Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 14 2013, 22:10

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Szept. 17 2013, 20:11

Kár, hogy nem kék lett a bőröm. Akkor úgy néznék ki, mint Mel Gibson a Rettenthetetlenben. 8)Viszont a zölddel is elégedett lehetek, hiszen az a kedvenc színem és jól kiadja az izomzatom tónusait. Nem mintha ez páncél alatt látszana :roll:Fúúú, de sárgától ki lennék akadva! Mint egy érett trópusi gyümölcs, úgy néznék ki, vagy mint akinek nem igazán egészséges a mája. - Az a tintapaca meg igazán belefér, nem is cikis. Lehet a csajoknak is tetszene cimbora. Sőt, én továbbra sem tartom botorságnak, hogy ebből az elixírből másfajta hasznot is húzhatnál. Gondolj csak a Harry Potter ikreire, akik tréfa boltot nyitottak! "Gondja van a főnökével? Rabszolgahajcsár a céhvezére? Elege van a lakótársaiból? Átverte egy fogadós? Tréfálja meg! A hősies elixír nem várt mellékhatásai garantálja a jókedvet és mulatságot és még azt sem mondhatják, hogy szándékos volt. hiszen Ön csak jót akart!" xD Egy biztos, én legalább jól szórakozom a festékboltos küllemünkön Very Happy
Nocsak-nocsak, eddig nem is figyeltem fel rá... egy szabdaló! Nem is tudom, hogy Kota óta láttam-e ilyet bárkinél is. Szóval nem is olyan kezdő a srác, az a kard még mindig nem tömegcikk! Ellenben én sem panaszkodhatom a fegyverem miatt, bár a statja még elég low, de csak idő kérdése, hogy utolérje Pörölykémet. Viszont az extra skilléjt nem szándékozom használni, de eddig nem is volt rá szükség, hiszen elvétettem az iménti támadást >.< Eddig kiegyenlítettnek tűnik a harc, mind statokban, mind pedig a találatok számában xD Viszont vagyok még annyira fürge, hogy ki tudok térni az ellentámadása elől és még időben elrántom a karom a felé célzott vágás elől. Élcelődő szavaira csak elmosolyodok a hárítás után. Más dolgom sincs, mint előnyt kovácsolni az ügyetlenkedéséből és végre bevinni egy szép találatot. Ezúttal nem a technikámra hagyatkozom, hanem a nyers erőre. Megiramodok, s akrobatikámat használva felugrok, s a levegőből csapok le. Ha sikerül is védenie magát kardjával, súlyemelésemet és minden fizikális erőmet beleadom a becsapódásba, hogy le tudjam taglózni és a földre kerüljön.

Harcos bónusz miatt egy 32-es sebzés betalál, Falánk sebét ne számold, az el lesz tüntetve és nem vérzel majd.


A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 17 2013, 20:14-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 Vo36oi10/5000Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17 2013, 20:11

