Gyűlésterem

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Szept. 12 2013, 12:53

Nestor megértette, mit érzek, később, ha kell egyedül megkeresem a hármat, és vagy Lewis után megyek, vagy legyőzöm őket. Többiek elutasították egyértelműen a bosszút. Azonban így Ai szavai lennének semmisek, egy család tagjává váltam, amikor beléptem azon a hatalmas kapun. És azért akartam belépni, hogy segítsem őket egyértelműen. Egy társunk meghalt.. a vezér Lewis. Akkor most ne védjem meg a családtagot? Ahogy hallgattam őket tovább, arra a következtetésre jutottam, hogy jelenleg szüneteltem, mind a saját kutatásom, mind a bosszúszomjam. Abban igazuk van, az sem old meg semmit, hisz annak a háromnak is lehet céhe, aztán meg ők.. és így egy körforgás lenne. Jobb lesz csihadnom, lehajtottam a fejem így elsőre csak annyit hallottam, hogy mögöttem nyílik az ajtó. Biztosan Yurihime volt az, szavai keserűségtől csengtek, és hamarosan a folyosót is betöltötte hangos zokogása. Hirtelen felpattantam, hogy utána menjek, nehogy valami őrültség jusson az eszébe, hisz tudom, miután elsétáltam a Kyuubi termétől létezni se akartam..
Azonban szembetaláltam magam valakivel, aki eddig nem volt jelen, Rita a mesterem. Úgy megörültem neki, hogy helyből visszafordultam a székbe, azonban örömöm, hogy is tudnám kifejezni most? Hinarit Askr és az a sárkány nyugtatgatja, a két farkas pedig a terem különböző pontján búj egyikük gazdájához, másik pedig az épp sírdogáló Yuirihime után mered. Leült Rita felé csak biccentettem egyet, és hallgattam tovább. Szophie is elutasította, a gondolatom. Hova süllyedjek szégyenemben, igen végérvényesen meghátrálok a bosszú tervtől. Azonban ahogy Szophie és Rita belefogtak némi hevesebb beszélgetésbe az elvekről, Szophie inkább elment.
- Ne menj, maradj, kérlek – próbáltam volna utána szólni, de látszólagosan semmi hatása nem volt Elsétált. Amit Rita mondott kicsit egyezett véleményemmel, azonban drasztikusabb lenne az én utam így megértem, hogy nem ezt választanák. Felálltam és odamentem ahhoz a lányhoz, aki összehívott minket. Szegényt jól közre fogtuk.
- Köszönöm, hogy ezeket elmondtad – néztem rá szomorúan – borzalmas. Mivel a másik srác már nyugtatja itt nincs rám szükség, még egyszer ránéztem és kisétáltam Yurihiméhez. A földön volt, szinte kisebb tócsa lehetett volna már alatta patakzó könnyeiből, de ez gyorsabban tűnt el, minthogy megállhatott volna. Még a világ is kegyetlen szegénnyel, nem csak a benne lakók. Lehajoltam hozzá, és kezem vállára helyeztem és párszor gyengéden megdörzsöltem közben halkan szólítgattam nevén és, hogy ne sírjon. Eszembe jutott, amit még gyerekként tanítottak velem, hogy ne itassam az egereket. Ezúttal ezek a szavak nem jöttek számra. Igazából az a legjobb, ha rendesen kisírja magát. Ha kinn lesz utána már az is könnyebb lesz.
- Gyere be a többiekhez Yurihime – mondtam neki lefelé fordított arccal. Ha sokáig sír így én magam és rá fogok kezdeni.. – megérkezett Rita is, gyere be, szükségünk van rád – a mondat végét kicsit megnyomtam, hogy tudja fontos odabent mindenkinek a jelenléte. Rita szavai talán mélyebben érintettek, mint bármikor. És az új hajszíne is meglepett. Annyira más, de mégis ő. Ha úgy döntött, hogy bejön és kér támogatást természetesen lovagiasan segítettem. Abszolút haszontalannak éreztem magam.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi4298/4400Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Askr on Hétf. Szept. 16 2013, 19:23

Ott álltam, a lány oldalán, hogy vigaszt nyújtsak. Pont úgy, ahogy ő segített nekem abban a kastélyban, de ő látszólag nem gondolt az öngyilkosságra. Legalábbis nem mondta ki, de annyira nemigen ismertem, hogy gondolatait ki tudjam számítani. Egy kézszorítás nem jelenthet túl sokat, de ilyen helyzetben annál inkább. Főleg a sárkány szorítására reagált. Nestor bólintott egyet, majd elengedte a kardforgató kezét, és ismét keresztbe fonta karjait. Elégedettnek tűnt. Elégedett, mert ennyivel segíthetett. Én viszont még nem engedtem el Hinari kezét. Mintha odaolvadt volna, vagy valami hasonló. Úgy éreztem, ha Nestornak nem is, de nekem fognom kell a kezét. Ennyivel tartoztam a lánynak, és úgy éreztem, jelen pillanatban csupán ezt tehetem meg érte. Rettentően feszült voltam, főleg a fennálló nézeteltérések miatt. Egyesek számára a bosszú nem megoldás. Nem értettem őket. Kiskorom óta azt hallottam, hogy a megtorlás természetes, és ha valakit igazán közelállónak érzek, még erre is képesnek kell lennem. Bár igaz, Lewist nem ismertem, de nem akartam így látni az új barátaimat. Az új családomat. Nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy levonjam a következtetést: ha valaki nem állítja meg a gyilkos triót, - bosszú ide vagy oda - a mészárlás minden bizonnyal folytatódik. Egy szót sem szóltam, legalábbis egyelőre. Szophie nem akart, nem bírt tovább maradni, ám a másik lány ésszerű indokokkal jött. Egyetértően bólintottam, aztán Hatira néztem. A démonfarkas nem akarta, hogy az idomár társa is elmenjen. Szomorúan, szótlanul nyüszített, ám egy pillanatra sem tágított a Lilliomhercegnőtől. Azt hittem már ennél rosszabb nem lehet, ám akkor megjelent a lány, aki igen bátorító szavakkal élt. Igen, erős volt, bár innentől kezdve egy szó se szólt a bosszúról, hanem a családról, a hősökről, és az összetartásról. Irigyeltem, mert sikerült egyfajta derűs hangulatot teremtenie a lelkemben, amit ilyenkor nem igazán lehetne. Oldalvást Nestorra pillantgattam: a sárkány lassú, komótos léptekkel távolodott el tőlünk, és keresztbe öltött karokkal ült le egy távoli széken, ezzel kizárva magát a közösségi beszélgetések lehetőségéből. Számomra akkor csak az volt fontos, hogy ott maradjak, ahova Nestor parancsolt: Hinari mellett. Nem tudtam, mit tehetnék még a könnyei ellen folytatott háborúban. Nem akartam, hogy így lássam. Életem tizenkilenc éve során olyanra készültem, amit akkor vagy megbántam, vagy nem. Nagyon zavarban voltam: nem tudtam, hogyan viselkedjek ilyen helyzetben, de megtettem. Az alapszabály, hogy egy ölelés három másodperces, nem kevesebb. Ezt betartva szépen lassan a karjaim a lány köré fonódtak, és fülébe csak ennyit suttogtam: veled vagyunk. Aztán mintha misem történt volna, kiléptem a terem ajtaján, pet nélkül, zsebre dugott kézzel. Nem hagytam el őket, végig ott maradtam, a JL falai között. Csupán kellett egy kis idő, mire ezt az egészet megemésszem. Besokalltam.

