Anat vs Al \o/

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Okt. 19 2013, 19:54

A közönségről ügyet sem veszek, harcoltam már ennél jóval nagyobb nézősereg előtt is, s éppen ezért rég túl vagyok már azon, hogy szemernyi lámpalázam is legyen. Különben is, élvezem, ha a szempárok rám szegeződnek, ha a figyelmet magamra tudom vonni. Az meg csak hab a tortán, ha esetleg még szurkolnak is nekem. De ne csak nekem, hanem Alexnek is drukkoljanak! Az az igazi, ráadásul még jobban ösztönöz engem is.
Kérdésére csak somolyogva bólintok, de már meg is iramodok felé, ahogy lejár a visszaszámláló. Egyszerű ütést indítok felé a pörölyömmel, kihasználva a gyorsaságom és azt az előnyt, hogy balkezes vagyok. Fegyverét védekezőleg maga elé tartja, de egy hirtelen csuklómozdulat elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy kikerüljem az akadályt. Annyival tudja tompítani a becsapódást, hogy nem a bordájára kapja be a sebzést, hanem a kezével fogja fel azt. Ösztönös reflex, ettől még a sebzés érvényes, a páncélját már le is kapom.
Azonban amíg azzal vagyok elfoglalva, hogy a szokásos jedi mozdulatot imitálva felemelt kezemmel igyekszem megszüntetni a Falánk által okozott sebet, mely további károkat okozna a fiúban a szüntelen vérzéssel, nos addig be is kapok én is egy vágás. Nem kell csalódnom, a szöszi is fürge, ráadásul a felturbózott statjával igen szépet sebez, búcsút is mondhatok az összes páncélpontomnak és némi hp-nak is. Más esetben bosszankodnék emiatt, de most ilyesmi eszembe sem jut. Remélem a sikeres találat és a sebzése mértéke kellő önbizalmat ad a fiú számára is, s kedvet kap ahhoz, hogy jó ideig esze ágában se legyen levenni azt a gyűrűt, vagy mélyre rakni az inventoryjában Baran fegyverét. Az eseményeknek hála én is egyre könnyebb szívvel mondok le a boss itemekről, bár tagadhatatlan, hogy okozni fog még pár fájó pillantást a kandallóm fölötti üresség.
Azonban nem hagyhatom viszonzatlanul az imént bekapott vágást, mégiscsak a vezére vagyok, vagy mi a szösz, nem szabad már az elején elveszítenem a tekintélyét előtte. Felrémlik előttem egy kép a régmúltból, amikor a grabancánál fogva emeltem fel, ő pedig hevenyész próbálkozásként nyílvesszőkkel próbált szurkálni. Ahhoz az Alexhez képest a mostani fényévekkel erősebb, képzettebb, ráadásul nem olyan bárgyú, na meg nem vág olyan fejet, mint egy idióta. Ez a srác egyszerűen menőbb, s nekem pontosan erre van szükségem.
- Maradj mindig ilyen eltökélt fickó, Al! De most véged! - öltök rá vigyorogva nyelvet, s újabb támadást indítok elé. Először egy elterelő hadművelet, melyet könnyedén védhet, de aztán egy éles fordítással más a másik irányból is jön egy fürge ütés.

//Ez a dal segített felpörgetni magam *.* //
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi10/5000Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 19 2013, 19:54

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Anat vs Al   \o/ - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Okt. 20 2013, 01:37

