Gyűlésterem

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Silver on Hétf. Okt. 05 2015, 17:55

Wow, mennyi új ember! Ha Little Miss Yuukival nem futottam volna már össze egyszer, akkor biztosan nem tudnék ennyi nevet megjegyezni. Így talán igen. Perhaps. I don't know. Whatever. Boldog voltam, hogy ennyi mindenkinek lehetek immár a senpaia, pedig én magam is még newbie-ként gondoltam magamra, de a legboldogabb attól voltam, hogy Yuuki is felvételt nyert. Ő aztán tényleg idevaló volt! És persze attól is repesett a szívem, hogy ennyi mindenki szeretne az Igazság szolgálatába állni.
Ami a másik dolgot illeti, az egy kicsit komplikáltabb volt. Örültem, hogy Miss Hinari megbízott bennünk, de néhány dolgot nem értettem. Little Miss Yuuki pedig rá is tapintott arra, hogy mi nem tetszett ebben a Rend és Szövetség dologban.
- Én se értem, miért kéne az Igazság harcosainak titkolóznia? Az a gonoszokra jellemző tulajdonság, nekünk az a dolgunk, hogy a jelenlétünkkel nyugalmat sugározzunk, és jelen legyünk, hogy tudják, bennünk megbízhatnak, és bátran fordulhatnak hozzánk, ha bajba kerülnek! Ha még egyenruhájuk is van, akkor már nem eleve nyilvános a létezésük? - vetettem fel az aggodalmaimat kérdő tekintettel pislantva hol Miss Hinarira, hol Mister Hoorára.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi10/3800Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Okt. 06 2015, 15:11

// aaa mooo, nem tudom elképzelni a gyűléstermet, mindig egy osztályterem ugrik elém xD
...de most, hogy elolvasta az első hszt.... hajime >< //


Pár órával ezelőtt...

Már hetek óta azt tervezgették, hogy átalakítják a kis szobát, egy tágasabb, két emberes lakosztállyá. Alnak nagy tervei voltak, de szép lassan faragnia kellett belőlük. Először csak a csillár, aztán a baldahin is, majd szép sorjában az összes plusz szoba, mint például játékterem, vagy gumiszoba, meg "partysarok", mind mind ment a feledés homályába. Nehéz volt elengedni őket, de kárpótolta a megszületőben lévő Klub. A Menedékhely, amit magában már csak így becézgetett, lassan de biztosan körvonalazódott, és nem rég támadt is egy olyan ötlete, hogy lehetne hozzá csapni egy zenés klubbos pincehelységet. Ez már Hinarinak is tetszett, így könnyebben vethették kukába a hifitorony ötletét odahaza. Végül úgy döntöttek, hogy egybekötik a Hinari szobája fölötti lakrészt, ami még nem állt használat alatt. Lett lépcső, ilyen szép csigaszerű, és ( amiből Al nem engedett) egy nagy hálószoba. Egyelőre az üres szobákat igyekezett megjelölni, a mit hova címkékkel, és széjjel dobálni a lent túlzsúfolt helységből a fölösleges itemeket. Azonban nem volt ott teljesen fejben amit épp csinált. A közelgő céhgyűlés kötötte le a figyelmét.  Ismeri a JL tagokat ha más nem, látásból, de egybe az egész céhet először fogja megismerni. Vajon milyen lesz? Tetszeni fog nekik? Vagy furcsa lesz, hogy átjött? A téma sem volt egy könnyedebb fajta. Tartott tőle, hisz nem kérdezte túlságosan ki Hinarit. Látható volt, hogy a lánynak össze kell szednie az erejét ahhoz, hogy egyszer elmondja. Óvón ölelte a hozzá simuló lányt, csöndesen, mosolyogva, a lehető legtöbb biztatást belezsúfolva egyetlen mozdulatba. Talán jobb is várni kicsit. Összeszedettebb is lesz ha nem nyaggatja ki előre. Így viszont nem sokkal többet tudott akkor amikor leült a hosszú asztal egyik felében.

