[Játékos Küldetés] Airborne

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Nov. 23 2013, 15:26

Airborne


Résztvevők:
Kositsu Esutel
Judy Noxia
Sakamoto Rin
Rita Hanami

Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő
-------------------------------Rendszerüzenet:
Megnyílt egy újabb lehetőség. Gratulálunk a 10 szint kiviteléhez, ezzel újabb questek nyíltak meg a további kellemes fejlődéshez.
Legyen szép napja.
Koordináták a legközelebbi ponthoz.
Fejlődjön tovább, cél a századik szint.

Valakinek talán meglepő lehet egy ilyen hangvételű rendszerüzenet, de talán vannak olyanok is, akik értik. Kayaba sosem mondta, hogy az lenne az érdeke, hogy mind meghaljatok, sőt ellenkezőleg. Azt akarja, hogy elérjétek a századik szintet. Azzal senki nem szolgálhat információval, hogy ott mi fog történni, de talán itt a tizenvalahányadikon még igen. Itt a fejlődésé a főszerep. Döntsétek el, hogy kétkedve veszitek e a levelet, vagy megbíztok e a rendszerüzenetekben.
Egy biztos. Rendszerüzenet volt, arról semmi kétség. Minden esetre ha megnézitek a mellékelt koordinátát, meglepődve tapasztalhatjátok, hogy az 5. szintre kalauzol el titeket. Egész pontosan a Kerek Erdőnek nevezett erdősség mellé.
Kit mi hajt? Miért megy oda végül? Kíváncsiság, exp éhség, vagy ritka tárgyakat reméltek, esetleg egyszerűen csak a kaland, vagy talán az alacsony szint nyújtotta előnyök? Talán könnyű lesz, de lehet, hogy mégse. Érkezzetek meg, és figyeljetek fel egy hangra.If you wanna see some action
Gotta be the center of attraction
Make sure that they got their eyes on you
Like a face that you see on every magazine

Be the focus of attention
Be the name that everyone must mention
Come out from the shadows it's your time
'cause tonight is the night for everyone to see

It's natural
You know that this is what you got to be
It must the your destiny
Sensational
And you believe that
This is what you've waited for and
It's you back way on the door

Baby now you feel like number one
Shining bright for everyone
Living out your fantasy
The brightest star for all to see
Now you feel like number one
Shining bright for everyone
The brightest star that's ever been


Egy mély hangú nő énekel, s már messze el lehet hallani a dallamot. Tisztán cseng, és nem szégyenkezve takargatja adottságát.
Utatok a dallam forrása felé vezet. Pont oda visz a megadott koordináta is, ahol a lány ül. De nem az erdőség felé mentek. Az mellettetek terül el. Ti felette haladtok el egy hegyen. Minden kicsit vöröses a mészkőtől. Egy út vezet a lány énekének forrása felé. Azonban meglátva titeket sem hagyja abba. Meg kell várnotok míg az utolsó dallamot is ki nem énekelte, majd úgy figyel csak fel. Nagy, barna szemeit rátok mélyeszti.
Nem mosolyog. Egy kődarabon ül, hátra vetett karral, támasztékként s hátradőlve. A lábait terpeszben tartja. Eddig az eget kémlelte, de ahogy befejezte a dalt, végig mér titeket, s ennyit mond.
- Üdv. Csak négyen? -
Majd feláll.
- Ma ii, jól lesz ez így is. Végül is a legjobbak kevesen vannak. -
Rátok mosolyog, de ennél többet egyelőre nem tesz. Talán épp rátok vár.
A lány egy zöld indikátoros jk.


[Játékos Küldetés] Airborne 450-28

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Kedd Nov. 26 2013, 09:55

*Amikor megkaptam a rendszerüzenetet, eléggé meglepődtem. De ez a meglepődés is olyan volt, hogy csak felvontam a szemöldökömet, s el is hittem, meg nem is. Akár le is kapcsolhattam volna úgy, hogy továbblépek, s elfelejtem. De fúrni kezdte az oldalamat, hogy vajon mindenki megkapta-e ezt az üzenetet, vagy csak én, vagy csak páran. Meg akartam keresni Anatékat, hogy megkérdezzem tőlük, s esetleg magammal ráncigáljam őket, de le voltak foglalva, jelenleg más küldetésen vett részt mindenki. Ch... hogy ők soha nem érhetők el! Rolling Eyes Magamra maradtam a döntésben. A koordinátát nézve láttam, hogy csak az 5ös szintre kellene felmenni, ami az én szintemnek nem túl rossz, talán még könnyű is. De sosem akartam elbizakodott lenni, főleg, hogy itt az életemmel játszom. Végülis nem muszáj bemennem sehova, meglesem, hogy miről van szó, s ha úgy látom, bemegyek, ha nem, akkor nem. Így tehát magamra pakolva minden felszerelést, igen, a Diadémot is, ami olyan gyönyörű! cheers Tehát mindezt magamra rakosgatva indultam el. A hazatérés kristállyal felteleportáltam magam az 5ös szintre, utána már gyalog keresgéltem a pontos helyet. Az erdő mellett találtam magam, fent a hegyen, s valami ismerős zenét kezdtem el hallani. Rögtön leesett, hogy honnan is hallottam már ezt, így nyomattam magamnak egy facepalmot. Egyedül voltam. Körbenéztem. Na nehogy már csak én legyek. Semmit nem láttam, csak mikor jobban körbenéztem, akkor vettem észre a nőt, aki énekelt. Elindultam felé, s mikor megérkeztem, láttam rajta, hogy nem nagyon akaródzik neki abbahagyni a dalolászást, így vártam. Közben mások is érkeztek. Csak rájuk pillantottam, volt akit látásból ismertem,s volt, akivel még KT-m is volt. De nem velük foglalkoztam, csak biccentettem feléjük, inkább a nőt néztem. Végre abbahagyta. Megszólított bennünket. Nem tetszett ez az egész. Bár mikor tetszett itt nekem bármi is?! Rolling Eyes Legjobbak? Nem hiszem, hogy a legjobbak lennénk, ugyanakkor mégis azt sugallja a kijelentés, hogy nehéz lesz a harc, bármi ellen is kell küzdenünk. Érdekes. Én egy félős nyúlnak ismertem magam régebbről, most meg szántszándékkal megyek bele olyan harcokba, amikről semmit nem tudok, s akár meg is halhatok. Nem tudom, mi történt velem... Végül megszólaltam.*
- Üdv! Te is kaptál rendszerüzenetet, vagy te küldted?
*Vágtam bele gyorsan. Én senkiben sem bízok. Csak a céhtagjaimban. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Noxy on Kedd Nov. 26 2013, 18:18

Megnyílt egy újabb lehetőség. Gratulálunk a 10 szint kiviteléhez, ezzel újabb questek nyíltak meg a további kellemes fejlődéshez.
Legyen szép napja.
Koordináták a legközelebbi ponthoz.
Fejlődjön tovább, cél a századik szint.
Furcsa. Ilyet ezelőtt még sose kaptam PM-ben. Egyszer volt olyan, hogy nyulaktól kaptam egy szánalmas, beszédhibás üzenetet, amire egyszerűen csak egy "facepalm" szituációt lehetett elképzelni, semmi mást. Kayaba Akihikoról már nem tudom eldönteni, milyen alak is igazából. Az ő aljas húzása miatt több ezren haltak meg ebben a játékban, mégsem tartom őt olyan pszichopata, szadista őrültnek. Aki képes volt ilyen élethű játékrendszert és mechanikát kialakítani, az fél lábbal áll ahhoz a paradicsomhoz, amit egyszerűen Tudásnak hívunk. A Tudás... mint Tudás fája, amiről Ádám és Éva evett. Vajon mi lett volna a legenda szerint, ha az Élet Fájáról ették volna a gyümöclcsöt? Ez már túl bonyolult filozófiai kérdés. De annyit azért elmondok Nektek, hogy végül is a kígyó a Tudás fáján tekergett. Az, hogy az ember kutat és tud, az elv- és hitellentéteket váltott ki, mely a háborúhoz vezetett. Az élet viszont egy szép, hosszú, nyugalmas békéhez. Nem csoda, hogy a kígyó a Tudás Fájához csábította Ádámot és Évát. Ennyi dióhéjban.
Azért érdemes megnézni ezt a koordinátát, hátha tényleg igaz ez az egész rendszerüzenetesdi. A helyszín ötödik szinten a Kerek Erdő. Oda kell mennem, hogy saját szememmel lássam az igazat. Ha nem is, legalább megbizonyosodtam erről: szeretem a kihívásokat, de nem nagyon ismertem el senkinek sem.
Teleportálással megérkeztem az ötödik szint városába, ahonnan elindultam az erdőszélre. Hamar meg is érkeztem, ám egyelőre semmit és senkit se láttam.
Vártam egy kicsit, hátha jön valaki, de senki se jött. Ebből meg mertem volna állapítani, hogy ez a rendszerüzenet mégsem volt igaz. Hát kár, de legalább egy kicsit mászkálgathattam, gondoltam. Rögtön vissza is akartam vordulni, mikor egy női énekhang ütötte meg a fülemet. Merész és nagyszerű, de nem az én ízlésemhez tartozik. Jobban szeretem a lágy, lassúbb dalokat.
Tehát mégis igaz a rendszerüzenet? Utána kell járni.
Követtem a dalt, mely elvezetett egészen a forrásig, mely a Kerek Erdő felett kimagasló, vörös-mészköves hegyoldalon volt.
A dallamot egy barnahajú, barnaszemű lány énekelte. Meglátva a zöld indikátorát rögtön levágtam, hogy ennek az egésznek ezúttal egy játékos lesz a megbízója, vagy a vezetője. Múltkor Tenebra-ügyben jártam úgy, hogy nem NJK kért tőlünk segítséget, hanem a néhai Jack, aki Tenebra ellen folytatott küzdelmekben halt meg.
Nem szóltam semmit, még csak fel se akartam venni magamra a figyelmet. Ami a lányt illette, ő is jobban szeretné előbb befejezni az éneklést. Hát vártam.
Hamarosan befutott a másik három játékos is. Az íjászlányt csak egyszer-kétszer láttam, de nem is ismerem igazán. Ritát barátságosan köszöntöttem egy kedves mosollyal és egy "sziával". A negyedik, a céhtársam. Rint, mint előtte a céhgyűlésen, meg néha a céhen belül csak gyanúsan méregettem továbbra is. Még mindig nem tudom hová tenni, hogy honnan ilyen ismerős nekem a kislányka. Máskülönben sem bírom a viselkedését és beszédét, de nem hinném, hogy elviselhetetlenebb társ lenne Narikonál.
A lány végül befejezte a dalolást, majd ránk nézett. Tömören szólt hozzánk, mindenesetre így is mosolygott a négytagú csapatunkra. Az íjász lány rögtön, agresszív megelőzéssel érdeklődött, noha én más kérdést tettem fel utána. Udvarias kedvességgel, bemutatkozással megelőzve.
- Szervusz, Judy Noxia vagyok. Mit tudsz erről az egész ügyről? Konkrétan mit kellene nekünk itt csinálnunk?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi2457/2500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Sakamoto Rin on Csüt. Nov. 28 2013, 20:14