Egy röpke bólintás, ennyi amit kapott a kérdésre, és már arra kellett eszmélnie, hogy Anat robog felé. Az idő lejárt, ahogy szólt a szöveg egy dalban, vagy az a "vonat nem vár"? scratch Noh mindegy. Minden esetre egy védekezés nem ártana kezdésnek, ha már a kovács fiú ennyire beindult. Maga elé emelte az újonnan kapott pallosát, de túl lassan. Számított a jelenségre, mikor a hátára tette a fiú azt  a jelvényt ~ amit még mindig nem láthatott Sad~, akkor is észre vette már, hogy mennyire sok pontja lehet a gyorsaságán. Nah de már ő sem az a harmadik szintes kezdő, mint annak előtte, mikor egy kt-t akart kiprovokálni a már akkor is frontharcos Anatból a Kezdetek erdejében. Akkor csak azt érte el, hogy egy újabb rossz élménnyel gazdagodjanak mindketten, de mára erősebbnek és, ami azt illeti kiegyensúlyozottabbnak is érzi magát. Az OFF, habár nem úgy ahogy azt valaha is elképzelte volna, de megváltoztatta. Értelmet adott az itteni életének, és ezzel együtt már nem csak azon járt az agya, hogy hogyan juthatna ki, hanem az is közre játszott, hogy magát a játékot, és az itteni létet is megpróbálja elfogadni. Talán ennek egyik látható eredménye az is, hogy most Anattal meccsezik, és nem mobokat öldös valahol egyedül.
Az ütés miben léte azonban, nem csak hogy figyelemre méltó volt, de ügyes is. Anat, ahogy rájött, hogy az útban van a hevenyészve maga elé rángatott pallos máris változtatott a fegyver pályáján egy igencsak figyelemre méltó csukló mozdulattal.
Nos, azt már biztosra veheti Alex is, hogy nem csak egy jótékony hatású blöff volt az, hogy járt kendózni. Ez még tetszene is a fiúnak, ha úgy zajlott volna le a következő csapás, ahogy azt a játék megköveteli.
Egyszerűen csak a pöröly elé tette a kezét, hogy ne a bordáit találja már el, még ha nem is fáj, ... de, o.o... fájt!

Így utólag vissza gondolva, nagy mázlija volt ezzel az apróságnak tűnő mozdulattal. Veszettül fájt a karja, mintha le akarták volna tépni a helyéről, de mégsem úgy, ahogy az oldalát ért ütés tudott, s hiába a nem akarás, a fájdalommal együtt szakadt ki belőle az üvöltés is.
Pedig olyan jól indult. Két kézre fogta a fegyverét, és ahogy eltalálta Anatot, visszább táncolt pár lépést, hogy ne érje meglepetés szerű támadás a pörölytől. Az ő fegyvere hosszabb volt, mint Anaté, és ezt akarta kihasználni, de ezt megint csak a másik dühítően nagy gyorsasága húzta keresztbe. A szövegre nem felelt, csak mosolygott, de egész végig a fiú vállait (mivel az leplezi le leginkább az ember mozdulatait), és a karját figyelte. Az első ütést ki is védte a pallos lapjával, felkészülve a következőre, hogy már csaphasson is, de későn vette észre a cselt, s így Anat mondhatni mögé is kerülhetett. Túl könnyedén. >.<
Lépni akart hátra, hogy felvehesse az alap állást, egy fordulatból induló vágás kíséretében, de ekkor már csontot ért a pöröly vége, ő meg a kőre zuhant.
Nem tartott sokáig a téboly, alig fél pillanatig, ám utána se tudott felállni. Szédült, és tudta, hogy nem a fájdalom miatt szédül, ~ami nem mellesleg szép lassan kezdett elmúlni, mintha sosem lett volna ~, hanem az ijedség miatt.
Még is mi a franc volt ez az előbb? Valóságosan érezte a pöröly "gyengéd" érintését, valóságosan érezte, ahogy törik a csont, és zavarosan tudta azt is, hogy minden bizonnyal valóságosan is üvöltött. pale 
A palloson támaszkodott jobb karjával, a ballal meg az oldalát szorongatta. Nem tudta, hogy mi is történt azután. Elveszítette e a játszmát? Valószínű. A nézőközönség, hogy reagált? Nem is érdekli. Anat hol van, mit csinál? Valahogy nem ez járt a fejében. Ezentúl érezni fogja a fájdalmat? Mindig? Csak a macska köves utat bámulta, és amíg nem fogják meg akár erélyesebben, meg sem rezdül.
Az is lehet, hogy sokkot kapott. >.>

