Erdőség #1

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Júl. 11 2016, 14:59

- Ha ez megint egy kísérlet volt a humorizálásra, szerintem inkább add fel Rolling Eyes - jegyeztem meg epésen. Nem, cseppet sem volt vicces ez a vén celebes sztori. Az volt vicces, amikor a gyíkjával ketten háromfelé akartak indulni, nem volt benne semmi megjátszás, csak szimpla bénázás, és ugye szokták volt mondani, hogy a legszebb öröm a káröröm. Na, hát nekem is az a kedvencem Rolling Eyes
Na most az is piros pont volt, hogy nem kezdett el ellenkezni, és ragaszkodni ahhoz, hogy akkor is hallani akar rólam előbb. Ez így tök jó, ha hajlandó kompromisszumokra és felismeri, hogy ha ad valamit, akkor talán kap is valamit cserébe. Meg különben is, ha ő makacs lett volna, akkor én is, de ja, így volt rá sansz, hogy ha nem hazudik, akkor én is mondok magamról ezt-azt. Viszont amit elhadart, azt első blikkre el se hittem, mert ugyan ki lenne olyan hülye, hogy ilyesmiket bevalljon, hacsak nem vicceskedni akar. Deee... nem tűnt hazugságnak.
- Hallod, te még hülyébb vagy, mint gondoltam - nevettem el magam, de aztán egy pillanat alatt elhallgattam, ahogy rádöbbentem valamire - Várj, akkor tényleg van olyan, aki bedől ennek az ócska dumának és rád bízza a pénzét? - pislogtam rá nagy szemekkel. Wow, mindig is tudtam, hogy alacsony a kerítés, de hogy ennyire... Mindig van valami meglepő az emberi hülyeségben. És én se vagyok kivétel, ha hagyom, hogy körbe-körbe vezessen. Jól megszopatott az öreg, ezt el kell ismerni Rolling Eyes
- Eléggé visszafogtad magad, amikor rólam beszéltél. Nem akarod elpackázni az esélyeidet, mi? hentai - vigyorodtam el - Figyu, nem sértődöm meg, ha azt mondod, hogy egy bunkó kurva vagyok, de jók a cicijeim. Értékelem, hogy próbálod a cukormázat előadni, de ha nem jössz be, akkor a világ összes bókja se segít rajtad, ha meg bejössz, akkor azt mondasz, amit akarsz, akkor is dugni fogunk. Kivéve, ha még mindig az apám akarsz lenni Rolling Eyes - magyaráztam a csávónak, hogy működök... meg hogy működik sok másik lány. Mondjuk azok nem ilyen vackokkal játszanak, nagyon kevés olyan elmebeteg liba van, mint én, hogy a gép előtt kockul buliba mászkálás helyett. Csak nekem nem szimpi a buliba járás, amikor mondok valamit a csávónak, és ő sértődik meg, miközben úgy nyomul rám, mint valami kanos kutya. És ez rendszeres. Komolyan, vajon tíz-húsz éve is ilyen önérzetes picsák voltak a fiúk? Vagy ez kinek jön be? Borzalmas Rolling Eyes
- Amúgy a gazembereket csípem, a jófiúk halálosan uncsik. Bár te inkább az a fajta gazember lehetsz, aki csak próbálkozik, és nincs sok sikere Rolling Eyes - csicseregtem tovább - Bár ahogy megszívattál most, az nem volt rossz. Lehet emberrablásban erősebb lennél - morfondíroztam - Ez a gyík egész jó csali, sok csajszinak bejönnek a cuki állatok - bólogattam magamnak. Ja, ha csirkefogó karrierbe akar kezdeni, akkor a cukrosbácsi szerepet tudnám ajánlani neki.
- Ja, hogy azt várod, hogy dumáljak magamról is, mi? - jöttem rá, ahogy rám nézett - Hiperaktív, lázadó kisördög vagyok, és két dolgot gyűlölök: az egyik a tétlenség, a másik a hazugság. Ha őszinte vagy velem és jó buli veled lógni, akkor megnyertél, ha hazudozol és uncsi, egy helyben ülős randikat találsz ki, akkor elástad magad. Egyetlen kivétel, ha kajálni viszel. Kint bandáztam és szekáltam a kisebbeket, mert le kellett vezetni az otthoni feszkót, mostanra már kicsit lehiggadtam, csak tényleg ne az apám akarj lenni, mert bőven elég egy szexbűnöző köcsög és egy hazug nyomorék az életembe. És Rikonak hívnak. - tettem hozzá még. Ennyit megérdemelt, mármint hogy tudja a nevemet.
- És most mi jön? Randizunk, vagy mi? :3 - kérdeztem, miközben erélyesen oldalba könyököltem a csávót.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rogan Hartnett on Szer. Júl. 13 2016, 13:46

Kicsit erősebben fújtam ki a levegőt, akár egy bika, miközben picit félrenéztem. Olyan kis édesen rúg belém, hogy szinte meg sem érzem,  hogy leomlik körülöttem a magamról alakított világom képe. Oh várjunk csak.. de mégis megérzem, mert nem köntörfalazik! Persze van jó is az őszinteségben, de egy idő után inkább azt kívánja az ember, hogy néha bár hazudna is valamit, az ember.
- Igazá...
- Nem feltétlenül annak a dumának, de előfordul, hogy kapunk ruhákat, pénzt, élelmet, információkat, amikből újabb pénzt lehet csinálni.
- Hát én nem így akartam fogalmazni, de... édes vagy, hogy mindent kitálaltál neki pöcök..-  húzom a szám, nem szeretem azt amikor Nachum is elkezd barátkozni, mert valamiért nem tudja eldönteni, hogy mi olyan amit el lehet mondani és mi az ami csak kettőnk titka.
- Most már mindegy. Szóval igen... vannak olyan emberek. Csak ügyesen kell csinálni. - kacsintok rá, majd igyekszem átugorni a témát. Nem szívesen beszélnék egy áldozattal arról, hogy mik az emberek kirabolásának fortélyai. Így belegondolva elég nevetségesül is hangzik, ez az egész szituáció.
- Dugni fogtok? Micsodát? És most?- érdeklődik Nachum, én pedig zavarba jövök. Na ez az a  téma amit neki még nem meséltem, ugyanis ő még fiatal. Aprócska, és ártatlan is..
- Hát tudod.. ez amolyan..
- Ez olyan apa-lánya dolog? - az arcom a kezeimbe temetem az édes kis sárkányom feltételezését hallva. Nem tudom, hogy találta meg a logikai kapcsolatot a család és a szexualitás között, de ha tudná, hogy nem is tévedett annyira sokat, de közben mégis hatalmasat.. Néha elgondolkodtat, hogy ugyanez a kis lény mondja-e azokat a fantasztikus ötleteket is mint most ezt a butaságot. Válaszolni akartam valamit a lánynak, de inkább nem tettem, nem akarok rontani a helyzeten.
- Kikérem magamnak. Igenis nagy sikerem van. Nem véletlen, hogy eljutottam idáig, és még életben vagyok. - orrom a fellegekig emelem a büszkeségtől- Az emberrablás unalmas. Én jobban szeretem a változatosságot. Ha egyszer ráunok a tolvajlásra, lehet, hogy szakács leszek, vagy tanár. Előttem áll még az egész élet. Ami pedig Nachumot illeti.. ha megnőne akkor is nagy sikere lenne, ugyanis nem sok sárkányt látni Aincrad utcáin, főleg nem tűzsárkányt. - ez amolyan dicsekvés, felvágás féle dolog akart lenni, büszke voltam a kis társamra, hogy mellettem van, és arra is, hogy jó hasznát veszem a koldulásban. Közben bólintottam a lánynak, és vártam az önjellemzését, ami meg is történt.
- Szexbűnöző? - lepődöm meg, tudtam, hogy valami oka van annak, hogy az apa témát ennyire kerülni próbálta, és tessék. Egy csöppet megsajnáltam a lányt, fájt a szívem érte, elvégre biztos nehéz lehetett neki, és most ez a világ egy menedékké válhatott a számára. Persze a mimikám nem változott meg, jó színész vagyok, nem akartam sajnálatot éreztetni vele, elvégre azt mindenki utálja - Szóval Riko. Ami azt illeti én inkább az üldögélő, tervezgető típus vagyok. Viszont imádom az új helyeket, az izgalmakat, a szép városokat. Éppen ezért költöztem Floria városába is. Szép tájak, gazdag emberek, sok pénz... Szóval Riko.. - Ismételtem el még egyszer a nevét, ezt nem szabad elfelejtenem. Ha már ennyit güriztem érte, és hagytam elúszni a pénzeszsákokat akkor most már illene tudnom a későbbiekben is. A lány oldalba bökött én pedig lepillantottam, kerestem az arcát, majd pedig rámosolyogtam.
- Már hosszú percek óta randizunk. - beletúrtam a hajába, igyekezve úgy, hogy kitúrjam a szeméből, hogy végre lássam az arcát is és ne csak egy frufruval beszélgessek. Persze mindezt akkor csak, ha nem tér ki a kezem elől.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi4968/5000Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Szer. Júl. 13 2016, 17:02