A mai nap egy furcsácska üzenetet kaptam. Nem is igazán tudom megmondani, hogy mi végre. Biztos Kayaba bácsi unatkozik, és viccből leveleket küldözget, de miért pont nekem?
- De nézd Kurama~nyan itt van egy ko-koordináta. Szerinted mi lehet ott? – nézek vidáman a kis állatra, aki a lábam körül somfordál, miközben a negyedik szint óceánjának partján sétálgatunk.
Jó kis hely ez bár a vízi kígyó izébizé nagyon nyálkás volt meg csúszós is ennél fogva, úgyhogy muszáj voltam utána megfürödni a vízben. Brrrr nagyon, de nagyon hideg volt ám szerencsére egy njk bácsi adott pokrócot meg gyújtott tüzet ahol megszáríthattam a ruhám.
- Happccciiii! Nyuuu~, lehet, hogy megfáztam? Szerinted ez lehetséges Kurama~nyan? - bár az állatocska csak néz, rám bambám mintha fogalma se lenne, arról mit mondok neki.
- Menjük a portálhoz nyaaa~ - és azzal irányt is váltottam, hogy egyenesen a szint portáljához érjek el.
Mikor a mágikus körnek nevezett valamire léptem és kimondtam az utazási célom abból fény tört fel. Én is és Kurama~nyan is felizzott majd a következő pillanatban Nyster főterén találtam magam. Egy szökkenéssel egyszerre hagytuk el a portál kő aljzatát a róka kölyökkel majd a megadott koordináták felé vettük az irányt. Félúton azonban igen csak meguntam a sétálgatást.
- Kuuuuraaama~nyan mitsuketa! Te vagy a fogó, nyaa~ – majd futásnak eredek, hogy stabilizáljam a magam futás közben kinyújtottam kétoldalt a kezem, cselként pedig néha tettem egy kört is az egyenes haladási irányomba, amivel sikeresen meg tudtam zavarni a prémes állatot.
- Nyaahahahaaa~ engem aztán nem kapsz el! Bleeebl…*puff* – kis csillagok tűntek fel a fejecském felett és fogócskáztak, miközben fenekem a talajt érte. - N-nyaaa~? – néztem fel. Az első, amit megpillantok egy élénkvörös szín, majd mikor jobban szemügyre veszem kiderül, hogy a szín tartozik is valakihez. Hamar felpattantam a földről és meghajoltam a lány előtt.
- G-gomennyeee~ nem direkt volt, de tényleg! >.< – eközben a kis róka a lábam mögé húzódik, ugyan is még mindig nem sikerült megszoknia mások jelenétét az enyémen kívül. Bár céhtársaim előtt már-már nem annyira félénk… de van még hova fejlődnie. XD
- Nyaa~? – kapom fel a fejem, és hegyezem a fülem. Nincs nekem hallgatózás jártasságom, de még így is felfigyelek egy néni éneklésére. - Sugoi, sugoi! Ez nagyon jó éneklés!! Gyorsan Kurama~nyan mejünk oda, és énekeljünk! Te is néni, gyorsan! – és kezdtem el futni a hang irányába.
- Iccu natura! Juuu novú dad tiiiis is whaaat júúú!- kezdtem el én is énekelni a dalocskát, ahogy egyre közelebb értem a nénihez. Mikor megérkezünk, látom csak, hogy nem vagyunk már egyedül. Két néni is csatlakozik hozzánk és az egyiket ismerem is.
- Judy~nyan~ konnichiwa! – integetek neki hevesen mindkét kezemmel, míg közelebb nem érek hozzá. - Te is jöttél hallgatni a néni? Nya képzeld ma kaptam egy furi üzit és az is ide irányított, hát nem fura ez? – hajolok közelebb a lányhoz mintha valami húúú de nagy titkot mondanék neki.
- IIE! Öten vagyunk, öten! Látod? Egy, kettő, három, négy, öt! – mutatok végig az érkezőkön meg aztán magamra, végül pedig Kurama~nyanra a lábam mellett.

_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi1000/1000[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Dec. 10 2013, 20:24

Figyelem, a következő poszt várhatóan minimálposzt lesz. Megkérek minden kedves játékost, hogy attól még kezelje teljes értékű mesélői írkálmánynak és reagáljon rá. o.o Köszönöm. ><

A lány végignézett a kis csapaton, majd elkuncogta magát.
- Már ha a negyedik tagunk valóban a felhívás miatt érkezett ide és nem csak nézőnek. -
Válaszolt a lánykának széles vigyorral a száján, majd hangnemet váltott. Hiszen az idomár volt szinte az utolsó, de legalább is a harmadik aki beérkezett. A többiek felé fordulva mutatkozott be.
- A nevem GwenTing. Szólítsatok Gwennek. Ugyanolyan játékos vagyok, mint ti, nem küldhettem én a rendszerüzenetet. Azonban jó híreim vannak a számotokra.
Mivel ti vagytok a második hullám, megosztjuk a tapasztalatainkat veletek.
Gyertek velem, megmutatok mindent.
-
Fordult egyet és elindult a szírt vége felé, de még előtte befordult jobbra. Nem láthattátok, hogy ott is folytatódik az út jelenlegi helyetekről. A lány magabiztosan indult el azzal a tudattal, hogy mindenki követi, aki meg nem, az nem is kell. A feje fölött ott libegett az ismerős céhlogó. A Knights of Blood céhének jelvénye, amit szerte Aincardban csak úgy ismernek, hogy az elsők, és ők azok akik minden szintet kitakarítanak egytől egyik. Frontharcosok gyűjtőhelye. Ha jobban megfigyelitek az egyenruhájukat is viseli. Semmi kétség nem lehet affelől.
Amint befordultok egy nagy tér tárul a szemetek elé, még néhány céhtaggal és pár igen érdekes állvánnyal a közepén. Gwen oda igyekszik épp, nem szól hozzátok.

// Rita 500 szóval pótolhat, legközelebb pedig nem várunk rá ennyi ideig. Ugyanúgy 3 nap/fő a határidő. //

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Noxy on Pént. Dec. 13 2013, 10:02

Micsoda "műsor" volt, amikor megjelent a céhtársam. Ha egy kicsit bevarrta volna a száját, akkor nyugodtabban is végighallgattam volna az éneklést. A kislány azt hiszi, hogy mivel céhtagok vagyunk, ugyanolyan lelkesedéssel üdvözlöm őt puszival és ölelgetésekkel, mint Mirika szokása. Tőlem nem kap mindenki ilyet, mert orrba-szájba minden második embernek nem, amíg nem a legközelebb hozzám állók. Másrészt meg amúgy sem vagyok az a típus, aki a mások nyakára ugrik örömében. A válaszom Sakamoto felé egy megvető pillantás, és visszafordultam az éneklő lányhoz, ahogy az befejezte előadását.
Hát igen, sajnos csak ennyien vagyunk és az éneklő lány, GwenTing szerint még egy valaki hiányzik. Kérdésünkre a válasz, hogy nem ő küldte az üzeneteket, de jó hírrel szolgál: mivel mi vagyunk a második hullám, "ők" megosztják velünk tapasztalataikat.
- Milyen hullámról beszélsz, ha szabad megkérdeznem? - kérdeztem udvarias érdeklődéssel.
Az utasítására elindultam Gwen után egy úton, amit eddig nem is vettem észre. Gyors léptekkel mentem, hogy követni tudjam a lányt az ösvényen át.
Alaposan megnéztem a céhlogóját. Csak nem? Csak de. A Knights of Bllod céhének jelvényére és egyenruhájára ismertem fel. Az első, elit céh, akik a legnépszerűbbek egész Aincradban, és minden szintet kitisztítottak. Nem hinném, hogy a céhükbe bevennének bárkit is. Úgy tudom, közéjük a legjobb játékosok kerülhetnek. Tehát a a top tíz sem számít ennyire jónak, hogy a Knights of Blood őket is beszervezze. Már többször is szöget ütött a fejembe, hogy Ren, Hinari és a többi nyolc miért nincs benne a céhek legnemesebbikében.
Útközben nem szóltam semmit sem. Sakamotoval minek is beszélgessek? Az íjászlány szerintem meg az én példámat követheti, hogy ő se szól senkihez semmit, mert nem bízik meg bennünk látszólag. Ez a leghelyesebb cselekedett, amit eddig láttam rajtam kívül, de a kérdés, hogy milyen intellektuális módon látja a világot, mennyire taktikál és milyen jó a harcban. Magamat látnám benne. Egyrészt ezért, másrészt meg azért, mivel én is íjász voltam hajdanán.
Megérkeztünk egy nagyobb térre, ahol már egy jó pár KoB is tartózkodott, kik néhány állványt körbeültek vagy álltak. Azt hiszem, Gwen az egyik állványhoz megy. Se szó se beszéd követtem őt addig, amíg megy, és ha majd végre megáll, én is megállok, hogy valami szilárd oszlopszerűségnek, vagy fának támaszkodjak ölbe tett kézzel, és hallgassam a további mondanivalókat.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi2457/2500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Pént. Dec. 13 2013, 15:40

