[Játékos Küldetés] Airborne

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Mirika on Hétf. Jan. 20 2014, 00:00

Szerencsésnek vallhatom magam, hogy szinte minden alapképzettségem megvolt ehhez a pókemberes bohóckodáshoz. Célzási képességek az íjászmúltamból fakadóan, tapasztalat dupla fegyverhasználattal, valamint sűrűn használt akrobatika jártasságom is megengedte, hogy könnyen és gyorsan alkalmazkodjak és tanuljak. Így is beletelt némi időbe, míg elsajátítottam a hintázás mikéntjét és megpróbálkozhattam felgyorsítani a mozgásom... és vele együtt a gondolkodásom. Még egy adottság, ami megvan eleve, bossokon már szükségem volt rá, bár azért nem a másodperc tört része alatt kell döntéseket hoznom, de azért talán már nem olyan nagy ugrás Suspect
Nyilván utoljára értem oda, mert velük ellentétben én teljesen más úton gyakoroltam és nem gyerekes versengésre fordítottam az energiám, hanem az egész cucc működésének a megértésére. Nekem erre volt szükségem, ha másképp csinálom, akkor tuti csak bénázni fogok végig, és az nem menő :PAmúgy ahogy belejöttem, már egészen megtanultam élvezni is a levegőben való siklást, egyáltalán nem volt rossz a dolog így ugrándozni. Mondjuk a frizurámat biztos tönkreteszi, de itt most nincsenek fiúk, szóval emiatt olyan nagyon nem kell aggódnom :3 Fújtam egyet a többiek mellett, közben hallgattam az előadást a nagy semmiről és azt méregettem, milyen útvonalat válasszak az elején. Sokat nyertem vele, ha előre tudtam gondolkozni pár másodpercet, és nem az utolsó pillanatban kellett alkalmas kapaszkodót keresnem a horogjaimnak.
- Rita, vállalod hogy te mész elöl? Én biztosítok hátulról - kérdeztem kelletlenül, de azt el kellett ismernem, hogy kétkardos harcban neki van a legnagyobb tapasztalata, így ha harcra kerül sor, azzal járunk a legjobban, ha ő találkozik először a mobokkal, míg én elég jó leszek ahhoz, hogy ha hátulról esik ránk valami, akkor az észlelésemmel időben észrevegyem, és feltartsam addig, amíg alakzatba rendeződünk. Annyi az elmondottak alapján tuti volt, hogy megállni nem nagyon volt ildomos, és csak végszükség esetén szabad ilyet tennünk, ha nem akartunk időt veszteni. Fújtam egy nagyot, és a többiek után én is kilőttem az első huzalom az erdő mélyébe, majd némi gázt adagoltam, hogy gyorsabban lendüljek át a következő pontra, ahol a másik kezemmel is aktiválnom kell a huzalt, miközben eleresztem az elsőt. Kitanultam a ritmust, már csak célozni kellett :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 20 2014, 00:00

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Jan. 22 2014, 21:35

- Jó ötlet! - Vágja rá egyből Isei Mirika szavára az igent. Mintha ő lenne a leader, de hát eddig sem mondtatok ellent neki. És most sem fogtok. Twisted Evil Vagy igen? Shocked Hmmm >.> Ha minden igaz, akkor úgy indultok el, hogy Mirika van leghátul és Rita van legelöl. De ha nem nekem úgy is jó. Rolling Eyes

Amit tapasztaltok elsőre, hogy a növényzet sűrű, lent alig láttok valamit a bokrok és kúszónövények között, és egyelőre neszezésnek semmi nyoma.
Jaja, akár még gyanús is lehetne, túl nagy a csend, de ti "csak" haladtok előre a megbeszéltek szerint, amikor...
egy ág csapódik Judy arca elé, aki ettől elveszíti az irányítást a teste felett és szépen bele repül Mirikába. Így csapódtok neki egy nagyobb fának veszítve ezzel 2-2 hp-t mindketten.
Az elől lévők is meghallhatják a zajt, nem voltatok túl messzire egymástól, de ott sem áll meg az élet. Esutel és Rita mögé (azaz ha Mirikáékat mennétek megsegíteni akkor már elé) felugrik egy nagy, körülbelül akkor zöld teremtmény, mint ti magatok.
A feje felett piros indikátor és a név; Varangykatona
//HP:60|F:3|E:4|K:2|GY:3|S:0|P:0|//

Ha még ez nem lenne elég, akkor az iménti kivágódott faágra egy Sötét elf telepszik, nyilát Mirikáék felé tartva. Támadni fog! :O
HP:80|F:10|E:8|K:5|GY:10|S:6|P:20|


// Rendes, 250 szavas posztokat kérek. Surprised
Aztán, vannak itten statok, kérem a tietekét is, azonban ha valaki támadni akar, az dobjon a kockák mellé halál/koronával is.
A Nem támadóknak nem kell dobniuk. Rolling Eyes //

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Noxy on Csüt. Jan. 23 2014, 14:57

