Egy rém rendes duo

Go down

default Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Okt. 21 2013, 15:12


Teljesen átlagos nyárspolgári életem-éltem Aincradi tartózkodásom négyszáz-negyvenhetedik napján. A Sweet Dream cukrászda földszinti teraszán, kint az októberi lombhullatás és csípősebb őszi szellőben ittam már második forró teámat. Ugyan megfázni amúgy sem menne, de azért jobb ezek ellen védekezni alapból. Odabent a melegebb levegőn mondjuk.. rossz szokások birtokosa vagyok és még megannyi dologé. Teljesen véletlenszerű dolgokat csináltam a nap során, nem is értem, honnan ez a temérdek energia, valahogyan rég éreztem ilyet utoljára, akkor is, egy öreg bácsit segítettem fel miután elesett, majd még a nap folyamán, gátat építettem és szüreteltem. Fura egy nap volt az odakint. Idebent most hasonlókat tettem. Jócskán elláttam az Északi városrész piacait a hajnali felszerelés zsákmánnyal, amit csak pár aranyért adtam oda ugyan, de azt is rám kellett erőltetnie az npcnek. Szabályok.. ízlelgettem a szót keserűséggel. A rend az rend és a rend ellen nem teszek, hacsaknem a rendszer hibás.

Nem is oly sokáig tartott ez a nyugodt teázgatás, mint vártam, mert ha baj van az csőstül jön. Lett is egy azonnal. Páran rohanvást szaladtak az utcán. Mintha mind a főtér felől futna elfelé. Először némi nézelődésen túl nem jutottam, mikor már egy tucatnyi ember rohant. Félelmükben? Azonban kiabáltak és hangosan. Egyikük odavetődött asztalomhoz, szinte felborítva azt és miközben ráncigált fel a székemből rettegő szemekkel üvöltött velem.
- Fiatalember, meneküljön, ha kedves az élete! - További szavait egy velőt rázó üvöltés megszakította. Ahogy felráncigált a székemből, bár ingatagon, de saját lábamon álltam, azonban a szék hangos becsapódását nem tudta megakadályozni. Koppant az üvöltés után a macskaköveken. És ekkor láttam meg azt. A háztetők fölé tornyosult, apró szárnyai voltak, de így saccra lehetett vagy harminc-harmincnégy láb magas teremtmény. Két hátsó lábára ált és egy újabbat üvöltött. Valaki egy újabb menekülő áradatból azt kiáltotta "s-s-sárkány" kétségbeesetten, miközben rohantak.
Ledermedtem, de a játékosokból álló mozgó emberáradatba vegyültek NJK-k is valamint velük szemben pár város őr futott a teremtmény elé. Szívem zakatolt, egy hatalmasabb fényárban valószínűleg egy egész lakó épület eltűnt. A kétségbeesés kúszott fel torkomon, azonban legyökerezett lábaim nem engedtek mozogni, elfutni. Csak ott álltam és néztem a szörnyeteget. Irdatlan hatalmas teremtmény, de. Ez egy olyan játék, ahol a külső nem számít a sérülés mikéntje nem számít. JL megyek és megvédem az ártatlanokat. Lehunytam a szemem és próbáltam kiűzni a kételyt, egy üvöltéssel közel megfordította elhatározásom.
Azonban elkell tűntetni ezt a teremtményt, talán az őrök segítségével lehetséges lesz. Egyáltalán hogyan került ide? Ez most nem számít, itt van, de nem kellene itt lennie.
- Nyomás - suttogtam magam elé és máris rohantam árral szemben. Nem csak JK, de NJK karakterek is voltak a tömegben.
Ahogy kiértem a főtérre, rendkívüli pusztítás tárult szemem elé, a szökőkút ki lett lapítva, de éppen respawnolna, nem sikerül neki, mert a sárkány egyszerűen eltaposta. Zöld sárkány. Tarajai, ami a gerincén húzódik vége vörös színű, és éppen a negyedik feje növekszik. Gusztustalan látvány és egyben csodás is. Ekkor vettem észre, hogy egy másik bámészkodó mellett álltam meg. Kivont karddal volt ő is, mint jómagam. Bár ötletem sincs, mikor vettem elő a szabdalót.
Lehetetlen és mégis itt van, de miért?

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Hétf. Okt. 21 2013, 19:34

- A kedvenc tlafikom! - potyogtak a könnyei mindkét szeméből - hát hol fogok ezek után olyan isteni meggyes vízipipadohányt kapni?!!! - s még rázta is hozzá kitárt marokkal mindkét kezét megrökönyödésében
demijért?!!!:
Egy rém rendes duo Why-meme_fb_293612_www.kepfeltoltes.hu_
Nyalókája szárát átpofozta szája másik csücskébe mielőtt megakadt volna a szeme a mellé lépő fazonon.
- Heh? Justice League? - bökte ki a japán technológiával miniatürizált céhlogóra zoomolás eredményeképpen
- Oszoljanak kérem, - fordult vissza a térről menekülő emberáradathoz - oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló!
- Szintén sárkány-vizitben? - fordult a fickó felé
- Danee Fedorov, a Fehér Rózsától, katasztrófa-elhárítási csoport! - nyújtotta a kezét a másiknak miután a kardját átvette bal kézbe
- Csak nem a JéeL is jött feltakarítani ezt a zöld mocskot? Felezzünk, jó? Kettő nekem, kettő nektek! Nem kéne megvárni míg újabb aranyos buksit hajt ki, még se vagyok legkisebb királyfi matyóhímzéssel vagy mi szösz!
Oldalra sandít ismét, hát hogy jobban szemügyre vegye a frissiben csatlakozott kollégát, és látja, hogy amaz bíz, hosszú hajat növesztet, oszt lófarokba összefogva hord’aja. Alig valamivel volt kurtább mint ő maga, egyenes hátú fíjatalembőr, amolyan nihonjin gyerek.
Igazándiból az egész kis malőr a sárkánnyal ott kezdődött, hogy Danee nagyban pöfékelt a vízipipával a céhkastély erkélyén, mamuszban, fürdőköpenyben, megiszogatta a dárdzsilingjét, amikor egyszer csak feltűnt neki, hogy nem csak az ő orcájából dől a füst, hanem a város felett is valaki igencsak jól kormozó szénnel fűtött be. Vagyis, jobban megnézve, még sose látott sárkányt pöfékelő kéményt. Hamar, jó, úgy három perc is volt az, mire a legény észbe kapott, hogy itt biza baj van, ki kéne lépni helyszínre, mint a céh egy másodperce alapított katasztrófaelhárítási alügyosztályának önjelöltjeként megbízott vezető nyomozótisztje. Sec-perc alatt a Főtéren termet, a jó isten tudj’ hogyan, de utoljára egyik háztetőről a másikra ugrálva látták mielőtt az ominózus helyszínen megjelent, hogy megmentse a sárkányt, a hercegnőt, a királyságot, akarom mondani a városlakókat. Oszt most pont ott vagyunk. Ni!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Okt. 21 2013, 20:17


