[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Vas. Aug. 18 2013, 13:43

Résztvevők: Aurora, Hürrem, Asuka, Tsu, Zelolla, Alex, Danee
Határidő: 3 nap/fő (nem várok senkire!)
Sorrend: nincs

Leo Maxweld közismert természettudós a Kezdetek Városában. Legjelentősebb tevékenységei közé tartozik, hogy ő kezdett el először kísérletezni olyan növényi eredetű folyadékokkal, amik kristályírásra alkalmasak. Most ismét arra kényszerül, hogy maga induljon egy ritka növény beszerzésére, s ehhez társakra, ha úgy tetszik zsoldos testőrökre van szüksége. A Kezdetek városa főterén álló hirdetőtáblán a következő felhívást olvashatjátok, ha kíváncsiságotok, avagy a szükség arra hajt:Maxweld utitársakat keres!


Várom azokat a bátor lelkületű harcosokat, akik elkísérnének beszerzőútra egy szafari túra keretén belül. Pénzbeni fizettséget nem sokat tudok ígérni, de saját készítésű tárgyakat annál inkább, a jutalmazás végett eddig sem panaszkodtak a kísérőim. A megadott térkép elvezet a házamig, érdeklődni személyesen lehet.


Prof. Leo Maxweld

Amennyiben felkeltette érdeklődéseteket a felhívás, nincs más dolgotok, mint rábökni a küldetés elfogadására, ami automatikusan integrálja a térképetekre a célhely koordinátáit. Ezt követve fél órányi séta alatt eljuthattok ide:


[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 10068867


Hogy a hirdetőtáblánál találkoztok össze, vagy útközben, esetleg csak a háznál, az rátok van bízva. Sőt, nekem az is belefér, ha csak a távolból megfigyelőként vesztek részt és egyelőre nem is csatlakoztok. A kertes ház kívülről nézve rendezett, takaros kis épület, gondozott kerttel, telis-tele növényekkel. Első feladatotok, hogy próbáljatok a professzor nyomára lelni. Ha járókelőktől érdeklődtök esetelg a külseje iránt, valakit majd csak találtok, aki felvilágosít benneteket: 60-as éveiben járó, ámde igen fitt, szakállas emberke. Kereshetitek a házban és a ház körül is. Egyelőre nem adok részletes leírást a helyszínről, csak határozzátok meg, hogy merre indultok, melyik helyiségben vagy kertrészben keresnétek!

Kérdés, óhaj, sóhaj PM-ben jöhet! Wink

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Danee on Kedd Aug. 20 2013, 01:06

*bök*
- Ez igazán ígéretes kalandnak hangzik, és a fizetség is egészen különleges, a gyógyital főzéshez elengedhetetlen gyomok és zöldségek!
- Kiváló alkalom, hogy a frissen kiválasztott herbalista képességemet, azt a növénylátás nevezetűt használhassam és fejlődhessek benne

Győzködtem magamat a fogadóban bérelt szobám magányában, miközben újra átnéztem, van-e minden szükséges dologból az inventorymban.
Laza sétával indultam neki a térképen jelölt cél felé, nem kapkodtam el, gondoltam, ha egy ilyen professzor-forma njkról van szó, aki a növénygyűjtés és a gyógyitalfőzésnek szentelte az életét, akkor biztos nem egy felpörgetett életet tükröz majd a viselkedése, így jobban teszem, ha én is kicsit lelassítok hozzá, talán épp a herbalizmusnak is fontos követelménye ez a tulajdonság.
Amikor végre megérkeztem a térképen jelölt helyre, nagy csodálkozásomra, semmiféle fogadóbizottság nem várt.
Bizonyalanságomban újra ellenőriztem az időpontot, az időt, a helyszínt és a küldetés felhívását.
De minden stimmelt. Viszont sehol egy ember.
Egy nagy, ódon kőépület, amolyan kastély-forma, egy nyári rezidencia, egy kúria fogadott. Körös-körül szépen nyírt bokrok és sárga kaviccsal felhintett ösvények kanyarogtak.
Szemet szúrt a ház mögül kikandikáló üvegház sarka a fák között megbújva.
Na, gondoltam, egy ilyen hóbortos növény-imádó professzor-forma öregúr, hol máshol lehetne a legvalószínűbben, mint a párás egzotikus növényeket is magában foglaló üvegházban.
Mert hát mit is keresne a gömb-formára nyírt tuják között a kertben, vagy a kúria hűvösének, zárt, steril falai között.
Kissé bátortalanul nyitottam be az üvegház ajtaján.
Odabent burjánzó zöld pokol, élő útvesztő, pokoli hőség és fullasztó pára fogadott.
- Maxweld professzor úr,  Maxweld professzor úr! Egy küldetésre jelentkező kalandor keresi!
- Hahóóó! Szeretnék jelentkezni a munkára!
- Hahóóó! Van itt valaki?
- Professzor úr?!