Úgy látszott, hogy mire elindultunk, Mirika már megbeszéltette a taktikot, hogy Rita megy majd elől, és ő lesz hátul fedezni. Ezen az ötleten kapott Isei, mintha ő várta volna el a bandától, hogy kitaláljuk, miként induljunk el. "Nekemtökmindegy" stílussal megvontam a vállamat, de azért tettem egy hozzászólást.
- Szerintem úgy lenne a legjobb, ha Shizuka van hátul, mert ő távolról jobban tudja biztosítani a védelmet, mint Mirika.
Ellenvetés, nem ellenvetés, beugrándozunk az erdőbe. Mirika előtt mentem a fák között vagy az ágaikon, ahogy a gépketyerével becéloztam azt. A környezet halvány foltokként húztak el mellettünk gyors iramban, a szélnyomás lágyan csapkodta arcomat, és a hajamat...
Ha már a csapkodásnál tartunk, valami végül tényleg jól arcon csapott. Ezelőtt még az útban sem volt az a nyavalyás faág, de msot viszont a semmiből bukkant elő, és úgy odacsapott, hogy ettől teljesen elvesztettem az irányítást az egyensúlyom felett, így lezuhantam úgy, hogy véletlenül magammal rántottam Mirikát a testemmel egyenest egy nagyobb fába. Valamennyit igencsak leszedett ez a baleset... illetve balesetnek mondható szituáció.
- Ne haragudj, Mirika, nem állt szándékomban az egész... - dörzsöltem a fejem. Mivel nem is érezzük itt a fájdalmat, nem ért sokként a becsapódás, de megszokásból mégiscsak ott fogtam, ahol csapódott a testem.
Talán a többiek vissza is jönnének nekünk segíteni. Ez megtörtént? Sajnos nem. Nem azért, mert cserben akartak hagyni, hanem mert valami meg akarta ezt akadályozni. Nem láttam jól, hogy mi, mert azért mégsem voltak hozzánk annyira közel, hogy lássuk is. Mi sem kerültünk jobb helyzetbe az incidens után, mert rögtön egy Sötét Elffel néztem farkasszemet. A mob lövésre készen állt arról a faágról, ami a képembe vágódott. Most már világos volt a dolog: ez az alamuszi alak lökte ki elém a faágat. Megfizet ezért, ahogyan illik.
- Mirika két oldalról támadjuk meg, így akkor kénytelen lesz csak az egyikünkre figyelni! - mondtam a céhvezéremnek, aztán kilőttem a huzalt a legközelebbi ághoz, ami az ellenfelünk fölött volt, majd egy félkörívvel oldalas "ugrórohamot" indítottam ellene.. Aktiválom a másodlagos képességem, és ha sikerül, akkor testemmel nekilendülök oldalról, így nemcsak elérem, hogy kevesebbet sebezzen a kis mocsok, hanem még le is tudnám lökni a fáról. Ha nem sikerül aktiválnom, akkor kipróbálom rajta lendületben a két kardot.

/Ha jól emlékszem, akkor a sebzésem még késenként... bocsánat, kardonként 19, akkor így 6x19=114 a sebzésem. Ozirisz oldalán Mirika statjaival együtt kiszámolva háromszor támadhatok sebzés nélkül, viszont a spec képi alkalmazásához kettő vagy föléje kell dobnom. Annál a becsapódásnál nem páncélt kellene veszítenünk, Al? Razz/

stat 15. szinten:
Élet: 18 (90 hp)
Fegyverkezelés: 19 (+5)
Erő: 18 (+14 )
Kitartás: 8 (+6)
Gyorsaság: 24 (+11)
Speciális képesség: 7 (+2)
Páncél: +35

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi2457/2500[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 23 2014, 14:57

The member 'Judy Noxia' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jan. 23 2014, 15:17

Igen igen, 2-2 sebzés, azaz a páncélotokról ment le, ügyes vagy Judy. :3

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Jan. 31 2014, 10:09

Nem sokra rá, hogy megálltam Judy is megérkezett.
- Akkor azt hiszem te fizetsz majd egy italt. – Mosolyogtam rá a lányra. Esu, nem vett részt a versenyben Mirikát pedig nem is láttam már egy ideje. Aztán persze szépe lassan mindenki felzárkózott és megindultunk. Kérdésemre Esu csak bólogatott, kicsit bizonytalannak tűnt. Sebaj, a harcban edződik meg az ember. Alig, hogy elindulunk Mirika venné is át az irányítást és persze, hogy engem küldene előre. Jó, oké van benne némi logika de egy igazi vezérnek mindig az első sorban kell küzdenie, már pedig Mirika az. Mindegy, bólintok egyet és kicsit rágyorsítva az élre török. Az erdő tényleg nagyon sűrű, de ez jelen esetben még hasznos is lehet, hisz így több lehetőségünk van a manőverezésre. Igaz, így könnyebben meg is lephetnek bennünket. Bekapcsoltam az észlelésem, de az semmit sem jelzett, igaz elég alacsony szintű de talán a varangykatonákat még észre veszem. Alig haladunk előre egy halk puffanást hallok és mire hátrapillantok Judy és Mirika egy fára felkenődve fekszenek. Ez még önmagában nem is lett volna gond azonban két mob már célba is vette őket. A szemem megakadt azon a faágon amin a sötét elf állt. Az nemrég még nem volt ott. Rajta ütés? Ebben az esetben nem hagyhattam csak úgy magukra, több is lehet a mobokból. Kilőttem a bal oldali horgot úgy hogy az épp egy csak egy elmenjen egy fa törzse előtt és egy hátrább levő felületbe akadjon bele. A kötél így bele akadt a fába és ezt kihasználva egy száznyolcvan fokos fordulatot téve már indultam is a varangy katona felé.
- Lecserélés! – Mondtam magamban mire a gyűrűim eltűntek és másik kettő vette át a helyét. Ekkorra már kellő távolságba értem, hogy átmetszem a varangy gerincét. Mirika és Judy ekkorra már támadták is az elfet. Nem szabad itt időznünk így ha szükséges besegítek nekik én azonban nem a mobot hanem a faágat próbálom kivágni amin áll. Ha sikerül akkor már fordulok is meg és kilőve a horgot próbálok felzárkózni az élbolyba.
- Siessünk vissza a többiekhez! – Adom ki ezúttal én az utasítást.


pontjaim:

Élet: 14
Fegyverkezelés: 27+9
Erő/Irányítás: 33+ 31
Kitartás: 3+6
Gyorsaság: 20+18
Speciális képesség: 18

Sima dobás pontok szerint nem kell így csak H/K kockával dobok, ha nem jó majd szólsz Razz

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi10/1300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 31 2014, 10:09

The member 'Rita Hanami' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 31 2014, 12:02

The member 'Rita Hanami' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Jan. 31 2014, 16:57

//körön belüli mesélés ~ lesznek még ilyenek, attól még ez egy kör ~ Rolling Eyes//

Judy egy bravúros talpra állás után egyből megtámadja a sötét elfet. A vágás talál, az elf pixeleire esik.
6 varangykatona ugrik fel Judy körül, amiből kettő egyből meg is támadja.