A gyűlés

Úgy volt vele, hogy nem sieti el. Akkorra toppant be, Hinari után, amikor már mindenki helyet foglalt, de még nem helyezkedtek el rendesen, hogy a szemek rá szegeződhessenek, mint egy későre. Nem késett, épp elvegyült a magával foglalkozó kis csapatban. Majd a bemutatkozások következtek, ő tartott mindenkivel egy kis szünetnyi szemkontaktust. Megnézte magának a sok sok új tagot. Yuukival találkozott már, ahogy Reyel is, őt kellet kimenteni, Aival együtt. Niohoz nem volt még szerencséje, de kedves kislánynak látszott, aztán Hinari mellé lépett, ő pedig megilletődve vette tudomásul, hogy egyszer csak a figyelem középpontjává helyezték. - Üdvözlehelletem :3 Mondjuk inkább úgy, hogy az Artesből. A Vigo nagyjából akkor alakult, amikor átkértem magamat. Jun chan pedig tiszteletbeli Vigo taggá fogadott, és azóta is jó barátok vagyunk, ahogy tudomásom szerint a két céh is. ^^
Remélem hasznos tagja leszek az igazság céhének. :3
- Ha már kapott reflektorfényt, meg is kellet mutatnia magát, persze mindezt fülig érő szájjal. ^^ - Az ok pedig, hogy itt vagyok, elsősorban épp mellettem áll :3 -

Hoora...

Miközben a többiek kifejtették, hogy mit is akarnak, magában lepörgette újra a hallottakat. Nem akart utolsónak felszólalni, nem látta szükségességét, de hagyott magának annyi időt, hogy mindent megemésszen, ami elhangzott. Közben a kérdések szinte ugyanarról szóltak...
- Ühm, akkor most három szerv létezik ha jól értem. A Rend, amit leginkább a Rendőrséghez tudnék hasonlítani. Szakíts félbe ha tévedek. Láthatóak és a puszta megjelenésük is ad egyfajta nyugalmat, hogyha van veszély, van aki segítsen, illetve, hogy nem ajánlatos rendet bontani, mert van aki közbe lépjen. ^^  Ennek a szövetségnek még egyenruhája is van, de nem egy céh, hanem több kisebb céh szerveződése, és mindez Hoora barátod kezében összpontosul... Aztán van a Szövetség, ami részint a Rend, részint pedig egyéb céhek alkotta szerv, tehát szintén nem egyetlen céh, hanem egy céhtömörülés, és ez a Titkosszolgálat talán? Ezt már te és Hoora együtt vezetitek, de a terep munka mégis csak Hoora feladata...
Aztán itt vagyunk mi, a JL.
Bár kérdés, hogy miért Titkos szolgálat a Szövetség, de arra biztosan megfelelő választ fogsz adni.
Nekem lenne még egyéb kérdésem is. Ki Hoora és hogyan ismerted meg őt? Surprised
- Közben a legártatlanabb képpel fordult a férfi felé, de ha más nem is, a kérdés tárgya és Hinari mindenképp leolvashatták belőle a kételkedést.
Túlságosan megbízol benne.
- Kik a tagjai ennek a két szervezetnek? Kik miatt - gondolom vannak nevek és céhek - volt fontos megalakulnia a Szövetségnek?
De legfőképp az, hogy illeszkedik bele ez a céh?... Mint irányító rész?
- A szája elé tette elgondolkodva a kezét. - Vagy becsatlakoznánk az egyik szerveződésbe, mint tag? - elmosolyodott.
Mosolya mögött látszott, hogy egyiket se gondolja járható útnak.

_________________
Gyűlésterem - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Gyűlésterem - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Gyűlésterem - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi5187/5300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Dec. 09 2015, 03:44

Nio ajtaján kopogtam, alig céhgyűlés kezdte előtt. Az alagsorból feljöttem, mára ugyan még nem végeztem a kísérletekkel, de lehet azt folytatni holnap is. Ahogy ajtót nyitott, felragyogott szemem és az út porát sem éreztem magamon, ahogy megláttam kedvesem. Együtt mentünk a gyűlésre, ahol is széket kínáltam neki és mellé ültem. Végig simítottam lágyan kezén nyugtatólag. Hisz ma végre láthat minket egyben.