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 20 2013, 18:24-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi7010/7300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Asuka on Kedd Aug. 20 2013, 13:05

Izgatottan pattogok fel-alá a Kezdetek Városánat főterén, rózsaszín hajzuhatagom mellett mintha amúgy se lennék elég feltűnő jelenség, de hát móóó, én igazán nem azért csinálom mindezt, mert annyira szeretném, ha rám figyelnek, mert néha az a jó, ha tökre, tutira, tisztára láthatatlan tudok lenni, de úgy meg nem lehet zajongani, én pedig igazán nem csinálok mást, mintsem örülök annak, amit az imént elolvastam! *_* A nagy hír, a nagy hirdetés, szerintem fantasztikus lehetőség, így pedig még arról is sikerült megfeledkeznem, hogy legalább tíz percet voltam kénytelen várakozni El Loco-ra! >.> Nem tudom, hol késlekedik az a mihaszna, hiszen úgy volt, hogy pontosan reggel nyolckor óra huszonhárom perckor, nem később, nem előbb találkozunk itt, a Kezdetek Városának a főterén. Erre mi történik? Nem jön el! >.>
Morogtam is elég sokat, hisztizve motyogtam magam elé, hogy ez nem éri, nem így volt megbeszélve, s gyilkos durci hörcsimóki pillantást vetettem minden felém tartó játékos felé, mert mi az, hogy ők bezzeg itt vannak, Loco-chan pedig nem? T.T
No tehát, mindez addig folytatódott, amíg meg nem pillantottam a hirdetményt, a rossz kedvem pedig gyakorlatilag azonnal elszállt! *_* Nosza, uzsgyizok is készülődni, hiszen ha a kristályíráshoz nem is, a növényekhez értek valamelyest, ráadásul most nyitottam meg az igazi, errrrrredeti alkímia shopomat, ahol a saját craftolási kis potijaimat árulgatom olcsó pénzért, amíg meg nem murdálok ebben a világban. ^_^ Némelyik receptért iszonyatos árakat fizettem ám, hogy megszerezzem őket, szinte minden vagyonom ráment, melyeket a céhemnek is adhattam volna, azonban hosszú távú befektetésben lenne ám illendő gondolkozni. Úgy mégis csak fajább az egész.
A legjobb az egészben pedig, a Professzor úr. Olvastam a nevét valamelyik kis könyvecskében, amit a növénylátóknak írtak, afféle útmutatóként, így pedig nagyon kíváncsi vagyok ám rá, de a leginkább talán mégis csak az a fontos, hogy ő egy igazi Professzor! *.* Kíváncsi vagyok, JK-e, vagy NJK, ezt még sohasem sikerült megtudnom sehonnan. Vajon mennyire hasonlít az én régi kedvenc Profimra? Biztosan egészen különbözik tőle. A kedvenc profim az egyetemről hórihorgas orrú, rövid hajú Dumbledore alak, talán csak kicsit fiatalabb, meg nem olyan zizzent, mint ő. De a szemüvege ettől még épp olyan, mint neki! Surprised Nagyon sokat tudtam tanulni tőle a csillagászatról. ^^ Az volt a vicces, amikor egy nappal nagyon meglepődött valamilyen arrafele járó szomszédja, hogy látta. Örült neki, meg minden, de hát na, egy csillagászt nagyrészt inkább csak estefele ébren látni. Very Happy
Megadott időpontra természetesen ott vagyok a mapomon megjelent, takaros kis házikónál. Hogy ez milyen szép hely! Tökéletesen ideális családalapításra. Legalábbis, ha én menyasszony lennék, a nem létező vőlegényemmel mindenképpen egy efféle csinos kis kertes házat akarnék. Virágoskerttel, hintaággyal, és ilyen édes, míves kis ajtócskával. Szerintem tényleg, valóban csodálatos! Hűűűű, egy ilyen profit hol lehetne keresni? *.* Nem tudom, de ha én Oroszlán Professzor lennék, minden bizonnyal szinte egész nap a kertben lennék. Amikor pedig nem, akkor is a teraszon süttetném a hasam, miközben nagyon okos dolgokat találok ki. Így aztán bejárati ajtót megkerülve közelítem meg a takaros kis kertecskét, figyelvén arra, hogy egyetlen növényt se tapossak el.
- Professzor úúúúr! Professzor úúúúr! Surprised Bátor lelkületű harcos jelentkezik! Surprised - próbálom előcsalogatni, s keresem tovább a kertben a virágok közt, természetesen.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi4530/4700[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Aug. 20 2013, 14:31

Csak az járt a fejében, hogy nehogy njk legyen. Annyira akarta, hogy ne az legyen, az már nem egészséges. Épp egy bizonyos Sweet Dreamsből jött csurom vizesen, amikor meglátta a hirdető táblát, és hát miért ne nézné meg. Az nem jelent semmit, hogy hol van a küldetés feltéve, meg, hogy 10-es szintű. Egy: solo játékos, nem válogathat, Kettő: nagy segítsége lehet az esetleges kisebb szintűeknek, amit nem bán. Végre kamatoztathatná a sok keserves pontot, amit összekapart,és visszaszerezhetne valamennyit a méltóságából. Három: egy könnyen elvégezhető küldetés, valamennyi jutalommal sosem ön rosszul. Aztán meglátta azt a gyöngyszemet, ami a tábla közepén virított. Nem hogy felkeltette az érdeklődését, de eldöntötte, hogy azon nyomban indul, és megy megkeresni ezt a Leo Maxot. Mindig is el tudta magát képzelni menő zsoldosként, aki hangtalanul nyomakszik előre a felbérlője előtt, vagy épp hátul meghúzódik és halálos csapásokat mér az esetleges ellenre. Menőn hangzott, és vonzón mindig. Cool
Miért ne próbálhatná meg most, mikor adott a lehetőség, talán egyszer az életben?
Útközben megérdeklődte, és megtudta, hogy elég híres ez a Leo prof itt Aincradban, és valamennyire megtudta, hogy is nézhet ki. Őszes haj, szakáll, kórósodó férfi, de feltűnően jól tartja magát.
Egyetlen agája az volt, hogy netalán a professzor njk. A kis ház felé vezető úton egész végig azért fohászkodott, hogy ne az legyen. Legyen jk!
Egy lánykát látott épp a hátsó kertnél eltűnni.Nem hallotta mit mond, de biztosan ő is a küldetés miatt van itt. Ő egyszerűen az ajtó elé lépve szépen illedelmesen bekopogott.
Csak akkor megy hátra, ha végképp nem ér el semmit az ajtóval.
*kop kop*
- Van itt valaki? Leo Maxweld Professzor urat keresem.
A küldetés miatt vagyok itt, amit meghirdetett!