_________________
Anat vs Al   \o/ - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi5187/5300Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Okt. 22 2013, 11:03

Egyszer láttam egy középkori harci bemutatót. Az előadó az ősi hun harcmodort mutatta be a fiával, autentikus harci díszben, igazi bőrpáncélban, igazi kardokkal. Ő mondta annak idején, hogy egy igazi harc gyakorlatilag 4 másodpercig tart. Ennyi idő alatt be lehet vinni azt a 3 vágást, amelyek önmagukban is halálos sebet tudnak okozni. Egy vágás a combtőre/lágyékra, egy a torokra, egy pedig a fejtetőre, mely bezúzza a koponyát. Ez a 4 másodperces időtartam csak akkor húzódik el, ha két végtelenül képzett és ha közel egyenlő módon felkészült ellenfél áll ki egymással. Azonban akkor sem tart hosszúra nyúló percekig. Ez a mostani párbajom is tökéletesen mutatja, hogy az igazán életszerű és izgalmas harc, akkor is, ha én is elszenvedek sebzéseket, tényleg csak pár pillanatig tart. Nem hiszem, hogy fél percnél tovább tartott volna az összecsapásunk, de ez aztán igazi volt a javából! Nem is holmi anime vagy valami kardcsattogtató borzalom idegesítően hosszúra nyúló és álteátrális küzdelme.
Csak akkor jut el a tudatomig, hogy Alex ordítása nem valami adrenalintól feltüzelt csatakiáltás, mikorra már a második találatot vinném be, de a rendszer védelmező lila burkot von köré, s a fejem fölött megjelenik a "winner" felirat. Ebben a helyzetben nem kell azzal babrálnom, hogy eltüntessem a falánk okozta sebet, így fegyveremet magam mellé engedem pihenni, hisz a dolgát elvégezte. A macskakőre boruló, s immár onnan éppen felkászálódó fiú mellé sietek, aggodalmas tekintettel méregetve megakadt testtartását. Ugyan mégis miért szorongatja az oldalát, hiszen nem fájhat neki. Ösztönös reakció lehet csak, pedig hozzászokhatott volna már a balga.
- Na gyere cimbora, állj csak talpra, még a végén felfázol a hideg kövön! - nevetgélek az ide nem illő poénomon kínosan, de egyszerűen ez a botorság jutott eszembe legelőször. Igen, kínosan érzem magam, mint ahogyan lassan az összes győzelmemnél, de ez most valahogy más. Más, mert egy barátot legyőzni sosem olyan nagy dicsőség, mint egy igazi riválist, s más, mert nem ilyen végkimenetelre számítottam. Mégis miért esett össze? Nem hiszem, hogy ennyire puhány lenne. Ha engedi, akkor az iménti pulthoz segítem, majd ha már stabilan áll, akkor megszabadulok a páncélzatomtól. Nem kezdek el sületlenségekről beszélni, nem kérdezgetem, egyszerűen hagyom, hogy ő tegye meg az első kezdő lépést felém. Különben is, mit mondhatnék ilyen helyzetben? Talán csak ártana, ha bármit kérdeznék vagy mondanék.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi10/5000Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Okt. 22 2013, 14:17