Körbe néztem és eszembe jutott az első gyűlés hangulata. Gyászoltak a többiek és egy kicsit én is. Bár nem tudtam pontosan, hogyan csak azt éreztem, hogy az űr nőttön nő a hős elestével. Ez alkalommal szinte kicserélődtünk, sokan csak eltűntek és nem tértek vissza többet, talán oka van ennek is. A mostani csapat viszont nem tűnik szomorúnak, ezúttal nem halálhírtől terhes a találkozónk. Ennek örülök végre. A farkasos lány hiányzik, lehet fél a csoportulástól? Legutóbbi karácsonyon ugyan volt, de szürkében volt, előtte meg elviharzott. Pedig személyesebb közegben beszélgetve nem tűnik nyuszinak. Inkább körbe néztem így is eléggé elgondolkoztam, visszatért mosolyom, ahogy Niora visszafordultam és hagytam, hogy a szék kényelme elringasson. Egyedül akkor kaptam fel a fejem, amikor Hinari Niot mutatta be. Önkéntelen felugrásba kezdett a lábam, amit nem tudtam megállítani. Rá mosolyogtam itt az ideje. Ugyan szívem kalapált, szerettem volna bemutatni, de csak akkor nyílt szóra a szám, ha Nionak nem sikerült megtalálni a hangját. Majd visszaültem helyemre és lassú vörösödésbe kezdtem.

A következő pillanat, ami még megmosolyogtatott, egy újabb szőke srác Hinari mellett. Ezúttal konkrétan. Nio felé húzott inkább a tekintetem, örültem neki, hogy itt van.

Hoora a Rend és a Szövetség igazgató keze. Vajon Sange és Yasha is ebben a társaságban vannak? Erről még sose beszéltem velük, ez valahogy kimondatlan tény volt. Előkaptam pár apró gyümölcsöt, a nagy beszélgetésre való tekintettel, megéheztem. Persze Niot is megkínáltam vele, meg a közelünkben ülő Silvert. De igyekeztem odafigyelni Hinari bemutatójára. Ahogy rám pillantott azt hittem lehet enni közben így gyorsan el tüntettem a kezemből a maradék gyümölcsöt.. majd kis késéssel leesett a kifejezés csengése. Végre megjött az esze. Ha már tényleg igaz, hogy a vörösek vadásznak a céhvezérekre, mégha ez nem is igaz, azért egy százalék esélye mégis csak lehet ennek. Ez a rendszer legalább megnehezíti a dolguk.Egyedül csak a bolondok mennek csatába és a vakmerők. Reméltem eljön a nap, amikor egyik sem lesz. Már csak nekem kellene még ezt elhagynom, viszont az nehéz lesz. Talán a mellettem ülő lány képes lesz ezen változtatni.
Az utolsó kérést, mint szabályzati pontot, könnyedén elfogadtam, míg a többiek megvétózták. A kardforgató srác válaszában van valami. A rend mindig fényűző szerveződés, amire jogosan irigykedhetnek az ármánykodók, s félheti a vörös indikátoros játékosok. Hinari barátjának a hangja meg felvet némi féltékenységet is.
Ugyan nem álltam fel, de ha már eljutottunk a hogyan tovább kérdéshez, ideje beszállni a vitába, hisz ez is kell. - Igen Yuuki, én is így értettem, mindenki a saját szintjének megfelelő megbízást kapja, .. Hoorától. Vagyis tulajdonképpen Hinaritól és tőlünk - néztem Alexra. A JL szerepe, körülbelül le fog korlátozódni az aktakukacoskodásra - plusz, ha jól értettem továbbra is a mi feladatunk lesz, a nehezebb megbízások végrehajtása. Elegendő információval a vipera fészkek felszámolása, ugye? - kérdeztem, nem csak Hinarit, hanem a többieket is. Silver felvetése azonban nagyon jogos, nem kellene háttérbe bújnunk. Hanem nyíltan felvállalni, hogy ne árts mások másoknak, különben lesújtunk rád. Doboltam ujjbegyemmel kettőt a szék karfáján. Bár a rejtőzködés és a gyors visszavonulás híve vagyok, de ez azért böki az én igazság érzetem is. Céltábla, vagy csendben kijutás? Ránéztem Niora tanácsért. Bár ez neki abszolút új, és nem mondtam neki sem még a vörös vadászatról, így egy igen nehéz szituációba csöppen bele. De talán pont benne van a megfelelő gondolat befejező szál. Azért belekezdek, de a végét közel sem tudom - Ami a rejtőzést illeti, viselkedjünk úgy, ahogy ez a palota is áll. Az közelebb áll hozzánk, mint a háttérbe vonulás. Szerintem is. A kérkedő és vádaskodó hangok meg elcsitulnak idővel, csak egy fog maradni. Nem lesz érdemes egyedül egy kietlen réten mászkálni, mint ahogy Szophie épp most ezt teszi.
Ugyan volna még érdekes kérdés, de előbb érdekle, mind Hoora és Hinari válasza.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi4298/4400Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hinari on Kedd Jan. 19 2016, 20:14


