[Küldetés] A. R. kappája

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Szer. Aug. 28 2013, 23:47

Résztvevők:

 • Bacchus
 • Szophie
 • Ozirisz
 • Jay
 • Jun
 • Kusumi Ayani
 • Tachibana Makoto

--------------------------------

Szokás szerint verőfényes napsütés, meleg idő vár titeket reggel, csupán a néha felébredő, csípős szél emlékeztet rá titeket, hogy lassan itt az ősz.
Embere válogatja, mi viszi vagy fújja a hozzá legközelebb eső hirdetőtáblához a Kezdetek Városában, mindenesetre ki-ki érdekesnek vagy furcsának találhatja a kiszögelést.

...

Mikor megérintitek a küldetést, további leírásban vagy ilyesmiben reménykedve, csupán egy koordinátát kaptok, ami a térkép szerint a Kezdetek Erdejének szélén, egy patak partjára vezet.
Mikor odaértek a patak egy, még erdősebb részéhez, eleinte nem láttok semmit. A víz ellenben egy fiatal lány nevetésének hangjait hozza felétek, nosza, talán kicsit feljebb kéne sétálni, megnézni, mi lehet az.
Pár bokor múlva meg is látjátok a hang forrását, aki örömtelien kacagva játszik a vízben úszkáló halakkal.

[Küldetés] A. R. kappája Nitori_www.kepfeltoltes.hu_

A legkisebb zajra is felétek fordul, a nevetés elhal és töprengőn végigmér titeket. Alig pár másodperc múlva felderül az arca és közelebb merészkedik hozzátok, majd köszönésképp meghajol előttetek, mintha már régóta várt volna rátok.


----------------------------------

A szokásos ismerkedős, bemelegítős kör. A lánytól akármit is kérdeztek, nem fog válaszolni, csak néz kérdőn rátok, mintha nem értené, mit karattyoltok neki.
Minimum határ a szokásos 250 szó.
Határidő: Egyenlőre 1 hét/kör
Sorrend: Nincs

_________________
[Küldetés] A. R. kappája 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jay on Pént. Aug. 30 2013, 17:14

*hork*....*hork*...*hork*...*felébred*
Hát, ez is egy hülye éjszaka volt...álmodtam én már mindenfélét, de ez most mindenen felültett. Repkedtem, verekedtem, menekültem, ki tudja még mi a fene volt benne. Na mindegy, ideje ébredni. Bár Chan nincs most mellettem, mert épp egy küldire ment el és még nem érkezett vissza, de azért lemegyek a főtérre sütizni egyet, valahova. Úgyis van elég aranyam, úgyhogy most dőzs van. Gondoltam, azért érdemes lenne egy küldit is felvennem, megcsinálni, szóval elindultam a híres-neves hirdetőtábla felé. Melegnek meleg volt odakint, de néha meglegyintett egy kellemetlen szellő. Tényleg, lassan szeptember van, mindjárt itt az ősz...
A hirdetőtáblán sok küldi nem volt, egy viszont felkeltette a kiváncsiságom: a küldinek nagyon sejtetős neve volt:
" ... "
Azta. Rákoppintottam további részletekért, de semmi, nuku, csak egy koordináta a térképen, ami nem messze attól a mezőtől van, ahol előszőr találkoztam újra Channal.
Na, egye kutya, meglátogatjuk a helyet, háthogyha valami érdekes sül ki belőle.
Elbandukoltam hát a kért pont irányába, időközben leölve pár disznaját, hogy mégse legyen felesleges a kinti mozgás. Már majdnem ott voltam, de nem láttam semmit, ami küldire mutatna, viszont nevetést hallottam, a távolban. Nosza, indulás a hang irányába! Meg is történt, egy kék hajú, kékruhás kb. 12-14 évesnek tűnő fiatal lány játszott a vízben lubickoló uszukkal.
Előrébb léptem és az egyik bokrot véletlenül megérintettem, mire azonnal felém fordult nagy komoran. Jó alaposan megnézett, már lassan kezdtem zavarban érezni magam miatta, de kis idő múlva már mosolyogva közeledett felém. Mikor odaért hozzám, meghajolt, én pedig hasonlóképp tettem, bár inkább csak a fejemet biccentettem meg. Vajon várt rám, vagy miért jött ide? Senki mást nem láttam még körülöttem, így szóba elegyedtem a kislánnyal:
-Szia! Ne haragudj, hogy megkérdezem, de nem tudsz valamit a közelben lévő küldetésről?
-"..."
-Öhm...-néztem magam elé tanácstalanul, mert se válasz, se semmi, csak az a fura nézés, hogy nem érti. Most tényleg nem érti, vagy csak nem tud beszélni?
-Öhm.. -kezdtem bele megint - Nem értesz esetleg, vagy valami más probléma van..? - érdeklődtem meg, mire végre választ kaptam rá, idézem is:
-"..."
Vagyis nem. Nem kaptam.. Viszont már kezdem érteni, miért ez volt a külditáblán kiírva. Próbáltam más nyelven is szólni hozzá, de egyikre se reagált, mutogatni meg nem kezdtem el valamiért. Csak egyet integettem neki, hátha felfigyel rá.
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi1033/1100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jun on Pént. Aug. 30 2013, 21:34

Keresztül kasul bejártam a második szint legnagyobb városát, küldetés után kutatva, mind sikertelenül. Pedig végre elszántam, magam egy újabb komoly megmérettetésre erre tessék... Sehol semmi. Az alantas munka megmaradt, senki sem akarja elvégezni őket. Én pedig végképp nem fogom, a hozzám hasonló született szépségeknek nem az a feladatuk, hogy port töröljenek, vagy pincékből űzzenek ki patkányokat. Én egy komoly harcos vagyok, komoly jövővel. Tehetségem pedig páratlan...na és a szerénység... minden jel arra mutat, hogy  komoly küldetést kell találjak. De ha itt nincs semmi akkor majd máshol. Magasabb szintekre nem igen merészkednék még, a páncélzatom nem a legtökéletesebb erre a célra, de az hiszem, az első szinten több helyre is ki szokták aggatni a feladatok plakátjait. A teleporthoz siettem, és utam a Kezdetek városába vezetett. A főtéren állva, több száz embert látni, mindenfelé. Olyan rég jártam itt, hogy már arról is megfeledkeztem milyen az itteni élet. Sokkal nyüzsgőbb mint a kettes szint üres városa. Minden sarokban játékosok, minden bolt nyitva, az általam annyira imádott cukrászda pedig továbbra is sikeres. De cseppet sem bántam meg, hogy elköltöztem innen. Gyorsan rábukkantam a hirdetőtáblára, és máris a feladatokat nézegettem, egy kettő tetszett. Pont nekem valók. De akaratlanul is a szemem odatévedt egy különös felkérésen. A tartalma pedig csak egy koordinátát takart semmi többet. Széles mosoly húzódott az arcomon. Valami azt súgja ez jól fizet. Elfogadtam a feladatot, és elindultam a megadott koordináták alapján a megadott helyre. Már messziről látni lehetett, egy rikító kék kabátkát, amit egy kislány viselt. Nincs egyedül, valakivel épp játszik. Vagy beszélget... közelebb sétáltam és egy régi ismerőst köszönthettem a lányka játszótársának személyében.
- Szia Jay :3 - köszöntöttem a régi barátot, elég régen láttam utoljára. - Rég találkoztunk, hogy megy a sorod az onsen kalandunk óta? - kérdeztem tőle majd eszembe jutott, hogy van itt egy lány is akit teljesen figyelmen kívül hagytam.
- Apropó ki ez a kis hölgy? Csak nem... - néztem rá kérdőn - ...megcsalod Chant? - lepődtem meg és a kislányra néztem. - nem tudtam, hogy a nálad sokkal fiatalabbakra buksz. - kicsit aggasztott, hogy a kislány nem szólal meg, talán a kis viccemmel ráhibáztam volna valamire?