~ Fel kéne állni... ~
De nem tette.
~ Meg kéne mozdulni... ~
De azt sem tette.
~ Kéne valami életjelet adni magamról...~
De még ehhez is csak nagy nehezen tudta rávenni magát. Megmoccant. >.> Olyan volt, mintha épp felállna, de ha Anat nem megy oda hozzá, nem tette volna meg. A hang, ami egyértelműen a kovács céhvezéré volt, és ami olyan közel hangzott a füléhez, hogy már-már bántotta, de pont emiatt nem hanyatlott vissza. Habár még mindig mereven a macska köves úttal szemezett, ahelyett, hogy nézné is hova lép. Így esett, hogy rá esett, nem...nem esett rá Anatra, de egy széken majdnem átesett! /o\ Megállt, s ez nyegle mozdulattal olyan pozícióba helyezte a lábával az ülőalkalmatosságot, ami kedvére való volt.
- Ha nem baj, én leülök...
~ Öhh, ez nem sikerült túl bíztatóra o.o ~
Ami azt illeti, nem jutott még túl azon, hogy vajon mit is mondjon. Tárja Anat elé az egészet? De... demo sa~
~ Nem vette észre, viccelődött! ~
Másoknak talán rosszul esne, Alexnek viszont felcsillant a szeme, és ( közelebbi ismerőseinél árulkodó) teli mosolyra váltott. Bal kezéből leejtette a pallost, de amaz nem a földön csörrent meg, hanem az inventoryba hullott bele. :3 Még Rantól tanulta ezt a trükköt, és megnyugtató volt látni, hogy bizony a közelharci fegyverrel is ugyanolyan jól működik. Kicsit szét nézett, mielőtt Anat felé fordult. Az előbb úgy is kapott egy vigyort xD
Furcsálló idegenek ülnek a kinti asztaluknál, de a legtöbben már túl tették magukat a dolgon. Vajon mit gondolhatnak róla? A helyzetről? <.<
Valahogy most nem akarná megtudni. >.<
Vissza fordulva Anathoz, reményei szerint vele tartott a kinti asztal elfoglalásában, és (habár csak akkor, ha leült), jobb kezét önkéntelenül is a tarkójára tapasztva szólalt meg.
- Gomenee. Nem hittem volna, hogy ennyire megzavar. ^^" Íjászként gyakorlatilag a közelében se voltam az ellenfélnek. xD Egy pillanatra halálbiztos voltam benne, hogy leszakad az oldalam o.o ... aztán rájöttem, hogy nem. Háháhá-háháhá-háhá... Razz
Nem hazudtolta meg magát harcosként sem. Nyomatta azokat a jellegzetes Alexes fejeket, amiket talán csak ő tud produkálni egyedül. xD Közben, ha valóban elfoglalni látszottak mindketten a kinti asztalt, a csinos njk lányka kivitte nekik a kért desszertet a sütik után. ^^
Még Aldo cica étele is kikerült, így amaz is kénytelen volt kibújni, ha még éhes volt egyáltalán. Rolling Eyes Kis tej maradhatott utána. Lehet későbbre hagyja?
Alex, mint a megmentőt látva meg, hálálkodva vette el az njk-tól a shake-et.
- Arigatooo ^^ Pont jókor. ...
És a szájában a szívószállal el is döntötte, hogy Anat jön... Mély hallgatásba burkolózott.

_________________
Anat vs Al   \o/ - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi5187/5300Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Okt. 25 2013, 01:12

