[10. boss] 3. próbálkozás

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. 22 Aug. - 23:16

Akik már vettek részt egy próbában nem kell, hogy 250 szót írjanak. Érkezettek meg, beszéljétek meg a taktikát...stb. A próba történetileg azután zajlik miután mindenki meghalt a 2. próbán vagy kiteleportált. Burkot és boss infót az első kör végéig lehet kapni.

Határidő: Augusztus 28, harci posztok 2 nap


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 31 Dec. - 2:09-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Mirika on Vas. 25 Aug. - 14:02

// Kérem, hogy aki nem szerepel a listán, ne írjon. Mint ígértem, ha túljut a csapat a bosson, a lemaradóknak szervezek egy harcot azonos jutalommal //

Meghívottak: (zölddel azok, akik visszajeleztek már)
- Anatole Saito
- Halász Alex
- Hinari
- Mirika
- RenAi
- Ryuninji Ren
- Szophie
- Tetsuko Jin
- Thunder
- Viola / Yurihime

Összecsaptam a tenyereimet, köhintettem egyet, megköszörültem a torkom és jelentőségteljesen pillantottam az összegyűlt csapatra. Megvártam, míg rám összpontosul a figyelem, mielőtt belekezdtem volna mondókámba.
- Örömmel jelentem, hogy az előző csapat áldozatos munkájának köszönhetően alighanem könnyedén át fogunk tudni jutni az első fázison. Bár nincsenek mind itt, köszönettel tartozunk Peternek, Anatnak, Ayaninak, Jin-channak ééés... a Yuri-chan, ugye? Szóval nekik. A célunk az, hogy minél gyorsabban átjussunk Marcangon, kitapasztaljuk a második és a harmadik fázist, és ha lehet, végig is vigyük - ejtettem meg a könnyed bevezetőm. Úgy éreztem magam, mintha épp valami rangos emberként mondanék beszédet, ami egyszerre volt felemelő, meg torokszorító érzés is.
- Sikerült nekem is új információkra lelnem. Ezek egy részét, minthogy a boss erős, és a zöld gömböt ketten őrzik, már eddig is tudtuk. Egy részével nem vagyunk beljebb, legalábbis a boss páncéljához a 100 és az 500 közötti érték elég tág, illetve azzal se nagyon tudunk mit kezdeni, hogy az egyik ellenfelünk, Makhor, két pontot regenerál körönként. Viszont ezzel az is valószínűvé vált, hogy a gömb két őrzőjének neve Makhor és Mekher, így Ekherost még mindig nem tudjuk hová tenni ^^" - húztam el a számat, túl keveset tudtunk a későbbi fázisokról. Volt egy olyan érzésem, hogy már az is sikerélmény, ha infókat tudunk gyűjteni a későbbi fázisokról és ne is álmodjuk a győzelemről még.
- Az első fázisról a következőket tudtuk meg: Marcang 200 páncéllal és 8 sebzéssel rendelkezik alapvetően. A kristályok alá állva ránk fókuszál egy sugár, illetve jelzőket tehet ránk, vagy Marcangra. A három kristály mind mást csinál, sejtéseim szerint a zöld jelző csökkenti a mi, és növeli a boss sebzését; a fehér gyógyít minket, de védi Macangot is annyi sebzéstől, ahány fehér jelző van rajta; a fekete pedig sebzi azt, aki alatta áll, és gyógyítja a segítőt - tartottam újabb pillanatnyi szünetet, fontos lesz, amit most mondok.

- Mindenki jól figyeljen ide! Ha beálltál egy kristály alá, amíg a sugár rajtad van, ha kilépsz a zónájából, akkor 20 sebzést szenved el mindenki! Ha kint is maradsz utána, akkor újabb 10 sebzést kapunk a robbanástól. Ha pedig a kristályok felizzottak, onnantól kezdve ha üresen áll az egyik, az 50 HP-t szed le rólunk! Egyszóval foglaljátok el az összes kristályt, és ha egyszer alá álltál, maradj is alatta! A bosst switch-csel mozgás nélkül is magunkhoz édesgethetjük, így amiatt se aggódjatok, hogy nem tudtok támadni emiatt.

