[Miniboss] Chocobo Faló

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Phobos on Szomb. Okt. 05 2013, 10:59

Chocobo Faló
Résztvevők:
 • Anatole Saito
 • Chancery
 • Tachibana Makoto
 • Jun
 • Jay
 • Enheriel
 • Kazuma
 • Hinari
 • Hayashi Yuichi
 • Ozirisz
 • RenAi
 • Halász Alex
 • Meridith White
 • Rita Hanami
 • Ryutoshi Kurasai

Határidő: az első körre 7 napot mondok, aztán meglátjuk

Az első öt szint minden küldetésfalán olvashatjátok: Jeanie McRanch segítséget kér, egy miniboss legyőzéséhez. A koordinátákon kívül más információ nincsen a küldetés leírásánál. Nos, mindenkire rábízom, hogy mégis miért vállalja el a feladatot, viszont a Justice League tagjai személyre szabott PM-et kapnak erről az esetről. A koordináták az ötödik szint bal felső széléhez vezetnek.  Itt nagyobb földbuckák, sziklák találhatók. Egy hosszú, kissé rossz állapotban lévő kerítéssort láthattok. A megbízó kislány egy ajtónál vár benneteket, háta mögött az egyeseknek talán ismerős démonfarkassal. A kislány még vár, a farkas türelmetlenül horkant egyet, ám mikor úgy nézett ki, nem jöttök többen, Jean megköszörüli a torkát, hogy felhívja magára a figyelmet. Kissé megilletődve, hátra kulcsolt kézzel szól hozzátok:

- Köszönöm, hogy eljöttetek. Odabent egy nagyon gonosz, kegyetlen szörny van, ami bántja a chocoboimat. Amúgy se gyakoriak, de így... - itt sóhajt egy nagyot. - Sajnos nem tudok többet erről a monstrumról, csak azt, hogy megeszi a madaraimat. Nagyon kérlek, győzzétek le!
A démonfarkas rubinvörös szemeivel felméri jelenlegi céhtársait, majd odamegy hozzájuk.
- Cöh, hát láthatjátok: bébicsősz lettem. Sajnálom, hogy nem mondtuk meg Askrrel Jeanie dolgát, de most nem ez a fontos... Még én sem - Aincrad petcszászára (!) - bírtam legyűrni ezt a rohadékot! Remélem, hogy ti jobban jártok. - mondta, közömbösen eltekintgetve.
Még van az indulás előtt időtök egy rövid megbeszélésre, majd ha készen álltok, csak jeleznetek kell a lánynak, aki majd kinyitja nektek a minibosshoz vezető kerítésajtót.

Érkezzetek meg vagy egyedül, vagy csoportosan. Aki nem ír időben, az jelentkezéstől függetlenül kimarad a harcból. Ebben a körben még bárki beszállhat!

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi10/2900[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Okt. 05 2013, 11:37

//Itt még nálam lesz Villámlás, ha nem gond, mert szeretném, ha nőne!//

Még azelőtt volt, hogy Villámlás megszökött volna tőlem, és az után, hogy a társaim tisztáztak. Egy küldetés után néztem, mikor megakadt a szemem egyen: egy minibossos volt. De csak a koordinátákat írták oda. Bizonyára komoly lehet a dolog, ha olyan gyorsan feltették, hogy leírást sem tudta adni. Villámlás meg ott morgott mellettem, mert levágtam a körmeit, részben mert már hosszúak voltak, részben mert nem akartam, hogy ok nélkül támadjon meg megint valakit.
- Örülhetnél, hogy nem az istállóban kell lenned. – Jegyeztem meg neki, miközben elfogadtam a küldetést. Pontosabban az 5. Szint bal felső sarkához kell menni. Amikor odaértem, nagyobb földbuckák, sziklák, és egy kissé rossz állapotú kerítés várt. Ja meg egy kis lányka egy ismerős farkassal. Villámlás már támadt volna az utóbbira.
- NEM! – Azonnal rászóltam, Villámlás így nem tette meg, de nem tetszett neki, hogy nem engedtem neki. – A Miniboss-on majd levezetheted a harci kedvedet! – És közelebb mentem, de a karjaimba fogva Villámlást, mert nem akarom, hogy a farkasra rontson, aztán ez miatt ránk haragudjon a gazdája. De jöttek többen is. A hadnagyom is, Ryutoshi, egy Ismerős, Hinari, és az a szemét Tachibana is. Már nem igen akarok a barátnője lenni. Láttam, hogy egy másik idomárral kavar. Rohadék! Miután elegen jöttünk, a kislány elmesélte, hogy valami szörny eszi a Chocobo-it. Nahát, nem is tudtam, hogy ezek is itt vannak. És ezért kéne megölni, csakhogy Hati-nak, a farkasnak sem ment, s ahogy jelenleg kinéz, nem lehet gyengébb 10-es szintnél. Akkor miféle Miniboss ez? Villámlás már türelmetkenkedett.
- Nyughass! – Csitítgattam. Majd jeleztem a lánynak, miután megnéztem alaposan a felszerelésem állapotát, hogy én készen állok.

_________________
[Miniboss] Chocobo Faló Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Miniboss] Chocobo Faló Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi2532/2700[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Jun on Szomb. Okt. 05 2013, 19:22

- Cho-cobo? - kérdeztem vissza kicsit megakadozva a furcsa kifejezésre amit a pultos bácsi mondott. - Mi az? - érdeklődve vártam a választ, de ő csak megfordult, kicsit szétnézett az aprócska parafatáblán amin különféle hirdetések szerepeltek majd felszólalt.
- Áh! Meg is van! - kihúzta a rajzszögeket a papírból amik helyén tartották a cetlit. Nem siette el az biztos, komótosan megfordult és elém helyezte a papírt amin az alig pár sornyi szöveg amely csupán annyiból állt, hogy egy bizonyos Jeanie McRanch nevű hölgy bátor és erős harcosok segítségét kérik ez Chocobo faló szörnyeteg legyőzésében ami történetesen egy miniboss. Értetlenül vakartam meg a fejem a szöveg elolvasása után és néztem fel az öregre.
- Elolvastad? - kérdezte, közben a poharakat törölte el. Csak egy bólintással jeleztem felé, hogy igen, - helyes. Sosem hallottál még a Chocobókról? - lepődött meg, de a játékos, csipkelődő mosolyt az arcáról le sem lehetett volna törölni.
- Ejnye, miféle kalandor vagy te? A chocobo egy röpképtelen madárka. Jól megtermett és olyan gyorsan fut mint ahogyan a szél suhan keresztül a mezőn. - figyelmesen hallgattam a mesét, közben jó nagyokat szürcsöltem az asztalomon pihenő narancsléből. - Nagyon gyorsak ezért előszeretettel használják őket hátasnak. Szerintem ha sok pénzt akarsz keresni akkor vállald be, két legyet üthetsz egy csapásra.
- Két legyet? - kérdeztem vissza, a pénz egy dolog, de mi lehet a másik?
- Persze, ha még nem láttál ilyen fenséges és előkelő madarat akkor nem nevezheted magad kalandornak. Szóval menj csak menj... az italt nem kell kifizetned a vendégem voltál. - kacarászott és meg sem várta a válaszom már ki is lökdösött az utcára ahol át is küldte a koordinátákat. Miféle ember az aki egy gyereket küld a csatatérre? Hihetetlen! De ez még nem is lett volna olyan szörnyű, de az út fokozatosan ment át sziklásba, jól kellett figyelnem még akrobatika jártasság mellett is, hogy ne essek orra valamiben. Hamarosan egy régi kicsit tönkrement kerítésféléhez közeledtem ahol egy lányka és feltehetőleg petje várt. Bizonyára ő a hirdetés feladója.
- Üdv! Jeanie McRanchhoz van szerencsém? - kérdeztem széles mosollyal. Az aurámból csak úgy sugárzott a nyugodtság és megbízhatóság. - A nevem Jun és azért jöttem, hogy láthassak egy Cho... akarom mondani a hirdetés miatt érkeztem. - jópáran összegyűltünk, szóval hiába az ötös szint a mini boss mindig mini boss marad. Jobb lesz odafigyelni.
- Üdv mindenkinek! - intettem a társaság felé, többek között ismeretlen arcokkal találtam szembe magam. Mind sokat próbált harcosoknak tűnnek, ez megnyugtat. - Jun vagyok. - nekik is bemutatkoztam, kicsit előre léptem és egy kicsit megdöntve testem, hajolást imitáltam. - Fel lehet egyáltalán készülni, egy olyan szörnyre akiről semmit sem tudunk? - aligha lehet, de csak nem fog egyesével felfalni minket is. Meg ha már úgyis eljöttem nem megyek haza anélkül, hogy ne láttam volna legalább egy Chocobot.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi3984/4100[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Chancery on Szomb. Okt. 05 2013, 21:30

