sem volt még túl sok harcon, talán egyen, kettőn ha láttam. És újakkal barátkozni ér! Ravent meg majd legközelebb környékezem meg a köszönésemmel, azt hiszem most elég volt az integetés.
Most viszont vártam, hogy szöszi és lovag srác is bemutatkozzon, vagy valami. Nem mindig nekem kell beszélnem..


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 07 2013, 13:30-kor.

_________________
[13. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[13. boss] Vo36oi7666/7700[13. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Hinari on Csüt. Dec. 05 2013, 14:36


Szinte már hetek nem teltek el két bossharc között, olyan tempóban tisztítottuk a szinteket. Pedig a legtöbbön a kazamatán kívül nem is jártam, bár volt egy olyan érzésem, hogy mi még egyszer nagyon meg fogjuk ezt bánni. Így esélytelen a fejlődés, és igaz én nem aggódtam a szintem miatt, de azért nem örültem volna, ha a szokásos JL-es csapat nem tudott volna eljönni. Azért most is elküldtem mindenkinek a köremailt, akinek megvolt a lv-szintje hozzá, s határozott célom volt konkrétan odavonszolni Szophiet Himéhez, vagy fordítva, amint mindketten megjelentek. Fogalmam sem volt, az idomárlány továbbra is a céhgyűlésen történtek miatt kerüli-e a harcművész lányt, de hogy az előző bosson oda se jött hozzánk… nem, nem akartam, hogy tovább mérgesedjen a viszony. Egy céh vagyunk, s valahol az is az én dolgom lenne, hogy a tagok jóban legyenek egymással. Egyelőre viszont Yurihimét nem láttam semerre sem, így Szophie ezúttal megúszta, de nem végleg. Anat kacsintására csak halkan elnevettem magam, mosolyom egyre nagyobb lett, ahogyan sorra érkeztek az ismerősök, barátok. Az újaknak intettem, s Miri meg a többiek köszöntése után azért Kazuma felé is küldtem egy biccentést, aki mostmár úgy tűnt, kezdett egyre jobban közénk tartozni. Szemeimmel a hiányzó céhtársaimat kerestem, ekkor viszont Al takarta el a kilátást.
- Köszi, neked is! – mosolyogtam rá, ám mielőtt folytathattuk volna a beszélgetést, Anat felemelte a hangját. Figyelmesen hallgattam végig őt, a biztos találatom és a dög viszonylag kevés sebzése egész jó esélyeket teremtett, nyilván valamelyik másik statban fog remekelni inkább, ám kíváncsian és viszonylag optimistán álltam hozzá. Fel is szerelkeztem, hogy ne kapkodva kelljen, s vidáman fordultam Alexhoz, aki mellé útközben már Szophie is befutott, magával húzva az Arteses íjászt, Esut, asszem.
- Szia Szo, jó téged is látni – mondtam céhtársamnak, enyhe éllel a hangomban, utalva a múltkorira, na meg persze most sem jött ide hozzám, illetve csak most, Alex miatt. Sóhajtottam, majd könnyed mosolyt eresztettem meg felé, hogy ne érezze egy kicsit se rosszul magát, nem szándékoztam mások előtt belemenni ezekbe, ám azért fél szemmel Hime után néztem, az alkalom ugyanis adott volt. Esunak is biccentettem, hiszen ha már itt volt, így illett, több nem is fért bele, Anat már nyitotta is a kaput, menni kellett.
- Pontosan milyen találkozásra gondolsz? – húztam kicsit a srácot, a kérdést persze költőien feltéve: én sem voltam ám ostoba, sokatmondóan rámosolyogtam újból, s még mielőtt válaszolni tudott volna, kapcsoltam maximális sebességre, és rohantam be előtte a terembe.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[13. boss] Vo36oi14712/10100[13. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Dec. 05 2013, 19:01