Oh, na ez már valami. Eddigi tapasztalataim alapján a petek nem igazán fogják fel a hazugság fogalmát, és ha a kis gyík ilyen beszédes lesz, akkor könnyen lehet, hogy kedvelni fogom a buráját Rolling Eyes
- Szóval csak engem tiszteltél meg ezzel a gagyi sztorival, mi? ...ja várj, már értem Rolling Eyes - oké, levontam a következtetést. Gondolhattam volna, hogy a lopás csak fedősztori, igazából a tapizás volt a célja, csak még mindig nem meri bevallani. Javíthatatlan az öreg Rolling Eyes Persze eszem ágában se volt elárulni neki, mire jöttem rá, szeretik a pasik, ha így kétségek között hagyjuk őket, mindig azt hiszik, hogy valami rosszat mondtak. Tök mókás :3 Ennél mókásabb már csak a kis sárkány volt, meg a következtetései. Csak ezért megérte beleragadni a hálójába, megint kitört belőlem a nevetés, főleg azt látva, ahogy fészpalmolt a csávó.
- Hadd találjam ki: a rablóhús lesz a specialitásod, és mondjuk történelmet fogsz tanítani, az tiszta időrablás Rolling Eyes - találgattam. Tök gáz több száz éves eseményekről tanulni, semmivel se leszek több tőle, és csak foglalja a helyet a memóriámban a fontosabb dolgok elől. Mondjuk mire innen kiszabadulok, úgyis mindent el fogok felejteni, és kezdhetem elölről az egészet. Az lesz még egy csodálatos élmény Rolling Eyes
- Védelmi pénzt próbáltál már szedni? Az egész mókás tud lenni. Mondjuk ahhoz az is kell, hogy féljenek tőled. Talán majd ha Nachos megnő :3 - ötleteltem, miközben a repülő gyíkra néztem. Vajon mekkorára fog nőni ez a dög? Kifejlett sárkányt még nem láttam, a legnagyobb az akkora volt, mint egy kertitörpe. Rogu-jii alkata tuti megvan a dologhoz, csak a kisugárzása hiányzik, fenyegető óriás helyett inkább olyan mackós dédelgetni való feje van.
- Az. Ezek a stricik kihasználják, hogy a fiatal lányoknak kell a zsozsó és kvázi kurvát csinálnak belőlük. Undorító az egész, felfordul a gyomrom a gondolattól, hogy léteznek ilyen köcsögök - feleltem a fogaimat csikorgatva. A kezemet is ökölbe szorítottam néhány pillanatra. A muter is hülye volt, én bolti eladóként is egész jó zsebpénzt kerestem. Persze azért dolgozni is kell Rolling Eyes Nem értem, hogy alacsonyodhat le valaki ilyen szintre, hogy eladja a testét egy vadidegen fickónak. Aztán lesznek belőle az olyan gyerekek, mint én, az egész életük el van cseszve miatta.
- Én Taftban lakom. Ott működik a legnagyobb feketepiac, jól lehet keresni vele. Tényleg, ha lopott cuccokkal kereskedsz, hogy nem futottunk még össze? - kérdeztem a homlokomat ráncolva. Mondjuk a módszerei sötétek voltak számomra, lehet valahogy a tulajdonjogot is megszerzi, bár nehezen tudtam róla elképzelni, hogy ennyire rafkós lenne.
- És nem hoztál ajándékot az első randira? Bunkó vagy, Rogu-jii Rolling Eyes - csóváltam meg a fejem. Hagytam, csináljon amit akar, ha az arcomat akarja látni, hát tessék. Nem azért volt ilyen a frizurám, mert szégyelltem volna, egyszerűen csak így menő volt és titokzatos - Remélem azért nem csak mászkálni akarsz velem az erdő szélén. Mit tervezel még? :3 - tudakoltam meg, aztán a kissárkány felé néztem.
- Te Nachos, hány lányt szokott magához felvinni Rogu-jii egy héten? - súgtam oda neki.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rogan Hartnett on Csüt. Júl. 14 2016, 22:11

Még, hogy gagyi sztori. Kikérem magamnak. Fájt egy picit, hogy így gondolta, pedig én megérem a pénzem. Sőt gyakorlatilag nem is rabolok ki embereket, hanem behajtom rajtuk a jegyárat amit a kis műsorommal érek meg. Sőt, ha belegondolok akkor nem is vagyok gazember, hanem sokkal inkább egy szórakoztató művész.
- Szeretem, ha szeretnek. Ahhoz pedig kell is valamit alakítani. De a pénzt jobban szeretem, és mivel az egyensúly híve vagyok, ezért hagyom, hogy szeretve legyek és jól meg is legyek fizetve. Így működik a világom. Szerintem egész jól csinálom amit csinálok. - közben a lányra mosolyogtam, elvégre ha valamit rosszul csinálnék akkor most nem lenne itt velem, az erdőben, hanem már rég magamra hagyott volna, és egyedül próbálna kijutni. Jó, most már, hogy elmondtam neki a titkot, így tényleg bármikor le is léphetne, de nem teszi, mert érdeklem.
- Hehe. Nagyon vicces. Talán a tanári meló tényleg nem az én szakterületem, és nem is tudna lekötni, de ez nem jelenti azt, hogy nincs számomra semmi más testhezálló munka amit el tudnék végezni. - hangosan felhorkanok a védelmi pénzen. Én mint valami testőr. Elég nevetségesen hangzik, főleg mert hiába vagyok nagydarab nem vagyok egy body builder sem, és ugyan odafigyeltem magamra még sincs egy kidolgozott álomtestem. De azért jól néztem ki. Elégedett voltam vele.
- Végül is igazad van. Óránként 300 aranyért megvédelek. Visszamenőlegesen is nézhetjük, akkor... ezzel az órával együtt most már 600 arannyal tartozol nekem angyalka. - jól látványosan mozgattam meg az ujjaim a szép fényes gyémántkesztyűmben. Néha elég fenyegető kinézetet tudott nekem adni. Sokkal inkább testhezálló ez a fegyver mint az elődei. Botok, korbácsok.. nem is értem mit gondoltak eddig a fejlesztők, hogy csak unalmas idomár fegyvereket adtak nekünk. Előre félek mit hoz a következő tier számomra. Nem kérdeztem, vagyis kérdeztem de nem kíváncsiskodtam és a lánynak meg is eredt a nyelve. Azt hiszem kezdem kiismerni. Ha nem erőltetem, akkor előbb utóbb ő maga fog megnyílni nekem. Épp ahogyan most is teszi.
- Ilyen világban élünk. Szerencsére van jogunk arra, hogy mi magunk is változtathassunk a sorsunkon. Például itt van a játék is. Szerinted miért vagyunk még mindig a 26. szinten? Egyértelmű, hogy a legtöbben nem akarunk kijutni innen, éppen ezért sem siettetik a dolgokat. De kell egy kis álszentség, hogy úgy tűnjön próbálkozik a nép. Kayaba is a közutálat tárgya, ami elég érdekes, mivel ő teremtette meg nekünk ezt a luxust. - nem féltem kimondani amit gondolok, főleg az után, hogy az arcába vágtam, hogy ki szándékoztam rabolni. Ha megutál megutál, most már nem számított.
- Én nem ítélem el azokat akik fiatalon elcseszik az életüket. Azokat gyűlölöm akik nem mernek változtatni rajta. - én is ilyen voltam. Elszórakoztam az időm, nem gyakoroltam eleget, és végül saját önteltségem áldozata lettem. Elhaladtak mellettem csoporttársaim, én pedig noname színházak másodosztályú darabjainak mellékszereplőiként végeztem...
- A feketepiac a gyengéknek van. Egyébként pedig kikérem magamnak a lopott cuccokat. Mindenki önszántából adta oda nekem a holmiját. Így már nem számít lopásnak, és könnyen tovább lehet rajta adni. - még, hogy én piti tolvaj...
- Te hoztál ajándékot? - érdeklődött Nachum aki ezidáig csendben szálldosott mellettünk, néha elkalandozott, néha felbukkant. Eközben én lehajoltam egy bokor tövéhez és egy tobozt szedtem ki a susnyásból. - A héten? Volt az a kislány, meg a sárkánya, a fehér ruhás kislány, és a kocsmában Nathalie aki kodobta.. - sorolta a kis drága, én pedig felbukkantam a semmiből az időközben letisztogatott tobozzal és büszkén nyomom a lány kezébe. Nem kreatív, nem is drága, de szerintem van benne valami aranyos.
- Nos, hol az én ajándékom? - szemöldök táncoltatás, és elégedett mosoly ült az arcomon, miközben vártam, hogy ő mit húz elő a tarsolyából
- Meg ott volt még az a dagadt kovács aki megkínálta magát az italokból, és az a másik aki Rogan ágya alól mászott elő... - nem zavartatta magát, velem egyszerre folytatta a kis drága.. - De ha belegondolok, téged csak a lányok érdekeltek, szóval olyan három-négy.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi4968/5000Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Pént. Júl. 15 2016, 16:00