Miniboss.
Mióta játékom elején kénytelen voltam kiteleportálni életem első miniboss harcából, azóta kerültem a témát, főleg, mikor Yuichitól azt is megtudtam, egyedül én estem el a csatában.
Ám mostanában szöget ütött a fejemben valami, miszerint ha helyt akarok állni a bossok elleni csatákban, akkor jó lenne, ha le tudnék előbb gyűrni pár minibosst is.
Izgatottan készültem, miután Yuichitól, mint JL tagtól, tudomást szereztem a dologról. Szóltam neki alig pár napja, hogy ha tud valami leütésre váró dögről, írjon nekem, s nem is kellett várnom egy hetet sem, arról nem is beszélve, hogy pont testvércéhünket segíthetem ki... hacsak nincs ott megint az a Saiba-gyerek >.>
Már kész lettem, mikor Jay is felfigyelt a dologra, és úgy döntött, elkísér. Nem tudom, mi hajtja, de ha szeretne, akkor jöjjön, én majd segítek neki és megvédem... elvégre, én vagyok az erősebb... részben. Míg én Álomkelő sebzésére lehetek büszke, ő a gyorsaságára.
-Mehetünk? -kérdezem, s amint megkapom az igenlő választ, már indulunk is a teleporthoz, majd onnan az ötödik szintre, hogy a koordinátákat követve eljussunk a megadott helyre.
-Szia! -mosolygok a lányra és Hatira, mikor odaérünk mindahányan, és belekezd a helyzet ismertetésébe. Hati viselkedésén meglepődöm kissé, bár valljuk be, szemmel láthatólag rengeteget változott, amióta utoljára láttam őt az Oviban. Álomkelő sértődötten fújtat egyet, mikor Hati saját magára aggatott címét meghallja, majd leül és semmivel sem törődve nyalogatni kezdi a mancsát... mint mindig. Nekem most nincs sok kedvem ápolni a lelkét, inkább azon töprengek, vajon mi lehet az az állat, ami zabálja a Csokobókat... és vajon mi lehet pontosan az a Csokobó... O.o
Amint észreveszem Yuichit, oda is lépek hozzá, afféle bohém, táncikáló módon, ahogy jókedvemben szoktam, kezeimet a hátam mögött összekulcsolva és kiscica-szemekkel felnézek (hú, mindig megdöbbenek, milyen magas >.>) az arcába.
-Amúgy mi az a Csokobó? :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi8140/8500[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 06 2013, 18:28


Megvártam, amíg minden az ügyben érintett céhtag megérkezik, közben a céhház bejárati ajtaja mellett álldogáltam, az emeletre vezető lépcsőket nézegetve. Én is megkaptam a pm-et, mint a többi JL-es, és egy kis átgondolás után úgy döntöttem, minek menjek én egyedül, ha együtt is lehet? Tehát gyorsan dobtam egy köremailt, hogy aki szeretne, az csatlakozzon, nem volt kötelező jellegű, csak gondoltam ha már egy céh vagyunk, ideje úgy is viselkedni. Arról nem is beszélve, hogy most legalább megismerhetjük Oziriszt, Szophie mondott róla pár szót, de persze kíváncsi voltam rá élőben is.

- Köszi hogy jöttetek, bemutatom Oziriszt, a Justice League legújabb tagját – kezdtem bele, amint összegyűltünk, majd még vártam az esetleges bemutatkozásra vagy kérdésekre – Nos, a koordináták adottak, és reményeim szerint már a kislány is ott van – mosolyodtam el, és vettem elő a teleport kristályomat – Az ötödik szint nem jelenthet veszélyt, de azért maradjunk együtt – tettem hozzá, elsősorban Ozira pillantva, majd szorgalmaztam, hogy mindenki teleportáljon az adott szintre, és majd menet közben folytassuk a továbbiakat. Amint ez megvolt, már emeltem is a magasba a tárgyat, hogy aztán az említett helyen materializálódjak újra, a céhtársaimmal együtt.
Szerencsére semmi váratlan akadály nem került az utunkba, így hamar elértünk a kijelölt helyszínre, Hatit már messziről fölismertem, habár lehet, hogy fiatalkori, a bébihez képest jócskán megváltozott alakja sokak számára ismeretlen volt, így a nevén nevezve léptem oda hozzá, és simogattam meg a füle tövénél. Askr ezúttal nem volt vele, ellentétben a lánnyal, kit egyelőre nem ismertem még személyesen – Szia, Hinari vagyok, te meg biztosan Jeanie – köszöntöttem őt egy biccentéssel – Ne aggódj, semmi gond nem lesz – mosolyogtam rá biztatóan, majd megvártam, amíg mindenki megérkezik, az ismerőseket puszival vagy intéssel fogadtam, kivel mit szoktunk meg. Jeanie és a démonfarkas beszéde után viszont itt volt az ideje, hogy felkészüljek a harcra, így felöltöttem a full felszerelésemet, és lehívtam a Katanát is, majd a többiekkel együtt léptem be az ajtón.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi14837/10100[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Okt. 06 2013, 19:38

Értetlenül álltam a pm előtt és a feladó nevén gondolkodtam. Jeani… Jeani… ismerős volt a neve, nagyon is de még nem tudtam hova helyezni őt, na persze ha csak ácsorgok és nézek ki a fejemből biztosan nem leszek előrébb. Amint elolvastam üzenetet máris beugrott, Jeanivel a céhfarmon találkoztam és egyben a Chocobokkal is itt ismerkedtem meg. Most azonban ezek a gyönyörű madarak bajban voltak így egyértelműen segítenem kellet. Nem sokra rá ismét felhangzott az üzenet jelző hang, a feladó ezúttal Hinari volt. Úgy tűnt nem csak én de a céh többi tagja is megkapta a felkérést, nem csoda hisz a Chocobo farm a JL védjegye most már. Amint eljött a megfelelő idő elindultam. Mikor megérkeztem még csak Hinari volt ott, persze a céhvezértől el is várható, hogy elsőnek jelenjen meg.
- Szia. – Intettem a lánynak. A gyűlés óta nem találkoztam vele de most már azért jobban nézett ki azóta, talán végre sikerült megemésztenie a történteket, bár nem igazán tudtam mit is mondhattam volna neki. – Jobban vagy? – Bukott ki belőlem a kérdés bár lehet ezt nem kellet volna felhozni. Hamarosan a többiek is megérkeztek és bemutatásra került a legújabb tagunk is.
- Örvendek, Rita vagyok! Üdvözöllek a céhben. – Nyújtottam neki egy baráti jobbot bemutatkozás gyanánt. Miután ez is lerendezésre került mindannyian teleportáltunk majd csatlakoztunk Jeanihez. A csatához már többen is megérkeztek köztük Chancerivel akit külön üdvözöltem, de egy másik ismerős arc is fogadott akivel a Trap master ellen küzdöttünk.
- A chocobok ritka futó madarak, nagyon békések és szelídek pont ezért szomorú, hogy van olyan lény aki ezekkel az állatokkal táplálkozik. – Adtam meg a választ a boss bejáratát szikrázó szemekkel figyelve. A rövid ismertető után ahol megint csak semmi érdemleges információt nem kaptunk a dögről, megindult a csapat, hogy megmentse a Chocobokat.