Csak akkor ment hátra ő is, a lányka után, ha valóban nem jött ki senki. Egy gyöngéd "Hahó" kíséretében.

_________________
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi5187/5300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 20 2013, 19:32

Gondoltam, ma már elindulok egy kis küldetésre, vagy valami hasonlóra.
Nem is kellett csalódnom, ott volt egy felkérés a táblán. Kicsit közelebb hajoltam, ezúttal nem fülelve az esetleges füttyentésekre vagy beszólásokra. Ma úgy döntöttem, egy egyszerű ruha is megteszi, hisz ha küldetésre indulok, idővel kénytelen leszek arra az otromba páncélra vetkezni sajnos.


Maxweld utitársakat keres!

Várom azokat a bátor lelkületű harcosokat, akik elkísérnének beszerzőútra egy szafari túra keretén belül. Pénzbeni fizettséget nem sokat tudok ígérni, de saját készítésű tárgyakat annál inkább, a jutalmazás végett eddig sem panaszkodtak a kísérőim. A megadott térkép elvezet a házamig, érdeklődni személyesen lehet.

Prof. Leo Maxweld
Halvány mosoly jelent meg arcomon, és egy határozott mozdulattal hátralöktem selyemfényű hajamat. Kecses ujjmozdulattal elfogadtam a felkérést, alaposan megszemléltem a kapott információkat, majd ráérősen elindultam az adott irányba.
Leo Maxweld. Mintha hallottam volna már a nevét, de nem igazán tudom, honnan. Na nem mintha számítana, de majd elgondolkodom a dolgon, ha már ott vagyok. Útközben kicsit nézegettem a butikokat, néha megálltam igazgatni a hajamat vagy a ruhámat. Mégis csak az első küldetésünk lesz, adnom kell valamit a kinézetemre még a páncél felkényszerítése előtt, nem igaz?
A házhoz érve meglepődve tapasztalom, hogy nem vagyok egyedül, vannak, akik már az ajtónál állva szólítgatják a házigazdát. Karba tett kézzel szemlélem őket egy darabig, nem titkolom, vegyes érzésekkel. Nem vagyok egyedül, tehát kevesebb bajom eshet, viszont reméltem, hogy egymagam is elbánok a küldetéssel, akármi baj történjék is az úton. Tán két perc töprengés után nyugalmat parancsoltam ábrázatomra, és a bejárati ajtóhoz léptem. A jelek szerint nincs bezárva, hagytam is tárva nyitva, had jöjjön be a többi hülyegyerek is, jómagam pedig elindultam módszeresen egy esetleges hálószobát felkutatni, hát ha még alszik a jelenlegi főnök.
Hürrem
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi50/200[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Aurora Rainfell on Szer. Aug. 21 2013, 00:39

Mindössze három nap után sikerült összeszoknom Grieverel, a különösen nyugodt, újdonsült vérmérsékletű tollas sárkányommal. Az alig derekamig érő pet a vállamon üldögélt, valamilyen fura dalt dúdolva, amit még életemben nem hallottam, de nemigen zavartattam magamat emiatt. Valahol még mindig nyugtalanított a démonkutya elvesztése, de tudtam, hogy a madárszerű sárkánnyal nem lesz gondom. Engedelmes, nem túl harcias pet volt, aki miatt csak azért pirosodtam be, mert védeni próbált. Csak azt nem tudtam, hogy a csajok mire fogják ezt vélni. Meg a többi játékos is. Aggódtam, amiért egy vörös indikátor miatt meg fognak vetni, meggyűlölnek, és egyedül maradok. Lesütött szemmel ténferegtem, cél nélkül, néhol nagyokat sóhajtva, mely Griever számára kifejezetten feltűnő volt. A ragyogó kék szemeivel egyenesen az enyéimbe bámult. Megigéző, komoly pillantásához még nem sikerült hozzászoknom. Gyönyörűnek, már-már földöntúlinak tartottam a tollas jószág íriszeit. Szótlanul, csupán engem nézett, mintha gondolatban próbálná a faggatózást. Lehunytam szemeimet, s fejemet elfordítva próbáltam arra utalni, hogy nemigen akartam erről beszélni. Griever meglebbentette hosszú szárnyait, majd egy hümmögést hallatott magából. Aztán rákezdett, halálos nyugodtsággal a hangjában:
- Gondterheltnek tűnsz.
- Pedig tévedsz. - mondtam gyorsan. Nem akartam erről beszélni.
- Óh. - Kissé gúnyosnak véltem ezt a fajta "megjegyzést". - A múlt. Értem. - Meglepett a faggatózás kurtasága. Azt hittem, ebben hasonlítani fog Kora, ám tévedtem. Griever még ennyivel is betellett, vagy csak látta, mennyire nem akarok erről csacsogni. Mintha misem történt volna, a sárkány úgy folytatta a dudorászást. Mindaddig, amíg össze nem futottam egy hirdetéssel, ami rendkívül felkeltette az érdeklődésemet:

Maxweld utitársakat keres!