- Ki a pénzt szereti, rossz ember nem lehet... mi? - dünnyögtem magam elé. Egy bohókás, kapzsi gazembert fogtam. A bohókás része addig jó, amíg nem próbálja az erőltetett poénjait, a kapzsi része maximum annyi, hogy résen kell lennem, a gazember része pedig határozottan bejött a fickónak, elvégre én csíptem azokat, akik nem félnek átverni, becsapni a naiv, ostoba embereket. Ez valahol az alfaság jele, ha valaki el tud tiporni másokat, hogy feljebb emelkedjen, ilyen természetes kiválasztódásos cucc. Az erős és furfangos megmarad, a gyenge és buta megpusztul. És ha választani kell, én inkább az előbbire bízom magam Rolling Eyes
- Na és mit csinálsz azzal a sok pénzzel, amit szerzel? Befekteted, ülsz rajta, vagy carpe diem és hadd szóljon? - kérdeztem. Ez is sokat elárul a hozzáállásáról, az egyik élvezi az életet, a másik okosan gondol a jövőre, a harmadik meg egy gyáva lúzer, akinek van pénze, de minek? Én valahol a befektetés és a bulizás között voltam félúton, szeretem, ha mozgásban van a pénzem, úgy is, ha kamatozik és úgy is, ha elszórom. Mindkettőt élvezem egyik vagy másik okból.
- Na várj, ez nem így működik. Egy kis ujjropogtatással nem fogsz megfélemlíteni, először ki kell basznod velem, aztán felajánlani, hogy ha leperkálom a zsozsót, akkor többet nem csinálod Wink - böktem meg a csávót egy huncut kacsintással. Nem mintha esélye lenne, cseppet se félek tőle, semmi okom rá. Csak egy maroknyi ember képvisel nálam nagyobb erőt, és terrorizálni se tud nagyon mivel. Szétveri az immortal object boltomat, vagy mi Razz Meg ez amúgy se működik az olyan típusú embereknél, mint én, vissza merek ütni, ha nagyon cseszeget valaki. Sőt, inkább én ütök először Rolling Eyes
- Nekem édes mindegy, hogy itt vagyok-e, vagy kint - vontam vállat - Ha itt kell boldogulnom, akkor itt fogok, úgyse volt semmi különösebb tervem még, amit tönkretett volna a bent ragadás - tettem hozzá. Még azt is élveztem, hogy itt nem kellett senkinek megfelelni, tényleg azt csinálok, amit akarok mindenféle szabály meg kötöttség nélkül. Van pár dolog, ami hiányzott, de eddig is túléltem nélkülük, és ezután se vágok eret, mert mondjuk sétálni kell, vagy nincs tévé.
- Heeeh? Szóval ez lenne a te kereszted? - pillantottam rá sunyin. A gyűlölet erős érzelem, kell hozzá valami erős behatás, hogy beüssön. Mint az én estemben az, hogy rájöttem, az egész életemben csak hazugság és képmutatás vett körül. Ha magamból indulok ki, akkor odakint biztos jófiú volt, azért kompenzálja most azzal, hogy lop, csal és hazudik. Én is kényszeresen kerültem mindent, ami a nagybetűs felfedezés előtt jellemző volt rám. Szakítani akartam az egésszel, így lettem engedelmes kislányból vadóc nagylány.
- Attól még, hogy bevonod cukormázzal, a lopás az lopás. Vagy akkor nevezzük csalásnak. Tök mindegy - reagáltam nyersen. Kurvára nem változtat semmin az, hogy kidíszíti ilyen morális bizbaszokkal a sztoriját, maximum magát csapja be vele. Nem lesz semmitől sem jobb, mint azok, akik erőszakkal veszik el a másét, csak a módszer más. Izmok kontra finesz. Én az előbbi vagyok, ő az utóbbi, pedig ha ránk néz valaki, először tuti fordítva tippelné meg.
- Pfff, remélem ezt nem gondoltad komolyan - röhögtem fel, majd nemes egyszerűséggel a hátam mögé hajítottam a tobozt - Udvarlásból jeles, öreg! - nevettem tovább, majd gyorsan körülnéztem, de végül lefelé pillantottam, miután fájdalmas sziszegés hangját hallottam. Ráléptem valami kígyóra, úgyhogy gyorsan bele is tapostam a földbe, és addig vertem a fejét a másik lábammal, amíg pixelekre nem hullott. Na ezután átpasszoltam egy trade ablakban a kígyóbőrt, amit adott. A mérgét megtartottam, az kelleni fog.
- Nesze, ajándék, eladhatod két aranyért! - röhögtem még mindig - Vagy várj, most azt vártad, hogy a nyakadba ugrok és lesmárollak, ugye? - vágtam egy pillanatra aggodalmas képet. Fél füllel a sárkányt is figyeltem, nagyjából leszűrtem belőle, amit akartam, a részletek meg nem érdekeltek.
- Szóval ott tartottunk, hogy tervek. Hová viszel, mit csinálunk? Mennyi ideig akarsz bohóckodni, mielőtt rátérsz a dugásra? Csak hogy tudjam, mire számítsak Rolling Eyes - szegeztem neki a kérdést. Mondjuk el nem tudtam képzelni, hogy ez a mamlasz hogy nyomja a csajozógép szerepet, de sok furcsa, igénytelen csaj van, akinek elég a nyálas duma, és már teszik is szét a lábukat, mert végre valaki szépeket mondott nekik. Én nem kérek, vagy várok el ilyesmit, kell a halálnak a sok üres bók, amiket minden pasi pufogtat.

[sikló]
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rogan Hartnett on Pént. Júl. 15 2016, 18:24

Bólintottam, majd elgondolkodtam a kérdésén. Sok pénz.. sok sosincs, pénz az van, de csak kis ideig. Jó kérdés, hogy igazából hova tűnik..
- Mindig csak annyi van nálam amennyit el tudok költeni. Ha meg kell akkor szerzek még. Nincs miért idegeskednem, mert úgyis lesz mindig valahonnan. - vonok vállat. Túl sok a jószívű, naiv ember Aincradban, habár annyira azért én sem volnék kegyetlen, hogy szívtelenül mindenkit kifosszak. Csak amennyi kell annyit szerzek.
- Ebben is van valami. Köszi a tippet. Legközelebbre kitalálok valami gonoszat, amiért fizethetsz nekem. - bökök vissza a csilivili ékszerfegyveremmel. Néha inkább úgy tekintek rá mintha egy sornyi drága gyűrű lenne, csak menőbben néz ki - De tudod, lehet könnyebb dolgom lenne, ha elmesélnél néhány gyenge pontod és akkor legközelebbre nagyon meg tudnálak fenyegetni. Szerintem menjünk biztosra.. - ajánlkoztam fel neki, Nachum fülel, és vár.
- Ennyire nehéz bevallani, hogy örülsz, hogy itt lehetsz? Egy ideális világban? - öltök nyelvet, majd összeborzolom a frizuráját - Nem baj. Nem vagy egyedül ezzel. - Vicces, hogy mennyivel másabbnak látjuk az egészet. Neki semmi terve nem volt, és elmondása szerint neki mindegy hol van. Nekem ezernyi tervem volt, és mégis jobb nekem itt.
- Rogan,.
- Nos, nem vagyok Isten, hogy én változtassam meg az embereket...
- Rogan..
- és nem vagyok pap sem, hogy szentbeszéddel, és buta ígéretekkel, vegyek rá másokat arra, hogy "jobb életük" legyen..
- Rogan...
- De tanácsokat szeretek osztogatni, és ha valaki kér segítséget akkor szívesen segítek neki. Igen Nachum? - kezdett idegesíteni, hogy belevág a mondataimba... Picit unottan fordultam felé.
- Az a mókus követ téged.. Nem tudtam, hogy mit kezdjek vele, ezért gondoltam inkább szólok neked róla. - Ilyen sem fordult még elő, hogy Nachum nem esik neki rögtön egy állatnak, amikor a szafarin vagyunk. Érdekes.. Mindenesetre a kis szőrgombolyag felé fordultam, ami egy közeli fa ágáról les minket.
- Szeretnél egy mókust magadnak? Lehet meg tudnánk szelídíteni díszpetnek.. Ez jobb ajándék lenne mint egy toboz nem? - pillantok rá közben felveszek egy makkot a földről, forgatom az ujjaim között. - Habár lehet, hogy a kígyó sorsára jutna... -gondoltam itt az imént széttaposott csúszómászóra. Vicces, hogy egyesek milyen könyörtelenül képesek elbánni az állatszerű programokkal..
- De azért megpróbálom neked. - a makkal fejbe pöcköltem a kis szőrmókot, aki a  bokorba hullott, Nachum pedig utána repült..  Még szerencse, hogy a rendszer segít a célzásban, odakint ez biztosan nem így nézett volna ki.
- Még él! Elkaptam.Mit csináljak vele? - várta a parancsot, én pedig a lányra pillantottam.
- Nos? Szeretnéd? Vagy visszahozzam a tobozt amit az imént "elejtettél" ? - öltök nyelvet. Szinte biztos vagyok benne, hogy elutasítja a mókust, de megadom neki az esélyt, hogy ő maga utasítsa vissza.
- Majd kitalálok valamit. - ötletem sem volt, mit kezdjek vele, hova vihetném. Korábban utalt az étteremre, viszont én utálok fizetni, de a fényűzést szeretem.. viszont az ő személyiségéhez lehet inkább olyasmi hely illene ahol kiélheti a brutalitását.. nehéz eset.  - A bohóckodás olyan mint az előjáték. Minél tovább tart annál jobban vágysz majd az aktusra, hogy végre megtörténjen. Le sem tagadhatnád a korod. - öltöttem nyelvet, milyen kis türelmetlen. Persze az sem kizárt, hogy csak játszadozik velem. - És mesélj te. Mik a terveid? Hova viszel, mit csinálsz nekem reggelire? Mondd csak nem akarsz egy olyan szép eljegyzési gyűrűt? - na és persze a házastársi viszonnyal együtt közös eszköztár is..  


Mókus

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi4968/5000Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Szer. Júl. 20 2016, 18:24

- Heeeh? Egyik-napról a másikra, tipikus - állapítottam meg, majd vállat vontam. Tényleg olyan krapeknak tűnt, aki megszerzi a pénzét, elkölti mondjuk nőkre, aztán megy vissza gyűjtögetni, mint valami mókus. Nem gáz, csak kicsit felelőtlen, én jobb szeretem, ha van a talpam alatt valami biztos talaj. Talán pont azért is, mert nem akarok úgy járni, mint anyám, hogy sürgősen sok pénzre van szükségem. Ez most is így van, és akkor is így volt, amikor még nem egy ilyen nyomorék virtuális világban éltem. Megkaptam a fizumat, egy részét félretettem és befektettem, a másik részét feléltem. Most is, csak most nem fizut kapok, hanem kereskedek.
- Csakhogy én nem akarom, hogy könnyebb dolgod legyen. Szivacs Razz - öltöttem nyelvet - Már várom, mit találsz ki Rolling Eyes - fejeztem ki reményeimet, nem szerettem volna benne csalódni. Biztos kifundál valami naaaagyon hatásos módszert arra, hogy sarokba szorítson. Pff, esélytelen. Kíváncsi vagyok, hogy én meg tudnám-e szorongatni a tökét valamivel. Az a baj, hogy ha tényleg így bánik a pénzével, akkor legfeljebb örök adós lesz belőle Rolling Eyes
- Geh... ideális? Tízezer szánalmas kocka között, akik még életükben nem láttak nőt fehérneműben sem? Rolling Eyes - horkantam fel a kijelentésére. Ha tízezer álompasi venne körbe, na akkor már megfontolnám, hogy ez egy jó hely, de így túl sok a hibája ahhoz. Nem azért mondom, már nem volt bajom ezzel a világgal sem, megvoltak a maga előnyei, de ideálisnak nevezni az kurva nagy túlzás.
- Mókust? Olyanra gondolsz, mint amilyen az imént megpróbált megharapni? Rolling Eyes - mondjuk haladás, egy aranyos mókus már érdekesebb ajándék egy rohadt toboznál, még ha... kicsit furcsa is. A virág-csoki kombó unalmas, az élő mókus viszont már talán kicsit túlzás Rolling Eyes - Kösz, nem kell. Ha háziállatra van szükségem, majd befoglak téged Rolling Eyes - hessegettem el az ötletet. Amúgy se voltam kifejezetten az a típus, aki rajongott volna az állatokért. Megvan az a klisé, hogy a kemény, marcona amazon elolvad, ha meglát egy cicát? Na, én nem ilyen vagyok. Sőt, bizonyos állatoktól konkrétan agyérgörcsöt kapok. Ja, mondhatni itt van elásva az egyik gyenge pontom, de ezt jobb, ha Rogu-jii nem tudja, még a végén felbátorodna és azt hinné, van esélye megzsarolni Rolling Eyes
- Bíp-bíp, rossz válasz - vágtam rá - Már most unom ezt a céltalan járkálást, szóval nincs időd, öreg - néztem rá szúrós tekintettel. Vagy kitalálja most, hogy mit kezd velem, vagy nem fog örülni, ez ilyen egyszerű - Ha sokáig bohóckodsz, akkor arra fogok vágyni, hogy képen vágjalak Rolling Eyes - jegyeztem meg epésen - Nem bírom, ha valaki tetteti, hogy többet akar rólam tudni, miközben nem akar mást, csak hemperegni - fordítottam el a fejem gőgösen, majd fél szememet kinyitva néztem vissza rá - Ne bízd el magad, nem vagy annyira jó pasi. A humorod pocsék, tesze-tosza vagy és túl átlátszó, csak azért érdekelsz, mert a rosszfiús bájad egész aranyos, és kíváncsi vagyok, milyen egy tapasztalt, mackós pasi az ágyban. De ha nagyon akarod, csinálok neked szénné égett tojást reggelire, mielőtt lelépek - ajánlottam fel nagy kedvesen, viszont ezután előrerohantam kicsit, és felkapaszkodtam egy fára, majd vártam, hogy ő is aláérjen. Amellett, hogy nyilván be akar majd lesni a szoknyám alá a kis perverz tuskó, rá akartam ugrani Razz
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rogan Hartnett on Csüt. Júl. 21 2016, 16:31