*Mikor Judy bemutatkozott, kicsit elszégyelltem magam. Bár sosem voltam az az azonnal bemutatkozós típus. Az éneklős lány is bemutatkozott, így én is.*
- Koshitsu Esutel.
* Gwen szavaira felhúztam a szemöldököm. Vicces, Judy fel is tette a kérdésemet, bár volt sejtésem a választ illetően. Lassan végre én is felfigyeltem arra, honnan is jött ez a lány. Hm... Ők nem a bossokkal foglalkoznak, hanem a szintek megtisztításával. Végülis ez is lehet cél. Biztonságossá tenni a már megszerzett területeket. Végignéztem rajta. Néztem a ruháját, a haját, az arcát. Ennek a céhnek van valódi célja. A miénknek van? Vagy legalábbis nekem? Mert az nem lehet, hogy minél hamarabb kijussunk. Mert akkor nem élvezem az életet. Akárhogy is egy bolond zárt be ide minket, de Isten az, aki elvárja tőle, hogy a adott helyzetemből kihozzam a maximumot. Így is fogok tenni! >< Amikor elindult a lány, követtük őt. Nem volt sok kedvem beszélni, mert tudtam, hogy olyankor könnyen figyelmetlen tudok lenni. Most azért mégis csak megbíztam a vezetőnkben, mert nem akármelyik céh tagja. Végül egy térre érkeztünk, ahol már mások is voltak. Őket lestem, meg akartam jegyezni az arcukat, majd amint lehetőségem volt rá, meglestem a céhlogójukat. Nem mentem el odáig, míg Gwen. Egy idő után megálltam, s onnan néztem őt, a többieket. Persze azért túl távol sem voltam, de semmi kedvem nem volt középre állni. Keresztbe fontam a kezem, s próbáltam valami bizalomgerjesztő arcot vágni. Nem én vagyok a világ legszigorúbb embere! Nem ám! Csak amikor az életemről van szó, könnyen válok bizalmatlanná, s olyankor szigorú vagyok. :S Nah, majd meglátjuk, mi lesz! Esélyt adok nekik, győzzenek meg! *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Mirika on Kedd Dec. 24 2013, 17:56

Vérlovagok, pfff... Fejemet fogva leskelődtem egy szikla mögül a kis társaságra, és bár nem azért rejtőzködtem, mert valami rosszban sántikáltam volna, a látvány elvette a kedvem mindentől. Bőven volt rá okom, és nem csak a vörös-fehér egyenruhás lány miatt. Vele is bajom volt, vagy legalábbis a céhével. Nagyképű, elit bandához tartozott, és a viselkedésén is látszott a mentalitásuk. Hű, nagy kegyesen megosztja a tudását velünk, azta, hogy oda ne rohanjak >.> Ez a hülyeségük, hogy meghívásos céh a legerősebbeknek, na ettől felfordult a gyomrom. Bármelyik taguknak be tudnám bizonyítani, hogy felveszem velük a versenyt, vajon ahhoz mit szólnának, ha leverném valamelyiküket egy párbajban? Biztos csak a véletlent meg a szerencsét emlegetnék Rolling Eyes
Felsóhajtottam és a hátamat a hideg kőnek vetve megtámaszkodtam. Felnéztem az égre, és azon morfondíroztam, hogy minek is jöttem el erre a questre. Ráadásul egyedül. Oké, hogy csak az 5. szint, az itteni mobok meg teljesen veszélytelenek a 20. szint környéki játékosokra, mint amilyen jómagam is vagyok, de nem megfogadtam, hogy egyedül nem megyek sehová? Mattaku ^^" Jó, hogy a rendszerüzenet érkezésekor éppen Nysterben múlattam az időm, így nem voltam messze a koordinátáktól, de akkor is. Ingattam a fejem, saját magamon fészpalmolva. Mondjuk mázlim van, mert olyanok tévedtek ide rajtam kívül, akiket legalább ismerek, de... És most érkeztünk el ahhoz, hogy miért is bújtam el inkább ahelyett, hogy szép nyugodtan kisétálok és köszöntöttem volna mindenkit. Amikor megláttam, hogy Judy és Rin-nyan is itt van, kíváncsi lettem, hogy mit kezdenek egymással úgy, hogy én nem vagyok mellettük, és hát... nem mondanám, hogy boldog voltam a látványtól, de nem is tudom, mire számítottam. Már rég elmúltak azok az idők, amikor az Angelic Voice egy barátságos hangulatú, családszerű valami volt, ahol mindenki jól kijött egymással. Valamikor még Anat és Vio kilépése táján, azóta egyre csak fogyunk, és senkit sem érdekel a másik, és már én sem éreztem magaménak az egészet. Nem is erőltettem már, úgyis csak csalódás várt rám olyan tagokkal, mint amilyen Jin volt, vagy amilyen most Judy. Nem értem, miért csatlakoznak az ilyenek, hogy azután elidegenítsék magukat a többiektől és szinte meg se próbáljanak közeledni hozzájuk. Az egész olyan elkeserítő volt :/ Vajon az én hibám is, hogy nem tudok olyan közösséget formálni, mint amilyen a JL-ben vagy az Artesben van? Biztosan, Hinari és Anat összekapná talán még ezt a társaságot is.
Ellöktem magam a sziklától és búskomoran bandukoltam a kis csoport után, egyelőre tisztes távolságban, és bár már nem törődtem azzal, hogy ne láthassanak meg, gondolom észre se vettek. Csak egy jobbkanyar kellett a szirten, hogy lezuhanjak a mélybe felbukkanjon előttem egy hatalmas nyílt tér pár furcsa tákolmánnyal, melyek több méteres magasságban emelkedtek ki a talajból. Körülöttük további céhtagok sürögtek-forogtak, viszont mivel Esuék megálltak, így nem volt immár más választásom, mint csatlakozni hozzájuk. Erőltettem magamra egy mosolyt és megleptem a szőke lányt egy öleléssel hátulról.
- Ohisashiburi, Esu-chan :3 Hogy vagy? - bukkantam elő a háta mögül, majd integettem a céhtársaimnak is - Tök buli, hogy így összegyűltünk, nem? ;P - kérdeztem tőlük, és közben leguggoltam Kuramához, hogy megsimizzem a kisróka buksiját. Miután felegyenesedtem, a Gwenként bemutatkozó csajhoz fordultam és szigorú tekintettel meredtem rá.
- Mirika vagyok, az Angelic Voice céhvezére. Üdv és bocs a késésért - mutatkoztam be egy biccentéssel. Meghajolni tuti nem fogok, kivételesen ragaszkodtam a kvázi hierarchiához, miszerint én céhvezér vagyok, ő meg semmi extra hozzám képest, pedig alapból gyűlölöm az ilyesmit. Suliban se hívok senkit senpainak, ahogy azt is elutasítom, hogy engem így nevezzenek. Viszont a KoB, akik simán felsőbbrendűnek gondolják magukat a többieknél, na ők megérdemlik, hogy kiemeljem a rangomat Rolling Eyes

// Alex engedélyével becsatlakozom, első kör pótolva 500+ szóval //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Dec. 28 2013, 14:40

A lány, aki elsőnek mutatkozott be, és a lány, aki utolsónak mintha csak ugyanazt gondolnák. Rájuk van írva, hogy gyanúsnak gondolnak mindent, amit még nem láttak. Gwen mindentudó mosollyal üdvözölte őket, és egy "Örülök a találkozásnak" formalitással és kisebb meghajlással meg is fordult, majd elindult arra a térre, ahol meg sem állt pár társa, szám szerint kettő, mellett. Két lány, szintén a híres-hírhedt, magát a "legjobbnak" reklámozó céh tagja. Úgy néztek rátok a bizarr tákolmányt támasztva, mint akik még nem láttak hozzátok hasonlót. Méregettek titeket.
Gwen is kissé szertartásosan fordult meg. A mozdulataiban benne volt egyfajta érzet. Mint aki a kamerákba néz épp és nem rátok.
Azonban az idomárlányt nem találta melettetek. Vagy kicserélődött egy újabbra? Arra gondolt, hogy a csöndes ötödik nem fogja követni, azonban a cserfes kislányra számított. Talán elkergette a Mirika nevezetű? o.O
Elnyomva egy csalódott grimaszt, előre nyújtva a kezét, belekezdett az újabb teátrális előadásba. Lágy, kissé színpadias hangon.
- Ők itt a társaim, velük és más céhtársaimmal vágtunk neki a küldetésnek, felderítés szempontjából.
Számítottunk rá, hogy lesznek újabb érkezők, és akkor egy tökéletes csapat összeállítása után kivisszük a questet.
Üdv, én pedig GwenTing, a Knights of Blood egyik csapatkapitánya.
-
A két lány előlépett, de csak nagy unottan elrebegték a nevüket, majd visszavonultak az előbbi helyükre.
- Isei -
- Dayui -
Gwen vetett feléjük egy pillantást. Láthattátok, hogy míg a néger lány tele volt lelkesedéssel, a két japánt egyáltalán nem foglalkoztatta a történet.
- Amit megtudtunk, hogy át kell mennünk az erdőn és a túloldalon vár ránk valami. A legvalószínűbb, hogy egy miniboss.
A quest sajátossága viszont, hogy nem a földön kell mennünk, sőt, ha valaki leesik annak nagyon ajánlom, hogy első dolga legyen kiteleportálni. Lent rajzanak az éhes mobok!
Átlagosan csak varangykatonák érnek el oda, ahol majd mi leszünk, de voltak akik láttak elfeket is, ami nagyban megnehezíti az előrehaladást.
Tehát résen kell lennünk. Kérdés?
-
- Mond már el, hogy mit kell csinálni! -.-" -
- Jó jó, szóval itt van ez a két állvány. Ez ahhoz szükséges, hogy a rendszer leellenőrizze, hogy mindenki rendelkezik e azokkal a skillekkel, amik elengedhetetlenek a küldetéshez. -
Mutatott a két állványra.
- Ugyanis, krhm, a küldetés alatt mindenki egy ideiglenes kasztot fog kapni, mégpedig az "Airborne" névvel.
Isei chan bemutatnád?
-
Ekkor az a lány, amelyik az előbb beleszólt Gwen kis történetébe, felállt és pár görgetés után felszerelt egy furcsa tárgyat magára. A ruhája is megváltozott.
Gwen mellette, fülig érő szájjal mutatott rá.


