Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee

Go down

default Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee

Témanyitás by Danee on Pént. Aug. 30 2013, 01:16

Dél körül járhatott, az erdőben kellemes szellő enyhítette a zenitről áradó napsugarak hőjét.
Levelek zizegtek lágyan, alant az avar roppant néha a céltalanul álldogáló mobok lábai alatt.
Tücskök ciripeltek, madarak csacsogtak, néha egy-egy vadállat morgását, fészkelődését lehetett hallani.
Az egyik fáról egy láb lógott le, lazán előre-hátra kalimpált. Gazdája egy vaskos ágon feküdt hanyatt, félig lecsukott szemmel, egy fűszállal a szájában, egy hang nélkül.
Félhosszú fiúsan meghagyott szőke haja alatt egy smaragd szín szembogár vizslatta a lombkoronán áttörő napsugarakat, és az égen járó bárányfelhőket.
Az ágra egy szintén zöld köpeny két oldala omlott rá, felette bronzosan csillogott egy vért, s oldalt, a derekáról egy kardhüvely lógott alá.
A fűszál jobbra-balra sepert az ajkai között, úgy tűnt semmi dolga nem akadt ezen a kerek világon.
Aztán az avar hangosabban és jóval többször roppant, mint azt megszokta, távolról mobok hörgése, visítása hallatszott, mire a rejtélyes férfiú felült az ágon, mindkét lábát alálógatva, és hunyorogva tekintett a hangok irányába.
Egy lány keveredett elő a bokrok közül, kezében egy száll késsel. A haja olyan hosszú volt, hogy a
háta közepét söpörte.
Danee, merthogy ő volt a fán lazsáló kardforgató, kiguvadt szemekkel meredt a jövevényre, majd mikor a leányzó formás idomaira tévedt a tekintete, kaján mosolyra kerekedett a szája.
Csendben maradt, nem mozdult, jó magasan ült a lombozatban, hogy ne lehessen észrevenni messziről se, anélkül, hogy valaki direkt fel nem nézett volna.
Hagyta, hogy a lány a mobokkal küzdve lassan az ő fája alá érjen. Amikor már az ága alatt terpeszkedő mobbal viaskodott, Danee előrébb hajolt, hogy ne veszítse szem elöl.
Alig hogy a mob elpixeleződött, a kardforgató kibillent az egyensúlyából, és előrezuhant. Karjai hiába kerestek kapaszkodót a fán, már nem értek el ágat, ami megtarthatta volna. Pár gyönge kis galyat és falevelet magával rántva zuhant le a magasból.
- Uááááááá! – verte fel a hangja az erdő viszonylagos csendjét.
Puffanás hallatszott, de puhára ért.
A puhaság azonban nem az avar volt és nem is egy mob, ahogy magához tért, a kezei alatt két, maroknyi puha domborulat pihent, és szemben egy szép ívű női arc nézett farkasszemet vele.
- Ööööö – ennyi jött ki csupán a száján, és valószínűleg rák vörössé változott az arca, merthogy a lány volt az, akin szerencsés módon „földet” ért

Statom felszereléssel:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 7
Kitartás: 1
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 3

ÉP: 20/20 Páncél: 9/9

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee Vo36oi7010/7300Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Szept. 02 2013, 09:07

Ciki dolog, ha az ember hetes szintűből lecsökken elsőre, akkor és ott a helyzet viszont megkövetelte mindezt tőlem. Szükségem volt az újrakezdésre, s nem problémázok belőle, hogy újra kell kezdenem a játékot. Amúgy is szarul osztottam el a statjaimat, ezúttal pedig sokkal jobb leszek. Egyetlen para csupán, hogy Daeva miatt kicsit másként kell értelmeznem a level upokat.
Nem lesz tehát egyszerű, de minek hülyeségeken problémázni? Különben is, ha az erdőbe kicammogok első szintű mobokat hentelni, atommód megszedhetem magam exp-vel. Jól ismerem már a terepet, csupán a kijelölt útról kell letérni, és szinte azonnal támadnak a mobok. Persze kell némi mázli is, hisz velem is volt már olyan, hogy csalódottan baktattam kifele egy terepről, mert nem volt semmi, amit lehentelhettem volna.
Ezúttal szerencsém van. Tömegesével érkeznek a vaddisznók, amik ugyan a leggyengébbek az egész játékban, nekünk tökéletesen megfelel. A furcsa az egészben, hogy ezúttal támadásaim egészen más mozdulatsorokat igényelnek. >.> Egyáltalán nem szoktam meg, a hosszú kardok után pedig egészen közel kell kerülnöm a tőrömmel a vadkanhoz, mindezt pedig lehetőleg úgy, hogy ne akarjon felöklelni a veszélyes agyaraival, irtó ciki lenne egy ilyen mobtól kikapni, és nem akarok megmurderelni. A mob viszont már az enyém. Látom a gyűlöletet a szemében, toporzékolva fújtat felém, s nekem iramodik. Én pedig majd kitérek előle, hogy aztán a hátába kapaszkodjak, és akkor belevássam a késemet. Tervem tökéletes, így pillanatok alatt lehentelem az egész erdei mobgyűjteményt a francba. Amikor aztán...
- Héjló, ő az enyém volt! >.> - rivallok rá Daevára, aki miatt amint nekem iramodott a vadkan, apró pixelekre hullott az egész.
- Öt-kettő ide. *>* Kufufufu. - iszkol is tovább, hogy a következő vadkanra vesse magát. Utálom, hogy nagyobb a támadóértéke, mint nekem. Pedig csak egy kicsivel több az ereje, mint nekem.
- Mindjárt téged is felteszlek a fraglistámra. >.> Te kis... VÁÁÁÁÁ! - észlelésem nem lévén nem vettem észre, hogy felettem a magasban valaki a zselés gülüit mereszti rám, viszont ahogyan leesik, és rám esik, minden figyelmem rá terelődik a mob irtás után. Probléma inkább nem zuhanása, hanem az, ahova eltarolásom után a kezeit fekteti. Arcom tűzpirossá válik a szégyentől és a haragtól. Nem érdekelnek többé a mobok. Nem tudom, ki ez a srác, de megölöm. >___>
- Na takarodjál innen a szemem elől! >___> - fakadok ki, s hisztérikusan görgetem le magamról, majd késeim után kapva mihamarabb felállok a földről. Nem foglalkozok azzal, hogy leporoljam magam, csupán azzal, hogy végigmérjem a srácot. Talán addig kéne belerúgnom, amíg a földön van.
- Hat-kettő. - hallok magam mögül egy hangot, az avarban azonban nem nagyon látszik, hogy kitől is jött az pontosan.
- Kuss. >.> - nem szeretem, ha akkor pofáznak be, amikor nincs ehhez hangulatom. Megölöm, megölöm, megölöm. Biztosan szándékosan csinálta!

