28 felessel később

Go down

default 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Kedd Okt. 15 2013, 16:49

//krónikák a piára visszaszokásról//

Negyven napja nem ittam, de ez megtört ma. Egyszerűen a sokk, amit átéltem kihozta belőlem a legrosszabbakat. Láttam Keiko-t itt a játékban. Ezzel mondjuk még nem is lenne gond, mert könnyen lehet hasonmása. És az hogy ilyen helyen előfordul, szívfájdító de ez van van rá reláció, azonban, hogy a gyerekeim megjelennek mellette és majd eltűnnek, miután integettek. Azt hiszem kezdek becsavarodni. Remegve emeltem fel kezem a fűtött helyiségben, és gurítottam le az első felest. A pia, ahogy lecsúszott torkomon, mintha letörölt volna egy poros polcot. Finom volt, és a velem szemben ülő ezt láthatta is, hogy mámorban úszok. Mint az éhező, aki végre enni kap. A következő három pohár úgy tűnt el, hogy nem is láttam. Kezdtem érezni jótékony hatását és az amúgy is megrakott kandalló mellé, még a belső fűtésem is jót tett. Odakint ma igen szeles idő volt és még ráadásként esőre is állt. Bárki programozta is, nagyon valósághű. Ezenfelül minden betérő vendég a hideg elől menekült be ide. Kicsit sem izgattak a fiatal kis csámpás lábúak. Csak a piám és.. és.. ahogy a nyolcadik poharat emeltem megláttam valakit, aki nagyon ismerős volt. Egy fiatal kis anyámasszony katonája. De emlékszem a vereségre, amit elszenvedtem tőle. Kezeimből a vér azonnal a fejembe szökött és már nyúltam is az íjam felé. Felajzottam egy nyilat és ültő helyemből néztem a célt. A nyílvessző hasonlított a korábi fps játékokban a célkeresztre és úgy néztem tovább cselekvését. Talán kekszet zabált, meg valami rostos italt szürcsölhetett. Leengedtem az ideget és kicsit arrébb rúgtam az asztalomnál a bal oldalamon lévő széket.
- Hé te! - kiáltottam felé. Többen is felfigyeltek a megszólításomra, de azért megismételtem, velük nem van dolgom. - Hé te gyerek! Gyere ide az asztalomhoz! - kiáltottam újra. Magam előtt az asztalon közel negyven feles volt kikészítve, eredeti tervem a KO-ra ivás volt, azonban a srác látványa némelyet változtatott. Ha hangos hívószavamra nem reagált, úgy egy nyílvesszőt italára lőttem, majd a zabált ételre és őrá, ha nem reagált. De minden esetben újra próbálkoztam a felhívással, hogy csatlakozzon baráti társaságomhoz.

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Kedd Okt. 15 2013, 17:55

Szokásos pihenés az egyik étteremben. Ennyit szerencsére megengedhetek magamnak. Na, nem lakomázok... mindig csak valami egyszerűt, ami egyúttal pénztálca kímélő is. Most ép valami szőlőlészerűséget iszok. Azért mondom, hogy szerűség, mert valami olyan neve van, amit már el is felejtettem. Előttem pedig néhány krokett. Sosem volt a kedvencem... De valahogy mégis megkívántam. Az emberek jönnek, mennek. A kiszolgálók szorgoskodnak. Valaki kiabál... egy nyíl bele áll a kupámba.... minden éteri, normális. Figyelmen kívül hagytam. Aztán még egy beleállt az asztalomba. És ekkor már volt egy bizonyos gyanúm. Hogy valaki céltáblának néz. Oda néztem és még ép megállapítottam, hogy valaki nézz. Majd farkas szemet néztem a következő nyílvesszővel. Melyet még ép sikerült hárítanom, úgy, hogy felkaptam a széket, amin ültem, csak, hogy jól megnézzem. De kiderült, hogy nem látom a szakkálómtól. Így hát rá néztem az engem néző fazonra. A szakállam... Igen. Nem régiben volt kaptam egy titokzatos rajongótól egy stílus kártyát és az tette ilyenné. Kíváncsi voltam ezért úgy döntöttem megpróbálom, ezért most van egy Dumbledoréhoz hasonló hosszú szakállam. Aztán rájöttem, hogy végig engem szólongatott. "Kölyök" mily udvariatlan nem látszik, hogy szakállam van? Mondtam volna... nem azért mert komolyan elhiszem, hogy a szakáll teszi a férfit, csak mert olyan vicces volt, mert ilyen helyzetben sem tudok másra gondolni. És meglepő, de egy ismerős arc volt. Pedig nem ismerek sok íjászt. De ezzel az eggyel kifejezetten nem vagyok jóban. Visszaemlékezve a legutóbbira. Ami immár azért elég rég lehetett... Igaz akkor teljesen ittas volt. Emlékszik még egyáltalán arra a napra? Úgy tűnik megint részeg... talán csak véletlen? Vagy csak vonzom magamhoz a mániákus őrülteket? Mindenesetre eleget tettem a kérésének és elé léptem. Miközben a szakállamat simogattam.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Kedd Okt. 15 2013, 19:52