-Jó talán nem egyik napról a másikra. De itt bent kifogyhatatlan pénzkészletet fel lehet halmozni. És inkább befektetek mint gyűjtögetek. Minek legyen nálam több százezer arany? Legfeljebb valaki célpontjává válnék. Ha pedig elverem akkor senki sem rajtam fog meggazdagodni, ha esetleg megölne. - vetem oda, ami azt illeti ennyire mélyen sosem gondoltam bele a dologba, és komolyan sem gondoltam. Sokkal inkább csak fájt a kijelentése, elvégre nagyon igaz volt. Nem tudok bánni a pénzemmel, odakint is ez volt az egyik problémám. Amíg a húgom sikeres lett, és meggazdagodott addig én mindig kölcsönökkel a hátam mögött róttam az utcákat és másodosztályú színészekkel játszottam érdektelen darabokat, feltéve ha éppen volt munkám.
- Gondold csak át. Ha nekem könnyebb akkor neked is könnyebb megzsarolódva lenned. Van benne valami szexi nem? Itt van egy férfi aki tud rólad valamit amit te nem akarsz, és bármikor megzsarolhat, te pedig pénzeled titokban. - kacsintok rá, majd felhorkanok a saját hülyeségemen. Mekkora állatságok jutnak néha az eszembe. De az a vicces, hogy néha a hülye ötletekből jön a pénz.
- Nem csak tízezer kocka. Az ha valaki játszik vele, még nem jelenti azt, hogy ronda. Nem vagyok egy Adonisz, de jó partinak érzem magam, és te sem vagy éppenséggel ronda. Ha leragasztják a szád, akkor például egészen tűrhető vagy. - öltök nyelvet- de gyorsan be is húzom, mielőtt valami csúnyára készülne. Sosem tudom mi jár a fejében. Közben Nachum sakkban tartja szegény mókust, én pedig a lánnyal üzletelek.
- Pontosan. Tartsd közel magadhoz az ellenségeid. A mókus tök jó háziállatod lehetne. Ott mászkálhatna a dús hajadban, veled aludhat meg ilyesmi.. De ha nem hát nem. -vonok vállat közben piros pixelek kúsznak ki a bokorból. Nachum kivégezte a mókust.
- Megpróbált elmenekülni. Ne haragudj Rogan, túl erősen ugrottam utána..
- Semmi baj. Már amúgy sem kell.
- Ha mégis kell másik keresek. - ajánlja fel a kis pöcök, én pedig megrázom a fejem. Majd ha újra aktuális lesz a háziállat téma.
- Engem nehezen szelídítesz meg. Sajnos szörnyen makacs vagyok, és ha egyszer a fejembe veszek valamit akkor nehezen változik meg a véleményem. - sokat sejtetően mosolygok, és végignézek rajta.
- Eh. Én tényleg kíváncsi vagyok rád. Még ha nem is látszik. Ha hemperegni akarnék akkor hidd el, hogy már rég hemperegnénk valamelyik bokorban. De létezik olyan, hogy előre gondolkodás is a világon. Én pedig szeretem, ha a kártyáimat időben játszom ki, és te hasznosnak tűnsz. - a sok negatív jelzőt szemforgatva elengedem a fülem mellett. - Persze persze. - közben hagytam, hogy kicsit előre siessen. Majd néhány lépésnyire a fától álltam meg, Nachum pedig egy ággal a lány fölött telepedik le.
- Mire eljutunk addig, te már mesterszakács leszel. - vágom neki oda. - A kis mackót pedig csak akkor mutatom be neked, miután  eljutottunk arra a szintre. Nem sietek sehová. - vonok vállat. Igyekeztem direkt nem lefelé nézni, az az érzésem támadt, hogy csapdába akar csalni mint ahogyan azt korábban is tette már.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi4968/5000Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Júl. 25 2016, 18:50

Egy pillanatra lejjebb eresztettem a szemhéjam, de tényleg csak egy pillanatra. Ez hazugság volt. Az előbb még büszkén hirdette, hogy azonnal elszórja a pénzét, most meg már befektet. Hogyne. Még mindig össze-vissza beszélt, ez csak alátámasztotta a megérzésem, ami az elmúlt percekben kialakult. Még mindig palira akart venni, mi? Lehetetlen volt komolyan venni a fickót, kurvára átlátszó volt, és az a legrosszabb, hogy van, aki ennek jól be is dől, pedig csak a vak nem látja, mekkora kamugép ez a fazon. Már csak arra voltam kíváncsi, hogy ezt miért csinálja. Biztos azt hiszi, így majd elér valamit az elcseszett életében. Szánalmas. Még saját magát se tudja komolyan venni, akkor én miért vegyem úgy?
- Még mindig nem vagy vicces - közöltem vele szárazon. Igazából az egész produkciójára csak ennyit tudtam mondani. Visszataszító volt, ahogy játszotta az agyát, meg bohóckodott jobbra-balra. Rám is lehetne mondani, hogy én meg citromba haraptam, de ez tényleg olyan rohadt szánalmas volt, hogy még csak mosolyogni se tudtam hozzá. Amúgy se az a típus voltam, aki jó képet vágna bármihez illendőségből. Ha unok valamit, vagy visszataszítónak találom, akkor az meg is látszik az arcomon. Pont, mint most. Cseppet sem szórakoztatott, főleg mivel még mindig nem jutottunk túl a sima sétán, és ő ezen nem is akart változtatni. Úgyhogy majd én Rolling Eyes Ezért is másztam fel a fára, kábé három méter magasról bámultam le rá, ahogy közeledett.
- Hazudsz! Még mindig csak az időt húzod, tutira keresed az alkalmat, amikor megkopaszthatsz. Ha nem ma, akkor holnap, vagy egy hét múlva. Annyira érdekellek, hogy folyton magadról süketelsz, de össze-vissza - szembesítettem az észrevételemmel, majd elrugaszkodtam. Rá akartam ugrani, tuti nem bír el, ha lendületből ráesek, és ha földre tepertem, nyert ügyem van.
- Az a baj, Rogan-cica, hogy türelmetlen csaj vagyok - jegyeztem meg. Igazából ha félre is tud lépni előlem, az se volt gáz, fel voltam rá készülve, hogy utána vetem magam, és a lábait átkarolva viszem földre.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rogan Hartnett on Pént. Júl. 29 2016, 15:28

- Na ne csináld ezt. Csak poénkodtam. - néha nem értem a nőket, egyik pillanatban még jó kedvvel sétálgatnak, a másikban pedig előtör belőlük egyfajta ősi ösztön és megvadulnak. Pont mint most. Már kezdtem elég közel érezni magamhoz, jól éreztük magunkat, erre teljesen váratlanul megfagyott a levegő közöttünk. Ha idebent is lennének olyan piros betűs ünnepek mint odakint is, akkor egészen biztosan arra tippelnék, hogy neki ma jött meg a "télapó". De azt hiszem most valami másról van szó. Távolról figyelem ahogyan ő a fára mászik, Nachum közelebb repül hozzá, de azért kellő távolságot tart, hogy a lány biztosan ne érje el.
- Kérlek gyere le. Beszéljük meg a dolgot. - kérlelem, habár az ilyen szituációkat nem tudom túl jól kezelni. Nem szoktam hozzá, hogy a közelemben a nők fákra másznak.
- Ugyan már. Ez csak természetes, hogy a pénzed érdekel. Te is tudod, hogy mindvégig a pénztárcáddal barátkoztam.
- Szerintem nem ment túl jól, mert még mindig nem tudjuk mennyi..
- Ezzel most, nagyon nem segítesz Nachum...
- Bocsánat, én csak..
- Ne most. - csendesítem el a kis szárnyas kukacot, ő még nem érti az iróniát - Ha csak magammal törődtem volna, már rég itt sem lennék. Szerinted ki az a hülye aki órákat veszteget el az életéből, csak a pénz miatt? Azért beszélek magamról mert kérted, és mert igényelted. Ne legyél ennyire szeszélyes. Te is tudod, hogy a férfiak és a nők nem egy nyelvet beszélnek.
- Dehogynem. Pontosan ugyanúgy beszél. Csak ő szabadabban használja a nyelvet, és nem riad vissza olyan kifejezések haszná...
- Nachum... - és ismét elcsendesedett a kis törpesárkány, békésen fentebb repül néhány ággal a lány fölött telepedik le. Én azonban túl későn vettem észre, hogy a dumálásom alatt ő már el is rugaszkodott a magasból, és egyenesen felém repül. Nem tudtam mi tévő legyek. Végül egyszerűen csak kinyújtottam a kezeim, és próbáltam elkapni. Súlyemelésem ugyan nincs, de legalább nem töri össze magát ha leesik, én pedig legfeljebb hátra esek..
Ha sikerül elkapnom esés közben a mellkasomhoz szorítom a lányt, és természetesen a földön fogok kikötni.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi4968/5000Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Szomb. Júl. 30 2016, 16:44