Alábbhagyott a legyökerezésem, itt voltam a sárkány közelében. És.. és.. hatalmas. Kinőtt a negyedik feje is, a maga fantasztikus módján csodálatos volt, de egyben veszélyes és undorító. Itt tombol a kezdetek városának közepén és már a déli városrészbe belerondított. Azonban egy hangra lettem figyelmes. A városőrök már szurkálták a lábát, de a mellettem álló srác mondott valamit. A sokk vagy valami meg akadályozta, hogy először halljam, és egy bődületes üvöltést is megejtett az egyes fej.
- Igen - válaszoltam tétován, úgy minden eddig elhangzottra és a legutolsó kérdésre, amit értettem. - Igen jöttem legyőzni a sárkányt.
Nem értettem beszédéből mindent, furcsa volt az akcentusa. De azzal egyet értettem, hogy szabadítsuk meg fejeitől a sárkányt, de mégis hogyan, ez így ránézésre, nem olyan pofon egyszerű.
- Igen a JLtől vagyok, és te? - kicsit sem volt ismerős a céhlogó, ami életerő csíkja mellett töltötte napjait, mint valami kitűző. - De azt hiszem, ezt megbeszélhetjük később - mondtam komolyan - jön a kisbogár - azzal az egyik fej már ki is nézett magának, mint valami íncsiklandozó falatot. Egy őrt pixeleire taposott, nem is az egy játékos volt! Látóköröm beszűkült és kardom vörösre színeződött.
- Vigyázz a fejével, a farkával és a végtagjaival - kiáltottam Danee felé - a nevem Yuichi, Hayashi Yuichi és nyomás! - azzal futásnak eredtem. Nem felejtem el sosem ennek a sárkánynak, hogy ölt. A harag csak úgy cikázott ereimben és egy vágást mértem a jobb mellső lábára. Elfutottam a közeléből, mert tapodott egyet, agyon akart nyomni és megölni, de ez benézte. Azonban korai lenne, bármiféle öröm is. A farka felém lendült. Láttam a tüskéket is rajta és felugrottam, kicsivel ugrottam át, majd mikor földre érkeztem jószerivel letaglózott a bestia. Visszafele is ugyan olyan szépen csapott, mint idefele, csak ahhoz kicsit gyors volt, hogy módosítsak újra helyzetemen.
Elsöpört.
Egy rommá bomló ház falának csapódtam, amit az A2-es fej harapott éppen ketté. Talán ez egy ideális szög, le van hajolva és pont kapóra jön. Szökkentem kettőt és az ormányára kerültem a megnőtt bestiának. Futottam tovább, miközben a pengém végighúztam ormányán és elsőnek balszemébe szúrtam bele a pengét. Mivel ez nem az a játék, így csak dobott egy hatalmasat rajtam. Repülés közepette igyekeztem az A1-es fej felé manőverezni és lecsapni készültem. De ez meghiúsította valószínűleg az egyik B-s fej. Láthatta mire készülök és kitért a csapás elől, sőt mind inkább még azt a piciny szárnyát elém tartotta és egy jól irányzott csapással kilőtt, mint labdát, bele a szökőkútba. Pechemre újjátermett ez a létesítmény is, de vajon meddig lesz ép. Egy biztos, csurom vizesen vagyok, és megint másznom kell, ha sárkányt akarok tálalni a városnak villás reggelire.


/fej sebzése: 50, farok: 7, szárny: 5, mancs(csapás): 6, mancs(taposás): 28 Jó szerencsét Very Happy/

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Hétf. Okt. 21 2013, 21:06

- "a nevem Yuichi, Hayashi Yuichi és nyomás!"  - vertek visszhangot még vagy fél percig a kolléga szavai Danee fejében, melyet most nagy részt a nyalóka gömbje töltött ki. Amit aztán bő miliszekundum múlva, oroszos eleganciával köpött ki a vértől és koromtól mocskos kövezetre
- Ha harc, hát legyen harc, Gyíkarc! - mondotta volt és íziben nekiindult sétalépésben. Meg sem állt... miközben a kolléga hálált megvető bátorsággal zúzatta össze CG renderelt bordáit a kézzel rajzolt homlokzatokon a sárkány jótékony vöröskeresztes vérvételt hirdető akciója nyomán, na szóval meg sem állt míg oda nem ért a sárkány legjobb szavatossági dátummal rendelkező fejéhez, melynek állán ez volt felcímkézve: B2, Made in Japan. S közben inventorijából előhalászta a 10 szabványméter hosszú kötelet melyen meg ez állt: "kalandozó alapcsomag, használd egészséggel!"
És szépen lasszónak meghurkolta az egyik végét.
- Na idefigyelj te füstösképű, nagyra nőtt fotoszintetizátor alga! Húzd el innen a képed, de sürgősen, mielőtt felkarikázlak szaláminak! - mondaja az szelíden, bárányszemekkel néki.
S mint hogy a tűzokádó gyík nem beszélte az ízes magyar tájszólást, hát hamar eltátotta a száját, hogy egészben lenyelje a legkisebb szőke herceget.
De nem így történt, mert amaz meglóbálta ja kezébön lévő lasszót, s a süsü egyik szarvára dobta, majd ahogy a nagy száj érte mozdult, felpattant az orrára, ahogy imént a tanult kollégától látta, s a kötélben félkézzel megkapaszkodva, másikkal a sárkány koponyája mögött a nyakába mélyesztette a kardot, s nekifutott a hurokba fogott szarvval ellentétes irányba, le a nyakról. Szorosan fogta ja kötelet, s hasította a sárkányt gyönyörűségesen okosan spirál alakban haladva ja törzse felé, a nyakát végig tapodva állva maradva, még biza, fejjel lefelé is, így karikázta hát fel a B2-es szekciót némi könnyed futással a Danee gyerek.
Mikoron már a sárkány hátát tapodta, elengedte a kötelet, és elégedetten nézett vissza, az egykor volt nyakra.
A sárkány, mivel hogy igen nagy vala (az ingernek is idő kellett végigfutni a nyak távját), a fájdalmat se egyből érezte meg, s csak akkor kezdett vala rángatózni, levetve magáról a szőkét, nem tudván, hogy igen fontos nyomozóhatósággal van dolga, akivel szembeni ellenállás bizony több rendben elkövetett szabálysértésnek is számítható.
Danee fiú így nem sok örömmel csókolta a drága anyaföldet, s a sárkány még jól rá is tiport volna, ha mancsába nem mélyeszti bele vala, némi hempergőzés után, a fényes vaskardot. Igen, fényes volt vala amaz fegyver, mely visszaverte áldott napunk fényét... ha a sárkány áttetsző lett volna... de nem volt.
Viszont nagyon fájt neki a tüske, így tiporni nem tudott, csak elsöpörte a Daneet fájós mancsával egyenest neki a romba dőlt Nemzeti Dohánybolt bódéjának.
Mellékhősünk (mert hogy nem ő volt most a főhős) az ölébe potyogó vízipipa dohányokból akaratlanul is zsebre tett egy-egy dobozzal, teljesen véletlenül, óvatosan.
Aztán felállt vala, és újra nekirontott a gyíknak.
- Valaki nagyon elvesztette itt a fejét! - kiáltotta vala és a sárkány hasa alatt laza ütemben két pont közötti legrövidebb távot próbálta szemléltetni, markolatig döfött kardjával.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Okt. 21 2013, 22:24


