Feneketlen tó

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Feneketlen tó

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 10 2013, 19:53

Itt lehet halászni.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Aeon on Szer. Dec. 10 2014, 20:51


Nestor

Megcsinálom, megcsinálom, megcsinálom! >< Egyre csak hajtogattam magamban, mintha egy életbe vágóan fontos vizsgára készültem volna. Az igazat megvallva, a szokottnál is idegesebb voltam. Első próbálkozásra akartam megszerezni azt, ami a játékban egy idomárnak elengedhetetlen: az állattársat. Persze nem lehettem tökéletes, így a technikai malőrökre úgy készültem, mint egy rég nem várt találkozásra. Ruben él. Nem halott, él.
A gyors tisztázás kedvéért még egyszer átolvasgattam azon elküldetlen leveleket, melyek a guide bookok lényegesebb információit tartalmazták. Tisztára úgy éreztem magamat, mintha egy tárgyalás előtt állnék, tűkön ülve várva, mikor szólítanak a kihallgatásra. Tényleg, mi is a nevem? Hirtelen kétkedni kezdtem, érdemes-e a valódi nevemen bemutatkoznom.
- Csak egy vagyok a többi közül - mondtam fennhangon, nemtörődöm vállrándítással. - Nekik biztos az számít, mi vagyok itt. Aeon vagyok. Cody most nincs itt - Hangom különös jókedvvel telt meg. Azon kaptam magamat, hogy élvezem a szerepváltást. Aeonnak lenni sokkal könnyebb és másabb, mint Cody Strussonnak, de vajon a javamra válik-e? - Majd meglátjuk.
Szépen sorjában elrendeztem a fejemben a dolgokat, még mielőtt belevághattam volna a nagy feladatba.


Aeon írta:Az állatidomár a petnek nevezett kisállat oldalán harcol. A pet idomított, szelíd mob.

- De hát akkor miért kaptam tojást? Rolling Eyes - És miért törték össze?

A pet sárga indikátorral rendelkezik, mely idomítottságát hivatott jelezni. Az indikátora a játékosénak a változásától függetlenül ugyanolyan marad. A pet normális kondíciók között nem tehet kárt az idomárában vagy más emberi lényben.

- Szóval elvadulhat - bólintottam, majd a következő üzenetre lapoztam.

Megfelelő bánásmód nélkül a pet elvadulhat, és - mobhoz méltóan - vörös indikátorral lesz ellátva. A pet külön személyiséggel és képességekkel bír, ezáltal relatív, milyen bánásmódot igényel.

Köztudott, hogy a játék megkezdésekor minden állatidomár kasztba tartozó egyén kap egy tojást. A tojásban fejlődő pet neme és fajtája véletlenszerűen választott, mely többé-kevésbé a játékos személyiségéhez kötődhet.

- Ó, remek… - gúnyosan sóhajtottam fel. - Az enyém eltörött. Mivan ilyenkor?

Amennyiben a tojás vagy a pet elpusztul, az idomárnak még mindig van lehetősége egy mob beidomításához. A frissen szelídített kisállatban fellelhetőek a mobok primitív ösztönei. Szintén köztudott, hogy a mobokból idomított petek nehezebben kezelhetők, mint tojásból kikelt társaik.

- … Rolling Eyes - Szememet forgatva pillantottam el a szövegtől, körbe nézve a környéken. Megérkeztem arra a helyre, melyet ideálisnak tartottam a nagy feladathoz. Nyugalmat erőltettem aggódó gondolataimra, miközben a lehetőségek között válogattam: halászat vagy vadászat? Egyikben sem számíthattam a kinti világban szerzett tapasztalatokra. A jártasság rendszer szinte minden tehetség-adta lehetőséget blokkolt. Dühítő volt, bár ennek ellenére egyhangúan a halászat mellett döntöttem. Míg az utóbbi napok a tájékozódással teltek el, volt alkalmam a horgászathoz szükséges botot is beszerezni, történetesen erre a célra. Döcögősen lépdelve kerestem egy halászáshoz alkalmas helyet, mialatt folytattam az információhalmaz gyors átböngészését.

Az idomításhoz kész mob élelemmel könnyen lekenyerezhető. Fontos, hogy az idomárnak a szelídítési folyamat alatt mindvégig békés szándékot kell tanúsítania. Az éhségét csillapított mob ugyanúgy veszélyes lehet, amennyiben az idomító delikvens nem viselkedik megfelelően. Egyedenként változó, kinek miképpen kell megnyernie a lény feltétlen bizalmát. Kéz és lábtörést!

Nagyjából ennyi volt, amit a nagy idomításkor fel tudnék használni. Nem kellett ahhoz tudósnak vagy lexikonnak lenni, hogy egy programmal összespannoljak… Rolling Eyes Ha nagy gond támadna, legfeljebb védett területre teleportálok, ámbár jobban örülnék, ha az idomítás nem a századik próbálkozásra jönne össze. A leírtak alapján tekinthettem ezt akár büntetésnek is, amiért hagytam, hogy a tojást összetörjék.
- Másodszorra már nem fogok hibázni - jelentettem ki határozottan, ahogyan a tópartnál merengve akasztottam horogra a csalit. A kérdés: egy befagyott tóban hogy lehet horgászni? Türelemtől vezérelve törökülésbe helyezkedtem, majd elcsodálkoztam a hideg időn. A játékban is tél volt, akár otthon. A víz befagyott, átlagos körülmények között nem lenne lehetőségem a halászathoz. Vajon az évszakok még a mobok megjelenésének a metódusait és azok fajtái is befolyásolhatják? Eltűnődve emeltem tekintetemet az égre. A nap télen távolabb volt, és az eget csak szórványosan lepték el a vastagabb felhőtakarók. Kezeimet összedörzsölve igyekeztem melegen tartani tagjaimat, mialatt a kellő megoldáson töprengtem. Hát, végülis ez is csak a vizsga része… azt hiszem.
Aeon
Aeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2014. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi112/500Feneketlen tó 2yjvlht  (112/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Hinari on Csüt. Dec. 11 2014, 00:46


Nestor az égen úszott. Vadászni ment. Egyedül. Mély acélkék szárnyai szikráztak a téli, gyenge napsütésben, alatta gyorsan suhant a táj. Nestor sietett. Szerette a szelet, amely röpítette. Teste szinte megnyúlt, orrából füstpamacsokkal kevert pára szállt föl. Elhagyta a védett övezet határát, útját a szafari erdőségei felé víve, ahol a vadakat sejtette. Nestor tudta, hogy fontos. Nestor mindig tudta, ha valami fontos volt Annabellnek. Annabell pedig nem először kérte meg rá, hogy vadásszon. Most is megtette. Mosolyogva, ahogy szokta, aggódó pillantással nézve Nestor után. De bízott Nestorban. Ezt sokszor elmondta a sárkánynak. Nestor pedig nem kételkedett Annabell szavaiban. Felgyorsított, másodpercek törtrésze alatt hagyva maga mögött a mezőt és a tavat is. Majd alábukott. Hirtelen és elegánsan. Szemei összeszűkültek, ahogy beért az árnyékba. Egy szarvas. Nestor érezte a szagát. Szárnyai felverték a tisztásra verődött port, ahogy utánaeredt. Nem hibázhatott. Fejében Annabell szavai jártak, egy sokkal korábbi beszélgetés. Amikor először engedte el őt Annabell egyedül. Nem sokkal az átváltozása után.

- Nes, szeretnélek megkérni valamire.
- Nestor Annabell rendelkezésére áll.
- Nem kell így mondanod – nevette el magát – Mindenesetre köszönöm. El kéne menned vadászni. Egyedül… Kaptam egy levelet. Nekem sietnem kell, de kevés jelvényem maradt, és lehet, hogy több kristályra lesz szükség, mint amennyi van. Sok növénybe kerül, s most Honk is kifogyott belőlük.
Nestor tudta, Annabell kiről beszél. Annabell sokszor szokott eljárni Honkhoz.
- Nestor szívesen megy.
- Köszönöm. Nézd, összeírtam, milyen vadak kellenek. Ezeknek elegendőeknek kell lenniük három teljesítményhez. Vigyázz magadra, jó? Ha végeztem, utánad megyek.