Meg se próbát kikerülni, sőt, helyette konkrétan kitárta a kezét, hogy elkapjon. Hű, de romi lett volna ez egy szerelmes filmben, már csak pár virágszirom hiányzott a jelenetből, meg a lassítás. Csakhogy amíg a moziból áradó nyáltengerben a fiú meg tudja tartani a lányt, és még talán meg is pörgeti vidám mosollyal az arcán, itt a csávó a földön kötött ki, mert működik ez a fizika nevű cucc, és legyen bármilyen nagydarab a fickó, ekkora lendületet nem lehet megtartani. Én is zökkentem egy nagyot, ahogy a mozgásom megfogta, és aztán elestünk, de vigasztalt, hogy ő nagyobbat nyekkent. Ennek megfelelően, én hamarabb is tudtam reagálni, és míg ő magához ölelt, én egy picit elcsúsztam rajta, hogy az ágyékunk egy magasságba kerüljön. Így kábé a mellkasáig értem, és onnan is néztem fel rá.
- Te pont olyan hülye vagy, aki órákat veszteget el az életéből a pénz miatt, pedig nem is tudod, hogy csak én tartom magam gazdagnak a 300 aranyammal, vagy tényleg az vagyok, és több tízezer rejtőzik az erszényemben - közöltem vele, de egyre fárasztóbbnak tartottam ezt a fajta beszélgetést. Mármint azt, hogy tudatom vele, hogy tudom, hogy kamuzik. Tök felesleges volt, a faszom se fogja erre pazarolni az energiáját, miközben ő is vágja, hogy okos kislány vagyok és átlátok rajta. Most viszont kaptam az alkalmon, és épp annyira húzódtam feljebb, hogy lesmárolhassam.
- Neked a pénzem kell, nekem meg a farkad. Kössünk üzletet. Kapsz 30 aranyat, ha rámarkolsz a fenekemre és simogatod - ajánlottam fel. Egy igazi gavallér ezt élből elutasítaná, és ő annak akarja beállítani magát, szóval kíváncsi voltam, hogy reagál valami ilyesmire. Megjegyzem, a gavallérokat hibbantnak tartottam. Ha megfoghatod egy bármilyen csaj fenekét és még pénzt is kapsz érte, azt csak egy hülye utasítja el, vagy egy olyan nyomorék, aki még önmagához is képtelen őszinte lenni. Jó, még buzi is lehet, azt azért ne felejtsük ki ebben a mai világban már. Mindenesetre amíg a válaszára vártam, előhúztam egy kést, mert észrevettem, hogy figyelnek. Laza csuklómozdulattal dobtam be a bokrok közé, és egy hápogás, meg néhány hulló toll bizonyította, hogy a kacsák kémje rám talált. Azok simán rosszabbak, mint a macskák. A macskákról mindenki tudja, hogy világuralomra törnek, de a kacsák...? Csak egy maroknyi ember hisz bennük.

[kacsa]
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rogan Hartnett on Kedd Aug. 02 2016, 22:22

Akár egy lovag, kitártam karjaim, hogy édes Iluskám a karjaim közt érkezhessen meg. Az én kincsem elbotlott, és e magas fáról alá zuhantatott. Szerencsére éppen időben érkeztem, a lány szemei könnybe lábadtak, miközben édes arcocskáját a mellkasomba fúrta, és mielőtt bájos mosolyát felém villantaná elébb igyekezvén észrevétlen maradni, egy könnyed mozdulattal szemeit az ingembe törli. Idill pillanat, azonban ez a jelenet a valóságban kicsit másképpen nézett ki. A lány néhány percnyi káromkodás és szitkozódás után önkényesen leveti magát a fáról és én az idióta megpróbálom elkapni holott tudom, hogy mire készül. Miután sikerült elkapnom, és túléltem azt, hogy egy kedves kis szikla a hátamba ágyazódott meghallgathattam mennyire hülye vagyok, és az egész napom egy időpocsékolás volt. Remek..
- Hát ez pech. - szólal meg a sárkány aki már tovább is reppen, még mielőtt leharaphatnám a fejét. Szomorúan felsóhajtok, beszédre nyitom szám, majd inkább mégis csendben maradok. Néha a hallgatás többet jelent bármely ékes szónál. Legalábbis az emberek ezt állítják. Vajmi igazság tényleg rejlik benne, hiszen ha nem szólalok meg akkor nem is mondhatok butaságot. Némán figyelem a lány mozdulatait, mozdulatlanul tűröm amit csinál, egészen addig amíg ki nem hoz a sodromból.
- Na most már elég legyen! - kissé felemelem a hangom, megragadom a vállát, majd összeszedem minden erőm és egy ügyes kis mozdulattal megpróbálom letúrni magamról. - Azt még megértem, hogy hülyének nézel, hogy nem tisztelsz, nem becsülsz, szidsz és ócsárolsz amint csak teheted. Még azt is, hogy egy hazug, csaló, mocskos disznónak tartasz amivel valljuk be nem is tévedtél olyan sokat. De azt, hogy egy olcsó kis k*rvának az már megbocsájthatatlan! Nem tűröm, hogy ilyen szintre alacsonyíts le. Férfi vagyok nem holmi állat, játékszer, vagy szórakozás. A csókot tűrtem, mert hittem benne, hogy többre tartasz mint amit mondasz, de úgy látszik tévedtem! - hőbörgök, idegesen kalimpálok a kezeimmel meg minden egyéb amit ilyenkor azok a férfiak mondanak akiknél betelik a pohár, de mégis igyekeztem azért megválogatni a szavaimat, nem voltam büszke mindenre amit mondtam, és talán kicsit elszaladt velem a ló, és indokolatlanul is felháborodtam. De már nem volt visszaút. Ha felháborodik az ember háborodjon fel tisztességesen.
- Azt szeretném, hogy vegyél komolyan. Ha hozzám beszélsz akkor ne holmi idétlen kacsákra vadássz! - közben Nachum kidugta a fejét egy bokorból szájában egy csirkével aki utolsó erejével még kotkodált egyet mielőtt darabokra esik. - Tiszteletet szeretnék a fenébe is. - összehúzom a szemöldökeim, majd megfordulok és akár egy sértődött kislány picit arrébb sétálok tőle.


Csirke

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi4968/5000Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Vas. Aug. 14 2016, 11:41

Mintha egy próbababával smaciznék. Kezd megfogalmazódni bennem a tényleges gondolata annak, hogy ez a csávó homokos, bár akkor nem vágom, alig pár perce mit fogdosott és miért nézett rám olyan szemekkel, mint aki kész letépni rólam a ruhát. Most, hogy itt az alkalom, már nem olyan nagylegény. Csak egy gyáva kukac. Nagyon gáz volt, az ilyen pasik a legrosszabbak. Játsszák a vagány, nagymenő csávót, aztán kiderül, hogy még szüzek, és cicit legutoljára csecsemő korukban láttak szoptatás közben.
- Pfff - hangzott a nem túl bő lére eresztett reakcióm. Lelökni nem tudott magáról, annál szorosabban tartottam pusztán a combjaimmal is, a fogásából meg játszi könnyedséggel ki tudtam bújni, de annyit elért, hogy nem feküdtem rá, csak szimplán ültem rajta, és a fülem mögé simítottam egy hajtincset.
- És miben is mutatkozik meg a férfiasságod? Abban, hogy ártatlan lányokat próbálsz csalással kisemmizni, hazudsz nekik, mint a vízfolyás és még molesztálod is őket? Csak azt kapod, amit megérdemelsz - vontam vállat, majd gőgösen elfordítottam a fejem - Miért kéne tisztelnem egy ilyen mocsadékot, mint amilyen te vagy? Még te se veszed komolyan saját magad - kérdeztem, majd a mutatóujjam az ajkamra vándorolt - Figyu, én meg azt hittem, hogy ki lehet veled jönni, de tök egyértelmű, hogy ugyanúgy egy hülye libának nézel, mint amikor segítséget kértem tőled. Szóval ezt most hogy is gondoltad? Mire jó neked, hogy egy ilyen töketlen, kétszínű balfasznak mutatkozol, hah? Mi lenne, ha inkább megmutatnád, hogy tudsz férfias is lenni? - néztem rá újra szúrós szemekkel. Az valamilyen szinten tök oké volt, hogy visszautasította az ajánlatom, attól függetlenül, hogy pasiként ez elmebetegségre utal, de ez a rinyálás ez baromira gáz volt.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rogan Hartnett on Pént. Aug. 26 2016, 20:12

Na hát azt amit szerettem volna nem tudtam. Mégis, hogy meneküljön az ember tisztességesen amikor egy lánynak olyan erős combjai vannak mint neki?
- Mi a.. - még egy utolsó próbálkozást tettem azért, hogy lelökhessem magamról, de ahogyan már korábban is tapasztaltam, ez lehetetlen. Nem is tudom, hogy gondoltam ezt. A meglepettség kiült az arcomra, de csak egy pillanatra - Mégis mi vagy te? Démon. - az utolsó szót már szinte csak suttogom, és hagyom, hogy befejezze a mondandóját. Szokásos sértegetésre számítok, de úgy érzem eljött az a pillanat amikor lehet, hogy rossz emberrel kezdtem ki. Nachum már menekülőre is fogta, ő egy fán telepedett le, és onnan nézi az eseményeket. Látja, hogy nincs bajom, ahogyan azt is, hogy Riko sem készül leszúrni, egyelőre, éppen ezért neki sincs mit tennie. Miközben átpillantok a lány válla fölött látom is, a pikkelyeit harapdálja a farkán. Elég érdekesen néz ki a jelenet így, ennek tudatában, hogy ő gyakorlatilag előadja, hogy unatkozik, miközben én a rossz döntéseimért vezeklek...
- Nem hazudok senkinek sem. Legfeljebb füllentek, az ő érdekükben, a kisemmizést pedig vehetjük a megérdemelt jutalmamnak amiért biztosítottam másoknak a jókedvét! Megdolgozom azért a pár száz aranyért, bármilyen meglepő! A te pénzedért is alaposan megdolgoztam. Körbevezettelek ebben a kihalt erdőben, hogy lásd ilyen is van, és még a sajátos filozófiámat is megtanítottam neked. Szóval amiket mondasz rám azok legkevésbé sem vagyok. Csaló esetleg, de mocsadék az, biztosan nem. - amikor hülye libának titulálta magát, elkapom a tekintetem, pontosabban oldalra pillantok, nem tudtam a szemébe nézni, valahogy úgy érzem kővé dermeszt a tekintete, ahogyan belém néz.
- Nem tudom. Csak van és kész. Ez nem olyan egyszerű! Amikor jön valaki aki egy kicsit is szimpatikus jönnek azok a hangok a fejemben, és tudom, hogy el fogom cseszni valahogyan. Megőrjítenek! Elegem van ebből az egészből. Nem kell bizonygatnom azt, hogy férfi vagyok. Akkor sem tartanál többre, ha most nekivágnálak az egyik fának és keményen megdöngetnélek. És én sem érezném magam többnek egy féregnél. Már nem vagyok gimnazista, hogy mindenkire rávessem magam, mert éppen bagzom. - egyszerűen sértett, érzem, hogy próbára akart tenni, de közben valahogy ez az egész szituáció annyira kellemetlen volt. Mire volt ez jó? Mégis mit akar bizonyítani? Vagyis inkább kinek? Nem tudom, csak azt, hogy egyre kíváncsibb vagyok rá, tudni akarom mi jár a fejében, és vigyázni rá.


