A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Go down

default A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Nov. 25 2013, 17:23

Vidáman szaladtam a Mezőségen. Mellettem Tűzrózsa száguldozott. Boldogok volt ő is, mert végre szabadon futkoshatott, és nem volt semmi, ami fontos lett volna mostanában. Kedvesem éppen távol volt sajnos, ami miatt bár bánkódok, most kevésbé érdekelt, mint eddig. Tűzrózsa ötlete volt ez a kis futkosás is, hogy kiengedjük a fáradt gőzt. A futkosás végül átment egy kapd el a csacsit játékba. Én voltam a fogó, és Tűzrózsa menekült. Hangosan nevetek, ahogy petem után szaladok. A kis paci megpróbált elszaladni, de előlem nincs menekvés. Egy hangos „Hopp!” kiáltást követően elkapom petemet, még ha csak pár pillanatra is. Már pattanok is fel, és a másik irányba szaladok. Fütyülök Tűzrózsának, aki készült már elkapni. Azonban nagyon gonosz voltam vele. Mielőtt elérhetett volna felugrotta ma levegőbe, és aktiváltam a képességemet. Angyalszárnyaim megfeszültek, és felkaptak a levegőbe. Tűzrózsa aranyló gömbje elhúzott a lábam alatt. A lágy és szomorkás hegedűszó messze szállt, miközben egy nevető angyali lény, és egy aranylógömb ide-oda repkedett. Végül kimerülten mindkettejük leszállt. Majd miután kikapcsoltam a képim ismét csak egy hétköznapi lányt, és egy tűzparipát láthattak az erre járók. Leültem a földre, Tűzrózsa mellém, és ölembe hajtott a fejét. Leltáramból egy különös hangszert kapok elő. Egy okarina az. A kinti világban meg tanultam rajta játszani, ám a mai napig nem tudtam, hogy itt is van. Szájamhoz emelem és megszólaltatom a hangszert. Gyors, és ritmikus zene, mely egy nagyon régi játékból idéztem. Többször idéztem, mire Tűzrózsa behunyta szemét, és lángoló farkát elkezdte ide-oda csóválni. Kissé elmosolyodtam, de tovább idéztem. Miután végeztem nyújtóztam, és hátradőlve élveztem a napsütés melegét.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Nov. 27 2013, 21:57

Bűvészkedés, haladó szint. Nem mondom, hogy véletlenül lett ez a döntés, mert igenis volt egy célom vele, mit természetesen nem hangoztattam még senkinek sem úgy igazán. Lenéztek volna és elfordultak volna tőlem, hogy azt akartam elérni ezzel a képességemmel, amit.
A bűvészek bár különbözhettek egymástól, de azt el lehetett mondani róluk, hogy majd mindegyiknek volt egy stílusa, egy kisugárzása, mivel le tudták nyűgözni az embereket. És így, vagy úgy, de én is ezt akartam elérni. Túlzás lett volna azt állítani, hogy rajongókra vágytam, mert nem, valahogy sosem voltam az a természet, de akartam, hogy másképp nézzenek rám egyesek, mondjuk a magányos és szép lányok. Egy – két csodálkozó tekintet, hogy legyen némi örömöm, aztán a folytatás keresve a nagy Őt így, mert hát nem akartam én olyan „kalandozó” életet élni, nem illett volna hozzám.
Az első lépés az a bizonyos nyúl idomítása volt, kit a nem létező sapkámból kellett volna kihúzni. Mondjuk az én fülesemet nem lehetett elrejteni így, próbálkozhattam bármennyire is. Az enyém nagy volt, pikkelyes és szárnyas. Oh, Hisame. Jobb és lelkesebb társat kívánni sem lehetett volna. Persze ki ismerte valamennyire is a kettőnk kapcsolatát, az kételkedhetett ebben a kijelentésben, de igazából Hisame is hasonlóan motivált volt, mint én. Nem lányokat akart magának és nekem sem, hisz részéről volt neki egy Anyukája, csupán csak nyűgözni akarta még jobban az embereket, velem ellentétben ő valóban rajongókra vágyott.
No mindegy, így történt, hogy rózsákat varázsolva a ruhám ujjából sétálgattunk távol mindentől és így történt hogy futottunk bele egy ismerős párba, kik lelkesen és szépen énekeltek a földön pihenve.
Hisamének intettem, hogy fagyasszon meg egy szál rózsát, mit elrejtettem a ruhám ujjába. Igen, nem gondoltam át eléggé, a jég kellemetlenül hűvös volt, hogy a bőrömmel érintkezett, de ha már elkezdtem, nem volt megállás. Hozzájuk sétáltunk, guggoltam, majd egy egyszerű mozdulattal varázsoltam elő a megfagyott virágot.
- Egy pillanat. – és vártam, hogy a Paripa lángjai megolvasszák a jeget – Rózsát a Rózsának. – mosolyogtam, majd üdvözöltem őket – Sziasztok. Jó látni titeket.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Dec. 09 2013, 06:56