Várom azokat a bátor lelkületű harcosokat, akik elkísérnének beszerzőútra egy szafari túra keretén belül. Pénzbeni fizetséget nem sokat tudok ígérni, de saját készítésű tárgyakat annál inkább, a jutalmazás végett eddig sem panaszkodtak a kísérőim. A megadott térkép elvezet a házamig, érdeklődni személyesen lehet.
Prof. Leo Maxweld
Saját készítésű tárgyak? Gullwings, misszió idő! Cool Nem kellett túlságosan a pet véleményére várnom, ugyanis a tollas sárkány vállát vonva kijelentette, hogy neki tök mindegy, én vezetek. Így is volt: miután elfogadtam a küldetést, annak elkezdésének érdekében kaptam egy kész koordinátát, ami elvezetett a találkozási ponthoz. Kedves kis házacska volt. Pont olyan, amilyenben én is éltem. A szép emlékekre sóhajtottam egyet, aztán megkíséreltem megkeresni a professzort. Griever elvetődött a vállamról, és a fejemet fölött röpködött, mint valami vészmadár. Arra vártam, hogy az úr valamilyen észrevehető helyen lesz, de nem sikerült észlelni. Úgy láttam, más játékosokat is érdekelt a küldetés, ám távolról még az ismerős arcok se derengtek fel előttem. Megtartottam ezt a távot, és ha a megbízó felbukkan, akkor közelebb iszkolok.


A hozzászólást Aurora Rainfell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 01 2013, 10:40-kor.
Aurora Rainfell
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi10/200[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Zelolla on Vas. Aug. 25 2013, 19:57

Kezdetek városa először barátságos, később nyüzsgőnek tűnt, majd szép lassan, akik tudtak tovább álltak, és csupán azok maradtak itt, akik nem kívánták életüket kockáztatni a fronton. Sosem tartottam gyávának őket, inkább úgy véltem, hogy abból hozzák ki a legtöbbet, amit jelen pillanatban a játék kínál nekik, hogy ez éppen az, hogy boltot nyitnak, és inkább szociálisan fejlődnek, nem hiszem, hogy gond lenne. Surprised Elvégre én is hasonló voltam. ^^” Mosolyogtam a felém lépdelőkre, de visszatarthatatlanul a főtérre tartottam, a Peterrel való félreértés után muszáj voltam elolvasni a kitűzött hirdetést, tényleg olyan félreérthető-e. >/////> Persze, mielőtt kitűzték volna, én magam is átolvastam, de legmerészebb feltételezéseim között sem szerepelt, hogy olyasmit feltételez majd rólam, amit végülis feltételezett. Embarassed Nem baj, ezen túl kell lépni, de mindenekelőtt ellenőrizni kell a kiírást. ˘w˘
Tekintetem gondosan hordoztam végig a kisebb-nagyobb kiírásokon, koncentrálásom végett valószínűleg nyelvem a szám oldalán kissé kikandikált, amikor nagyon próbálkoztam, folyton ilyen grimaszba merevedett arcom. Neutral Ez azonban nem tarthatott sokáig, mert oldalamon Hyoumu őrült ficánkolásba kezdett, amire kénytelen voltam felkacagni, mert oldalamnak ütközve csiklandozott az apró jószág. >w> A hasamat fogtam a nevetéstől, ami talán furcsának tűnt, de nyohm~, nem én tehettem róla! T.T Végül sikerült megragadnom a kis táskát, és kiszabadítva végre nem csiklandozott tovább. Összehúzott szemöldökkel néztem rá, hogy ne gondolja azért, hogy ennyivel megúszhatja, de addigra már felszaladt karomon, majd vállamról elrugaszkodva pattogott a földön. o_O Néha komolyan azt gondoltam, hogy valami drogkristályt talál ilyenkor az erdőben, és attól viselkedik így. Neutral Leguggoltam mellé a földre, és meglapogattam szőrös fejecskéjét, amikor is szemmagasságba került a különös hirdetés.
Ez pont nekünk való! *o* Semmi veszély, változatos környezet, és a lényeg, semmi veszély! Cool Egy pillanatig sem gondolkoztam tovább, előre nyúlva elfogadtam a küldetést, elvégre ki nem örülne egy kis kirándulásnak, ami után még ajándékot is kaphat? :3 Fütyörészve követtem a térképen látható jelzéseket, és ha bárki azt feltételezné, hogy térképpel lehetetlenség eltévedni, annak én a következő ötven percben háromszor is produkáltam ezt az anomáliát. .__. Ezek voltak azok a pillanatok, amikor magam is kénytelen voltam elgondolkozni a tényen, miként is lehetek még életben? Surprised Erre a kézenfekvő válasz azonban csupán annyi lehet, hogy amennyire szerencsétlen vagyok némely esetekben, legalább annyi szerencse ér másokban… bár legtöbbször felesleges dolgokban, de aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli! ˘o˘
Némi segítséggel azonban legalább azt sikerült megtudnom, hogy a Professzor igazán professzorosan néz ki, és a bölcsességbe bele is őszült! Surprised Vagyis, én így értelmeztem abból, ahogy ketten egymás szavába vágva magyaráztak, bár a házikót meglátva inkább egy manót vártam volna. ^^” Nem a méretek miatt, hanem mert olyan zöld volt, és a természet közeli azt jelentette, hogy a természet szó szerint benőtte. o_O Csak nagy szemekkel pislogtam körbe, mert az ajtó nyitva volt, de hangokat is hallottam hátulról, ijesztő hangokat. O_O Nyehehem erről volt szó! T.T Professzor pedig sehol sem volt, de egy manócska sem, vagy legalább valaki, aki ősz lett volna! De nem volt mit tenni, meg kellett találnom az okosságba öregedett manót, vagyis Liont! Igen, úgy emlékszem ez volt a neve! Surprised
- Hahó! – Szinte suttogtam, nem akartam ám zavarni, vagy megijeszteni senkit, plusz, ha azért kihalt a ház, mert megelőztek, vagy valami gonoszság történt, nem szerettem volna igazán magamra vonni a figyelmet. ^^” Azért elindultam hátrafelé, mert arra szabadabbnak tűnt a terep, vagyis könnyebb futni, ha úgy hozza a helyzet. Neutral