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Szept. 18 2013, 19:58

Lenéztem nem láttam semmi újat. Kár hogy én magam nem látom a tintapacám, biztos jól nézhet ki, ha szerinte még a csajoknak is bejönne. Na, majd be elixirezek és bemegyek a céhbe 8)Bár ott szerintem inkább csak kinevetnének a többiek.
- Már most gúnyt űzöl ebből - nevettem fel, végül is igaza van, a gyengéket felerősíti, míg az erőseket legyengíti. Ez egy természetes reakció tőle - na, várjál csak kapsz te mindjárt, nem csak az elixirből - suhogtattam meg a kardom. - De azért ez nem is rossz tréfálja meg.. ezen még elgondolkozok, megpróbálok változtatni az összetevőkön. Amit eddig nem mondtam el, a tesztfázisban a legrosszabb az volt, amikor külsőt is változtatott, fél órán át egy kaktusz voltam. xD Meg vannak még valahol a jegyzetek, hogy az fél siker lett, mert ugyan a stat pontjaim növekedtek óvatosan, de a küllemem használhatatlan volt - nevettem fel újra, hű de jó is volt az a teszt fázis, jobb, mint amikor programoztam - Gondja van a főnökével?.. - nevettem újra, mókás, a tréfa poti, nem is rossz.
Viszont nem nevetgélhettem soká, ugyanis megindult a harc és komoly ellenfél, meg kell hagyni. Nem olyan anyám asszony katonája, hanem azzal a pallossal egészen jól bánik. A Lovagrend is odakint rendelkezik egy hasonló képességű emberkével, bár ő más fegyvert használ, kétkezes láncos buzogányt. Nem csoda, hogy megnőtt akkorára, de Anatole sem vékony, izomzatban le vagyok tőle maradva rendesen. Útját szelte vágásom, de kifordult belőle, mégis azt hogyan? A lendület, csak a lendület, vagy az isteni csoda menthette meg a vágástól. Vagy egy kósza fecske, amire hirtelen koncentrálási kényszert alkalmaztam és kimozdítottam a helyes útjáról a pengét. Nem ez nem az én kardforgató képességemen múlott, és nem is a rendszer által nyújtott degradáción. Hanem bizony az ellenfelem akrobatikus alkat. Ahogy felugrott csapásra emelve a pallost, tudtam nincs menekvés a vágás alól, túl gyors ahhoz. Feltartottam fejem fölé a szabdalóm, csak bírd ki ezt a vágást, ne törj el! Fém fémmel találkozott, szikrázott és sikítottak egymáson. Próbáltam ellen állni, ameddig csak tudtam, de a szemembe csöpögő anyag, ami szüntelen a kardjából áradt, megzavart a koncentrálásban, és tartásom megereszkedett. A súlyos pallos a vállamba és a felső testembe fúródott. Elég csúnya seb lehetne, de ezzel, most nem kell törődjek. Innen egy kiút van főleg az után, hogy már majdnem sárgában van az életerőm, mégpedig nem más, minthogy bezúzom az állcsontját a markolatgombbal. Ezzel leverhetem magamról Anatole barátom. Azonnal meg is indítottam támadásom, remélem nem fog megharagudni érte, és ez nem azért van, mert szakálla van.


Életerő: 25/40
Páncél: 0/17

Else hiszem, 30-as sebzés.
// és bocs a szakálladért xD //


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 18 2013, 19:59-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 Vo36oi4298/4400Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 18 2013, 19:58

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Szept. 20 2013, 22:08

// "beelixírezek" xD //

- Kaktusz? - nevetek fel annyira, hogy még a könnyem is majd kicsordul - Hát ez zseniális! - vihogok tovább - Gyárthatnánk többféle kategóriájú elixíreket is. Ha egy asszony olyan, mint egy házisárkány, az kapjon sárkányfőzetet, aki meg szúrós megjegyzésekkel illet másokat, az lehet kaktusz! Papucs férfiakról már nem is beszélve... - szüntelenül röhögök, s kétrét görnyedek a hasamat fogva. - Te csak főzz, a marketinget meg bíz rám! Cool- Nos igen, lényegében marketing szakembernek tanultam odakint, szóval z nem okozhat gondot idebent sem és az aincradi kovácsboltom elég jó referenciának bizonyulhat.
Miközben azon kattogok, hogy milyen mesteri felhasználási módjai lehetnének a félresikerült hősi elixíreknek, bizony nem ártana jobban a harcra is koncentrálni. Oda is teszem magam, melynek eredményeképpen sikerül is bevinnem egy szép vágást. Eredeti tervem, miszerint nyers erővel letaglózom, s lehetőleg a földre kerüljön, lényegében sikeresnek bizonyult.Ahogy számítottam rá, kardjával hárítja a csapásomat, ám a pallosomból szivárgó vérnek ez alkalommal először elég komoly hasznát veszem. Ugyanis a ragacsos folyadék ellenfelem szemébe csöppen, s bár azonnal elpixeleződik, ahogy a szilárd felülettel érintkezik, mégiscsak igen zavaró érzetet kelt az emberben, ha valami szüntelenül közeledik a szeméhez. Pengém mély sebet hasít a vállába, s Falánk harapása továbbra is vérző nyomot hagy maga után, nem csak vörös pixelcsíkot. Mielőtt azonban arra koncentrálhatnék, hogy eltüntessem a nyomokat, egy elég kemény ütést kapok be az állcsúcsomra. Számítottam rá? Nem. számítanom kellett volna rá? Igen. Ki tudtam volna védeni? A levegőben? Viccelsz? Ennyire azért nem vagyok pro :PAhogy leérkezek a földre, akrobatikával próbálom tompítani a becsapódást. Miközben hátrálok pár lépést, jobbommal az államhoz kapok. Természetes reflex, még akkor is, ha nem fáj. Fene vigye el, majdnem az egész páncélom oda. Azonban egy valamiről nem szabad megfeledkeznem! Kinyújtom magam elé szabad kezemet, tenyérrel Yuichi felé és a jedis mozdulatot imitálva tüntetem el a Falánk okozta sebet a testéről, így nem sebződik tovább a vérzés miatt.
Mikor csitul kicsit a hangulat és kellő távolságban vagyok, pár pillanatra behunyom szemem, hogy egyrészt ki tudjam zárni az elmémből a röhejes fekete pacás ábrázatát - a zöld bőrömről nem is beszélve - s igyekszek vizionálni egy lehetséges újabb támadási módot. A gyorsaságunk közel egyforma, talán én egy kicsit jobban fáradok, amitől igazán el vagyok szokva. Általában én szoktam a kitartóbb lenni az ellenféllel szemben. Nem húzhatom tovább ezt a küzdelmet, támadnom kell, mielőtt teljesen kimerülök. A nyers erő az imént bejött, miért változtassak akkor a módszeren? Ezúttal azonban nem egyetlen vágással támadok, hanem egy kisebb sorozattal. Először nem is igazán a testét támadom, hanem a kardot tartó kezén akarok fárasztani, s ha meglesz a kellő lendület és erőbedobás, s ha találok egy lankadó pillanatot, amikor be tudok vágni egy szabad felületre, akkor bizony nem fogok tovább habozni!