//bocsánat a hosszas kihagyásért, de nem volt időm írni x3 //

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi4968/5000Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Rikomono on Vas. Aug. 28 2016, 19:11

Biztos tökre szégyennek éli meg, hogy nem tud lelöki magáról ilyen megtermett pasi létére, de ha akarnám, úgy le tudnám szorítani, hogy megmozdulni se tudna, nemhogy megpróbáljon lelökni magáról. Így is teljesen hiábavaló az erőfeszítése, pont úgy tartottam a lábaim között, hogy a lehető legkevesebb erőt tudja kifejteni a csípőjével, és úgy meg nehéz összeszednie a lendületet, ha azt nem tudja használni.
- Inkább szörnyetegnek szoktak hívni, de maradjunk annyiban, hogy Nara prefektúra harmadik legjobb dzsúdósa vagyok az 52 kilós lányok között. Ez igazából elég gagyi, de az ilyen nyikhajok ellen több, mint elég Rolling Eyes - avattam be legnagyobb sikerembe, amire egyébként büszke voltam. Ez volt az egyetlen verseny eddig, amire elrángattak engem, és valószínűleg az utolsó is, mert ahogy ide beragadtam, annak a pályafutásnak búcsút is mondhatok. Nem mintha nagy jövő állt volna előttem amúgy, csak jó hencegni vele Rolling Eyes
- Tudod ez pont az a szitu, amikor nem csak hogy én nem vagyok vevő a humorodra, de neked is tudnod kéne, hogy ezzel a fajta magyarázkodással nem segítesz magadon Rolling Eyes - jegyeztem meg hűvösen, már-már vérfagyasztó hangnemben. Tisztán érezni lehetett benne az elfojtott dühöt, ami kitörésre várt, készült, nem tudom. Éreztem, hogy iszonyatosan bosszant, de valahogy nem robbant ki belőlem. Még.
- Aszondod már nem vagy pisis, de pont úgy vinnyogsz, mint egy tíz éves kis pöcs Rolling Eyes Tényleg nem kéne bizonygatnod, hanem úgy kéne viselkedned, és ez az, ami kurvára nem megy neked. Ráadásul gyáva is vagy, fogadjunk ki vagy kapcsolva, mert félsz tőle, hogy majd szétrobbanna a farkad, ahogy így rajtad ülök. Azt meg személyes sértésnek veszem, hogy én mindenki vagyok Rolling Eyes - feleltem maró gúnnyal, miközben kihúztam magam, hogy felhívjam a figyelmét az adottságaimra. De nem is az volt a célom, hogy rávegyem, hogy leteperjen, csak jól esett megalázni, és talán dacból is megmutatja, hogy nem csak az a csaló, hazug faszfej rejtőzik benne, amit mutat.
- Egy férfi őszinte, vállalja a tettei következményét, és képes félretenni azt a kibaszott büszkeségét, ha már egyszer volt olyan bunkó, hogy megsértett valakit - dorgáltam meg - És még mielőtt azzal jönnél, hogy én se vagyok túl nőies, ja, így van. Trágár, erőszakos, nagyszájú csitri vagyok, és a csábítás is abból áll nálam, hogy bedobom az ikreket. De én ezt vállalom - tettem hozzá - Ja, és ha már ezzel jöttél, az tény, hogy nem tartanálak többre, ha "keményen megdöngetnél", de legalább jól érezném magam. Hogy te ebből milyen morális kérdést csinálsz magadnak egy hazug csalóként, az már a te bajod, de ha engem kérdezel, én kiröhöglek, ha ezek után féregnek éreznéd magad, csak mert jót tennél egy csajjal, akire ráfér egy kiadós dugás - magyaráztam a magam nyers modorával. Elég bő lére eresztettem, igazából nem tudom, mi a francért jártatom a pofám ennyit, nyilván nem érdemli meg ez a fazon, hogy ennyit foglalkozzak vele. Szerintem még fürdik is a sértéseimben, és élvezi, tiszta mazo a csávó. Én meg jót teszek vele azzal, hogy itt baszom vele a rezet. Geh...
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi11216/10100Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Danee on Szomb. Dec. 01 2018, 19:59

K1

Erdőség #1 - Page 4 Mistyoldforest

Mióta is nem jártam eme erdőségeket? Hónapok, talán már évek? Legutóbb kint vadásztam a hangásban, de az mégsem ugyanaz, mint a fák sűrűjében, a lombok takarásában vadra lesni.
Kissé fagyos idő volt, már látszott a leheletem, fázósan dörzsöltem kesztyűs kezeimet egymáshoz, és hagytam, hogy a levelek között be-betörő napsugarak lágyan melengessék a hátam.
Nappal hátnak, a hogy a fénye ne a vadász szemét zavarja.,tekintettem az elém táruló tájat cserkészte, mely inkább útveszőnek tűnt a nemes szabálytalanságban terpeszkedő fatörzsek sokaságával.
Füleltem volna, de a hallásom semmivel sem volt jobb az átlagénál, így hát a szemem világára hagyatkoztam, minden apró rezdülést figyelmesen nyomon követe.
Mókusok voltak, talán nyúl, borz, vagy menyét. Apró, de fürge jószág mind, és bár a fák és a fentről betüremkedő fénypaszományban nedves párát lélegző talaj homályossá tett mindent, mi az avarban kavart, úgy éreztem jó nyomon vagyok, s a mai nap szerencsés lesz.

De nem egyedül vállalkoztam a mai kalandra, hogy az idő teljen, s magamat el ne unja a várakozás közepette, meghívtam hát legutóbbi vásárlómat, ki fene mód érdekes egyénnek mutatkozott.
És bár nekem köszönhetően nem épp a legjobb hangulatban sikerült Kayaba-hozzádot mondanunk, mert fontosabb dolog szólított el a boltban megkezdett eszmecserétől, mégis sokadjára idéztem fel a vele folytatott nem éppen hétköznapi beszélgetést
Meghívtam hát vadászni magam mellé egy levélben írt üzenettel, emígyen:

Kedves K1, kedves Vásárlom,

Bár nevet nem cseréltünk, a gazdát cserélt áru beszédes fajta, bátorkodom most mégis meghívni egy könnyed kikapcsolódásnak ígérkező vadászatra, remélve, hogy kiengesztelhetem a vásárlás során ért kellemetlenségek okán.
Amennyiben elfogadja meghívásomat, az üzenethez mellékelve megtalálja majd a koordinátáimat

Üdvözlettel:
Danee, a kovács

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi7010/7300Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by K1 on Szomb. Dec. 01 2018, 20:53

/Danee Szafari/

Eléggé meglepődtem attól a bizonyos üzenettől, de leginkább a feladójától. Tudtommal csak egyetlen egyszer találkoztunk és csak pár szót váltottunk. Meg voltam róla győződve, hogy egyáltalán nem kedvel és úgy kellettem neki, mint egy púp a hátára. Azért is feltételeztem ezt, mert volt képe engem tolvajnak meg orgazdának nevezni, de végül kiderült nem akart megsérteni. Valami módon sikerült kimondatnia velem azt, amit nagyon kevesekkel osztottam csak meg, ám ezúttal mintha egy mázsás súly gurult volna le a vállamról, ráadásul még egy remek tanácsot is kaptam. Szerinte sokkal lazábban kellett volna kezelnem a dolgokat és nem szabad mindentől elzárkózni. Példának okáért normál esetben nem szerettem az arénát részegen viszont egy valódi gladiátorrá változtam, az megint más, hogy legtöbbször kudarcot vallottam. Szóval nem csak tárgyakat cseréltünk, hanem még egy konkrét kezelésen is keresztülmentem. Nem mintha annyira megváltozott volna az életem vagy a szemléletem, de azért pár dolgot másképp láttam.

Szóval megismerkedésünkkor volt egy kis feszültség éppen ezért furcsálltam, hogy üzenetet küldött nekem. Elmondása szerint ki szeretett volna engesztelni és elhívott egy vadászatra. Be kell vallanom a való életben sosem kedveltem azokat, akik sportból vadásztak, hisz az állatok is élőlények. Azonban ahelyett, hogy helyből visszautasítottam volna elkezdtem az államat vakargatni és azon töprengtem mit is tegyek.
- Lehetséges, hogy ez csak egy csel, hogy kiraboljon? Bár biztos látta, hogy nincs sok értékes holmim, ráadásul rendes embernek tűnt. Viszont elég nagy gonoszság azokra az ártatlan állatokra támadni akár valódiak akár nem. Persze harcoltam már vaddisznókkal, de az önvédelem volt, mert ők támadtak előbb. Másrészről nem szabad semmi új elől elzárkóznom, mert a végén magányosan élem le az életem egy dohos házban két tucat macskával.
Ez utóbbi nem volt valami kecsegtető kép, annál is inkább mert én kutyás voltam.