Élvezem a lágy napsütés sugarait, mely kellemes sütött, mikor Hallgatózásom lépések hangját közvetíti nekem. Felpillantok a földön feküdve, amikor látom, hogy Peter guggol mellettünk. Mosolyogva nézek rá. Na, igen, a Jószívű Peter Worker, az Antarktiszi Hisame. Ritkán találkoztam ezzel a párossal. És ha találkoztam is, akkor annak párbaj lett a vége… természetesen nem a mi hibánkból.. vagyis de mert mi jelentkeztünk ilyen versenyre, de a lényeg ugyanaz. Még mindig mosolyogva nézem, ahogy Peter egyik pillanatból a másikra előkap egy megjegesedett valamit, amit Tűzrózsa közelébe helyez. A jég olvad, majd egy rózsa tűnik elő a jégből. Nevetve megtapsolom Petert.
- Jó téged látni Peter. És téged is Hisame. A rózsa nem sokéig fog amúgy meglenni, ha pacimon múlik. Amint megszárad jobb, ha leteszed. Petem szereti néha a hasát ugye Tűzrózsa?
Prüszkölt egyet jelezve, hogy nincs így, de azért szemezgetett a virággal, és ezzel le is bukott. Megsimogattam a sörényénél.
- Ha kijutottunk remélem, nem fogom simogatni a Tűzhelyet. – mondom viccelődve, majd kissé elszomorodok, és Tűzrózsát tovább simogatom - De… legszívesebben itt bent maradnék, de ezt nem tehetem, hisz ha a játéknak vége kikerülünk, és nem térhetünk ide vissza, mert a játékot kijátszottuk, és gondolom a szervernek is vége lesz… Meg kicsit érdekes lenne itt bent az élet egyedül. Tűzrózsa sokat számít nekem, és nem akarom itt bent hagyni. De van valaki, akivel már elhatározásra jutottunk itt bent a játékban, és teljesíteni akarom az ígéretünket.
Ekkor tűnik fel, hogy miközben beszéltem egyre közelebb hajoltam Peterhez. Pislogtam egyet, majd kettőt, majd egy kiáltást követően hátradőltem.
- Weee.. de szerencsétlen vagyok. Összezagyválok mindenféle hülyeséget, és még ráadásul magamra sem figyelek. Eh… Yuichinek remélem sikerül kicsit megváltoztatnia.

Angyal 1/3

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Dec. 22 2013, 10:09

- Hát… ööö… oké…
Nem tudom, hogy miért fogadott így minket. Nem vártam ilyen történetet tőle, mi azt mutatta, hogy rosszkor zavarhattuk őt, őket. Nem akartam rossz hangulatot, nem akartam szomorúnak látni és nem számítottam arra, hogy a pacinak adott rózsa ilyen hatással lesz rá. Újabb rekordot értem el időben, mi az emberek elszomorítását illette. Éljen…
Miközben beszélt, úgy közelebb hajolt hozzám. Kényelmetlen volt a számomra, hogy ő ilyen közel volt hozzám. Igazából még nem is volt időm megfigyelni őt ilyen közeli távolságból. Persze a versenyeknek köszönhetően már összefutottunk párszor, de ezeken az alkalmakon inkább vezetett a küzdelem szelleme, sem mint a megismerkedés szándéka. Még most is emlékszek, hogy hányszor akart már visszavágót tőlem, hisz akkor veszített ellenem. Szerencsém volt csak csupán és talán ez is dühítette őt annyira, hogy ne felejtse el a stadionbeli párharcunk.
Felálltam a guggolásból, majd nyújtottam a kezem neki, hogy tegyen ő is így.
- Nem akartalak elszomorítani. – tudom mit érzett. Bennem is számtalanszor fordultak meg már hasonló gondolatok és épp ezért sem akartam, hogy újra ezen elmélkedjek, ártott volna – Szóval van kedved ahhoz a visszavágóhoz, mit már annyiszor említettél nekem. – öltöttem rá mosolyogva a nyelvem.
Nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet ez, de részemről megért egy próbát. Ha más nem, feledtettem így a korábbi gondolatait, és talán örömet is okozhattam neki, hogy nem felejtettem el a párharcunk oly sokszor emlegetett visszavágóját. Bár tény, hogy nem volt most közönségünk, kik éljenezve nézték volna a küzdelmet és látták volna annak az eredményt, de talán ilyen családias hangulatban is elfogadható volt most a számára ez.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Dec. 24 2013, 19:48