És Annabell Nestor után ment. Minden alkalommal. Pontban naplemente előtt, a megbeszélt helyen várt rá. És Nestor sosem késett.
Nestor elhatározta, hogy most sem fog. A szarvas előtte rohant, átugorva egy árkot. Megbotlott az egyik kiálló gyökérben. Nestor megvárta, fel tud-e állni. Nem tudott. Nestor erőteljesen ragadta meg, és repült fel vele. Magasra. Tudta, hogy Annabell nélkül nem tud hp-veszteséget okozni. Csak Shikivel tudott. Ám Nestornak megvoltak az eszközei. Felvitte a szerencsétlenül vergődő állatot, majd ledobta. Nem sajnálta. Hiszen nem tudott felállni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi14712/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Aeon on Csüt. Dec. 11 2014, 14:46


Az ötleteim elhagytak, már amennyi volt vagy maradt. Kereshettem volna egy másik vízlelő helyet, de valószínűleg a többi is befagyottan állhatott, és még értékes időt is veszítenék az érdemtelen próbálkozásokkal. Nincs több alkalmam, meg kell keresnem az öcsémet! A siker érdekében fognom kellett valamit annak a mobnak, ami a tóhoz fog vetődni. A könyvekben ugyan nem volt kiemelve, de valószínűnek tartottam, hogy ezek az állatbőrbe bújtatott programok is érezhetnek szagokat. Nem kizárt, elvégre az élet utánzatai voltak - feltéve ha Kayaba tartózkodott a legaprólékosabb részletek ábrázolásától. Kicsit sem számított, mit csalogatok elő a bokorból. Felőlem egy óriási, két lábon járó csótány is lehetett, ha az meg tud védeni a veszedelemtől, amíg Rubent keresem.
Markomba leheltem, majd a mozdulatlan gondolkodást megunva álltam fel a hidegtől megszikkadt talajról. Fel-alá járkálva még nem adtam fel a módszer keresését. Össze-vissza nézelődtem, hátha a környezetem több választ rejt, mint a kobakom. Nem vagyok túl jó az ötletesebb megoldásokhoz, bár erre régen rájöttem. Valahogy mindig úgy éreztem, hogy Ruben volt az okosabb… és az erősebb - legalábbis itt, a SAO-ban egészen biztos. Kérdéses, egyáltalán sztázisba került-e, hozzám hasonlóan. Ha nem, akkor nagyjából két év állt a rendelkezésére, hogy felfejlődjön. Meddig mehetett? Kellően gondoskodik-e magáról vagy teljesen magára van utalva? Még ha így is van, tuti kitalált valamit. Nem tudtam ellenőrözni, él-e még, de hittem benne, és ez számomra elég is volt.
Kezdtem türelmetlenné válni. Semmi, de tényleg. Két lehetőség állt előttem: vagy hazamegyek, ami mellesleg nem is létezik, vagy belevetem magamat a jeges tóba. Szemöldök ráncolva indultam meg a befagyott víz felé. Kezeim ökölbe rándultak, és jobbommal megkopogtattam, milyen vastag jégréteggel állok szemben. Sajnos elég vaskos ahhoz, hogy egy ütésből betörjem. Az idomárok keveset osztanak erőre - legalábbis én magam is a hallottak és a szokások alapján jártam el: kevés erő, annál több irányítás. A képességeimet még nem ismertem ahhoz, hogy ezt a hátrányt - már ha lehetett annak nevezni - kellőképpen kompenzáljam.
- Fenébe! - szisszentem föl, majd mindenféle óvakodás nélkül kétméternyit tettem meg a fagyott tavon. Nem féltem. - Szakadj bár be, te! >< - És minden szót egy-egy erőteljesebb taposással toldottam meg. Ha a kéz nem elég, jól jöhet a lábmunka. Még ha az erőkülönbségek nem is változnak, így több esélyt láttam rá, hogy a jég beszakadjon. Végülis elértem, hogy ez megtörténjen, de… Rolling Eyes - A jó életbe! >< - A lábam térdig beszorult, amint egy erősebb mozdulatot követően áttörtem a tél páncélját, majd a meglepettségtől megcsúsztam. Tagomat megszorongatva igyekeztem kiszabadulni a jég fogságából, de a próbálkozás eredménytelen volt. Pont velem kell ilyesminek megtörténnie? No
Aeon
Aeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2014. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi112/500Feneketlen tó 2yjvlht  (112/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Hinari on Csüt. Dec. 11 2014, 15:23


Nestornak jó memóriája volt. Elsőre megjegyezte a vadakat, amiket Annabell mondott neki. A szarvas után még kettőt fogott. Nestor nem sietett: bőven volt még ideje. Két órán belül végzett is az erdőben. Nestor elégedett volt. Tudta, hogy Annabell örülni fog. Ám Nestornak volt még egy feladata, mielőtt visszaindulhatott volna. A lista legvégén pár hal is szerepelt. Nestor tisztán emlékezett, hogy Annabell bizonytalanul sorolta fel őket. Hisz Annabell tudta, hogy Nestor nem szeret halászni. Nestor azonban nem félt a víztől. Nem szerette, de ha Annabell erre kérte, ő örömmel teljesítette Annabell kívánságát.
Nestor lepihent az egyik magasabb fa tetején. Odafelé keresztezett egy nagy, befagyott tavat. Nestor ezt akarta megkeresni. Föntről nagyobb kilátása volt a tájra, így kiterjesztette szárnyait, és elrugaszkodott. Mögötte nagyot reccsent az ág. A napot felhők takarták el, ám ezek halványszürkék voltak. Nestor tudta, hogy nem lesz eső. Feljebb repült. Pár perc múlva meg is látta a jégréteget. Hosszan nyúlt el a horizonton, száraz volt és hideg. Nestor leírt pár kört felette. Így ereszkedett egyre lejjebb. Végül meglátta a fiút. Nestor nem akarta őt zavarni. De érdekelte, mit csinál. Megállt, egyhelyben csapkodva. Nestor hallotta a jég törését és a fiú szitkozódását is. Nem értette az idegent. Nestor a fiú helyében biztosan a fegyverét használta volna a lába helyett. Nestor hátranézett: a szint legnagyobb napkorongja fölötte haladt az égen. Még sok ideig nem fog narancsba fordulni. Nestor úgy gondolta, van ideje, mielőtt Annabell ideérne. Szárnyait hirtelen összecsukta, zuhanórepülésben közeledve a fiú felé. Árnyéka egyre nagyobb lett, ahogyan a tó felszínéhez közeledett. Nestor végül kitárta szárnyait, egyenesbe fordulva. Két méterre szállt el a fiú fölött. Nestor szerette a légimutatványokat. Elégedetten ért földet a tó partján, farkával felaprítva a barna aljnövényzetet maga mögött. Kérdőn nézett a fiúra, karba tett kézzel. Nestor nem látott még olyan embert, aki a lábát használta volna csalinak. Kíváncsi volt, sikerül-e így halat fognia.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi14712/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Aeon on Csüt. Dec. 11 2014, 17:57