/ Szegény Chan, egy aranyos fiatal kislány elrabolja tőle Jayt Crying or Very sad  Crying or Very sad  /

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi3984/4100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Aug. 31 2013, 12:02

Szokás szerint most is a Kezdetek Városában járkálok. Sokan különcnek tarthatnak, hisz 13. szintűként ezen a szinten töltöm a legtöbb időmet. Sajnos azonban a mai nap nem volt olyan kellemes, mint a nyár napjai. A programozott hűs levegő csípte a bőrömet. Végül is én tehetek róla, hogy ilyen gyéren öltözködök, de hát már nagyon régóta ilyen viseletbe öltözködök. Bár pár mocskos szavakkal illettek, nem is figyeltem rá. Nem volt semmi hátsó szándékom ilyen öltözékkel. Senkinek nem akartam imponálni, vagy csak mutogatni magam. Egyszerűen ez volt kényelemes. Bár azért az erősebb szélfúvásokkal néha meggyűlt a bajom… Betértem egy fogadóba végül.
- Forrócsokoládét legyen szíves. – szólok a pultosnak.
Leültem az egyik asztalkához, és lazítani kezdtem. Tűzrózsa odakuporodott mellém, majd hozták is a forró csokit. Az ablakkal szemben ültem, így kiláthattam rajta pontosan hirdetőtáblákra. Innen is látni lehetett a szövegeket, mert nem volt olyan messze, így tanulmányozhattam őket. Az italomat iszogatva azonban feltűnt valami. Mindössze 3 jel szerepelt az egyik táblán. „…” ez állt rajta. Kicsit felkeltette az érdeklődésemet. Fránya kíváncsiság. Gyors megittam a maradékot, majd fizettem, és szaladtam elvállalni a küldetést. Egy koordinátát kaptam, amely ismert lakhelyemül szolgáló Kezdetek Erdejébe vezetett. Már 3-an voltak előttem. Úgy tűnt, azonban hogy a 3. személy nem ért egy mukkot sem, így úgy vélem ő lesz a küldiadó. Mivel úgy tűnt nem érti a beszédünket, így új stratégiára váltok. Kesztyűmmel a földbe 3 „.”-ot. Ha ez sem elég, hát jön a B terv. Előhozom az üzenetküldést, és leírom a küldi koordinátáit, hátha ez már segít, hisz mindenki láthatja mit írok.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi3819/4100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Vas. Szept. 01 2013, 13:26

Kegyetlenül telt az idő a játékban, jelezve, hogy egyre öregszünk, mind idebent, mind odakint. A nyár lassan őszbe fordult, és bár még ragyogó zölden hirdette koronáját az erdő, a hajnalok már hűvösek voltak, a délelőttök borongósan teltek, és bizony elkelt a pulóver is néha napján.
- Mit szólnál hozzá, ha ma a 7. szinten látogatnánk meg a mobokar? - érdeklődött farkasom, megtörve az álmos csendet, mely reggelemet jellemezte.
- Mára valami mást terveztem. - válaszoltam hatalmas ásítást követve.
Belenyugvóan bólintott, és tovább rágcsálta a neki szánt nagy darab húst.
Mostanában nem akadékoskodott, tudta, hogy nekem is eltökélt célommá vált az, hogy fejlődjek, így már sokkal ritkábban lopom a napot. Azóta nem is veszekedik velem.. Bár meg kell hagyni, a beszélgetéseink száma és ideje sem nőtt meg túlzottan.

A küldetés táblához léptem, szememmel végigfutottam a lehetőségeket.
- Szóval ez a terv. - hallatszott farkasom hangja. Nem válaszoltam, csak gyorsan ráböktem egy érdekesnek tűnőre. Semmilyen információ nem volt ott, csak egy koordináta. Érdekes játéknak tűnik..
A megadott helyszín felé trappoltam, bár nem siettem különösképpen. Volt egy olyan érzésem, hogy nem egyedül az én érdeklődésemet keltette fel a dolog, és elsőnek odaérni valahová nem olyan jó. És mégis mit zavarjon engem az, hogy utolsó vagyok, vagy esetleg hogy rám várnak?
Hamarosan egy kisebb csoport tűnt fel egy kis patak környékén. Messziről felismertem a tűzparipát, és gazdáját. Ez épp elég ok lenne arra, hogy visszaforduljak, ám az mégis gyávaságnak hatna, így inkább közelebb lépkedtem a csoporthoz.
- Hali! - köszöntem vidáman, majd egy gyors megvető pillantást intéztem az idomár lány felé. Talán ő volt az első a játékban, aki ilyen szinten megsértett, és ő volt az egyetlen, akit nem bírtam. Bugyuta hősködő nőszemély..
Ott volt még az a kislány, akivel legutóbb azon a fura helyen futottam össze, amikor az ellen a fűrész fejű ellen harcoltunk, és egy ismeretlen szemüveges srác, meg kék ruhás lány. Nekik gyorsan bemutatkoztam.
- A nevem Szophie, ő itt a farkasom, Vezér, örvendek. - biccentettem. - Gondolom ti is a pont-pont-pont miatt vagytok itt.^^ - mosolyodtam el. - Mert én az miatt, ígéretes játéknak tűnik. - nevetgéltem. Mindig az a dolog a legcsábítóbb, amiről nem tudunk semmit. Ezt az itt összegyűlt tömeg is bizonyítja. És nagyon úgy tűnt, még nem érkezett meg mindenki.. Ugyanis a küldetés adónkat még sehol sem láttam.


/A lánynak van indikátora?/

_________________
[Küldetés] A. R. kappája Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi7666/7700[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Bacchus on Csüt. Szept. 05 2013, 18:48

És egy újabb vasvilla eltörött. Utóbbi egy hónapomban tulajdonképp semmit sem csináltam, csak törtem el ezeket a vackokat. Az öreg meg páros lábbal rugdosott el, hogy jöjjek a kezdetek városába venni szerszámokat. Persze, a faluban nincs egy hely se ahol lehetne, kapni, dehogy is. Azonban még most sem találtam meg azt, amit igazán akarok, bár egyik nap betévedt egy lány és jót beszélgettünk. És az a naplemente dolog sem volt rossz. A füstös, poros kocsmákhoz és lebujokhoz képest, azt kell mondjam, sokkal jobb, de a lovaglás, na az nem nekem való, ahogy ő is mondta az a lányok sportja.
Na már most, elkeveredhettem, vagy a szunnyadó lelkem italt keres, és ezért kerültem ide a főtérre? Igen, egy baromarcú most is piát árul itt. Azonban ez a hely, a kő, a kút. Emlékeztet rá, a .. a.. nádiposzátára. Franc csak nem felejtettem el még a nevét. Legyintettem a kút felé, nélküle kell összeszedjem a piros indikátort, pedig mókásabb lett volna úgy, mint valami Bonnie és Clyde klasszikus. Gőgös leányzó, még csak megviccelni sem lehet, húztam fanyarra a szám. Az mondjuk igaz, hogy túlontúl felkeltette, férfiúi érdeklődésem, mégiscsak szajhákon kívül ő volt az első, aki szóba állt velem hugin kívül.
Na, nem baj, ha már itt vagyok, meglesem mi van még itt. Egy kisebb csoport játékos, lopja a napot egy táblát bámulva. Odasétálok, és találomra letépek egy cetlit. Morajló 'na' hangok próbálnak kizökkenteni, hullaszerű nyugalmamból, sikertelen. Ha nagyon emberkednek, kiosztok egy-két részeges sallert és mehetnek útjukra. Kikeresem menümben a lehetőséget és elfogadom a küldetést. Azt hiszem, ezt megcsinálom, mielőtt visszamegyek az öreghez a vasvillákkal. Egy kis plusz pénz jól jöhet, talán lenyűgözöm vele Hürremet, a nők amúgy is buknak a pénzre. Áh két hete ezt a nevet keresem..
A patak partot nem volt nehéz elérni és amúgy is a térképen szerintem egy óvódás is simán képes volna eligazodni. De akkor mégis hogy tévedtem el kétszer is! Na, mindegy. Beszélgetés hang csapja meg fülem szemből. És öt személy körvonalai, pedig nem is ittam, héj ez nem ér! Annyit meg főleg nem. Néztem rá a gourdomra, rendszerint üres, mint most és tartalma nem a bendőmben van. Papucs kialakítású lábbelim levettem és eltettem a felszerelésim közé. Mezítláb közelítettem meg az embereket. Végig tekintve rajtuk, egy híján mindenki ismeretlen volt. Az ismerős viszont nem más, mint a pár napja látott lány Szophie Smile
- Szia Szophie! - üdvözöltem és hajoltam meg előtte, a többieknek csak egy laza kézmozdulattal - Csá - fiú lány tökmindegy volt - a nevem Bacchus - majd kezem a derekamra tettem és nevettem egy jót. Szophie mellett volt egy farkas, a másik lány mellett egy ló, volt egy rosszarcú kiscsaj, meg egy szemüveges. Az izomagy csatlakozott így a kocka társasághoz, azonban a főnök, hogy kerül ide, azon csodálkoztam, és hogy miért van olyan valami mellette, de nevetett, jól érezte magát és még mosolygott is, mikor meglátott, vagy csak odaképzeltem?
És volt még egy kiscsaj, aki meghajol előttem és nagyon örült, hogy itt vagyok. Hát még én, hazaviszem az öregnek, lesz gyerekük, vagy indikátorom. Nem, túl sok lenne a tanú, azt hiszem saját utam még várhat, előbb kiélvezem, hogy milyen bátyó élete. Lehet, teljesen beleszeretek ebbe. Azzal a társaság egy tagján megállapodott szemem és rámosolyogtam.