- A taktika az első fázisra a következő: az infóim azt mondják, ne álljunk a kristályokon kívül. A jellemzőik miatt arra szavazok, hogy a fehér kristály alá összpontosítsuk a harcot, így csökkenthetjük a minket ért HP-veszteségeket. Kivételesen módosítok a sorrenden is, Jin-chan megy előre, hogy befoglalja a fekete zónát és felbuffoljon minket, utána Anat elfoglalja a zöld kristályt és onnantól kezdve a fehér alá gyűlünk tovább, kivéve a harcművészeket! Ők a fekete alá álljanak be! Anat, a zöld jelzőket le tudod szedni magadról Tisztító Kristállyal, szóval a sebzésed is megmaradhat :3 - mosolyogtam rá Nii-chanra, majd sóhajtottam egyet és magam elé meredtem, hogy átgondoljam, kihagytam-e valamit.

- Koncentráljatok arra, hogy minél rövidebb idő alatt minél több sebzést be tudjunk vinni Marcangnak és a lehető leggyorsabban végezhessünk vele! És még egyszer kihangsúlyozom: ne lépjetek ki a kristályok zónáján kívülre! Ha támadni akarjátok a bosst és a zónátokon kívül van, switch-csel húzzátok magatokra. Ennyi, kellemes halált :3 Na jó, nem, sok szerencsét!
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi526/600[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. 26 Aug. - 10:52

Büszkeséggel vegyes irigységgel hallgattam Mirikát, amint ismerteti a taktikát. Egy nagyobb kőszikla szélén heverészek, maximális nyugodtsággal várom az előttünk álló küzdelmet. Nincs miért aggódnom, hisz alaposan kimunkált stratégiának lehetünk most fültanúi, viszont továbbra sincs sok esélyünk végigvinni a szintfőnököt, hiszen a második és harmadik fázis lutri. Csak abban bízhatunk, hogy a kristályok hatása nem fog változni a továbbiakban, s legalább azokra tudunk támaszkodni. Ha meg esetleg már most sikerülne győzni, hát mi lennénk a legboldogabbak, hogy nem kell több burokra költeni.
Büszke vagyok rá, hogy az előző felderítő csapat tagját képezhettem, s bár siralmas volt a teljesítményünk, annál inkább hasznos. Ugyanakkor irigykedem, mert hiába voltam jelen mindkét előző próbálkozásnál, az én fejemben nem állt össze minden, voltak erősen homályos foltok. Igyekeztem minden észrevételemet elmesélni Mirikának, s úgy tűnik a lovag céhtagjával hatékony taktikát sikerült kidolgozniuk. Maximálisan megbízom a lányka felvetéseiben, mindig is nagyobb kocka és jobb stratéga volt, mint én, ezt kénytelen vagyok beismerni.
- Vettem Főnökasszony - kacsintok oda fogadott húgomnak, majd felállok és leporolom a ruhám. Tisztító kristályok sorát készítem be az övemre, mást aligha fogok használni, legfeljebb hazatérés kristályt. Tehát zöld kristály, hisz a sebzésem olyan magas, hogy még a debuffokat is elbírja, s ha egyszer beálltam alá, onnan egy tapodtat sem mozdulhatok, csak switchel odacsalom Marcangot, ha zúzni kell. Falánk pengéjén végighúzom az ujjam, s elszánt tekintettel szemlélem, ahogy a belőle buggyanó vér szétpixeleződik az ujjamon...
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi10/5000[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Hinari on Hétf. 26 Aug. - 13:45


Újra itt voltam. Az első próbálkozásunk csúfos kudarcba fulladt, azt hiszem még támadni se volt időm, és máris aktiválódott a burok, de hogy miért…? Mindenesetre örültem, hogy a többiek azóta szereztek pár újabb, lényeges információt, így miközben Mirika beszélt, lassan rájöttem, hol is hibáztunk múltkor. A taktika pontos és remélhetőleg jó volt, így Anat után én is csak bólintottam, közben már azt is kitaláltam, hogy melyik elemet fogom előnyben részesíteni, ha beálltam a kristály alá. Föld. Igen, pontosan fogom követni az utasításokat, és ha a lehető leggyorsabban kell kivégezni azt a kutyaszörnyet, akkor érdemes inkább a sebzésemet növelnem. Már ha nem ütik le előttem.