Rita reagált elsőnek a nagy varangykatonára és sikerül is sebet ejtenie rajta, azonban a mob elkapja a lábát, így nem tudja kivégezni. Rita repül Esu és Dayuiék felé egy egészségeset. Veszít 10 hpt.

Nagy Varangykatona élete: Sárgásvörös.

1# varangykatona
2# varangykatona támad Judyra

3# varangykatona
4# varangykatona
5# varangykatona
6# varangykatona készenlétben

Judy beszerez 32 sebzést
//majd akkor összesítek hpkat, amikor mindenkinek tudom a statjait//


A hozzászólást Halász Alex összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 31 2014, 17:01-kor.

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 31 2014, 16:57

The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s [Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Mirika on Vas. Feb. 02 2014, 15:56

Persze, hogy jó ötlet, én találtam ki Cool És mivel úgy tűnik, lényegében mindenki benne van a dologban, el is indulhattunk éppen. Láttam Ritán, hogy kicsit vonakodott elfogadni a szerepkört, de pont nem érdekelt, hogy ő mit akar és mit nem, felelőtlen liba létére még örülhet, hogy hajlandó vagyok hozzászólni és együttműködni vele Rolling Eyes Na mindegy, eszem ágában se volt felhúzni magam rajta, majd most bizonyíthatja, hogy mennyire menő kardforgató.
- Aha, de ki az a Shizuka? - kérdeztem Judytól, aki biztos szívott valamit, hogy olyan emberkéket lát itt, akik nincsenek is jelen. Gondolom valami képzeletbeli barátja, vagy ilyesmi, akihez magányában folyton dumálni szokott owo Mindig is fura csaj volt, igazán nem lepne meg Razz
Zöldesen izzó szemekkel suhantam a fák között, és bár nem volt tökéletes a technikám, azért a lépést tudtam tartani akkor is, ha egyszer-egyszer véletlenül kicsit hosszabbra hagytam a huzalt a kelleténél, vagy megfejeltem pár levelet, netán nem oda érkezett be a kampó, ahová kellett volna. Az észlelésem ellenben semmit sem jelzett, ami még jó is volt, legalább nem kellett ezekkel a vacak kardokkal hadonásznom. Viszont nemsokára váratlanul megrántotta a zsinórjaimat valami, vagyis hát valaki, és a bűnössel együtt felkenődtünk egy fára >.>
- Semmi gond, előferdül :3 - válaszoltam, miközben lehámoztam magam a kéregdíszítő elem titulusomtól megszabadulva, de el nem hittem ám! Biztosan meg akar ölni, és Rita-chan a megbízója! Összeesküdtek ellenem, vagy még inkább az a buta tyúk felbérelte a céhtársamat, hátha rá nem gyanakodok... De ebből nem esztek ám! Hihi, na félre a tréfával. Már lőttem is volna ki a kampót, amikor a pókösztönöm észlelésem bejelzett, és az irányba fordulva egy elfet pillantottam meg az egyik faágon, felajzott íjjal a kezében. Na akkor most van az, hogy tipli... vagyis most lenne >.>
- NE! - kiáltottam rá az árnyharcos társamra, de már késő volt - Csessze meg! >.> - mérgelődtem, hát nem arról volt szó, hogy kerüljük a harcot? Erre kapásból beleszalad a késbe a csaj, de nem csak ő, hanem az az ostoba Rita is <.<
- Hagyjátok a francba, tovább-tovább! Kerüljünk minél magasabbra, oda talán nem tudnak felugrani! Nem harcolni jöttünk! - kiáltom a magam éles, erős hangján, és már nyomattam is a horgomat úgy, hogy először ne előre, hanem inkább felfelé törjek. Tettem egy kört a fa körül felfelé spirálozva, és csak aztán lőttem ki magam előre, vagyis arra, amerre az előrét sejtettem.

É: 150 HP | F: 34 | E: 2x34 | K: 13 | Gy: 51 | S: 20 | P: 20
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szomb. Feb. 08 2014, 18:40

*Tök nyugisan haladunk előre. Na jó, ez nem igaz, tutira velem együtt mindenki más is egy kicsit ideges. Nézünk mindenfelé, beizzítjuk észlelésünket, s megyünk, haladunk. Rita morcinak tűnik, Mirika pedig adja a szokásos céhvezéres énjét. Jó ez így. Fuf, visszagondoltam hirtelen a legelső találkozásunkra. Az íjászok nagy tornájára. AZ egy érdekes meccs volt. Olyan réginek tűnik, mintha ezer éve lett volna. Vagy mintha csak álom lett volna. Mögöttünk egyszer csak bumm. Hátranéztem, Mirika és Judy egy fának nekicsapódtak. Nem sok idő hiányzott, lassan nem egy, nem kettő, de több ellenfelünk is megjelent. Rita keményen megszólalt, hogy menjünk vissza a társainkért. Ez nem volt bennem kérdés, csak amikor Mirika megszólalt, hogy ne harcoljunk, akkor ugrott be az utasítás. Meg fognak támadni minket, de mi ne álljunk le harcolni. Húztam a szám. Mi a fenét csináljak?! Az íjjal már lőhettem volna jó párat, de ha le akarok állni harcolni, sokkal közelebb kell mennem. Ráadásul még nem is vagyok benne biztos, hogy a kardokat jól tudnám használni. *
~ Fenébe! ~
* Kilőttem az egyik kapaszkodó csápomat egy fához, az ötletet Ritától lopva, s megpróbáltam kiszámolni, milyen hosszúra engedjem a zsineget. Majd elengedtem magam, s már zuhantam is Mirika mellé. Megragadtam őt az egyik karommal, a másikkal, ami szabad volt, s amivel nem lógtam, azt gyorsan kilőttem egy másik helyre, elrúgtam magam a fától, s már repültünk is feljebb. *
- Te jó ég, Mirika, nem vagy könnyű. Lőj!
* Nem fogom őt elbírni sokáig, csak a lendület volt szükséges. De jobb lesz, ha tényleg az eredeti terv szerint haladunk, s nem állunk le harcikálni. Amint Mirika lőtt, s tudhattam, hogy biztonságban lesz, elengedtem. Azta, talán menőbb lettem volna, ha van súlyemelésem. Ha mindenki biztonságban van, akkor pucolok ezerrel a területről tovább a kiszabott irány felé. *