[Játékos Küldetés] Airborne A1_2013_12_28_nvkdfx3y8g


- Hora! Nézzétek! Dayui channal együtt megmutatják nektek, hogy kell felszerelni és, hogy mit kell csinálni az állványokkal. Smile
Dayui chan? Isei chan?
-
Ekkor kissé arrébb állt, és a két lány látványosan, lassan bemutatta, hogy hogyan is, és mit is csináljatok az állvánnyal. A felszerelkezésben segítenek. A lényeg, hogy csak lógjatok rezzenés mentesen. Nem lesz egyszerű, írjátok le a reagálásaitok után azt is, és hogy hányadjára, meg hogyan sikerült végül jól megcsinálni... ha kötélnek álltok. Suspect


katt...
Dayui
Isei

// Rita 750 szóval pótolhat, ha akar jönni egyáltalán. Suspect Rin nyan 500 szóval, és tessék mindenkit elolvasni. ><
határidő marad a régiben.
lehet mozgatni Iseiéket term. ... valamennyire Rolling Eyes
addig írjátok le a posztotokat, hogy sikeresen tudtok "lógni" az álványon, mint Isei és Dayui, még nem kaptok 3D menuver geart. Razz//

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szomb. Dec. 28 2013, 19:09

*Hát, annyian, amennyien voltunk, elkezdtük követni a Gwen hölgyeményt. Majd Hirtelen eltűnt az a kis csaj, aki eddig itt volt. Nah... lemaradt volna? Kicsit forgolódtam, hogy látom-e, de aztán megvontam a vállam, s mentem tovább. Majd valami furcsaságot éreztem, mintha valaki követne. De sajna ekkor már nem néztem körbe, így jól megijedtem, amikor Mirika chan átkarolt, s köszöntött. *
- Heee??
* Reflex volt, sajnálom. Hirtelen megfordultam. *
- Jah, hogy te vagy az Mirika chan? Ne ijesztgesd az ember lányát, mert abból baj lesz! ^^
* Mosolyogtam zavartan. *
- Amúgy köszi, jól vagyok! Ahm... te is erre az izébizére jöttél?
*Lestem Gwen után. Majd Mirika bemutatkozott, s már láttuk is jönni a két új lányt elég unt fapofával. Hehe, most lehetne mondani azt, amit egy filmből hallottam: Fel a fafejjel! Very Happy Hihi. Khm... szóval a lényeg, hogy bemutatkozott Dayui is, Isei is, mindkettejüknek biccentettem. Gwen az egyik hű de nagy csapatkapitány ismét beszédbe kezdett, s kezdte magyarázni a lényeget. Kicsit megnyugtatott, hogy Mirika is itt van velem. Rendszeres látogatója a bossharcoknak, így biztos voltam abban, hogy mellette nem eshet bajom. Így most már kicsit megenyhülve, nagyobb magabiztossággal tudtam végighallgatni a tájékoztatást. Mikor felajánlotta a lehetőséget, hogy kérdést tegyünk fel, már nyitottam is a számat, de az egyik csajszi már sürgette is őt. Valahogy egyet értettem vele. Eddig igazából még semmit sem tudtunk meg. Mikor az állványok felé terelte a témát én odafordultam.*
~ He? Mit kell csinálni? Milyen skillek? Skillet? Jah nem... az más...~
* Kaszt? Minél többet magyarázott, annál érthetetlenebb és bonyolultabb lett számomra ez az egész. Ez nem ér! Nem szeretem a túl bonyolult dolgokat, mert ha valamit nem jól értelmezek, akkor meg az én lyukas agyam hibája, hogy otthagyom a fogam. Kicsit nyitva maradt a szám, mikor megláttam a nagy átalakulást.*
- Aha...
* Ajajj, baj van a hozzáállásommal? Miért vagyok ilyen unott? Mirika segíííts!! Ráztam egyet a fejemen. Vágtam egy fancsali képet Mirika felé.*
- Teh... Ezek azt akarják, hogy lógjunk?
* Suttogtam felé. Majd megkaptam az egyik felszerelést, s néztem Isei chant, hogyan magyarázza nekem a cuccos felvételét. Próbáltam utánozni a mozdulatait. Annak a valaminek a felvétele még nem is ment olyan rosszul. Csak aztán valami állványon hagynom kellene lógatni magam. Figyeltem a csajszit, hogyan lóg Rolling Eyes , aztán próbáltam a példáját követni. Akrobatika jártasságom azért van, mert nem szeretem, ha kimozdítanak az egyensúlyomból. Most meg hagynom kellene magam, hogy valami kötélféleség tartson meg. Már nagyban lógtam, amikor jobbra is, balra is nézelődni kezdtem. Isei rám szólt. *
- Ne mocorogj már annyit! Mozdulatlannak kell lenni!
* Visszavágtam. *
- Mozdulatlannak? Hogy legyek mozdulatlan, amikor drótokon lógok?!
* Persze ő nem felelt, amiért hálás voltam. Megpróbáltam mozdulatlanul ücsörögni, mintha csak egy hintában lennék. Ch.. Hintázni akaroook. Sad Kis időbe került, mire végre nem mocorogtak tovább a drótok. Majd mikor megtörtént aminek meg kellett történnie, leszálltam, hogy más is az állványhoz jusson. *
- Komolyan, mintha egy gamma verziójú hintát próbálgatnánk, hogy működik-e, de mocorogni rajta nem szabad, különben leszakad.
* Morogtam Mirikának ismét. Most valahogy semmi nem volt jó nekem. Öcsém, hogy lehetek ekkora ostoba, hogy ilyen hangulattal vállalok küldetést?! Gyorsan le kell váltanom a modoromat valami fényesebbre, mert ez így nem járja. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Noxy on Vas. Dec. 29 2013, 13:38

- Mirika! - lepődtem meg, mikor hirtelen az íjász lány mögül előugrott, majd integetett. - Nocsak! Hát te meg? Te is küldetésre?
Mirika váratlan megjelenése valóban meglepett. Nem az, hogy előugrott hirtelen, hanem az, hogy itt van. Ez csak egyet jelent. Mivel Mirika elég barátságos típus, igencsak hallani lehet majd azt a sok ömlengést, amit majd Sakamotoval fognak rendezni.
Kicsit feszült volt a levegő a gyűlésen, mert mindenki a másikat méregette, de ettől nem érezte magát zavarban Gwen, és elmondott mindent, amit el kellett mondania.
Azt hiszem, menet közben lemaradt Sakamoto, mert mikor körülnéztem, hogy megvan-e mindenki, őt nem találtam sehol. Hová a fenébe tűnhetett el? Nem értem, minek kell lemaradnia, mikor talán tudnia kell, hogy egy ilyen helyen el is tévedhet simán. Tessék, aki nem nevel korán a gyerekekbe némi felelősséget, akkor ez lesz az eredménye. Azért remélem, hogy gyorsan előkerül, mert nem szeretném egyrészt, hogy meghalna, másrészt meg azt sem szeretném, ha Mirika sírna utána és könyörögne, hogy keressük meg. Pedig most sokkal komolyabb dolgok zajlanak itt le, és amit Gwen mondott az erdőn való átjutásról és a minibosszról, az fontosabb. //OFF: ne tessék meglepődni, itt még Judy a régi jellemében szerepel XD //
A két lány, akit Gwen bemutatott unottan ácsorogtak ott, mintha már arra várnának, hogy mikor induljunk. Egy részben egyet kellett értenem gondolataikkal, ha éppen az járt a fejükben. És az, hogy Gwen szavai alapján nem sétával, hanem repüléssel vagy ugrálással kell átmennünk az erdőn, kicsit megdöbbentett. Igaz, már kettes szintű az akrobatikám, de félek, hogy itt talán többet is kellene csinálni ahhoz, hogy sikerüljön átszökkenni, meg minden.
Két állvány áll rendelkezésünkre, ami megfelelő skillek mellett "Airborne" kasztot fogjuk megkapni. A két lány be is mutatta, hogy működnek. Az íjászlány kétségbe is esett emiatt, és már-már a Mirikától kérte volna a segítséget, úgy nézett rá. Én csak sóhajtottam egyet kicsit zavartan, mikor a "segédek" megmutatták, hogy kell az állványokat használni. Miután a Dayui nevű lányt végignéztem tapasztalatszerzésből, hogy lóg, felvettem magamra a megkapott felszerelést, aztán odamentem az állványhoz lógni egyet. Tulajdonképpen nem is volt olyan rossz ez a szitu, mint hittem volna. Amíg ott lógtam, és Dayui intézkedett körülöttem, visszaemlékeztem azokra a régi szép időkre, amikor egy kislányként hintáztam a házunk hátsó udvarában és a játszótéren. Ez az állvány hasonlított arra a trambulinos akármire, amire ugyanúgy felszerelik az embert, aztán ugrálhatnak úgy rajta. Az én esetemben viszont nem ugrálás volt, hanem lógás. Mikor már készen vagyok, egy kicsit még hintázok is rajta, hogy magam is megállapodjak az állvány biztonságáról. Egész muris, mit ne mondjak. Az íjászlány ezalatt igen morcosan fogadta a lógást.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi2457/2500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Dec. 30 2013, 00:24