Ahogy újra neki rohantam láttam, hogy az egyik Bn fej leszakad és pixeleződve szétrobban a talajon. Danee egész ügyes én meg itt vacakolok ezzel a kettővel. Vacakolok velük, talán úgy jó lesz, láttam magam előtt, hogy leesik a sárkány farka és kibillen. Futottam a szörnyeteg felé és csapáson belül megálltam. Széttártam karjaim és ugráltam is előtte egy keveset, hogy minél több feje inkább rám nézzen. Addig Daneenak is lehet lehetősége, hogy levágjon egy újabb nyakat, vagy akár kettőt. Kettő fej már bemért és az egyik nyitotta is a száját.
- Na ne.. ezt ne.. - mondtam magam elé, és ami a száján kijött, azt sose reméltem volna. Az a valami leesett a tér kövére és ahol érintkezett vele, ott folyamatosan felvillant a sebezhetetlen tárgy felirat. Alakjából ítélve egy tojás az elébünk került tárgy, de remélem, hogy nem az. Látszólag mozdulatlan, A fej mérgesen méregetett és rám tapadt a harmadik tekintete is. Most lehetőséged van Danee káoszt okozni, remélem megteszed. A sárkány teste felém fordult, és először mancsával csapott. Ez kisstílű támadás volt, egyszerűen hátra ugrottam előle, majd jött egy újabb farok csapás. Kivártam a legkésőbbi alkalmat és a kardot feltartva, magam elé véve, próbáltam így leszelni a sárkány farkát. Az ütés ereje elsodort, azonban ahogy felnéztem, a farok velem együtt repült. A szabdaló egész ügyes és precíz szeletelést végzett. Fájni biztosan nem fájt a lénynek, és remélhetőleg a közel két méteres farok darab hiánya okoz neki súlyelosztási problémát. Azonban masszív végtagjaival továbbra is könnyedén állt egy helyben. A három fej megindult felém. Nem tudok mind elől kitérni ez biztos.. A teste felé kezdtem el futni, lábát is taposásra emelte, kigurultam előle és mögöttem becsapódott az egyik fej, majd jött a másik, az elől megkerültem a lábát és saját magát találta el, a harmadik fej viszont nem érkezett meg. Nem is vártam tovább, a mellettem lévő lábába beleszúrtam a kardot és körbevágtam. A végtag még azelőtt leesett, hogy meg tudtam volna tenni a teljes kört lábfeje körül és valahol bent a teste alatt, megindult az iszonyú tömeg. Menekültem előle, mintha hegyomlás lenne. Egyszer már kellett gyorsabban futnom, mint a nyúl, itt a nyúlcipőben ez könnyedén ment és a zuhanó test, csábítással élt velem szemben. Az A1-es nyakra három jól irányzott vágást mértem, amivel megfosztottam becses arcától a sárkányt. Azonban egy újabb fej indult születésnek és alig pár perc múlva ki is fejlődik, vajon lesz-e elég időn, hogy levágjuk?

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Szer. Okt. 23 2013, 10:35

- Masszív egy féreg! - konstatáltam a túloldalra kiabálva, miközben az imént szerzett vízipipadohányt szagolgattam a dobozán keresztül: - Finom, csokis! Jó lesz!
Visszasuvasztottam a zsebembe és újabb pillantást vetettem a környékre:
A tér teljesen kiürült mostanra, hátrébb a sugárutakról kisebb tömegek nézték rettegéssel vegyes ámulatban a hármunk küzdelmét, vagyis, mióta a süsü elsöpört, leginkább csak a Yuichi kolléga parádézott. Ideje volt visszarázódni az harc ütémbe!
Megcsillantottam kardom élét a zeniten járó nap sugaraiban, párszor meglóbáltam és elkiáltottam magam:
- Igyál kardocskám egy kis vérvöröset!
Nagyot dobbantottam, ahogy az ötödik fejet láttam előbújni, s az akrobatikámnak hála már a levegőben is voltam, a fejem fölé kanyarított kardom hosszú és mély sebet ejtve a még csak kifejlődőben lévő fejen, míg én a sárkány véréből lopva visszanyertem valamelyest az elvesztett életerőm. Recsegve, ropogva hullt alá a fej mögöttem, miközben én könnyed mozdulattal értem földet.
Ideje volt földre küldeni a bestiát, s ha már a JéeLes kardforgató áldásos tevékenysége nyomán immáron eggyel kevesebb végtaggal lábatlankodott a téren, hát én se vagyok rest, neki szaladt a másik mellső lábnak, had hulljanak porba azok a fejek:
Annak rendje módja szerint, ahogy reggelenként az ember kiflihez májkrémes konzervet bont, hát én is tövig nyomtam a kezemben lévő túlméretes konzervbontóm a zöldség bokájába, majd szép fűrészelő mozdulatokkal körbefutottam a mancsot. Dőlni is kezdett íziben, ahogy a tappancs pixelek martalékává vált, s én jobbnak láttam odébb gurulni. Persze arra nem számítottam, hogy ahova kilyukadok, ott épp az egyik megmaradt fej les rám, és nemes egyszerűséggel egy harapás nélkül nyel el.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Okt. 25 2013, 10:30

Láttam a srác megmozdulását, ahogy a kibúvó és alakját lassan felvevő fej növekszik, mint a gomba, és Danee ugrik. Lecsapott a bestiára és lassacskán levágta. Még letudott zuhanni a testrész, mielőtt pixeleire robbant, hátsó lábaival kaparta a főtér kövezetét és a két megmaradt fej üvöltött. Velőtrázó üveltése után, maradék mellső lábát is sérülések éktelenítették, ahogy körbe kacskaringózott rajta a srác, nem is bámészkodtam tovább, bevetettem magam a harcba, elkiáltottam magam..
- Hiko Niji! - azzal a katanát kezembe véve rohamoztam. Szívébe vájtam volna kardom, hogy egy kanyarintással kimetszem helyéről, de ekkor a srác eltűnt az egyik szájban. Az A2, igen az A2 fej elnyelte. Rohamvást módosítottam irányomon és a cél nyak ahogy a földön tekergett, jobb kezes kardommal tövig nyomtam húsába, miközben ballal püföltem. Bajtársam megbosszulom, ha már elvitte magával a szörny. Kardom körbeforgattam és lemetszettem a végtagot. Lezuhant a földre és a maradék egy fej kinézett magának. Támadását várva farkas szemet néztem vele, de nem jött, csak bámult. Ezelőtt csak mesében láttam sárkányt és ott amennyire magasztos volt, most annyira visszataszító. Céhgyűlésen is láttam egy sárkányt, bár az még kicsi volt, de ez itt velejéig romlott lehet.
Egy fej maadt hátra, ha levágom, vajon elpusztul? A srác emlékéért tartozok ennyivel. Oldalra néztem és a fej továbbra sem pixeleződött el. Nem értettem a jelenség okát, és figyelnem kell a csonka sárkányra, még így is veszélyes lehet. Sebtében visszafordultam és továbbra is csak figyelt, nem tett semmit.
- Ora et labora - mondta a sárkány meglepetésemre, egyáltalán a beszédet sem feltételeztem az irdatlan szájból, nem hogy azt, hogy..
Megnőttek szárnyai, már nem olyan aprók és kifejletlenek voltak, mint eddig. Két mellső lába visszanőtt és az az egy nyak terebélyesen megvastagodott és meg is nyúlt. Immáron több méteres nyaka volt, amit egészen közel nyomott hozzám, kardom magam elé tartottam, bár nem sok esélyem lenne, ha rám támadna, talán egy szúnyogcsípés lennék számára a fájdalommentes közegben. Azonban felszállt, ránézett a leesett fejre.
- In nomine asthma mortuus viscerum luce - mondta, majd mintha nevetett volna és elszállt.
Nem értettem mit mondhatott és a szándékait sem. Eltettem másik kardom és csak néztem magam elé, a rombolás kezdett eltűnni, a város regenerálta önmagát.