Bla bla blabla bla blablabla blabla bla bla bla. Blabla bla blablabla bla bla blabla blabla, bla blablablabla blabla blablabla bla bla blabla. Na jó, ez már most unalmas, és túl sok erőfeszítés volna így folytatni, pedig alapjában véve biztos vagyok benne, hogy senkit sem érdekel mindaz, amit elregélek mintegy bevezetésként. Lényeges dolgok nincsenek benne, hacsak nem "öltem" meg éppen valakit, mert hiszen annak már szenzációértéke van a médiában :] Mi kell a népnek? Vér, ármány és szerelem, ugye? Csalódást kell okoznom, éppen ma nem történt semmilyen említésre méltó ebből a szempontból, csupán felkészültem erre a küzdelemre. Hogy hogyan és mivel, azt már a fantáziádra bízom :]
Nem jelent semmi megdöbbentőt, ha azt mondom, csuklyában jelentem meg, és nem keltettem nagy feltűnést. Csupán behúzódtam egy árnyékba a háttérben, és figyeltem, mi történik a frontharcosokkal, ám ahogy egy ideje ez már jellemző volt, sok érdekeset most sem tapasztaltam. Semmi veszekedés, komoly konfliktus, csak a kitaszítottak magánya és a puszipajtások ölelkezése, esetleg megspékelve egy-két gyanakvó pillantással az ismeretlenek irányába. Tekintetem aztán hamarosan ráterelődött Szophiera, szerelmem jelenlétében nem volt jelen nála érdekesebb tényező. Látásom is beszűkült, ha róla volt szó, így volt ez most is. Ezúttal viszont nem jött oda hozzám, úgy tűnik mindig van valaki, akit kihagy. Legutóbb a JL-céhvezér Hinari-chan volt az, most pedig én. Nahát, vajon legközelebb Kazuma-kun lesz az áldozat? :] Kardomat és pajzsomat előhúztam, hátha ezúttal szükség lesz rá, és bla bla blabla bla blablabla blabla bla bla bla. Blabla bla blablabla bla bla blabla blabla, bla blablablabla blabla blablabla bla bla blabla.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[13. boss] Vo36oi7624/7700[13. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Dec. 06 2013, 19:49

Halkan szuszogva kelek fel kicsim karjaiban. Elmosolyodok, mikor ismét mellette kelek fel. A fáradságot kidörzsölve szememből jó ideig figyelem még Yuit, ahogy pihen. Elég korán keltem, ahogy szerettem volna, így örültem is neki. Csöndesen felkelek, majd halkan kiszállok az ágyból. Lassan lépkedve járok. Az ajtóba érve szereltem fel ruhámat. Visszafordulok Yuichihez, majd mosolyogva kilépek, és elindulok a konyhába. Szinte kecsességgel mentem be a konyhába, és halkan dúdolgatva előveszem inventoriból mindenféle élelmiszert. Ezek után a szükséges eszközöket is. A gázt bekapcsolom, majd felteszem a lábos vizet. A hús, melyet egy farkasból nyertem felkockáztam, és beletettem a lébe. Ezek után a megfűszereztem jó emberisen. Hamarosan a barna szósz rotyogott, és a hús is elkészült, ahogy az óra zöld mezőbe ért. Miután kész volt terítettem is, majd egy tányérba mertem drágámnak is, majd ha még nem kelt fel felébresztem egy forró csókkal.
- Kicsim vár a reggeli. Farkas pörköltet csináltam. Remélem ízleni fog.
Ha mindketten megettük a reggelinket. Csókot nyomok az arcára.
- Én előre megyek, hogy üdvözölhessem a többieket. Várlak téged is a bosson.
Ezzel páncélzatomat is felveszem, és kiérve az épület elé Tűzrózsára pattanok, majd a teleportkapu után elteleportálok a 13.szintre. Ott a kazamata végén mindenkit ölelek. Céhtagokat egy öleléssel, a többieket egy kézfogással. Ezután türelmesen várok Yuira. Ha ne jön, el kicsit csalódott leszek, és Miri mellé lépek, hogy onnan készüljek indulni. Amint elindult a bossharc már szaladok is. Tudom, hogy nem én vagyok a legerősebb, a leggyorsabb, és semmiben sem emelkedek ki.. de mégis élvezem ezeket a harcokat, most hogy van miért harcolnom.. eddig is volt.. de most már olyan célom van, amiért érdemes küzdeni.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[13. boss] Vo36oi3819/4100[13. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Yurihime on Pént. Dec. 06 2013, 21:36