_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi1003/1500[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Szept. 05 2013, 21:14

A kíváncsiság nagy úr, még az én alaposan megedzett lelkem is bűnbe esik egy olyan küldetésfelhívás láttán, mint ez a három pont. Hiába, a rejtély többnyire kalandot jelent, márpedig én szeretek a bizonytalanságban halászni, sokszor jelent nagy fogást, értékeset :] Már csak azért is keltette fel az érdeklődésemet a megbízás, mert szokatlan volt, a hagyományos "menj el ide, hozd vissza ezt meg azt" típusú küldetések pedig mind unalmasak voltak, mi több, a leírások olyanok voltak, mintha egy kutyához szólnának, akinek épp az imént hajították el a botot. Én azonban nem az a fajta játékos kutya voltam, aki farkát csóválva vakkant és engedelmeskedik a gazdinak, sokkal inkább vadászkutya, akinek nincs ideje a játékra, miközben prédájára vár, és ha zargatják, azt kíméletlenül megtorolja. Ezzel szemben a pontpontpont kihívást ígért és különlegességet rejtett, mondhatni szagot fogtam.
Szokásos köpenyes öltözetemet magamra aggatva hozzá is láttam a kényelmes sétához a megjelölt koordinátára, ami a Kezdetek Erdejének szélére mutatott. A helyszín nem volt túl izgalmas, de legalább a patakban rejtőzhetnek mérgező halak Rolling Eyes Az erdőn keresztül közelítettem meg a helyszínt, és nem is tettem rosszul, mint kiderült. A fák között megbújva legalább nem keltettem fel a figyelmét az összeverődött tömegnek. Túl sok volt a kíváncsi ember, nem volt az ízlésemnek megfelelő a létszám. Viszont legalább jót szórakoztam azon, ahogy egy szótlan kislánnyal igyekeztek szót érteni, kézzel-lábbal mutogatva, rajzolva, különféle nyelveken... Nahát, az üzenet alapján még az is megfordult a fejemben, hogy a hölgyike néma, és ezért nem válaszol. Azonban a szórakozás ezen formája nem sokáig tartotta fenn az érdeklődésem, így távozóra fogtam volna, ha nem ragadja meg a figyelmem valami... vagyis valaki. A fiatal lány láttán felderült az arcom, és meleg, barátságos mosoly költözött rá.
- Micsoda véletlen :] - motyogtam magam elé, és bár nagy volt a kísértés, hogy kilépjek a fák közül, és odamenjek Szophiehoz, hogy illően, csókkal köszöntsem barátnőmet, a nagyközönség miatt nem vitt rá a lélek. Helyette kisujjaimat a számba illesztve éleset füttyentettem, és a lombok rejteke között átlopakodtam egy jó tíz méterrel odébb, hogy amíg mindenki figyelme arra terelődik, észrevétessem magam Csillagommal.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi7624/7700[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Szept. 06 2013, 12:46

Ismét álmosan ébredtem a Kezdetek Városának fogadójában. Párom már hajnalban elment vadászni, állapítottam meg ahogy kómásan bogarásztam a menümben, és lekértem az éppen aktuális helyzetét. Aztán megindultam az étkező felé, reggeli, kávé, talán magamhoz térek. Vagy egy órát ültem a reggelim felett, mire a bootszekvenciám a végére ért, és egy sok+1-edik ásítással az NJK-k is azt hitték, hogy Csuwakka visszatért...
Majd elindultam sétálgatok a városban, benézek 1-2 boltba, miegymás. A boltolás után a főtéren kötöttem ki. Na ha már itt vagyok, ránézek, hogy van-e valami küldetés. És, találtam egy furcsát, aminek a címe csak "..." volt, és egyetlen koordináta jelent meg a küldetésnaplómban ahogy felvettem magát a küldetést. Megnyitottam a menümet ismét, és ráböktem a koordinátákra, amit a rendszer kapásból megjelenített egy térképen. A Kezdetek Erdejének a szélére mutat, ahol egy patak csordogál. Nincs is messze, gondoltam, majd elindultam a helyszín felé, kíváncsi vagyok, mit találok.
Kis séta után odaértem, és már páran szintén kinézték maguknak ezt a küldetést. Sziasztok! - köszöntem oda nekik. Pár ismerős, Szophie is itt van. Szia Szophie! Mi újság? Hogy megy a sorod? - üdvözöltem. Ő segített rajtam az első napomon, és tanított meg az alapokra. Aztán két ismerőst is láttam, egy másik küldetésről. Feléjük néztem, és mondtam - Kyuubi-t nem hozta valamelyikőtök megsétáltatni? - kérdeztem viccelődve tőlük, utalásképp az előző küldetésünkre - Egyébként hogy vagytok? - kérdeztem meg tőlük.
Aztán feltűnt egy kék hajú lány is, aki felettébb szótlan volt. Még nem láttam erre fele... Sőt még egyébként se... Valahogy kezd az az érzésem lenni, hogy ez egy újabb hiba a Mátrixban - mondtam magam elé, kicsit talán elpoénkodva. Hirtelen eszembe jutottak a pár héttel korábbi események. Szintén a Kezdetek Erdeje, szintén kék hajú lány, szintén egy teljesen véletlen eseménynek hála. És az a lány, Ai Hane azóta a párom. Meglepően sok mindenben hasonlítunk egymásra.
Vajon a mostani kék hajú lányt kinek szánta a végzet? - gondolkoztam, és nézek körbe. Talán annak a srácnak akinek tetoválások vannak a szemei körül...

_________________
[Küldetés] A. R. kappája Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi9303/9700[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Pént. Szept. 06 2013, 13:04

Résztvevők:

 • Bacchus
 • Szophie
 • Ozirisz
 • Jay
 • Jun
 • Kusumi Ayani
 • Tachibana Makoto

--------------------------------

A fura lány mindenkit örömteli mosollyal és integetéssel köszönt, de ezen kívül nem tudtok semmit se kihúzni belőle. Néha kiad egy-egy kérdő "aaaa" hangot, ám a további perceket inkább némaságban tölti.
Miközben egymással beszélgettek, ismerkedtek, a lány alaposan megnéz mindenkit, még körbe is jár titeket, mintha ufók lennétek, vagy legalábbis valami más bolygóról érkezettek. Nem figyel arra, amit mondtok neki, sőt, talán nem is érti, ez egyenlőre még nem teljesen biztos. Tűzrózsa és Vezér után különösképpen érdeklődik, ha a gazdájuk és állataik engedik, még meg is próbálja simogatni őket. Annyi bizonyos, hogy rendre visszatér Jay mellé és belekarol, talán azért, mert ő érkezett elsőnek.
Akár a küldetés lényegén tanakodtok, akár nem, egyszer csak hatalmas robajt hallotok az erdő mélyének irányából, majd egy seregnyi madár száll fel a lombok közül nagy-nagy zajongás közepette, pont, mint a filmekben ilyenkor. A lány arcára mintha félelem költözne és megszorítja Jay karját.
-Aa, aa! Aaaaa! -mondja, majd elengedi a fiút és szaladni kezd a hang irányába, mintha nagyon aggódna valamiért.

Ha utána szaladtok, Jay-t furcsa érzés kerítheti hatalmába, mintha baj közelítene felétek.


----------------------------------

Egy újabb szabad kör, kicsit felkeltve a kíváncsiságot.
Sorrend: nincs
Határidő: Szeptember 15. előtt nem lesz lehetséges új poszt tőlem, így bőven van időtök, kivételesen Razz
Szólimit: 250 szó, és senkinek nincs elmaradása \o/

_________________
[Küldetés] A. R. kappája 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jay on Szomb. Szept. 14 2013, 08:53