Stat: Élet 20 +6
Fegyverkezelés 18 +4
Erő/Irányítás 0/25 -/+15
Kitartás 7 +5
Gyorsaság 30 +10
Speciális képesség 2 +11
Páncél +40
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Feb. 15 2014, 17:12

//Rita szeretne meghalni, csak szóljon Twisted Evil Neutral//

Először is életek. Surprised
Judy: HP: 90/75 Páncél: 35/0
Rita: HP: 70/60 Páncél: - (??)
Miri: HP: 150/150 Páncél: 20/18
Esu: HP: 130/130 Páncél: 40/32

Nah tehát ott tartottunk, hogy míg Miri kijjebb került a tűzvonalból, addig Judy szinte élvezettel veti bele magát a sűrűjébe. Egyből meg is támadja 2 egész Varangykatona a Hatból.
Esu mint egy ninja-lány, észrevétlenül suhan el a Nagy Varangykatona mellett, amelyik ép Ritával szemez az egyik fa törzsére csimpaszkodva.
Judy pedig eldöntheti, hogy harcol, ahogy az előbb is tette, vagy megfogadja Mirika szavát és előre veszi az irányt. A Varangykatonák azonban nem haboznak, ahogy az első kettő támadott, és sikeresen is, már jön is még három.
Mégsem kell velük foglalkoznia se Judynak se másnak, ugyanis Dayui lendületet vesz és két gyors vágással elintéz a három megindulóból kettőt.
Dayui egy távolabbi fához érve megáll, hogy újra lendületet vehessen.
1#;2# Varangykatona pihen
3#; 4# Varangykatona halott.
5# Varangykatona 16-ot sebez Judyba.
6# varangykatona Rita felé indul meg.

Nagy varangykatona hirtelen megfordul és meglengetve bal karját Esut sodorja odébb 8 sebzést vonva maga után.

Dayui körül újabb 9 varangykatona jelent meg.

Isei felkiáltott.
- Ne álljatok meg. Előre. Gyorsabban, ne harcoljatok! -
A következő pillanatban Ritához fordult.
- Rita san, vigyázz! -
Mirika egyedül maradt újfent, de nem sokáig. Egy elf került mögé.
- Ne fordulj meg. Mond meg a többieknek, hogy menjetek innen. Menjetek vissza! -
Halk volt, hogy más ne hallja, de nyomatékos, sőt, egyenesen ideges.
Míg a különös hang gazdáját hallhatja Mirika, Isei hangja csendül fel újfent.
- Dayui yametee! -

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Feb. 23 2014, 18:36

Oké, a tervem nagyon, nagyon nem úgy sült el ahogy én azt akartam Habár a varangyot sikerült megsebeznem az megragadta a lábamat és nemes egyszerűen arrébb dobott pár métert én pedig egy halk puffanással nekicsapódtam az egyik fának. Egy kis időre még a látásom is elhomályosult/vibrált, meg se tudnám mondani pontosan. Szerencsére volt annyi lélek jelenlétem, hogy még kilőjek egy huzalt az egyik közeli fára és annak az ágára felhúzva magam kipihenjem magam. Kellet pár másodperc, hogy összeszedjem magam. Igazából már csak Mirika hangját hallottam.
- Akkor meg ne bénázzatok ott hátul! – Kiabáltam vissza kicsit ingerültem, és a fejemet fogtam… miért is? Na mindegy. Nem akartam leállni harcolni, de nem fogom a társaimat hátra hagyni, még Mirikát se! – Jól vagyok! – Intettem Isei felé mikor meghallottam a hangját. Elsőnek nem is értettem miért aggódik, aztán picit szétnézve láthattam, hogy a mobok eléggé megszaporodtak. Egy kis klasszikus rajtaütés, remek. Az egyik varangykatona felém fordult és nem épp kedvesen próbál megcsonkítani. Igyekszem kikerülni és követve Mirikáékat kilövök a horgot remélve, hogy szimplán ott tudom, hagyni a mobot. Darui, közben már két mobot is levág, döntsük már el akkor, hogy most támadjuk vagy ne a mobokat, bár Isei kiáltásából nagyon nem ez jött le, nem néztél jó szemmel a lány akcióját és lám csak kilenc újabb mob vette körbe. Nem nagyon szívlelem a céhét, és a tagjait, de csak úgy nem is hagyhatom, hogy ledarálják a mobok. Gyorsan irányt váltok és Nagyjából Darui közelébe próbálok férkőzni. Csakis abban az esetben harcolok ha Darui is támad.