_________________
Gyűlésterem - Page 2 Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Gyűlésterem - Page 2 Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi2779/2900Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Yurihime on Kedd Szept. 17 2013, 18:12

Szörnyű, rettenetes dolgokat mondtam. Undorodtam magamtól, amiért képes voltam így belegázolni szegény Szophie-sama lelkébe, aki lehet, hogy éppen ugyanannyira meg volt zavarodva, mint jómagam. Elég volt néhány szó ahhoz a válaszból, hogy rádöbbenjek, mennyire otrombán viselkedtem, azonban hiába szerettem volna bocsánatot kérni, többé nem jött ki hang a torkomon. A legrosszabb mégis az volt, hogy üressé vált szívem egy szelete vitába kívánt szállni a kisasszonnyal, miközben ugyanaz a szelete egyet is értett vele. Hiszen Lewis-sama is ilyen volt, képes volt boldoggá tenni engem, s minden bizonnyal másokat is. Azonban mégis úgy éreztem, hogy Szophie-sama összekeverte a kedvességet a hősiességgel. Én is csupán egy szívességet tettem meg neki annak idején, s örömmel tettem, bízva abban, hogy segíteni fog őt felvidítani az ajándékom. Ettől még nem voltam hős, de igazából még csak kedves sem, hiszen csupán azt tettem, amit bárki megtett volna a helyemben.
Képtelen voltam a szemükbe nézni ezek után, így kitántorogtam a teremből és így, hogy egyedül maradtam, már nem volt mi visszatartsa a könnyeimet. Elhatalmasodott rajtam a bánat, márpedig nem szerettem volna, ha ezt bárki is meglátja, nem szerettem volna még jobban aggasztani őket. Zokogtam, mert zokognom kellett, holott még nem fogtam fel igazán azt, hogy Lewis-sama, aki magához vett, aki törődött velem, aki célt adott nekem, s családot, akire felnéztem... ő...
Megráztam a fejem. Bentről Rita-sama hangját hallottam, és a mondatfoszlányok, melyek eljutottak hozzám, valósággal letaglóztak. Ugyanezt... éreztem, meg szerettem volna... nem, meg akartam védeni a céhet... a családomat. Én mégsem tudtam odaállni, és ilyen határozottan kinyilvánítani ezen a szándékomat. Rita-sama erős volt, ha ő eltökélt valamit, azt könnyűszerrel véghez is viszi, de én vajon elég erős vagyok-e ahhoz, hogy ezt az elvet követni tudjam? Kétségeim ébredtek ezzel kapcsolatban. Kezeim újra ökölbe szorultak, ezúttal önmagamra voltam dühös. Sőt, talán végig így volt. Ekkor éreztem csak meg az érintést a vállamon. Felkaptam a fejem, Yuichi-samát pillantottam meg magam mellett.
- Kérem, ne nézzem rám! - fordultam el rögtön, tekintetem pedig megakadt Askr-sama farkasán, aki egészen idáig követett, és azt hiszem végig mellettem is volt. A látvány és a fiatalember szavai segítettek csillapodni, bár szükségem volt néhány percre, amíg ha nem is teljesen, de valamelyest elapadtak a könnyeim, hiába éreztem magam leírhatatlanul rosszul. Megsimogattam a fekete farkas buksiját, majd ruhám ujjával igyekeztem letörölni az arcomról a nedvességet és feltápászkodtam. Elgémberedett lábaim ellenálltak, de Yuichi-sama támogatásával sikerült talpra állnom.
- Hálásan köszönöm... nagyon kedves - Mosolyt nem tudtam erőltetni ajkaimra, de megöleltem a fiatalurat, és segítségével visszatértem a terembe. Fejemet végig lehajtva tartottam, szemeim biztosan üresek és kifejezéstelenek voltak. Nem szerettem volna, ha látják.
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi10/1500Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 17 2013, 22:14


Szophie ilyen nyílt és érzelemmel teli kifakadása elakasztotta a szavam, csak némán néztem, amint Himével kiabál, s képtelen voltam közbeavatkozni. Egy céh vagyunk, mégha nem is egyezik minden tag véleménye, és nem kéne bántanunk egymást. Főleg nem most, hogy mindenki feszült Lewis miatt… Nekem kellett volna lépnem. Odaszaladni, és mondani valamit, bármit, ami segíthet, de minden erőm elpárolgott, még úgy is, hogy Nestor és Askr támogattak. Aztán a lány felém nézett, hozzám intézte szavait, amik egytől egyik nagyon fájtak. Mást sejtettem mögöttük, így kerestem a tekintetét, nem akartam következtetéseket levonni, de hogy így kimondja, mennyire nem tartozik ide… Talán nem is akar? Túl sok volt nekem ez, biztosan nem akart bántani, de mégis megtette, nem haragudtam rá, de mégis… és ekkor jelent meg Rita. Jobban örültem neki, mint eddig bármikor, meg is könnyebbültem kicsit, hogy csak elkésett, és nem más okból nem volt itt. Minden mondatával, minden szavával egyetértettem, és ha nem is tudtam kimutatni, nagyon hálás voltam azért, amiket mondott, és amiket tett. Azt hiszem, felrázta egy kicsit a nyomott hangulatot, ami már mindannyiunknak kellett. Az idomárlány viszont nem fejezte be, helyette felém ugrándozott, s még szólt pár szót hozzám, mielőtt távozott volna.
- Akkor menj – suttogtam alig hallhatóan, s elfordítottam a fejem, hiába volt sokmindenben igaza, nem az volt a baj, amiket mondott, hanem ahogyan mondta. Aztán már itt sem volt, nem kért ebből többet, én sem kértem volna, mégse tehettem meg, hogy elszaladok. Talán irigykedtem is rá egy kicsit emiatt, s ez is közrejátszhatott az érzéseimben, de dühöm elsődleges forrása mégiscsak az ijedtség lehetett, hogy őt is elveszítem. Még sokáig néztem utána, ajkaimba harapva, egyszerűen nem voltam képes feldolgozni egyszerre mindent, s a reakciójakor betelt a pohár. Még beszélnünk kell… Reméltem, nem haragszik, ámbár sose voltam jó Szophie esetében a gondolatolvasásban, még mindig rejtély volt számomra, mikor mi járhat a fejében.