/szabadulj ki, bármikor

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Hétf. Okt. 28 2013, 19:31

Sötét van. Még nem akartam aludni. Okés, hogy jó meleg a lehelete, de gőzfürdőzni se kívántam még.
Megaztán itt nyáladzik körülöttem össze-vissza, mint egy nyomorult öleb. Utálom az ölebeket. Akkorák mint egy macska, ha nem vigyázol véletlenül rálépsz a hátára és akkor reccs. Na persze a német juhászunk simán kibírta hogy pár pici gyerek lónak használja. Neki meg se kottyant. De ezek, a kutya szó megcsúfolásai. Nade mindegy! Miért is jutottam ide? Ja, igen, sötét van és én meg kezdek álmosodni, ez így nem jó. Mi ez az undorító... ja a nyála... ja igen, akkor innen jöttek az ölebek. Amik a bokádba harapnak ha nem vigyázol. De már megint elkalandoztam.
A fogai elég kemények... hiába taposom ott nem jutok ki. Meg is köhögtethetném, csak meg kell csiklandozni a gigáját. Vagy...
Vagy ha már bent vagyok... akkor nem kell megküzdenem se a fogaival, se a karmaival. És a farka se zavar be, nem hogy a tappancsai. Sőt: pikkelyek sincsenek belül.
Ezt elszámítottad sárkánykám. Végzetes tévedésed pedig hamarosan jutalmazom is...
Csak valahogy... ahogy feljebb kúsztam a szájába, átbuktam a torkán, mint egy csúszdán szánkáztam le a gyomrába.
Afenne,  ez a dög akkora, hogy még belülről is ki lett dolgozva.
Mi a fene lüktet itt nekem, hagyd már abba, nem tudok a gondolataimra koncentrálni!
Várjunk csak... lüktet... dübb-dübb... nagyon ismerős nekem ez az ütem...
Nem a szívverése? ... ... ... Azta hét meg a nyócszázát! Hinnye!Hát meg van! Hát ez itten alattam a szíve. Szívecském, gyere csak ide, tudtam, hogy csak értem ver, na de hogy ennyire!
S már húztam is elő a kardocskámat, karikáztam is fel, szegény pára beleit, jó kis pacalpörkölt lenne belőle, az szent isten, bár én nem komálom annyira, de sárkányból még biz sosem ettem! És csak döfök és vágok, amíg meg nem pillantom a bazi nagy szívét. Hát kérem, ez akkora volt, hogy kétszer elfértem volna benne. Remélem nem fogok úgy járni, mint csávókám a tengeri szörnnyel, abban a Berserk nevű mangában! Pár pillanat tétovázás után gyors egymásutánban döfködni kezdtem a burkot, majd ahogy megrepedt, már nyiszálni sem voltam rest, nagy levegőt véve álltam a nagy adag piros festék áradatát. Úgy is pixel lesz egy pillanaton belül. Éreztem a lábam alatt, hogy a sárkány kínjában megrogyik, rázkódni kezdtünk, én meg a süsü.
Akkor itt a vége dögölj meg végre, kardommal gyönyörűségesen okosan varázsajtót rajzoltam a sárkány irhájába, és nem voltam rest szélesre tárva ama kijáratot, kilépni ismét a szabad levegőre.
- Friss levegő! Mínusz egy sárkány! – vigyorogtam a napba majd Yuichire

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Nov. 05 2013, 16:24

A földre hullott nyakról gondoltam, hogy Daneet a kardforgatót rejti. Azonban ahogy felszállt a sárkány a fej elpixeleződött. Rossz nyakat vágtam le? Úristen akkor most végleg elnyelte a kardforgatót. Letaglózva néztem a lassan távolodó bestiát legszívesebben most utána ugranék, vagy bármi, de karddal nem tudnám elérni semennyire, bármennyire is szeretném. Szegény srác, és a halála rajtam fog száradni, nem tudtam megmenteni, a szörnyeteg pedig elnyelte, mint.. mint.. mint valami darab halat.
Ekkor azonban a sárkány a levegőben vonaglott egyet, mintha fájdalmat érezne? Az lehetetlen.., de a hátsóján kiesett a kardforgató srác, ezen viszont nem lehet változtatni. Ahogy földet ért mintha egy furcsa pózt venne fel, nem is csak a széles vigyor látszódott arcán, az a fajta vigyor, aki végig tisztában volt vele, hogy ő lesz a nap hőse, és ezen akarva sem változtatnék, mert így is volt! Amikor földet ért még abban a pillanatban hatalmas zöld és vörös pixelesőre robbant a sárkány. Kijelentésén elképedtem és felnevettem.
- Így van mínusz egy sárkány! Nézd a várost regenerálódik! - néztem körbe, ahogy az épületek növekednek ki a földből és pár Njk megjelenik és újra járkálni kezd, mintha mi sem történt volna. Csodálatos látvány, ahogy a fenevad is azt nyújtotta. A fenevad viszont elbukott. Ezáltal a srác sárkányölővé lépett szememben.
- Volna kedved ezek után vívni egyet, Sárkányölő? - kérdeztem tőle, nem titkolt csodálattal. Bátor volt, kiált ő is a városért, nem futott el és mind-efölött hihetetlen akaratereje lehet, hisz kivágta magát egy sárkány belsejéből. És úgy nézett ki mintha csak kipottyantotta volna a fenevad, miután megemésztette. Azonban ő él és virul, míg a sárkány eltűnt.
Kellően egy szinten lehetünk, ha ilyen jól megállta a helyét, é ő is úgy ugrált, szinte táncolt a pengéjével és mozgásával a szörnyeteg ellenében.
A kardja még mindig a kezében volt és ismerős is volt. Van ilyenem a felszereléseim között és van két jobb kardom azóta, amit a céhemnek köszönhetek. Remélem nem veszi tiszteletlenségnek.. feldobtam a kardom és rámarkoltam a pengéjére. A markolatot felé nyújtottam. A szabdaló könnyűre súlyozott rettentő gyors kard. Ehhez képest a katana egy dorong, de nem baj.
- Felajánlom a kardom a párbaj erejéig, kérlek sárkányölő vívj meg velem, mint harcos a harcossal. Vagyis itt másképp hívnak minket, de szerintem érted - mosolyogva kicsit közelebb emeltem hozzá kardom markolatát.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Szer. Nov. 06 2013, 21:28