_________________
[Miniboss] Chocobo Faló Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] Chocobo Faló Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] Chocobo Faló Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi10/1300[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Hétf. Okt. 07 2013, 16:12

Új hírekkel lettem gazdagabb nemrégiben. Egy bizonyos lény garázdálkodik az 5. szint környékén, és azzal tengeti napjait, hogy Chocobokat mészároljon. Olybá tűnik sok kellemetlenségeket okozott ezzel egy játékos társunknak, ugyanis küldetésül adta, hogy szabadítsuk meg tőle ezt a szörnyet. A megadott koordinátára érkezve több személlyel is találkoztam. Későbbiekben összefutottam Enheriellel, akit udvariasan köszöntöttem.
- Jó napot Enheriel kisasszony. Örülök, hogy viszontlátom hölgyem. Remélem, jól szolgál az egészsége. Üdvözöllek téged is Villámlás. Remélem jómagad is jól érzed magad mostanában. – szólok petje felé is.
Az emberek között még rátaláltam egyikvolt küldi társamra. Akihez szintén odamentem köszönni.
- Üdvözlöm Hinari kisasszony. Remélem nem haragszik, e nyomorult lovagra a múltkori ridegségéért. Reméljük a mostani lehetőség nem fog ugyanúgy végződni, mint akkor… - céloztam a múltkori kudarcra.
Azóta is érdekelt, hogy vajon él-e még az a Jégsárkány, vagy valaki levadászta-e már. Bár Bétás voltam, de az ilyen érdekességek mindig is érdekeltek. Úgy gondoltam ezt a minibosst is meg kéne nézni, hisz ezért vagyok jelen, illetve hogy segítséget nyújtsak egy szerencsétlenül járt személynek. Pörölyömet markolva hallgatom meg a küldetésadót meg az egyik petet. Nem ismertem egyiküket sem személyesen, de ha információim nem csalnak a pet egy frontharcos társa. Enheriel mellé lépek, és vártam. Nem szándékoztam elsietni a dolgokat, és ha tehetem, céhtársammal együtt lépnék be a terembe. Elhatároztam, hogy Enheriel életét előbbre fogom tartani a sajátomnál, és ügyelni fogok rá, meg vigyázni, ha lesz rá lehetőségem, bár jóval kisebb szintű vagyok, társnőmnél attól még mindig szükséges lehet egy-két segítő szándék. Így hát ha megindulunk én is csatlakozok a hadba indulókhoz.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi665/700[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by RenAi on Hétf. Okt. 07 2013, 20:46

Korán keltem, persze nem önszántamból. Egy üzenet csipogot kegyetlen hangjával szemem kinyitására késztetett. Kinyomtam. Hadjanak engem békén hajnali fél kilenckor. Pillantottam az órára. Manapság lustulással töltöttem az időmet, miért ne? Néha pihenni is kell. A kezdeti lelkesedés valahogy alábbfagyott, nem, nem torpantam meg épp csak valahogy már nem volt semmi ami azt mondaná nekem hogy kijuthatsz innen. Meg nem tudám számolni hogy hány nap telt el azóta mióta bent ragadtam mindenkivel, és most mégis.. még csak itt tartok? De ami a legszomorúbb hogy más sincs aki nagyon sokkal lehagyna… Egyszóval nem én csinálom rosszul a dolgokat, épp csak nem lehet gyorsbban. Ha így haladunk attól félek megöregszem mire kijutok. Gyakran jár a fejemben az öcsém, anyuék. Akadnak hogy meglátok egy-egy playert és őket látom bennük. Ugyanaz az arcvonás, ugyanaz a mosoly… Félelmetes, mint ha üldöznének. Nem hagynak nyugodni, mégis valahol megálltam… bele fáradtam?... Nem tudom. De látom magam előtt az utat, és addig nincs gond. Most csak pihenek kicsit… Hunyom le a szemem, majd ismét bevillan az öcsém arca… Ha itt lenne már találkoztam volna vele!... Teszem helyre magam, nyűgösen kikeltem az ágyból, valahogy nincs nyugtom mostanában, vagy más zaklat vagy… a gondolataim emésztenek. ~Mosolyogj Onee-chan! ~ Hallottam Sota hangját. Persze nem volt itt velem, egy emlékből került elő miként próbált vigasztalni, mikor nővérként az, az én dolgom lett volna. Szomorú voltam? Nem. Magányos? Nem… Akkor? Mégis mi bajom van? …. Nem tudom. Nem tudnék rá választ adni, semmi gondom nincs mégis nem hagy nyugodni semmi. Borzasztó ez a tudat, mert ha tudod hogy mi a bajod akkor azt tudod kezelni, de így?... Nem érzem magam magányosnak, hisz itt van nekem a céh, itt van Rita és Jin is. Kell ennél több. Persze sokan mások hiányoznak akikkel már rég nem találkoztam és nem is tudok róluk semmit, még azt sem hogy élnek-e. Ilyen például Tsubaki…Nagyon aranyos és eleven lányka. Mégsem találkoztam már vele jó ideje. De most elég a hisztiből, a nyavalygásból! Szóltam magamra!

Nagyot nyújtózkodtam, majd kikelltem az ágyból. Felöltöztem, megfésülködtem és elolvastam az üzenetet. Fogalmam sincs mik azok a choco… micsodák, de ha segítséget kérnek akkor bizony ott a helyem. Nem sokra rá Hinaritól is kaptam, hogy együtt találkozzunk. Nagyot sóhajtottam, széles mosoly. Megreggeliztem és el is indultam ^^

Riiii-chaaaan! – Kiáltottam fel és ugrottam a nyakába, mikor megpillantottam a találkozón.
- Képzeld mi történt! Eltévedtem. >< Gonosz teleport kapuk, nem oda vittek ahova kellett volna. - Fogtam rá a kapukra a dolgot. >< Majd Hina-chan bemutatott nekünk egy új tagot. Magas volt, nagyon magas. Fekete haja volt ami a szemébe lógot, ilyesztő volt. >< Megpillantottam majd Rii-chan mögé bújtam.
- Gonosz bácsi >< - Jelentettem ki. A fekete ruhájába nem tűnt túl bíztatónak, arról nem is beszélve hogy mikor mellette állok az árnyéka ellep, mint ha meg akarna folytani.
- Oz gonosz, nagy magas, csúnya, ilyesztő bácsi >< - Bújtam még inkább a lány mögé.
Rita szidása után, durcásan előmásztam a háta mögül, majd én is köszöntöttem őt a céhben.
- Izé… ör.. örvendek a találkozásnak! >< - Nyögöm ki, valamiért félek tőle. Olyan ilyesztő. ><
- Yeeeeey akkor előre! - Kiáltottam fel mikor mindenki megbeszélt mindent és elindulhattunk a küldetés megkezdéséhez^^ Persze ha Ozirisz a közelembe akart jönni, akkor távolodtam ha nem sikerült akkor felkiáltottam és elszaladtam Rita mögé.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi10/7300[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Okt. 08 2013, 14:47