Körbenéztem, és meglepetten tapasztaltam, hogy pontosan tizen vagyunk. Tehát nem volt véletlen a meghívó levél, ezúttal a szervező maga állította össze a csapatot, de ahogy elnéztem, azért voltunk JL-esek is elegen. Elmosolyodtam, büszke voltam a céhre, intettem Ai-channak és Szophienak (meg Himének is, ha végül ő jött), bár azért sajnáltam azokat, akik kimaradtak. Nem mintha olyan jó dolog lenne ki tudja hányadszorra is megöletni magunkat, értékes burkokat elhasználva, de hát ez a frontosok dolga, azt hiszem. Sóhajtottam, majd eltaszítottam magam a sziklától, amihez eddig támaszkodtam, és lehívtam a Katanát. Lássuk, ezúttal sikerül-e továbbjutni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi14712/10100[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Szophie on Hétf. 26 Aug. - 15:01

Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy a múltkorit csak beképzeltem, vagy sem. Éppen hogy csak beléptem, máris kiteleportálódtam. Még pislogni sem nagyon volt időm. Nagyon úgy tűnt, mintha csak álom lett volna az egész, ugyanakkor mégis eltűnt a pánik burkom az invertorymból.
Nagyot sóhajtva kitekintettem az ablakomon át az esőbe. Szerettem nézni, ahogy a szürke cseppek elborítják a tájat. A földön kis kék pocsolyák gyűltek.
Újra lehívtam az üzenetemet. Nagyon úgy tűnt, újra visszavárnak a bossra. Már ha az előző tényleg megtörtént.
Odacammogtam a többiekhez, és várakozóan tekintettem Mirikára. Lehet, hogy szereti magát pucéran mutogatni, de a taktikája nagyon rendben van.
- Fehér valami alá menni, vettem! - motyogtam magamnak, hátha úgy jobban megjegyzem a dolgot. De hogy mit hol hogy vonjam én magamhoz oda a bosst?? O.O Nem értem! Majd csak kiderül...

_________________
[10. boss] 3. próbálkozás Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi7666/7700[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. 26 Aug. - 16:43

~Szóval ennyien. Nagyon meglepődtem az üzenetre. Egyáltalán hogyan szerezte meg a kislány a neve.... ó hát persze Surprised Ha jól emlékszem egy csapatban voltunk a Libus....izé Libuse lánykát megmenteni. Fújtam egyet megérkezvén, és egy kissé erőltetett jókedvvel intettem Anat, majd Szophie felé.
Hinari már tényleg vidám mosolyt csalt az arcomra. Egyre inkább tisztelem ezt a lányt, habár siralmas mellette az én statjaimat nézni. Neutral
Mirikának csak biccentek, afféle sármos fiúsan Cool
Azonban a taktika jobban érdekel. Közben felszerelkezem. Kezemben az íj, hátamon a tegez. Hát ok.
- Akkor fehér kristály. Vettem.
Az első szintje a bossnak elvileg még nem az ahol az íjász kell, jó lenne kihúznom legalább addig, amíg hasznossá nem leszek. Mert hogy addig csak a kört fogom, az is fix. Nem mintha élvezném magamat szapulni, de nem vagyok egy szinten a frontharcosokkal. Neutral
Valójában azt se értem, hogy miért én lettem meghívva <.<

_________________
[10. boss] 3. próbálkozás 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[10. boss] 3. próbálkozás Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[10. boss] 3. próbálkozás 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi5187/5300[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd 27 Aug. - 15:37

Egy nem túl kellemes párbaj után már jön is a következő csata a rettegett tízedik bossal. Ez lesz a harmadik próbálkozás.  Erre azért már elmegyek, mert Miri-chan szervezi. Rossz fényt vetne rám, ha erről is lemaradnék, vagyis kihagynám. Arról nem is beszélve, hogy Reginaldnak is kellene már valami keményebb harc, mert mostanában szűkölködünk benne. Nincs mostanában annyi párbajunk, mint régen, se olyan minőségű, de mindegy, a bossok mindig jelentenek valami kihívást.  Én is megjelenek a boss kapuja előtt, picit elkésve. Vannak itt egy páran már. Tudomásom szerint nem leszünk tíznél többen, tehát itt nagyban elitek és hasznos suppor karik lesznek. Bár látok egy hörcsögöt, aki nyilvánvalóan egyik sem. Valószínűleg azért van itt, mert kell a kasztja az egyik fázishoz, nem másért. Bár láttam már korábbi csatákban is, nem vettük sok hasznát.
Végül meghallgatom a szervező mondandóját, miután köszöntem mindenkinek persze.. majdnem mindenkinek…  Érdekes dolgokat hallok, amik megnehezíthetik a dolgunkat. Azok a kristályok… hát… hogy is mondjam, ez a dolog tréééé, nagyon nem okés. Veeeh, nem tudunk mit tenni ellene, a helyem a fehér alatt van, ez az amit tudnom kell most és kész, a többit meg majd rögtönzőm, ha úgy alakulnak a dolgok. Remélem ezt mindenki megérti. 150-es sebzést még én sem élke túl csak úgy, Regi meg főleg nem
Mindent tudunk, amit eddig kiderítettek a többiek a korábbi vereségek során és persze a besúgó infóinak köszönhetően. Remélem ez elég lesz ahhoz, hogy ne csúfos vereséggel érjen véget a mai harc, az nem tenne jót senkinek sem. Amint a kapu kinyílik, már indulok is előre a pajtimmal.
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi6382/6500[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd 27 Aug. - 15:44