_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi10/1300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Noxy on Csüt. Feb. 27 2014, 11:06

Sikerült elintéznem azt, aki a képembe vágta a faágat, de ettől függetlenül rögtön ott termett hat varangykatona. Jó, ebből ketten meghaltak, másik kettő csak totojázott, de a maradék kettőtől bekaptam az ütést, a teljes páncélomat kicsinálták és az életemből is lejött egy kis mennyiség. Mirika és Isei szólongattak minket, hogy ne harcoljunk, menjünk tovább, visszanyomtam a helyükre a kardokat. Ha így semmi értelme leállni harcolni, akkor mihamarabb el kell tűnnünk innen. Bár várható volt, hogy megtörténik egy-két baleset és előbb vagy utóbb harcolnunk kell... vagy pedig gyorsan továbbállni, amíg még lehet. Nem tehetek mást, minthogy a fent említett két lány kérését teljesítem.
- Ebben most egyetértek! Húzzunk innen, sokan vannak és elég erősen sebeznek!
Dayui felvette a harcot, de ő sem volt a legjobb helyzetben kilenc mobbal körülvetetve magát. Meg kell próbálnom kijutni a magam gyűrűjéből. Habozás nélkül kilőttem ahhoz a fához, amely közelebb volt Dayuihoz, akit valahogy meg kéne próbálnom kimenteni a varangytömegből. Ha sikerült nekem így megszabadulnom a hat varangyostól, akkor Rita közelébe érek. Azért még Mirika felé kiáltottam.
- Gyere már Mirika! Ha szerinted és Isei szerint mennünk kell minél hamarabb tovább, akkor ne ácsorogjál ott! - És még ő papol arról, hogy nem harcolni jöttünk, és haladjunk tovább. Így is nagy bajban vagyunk, és nem tudunk egyszerre csinálni mindent, és ha a céhvezéremmel történik valami, akkor nagyobb gondunk is származhat belőle.
Rita már megindult a bajbajutott lány felé, így hát csak második voltam a sorban, aki követte. Remélem, pont Dayui közelébe kerülök, hogy megpróbáljak neki segíteni utat nyitni a meneküléshez. Ha sikerül, akkor szólok Ritának.
- Rita! Ez nagyon kilátástalan helyzet, csak úgy tudnánk Dayuit kimenteni szorult helyzetből, ha legalább utat nyitunk neki! Ha kilövünk pontosan, akkor még lendülettel félre tudnánk őket rúgni, hogy Dayui megmenekülhessen! Ha támadnak, akkor nincs más, vissza kell ütnünk!
Ha Rita belemegy, akkor ezt az akciót gyorsan le kell tudnunk. Dayui valami "Dayui yamatee-t" mondott. Remélem, ez valami támadási akció, amivel ki tud szabadulni, így akkor ne lesz túl nehéz a dolgunk minél előbb elpucolni. Ha támadásra kerül a sor, akkor kénytelen leszek megvédeni magamat és felvenni a harcot. Nem szívesen akarnék senkit se hátrahagyni. Iseinek is tennie kell valamit annak érdekében, hogy kijussunk a pácból.
Mi a fenét ácsorog még ott Mirika, basszus?!

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi2457/2500[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Mirika on Pént. Feb. 28 2014, 16:36

// Nem tudom, honnan vetted, Judy, hogy megálltam, ez se az én reagomban, se a mesélői posztban nincs benne. Nem álltam meg Rolling Eyes //

Felfelé haladni nehezebb volt, mint gondoltam, inkább az előremenetelt gyakoroltam előtte, és azért az se ment flottul. Viszont totál ledöbbentem, mikor hirtelen elkapott valami... pontosabban valaki, méghozzá egy szőke kobak került a látóterembe. Esu-chan elsodort magával, és ha jobban belegondolok, egész romantikus volt, ahogy a karjában tartott, miután... megmentett? Gőzöm sincs, lehet hogy ő olyat látott kívülről, amit én nem, és úgy ítélete meg, hogy el kell onnan rángatnia.
- Pfff, én ugyan nem vagyok nehéz >.> - szóltam le a megjegyzését, de azt már nem tettem hozzá, hogy a szöszi gyenge, és nem nekem van súlyfeleslegem Rolling Eyes Mindenesetre arra legalább jó volt mindez, hogy felriadjak a megilletődöttségemből és aktivizáljam magam.
- Engedhetsz! - figyelmeztettem, és már lőttem is ki a huzalt a kiszemelt fára. Végre haladhattunk előre is, és közben egy-egy fél pillanatra igyekeztem meglesni, hogy mi újság a többiekkel, de nem túl meglepő módon nem tudtam megosztani a figyelmemet. Becéloztam egy vastag ágat jó magasan, és a tetejére lendültem, hogy gyorsan körbenézzek. És a fél csapat még mindig le volt ragadva >.> Azt hiszem már túl messze voltam ahhoz, hogy a hangom elérjen hozzájuk rendesen, visszamenni pedig nem fogok, úgyhogy csak reménykedhettem, hogy megjön az eszük és ott hagyják azt a falkányi békát. Keserű volt a szájízem, mert azért mégis csak bajban voltak, de ha én is beszállok, akkor csak még nagyobb bajba sodortam volna magunkat. Kiszemeltem a következő fát, és már lőttem volna ki a kampót, ha hirtelen nem került volna mögém valami, hogy megpróbáljon elijeszteni.
- Először próbálj utolérni Razz - vigyorodtam el, és már dobtam is le magamat. Fémes hangon csapódott ki a kötél a helyéről és ráakaszkodott a fakéregre, amit alkalmasnak véltem. Rákapcsoltam a gázt és máris lendültem tovább. Tovább, tovább. Ezeknél a lényeknél mi százszor gyorsabbak vagyunk. Főleg én :3 Csak ők is ráébredhetnének, hogy ilyen alacsony szintű mobok nem vehetik fel a versenyt velünk sebességben.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Pént. Márc. 07 2014, 19:50