Peter végül felállt. Szerencsére nem sokat szólt a kis.. Megnyilvánulásomon, és még fel is segített. Mikro megszólalt, kezeimmel legyezgetek magam elől, és zavartan mosolygok.
- Ugyan, ugyan… ne vegyél mindent magadra. Néha szokott lenni egy egy.. kitörés.. és olyankor nagyon megnyílik a környezetemnek. Kicsit furcsa tudom.. de hát magam sem vagyok normális. – nevetek egyet.
Viszont mikor kérdezte a visszavágót felcsillant a szemem.
- Hohó.. az nagyon jó lenne. A múltkorit nagyon élveztem, még ha pont a végén fogyott el a szerencsém. Ééés… igen. Bocsi hogy folyton ezzel nyaggattalak, de veled élvezet harcolni. Kazumával is sokat harcoltam már… de abban nincs semmilyen élvezet, hogyha egy olyan személlyel harcolsz, aki meg akar ölni… vagy meg akart.. ezt most nem tudom… de lehet, hogy mindenkivel ilyen savanyú. Na, mindegy szerencsére még rendezvényen kívül még nem győzött le. Szerencsére… Ja igen amúgy Hisame elég csöndes most. Talán beteg vagy? – tréfálkozok, mikor a sárkány felé fordulok, ám mielőtt bármelyikük is válaszolhatna buksisimizek Hisamet, és mosolyogva mondom neki – Nyugi csak tréfálok. Tűzrózsa biztos örül, hogy láthat téged Hisame.
Szinte parancsszóra odajött mellém Tűzrózsát, és orrát nekiböki Hisame mellső jobb lábának, majd elkezd pfr-özni.
~ Üdv néked Hisame. Látom idősebb lettél mióta nem láttalak. A gazdáddal mi van? Ő is ugyannyira keresi a bajokat, mint az enyém? Jaj..jaj… vagy ő keresi a bajt, vagy az keresi őt, de mindig keresztezik az útjukat. Főleg egy vörös jelzőssel van a legtöbb bajom…junk..
Míg Tűzrózsa tereferél, én a gazdájához fordulok.
- Csak a tisztázás véget. Megmondanád, kérlek a szintedet? Én a 15. szintnél járok.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Dec. 29 2013, 16:02

Hisame csak mosolygott, jól érezte igazából magát, majd lelkesen hallgatta Tűzrózsa „szavait” is. Ayani kérésére pedig nem tudtam, hogy mit kellett volna válaszolnom igazából.
- Ha te a tizenötödik szintnél jársz, akkor csupán csak egy – két szint van köztünk. – volt igazából négy – öt is, de nem akartam ezt így megmondani neki, hisz lehet nem lett volna már olyan lelkes a hallottak után. További kedvlohasztást pedig már tényleg nem akartam.
Hisame vigyora ijesztő volt, és hogy kacsintott felém, azzal sem segítette a helyzetét, sőt. Előre féltem, hogy mit is mondhatott szegény Rózsának.
- Na gyere te, mielőtt bármi rosszat csinálsz. – intettem neki, nem tetszett a sunyi mosolya – Szóval Ayani, akkor egy rendes küzdelem. Teljes élet és akkor aki győz, az győz. – léptem távolabb, hogy meg legyen a tisztes távolság. Nem tudom, hogy kellett e több információ, ahogy távolodtam, úgy csupán csak a küzdelemre hívást küldtem el még neki.
Bár megvolt a kellő szintkülönbség, hogy valamelyest magabiztosabb legyek, mégis, a legutóbb majdnem kikaptunk tőlük, így nem lehetett nagyvonalúnak lennem. Akkor persze sok minden más is közre játszott, de egyszer megszorongatott és úgy megszorongathatott máskor is. Ez nem volt kérdés, időnként igazán csak szorongatni való voltam. A pálcámat elővettem, a Megváltót és a többi felszerelésemet pedig magamra húztam. Meg volt minden, mi készen vártunk a másik párosra.
- Mit mondtál a Tűzrózsának? – hajoltam Hisaméhez, míg készültek.
- Csak pletykáltam erről – arról.
- Erről – arról? – vontam fel a szemöldököm.
- Ühüm. – bólogatott lelkesen.
- Akarom tudni?
- Nem hiszem. Hehe.
Nagyot sóhajtva csóváltam a fejem és vártam Ayaniékat. Átadtam nekik a kezdeményezést.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 02 2014, 09:14

Peter szavára mosolykodhatnékom támadt. Csak 1-2 szint nem nagydolog, így viszont kis esélyem is maradna, ha kiállna ellenem egy meccsre… bár biztos, hogy sokkal több a harci tapasztalata, mint az enyém. Mindazonáltal Tűzrózsára pillantok, aki nekikezdett kis tereferére Peter petjével. érdekelt mi folyhat Hisame és Tűzrózsa beszélgetései között, és olybá tűnik, az elemi nehézségek nem hoznak dühöt egymás felé... hisz Hisame mégiscsak jégtípusú, míg Tűzrózsa tűz. Mikor Peter magához hívta Hisamet elmosolyodtam. Én is hátráltam, hogy meglegyen a kellő távolság, és elfogadtam a kihívást. Nagyon izgatott voltam. Ha emlékezetem nem csak ez a 2. nem versenyen való idomárharcom.. az első Ren ellen volt, de inkább otthagytam a fiút, mielőtt még idegesebb lettem volna. Mindenestre a számláló kegyek.
- Gyerünk Tűzrózsa meg tudjuk csinálni! – suttogtam a fülébe.
Végül már csak 3 másodperc maradt. 2 másodperc… 1….
- Hölgyeké az elsőbbség! – mondom viccelődve Peternek – Tűzrózsa Lángoló Unikornis!
Petemet körülölelő lángok csodásak voltak ebben a fénybe. Egy szélesebb mosollyal én is megindulok, petem mögött maradva. Jó fedezéket nyújt. Tűzrózsa célpontja Hisame volt. Míg Tűzrózsa Hisame felvette az irányt, én egy hirtelen ugrással Peter elé ugrok, és Jobb kezemmel, amelyen a Nevelés Kesztyűje volt Peter felé suhintok. Egy jó kis öklös pofon lesz ebből, ha betalál. Végre én is kivehetem a harcból a részem, és nem kell Tűzrózsa mögött a háttérben maradnom… ez jó érzéssel töltött el… Bár nem voltam az a hú de nagy sebző, azért mégiscsak jobb a pet mellett szaladni. Ha mindkét csapás betalált hátrálok, és kacsintok egyet Peterre.
- Ha így folytatod, mi nyerünk.