A kiteleportálásom után felkeresem Mirika-sant, hogy beszámoljak neki a történtekről. Csekély új információval szolgáltam csak, restellem, de mindössze ennyire voltam képes. Öten mentünk harcolni és csak én tudtam elteleportálni. Ez a boss valóban veszélyes, nem hasonlítható a többihez. alaposan fel kell készülnünk rá.
Most megint itt vagyok, ezúttal kétszer annyian leszünk, mint a korábbi harcnál, igaz, még nem ért ide mindenki. figyelmesen hallgatom céhvezérem utasításait és nagyban bólogatok. Igen összeszedett, kidolgozott taktikát hallhattunk a kevés információ ellenére is.
Feladatom egyszerű. előre kell mennem és elfoglalnom a fekete kristály alatti helyet, mely folyamatosan sebzi az alatta lévőket. Ezen felül a képességem kell bevetnem, hogy segítsek a többieknek. Menni fog, így bólintok, elfogadom ezt a taktikát.  Elsőnek megyek a kapuhoz, és mikor kinyílik, minden erőmmel futok….

Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi2110/2300[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Yurihime on Kedd 27 Aug. - 17:35

Végül nem tudtam meg, hogy hasznos voltam-e vagy sem. Legjobb belátásom szerint cselekedtem, és megtettem minden tőlem telhetőt, ám ez is kevésnek bizonyult. Újabb próbálkozásra volt szükség, amit ezúttal egy nagyon erős kisasszony szervezett, meghívóját meglepve vételeztem észre. Eddig csupán Lewis-samától vagy Hinari-samától kaptam efféle üzenetet, éppen ezért kellemesen meglepett és melegséggel töltött el, hogy továbbra is számítanak rám annak ellenére, hogy milyen ügyetlen vagyok. Megérkezvén mosolyogva köszöntöttem Szophie-samát, Hinari-samát, Alex-samát és a többieket, örömmel láttam, hogy csupa ismerős arc között fogok ezúttal megküzdeni a hatalmas kutyával. Készen álltam, és vártam az újabb kihívást, derűlátásomban Mirika-sama határozottsága és pontos utasításai is segítettek. A remény halvány sugara vetült a kis csapatunkra, megvilágította az ösvényt, melyet követnünk kellett.
- Hai! - húztam ki magam, jelezve, hogy én is megértettem a feladatom - Ha szabad megjegyeznem, amennyiben létfontosságú és segít, úgy ideiglenesen át tudom adni a pontjaim egy részét az élet és a speciális pontok kivételével ^.^ Csak... gondoltam érdemes lenne megemlítenem ^.^" - pillantottam kissé zavartan Anatole-samára, akit legutóbb kis híján "megajándékoztam", majd vettem egy mély levegőt és magamhoz vettem a lándzsámat, miközben elcsendesítettem az elmémet a harmóniát keresve.
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi10/1500[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by RenAi on Kedd 27 Aug. - 23:49

Még sosem éltem át ehhez hasonlót. Megkörnyékezett a halál íze, rettegéssel és félelemmel töltött el, ugyanakkor izgalommal és izgatottsággal is. Elvégre akárhogy is de kijátszottam, mint ahogy elég sokan, bár pechünkre nem holmi taktikával vagy épp mahou shojos csodával határos spec képességünkkel, hanem szimpla pánikburokkal, amit bárki be tud szerezni manapság némi ráfordítással. Így kicsit visszább is esett a hangulatjelzőm, bár végigmérve a többieket hogy még mindig lelkesen vetik magukat Marcang és a kristályok gyilkos tüzébe én is fellelkesedtem. És örömmel osztozok egy újabb csoportos öngyilkosságban, bár végighallgatva Miri-chant használta az eszét és a megfigyelő képességét ismételten így talán ha mindenki a kotta dallamát játssza netán még sikerülhet is. Morcos vagyok mivel a kis drágám nagyon rákoncentrált a harcra engem hátra hagva... hanyagolva.... Hmmm... ha így folytatja talán másnál fogom megtalálni vigaszomat :PMindenki rábólintott Miri-chan taktikájára, így én is rábiccentettem, és picim hátát bámulva miközben előre fut, valami megfoghatatlant éreztem, a mérgem elszállt, azt hiszem egyszerre voltam büszke rá és egyszerre féltettem. A többieket követve én is besorakoztam a helyemre, és egy gyors buffal megkíséreltem mindenkit támogatni. Nagyot sóhajtottam, majd használtam a Weepon Bleesing nevű képimet. Azaz mindenki fegyvere halványkéken felizzott és a fegyverkezelésük nőtt 8 ponttal. Remélem segítettem vele.  ;3De ha nem egy lekesítő csatakiáltással talán segítek nekik.
- Hajrááá mindenkiii! Morcong te rossz kutyus, lábhoz! - Kiáltottam oda a bossnak, hátha némi jó kedvre derítem a többieket.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi6908/7300[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 0:33