Az új fiú, Yuichi is felállt, s már azt hittem, ő is itthagyja a gyűlést, de nem az ajtó felé lépdelt. Bólintottam, s megpróbáltam mosolyt erőltetni az arcomra, hang nem jött ki a torkomon, még mindig az imént történteken rágódtam. Eközben Nestor is elindult, ő azonban csak helyet keresett magának, vagy lehet, hogy teret akart engedni nekem? Így vagy úgy, immáron ketten maradtuk a céhvezér széke mögött, s én Askr felé fordultam, amikor átölelt. A mozzanat jobban meglepett, mint vártam, de a fiú közelsége megnyugtatott, szavai pedig bebizonyították az érzés helyességét. Reakcióra viszont aligha futotta tőlem, olyan hirtelen történt minden, hogy meg is feledkeztem a fájdalomról, egyszerűen eltűnt, legalábbis arra a kis időre, amíg mindez tartott. Mire felelhettem volna, már itt sem volt, nem láthattam az arcát, s nem tudtam olvasni belőle. Jópár másodpercig tartott, mire felfogtam mindent, s ezúttal őszintén elmosolyodtam, alig hallhatóan formálva a szót, „köszönöm”. Körülnéztem, és sóhajtottam: nem pont így terveztem a gyűlést, de Rita szavai adtak némi reménysugarat a normális befejezésre. Időközben Yurihime is visszajött, Yuichivel az oldalán, így immáron négyükhöz fordultam, s bár furcsállottam, hogy RenAi egy szót sem szólt, s egy kicsit nehezteltem is a lányra miatta, azért mégsem említettem meg ezt a többieknek. Majd rákérdezek később, mindenesetre egy pár szót talán megérdemeltünk volna. Vagy valamit…
- Öhm… - nem tudtam hogyan folytassam, mivel a fele csapat eleve nem volt itt, értelmét vesztette a gyűlés mint fogalom, és további eszmefuttatásokra se volt szükség – Köszi, Rita, és a többieknek is mindent – tekintettem hármójukra és Nestorra – Azt hiszem mindenkinek kelleni fog egy kis idő – néztem az ajtó felé, majd fordultam vissza hozzájuk – De azért szóljatok, ha bármi van… A többiről meg majd később beszélünk – komorodott el a hangom, az esetleges bosszúra gondolva. Kimerültem, lelkileg is, s nemcsak időre, de pihenésre is szükségem volt, ahogy mindenkinek a jelenlévők és az elmenők közül – Hime, ha bármiben segíthetek… - néztem a lányra, ám nem fejeztem be a mondatot. Biccentettem, és összeszedtem minden erőm, hogy szédülés nélkül lépjem át a küszöböt, és jussak el a szobámig, de nem akartam otthagyni őket. Megvártam tehát, hogy kiürüljön a terem, s csak ezután, utolsóként hagytam ott a gyűléstermet. Nem fogom hagyni, hogy szétessen a céh. S nemcsak Lewis miatt. Mindenki miatt, aki ma megjelent, és minden játékosért, aki még küzd ebben a világban. A gondolat erőt adott, s bár nem tudtam, hogyan jutottam el az ágyamig, arcomon határozott eltökéltséggel aludtam el.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi14712/10100Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Szept. 25 2013, 14:08

Szépen lassan, de a társaság fele így vagy úgy de szétszéledt. Egy kósza pillantást vetettem Ai-ra, ő nem szólt semmit, csak remélni tudtam, hogy nem viselte meg túlzottan a történtek. Azonban elszomorított az a tudat, hogy sokan mennyire hajlottak a bosszú felé, persze ez valamilyen szinten érthető volt, de akkor is. Bosszú! Ez annyira nem illene a céhhez. Figyeltem Hinari szavaira, de már alig ha fog tudni bármi újat, hozzá fűzni ahhoz amik már egyszer elhangoztak.
- Remélem hamar rendeződni fognak a dolgok a céhen belül. – Nézek Hinari majd sarkon fordulok és elindulok a kijárat felé. – Azt hiszem én most megyek, ahogy te is mondtad, mindenkinek szüksége lesz egy kis időre, hogy feldogozza ami történt. – Biccentettem egyet a többieknek majd egyszerűen kisétáltam és becsuktam magam mögött az ajtót és pár
pillanatra neki dőltem.
- Megvédeni a céhet. Tényleg képes vagyok rá? – Tettem fel a kérdést magamnak egy mély sóhajt követően és ellöktem magam az ajtótól és elindultam a szobám felé.


_________________
Gyűlésterem - Page 2 RitahanamiwwwkepfeltoltGyűlésterem - Page 2 RitahanamiwwwkepfeltoltGyűlésterem - Page 2 Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi10/1300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Szept. 27 2013, 16:10

Yurihime könnyei közül kérte, hogy ne nézzem őt míg sír. Megtettem kérését és lehajtottam csak a fejem. Elszomorít, hogy így látom ezt a lányt. Eddig csak névről tudtam róla, hogy ő készítette a szabdalót, de most már láttam mellé is. Az látszik, nagyon fontos volt neki Sir Lewis. Sírdogált ott. Szavaim érthető módon hatástalanok voltak, ismeretség hiányában egy vadidegen vagyok neki, összesen annyi kapcsolódás van, hogy egy tető van a fejünk fölött. Helyében én sem hallgatnék egy idegenre, ezért átölelni sem tudom, hogy megnyugodjon, vagy dúdolni neki. Ahogy egyszer már erre is szükség volt. Vajon mit tehetek idegenként, azonban tévesen gondoltam, megölelt. Viszonoztam az ölelést, ilyen kor jobb ha érzi, hogy van vele valaki. Lewis már tudom nekem is hiányzik, már abból, hogy hiánya ezt okozta. Elengedni őt, vagy harcolni a támadóival.. Rita szavai csengtek fejemben, meg kell védeni a céhet. Meg kell védeni a céhet a következő tragédiától el kell kerülni, hogy ne legyenek bánatosak. Vidámság, ahogy az Ai-ra és mindenkire jellemző itt. Ez kell a JL-nek, de nem ma. Felajánlottam neki segítségem és oldalamon Yurihimével besétáltunk a terembe.
Hinari szavaira értem be. Kelleni fog egy kis idő, míg mindenki felépül, köztük én is. Talán nekem kicsit máshoz kell az idő, de a cél szentesíteni fogja az eszközt. Milliókat megmenteni pár halálával.. komolyan gondolod ezt yuichi? Nem tudom, de ezek a gondolatok, pár perce törtek rám. Ez inkább a düh és az nem vezet jóra. Döntenem kell, de nem most. Most először is rajtuk kell segítsek.
Yurihimével az oldalamon álltam még mindig, amíg nem engedett el, addig én sem őt. Biztosra akartam menni, hogy nem ájul el, már amennyiben ez lehetséges itt. Fájdalom érzet nélkül elviselni egy fájdalmat ez kegyetlenség.
- Nekem is szükségem lesz arra a kis időre, és Hinari segítek én most Himének - a név tőrként szúrt, ahogy hiánya kaparta bensőm. A mellettem álló lányt is Himének hívják. Legszívesebben azonnal elengedném, és minél messzebb kerülni tőle, hogy ne árthassak neki. Azonban miután elköszöntem a többiektől, intettem még egyet mindenkinek és ha Hime elfogadta, akkor elkísértem a szobája ajtajáig. Bemerészkedni végképp nem akartam, hisz őrá is másképp nézek, úgy mint Ritára. Nem akarok tőlük semmit, ők a családom, megvédeni őket.. és..
Ezekkel a gondolatokkal tértem vissza a szobám ajtajához. Megfogtam a kilincset hajszálnyira lenyomtam, de nem tudtam kinyitni. Az ajtó ugyan nem volt zárva, de ha akartam volna se tudtam volna kinyitni. Bal öklömmel belevágtam egyet az ajtóba és megjelent előtte a lila burok, ami visszatartotta, hogy kárt tudjak tenni az ajtóban. Leroskadtam az ajtón kívül és csak úgy patakzottak könnyeim. Egy jó ember elveszett, míg a gonoszok büntetlen kint mászkálnak. Börtönt nekik.. a szemetek azt hiszik, csak úgy szórakozhatnak az emberi életekkel. Nem láttam át a könnyfüggönyön, annyira mardosott a keserűség. Szenvedtem, a tehetetlenségtől. Annyira elvetemült pedig nem vagyok, hogy a céhvezér szava ellen menjek, ahhoz nem vagyok sem elég erős, sem elég tökös. Csak sírni tudok, magamban egyedül és meg akarok szabadulni a fojtogató semmit sem tudok tenni érzéstől. Aznap már nem jutottam be a szobámba, késő éjjel vadászatra indultam. Minél több vaddisznót megölni.. ez mozgatott. Egy férfi-egy férfi és egy nő, egy férfi-egy férfi és egy nő.. Ezt ismételgettem minden egyes leölt vaddisznó után. Ahogy pixeleikre robbantak, folyamatosan javulni kezdett állapotom.
Sir Lewis, egy nap olyan magabiztos leszek, mint te voltál és csak a jót fogom képviselni, nem bármi áron, mint most. Az első leckét megtanítottad.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi4298/4400Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hinari on Pént. Szept. 27 2013, 16:34