A bemutatkozás rendben, fennakadások nélkül lezajlott, a fontosabb rész tekintetében viszont nem volt egyetértés: annyira nem értettek meg, de a lényeget legalább volt, aki jól fogta meg. Előbb végighallgattam a kérdéseket, felvetéseket, ahogy egymásra reagálnak a tagok, Al Hoorával kapcsolatos kérdését pedig magamban még meg is mosolyogtam: féltékeny talán? Majd belekezdtem a válaszadásokba:
- Hadd kezdjem Alex mondandójával, ami részint választ fog adni a többire is – kezdtem – A Rend egy része igen, megfelel a Rendőrségnek, vannak nem egyenruhás tagjaik… bár végülis, odakint a rendőrségnek is - gondolkodtam el: olyan sokat nem tudtam a valós rendőrség működéséről japánban, ám Hoora határozott bólintása elárulta, hogy ő nagyonis. Magabiztosabban folytattam – Illetve igen, a tagjai több külön céhbe tartoznak. Magát a Rendet pedig Hoora irányítja. A Szövetség más. Titkosszolgálat, CBI, FBI… mindazon céhek és játékosok „együttese”, akik tenni akarnak az aincradi bűnözés ellen. De mi mint céh, nem szervezői vagyunk ennek – fordultam Yuichi és Yuuki felé – Hanem szerves résztvevői. Ahogyan a többi céh is. A papírmunkát meg csak Hoora meg én érezzük meg, s az sem túl sok – legyintettem – De mint céh azt csináljuk amit eddig is tettünk, csupán célzottabban. Hogy értsd, a Szövetség létrejötte előtt mindenki foglalkozott mindennel, így volt, hogy a legtapasztalatlanabbak kerültek be a viperafészekbe – magyaráztam – Most viszont mindig azok lesznek, akik a legfelkészültebbek rá. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem kaphatunk egyszerűbb feladatokat, éshogy rejtőznünk kell.
Ezt az utóbbit mondjuk egyáltalán nem értettem. Ki beszélt rejtőzködésről? Ugyan az lesz, mint eddig is, csak mostmár ők is tudják, hogy mi van mögötte. Nem fog változni semmi, nincs jövő idő…
- A titokként kezelést pedig azért kértem, mert fontos – fordultam mindenki felé - Nem akarlak titeket bajba sodorni, sem magamat, és ha valaki olyan megtudná a színfalak mögötti tényeket, a működési elvet magyarán, akkor hatékonyabban tudna szervezkedni ellene. Hogy még pontosabban fogalmazzak; ez is egy rendszer. Ha kiiktatják a kulcspontjait, egy időre leáll.
Reméltem, hogy így már megértik, miről beszélek. Hagytam is némi hatásszünetet, hogy elgondolkozzanak rajta, s csak azután kezdtem bele újra.
- Nem kértem olyat, hogy titkoljuk el, hogy segítünk. Eddig sem tettük, hiszen épp azért fordulnak hozzánk, akiknek szüksége van segítségre, mert tudják, hogy itt vagyunk. Csak a háttérben zajló dolgokról nem kell tudniuk. Bár szóljatok, ha ennyire félreérthetően fogalmazok… - húztam el a szám szélét, kérdőn nézve végig rajtuk s egy kissé bizonytalanul is. Lassan már abban sem voltam biztos, hogy jól tettem, hogy elmondtam nekik. Hisz ha ennyire másként értelmezik…
Közben Hoora felszólalt: szavait elsősorban Alexnek mint kérdezőnek szánva mondta el, hogy Lewis oldalán harcolt, miután pedig a hős elhunyt, úgy gondolta, hogy nem szabadna annyiban hagyni a szövetséget. Én inkább bölcsen hallgattam, zavartan mosolyogva gondoltam vissza az első pár találkozásunkra, amit a férfi szerencsére nem részletezett. Azt azonban elmondta, hogy megmentettem az életét, habár a pvp vereséget szintén kihagyta, amin el is mosolyodtam: bizonyára azóta sérti a büszkeségét. Nemigen tettem hozzá semmit, Hoora pedig ezek után rátért a fiú többi kérdésére is: a két szerv mindegyike rengeteg céhből áll, kisebbekből és nagyobbakból, elhivatottakból és kevésbé elhivatottakból egyaránt, a megalakulásukat pedig ő találta ki s szervezte meg, a hatékonyabb bűnüldözés elősegítése érdekében. Arra nem tért ki, hogy a JL ebbe hogyan illeszkedik bele. Azt már többször is elmondtam az előző pár percben, így egyikünk sem látta szükségét, hogy megismételjük. Fáradtan ültem vissza a székbe, s Hoora is helyet foglalt, miután befejezte mondandóját. Ha pedig nem volt több olyan kérdés, amelyre új, még el nem mondott információkkal kellett volna felelni, berekesztettem a gyűlést, kettős érzelmekkel állva fel az asztaltól. Reméltem, hogy nem lesz baj mindebből, hogy tényleg jól döntöttem…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi14712/10100Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 25 2016, 11:58

