Juu vs. Danee

Go down

default Juu vs. Danee

Témanyitás by Kyrena Juurei on Szer. Szept. 18 2013, 12:31

Ez az egész világ kezdi értelmét veszíteni. A kezdeti szépség lassacskán eltűnik és nem marad itt sem más, csak a rút valóság, mi cseppet sem kecsegtető. Jobb híján visszatérek az első szintre. A nemrégiben lejátszott párbajom után, mely csúfos vereséggel zárult, hála Rennek, na meg annak a szakadéknak, mi köztünk van, nem érdemlek mást, mint némi vigaszt. De vajon hol lelhetek erre? Egy süti? Nem, azokkal mindig csak a baj van. Talán szereznem kellene valami új öltözéket, amiben járhatok. Na igen, az nem lenne rossz, mert a jelenlegi bár kényelmes, kezdem unni a sok séta után, melyet megtettem benne. Lépteim hát arra vezetem, hol ilyesmire szert tehetek. Amint odaérek, elém is vág egy alak, kicsapódva üzletéből, reményteli, csillogó szemekkel bámulva rám.
- Kisasszony, nem óhajt valami szép ruhát? Nagy ám a választék - próbál becsalogatni.
Mivel igencsak ráérek, így nem húzom az időt. Vállat vonok és adva egy esélyt a fickó készletének, megindulok befelé, ám az ajtóban megállok és csak ott nézek szét.
- Esetleg tudna valamit ajánlani? - kérdezem rutinszerűen.
Na igen, a valóságban mindig körbeálltak az eladók és ajánlgattak. Ehhez azonban nagy valószínűséggel köze volt annak, hogy platinakártyával mentem mindenhova, nem mellesleg sötétített limuzinnal és testőrökkel. A vásárlás mégis, így is élvezetes volt. Főleg, mert azt vettem, amit akartam, apám nem szólhatott bele. Kérdésem hallatán a férfi elvigyorodik, hevesen bólogat, egy pillanat múlva azonban olyan ruhadarabbal állít elő, melyet soha nem vennék fel. Képén egy elvetemült vigyor tűnik fel, mikor a fehérneműszettet elém tartja. Több nekem sem kell, fogom a rongyot, kitépem kezéből, s a kihívó darabot kihajítom a hátam mögé, miközben elkapom az árust ruhájánál fogva.
- Na ide figyeljen, maga... - "Nyugalom Juurei, nyugalom..."
Az árust inkább leteszem egy sóhaj kíséretében és ott hagyom. Valahogy kezelnem kell a dühömet, nem verhetek meg mindenkit aki nekem nem tetsző dolgot csinál. Még akkor sem, ha az teljesen jogos. Mikor megfordulok, akkor látom, hogy a csipkézett fehérnemű hol landolt. Egy fickó fején, kinek szőke tincsei kikandikálnak a ruha adta réseken. Viszonylag magas, vékony alak. Lépteim odavezetem hozzá, elnézést kérő mosollyal.
- Kérem ne haragudjon, nem akartam az ön fejére dobni.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Juu vs. Danee Vo36oi397/400Juu vs. Danee 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juu vs. Danee

Témanyitás by Danee on Pént. Szept. 20 2013, 15:00

Ma is csak egy átlagos laza nap volt, épp hagytam magam sodródni a tömeggel, az utcán, a járókelőket és boltok kirakatait megbámulva.
Nem volt semmi teendő, az ebéden és a reggeli tapasztalat szerző körutam már meg volt aznapra, és sehogy se fület a fogam rögtön visszatérni a vadászmezőkre.
Egy szóval lazaság volt. Miközben én nagyban méláztam, és épp az egyik előttem haladó lány rövid szoknyájának minden rezdülését vizslattam, hátulról belém jöttek. Valami szemüveges fazon, ilyen flancos, elegancsos öltönyben, vagy mi. De még csak bocsánatot se kért, rohant tovább, mintha mi se történt volna. Jó, mondjuk már hozzászoktam ehhez, egy ilyen forgalmas utcán, egy ekkor a nagyvárosban, még ha csupán virtuális is, ez minden napos eset. Nem húztam fel magam rajta, de a szoknya eltűnt a forgatagban.
Sóhajtva egyet, megtorpantam egy percre. Végül is, innen az utca széléről is vicces dolog volt bámulni a sok ide-oda igyekvőt.
Aztán hallom a hátam mögül, hogy valami nőcske vitatkozik a boltossal, a mögöttem lévő üzletben.
Ehh, ezek a nők... komolyan, folyton hisztiznek, baromi fárasztó népség... >.>
Aztán hirtelen összerezzentem, ahogy valami landolt a vállamon meg a fejemen.
Bár a hangjából ítélve csak valami ruhanemű lehetett, mégis megijedtem a hirtelenségtől. De már láttam, ahogy ösztönösen nyúltam a fejemen lévő izé után, hogy lekapjam, hogy nem csalt a hallásom, ez tényleg, az. Nem is akármilyen ruhadarab, hanem egy vörös csipkés női tanga! És még olyan friss bolti illata volt. Szórakozottan húztam le a fejemről, majd ahogy a vállamra sandítottam, egy megpillantottam a párját, egy melltartó kosár fedte a vállam, a többi meg csak úgy csöngött rajtam.
Miután kezembe vette mindkét darabot, és tüzetesebben megnéztem a szexi kis fehérnemű-szettet, egy kaján vigyor terület ki az arcomra.
- Kérem ne haragudjon, nem akartam az ön fejére dobni. - ütötte meg a fülemet az előbbi ordibáló nőszemély hangja, de ezúttal sokkal lágyabb tónust megütve
Ahogy odafordultam, egy rózsaszín hajkoronával ékeskedő, és igen csak telt domborulatokkal megáldott, karcsú teremtés állt velem szemben.
Azta leborul hét meg a nyócszázát neki, de meg...
- Nem haragszom! - a vigyoromat már nem lehetett lekaparni - Ha nem tévedek, ezek itt az öné lennének kisasszony! - mutattam neki a kezemben lévő fehérnemű darabokat.
- Bár... eléggé megijesztett vele! Ami azt illeti jön nekem eggyel, amiért nem a porban landolt, ez a szexi kis ruci! Még jó, hogy itt voltam!
- Most, hogy nézem... eléggé vadító darab, szívesen megnézném benne magácskát! Aztán le is hámoznám önről, ha már ott tartunk! Ne mondja, hogy nem, hiszen tartozik nekem! Már el is képzeltem ebben a vöröskében, azt hiszem, csodásan állna önön!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Juu vs. Danee Vo36oi7010/7300Juu vs. Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juu vs. Danee