Három nyilam el kellett pazaroljam a végtelenből, hogy idefáradjon őfelsége ala mittudom én hogy is hívják. - Na, végre, hogy ideértél, mondtam a kimért gondolkodó ábrázatába. Nagyon megváltoztál, tán lenyírtad a fanszőröd és felragasztottad az arcodra? Viccet félre téve üljél le, beszédem van veled - fordítottam lábbal a széken. - És igyál, ne csak olyan szemetet, mint ott a másik asztalnál. Pöcköltem elé egy feles poharat a sok közül. Nem sikerült elsőre, ugyanis erőre még keveset pakoltam ahhoz, hogy haszna is legyen és így pontokból kimérve még rendesen egy ilyen egyszerű műveletet sem tudok véghezvinni, ahogyan szeretném. - Szóval tárgyra is térek, nem igazán emlékszem a nevedre, de arra igen, hogy majdnem halhatatlan voltál harcunkkor. Szóval harcoljunk megint, mint férfi a férfival. Értve vagyok? - ha válaszolt is kb annyira érdekelt, mint a jobb sarokban az a fickó, aki bámult minket. Egy nap kitaposom a belét, mindenhova követ az a szemétláda. Talán ha iszok, akkor kevésbé fog érdekelni. Szóval elvonatkoztat a madzagon csüngő csövestől. - A nevem Kurokoto - mutatkoztam be a srácnak legutóbb nagyon jól harcolt és felfogta, hogy íjász létemre, mik a gyengéim, ez alkalommal azonban velem van az erő *jedi pokerface* a kardforgató elleni párbaj megtanított, hogyan élvezzem ki a harcot amellett, hogy lohol utánam a csiga ellenfelem. Szerencsére még nem jöttek rá, hogy miben van az erősségem. Remélem ez a srác sem. Odakint hideg szél fúj. Előbb viszont innom kell kicsit, azzal nyúltam a feleses poharak közé, hogy egyet lehúzzak, és koccintásra emeltem. – Proszit gyerkőc féle – biccentettem felé, ha velem ivott, ha nem lehúztam a kilencedik felesem.

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Csüt. Okt. 17 2013, 14:57

Igen... Úgy tűnik emlékszik rám. Meglepőmódon... És igen valóban részeg, vajon hányadikat issza? Talán jobb, ha nem tudom meg.
- Na, végre, hogy ideértél, mondtam a kimért gondolkodó ábrázatába. Nagyon megváltoztál, tán lenyírtad a fanszőröd és felragasztottad az arcodra? Viccet félre téve üljél le, beszédem van veled és igyál, ne csak olyan szemetet, mint ott a másik asztalnál.
A modora mit sem változott szóval talán nem is lepődtem meg rajta. Mikor emlegetett valamiféle "far szőrzetet". Egy pillanatra ökölbe szorult a kezem, de le is engedtem, csak nyugi... Nem hagyom, hogy szórakozzon velem. A szemetet meg biztos van aki kikéri magának egy éteremben. Ezért inkább tovább simogattam a szakállamat. Aztán nem szívesen ugyan, de leültem. Legszívesebben már azelőtt befejtem volna ezt a beszélgetést, mint ahogy elkezdődött. De ki nem? De eleget tettem a felszólításnak és meghúztam az egyik kupát. Fu... ez aztán erős. Hányat ivott meg ebből? *Köhögtem*. Aztán mondta tovább.
-Szóval tárgyra is térek, nem igazán emlékszem a nevedre, de arra igen, hogy majdnem halhatatlan voltál harcunkkor. Szóval harcoljunk megint, mint férfi a férfival. Értve vagyok?
Már megint harcolni akar... nekem őszintén elég volt az-az egy is. Mint férfi a férfival.... Ezt a kifejezést az íjászok ritkán használják. Ugyanis a szemtől szembe harc köztudottan nem az erősségük. Elég kellemetlen, legszívesebben ott hagynám megfulladni a piájába, de van egy sanda gyanúm, hogy innen nincs menekvés, amíg nem harcolok vele. Meg van egy olyan érzésem, hogy bármit is válaszolnék, az se érdekelné. Aztán mikor meghúzza, a sajátját egy pillanatra remény csillan a szememben. Remény, hogy ki is dől én meg mehetek. Többet ide se jönnék. De ez nem történt meg. így hát nincs más választásom, mint megint megküzdeni vele. Miért történik mindig ez? Majd megint végig simítottam a szakállamon. A szavai összességében elég hízelgőek voltak. Legalábbis a „halhatatlan rész” bár úgy lenne. És már azt is tudom, hogy Kurokotonak hívják. Most már tudom, kit kell a jövőben elkerülnöm. De azért még rábólintottam a harcra.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Csüt. Okt. 17 2013, 21:08