Ami azt illeti, mivel sárkány gyomrából átverekedtem magam a szívéhez, ami jó esetben a mellkasában van még ennek a túlméretezett gyíknak is, ha jól vettem ki, a sárkány marján sikerült utat vágnom magamnak kifelé. Szó szerint.
Yuichi hangját hallottam, s valóban, ahogy szétnéztem, a főtér percről percre egyre inkább hasonlított a régi fényére. Még az NJKák is respawnoltak a téren, pedig nem is olyan rég még az utcán tolongtak jajveszékelve az ijedt játékosok között, kifele menekülve a sugárutakon.
- Mafasz?! - jegyeztem meg felhúzott fél szemöldökkel az NJK-kat látva, majd a szamuráj vagy ninja vagy mi, tovább folytatta, és furcsa mód sárkányölőnek nevezett
- Én? Sárkányölő? - értetlenkedtem. Bár jólesett a megnevezés, végeredményben a last hit az enyém volt.
A korábbi nyalókám pálcikáját kiköpve, a zsebembe kotortam, akkor fogtam csak fel a kérdését.
- Párbaj?... Ja, miért is ne... végül is... - vakartam meg az orrom nyergét, aztán végre rámarkoltam a cuccra a zsebembe. Egy rakás oridzsi nyalóka volt a markomban
- Kő' nyalóka? - mondtam, de aztán helyesbítettem:
- Mármint megkínálhatlak vele? - nyújtottam felé a tenyeremben lévő pálcikás nyalókákat, volt vagy egy féltucatra való, különféle ízekben, a másik kezembe is került egy a másik zsebből, amit ripsz-ropsz foggal tépve megszabadítottam a csomagolásától, s már landolt is a gömb a fogaimon túl.
Aztán egyszer csak elkezdte lóbálni a kardját, meg feldobta a levegőbe, mint valami cirkuszi késdobáló izé. Mondjuk nagyon látványos volt, nem láttam még eddig itt senkit se ilyen mutatvánnyal a játékban, de még ez is csak egy pillanatnyi ámulatot váltott ki belőlem, aztán újabb szemöldökráncolás után visszatért az arcomra a szokásos rezignált életutálat. De aztán megint furcsát mondott. Mintha a sárkányölő nem lett volna eléggé furcsa rám nézve.
- Ez most komoly? - léptem közelebb, hogy meglessem a pengéjét, és tényleg egy Szabdaló volt. Még csak a kirakatban láttam. Jó párszor álltam már az utcán bambán bámulva ezt a nagyszerű, könnyed jószágot. Ha választott már nyalókát, hanem, a zsebembe süllyesztettem vissza bal kezem tartalmát.
- Rendben van Hayashi Yuichi szamuráj-sama! - vettem át tőle a kardot a markolat és a markolatkengyel közé dugva a bal mutatóujjamat. Majd, ahogy átvettem, párszor megpörgettem a kardot körülötte, végül áthajítottam a jobb kezembe. Csak úgy, a levegőben elkapva a pörgő-forgó kardocskát.
- Akkor te fiam, - paskoltam meg a Fényes markolatgombját, ahogy a hüvelyében pihent - mára már pihenhetsz!
- Kezdhetjük? Gondolom teljes életre, utolsó vágásig, nem? -
s néztem rá kérdőn

Statok felszerelésben:

Élet: 11 (55 HP)
Fegyverkezelés: 16
Erő: 20
Kitartás: 6
Gyorsaság: 13
Speciális képesség: 10
Páncél: 11

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Nov. 19 2013, 15:13

A felkínált jobbjában volt valami, amit ő kőnyalókának hívott. Csak néztem őt, majd a tárgyat. A formálya ismerős volt, pálcikás édesség, ami gyárban készül precíziós műszerekkel, legalábbis a halász városban így tanították. Hogy juthatott egy ilyen értékhez ezen a helyen? Elfogadtam a felkínált ritkaságot. Örültem neki és eltettem inventorymba, kitudja egy nap jól fog jönni. Magamra biztosan nem fogok elpazarolni egy ilyen csecsebecsét. Megpörgettem a kardot és felé nyújtottam.
- Igen ez komoly, harc erejéig, használd. Kíváncsi vagyok mit tud egy igazi Sárkányölő - azzal elvette a kardot és furcsa néven szólított. Kérdőn néztem rá újfent de nem szóltam meg érte. Olyan furcsa akcentusa van, nehéz követni őt, igazán nehéz. Ő is igazán látványos mozdulat sorral fogta kezébe kardját, ami csak egyet jelent. Jelentős harci erővel rendelkezik a srác. (Lehet 9000 fölé rúg) Előhalásztam felszereléseim, és mindent magamra öltöttem. Elővettem a másod fegyverem a Díszes Katanám. Tartalékban még ott van a fényes kard. Kár hogy kezemben mind matt lesz.. valami átok ülhet rajtam. Felnéztem Daneera és alig vártam, hogy meginduljon a küzdelem.
- Persze, minél tovább tart a küzdelem, annál jobb. Valamint ne aggódj, az utolsó csapás mindenképp kihagyom, nem szándékszom embert ölni, ami meg végképp fog történni az meg, kiszámíthatatlan. Egy Sárkányölő ellen nem nyerhetek - mondom teljesen komolyan és átküldöm a teljes életes felkérést.
Kardommarkolatát szorosabban fogtam, ha elfogadta a kihívást és megfelelt neki. Majd vártam a harc előtti tizenöt másodperc eltelését. Közben szóltam Daneenak.
- Nem fogom vissza magam, Sárkányölő - mondtam magabiztosan. Remélem most engedi használni a játék mozgási stílusom és nem akadályoz tovább. akrobatika jártasság.. remélem olyan sokat adsz, amilyen hangzatos vagy.
Amint letelt a számláló, talpam alatt a kövezet csikordult és rögvest rohantam felé nyíl egyenesen. Első kör. Három méterrel előtte elrugaszkodtam balra és csuklóból indítottam meg egy egyszerű vágást teste irányában. A kardéle alulról felfelé vágódott sebesen és találat esetén, a bordák alatt hasítja fel testét, amennyiben nem hárítja, vagy tér ki előle. Tovább robogtam, de nem sokat, csak annyira, hogy jobb lábam hátrafelé végig csúsztatva a füldön szembe kerüljek vele, vagy hátával, és bal kezem a kardom hegyénél a lapjára helyezem, tenyérrel és iránynal a markolat felé. Védekező állásban álltam így. Testem előtta a kardommal.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Szomb. Nov. 23 2013, 13:21

Ahogy a párbaj elindult és a neveink megjelentek a levegőben, 1-2 játékos megtorpant. A számláló lassan fogyatkozott, a nézelődők azonban sokasodni kezdtek körülöttünk, szép, tágas kört formálva körénk.
A Főtér kövezete sikítva csikordult meg a szamuráj lábbelije alatt, ahogy hirtelen lendületet véve elrugaszkodott. Felém. Én sem voltam rest. Gondoltam nem babra megy a játék, végre egy igazi kardforgató pengéjének feszíthetem a kardom, így hát ildomos lenne, nekem is a legjobb formám nyújtani:
Kardforgató kezem alatt, a lábam hátrarúgtam, oldalra fordított talpam egy járókő laposra csiszolódott oldalának vetve.
A markom, benne a Szabdalóval a hasam elé húztam, kicsit a jobb vállam felé döntve a penge élét, így jobb esetben a pengéink találkozni fognak.
Meglepetésemre nem szúrásra, vagy függőleges irányú hasításra emelte a kardját, hanem kilépett a jobb oldalam irányába, katanáját alsó tartásból rántotta felfelé. De a Szabdaló így is útban volt, s mint hogy nem teljes karból jött a suhintás, a kardom elég volt ráhúzni a szamuráj pengéjére, miközben a mellettem elsuhanó ellenfél után fordulva átnyomtam a testsúlyomat a bal lábamra. A két penge kristálytisztán csendült egymáson, majd némi erőkifejtés hatására fémesen karcolva végig egymás élét váltak el.
Kellett még két három lépés hátra, hogy egyensúlyba hozzam magam, s a szamurájnak is kellett pár pillanat mire a lendületét megfékezte.
Nem vártam meg hogy felém forduljon, hiszen mire újra kardtávolságban leszünk, már úgy is szemtől szemben fogunk lenni.
A kardom szokásomhoz híven a távolság áthidalásnak idejére leengedtem magam mellé, s csak vagy 3 lépésre a másiktól húztam fel a markolatot, majd ragadtam meg bal kézzel is, és a pengét függőlegesbe felfele fordítva csaptam le teljes erőből.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Nov. 25 2013, 10:25