Elég sokan érkeztek meg a küldetésre, melyről még mindig semmit sem tudunk. Ha jól számoltam, már pedig jól számoltam, velem együtt heten vagyunk, plusz ez a lány, aki még mindig nem hajlandó egy szót sem szólni. Mondjuk lehet, nem is tud. Az viszont már egyértelmű, hogy hangot tud kiadni magából, sokat "Aaaa"-zik.
Jun érkezésekor köszöntöttem őt, elmeséltem röviden, hogy mi volt velem az elmúlt időben, viszont mikor azt kérdezi, megcsalom-e Chant ezzel a lánnyal, eléggé felkapom a vizet.
- Méghogy megcsalni? Jun, komolyan ezt nézed ki belőlem? Sose tennék ilyet. És nem, nem a sokkal fiatalabbakra bukok, nem vagyok pedofil ><* - habár szavaim Jun szemében tuti nem érnek sokat, mert a lány folyamatosan visszajár hozzám és belémkarol, isten se tudja, miért.
Szophie farkasa gyönyörű volt, már majdhogynem elindult a kezem, hogy megsimogassam, de próbáltam visszafogni magam, még nem is ismerem őket. Bemutatkozása után mindenesetre én is bemutatkoztam:
- Én Jay vagyok, és igen, a pöttypöttypötty küldire jöttem én is :)Bár ahogy látom, rajtunk és ezen a lányon kívűl nincs itt senki és semmi... - elmélkedem.
Bacchus köszönésére rábiccentek, és röviden köszönök.
Ozirisz Kyuubi említésére elnevetem magam és válaszolok is:
- Nem, a Kyuubi most teázgat a nyolcfarkúval, mert úgy döntöttek, hogy nem jönnek velünk. Pedig elhívtuk őket, csakhát.... - vigyorgok.
- Köszi, én megvagyok. És te? - érdeklődöm.
Megpróbáltam mindenesetre mindenkivel szóba elegyedni, de túlságosan hosszú ideig beszélgetni nem sikerült senkivel sem, mert egy iszonyatos robaj, kisebb rengés ~vagy csak beképzeltem?~ az erdő mélyéről, plusz a karomnak egy erőteljes szorítása elveszi a figyelmemet: valami nagy dolog történt odabent a mélyben. Kékecske arcára mellettem a rémület, az ijedtség és a félelem keverékét láttam kiülni, rövidesen pedig egyenest elrohant a robaj felé.
Én is indultam volna, kérdezve a többieket, hogy velem tartanak-e, mikor mint a villámcsapás jött az érzés: vigyázz.
- Óvatosan fiúk és lányok, mindenki figyeljen oda, hova lép, merre néz, mit csinál... valami odabent nagyon nincs rendben. Ha van valakinek keresése, vagy észlelése, érdemes lenne körbenéznie gyors vele. És lehet, hogy nem kellene követni a lányt, sőt mi több, lehet, hogy el kellene innen tűnnünk, de nagyon gyorsan. Ki mit mond? - kérdezem, miközben egyre erősödik az érzés: menekülj!
Ugrásra és menekülésre készen állva várom a többiek válaszát...
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi1033/1100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jun on Szomb. Szept. 14 2013, 15:30

Alig, hogy megérkeztem néhány másik személybe is érkezett, volt köztük ismerős és kevésbé ismerős. Akikkel először találkoztam illedelmesen bemutatkoztam, széles mosollyal az arcomon
- Üdv én Jun vagyok. Pillanatnyilag Jay lelkiismerete. - kuncogtam. Főleg azok után, hogy Jay milyen kis szégyenlősen próbálja tagadni rejtett vágyait a kislány láttán aki aranyosan átkarolja, megfogja a kezét, időnként játszik a petekkel, stb... Eddig heten érkeztünk meg a kislánnyal együtt. Legalábbis ha jól számolom, de a küldetés részleteiről semmi hír, egy felugró ablak, semmi. Milyen unalmas. Léptem közel Vezérhez, akit próbál éppen a kislány simogatni.
- Rég találkoztunk, remélem ezúttal nem lesznek pókok amiktől tartanod kellene. - mosolyogtam fel a lányra, sok szép közös emlékünk van, annak ellenére, hogy nem is ismerjük egymást igazán. Közben a esőkabátos lány példáját követve nyújtom a farkas felé a kezem. Az erdő békés és csendes hangulatát pillanatok alatt szerte foszlatta egy hatalmas robbanás, vagy durranás, vagy Isten tudja minek a hangja. Szinte már vetődtem volna hátra egy bokor irányába, amikor ijedt szinte sírós hangon nyögdécsel a kislány. Felálltam, leporoltam a ruhám és elindultam, hogy megnyugtassam szegényt ha már más eddig nem tette, de mielőtt odaértem volna rémült arccal felém pillantott. Teljesen kiráz a hideg, mintha egy rossz horrorfilmbe csöppentünk volna...újra!
- Semmi baj, - nyúltam felé, ő pedig ismét hangokat adott ki és elrohant egyenesen a sűrű erdőbe. - Hé várj meg! - kiáltottam utána és követtem, remélhetőleg nem magasabb a gyorsasági szintje az enyémnél és utolérem mielőtt még bajba keveredik. Jay valamibe belekezdett, de nem vártam meg mit akar mondani, most sokkal fontosabb, hogy Isteni erőm bevetve megmentsek egy ártatlant és bebizonyítsam, igenis egy hős vagyok.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi3984/4100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Szomb. Szept. 14 2013, 18:57

- Örülök, Jay. - mosolyogtam. - Ezen a lányon? Miért veszed őt külön? - húztam fel a szemöldököm. - Téged hogy hívnak? - érdeklődtem mosolyogva. De semmi válasz nem érkezett, csak egyszerűen körbe futott engem a lány, és jól megnézett magának. - Biztosan félénk. - állapítottam meg. Ám ekkor buta, és nagyon felelőtlen dolgot tett. Kicsiny kezecskéjét Vezér irányába nyújtotta. Majdnem felsikítottam, és rohantam, hogy segítsek a kéz nélkül maradt lánynak, ám erre nem volt szükségem, tekintettel arra, hogy farkasom teljesen nyugodtan tűrte az érintést - legnagyobb meglepetésemre. Hogy mi üthetett ebbe a petbe így hirtelen? Csak álltam ott tágra nyílt szemmel, és figyeltem, ahogy.. ahogy.. simogatják. Az én farkasomat! Simogatják! Akkor viszont tényleg nem félénk a lány.  Tényleg néma lenne? Az „aaaaaaa”-kból következtetve érti, amit mondunk, csak egyszerűen nem… nem tud válaszolni. Legalábbis értelmesen nem.
- Hát én is nagyon remélem, hogy pókok, patkányok elkerülnek. - húztam el a számat, ahogy a régi közös küldetésünkre gondoltam. - Azok nagyon félelmetesek. - nyeltem nagyot. Buta emlékek. És Jun is megsimogatta a farkasom. És az ő keze is a helyén maradt. És a farkas mozdulatlan tűrte idegen emberek kényeztetését.
- Mi ez az egész? - kérdeztem suttogva farkasomtól, amikor nem figyeltek ránk a többiek.
- Csak gondoltam kedves leszek.^^ - mosolygott, és a hátára feküdt, a mancsait az egekbe emelte, a nyelvét kilógatta, és így várt a has simizésre. Most vagy puncsol valami miatt, vagy készül valamire. Az utóbbira tippelnék. De hogy mire? Mindenesetre a kislány tovább haladt Tűzrózsa felé. Cöhh.. Nincs is rosszabb, mint az a póni, meg a gazdája. Utálattal figyeltem, ahogy a szótlan kislány a lovat kényezteti. Pedig a pacikával nincs is semmi bajom, csak a gazdájával. Nem volt túl kedves legutóbb..
Aztán megérkezett nyuszifiú! Ahogy megláttam, rögtön elfogott a nevetés.
- Mi van, hol hagytad a füleid? - ugrattam, miközben enyhén el is pirultam, ahogy eszembe jutott találkozásunk napja. Nem nagyon tudtam azóta sem hova tenni azt, ami akkor történt. Azért elég kiakasztó dolog valakit nyuszi ügetésben látni, egy szál alsógatyában, nyuszi füllel. És én csak annyit kértem, hogy énekeljen nekem..-.-" Hogyan kerülhetek én ilyen helyzetekbe? - Szia Ozii!! - ölelgettem meg aztán rég nem látott barátomat, akinek jelenléte elég volt ahhoz, hogy feloldódjon a pír az arcomról, és ne azzal foglalkozzak, hogy azon a srácon nem volt más, csak egy gatya...
- Jól vagyok, köszönöm, sütiből is van elég, és minden jól megy. - mosolyogtam. - Te is a küldire jöttél? - érdeklődtem feltörő lelkesedéssel. - Ha vége van, elmehetnénk sütizni egyet, amolyan győzelmi sütizés, vagy ilyesmik. - mosolyodtam el. - És persze mindenki jöhet. - néztem körbe a társaságon boldogan. Aztán fütyülést hallottam, amit hirtelen nem is tudtam hova tenni.
- Lehet, hogy a küldetés adónk! - néztem a hang irányába fürkészően. Aztán egy robaj zökkentett ki ebből, ám az teljesen más irányból jött. Megvakargattam a fejemet, még egyszer a bokrok közé néztem, majd a nagyobb hang irányába fordultam, ahonnan madarak reppentek fel. A kislány elindult, el kezdett futni, utána Jun, utána Jay, meg még a többiek.. Én pedig ledermedten álltam, és gondolkodtam. Ha ott valami nagyon hangos dolog van, tényleg oda kéne nekünk menni? Vezér csak ásított egyet, és a parancsomra várt. Végül sóhajtottam egyet, és elindultam a többiek után, bár kissé lemaradva, és nem is siettem igazán kiegyenlíteni a köztünk maradt távot.