Mindenkinek köszi a részvételt! Egyik legszebb játékom lett. ^^
JL cheers

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi14712/10100Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Szophie on Szer. Jún. 10 2015, 15:27

Hinari és Yuichi noszogatására..xDDDD Még valamikor év közben alkotódott egy közgáz órán ><

Gyűlésterem - Page 2 Mwfiwg


_________________
Gyűlésterem - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi7666/7700Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 29 2015, 11:21


Céhgyűlés

Pár órával ezelőtt…

Idegesen járkáltam a szobában, a szőnyeg szélén terpeszkedő kajmánt kerülgetve. Al odafönt pakolt, ha lenézett, rámosolyogtam, bár aligha tudtam volna eltitkolni előle az izgatottságomat – és az emögött megbúvó félelmet, mely minden lépésnél azt suttogta, ne tedd. Nyeltem egyet, kizavarva a gondolatot a fejemből, sóhajtva mellé, mintha a hirtelen távozó levegő elérhetetlen távolságba taszítaná. Nem voltam nyugodt. Már több napja szóltam mindenkinek, személyesen vagy levélben, akit nem értem el, s mostanra már valószínű minden céhtag a közelben tartózkodik, pár óra múlva gyűlés. Nem voltak jó emlékeim, de ennek most másképpen kell alakulnia.
Szó nélkül rohantam fel a lépcsőn, és bújtam oda a fiúhoz.
Féltettem őket. Mindenkit, minden egyes tagot, ezért tartottam őket távolabb a komolyabb, rendszerezettebb ügyektől, ezért nem mondtam nekik soha meg még pontosan, éppen hová is megyek. Ám aznap valami elszakadt, s onnantól rendre eszembe jutottak Yuichi szavai, melyek olyan nagy hevességgel suttogták, „ne akarj egyedül csatába menni”. Mégis mentem. Növekvő lelkiismeret-furdalással, hisz Alex is mondogatta sokszor, együtt, együtt többmindent el lehet érni. Összefogva, kettőnket, a céhet, a céheket, a világot… Szerettem volna hinni, hogy ez sikerülhet. Miért ne sikerülhetne? Ő lelkes volt és vidám, én pedig elmélázva bámultam ki az ablakon, azon agyalva, hogy nem tud a csuklyáról. Senki; nem tud a csuklyáról. De így volt jó. Az információ hatalom, és veszélyes. Nem akartam, hogy ők is viseljék. De egyedül… Harmadnapra már fogalmam sem volt, mit is akarok tulajdonképpen. A céhgyűlést magát egy hirtelen elhatározás szülte, mely komoly volt és rendíthetetlen, most mégis magyarázat nélkül fúrtam a fejem Al mellkasába, elbújva a tények elől. Bizalom? Bíztam bennük. De akkor mitől félek?


A gyűlés

Szophie nem jött el. Megírta, miért nem, láttam őt ismeretlen erdőkön vágni keresztül, s neki ez kellett most, elfogadtam. A többiek itt voltak. Az újak is, s én vidáman és egy kicsit büszkén is néztem végig a családunkon, s gondoltam Lewisre, aki nélkül soha nem jutottunk volna idáig. Köszönni már köszöntem, most éppen az elvesztett fonalat keresgéltem apró megilletődöttségem közepette, miközben ők bámultak rám, én meg rájuk, Nestor pedig a háttérben elnézőn ingatta a fejét és látszott mosolyogni.
- Először is, szeretném bemutatni az új tagokat, noha néhányukkal már találkozhattatok korábban – találtam meg a hangom, s az első pillantást Al kapta, mosolyogtam én is – Yuuki, aki már a koboldinvázió alatt is a céh jelét viselte – tekintetem jókedvűen sodródott az emberek között, megállapodva a kislányon, akiről mindenki annyi jót mesélt már – Bár ő már aligha számít újnak – tettem még hozzá, s hagytam egy kis időt, ha valaki – elsősorban ugye maga Yuuki – esetleg akart volna valamit mondani még. Bár minek? A labirintusos esetnél nagyjából mindenki találkozott már mindenkivel. A hivatalos bemutatás azonban mindenkit megilletett. Ezért is kezdtem ezzel.
Akik nemrég jöttek, azok közül hadd mutassam be Niot és Reyt, ővele ugye már találkozhattatok – folytattam, szintén várva, hogy ők is mondjanak magukról pár dolgot, vagy amit ilyenkor illik. Ha volt ilyen, azt természetesen meghallgattam, utána pedig odasétáltam Alhoz, és kézen fogva húztam középre, ahol eddig álltam, persze fülig belepirulva a mondatokba, amiket ezutánra terveztem.
- Alex pedig a Vigoból jött át, immáron a JL-t erősítve – elég volt csak rá nézni, hogy elakadjak, s azt hiszem senkinek sem kellett magyaráznom a továbbiakat: a viszonyunk olyannyira nyilvánvaló volt, hogy ha akartam se tudtam volna eltitkolni. De nem is akartam. Boldog voltam mellette, s örültem, hogy ő is itt van. Mellettem, kéz a kézben, együtt…
Ezek után persze jöhettek a megjegyzések, vicceskedő célzások és kérdések; hagytam ezekre is bőven időt, mielőtt a gyűlés komolyabb témáit felvezettem volna. Amaz ott lapult az árnyékban, s csak az láthatta rajtam, aki jól ismert már. Hogy van valami. Előbb-utóbb figyelmet is kértem, mélyen beszívva a levegőt, úgy fordulva szembe velük, le is ülve a helyemre, ezzel mintegy jelezve, hogy a családias jókedv után hivatalosabb ügyek következnek. Közben az órára is ránéztem: Hoora bármikor megérkezhetett, nem húzhattam tovább.