Leült szépen és megitta a felest. Esküszöm, fiam lehetne ez a gyerkőc. Úgy iszik, hogy csak na, persze még szokni kellene a májának, mert majdnem visszajött. Rajtam már van egy egész jó spiccesség, de a teleport felest sajnos én sem tudom meginni. Sőt ember nem létezik, aki megbírná azt inni. Kis latolgatás után igaz, de bólintott. Így eldöntetett, ha nem akar beszélni, akkor ez van, a lényeg, hogy eszénél van. Egy újabb felest toltam elé, míg magam elé is. Azután felajánlottam egy teljes életes harcot számára. Ott ültő helyemben.
- Ez lesz a harcszíntér. És minden bevitt találat után megiszunk egy felest! Remélem, megfelel az extra kitétel - mondtam jóízűen mosolyogva. Lehúztam a felest, nem törődve azzal, hogy ő megissza-e az övét vagy sem és szépen felálltam székemből. Elővettem felszerelésem, és vártam, hogy elfogadja-e a párbaj felkérést ezzel a kitétellel. Szúrós szemmel kerestem a feles poharat. Ha még az asztalon volt, akkor szóvá tettem, hogy nem pocsékolni, kicsi fiam. Ha nem volt már az asztalon, akkor széles mosollyal konstatáltam, hogy bizony iszik. Körbenéztem a helyiségen és a legtöbb vendég fel sem fogta mi fog történni itt pár percen belül. Szitává lövöm a helyet, mondjuk így... sőt ezért a replika kocsmáért nem is kár, ízléstelen és gusztustalan. Barokk kori asztalok faragott díszekkel, egyszerű fa lambéria és mellé egy faragott kő kandalló. Nem is beszélve a khaki színű asztalterítőről. Aki ezt összeállította csúnyán kamatyolhatott saját fajtájával, mert nem igazán van érzéke ahhoz, hogy szépet és otthonosat teremtsen. Ha már egy nyamvadt székdobáló hely lenne megérteném, de ahol vannak sütemények az étlapon, az nem kocsma és legyen igényes. Mondjuk a sütemény és saké sem épp jó párosítás.


Pontok:
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 10
Erő/Irányítás: 2/4 0/+2 -> Pusztakezes sebzés: 1, nyíl sebzés: 7
Kitartás: 4
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 12
Páncél: 20

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Pént. Okt. 18 2013, 16:19

És eljött a pillanat... nem még nem az a pillanat. Hanem az mikor megjelent a tábla, hogy szeretnék-e megszabadulni a szakálltól vagy inkább megtartom. Közben pedig megjött a párbaj kihívás. Már megint teljes életes. Most is úgy vagyok vele, mint a legutóbb. Ha arra kerül a sor, hogy meneküljek, akkor inkább menekülni fogok, de nem a szerencsémben bízni főleg nem egy ittaséban. a szakáll meg úgy éreztem, hogy habár jól áll mégis csak hátráltatna így rányomtam az elvetés gombra. A szakáll elpixeleződött.
Aztán meghallgattam az elmebeteg ötletét. Minden találat után iszunk??? Így előbb vagy utóbb mindketten kidőlünk. Persze jobban átgondolva elég sok pont van a kitartásomon. Bár nem tudom, van-e valami összefüggés a kettő között vagy sem. De egy biztos, ha kifekszem a piától végem... Bár ő már most is fél részeg, így igen jó esélyem van arra, hogy ő hamarabb fekszik ki. Megdörgöltem a szemem. Hát legyen... A számláló elindult. És el is felejtettem arra gondolni előtte, hogy mit szólnak az étterem tulajdonosok majd ehhez, még ha csak NPC-k is. Vagy legalább is későn fordult meg a fejemben. Felálltam az asztaltól. A visszaszámláló pergett. A párbaj felirat a fejünk fölött. Aidor vs Kurokoto. Hogy a legutóbb ezt, hogy nem vettem észre. Vagy észrevettem csak elfelejtettem? Nem tudom. De felkészülök a harcra. a kezem ökölbe szorult. Rajtam egypár Futó *harci kesztyű* [mind a két kezemen van egy, de egynek számít]. Ezzel fogom elintézni. Azt hiszem a legjobb, ha maradok a legutóbbi technikánál. Minél közelebb és gyorsabban. Mikor a számláló nullához ért és a párbaj elkezdődött. Felkaptam a széket, amin addig ültem és megkísérlem Kurokotohoz vágni. Akár sikerül, akár nem. Az asztalon átlendülve próbálok meg közelebb kerülni hozzá.