Átfordultam mellette, de nem talált be ütésem, ez magától értetődő volt, ugyanis egy könnyű támadást indítottam ellene, csak kíváncsi vagyok, mire számíthatok tőle. Eltávolodtam tőle és fordultam is irányába. Nem nevezném őt lassúnak, ezt korábban a sárkánynál is láttam. Már ott is volt nyakamon szinte, felemelte a Szabdalót a levegőbe és egy erőteljes csapást akart bevinni. Megannyi lehetőség. Egyszerűen félre állok a támadása elől, vagy eldobom magam és földharcot kezdeményezek, vagy alkaromat felvértezve kardommal kivédem a támadását és meglepem egy szúrással. Netalán, hagyom, hogy bevigye a támadását, hogy.. nem, átverni nem fogom. A penge úton volt. Ekkor vettem észre, lágyan sárga fényben derengő kardom és bevillant a kép.
- Hiko Niji – ejtettem ki a szavakat, azzal megjelent a fényes vaskard bal kezemben, amit támadás elé beállítottam. Lendülete és ereje elsodorta kezem, de ez nem zavart. Jobb kezemben lévő katanával gyomra felé szúrtam. Ha betalált, ha nem bal kezemben lévő kardom eltűnt kezemből hála a gyorsmenünek. Nem szándékoztam távozni a közelharcból, ugyanis van egy tervem, amit ki akarok próbálni. Félszemmel oldalra pillantottam, jó pár nézőnk volt már, akik talán kör alakban lehetnek körülöttünk. Jó, menni fog, a sárkányt lecsapta ezzel az ütéssel, de ellenem meg kell dolgozni a Sárkányölőnek. Mosolyoghattam harc alatt teljes egészében, hisz öröm volt, máris csikordult kardunk, és villant az övén a fény. Enyém körül a lengedező köd eltűnt visszatért matt szürke színűre. Nm volt mit tenni, a hiko niji hatása nem elhanyagolható, főleg, hogy innentől gyengülni fog ereje. Kardom tartásának szögén állítottam, és kihívóan átlósan válla felé mutathatott kardom hegye. A bal válla. Hamarosan jövök.


Páncél: full
Élet: full

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Hétf. Nov. 25 2013, 18:31

- Hiko Niji? - ismételtem utána meglepődve, de nem úgy tűnt hogy a szavakat nekem szánja
Klinggg!! - csattant a Szabdaló valami fémesnek.
Valaminek, aminek nem lett volna szabad ott lennie, kikerekedett szemekkel, hitetlenkedve néztem fel a pengém útjában álló Fényesre
- Ho... hogy került az oda? - rebegtem a képtelenség láttán
- Hogy került oda az én Fényesem?!!!! - üvöltött fel bennem egy hang
A tekintetemet hirtelen az oldalamon lógó kardhüvelyemhez kaptam. Valahol belül egy másik hang, egy kétségbeejtő gondolat azt súgta, hogy a hüvely nyakát üresen, feketéllve fogom találni. És akkor a kardom az ő kezében van. Az ő kezében, amely kivédte a támadásom.
De nem. A kardom ott nyugodott a helyén, megnyugtató módon sziporkázott a fényesre csiszolt markolatgombja a delelő nap fényében.
- Hehe, hogy is hihettem mást ... - a megkönnyebbülés boldogság érzete szaladt át rajtam elöntve egy pillanatnyi lelki nyugalommal
- De akkor... - ötlött fel bennem a kétség ismét, azonban mondatomnak már csak a vége visszhangzott a fejemben - ... hogy került oda egy másik?
- ssszhi! - szisszentem fel a kellemetlenül ismerős bizsergő érzésre, ahogy szemei láttára egy széles penge csapódott a hasfalamba. A fantom fájdalom, melyet a játéknak ki kellett volna zárnia, áramütésként rohant át az idegpályáimon a hasamtól az agyi bolygóidegemig, megkeményítve a has- mellizmokat a pillanat erejéig. A reflexszerű válaszreakció lehunyni kényszerítette félszememet.
- kiiiissssa... ! - préseltem ki az ajkaim közt, de a szó végét elharaptam. Kisama! Legszívesebben az arcába vágtam volna, ahogy a dühtől, ami elöntött, s egymásnak feszült az állkapcsom.
Valami bevillant. A balom elengedte a Szabdaló markolatát, magára hagyva a jobbom, és hirtelen mozdulattal ráfogott a belém vájt katana szélesebb, életlen élére, ott tartva és nem engedve visszahúzni azt
Sátáni vigyorban terpeszkedtek szét ajkaim az arcomon, szemem remegő írisze körül vörösbe borultak az erek, az őrület jegyeit fellebbentve
- Ezzz. Hiba volt! - sziszegtem, ahogy tekintetem a katana pengéjéről a szamurájra emeltem
- Vérszomjas Penge! Vedd vissza, ami öröktől fogva a miénk! - utasítottam éles hangon a pengém, s az bíborvörösen izzott fel, hátrahagyva az ellenfél vaskardjának útban álló pengéjét, s jobbom félkört leírva a kettőnk oldala mellett, derékmagasban csapott le ellenfelem oldalán

Páncél: 0/11
Élet: 37/55


ihlet


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 25 2014, 19:48-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Dec. 20 2013, 11:35

Sikerült meglepnem a sárkányölőt, jóleső érzés fogott el, nem szívesen vágtam meg a védtelenné vált hirtelen jött párbaj társam, de szeretném tudni mégis ki ez a kardforgató, aki legalább annyira bátor, mint jó magam.
Ráfogott pengémre és szavaiból kiindulva visszakéri az életerejét. Vér.. mit akarhat a vérrel. Talán ő egy gonosz ember volna, aki más játékokban sanyargatta az egyszerű játékosokat? Előbbi után ezt nem tudnám elképzelni, de végül is lehet, hogy ő...
Nem! Ki kell szabaduljak először. Kardomat fogja és már oldalamba mart pengéje. Nem tehetek mást támadnom kell. Ráfogtam jobb kézfejére és álla irányába lendítettem fejem. Ha ez talált, vagy legalább megzavartam vele, akkor jobb kezemben lévő katanám előre toltam egy vágás erejéig, amivel kézfejét akartam főleg sérteni, de ha engedett tovább a kard egészen az oldaláig előre csusszanhatott. Bal kezemmel, a sebből próbáltam eltávolítani kardját, hogy ne fogyjon folyamatosan életerőm. Ha sikerült támadás sorozatom, ha nem úgy lábbal elrúgtam magam tőle és ebben a pillanatban felengedtem kezét. Ha még mindig fogta a pengém úgy visszafelé is belevágtam bal tenyerébe.
- Ez eléggé kaotikus, de azért továbbra is mindent bele Sárkányölő! - csaptam hátra a hajamból egy tincset, ami elszabadult a többitől. Körülöttünk a tömeg, eszembe jutott erről valami, amit ki kell próbáljak, hamarosan. Csak bírjam, ami ezután következik. A szabdaló, mégis Yurihime mire lehet képes még? Egy érző aranyos lány, aki megajándékozott azzal a fegyverrel, igaz Hinari kérhette meg, hogy kovácsoljanak nekem egy ilyen kardot. A szabdaló, amire észhez térésem óta kötődöm és kívánom, könnyű szerrel megosztottam egy vadidegennel, Csak, mert.. nem ez butaság, önzetlen cselekedet volt mind a kettő. És a fényes vaskardja, neki vajon miért fényes? A szabdaló is egészen más színben van, mint az én kezemben. Miért lesz minden fénytelen és több színű a kezemben? Annyi kérdés van még amire nem adtál választ nekem Niji.
- Miért nem teszel most semmit Niji? Mondd? - kérdeztem hangosan tőle, miközben ellenfelemről nem vettem le szemem. Két fontos taktus, szeme és a lába, abból tudom hova fog támadni. - Niji milyen színt szeretnél? Remélem fényeset... - suttogtam a levegőbe és vártam, kivártam a támadását.