- A bemutatkozások után szeretném, nos, egy bemutatással folytatni – s már kopogtatott is. Ugyanolyan tűpontossággal, ahogy legelőször, ott állt az ajtó előtt, s én kiszóltam neki, hogy jöjjön csak be: nem várathattam tovább sem őt, sem pedig a céhtársaim. Két lépéssel már mellettem is termett; egy rövid meghajlás és udvarias köszönés után nézett körbe.
- Szeretném nektek bemutatni Hoorát, aki velem együtt igazgatja a Rend és a Szövetség dolgait, illetve nagy segítséget jelent a felderítésekben és egyéb ügyekben is. Forduljatok hozzá bizalommal – majd a férfihoz fordultam – Hoora, névről már ismersz mindenkit, azonban egy személyes bemutatást is megejtenék, ha már itt vagyunk – s balról jobbra haladva megismertettem vele a céhtagokat, pár szót mindenkiről mondva. Kasztot, fő szerepkört, a kisebb tagoknál azt hogy kisebbek, de mindenkiről jót. Természetesen Szophiet is felhoztam, nem hagyva ki azért, mert nem jelent meg. Majd újabb szünet, hogy aki akar kérdezhessen, pár kortyot is ittam a már odakészített italból, miközben Hoora is helyet foglalt. Innentől lesz a nehezebb része.
- Bizonyára sokatoknak új a Rend és a Szövetség, mint szervek, ám mindenki ismeri már őket, maximum a nevüket nem – kezdtem bele – A Rend még a Börtön Kristály bevezetése körül-előtt alapult, eleinte pár önkéntesből, akik a védett területen belül tartották fent a békét és a rendet. Mostmár szervezettebbek; akiket egyenruhában láthattok járőrözni itt-ott, azok ők, de inkább civilben járnak, tájékoztatva Hoorát és rajta keresztül engem a nagyobb rendbontásokról, amiket ők nem tudnak megoldani. Minden apróbb ügyet azonban ők végeznek el, átvállalva tőlünk a munka ezen részét. Velük kapcsolatban elsősorban Hoorát kérdezzétek, én csupán a szervezésben segítettem - ellentétben a Szövetség munkájával, melynek a JL központi részét képezi.
Nos, ez volt az, aminek csak a hatását vehették észre. Eddig.
- Voltak bizonyos események, amikre nem voltunk felkészülve, és újabb veszélyek is kerültek a látóterünkbe, melyeknek elejét kellett venni. Minderre pedig már nem volt elég a Rend. Így döntöttünk úgy végül, hogy összefogjuk a kisebb bűnüldöző céheket szerte Aincradban, és a Renddel összedolgozva kialakítunk egy hatékonyabb rendszert, ahol minden céh a neki megfelelő feladatot kapja majd, és azonnal tudja, kihez kell fordulni, ha nem boldogul egymaga. Ha valakinek feltűnt, miért vannak egy ideje a céh hirdetőtábláján szintben és erősségben szinte csak nekünk való küldetések és feladatok, ez a válasz rá – intettem az említett irányba – Így kevesebb a kockázat és a halál is.
- Arra viszont mindenki figyelmét szeretném felhívni, hogy ezen két szerv létezése és működése szigorúan titkos – néztem körbe a tagokon jelentőségteljesen – Az eredményessége pont abban rejlik, hogy aki nem része a vezetésének, az nem ismeri a hogyanját; még azok sem, akik amúgy résztvevői is akár. Hadd ne mondjam, milyen következményei lennének rám… ránk nézve, ha bármi is kitudódna – önkéntelenül is megborzongtam. Pont ezért nem mondtam el ezt eddig. Hiszen a Szövetségnek is csupán a céhvezérei tudják, a céhtagok nem – Én megbízok bennetek. Mindenkiben – folytattam – Én… nem akarok többé egyedül csatába menni – tettem hozzá halkan, Yuichira nézve, s ezt a mondatot, annak valódi jelentését azt hiszem csak ő érthette meg igazán. Bátortalanul elmosolyodtam, majd feljebb emeltem a hangom, visszatérve az eredeti témához - Illetve úgy gondolom, a szokásoktól eltérően jogotok van tudni róla. Ám senki céhen kívülinek ne említsétek, barátnőknek, barátoknak sem. Ez az egyetlen kérésem.
Hangom határozott volt, de nyomokban érezni lehetett rajta a visszafojtott félelmet, melyen nem tudtam uralkodni. Fogalmam sem volt, hogyan fognak rá reagálni, de meg mertem tenni mégis; bíztam bennük ennyire. S ahogy az utolsó mondatom betöltötte a gyűlésterem levegőjét, a csöndben ismételve magát még párszor, a szemem sarkából láttam, ahogy Hoora komolyan bólint. Mi léptünk. A folytatás a céhtársaimon, az itteni családomon múlott.

Hisz ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, egy a nagyobb céhek közti tényleges szövetséget hozva létre, amiről Al álmodozott és ami miatt most is itt van… nos, ahhoz előbb nekünk kellett egységként viselkednünk. Titkok nélkül, megadva a teljes bizalmat egymásnak.



Szólimit nincs, és minden JL tag meg van hívva. Időben a koboldinvázió 1.hullám, kastélyos és obon után és a 22es boss előtt játszódik. Sorry a késésért @.@

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi14712/10100Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Okt. 03 2015, 13:37

Úgy tűnt a bemutatkozás simán ment és nem nagyon éreztem szükségét annak, bármit is mondjak, szinte mindenkivel találkoztam már a céhbelépés előtt sőt harcoltunk is közösen vállvetve így ez teljesen felesleges volt ám ahogy haladtunk előre úgy kanyarodott el az egész valami rendre és szövetségre és mit nem mondjak. Fogalmam sincs, hogy most miről van szó… most titkos vagy sem vagy egyáltalán mi a feladata vagy most mi van?
- Izé… Onee-chan… - Emelem fel a kezem mint valami illedelmes kisdiák. – Akkor most a szövetség feladata csak annyi, hogy gondoskodjon arról, hogy mindenki a saját szintjének és tudásának megfelelő feladatot kapjon és… mégis milyen következménye lenne ha ez kitudódna?
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi7230/7300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Silver on Hétf. Okt. 05 2015, 17:55

Wow, mennyi új ember! Ha Little Miss Yuukival nem futottam volna már össze egyszer, akkor biztosan nem tudnék ennyi nevet megjegyezni. Így talán igen. Perhaps. I don't know. Whatever. Boldog voltam, hogy ennyi mindenkinek lehetek immár a senpaia, pedig én magam is még newbie-ként gondoltam magamra, de a legboldogabb attól voltam, hogy Yuuki is felvételt nyert. Ő aztán tényleg idevaló volt! És persze attól is repesett a szívem, hogy ennyi mindenki szeretne az Igazság szolgálatába állni.
Ami a másik dolgot illeti, az egy kicsit komplikáltabb volt. Örültem, hogy Miss Hinari megbízott bennünk, de néhány dolgot nem értettem. Little Miss Yuuki pedig rá is tapintott arra, hogy mi nem tetszett ebben a Rend és Szövetség dologban.
- Én se értem, miért kéne az Igazság harcosainak titkolóznia? Az a gonoszokra jellemző tulajdonság, nekünk az a dolgunk, hogy a jelenlétünkkel nyugalmat sugározzunk, és jelen legyünk, hogy tudják, bennünk megbízhatnak, és bátran fordulhatnak hozzánk, ha bajba kerülnek! Ha még egyenruhájuk is van, akkor már nem eleve nyilvános a létezésük? - vetettem fel az aggodalmaimat kérdő tekintettel pislantva hol Miss Hinarira, hol Mister Hoorára.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi10/3800Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Okt. 06 2015, 15:11

// aaa mooo, nem tudom elképzelni a gyűléstermet, mindig egy osztályterem ugrik elém xD
...de most, hogy elolvasta az első hszt.... hajime >< //


Pár órával ezelőtt...