/Telóról pötyög/

Szokás szerint késve érkeztem és ez kezd egy picit már engem is zavarni. Még a végén felelőtlennek fognak gondolni, vagy úgy érezni hogy nem fontosak a számomra. Tehát szerencsém volt hogy megvártak a többiek ma is. Úgy téve mint aki semmi rosszat nem csinált osontam be és foglaltam volna helyet, de a rám vetett pillantások nem engedték ezt a cselt alkalmazni, így sűrű bocsánatkérés mellett foglaltam végül helyett. Végig hallgattam az eseményeket és egyszerűen szék mellé ültem volna ha nem ülök épp, amikor tudatosult bennem a képlet. Hinari + Alex = (´ ▽`).。o♡ Lavruuuu *.* A szerelem csodálatos, nagyszerű és... ostoba... >.> De lássuk Alex-kun megfelel-e Himari-samanak.  (;¬_¬) Felállok, oda lépek Alexhoz majd: megtapogatom a karjat.
- Elég erős hmm... - Végig simítom a haját.
- Jól fésült hmmm... - Felborzoltam.
- Van egy találós kérdésem! - Húzom ki magam.
- Mondd meg Hinari-chan harmadik keresztnevét. - Hát ez minden, csak nem találós kérdés.De lenyegtelen. Mint ahogy a valasznak sincs.
- Figyellek majd! ~(>_<~) -Persze hisz Hinarinak a leg jobb jar. Majd elmosolyodtam és visszaültem a helyemre. Vegül csak egy kérdest tettem hozza a mai nap.
- És ha tudjuk valakiről hogy szívesen csatlakozna? Bár szerintem is felesleges titkolózni. A rossz fiúk tudják csak hogy figyeljük. -
Mosolyodtam el ismét bájosan.