Lélekszakadva rohantam végig az utcákon, és kétségbeesetten igazgattam magamon a felszerelésemet, hisz vagy a sisak, vagy a vért, vagy a köpeny folyton félrecsúszott a nagy sietség közepette, és kis híján le is esett, így állandóan kapkodtam a kezemet. Bizonyára nagy szemekkel néztek reám, hogy mégis miért futok úgy, mint akit kergetnek, ám nem volt más választásom. Rettenetes késésben voltam :(Magam sem tudom, hogy történhetett, de egyik pillanatban azt vettem észre, hogy már rég el kellett volna indulnom ahhoz, hogy a Hinari-sama által megüzent időpontban ott legyek a 13. szinten.
- M-Moushiwake arimasen! - kiáltottam szinte minden második percben, ahogy valakinek nekiütköztem, és sűrű hajlongások közepette szaporáztam a lépteimet ki a városból, amíg el nem jutottam végül a toronyig, mely a boss lakhelyéül szolgált. Teljesen kimerülve estem be, aminek az lett a következménye, hogy figyelmetlenségemben nekimentem valakinek ismét.
- Go-gome... nnasai o.O - akadt meg a szavam az úriember tekintélyes méreteit látva, legalább két méter magas volt, ha nem több, és éppen igyekezett odébb vonulni. Teljesen megilletődtem és további bocsánatkérések helyett inkább úgy véltem az lesz a legjobb, ha minél gyorsabban megkeresem Hinari-samát.
- Anou... szörnyen sajnálom... hogy csak most... tudtam ideérni ^.^" - nyögtem ki lihegve, ám amint végre megállhattam kicsit, igyekeztem, rögvest összeszedni magam, és olyan benyomást kelteni, mintha hölgy lennék, és nem egy hosszútávfutó verseny legutolsó helyezettje, aki éppen csak át bírta magát vonszolni a célvonalon. Meghajoltam Szophie-sama, Alex-sama és mindenki más előtt is, akit ismertem és szembetalálkoztam vele, de annyira szerteszét állt a fejem, hogy azt sem tudtam, igazából hol vagyok. Remélem mire bemegyünk, addigra sikerül legalább egy kicsit rendezni a soraimat, és nem leszek teljesen haszontalan, mint legutóbbi alkalommal ^.^"
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[13. boss] Vo36oi10/1500[13. boss] 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Dec. 07 2013, 17:11

Egy újabb nap, egy másik boss, nagyszerű, ha így haladunk, akkor se perc alatt kivisszük ezt a game-t és élhetem a régi, megszokott kis életemet az eredeti világban….. de jó is lenne már.  Kivételesen korán kelek, ennek meg is van a következménye, mert sűrűn ásítoznom kell, nem aludtam valami sokat az éjszaka, valahogy nem voltam álmos, bezzeg most…. simán eltudnék aludni. Nem szabad, kipattanok az ágyamból, hogy véletlenül se aludjak vissza. Regi majd kicsattan, velem ellentétben ő egész jól aludt. Kis reggeli, ami újfent szendvics, meg valami édesség, főként forrócsoki, mert az a specialitásom. Csak a csoki miatt tökéletesítettem az italkészítésem, nem csoda, hogy már mester szinten nyomom… ezt a mennyiséget, amit már legyártottam belőle :roll:végül irány a boss termének kapuja. Nem akarom nagyon húzni az időt, ezért egyből az arany páncélomban jelenek meg, a hozzá való fegyverrel. Sokkal praktikusabb Regi-t így hordani >.> Nem beszél vissza, nem repül el, nem kötözködik, egyszóval: tökély 8)Igen, ez az egyik indok, a másik meg az, hogy az arany illik hozzám és tetőtől talpig aranyban virítani, hát igen, ez vagyok én Cool
A boss nem valami nagy szám a hallott információk alapján. A sebzése gyík és a fegyverkezelése sem veri az eget. Persze ettől még lehet szivatós képessége, mely alaposan betehet a csapatnak, de azt meg megoldjuk. Elvégre a 10. boss-t is lenyomtuk, még a túlélő csarnokban is, és ott ráadásul elegen voltunk ketten. Igaz, főként az én érdemem az egész, de talán.. mondom talán nem jutottam volna el odáig Miri-chan nélkül Rolling Eyes
Meglengetem a fegyverem, a vállaim is megmozgatom, napszemüvegem megtörölgetem, nincs már más, felkészültem az összecsapásra. Amint kinyílik az a csúnya nagy ajtó, szedem is a lábam, hogy a lassabbakat magam mögött hagyjam és az élre törjek.