Élet:9 [45]
Fegyverkezelés:5
Erő/Irányítás: 8 [+3 Futó *harci kesztyű*]
Kitartás:4 [+3]
Gyorsaság:9 [+4]
Speciális képesség: 5
Páncél 8

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Szer. Okt. 23 2013, 10:31

A számláló megindult, de csak nem válaszolt, már csak pár másodper és még most sem válaszolt.
- Megkukultál kölyök? Pedig te jó arc vagy, veled lehet pvpzni. Csak a fránya sebezhetetlenséged, rettentően irritál - harci felszerelésem rajtam és mutatnom sem kellett, hogy jöjjön, jött az magától is. Egy szék repül máris a levegőben. Íjam magam elé tartottam, amiről könnyedén lepattan az oda nem illő tárgy és egy apró szitok közepette mégis eltalált valakit. Ekkor talán már látszott az egybegyűlt vendégeken, hogy nem szívesen látnak minket. Ez azonban kicsit sem érdekel. Nem láttam a késeit, ez zavart egy kicsit azonban én is futottam felé, ha elég közel kerültem, hátra húztam fejem és megpróbáltam irdatlanul megfejelni a lurkót. Korábban ezzel a mozdulattal, sok-sok gyökeret és utcakölyköt meg tudtam rémiszteni, kedvem lelem a verekedésbe, legalábbis egy időben kedvem leltem. Aztán megkomolyodtam, mostanra meg elvett tőlem mindent mindenki. Rohadjon meg az élet!
Ha talált, ha nem igyekeztem a magunk mögött asztal tetejére jutni és benyakalni egy felest. Kell a célzóvíz. Lehúztam és egy menekülő emberkét elkaptam, és magam elé húztam. Élő pajzs jó lesz ez.
- Gyere csak - mondtam egy enyhe kedves mosollyal és súgtam a kezemben tartott férfinak - nem lesz gond, nem fog támadni - majd felkészültem, ha mégis támadna, elé rántom a fickót.
Az íjam viszont valahol elhagytam, mikor eshetett ki kezemből? Kerestem, kerestem, megvan! Az asztalon van a piák mellett.. barom állat. Na, nem baj, megvan hova kell visszajutni. A le fogott ember kicsit ficánkolni kezdett, de még nem volt zavaró.

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Hétf. Okt. 28 2013, 20:13

A szék talált is meg nem is. Talált, de kivédték. Habár nem sokat számít amúgy is csak figyelem elterelésül szolgált és szokás szerint. Ahelyett, hogy az íjával csinált volna valamit inkább a közelharcot választja. Könyörgöm....
-Minek neked az íj? Kérdezem, miközben egy sikeres kísérletet teszek a fejelés elkerülésére. Ez még egyszer nem válik be. Gondoltam. Ekkor valami váratlant csinál. Iszik... pedig nem történt találat. De ez még akkor is iszik mikor nem kell? Így hamar kidől. Fogalmaztam meg magamban ezt a nem túl magabiztos kijelentést.
-Nem volt még találat. Mondom neki miközben gyors léptekkel közeledek felé. Ekkor megint valami váratlant csinál. Megfogott egy alakot és élőpajzsként maga elé tartotta. Ez rossz ötlet volt. Ez a valóságban vagy védett területen kívül számít. Talán Kurokotot nem tudom meg sebezni, de ha behúzok egyet a hapsinak. 1, nem érzi meg 2, nem csökken az életerő pontja 3, az erőhatás viszont létrejön. Aztán ha elég nagyot ütök... és mivel az ittas íjász mögötte van... nos kíváncsi leszek, hogy földköri pályára állnak-e. Meglátjuk. Nekirugaszkodtam és lekevertem egy akkorát a szerencsétlen alaknak amekkorát csak tudtam. Aztán a végeredmény se maradhat el.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Pént. Nov. 01 2013, 19:02