A kapu kinyílt. A kaputól nem messze három embernagyságú kristály lebeg a levegőben. A bal oldali zöld, a középső fehér, a jobb oldali pedig fekete. A kristályok egymástól körülbelül húsz méterre vannak. Minden kristály körül a saját színével egy körvonal látható, körülbelül öt méteres körben a kristálytól. A kristályok közelében egy ember nagyságú kutyaszerű szörny pihen. Feje fölött a következő látható: Marcang

[10. boss] 3. próbálkozás D3baa0a33a75f4a3be8d6a02360a74ad

A kutya mögött a távolban egy óriási zöld gömb látható, a két oldalán egy-egy emberszerű zöld alakkal. Pontosan nem látjátok, hogy mi van ott, de előreláthatólag ők sem fognak nektek gondot okozni, míg át nem juttok Marcangon.

----------------------------
1. kör
----------------------------
Tetsuko Jin (Sebzés: 4, minden 5. körben pihen, találathoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Boss
-----------------------------
Anatole Saito (Sebzés: 44, minden 6. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, pet sebzés: 42, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Mirika (Sebzés: késenként 25, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Mirika
Mirika
Boss
Szophie (Sebzés: 1, pet sebzés: 41, minden 5. körben pihen, találathoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képességet nem használhat)
Szophie
Szophie
Boss
Hinari (Sebzés: 27, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Hinari
Boss
RenAi (Sebzés: 19, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
RenAi
Boss
Yurihime (Sebzés: 22, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Yurihime
Boss
Halász Alex (Sebzés: 12, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességet nem használhat)
Boss
-> 1. körből kimarad Tetsuko Jin (Sebzés: 4, minden 5. körben pihen, találathoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Boss

Marcang: teljes HP, teljes páncél
Anatole Saito: 145 HP, 27 páncél
Ryuninji Ren: 125 HP, 25 páncél
Mirika: 100 HP, 27 páncél
Hinari: 100 HP, 28 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Szophie: 110 HP, 25 páncél
Halász Alex: 110 HP, 16 páncél
Yurihime: 80 HP, 16 páncél
Tetsuko Jin: 250 HP, 40 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szer. 28 Aug. - 0:51

Az ajtó kinyílik, én pedig rohanok, ahogy a lábam bírja. A gyorsaságomra lehet elférne még pár pont, igaz, ez most már nem igazán számít. Az ellenfelünkre egy pillantást vetek csak, majd beállok a fekete kristály alá és használom a képességem. Ai-chan képességét másolom le, hogy mindenkin tudjak segíteni. Ez némi hp veszteséggel jár sajnos...
- Switch Mirika - és átadom a kezdeményezés jogát Mirika-sannak.


// -5 hp Jinnek, mindenki kap +5 fegyverkezelést 3 körig. támadás átadva Mirikának. A fekete kristály alatt áll. //
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi2110/2300[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Mirika on Szer. 28 Aug. - 1:02

Jó érzés volt, hogy senki sem kérdőjelezte meg a taktikát, nem alakult ki vita, az meg pláne, hogy egy kivétellel mindenki eljött, akinek meghívót küldtem. Rég éreztem magam ennyire optimistának. Meg tudjuk csinálni! Ha nem is végig, de lesz infónk a többi fázisról is és a következő kísérlettel ki is végezzük ezt a bosst. Számítottam rá, hogy Jin nekem fogja adni a körét, így vettem egy nagy levegőt, erősen megragadtam a késeimet és megrohamoztam Marcangot, hogy két vágásom után bepattanjak a fehér kristály alá.


// Jin képihasználata miatt 34-re nő a fegyverkezelésem, elvileg nem kell dobnom. Két vágás Marcangra, majd irány a fehér zóna //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi526/600[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 1:20

Marcang 8-at sebzett Jinre.