_________________
[13. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[13. boss] Vo36oi6382/6500[13. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Dec. 07 2013, 17:33

- Megjöttünk!
- Aha.
- És végre nem mi leszünk az utolsók!
- Plusz ketten vagyunk jelenleg. – Végre eljött a 13. Boss. Már hiányoltam Villámlást innen, hiszen neki is kell fejlődni. Először azt gondoltam, hogy nem fogok tudni ideérni, de megnyugodtam, mikor szereztem egy kis EXP.et, amivel szintet léptem. Hamar elrendeztem a pontozást, felkészültem mindennel, és rohantam Villámlással, hogy elérjük a Boss-t. Villámlást többször ki kellett szabadítani az ágak sokaságából, mert éppen repült, de szerencsére így se sikerült lekésnünk. Sőt, émg az infó átadásnál tartanak! 9-et sebez, 10-es a kitartása. Ez jó, de ahogy a fiú mondta, nem árt a switch hullám. És a maszkost is le kell. Emlékszem rá, ő szervezte a 12-es boss elpusztítását. Villámlás most is gyanakvóan nézett rá. Mintha attól tartana, hogy nem a boss-t fogja leölni, hanem szép sorban mindenki mást, hogy az övé lehessen a jutalom végül. De gondoltam, hogy hülye is lenne, mert ennyi játékost nem tud megölni egy maga, mert mire megöl egyet, a többi azonnal nekiugrik. Ismerősök is voltak itt szerencsére: Judy, Hinari, az az öntelt Tachi, az a lány az iszapbirkózáson, és azok, akiket a többi bossról láttam. Nocsak, Judy-nak akadt egy igen csak fura ismerőse. Emlékeztetett az egyik rajzfilmből egy egész aranyos Robot T-rexre.^^
- Milyen szőrös az arca! – Villámlás ennyit mondott róla döbbenetben. – Hogy is mondta egy vevő? Ja meg van, tán összeveszett a borotvával!
- Sss, halkan! – csitítgattam le kuncogva. – Nem akarom, hogy megsértődjön! – Villámlás azonnal abbahagyta a megjegyzéseket, miközben én köszöntem az imserőseimnek. De jó volt Anattól az a nyúlcipő!

_________________
[13. boss] Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[13. boss] Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[13. boss] Vo36oi2532/2700[13. boss] 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Dec. 07 2013, 21:17

Egy újabb nap érkezett el, egy újabb út a szörnyhöz. Újabb lelkes találkozások, kézfogások és bólintások. Ölelések. Nem engem öleltek. De ölelések. Nem mondom, hogy unalmas volt, mert nem, de valami mégsem volt olyan, mint az első alkalommal. Hiányzott az új érzése. De csak egyszerűen a vállaim rándítottam. Nem volt ez rossz, hogy olyannyira nagyon aggódnom kellett volna. Mint egy zombi, úgy köszöntem azoknak, kik köszöntek nekem. Nem voltam se szürke, és csoszogni se csoszogtam, de csak bárgyún ismételtem azt, amit ők, mintha egy tiszta tükör lettem volna a számukra. Nem csúfolódásképp, de nem volt kedvem, erőm többhöz.
Figyeltem Anatole szavait és jegyeztem meg az információkat. Nem volt sok és nem volt bonyolult. Örültem ennek. Hisame mellettem, majd tartotta a lábát, hogy tudjak a hátára lépni. Már nem zavart ez. A többiek megszokták a látványt, a sárkányt lovagló Petert, így nem volt ez többet kényelmetlen a számomra. Szerintem igazából korábban is csak én gondoltam ezt túl, csak én lelkesedtem ez iránt úgy, ahogy lelkesedtem. Mindegy. Zavart gondolatok. Nem is tudom, hogy mit képzeltem.
A pálcám a kezemben, hogy Hisame ereje is meglegyen. Minden megvolt. Sokadjára ellenőriztem újra a felszereléseimet. Nem tudtam, hogy mit kellett volna még tennem. Egyszerűen csak nem volt más hátra, minthogy belépjünk egyszerűen a többiek után a kapun, mit Anatole tárt szabadjára.
- Apa, ez az én napom lesz.
- Merthogy?
- Nem tudom, de jó lenne egy Hisame nap.
- Ha haza megyünk, akkor téged ünneplünk. Hehe.
- Sörrel és vodkával!
- Hogyne! – mint egy Apa a gyermekének, ki tudta, hogy öt perc múlva úgy is felejtve lesz ez - Csak ne repülj utána.
- Pedig úgy biztos izgalmas lenne.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[13. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[13. boss] Vo36oi2601/2700[13. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Dec. 07 2013, 22:03