Témanyitás by Kyrena Juurei on Szomb. Szept. 28 2013, 10:02

Szerencsére nem haragszik az imént megdobált alak. Ami viszont következő szavaival érkezik el hozzám, kissé felháborító. Szemeim először csak kérdőn felvonom. Sértő már csak arra is gondolni, hogy én ilyesmiben mutogatnám magam. Elvégre mégiscsak vörös, nem mellesleg az effélék igencsak kényelmetlenek, legalábbis nagy részük. Addig pedig nem kísérleteztem, hogy találjak kényelmes darabot is abból a... inkább hagyjuk. Ha ez nem lenne elég, a férfi tovább folytatja. Máris bánom, hogy oly kedvesen szóltam hozzá. Azt pedig végképp, hogy bocsánatot is kértem tőle. Nem lesz ez így jó... Miért mindig az ilyen alakokat fogom ki? Miért nem kerülhetek egyszer szembe egy normálissal. Vagy legalább olyannal, aki nem perverz. Vagy nem túlzottan az. Valahogy azonban vonzom az efféléket, legnagyobb balszerencsémre. Ez aztán a mázli!
Ábrázatomon továbbra is fent hagyom a lágy mosolyt. Miért is tennék másként? Közben egy gyors mozdulattal kikapom a fickó kezéből a fehérnemű darabokat, bár már az is felháborító, hogy ilyesmire szánom el magam. Tekintetem a vörös darabokra emelem, aztán halk sóhajt eresztek ki résnyire nyílt ajkaim közül.
- Milyen kár, hogy ezek nem az enyémek. Nem vettem meg őket - mondom, majd hogy szabadjára engedhessem elégtelenségem jelképét, egyszerűen elejtem a ruhaneműket és meglendítem öklöm az imént ruhákkal eltalált képe felé.
- Nem igazán tetszik ez a hangnem, te perverz! Ez a szöveg nem nyerő, világos?

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Juu vs. Danee Vo36oi397/400Juu vs. Danee 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juu vs. Danee

Témanyitás by Danee on Szomb. Szept. 28 2013, 10:40

Nagyon nyugodt a nőcske, ezek szerint tud normális is lenni, nem csak olyan üvöltő tébolyda, mint amit az előbb az üzletből halhattam tőle. Hehe, ez igazán érdekes. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen fenoménbe botlok majd ma az utcán. Bár, kár hogy azt a szoknyácskát elvesztettem szem elől!
Ezért még kárpótolnia kell!
Aztán megrökönyödve látom, hogy a rucit, amit visszavett, hanyagul ledobja.
Hát milyen dolog ez! Már éppen nyúlnék a cuccok után, amikor meglendíti az kis nőies finom öklét, egyenest az arcom felé. Hátrahőkölök. Micsoda modortalanság, öklöt rázni egy ilyen lovagias, fess férfi felé!
- Ó, ezek szerint azért dobálta ki az üzletből ezt a szexi kis darabot, mert más fajtára vágyik? Netán, a rózsaszín selyemfehérneműk jönnek be inkább, cica? Vagy a lila, netán a kék? A sejtelmes fekete vagy a szűzies fehér? - találgatom kaján vigyorral az arcomon
- Perverz? Én? - háborodok fel - Na jó, lehet! - pironkodok, majd újra vigyorgok mint a vadalma - Mindenkiben van egy kis perverzség, még magácskában is, cicuska! - bökök felé
Most már elmegyek a végsőkig, annyira, de annyira érdekel, meddig lehet felhúzni, mikor fog lehullni az a kis mosoly az arcáról, és válik tomboló ördögfajzattá!
- Nem kell itt játszani a szendét, tudom ám, hogy te is akarod!
Egy hirtelen mozdulattal közelebb lépek, mit közelebb, egyenest elé, elkapom a derekánál, az egyik kezem a fenekére csúszik, a másik fel a tarkójára, s a nyakára lehelek egy forró csókot.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Juu vs. Danee Vo36oi7010/7300Juu vs. Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juu vs. Danee

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Nov. 09 2013, 22:53

Ossu!

Inaktivitás miatt kérésre lezárom a párbajt. Jutalmatok 20 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Juu vs. Danee Vo36oi0/0Juu vs. Danee 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juu vs. Danee

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.