_________________
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Ys1w
Zelolla
Zelolla
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2013. May. 20.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi50/50[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (50/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Tsu on Hétf. Aug. 26 2013, 21:07

Gyenge próbálkozásaim arra, hogy szervezzek egy körém épülő csoportot, mind kudarcba fulladtak, ezért el kellett gondolkodnom a taktikámon. Ezelőtt is sokszor gondolkodtam el rajta, s az eddigi eredmények megegyeztek a mostanival, a terveim mind hibátlanok, akkor pedig mi lehet a probléma. Aztán elkezdtem, gondolkodni a saját személyemen, s megtaláltam a remek taktikám sötét foltját. Egyértelműen nem voltam sem elég híres, sem pedig elég erős. Ez lehet az a bizonyos 8-as számú csavar a csapatszervező gépezetemben, amelynek hiánya miatt az folyamatosan lefullad!
Természetesen a felismerést a megfelelő lépés követte, s elindultam a fejlődés útján, s egy új stratégiát eszeltem ki! Ebben az ünnepélyes pillanatban felismerve saját gyengeségeim, visszavonulok a színpad mögé, a homályba, hogy onnét előbújva egy korszakalkotó előadással lepjem meg a kedves közönségemet!
Ezt elkezdendő, jelentkeztem egy viszonylag könnyűnek tűnő küldetésre. A szervező egy professzor volt, amelynek hála két okom is volt, arra, hogy vele tartsak. Egyrészt mert nem gondoltam, hogy egy efféle világban is találkozhatok tudósokkal, s éppen ezért kíváncsivá tett, hogy milyen alapon jutalmazták a jelzővel. Valamint, tanulatlanságom okán ezelőtt még sosem találkoztam igazi professzorral! Így hát kézenfekvő volt, hogy jelentkezek!
A térképet remekül kiismertem, így fél óra alatt sikerült eljutnom a helyszínre, azonban mégsem kereshettem fel a főnököt mindenféle információ nélkül! Elvégre azt tanították, hogy a munkáimat végezzem el a lehető legjobban, ehhez pedig nem árt ismerni a megbízót is! Elvégre ha tudom, hogy mit kedvel az úr, tudom, hogy miféle gyilkossággal lenne megelégedve! Illetve ebben az esetben nem is olyan fontos, hisz csak egyszerű kísérgetésről van szó, na mindegy!
Tapasztalataim alapján, amelyek kivételesen megegyeznek a közvéleménnyel a legtöbb információt a nyugdíjas öreg lányokból lehet kiszedni, elvégre nekik van a legtöbb szabadidejük, s ezt nem félnek elpazarolni arra, hogy a szomszédokat kukkolják! Fontos megjegyezni, hogy jobb ha magányosan üldögélő asszonyoknál próbálkozok, ezzel megakadályozva hogy egymás szavába vágjanak, vagy éppen eltereljék a témát a mamák!
A növényszakértőt már előttem felkeresték, ráadásul nem is egy vagy két ember, hanem egy igazi kis csoport. Először azt se tudtam, kire keressek rá, aztán végül ráébredtem, hogy már nem így dolgozom. Azonban továbbra is jobbnak találtam ha inkább megvárom, amíg feltűnik a főnök, hogy elkerüljem a felesleges keresgélést, amit társaim örömmel tesznek meg helyettem.

_________________
Szint 2 Exp: 93/100
Pontozás:Élet: 1 (+1 T.)
Fegyverkezelés: 3 (+3 T.)
Erő: 4 (+1 T:)
Kitartás: 3 (+1 T.)
Gyorsaság: 3 (+2 T.)
Speciális képesség: 6
Páncél: 15
Tsu
Tsu
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi135/150[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (135/150)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Pént. Aug. 30 2013, 00:30

Danee az üvegházban, Asuka a kertben, Alex hiába kopogtat a bejárati ajtón, Hürrem viszont a kertbe távozó íjász után be is szambázik a házba és Hófehérke módjára megcélozza a hálószobát. Hürrem és Lola akár össze is találkozhatnak a házon belül, mint ahogyan Asu és Alex is a kertben. Danee sincs távol az utóbbi párostól, jártasságok nélkül is észlelheti őket. Aurora egyelőre a távolból szemléli a többieket, Tsu pedig még távolabbról kémkedik a jónép után. A professzor viszont sehol...