Azt hiszem vége a harcnak. Kár. Smile


A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 20 2013, 22:09-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 Vo36oi10/5000Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 20 2013, 22:08

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Szept. 26 2013, 12:37

Az tény nagyon vicces volt kaktusznak lenni, de az hogy nem tudtam mozogni az már kész. Hihetetlen bezártság érzésem volt annak ellenére, hogy királyul festhettem. Az a fél óra elegendő volt, hogy kitaláljam mit próbálok ki következőleg, ha valaki akkor és ott látott volna, biztosan ugyanúgy reagált volna rá, mint Anatole. A többi ötlete, a sárkányfőzet, nem is rossz. - Rendben az üzleti eladási része rád marad, zöld ördög - nevettem fel - látom van egy pár ötleted, azonban még most irányíthatatlan az ital készítés, csak arról van adatom, amit már kipróbáltam magamon - nézek az ég felé. 'Azt' a jegyzetet el kell tüntessem, azt nem láthatja senki, se üzleti cimbora sem más.
Na de erről ennyit is, folytatódott harcunk. Az irdatlan erejű támadását követte visszakezes markolatgombbal támadásom. Meg is lett a hatása, messze méterekre került tőlem, eközben feltápászkodtam. Nyers erőre nem támaszkodhatok, bármennyire is erősebb lettem mint voltam, neki valahogy többet, több lehetőséget nyújt az ereje. Nincs más választásom, elő kell hívjam a második kardom. Akkor ez erejükkel elbánhatok vele és megnyerhetem a párbajt. Azonban meg is indította a támadását jött az első vágás, kicsit jobbra mozdultam, és arrébb löktem a pengét, de nem hagyta abba. Jöttek az újabb és újabb vágások, gyorsuló tendenciában. Sorra hárítottam, néhol próbáltam visszavágni, hogy megszakítsam a támadássort, de könnyedén védte és sorról sorra érkeztek a csapások. Egyik ilyen vágásánál, figyelmetlen voltam, és elszámoltam röppályáját. Ahelyett, hogy mellettem elszáguldott volna a súlyos fegyver, belemart a bal vállamba, és jött is a rendszer győztes hirdetése. Miszerint Anatole megnyerte a párbajt. Meg jelent előtte az ablak, miszerint meg akar-e ölni avagy sem. - Köszönöm a párbajt, Anatole, üzlet társam, felcímkézek pár üvegcsét és holnap már áruba is bocsájthatjuk, persze ha most életben hagysz Razz - hagytam pillanatnyi szünetet - még van húsz perced, ilyen ufóként, gyere be ha ráérsz, meghívlak egy kancsó kakaóra, és azt hiszem van még némi bogyó is boltomban - először az ital, ami zölddé tette, most meg feljövök valami ismeretlen bogyóval ami kitudja mit tehet vele, vajon bevállalja-e Very Happy - vagy amíg még megvan a hatása, addig menj, mert most attrakciók vagyunk - néztem körbe ahogy látom már akadt egy-két játékos nézőnk is. Ez most csak egy vereség volt, de igazán milyen erős lehet ő, ha még így gyengén is könnyedén legyőzött. Érdekes. Ha nem tartott velem vissza a boltba, akkor illedelmesen meghajoltam, és kezem nyújtottam felé. Majd közöltem, hogy másnap felfogom keresni és viszek pár bemutató darab elixírt. Ha velem jött, bekísértem a boltig, ahol beszélgethettünk még, majd később lentebb újra lekísértem a laboromba ahol megmutattam neki az eddig lejegyzett "mellékhatásokat". Mint például, a "talpig érő orrszőr" nevezetű italt, vagy "robothang generátor" nevezetű italt és a lista még hosszú..