Már hetek óta azt tervezgették, hogy átalakítják a kis szobát, egy tágasabb, két emberes lakosztállyá. Alnak nagy tervei voltak, de szép lassan faragnia kellett belőlük. Először csak a csillár, aztán a baldahin is, majd szép sorjában az összes plusz szoba, mint például játékterem, vagy gumiszoba, meg "partysarok", mind mind ment a feledés homályába. Nehéz volt elengedni őket, de kárpótolta a megszületőben lévő Klub. A Menedékhely, amit magában már csak így becézgetett, lassan de biztosan körvonalazódott, és nem rég támadt is egy olyan ötlete, hogy lehetne hozzá csapni egy zenés klubbos pincehelységet. Ez már Hinarinak is tetszett, így könnyebben vethették kukába a hifitorony ötletét odahaza. Végül úgy döntöttek, hogy egybekötik a Hinari szobája fölötti lakrészt, ami még nem állt használat alatt. Lett lépcső, ilyen szép csigaszerű, és ( amiből Al nem engedett) egy nagy hálószoba. Egyelőre az üres szobákat igyekezett megjelölni, a mit hova címkékkel, és széjjel dobálni a lent túlzsúfolt helységből a fölösleges itemeket. Azonban nem volt ott teljesen fejben amit épp csinált. A közelgő céhgyűlés kötötte le a figyelmét.  Ismeri a JL tagokat ha más nem, látásból, de egybe az egész céhet először fogja megismerni. Vajon milyen lesz? Tetszeni fog nekik? Vagy furcsa lesz, hogy átjött? A téma sem volt egy könnyedebb fajta. Tartott tőle, hisz nem kérdezte túlságosan ki Hinarit. Látható volt, hogy a lánynak össze kell szednie az erejét ahhoz, hogy egyszer elmondja. Óvón ölelte a hozzá simuló lányt, csöndesen, mosolyogva, a lehető legtöbb biztatást belezsúfolva egyetlen mozdulatba. Talán jobb is várni kicsit. Összeszedettebb is lesz ha nem nyaggatja ki előre. Így viszont nem sokkal többet tudott akkor amikor leült a hosszú asztal egyik felében.

A gyűlés

Úgy volt vele, hogy nem sieti el. Akkorra toppant be, Hinari után, amikor már mindenki helyet foglalt, de még nem helyezkedtek el rendesen, hogy a szemek rá szegeződhessenek, mint egy későre. Nem késett, épp elvegyült a magával foglalkozó kis csapatban. Majd a bemutatkozások következtek, ő tartott mindenkivel egy kis szünetnyi szemkontaktust. Megnézte magának a sok sok új tagot. Yuukival találkozott már, ahogy Reyel is, őt kellet kimenteni, Aival együtt. Niohoz nem volt még szerencséje, de kedves kislánynak látszott, aztán Hinari mellé lépett, ő pedig megilletődve vette tudomásul, hogy egyszer csak a figyelem középpontjává helyezték. - Üdvözlehelletem :3 Mondjuk inkább úgy, hogy az Artesből. A Vigo nagyjából akkor alakult, amikor átkértem magamat. Jun chan pedig tiszteletbeli Vigo taggá fogadott, és azóta is jó barátok vagyunk, ahogy tudomásom szerint a két céh is. ^^
Remélem hasznos tagja leszek az igazság céhének. :3
- Ha már kapott reflektorfényt, meg is kellet mutatnia magát, persze mindezt fülig érő szájjal. ^^ - Az ok pedig, hogy itt vagyok, elsősorban épp mellettem áll :3 -

Hoora...

Miközben a többiek kifejtették, hogy mit is akarnak, magában lepörgette újra a hallottakat. Nem akart utolsónak felszólalni, nem látta szükségességét, de hagyott magának annyi időt, hogy mindent megemésszen, ami elhangzott. Közben a kérdések szinte ugyanarról szóltak...
- Ühm, akkor most három szerv létezik ha jól értem. A Rend, amit leginkább a Rendőrséghez tudnék hasonlítani. Szakíts félbe ha tévedek. Láthatóak és a puszta megjelenésük is ad egyfajta nyugalmat, hogyha van veszély, van aki segítsen, illetve, hogy nem ajánlatos rendet bontani, mert van aki közbe lépjen. ^^  Ennek a szövetségnek még egyenruhája is van, de nem egy céh, hanem több kisebb céh szerveződése, és mindez Hoora barátod kezében összpontosul... Aztán van a Szövetség, ami részint a Rend, részint pedig egyéb céhek alkotta szerv, tehát szintén nem egyetlen céh, hanem egy céhtömörülés, és ez a Titkosszolgálat talán? Ezt már te és Hoora együtt vezetitek, de a terep munka mégis csak Hoora feladata...
Aztán itt vagyunk mi, a JL.
Bár kérdés, hogy miért Titkos szolgálat a Szövetség, de arra biztosan megfelelő választ fogsz adni.
Nekem lenne még egyéb kérdésem is. Ki Hoora és hogyan ismerted meg őt? Surprised
- Közben a legártatlanabb képpel fordult a férfi felé, de ha más nem is, a kérdés tárgya és Hinari mindenképp leolvashatták belőle a kételkedést.
Túlságosan megbízol benne.
- Kik a tagjai ennek a két szervezetnek? Kik miatt - gondolom vannak nevek és céhek - volt fontos megalakulnia a Szövetségnek?
De legfőképp az, hogy illeszkedik bele ez a céh?... Mint irányító rész?
- A szája elé tette elgondolkodva a kezét. - Vagy becsatlakoznánk az egyik szerveződésbe, mint tag? - elmosolyodott.
Mosolya mögött látszott, hogy egyiket se gondolja járható útnak.

_________________
Gyűlésterem - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Gyűlésterem - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Gyűlésterem - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi5187/5300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Dec. 09 2015, 03:44

Nio ajtaján kopogtam, alig céhgyűlés kezdte előtt. Az alagsorból feljöttem, mára ugyan még nem végeztem a kísérletekkel, de lehet azt folytatni holnap is. Ahogy ajtót nyitott, felragyogott szemem és az út porát sem éreztem magamon, ahogy megláttam kedvesem. Együtt mentünk a gyűlésre, ahol is széket kínáltam neki és mellé ültem. Végig simítottam lágyan kezén nyugtatólag. Hisz ma végre láthat minket egyben.

Körbe néztem és eszembe jutott az első gyűlés hangulata. Gyászoltak a többiek és egy kicsit én is. Bár nem tudtam pontosan, hogyan csak azt éreztem, hogy az űr nőttön nő a hős elestével. Ez alkalommal szinte kicserélődtünk, sokan csak eltűntek és nem tértek vissza többet, talán oka van ennek is. A mostani csapat viszont nem tűnik szomorúnak, ezúttal nem halálhírtől terhes a találkozónk. Ennek örülök végre. A farkasos lány hiányzik, lehet fél a csoportulástól? Legutóbbi karácsonyon ugyan volt, de szürkében volt, előtte meg elviharzott. Pedig személyesebb közegben beszélgetve nem tűnik nyuszinak. Inkább körbe néztem így is eléggé elgondolkoztam, visszatért mosolyom, ahogy Niora visszafordultam és hagytam, hogy a szék kényelme elringasson. Egyedül akkor kaptam fel a fejem, amikor Hinari Niot mutatta be. Önkéntelen felugrásba kezdett a lábam, amit nem tudtam megállítani. Rá mosolyogtam itt az ideje. Ugyan szívem kalapált, szerettem volna bemutatni, de csak akkor nyílt szóra a szám, ha Nionak nem sikerült megtalálni a hangját. Majd visszaültem helyemre és lassú vörösödésbe kezdtem.