Al dráma a köbön Razz

- Akartam is javasolni... - jegyzem meg kevésbé őszinte mosollyal, s már húzom is az egyik széket a szöszi hátsója alá, mielőtt még keresztülesik rajta. Csak tudnám miért hagyja el ennyire magát. Wehh, ha ilyen nehezen viseli a vereséget és egy kis veréstől ennyire elkeskenyedik, akkor inkább nem is harcolok vele többet. Pedig harc közben nem tűnt nyápicnak. Lehuppanok szépen melléje egy másik székre, könyökömmel kényelmesen elhelyezkedve megtámaszkodom az asztalon é türelmesen várom, hogy végre megszólaljon a fiú. Hmm, talán túl sok volt neki ennyi erőplusz egyszerre, nincs hozzászokva, ráadásul Baran fegyverét nem egyszerű forgatni, gyakorlást és a kitartás pontok fejlesztését igényli. Erről a outfit updateről már nem is beszélve O.o Még mindig nem értem mi ez az egész, de igyekszem hanyagolni minden fajta WTF fej produkálását. Hmm, mit is mondottam korábban? Al mellett sose unatkozik az ember, mindig érik váratlan fordulatok.
És végre megszólal! Mit megszólal, beszél is! Összefüggő mondatokban, annál kevesebb értelemmel. Pedig a fejét nem is ütöttem :roll:Az egyre kínosabbá váló helyzetet a rendelésünk megérkezése és egy szőrpamacs menti meg.
- Aldoka, jaj ne haragudj, rólad meg teljesen megfeledkeztem! Apuci kiengeszteli majd a kis drágáját! - Hóna alatt fogva felkapom a macskát és úgy gügyögök neki, kinek bajszán és pofáján testes tejcseppek jelzik, hogy azért jól elvolt ő egymaga is. Persze sértődött fejet vág, már amennyire tud egy cica, én viszont a mellkasomra szorítva simizem az álla alatt engesztelésképpen, na meg persze kaphat még az édességemből is. A szöszivel kapcsolatos mindennemű tapasztalatot jó mélyen elraktározom magamban, s egy nyugodt órámban majd alkalmasint végigrágom magam a történteken fokról fokra. Most viszont úgy érzem, ideje elterelni a gondolatainkat az iménti percekről, mert már nekem kezd kínossá válni az újabb győzelmem. Mégis elégedettség tölt el, ugyanis a fiú elvárásaimon felül teljesített ma, s óriási lépéseket tettünk előre.
- Hmm, isteni ez a fagyi! Ide jöhetnénk máskor is és elhozhatnánk a többieket is a céhből, mit szólsz? Ideje lenne megismerkednetek végre, egyik sem evett még szőke magyar fiúkákat. - kuncogva sandítok a fiúra, miközben Aldo öntörvényűen mobilizálja magát és az ölemből az asztalra mászva, majd keresztülgaloppozva azon, egyenesen Alex vállához dörgölőzve kuncsorog az ő fagyijából is. - Én a helyedben adnék neki. Élesek a karmai és nem fél használni. Komisz, bosszúálló ki jószág! Még a bajsza sem áll jól! ^^ - Ismerkedés x. fázisa: kedveld a macskám!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi10/5000Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Okt. 25 2013, 13:10