// A bosst hamarabb indítottam, aki természetesen még ír éjfél előtt (és elküldi nekem privát üzenetben) azt beleírom a kör végére és majd akkor beküldheti az irományát a boss poszttal együtt. //

Mikor kinyílik az ajtó, öt farkas vicsorog felétek. A középső nagyobb a többinél és az alábbi jelenik meg a feje fölött: Falkavezér
[13. boss] Forest__monster_by_ononheli

Mellette egy-egy oldalon két-két Ezüst Farkas
[13. boss] 640px-Wolf

Kazuma (sebzés: 27/kés, minden 6. körében pihen, találathoz nem kell dobnia, spechez 2 vagy afölött kell dobnia)
Kazuma
Kazuma
Boss
Ryuninji Ren (sebzés: 6, pet sebzés: 48, minden 5. körében pihen, találathoz nem kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Mirika (sebzés: 30/kés, minden 5. körében pihen, találathoz nem kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Mirika
Mirika
Boss
Hinari (sebzés: 35, minden 6. körében pihen, találathoz nem kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Hinari
Hinari
Boss
Anatole Saito (sebzés: Z60, S65. P70, minden 5. körében pihen, találathoz nem kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Szophie (sebzés: 1, pet sebzés: 42, minden 6. körében pihen, találathoz nem kell dobnia, specet nem használhat)
Szophie
Boss
Raven (sebzés: 30, minden 5. körében pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Raven
Boss
Yurihime (sebzés: 34, minden 5. körében pihen, találathoz nem kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Yurihime
Boss
Kusumi Ayani (sebzés: 2, pet sebzés: 20, minden 4. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Kusumi Ayani
Boss
Peter Worker (sebzés: 8, pet sebzés: 22, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spechez 3 vagy afölött kell dobnia)
Peter Worker
Boss
Judy Noxia (sebzés: 18/kés, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spechez 2 vagy afölött kell dobnia)
Judy Noxia
Boss
Koshitsu Esutel (sebzés: 41, minden 5. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spechez 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Halász Alex (sebzés: Z55, S60, P65, minden 5. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, spechez 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Kincaid (sebzés: 33, minden 4. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spechez 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Enheriel (sebzés: 10, pet sebzés: 21, minden 6. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, spechez 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Tachibana Makoto (sebzés: 30, minden 5. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spechez nem kell dobnia)
Boss

Boss: teljes HP
Ezüst Farkas #1: teljes HP
Ezüst Farkas #2: teljes HP
Ezüst Farkas #3: teljes HP
Ezüst Farkas #4: teljes HP
---
Kazuma: 110 HP, 27 páncél
Ryuninji Ren: 150 HP, 33 páncél
Mirika: 100 HP, 19 páncél
Hinari: 140 HP, 44 páncél
Anatole Saito: 140 HP, 27 páncél
Szophie: 125 HP, 39 páncél
Raven 110 HP, 47 páncél
Yurihime: 80 HP, 40 páncél
Kusumi Ayani: 125 HP, 33 páncél
Peter Worker: 170 HP, 52 páncél
Judy Noxia: 75 HP, 35 páncél
Koshitsu Esutel: 110 HP, 27 páncél
Halász Alex: 100 HP, 41 páncél
Kincaid: 165 HP, 10 páncél
Enheriel: 70 HP, 23 páncél
Tachibana Makoto: 100 HP, 64 páncél