A házban tartózkodók azt vehetik észre, hogy a fejük fölött egyre nagyobb a robaj és néhány cserép is elpixeleződik. A kertben bóklászók pedig arra lehetnek figyelmesek, hogy egy sikoltás hangzik fel a magasból. Griever ahogy egyre magasabbra reppen, már meg is pillanthatja a hang forrását és figyelmeztetheti erről idomárját. Ugyanis az történt, hogy Maxweld a tetőn tartózkodott, azonban egy helyen beszakadt alatta a fedélzet, így derékig elsüllyedt. A bentiek a profnak közvetlenül a tető alatt kalimpáló lábát is láthatják az ebédlő felett, a kintiek pedig a hátsó kert felől megközelítve meg is találhatják a létrát, amin az öreg felment. Tsu a háttérből csak annyit foghat mindebből fel, hogy valaki felordított és pár pilanattal előtt nagy robaj jött a ház mögül.


Feladat: Segítsétek le a háztetőbe ragadt Maxweldet úgy, hogy ne zuhanjon le és ne veszítsen Hp-t. Kb 4 méter magasan van fent, a tető szélétől 2 méterrel beljebb, a kémény mellett. Örülnék neki, ha összedolgoznátok és kreatív ötletekkel állnátok elő. Egyet kérek, hogy feltételesen írjátok le az ötleteiteket, hogy más is ki tudjon bontakozni. Nem muszáj egy kör alatt megoldani a helyzetet Wink

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Danee on Pént. Aug. 30 2013, 10:45

A zajra kiszaladok az üvegházból, és felnézek a háztetőre, ahonnan egy férfi jajveszékelését és segítségért kiáltozását hallom.
Aztán a kertbe kilépve megpillantok egy srácot meg egy álomszép lányt.
- Ömmm, sssszziasztok! – mérem fel a helyzetet, meg őket is tetőtől talpig.
Már majdnem rá is kérdeznék, hogy ti meg ugyan kik vagytok, és a leányzó miért ennyire elbővülő és ráadásul még iszonyú szexik is, de közben kattognak a kerekek a fejemben, hamar helyére kerülnek a kirakós darabjai
- csak nem ti is… - mutatok a tető felé – a professzorhoz jöttetek...
- mármint a küldetés felhívásra?
- Danee vagyok… ömmm
– zavaromban csak hebegek-habogok - de ez most mellékes - mutatkozom be kurtán, nem is nagyon értem magam, most nem ismerkedni kéne itt, hanem a prof segítségére sietni.
- Igen sietni  – mondom ki a gondolatomat félhangosan, inkább csak magamnak, amolyan megerősítésképp.
- Ahogy látom beszakadt a tető alatta, és ha nem segítünk kiszedni onnan, akkor be fog zuhanni a házba, és akkor ki fog minket küldetésre vinni?
Hogy kitakarjam a szemem elől a napfényt, a homlokomhoz emelem a tenyerem, ellenzőként, és újra megbizonyosodom a prof szorult helyzetéről.
- Onnan nem fogjuk tudni visszahúzni szerintem. Le kéne engedni! Kell egy létra, amin feljuthatunk és egy hosszú erős kötél, amit köré csavarhatunk, és leengedhetjük a házba!
- Megyek, keresek kötelet!
– intek nekik és körbekémlelve keresek egy fészert vagy kötelet: ha közben valahol mégis találnék az udvarban kötelet, akkor nem bajlódom a fészer-kereséssel , egyébként pedig oda rohanok a kis szerszámos melléképülethez, felfeszítem, ha kell erővel, és kötél után kutatok benne

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi7010/7300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Szept. 02 2013, 12:01

Berendezés alapján tényleg csak valami öreg fószer lehet, akiről mesélnek, na nem mintha ez zavarna. Valószínűleg már járni is alig tud, az agya rég lebomlott, és ezért kell neki a testőrség. Karba tett kézzel, fújtatva már indulnék haza, de ekkor végre történik valami izgalmas. Mégpedig furcsa hangok, sikítozások és robajok kíséretében.
Nem szaladok. Minek? Nem éri meg a dolog annyira, hogy törjem magam, így ismét elkezdem feltérképezni a házat esetleges változások után kutatva. S lám, mit ád a Sors? Két kalimpáló lábat az étkező plafonjában.
-Hú, hát ez nem semmi. -jegyzem meg egyik lábamról a másikra állva, karba tett kézzel. Hallom, hogy odakint már sündörögnek, tanakodnak, én pedig idebent teszem, csak magamban. Lehúzni nem lenne jó ötlet, mert ki tudja, mennyire törékeny a csóka, és a végén még talán a saját küldetésadómat is kinyírom. Valahogy felfelé kéne taszajtani, esetleg ha lezuhanna és elkapom...
Na de vajon elbírom-e? Csak egy szegény, gyenge női teremtés vagyok, igaz, egy öregembert talán elbírhatok. Kockáztassunk? ... Inkább nem, valami mást kell kitalálnom.
És ha megpróbálnám a lábainál fogva kifele tolni, hogy a kintiek kihúzhassák? Hmm, talán nem lenne rossz ötlet mondjuk velük is konzultálni az ilyesmiről.
Kilibbenek a hátsó ajtón, s mit látok? Már egész sokan összegyűltek a kertben, egy srác pedig pont elindult kötelet keresni. Csak intek a maradéknak, majd kezem kecses vonalát a ház felé fordítom, hogy valahogy jelezzem, miről beszélek.
-A tag lábai az étkezőben kalimpálóznak. Valaki bejöhetne velem, hogy elkapjuk, ha netalán mégis lezuttyanna. -majd megfordulok és visszamegyek, persze a választ még megvárom, hogy ki jönne velem a mentőakció második részében segédkezni. A férfiak felé még egy sokat ígérő mosolyt s kis hajlendítést is küldök, jelezvén, hogy talán igazán hálás leszek a segítségükért.
Hürrem
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi50/200[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Asuka on Hétf. Szept. 02 2013, 12:08