//Drámaaaa \o/ //

- ... Háháhá-háháhá-háhá... Razz...
~ Nem figyel rám! .___. ~
Nála később esett le, hogy már kint vannak a dessertjeik, de neki nem is hívta fel rá a figyelmét egy dörgölődző kiscica. Ahogy megpillantotta a kezében a shake-et annak a csinos njk lánynak, nem is hagyta letenni az asztalra, egyből a kezéből vette el. Mintha az élete múlna rajta, közben hálálkodva nézett fel  a lányra. Habár amaz csak a szokásos szöveget nyomatta, és "kellemes időtöltést kívánt nekik". Alexet most úgysem a nőci, hanem a hűsítő édesség érdekelte.
- Arigatooo ^^ Pont jókor. ... wtf 
De közben olyan laposan nézett, mintha legalább is orvtámadásra gyanakodna. Aztán csak csendben szürcsölt tovább. El-elkalandozott is gondolatban közben. Tény, hogy   alapból nem kéne, hogy legyen fájdalom, ő mégis valóságosan is érezte. Pont mikor először érezte azt a furcsa fájdalmat. Mintha a 220 csapta volna meg, aztán nem is akart múlni, míg Hinari ki nem vette azt az árnyharcos kést. Tehát, ahogy a beszélgetésük elején is mondta Anatnak, valami történhetett kint. És emiatt valami megváltozott a játékban vele. Ha ezek után érezni fogja a fájdalmat, .... nem is hallotta közben, hogy miket mond vagy tesz Anat a cicusával.
Összeráncolta közben a szemöldökét. Fel kell erre is készülnie. Bármi is történt vele odakint, talán a legrosszabra nem kell gondolnia. Hiszen azóta már eltelt jó pár nap.
~ Igen. Biztosan életben kell lennem. ~
Még bólintott is hozzá.
~ Hmpf, Anat helyében én se tudnék mit kezdeni. Talán akkor se tudna, ha kerek-perec megmondanám. "Anat, valójában érzem a fájdalmat, és sajna a bordatörés túl sok volt már >.> "
Nem, ez nem járható út xd
Különben sem akarom, hogy bármilyen kitüntetett figyelemben részesítsenek.
~
Egész szépen elkalandozott, s a úgy szívta magába a banános shake levét a szívószálról. Csak arra figyelt fel, hogy a macsek karmolja (még egész kedvesen) az arcát.
- Hm? Óhh, ...
Ekkor kvázi belehajol a cica az arcába és nyávog egyet. Nem kertel, kéri a kaját és kész. Alex majdnem felnevetett, csak azért fojtotta el, nehogy leesen a kis jós(z)ág.
- Az első cica, amelyik nem fúj rám. Haladunk. ^^
Kapott kanalat is a shake-hez. Talán a vége miatt, vagy egyszerűen sejtették, hogy a cica aktivizálja magát, így levett egy pici falatnyit belőle, és Aldo elé tolta.
- Dozo, izlik? :]
Széles mosoly, és most nem is igazán Anatra, mintsem a Aldora figyelt. Örült neki, hogy a cica nem fúj rá. Szereti ezeket a kis szőrpamacsokat is, csak ők nem szerették eddig. >.> Talán Aldoval más lesz. :3
Aztán rájött, hogy Anat hozzá beszél.
- Nani? Jah, hogy ez a hely? Valóban! ^^" A Sweet Dreames se rossz, de ennek van egy sajátos hangulata. És finomakat adnak. Még akkor találtam rá, mikor a szobámhoz kerestem bútorokat.
Ilyenkor olyan érzésem van, mintha nem is a SAO-ban, hanem a SIMS-ben lennék. >.>

Aztán már sokkal lelkesebben rátért a tagok témára.
- Ühüm, szeretnék mindenkit megismerni. Majd a Limenben is igyekszem összetalálkozni a többiekkel. Képzeld, teljesen véletlen jött ki így, de Esu chanhoz nagyon közel van az én apartmanom. ...

_________________
Anat vs Al   \o/ - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi5187/5300Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Okt. 25 2013, 21:51