A következő pillanat, ami még megmosolyogtatott, egy újabb szőke srác Hinari mellett. Ezúttal konkrétan. Nio felé húzott inkább a tekintetem, örültem neki, hogy itt van.

Hoora a Rend és a Szövetség igazgató keze. Vajon Sange és Yasha is ebben a társaságban vannak? Erről még sose beszéltem velük, ez valahogy kimondatlan tény volt. Előkaptam pár apró gyümölcsöt, a nagy beszélgetésre való tekintettel, megéheztem. Persze Niot is megkínáltam vele, meg a közelünkben ülő Silvert. De igyekeztem odafigyelni Hinari bemutatójára. Ahogy rám pillantott azt hittem lehet enni közben így gyorsan el tüntettem a kezemből a maradék gyümölcsöt.. majd kis késéssel leesett a kifejezés csengése. Végre megjött az esze. Ha már tényleg igaz, hogy a vörösek vadásznak a céhvezérekre, mégha ez nem is igaz, azért egy százalék esélye mégis csak lehet ennek. Ez a rendszer legalább megnehezíti a dolguk.Egyedül csak a bolondok mennek csatába és a vakmerők. Reméltem eljön a nap, amikor egyik sem lesz. Már csak nekem kellene még ezt elhagynom, viszont az nehéz lesz. Talán a mellettem ülő lány képes lesz ezen változtatni.
Az utolsó kérést, mint szabályzati pontot, könnyedén elfogadtam, míg a többiek megvétózták. A kardforgató srác válaszában van valami. A rend mindig fényűző szerveződés, amire jogosan irigykedhetnek az ármánykodók, s félheti a vörös indikátoros játékosok. Hinari barátjának a hangja meg felvet némi féltékenységet is.
Ugyan nem álltam fel, de ha már eljutottunk a hogyan tovább kérdéshez, ideje beszállni a vitába, hisz ez is kell. - Igen Yuuki, én is így értettem, mindenki a saját szintjének megfelelő megbízást kapja, .. Hoorától. Vagyis tulajdonképpen Hinaritól és tőlünk - néztem Alexra. A JL szerepe, körülbelül le fog korlátozódni az aktakukacoskodásra - plusz, ha jól értettem továbbra is a mi feladatunk lesz, a nehezebb megbízások végrehajtása. Elegendő információval a vipera fészkek felszámolása, ugye? - kérdeztem, nem csak Hinarit, hanem a többieket is. Silver felvetése azonban nagyon jogos, nem kellene háttérbe bújnunk. Hanem nyíltan felvállalni, hogy ne árts mások másoknak, különben lesújtunk rád. Doboltam ujjbegyemmel kettőt a szék karfáján. Bár a rejtőzködés és a gyors visszavonulás híve vagyok, de ez azért böki az én igazság érzetem is. Céltábla, vagy csendben kijutás? Ránéztem Niora tanácsért. Bár ez neki abszolút új, és nem mondtam neki sem még a vörös vadászatról, így egy igen nehéz szituációba csöppen bele. De talán pont benne van a megfelelő gondolat befejező szál. Azért belekezdek, de a végét közel sem tudom - Ami a rejtőzést illeti, viselkedjünk úgy, ahogy ez a palota is áll. Az közelebb áll hozzánk, mint a háttérbe vonulás. Szerintem is. A kérkedő és vádaskodó hangok meg elcsitulnak idővel, csak egy fog maradni. Nem lesz érdemes egyedül egy kietlen réten mászkálni, mint ahogy Szophie épp most ezt teszi.
Ugyan volna még érdekes kérdés, de előbb érdekle, mind Hoora és Hinari válasza.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi4298/4400Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Hinari on Kedd Jan. 19 2016, 20:14


A bemutatkozás rendben, fennakadások nélkül lezajlott, a fontosabb rész tekintetében viszont nem volt egyetértés: annyira nem értettek meg, de a lényeget legalább volt, aki jól fogta meg. Előbb végighallgattam a kérdéseket, felvetéseket, ahogy egymásra reagálnak a tagok, Al Hoorával kapcsolatos kérdését pedig magamban még meg is mosolyogtam: féltékeny talán? Majd belekezdtem a válaszadásokba:
- Hadd kezdjem Alex mondandójával, ami részint választ fog adni a többire is – kezdtem – A Rend egy része igen, megfelel a Rendőrségnek, vannak nem egyenruhás tagjaik… bár végülis, odakint a rendőrségnek is - gondolkodtam el: olyan sokat nem tudtam a valós rendőrség működéséről japánban, ám Hoora határozott bólintása elárulta, hogy ő nagyonis. Magabiztosabban folytattam – Illetve igen, a tagjai több külön céhbe tartoznak. Magát a Rendet pedig Hoora irányítja. A Szövetség más. Titkosszolgálat, CBI, FBI… mindazon céhek és játékosok „együttese”, akik tenni akarnak az aincradi bűnözés ellen. De mi mint céh, nem szervezői vagyunk ennek – fordultam Yuichi és Yuuki felé – Hanem szerves résztvevői. Ahogyan a többi céh is. A papírmunkát meg csak Hoora meg én érezzük meg, s az sem túl sok – legyintettem – De mint céh azt csináljuk amit eddig is tettünk, csupán célzottabban. Hogy értsd, a Szövetség létrejötte előtt mindenki foglalkozott mindennel, így volt, hogy a legtapasztalatlanabbak kerültek be a viperafészekbe – magyaráztam – Most viszont mindig azok lesznek, akik a legfelkészültebbek rá. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem kaphatunk egyszerűbb feladatokat, éshogy rejtőznünk kell.
Ezt az utóbbit mondjuk egyáltalán nem értettem. Ki beszélt rejtőzködésről? Ugyan az lesz, mint eddig is, csak mostmár ők is tudják, hogy mi van mögötte. Nem fog változni semmi, nincs jövő idő…
- A titokként kezelést pedig azért kértem, mert fontos – fordultam mindenki felé - Nem akarlak titeket bajba sodorni, sem magamat, és ha valaki olyan megtudná a színfalak mögötti tényeket, a működési elvet magyarán, akkor hatékonyabban tudna szervezkedni ellene. Hogy még pontosabban fogalmazzak; ez is egy rendszer. Ha kiiktatják a kulcspontjait, egy időre leáll.
Reméltem, hogy így már megértik, miről beszélek. Hagytam is némi hatásszünetet, hogy elgondolkozzanak rajta, s csak azután kezdtem bele újra.
- Nem kértem olyat, hogy titkoljuk el, hogy segítünk. Eddig sem tettük, hiszen épp azért fordulnak hozzánk, akiknek szüksége van segítségre, mert tudják, hogy itt vagyunk. Csak a háttérben zajló dolgokról nem kell tudniuk. Bár szóljatok, ha ennyire félreérthetően fogalmazok… - húztam el a szám szélét, kérdőn nézve végig rajtuk s egy kissé bizonytalanul is. Lassan már abban sem voltam biztos, hogy jól tettem, hogy elmondtam nekik. Hisz ha ennyire másként értelmezik…
Közben Hoora felszólalt: szavait elsősorban Alexnek mint kérdezőnek szánva mondta el, hogy Lewis oldalán harcolt, miután pedig a hős elhunyt, úgy gondolta, hogy nem szabadna annyiban hagyni a szövetséget. Én inkább bölcsen hallgattam, zavartan mosolyogva gondoltam vissza az első pár találkozásunkra, amit a férfi szerencsére nem részletezett. Azt azonban elmondta, hogy megmentettem az életét, habár a pvp vereséget szintén kihagyta, amin el is mosolyodtam: bizonyára azóta sérti a büszkeségét. Nemigen tettem hozzá semmit, Hoora pedig ezek után rátért a fiú többi kérdésére is: a két szerv mindegyike rengeteg céhből áll, kisebbekből és nagyobbakból, elhivatottakból és kevésbé elhivatottakból egyaránt, a megalakulásukat pedig ő találta ki s szervezte meg, a hatékonyabb bűnüldözés elősegítése érdekében. Arra nem tért ki, hogy a JL ebbe hogyan illeszkedik bele. Azt már többször is elmondtam az előző pár percben, így egyikünk sem látta szükségét, hogy megismételjük. Fáradtan ültem vissza a székbe, s Hoora is helyet foglalt, miután befejezte mondandóját. Ha pedig nem volt több olyan kérdés, amelyre új, még el nem mondott információkkal kellett volna felelni, berekesztettem a gyűlést, kettős érzelmekkel állva fel az asztaltól. Reméltem, hogy nem lesz baj mindebből, hogy tényleg jól döntöttem…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi14712/10100Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jan. 25 2016, 11:58