Ayani: 155 HP 38 P
Tűzrózsa: 78 HP

Stat:
Élet: 25+6 (31 --> 155 HP)
Fegyverkezelés: 24
Erő: 2
Irányítás: 3+11 (14)
Kitartás: 5+2 (7)
Gyorsaság: 23+8 (31)
Speciális Képesség: 13
Páncél: 38

Lángoló Unikornis:
(Irányítás+Gyorsaság)/2
(14+31)/2=45/2=22,5 --> 22 sebzés

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Jan. 02 2014, 11:39

Megindultak és egymás mellett állva felkészülten vártunk rájuk. Rózsa Hisame felé vette az irányt, a lány pedig engem szemelt ki áldozatául. Csodáltam szinte, ahogy a lángoló paripa a sárkány felé vágtatott. Festeni való jelenet volt a tűz és a jég ilyen fajta ütközése és Hisame mintha még várta is volna ezt a találkozást, nem tért ki előle. Sokáig figyeltem őket, így megkésve tudtam csak Ayanira reagálni. Hajoltam hátra, az ökle talán csak egy – két centire, ha az arcom előtt süvített el, azonban e pár pillanat is egy elég hosszú percnek tűnt. Vonzotta a tekintettem a fehér kesztyűje, különleges érzés volt idomárként látni a legendás fegyverünket. Kiváltság volt azt viselni és talán most ki is deríthettem, hogy jó kezeken ékeskedett e a kesztyű.
- Szép kesztyűd van Ayani. – hogy a támadás véget ért, úgy tudtam szólni. Kuncogtam kicsit, majd viszonoztam én is a támadását. Próbáltam hasonlóképp ütni, mint ő az imént kiderítve, hogy ő hogyan is védte volna ki a saját ütését. Nem tudtam, hogy volt e logika ebben, hogy kellett e keresni egyáltalán, de talán kis trükknek is lehetett nevezni, hogy úgy támadtam, mint ő.
Eközben Hisame két lábra állt, Rózsa támadása így gyomor tájt találta el a sárkányt, azonban nem engedte el a lángoló paripát. Elszenvedte a támadását, a jól ismert lángoló unikornist, de hajolt is le hozzá és a mellső combjait(?) fogva ragadta meg, úgy próbálta odébb hajítani oldalra. Esély nem volt rá, hogy maga fölé emelje az állatot és így sem számítottam nagy sebzésre tőle. Talán csak egyszerű egyensúlyvesztésre, hisz úgy Hisame Rózsa fölé tudott volna kerekedni.Peter HP: 170 Páncél: 40
Hisame HP: 63

Pontok:
Élet: 34
Fegyverkezelés: 40
Erő: 8
Irányítás: 22
Kitartás: 27
Gyorsaság: 36
Speciális képesség: 6
Páncél: 40

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 02 2014, 16:16

Ahogy peter felé szaladok, olybá tűnik mindegyikük vár minket. Oh, milyen lovagias, hagyják magukat eltalálni… Gondoltam ekkor, ám jött a csavar. Hisame két lábra állt, és megkapaszkodott Tűzrózsában. Elmosolyodok, ám ekkor veszem észre Peter támadását. megpróbálom tenyeremmel elkapni a fiú kezét, és ha sikerül, akkor szép kis meglepetésben lesz része. Hehe… ne ütögessünk idomár fegyvert… jó ez így is csak 4 sebzés, de akkor is több a semminél, ám ha mellé, és eltalál, na, az fájni fog. Ez esetben hátratántorgok, és védekező állást veszek fel. Hisame eközben sikeresen sebzett, és borította Tűzrózsát. Hát igen.. Végül is karmai belémélyedtek, de itt a slussz. Hát igen-igen Hisame felé is van egy tanulság, mégpedig ne ölelgess lángoló pacikat. Tűzrózsa képességének passzívja újból 22-t sebzett rajta, hisz nem távolsági fegyverrel támadta meg Hisame Tűzrózsát, így alapsebzést szenvedett el Hisame, ráadásul nem is vette támadásnak a rendszer.
- Pedig azt hittem múltkor megtanultad Hisame, hogy pacim ilyenkor nem szereti, ha ölelgetik. – mondom viccelődve.
~ Oh, ne hallgass rá Hisame, felhevít a közelséged, remélem, nem olvadsz meg. – szállt be pacim is a viccelődésbe, persze egy szót nem értettem belőle.
Aktiválom Kesztyűmön a Kicsapongó Egészséget, így petem rögvest gyógyult 5-tel, majd még a kövi körben is ugyanennyit gyógyul. Tűzrózsa képessége a felborítás miatt megszakadt, így felkászálódik, ám ha Hisame közeledne, megpróbálja egy jól irányzott rúgással röppályára rakni a sárkányt, ám ha nem közeledik, akkor megy, hogy felágaskodva fejbe kólintsa a csapit. Én már az ellentámadáskor támadtam, így most nem tudok, de azért már eléggé feltüzelt ez a meccs. Izgalmasan kezdődött.