Végül határoztam és elmentem a megbeszélt helyre, igaz beletelt némi időbe ugyanis elég ritkán használtam a térképet. Mikor megláttam a boltost nyugodt hangon köszöntöttem.
- Üdv. – meg akartam köszönni a meghívást, de az túlérzelgős lett volna, ráadásul nem akartam, hogy rájöjjön még sohasem vadásztam azelőtt, ezért a szokásos morcos tekintetemet vettem elő.
Ugyan azokat a felszereléseket viseltem, mint akkor egy apró különbséggel, vadászatra a tőle kapott kristály pajzzsal mentem. Nagyon büszke voltam arra a pajzsra és elhatároztam csakis a úgy vehetik el tőlem ha kicsavarják az élettelen kezeimből.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi1501/1700Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Danee on Szomb. Dec. 01 2018, 23:03

A várakozás ideje csendes ámulattal és pihentető nyugalommal telt, bár nem terveztem egész nap így tölteni az időt, most azonban még jól esett az egyedüllét.
Leültem végül egy öreg tölgy árnyékába, a felszínre nyúló göcsörtös gyökerek alkotta karosszékbe.
Nem volt most rajtam semmi, ami mostanában emlékeztetne rám bárkit is:
A sisak, a vért, a pajzs, és a vasalt csizma mind-mind el lett dugva a tároló mélyére, helyüket narancssárga kapucnis pulóver, egy egyszerű bőrcipő és farmernadrág vette át.
A kapucni lazán az üstökömre húzva, a kesztyűs kezek pedig az egybe zsebben pihentek összekulcsolva. Játékosan pára pamacsokat fújtam magam elé, míg nem meg nem érkezett a várva várt vendégem
- Üdv - köszöntem vissza hasonlóképen
- Köszönöm, hogy eljöttél, azok után ... - nem akarta nagyon belebonyolódni
Megtámaszkodtam a kiálló gyökerekben és felnyomtam magam két lábra. Még némi ülep- és térd söprés és már kész is voltam.
Kezet nyújtottam
- Könnyen ide találtál? - kérdeztem, s közben lehajoltam a földön felejtett íjért és nyilakkal teli tegezért
Egy kezdő íj volt, amit még valami céh kiárusításról szabadíthattam meg. Nem voltam igazából képzett benne, valószínűleg harcban semmi hasznát nem venném, de a vadászat lassú, sok türelmet igénylő tempójában jól kiismertük mi egymást, én és a íj, no meg a nyilak. Már tudtam meddig húzzam, hogy még ne reccsenjen fel, elárulva a helyem, de már legyen elég erő benne, hogyan a legjobb a vesszőt fogni, s alá tartani. Hogy a spirálisan feltollazott jobban tartja az irányt, mint a hagyományos egyenes tollazású és még megannyi apró trükk, aminek a felét még most is csak tesztelgettem

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi7010/7300Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by K1 on Szomb. Dec. 01 2018, 23:42

Nem igazán tudtam, hogy tulajdon képen mire is kéne számítanom, ezért úgy véltem, hogy meglátom, ha majd oda érek. Ez egy elég bölcs észrevételnek tűnt, mert annak semmi értelme, ha mindenféle esztelen találgatásba kezdek. Persze azt tudtam, hogy ártatlan, védtelen állatokra fogunk vadászni, csak azt nem, hogy milyen módon. Amúgy régebben mindig úgy gondoltam az lenne a sportszerű, ha mondjuk, a szarvasoknak is lenne fegyvere. Tudom, hogy az agancsok is elég félelmetesek és veszélyesek, viszont nem sokat érnek egy puskával szemben. Jobban szeretem, ha kicsikét egyenlőbbek a körülmények, ha mindenki ugyanannyi esélye van. A horgászattal nincs semmi bajom, bár türelmem sincs vagy fél napon keresztül, egy botot lóbálva bámulni a nagy semmit. Ez egy egészen merész kijelentés egy olyan embertől, aki rendkívül hosszú ideig képes a tv előtt ülni és nyomkodni a távirányítót. Elég ennyit rólam térjünk inkább vissza ere a bizonyos eseményre. Kicsit azért gyanakodtam a fickóra, viszont addig még nem láttam semmi jelét, hogy rosszban sántikált volna. Az iskolában olvastam, hogy egy időben gyakoriak voltak a megrendezett vadász balesetek, de leginkább az uralkodó családok körében. Mivel én nem voltam nemes sem pedig gazadag így ettől nekem nem kellett tartanom.

Mikor megérkeztem mind a ketten szűkszavúan üdvözöltük a másikat, majd megköszönte, hogy elfogadtam a meghívását.
- Nem tesz semmit, kicsit unatkoztam. – megint többet jártattam a számat a kelleténél.
Velem ellentétben a boltosnál nem láttam semmilyen fegyvert mondhatjuk úgy is, hogy civilben volt. Kérdésére csak egy biccentéssel jeleztem, hogy igen nem volt semmi baj. Felfedeztem egy egyszerű nyilat, amit bizonyára a vadászatra hozhatott, igaz ilyet azelőtt még csak képen láttam.
- Gyakran jársz erre vadászni? – kérdeztem.
Sajnálatos módon a csevegés nem tartozott az erősségeim közé, mondjuk nagyon kevés dolog volt, amiben ne tudtam volna ügyetlenkedni.
- Eredmény? – arra voltam kíváncsi, hogy fogott-e már valamit.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi1501/1700Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Danee on Vas. Dec. 02 2018, 00:35

- Oh, akkor örülök, hogy éppen téged kértelek fel - paskoltam meg a felkarját
- Nem, nem mondhatnám. Erre felé már nagyon rég nem jártam. A közeli mezőn is tán - mutattam az egyik irányba, amerre a fák ritkásabban álltak és némi sárgás mezőség sejlett fel mögöttük - talán egy hónapja ha kint jártam. Előtte meg félévig se vettem kézbe íjat. Volt időszak, - azt hiszem a szafari megnyitások - amikor nagyon rákaptam, mert fiatal voltam és kellett a pénz a potionre meg a kristályra. Aztán lejöttem róluk és a vadászat se hozott már lázba.
Megtámasztottam az íj egyik felét a fa egyik gyökerének, beakasztva alul az ideget, aztán apránként rátehénkedve addig hajlítottam, gyötörtem az íj testét, amíg szép ívet nem vett fel. Akkor aztán beakasztottam az ideg másik felét is a tetejébe.
- Szóval elég össze-vissza - fejeztem be a gondolat menetet
- De egyébként odakint egyáltalán nem vadászok. És akkor se tenném, ha lehetne. Lehet nem látszik, de szeretem az állatokat, és félek annyira a nagyvadaktól, hogy a közelükbe se akarjak kerülni
Próbaképp újra és újra megfeszítettem az íjat, hogy rendesen illesztettem-e össze, nem-e akar lepattanni róla az ideg
- Viszont ez szerintem egészen más - osztotta meg a véleményem, majd a tegezért nyúltam, átkanyarítottam a fejem fölött a szíját
- Ezek az állatok nem éreznek fájdalmat, nincs olyan bonyolult kódjuk, mint egy petnek, és nem utolsó sorban respawnolnak
A tegez nyakából kikandikáló egyik tollas véget ragadtam meg, gyakorlott mozdulattal illesztettem az idegre, s a nem domináns kezem ujjai fölé, melyek az íj testét fonták körül középütt.
A már korábban megfigyelt bokor újra megzörrent, odairányítottam a nyíl hegyét és megfeszítés után szinte rögtön lőttem.
Hogy mit, azt rögtön megtudjuk.
- Megpróbálkozol vele te is?
- Amúgy remekül áll a pajzs, és remélem jó hasznát veszed, de nem biztos, hogy ide ez a legmegfelelőbb


fácán

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi7010/7300Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by K1 on Vas. Dec. 02 2018, 02:04

Elég informatívnak bizonyult ez a kis kirándulás, mert nagyon sok mindenre sikerült fényt derítenem, úgyszólván lerántani a rejtélyről rántottam le a leplet. A Danee nevezetű játékos szokott vadászgatni azonban jó ideje nem járt arrafele én pedig jóformán akkor voltam ott legelőször. Hallani halottam már erről a vadászatról meg halászatról, de előtte egyszer tudott rávinni a lélek. Amikor azt mondta, hogy fiatalabb korábban nagyon rákapott erre, nekem meg felszökött a szemöldököm a homlokomra. Nem igazán akartam hinni a fülemnek ugyanis még mindig nagyon fiatalnak és energikusnak tűnt, bár arról semmit sem tudtam, hogy a digitális test képes-e az öregedésre. Látszott rajta, hogy egy ideje nem fogott íjat a kezébe, mert tett egy két próbát csak úgy magában, nyílvessző nélkül.

Örömömre szolgált ama hír, hogy Danee személyében egy állatbarát egyént tisztelhettem. Úgy tűnt, hogy mégis csak sikerült egy normális és megbízható játékosba belebotlanom. Továbbá arra is fény derült, hogy az ottani állatok nem éreznek fájdalmat, mint a valódiak vagy a mobok. Ezzel nagy kő esett le a szívemről, mert gyerekkorom óta oda voltam az állatokért, leszámítva azokat, melyikek egész nap a kocsmában vedelnek.
- Jó hallani. – mondtam arra, hogy az állatok nem szenvednek.

Váratlanul megzörrent az egyik bokor mire a boltos célzott majd lőtt. Elsőre eltalálta a célpontot élvezet volt nézni így nem tudtam megállni, hogy a dicséretet.
- Szép lövés, tanítani kéne.

Mikor megkérdezte, hogy volna-e kedvem megpróbálni először nemet mondtam és tagadóan felemeltem a kezem. Amilyen ügyetlen voltam, nagy volt rá az esély, hogy szegény fiút lövöm fenékbe. Végül aztán beadtam a derekamat és átvettem tőle a fegyvert és igyekeztem lemásolni a mozdulatait. Annyi eszem volt, hogy letegyem a fegyverem magam mellé viszont a pajzsról megfeledkeztem ami kissé macerássá tette a műveletet. Amint felhelyeztem a nyílvesszőt véletlenül túl erősen húztam meg majd váratlanul elengedtem az egyik bárányfelhő irányába. Nem voltam ott öt perce és mégis sikerült bebizonyítanom, hogy egy idióta vagyok. Pár lépésnyit hátráltam, nehogy engem találjon el az a valami, de szerencsénkre nem felénk, hanem előttünk úgy tíz méterrel ért földet egy bokor mögött. Szépen elindultam a nyílvesszőért, hogy visszaadhassam a gazdának mikor különös látvány tárult a szemem elé. Egy vadállat volt oda szegezve a talajhoz és én megpróbáltam nem idióta képet vágni.
- Kezdetnek nem rossz.