/Telóról pötyög/

Szokás szerint késve érkeztem és ez kezd egy picit már engem is zavarni. Még a végén felelőtlennek fognak gondolni, vagy úgy érezni hogy nem fontosak a számomra. Tehát szerencsém volt hogy megvártak a többiek ma is. Úgy téve mint aki semmi rosszat nem csinált osontam be és foglaltam volna helyet, de a rám vetett pillantások nem engedték ezt a cselt alkalmazni, így sűrű bocsánatkérés mellett foglaltam végül helyett. Végig hallgattam az eseményeket és egyszerűen szék mellé ültem volna ha nem ülök épp, amikor tudatosult bennem a képlet. Hinari + Alex = (´ ▽`).。o♡ Lavruuuu *.* A szerelem csodálatos, nagyszerű és... ostoba... >.> De lássuk Alex-kun megfelel-e Himari-samanak.  (;¬_¬) Felállok, oda lépek Alexhoz majd: megtapogatom a karjat.
- Elég erős hmm... - Végig simítom a haját.
- Jól fésült hmmm... - Felborzoltam.
- Van egy találós kérdésem! - Húzom ki magam.
- Mondd meg Hinari-chan harmadik keresztnevét. - Hát ez minden, csak nem találós kérdés.De lenyegtelen. Mint ahogy a valasznak sincs.
- Figyellek majd! ~(>_<~) -Persze hisz Hinarinak a leg jobb jar. Majd elmosolyodtam és visszaültem a helyemre. Vegül csak egy kérdest tettem hozza a mai nap.
- És ha tudjuk valakiről hogy szívesen csatlakozna? Bár szerintem is felesleges titkolózni. A rossz fiúk tudják csak hogy figyeljük. -
Mosolyodtam el ismét bájosan.


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 25 2016, 14:48-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi6908/7300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Jan. 25 2016, 14:24

Hoora

Figyelemmel hallgatta végig a kis beszámolót, s a többiek egy-egy hozzáfűzött szavait is. Jól álltak, egyre világosabbá vált, ami eddig csak működött de a tudtuk nélkül. Ő az épp kérdezőn kívül, hol Hinari, hol Hoora arcát figyelte. Vajon tényleg olyan jóban vannak? És vajon ő erről eddig azért nem tudott, mert a lány féltette? Egy kicsit sértette a büszkeségét ez a felfedezés, de ha így is van, tudnia kellett, hogy az elmúlt napok okot adtak arra, hogy így tegyen a lány. Nem hibáztathatta érte. Neki kell erősebbnek, megbízhatóbbnak lennie, hogy ne kelljen hátul kullognia. Shhhh....
- Értem. Azt hiszem. Ezek szerint a gyűlés célja informálódás volt. Eddig is részesei voltunk a szervezetnek, csak a tudtunk nélkül, ez valahol bizarr.... de jó tudni, hogy milyen sok minden van a hátunk mögött, és nem vagyunk egyedül. Sokat dolgozhattál rajta Hinari chan. - Megrándult egy arcizma. Annyira még nem ismerték hosszú ideje egymást, hogy Hinari kivehesse ebből az aggodalmat. De mond, miért nem szóltál? Bárkinek? Miért egyedül?  Aztán megállapodott Hoorán a tekintete. Persze! Nem egyedül volt, ott volt ez a szerzet mellette. Utálta, hogy amíg az a másik srác tudott minderről, ő nem... Önkénytelenül is a fiú felé, mosolyogva folytatta.
- Ezután a céh többi tagja is örömmel veszi a segítségedet. Várom a közös munkánkat. - Alias nem fogod elvenni Hinari chant tőlem! ˇˇ Vidámabban folytatta. Hangja őszinteséget árult el, de egy csipetnyi figyelmeztetést is. - Szeretem, ha megbízható emberekkel vagyok körülvéve. Ha már itt tartunk. Szerintem mindegyikünknek van informátora. Bár én csak kazamatákról, meg a bossról kérdezgettem eddig a sajátomat, de ha bármi kérdés felmerül, én is szívesen segítek. ....

RenAi

Az volt az a pillanat, amikor betoppant a lány, aki óriási páncéljáról volt híres, és bocsánatkérései közepette hívta fel magára a figyelmet, az volt, az a pillanat, amikor Al megdermedt. Az addigi közvetlen, lelkes, kisfiús lazasága elpárolgott és csak egy merev, lecövekelt embert hagyott maga mögött. RenAi lerohanta. Ott állt Hinari chan mellett, és a másik lány megtapogatta a karját, felborzolta a haját, hosszasan nézett a szemébe, ami már már kínos volt, és olyan kérdést tett fel, amire először egy elnyújtott, A-val válaszolt. Majdnem kinyögte Hinari chan igazi nevét. - De Hinari channak nincs is harmadik keresztneve o.O - What a... mondhatta volna, hogy A Szépség! Aha! Csak hogy előbb verné a fejét a falba kétszer, minthogy ilyen elcsépelt nyáladzást játsszon le mindenki előtt. Nem mintha néha néha nem kapta volna el a vágy, és igazság szerint gondolatban kiejtette a nevet és tetszett neki. Fölöttébb jólesően tetszett. Ez A Szépség őbelé szerelmes!
Olyan képet is vágott kifelé, amiről lerítt, hogy ő ezt tudja. x3 - Jó. Razz

_________________
Gyűlésterem - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Gyűlésterem - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Gyűlésterem - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Gyűlésterem - Page 2 Vo36oi5187/5300Gyűlésterem - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Gyűlésterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.