*Igenis bajban volt abban a pillanatban Mirika, csak olyan gyorsan folytak az események, hogy addigra már változtak a dolgok, s mások is bajba kerültek, már követni sem tudtam. *
~ Nem ééérteeeem! ~
* Nem szeretem a káoszt, nem szeretem, amikor nem látom át a helyzetet, amikor csak egy kis porszem vagyok a sok mellett, s nem látok tovább az orromon túl. Én az a típus vagyok, aki szeret tisztában lenni mindennel, aki felülről, kívülről nézi és elemzi a történéseket. Megfigyelő vagyok, nem pedig átélő. A tudatlanság felidegesít, sőt pánikot kelt bennem. Mosolyogtam azon, hogy Mirika állítólag nem nehéz, de itt, ebben a világban nem nagyon van olyan, hogy nehéz vagy nem nehéz. Csak azoknak van képessége megkülönböztetni dolgoknál, hogy melyik milyen nehéz, akiknek van súlyemelés jártassága. De akinek nincs, annak minden nehéz, és kevés dolog van, amit hosszabb ideig képesek volnának cipelni. Hisz így van programozva a játék. Így Mirikán csak mosolyogtam, s hát jó, legyen igaza. *
- Igaz, én vagyok gyenge!^^
* Ismertem be mosolyogva. Ha jól láttam, egyre több ellenség jelent meg. Lassan már nem tudunk majd nem támadni! Azonban ha tényleg leállunk harcolni, sose lesz vége. Mindig egyre többen fognak megjelenni, s akkor nekünk kampec. Megkönnyebbülve, hogy Mirika már nincs veszélyben suhanok tovább, de egyszer csak bumm, s egy fának csapódok. Hogy mi, heh? Kómásan keltem fel. A nagy varangykatona sodort el. *
- Ch... Nem teszel lóvá...
* Ekkor kiáltott fel Isei, hogy menjünk. Nem is akartam leállni. Vágtam egy grimaszt, majd beizzítva felszerelésemet igyekeztem is újra lendületbe hozni magam, s haladtam a többiek után. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Márc. 08 2014, 17:22

//Nos, senki sem harcolt, de nem is nagyon indultatok el sehova. :roll:Vajon mit hoz a jövő? :3 //

Nézzünk el Ritához. Sikeresen kikerülte Judynk csapása után előkerült varangyhalmaz 6# versenyzőjét. Ám a Varangyuszi nem habozott, ahogy egy fánál újabb lendületet tudott venni nekirugaszkodott a Nagy Varangybékával foglaltoskodó Esunak. A lány épp lendületet venne, hogy a levegőbe emelkedjen, mikor szembe találkozik 6#-os Varangyuszinkal. Mégsem kell foglalkoznia vele, mert az időközben Pipa Isei fentről a háta közepébe talált belelépni, majd azon véve újabb lendületet a Nagy Varangybéka felé vette az útját.

Esunak nem lesz azonban ideje megnézni - a levegőben főleg -, hogy mit csinál a KoB nagyérdemű tagja, mert egy úgyszintén mérges (és Mirika által lerázott) hegyesfülűvel nézhet farkas szemet.
A tünde szinte a semmiből került elé, ráadásul épp a lányba kapaszkodik. Zuhantok! o.O
Egésszen a következő fa kinyúló ágáig. Puff! o3o
Esu láthatja a fiút, s a fölötte éktelenkedő vörös indikátort, majd a nevét. Vándor elf.
// Vándor elf: HP:20-30|F:3-10|E:2-5|GY:4-16|S:?|P:2-4| //
Ő azonban minden várakozást meghazudtolva ahelyett hogy levágná a szőkeséget, belemászik a képébe.
Azért nem is olyan ronda ez az elfecske. :FF
Persze helyzete válogatja, hogy ezt észre veszi e alanyunk, aki az előbb zuhant egy nagyot //sebződve 2-őt//, a háttérben meg csata zaja hallatszik!
- Te meghallgatnál végre? -
Kiálltja elfünk Esu képébe.
Csata! :O Majd elfelejtettem Rolling Eyes
Kanyarodjunk vissza Ritához. :3

Mikorra ő a kis csapathoz ér, addigra Judyt 1#;2# Varangykatona meg is támadta. Surprised
Judy sebződik 2x4-et. //piszok mázlista Razz//

5# Varangykatona pihen.

Dayuit egyből három Varangykatona támadja meg a sajátjai közül, amiből egyet le is vág, hogy a másik kettő elől ki tudjon térni. Ügyes a kislány, nem is sebződött meg. Most is olyan akrobatikus, mint a gyakorláson volt. Surprised

Felugrik még 6# Varangykatona Dayui köré, de a lány túl gyors így csak mögötte kullognak.
- Előree. >< - Szól vissza  többieknek.

Rita, Judy vannak a legközelebb Dayuihoz, mit tesztek? Titeket egyenlőre nem támad a 9 Varangykatona egyike sem, annál inkább a KoBos lányt.

Mirika leginkább Isei környékénél van jelenleg. Esu van a legtávolabb a kialakult csatától hála a tüncinek, aki miatt esett pár szintet.
Isei igyekszik a Nagy Varangykatonát arrébb tuszkolni, mint az előbb kisebb társát, de gyorsan be kell látnia, hogy ez lehetetlen. Ráadául Dayui újabb Varangygyilkolása után még felbukkant 6.

Az egyetlen járható utat a Nagy Varangy meggyilkolása jelenti számára.
- Erre, és ne foglalkozzatok a felbukkanó Varangyokkal. Engem fognak támadni feltehetőleg! -

Még 3 Varangykatona felugrik.
Már meg se lehet számolni hányan vannak ellenetek. xP

- Hol van Esutel san? - Hangzik a kérdés leginkább Mirika felé, mivel Iseihez legközelebb ő van. Esu chan lezuhant. Rolling Eyes Kérdés, hogy látta e valaki? Rolling Eyes


Judy: HP: 90/67 Páncél: -
Rita: HP: 70/60 Páncél: - (??)
Miri: HP: 150/150 Páncél: 20/18
Esu: HP: 130/130 Páncél: 40/30

A harcolók dobjanak mindkettő kockával, ahogy elsőre. :3
Határidő mindnekinek 16-a 20 óra. Surprised Kicsit engedek késni, de aznap megy post. Razz