A fejelés mellé. - Az a szerepe, hogy szétlőjelek vele, míg én magam irányítom azt - csuklottam egy nagyobbat az italtól beszéd közben. A hirtelen megivott sok piától megered és elered a nyelvem. Olyan rég kóstoltam már ezt az érzést. még kicsit hátrébb ugrottam tőle és elkaptam a tagot. Miután közöltem vele, hogy nem fog baja esni, már csak a srác érkezését várom.
- Lényegtelen én inni jöttem ide, ez a kis harc csak felpezsdít - mosolyodtam el kedvesen a srác felé, majd újra megereszkedtek arcizmaim és én magam is egy kicsit. A karom alatt lévő fickó mozgolódni is kezdett. Megszorítottam, ezzel üzenve, hogy bizony nem mászkálhat. Jött is.
Magam elé rántottam, hogy benyelje a találatot. Sikerült is, csak hát.. nem várt eredményképp kétasztalnyit bucskáztunk hátrébb. És egy hölgyet telibe kapott egy jó adag forró kávé. Odakint biztosan fájt volna neki, meg már jönne a rendőrség, de ez a hely más volt, kedvemre utálhattam a világot és a benne élőket.
- Szép ütés öcsi! Aztán igyál is! - nevetésre állt a szám, de egyszerűen nem akartam ennek hangot adni, mennyire is kezemben éreztem az ügyet. Az előbbi fickó szitkozódva menekült közelemből, már nem fogtam és nem is baj, nincs szükségem tovább élő pajzsra. Sétálni kezdtem felé. Ha támadott, ha nem egy célom volt, eljutni az asztalhoz.. Elsétáltam mellette és az asztalhoz tértem. Leültem és benyakaltam további két felest. Bizsergető érzés volt, ahogy lecsorgott torkomon a maró nedű. Itt csak bódulatot ad és nem fáj, semmi sem fáj, az égvilágon semmi. Erre még kicsit meg is könnyeztem, imádtam ezt a semmis bódító érzést. Mindig ezt érezni, talán ilyen lehet a mennyekben. Keikot karjaim között fogva és nézve, ahogy gyerekeink kergetőznek. Asztalra nyújtottam kézfejem és megérintettem valamit, az íjam. Visszaestem azonnal a helyre, ahogy nyakam se bírta tovább tartani a fejem és leejtettem állam. Látásom kitisztult és a padlót láttam a széken ülve. Lábaim mozogtak és válaszoltak. Először a bal, majd a jobb is. Elkeserítő, hogy még mindig élek. Megmarkoltam íjam és felugrottam.
Megbillentem és rázuhantam a mögöttem lévő üres székre. Kitudja, lehet már üres volt, vagy csak épp most lett üres pár másodperce. Nem éreztem sokat, csak hogy viszi a fejem hátra valami. A pia lehet, más biztosan nem. Elterültem, és védekezőleg íjam magam elé tartottam.


/ pihi kör volt nekem Very Happy

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Szomb. Nov. 09 2013, 20:57

Tanultam egykét trükköt... És én is meghúztam a korsót.
Bár úgy tűnik, te még mindig szívesebben dobálózol az íjaddal. Mondom gúnyosan. Közben ő is megérkezett a hozzá legközelebbi asztalhoz... amin ital is volt és ő is meghúzott egyet... majd még egyet... ebbe aztán nincs mértékletesség. Hogy van még talpon? Majd megráztam a fejem... már majdnem ott tartottam, hogy egy új fajta tisztelettel nézzek erre a részeges mester lövészre. Akkor meg mi lett volna a világgal... na mindegy a show folytatódik. Ép rugaszkodtam volna... mikor egyszer csak ellenfelem elterült a földön. mattaku Ezt most értsem úgy, hogy mára végeztünk? Kérdeztem. Majd néhány lépést tettem a közelébe... pont minta legutóbb. Támadásra készen álltam. Nem fogok most se rá ugrani. Inkább meg várom amíg fel áll vagy... valami. Ha ez meg történik rá rontok és lekeverek neki egyet. Legalább is így voltam vele, de aztán eszembe jutott valami... kipróbálok valamit. Elrohantam a fekvő Kuroko mellet lévő asztalhoz és úgy döntöttem meg kísérlem rá tenni. Közben pedig körülnéztem... Hátigen...van egy olyan érzésem, hogy kivagyunk tiltva... Be rogyasztottam a térdem. majd a virtuális izmaim megfeszültek. Az asztal szépen lassan meg emelkedett, én meg közben össze szorítottam a fogam. Majd mikor elég magasan volt. Megkíséreltem rátenni a fekvő Kurokora... már ha még feküdt... Egyébként attól tartok, hogy csak sétáltattam egy kicsit... haj... mikor jön el az-az idő mikor félkézzel dobálhatom az asztalokat? Majd egy napon..._________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Szer. Dec. 18 2013, 20:34