_________________
[Küldetés] A. R. kappája Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi7666/7700[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Szept. 14 2013, 21:49

Hát mit ne mondjak szép számmal összegyűltünk. A kis csipet-csapat közül azonban csak néhányat ismertem. Pontosabban csak 1 személyt, azonban úgy tűnt az a személy nem volt olyan boldog attól, hogy viszont lát. Szophieval igaz nem sikerült múltkori közös küldink olyan jól, mégis úgy hittem nem fog ilyen sokáig pikkelni rám, de úgy tűnik mégis. A minket fogadó lány azonban semmire sem reagált. Néha-néha megszólalt, de semmi értelmeset. A kis sétálgatása nem zavart, hisz úgy gondoltam, vagy nagyon régen emberekkel, vagy valamilyen fogyatékkal rendelkezik, esetleg csak szórakozik velünk, mindenesetre barátságosan viselkedik, szóval, míg nem támad ránk, én is hasonlóan viselkedek vele… persze picivel intelligensebben próbálok. Miközben a lány Tűzrózsát simogatta a többiek felé fordultam.
- Üdv mindenki. Kusumi Ayani vagyok. Állatidomár és a 13. szinten járok. Petem Tűzrózsa. Általában fő feladatom a healer post betöltése, szóval, ha most is szükség lesz, rá akkor megteszek minden tőlem telhetőt. Reméljük nem lesz semmi gond mostanában.
Szinte végszóra jött egy nagy robaj. komolyan mondom a sors fintora, hogy meghazudtolja azt, amit mondok. Petemre pillantok, ő meg visszanéz rám.

- Gyerünk Tűzrózsa! – szólok neki.
Szinte kirobbantunk, és egymás mellett futottunk a hang irányába. Logika szerint a küldiadónak nevezhető lány már megindult felé, és éppen ezért indultam el én is arra. Nem tudom milyen gyors a lány, de ha gyorsabb vagyok nála, akkor odaszólok neki, hogy ugorjon fel Tűzrózsára, hogy gyorsabban tudjon ő is haladni, ámha nem érti, akkor mellette maradva haladunk tovább. Kíváncsi vagyok, hogy mi adta ki a hangot, mivel eddig nem nagyon hallottam ilyeneket, pedig jó ideje itt élek a Kezdetek Erdeében.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi3819/4100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Szept. 18 2013, 14:00

Nos, talán egy kicsikét elszámítottam magam. Füttyentésem mintha csak Szophie figyelmét vonta volna magára, azonban várakozásaimmal ellentétben szigorúan a hang irányára összpontosított, és nem nézett körbe. Így aztán hiába integettem neki egy fa rejtekéből, nem vett észre. Különös, pedig meg mertem volna esküdni, hogy az ő egzotikus gondolkodásmódja majd elvezeti a tekintetét a megfelelő helyre, ehhez képest tulajdonképpen tényleg másképp reagált, mint a többiek, de csak ő reagált úgy, ahogy a logika diktálná. Eltűnődtem, az egyetlen magyarázat csak az lehetett, hogy túlságosan belemerültek az ismerkedésbe és a kislány némaságába, így kizárták a környezetükből hozzájuk érkező ingerek nagy részét, az én ismeretlen eredetű füttyöm pedig el is kerülte ezzel a figyelmüket. Fáradt sóhaj szökött ki az ajkaim közt, és jobb híján maradtam megfigyelő állásponton. Jay, Jun, Bacchus, Ayani... hallgattam sorra a bemutatkozásokat, tanulmányoztam a kapcsolatrendszert, információkat nyertem. Nem volt sok jelentősége, de jó stalkerhez hűen mégis éltem a lehetőséggel, miközben vártam a megfelelő alkalomra. Hogy végezzek velük :] Jó, ez csupán vicc, de ha valaki még érkezne, és meglátna engem, miközben egy társaság után leselkedek egy fa mögül, bizonyára nem az jutna az eszébe, hogy óvó tekintetemet vetem rájuk.
Kisvártatva valahonnan az erdő mélyéről hatalmas robaj zaja jutott el hozzánk, még azt is hallani lehetett, ahogy a veszélyt érezve egy madárraj rebben fel a levegő oltalmazó magasságába. A szótlan gyermek is megrémült, azonban ő nem szaladt el, hanem épp ellenkezőleg, a hang irányába indult el futólépésben. A többiek meg utána, ki féltve őt, ész nélkül; ki habozva, bizonytalanul. Az alkalom pedig megnyílt előttem, hiszen Szophie is az utóbbi csoportba tartozott, és némileg lemaradt a többiektől. Ha nem is gazellaként, elvégre én és a kecses mozgás eléggé távol állunk egymástól, de a lány irányába iramodtam, és jó vadász módjára becserkésztem, mielőtt kiléptem volna egy bokor rejtekéből, hogy oldalba kapva őt megállítsam, megöleljem és köszönésképpen egy csókot hintsek szájára.
- Úgy tűnik az ilyen rejtélyes felhívások mindkettőnket vonzanak :] - jegyeztem meg a három pontra utalva, majd az iménti robaj irányába pillantottam - Hiányoztál, csillagom - néztem vissza Szophiera egy barátságos mosollyal, miközben derekát öleltem.
- Nem mondom, ha összeszednénk bárhonnan hat random embert, te biztosan ismernél közülük legalább kettőt :] - vigyorogtam szerelmemre, fejemmel pedig a távolodó alakok felé intettem. Ha jól észrevételeztem, három-négy ismerőse is volt a listán ebből a csapatból, és akkor magamat még nem is számoltam.
- Mit gondolsz? Lehet abból baj, ha mutatkozok veled? Vagy csatlakozol hozzám az árnyékokban? :] - kérdeztem rá, voltaképpen mit szeretne, ha már így alakult. Én el tudtam képzelni azt is, hogy a távolból figyelem óvó tekintetemmel, azt is, hogy mindketten belecsöppenünk a társaság közepébe, de akár azt is, hogy óvatosan, körültekintően mindketten a háttérben maradunk. Közben pedig terelgetni kezdtem újra a hang irányába, hogy azért ne maradjunk nagyon le.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi7624/7700[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Bacchus on Szer. Szept. 18 2013, 21:00

Már csak a pónis lány nevét nem tudom, sebaj később bizonyára kiderül. Ahogy hallgattam a többieket, mindenkinek meg volt a maga ismeretsége a másikhoz, a kislány meg mintha nem tudna beszélni. Fogyatékos lenne? Hallottam róluk, de még egyet sem láttam, harcosként és behajtóként sem. Bár a beteg szadista állatok is lehetnének akár fogyatékosok, és ha még csak beszélni sem tudnának, hanem csak így nyögdécselni, hogy 'aaaa' máris könnyebb lenne az odakinti élet. Azonban az öregék szerintem örülnének egy ilyen lánykának, és a lányka is a szobának, de kitudja. Szophie megjegyzése tetszik és szerintem tudja is a választ - itt vannak nálam, sose hagynám otthon - mondtam nevetve. Meg is látszódott a hatása, de legalább lovaglás alatt kárpótolhattam, amit látott belőlem azért cserébe.
Azonban jött az erdőből egy hatalmas zaj. Feltehetőleg a Jay nevűnek jelzett és mutogatott a lány és a hang irányába futott. A többiek a nyomában szintén. Az a srác, akit még Szophie nevén szólított, még nem indult útjának. Megigazítottam váll páncélom, hónom alá kaptam a gourdot és én is futásnak eredtem, Szophie le lemaradt a csapattól tovább nem néztem hátra csak előre, hogy merre tarthat a kis csapat. Vajon melyiket öljem meg, kell az a piros indikátor, ahhoz hogy elébe álljak nádi poszátámnak, és akkor villogtathatja ezt az átok dolgot, hogy nem jó semmire a piros indikátor, dehogy nem. A lehető legjobb. Meg kell tanítsam ezt neki, ketten ölni vele, mint Bonnie és Clyde. Apám ott rontott el, hogy hagyta kiskorunkban , hogy megnézzük bátyóval, ő nevetett a filmen, hogy milyen hülyék, úgyis elfogják őket kapni, de én nem. Engem még nem kaptak el, húztam vigyorra szám, csak az bűnöző, akit elkapnak.