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Kedd Márc. 11 2014, 20:02

* Éppen azon voltam, hogy a többiek után megyek, de ekkor hirtelen rám csimpaszkodott valami izé, amire először azt hittem, hogy egyik tag a csapatból, hisz teljesen emberi alakja volt. Túl nagy volt a súlya, ráadásul hirtelen jött, felkészülni sem tudtam, így nem tudtam kilőni az újabb huzalt, s zuhantunk. *
- ÁÁáááhh!
* Sikítottam, amíg földet, akarom mondani, faágat nem értünk. Áu. Nem fájt, de csak a gondolattól is, hogy zuhantam és a puhább felemre estem, megfájdult mindenem. Ránéztem a fiúra, aki rám esett. Jó képű srác volt, azt meg kellett hagyni, de aztán az indikátorra terelődött a figyelmem. Az még csak hagyján, hogy piros, de nem ám ember, nem játékos, hanem... mob? Mert különleges neve volt. Elf. Pf. Öcsém, mi vár még itt rám?! Ráadásul mereven a képembe mászott, s rám ordított. Én vágtam egy fancsali képet, s eltoltam magamtól. *
- Nem vagyok süket! Meghallgatni?! Miért bízzak benned? Csak egy mob vagy! Előbb-utóbb te is ránk támadsz, vagy nem?! De mondjad, hallgatlak.
* Nem vagyok az a típus, aki simán rátámadna olyasvalakire, aki eddig nem mutatta támadás szándékát. Na meg ki tudja, talán tényleg segítségünkre lehet az illető. De akkor is csak egy mob... És piros... Aggódtam. De nem a szívemmel, hanem az eszemmel. Körbenéztem, a kezemben volt a kard. Mégis olyan közel volt az illető, hogy biztos voltam benne, ha csak megpróbálnám felemelni a kardomat, ő azt támadásnak veheti, s lenyakaz. Így inkább semmilyen hirtelen, s fenyegető mozdulatot nem akartam tenni. Az elf szemeibe néztem. Gyűlöltem, hogy ennyire hasonlít egy emberhez. Az eszemmel tudtam, hogy bajban vagyok, vagyis lehet, hogy bajban vagyok, s tudtam, hogy hátrányban vagyok. Mégsem éreztem félelmet. Ha az illető támadni akart volna, megtette volna. De ki tudja. Azért eldöntöttem, hogy nagyon óvatos leszek. Azonban csendben voltam, s nem mozdultam. Vártam, hogy az elf elmondhassa, amit oly nagyon szeretne. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Mirika on Vas. Márc. 16 2014, 11:26

Tovább, tovább, de merre? Teljesen elveszítettem már az irányérzékem, lövésem se volt róla, merre van az arra. De tényleg, tulajdonképpen hová igyekszünk? És honnan jöttünk? Főleg az volt a gáz, hogy az utóbbi kérdésre se tudtam a választ, sanszos volt, hogy ha elindulok valamerre, akkor pont ott fogok kilyukadni, ahol az a Gwen csajszi maradt. Vagyis ott, ahonnan elindultunk. Be kellett vallanom magamnak, hogy halvány lila fogalmam se volt róla, mibe is keveredtem, hála a drágalátos Vérlovagok intenzív titkolózásának, és tekintve a környékbeli káoszt, a szimpla elmegyünk A pontból B-be jellegű küldetés átment a teljes kavarodásba, lévén ebben a helyzetben nem igazán tudtam, mi is lenne a teendő. Azt a két "elitcsajszi" tudta legfeljebb, őket meg sehol se láttam. Meg... a többieket sem. Eh, muszáj volt megállnom egy pillanatra újra, hogy tájékozódjak >.> Próbáltam kiválasztani egy minél magasabban fekvő, szimpatikusan vastag faágat, amin fennakadhatok, és most kábé úgy is sikerült a landolás. Akrobatika ide vagy oda, ilyen felületekre nem szoktam ráugrálni >.> És végre meghallottam valaki hangját >.>
- Merre van az az erre?! És honnan a francból tudjam? >.> - feleltem ingerülten, és tekintetemmel a hang gazdáját kerestem. Oh, ott is van, egy halom béka között lavírozott. Viszont nem éreztem jó ötletnek sokáig egy helyben maradni, szóval amint kicsit kifújtam magam, újra igénybe vettem a GPS segítségét és útvonalat terveztem magamnak. Lehetőleg arra, amerre a csaj mutatott. Ha mutatott valamerre.
- Merre kell mennünk?! Már azt se tudom, merre van a fel és merre a le >.> - dühöngtem tovább, rohadtul idegesítő volt ez az egész szitu, és jó lett volna megtalálni, hogyan tudunk kikecmeregni belőle. Vagy legalább én. Merthogy abszolút nem láttam át a helyzetünket, és ez, ha lehet, még jobban zavart. Nem szoktam hozzá, hogy így el vagyok veszve egy csata közepén, és másokra vagyok utalva No
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Márc. 17 2014, 00:15

// nem várok senkire /o/ nem írtál, hoppon maradsz \o\ *így is késett a meséléssel Suspect
Rita és Judy következő körben még pótolhat 500 szóval, de félek, hogy a rákövetkező körben már nem tehetik meg. No //


Kin. Előtted egy tucat béka alias Varangykatona siet beleharapni áldozatába, mely szinte a fizikai törvényeket meghazudtoló akrobatikus mozgásokkal tér ki előlük. A Knights of Blood tagja, egy magát elitnek híresztelő céh embere. Dayui.
A környezetében felelhetsz még két Játékost. Talán egyikük ismerős is a bossokról. Rita Hanami, valamint volt íjász árnyharcos Judy Noxia áll vagy suhan előre,... tanácstalanul?