// Tűzrózsa képesség passzív miatt 22-t sebez Hisamera, majd megpróbálja megint megtámadni, eközben én Peter csapását sajátoméval próbálom kivédeni, ha sikerül, Peter sebződik 2-t míg én fegyverem miatt védve vagyok, Tűzrózsa sebződött 22-t, de zöld funkcióval (kesztyű) 5 HP-val gyógyult //

Ayani: 155 HP 38 P (30, ha Peter találata eltalált, vagyis ha az enyém mellé)
Tűzrózsa: 61 HP

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Jan. 02 2014, 18:49

Hehe. Valóban feledve lett Rózsa képességének ezen tulajdonsága, de már nem volt mit tenni ellene. Hisame csinálta mindezt, így személy szerint bánkódni sem bánkódtam miatta. Rágódjon csak a sárkány, ha már megcsinálta magának. Bár Rózsa újra támadott, Hisame óvatosabbá vált, mondhatni megijedt, így pár szárnycsapással tért ki és került távolabb a lángoló paripától.
- Direkt így akartam. – persze senki sem hitte el a szavait, de nem most volt az az időpont, mikor Hisame beismerte, hogy hibázott. Nem is emlékeztem hirtelen, hogy volt e egyáltalán ilyen időpont – De ha más nem, amíg lángolsz, addig támadom a gazdit. – öltötte gyerekesen a nyelvét, majd fordult az irányunkba igazítva a farát.
- Azt hiszem, hogy mindjárt társaságot kapunk.
A korábbi ütésemet kivédte, és ráadásul még én is sebesültem. Nem értettem, de nem akadtam fent rajta, vagyis nem akartam olyan látványosan problémázni miatta. Persze nem esett jól, hogy ilyen hamar ilyen „hátrányba” kerültünk, de csupán csak bemelegítésnek könyveltem el mindezt a pár történését. Bár Hisame sebesült, rajtam csupán csak egy karcolás ha esett.
Pár lépéssel, mondhatni egyszerű táncmozdulatokkal akartam Ayani mögé kerülni. Így is elég közel voltam hozzá, hisz ököllel harcoltunk, úgyhogy nem volt nehéz megtenni azt a pár lépést. Az első már – már kínosan közelinek is sikerült, majd léptem oldalra és még egyet előrébb, hogy mögé kerüljek. Mindez a pár mozdulat igencsak gyors cselekvés volt, így reménykedtem benne, hogy fordulva tudom átölelni a lányt, míg a meglepetés hatása alatt áll. Már ha meglepődött egyáltalán.
Hisame mindeközben már elért hozzánk, így a karjaim fogságában tartva akartam Ayanit mozdulatlannak a számára. Csak a lány kitartásán és erején múlt, hogy ez a tervem mennyire is vált végül sikeressé.
- Csak egy kicsit maradj nyugton. - nevetve szóltam.

Peter HP: 170 Páncél: 38
Hisame HP: 41

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 03 2014, 06:05

Tűzrózsa patái csak a levegőt rúgták meg, ahogy Hisame kihasználta fajának előnyeit. A kis szárnyacskáik segítségével menekült meg, de nem biztonságos ám a levegőben, nem ám. Peter ütését sikerült kivédenem, így sebződött az én „egetverő sebzésemmel”, majd hátrálok két lépést. Úgy gondolom kicsit szárnyalni fogunk, így aktiválni próbáltam 2. képességemet… ám nem történt semmi. Még egyszer megpróbáltam… megint semmi.
- Mi a szösz van ezzel? – kérdezem, majd lehívom menümben a képességeket.
Ekkor tűnt fel, hogy az Angel hívása megváltozott… hm… csak gyors olvasásra futotta idő, de nagyon tetszett. Végre van valami nekem is. Peter ölelése ekkor ért. Hát olyannyira váratlanul ért, hogy felkiáltottam.
- Váh… Te a szívrohamot hozod rám… És vigyázz hova nyúlsz! – szidom meg kicsit Petert – És ne ölelgess túl sokáig, mert Tűzrózsa nem szereti a fiúkat a közelembe tudni…
Már halottam is petem vágtatását, ám mikor odafordultam Hisame állt előttünk.
~ O a francba… de talán…
Egy gyors rúgással megpróbálom kirúgni Peter mindkét lábát. Mivel mindkettő lábamat elemeltem az is lehet, hogy előreborulunk, de ha nem, akkor a rúgással talán sikerül. Természetesen, ha nem sikerül Hisame meg tudott támadni, ám ha nem figyel a sárkányocska, akkor pacim szépen el fogja sodorni sebezve rajta 14-et. Remélem, Peter nem tervezi ezt a szorongatást hosszú távra, mert jó most Tűzrózsa még elnézve, mert ismerte nagyjából a fiút, de még így is hallom dühös fújtatásait (Hisame megértheti, hogy Tűzrózsa mérges nagyon Peterre).
- Az ölelés megvolt, azért a puszi remélem, el marad. Remélem, nem veszed magadra. – mondom mosolyogva Peterre nézve, vagy ha még mindig szorongat, akkor csak, amennyit látok belőle.
Tűzrósza megint gyógyult 5-t a Kesztyű miatt.