Kicsit homályosabban láttam a kelleténél, és ki is néztem a srác pofazacskóját a következő lufipukkasztó nyilam célpontjának. Van ott egy széééktámla meg valamit csinál az asztallal. Megbillent majd csörömpölve hullott némi piás üveg, vagy pohár, vagy bármi csörömpölős a földre, majd csattanással eltűntek. - Fejezed abba ezt de rögtön, anyaszomorító! - ordítottam a földön fekve. Amikor először lassan, majd egyre gyorsabban közelített az asztallap árnyéka arcom felé. Kigurultam előle, aminek hála képp a padlóra rókáztam. Az a drága pia.. Megtöröltem számszélét és harmadik nekifutásra felegyenesedtem a tetejére fordult asztal mellett. Ingatag fejjel fókuszáltam a kölökre.
- Egy két trükköt, na persze - mondtam undorral. amit tett azokkal a jó és finom piákkal az felháborító! Egyszerűen nem hiszem el.. - Dionüsszosz és a többiek.. nem dehogy is végeztünk, nem csak az isteneket bosszantottad fel, hanem engem is! - fortyogtam mérgemben hangosan. Felhúztam egy nyílvesszőt azonnal és miközben kibicsaklott a lábam elengedtem a nyilat. Hordóként zúgtam a padlóra, egy hatalmas csattanás kíséretében. Feltornáztam magam annyira, hogy felnézzek, kiáll-e a nyílvessző a homloklebenyéből, vagy bármi más testrészéből. Ha igen és közben nem támadott úgy felvonszoltam magam egy székre, hogy leülhessek, ha nem úgy szidtam Dionüsszoszt és a végtelen bormezőket, hogy nem itt a hátsó kertben van az ültetvénye. Ha támadott úgy védekezni próbáltam minden fellelhető eszközzel, egy a kezem ügyébe kerülő táskával és valami undorító trutyival. Talán csokis süti lehet Rolling Eyes
Azonban ezzel nem értem be. - Csapos! Hozz újabb kört innunk! - kiáltottam követelőzőn.

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Kedd Dec. 24 2013, 22:05

- Fejezed abba ezt de rögtön, anyaszomorító! Igen erre valahogy számíthattam is volna. Mindenesetre fél részegen [csoda, hogy még csak fél] nem hangzott túl meggyőzően. Szóval ez nem akadályozott meg abban, hogy rá tegyem az asztalt. A sok pia mind, leborult és milionyi pikszel darabra szakattak.
Ezen vagy úgy kiakadva? Kérdeztem mikor láttam, hogy kigurult alóla így a tervem és kudarcot vallott. Az asztalt unottan "dobtam" odébb. Már amennyire dobásnak lehet nevezni, hogy kicsit meg döntöttem aztán a gravitáció elvégezte a többit. Valójában csak felborítottam... Többre sajnos tőlem nem telik, még... Ez utólag nagyon rossz döntésnek bizonyult. Ugyanis a sokat még biztos nem hallott szítok szók mellet még egy nyílvessző is repült felém... fene inkább védekeztem volna az asztallal. De már mindegy. Ez be gurult... a páncélom ugyan még kitart, de nem bízhatok abban, hogy ez öröké így lesz... jobb ha elbánok vele. Minél gyorsabban... de előtte... innom kell... Na erre a gondolatomra én is megzavarodtam...  nem mintha én akarnék... Ez egy részeg, pityókás gondolata volt. Nem az enyém!!! HA így folytatódik diliházba kerülök... szóval igyunk gyorsan és menjünk haza... persze most csak egy valaki fog józanul haza érni ma. míg a csapos készítette az újabb adagot, addig kivettem az inventorymból pár sida követ és zsonglőrködni kezdtem valamilyen apropóból... talán csak, hogy legyen mit csinálnom addig. Ami azt illeti egész ügyesen... tehetség... persze azért nemártana még egy kis gyakorlás... egy így nem túl látványos, hogy alig pár centire hajítom magamtól... és hopp ez lesett, most meg ez is... Nem tört el? Nem tört el... hála az égnek...

//mennyi is  a sebzésed, most?//

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Vas. Jan. 12 2014, 12:40

// 1 a sebzésem ököllel és fejjel, 7 a nyilaim sebzése és 3 gyorsaságpontot veszítesz vele találatonként, míg meg nem ütsz.