Kész. Ennyi volt. Céljaimnak egy jégtábla szabhatott gátat .__. Mire kifáradtam a kiszabaduláshoz való kísérleteimben, kínosan nevettem saját szerencsétlenségemen, miközben kézfejemmel homlokomon gyöngyöződő izzadtságcseppeket törölgettem. Senkinek sincs annyira kevés észe, hogy télen kezdjenek el halászni. Azt hiszem, egyetérthettem azzal a felemmel, amelyik egy kicsit sem félt kritikát fűzni az esztelenségemhez. Beletörődő sóhajjal nyugtáztam, hogy az erőszakos megoldás nem segít. De akkor mi? Ismételten a környezetemben kerestem a megoldást, semmint a fejemben.
- Valaki…? - Nem mintha bármit is segített volna, de elhaló hangon rákérdeztem, hátha valami csoda folytán felbukkannak, és megszánnak.
Hirtelen sötét lett. Önkénytelenül is megráztam fejemet: tényleg úgy tűnt, hogy a csapdába esésem óta jóval több idő eltelt, mint amennyi kellett volna a halászathoz. A naptakarás eleinte a havazás rémes gondolatára keltette fel figyelmemet, de rögtön elvetettem, amint az árnyékhoz tartozó azonosíthatatlan repülő tárgyat is megpillanthattam. Bármi is lehetett az az izé, egyre csak közeledett… méghozzá felém. o.O A közeledő veszélyforrás láttán a hátamra estem.
- Jaj, ne már… No - Tártam szét karjaimat, mikor úgy éreztem, az idegen lénnyel való ütközés elkerülhetetlenné válik. Az gyorsan manőverezett. Érdekes egy szerzet volt: acélos bőre kék, szárnyai különböző színekben pompáztak, s amikor fordult, meg mertem esküdni, hogy a lapockái között valami kerék motívumot hordott. Elismerem, Kayaba érdekes kinézet-kombinációkat tud létrehozni. Piros pont. A sárkányszerűség - mert már méltán nevezhettem annak - a parton landolt. Azt hittem, a mitológia szárnyas fenevadai nem válogatnak, ha táplálékról van szó. A kisfiúhús pedig nem megvetendő koszt… Rolling Eyes De most tényleg! Ott álltam, jégbefagyott taggal, teljesen kiszolgáltatva. Egy gyerek és egy sárkány, de láttam, hogy a feje fölött villódzó indikátor - amint ráfókuszáltam - sárga. Nem vörös, tehát nem vad mob. Egy pet. És ha pet van, az idomárának a közelben kéne lennie. Vagy nem? Erre még nem találtam célra vezető választ.
- Őőő… helló? - néztem rá, ugyanolyan kérdőre vont ábrázattal, enyhén oldalra döntött fejjel, miután fekvésből guggolásba helyezkedtem. Ismét elismerem, az ölbe vont kar menő, bár egy kicsikét hatásvadásznak tűnik. Olyan, mint egy dzsinn. - Érted, amit mondok?
Aeon
Aeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2014. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi112/500Feneketlen tó 2yjvlht  (112/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Hinari on Csüt. Dec. 11 2014, 18:47


Nestor enyhén emelte feljebb a szemöldökét. A fiú mostmár a hátán volt. Nestor nem lepődött meg ezen: a fiú csuromvizes lábát nézte. Nem volt rajta semmilyen hal. Nestor alig észrevehetően ingatta a fejét. Nem értette, miért kellett a parttól távol jeget törni. Annabellel sosem horgásztak. Nestor nem szerette. Ám láttak másokat, Nestor pedig még egyetlen játékossal nem találkozott, aki nem a partról lógatta volna be a vízbe a botját… vagy bármelyik testrészét. Nestor félrebillentett fejjel nézte a fiút. Amaz lassan feltápászkodott. Nestor örült neki, hogy nem próbált elszaladni. Érdekelte a fiú. Tetszett neki. Nestor azonban nem ment közelebb. A partról figyelte a fiút. Tudta, hogy beszakadna alatta a jég, ha rámenne. Nestor még nem tapasztalt hasonlót. De látta, hogy a fiú alatt is megreped. Nestor pedig nehezebb volt a fiúnál. Ő nem akart bajt. Csak halat akart fogni. Farkát megemelte, idegesen lengette jobbra-balra. Szemeit a fiún tartotta. Türelmetlenül várt. Ha a fiú kiér, már nem lesz veszélyben. Akkor már tud halat fogni Annabellnek. De a fiú nem jött. Egyhelyben guggolt Nestortól pár méterre. Még a beszorult lábát se igyekezett kiszedni.
- Nestor érti – szólalt meg. Többet nem mondott. Egyelőre. Csupán a fiút méregette. Éles szél söpört végig a tájon. Nestor nem fázott. Tűzsárkány volt. Ám Nestor a fiú felől már nem volt ennyire biztos. Tett egy lépést a víz felé, nyakát előrenyújtva nézte meg magának a beszakadt, szilánkos jeget. Nestor Annabellre gondolt. Annabell biztosan segítene a fiúnak. Annabell mindig segít. De Annabell most nem volt itt. Nestor a homlokát ráncolta. Tekintetét a fiú szemeibe fúrta – Nestor segít – döntötte el. Még bólintott is hozzá. Nestor azonban nem mozdult. Választ várt. A fiútól és az időjárástól egyaránt. Fölnézett a szürke égre. Talán felrepülhetne. A szél azonban nem állt el. Nestor tudta, hogy szélben nem lehet olyan jól manőverezni. Várt. Közben újra végigmérte a fiút. Nestor örült neki, hogy nem ficánkol. Akkor hamar elsüllyedne. Úgy pedig még Nestor sem tudna segíteni neki.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi14712/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Aeon on Csüt. Dec. 11 2014, 19:42


Vagy én bolondultam meg, vagy a sárkányt tényleg érdekli a sorsom? Nem, butaság. Biztosan csak röhögni jött, aztán megenni. De azért megérte a fáradtságot, hogy megszólítsam, tudomást szerezvén arról, valóban ért-e. Először képtelen voltam dekódolni, miről beszél, ám egy hatásszünetet követően megértettem.
- Ó, szóval így hívnak - vontam le hangosan a következtetést, szinte a csodálattól átszellemült hangomon. Game of Thrones-feeling, eh? Very Happy - Nestor - Még egy darabig ízlelgettem a fantasztikusan hangzó nevet. Az acélos bőrhöz, a csendes attitűdhöz - már amennyit ismerhettem a sárkányból - jól passzolt. A névkritikázás közben meg is feledkeztem a krízishelyzetről, amibe csöppentem. Kicsit sem foglalkoztatott az, ami a jégréteg feltörése után fog történni. Minek aggódjak, hogyha van szerencsém egy sárkánnyal beszélgetni? Ha ezt elmondom Rubennek… Viszont, ha el akarom ezt mondani neki, valahogyan túl kell élnem. A hideg fuvallatra reflexszerűen hunyorítottam, a széllel szálló porszemektől védekezve. A jeges víztől nedves lábam fázott a leginkább. Csak inger, és a könyvek említették, hogy a SAO-ban nem lehet megfázni. De azt már nem említették, hogy a víz alatt, a jég alá szorulva túl lehet élni. A kristályért sem nyúltam. Nem akartam szem elől veszíteni Nestort. Közeledett. Ahogyan rájöttem, mire készül, az én érdeklődésem mély csodálatba fordult át: a sárkány segíteni szeretne - még ha tömören is, de hangoztatta. Nem a bizalmatlanságból nem lépett a tóra, hanem a javamat szolgálta. Egyszerűen csodálatos, amire egy parancssor képes… vagy ennél többről volt szó? És vajon a többi pettel is el lehet érni ezt a fajta viselkedést? Az írottak alapján egy betanított mob az idomár védelmét képezte. Kezdett egyre érdekesebbé válni ez a játék.
- Az nagyon jó lenne! De - néztem csuromvizes, jégbe szorult lábamra, és az egyre jobban felrepedező páncélra. - hogyan? Surprised
Még ha töredezett is, nem tudtam elmozdítani tagomat, hogy kirohanjak onnét. Egyre megbízhatatlanabbnak tűnt a tó jege. Ez idáig csak a stabil szerkezetében bízhattam, ám már nem tehettem meg. Ha a Nestornak nevezett, két lábon járó sárkány érti az emberi beszédet és még reagálni is tud rá, akkor megbízhattam benne. Miért ne bíznék olyasvalakiben, aki csak segíteni akar?
Aeon
Aeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2014. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi112/500Feneketlen tó 2yjvlht  (112/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Hinari on Pént. Dec. 12 2014, 02:18