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee Vo36oi50/500Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee

Témanyitás by Danee on Hétf. Szept. 02 2013, 11:12

A zuhanás utolsó pillanatait már csukott szemmel éltem át. Sehogy se kívánkozott látnom, hogy a kettőnk ütközése mit eredményez. Zúzódások, véletlen karmolások, csonttörés, ficam, kék-zöld foltok, ezek villantak be, mielőtt ténylegesen rázuhantam volna a lányra. De aztán beugrott, hogy ez itt Aincrad, itt csak konkrét nyílt sebeket lehet ejteni egymáson, így aztán se törés, se ficam, se zúzódás nem lesz, maximum 1-2 múló heg. Aztán szó szerint levettem a lábáról. Jobban mondva, levertem a lábáról.
A kezeim a melleit markolták, tudtam egyből a kellemes puhaságból, be is indult volna a folyamat a fejemben, mint minden férfinál, mert hát, ez nem mindennapi érzés, és nekem már baromi régen volt ehhez fogható élményem.
Sajnos ez a kellemes elkalandozás egy pillanat tört részéig tarthatott csupán, mert miután kinyitottam a szemem a csodaszép női arc pulykavörös színben forrt fel, és fülsüketítő ordítása kis híján berepesztette a dobhártyámat. Már ha az lehetséges lett volna:
- "Na takarodjál innen a szemem elől!"
Mire én elengedve a természet eme gyönyörű párnáit, ahova legszívesebben a fejemet hajtottam volna, sőt, fúrtam volna! Feltartott kézzel próbáltam jelezni önnön ártatlanságomat, aminek mondjuk egy ilyen reakciót követően nem sok értelme volt. Na, de utólag könnyű okosnak lenni.
Ő meg csak nagyot taszított rajtam, és én nem lévén mibe kapaszkodni immáron, arrébb hengeredtem.
- Bo-bo-bocsánat - hadartam magyarul, majd gyorsan visszaváltottam japánra:
- Gomenasai! Gomenasai! - és gyorsan feltérdeltem, a kezeim a földre tapasztva, egészen a földig hajoltam bocsánatkérésként.
A kését megpillantva mint egy ijedt kisfiú hátráltam villámgyorsan hátra, míg neki nem ütköztem a fának mögöttem. Két lábra kecmeregtem és ösztönösen a kardomért nyúltam. Hál' istennek ott volt a helyén, a játék nem engedte, hogy esés közben kihulljon a hüvelyéből.
- Szörnyen sajnálom - mentegetőztem ijedten és összezavarodva - nem direkt volt, hidd el, én csak...
- Én csak fent szunyókáltam, a fán... és aztán jöttél te... és én meg... - na itt totál képzavar állt be az elmémben, nagyot nyeltem, nem voltam benne biztos, hogy ez itt az a pillanat amikor megtehetem hogy feloldódjak és bókkal álljak elő, de mégsem mondhattam, azt hogy a melleit meg a fenekét bámultam, és azért szédültem le az ágról
- Én csak bámultalak, mert annyira gyönyörű vagy! - magam sem hittem el, hogy kimondom, de, hogy ne legyen olyan szép a vallomás én hülye tovább mentegetőztem:
- És aztán megcsúszott a kezem a fakérgen...
- Kérlek bocsáss meg, tényleg nem szándékos volt!
- Sohasem tennék ilyet egy lánnyal!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee Vo36oi7010/7300Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Okt. 05 2013, 15:50

Ossu!

Iaktivitás miatt kérésre lezárom a küzdőteret. 10 arany a jutalom.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee Vo36oi0/0Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálos tapizás avagy Morrigan vs Danee

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.