Kihitte volna, hogy a tizedik szint megnyitása ennyire nagy jelentőséggel bír majd. Alig hogy az ott tanyázó szörnyek mindegyike kifeküdt, jön egy rendszer üzenet egy csomó új küldetést ígérve. Nem mint ha eddig ne bővelkedtünk volna megoldásra váró feladatokkal, de végül is ahogy az üzenet is megemlíti cél a századik szint, elvileg. Sajnos be kellet látnom, hogy azzal sokra nem megyek ha csak mobokat ölök és fejlesztem a kardforgatói tudásom, attól fejlődni egyáltalán nem fogok így kénytelen kelletlen vagyok elfogadni minél több küldetést. Kicsit áttanulmányozva az üzenetet még egy koordináta is van csatolva ami, érdekes módon, nem a tizedik szintre vagy a fölé kalauzol el, hanem az ötödikre. Én sem tudom pontosan miért is indultam útnak, talán csak a kíváncsiság, vagy a túlzott kihívástól való félelem volt az ami elindít az utamon. Ha igazán magamba mélyedek rá kell jönnöm, hogy sajnos legbelül egy nagyon gyáva ember vagyok. Nagyon sokan olyan „élményeket” tapasztaltak amik komoly nyomot hagytak a jellemükben és ezek talán örökre az emlékezetükbe vésődik, ellenben én? Igazán komoly, sorsfordító események alól mindig sikerült kibújnom és most sem teszek másképp. Akkor, a legelső napon eldöntöttem magamban, hogy sosem változok ennek ellenére mégis sokkal több dolgot látok másképp mint akkor, pedig annyira megrázó dolgokat nem kellet tapasztalnom. Éppen ezért is vállaltam el ezt a feladatot legyen bármi is az. A meg adott helyen egy női hang csapja meg a fülem, majd hamarosan meg is pillantom a hang forrását. Nem én voltam az egyetlen akit hajtott a kíváncsiság, egy Artes és két Voices céhtag is eljött, mind hármójukat ismertem korábbi bossokból de sokat nem tudtam róluk. Egyedül a fekete hajú lány jelleme maradt meg leginkább mikor az egyik boss bejáratánál arra kérte az ott levőket, hogy zavarják a csigát ami a feje körül lebeg. Akkor és most visszagondolva is egy jót mosolyogtam az egészen láthatóan most sem veszített az akkori bájos kislányosságából. Viszont tényleg fura, hogy csak négyen jelentünk meg. Ha valódi rendszer üzenet volt akkor minden játékosnak kapnia kellet ami a legrosszabb esetben is kb. hétezer fő, ebből csupán négyen jelentek volna meg? Mivel az ebből adódó legfontosabb kérdést, hogy ki küldte az üzenet már feltették így csendben figyeltem végig az esemény sorozatot. A lány válaszol és ami a legjobban megmarad bennem az a „második hullám”. Gwen elindul mi pedig követjük őt és közben kicsit végigmérem ideiglenes vezetőnket. A céh logó, ismerős, halottam már róluk, állítólag ők az elsők. Hogy ez mit takar? Nem tudom, sose kérdeztem egyiket sem meg, hisz tudtommal a Fist of Judgement volt a legelső céh amit alapítottak, szóval nem hinném, hogy erre gondoltak volna másrészről meg frontharcosoknak tartják magukat én viszont még egy képviselőjét sem láttam a bossok alatt. Én már rég nem tartom magam frontharcosnak lévén, hogy nem járok bossokra tehát a következtetésem, hogy a tagjaik, nagyképű, sikerhajhász sznobok akik megülik más céhek és emberek sikereit. Miközben a lányt követtük hirtelen felbukkant Mirika is. Milyen rég is nem láttam, hmmm… mióta is? Ja igen a sütis incidens óta. Kíváncsi vagyok vajon még mindig haragszik-e rám amiért véletlen majdnem megölettem a barátját, ami nem csak az én hibám volt, de nekem végül is mindegy, részemről én ezt már lezártam. Ha szemkontaktusba kerülünk, biccentek neki egyet köszönés gyanánt. Gwen végül egy állvány szerűséghez vezet minket ahol két társa már várt is ránk. Úgy méregettek mint ha valami nem is tudom milyen utolsó senkik lennénk. Na igen, a megítélésem a céhről nem sokat változott de ahogy elnézem Mirika arckifejezését ő sincs sokkal jobb véleményen róluk. Nocsak! Még a végén kiderül, hogy van valami közös is bennünk. Gwen előadva magát adott némi eligazításnak csúfolt valamit amiből semmi lényegeset nem tudtam meg. Mégis milyen Quest? A kérdést ismét csak magamnak tettem fel és megmaradtam a csendes lánynak aki csak figyel. A másik két „első számú céh tag” is kinyögte a nevét, mint ha nekem most annyira megtisztelve kellene éreznem magam. Divatmajmok. Végül kaptunk egy normális eligazítást is és hát, nem örültem a hallottaknak. Égi küzdelemből elég volt bőven annyi amit a Desperado megszerzésekkor kellet átélnem, mondjuk most már teljesen mindegy, sok választásom nincs. Türelmesen végighallgattam a magyarázatot és figyeltem a két lány, hogyan lóg, majd utána az Íjász és az árnyharcos kísérleteit figyeltem. Így első ránézésre nagyon könnyűnek tűnt és nem is értettem, hogy pl. Esutelnek miért is nem megy, majd rájöttem mikor engem is „felkötöttek” és első próbálkozásnak szépen hanyatt vágottam és közelebb ismeretségbe kerültem a talajjal. Egy darabig csak bámultam az eget és fejben próbáltam összerakni hogyan is kellene csinálnom. Éreztem ahogy Dayui felsegít és tart egy darabig még meg nem találom az egyensúlyom. Bólintottam a lány felé, hogy most már elengedhet és amint ez megtörtént ismét elkezdtem veszélyesen inogni. A lány utánam próbál kapni de egy szemkontaktussal jelzem, hogy ne tegye. Habár még mindig túlságosan himbálóztam előre, hátra mint valami ingaóra még nem estem el. Behunytam a szemem és csak az egyensúlyom megtartására koncentráltam. Valamiért ebben az állapotomban sokkal könnyebben sikerül megtalálnom a tökéletes egyensúlyt. Nem egyszer használtam már ehhez hasonló edzés csak akkor nem két kötélen hanem egy vékony felületen álltam fél lábon. Egy kardforgatónak fontos a tökéletes egyensúly megtartása, hogy ne tudják őt kibillenteni és mindig biztos lábbal álljon a talajon. Mire ismét kinyitottam a szemem már képes voltam megállni a kötélen.


/Bocsánat a késésért. Az oka, hogy teljesen elfelejtettem ezt a küldit. A postom nagyon összecsapott lett de próbáltam lehetőleg mindent pótolni

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi10/1300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jan. 04 2014, 17:12

Hihi, szegény Esu-chan alaposan megijedt, de nyilván azért lopakodtam mögé, hogy hátha megrémül, szóval mission completed :3 Oldalra táncolva kerültem meg a lányokat, hogy én is csatlakozzak a körhöz, ami itt spontán felállt. Tényleg, miért csak lányok vannak itt?
- Hát, valami olyasmi :3 - feleltem vidáman a lányok kérdésére, de ahogy elfordítottam a tekintetem, megpillantottam valakit, akit eddig még nem is láttam itt, és egyből lefagyott az arcomról a mosoly. Pfff, Rita Neutral Visszabiccentettem neki, de igyekeztem a csajt szó nélkül hagyni, amíg ő se kötözködött velem. Esu-chan amúgy is jobban érdekelt most, tök régen beszélgettünk.
- Jó volt látni téged a 10. bossharcon, örülnék, ha többször is jönnél :3 Mármint... érted, jól jönnek az erős íjászok és megvédünk titeket - magyarázkodtam rögtön, elvégre nem azt akartam tőle kérni, hogy legyen kedves kockáztatni az életét azokon a harcokon, hanem azt, hogy erősítse a csapatot a jelenlétével. Valahogy eltűntek az íjászok a frontról, aki volt, az is más fegyverre váltott végül, pedig jó support-kaszt, én is szerettem. A Vérlovagok között sincsenek, ebben tutira biztos voltam. A mentalitásukba nem hiszem, hogy belefér a háttérben álldogálni, ahogy ezt a pózőr csajt elnéztem Rolling Eyes
- Varangykatonák?! Azok szupergyengék Suspect - sóhajtottam fel és legyintettem. Mitől vannak ezek így beijedve? Nyilván, ha a quest arról szól, hogy a fákon kell haladni, akkor biztos generál a rendszer egy legyőzhetetlen mennyiségű békát mellé, de ha le is esek, simán visszamászok addig, ameddig azok a piszlicsáré sebzésükkel ártanak nekem Rolling Eyes Mindenesetre azért elgondolkoztatott a beszámoló, az akrobatika szintem nem elég ahhoz, hogy fákon át ugráljak, ahhoz kéne még egy level up, ami viszont jó drága. Legalább gyorsan magyarázatot kaptunk, az egyik segédje a csajnak magára öltött két dobozt meg pár kereket. Nagyon bénán festett, de nem vagyok hülye, vágom hogy ezek segítenek pótolni a hiányzó akrobatika-szintemet... működjenek akárhogy.
- Egyensúlygyakorlatnak tűnik - válaszoltam Esunak a fejemet vakarva, miután kiderült, mire valók az oszlopok. Elég bizarrnak tűnt, de úgy nagyjából összeállt a kép. Ha nincs meg a kellő egyensúlyod, amihez akrobatika kell, akkor szívtad, és ezt teszteli ezt a tákolmány. Karba tett kézzel néztem végig, ahogy az első pár megpróbálkozott, és nem is tűnt egyszerűnek a dolog. Kihangsúlyozták a mozdulatlanságot, akkor elég kényes lehet balansz szempontjából. Jellemző, hogy én Ritával kerültem párba, és amíg a hevedereket rám erősítették, persze az dolgozott bennem, hogy jobban szerepeljek nála. Eltökélten vártam, hogy a csörlővel felhúzzanak, és kicsit el is lazítottam magam, hogy könnyebben megtaláljam az egyensúlyt. Ez segített is, mivel amint a kötelek tartottak, azonnal megbillentem, de egy jó karlendítéssel megfogtam az esést és csípőm mozgatásával próbáltam finomhangolni... amíg meg nem hallottam a tompa puffanást, oda nem fordultam és meg nem láttam Ritát a földön fetrengeni. Elröhögtem magam, ez viszont az én egyensúlyom is megborította, úgyhogy diszkréten orra estem Neutral Hát ez ciki volt ._. Zavartan köhécselve tápászkodtam fel, és miután a számból is kiköpködtem a port, jeleztem hogy mehet újra. Kis tapasztalattal felvértezve már könnyebb volt, és bár inogtam kicsit eleinte, a korrigálásokkal viszonylag gyorsan megtaláltam a nekem legkényelmesebb pózt, amit meg bírtam tartani az akrobatikám adta egyensúlyérzékemmel. Nem volt valami nagy buli, így lógva már simán egyetértettem a szöszi lánnyal, hogy egy gagyi, selejtes hinta az egész. Asszem gyorsan ráéreztem, de amennyit én gyakorlok a jártasságaimmal, ez nem is csoda Rolling Eyes
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jan. 04 2014, 20:18

Gwen mindvégig mindent tudó mosollyal és egy kis türelmetlenséggel nézte végig, ahogy szép sorban ~Dayuiék segítségével~ átvergődtök a próbán. Addig meghúzódott oldalt és csak figyelt, majd egy figyelem felkeltő köhécseléssel kívánta magára vonni a figyelmet.
- Krhm, tartozom egy vallomással. Smile Láthattátok ti is, hogy ez egy felszerelés igazából. ^^ Nézzétek meg, mindenki aki megfelelt, annak most van egy az inventoryjában.
Ezt felszerelve tudtok majd mozogni és harcolni is. Kardforgatók előnyben. Smile
Isei chan?