Nestor bólintott a feltételezésre, bár furcsállotta, hogy az idegen nem mutatkozik be. A fiú. De Nestor nem bánta. Nyugtalanul fészkelődött a parton. A fiú kérdezett. Nestor csak ekkor vette el pillantását a felettük úszó felhőkről. Szemeit a fiúra vetette. Majd annak lábára. Szűk orrlyukaiból hosszan elnyúló füstcsík tört elő. Nestor nem válaszolt. Elállt a szél.
- Fiú emelje fel a kezeit – mondta helyette.
Váratlanul repült fel, erőteljes légáramlatot keltve a partközelben. De nem távolodott el túlságosan a fiútól. Végig szemmel tartotta őt. Nestor tett egy kört a levegőben, felkészülve a lebegésre. Alászállt, elkapva a feléje tartott kezet. Ám Nestor nem tudta sokáig megtartani. El kellett engednie, ha nem akart ráesni a fiúra. A jég szorosabban tartotta a fiút, mint azt Nestor gondolta. Nestor újra felemelkedett. Egy csavar után siklott célpontja felé, kitátva a száját. Nestor mély levegőt vett. És tüzet fújt. Nestor tudta, hogy nem fog sebezni, még akkor sem, ha a lángok elérik a fiút. A jeget azonban megolvasztotta. Nestor nem állt meg. A tüzet is röptében fújta, elsuhanva a fiú fölött. Rögtön fordult. Egy bukfencet vetett a levegőben, irányt váltva. Nestor gyorsan és precízen mozgott. Mióta Annabellel is tudott versenyezni, Nestor gyorsabb volt, mint a legtöbb vad az erdőben. És Nestor szerette a sebességet. Elkapta a fiú kezét – vagy amijét tudta, ha a fiú időközben leengedte volna azt – és feldobta a levegőbe. A jégréteg azalatt a pár másodperc alatt még nem vált teljesen vízzé. Nestor figyelt erre. Így a fiú nem is süllyedhetett el. Csupán vizes lett. Nestor azonban nem foglalkozott ezzel. A manőverezés és a dobás miatt veszített a lendületéből. Nestornak korrigálnia kellett. Nem akart fürdeni. Szárnyaival hármat csapott, növelve magasságát és sebességét is. Ezzel pillanatok alatt utolérte a fiút. Elkapta őt a kezeinél vagy a derekánál fogva. Nestor lassított. Nem akarta, hogy a fiú megijedjen. Óvatosan tette le őt a partra, majd melléje ereszkedett. Nestor várt. Tekintete a jég által közrefogott víztócsa és a fiú között járt.
- Fiú most horgászni fog? – kérdezte végül. Nestor kíváncsi volt a fiúra. Hogy hogyan horgászik. De Nestor tudta, hogy a fiú nem fog maradni. Haza fog menni. Vizes volt, biztos fázott. Ilyen időben nem jó vizesen kint lenni. Ezt még Nestor is tudta. De azért megkérdezte a fiút. Ha pedig a fiú elmegy, Nestor egyedül fog horgászni. Halat kell fognia Annabellnek.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi14712/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Aeon on Pént. Dec. 12 2014, 18:44


Bevallom, a füstfújás nagyon úgy tűnt, hogy le akarja sütni a húst a csontomról - már amennyire ez egy játékban lehetséges. Emeljem fel a kezemet? Lehetséges? Zsaru ez a pet vagy mi?! >< De milyen okból tartóztathatna le? Kárt tettem egy tóban, jó, de mégsem kéne elhitetnie velem, hogy komolyan segíteni akar. Oké-oké, féltem ettől az izétől… Nestortól, így inkább nem is ellenkeztem. Eleget tettem kérésének és lassan, félénk mozdulattal tartottam fejem fölé tagjaimat, megrökönyödve várva, milyen sorsot szán nekem ez a sárkány. A szárnyalástól való hideg fuvallattól, semmint a váratlan megmozdulására remegtem meg, és hitetlenkedve néztem fel Nestorra. Ki akart szabadítani. Csak ezért kért meg erre. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel gondolatban, de a sikertelen próbálkozás láttán aggodalom töltött el. Reméltem, hogy nem nagyon fárasztja le magát az erőlködésben. Engedett a szorításon, de szemlátomást Nestor nem adta fel. Akarata volt, azt láttam, viszont ami a rángatás után jött, enyhén megdöbbentett, de csodálattal is töltött el. A tűzfújás azt igazolta, hogy ő tényleg egy sárkány - egy igazi, lángköpő sárkány. A jég úgy olvadt fel körülöttem, mint a víztől szétmállott papír. A körülöttem felolvadt páncél a lábam környékét is elérte, így jobbára különösebb erőlködés híján kiszabadíthattam az azt körülfogó satuból. Szabad vagyok \o/ Vagyis, nem számított, ha közben a jég szőrén-szálán eltűnik, és engem meg elnyel a sötét és hideg, feneketlen tó. De Nestor ott volt, és úgy feldobott a levegőbe, hogy majdnem szívrohamot kaptam O.o Jólvan, felírtam: a sárkányok szeretik a durva sportot - különösen, ha a labda egy ártatlan, jégbe szorult kisfiú. A magasban uralkodó szellő leginkább ott csípte a bőrömet, ahol a nadrágom átázott. Deréktól lefele csupa víz voltam, de ráéretem én ezen aggódni, amikor élő labdát kellett alakítanom? Szerencsére és a sárkány ügyességére Nestor megfogott, és a hónomat átkarolva kijuttatott a partra.
- Hűh, ezt megúsztam… - adtam hangot megkönnyebbülésemnek, miközben kutya módjára megráztam magamat. És még nem mutatkoztam be… >.> - Köszönöm, Nestor. Ne haragudj, a nevem Aeon - Lehívtam az inventorymat. Ismételten a könyvekből tudom, hogy a normális ruházat ugyanúgy cserélhető, mint a páncél- és fegyverarzenál, de még nem próbáltam ki. Szóval, a nadrággal kezdtem a sort: leszereltem és ott álltam, egy szál alsónadrágban /o\ - Nahát, ezt nem is tudtam! Ez de jó, nem kell tökölnöm az öltözködéssel! /o/ - Tisztára hülyének éreztem magamat, ahogyan ott álltam egy tűzköpővel szemben, boxerben egyhelyben futkosva, miközben már felül is ugyanúgy fáztam. Igyekeztem egy melegebb, alkalomhoz illőbb nadrágot keresni, s mire felöltöttem, már a fanatikusnak mondható lelkesedésem is alább hagyott.
- Hát persze - feleltem határozottan, Nestor korábbi kérdésére. - Sokat segítettél a jég felolvasztásával. Egy életre leköteleztél! - Elvigyorodva vettem magamhoz a botomat. A horogra csalit akasztva, határozott mozdulattal lendítettem meg, majd bedobtam. - Na, még egyszer, hátha most sikerül! ><
Aeon
Aeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2014. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi112/500Feneketlen tó 2yjvlht  (112/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Hinari on Szer. Feb. 25 2015, 22:38


Nestor nem értette, a fiú mitől fél. Körülnézett. Nestor nem látott se mobot, se piros játékost. Visszafordult a fiúhoz.
- Nestor nem bánt – mondta még, ám a fiú ezt aligha hallhatta: Nestor felemelkedett, szárnycsapásainak süvítő hangja elnyomta szavait. Feldobta a fiút a levegőbe. Nestor ezután fogta meg újból, letéve őt a biztonságos partra. Várakozón nézett rá. Kíváncsi volt, a fiú mit fog tenni.
- Nestor nem haragszik. Örül, hogy Aeonnak nem esett baja – felelte. Könnyű lángot lehelt az alattuk elterülő fűre. Nestor úgy gondolta, Aeon így nem fog annyira fázni. Nem akarta marasztalni Aeont, de érdekelte a fiú. Nestor szerette volna, ha még marad. Aeon pedig maradt. Átöltözött. Nestor pislogott párat, de nem fordította el a tekintetét.
- Aeon még új itt, vagy két éve nem váltott ruhát? – kérdezte. Nem értette Aeont. A fiú olyan dolgokra csodálkozott rá, amik Nestornak és Annabellnek természetesek voltak. Nestor azonban még nem találkozott újakkal. Szótlanul nézte a másik ténykedését. Végül megkérdezte tőle, fog-e horgászni. Nestor még sosem horgászott. Nem tudta, hogyan kell. Közelebb húzódott Aeonhoz. Élénken fénylő, világoskék szemeivel Aeont figyelte. Ahogy horgászik. A hely viszont kicsi volt. Ezt Nestor is tudta. Így nem fértek hozzá a halakhoz. Csak Aeon.
- Nagyobb lyuk kell – mondta – Nestor olvaszt még jeget.
Kitátotta száját, és tüzet fújt. Oda, ahol Aeon botja volt. Nestor nem gondolt rá, hogy a tűz nem tesz jót a botnak és a kötélnek. Ha Aeon nem kapta ki hamar, elégette azokat is.
- Nestor sajnálja. Hoz Aeonnak másikat – mondta rögtön. Nestor nem várta meg Aeon válaszát. Szétnyitotta szárnyait, és felrepült, útját a legközelebbi erdő felé véve. Nestor tudta, milyen vastagságú fát kell hoznia. Letört egy ágat. Nestor elégedetten fordult vissza. Az ág azonban elpixeleződött. Nestor így másikat keresett. Olyat, ami a földön hevert. Azok nem pixeleződnek el. Legalábbis nem olyan gyorsan. Nestor sebesen szállt vissza Aeonhoz. Letette eléje a fadarabot. Belenézett a fiú szemeibe, és várt. Remélte, Aeonnak tetszeni fog.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi14712/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Aeon on Pént. Márc. 13 2015, 19:16