Amint Jin besétált a fekete kristály hatókörébe a kristály és Jin között egy fekete sugár jelent meg, ami a kristály közepe és Jin feje között húzódott.

Jin 5 HP-t vesztett és mindenki +5 fegyverkezelést kap. A boss fegyverkezelése 15, nézzétek meg magatoknak, hogy hogyan változott a találási esélyetek és ha változott, akkor jelezzétek a hozzászólásotok végén, hogy most mekkorát kell dobnotok.

Marcang 50 sebzést szenvedett el.

Amint Mirika besétált a fehér kristály hatókörébe a kristály és Mirika között egy fehér sugár jelent meg, ami a kristály közepe és Mirika feje között húzódott.

Jin 1 sebzést szenvedett el.

Fekete Kristály: Tetsuko Jin
Fehér Kristály: Mirika
Zöld Kristály: -

Marcang: teljes HP, -50 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 27 páncél
Ryuninji Ren: 125 HP, 25 páncél
Mirika: 100 HP, 27 páncél
Hinari: 100 HP, 28 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Szophie: 110 HP, 25 páncél
Halász Alex: 110 HP, 16 páncél
Yurihime: 80 HP, 16 páncél
Tetsuko Jin: 245 HP, 31 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. 28 Aug. - 1:24

No, tehát akkor bebattyogok, felkenek Falánkra egy adag testápolót, amit Marcang rusnya képére szánok, aztán bevonulok szépen a nekem szánt kristály alá, vagyis a zöldhöz. No innen aztán egy tapodtat el se mozdulok.
- Na gyere te dög apucihoz! - A biztonság kedvéért még füttyögök is ennek a véreb Marcangnak - Switch Tetsuko Jin! - S ha Marcang méltóztatik rám figyelni és engem részesíteni előnyben a közeli jelenlétével, akkor megkóstoltatom vele Falánkot. 3 nyissz a pofijára..
.

//Zöld kristály alá álltam, Jinről switchel áthúztam MArcangot, 30-as FK-val nem kell dobnom, 3x44 sebzés + 3 seb (1-1 hp kis körönként)//
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi10/5000[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 1:43

A SWITCH sikeres.

Marcang 8-at sebzett Anatolera.

Amint Anatole besétált a zöld kristály hatókörébe a kristály és Anatole között egy zöld sugár jelent meg, ami a kristály közepe és Anatole feje között húzódott.

Marcang 132 sebzést szenvedett el.

Jin 2 sebzést szenvedett el.

Anatole kapott egy zöld kristály jelzőt.

Marcang kapott egy zöld kristály jelzőt.

Fekete Kristály: Tetsuko Jin
Fehér Kristály: Mirika
Zöld Kristály: Anatole Saito

Marcang: teljes HP, -182 páncél (3 seb, 1 zöld jelző)
Anatole Saito: 145 HP, 19 páncél (1 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 125 HP, 25 páncél
Mirika: 100 HP, 27 páncél
Hinari: 100 HP, 28 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Szophie: 110 HP, 25 páncél
Halász Alex: 110 HP, 16 páncél
Yurihime: 80 HP, 16 páncél
Tetsuko Jin: 245 HP, 29 páncél

--------------------------------------------

Anatole Saito (Sebzés: 44, minden 6. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, pet sebzés: 42, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Mirika (Sebzés: késenként 25, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Mirika
Mirika
Boss
Szophie (Sebzés: 1, pet sebzés: 41, minden 5. körben pihen, találathoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képességet nem használhat)
Szophie
Szophie
Boss
Hinari (Sebzés: 27, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Hinari
Boss
RenAi (Sebzés: 19, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
RenAi
Boss
Yurihime (Sebzés: 22, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Yurihime
Boss
Halász Alex (Sebzés: 12, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességet nem használhat)
Boss
-> 1. körből kimarad Tetsuko Jin (Sebzés: 4, minden 5. körben pihen, találathoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Boss


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Aug. - 2:01-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. 28 Aug. - 1:50

Amint kitárul az ajtó, beözönlünk rajta, azonban nem kapkodjuk el. A voice lovagját kell előre engednünk, mert az volt megbeszélve, így legyen hát. Vártam, míg beér a feketébe, majd Anat a zöldbe és magához hívja ezt az undi házikedvencet.  Akkor én jövök és a pajtim, hajrá...
- Switch Anatole Saito hívom ki a csúnya valamit a körből és támadni küldöm Reginaldot, amint elhagyta azt, de ez még mindig semmi. Én magam is odasprintelek és megrugdalom kétszer és még adok neki egy fülset is, csak hogy tudja, hol a helye, majd bemegyek Mirika mellé, a fehér kristály alá... a kis aranyossal a nyomomba.