- Wakatta. Nah szóval.... - Áll elétek ugyanazzal a fa pofával, amivel eddig is megtisztelt benneteket. Dayui közben felszereli a sajátját.
- Egy rövidke magyarázatot fűznék az egészhez, Gwen már amúgy is eleget beszélt.
Ez a valami, ami rajtam van minden bizonnyal úgy működik, mint a nagy ipari forradalom egy levegő meghajtású gépezete. Itt hátul,
- mutat közben arrafelé - van két tartály-szerűség, ez fog meglökni titeket, amikor megnyomjátok ezt a kart a kardotok nyelén. -
Beszéd közben igyekszik mindent megmutatni, ahogy a nyelet külön és a kart is, de persze megnyomni nem fogja.
- Nos, mondhatjuk, hogy huzalok vannak bele "építve". Kettő-kettő mind két oldalra. A tartályokon. Ezekkel tudtok majd megkapaszkodni a fákon, vagy épp ami az utatokba akad és elég stabil. A fegyver pedig, amire Gwen utalt, kard lesz. Ne aggódjon senki. A sao rendszer érzékeli és elfogadja a más kasztúakat is. Alapvetően három támadási lehetőséget biztosít az embernek, a többit a jk-kra bízza. -
De azt már nem mondja meg, hogy miket. Mert minek? Tapasztaljátok ki magatok! \o/
Azért Dayui is közbe szól.
- Valójában most mindenki kipróbálhatja, hogy milyen Pókembernek lenni! \o/ Nah készítettünk egy kis gyakorló teret a szírt és az erdő közé. Itt gyakorolhattok kedvetekre! \o/ -
Ezzel a felhívással a copfos lány már be is indította a szerkezetet, hogy reprezentálhassa, hogy mit is kell csinálni. Ő zsonglőrködik a levegőben, mintha csak úgy született volna, persze nem kell követni. xD
Szereljétek fel a manuver geart és legyetek ti is Airborne szülöttek. \o/.... és persze hadd lássam az első "lépéseket" a levegőben. Razz
Jah igen, ha valaki nagyon tüzetesen kutakodik a menüjében, találhat a felszereléshez egy, meg meg mégegy képecskét is, ami támpont lehet. Rolling Eyes
Ahm, az edzőtér hatalmas gerendák különböző távolságra egymástól egész az erdő kezdetéig.

[Játékos Küldetés] Airborne A1_2014_1_4_bazchqmpod

// A határidő marad a régiben, éééés ha előbb kapok posztot mindenkitől, akkor előbb jön a mesélés. Razz
Rin nyan 750 szóval pótolhat (?)  scratch //

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Vas. Jan. 05 2014, 17:00

*Amikor Mirika azt mondta, hogy jó lenne, ha többet járnék bossra, kicsit az arcomra fagyott mosoly. *
- Aha! ^^
* Persze, most már nem veszem be. Tuti számon kér. Mondjuk igaza van, túlságosan is féltem eddig. *
- Anat hívott meg, nem mondhattam nemet. De tudod mit? A következő bossra is elmegyek, amit ő szervez. Ha az is jól sikerül, lehet, hogy rendszeresen menni fogok.
* Mosolyogtam közben. Hát nah. Hiába tűnhetek néha annak, nem vagyok egyáltalán bátor. Féltem az életem, s soha nem voltam az a típus sem valóságban, sem játékban, aki előre tör, s küzd a győzelemért. Ezután volt ugyebár, hogy kipróbáltuk a lógást. A második körben, amikor Rita és Mirika lógtak, hát két kézzel takartam a szám és az orrom, hogy ne hahotázzak akkorákat. Régebben megkérdeztem volna, hogy ugye jól vannak, s nagyon fájt-e. De azóta megtanultam már, hogy nincs fájdalomérzet itt, s feleslegesek ezek a kérdések. Mikor leszállt Mirika, akkor súgtam oda neki.*
- Bocsi, remélem nem vetted rossz néven a nevetésem, de nagyon aranyosak voltatok!
*Ezután ismét Gwen beszélt, majd az egyik leányzó vette át a szót, s magyarázták nekünk, hogy mi hogyan működik. Szóval nekünk is van már ilyenünk. Ha van barát a közelben, sokkal felszabadultabb vagyok, így megszólaltam.*
- Megtarthatjuk?
* Kérdeztem mosolyogva, s kicsit incselkedve. Valahogy sejtettem, hogy nem lesz a válasz. Érdekes volt hallgatni a működését ennek a valaminek. Hmm... néha gondoltam arra, hogy mennyire sajnálom, hogy nem kardforgatói kasztot választottam, de azért volt már sok előnyöm abból is, hogy íjász vagyok. De most végre kipróbálhatom, milyen kardozni... a levegőben. Sebaj, biztos menni fog. ^^ Majd a másik lány már repült is.*
~ Pókember... hmm... PÓKEMBER!! cheers ~
*Mindig is ki akartam próbálni, milyen. Most hirtelen nagyon izgatott lettem, s ezzel a mosollyal pillantottam Mirikára, hogy lássam, ő hogy reagál minderre. A menümből magamra öltöttem hát a felszerelést, így az én ruhám is megváltozott.*
- Nah, ha ezt manuálisan kellett volna felvenni, egy órán át vesződtem volna vele.
* Nézegettem a csatokat, s a többit, majd a kezeimbe vettem a kardokat. *
~ Aha, szal ezzel pumpálom a levegőt, ezzel lövöm ki a huzalatokat. ~
*Megnyomtam a kart, de rosszul céloztam, ezzel eltalálva Ritát. Az szépen rátekeredett.*
- Hupsz! Jaj bocsi, várj, leszedem.
*Vacakoltunk vele egy jó darabig, s mikor végre elnyerte szabadságát a leányzó, én kicsit távolabb álltam a többiektől, hogy ne történjék még egy baleset. Aztán ráirányítottam az egyik kart az egyik oszlop felé. Csak másodjára sikerült eltalálnom, majd kipróbáltam a többi kart is. Hát eleinte elég fura pózokba kerültem lógás közben, de szépen lassan belejöttem, s teljes élvezettel szárnyaltam az oszlopok között. Annyira felszabadultam, hogy felkiáltottam, hogy mindenki hallja.*
- Juhúúú! Ez fantasztikus!!!
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Jan. 06 2014, 11:44

Hazudnék ha azt mondanám, hogy egyszerű volt megtalálni az egyensúlyt azon az állványon. Mikor hátraestem figyelmem rögtön az épp kárörvendő Mirikára összpontosult, aki jót nevetett az én bénaságomon és ennek köszönhetően fel is kopott az álla, szó szerint, a talajon.
-Hah! Úgy látom a gravitáció nálad is ugyan olyan jól működik vagy ez egy új lefejelő manőver? – Vetettem oda finoman gúnyosan mi alatt ép próbáltam megtartani az egyensúlyom. Nem akartam még egyszer felsülni azt az örömet meg pláne nem adom meg Mirikának, hogy jobban menjen neki a hintázás mint nekem. Miután már volt némi gyakorlatom a dologban, folyamatosan őt figyeltem és mindig próbáltam nála mozdulatlanabbul és kecsesebben lógni. A kis gyakorlat után Gwen újabb instrukciókkal tömte az agyunk amit aztán Isei vett át és adott némi leírást a felszerelésről. A kis magyarázat után a lány bemutatta miként is működik a gyakorlatban a gépezet. Innen nézve nagyon is egyszerűnek tűnik ám mikor én is felvettem már sejtettem, hogy ez bizony nem lesz könnyű. Méregettem magam és ismerkedtem az öltözékkel mire Esu-chan kilőtte felém a horgot, vagy mi a csudát és körbe tekert vele. Ugyan meglepődtem de már nyitottam is volna a szám egy „semmi baj” felkiáltással de Mirikát látva más jutott eszembe és egy színlelt sikolyt követően én is elsütöttem a szerkezetet egyenest kedvenc árnyharcosom fenekét célozva meg és ha eltalálom még egy kicsit vissza is tekerem a huzalt, hogy a lány „leüljön”.
- Hopá, bocsi! Túlságosan is meglepett Esutel megmozdulása. – Szabadkoztam egy érezhetően túljátszott hangnemben előadott bocsánatkéréssel. Ezzel még tartoztam a lánynak amiért oly kedvesen megtalálta a gyomromban a kést. Miután sikerült lehámozni rólam Esu felszerelését egy újabb ismerkedésbe kezdtem az ideiglenes kasztommal. Próbaként engedtem ki egy kis gázt de véletlen túl sokat sikerült így akaratlanul is előre buktam szerencsére anélkül, hogy elestem volna. Figyeltem, ahogy Isei táncol a levegőben majd megpróbáltam követni a példáját. A célzással nem volt gond, elsőre eltaláltam egy távolabbi gerendát és húztam is magam oda viszont, mivel közben gázt is adtam olyan gyorsan eljutottam a célterületre, hogy kis híján felkenődtem rá de még az utolsó pillanatban sikerült kilőnöm a horgot egy másik felületre és így kikerülni az esést. Ez viszont már jóval pontatlanabb lett ráadásul a hirtelen irányváltást követően az egyensúlyomból is sikerült kibillenem így a kecses tánc helyett mint amit Isei is bemutatott a testemmel felszántottam a talajt, felkavarva port így már nem csak az egyensúlyom de a látásom jelentős részét is elvesztettem. Rá kellet ébrednem, hogy bár úgy tűnik könnyedén mozog a levegőben valójában folyamatosan koncentrálhat. A felszerelés megköveteli, hogy szint minden egyes izmunkat mozgósítsam az egyensúly megtartása érdekében még akkor is ha az akrobatikám segít ezen valamennyit. Néhány szerencsétlen próbálkozás és kétségbe esett próbálkozás után a levegőben maradáshoz kezdtem ráérezni az ízére és valóban nagyszerű érzés volt.
- Mit szólnál egy versenyhez a pálya végéig? – Kerültem az ujjongó Esu mellé látva mennyire élvezi ő is, de amint, hogy megkérdeztem már gyorsítottam is fel otthagyva a lányt.