Ayani: 155 HP 16 P (ha nem sikerült megakadályozni a találatot)
Tűzrózsa: 66 HP

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Jan. 03 2014, 18:48

Bár Ayani próbált szabadulni, úgy tűnt, hogy erősebb és kitartóbb is voltam tőle. Talán a súlyemelés jártasságom is segített, hogy nem tudott megszökni a fogásomból. Ugyanakkor arra nem gondoltam, hogy Hisame így mindkettőnket elsöpörhet. Persze nem fájt, de a sebzése nem esett jól, hisz mégis csak az én oldalamon állt elméletileg.
- Á, addig nem mennék el. – nevettem a lány szavain, majd sietve álltam fel és szaladtam, hogy Rózsa támadása engem érjen Hisame helyett. Sokat sebzett a paripa, így ki kellett rá találnunk valamit és váltam élő pajzsává a sárkánynak első ötletként.
- Azt hiszem, hogy partnert kell cserélnünk.
- Ahogy gondolod. – nevetett fel – Tűzrózsa úgy is haragos most rád. – és öltötte rám úgy a nyelvét, mintha nekem akart volna rosszat – Ayani, várj meg! - suhant pár centivel a földtől.
Nehezen álltam fel Rózsa támadása után. Volt erő a patásba, s értettem is meg, hogy Hisame élete miért csökkent máris ilyen hamar majd a felére. Jó ötlet volt, hogy ellenfeleket cseréltünk, hisz a lány ütései elenyészőek voltak a lángoló paripáéhoz képest. Persze én is kisebbeket sebeztem, mint a sárkány, de jónak könyveltem el így ezt a felállást, hisz több életem volt, mint Ayaninak és lehetett remélni, hogy Hisame hamarabb végez a lánnyal, mint Rózsa én velem.
- Azt mondta Hisame, hogy haragos vagy. Lássuk, hogy mennyire is igaz ez. Ledobsz a hátadról? – kérdeztem, miként futottam felé. Célom volt az utolsó métereken kitérni és a hátára ugrani. Persze nem volt még egy kifejlett paripa, de a Mester szintű lovaglásommal úgy gondoltam, hogy nem okozhatott ez problémát. Legalábbis nekem, aztán hogy ő hogyan vélekedett minderről, azt hirtelen nem tudhattam. Oldalra tekintve pedig csak azt láttam, hogy Hisame föld felett levő suhanása földön való vágtává változik, de nem lassult, a lendülete megmaradt mivel feldönteni akarta a lányt.


Peter HP: 168
Hisame HP: 41

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 04 2014, 15:29

Összeszorítom fogaimat látva, hogy Peter sikeresen kitart. Hisame könyörtelenül lesújtott, így egy kiáltást követően csak feküdtem a földön. Nem néztem mire készül Peter, csak a fejemet fogva felülök a földről, és Tűzrózsa felé pillantok… akinek támadását Peter szándékozta kivédeni. Csak pislogni tudtam, de megráztam a fejemet. Nem szabad elgondolkoznom, ugyanis Hisame rögvest felém vette az irányt. Kissé mérges tekintetet engedek felé, de rögvest érzékelheti, hogy nem düh van benne.
- Csúnya sárkány, pedig milyen jól elvoltam a gazdáddal. – mondom, de végül csak nem bírom megállni mosolygás nélkül, majd kacsintok rá egyet – Nem baj te is megteszed.
Míg felém vágtat, leakasztom a kötelet, és mint a torreádorok meglengetem, majd kivárom az utolsó métereket, és odébb vetőtök. Természetesen megvan rá az esély, hogy Hisame számított erre, így ha rám is támad, egy öklössel próbálok választ adni. Eközben Tűzrózsa támadásra készült Peter ellen, aki úgy tűnik, nem fogja könnyen adni magát. Sikerül ráugrania Tűzrózsára, aki folyamatosan mozgatja a fejét, hogy Peternek nehezebb legyen megkapaszkodnia rajta. Gondolom nem olyan bolond Peter, hogy megpróbálja markolni petem lángoló sörényét, de mikor én is odapillantok, feléjük felkacagok.
- Peter ennyire ne becsülj le. Bossharcokon ritkán vagyok képes csak használni, mert HP pontokra figyelnem kell. De itt most más a téma! Tűzrózsa Lángoló Unikornis!
Petem gyorsult, és a tüzek első jele máris látszódtak, majd hirtelen körbevette petemet. Ha a fiú nem reagált elég gyorsan, hát akkor megjárhatja, ugyanis petem lángjai elkapják, és bekapcsolódik a képesség passivja. Viszont… ha Peter leveti magát Tűzrózsáról, és sikerül feldönteni petem, akkor a képességnek rögvest vége is lesz… és az nem jó! Mindenesetre látszik, hogy nem szoktam hozzá még a kettős harchoz, ugyanis míg Tűzrózsáékkal foglalkoztam Hisame bevihetett egy tiszta csapást, ha megtámadott.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Jan. 04 2014, 23:26