// Switch Anatra, kihívom a zöldből a beast-et, és támadok: 3x42 +3x1 azaz 129 sebzés a bossra //
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi6382/6500[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 1:56

A kristályok izzani kezdenek.

A SWITCH sikeres.

Marcang 9-et sebzett Renre.

Ren 129-et sebzett a bossba.

A boss 3 sebzést szenvedett el sebeinek köszönhetően.

Jin 3 sebzést szenvedett el.

Anatole kapott egy zöld kristály jelzőt.

Marcang kapott egy fehér kristály jelzőt.

Fekete Kristály: Tetsuko Jin
Fehér Kristály: Mirika, Ryuninji Ren
Zöld Kristály: Anatole Saito

Marcang: -114 HP, zöld (3 seb, 1 zöld jelző, 1 fehér jelző)
Anatole Saito: 145 HP, 19 páncél (2 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 125 HP, 16 páncél
Mirika: 100 HP, 27 páncél
Hinari: 100 HP, 28 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Szophie: 110 HP, 25 páncél
Halász Alex: 110 HP, 16 páncél
Yurihime: 80 HP, 16 páncél
Tetsuko Jin: 245 HP, 26 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Mirika on Szer. 28 Aug. - 2:09

Feszülten figyeltem a kristály alól, és vizsgálgattam a fejem felett húzódó fehér sugarat, felváltva a harccal magával. Eddig minden a terv szerint haladt, a kristályok viszont izzásba jöttek, innentől lesz veszélyes a buli. Most jött az én igazi belépőm.
- Switchláncot használunk Ai-chanig! - kiáltottam, miközben Ren is "munkába" állt, majd csatlakozott mellém. Küldtem feléje egy halvány mosolyt, majd a közeledő Marcangra pillantottam.
- Switch Ryuninji Ren! - váltottam a srácot, és elhaladva mellette egy szép akrobatikus mozdulatsorral hat szépséges vágást ejtettem a mögötte ügető kutyuskán, nem engedve őt Ren közelébe.

// Le hat vágás Marcangon, és átveszem a sebzését Rentől //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi526/600[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 2:15

A SWITCH sikeres.

Marcang 9-et sebzett Mirikára.

Mirika 144-et sebzett a bossba.

A boss 3 sebzést szenvedett el sebeinek köszönhetően.

Jin 4 sebzést szenvedett el.

Anatole kapott egy zöld kristály jelzőt.

Marcang kapott egy fehér kristály jelzőt.

Marcang egy lélek nyilat dobott a zöld kristályhoz.

Fekete Kristály: Tetsuko Jin
Fehér Kristály: Mirika, Ryuninji Ren
Zöld Kristály: Anatole Saito

Marcang: -261 HP, piros (3 seb, 1 zöld jelző, 2 fehér jelző)
Anatole Saito: 145 HP, 19 páncél (3 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 125 HP, 16 páncél
Mirika: 100 HP, 27 páncél
Hinari: 100 HP, 28 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Szophie: 110 HP, 25 páncél
Halász Alex: 110 HP, 16 páncél
Yurihime: 80 HP, 16 páncél
Tetsuko Jin: 245 HP, 22 páncél


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Aug. - 14:46-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Szophie on Szer. 28 Aug. - 14:25

Hirtelen a kevés emberből még kevesebb lett, s mindenki a kittáruló ajtó felé rohant. Nagy sóhajtással követtem példájukat. Nem voltam teljesen biztos abban, hogy mit is kell tennem. Azt hiszem, most switchelnem kell..
- Switch Mirika! - kiáltom el magam, bár egyáltalán nem voltam biztos a dolgomban. Megjegyzem, ez volt az első alkalom, amikor ilyesmire vetemedtem. Nos.. egyszer nekem is ki kell próbálnom, milyen az, ha egy boss megcsap.. Viszont előtte mi csapjuk meg Vezérrel! Háromszor támadott Vezér a szörnyre, miközben én is odacsaptam neki ugyanennyiszer. Végül gyorsan befutottam Ren és Mirika mellé a fehér kör alá, mint ahogy ezt megbeszéltük.


/találathoz 2 vagy afölött kell dobnom, switchelem a bosst Miriről, támadok, ha sikerül, akkor 3x41 és 3x1 sebzés, végül beállok a fehér kör alá.
Edit: összesen 126 sebzés./


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Aug. - 14:26-kor.