Nem támadott, így lerázhattam a kezemről a ragadós trutymót, helyette valamit szerencsétlenkedett, mindegy is.
- Hol a piám! - üvöltöttem teli torokból, mire egy környező asztalt telepakolt a csapos. Kifizettem az árát és odarohantam az asztalhoz, kirántottam egy széket remegő kézzel és le is ültem rá. - Gyere ülj le fiacskám - szólítottam meg ellenfelem és kirúgtam egy széket magam elé. Ha támadni akar megütöm, de előbb iszunk. Még meg sokat, nehogy kárba vesszen már ez a sok jó pia, mint az előbb.. azért még kapni fog az anyaszomorító. - Na mire vársz, iszunk egyet, aztán folytatjuk - mutattam kezemmel is hogy jöjjön és balomba fogva egy feles poharat magasra emeltem. Ügyes a kölök, tényleg sokat tanult, meglátjuk a célzóvíz milyen hatással lesz rá, túl folyékonyan beszéli még a nyelvet. Meglátjuk megtörik a nyelve pár kör tömény után. Mert én már nem bírom soká és kidőlök, mint egy tuskó. Amíg remélhetőleg ideért, addig lehörpintettem egy pohárnyit és elhajítottam jó messze. A helyiség már rendesen kiürült, a maradék bámészkodó meg csalódottan nézte, hogy ülök és visszatérünk az iváshoz. Rájuk sem hederítettem igazán. Ha nem jött volna ide, úgy egy nyílvesszővel nyomatékosítottam, hogy jöjjön. sebtében lőttem és visszaültem piámhoz. Remélem, így már megérti.. inni kell nincs mese. Ha viszont idő közben ideért és ivott is. Talán furán fog hangzani tőlem, de kezdem megkedvelni.
- Jó gyerek vagy te - a vagy te szavak egybefolytak és némi nyál is repült el a számtól, véletlenszerű irányba - belevaló kölök, legalább egy lett volna a csoportban korábban, mint te, de nem ez a hely tele van rimánkodó anyámasszony katonákkal. A sok senkiházi csürhe.. no és mondjadte mit keresel ezen az **** helyen? Mi a **** sípolta ki? Ja már megint, akkor mit keresel te itt a fejeden azzal a ****? Na elmegy már! Minek gyüttélide? - zsibbad a nyelvem? Mi a francoskalácsééé?

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Vas. Jan. 19 2014, 19:12

Eltettem a sida köveket. Újdonsült ivó és verekedő cimborám pedig piáért ordibál. Amit rövidesen ki is hoztak... csoda, hogy még van bárki aki kiszolgál. Azt hittem már mindenki elhúzott. Tévedtem... ezek az NPC-k sokkal kitartóbbak mint hittem... vagy ép bátrabbak??? Vagy szimplán nem normálisak... Persze tény, hogy sok bajuk nem lehet védett területen belül. De azért elvártam volna némi ijedtséget tőlük. Eközben Kurokoto megint magához hív ahol le is "csaphatunk" az újabb korsókra. Lehúzni... már nem ment olyan könnyen. Most már képtelen voltam egy húzásra meginni, de azért csak sikerült. Már teljesen ki melegedtem ettől a sok piától. De most csoda? Életemben nem ittam ennyit. Talán ha nem lenne ennyi pontom a kitartásomon már ki is dőltem volna. [nem mintha olyan sok lenne]. Persze... azt szintén nem tudom menyiben befolyásolja a kitartásom, hogy mennyire bírom a piát de szerintem ez lehet a fő döntő tényező. Amíg ezen tűnődtem Kurokoto dicsérni kezdett valamilyen apropóból.És csoport??? Miféle csoport? Az iszákosok facebook csoportja... nem nem... akkor nem mondta volna azt, hogy "ha egy ilyen is", de egyáltalán mit ért az ilyen alatt??? Én milyen vagyok??? és milyen miről beszél a fejemen??? "Na elmegy már"??? Mi megy hova??? Kezdem elveszteni a fonalat... Aztán jött az első értelmes mondat Kurokototól az elmúlt talán... 3 percből. Minek gyüttéide?? A vidéki kiejtést leszámítva és a nyelvbotlást ez legalább érthető volt. Enni... nem egyértelmű??? Kérdeztem volna, de ennyire még én se vagyok udvariatlan... mondom ugyan, de az, hogy posta szórakozásból minden héten kislányokat fenekelek az erdőben valami másról árulkodik. Aztán ha mondanám valakinek soha nem hinné el, hogy valójában én vagyok az áldozat... Szóval inkább hallgatok mint a sír ezekről a lassacskán napi rutinná váló dolgokról. Így végül csak annyit mondtam.
-Kajálni, mi másért?
O_o vagy nem is hozzám beszélt nehéz megállapítani. Mindenesetre mivel úgy tűnt a beszélgetés lényegi része lezajlott ezért felálltam, hogy ismét rá támadhassak Kurokotora. Természetesen vártam egy kicsit előtte, ne az legyen, hogy ültében várva és váratlanul érjem egy jobb tripla csavaros ultraszkeptikus vinnyogó bal görbével. Amiről elképzelésem sincs mi de azért jól hangzik. Szóval egy kis várakozás után meg kíséreltem lekeverni neki egy jobb egyenest. -Álmodj szépeket... gondoltam._________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Kurokoto on Pént. Jan. 24 2014, 09:49