Nem is gondoltam volna, hogy ez a jóindulatú teremtmény bántana, csak… egyszerűen ijesztő. Ijesztő, hogy létezik. Ijesztő, amilyen jó a külseje. Ijesztő, ahogyan felkap és megpörget. Na jó, nem pörgetett meg… Rolling Eyes De a történésektől forgott körülöttem a világ. Hányni nem hányhattam, ám kissé megszédültem. Miután túljutottam a meztelenségemen és a ruhaátvétel könnyűségén, meglepetten néztem Nestorra. Örült – örült, hogy nem esett bajom. Tudtommal a petek programok, csak a szelídségükben térnek el az átlagos moboktól. Ez a sárkány azonban örömét nyilvánította ki, még ha az ezer arcából egyelőre egyet láthattam… na jó, kettőt. Surprised Azok sem voltak olyan megkülönböztethetőek. A tűz melege minden esetre jól esett. Nem is tartottam attól, hogy a deres füvön túlterjed, és megéget. Amúgy is csak zsibbadást éreznék, attól meg nem is kell félni. Azt hiszem. Öltözködés után a még vizes bőrömnek a ruha alatt is jól esett a láng melege. A tűzköpő kérdésére felfigyeltem, majd szememet zavartan forgatva összekulcsoltam hátul kezeimet, mintha csak egy szégyellős kislány volnék. Most tényleg, ez valahol szégyellni való volt. ><
- Hát, öhm… nos, tudod… ^^” – kezdtem bele jó adag határozottsággal. – A válasz igen és igen. Új vagyok, és két éve nem váltottam ruhát. Aeon két évig, megállás nélkül aludt. Hehe… – Karjaimat széttártam és vállat rándítottam. – Őszintén szólva nem merem elhinni, hogy ez megtörténhet. És az a két esztendő nem is volt elegendő ahhoz, hogy életem végéig kibírjam, alvás nélkül.
Bedobtam, mely ezúttal sikeresnek bizonyult. Végre, a sok hiba után sikerült. /o/ Nestor tekintetét mindvégig magamon éreztem. Volt bennem valami különös, hogy ennyire ragaszkodott a látványomhoz? Talán volt valami az arcomon vagy a fogaim között? O.o Igaz is, ha az ember valami kis hibát észrevesz a társán, attól a látványtól nem tud megszabadulni. Vajon a petek is olyanok, mint mi? Surprised Mert hogy Nestor érzést fejezett ki, az hót ziher. Érezni meg az emberek is tudnak. Egyértelmű: olyanok. Gondolatban vállon veregettem magamat, aztán figyeltem, ahogyan a szóban forgó lángköpő sárkány a magasba emelkedik, és az imént látott kis trükkel akarta felolvasztani a tó felszínét beburkoló jégréteget. Ő is halászni akart. Eddig minden kis apró részlete lenyűgözött, s így a szabadon választott szándéka is: Nestor eldöntötte és Nestor meg is csinálja. A probléma csak az volt, hogy a tűz megpörkölte a botomat. Mire végre sikerült bedobni, az eszköz odalett. Én szerencsétlen. ><
- Semmi baj, Nestor. Izééé… Surprised – Mire végighallgathatta, már el is tűnt. Pedig már a kezemet is kinyújtottam, hogy elnézően megsimogassam. Már ha engedné. Nem tudom, mennyire szabad egy sárkányt cirógatni. Szereti? Nem szereti? Nehéz kérdés. Furcsállóan vontam fel szemöldökömet, majd keresztbe font karokkal melengettem tagjaimat. Még mindig hideg volt, a tűz ellenére is. Hamar visszatért, egy bottal a karmai között. Kicsit olyasminek tűnt a helyzet, mintha eldobtam volna a husángot, ő meg visszahozná. Mint valami kis kedvenc.
– Hát nem tudom, hogy tudom-e ezt használni, de köszönöm. – mondtam, majd elmosolyodtam. – Mond csak, van rajtad kívül más sárkány? Ismersz másokat?


_________________
Színeim: Aeon - #D11919, Seto - #E68A00
Aeon
Aeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2014. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi112/500Feneketlen tó 2yjvlht  (112/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Hinari on Szer. Ápr. 08 2015, 13:04


Nestor Aeont figyelte. Aeon olyasmiről beszélt, amit Nestor mégcsak szóbeszédből hallott. Annabell mesélt neki a sztázisról. Amikor az emberek sokáig alszanak, és senki sem látja őket. Nestor sajnálta is a fiút, meg nem is. Az alvás megkímél. De gyengének is hagy.
- Aeon máris tizes szintű? – kérdezte. Nem hitte volna el, ha a fiú rábólint: Aeon nem tudott semmit. Fejlődni sem. Talán még azzal sem volt tisztában, hogyan kell mobokat pixelezni. Hiszen a ruháját sem volt képes átváltani. Ám ez Nestort nem zavarta. Szívesen segített Aeonnak. Szótlanul figyelte, ahogyan horgászik. Illetve próbál horgászni. Hal azonban nem jött. Túl kicsi volt a hely. Nestor maga sem fért el. Felrepült, ám a szájából előtörő tűz a jég mellett Aeon botját is megolvasztotta. Nestor viszont nem ijedt meg. Hozott másikat. Le is lette Aeon elé, annak arcát fürkészve. Nestor készen volt rá, hogy ha kell, hoz mégegyet. Ameddig nem talál jót. Aeon azonban megköszönte. Nestor bólintott. Majd másodszorra is: a fiú kérdésére. Nestor nem lepődött meg rajta. Aeon új volt, és sokat kérdezett. Nestor pedig mindenre válaszolt, amire csak tudott. Annabell is így szokta.
- Nestor ismer más sárkányokat. Hisame jégsárkány, de ő már nincs – szomorodott el egy kicsit – Timidus tollassárkány. Nestor más sárkánnyal nem találkozott itt lent. De Nestor tudja, hogy vannak még. Draconiában. Onnan kapják az emberek a tojásokat.
Nestor elhallgatott. Hiányzott neki Hisame. Nestor nem tudott helyben maradni. Lételeme volt a mozgás. Kiterjesztette szárnyait, és felszállt. A tóban halakat látott a felszín közelében úszni. Meg valami mást is. Nestor őket figyelte. És közben énekelt. Azt a dalt, amit már oly sokszor. Az ismerős dallam megnyugtatta Nestort, és az állatokat sem ijesztette el. Hirtelen bukott alá. Hasa szinte hozzásimult a vízhez, ahogy sebesen szállt fölötte. Karmait belevágta a vízbe, kiemelve a teknőst. Nestornak nem kellett horgászbot. Rájött, hogy ez is olyan, mint a vadászat. Csupán a terület volt sokkal kisebb.


/ Határozatlan ideig befagyasztva  Neutral /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi14712/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Shukaku on Kedd Május 05 2015, 11:33

Az mindig is egy nagyon fontos kérdés volt Shu könyvecskéjében, hogy a Feneketlen tónak nevezett állóvíz, amely a tizedik szinten, a szafari keleti részén volt található, vajon valóban jogosan viselte-e a feneketlen tó nevet, vagy éppenséggel ugyanúgy véges mélységű volt, mint akár a negyedik szinten található bármelyik árok… persze ez is csak feltételezés volt, de ugye a mondák úgy szóltak, hogy egy elrontott küldi következtében lett elátkozva a hely, és emiatt áll az egész víz alatt, na meg persze még egy ősi szörny, a Megalodon is őrzi. A kis idomár, Frank, a hős felfedező malacka emlékét még mindig a szívében őrizte. Persze ez az emlék teljesen más volt, mint mondjuk Hisame emléke. Talán kicsit annyira csodálta a malackát, mint Lajka kutyát. Azt ugyan nem tudta meg, hogy a fiatalság forrása az akkor most végül is micsoda, hiszen feltételezhető volt az is, hogy Frank legfiatalabb alakja maguk a pixelek voltak, de az is lehet, hogy szegényke egyszerűen csak megpurcant, mert a forrás igazából csak átverés. Minden esetre a listában a következő szereplő ez a tó volt. Merülni már nem egyszer merültek benne mindketten, és olyankor tényleg nem látták az alját. Shu azt is kipróbálta már, hogy Gyertya kristályt dobott a vízbe, ám annak a figyelésével sem ment sokra, mert egy idő után egyszerűen elveszett a sötétségben. Több ötlete egyelőre egyikőjüknek sem volt, ám hol máshol jöhetne meg az ihlet egy ilyen felfedezéshez, mint magánál a helyszínnél, szóval újra csak béreltek egy kis tutajt, és már kora délután kint ringatóztak a víz felszínén, a pecabotot lógatva…
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi12695/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Csüt. Május 07 2015, 21:44