Ötödik szint. Nagy ráérősen mászkál Alexünk. Mostanában elég keveset volt nagyobb szinteken. Sok furcsaság övezte az elmúlt napjait, nem meglepő ha kicsit kimaradt a közéletből. Eltűnt. Akart írni Hinari channak, de még nem érezte magát olyan szinten, hogy érdemes is legyen. Szerette volna, ha úgy látja majd viszont a lány, ahogy ő is szívesen nézne magára. És ahogy teltek a napok, egyre inkább érezte azt, hogy áramlik belé az erő. Talán a kaszt váltás segített sokat. Imádja az erő pontokat! \o/
Valószínű, hogy ezzel egy új világ nyílt meg a számára. Egyetlen percre sem bánta meg, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy. Ő is gondolt már kaszt váltásra, de amilyen lusta tud lenni néha, meg nem törődöm, soha nem került volna sor erre.
A fájdalom érzet az más. Eleget nyűglődött ugyan már rajta, de végül is bele kell törődnie. Ilyen marad. Bugos... o.o
Bárcsak tudná mi történt valójában!
Nahh mindegy. Most vidám, és újfent fütyörészve bandukol az ötödik szinten. Eldöntötte, hogy minden szintet alaposan körbe jár. Még sosem nézett meg semmit csak azért, mert szép, vagy érdekes ebben a világban. Így hát ezzel kezdte a nagy változást. Kicsit félre tenni a tápolást, a mob gyakást, és pihenni. ^^
Ebben akasztotta meg egy igen érdekes, és szívhez szóló hirdetmény a hirdetőfalon. Nem hazudtolhatja meg magát, rá kellett pillantania.
~ "Jeanie".... "McRanch" ... valahonnan ismerős a név. Nem az újonnan nyílt... hmmm... valamiért a JL-hez kötöm, de miért is...~
Persze hallott a chocoboo farmról, és arról is, hogy ez a JL új sajátságossága, habár a Jeanie nevet csak futólag ismeri. Nem ment be hozzájuk, nem tudhatja, a Ranch családnév viszont árulkodó, mint ha csak azért kiabálna, hogy leleplezze a gazdája foglalkozását. Pici, vagy nem is olyan pici napos csibéket gondoz. :3
Aztán döntött. Elmegy.
- Hátha ott lesz Hinari chan is. ^^
És voalá!, így legyen ötös találata egyszer. *-* Ami azt illeti hemzseg a hely JL-esektől, és a helyzet is adott. Vallóban azok a túlméretezett csibék vannak bajban. Elmosolyodik. Épp Ai chan nagy beszámolójára érkezett, mikor is a lányka kijelentette, hogy a tőlük nem messze álló "Ozi" gonosz és nagy. o.O Ez a lány is JL-es lenne? Wow, Hinari után nem mondta volna meg, hogy ilyen lány is lehet azon a helyen. Mondjuk, nem is tud szinte semmit arról a céhről. Kár. Többet kéne találkozniuk a játékosoknak.  
- Üdv minna!
Köszön csak úgy, mintha csak hazaérkezne. Most nincs a hátán a pallos. Meg is van rá az oka, hogy miért.
Még mielőtt benyitnának, Hinari mellé "kerül" ... teljesen véletlen, Rolling Eyesés miután ő is a kislányhoz fordult, a céhvezért is megszólítja.
- Szia Jeanie. A mellettem álló lány Aincrad leggyorsabb és legerősebb játékosa. Ha ő mond valamit, akkor az úgyis van. Wink
Kacsintott felé, majd halkabbra fogva folytatta még mindig a lánykának.
- És mellette sugoi bishoujo, da yo? ^^
Egyszerűen sugárzott, és az sem zavarta, hogy pici szinten áll, vagy Hinari chan jóval fölötte. Legalább még egy ok amivel bókolhat, persze csak óvatosan. Hol is és mikor is lépte át azt a piciny határt, amikor csak is az angol szőkeség kezdte érdekleni? Talán a vidámparkban a szobor előtt... nem, még jóval előtte, habár a pontos kiváltó okot nem tudná megmondani. Ez a lány újra és újra lenyűgözi, akár előtte áll, akár csak hall történeteket róla.
Nem tehet róla. Rolling Eyes
- Szia. Jó újra látni. :")
Egyenesedik ki végül Hinari chan elé.
- Megkaptad az üzenetem? ^^ Habár kt-t ígértem, ami késik nem múlik. De most megtudhatod mit választottam. Smile
Lerítt róla, hogy büszke az új kasztjára és teli szájjal "vigyorgott" közben, mint az a bizonyos vadalma.
Az, hogy megváltozik az alakja, nos az bonyibb annál, hogy most előadja pár röpke szóban. Nem is tudná hogy leírni. Neki is furcsa érzés minden alkalommal nagyobbnak, markánsabbnak kinézni ha csak hozzáér a felszerelt palloshoz. Mert azt már kikísérletezte, hogy csak azzal a fegyóval működik a dolog, amit használni is tud és fel van épp szerelve.
- No... öhm, ^^" ...ééés, hogy vagy mostanság? Surprised
~Flörtölés forevör, miért nem megy nekem ....o.o ~
Azonban ideje lenne indulni is, nah nem mintha ő akarna becsörtetni először, így vár türelmesen, leginkább Hinari chan reakciójára, és csak azután minden másra. ^^


A hozzászólást Halász Alex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 09 2013, 21:40-kor.

_________________
[Miniboss] Chocobo Faló 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Miniboss] Chocobo Faló Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Miniboss] Chocobo Faló 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi5187/5300[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Kazuma on Kedd Okt. 08 2013, 20:14

Anatole ellopta a minibossom. Hogy botlana meg a pálya szélén az a mocskos bohóc! Mire megtudtam, mire készül már késő volt beleavatkozni és el is vitte. Füstölögve sétáltam végig Délibáb város utcáin. Szerencsére eléggé elhagyatott volt a környék így nyugodtan morgolódhattam. Egy kis idő után viszont azt vettem észre, hogy dühösen csörtetek, csak épp fogalmam sincs hová. Viharos gondolataimból felocsúdva egy tábla előtt találtam magam. Gyorsan átfutottam a kirakott küldetéseket, ahol találtam is valamit, ami elterelte a gondolataimat az elveszett bossról. Kikerestem a koordinátákat és az időpontot aztán már nem volt más hátra csak megvárni az indulást.
Remélhetőleg nem lesznek túl sokan és többek között Anatole is inkább a fronton szaglászik, míg én elintézem magamnak ezt a bosst. Még csak az kéne, hogy ezt is elhappolja az orrom elől. Már messziről kiszúrtam a gyülekezőket és csalódottságomra nem egy frontharcost fedeztem fel az amúgy is túl nagyra hízott csapatban. Túl sok ember fülébe jutott el a boss híre. Könnyen meglehet, hogy ezt sem én viszem el.
Szokás szerint tartottam a távolságot a csapattól és csak a hallgatózásommal követtem a társalgást, hátha kiderül valami hasznos a bossról de persze semmi lényeges infó nem hangzott el. Időközben érkeztek még páran én meg bosszankodhattam hogy a kovács is idetolta a képét. Ha a Chocobo Falót is leszedi előlem, akkor megfojtom. A kelleténél kicsit lassabban aztán úgy döntött a társaság, hogy ideje lenne nekivágni, úgyhogy követtem őket. Előhúztam a késemet, ellenőriztem a köpenyem alatt rejtőző potikészletem és úgy ítéltem meg, kész vagyok megnézni, hogy mégis mi ez a nagy „szörnyeteg”.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Miniboss] Chocobo Faló Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi304/2100[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Okt. 09 2013, 19:49

Visszatérőben voltam a JL palota felé a reggeli szedésemből, mikor csippant egy üzenet. A főtér kútvizében megmostam az arcom és élveztem, ahogy lecsorog a hűs folyadék arcomon. Megnyitottam az üzenetet és egy Jeanie nevezetű lány küldött segítségkérő rövid sorokat. Kerestem volna elfogadás gombot, vagy bármit, nem volt ott, de koordináta igen. Megjegyeztem a számokat és eltettem a levelet. Épp készültem betáplálni térképembe az adatokat, mikor egy újabb üzenet érkezett. Ezúttal Hinari volt a feladó és levelére válaszolatlanul visszasiettem a céhházba.
Többen is voltak már ott, üdvözöltem őket, és igyekeztem Rita közelébe orientálódni, miután megnéztem magamnak az új jövevényt. A srác rendkívül ismerős volt. Természetesen kezet fogtam vele.
- Örvendek Ozirisz - mosolyogtam a fekete hajú illetőre. Tudom már! Ő volt az a srác, aki olyan vizslatón tekintett ránk a Kyuubi küldetésen. Ahol Chan a végén várt ránk. Ai Hugi szavain jót mulattam. Még hogy ez a srác gonosz - nem-nem, szívjóság ez az illető - mondtam Huginak, bár lehet sokkal kíváncsibb a kelleténél. Meg lehet azóta összejött Himével hisz őt nézte főleg. Remélhetőleg nem engem.. borsódzott bele a hátam.
Készen álltam én is az indulásra. Figyelmesen hallgattam Hinari szavait és előkaptam a teleportkövem. A felszereléseimben ott virított a három étkezésre elegendő frissen szedett bogyó, szóval éhen halni nem fogok, és nem fogunk.
Miután újra összeálltak pixeleink, odaszóltam Ozirisznak - Ozirisz, jó hogy a Justice Leaguehez csatlakoztál. Jól teljesítettél nagyon a Kyuubi ellen. Igen-igen ez a srác megizzasztotta a Kyuubit - mutattam be a többieknek ezt az oldalát. Nem tudom mennyire ismerik ők, de ennyit tudtam róla, hogy vág az esze.
Majd el is indultunk a megadott koordinátára, hogy felkutassuk a problémát és a miniboss tervezett legyőzésével megmentsük a Chokobokat egy esetleges populáció csökkenéstől. A számokban van az erő, a számok pedig velünk vannak. Mosolyogtam, mint a tejbetök, bizonyíthatok harcban Rita előtt, mint tanítványa. A két kard ereje és a niji kiterjesztése rengeteg távlatot nyitott, de érzem, hogy a niji béklyó mélységeket is rejt. Azt már tudom, hangulat függő, amit nem engedem meg, hogy valaki elrontson. Mosolyogni, még vészterhes időben is és nem lesz gond.
Mikor odaértünk volt ott sok ismeretlen játékos már és ismerős is jó pár. Intettem Jun felé nem akartam neki újra felhozni, hogy mentálisan nem tud megsebezni, legalábbis úgy nem, ahogy próbált, de örültem, hogy láttam a lány/fiú.. nem tudom, hogy ő igazán mi. Meg ott volt Chan is. Örültem, hogy eljött segíteni a JL-nek és mosolyogva vártam odaröppenését hozzám.
- Hogy-hogy kimaradsz a boltból? - kérdeztem tréfásan. Majd megborzoltam a feje búbját. - Köszönöm, hogy eljöttél. Győzzük is le a minibosst - mondtam neki mosolyogva. Igazából Kyuu óta nem láttam harcolni, ami aggasztó eléggé elkerültük egymást harctéren ezen a helyen, de talán ez így is volt jó, a boltban elég sokat tudunk beszélgetni, de az hogy még most sem mutatta be Jay-t csak beszélt róla, az már több a shocknál Razz
Meghallgattam az ismerős farkas beszédét a és kislányét is majd Chan felé fordulva lassan felhúztam kicsit a vállam.
- Nem tudom - mondtam magam elé tagoltan. Ami aggasztó ez a teremtmény odabent veszélyeztet egy fajt. Le kell győzni, nem pusztíthat semmi az égvilágon kedvére, az gonosz teremtmény, aki vagy ami ilyet tesz. Majd visszatértem a JL tagjai közé, akik már többed ízben is végig csodálhatták Oziriszt. Csak Ai Hugi nézett rá úgy, mint egy leprásra. Jól megmosolyogtatott viselkedése.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi4298/4400[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Okt. 09 2013, 21:28