//Köszi a párbajt! Very Happy Jó móka volt!

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 Vo36oi4298/4400Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Szept. 26 2013, 21:11

Tetszik ez a zöld ördög duma, lehet elgondolkozom a használatán. Szolgálhatna egyfajta új titulusként, vagy az üzleti életben álnévként. Le kell védetnem! Ami pedig a további kísérletezéseket illeti, komolyan gondolkodóba estem. Ahhoz képest, hogy eleinte mennyire bizalmatlan voltam Yuichival, jobban mondva a főzetével szemben, mostanra egészen kedvet kaptam ahhoz, hogy újabbnál újabb kotyvalékokat teszteljünk. Igaz, hogy a saját bőrömet vinném vele a vásárra, ugyanakkor mámorító érzés lenne részesének lenni valami olyasminek, amit még talán sosem csinált ezelőtt senki ebben a világban. Talán egész életemben nem lesz ilyen vissza nem térő alkalom, arról nem is beszélve, hogy Yuichiból kiváló szövetségesem és üzlettársam válhat. Abból pedig valljuk be, sosem lehet elég.
A harcunk továbbra is kiegyenlített. Vágások, szúrások hadával rohamozom meg, de ügyesen védekezik és ellentámadásokra is van még energiája. A végletekig kifárasztjuk egymást, s csak óriási szerencsémnek köszönhetem, hogy végül sikerül bevinnem a győztes sebzést. Egy kardforgatót megverni vívásban igazán nem egyszerű feladat, ráadásul az erőviszonyok nagyjából kiegyenlítettnek tűntek ezidáig. A "winner" felirat ezúttal is az én nevem fölött villan fel, s természetesen az életben hagyás gombra bökök. Őszintén szólva kissé sajnálom, hogy véget is ért a harc, ugyanakkor rettentően elfáradtam benne. Mégis kellemes érzés fog el, s a kíváncsiság szüntelenül tombol bennem. Vajon milyen elixíreket tudunk még tesztelni együtt? Egyáltalán elégedett velem és az iménti párbajjal? Az italmeghívásból és a hozzá fűzött szavaiból arra következtetek, hogy a válasz határozott igen.
- Kakaó! Hogyne, szívesen elfogadom, köszönöm a meghívást! Az elfogyasztása közben pedig mesélhetnél még bőven az eddigi kísérletek eredményéről. Teljes mértékben felcsigáztál az elixírrel kapcsolatban és ha hasznomat veszed, szívesen segédkeznék a továbbiakban is. A zöld küllememnél pedig izgalmasabbat is találhatunk még ki, egyedül csak azt sajnálom, hogy a fantázianeveket utólag adjuk. De talán eljön egyszer az a nap, amikor már befolyásolni tudod a mellékhatások eredményét és tudatosan állíthatsz elő komisz kis itókákat Very Happy - Így hát a közönségünk nagy bánatára elhagyjuk a pástot és visszavonulót fújunk a boltba, majd a laborba, hogy megalapozhassuk egy új barátság kezdetét.

Köszönöm a párbajt, rettentően élveztem! Elképesztően kreatív vagy! Very Happy
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 Vo36oi10/5000Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Cardinal on Pént. Szept. 27 2013, 21:50

Ossu!

Én is sajnálom, hogy Mr. Paca nem tartott ki sokáig Radioaktív Hulk ellen. Fránya kockák, talán a dobások értéke életnél hozzáadódhatna egy alaphoz Very Happy Osztom Anat véleményét, az elképesztően kreatív KT jutalma 60 xp és 160 arany, valamint Anatnak még 210 arany bónusz a képessége miatt. Lezárom a párbajt.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 Vo36oi0/0Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I. - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi; Anatole - Alkímista gyakorlatok I.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.