Némán, és komoran bocsájtottam vízre a kis csónakomat. Nem volt túlzottan nagy, de én kényelmesen elvoltam benne, és a csalis rekeszem. Nem készültem hosszabb útra, és ami fontos az úgyis a felszereléseim közt van. Beleértve a páncélzatomat is. A páncélzatom, most kivételesen azért nincsen rajtam, mivel nagyon rosszul járnék, ha beleesnék a vízbe, és a plusz súly lehúzna a víz alá. Amúgy sem volt túlságosan békés híre a tónak, nem akartam még fölöslegesen lengetni magam fölött a jó öreg Halál kaszáját. Ahogy a csónak megindul egy pillanatra, minta minden elnémult volna, ám mivel a csónak megmaradt a víz felszínén, egy gyors sóhaj hagyta el számat. Őszinte leszek. Nem szeretem a nagy vizeket. Az nem az én világom. Bár tudok úszni szó se róla, de mióta ebben a világban vagyok, valamelyest kerülöm a nagyobb vizeket. Vajon a páncél súly miatt tartok tőle? Őszintén? Nem tudom. Lehet, hogy ösztönös, hisz nem tudhatjuk, mikor kerül valamilyen nagy mob alánk. Ahogy hallottam ebben a tóban például egy ragadozó óriás mob egy Megalodon él. Nem lenne jó, ha ez a monstrumm egyszer csak alattam teremne, és a-ról a b-re a gyomrában kötnék ki. De ha csak emiatt aggódnék, sajnos sosem fognék halat. Így, hát fújok egyet, és szépen lassan beljebb evezek, majd mikor eléggé bementem már, a csalimat kidobva végül nekikezdek a horgászásnak. Nem messze tőlem egy másik hajóból is horgásztak éppen, de nem különösebben foglalkoztam velük. Elég messze vagyok tőlük, hogy nagyobb szél mellett se akadjanak össze a damiljaink, így a drágalátos úszóm most nyugodtan pihenhet várva a kapást.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi665/700Feneketlen tó 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Shukaku on Pént. Május 08 2015, 07:19

Valaki megint hülye mesékkel tömi tele szegény szerencsétlen utazó fejét. Nem tudom, hogy ki mesélte Kurasai lovagnak, hogy a Megalodon ezen a szinten található, de Shunak eddig minden nyomozása a negyedik szintre vezetett. Eleve, oké, ez egy nagy tó, hatalmas vízfelület, ám a Megalodonnak még ez sem lenne elég, hiszen akkor is csak egy tó. Neki egy egész óceán kell ahhoz, hogy otthon érezze magát, és ne nyomorogjon szegényke, arra pedig egyedül a negyedik szint kiterjedt víztömege alkalmas. Másrészt Shu azt is biztosan tudta, hogy az, hogy a Megalodon jönne és bekapna mindenkit, szintén csak mesebeszéd, amivel esetleg a víz mellett élő lakosok ijesztgetik a gyerekeiket annak következményeképpen, hogy azok nem eszik meg a finom hínárlevest, vagy éppenséggel nem hajlandóak időben lefeküdni. Néhol ezt a szerepet az ágy alatt élő mumus tölti be, de horgász-halász népeknél teljesen természetes, hogy egy víziszörny lesz, aki felvállalja ezt a nemes feladatot. Plusz, ha ilyen gyakran jönne és kóstolna bele a játékosokba, akkor nem lenne ennyire legendás, nem lenne mítosz, és nem lenne ilyen nehéz megtalálni. Csak kiteszünk valahova egy hajónyi NPC-t, és várjuk, hogy a Megalodon bekapja a csalit. A kis idomár abban is teljesen biztos volt, hogy lenne olyan, aki ezt megtenné az itt élőkkel, hiszen sokan ugyanúgy nem tekintenek rájuk emberként, de akár élőként sem, ahogyan Alex sem tekinti Timidust élőnek. Mindenesetre az ezen való elgondolkodás mellett jutott idő arra is, hogy észrevegyék a társaságot, és afelé fordítva tutajuk orrát, evezésbe fogjanak. Mindig illik üdvözölni a jövevényeket, na meg persze megnézni, hogy ki is kémlel utánuk…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi12695/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Május 08 2015, 07:39

Ifjú lovagunk igencsak meglepődne, ha tudná, hogy kiderülne, hogy a közelében gondolatolvasást hajtottak végre, ám mivel az illető nem szólalt fel, így szegény szerencsétlen lovagunk hoppon maradva tovább gondolkozott nyugodt szívvel Razz

Megnyugtató volt a bogarak zümmögését, csiripelését hallgatni, mely különös transzba is ejthetné az embert, ha nem kéne az úszókra figyelnie. Érdekes, hogy a horgászat milyen nagy figyelmet kíván, és mégis a legtöbbször sokkal kevesebb a haszon, mint a belefektetett idő. Bár a múltkori horgászat miatt rájöttem, hogy ebben a világban bizony sokkalta egyszerűbb az élet-e téren. Bár mondjuk, a jelező rendszer üzenet néha elronthatja a horgászati élményt, de biztosan van rá mód, hogy akit zavar, az kikapcsolja. Ám szerencsére én teljesen meg vagyok elégedve evvel a segédprogrammal, mely megkönnyíti a dolgomat. Hiába az élmény, ha én nem a miatt vagyok itt. Sajnos kivételesen szükségem van eme lehetőségre, hogy fejlődjek, hogy miként? A rendszer Teljesítmény részével. Elég sok MMO-ban előfordult ez, és a Béta alatt is megvolt már, de az alapokat leszámítva nem nagyon foglalkoztam vele. Most viszont szükségünk lesz rá. Egy-két event hirdető plakát szerint ellenség közelít, és én nem vagyok még olyan szinten, hogy ezt könnyűszerrel vegyem fel. Ezért a felszerelésemet kell fejlesztenem. Méghozzá ez azt jelenti, hogy sok-sok páncélra lesz szükségem a képességem miatt. Ám horgászatomat megzavarja a közelben lévő illető, aki elkezdett az irányomba evezni. Mivel az úszóm felé tartottak, így gyorsan kirántottam, és messzebb dobtam vissza kicsivel arrébb, hiába voltak még messze, azért még nem árt az óvatosság. Nem nagyon foglalkoztam azonban velük, de ha rám köszönnek, akkor visszabiccentve köszöntöm.
- Kisasszony.
Majd ha nem szándékoznak mást, visszatérek a horgászathoz.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi665/700Feneketlen tó 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Shukaku on Pént. Május 08 2015, 16:10

Szerintem az ifjú lovag még jobban meglepődne, ha megtudná, hogy egy narri beszél vele, aki egyébként eléggé out of boksz, és a negyedik falat is össze-vissza döntögeti, szóval még azt is el tudná neki mesélni, hogy ő csak egy kitalált karakter, ráadásul ugyanaz a user van mögötte, mint Ayani mögött. Szerintem ez azért jobban megviselné, mint a gondolatolvasás, ami simán lehet egy képesség is a Sword Art Online világában. Elég OP képesség lenne, és Klein úgysem engedné meg… de a lehetőség nem kizárt. Ha pedig még a bogarak is zümmögtek, akkor itt biztos nem élt tengeri szörny. Oké, a víz eléggé jól szállítja a hangot, de ha a nyílt vízen is halljuk a bogarakat, amik feltételezhetően a part közelében vannak, akkor vagy nem mentünk eléggé a közepére a tónak, vagy kisebb a tó mint hittük. Persze egy feneketlen tónak nem kell feltétlenül nagynak lennie, csak mélynek. Abban pedig teljesen igazad van, hogy a rendszerüzenet elrontja a horgászat élményét. Shu ki is kapcsolta már a legelején, ám az úszót ketten figyelték, miközben Timidus egyébként még a környéket is figyelte, hiszen mindig fel kell készülni egy lehetséges támadásra… de lényeg a lényeg, nagyon ritkán szalasztották el berántani a horgot, így ez most sem maradt el. Na és ha a lovag azt is elmesélte volna, hogy fejlődni jött ide, valamint azt, hogy hogy áll a horgászat jártassága, Shu valószínűleg kedvesen elmagyarázta volna neki, hogy nem jó helyen lógatja a pecabotot. Mivel azonban semmi ilyet nem tudtak meg hőseink, csak egy szűkszavú köszönést kaptak, azt is csak egyikük… így hát nekik kellett kezdeményezni.
-Szia… nem találkoztunk még ugye? Shu vagyok, ő pedig Timidus.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi12695/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Május 08 2015, 19:11