Korán reggel (illetve részemről már inkább késő éjjel, bár ez utóbbi csak nézőpont kérdése) csipogott egy üzenet egy minibossal kapcsolatban, ami a koordinátákat tartalmazta. Kortyolgattam még egy kicsit a sörömből, ám nemsokkal később Hinaritól is jött egy üzenet, amit minden céhtagnak elküldött. Jó alkalom lesz megismerni a céhtársaimat is, hisz eddig még csak Szophiet ismerem személyesen is. Legurítottam a maradékot, és igyekeztem a céhház felé. Belépve az épületbe már voltak néhányan, és köszöntem nekik. Hinari bemutatott a többieknek, és néhányan már rögtön baráti jobbot nyújtva üdvözöltek a céhben, és úgy néz ki elfogadtak. Leszámítva egy lányt, aki menekült előlem, és kijelentette, hogy gonosz csúnya ijesztő bácsi vagyok. Ez egy kicsit ütött... Legalábbis a gonosz része leginkább... Kezdek kiábrándulni Aincradból, amiről azt hittem, hogy jobb hely, mint a valódi világ. De itt is megítélik, vagy inkább elítélik az embert, annak ellenére, hogy nem is ismerik. Yuichi próbált még kiállni mellettem, de valahogy az az érzésem volt, mintha neheztelne rám valamiért. Anno volt egy közös küldetésünk, ahol nem épp a jobbik oldalamat ismerte meg. De remélhetőleg ő legalább nem tart gonosznak. A lánynak, aki Rita mögé bújt csak annyit mondtam: Nem rémlik, hogy bármit is vétettem volna ellened, de ha mégis elkövettem volna valamit, akkor bocsánat érte...
Közben Hinari szólt, hogy maradjunk együtt, és teleportáljunk az 5. szintre. Lehívtam a menümből a sétabotomat, amit múltkor barkácsoltam a kocsmában amikor megjött az ihlet. A bot csúcsrészébe rögzítettem a teleport kristályomat. Igen praktikus ötlet, mert akármelyik város akármelyik kocsmájából satu részegen is könnyebben hazatalálok. A bot segít a mászkálásban, és nem kell végigturkálni a fél inventorymat a teleportkristályért sem.
A botom végével a céhház padlójára koppintottam, kimondtam a teleportáláshoz szükséges szavakat. A botomban levő kristály felragyogott, és egy fényeffekt kíséretében a többiekkel nagyjából egyidőben átkerültünk az 5. szintre. A teleportkapuból kilépve pár lépéssel odébb vonultam, nem akartam véletlenül sem zavarni bárkit is a jelenlétemmel. Yuichi próbált kicsit javítani a helyzetemen, mert a Kyuubis fejtörőkről mesélt a többieknek. - Ahhoz képest mégsem én voltam a legeszesebb, nem nekem köszönhető a küldetés sikere. - mondtam neki. Közben a csapattal együtt vonultam én is, csupán pár lépéssel odébb, ahol már talán nem zavarok senkit. Majd újra lehívtam a menümet, és annak az egy embernek a helyzetére frissítettem rá, aki el tudta viselni a jelenlétemet, aki képes volt előhozni belőlem a jobbik oldalam. De mint aki a csodára vár, de hiába. A térképet ugyanúgy szürkén adta ki a menü, és egy [Nincs kapcsolat] üzenet virított középen. Ahogy mindig, az elmúlt hetekben. És persze a színes pont sem villog sehol sem a térképen. Lehet, hogy már meghalt, lehet, hogy csak csapdába esett. Jópárszor tűvé tettem érte az első két szintet, ahol megfordulhatott, de semmi eredménye. A remény már fogytán. Pedig bizonygatta, hogy erős, és nem kell félteni, és én hittem neki. Hiba volt. Ha mellette lettem volna, akkor lehet máshogy alakult volna minden... De a baj már megtörtént. Vagy az első két szinten keresem, vagy valamelyik kocsmában ücsörgök. És most megkaptam a fájó igazságot, hogy gonosz vagyok... Fáj beismerni, de tényleg igaza van. Az, hogy nem voltam elég óvatos, és nem vigyáztam a Tündérkémre eléggé, az csak nekem köszönhető...
Ahogy ezt végiggondoltam, bezártam a térképet, és a tárgyaim között keresgéltem, aminek eredményeképp egy üveg bor materializálódott előttem. Egy húzásra legurítottam, majd egy elegáns mozdulattal hátrahajítottam az üres üveget. Ennek a mozdulatomnak három eredménye volt: Valaki (JK/NJK) igencsak morgolódott a repülő üveg miatt, valamint két csörömpölés. Az első, ahogy az üveg posszant a kövön és szilánkokra tört, a második pedig ahogy az immáron használhatatlan üveg darabjai szétpixeleződtek, és bekerültek Aincrad digitális körforgásába.
Aztán odaértünk egy kerítés elé, ahová a koordináták is mutattak. Egy lány és egy démonfarkas fogadott minket. És voltak itt még ismerősök, és ismeretlenek is. Köszöntem nekik is, bemutatkoztam ahogy az illik. Chanceryt felismertem, nemrég tőle vásároltam pár kristályt, és Jun volt még akit kiszúrtam, vele is küldetéseztem már korábban. Kiderült, hogy egy miniboss pusztítja a chokobó állományt, és hogy ezek a chokobók valami fura szelíd madarak. Közben amíg vártunk a továbbindulásra, és a harcra, végigfutottam a tárgylistámat. Kis megnyugvással vettem tudomásul, hogy még van pár üveg borom, és lehet még egyet a taktikai megbeszélés előtt le kellene gurítanom. Kitudja' lehet ha körberókázom a bosst, az elcsúszik rajt. De komolyra fordítva, a harcban a lehető legjobban kell teljesítenem. De mint mindenki tudja, az élet olyan mint a motor. Ha nem megy, akkor be kell rúgni!

_________________
[Miniboss] Chocobo Faló Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi9303/9700[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Szophie on Csüt. Okt. 10 2013, 17:15