// egy támadásnak vedd légyszi, ha egy nem sikerült az univerzálisan nem sikerült. Fejelés és rúgás csak elterelő és melléktermékek, nincs sebzésük most.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Szomb. Jan. 04 2014, 16:30

Az életcsíkunk közötti különbségből egy pillantás alatt rájöttem, hogy nem vagyunk egészen egy súlycsoport, bárki bármit mondjon is: míg az enyém már kétharmadára csökkent, addig az övét, épp csak megkarcoltam.
Valahol az apadni látszó hirtelen haragom és nyugodt szemlélődés határán állva vettem észre, hogy durván rámarkol a jobb kezemre, és egész felsőtestével nekem lódul.
Az okot, hogy mindezt miért tette, csak akkor tudtam meg, amikor a homloka az arcomnak koppant teljes erőből.
Az ijedtségem egy mosoly-szerű grimaszba ráncolódott át, ahogy konstatáltam, hogy egy csepp fájdalmat sem érzek.
Viszont sikerült kibillentenie az egyensúlyomból, és akár akarom, akár nem, bizony hátrafele zuhanok.
A két penge is kiszakadt a virtuális testeinkből, a bal kezem fogása alatt végigcsúszott a katana életlen felén, maga mögött hagyva a fenyegetően éles mesterien kimunkált csúcsát is.
Arra se volt időm, hogy valami újat találjak ki, és a fogást vesztett tenyerem máris átdöfte a katana. Mondhatni, hogy megrémültem, minden bizonnyal az arcomra lehetett írva, ha mindez a valóságban történik, akár egy konyhai kés szaladt volna át a tenyeremen: a fájdalmat csak elképzelni tudtam, szerencsémre legyen mondva, még sosem voltam annyira ügyetlen hogy ledöfjem magam, viszont az a számtalan vágás amit késsel, papírral ejtettem magamon figyelmetlenségből épp elég volt arra hogy némi fogalmam legyen arról, milyen is lehet ha ledöfnek.
De ismét csak, fájdalomérzet nélkül hatolt át a penge a tenyeremen, újabb életpontokat rabolva el tőlem.
Ösztönösen felrántottam a kezem, hogy kihúzzam a penge fogságából, de ez egyúttal arra is elég volt, hogy a tova szaladó penge ne sértsen fel máshol is.
Egy pillanat volt az egész, ahogy a félelem és a túlélési ösztön menekülésre késztetett, és hiába éreztem a katanán az erőt, ami tolta előre a sebbe, az élni vágyás megsokszorozta az erőm és gyorsaságom, lerántva a karom a pengéről.
Hallani lehetett, hogy durván puffanok a tér kövezetén, a megsebzett tenyeremet óvón a mellkasomhoz húztam, úgy gördültem odébb, az épp karom irányába, az útját tovább folytató katana elől.
Halottam az ellenfelem szavait, de nem volt kedvem válaszolni, nem is igazán volt mit. A sárkányölő cím pedig nem volt annyira megtisztelő, mintsem amennyire irritálni kezdett a hangzása.
Látva, hogy nem folytatja a mozdulatsort, helyette hangosan magába beszél, kihasználtam az alkalmat és szorongatott helyzetemből gyorsan talpra ugrottam.
Tudtam, hogy nem lesz újabb esélyem, ha érvényesülni hagyom, ezért minden tétovázást nélkülözve, nekirontottam harántvágásokat horizontálisokkal váltogatva, hol egyik irányba, hol a másik irányba suhintva

ÉP: 9/55


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 25 2014, 19:49-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Jan. 05 2014, 12:24

Kopogás.. de ez nem az a fajta kopogás, mint amikor az ajtón kopognak, a kövön a cipőnek van ilyen hangja! Kardom pengéjéről magam elé néztem és ekkor láttam meg a hang gazdáit is. A Sárkányölő sebtében érkezett és a roham lendületére, csak maga elé kaptam a Katanát, kicsit balra fordítottam a pengét, hogy a baljából érkező támadást, tudjam fogni. Újra sikoltottak a kardok és hangos csattogásaikra a körülöttünk lévő tömeg, minduntalan hátrahőkölt, vagy éljenzett. Egész csapás rengeteggel zúdított el, amikor is azonban egyik erőteljesebb csapásával ellökte pengém és következő vágását nem tudtam védeni. Mellkasomon éktelenkedett egy jókora piros vágás.  Kardomat visszahúztam magam elé, és folytattam a védekezést. Még jó párat hátrafelé pattant a pengém, és közben egyszer vészesen közel került szememhez is, de álltam a sarat a mozgó körgyűrűben.
Mit sem törődve a sérüléssel, mentem tovább előre, azaz mentem volna, de a rendszer bejelzett, így újra csak felvettem egy védekező állást és vártam érkezését. Most nem támadhatok, és igaz, kardom is nehezebbnek érzem, mint szokott lenni.
- Szép támadás volt! - kiáltottam felé, lendület, kitartás és túlélésösztön, de miért kapott a kezével a mellkasához? Fájt volna neki? Hisz mióta bent vagyok, itt semmi sem fáj senkinek, legalábbis magamon ezt tapasztaltam, valamint minden egyes párbaj csúnya sérülésekkel járna, főleg legbelül.
Anatole pallosa, amikor átütötte védelmem és vállamtól egészen a mellkasomig belém mart. Abba odakint belehaltam volna, ha éreztem volna a vele járó fájdalmat, belehaltam volna, de itt, valahogy azóta az eset óta, könnyebb szikla szilárdan ellenállni a késztetésnek.
Életerőm közelít a sárgához, nem csoda, hogy legyőzte a sárkányt.. alig várom a folytatást. Szorosabbra fogtam a katana markolatán és vártam, hogy újra jöjjön.


páncél: 0
életerő: 50/65

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Szomb. Jan. 25 2014, 20:56

Egy erős toppantással állítottam meg a lendületemet, mely egyre csak vitt előre, a karom mozgását követve, mind jobban alakulva a precíz mozdulat sor, laza hullámmá. Hiába éheztem újabb találatokra, Yuichi szeméből eltűnt a meglepődés szikrája, éreztem, hogy hamarosan ellenem fordítaná a saját támadásom
- Köszönöm - lendítettem oldalra a kardom, majd rögtön enyhén visszarántottam, mint aki vért akarna lecsapni a pengéről
- Te sem panaszkodhatsz, hisz már szinte győztél! - mondtam, lopva a saját életcsíkomra pillantva. Hát igen, nem sok kellett hozzá, hogy pirosra váltson, de azt hiszem Yuichi katanája nem fogja vörösen látni azt az életcsíkot, csupán leszeli egyben az egészet, ha arra kerül a sor. Fogást váltottam a kardon, csuklom egészen lefele billentve hozta egy vonalba a pengét a karommal. Tettem is pár megfontoltan lassú lépést hátra, bal lábammal mindig a jobb sarkam mögé lépve fordultam oldalvást neki, minél kisebb felületet nyújtsak számára. Bal karom hátra vetve, próbáltam kiegyensúlyozni magam a másik kezemben lévő előrenyújtott kard ellenében, sarkaim elemelkedtek a földtől, térdem enyhén megrogyott, ahogy próbáltam sokkalta ruganyosabb testtartást felvenni. A kard hegye apró köröket írt a levegőbe, zihálom mellkasom mozgását követve, ahogy egyenest Yuichira szögezte. Elkezdtem oldalvást mozdulni, miközben majdcsak egészen a körülöttünk álló tömegig hátráltam, így próbáltam kiszélesíteni és valóban körré formálni a nézőközönséget
- Talán ez lesz az utolsó csörténk ezen a párbajon, Yuichi-san, Justice League bajnoka! - mondta fennhangon, hogy a közönség is jól hallja
- Remélem felkészültél! - mozogtam tovább, egy pillanatra se véve le róla a szemem többé. Tudtam, hogy veszíteni fogok ellene, ez kétségtelen volt, már a legelső sebesülésem óta. De nem adhattam fel ennyire könnyen, azt akartam, hogy meg kelljen küzdenie, méghozzá vért verejtékezve, azért a győzelemért. A körénk gyűlt közönség előtt sem szerettem volna leszerepelni, bár nyerni nem igazán volt esélyem, de ha már végül mégiscsak egy kardforgatót sodort elém a sors, hát meg akartam mutatni technikám kecsességét
Kifordított bal lábammal adtam meg a kezdő lökést magamnak, alig elemelkedve a talajtól, szökelltem ellenfelem irányába, kardom önkéntelenül is követve mozgásomat le-fől hullámzott a levegőben, pillanatok alatt fölfalva azt a pár métert, ami elválasztott minket egymástól. Nem ügyeskedtem ezúttal semmivel sem, egyenest a mellkasába igyekeztem fúrni kardom hegyét.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jan. 27 2014, 15:39