- Ó jaj. – ijedtem meg hirtelen.
Valóban nem gondoltam, hogy újra ehhez a képességhez fordulnak, pedig az eszembe is lehetett volna. Nyilván tényleg nem volt itt olyan, kinek töltenie kellett az életpontjait, így talán ők is tudtak kicsit szabadabban küzdeni. Valamilyen szinten örültem is ennek, de szenvedő alanyként sajnáltam is kicsit. Úgy ugrottam le a lángoló paripa hátáról, mintha éreztem volna a fájdalmat, mit az állat tüze adott. Mosolyogtatni való jelenet lehetett, de mosolyogtatott engem az is, ahogy Hisame a lányt tarolta el a testével. Kellett engem figyelnie. Nyilván nem ez volt a terv, de végül nem is jöttünk ki belőle olyan rosszul.
- Hehe. – nevettem fel, azonban nem időzhettem rajtuk olyan sokat a tekintettemmel, így fordultam is vissza hamar az én páromhoz – Nos, lássuk milyen erős is vagy kedves Rózsa.
Előrébb hajoltam. Próbáltam igazítani a lábaim alatt a földet és látványos levegővételeim voltak. Próbáltam minél veszélyesebbnek látszódni, de Peter maradtam, így lényegében maradt minden úgy, mint ahogy korábban volt, talán csak egy kis értetlenséget sikerült szülnöm a paripa számára. Mindegy is, nem produkáltam tovább magam és rugaszkodtam el, futottam Rózsa irányába. A vállammal akartam borítani őt, már ha volt annyi erő bennem, hogy én borítsam és ne ő engem.
Hisame nevetését persze így is hallottam, hogy nem rájuk figyeltem. A kárörvendő hangja lelkes volt és a kacaja gonosz, hogy tudta borítani a lányt, azonban tudtam is, hogy ennyi nem volt elég a számára. Ha Ayani nem cselekedett mihamarabb, úgy félő újabb támadást kaphatott a lányomtól, mert bár örült, tudta, hogy ennyi nem volt elég, hogy véget érjen ez a küzdelem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 17 2014, 06:56

Bár leszámítva azt, hogy időben aktiváltam a képim, nem láttam, hogy Tűzrózsa talált-e. Időközben Peter elengedte paripámat, és inkább zuttyant egy jó nagyot. Azonban Hisame gonosz volt, és lecsapott rám.
- Eh… Nem szép dolog hátba támadni a másikat. – szidom meg mosolyogva a sárkányt – Na, gyere ide drága Hisame had simogassalak meg egy picit a Kesztyűmmel. Hehehe..
Biztonság kedvéért bekapcsoltam ismét a Kicsappanó Egészséget, így Tűzrózsa ismét gyógyulni kezdett. Tűzrózsa csak nemrég kezdett el visszakanyarodni Peter felé, aki…. szomúsat játszik? Most komoly? Fejemet fogom miközben fél szemmel Hisamet figyelem, miközben felkelek földről, és próbálom távolságot tartani, majd oda kiálltok Peternek, aki a Lángoló Unikornis alatt lévő Tűzrózsát lökte fel éppen.
- Peter véletlenül nem vagy mazoista fajta? Tudod, a képességek többségének van lejárati ideje. Jó értem én, hogy így is meg tudod szakítani, de így te is sebződsz ember… - mondom zavarban – Jó sok életed van, de ennyire nem…
Eközben Hisame támadásba lendült. Meg sem próbáltam kitérni a csapása elől, de ahelyett, hogy tarolódnék, megpróbálom megragadni nyakát és felhúzni magamat a hátára, ahol egy medveölelést eljátszva megpróbálom minél jobban leszorítani a szárnyait. Az akrobatikámat és a Haladó Lovaglásomat szándékoztatom bevetni, de ha komolyan mondom, ha sikerrel járok, és Hisame nekiáll sárfürdőt venni ki fogok akadni. Tűzrózsa eközben feltápászkodott, bár patás mivoltából ez kicsit hosszabb idő, így Peter addig még meg tudta egyszer csapni, ha támadta, ám ha nem figyel, könnyen kaphat egy patát az arcába. Én eközben minél szorosabban szorítom a petet, ha fent vagyok a hátán, ha nem akkor próbálok távol maradni inkább, és felkészülök a 2. képességem aktiválására, amely kissé igazságtalanság, de hát ez van… végül is támadó skill hijján…

(Tűzrózsa 8-at sebződött, 5-t gyógyult, én 2x 22-t sebződtem.)