- Cho..choco..bo.. - szótagolgattam. - Ezt vajon hogy kell kiejteni? Csoko...bó, vagy Csocsóbó? Vagy most hogy mi?! - fújtattam. - Ezek a buta betűk amúgy is olyan furák! Én nem ismerek olyan szót, hogy Csokobó! Ez nem Japán! Tuti, hogy csak valami kitaláció.. - morgolódtam a friss üzenetet olvasgatva, mely az ötödik szintre invitált.
- Tanultál egy új szót, remek. Nem értem, mit kell kiakadni. - vetette oda foghegyről Vezér.
- De pont ez az! Ez nem új szó, hanem egy lehetetlen szó! - Igen, már vagy tíz perce leragadtan az egyik legelső szón, amely az üzenetben szerepelt. Nem, a tartalma a továbbiakban nem érdekelt mindaddig, míg nem tisztázódik a név kérdése.
- Nem lehetetlen, mint az alábbi üzenet is mutatja, nagyon is lehetséges. És nem tudom, miért, talán a programozás csodája mindez, de nekem egyáltalán nem esik nehezemre kimondani. - húzta gúnyos mosolyra a száját.
- Inkább csak valami bug. Neked beszélned sem szabadna. Anélkül is elég idegesítő vagy! - fújtam fel az arcom. Erre a pet csak egyszerűen ásított egyet, és elnyújtózott a kanapén. Én éppen keményen beoltottam - na jó, csak próbálkoztam - életemnek egy új szakaszán, amikor is eldöntöttem, hogy nem engedek a pet zsarnokságnak, és igenis visszaszólok, erre ő csak alszik egyet. Ez sértés, én mondom! Így figyelmen kívül hagyni engem.. Cöhh!
Keresztbe fontam a karomat, és végre tovább olvastam az üzenetet, most már a Choco izéét Milkának ejtve. Így volt a legegyszerűbb.
Hamar levágtam a szitut, és eldöntöttem, hogy nem engedhetem, hogy a mi Milkáinkat valaki holmi ételnek nézze. Addigra kaptam még egy üzenetet, egyenesen Hinaritól. Nagyjából ugyanazt tartalmazta, mint az előző.
Nagyot sóhajtottam.
- Dolgunk van, ne szunyálj! - jelentettem ki, és elindultam az 5. szint felé.
- Dolgunk? Te magadtól feladatot vállalsz el, úgy, hogy nem kell noszogatnom? Istenem, álmodok? - megint, megint, már megint ez a gúnyolódás! Nagyon gonosz, rossz, szörnyű petem van!! De azért elindult, hogy a hatalmas nagy dolgomon védelmezhessen engem..
Úgy döntöttem, nem a céhemmel megyek, hanem majd a helyszínen találkozunk. Így volt a legtisztább, és a legkellemetlenebb számomra. Még mindig gondot okozott a velük való találkozás, habár a Hinarival eltöltött napom után valamicskét változott a hozzáállásom.
5. szint. Furcsa lány a kilencedik bossról, Jun, egy ismeretlen a macskájával, Hinari, Rita, még egy ismeretlen, Ai-chan, Alex, Zu, Yui, és Ozi. Akik eddig itt vannak, azok nagy része ismerős, egy idomárt, és egy furi srácot leszámítva. Biccentettem egyet-egyet az ismerősöknek, Oziriszt, és Zut külön megölelgettem örömömben, és a számomra ismeretleneknek bemutatkoztam. Bár a cicusos lánynál csak egy igen rövidke időt töltöttem el, mivel Vezérre rájött a széttéphetnék a macska láttán. Időben voltunk, úgyhogy úgy gondoltam, még lesznek, akik eljönnek. Talán Hime is. Bár ővele sem szívesen találkoznék, azért mégis jó lenne itt látni, ahol a JL együtt van. Apropó JL.. Hol van Askr? Hati itt van, hisz épp Vezérrel bandáznak, de mégiscsak furcsa egyedül látni a petet. Jó, persze én is szoktam külön mászkálni a farkastól, de akkor is furcsa ez az egész így. A két nagyra nőtt farkast figyeltem. Hogy telik az idő.. A bébik felcseperednek, az idomárok megöregszenek.. Ejj-ejj..
Végül a többiektől külön válva ácsorogtam, várva a kezdést. Nyugi, Miss Jeanie, megmentjük neked a Milkákat! Nem hagyhatom, hogy megegyék őket! >.>

_________________
[Miniboss] Chocobo Faló Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi7791/8100[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Meredith White on Szomb. Okt. 12 2013, 01:24

Nem foglalkoztatott különösebben ez az egész hajcihő, csupán csak Anatole miatt jöttem, ki megkért rá, hogy legyek jelen itt. Biztos félt egyedül, másra nem tudtam gondolni, azonban annyian voltunk a kapuban, mint egy kisebb mulatságban. Némán húzódtam meg a háttérben, álltam a sor legvégén. Nem kérdeztem és a tömeg sem kérdezett engem. Szerencsére. Végig nézve a jelenlevőkön nem értettem, hogy miért nem zárt  körű rendezvényt szerveztek, hisz a társaság majd egésze egy bizonyos Justice League céhez tartozott. Biztos ők is féltek nélkülem. Egyszerűen vontam meg a vállam és könyveltem el, hogy miféle káosz lenne, ha nem lennék az, ki én vagyok.
A pajzsomnak újfajta viselésére szoktam rá. A hátamra kötöttem, a hátamat védte a kellék. Úgy néztem ki, mint egy lassú teknős, a lassúság és olyan ráncos redők nélkül. Igazából négykézláb sem jártam. Na jó, igazából úgy néztem ki, mintha kiűztem volna egyet a páncéljából és belebújtam volna a kemény köntösébe, de nem voltam én ilyen kegyetlen, azt hiszem legalábbis. Nem találtam méretekben megfelelő teknőst… Mint az a különleges lovagpajzs, utánanéztem, az a csigás, az is ilyen volt, csupán csak teknős helyett egy csigát lakoltattak ki a szerencsétlenek. A kardom a vállamon pihent, a hajam két oldalt kötöttem meg, majd sepertem félre a frufrum a szemeim elől. A sisakot a fejemre tettem, majd imitálva egy tehén hangját nagyot múztam. A minotaurusz sisak mindig is kihozta belőlem e fejős állatot. Halkan kuncogtam a magam szórakoztatásán, majd persze értetlenül álltam, mert nem figyeltem a kislányra és az ő bestiájára. Sok fekete temperába került volna az állat megfestése, az biztos.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
Meredith White
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi791/800[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Jay on Szomb. Okt. 12 2013, 15:06

Hát-hát. Elég jól telt a nap, viszont szívem valamiért nagyon szedelődzködött, mintha indulni akarna valahova. Meg is kérdeztem, miért, mikor mondta, hogy van egy miniboss, amit le kéne csapni.
Nohát, gondoltam, ezt nem hagyhatom ki. Amúgy is fejlődni kell, meg ha nagy a baj, bármikor el tudom teleportálni legalább őt onnan. Plusz a képességem segíthet mindenkinek. Nem fogom hagyni, hogy eltűnjünk ebből a világból, erősödni kell!
-Persze cica, de tessék nagyon vigyázni. Ha bármi baj van, inkább teleportáljunk el. - mosolyodom el, és nyomok egy puszit az arcára. Megfogtam a kezét, majd a teleportnál is voltunk, ami elvitt az ötödik szintre.
Soha az életben nem voltam még itt, de sokat nem is időztünk, egyből indultunk a koordináták felé, ahol egy dimbes-dombos-sziklás-kerítéssoros hely várt minket. Elég sokan összegyűltünk egy kislánynál, akinek szééép nagy farkasa volt, bár az sem biztos, hogy az övé.
Elmondása alapján a chocobóit (miafeneaz?) eszegeti egy szörnyeteg, akit le kellene gyapni. Merthogy az eszegetés ebben az esetben nagyon para, mert nincs sok ezekből a chocapikokból...vagyis chocobóból. Váh.
Jeanie a lány neve egyébként, mint megtudtam.
Mikor Chan elindult egy jó magas srác felé, megilletődtem, azt hittem, hogy csak úgy itt fog hagyni, de utánamentem, és párom leírása alapján, ez bizony Yuichi lesz. Pláne, hogy borzolgatja szerelmem haját!
Nyújtottam is hát felé a kezem, hogy bemutatkozzam:
-Üdv, az én nevem Jay, örülök a találkozásnak.- és kissé közelebb húzódtam páromhoz. Na! Very Happy
Kíváncsian várom hát, hogy mindenki elkészüljön, mert miután elmondtak mindent, már indulhatunk is. Nekem sok felszerelésem nincs, ígyhát, miután mindenkit köszöntöttem, ( -Sziasztok és szépjónapot! ) , szimplán várakoztam, hogy továbbindulhassunk a Chocobó faló felé..
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi1033/1100[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Kincaid on Vas. Okt. 13 2013, 00:13

A felesleges sokadiknak éreztem magam közöttük, de ez az érzés ismerős volt, úgyhogy csak vállon ragadtam, magamhoz húztam, és vigyorogva barackot nyomtam a fejére. A vigyor tényleg kiült az arcomra, a többit azonban csak gondolatban játszottam el. Furán is néztek volna rám biztos a többiek. Én meg nem akartam feltűnést kelteni. A világ minden kincséért sem. Nem véletlenül úgy sunnyogtam be közéjük. Nem a lopakodásommal, csak úgy, tudod, óvatos lépések és ilyesmik. Nem akartam zavarni őket. Én szépen megleszek magamban is, köszönöm.
Persze tisztában voltam vele, hogy ez nem így fog működni, hiszen volt már szerencsém egy-két társas bénázáshoz. Én bénázásnak hívom őket, de az adott csapat, akikkel voltam, rendre élvezték. Én nem egészen így voltam vele, de rájuk hagytam: ha cserébe ők eltűrték, hogy velük vagyok, az nekem csak jó volt. Könnyebb gyakás, olcsóbb fejlődés. Tovább lehet lépni. Futni. Szaladni. Tép… Eh, milyen baromságokat beszélek?!
A társas kapcsolatok ápolása engem nem érintett, senkit nem kellett üdvözölnöm. Darab ismerőst nem láttam. Vagy ha valakivel együtt is kalandozhattam valamikor a múltban, bizony az arca köddé vált az emlékezetemben azóta. Így pedig… Darab low EI-vel megáldott mozgó környezetszínező darabkaként álltam a csoportosulásunk szélén.
Néhányan, akik nem voltak túl ismertek, bemutatkoztak. Nem számítottam túlzott figyelemre, így biztos voltam benne, hogy senki nem fogja zokon venni, ha én nem mondok nevet. Kezdő felszerelésem volt rajtam. Ugyan ki szentelne különösebb figyelmet egy újoncnak? Reméltem, hogy a választ jól sejtem, és magas szintű pontjaim majd átsegítenek a nehézségeken. Kardomat markoltam, pajzsomba kapaszkodtam… Felőlem indulhatunk, készen álltam!