Hiába szólítom a Professzor urat, sehol, de sehol nem találom! De hiszen ez borzalmas! TT____TT Pedig tényleg, de tényleg azt hittem, hogy épp olyan feladatadó JK-val vagy NJK-val találkozhatok, aki igazán, de ténylegesen Professzor! Túl sok a buta-muta ember a játékban, és így nem tudok senkivel sem magfúziós atomreaktorokról cseverészni, mert ez a kedvenc témám, főleg, mert Napocska, és szánsájn, és imádom, annyira, hogy hűha.
Tehát, kertben sétálgatva próbálom megkeresni, minden egyes bokorba is benézek, s már éppen azon lennék, fára mászva próbáljam magaslatról megkuksizni, vajon merre kóvályoghat a Professzor, mikor pillantom meg Szőke Herceget, és hűűűű! *.* Hát nem mondom, nem egészen így képzeltem el a Professzort... mert tutkóra-mutkóra azért jött ám ide, mert ő lehet Maxweld Professzor, és végre meghallotta, hogy őt keresem! *_*
- Nahááááát, te lennél Leo Maxweld Professzor? *-* - csüngődök máris a Szőke Hercegen, mert ahannyira cuhukiiii! *.* Csillogó szemek aztán nyomban átváltanak csalódott kiskutyássá, tudjátok, mint amikor egy kölyökkutyustól elveszitek a kedvenc játékát, és nem adjátok vissza neki.
- Hát nem igazán nézel ki Professzornak. Én azt hittem... Nálunk, otthon az egyetemen... T^T - realizálom, hogy egyáltalán meg se közelíti az elképzeléseimet a Profival kapcsolatban. Olyan csalódott vagyok! T-T Kénytelen-kelletlen szembesülnék a valósággal, mire érkezik másik szőke, és hű, de bele is zavarodok az egészbe, hogy ez akkor hogy lehet, hiszen a másik szőke is a Profit keresi, de akkor ezek szerint mi van, ha még sem, szóval akkor lehet, hogy a Szőke Herceg is csak bátor és erős harcos, ahogyan a hirdetésben olvastam? T.T
- Ááá, szóval te is a Professzort keresed! *.* - ámulok az első szőkére, majd a másik felé pillantva vigyorgok. Máris sokkal jobban érzem magam. Még van esély rá, hogy a Prof igazi Prof legyen. *.*
- Szia, Danee! Én Asuka vagyok. Surprised Már percek óta a Professzort keresem, de sehol sem találom. Pedig azt hittem, a kertben lesz. :/ - szövegelek, mert abban jó vagyok, másban annyira nem, de ez lényegtelen, aztán meghallom a segélykiáltást, s a hang felé fordulok. Onnan jön, magasról! *.* Talán nem lett volna buta ötlet tényleg felmászni a fára. Csak ez magassarkúban nem olyan egyszerű dolog ám. Surprised
- Hmmm... Értem én, hogy fent ragadt. - gondolkozom el rajta, ajkaimba pedig beleharapok gondolkozás közben. - De hogy jutott fel oda? Mindezt úgy, hogy nem tud lejönni. :/ - morfondírozok ezen félhangosan, megindulván a ház felé. Ha van hátsó bejárat, azt használom arra, hogy bejussak, aztán Szőke #1 és Szőke #2 is biztosan jönnek velem Professzor megmenteni! *.* S hogy mennyien lettünk hirtelen idebent! *.* Pedig jól emlékszem, én csupán két emberrel találkoztam a kertben. :/
- A kötél jó. ^^ Lehet, van az inventorymban is. - nyitom meg azt, s megnézem, hogy tényleg van-e. Minden játékosnak jobb, ha alapból megvan állandóan néhány efféle dolog a felszerelései között, amik nem fegyverek és hasonlók. Mint a kréta, a kötél és a fáklya. Dungeonokban mindig hasznosak. ^^ Ha tényleg találok ilyet, akkor azt előveszem az inventorymból.
- Szia, Zeli! Szia, Hürrem! Segítetek megnézni, a Professzor hogyan került fel ide? ^^ - ironikus, mindkét szervezettől találok itt olyat, akit ismerek. *.* Ha pedig Aurora is megjelenik, neki is vidáman integetek. Új indikátorát ugyan észreveszem, de ugyanúgy mosolygok rá, ahogyan akkor, amikor megismertem őt.
- Professzor úr! Elmondaná, kérem, hogy sikerült feljutnia? Surprised Egyébként nagyon szépek a virágai! Láttam őket a kertben! *-* - legegyszerűbb, ha megkérdezem tőle, hiszen így máris több információhoz juthatunk, amivel a mentést megkezdhetjük. Legjobb lenne, ha találnánk létrát, és ha közvetlenül a tető bejáratánál nincs ilyen, akkor megkérdezhetjük tőle is, hol találunk olyat. Ha pedig nincs, akkor kénytelenek vagyunk azzal dolgozni, amink van.
- Ha nem találunk létrát, akkor keressünk egy nagy kanapét! Azzal legalább biztosan puhára esik. Én szívesen idetolom. >.< - körbe is nézek a házban, hátha találunk ilyesmit is. Van súlyemelésem, így kisebb erőlködéssel, de egyedül is képes lehetek arra, hogy szinte bármilyen bútort idetoljak. Ha pedig létrát nem találunk, és kénytelenek leszünk alternatív megoldást eszközölni a Professzor úr megmentésére, akkor nem árt, ha minél biztonságosabbá tesszük a terepet. Ha találnék erős hálót, akár azt is kifeszíteném, mint ahogyan a trapézosoknak teszik azt a cirkuszban. ^^
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi4530/4700[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Szept. 06 2013, 16:28