_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi1003/1500[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Szept. 19 2013, 00:01

Meglepődtem azon, hogy Szophie-t is itt találtam. Örültem neki, hogy ismerősökkel összefutottam, megölelgetett, majd mondta, hogy minden rendben vele. És érdeklődött afelől, hogy én is a küldire jöttem-e. Naná, a küldik mindig jól jönnek, és ahogy elnézem a csipet-csapatot nem lesz veszélyes - megnyugtatott a tudat, hogy Szophie, mint Frontharcos is itt van. Pár hete valami vidámparkban láttam a szobrát, ami szerint ő a 8. legerősebb játékos. És amennyien összesereglettünk, ennyien nem lehet gond, főleg, hogy az első emeleten vagyunk csak. És Szophie megemlítette azt is, hogy akár ezek után mehetnénk sütizni is. - Jó ötlet! Már rég volt, hogy sütiztünk, és elbeszélgettünk.
Majd Jay-el és Junnal váltottam pár szót, Kyuubit említve kitört rajta a nevetés. A nyolcfarkúval teázik - mondtam utána, röhögve, mert sajnos túl vizuális típus vagyok, és szinte mindent elképzelek, mint most a mesékre éhes kígyókupacot és Kyuubit ahogy szürcsöli a teát és csóválja mind a 9 farkát...
Én is megvagyok, alakulgat az életem, a közös küldetésünk óta rátaláltam az Igazira - dicsekedtem el. Aztán körbenéztem a többiek felé, és figyeltem az eseményeket.
Aztán még volt egy idomárlány is, aki Ayani néven mutatkozott be, és vele volt Tűzrózsa.
Cuki lángoló paci - mondtam magam elé alig hallhatóan. Meg egy laza srác fura tetoválásokkal a szeme alatt, aki Bacchus néven mutatkozott be. Bacchus, mint a római mitológia bor- és jókedv istene - agyaltam a nevének hallatán. Van sejtésem miért ezt a nevet választotta. Lehet egyszer még inni fogok vele valamelyik kocsmában, meglátjuk kinek a mája bírja tovább... Szophie barátjával viszont nem árt óvatosabb lenni - nyugtáztam gondolatban, ahogy rápislantottam a feje feletti piros indikátorra. Persze lehet önvédelem volt, vagy hasonló, de lehet nem. Mindenesetre, jobb ha távolságot tartok vele... Meg szerintem Szophie elég jó emberismerő, meg tudja állapítani, hogy ki jó és ki rossz...
A kék hajú lány felettébb szótlan volt, legalábbis értelmes szó nem jött ki a száján, csak egy névelő, de az sokszor. A kisállatok iránt viszont érdeklődött. Simogatta Vezért, és Tűzrózsát is. Vezér ma nagyon cuki. Nem olyan morc mint múltkor volt - mondtam Szophie felé. Aztán egy nagy csattanás, és egy ifaplatónyi madár szállt fel az égre. Amilyen lendülettel repültek, lehet, hogy hamarosan ugyanilyen sebességgel jönnek vissza, mert találkoztak a 2.szint aljával. Erről csak egy idézet jutott eszembe amit 10 atomfizikusból 9 nem ajánl: "Zúg az éji bogár, sebessége v0, a fal F erővel hat rá, azután elnémul...". Ahogy ez átfutott az agyamon, elmosolyodtam, és azt vettem észre, hogy szinte mindenki rohant a hang irányába. Először a lány, majd utána mindenki, én pedig sereghajtóként a legvégén. Mintha előlem menekülne mindenki. Tiszta jó! Nem is tudtam, hogy ennyire félelmetes vagyok. Futottak át a gondolatok elmémen...

A túl sok gondolkodás és elmélkedés után hirtelen éles fejfájást éreztem, és egy pillanatra láttam magam előtt egy rendszerüzenetet: "Csalást megakadályozó kód aktiválva. A rendszer a Rejtőzködés és Észlelés jártasságok ideiglenes megkerülését érzékelte. Az érintett emlékek törlésre kerültek". Mi a manó... Még mindig bizalmatlan vagyok az emberekkel, és akarva-akaratlan mögé nézek a dolgoknak, és akarva-akaratlan hajlamos vagyok észrevenni dolgokat, amiket nem szabadna. Részben a kinti világban szerzett tapasztalataimnak (és csalódásaimnak) köszönhető a dolog. Lehet emiatt valami olyasmit vettem észre, amit a rendszer szabálya szerint nem szabadott volna? És hogyan sikerült kijátszanom a rendszert, még ha csak ideiglenesen is? És mire jöhettem rá? Lehet, hogy jelentéktelen, lehet, hogy nem... Mindenesetre akármennyire igyekszem feleleveníteni az immár törölt emlékeket, az a sisak a fejemen törölte... És nem hiányzik, hogy egész véletlenül az "Agykisütés funkció aktiválva" feliratot lássam meg legközelebb, mielőtt olyan laza leszek, hogy szétesek. Szó szerint. Színes pixelekre... Az erős fejfájás pár másodpercig kitartott, és közben amennyire tudtam, igyekeztem a csipet-csapat után...
(A sereghajtó megállapítás Ozi szemszögéből helytálló, mivel nem tűnt fel neki, hogy egyesek bújócskáznak, és nem előre rohantak)

UI: bocsánat az utólagos szerkesztésért, nekem is ma hívták fel rá a figyelmem, hogy egy-két dolog felett átsiklottam. Legközelebb igyekszem jobban figyelni és/vagy nem kómásan, "Körzős Gyilkos" órái után reagolni.
UI2: Argo, ha gondolod, dobhatsz kockával a "Csalást megelőző kód" miatti éles fejfájás miatt bekövetkező sebzésre


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 20 2013, 00:18-kor.

_________________
[Küldetés] A. R. kappája Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi9303/9700[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Csüt. Szept. 19 2013, 00:25

Résztvevők:

 • Bacchus
 • Szophie
 • Ozirisz
 • Jay
 • Jun
 • Kusumi Ayani
 • Tachibana Makoto


--------------------------------

A lány csak rohan, Jay pedig egyre inkább érzi, hogy valami nagyon nem oké abban az irányban, amerre tartotok. Kékhajú néma társatok viszont semmiért sem állna meg, és kisvártatva el is tűnik egy nagyobb bokorcsoport mögött.
Innentől picit felgyorsulnak az események. Ugyanis mikor a társaság követné a lányt a bokrokon keresztül, a két idomárt, Kusumi Ayani-t és Szophie-t, majd petjeiket, végül a lovag Tachibana Makoto-t is valami megragadja a lábuknál fogva (érzésre mintha indák lennének), és a földre taszítja őket. Gyökerek kúsznak rátok alig pár másodperc leforgása alatt, és olyan erővel szorítanak titeket, ami nem jellemző az első szintre.
Viszont láthatjátok a többiek szintén kétségbeejtő sorsát is. A kék hajú lány megtorpan a patak egy szélesebb része mellett és bambulva figyeli a táncoló, nevető, három Tébolyult Vízitündért.
Spoiler:
[Küldetés] A. R. kappája Fairy
A három tündér észrevesz titeket és fenyegető kacagásba kezdenek. Szemmel láthatólag harcra szomjaznak.


----------------------------------

Kockázós harc, de ha mindenki 250 szót ír, nem annak számolom a végén (tehát magasabb lesz a jutalom \o/)
Ayani, Szophie és Tachi, veletek gonoszkodok egy kicsit Razz Támadni még nem tudtok, két halál-korona kockával dobjatok a körötökben. Ha két koronát kaptok, kiszabadultok és a következő körben már támadhattok.
Más is megpróbálhatja kiszabadítani a társait, ez esetben annak kell dobnia a két halál-koronával, aki az indák ellen fordul, de abban a körben a tündéreket nem támadhatja (úgy is fogalmazhatok, az indák pesztrálása nem csak mellékcselekvés, hisz igen erősen fogják ám szegényeket Razz).

Határidő: 3 nap/fő, aki nem ír, kimarad az adott körben.