//Jöttem, ahogy tudtam. Köszönöm a türelmet!//

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi3167/3300[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Okt. 13 2013, 12:05

- De mi a csuda az a Chocobo? - Az államon lévő szőrpamacsokat vakargattam elmélkedés közben, s titkon Mertől vártam a választ. De az bizony nem érkezett. Tudatlanok voltunk, de a világért sem fedtük volna fel a hiányosságunkat. Egy volt a fontos: egy minibosst le kellett győzni. Minibosst! Én nem voltam annyira elragadtatva a gondolattól, hogy mindig mindenhol ott legyek, mindig mindent én győzzek le, de kötelességemnek éreztem, hogy ha már hozzám került, akkor tréningezzem Falánk fiút. Egészen jól megvagyunk az utóbbi időben, bár az indokolatlan vérzésről nem tudom leszoktatni, már fejlődött egy szintet. Kezdem úgy érezni magamat, mint egy pet idomár. No és ugyebár Falánk további fejlődéséhez minibossok legyőzése szükséges. A minap kicsit tuningoltam a legim küllemét is. Egyszerűen nem érzem magaménak a pallos forgatását, pedig anno kendoztam, de Pörölyke annyira hozzám nőtt, hogy szívesebben használtam volna ezután is. Alex azonban pallossá deformálta, így most már még nyugodtabb szívvel váltottam vissza régi stílusomhoz. Vérző pöröly, ilyet se pipáltatok még :F
Útközben időnként Meredith rakoncátlan fürtjeivel játszok. Ennyi együtt töltött idő után sem tudok betelni a lángvörös hajával és az elképesztően göndör loknijaival. Minden egyes lépése olyan, mintha megindulnának egy naplementétől vöröslő tenger hullámai. Imádom! És a leányzót is, minden porcikáját, minden gondolatát. Nem véletlen, hogy neki szóltam, hogy csatlakozzon hozzám, mikor ráakadtam a Chocobós hirdetésre.
Mire megérkezünk, szép kis társaság gyűlik össze. Gyakorlatilag majdnem az egész JL itt van, Hinarinak csöppet sem zavartatva magam le is nyomok gyorsban két puszit és bemutatom neki Merryt is, hadd büszkélkedhessek már én is a céhtagommal. A többi Justicosnak is intek mosolyogva, Yuichit külön vállon veregetem és az alkimista kísérletei felől érdeklődök. - Mikor jövünk össze megint kísérletezni, cimbora?
Látom a White Rose is képviselteti magát, feléjük is biccentek, majd a tömegbe megbújva felfigyelek egy független ismerősre. - Jun! Szervusz! Örülök, hogy újra látlak! Hogy állsz az udvarlókkal, angyalka? - simizem meg a buksiját a pöttömnek, s ekkor jut eszembe, hogy furcsa mód a Voice egyik tagja sincs itt. Még Mirika sem, pedig ő ki szokta szagolni az ilyesfajta össznépi hepajkodásokat. Voltak még ismeretlen arcok, de most már a sajátjaimhoz húzok. Alex igencsak megmosolyogtat, ahogy próbálja Hinarinak csapni a szelet, közben Rita Chobocókról tartott előadása is megüti a fülemet, így végre tudom mikről is van szó. Orvtámadást indítok Alex ellen és mögé érve, amolyan férfias köszöntésképpen hátba veregetem. - Szervusz szöszi! Al, kicsi harcos haverom, mondhattad volna, hogy te is idefelé jössz, akkor indulhattunk volna együtt otthon. - Ezer fogas vigyort kap a fiú, büszke voltam rá, amiért itt volt és képviselte jelenlétével a céhemet is. Igen, mi is szép számban jöttünk Cool
- Na de hol az a Csokifaló? Oh, pardon. Még be sem mutatkoztam. - Fordulok előbb az ismeretlen játékosok, majd leginkább a küldetésadó leányzó felé. - Anatole vagyok, szolgálatodra. Vezess kérlek bennünket, hogy mielőbb elkaphassuk ezt a galád szörnyeteget!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi10/5000[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Okt. 13 2013, 12:45

Két nyomós indokom volt rá, hogy az arbusi hirdetőtáblán megpillantott felhívásra jelenlétemmel feleljek. Az egyik a puszta tény volt, hogy egy miniboss bukkant fel három szinttel feljebb. Nem kívántam függővé válni az expre éhes pajzsomtól, de végső soron engem is elragadott ez a különös vadászati forma, és amikor szert tettem a karkötőnek álcázott Svalinnra, felvállaltam ezt a rizikót. A "Szükség Pajzsa" melynek szüksége van a napi betevőjére, ha azt szerettem volna, hogy tisztességes pajzsom legyen, ehhez pedig minibossos eventekre volt szükségem. Szégyen-gyalázat, ámde engem is elragadott az általam olyannyira gyűlölt tapaszpont-grindelés, noha nem a klasszikus formájában, hiszen egy felszerelésemet tápoltam. Ez talán még szánalmasabb, csakhogy nem tagadhatom, MMO-játékos vagyok évek óta, így nem ismeretlen a fogalom számomra sem, hiába mások a prioritásaim egy ilyen környezetben. Legalább az eredménye megvan, hiszen már kis híján ugyanazt a szintet súrolja, amit az előző pajzsom, és némi erőfeszítéssel túl is fogja azt szárnyalni.
A másik okom, és talán ez volt a fontosabb, pedig természetesen egy harcra éhes farkas és a tulajdonosa volt. Szinte teljesen bizonyos voltam benne, hogy Szophie is meg fog jelenni, Vezér mindig vérre szomjazik, és egy miniboss mindig kihívást jelent. Úgy készültem hát, hogy nemes egyszerűséggel belibbenek a vállalkozó kedvű harcosok közé, mint akinek nem is vörös kurzor virít a feje felett, azonban a JL-esek puszta számát meglátva elhatározásom megfeneklett. Az eddigi tapasztalatokból kiindulva nem lett volna bölcs dolog, csupán konfliktust szított volna Csillagom oldalán. Éppen ezért végül szokásos csuklyás köpenyemet magamra öltve, feltűnésmentesen álltam oda egy beesett arcú kolléga mellé, aki jól láthatóan kivonta magát a szociális életből. A frontharcosokat látva nem hoztam rossz döntést, ugyanakkor miután végighallgattam a traccspartit és végighordoztam a tekintetem a megjelent kislányokon és szépségeken - különös figyelmet szentelve az elbűvölő, ám kissé túl egyszerű Enheriel-chanra - végül odaléptem Anatole kovács pajtásom mellé és jó alaposan rátámaszkodtam a vállára. Így közelről jól láthatta az arcomat és az árnyékos csuklya alól kivillanó vörös szempárt.
- Nahát, kit látnak szemeim... csak nem egy gyáva harcost? :] - utaltam legutóbbi megfutamodására. Tisztában voltam vele, hogy azóta végzett a deadlandi Koponyalovaggal, hiszen ki más is lehetett volna, aki eltüntette a térképről azt a helyet? Ám mégis jól esett kicsit piszkálni a férfit, még ha a reakciója kiszámítható is volt :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi7624/7700[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Phobos on Kedd Okt. 22 2013, 20:46