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 08 2013, 20:47-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kazuma on Vas. Dec. 08 2013, 17:17

Szophie támadása nem ért váratlanul miután a szemem sarkából figyeltem, ahogy felém sompolyog.
– Szia. - mosolyodtam el. - Hogy van az én kis tehenem? - vágtam vissza összeborzolva a haját. Az Anatos megjegyzéséhez viszont már inkább nem fűztem hozzá semmit. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a kovácsnak tetszene Szophie megjegyzése. Inkább nevezném egyszerű megállapodásnak a helyzetet. A dolog gyakorlati oldala még egyáltalán nem biztos, hogy működni fog. Végül Szophie továbbállt és nemsokára Anat is elindult a kapu irányába. Hamarosan már szembe is nézhettem a kis farkasfalkával. Aktiváltam a képességemet a már megszokott plusz páncélomért és már rohantam is kezdetnek a kisebb farkasokat célozva meg.

//6x27 sebzés megy az 1. Ezüst Farkasra, ha elpixeleződik akkor a maradék a következőre stb. Sikeres képesség aktiválás esetén +28 HP Kazunak//

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[13. boss] Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[13. boss] Vo36oi304/2100[13. boss] 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 08 2013, 17:17

The member 'Kazuma' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[13. boss] 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 08 2013, 17:53

A boss 9-et sebez Kazumára.

A négy farkas összesen 20-at sebez Kazumára.

Boss: teljes HP
Ezüst Farkas #1: -162 HP (sárga)
Ezüst Farkas #2: teljes HP
Ezüst Farkas #3: teljes HP
Ezüst Farkas #4: teljes HP
---
Kazuma: 136 HP
Ryuninji Ren: 150 HP, 33 páncél
Mirika: 100 HP, 19 páncél
Hinari: 140 HP, 44 páncél
Anatole Saito: 140 HP, 27 páncél
Szophie: 125 HP, 39 páncél
Raven 110 HP, 47 páncél
Yurihime: 80 HP, 40 páncél
Kusumi Ayani: 125 HP, 33 páncél
Peter Worker: 170 HP, 52 páncél
Judy Noxia: 75 HP, 35 páncél
Koshitsu Esutel: 110 HP, 27 páncél
Halász Alex: 100 HP, 41 páncél
Kincaid: 165 HP, 10 páncél
Enheriel: 70 HP, 23 páncél
Tachibana Makoto: 100 HP, 64 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Dec. 10 2013, 16:57

A boss termének kapuja kinyílik, mire mi berontunk rajta. Hát... nem néz ki valami nagy számnak az a bizonyos boss. Falkavezér? Cöh....  négy picike öleb is van körülötte, hát istenem, maximum lenyomjuk azokat is 8)Nem csinálok ebből akkora ügyet. Regi képességének hála, most én harcolok egyedül, ő pedig a védelemért felel, azaz: szerepcsere 8)Amint elég közel érek a bosshoz, nekiugrok és alaposan megcsapkodom a fejét Cool

// Regi képessége aktív, így +75 páncél Ren-nek és a sebzése 54-es. 3X54 sebzés a bossra //

_________________
[13. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[13. boss] Vo36oi6382/6500[13. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 10 2013, 17:34

A boss 60 sebzést szenved el. (162 helyett)

A boss szemei bevéreznek és kardfogai nőnek. A boss 28-at sebez Kazumára.

A négy farkas összesen 40-et sebez Kazumára.