Fácán
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi1501/1700Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Danee on Kedd Dec. 04 2018, 21:11

Elsütöttem a viccet, miszerint fiatal voltam és kellett a pénz, amit mindenféle szégyellni való hülyeségre szokás mondani, és meglepve tapasztaltam, hogy vagy nem esett le neki, vagy direkt tesz úgy, mint aki megrökönyödik a hallottakon.
Legalábbis a szemöldök rángató grimaszból nekem ez jött le. De túlságosan is tetszett a saját mókám, hülyeségem, így ezzel együtt a szemöldökén is jót mulattam.
Annyira viccesen komolyan veszi a dolgokat.
De szemöldök húzogatni én is tudok. Méghozzá fapofával, és csak a jobbikat tornáztatva. Kár, hogy itt ez valahogy nem megy nekem direktbe, "odakint" olyan jól elszórakoztattam vele az ismerősöket.
És akkor lefújta egy hirtelen támadt fuvallat a csuklyámat, és kibomlott alóla a deresedő, szinte már hófehér hajkoronám, lassított felvételben, mint egy jobb hajfesték vagy balzsam reklámnál, ösztönösen meglóbáltam a fejem jobbra-balra, megdicsőült képpel.
Aztán sebtiben visszarántottam a hoodyt.

- El tudnád képzelni, hogy levadászol egy vadkant? És ha neked jön, és átgázol rajtad, felöklel az agyaraival? Vagy egy oroszlánt? Ahogy felágaskodva lever a földről egy nekifutásos támadásból és miszlikre marcangol, meg leharapja a fejed? Piranha horgászás! Az a bát-..., botoroknak való, ahol vadászból lesz a vad.
Kalimpálva magyaráztam a vadkant felbújt pofáját és mutatóujjaimmal az agyarait mintázva, vagy a vicsorgó, karmokkal teli mancsos ölelést imitálva a nagymacskától
- Ja igen, a hiúzzal csak óvatosan, bár nem egy oroszlán, azért elég veszélyes tud lenni szemtől szemben
Felnyaláboltam a Fácánt, és ment a is levesbe, akarom mondani a tárolóba, ebéd alapanyagnak
- Áh, ugyan, szóra sem érdemes, itt minden művi: a célpont, a célzás, a súly, az automata korrekció. Élőben a mellette lévő fát se találnám el, az tuti
Átadtam az íjat, azzal a belső kis lábjegyzettel, hogy talán legközelebbre ő is szerez magának valahonnan egyet a könnyebb vadászat kedvéért, néztem, hogy elteszi a fegyverét aztán a pajzsát ... nem a pajzsát nem
- Talán könnyebb lenne, ha ... - aztán inkább hagytam, még belezavarom, meg így aztán láthatom, hogyan boldogul felcsatolt pajzzsal
Mondanám, hogy ráfarolt a kontrollerre, annyira sikerült fellőnie az égbe, de itt nem volt a szó szoros értelemben vett kontroller. Az agyunk volt az. Nincs hozzászokva, vagy stresszel. Vagy mindkettő egyszerre.
Szemmel, majd fejemmel követtem az ikaruszi babérokra törő vessző pályafutását
- Oh, úgy hallom valamit eltaláltál! - paskoltam meg a vállát - amúgy nem kell parázni, meg elkapkodni, nyugodtan várhatsz egy-két levegővételnyit, mielőtt útjára engeded a nyílvesszőt. Épp csak annyit, hogy tud, arra néz a nyílhegy, amerre lőni szeretnéd
- No lám még egy fácán! Ezzel máris a tiéd lehet az egyik különleges plecsni. Tiszta mázlista vagy, én mondom neked!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi7010/7300Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by K1 on Kedd Dec. 04 2018, 21:58

Már egy ideje tisztában voltam vele, hogy egy született hatökör vagyok. Egy részét mintha meg se halottam volna, amit az a fickó akarom mondani srác beszélt. Kicsit zavarban voltam ugyanis nem nagyon szoktam trécselni, néha megesett, de nem túl gyakran. És az egészben az a legszomorúbb, hogy fel sem tűnt. Azt viszont már megláttam mikor a szél elkezdte lobogtatni a haját és nem vagyok benne biztos, de mintha kicsit ő is rásegített volna. Ezzel az ábrázattal pont olyan volt, mint egy hollywoodi sztár. A film címe valamiért nem ugrott be, viszont ott volt a nyelvem hegyén, Terminátor tízen akárhány. Lehetséges, hogy pont ő szerepelt benne? Hiába törtem a fejemet nem tudtam visszaemlékezni, hogy a Sword Art online indulása előtt vagy után jelent meg.

Megkérdezte tőlem, hogy gondoltam-e rá, hogy egy nagyobb vadra vadásszak. Nem volt szükségem fantáziálásra ugyanis első napom egy rakás vadkan kergetett meg és az első kazamatámban is. Úgy visítottam rohangálás közben, hogy azt bármely szoprán megirigyelhette volna.
- Attól függ, mennyire dühítenek fel. Különben ha nem bántanak, én sem bántom őket. És igyekszem nem megfeledkezni a hiúzokról.
Kaptam tőle néhány tippet miszerint a hiúzokkal óvatosan kel bánni. Miután megdicsértem a csodálatos lövésért elkezdett szerénykedni, hogy mindent a rásegítő rendszer csinált. Én is megpróbáltam milyen lehet lelőni valamit bár pajzzsal elég nehézkesnek bizonyult, igaz Danee próbált figyelmeztetni. Nem tudta befejezni, mert a veszőm elindult a végtelenbe és tovább, ám szerencsékre nem szállt olyan nagyon messzire. Mikor vissza akartuk szerezni akkor láttuk, hogy pont telibe kaptam egy fácánt, pont olyat, mint a lovag kollega.
- Őő köszönöm. - mondtam miközben én is elraktam a zsákmányomat. – Itt vannak jutalmak? – kérdeztem döbbent hangon.
Fejünk fölött egy mókus kezdte el rágcsálni a mogyoróját, bizonyára ő is unatkozott, majd eltűnt a balfenéken.
- Mik szoktak erre kószálni?
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi1501/1700Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Danee on Csüt. Dec. 06 2018, 19:52

- Persze, hogy jár jutalom. Szerintem anélkül már rég bezárhatták volna a teljes szafarit itt a tizediken, annyira nem érdekelne senkit sem
A jutalom! A jutalom mindennek az értelme, a csimborasszója, én is csak azért lövöldözgetek itt ezzel a fura szinten önfeláldozó sráccal.
- Ezekért a szörnyekért, - vagy nevezhetjük állatoknak is, igazából mindegy - nem jár egy fikarcnyi tapasztalati pont sem. A húsukat elteheted és ennyi. Még a bőrüket sem lehet kinyerni alapanyagnak, maximum a ruhád fölé, statok nélkül felveheted.

- Nekem például vagy egy így készült medvebunda kabátom, amit most a frontos szinteken hordtam a fogcsikorgató hidegben
Az erdő elcsöndesedett a két lövés után, mintha megérezték volna a közelben lévő állatok, - madarak is - hogy veszélyben az életük. Most azonban újra csiripelés meg károgás hangzott fel.
- Szóval kapsz plecsnit, néha aranyat, néha exp-t, ha megfelelő mennyiségű és kombinációjú vadat ejtesz el. Most a 2 egymás után lőtt fácánjainkért is jár a plecsni. A bejáratnál ott a tábla, miért mi jár. A plecsniket pedig szintén beválhatod mindenféle hasznos dologra. Az is ki van írva.
A hiúzról aztán eszébe juthatott, hogy a fácánon kívül más is lehet még itt a fák között, és nyilván olthatatlan tudásszomjjal tette fel az ezer collos kérdést.
- Vannak ugyebár madarak, mint ezek a fácánok, van mesebeli fehér holló is, néha csirke is betéved az erdőbe, van aztán még kisállat, mint a mókusok is dögivel, legelésznek szarvasok, a csirkéhez hasonlóan gazella is előfordul, siklók, vadmacskák, vaddisznók, és itt él a szőrös manó is. A rendszer szerint a manó is állatnak számít, bár még egyszer sem álltam le manókkal társalogni, hogy kiderítsem, mennyire igaz a dolog.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi7010/7300Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by K1 on Csüt. Dec. 06 2018, 20:50

Sok mindenről olvastam viszont olyasmire csak emlékeztem volna, hogy a vadászatért jár jutalom. Azt tudtam, hogy ha megvan a megfelelő jártassága, akkor a zsákmányból finom ebédet készíthet. Viszont egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy ezért bármit is kaphatok, egy fenékbe lövésen kívül. Bizonyára említette már, hogy régebben gyakoriak voltak a vadász balesetek bizonyos úri körökben. A lovag közölte velem, ha nem járna érte semmit már réges-rég bezárhatták volna azt a területet. Ezzel nem igazán értettem egyet, mert nagyon szép volt a táj és nem kellett attól tartanom, hogy rám támad egy kobold csorda.
-Pedig pihentető kikapcsolódás lehet, és néha megéri néhány finom falatért. Ez a tied. – ezzel visszaadtam az íját.
Mondjuk én személy szerint sokkal jobb elfoglaltságot is találtam volna pihenés céljára. Halottam pár ritka állatról, amikből ínycsiklandozó vacsorát lehet varázsolni, bár ez csak szóbeszéd.
-Vajon miért olyan az étel íze? – arra akartam kilyukadni, hogy miképp képesek ilyen jól leutánozni az ízeket.

Megfordult a fejemben, hogy ezt az egészet a játékosok csak beképzelik maguknak. Vagyis a játék felhasználja az emlékeinket, bár ennek nincs sok értelme, mert nem egy olyan fogást kóstoltam ott, bent amihez a valóságban nem volt még szerencsém. Miközben hallgattam végre megvilágosodtam és eltettem a pajzsomat is így mind a két kezem szabaddá vált.
-Így már más. – közben alaposan végigmértem az arcát, mert rá akartam jönni vajon melyik filmben láthattam, bár lehet kissé tolakodónak tűnhettem. – A tapasztalatpontok mindig jól jönnek.
-És vannak legendás lények is itt? Jeti, nagy láb, vagy kabra csupa? – az utolsónál nem biztos, hogy jól ejtettem ki, sajnos a külföldi dolgokhoz nem igazán értettem, leszámítva pár filmet.
Annyira belemerültem a beszélgetésbe, hogy egyáltalán nem figyeltem a környezetre milyen levadászandó vadak lehetnek a közelben. Ez is azt mutatja, hogy egy született amatőr voltam.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Erdőség #1 - Page 4 Vo36oi1501/1700Erdőség #1 - Page 4 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.