- KAJÁLNIII??! - hördültem fel. Hogy merészel ilyen pimaszságot mondani, egy helyre beülni csak úgy enni, amikor itt inni is lehet. A kis pondró. Felemeltem egyik ujjam és magam elé tartva fenyegetőzően intettem vele. Azonban ő csak simán lazán pofán húzott.
*Csattanás*
Próbáltam magam ellökni a talajtól, de hihetetlenül vonzott magához és mindemellett folyamatosan forgott is alattam. Nem volt egyetlen egy támpont, amibe rendesen kapaszkodhatnék, csak úgy csúszott kifelé és elfelé tőlem. Hollazzíjam.. Kaptam fejem egyik irányba, majd másik irányba. Nem láttam sehol, és a szemem nyitva tartása is nehezemre esett. Feltornáztam maga. Ingatag kezeimre támaszkodva üvölteni akartam, hol az ÍJAM. Egy böfögésen kívül más azonban nem jött fel. Félpercnyi merev kapaszkodás ezen az ingatag síkon, hosszú idő. Összerogytam és nyekkenve a padlóra zuhantam.
- Igyál! – harsogásom helyett alig nyüszítésnyi hang jött csak ki torkomon.
Belekapaszkodtam egy székbe, ami el is dőlt, ferde rámászásomtól, azonban ezen a feldőlt széken keresztül már rá tudtam mászni egy normál álló székre anélkül, hogy felborítottam volna. Az asztal tetején lévő felesek felé nyúltam, amit határozottan könnyebben elértem. Levettem egyet és lehajtottam.
Huszonnégy.. nyúltam a következő ért és a következőért.
..huszonnyolc. Pár pillanat múltán a bizsergésből teljes rosszullétté erősödött az a valami a gyomromat okádásra késztette. Hörögve magam alá hánytam. Ekkor egy rövid időre elsötétedett minden, de valami nyomta az oldalam, miközben fetrengtem a földön.
Az íjam volt az, legalábbis formára úgy tűnt. Az íjammal akartam valamit.. harcolni a suhanccal. Leboxolt.. csak úgy jöttek a képek fejembe, haloványan. És mind forgott, mint a ringlispíl. Feltápászkodva újra a székre menümben még egy mozdulatot megtettem, feladtam a küzdelmet.
Eldőlésem közepette elsötétült világ.


//köszi a játékot, Kurokoto nem bírta már a piát Very Happy

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
28 felessel később Vo36oi10/45028 felessel később 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Aidor on Szomb. Jan. 25 2014, 17:50


- KAJÁLNIII??!
Harsogta Kurokoto... Igen, kajálni... gondoltam. Mi ezen az olyan megdöbbentő? Ez étterem... volt. Amíg ide nem tévedtünk. De az már részlet kérdés.
Fenyegetőn felemelte az úját... én meg telibe kaptam egy ütéssel. Elég nagyot kapott ahhoz, hogy menten padlót fogjon... Majd ami ezek után a szemem elé tárult... azt egy hamar nem felejtem el.
Kurokoto a földön fetrengve, összevissza kapálózik. Aztán végül csak fel kel. Szétnézett és végül nagyra nyitja a száját és mintha mondani akarna valamit, de ehelyett böffentett egy nagyot. Olyan nagyot, hogy talán még kint is hallani lehetett.
Aztán megint nagyot nyekkenve megint összeset.
Ennyire megütöttem volna?  Shocked Agyrázkódás... kétségtelenül. De hogy kaphatott agyrázkódást??? Ez egy virtuális játék!
-Mi van be bugoltál? Kérdeztem. Aztán valami fura hangot adott ki... amit ha értettem volna se ismertem volna be. De egyszerre volt röhejes és nevetségesen szánalmas a helyzet. Megfordult a fejemben, hogy megfordulok és úgy teszek mintha nem ismerném. Sőt, úgy mint aki észre se veszi mi történik. Arra is gondoltam, hogy könnyítek a szenvedésein és megmentem büszkeségének maradékát ha egyáltalán volt azzal, hogy gyorsan eszméletlené verem. Persze kétséges, hogy sikerülne. Belekapaszkodott egy székbe... ami el is dőlt...
Könyörgöm, elég lesz már ennyi... De nem... a világ még nem szórakozta ki magát. Kurokoto... illetve az ismeretlen sikeresen feltornázta magát egy székre mint bubu maci lacira.  Majd ivott... és hányt és ekkor már biztosan éleztem most következik a finálé. Megint kifeküdt. Mocorgott, felemelte a kezét... majd hirtelen elernyedt mint aki meghalt. Nemsokára hangos horkolás töltötte be a termet...

 Shocked ...  Shocked ....  Shocked .... és így tovább még hosszú perceken át amíg úgy döntöttem inkább haza megyek és elfelejtem a mai napot...

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
28 felessel később Vo36oi1278/130028 felessel később 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Cardinal on Szer. Feb. 05 2014, 11:38

Ossu!

Lezárom a részeges párbajt, jutalmatok 25 xp és 60 arany Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
28 felessel később Vo36oi0/028 felessel később 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28 felessel később

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.