Kissé távolabb Mirika gondolkozik el az élet fájdalmain. Vajon merre? Tőle jobbra egy csapat béka Ritáékkal karöltve rohannak felé, majd tőle el ballra. Vele nem foglalkozik senki. Jah de igen. Isei a feltett kérdésre idegesen rántja meg a vállát, majd mutat maga elé.
- Gyere már! -
Majd a lány kilövi az egyik huzalt, ugrásra készen. Közben Dayui elsuhan Mirink előtt, nyakában egy halom békával. Mirit észre se veszik, de az áramlat amit visznek magukkal, az meglobogtatja a szoknyáját, haját. Razz Rolling Eyes

Esu vagy két szinttel lejjebb diskurál az elfecskével.
Elf minden mondat után: Nem -ee? [süket]
Tágra nyílt szemek. Majd bólogat. [Meghallgatni]
Hát csak. ˇ^ˇ [Bízzon benne]
Pff jk-k~ [Csak egy mob]
Ti támadtatok először!
Böki meg a lányt mérgesen mutató ujjával a homlokán, ám nem mutatja jelét agresszivitásnak.
Mondom is, ha hagynád!- Csattant fel újfent, majd fújt egyet és csak ennyit vágott hozzá az íjászlányhoz.
- Menjetek innen, nincs semmi keresnivalótok itt. El kell mennetek! - Hogy miért? Talán felteszi ezt a kérdést Esu - Mert veszélyben vagytok!


//Kin ezennel becsatlakozik, legyetek kedvesek vele. Razz

Határidő: Március 22. éjfél. //

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kincaid on Hétf. Márc. 17 2014, 07:16

//*Becsatlakozódik* Sziasztok! Smile//

"Rendszerüzenet"
Megnyílt egy újabb lehetőség. Gratulálunk a 10 szint kiviteléhez, ezzel újabb questek nyíltak meg a további kellemes fejlődéshez.
Legyen szép napja.
Koordináták a legközelebbi ponthoz.
Fejlődjön tovább, cél a századik szint.

Talonba tettem a levelet. Arra az esetre, amikor már aktuális lesz. Egyelőre biztosan nem, hiszen éppenséggel mást terveztem, mint meghívásos küldetésre menni. Egy tornácon sütkéreztem, éppenséggel félmeztelenül, és az új hajbeállításokat próbálgattam. Tervben volt, hogy elugrom egy kisebb szintű csapathoz, úgy ismernek, hogy a Szürke Íjász, mert az a dumám volt, hogy csak nemrég váltottam kasztot. Magas szintű vagyok, de kardforgatásban béna. Abban reménykedtem, hogy néhány újdonsággal, mint amilyen pl a haj is volt, nem fognak kapásból beazonosítani, mint Kincaidet, a bossharcost.
Veszett nosztalgikus hangulatban ébredtem ma, és reggel óta azon dolgoztam, hogy tökéletesen legyen az álcám, mint Szürke. Hát… Mit mondjak? Nem jött be, és ez egyre inkább lelombozott. Nem akartam átvágni őket – sőt magamat se –, viszont rohadt jó lett volna megint velük gyakni. Tiszta poén csapat volt, akik imádtak pánikszerűen megfutamodni egy-egy nagyobb mob elől, és utána nagy elnézések közepette visszajönni, amikor az elpusztult. Még ők kértek elnézést tőlem, és hálásak voltak a jelenlétemért. Építette az egómat, és közben remekül is szórakoztam. Jó, gonosz voltam, igen. Mindenkinek máshoz van tehetsége.

Az viszont, hogy a jelmez nem sikerült, egyet jelentett: program nélkül maradtam egész napra. Nem volt B-tervem. Persze, leugorhatok a 8-as szintre, ezredszer is leüríteni a szintbosshoz vezető mellékkazamatákat, de meglepő módon most más felé kalandoztak a gondolataim.
Újra megnyitottam a korábbi levelet.
Újra elolvastam.
Szentségeltem.
Elindultam.


Késtem, tudom, késtem. – Így érkeztem meg a jelölt helyszínre. – A francba, tudtam! – adtam elő magam. Gyorsan kikerestem a rendszer üzenetét, hogy azonosíthassam magam.
Súlyos percek teltek el, én pedig válogatott érvrendszerrel dolgoztam. Komolyan részt akartam venni a küldetésen. Ez mentheti meg a napomat! Iszonyatosan nem volt ma kedvem módszeresen mobokat dózerolni, ráadásul egyedül is voltam ezen a küldin. Legalábbis nekem aztán senki nem szólt arról, hogy többen is lennénk, egészen addig amíg…
Felmentősereg! – Kiáltottam lelkesen, ahogy becsatlakoztam a párbajba. Igazából rohadt dühös voltam, mert a két kiképző alig a végén szólt csak, hogy nem lesz egyedül. Viszont annyira profin ment manovergear-ek használata, hogy felül tudtam kerekedni kezdeti mogorvaságomon.

Pontjaim:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Támadásom lendületből szelné ketté a menőcéheset szorongató tucatnyi béka egyikét, ha betalál.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi3167/3300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 17 2014, 07:16

The member 'Kincaid' has done the following action : Kockadobás

#1 '2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4766591541_a6962e6ebb_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Márc. 17 2014, 11:07

//körön belüli mesélés*.* Twisted Evil //

Kin belépve a csapatba egyből kettészel egy békucit. \o/
Azonban a megölt helyett felugrik 1 egész darab Varangykatona! Azonban ez termetben nagyobb társainál, és ha nem is olyan óriási, mint a legelső, de nem is olyan kicsi, mint az eddigiek, akiket le lehetne teperni egy ráugrással.
Közepes varangykatona ugrik Kincaid felé egy Nagyölelés reményében.

Dayui után loholó Varangykatonák ketté válnak és most már csak három követi a lányt. Három megfordul és Kint veszi célba.
Abból:
1# Vkatona: 12
2# Vkatona: 8
3# Vkatona: 20 sebzést visz be.
Továbbá Odaér Kinhez Közepes Varangykatonánk és ölel, nem ereszt, fa törzséhez lapít. \o/ 10 sebzést vonva maga után. \o/
Lássuk ki tudsz e szabadulni. RazzJudy: HP: 90/67 Páncél: -
Rita: HP: 70/60 Páncél: -
Miri: HP: 150/150 Páncél: 20/18
Esu: HP: 130/130 Páncél: 40/30
Kin: HP: 165/118 Páncél: 17/ 0

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.