Meghajoltam előtte, túlságosan nem akartam provokálni ezzel, főleg, hogy most is talált támadásom. Nem érzem fernek küzdelmünk, valamiért javamra borult az a mérce, azonban a sárkány elleni helytállásáért már megérte megismerni. Bátor és jó.. nem is, mert lopott. Biztos nem saját célra kellett neki az, amit elemelt, legalábbis remélem. Ismerős és szokatlan mozdulatot tett. Erre kicsit oldalra fordítottam a fejem. Remélem nem azért tette ezt, mert korábban is ölt már karddal, esetleg kinti életében. Egyik oktatóm még régen elmagyarázta, hogyan távolítjuk el a vért a kardról, nehogy rászáradjon a pengére. A vércsatorna néhány harcban kevésnek bizonyult. Persze ez csak elméleti tudás. És valószínűleg ő is ismeri, csak nem egy gyilkossal állok szemben. Legalábbis eddig nem tűnt veszélyesnek, az emberi életekre. Ha gond lesz vele, elbátortalanítom az öldökléstől, most viszont a harcra koncentráljak.
Támadott, egyenesen felém, bal lábfejem hátrébb húztam, hogy ne akadályozzon, és ne nyújtson újra támadható felületet. Egy pillanat leforgása alatt, nagyot csattant a két kard egymáson és a mellkasomnak célzott penge minden bizonyára folytatta útját valahova lefelé. Visszakézből nyakra támadtam. Ha volt elég ideje hárította, ha nem nyaka előtt nem sokkal megállítottam a pengét. Ez az utóbbi támadása ellentétes volt a korábbiakkal és a szememben őt nem akarom így látni. Silány kardforgatónak. Talán nincs is rosszabb, mint a „hack ’n’ slash” fegyverforgatók, bármilyen kasztba is tartoznak. Elvettem a pengém szótlan nyakától.
- Ne haragudj az utolsó vágás próbámért – azzal a katanát eltéve jobb kezem nyújtottam kézfogásra – mielőtt feladom a párbajt, remélem szent a béke. Azt már tudom nem kellett volna kihívnom téged egy ilyen.. párbajra, azonban örülök, hogy kiálltál jelentős volt nekem ez a harminc másodperc. Mondanivalóm a párbaj feladásával fejeztem be.
Ha kezet fogott velem, utána még kint hagytam kezem, ugyanis a Szabdalót nem adhatom neki, ha nem fogott kezet velem úgy csak kértem a szabdalót.


// ha visszaadtad elsőre akkor köszöntem és elsétáltam, ha nem lesz még egy körünk Very Happy

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi4298/4400Egy rém rendes duo 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Danee on Hétf. Jan. 27 2014, 19:34

Valahogy furcsán grimaszolni véltem egy pillanatra, majd az arcát is elfordította némiképp a mozdulatom láttán, így félre fordított arcélből úgy tűnt, mint aki nem tudja mire vélni, sőt talán bírálat volt a szemében az a megrökönyödő, szikra.
Nem értettem, talán valamit rosszul csináltam? Próbáltam úgy tenni, mint aki már megvágta ellenfelét, s most stílusosan le csapja a rákerült vért a nemes pengéről. Igen, stílusos próbáltam lenni, láttam ilyet már filmekben, és jól is esett a mozdulat hanyag mivolta mely, kihívóan komoly hirtelenséggel zökken vissza a harc kíméletlenségébe. Felkészültem a következő, az utolsó pengeváltásra:
Tudtam mit csinálok, nem kellett figyelnem a mozgásomra. Sokkal inkább lekötött, hogy ellenfelem, a szamuráj mit tesz majd.
Jó lett volna lelassítva látni az egészet, de ez nem az a játék volt, így hát csak kapkodtam a tekintetem előbb a hátralépő lába után, majd a lefele sújtó karja után, mely egy szempillantás alatt, mutatta meg, ki a jobb, és gyorsabb, ellentmondást nem tűrve vezetve azt a nagyszerű látványt nyújtó katanát: félresodorva a szabadalót.
Szinte éreztem a acél hideg leheletét az állam alatt. Megsüketültem a világra, nem éreztem dobbanni a szívem sem. A tömeg kalimpált, talán kiabált is, hallani nem hallottam semmit sem, Yuichi ajkai is szavakat formáltak, de nem fogtam fel mit mondhat. Elvette a kardját a nyakamtól, és nem értettem miért tesz így, de nem akartam megbecsteleníteni a párbajunkat azzal, hogy ezt kihasználva rátámadok ismét. Nem éreztem az idő múlását, aztán egyszer csak nagyot dobbant a szívem, s a hallásom rohamtempóban tért vissza: a térre csődültek kiáltása és az ellenfelem hangja
- Eh? Feladod? - döbbentem le az első szavait végre hallva - De hát győztél!!! - remegett meg a kezemben a félreütött kard
És valóban, nem akartam elhinni, de valóban feladta a villámgyorsan lerendezett párbajunk.
Alig térve magamhoz a döbbenetből, sietve vettem át másik kezembe a kardot, s fogadtam a kézfogását:
- Köszönöm a lehetőséget, enyém a megtiszteltetést! - hajoltam meg a kézfogáshoz enyhén
- Ó, és a kardod! - fogtam alá a Szabdalónak mindkét kézzel, s nyújtottam felé a markolatát - Remek darab, élmény volt forgatni, sokkal több könnyedséget enged mint a többi, amit eddig volt szerencsém kézbe venni
Bár úriemberekhez méltóan szóltunk egymáshoz, és visszaszolgáltattam a kölcsön kardot, de még így sem fogtam fel, hogy átengedte a győzelmet nekem. Nem, ezt a küzdelmet kétségtelenül ő nyerte.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi7010/7300Egy rém rendes duo 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Feb. 06 2014, 01:20

Ossu!

Haláli KT lett, különösen az eleje tetszett Very Happy Ám mivel végeztetek, így hát lezárom a dragon slayeléssel fűszerezett párbajt, és adok rá 30 xp-t és 80 aranyat.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Egy rém rendes duo Vo36oi0/0Egy rém rendes duo 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Egy rém rendes duo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.