Ahogy a lány csónakja közeledik, úgy odaköszönök, és fordulnák is vissza, ám a lány felszólal és bemutatkozik egy kérdés után. Felé nézek, majd a vízre, végül ismét rá.
- Shukaku kisasszony Örvendek a találkozásnak. Ahogy látom Kegyed nagyon belemerült az evezésbe. – mondom a lehető legbarátságosabb hangomon, amely kábé még mindig dermesztő volt, bár egy fokkal jobb, mint amikor tényleg normálisan beszélek.
Remélem, leesik a lánynak, hogy azért szólok, mert hamarosan nekem ütközik a nagy evezésében, és valljuk be, azért egyikünknek sem lenne éppenséggel szerencsés. Kitudja, lehet, egyikünk még borulna is egy nagyot. Végül, ha a lány leállt az evezéssel biccentek felé, majd folytatom a horgászást. Természetesen azért nem felejtettem el én sem a jó modort, ennyire azért mégsem vagyok feledékeny. Bár továbbra is az úszót nézem, azért még szólok a lánynak.
- Shukaku kisasszony, Timidus… jómagam Ryutoshi Kurasai vagyok, a White Rose céh egyik lovagja. Mit már mondtam, örvendek a találkozásnak.
Persze mondhattam volna még mást is, amellyel tovább vihettem volna a beszélgetést, de nem szándékoztam beszéd partyba cseppeni, szóval ha Shukaku úgy gondolja, akkor kérdez, aztán, ha úgy gondolom, válaszolok rá, viszont nem hiszem, hogy a lányt annyira érdekelné a társaságom, bár nem tudom miért jött ide hozzám, csak így. Biztos az a típus, aki nem szeret egyedül horgászni… bár mondjuk, van egy petje, de nem tudom, hogyan viszonyulnak egymáshoz. Különösebben nem tartottam a lánytól, elvégre zöld indikátora van, bár tisztában vagyok, hogy néhányan mással intézik el a piszkos munkát, de ha így is lenne, ez a terület pocsék harctér minden földi egységnek. Szóval hiába van neki egy sárkánya nem jelenthet fenyegetést jelen pillanatban.

//rák //

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi665/700Feneketlen tó 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Shukaku on Pént. Május 08 2015, 19:35

-Hopsz! Bocsika, de ne aggódj, Timi biztosan megállította volna a csónakot, ha nem vesszük észre.
És valóban. mivel Timidusnak legfőbb feladata volt az idomár védelme, és ebbe beletartozott a csónak felborulásának, Shu vízbepottyanásának, majd fulladás általi halálának elkerülése is, így hát teljesen joggal feltételezhetjük, hogy valóban megállította volna a csónakot. Eleve, ha a lány megunta az evezést, vagy éppen gyorsabban akart eljutni a tó egyik pontjától a másikig, akkor gyakorta használta a sárkány erejét motor gyanánt. Ez úgy zajlott, hogy Timike mancsaival ráfogott a csónak hátuljára, majd elkezdte a szárnyaival előre tolni. Persze ezt csak akkor csinálták, amikor senki nem látta, mert a lány teljesen biztos volt abban, hogy azonnal kapná a sarat, hogy bort iszik és vizet prédikál, mert ugyanúgy kihasználja és dolgoztatja szegény Timikét. Pedig ha tudnák a népek, hogy lovagolni is csak azért nem lovagolt rajta, mert ő nem akarta ilyen alantas dolgokra használni Timi hátát, és a sárkánynak kellett könyörögnie, hogy ugyan hadd menjenek már gyorsabban. Az is feltűnhet Ryunak, ha figyel, hogy Shu is gyorsan az úszót kezdi figyelni, ahogyan észreveszi, hogy a lovag kerüli a tekintetét. Nagyon jól tudja, hogy milyen is ez, hiszen ő is nagyon sokáig csinálta, és még mindig nem szokott le róla minden esetben. Timidus ellenben folyamatosan Ryut kémlelte, hiszen ismeretlen szerzet volt, ismeretlen motivációval, ismeretlen háttérrel. Egy szóval veszélyes.
-Oh… a White Rose? Hogy vagytok… izé… tegeződhetünk? Tudod… nem vagyok kisasszony… csak Shu… ha nem bántalak meg…
Ööö… valóban pocsék terep egy földi harci egységnek a víz, de én Timidust mindennek nevezném, csak földi harci egységnek nem…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi12695/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szomb. Május 09 2015, 19:13

Bár kételkedtem a lány szavaiban, azért biccentettem felé. Legyen akár mekkora a sárkány ereje nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogyan azt előre elterveztük. Bár az ő dolga mennyire bízik a társában. Én speciel inkább biztosra megyek, ezért próbálom magamat annyira felpáncélosítani, hogy elhúzott harc közben is tudjam tartani a lényeket. Tudom ez valamennyire bizalmatlanság is a társaimmal szemben, de nem akarom, hogy bajuk essen, így inkább el fogom húzni a meccset, amíg csak tudom, míg vész esetén a társaim el nem menekülnek. Ám visszatérve a horgászásra, mivel előbb néztem az úszóra, mint Shukaku, így nem tűnt fel, hogy ő is hasonlóan tesz. Persze, mikor a lány ismét kérdez, egy pillanatra felé pislantok, hogy aztán visszatérjek az úszóhoz.
- Ahogy Kegyed kívánja. Ne aggódjon, nem vagyok az a sértődékeny típus. – majd elgondolkozol a kérdésen – Ha a céh állapota érdekli, Kegyedet jelen pillanatban a harcra készülődünk. Nem tudom Kegyed, és társa mennyire tájékozódott, de a hírek szerint Invázió készül a szintek ellen. Emiatt a White Rose harcba száll, és megvédi az embereket. Nem mellesleg jómagam is ezért töltöm itt az időmet, hogy egészen pontos legyek. Ne tessék félre érteni, nem vetem meg a horgászást, de jelen pillanatban rosszul állok anyagilag, és ez a legkönnyebb módszere annak, hogy felszereljük magunkat.
Bár tisztában vagyok, hogy elég sok mindent elmondtam, voltaképp végig olyan dolgokat közöltem csak, amik a felszínt kapirgálják. Egyrészt nem szeretek hazudni, másrészt ez nem titok. A plakátok szerint mindenkinek fel kell készülni, így hát nincs mit tenni. Ebben a pillanatban a damil rándul, és a rendszer jelez egy csilingeléssel, ami után, már rántom is ki a horgot. A végén vöröslő rák himbálózott. Bár a rák megpróbált megcsípni, és sikerült is volna neki, de ullói nem voltak elég erősek, hogy átvágják a jégréteget, amely az egész testemet beborította vékonyan, de keményen (persze arcomat leszámítva). Mivel páncélom nincs rajtam, így képességem a testemen vetült ki. A horogról leakasztva a rákot egy gyors mozdulattal kiütöm, majd a nemrégiben előszerelt hűtőláda szerűségbe rakom, majd lezárom, és félreteszem.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi665/700Feneketlen tó 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Május 09 2015, 19:31