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 25 2016, 14:48-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi6908/7300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Jan. 25 2016, 14:24

Hoora

Figyelemmel hallgatta végig a kis beszámolót, s a többiek egy-egy hozzáfűzött szavait is. Jól álltak, egyre világosabbá vált, ami eddig csak működött de a tudtuk nélkül. Ő az épp kérdezőn kívül, hol Hinari, hol Hoora arcát figyelte. Vajon tényleg olyan jóban vannak? És vajon ő erről eddig azért nem tudott, mert a lány féltette? Egy kicsit sértette a büszkeségét ez a felfedezés, de ha így is van, tudnia kellett, hogy az elmúlt napok okot adtak arra, hogy így tegyen a lány. Nem hibáztathatta érte. Neki kell erősebbnek, megbízhatóbbnak lennie, hogy ne kelljen hátul kullognia. Shhhh....
- Értem. Azt hiszem. Ezek szerint a gyűlés célja informálódás volt. Eddig is részesei voltunk a szervezetnek, csak a tudtunk nélkül, ez valahol bizarr.... de jó tudni, hogy milyen sok minden van a hátunk mögött, és nem vagyunk egyedül. Sokat dolgozhattál rajta Hinari chan. - Megrándult egy arcizma. Annyira még nem ismerték hosszú ideje egymást, hogy Hinari kivehesse ebből az aggodalmat. De mond, miért nem szóltál? Bárkinek? Miért egyedül?  Aztán megállapodott Hoorán a tekintete. Persze! Nem egyedül volt, ott volt ez a szerzet mellette. Utálta, hogy amíg az a másik srác tudott minderről, ő nem... Önkénytelenül is a fiú felé, mosolyogva folytatta.
- Ezután a céh többi tagja is örömmel veszi a segítségedet. Várom a közös munkánkat. - Alias nem fogod elvenni Hinari chant tőlem! ˇˇ Vidámabban folytatta. Hangja őszinteséget árult el, de egy csipetnyi figyelmeztetést is. - Szeretem, ha megbízható emberekkel vagyok körülvéve. Ha már itt tartunk. Szerintem mindegyikünknek van informátora. Bár én csak kazamatákról, meg a bossról kérdezgettem eddig a sajátomat, de ha bármi kérdés felmerül, én is szívesen segítek. ....

RenAi

Az volt az a pillanat, amikor betoppant a lány, aki óriási páncéljáról volt híres, és bocsánatkérései közepette hívta fel magára a figyelmet, az volt, az a pillanat, amikor Al megdermedt. Az addigi közvetlen, lelkes, kisfiús lazasága elpárolgott és csak egy merev, lecövekelt embert hagyott maga mögött. RenAi lerohanta. Ott állt Hinari chan mellett, és a másik lány megtapogatta a karját, felborzolta a haját, hosszasan nézett a szemébe, ami már már kínos volt, és olyan kérdést tett fel, amire először egy elnyújtott, A-val válaszolt. Majdnem kinyögte Hinari chan igazi nevét. - De Hinari channak nincs is harmadik keresztneve o.O - What a... mondhatta volna, hogy A Szépség! Aha! Csak hogy előbb verné a fejét a falba kétszer, minthogy ilyen elcsépelt nyáladzást játsszon le mindenki előtt. Nem mintha néha néha nem kapta volna el a vágy, és igazság szerint gondolatban kiejtette a nevet és tetszett neki. Fölöttébb jólesően tetszett. Ez A Szépség őbelé szerelmes!
Olyan képet is vágott kifelé, amiről lerítt, hogy ő ezt tudja. x3 - Jó. Razz

_________________
Gyűlésterem - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Gyűlésterem - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Gyűlésterem - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi5187/5300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.