Sorrend:
Szophie (Támadáshoz nem kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Ayani (Támadáshoz nem kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Jay (Támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Jun (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Tachi (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Ozirisz (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Bacchus (Támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 4. körében pihen)
Tündérek

Az összeolvadásig 3 kör van hátra


Életetek:
Tébolyult Vízitündér #1 Full élet
Tébolyult Vízitündér #2 Full élet
Tébolyult Vízitündér #3 Full élet

Szophie Full élet, full páncél
Vezér Full élet
Ayani Full élet, full páncél
Tűzrózsa Full élet
Jay Full élet, full páncél
Jun Full élet, full páncél
Tachibana Full élet, full páncél
Ozirisz Full élet, full páncél
Bacchus Full élet full páncél
Pontjaitok:

Bacchus (1-es szint)
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 2+1
Kitartás: 1
Gyorsaság: 4
Speciális: 2
Páncél: +2

Szophie (19-es szint)
Élet: 25 (125)
Fegyverkezelés: 20
Erő/Irányítás: 1/22+20
Kitartás: 12
Gyorsaság: 30+10
Speciális: 1
Páncél: +39

Ozirisz (5-ös szint)
Élet: 7 (35)
Fegyverkezelés: 4+5
Erő/Irányítás: 7+2
Kitartás: 3
Gyorsaság: 6+1
Speciális: 3
Páncél: +4

Jay (5-ös szint)
Élet: 7+2 (45)
Fegyverkezelés: 4
Erő/Irányítás: 5+4
Kitartás: 4+2
Gyorsaság: 13+3
Speciális: 3
Páncél: +7

Jun (10-es szint)
Élet: 12 (60)
Fegyverkezelés: 11+8
Erő/Irányítás: 14+3
Kitartás: 5
Gyorsaság: 11+5
Speciális: 7
Páncél: +15

Kusumi Ayani (13-as szint)
Élet: 23 (115)
Fegyverkezelés: 19
Erő/Irányítás: 0/3+17
Kitartás: 5+2
Gyorsaság: 20+8
Speciális: 12
Páncél: +15

Tachibana (13-as szint)
Élet: 15+3 (90)
Fegyverkezelés: 24+8
Erő/Irányítás: 17+6
Kitartás: 6
Gyorsaság: 10+2
Speciális: 7+5
Páncél: +55

_________________
[Küldetés] A. R. kappája 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Csüt. Szept. 19 2013, 17:52

- Igen, amúgy is éhes leszek, amikor végzünk, szóval a küldetés után muszáj lesz elmenni valami cukrászdába. És egy tea is jól esne. - bólogattam, és örültem annak, hogy Ozirisz is velem fog tartani.
- Hát akkor miért nem hordod? - forgattam a szemeim, és nevetve elfordultam. Nem mintha annyira hiányozna a nyuszi fiú látványa..
- Igen, szerintem készül valamire, azért ilyen. - súgtam Ozirisznak a farkasomra tett megjegyzésére. Nekem valahogy nem tetszett ez a fajta viselkedés. De nem ám!
Aztán hatalmas robaj jött az erdő közepéről, amire mindenki futni kezdett a hang irányába. Ez szerintük tényleg jó ötlet? Nem nagyon akartam őket követni, hisz lehet, hogy a saját halálukba rohannak, ám nem is akartam egyedül hagyni a társaságot. Hisz úgy, hogy az első tízben benne vagyok, mégis csak valami oltalmazó szerepet kellene játszanom, vagy mi.
Szóval elindultam, szépen lassan, jól lemaradva.. Nem mintha nem lenne egyszerű felzárkóznom a mostani gyorsaságommal.. Mondtam már, hogy micsoda szuper erős vagyok? 8)Na jó.. vannak azért nálam erősebbek is, és semmiből sem vagyok olyan hű,de jó, de attól függetlenül erős vagyok.
Ahogy gondolataimba feledkezve haladtam előre, egyszer csak valami elkapott oldalról. Megijedtem, és majdnem felsikítottam, miközben Vezér is támadásra készült, ám hamarosan fel kellett ismernem, hogy nem akárki kapott el.^^ Höhh, na meg ki más csókolna meg, miután elkapott? Tachi..!! Ekkor jöttem csak rá, hogy az elmúlt napokban mennyire mérhetetlenül is hiányzott. Nem is értem, mit csináltam én, ami így elterelte a figyelmem az én drága függőségemről. De no para, a dílerem megérkezett.^^
- Érdekes játéknak tűnik. - jegyeztem meg, és szó szerint virultam a boldogságtól. - Igen, sok ismerősöm van. Tudod szokásom unalmamban megszólítani embereket csak úgy. A beszélgetés sokszor érdekes fordulatot szokott venni. - mosolyodtam el, és hozzá bújtam. - Veled is csak úgy kezdtem el beszélgetni, aztán látod mi lett.. Tehettem volna azt is, hogy figyelmen kívül hagylak, mint ahogy az embereknél ez általában szokás ez. - utaltam arra, hogy ott az arénában egyáltalán nem kötelezett semmi arra, hogy figyelemre méltassam, sőt, a kockáiról kezdjem el faggatni, és ha normális lennék legalább egy icipicit, akkor az ott történtek után biztosan nem mentem volna bele abba a harca, és ha csak egy leheletnyi eszem is lenne, Fribenbe még annyira sem megyek vele, és ha ennyi eszem nem is volt, annyi azért lehetett volna, hogy eltoljam magamtól, mielőtt megakart csókolni. Na, ha ezt megtettem volna, szép nagy ívben elkerültem volna azt, hogy beleestem. És ez a tény világos, és felvidít, ám mégsem szabadott volna így történnie.. Mert.. mert nem. De mégis.. Áhh, buta sors. >.>
- Hümm, meg kell hagyni, érdekes lehetőség az, hogy a háttérben maradva kettesben kövessük a többieket, mert úgy tehetünk olyasmit is, amit nem kéne nekik látniuk. - mosolyodtam el pajkosan. - Ám attól tartok, keresni kezdenének engem. És egyáltalán nincs mit szégyellnem rajtad. Talán Oziriszt egy picit meg lepi majd, hiszen vele a múltkor pont azt közöltem, hogy minden áron kerülje a pirosakat, de.. De nem érdekel. Nekem is hiányoztál. - suttogtam, miközben lábujjhegyre állva óvatosan megcsókoltam. Hisz ő köszöntött engem, de az én köszöntésem elmaradt.. Szörnyű tény. - Visszamenőleg pótolnod kell a drogadagjaimat. - pillogtam rá  elpirulva. Aztán szép lassan a többiek után indultunk. Személy szerint a nagyon lassan épp tökéletes volt. De mint mindig, most sem tudott nyugodt maradni folyton morcos farkasom, így aztán nagy rohanva lett a lassúságból. Ám Vezér tulajdonképpen most sem szólt semmit, meg a múltkor sem, meg azelőtt sem.. Egyszerűen nem értem, mi van vele. Tachi környezetében nem szól egy szót sem. Semmi kritika, vagy nyafogás.. O.O Ez olyan fura.
Ahogy nagy rohanvást rohanok, hirtelen azt veszem észre, hogy Ayanit elkapja valami, ám nem volt időm arra, hogy felfogjam, mi az, engem is elkapott. Ronda inda tartotta fogva kacskaringós csápjai között tehetetlen testem, és amint Vezér segíteni próbál, őt is elkapja az izé. Kínzó szorítása, erős fogása bizonyára fájna odakint. Ám most inkább volt bosszantó, hisz közben társaikat tündérek támadták meg, segítenem kellene nekik. És fogva vagyok. Kezemmel próbáltam lefejteni magamról az indákat, ám ez nem volt olyan egyszerű.. Hogy is volt a Harry Potterben? Ördög ujja, marracuja, gyilkos ujjú lény, de fut, ha lesüt a fény.. Az itt a gond, hogy nappal van. Ez az izé akkor nem fél a fénytől. Most mit tegyek? A többieknek is segítenem kéne! És Ayani, Tűzrózsa, és Tachi is az én helyzetemben vannak. Nincs más, késemmel próbálkozom, farkasom pedig a fogával lehántani az indákat
.

_________________
[Küldetés] A. R. kappája Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi7666/7700[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 19 2013, 17:52

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Küldetés] A. R. kappája 4766591541_a6962e6ebb_s [Küldetés] A. R. kappája 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Csüt. Szept. 19 2013, 21:08

Az indák nem engednek.

Tündér #1 és #2 támadja Bacchus-t, 8 sebzés
Tündér #3 támadja Jay-t, 4 sebzés

Ayani következik, indák fogságában.

Határidő: 3 nap/fő, aki nem ír, kimarad az adott körben.