Hogy mekkora a sárkány ereje? Nos semekkora, mert mint tudjuk, Timike nem az erőpontokból, hanem az irányításpontokból építkezik. Az azonban elég sok van neki. Az pedig, hogy Shu mennyire bízik meg Timidusban… hát tulajdonképpen az életét is rábízná… illetve nem is nagyon kell feltételes módban beszélni, mert ezt teszi. Az életét bízza a sárkányra, és jobban bízik benne, mint akárki másban egész Aincradban. Talán a petben még Kayabánál is jobban bízik, hiszen míg az Adminnak már elcsípte néhány füllentését, akármilyen jó szándékú is volt az a füllentés, mégis csak füllentés volt, viszont Timit még sohasem kapta rajta a legapróbb hazugságon sem. Sőt, a sárkány elmondása szerint ő nem is képes hazudni a társának, és ha nem képes hazudni, akkor azt sem hazudhatja, hogy nem képes hazudni, tehát teljesen egyértelmű, hogy igazat mond. A kérdésen, avagy inkább felvetésen mindketten elgondolkodnak, ám ezúttal Timidus szólal meg előbb.
-Mindannyian a harcra készülődünk. A közelgő invázió híre mindenkihez eljutott. Melyik szintet szeretnétek ti védeni?
Megvárta a választ, majd folytatta.
-Tájékoztasd a céhvezéredet, hogy ha és amennyiben vissza kellene vonulnotok, úgy a Vigo céhház nyitva áll előttetek. A tizedik szint ellen elvileg nem terveznek ostromot.
-A legkönnyebb módszere annak pedig, hogy pénzt szerezz, szerintem nem a horgászat, hanem a kölcsön. Körbekérdeztetek már a céheknél, hogy van-e valaki, akinek esetleg megvan az item, vagy a hozzá kellő nyersanyag? Mert… sajnos nem mindenkinek van meg az elegendő szintje ahhoz, hogy itt horgásszon. Téged sem láttalak még… hol gyakoroltál olyan sokat, hogy ide jöhess?

Igen, ez egy jogos kérdés volt, mert az a mutatvány, amit összeszenvedett a rákkal nem azt jelezte az idomárnak, hogy gyakorlott horgásszal áll szemben.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi12695/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Május 10 2015, 15:37

Válaszomra kivételesen nem a kislány fejelt, hanem a sárkány. Egy oldalpillantással sokáig nézem a sárkányt, majd mintha mi sem törődne továbbra is az úszóval vagyok elfoglalva.
- Sajnálom, de ez az információt nem osztom meg Önökkel. Természetesen nem titkos, de még nem vagyunk benne biztosak, hogy hol leszünk. És nem szeretném, ha téves információ lenne a végén belőle, és a végén még azért nem mennek a szintet védeni, mert azt hitték, hogy az mi fedezzük. Mellesleg nem az otthonunkat védjük, hanem az NPC-ket és a Játékosokat, akik azokon a szinteken tartózkodnak. A mi céhházunk az 1. szinten található, amely biztonságban van. Azért méltányolom az ajánlatát. – végül ismét a gazdára nézek, már jóval hosszabban, mint eddig, majd lehuynt szemmel lassan megcsóválom a fejem – Nem szeretek adós lenni kisasszony, és a céhraktár tartalma a céhet illeti. És még a saját céhemtől raktárából is nehéz szívvel veszek ki dolgokat, nemhogy aranyat. Sajnos meg vannak az elveim, amit szeretek betartani.
Az úszó egyszer csak rándult, és reflexből visszanézek rá, ám bár készültem kirántani a rendszer nem jelzett, és az úszó is csak alig moccant meg. De ez azt jelenti, hogy valami a közelében volt. Ez már jó jel. Így a továbbiakban nem fordultam el, hanem az úszót figyeltem tekintve, hogy kapás készülődhet. Ám hiába koncentrálok, van egy olyan sejtésem, hogy a lány még nem fejezte be . A lánygyakorlós kérdését nem nagyon tudtam értelmezni, így inkább nem válaszoltam, azt elkerülve, hogy valami ostobaságot mondtam volna. Bár van egy olyan sejtésem, hogy előbb utóbb, de úgyis meg fogja kérdezni ismét akár akarom, akár nem.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi665/700Feneketlen tó 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Shukaku on Vas. Május 10 2015, 15:56

Shu annyira meglepődött az első mondaton, hogy még a mozdulatot is elrontotta. Annyiszor begyakorolta már ezt a kis mozdulatsort, jobbra erősen, majd le, majd picit balra. Ha ez megvan, a rendszer automatikusan kifogottnak tekinti a zsákmányt, és hús állapotában eljuttatja az idomár eszköztáráig. Ám az, hogy Ryutoshi azzal kezdte a mondatát, hogy ezt nem osztja meg vele, annyira felmérgesítette, hogy utána egy kicsit küzdenie kellett a murénával, mire a hagyományos úton kirángatta szerencsétlent a vízből, majd vissza is eresztette. A teljesítmény számlálója úgyis felfogta, hogy kifogta, szóval nem kellett megtartani, mert a murénát valahogy most nem kívánta. Ez volt a szerencséje, hiszen így, hogy elbíbelődte az időt a kifogással, nem szakította félbe azonnal a lovagot, és az kifejtette, hogy miért is nem kívánja megosztani velük ezt az információt. Mondjuk a magázódást még mindig nem értette, de legalább Timidushoz is beszélt, és őt is magázta… bár ennek az udvariasságnak a viszonzását azért várhatta volna egy ideig a sárkánytól.
-Hát… hát majd ha kitaláljátok, akkor jó lenne, ha közölnétek, mert mi se nagyon akarunk kavarodást. Tudom, hogy az első szintet a Sayonara védi, szóval ott tényleg biztonságban lesztek. Bár… azért ők is hibázhatnak…
Nem, nem gondolta valójában így, de a múltkor már megkapta a fejére, hogy ne ajnározza őket.
-…szóval ha mégis történik valami, akkor nyugodtan jöhettek hozzánk. Meg… Timidus szerint a nagyobb szinteket akár fel is adhatnánk, mert nem biztos, hogy elegen leszünk az összesre, és akkor csak szétforgácsolnánk az erőinket. De ezt csak párotoknak mondom… úgysem hallgatna ránk mások, mint akik hallgatnak, mert ők biztosan jobban tudják. A céhed meg… hát az eleve azért van, hogy segítsen. Szerintem beszélj erről Enheriellel. A jó ügy érdekében néha fel lehet adni az elveinket…

(muréna)

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi12695/10100Feneketlen tó 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Május 12 2015, 09:32

- Természetesen kisasszony ezért említettem, hogy a kezdőszint az nagy valószínűség szerint védve lesz. Azonban a Sayonara is veszíthet, mint említette, és más kérdés a szavunkat adni, és meg is tartani. Az emberek többségének az utóbbi néha gondot jelent, bármennyire is szörnyűen hangozhat is most ez.
A lány szavait viszont csak hosszas csönd felelt. Való igaz, hogy a szükség nagyúr, de nem szeretek adós maradni, sőt mások terhére sem lenni. Bár mondjuk a viselkedésem is néha kiborítja az embereket. Például itt van Shukaku. Megkért, hogy tegezzem, de valahogy a hosszú évek során eddig nem sikerült ezt senkinek sem megtenni, és sajnos nem a lány lesz az, akinél megtörik a szokás, hiába bosszantja, vagy nem bosszantja őt. Sajnos ez is a sok-sok jellemhibám egyike. A lány kérését azonban most nem hagyom levegőben „úszni”.
- Ahogy óhajtja kisasszony. Előzőleges terveink azt mutatják, hogy a 9. szinte megyünk védeni, ám ha valami változik, majd értesítem kegyedet. Persze csak amennyiben a Shukaku a kisasszony játékos neve is. Amennyiben nem, megtetszene, legyen szíves adni, hogy elérhessem Önt?
Néha valóban összejövök olyanokkal, akik nem a nevüket adják meg felhasználó, avagy karakter névnek, ami végül is nem gond, csak azért jó lenne, ha az emberek ezt közölnék is a másikkal. Miközben a lány válaszát várom a beépített órára nézek, hogy utánajárjak, mennyi tájt lehet az idő. Hm.. Még van időm. Azonban úgy tűnik a sorskedvező fordulatot vesz. Ahogy elszakítom a tekintetem az órától az úszó alámerül, és a rendszer is jelzi a kapást. Komoran megfogom két kézzel a botom, és egy határozott rántással kiemelem a vízből.

/ kecskebéka /

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Feneketlen tó Vo36oi665/700Feneketlen tó 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Feneketlen tó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.