Justice League

Go down

default Justice League

Témanyitás by Hinari on Hétf. Szept. 02 2013, 15:25


Justice League
(Igazság liga)

Justice League Jlcimercehlogo

Céhünk a játékban elsőként megalakult Fist of Judgement utódja. A Justice League szakított előde hagyományaival, s egy új profillal állt a játék világa és az összes benne élő játékos elé: célunk továbbra is a játék kijátszása, de eközben törekszünk arra, hogy minden játékost életben tartsunk és az összes rászorulónak segítsünk, s próbáljunk minden helyzetben az igazságérzetünk szerint cselekedni.

Szabályok

 1. Minden tagnak legalább minimális felelősséget kell éreznie a többi játékos életének biztonságáért, melyért képes harcba is bocsátkozni.
 2. Ha egy tag nem bír egyedül a feladatával, vagy küldetésével: értesítenie kell a céhet és segítséget kell kérnie, ugyanis a céh nem kockáztatja meg senki elvesztését, éppen ezért megrovást is kap, aki inkább veszélyesen szólózik (ha kiderül)!*
 3. Normál esetben csak zöld indikátoros játékosok csatlakozhatnak a céhhez, de ha a jelentkező be bírja bizonyítani, hogy nemes cél miatt változott indikátora narancssárgára, úgy a céhvezér megfontolja a felvételt. A piros indikátoros játékosok a céhspecializáció miatt nem léphetnek be a céhbe; vörössé válásuk esetén pedig a rendszer automatikusan kilépteti őket.
 4. A céhbe jelentkezhet akárki, vagy egy tag is beajánlhat mást, de végül a céhvezér dönt. A felvételről in game csak egy (vagy több) ismerkedős játék keretén belül születhet döntés.
 5. Minden céhtag törekedjen arra, hogy nap mint nap erősebb legyen, mert fel kell vennünk a versenyt minden ellenséggel! Igyekezzetek minél aktívabbak lenni!
 6. A gonosz sosem alszik, de mi igen. Ha valaki kimenőt/szabadságot kér, megkapja, de a hiányzásról értesíteni kell a céh többi tagját, illetve hiányzások topicban is érdemes ezt jelezni. Amennyiben két hónapig a tag egyetlen játéktéri reagot sem ír, átkerül az egyéb tagok közé, tehát ic céhtag marad, ooc viszont a visszatéréséig nem kapja meg a közös jutalmakat.
 7. A céhes gyűlésekre ajánlatos megjelenni, ez alól mentességet élvez az, aki éppen küldetésben vesz részt, vagy más nyomós indokkal tud szolgálni. Ugyanez a helyzet a céhes küldetésekkel.
 8. Tagjainktól elvárunk bizonyos fokú aktivitást, így egyszerre legalább 1, de inkább több küldetésen mindenkinek részt kell vennie!
 9. A céhbankból bármelyik tag kivehet dolgokat, eladni viszont csak a céhvezér engedélyével lehet, és a befolyó összeget be kell tenni a céhbankba. Aki kilép a céhből vagy inaktívvá válik, annak a céh által adott/céhtől vagy céh miatt kapott felszereléseket, recepteket vissza kell adnia!
 10. Minden hónapban kell dobni a céhbazárban, hiszen ezzel nemcsak magatoknak, de a céhnek is segíthettek.


Tagok


----Njk és egyéb tagok


----A JL tiszteletbeli tagjaA céh tagjai bónusz tapasztalati pontot kapnak más tagok sikeres küldetései után, plusz a céh is kap pénzt ezen küldetésekből. Ezekről bővebben ITT lehet olvasni. A küldetések után járó céhpénz a Bankba kerül.


Céhház

Palace of Justice
CÉHBANK – saját (a biztonság kedvéért és ellenőrzésképpen)

Kérnék minden tagot és a többieket is, akik szeretnének valamilyen ügyet intézni a JL-el (felajánlások, céhküldetések, stb.), hogy ne ebbe a topicba, hanem a céhház erre fenntartott részlegébe írjanak, a Céhes hírek/közlemények-be. Köszönöm!

Megkérnék minden tagot, ez újakra és régiekre is vonatkozik, hogy figyeljünk egymásra! A céhház és a benne található dolgok mindannyiunké, így ha onnan kiveszünk (és ez főleg a nyersanyagokra vonatkozik), előtte vegyük számításba céhtársainkat és a felszerelésük állását is! Az átláthatóság kedvéért készítettem egy táblázatot, ki hogyan áll, milyen felszerelései, jártasságai, küldetései és céhbazáros dobásai vannak; illetve van ott információ egyéb céhes dolgokról is. Kérlek tartsátok frissen ezt a dokumentumot, minden céhtag módosíthatja. ^^Jó lenne, ha egyensúlyba tudnánk hozni a tagokat plusz stat-ügyileg, nyilván az adott tierhez kellő szint, kaszt és nem utolsó sorban az aktívság figyelembevételével. A fentiek ugye elsősorban a közös nyersikre vonatkoznak, de egy céh vagyunk, segítsük egymást a fejlődésben és a jó cuccokkal való feltápolásban! JL! \o


Külön kiemelve: kérlek frissítsétek az adatokat, ha fegyvert, felszerelést váltotok, új küldetésetek van stb, hogy minden céhtag naprakész infót kapjon, ha megnyitja a fönti linket. Köszi!


Menedékhely

Floria városában, egy kertekkel övezett csendes részen található a JL Menedékhely, mely tiszta, rendezett szálláshellyel és sokféle étellel várja vendégeit; az árakat pedig minden ideérkező maga határozza meg, így segítve ki a rászorulókat és biztosítva számukra is rendes ellátást. Az épület pincéjében egy klubhelyiség is működik, s az ott játszó, Spirits Within nevű együttesben a céhtagok mellett bárki felléphet, aki érez magában kellő lelkesedést hozzá.


-------------------------------------------------------------

* Háttérinformációk a szabályzat 2. pontjával kapcsolatban:

* A fent említett segítségkérés in-game is lehetséges, az alábbi feltételek teljesülésekor:
 • mesélő beleegyezése, hogy a küldibe beszálljon egy JL tag pár kör erejéig
 • a segítő tag nem jogosult semmiféle jutalomra a reagjaiért
 • ha in-game megoldható a másik megmentése, tehát pl nem egy másik dimenzióban van a tag, vagy a segítőnek nem három másodperc alatt kéne odaérni stb

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Justice League Vo36oi14712/10100Justice League 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.