Boss: -60 HP, zöld
Ezüst Farkas #1: -162 HP (sárga)
Ezüst Farkas #2: teljes HP
Ezüst Farkas #3: teljes HP
Ezüst Farkas #4: teljes HP
---
Kazuma: 68 HP
Ryuninji Ren: 150 HP, 108 páncél
Mirika: 100 HP, 19 páncél
Hinari: 140 HP, 44 páncél
Anatole Saito: 140 HP, 27 páncél
Szophie: 125 HP, 39 páncél
Raven 110 HP, 47 páncél
Yurihime: 80 HP, 40 páncél
Kusumi Ayani: 125 HP, 33 páncél
Peter Worker: 170 HP, 52 páncél
Judy Noxia: 75 HP, 35 páncél
Koshitsu Esutel: 110 HP, 27 páncél
Halász Alex: 100 HP, 41 páncél
Kincaid: 165 HP, 10 páncél
Enheriel: 70 HP, 23 páncél
Tachibana Makoto: 100 HP, 64 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Dec. 10 2013, 23:38

Őszintén? Csalódott voltam, hogy Ayani külön érkezett, de asszem ez a félig üres-félig tele esete, mert speciel Judynak nagyon örültem. Olyan érzésem van, mintha kicsit idegenkedne tőlem avagy tőlünk, bár igazság szerint nem is csodálnám. Én magam is idegenkedem már a saját céhemtől >.> Egy ideje tervezem, hogy megpróbálom feldobni valamivel és ami azt illeti, lett is ötletem rá, de kicsit féltem belevágni és nem tudtam, hogyan fogadnák a többiek. Ayani biztos szó nélkül elfogadná, de mondjuk Rin vagy Judy? Meg... áh, bonyolult <.< Mindegy, volt most ezer másik dolgom, például Judyval jött egy sétáló kétajtós szekrény is, aki elég furcsán nézett rám és kicsalta belőlem a mű-bájmosolyomat is, amit csak nagyon ritka és különleges alkalmakra tartogatok, és ami amúgy reflexből jön Rolling Eyes
Népes tábor gyűlt össze amúgy, és tök jó érzés volt a leggyorsabbak között lenni, viszont mire odaértem, máris ketten két különböző célpontra nyomultak, és a velünk szembejövő farkas koma is átment valami változáson, ami nem volt bizalomgerjesztő, ami azt illeti. Switchlánc... asszem muszáj leszek bevetni az új fegyveremet.
- Tch... hadd áldjalak meg Razz - mormogtam az orrom alatt, és késemmel az egyik farkasra mutattam, mielőtt irányt váltottam volna és a hiányos életű segítője felé vettem volna a szapora lépteimet. A felvillanó skill biztosította, hogy minden okés lesz egy darabig.
- Switch Kazuma! - kiáltottam, majd az első vágásaim közepette az érkezők felé fordultam - Amíg van páncélom, ne switcheljetek le! - szólt az utasítás. Gondoltam így nem fogja leszedni ez a pár dög a páncélomat egybe, legalábbis... bíztam benne Rolling Eyes

// 6x30 sebzés az Ezüst farkasokra. Az elsőre addig, ameddig meg nem pusztul, aztán jöhet a második.
Képit is aktiváltam, amivel az Ezüst Farkas #4 a következő öt körében sebzés helyett gyógyít, és ha van valami regeneratív képessége, akkor attól sebződik gyógyulás helyett //


A hozzászólást Mirika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 11 2013, 00:25-kor.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[13. boss] Vo36oi526/600[13. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 10 2013, 23:56

A boss megnyugszik.

A boss 9-et üt Mirikára.

A két farkas összesen 10-et sebez Mirikára.

A harmadik farkas nem sebez Mirikára, mivel gyógyítaná, de Mirika HP-ja már így is a maximumon van.

Boss: -60 HP, zöld
Ezüst Farkas #2: -142 HP
Ezüst Farkas #3: teljes HP
Ezüst Farkas #4: teljes HP
---
Kazuma: 68 HP
Ryuninji Ren: 150 HP, 108 páncél
Mirika: 100 HP
Hinari: 140 HP, 44 páncél
Anatole Saito: 140 HP, 27 páncél
Szophie: 125 HP, 39 páncél
Raven 110 HP, 47 páncél
Yurihime: 80 HP, 40 páncél
Kusumi Ayani: 125 HP, 33 páncél
Peter Worker: 170 HP, 52 páncél
Judy Noxia: 75 HP, 35 páncél
Koshitsu Esutel: 110 HP, 27 páncél
Halász Alex: 100 HP, 41 páncél
Kincaid: 165 HP, 10 páncél
Enheriel: 70 HP, 23 páncél
Tachibana Makoto: 100 HP, 64 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [13. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.