Sorrend:

Szophie (Támadáshoz nem kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Ayani (Támadáshoz nem kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Jay (Támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Jun (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Tachi (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Ozirisz (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Bacchus (Támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 4. körében pihen)
Tündérek

Életetek:
Tébolyult Vízitündér #1 Full élet
Tébolyult Vízitündér #2 Full élet
Tébolyult Vízitündér #3 Full élet

Szophie Full élet, full páncél
Vezér Full élet
Ayani Full élet, full páncél
Tűzrózsa Full élet
Jay Full élet, +3 páncél
Jun Full élet, full páncél
Tachibana Full élet, full páncél
Ozirisz Full élet, full páncél
Bacchus 9 HP
Pontjaitok:

Bacchus (1-es szint)
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 2+1
Kitartás: 1
Gyorsaság: 4
Speciális: 2
Páncél: +2

Szophie (19-es szint)
Élet: 25 (125)
Fegyverkezelés: 20
Erő/Irányítás: 1/22+20
Kitartás: 12
Gyorsaság: 30+10
Speciális: 1
Páncél: +39

Ozirisz (5-ös szint)
Élet: 7 (35)
Fegyverkezelés: 4+5
Erő/Irányítás: 7+2
Kitartás: 3
Gyorsaság: 6+1
Speciális: 3
Páncél: +4

Jay (5-ös szint)
Élet: 7+2 (45)
Fegyverkezelés: 4
Erő/Irányítás: 5+4
Kitartás: 4+2
Gyorsaság: 13+3
Speciális: 3
Páncél: +7

Jun (10-es szint)
Élet: 12 (60)
Fegyverkezelés: 11+8
Erő/Irányítás: 14+3
Kitartás: 5
Gyorsaság: 11+5
Speciális: 7
Páncél: +15

Kusumi Ayani (13-as szint)
Élet: 23 (115)
Fegyverkezelés: 19
Erő/Irányítás: 0/3+17
Kitartás: 5+2
Gyorsaság: 20+8
Speciális: 12
Páncél: +15

Tachibana (13-as szint)
Élet: 15+3 (90)
Fegyverkezelés: 24+8
Erő/Irányítás: 17+6
Kitartás: 6
Gyorsaság: 10+2
Speciális: 7+5
Páncél: +55

_________________
[Küldetés] A. R. kappája 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Szept. 20 2013, 18:37

Az igaz, hogy kész voltam megvédeni a lányt, aki eddig egy szót nem szólt hozzánk… legalábbis értelmeset, de az, ami mos történt kissé meglepett. Ahogy petem szaladt hirtelen indaszerű valamiket pillantok meg, amik felénk közelednek. Sajnálatos módon nem tudtunk időben lefékezni, vagy elfutni, így Tűzrózsa lábára tekeredve felbucskáztunk. Az eséstől petemtől jó messze sodródtam, és pár másodperccel később, már szorított is. Hát mit ne mondjak már megbántam, hogy eljöttem erre a küldire, de remélem még meg fogják változtatni a véleményem az elkövetkezendő dolgok. Ahogy izgek-mozgok rápillantok szegény petemre, akit szintén jóformán teljesen betekertek. Gyorsan a többiek felé kaptam. Úgy tűnt csak Szophie, a petje, meg még egy alak járt úgy, mint én, míg a többieket egy számomra ismeretlen mob támadta. Az volt a legrosszabb, hogy így most nem fogunk tudni segíteni a többieknek, és jóformán nem is ismerem őket, és a harctéri képességeiket. Egyedül Szophie-t tudtam, hogy erősebb, de mivel ő is bajban van sajnos meg kell erőltetni magunkat. Az a 3 tündérszerű lény máris sebzést vittek rá társainkra. Lehet, hogy lebéklyóztak, de nem fogom hagyni, hogy azok a tündérek megússzák a verést, amit tőlünk kapnak, ha kiszabadulunk. Az biztos, hogy nem fognak gondot okozni számomra és Tűzrózsának, csak végre ki kéne szabadulni valahogy. Jobb ötletem nem lévén megpróbálom egyszerű testi erőt belefektetni, amivel petem is próbálkozik. mivel én nem vagyok, nagy izompacsirta nekikezdek rágcsálni az indát, hogy meggyengüljön, de nem sok reményt fűzök hozzá. Remélhetőleg sikerül kitörnünk a szorításból, és ugyanígy Szophinek meg annak a lovagemberkének is, hogy gyorsan leverjük azokat.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi3819/4100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 20 2013, 18:37

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Küldetés] A. R. kappája 4766597959_9de1fd561c_s [Küldetés] A. R. kappája 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Pént. Szept. 20 2013, 21:12

Az indák nem engednek.

Tündér #1 és #2 támadja Bacchus-t, 8 sebzés
Tündér #3 támadja Jay-t, 4 sebzés

Jay következik.

Az összeolvadásig 1 kör van hátra.

Határidő: 3 nap/fő, aki nem ír, kimarad az adott körben.


Sorrend:

Szophie (Támadáshoz nem kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Ayani (Támadáshoz nem kell dobnia, pet támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Jay (Támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Jun (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Tachi (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia, minden 6. körében pihen) /Még indák fogságában/
Tündérek
Ozirisz (Támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 6. körében pihen)
Tündérek
Bacchus (Támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia, minden 4. körében pihen)
Tündérek

Életetek:
Tébolyult Vízitündér #1 Full élet
Tébolyult Vízitündér #2 Full élet
Tébolyult Vízitündér #3 Full élet

Szophie Full élet, full páncél
Vezér Full élet
Ayani Full élet, full páncél
Tűzrózsa Full élet
Jay 44 HP
Jun Full élet, full páncél
Tachibana Full élet, full páncél
Ozirisz Full élet, full páncél
Bacchus 5 HP
Pontjaitok:

Bacchus (1-es szint)
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 2+1
Kitartás: 1
Gyorsaság: 4
Speciális: 2
Páncél: +2

Szophie (19-es szint)
Élet: 25 (125)
Fegyverkezelés: 20
Erő/Irányítás: 1/22+20
Kitartás: 12
Gyorsaság: 30+10
Speciális: 1
Páncél: +39

Ozirisz (5-ös szint)
Élet: 7 (35)
Fegyverkezelés: 4+5
Erő/Irányítás: 7+2
Kitartás: 3
Gyorsaság: 6+1
Speciális: 3
Páncél: +4

Jay (5-ös szint)
Élet: 7+2 (45)
Fegyverkezelés: 4
Erő/Irányítás: 5+4
Kitartás: 4+2
Gyorsaság: 13+3
Speciális: 3
Páncél: +7

Jun (10-es szint)
Élet: 12 (60)
Fegyverkezelés: 11+8
Erő/Irányítás: 14+3
Kitartás: 5
Gyorsaság: 11+5
Speciális: 7
Páncél: +15

Kusumi Ayani (13-as szint)
Élet: 23 (115)
Fegyverkezelés: 19
Erő/Irányítás: 0/3+17
Kitartás: 5+2
Gyorsaság: 20+8
Speciális: 12
Páncél: +15

Tachibana (13-as szint)
Élet: 15+3 (90)
Fegyverkezelés: 24+8
Erő/Irányítás: 17+6
Kitartás: 6
Gyorsaság: 10+2
Speciális: 7+5
Páncél: +55

_________________
[Küldetés] A. R. kappája 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jay on Vas. Szept. 22 2013, 18:37

Figyelmeztetésemre, miszerint vigyázzanak, met baj van előttünk, senki sem reagált, csak előrerohant, ki-ki hamarabb, ki-ki később. Én is utánuk mentem hát, hátrafele nézve láttam plusz egy tagot, akinek így távolból is világított a piros indikátora. Ezt érezhettem vajon? Viszont nem úgy tűnik, hogy ránk akarna támadni, így különösebb figyelmet nem szentelek neki.
Mi történt, hogy ennyire megijedt ez a lány? Nagyon remélem, hogy nem fognak minket megtámadni, sosem harcoltam még élesben, csak azok a vadgyesznók ellen itt nem messze a tisztástól..
Futottunk, rohantunk előre, mindahányan voltunk, míg az érzésem, miszerint nem kellene arra mennünk, egyre csak erősödött. De hiába szóltam, senki sem figyelt rám. Egy nagy bokorcsoport mögé beugrott a lány, mi utána, és ekkor hasított belém az érzés: nagy a baj. Így most már elkiáltottam magam:
-MINDENKI VIGYÁZZON!
Bár már késő volt. Kettőt, Ayanit és Sophiet elkaptak valami indák, meg még Tachit is, a földön fetrengenek szegények. Már-már azon voltam, hogy segítsek mindannyiójuknak kiszabadulni, mikor ránk támadt éles kacajjal három vízimutymuty, ránézésre tündérek.
Hiába védekeztem, kétszer is sikerült megtámadniuk, de szerencsémre a háromból csak kettő támadott rám. Nem úgy, mint Baccus-ra, akit eléggé lestrapáltak a mobok...
-Találjunk ki valami stratégiát, sokkal többen vagyunk mint ők! - szóltam - Tudom, hogy nem vagyok valami erős, de megtámadom az egyiket, aki tud, segítse Baccust és a többieket. Jun, tudnál fedezni? Ozirisz? Gyorsan szedjük szét ezeket a tündéreket, különben baj lesz!
Az engem támadó /tehát 3-as/ vizitündérre nekifutásból rátámadok. Figyelnem sem kell már a kardomra, hogy kéken felvillanjon, annyira megszoktam már a disznók elleni harcot...de mégis ez lesz az első éles, nagyobb mobok ellen...


//off: gondolom, hatos kockával kell dobni//
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Küldetés] A. R. kappája Vo36oi1033/1100[Küldetés] A. R. kappája 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 22 2013, 18:37

The member 'Jay' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Küldetés] A. R. kappája 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.