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi10/1300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Noxy on Hétf. Jan. 06 2014, 18:19

Megfeleltem minden elvárásnak és próbának, ami elé állítottak minket. Gwen szavai szerint aki megfelelt az "Airborne" kaszthoz, annak az inventoryjában már meg is jelent egy felszerelés, amit ugye magunkra kellett felszerelnünk. Először rosszul (fordítva, hogy a hátulja volt nekem az elején) vettem fel, majd azután segítséggel csak sikerült rendesen magamra aggatnom, miközben elmondott mindent a cuccról Gwen. No, rajtam van mrá a cucc. Jók ezek a kardok, bár, én árnyharcos vagyok, nem kardforgató... végül is nem állnak messze a késektől, ugyanúgy lehet őket használni, csak majd hozzá kell szoknom, hogy nagyobb fegyvereket használok ezúttal. Az egykedvű lány, aki átvette a szót Gwentől, elmagyarázta a szerkezet működését. Szóval ez a müytür itt a a kard nyelén kilő, értem... és akkor a kardok? Ja, hogy azok kapaszkodnak bele a falba, fába, meg mindenbe talán, ha nem harcra, hanem ugrálásra használjuk? Vagy nem? AKkor most mi van? Na mindegy, akkor inkább koncentráljunk arra, hogyan is kell majd használni. Vicces ez a dolog. Még viccesebb lesz az, hogy a lelkesebb lány szavait szó legszorosabb értelmében véve valóban úgy fogunk majd "repülni", mint a Pókember.
Nos, ezután jött a legnehezebbike a dolognak: gyakorolni a használatát ennek az izének. A többiek már eleinte több-kevesebb sikerrel már próbálgatják, igaz, hogy egymáson. Én eddig csak nézegettem a cuccot, aztán benyomtam a kilövő gombot. Kicsit elhamarkodott döntés volt, mert a löket eltaszított az oszlop falába, amibe éppenhogy az utolsó pillanatban sikerült megkapaszkodnom, méghozzá elég ügyetlenül.
- Jájj!
Az biztos, hogy mennyit kellett izegnem-mozognom, amíg végül úgy tudtam kapaszkodni az oszlop oldalán, mint a hegymászók. Nem vagyok egy tériszonyos ember, az a három méter mélység a lábam alatt csábítóan tátongott.
Na, most, hogy megtudtam saját káromon tanulva, hogy miként működik már ez az akármi, ezúttal óvatosabban használom. A szemben lévő következő oszlopot céloztam be, majd kilőttem a huzalt, és beindítottam a löketet. Most már gond nélkül át tudtam oda jutni.
És jött a következő target, amihez már magabiztosabban jutottam el a levegőben. Ezt követőnél már az íjászlány példáját követve élveztem a "légi kötél-táncot". Most már kezdtem igazán ráérezni az ízére, jól kezelni ezt az izét. Kár, hogy nincs eredetileg sem Airborne kaszt, mert ha lett volna (és ráadásul mindig is szerettem a valóságban repülőkön utazgatni), azt választottam volna regisztrációkor a néhai kasztom helyett. De sebaj, utólag talán majd jöhetnek főnixszárnyak, persze, ha lesz ilyen képim, de sose tudni, mit tartogat még nekem ez a játék. Egyszerűen annyira élveztem ezt a játékot, hogy úgy éreztem, ismét gyerek vagyok.
- Jeronimo! - kiáltottam én is lelkesen, miközben pózolgattam egyszerű tartásokban, és bemutattam néhány újabb egyedi attrakciót a levegőben az oszlopok közt. - Pókember, Pókember, itt van a csodálatos Pókember!
Rita az íjászlány felé tett javaslatát hallottam, és nem is akartam volna kihagyni a játékos versenyzés lehetőségét.
- Beszállok én is! Az utolsó fizeti a többieknek az italt! - Azzal kilőttem magam a pálya vége elé, és máris utolértem a lányt, akit oszlopról oszlopra "táncikálva".

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi2457/2500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jan. 11 2014, 15:18

- Aki olyan lusta, hogy inkább a földön fetreng, az befoghatja Rolling Eyes - szóltam vissza Ritának, már csak az hiányzik, hogy kényére-kedvére köszörülje a nyelvét rajtam >.> Csakis azért buktam fel, mert muszáj volt kiröhögnöm a bénázását, amúgy meg tudtam volna tartani magam elsőre is ˇ^ˇ Végül is nem volt annyira vészes, biciklizni nehezebb volt megtanulni. Itt csak mozdulatlanul kellett lógni, miután megtaláltad az egyensúlyod.
- Aranyosak? o.O Kikérem magamnak, az a fruska nem lehet aranyos, csak én Razz - válaszoltam halkan Esu-channak, miután ismét két lábbal álltam a földön, de persze nem volt a hangomban sértődöttség, csak egy kis egészséges műfelháborodás - Jé, a másik is tud beszélni - jegyeztem meg, mikor a Gwen felhagyott a mondókájával és dumálni kezdett az egyik alattvalója is. Mondjuk sok mindent nem vágtam le abból, amit elregélt, igazság szerint nem is érdekelt, hogy működik az izé, amit viselt. Sose tudtam megjegyezni az ilyen süketeléseket, de ha előttem volt és használnom kellett valamit, azt gyorsan meg tudtam tanulni. Elő is hívtam a menüt, hogy a felszereléseim között megkeressem a cuccost, és pár gombnyomás árán már meg is csodálhattam magamon. Cseppet se volt divatos, úgy néztem ki benne, mint valami elcseszett ember-robot keverék Rolling Eyes Ellenben... baromira vagány volt, ahogy a csajszi mozgott ezzel az izével a levegőben, máris viszketett a tenyerem, hogy kipróbálhassam, csak előtte azért jól meg akartam nézni, hogy működik. Vizuális típus vagyok, ha eddig nem derült volna ki, na Rolling Eyes A sikkantásra persze rögtön hátra kaptam a fejemet, a felém repülő bigyó látványa pedig elég volt ahhoz, hogy gyorsaságom és akrobatikám kombinálva, a felszereléssel csörömpölve oldalra ugorjak, így a kampó csak az oldaldobozomról pattant le, de el nem talált szerencsére.
- Oi, óvat... - kiáltottam mérgesen, de gyorsan leesett Rita hangneméből, hogy szándékosan próbált meglékelni, mint valami hajót, szóval elkaptam a huzalt és amilyen erősen csak tudtam, megrántottam - Most komolyan, te normális vagy?! Ez nem játék, te barom! - keltem ki magamból, és csak kevésen múlott, hogy oda ne trappoljak a csajhoz és fel ne képeljem. Nagyon-nagyon szívesen megtettem volna, de ha elvisz a hév, besárgul az indikátorom, és azt az örömet nem akartam neki megtenni, így csak a szemeim szórtak szikrát. Ez a liba egy közveszélyes őrült! >.>
Kénytelen voltam fél szemmel figyelni rá, miközben igyekeztem megismerni a részeit az új szerzeményemnek, és összehasonlítani azzal, amit a repkedő csajtól láttam. A huzalok hintázásra jók, a levegő, ami hajt, a gyorsaságunkon növel, és a feladat az, hogy az akrobatikánk segítségével ne zuhanjunk le tíz méter után, hanem a levegőben is tudjunk manőverezni. Ez, rohadtul nem könnyű o.O Elindulni egyszerű, mert csak belelövöd egy fába a kampót és meghúzod magad, de fent ügyeskedni, megtalálni a következő célpontot, célozni és eltalálni már önmagában se volt egyszerű.
- Ha van hozzá a kard is, akkor ez azt jelenti, hogy a levegőben kell harcolnunk hintázás közben?! - tettem fel a kérdést akármelyik földön maradt Vérlovagnak. Még ha a rendszer segít is vele, kezdtem benne kételkedni, hogy ezt be fogjuk tudni gyakorolni egyhamar. A többiek ostoba versengésével nem törődve egy másik irányba indulva vittem el kipróbálni a felszerelést, és pontosan azt kaptam, amire számítottam. A légmeghajtásos módszert még nem is használtam, de már így is nehezemre esett a támasztékokat jó helyen eltalálni, hogy azzal lendületet is szerezzek esetleg és ne csak lezuhanjak a földre. Minden íjásztudásomra szükségem volt ahhoz, hogy legalább kétszer-háromszor el tudjak lendülni egymás után, és engem ez frankón kimerített. A koncentráció is, meg az is, hogy leestem néhányszor. Tisztára mint a biciklizés, pedig úgy éreztem ez még csak az eleje volt az egésznek ._.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2286
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi451/500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (451/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Jan. 13 2014, 01:00

Nos, mindenki kiugrálta magát? Razz
Akkor jöhet az éles küzdelem! \Twisted Evil/

Gwenék türelmesen figyelnek rátok, figyelik minden mozdulatotokat, sőt azt is látják, hogy Mirika komolyan belegondolt, hogy mi is lehet itt, ha élesre fordul a dolog. Attól függetlenül, hogy a békaemberek szuper gyengék. Surprised A kérdésére Isei válaszol, egy egészen unott, fásult "igennel".
A levegőben táncikáló Dayuit nem követi. Had játszadozzon pókembereset, míg lehet. Rolling Eyes
Végül ahogy úgy látja, hogy már mindannyian ráéreztetek a nyitjára ennek a felszerelésnek, ő is kilő és nyílegyenesen a legutolsó gerenda tetejére áll fel. Szembe fordulva veletek, és így háttal a nagy erdőnek szólal meg.
- Mindenki tudja használni a felszerelést? Úgy látom indulhatunk. - Kis szünet -
- Ahogy belépünk az erdőbe, ránk fognak támadni, de ne álljatok le harcolni, csak ha nagyon muszáj. Mint mondtuk már egyszer, sokan vannak, tehát a gyorsaságon és az ügyességen fog múlni ez a küldetés.
Kérdés?
-
Ha nincs, akkor úgy, ha van akkor annak megválaszolásával indul el, de ő elindul és nyomában Dyaui is. Gwen nem tart veletek. Ha valaki hátra néz, hogy megnézze, még mindig ott áll az állványok mellett, és észre véve a figyelő szempár(okat) integet felétek.