Miután úgy tűnt, hogy másnak nem volt kérdése a Chocobokról, Jeanie merészen bólintott egyet, majd a kerítésen található ajtóhoz lépett, hogy kinyissa azt. Hati közben elvigyorodva lépett Al és Hinari közé, könyökével barátságosan oldalba bökve a fiút.
- Majd legközelebb, haver! - kuncogott kissé gonosz hanglejtésben, aztán a kislányhoz lépett, megvárván, hogy mindnyájan bemenjetek a boss termébe. Azon túl a táj egy csapásra megváltozik: egy kietlen vidéken vagytok, egy vékony sziklaszirten táncoltok. Egy embernek nem is lenne olyan vékony, de tizenhétnek? Legalább harminc méter, ha nem, kevesebb, tehát nem a legalkalmasabb egy ütközethez. Egy üvöltés hangja rázza meg a földet, és láthatjátok, hogy három-négy, felnőtt mérettel rendelkező futómadár húz el mellettetek. Egy sziklán megjelenik az ocsmányság, egy halott Chocoboval a karmaiban, aminek a fejét rögtön bekapja, majd száját megnyalva elhajítja a tetemet, leugrik elétek, karmával rátok mutat. Feje fölött vörös név díszeleg: >>Chocobo Faló<<

[Miniboss] Chocobo Faló Fxhmrzmhjcjx9oja1u5k

Kazuma (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölött kell dobnia.)
Kazuma
Kazuma
Kazuma
Kazuma
Chocobo Faló
Anatole (Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölött kell dobnia.)
Anatole
Anatole
Anatole
Anatole
Chocobo Faló
Hinari (Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölött kell dobnia.)
Hinari
Hinari
Hinari
Chocobo Faló
Szophie (Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Szophie
Szophie
Szophie
Chocobo Faló
Yuichi (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölött kell dobnia.)
Yuichi
Yuichi
Yuichi
Chocobo Faló
Rita (Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölött kell dobnia.)
Rita
Rita
Rita
Chocobo Faló
Meridith (Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Meridith
Meridith
Chocobo Faló
RenAi (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
RenAi
Chocobo Faló
Kincaid (Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölött kell dobnia.)
Kincaid
Chocobo Faló
Alex (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölött kell dobnia.)
Alex
Chocobo Faló
Chancery (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölött kell dobnia.)
Chancery
Chocobo Faló
Jun (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölött kell dobnia.)
Jun
Chocobo Faló
Tachibana (Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölött kell dobnia.)
Chocobo Faló
Jay (Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Chocobo Faló
Ozirisz (Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölött kell dobnia.)
Chocobo Faló
Enheriel (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Chocobo Faló
Ryutoshi (Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Chocobo Faló

Határidő: 3 nap/fő

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi10/2900[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Kazuma on Szer. Okt. 23 2013, 11:28

Láttam, hogy közeledik felém. Bizonyára csak köszönni akar vagy ilyesmi… Nyitottam a számat hogy kipréseljek magamból egy „Sok szerencsét” vagy „Hello”-t de a következő pillanatban már ijedten kaptam félre a kezeimet, ahogy megölelt. Fújtam egy nagyot.
– Szophie… légy szíves ne velem ölesd már meg magad. - mondtam neki a szemeimet forgatva. Végül azért a jobb kezemmel viszonoztam az ölelést vigyázva, hogy a késem hegyesebbik fele ne érje a hátát.
– Na sok szerencsét és még több itemet. - engedtem tovább. Kicsit jobb hangulatban nézhettem újra körbe mire észrevettem egy újabb ismerőst, akit a legkevésbé sem akartam itt látni. Szívesen odamentem volna hogy „gratuláljak” a bossom legyőzőjének de Tachi megelőzött. Inkább úgy döntöttem, hogy ignorálom a kovácsot. A Parazita vacsoráira gondoltam, amiket tőle szereztem a tudta nélkül. Ezt neked te bolond, ilyen könnyű túljárni azon a rövid eszeden.
Végre elindultunk. A nem túl széles sziklaszirten végiggyalogolva aztán elértük a bosst. Nem teketóriáztam. Amint a szemem elé került megpróbáltam aktiválni a képességem és megindultam, hogy addig kaszaboljam, míg egy darabban van.

//Egy pihenő kör. Minden támadás talált: 8x26=208 sebzés. Képesség nem sikerült.//


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 23 2013, 11:31-kor.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi304/2100[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 23 2013, 11:28

The member 'Kazuma' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Chocobo Faló 4766609959_af0c0eb7c7_s [Miniboss] Chocobo Faló 4767249862_5877ffd2ef_s [Miniboss] Chocobo Faló 4766609959_af0c0eb7c7_s [Miniboss] Chocobo Faló 4767249862_5877ffd2ef_s [Miniboss] Chocobo Faló 4766609959_af0c0eb7c7_s [Miniboss] Chocobo Faló 4767250438_224285ea8b_s [Miniboss] Chocobo Faló 4766612103_86ee832108_s [Miniboss] Chocobo Faló 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Kazuma on Szer. Okt. 23 2013, 11:29

képesség ._.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi304/2100[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 23 2013, 11:29

The member 'Kazuma' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Chocobo Faló 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Phobos on Szer. Okt. 23 2013, 12:58

A boss 23-at sebez Kazumára.

Boss: Full élet, -208 páncél

Kazuma: 76 HP
Anatole Saito: 130 HP, 35 Páncél
Hinari: 140 HP, 44 Páncél
Szophie: 125 HP, 39 Páncél
Hayashi Yuichi: 65 HP, 25 Páncél
Rita Hanami: 70 HP, 27 Páncél
Meredith White: 50 HP, 33 Páncél
RenAi: 185 HP, 43 Páncél
Kincaid: 165 HP, 10 Páncél
Halász Alex: 110 HP, 40 Páncél
Chancery: 55 HP, 25 Páncél
Jun: 70 HP, 16 Páncél
Tachibana Makoto: 90 HP, 61 Páncél
Jay: 45 HP, 7 Páncél
Ozirisz: 70 HP, 27 Páncél
Enheriel: 70 HP, 15 Páncél
Ryutoshi Kurasai: 30 HP, 18 Páncél

Anat jön, az 5. körében pihen.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi10/2900[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Okt. 24 2013, 16:57

- Jobban tennéd piri, ha inkább nem ártanád bele magadat a dolgainkba, mert úgy járnál, mint a legutóbb. - vágok vissza Tachinak félvárról, igazán arrafelé sem nézve. Feleslegesnek érzem, hogy kérkedjek a Koponyalovag legyőzésével, különben sem érti rajtunk kívül senki sem, hogy miről beszélünk. Így is túl messzire mentem... hagytam, hogy idegesítsen a jelenléte. Azt már meg sem kérdezem, hogy ugyan minek ólálkodott ide és pláne miért egzecíroz, de úgy hiszem a válasz egyszerű. Mert élvezi, hogy mások orra alá borsot törhet. -.- Na meg gondolom ő is fejlődni jött, s nagyobb csapatban az esély is nagyobb a győzelemre. Erre mondjuk a Deadlandos akció kivétel volt.
Még egy utolsó mosolyt intézek Meredith és Alex felé, hogy bátorítsam céhtársaimat az ütközet előtt, majd a kapu kitárul és egy árny suhan el mellettem, mielőtt rohamozhatnék. A sötét köpeny és a maszk egyértelművé teszi előttem a helyzetet. Nem elég, hogy Tachi idepofátlankodott, de még az az árnyharcos kölyök is itt van. Ráadásul gyorsabb nálam! Fújtatok kettőt, s jobbnak látom, ha a két fickó iránt érzett ellenszenvemet inkább a boss ellen fordítom. Rusnya egy dög ez a Csokifaló, jól megtermett jószág. Engem azonban egyetlen cél vezérelt idejöttömkor, mégpedig az, hogy ő holtan lássam, s az utána kapott expimből Falánkot jóllakassam. Hezitálás nélkül loholok Kazu után, hogy beérjem, majd pörölyömmel megsorozom a bosst. Közben megpróbálom megragadni a karját, hogy aktiválhassam képességemet. Olyan emlékek után kutatok, amely esetleg előrelendítheti a harcunk sikerességét. Valami taktikai elem, valami titok, amit nem szívesen árulna el nekünk.

Sikeres támadásonként 53-mat sebzek, pihennem nem kell még. Plusz megpróbálkozom egy képességaktiválással, amely ha sikeres, 3 emlékképet tudok felidézni, mely a boss szemszögéből és érzései alapján mutatják be a régmúltat.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Chocobo Faló Vo36oi10/5000[Miniboss] Chocobo Faló 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Chocobo Faló

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.