_________________
[10. boss] 3. próbálkozás Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi7666/7700[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 14:25

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[10. boss] 3. próbálkozás 4767250438_224285ea8b_s [10. boss] 3. próbálkozás 4767250438_224285ea8b_s [10. boss] 3. próbálkozás 4766612103_86ee832108_s [10. boss] 3. próbálkozás 4766609959_af0c0eb7c7_s [10. boss] 3. próbálkozás 4766610511_dda12706fc_s [10. boss] 3. próbálkozás 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 14:37

// Elfelejtettem az előző körben odaírni, hogy Marcang egy lélek nyilat dobott. Utólag odakerült. //

A SWITCH sikeres.

Marcang 9-et sebzett Szophiera.

Szophie 126-ot sebzett a bossba.

Marcang szétesett, majd a fekete kristályhoz a következőt dobta: Marcang agyara (A használó képes lesz átlépni az elkárhozott lelkek világába.)

Marcang pixelei még mielőtt eltűntek volna újra összeálltak, újjáélesztve Marcangot.

Marcang csúnyán néz Anatolera.

Jin 5 sebzést szenvedett el.

Anatole kapott egy zöld kristály jelzőt.

A fehér kristály halványodni kezd, majd robban. Mindenki 10 sebzést szenved el.

Fekete Kristály: Tetsuko Jin
Fehér Kristály: Mirika, Ryuninji Ren, Szophie
Zöld Kristály: Anatole Saito

Marcang: teljes HP, teljes páncél
Anatole Saito: 145 HP, 9 páncél (4 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 125 HP, 6 páncél
Mirika: 100 HP, 17 páncél
Hinari: 100 HP, 18 páncél
RenAi: 190 HP, 23 páncél
Szophie: 110 HP, 6 páncél
Halász Alex: 110 HP, 6 páncél
Yurihime: 80 HP, 6 páncél
Tetsuko Jin: 245 HP, 7 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Hinari on Szer. 28 Aug. - 22:23

Mi a...?
Már rég benne voltunk a közepében, s ahogy előre megbeszéltük, mindenki tette a dolgát és pontosan odament, ahová azt Mirika mondta. Örültem is neki, és eddig nagyon jól be is vált a taktika... egészen addig, amíg Szophie le nem ütötte a kutyát. Már kezdtem volna örülni, de aztán a dög újra összeállt, nem tudtam, hogy ugyanannyi élettel-e, mint eddig, vagy sem, de legalább a jelzők lementek róla. Ez így még nehezebb lesz, mint gondoltuk... Mindenesetre nem volt idő újabb megbeszélésekre, így, jobb híján, folytattam a láncot, mintha mi sem történt volna. Jobb ötletem sajna nem volt. :/

Gyorsan aktiváltam az Element Absorb-ot, gondolatban ezúttal is a föld kulcsszót kimondva, hogy nőjön kicsit a sebzésem, majd megindultam, közben elkiáltva magam:
- Switch Anatole Saito! - ezzel szépen idecsalogattam a bestiát magamhoz, és kettő vágással támadtam rá, majd beszaladtam a fehér kristály alá.Képességhasználat, nem kell dobnom, erőm növekszik 20-al. Magamra húzom Marcangot, támadok rá kettőt, Jin buffja miatt ehhez sem kell dobnom, 2x47, azaz 94 sebzés. Beállok a fehér alá.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[10. boss] 3. próbálkozás Vo36oi14712/10100[10. boss] 3. próbálkozás 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 28 Aug. - 23:08

A SWITCH sikeres.

Marcang 9-et sebzett Hinarira

Hinari 94-et sebzett a bossba.

Marcang pixelei még mielőtt eltűntek volna újra összeálltak, újjáélesztve Marcangot.

Marcang csúnyán néz Anatolera.

A fehér kristály halványodni kezd, majd robban. Mindenki 15 sebzést szenved el.

Jin 6 sebzést szenvedett el.

Anatole kapott egy zöld kristály jelzőt.

Ren 1 HP-t gyógyult.

Szophie 1 HP-t gyógyul.

Hinari 1 HP-t gyógyul.

Fekete Kristály: Tetsuko Jin
Fehér Kristály: Mirika, Ryuninji Ren, Szophie, Hinari
Zöld Kristály: Anatole Saito

Marcang: teljes HP, -94 páncél
Anatole Saito: 139 HP (5 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 115 HP páncél
Mirika: 100 HP, 2 páncél
Hinari: 95 HP páncél
RenAi: 190 HP, 8 páncél
Szophie: 102 HP
Halász Alex: 101 HP
Yurihime: 71 HP
Tetsuko Jin: 231 HP
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 3. próbálkozás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.