Ayani: 127 HP (ha nem sikerült megakadályozni a találatot)
Tűzrózsa: 63 HP// most őszintén ennyire szereted a pirulást? >.> //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Jan. 20 2014, 12:08

Idegesítő volt Rózsa képessége. Vagyis nem is egészen a képessége, csak az, hogy folyamatosan használatba volt az. Na meg hogy újra gyógyult, ahogy Ayani használta a legendás idomár kesztyűt. Nem sok esélyem volt így a paripa ellen, sőt szinte semmi és belegondolva, hogy Ayaninak milyen képességei is voltak még a tarsolyába. Ej, már elment a kedvem ettől a küzdelemtől.
Félretekintettem. Ayani épp Hisame hátán volt. A fejem csóváltam, mert nem értettem, hogy miért akarta mindenki meglovagolni őt. Vagyis tudtam, sárkány, meg miegymás, de egy idő után már unalmasnak tekintettem ezt az egészet. Elvesztette az értékét a sárkányon való lovaglás, hogy mindenki rajta akart lenni. Hogy Ayani lefogta a szárnyait, úgy szinte tehetetlenné tette Hisamét. A lány csak magának köszönhette a következő történést, miszerint Hisame a földre huppant és kezdett el a lánnyal együtt hemperegni a fűben és a sárban, míg le nem esett róla, vagy el nem engedte. Lehet, sőt biztos, hogy nem volt a legszebb megmozdulás a lányomtól, de Ayani nem hagyott más lehetőséget neki. A mosolyom őszinte volt, mivel Hisame „támadását” véleményeztem.
Eközben Rózsa is felállt. Az imént eldöntetett, hogy nem sokat értem ellene, így nem is erőltettem annyira tovább, hogy sebezzem őt. Inkább az ő támadásainak a kivédésre koncentráltam. Találkoztunk már párszor, hogy valamennyire ismerjem a mozdulatait és talán gyorsabb is voltam tőle. Bíztam benne, hogy sikerül. A célom volt, hogy magam mellett tartsam még egy ideig, hogy ne segítsen Ayaninak, de mégis minimális legyen a sérülésem és így inkább vártam, hogy ő támadjon újra.
- Remélem nem vagy olyan törékeny, mint egy tényleges virágszál. – utaltam a nevére és igyekeztem cukkolni egy kicsit.


Peter HP: 146
Hisame HP: 41

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi2601/2700A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Feb. 08 2014, 11:53

Hangos Hm-öket engedtem meg magamnak, miközben Hisame hátán át markolásztam, hogy leszorítsam szárnyait. Eléggé szemét volt tőlem megfosztani a repülésétől, de mivel nem akarok bajokat, így ez tűnt a legjobb döntésnek. Mindenesetre a bajokat olybá tűnik, én sosem tudom elkerülni. Az hiányzott a legjobban, ami most bekövetkezett, ami annyit tett, hogy Hisame dob egy hátast, és én szépen kiterültem a pet súlya alatt. Nem fájt, de akkor is reflexszerűen felnyögök. A Tüdőmből, mintha minden levegő kiszökött volna. Ha Hisame nem akart leszállni rólam megpróbálom letolni magamról, vagy elkezdem ütögetni. Már-már bosszantó volt, hogy ilyen kicsi a sebzésem. Tűzrózsa viszonylag jól állt tekintve, hogy kesztyűm hatása miatt csak 3-akat tudott sebződni, ha eltalálták. Én viszont igencsak szívom a dolgokat Hisame sebzésével. Peter elég jól tartja magát Tűzrózsa sebzésével szemben, és ha hamarosan nem fog valami változni, akkor igencsak megszívom. Mindenesetre jól fog jönni a mostani képim az biztos. Mély levegőt veszek, amennyiben a letaszigálás sikeresen végződött, majd számba veszem az újam, és füttyentek egyet. Tűzrózsa rögvest felfigyel rá, és ahelyett, hogy Petert támadta volna Hisame felé indult, rögvest utána én is. Ha minden jól megy Hisame mindkettőnktől fog bekapni egy-egy sebzést, mielőtt peter visszahívhatná maga mellé. ha meg mégse meg jól minden, akkor csak kicsit morogva Tűzrózsa mellé állok, majd felülök a hátára. Mivel a lángoló sörényébe nem igen tudok markolászni, így csak a lábaimmal tudom ott tartani magamat petem hátán. Remélhetőleg a lovaglás jártasságom most se hagy cserben, meg az akrobatikám. Már-már azon gondolkodok, hogy jó lenne, ha döntetlennek nevezni a ahrcot, mert nagyon nem akaródzik a harcnak vége lenni, de egyenlőre szerintem mi állunk jobban.

// Tűzrózsa 5 HP-t gyógyul, majd a Kesztyű funkciója kikapcsolódik //

Ayani: 127 HP
Tűzrózsa: 68 HP

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi3819/4100A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 16 2014, 21:40

Ossu!

A közös megegyezésetek értelmében lezárom a párbajt! Jutalmatok 50 xp és 100 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája Vo36oi0/0A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Jég és a Tűz dala, avagy Peter és Ayani 2, erőpróbája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.