Menjetek, nyomuljatok be a Kerek erdő mélyébe! /o/ Lehet írni már arról is, hogy milyen sűrű lombozatú és homályos. Rolling Eyes
Jah és Dobjatok halál/koronával! Twisted Evil


//krhm, Rin nyan innentől kiesett, sajnálom Sad //

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Airborne Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Airborne 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Jan. 14 2014, 11:13

Mirika ügyesebb volt annál mint sem, hogy ilyen könnyen eltalálja a horog így félreugrott előle. Eléggé mérges lett és automatikusan már ragadta is meg a huzalt és rántotta volna meg de ezt látva én is egy gyors mozdulattal megfogtam és ellentartottam.
- Ahhoz még kicsit edzened kell, hogy engem elránts. – Mondtam kicsit önelégülten, majd a szerkezettel „visszahívtam” a dróthuzalt. Ha a lány nem akart hason csúszva megjelenni előttem akkor jobb ha elengedi, hisz a gép nyilván sokkal erősebb, ha képes a testsúlyunkat is elrántani. – Ne vedd ennyire komolyan, elvégre ez nem egy kés vagy hasonló, maximum csak egy sebzést okozhat. – Vontam meg a vállam majd szimplán otthagytam. A levegőben még Judy is odajött és kapott a versenyre tett ajánlatomon.
- Akkor kezdjük! – Kiáltottam örömittasan és gázt a adva kilőttem megpróbálva megszerezni a vezetést. Következőnek egy magasabban és jóval távolabban fekvő felületet céloztam be. Egyrészt, hogy lássam mennyi is a maximuma a dróthuzalnak, másrészt ezzel akartam növelni a sebességem. Kihasználtam a fizikát és a kötelet hintaként használva eresztettem ki a gázt ezzel hatalmas lendületet véve. A huzal elég hosszúra sikeredett így a lábam szinte súrolta a talajt, de a sebességem csak nőtt és mikor már majdhogynem vízszintesbe került a kötél a levegőbe, akkor lőttem ki a következő célpontra a horgot, közben szüntelenül eresztve ki a gázt. Gyorsabban akartam szállni, ennél gyorsabban, sokkal gyorsabban. A fák és a növényzet csak úgy suhantak el mellettem, kis túlzással nem is láttam mi is van előttem csupán homályos foltokat, de ez pont elég volt, hogy behatároljam a célt és ha nem is mindig pont oda, de úgy lőttem ki a horgot, hogy az ne billentsen ki a lendületből. Az ujjaim ide-oda ugrálva a kioldó és kilövő szerkezet járták vad táncukat, leírhatatlan érzés volt így suhanni a levegőben. Tekintetem a fák lomjaira meredt, kíváncsi voltam valamire. Mikor ismét kilőttem nem engedtem el a horgokkal a felületet hanem, hagytam hogy minél magasabbra lendítsen majd mikor már majdnem teljesen merőleges állásba kerültem akkor engedtem el és kilőttem a magasba jócskán a távolban lévő fák lombjai fölé. Behunytam a szemem, Hagytam, hogy a légáramlat simogassa az arcom majd a simogatás egyszer csak abbamaradt ahogy a sebességem csökkent, de mégsem nyitottam még ki a szemem. Az egyik lába felhúztam, a karjaimat pedig hátracsaptam és a fejemet a magasba emelve vártam azt apró, még az egy másodpercet is alig elérő kis pillanatot mikor megállok a levegőben, hogy ekkor kinyitva a szemem csodálhassam a látványt, ahogy a nap fényei próbálnak áttörni a fák sűrű lombjain amik innen nézve zöldellő tengerként futnak végig egész a horizontig. Alig pár pillanat volt csupán, én viszont hosszú percek éreztem majd lassan a gravitáció szépen visszahúzott a valóságba. Sokáig mozdulatlanul zuhantam, végül egy jól időzített lövéssel közvetlen és Isei mögött pár méterrel állok meg az egyik gerendán méghozzá épp időben. A lány úgy látta ideje élesben is bevetni frissen szerzett tudásunk. Nekem nem volt kérdésem így kivártam a többieket majd mikor elindultunk Esu mellé zárkóztam fel.
- Rendben leszel azokkal? – Kérdeztem szemeimmel a kardokra mutatva. Kicsit aggódtam képes lesz e kezelni a fegyvereket hisz jó eséllyel előtte még sosem forgatott kardot a kezében főleg nem kettőt egyszerre.

_________________
[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt[Játékos Küldetés] Airborne Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi10/1300[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 14 2014, 11:13

The member 'Rita Hanami' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Airborne 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Noxy on Kedd Jan. 14 2014, 13:52

Igyekeztem minél távolabbi pontokhoz kilőni a huzalt, és úgy beelőzni Ritát. Hol lengett a kötél, hol egyenesben volt, aztán néha egy lendülettel egy pillanatra minden segítség nélkül emelkedtem a levegőbe, majd egy újabb kilővéssel visszarántottam magamat az egyenes pályára. A növényzetek és az oszlopok halvány foltokként suhantak el mellettem, ahogy a tempót felgyorsítottam ebben a kis barátságos versenyben. Mint a filmekben és a mesékben, akárhányszor felemelkedtem a fák és az oszlopok fölé, isteni, festménybeillő látványban volt részem. Ahogy a nap rávilágított a virtuális vidékre, és ahogy a szél lustán meglobogtatja a lombkoronákat... valahogy eszembe jutott a reneszánsz kori művészetek és Leonardo Da Vinci alkotásai. Bár igaz, hogy Da Vinci soha nem festett tájképeket, még így is ő volt az egyik legnevesebb festő, aki olyan élethűen meg tudta festeni még a saját önarcképét is.
Aztán visszacsöppentem a valóságba (már ha a SAO-t annak lehetne hívni), és Pókember módjára lendültem tovább, majd folyamatosan igyekeztem tartani a tempót Ritával, miközben küzdöttem a gravitáció erejével.
A célállomást Isei jelezte jelenlétével, aki a legutolsó gerenda tetejére lőtte ki magát. Annak ellenére, hogy jó kis fej-fej melletti versenyben voltunk, végül Rita csak kenterbe tudott verni. Isei előtti gerendára értem egy kecses, forduló mozdulattal, és nyugalmi állapotba helyeztem a frissen kipróbált felszerelésemet. Második helyzetként értem be ebben a kis versenyben. Ha Esu is részt vett, hát ő volt az utolsó. Rolling Eyes
- Akkor te fizetsz nekünk egy kört - mondtam az íjász lánynak.
Ha nem volt mégsem benne versenyben, akkor meg vereségét büszkén elviselő jóleányként beígérek mindenkinek azt, amit megígértem, mint utolsó a két fős versenyben.
Ahhoz képest, hogy végignézte a rossz kedvű lány a "szárnybontogatásainkat", kissé ostoba kérdésnek tartottam azt, hogy tudjuk-e használni. Kiadta az ukázt az indulásra, mire a lelkesebb lány, Dayui már indult is. Vártam, hogy Gwen is induljon, de ő és néhány társa csak néztek utánunk, pillantásaikkal integettek utánunk. Egy kicsit kételkedni kezdtem a küldetést illetően. Ha valami komoly baj történik, akkor akár szükségünk is lehetne az ők segítségére is. Remélem, hogy csak nem fogunk valami ilyesmibe belemenni, illetve beleugrálni és repülni.
- Hát lányok... sok sikert mindannyiunknak, ha baj van, akkor szóljunk egymásnak, és próbáljunk együtt maradni, tartani ezekkel a tempót - javasoltam, bár lehet, hogy ezt feleslegesen mondtam, mégis fő a biztonság. Kilőttem a huzalt, és már mentem is a két lány után az erdőbe.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi2457/2500[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 14 2014, 13:52

The member 'Judy Noxia' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Airborne 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szer. Jan. 15 2014, 21:33

* Úgy esett le nekem, hogy Rita és Mirika nem jönnek ki egymással túl jól. Nem tudtam, mi a probléma köztük, de nem is éreztem úgy, hogy ebbe bele kellene folynom. Tehát nagy kellemesen szállingóztam a cuccossal, amikor is Rita kihívott egy versenyre. Ajajj, ez már rosszul hangzik. Ekkor Judy is csatlakozott. Utolsó fizet? Én csóró vagyok, emberek! Ahogy elhúztak mellettem, rögtön leálltam. *
~ Ajajj, ennek a fele sem tréfa. Ezek aztán száguldoznak. ~
* Úgyhogy sunyi módon én megfordultam, s más merre lépkedtem, közben próbálkoztam a kard használatával. Még a valós életben sem volt soha kard a kezemben, nem hogy itt, íjász kasztal. Ez vicces lesz. Hadonásztam egy kicsit vele, de aztán abbahagytam, s visszaérkeztem oda, ahol a többiek voltak. Judy és Rita levágtak egy jó versenyt, szép, élvezetes volt csak nézni is őket. Ügyesek. Végül újra az egyik lány vette át a szót. A kérdésre, hogy mindenki tudja-e használni a felszerelést, bizonytalanul bólogattam. Az ugrándozás az már megy. De a kardforgatásban közel sem vagyok biztos. Szóval ránk támadnak, ahogy az erdőbe érünk, de ne harcoljunk. Okézs, értettem, helyette majd repcsizünk. Rita érdeklődött arról, hogy képes leszek-e használni a felszerelést. Nem túl magabiztosan bólogattam.*
- Majd meglátjuk.
* Bizakodó voltam. Végül is ez egy kaszt. Nem kell hú de jól forgatnom egy kardot ahhoz, hogy a rendszer engedélyezze, s elfogadottnak tartsa a támadásomat. Végül elindult a menet. Vicces volt, ahogy a csapat egyszerre kezdett lógni és ingadozni egy irányba. Nah persze a szuperügynök nem jön velünk. A pofája a nagy, de a koordináláson kívül nem vállal egyebet, s a halálba küldi maga helyett két társát. Sad Oké, nem dramatizálom inkább túl a dolgot. Az erdőben voltunk. Egyelőre még csend volt, de feszült voltam, s próbáltam figyelni ahova csak lehetett. Maxra beizzítottam észlelés jártasságomat is, hogy ne érjen meglepetés. Az erdő maga nagyon "sűrű lombozatú és homályos" volt. Bár látásom csak egyes szinten volt, de valahogy ez is megnyugtatott, hogy használhatom. A többiekre néztem, mert kíváncsi voltam, mire gondolnak. Reméltem, nem lesz semmi gond. *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Játékos Küldetés] Airborne Vo36oi1900/1900[Játékos Küldetés] Airborne 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 15 2014, 21:33

The member 'Koshitsu Esutel' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Airborne 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Airborne

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.