- A fegyver elejtése... tudod, egyenesen az inventoryba. Na az nagyon menő volt! - vigyorgok ismét önfeledtebben a fiúra, miközben jólesően kortyolgatom a hűsítő italt. Jó látni, hogy Aldo hajlandó végre nyitni mások felé. Eleinte nem kedvelte Alexet, vagyis ez túlzás. Egyszerűen bizalmatlan volt a fiúval szemben, furcsállotta a szöszi viselkedését, meg hogy sokszor olyan levert és komor fejet vág, máskor úgy nevetgél, mint aki nem komplett Suspect Összezavarta szegény kis együgyű macsekomat Razz Bezzeg most, kész dorombológép, csak hogy még több finomságot lapátolhasson be a pocijába.
- A Sweet Dreams a Voice törzshelye. Én is ott ismerkedtem meg velük annak idején, ott avattak taggá. Jó hely, nagyon finom például a fánkjuk, de én valami újra vágyok, valami másra, amihez csak mi kötődünk. Ami csak a miénk. Persze nem kisajátítani akarom ezt a cukrászdát, egyszerűen csak kell nekünk is egy törzshely a Limenen kívül, ahol mókázhatunk és jókat ehetünk. Nekem elnyerte a tetszésem, köszönöm az invitálást! - Aldo még dúródik egy kicsit a finom falatokért, aztán már én figyelmeztetem, hogy jobb lenne, ha türtőztetné végre magát és befejezné a kunyerálást. Illetlenség ám így viselkedni! Esu említését hallva elmosolyodok.
- Ó, valóban? Én nem hiszem, hogy ez a véletlen műve. Tudod, szokásom mondani, hogy minden okkal történik. Mindketten íjászok vagyt... illetve voltatok. Szőkék vagytok, és mintha Esunak is lennének a felmenői között európaiak. Jól meg fogjátok érteni egymást, hasonló kaliberek vagytok, de a te bohókásabb oldalad talán oldja majd Esu komolyságát, és esetleg Esu is tud tenni az ellen, hogy ne legyél ilyen szétszórt és búskomor Rolling Eyes Jó páros lennétek! - Sejtelmes mosolyt intézek Alex felé, aztán eszembe jut, hogy valamiről megfeledkeztem. - Ha már avatást emlegettem... valamit majdnem elfelejtettem! - Tüstént le is hívom a menümet, s már röppen is Alexnek a céhbe invitálás. Mostanra már szemernyi kétségem sincs afelől, hogy Al elfogadja a felkérést, így nyugodtan dőlök hátra a székemben, kezembe véve ismét a fagyis kelyhet. Aldo közben leheveredik szépen kettőnk között az asztalon, ő is elégedett pofit vág, s lehet perceken belül be is vágja a szunyát. Így alkalmunk nyílik még jó ideig kint maradni a teraszon és önfeledtebb témákról beszélgetni, előnyben részesítve a kinti világbéli élményeket.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi10/5000Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Okt. 29 2013, 13:08

~ Szóval a Voice törzshelye. Értem. ~
A fegyverleejtős dicséretre csak mosolygott. Nem árulta el, hogy eredetileg nem ő jött rá, hanem Ran. Jah igen Ran. T.T Közben Aldo cica, mint valami éhenkórász, úgy kéreget. Mintha az előbb nem termelt volna be egy tálnyi tejet és ki tudja mennyi halat hozzá. @.@
Persze Alex távolról se bánja a dolgot. Mosolyogva osztogatja el a cicusnak a saját édességét, míg Anatole rá nem szól a petecskére. Addig szinte nem is evett Al, mindet elkérte Aldo. >.>
A cic lefeküdt kettejük között az asztalra és már mondhatni be is dobta a szunyát.
- Nekem is. Smile - helyeselt Anat cukrászdabeli megjegyzésére. Majd ugye megemlítette azt is, hogy Esuval nagyon közel vannak a szobáik a Limenben, amire Anat válasza elöntötte a pír. Így vörösen olyan volt mint egy szende kislány, aki nem tudja mi is a téma, és amikor rájön, szégyellősködik egy sort.
- Nem lennénk olyan jó páros. >.>
Motyogta maga elé belegondolva a mondatba, de persze csak ellenkezett. Nehogy már Anat válassza ki neki, hogy kivel alkotnának jó párost. >< Rolling Eyes
Amikor megkapta a felkérést, már minden a helyére került, és persze egy gyors átfutás után, el is fogadta. Most már kötetlenebb volt a beszélgetés, és ahogy haladt az idő egyre inkább rátértek a kinti világbeli élményeikre és a közös pontokra, amik már egyszer kijöttek. Aldo cica végül tényleg húzta a lóbőrt egy jó ideig, s ahogy elfogyott az édesség, már nem kellett újabb se ahhoz, hogy vidáman beszélgethessenek tovább. Végül is, egész jól alakult ez a nap a végére. Rolling Eyes


//Köszönöm a játékot, nagyon élveztem. Smile //

_________________
Anat vs Al   \o/ - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi5187/5300Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Okt. 31 2013, 21:36

Ossu!

Lezárom a küzdőteret. 60 expet és 140 aranyat kaptok, Anatnak további 220 arany jár a képije miatt.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Anat vs Al   \o/ - Page 2 Vo36oi0/0Anat vs Al   \o/ - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Anat vs Al \o/

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.