//nincs ihlete, szal E/1-be tolja Suspect , jah és, engem meg már meg se említ Ró? Razz //

Alighogy belépek a kertbe szinte villámütés szerűen támad le a semmiből egy ... >.> felettébb csinos lány. Hagyom, hát hogyne hagynám, csak azért érdekes a szitu, főleg, mikor Professzornak szólít. Hogy én? Megtisztelő, de nem. Majd később... :3 Rolling Eyes Razz Kissé meg is rázom a fejem, már amennyire bírom a helyzettől függően, hiszen a lányka szorongat. Neutral
- Nem kapok levegőt...pale 
Nem mintha attól tartanék, hogy a sao világában létezik a megfulladás, mint olyan, de tényleg éreztem, hogy kiszorítja belőlem azt a bizonyos gázelegyet, ha itt beszélhetünk ilyenről egyáltalán. Vicces is lenne, ha csak úgy pixelekre hasadnék a feltehetően magas erőpontokkal rendelkező hölgyemény ölelésétől.
Nos, feltehetően nem akar megfojtani, mert akkor bajban lennék, más esetben pedig elenged. Krákogok egy kicsit, mielőtt beszédbe kezdenék.
- Igazság szerint én is a professzort keresem. Alex vagyok, örvendek. ^^
Küldök egy megenyhült mosolyt felé, hálaképp, hogy nem ölt meg az előbb. Neutral
- Ha nem tévedek egy harcoshoz van szerencsém.
Talán még válaszolt, amikor felfigyelek a ház tetejéről származó csörömpölésre. Arra fordítom a fejem, és míg egy újabb a taggal bővülünk, én a ház tetején elmerülő embert szugerálom.
Ahogy Danee bemutatkozik, én is oda vetek egy pillantást rá. Szőke >.> Olyan sokan futkároznak itt ezzel a hajszínnel, de csak nekem eredeti. Cool
Japán tesóink csak akarnak maguknak feketénél eltérő hajszínt, de nem lesz nekik. <.< Ezen a Danin azonban nem ez látszik, sőt, ha jobban megnézem, nem is japán. Uhh... nem hittem volna, hogy ilyen sok külföldi van itt. Ott van még Esu chan is, meg Hinari, ők sem japánok, ez e szám így is több, mint amire vártam. A nullára >.>
- Alex.
Vetem oda a nevem, majd a ház felé mutatok.
- Azt hiszem megtaláltuk akit kerestünk. :/
Okés, úgy látszik, hogy mindenki rájött már, hogy le kéne szedni az öregurat, főleg ha akarunk valamit még tőle. Követem a többieket be a házba, nagy meglepetésemre nyitva volt. Élből benyithattam volna. -.-"
Az ismeretlen Miss ölelgető szépség már akcióba is lendül és egy kanapét tol a prof alá. Jó ötlet. én addig előveszem a felszerelésem, konkrétan a nyilaim, meg az íjam.
Ha Dani szerzett kötelet, akkor gyengéden, de határozottan elkérem tőle, majd ha oda is adta, akkor rászorítom a kötél egyik végét egy nyílra.
- Elvbe ki kell bírnia a szerkezetnek egy nyilat.
Szerintem nem lefelé, hanem a tető felé kéne segíteni.
Én íjász vagyok, így könnyű is. Smile

Ezzel ki is mentem, azaz mégse. Fél úton megtorpanok, majd a kis csapat felé fordulok.
- Kéne valaki, aki lent tartja a profot. <.<
Már ha nincs jobb ötletetek.

Ha nincs, akkor néhányukkal, vagy talán az egész csapattal kint állva a ház mögött nézem a terepet.
Mivel a pontosságom az új pontozás miatt nem ugyanaz, közelebb megyek. Majd ugye lőni szándékszom. >.>
Az az elméletem, hogy a nyilat, aminek a végére ráerősítettem a kötelet a prof mellé lőjem, így akár meg is kapaszkodhat benne.
- Professzor úr. Tud kapaszkodni? - Szólok fel hangosabban. - Felmegyek. ><
Csak menni fog, még egyes akrobatikával is. :")

_________________
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi5187/5300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Szept. 12 2013, 23:37

//Aurora, Zelolla és Tsu igazoltan van távol. Következő körben pótolhatnak 500 szavas posttal.//

Asu talál az inventoryjában kellő hosszúságú kötelet, így ez a probléma megoldódott. A házban találhattok szófát és összeszedhettek még több helyiségből is párnákat, hogy tompíthassátok a professzor eseleges zuhanását. Létrát mint fentebb írtam, a ház falának döntve találtok, ezen mászott fel a professzor is. Jelenlegi helyzet alapján tehát működőképesnek tűnik a terv, miszerint kötélen leeresztitek az öreget. Na de ki(k) megy fel a tetőre? Hát Alex \o/ Súlyemelés azért nem árt a manőverhez, mondjuk az is működőképes lehet, amit a szöszi íjász mondott. Hogy döntötök végül? Egy biztos, hogy igyekznetek kell, mert a prof ismét csúszni kezd és újabb cserepek pixeleződnek el. - Igazán hálás lennék a fiataluraknak és a kisasszonyoknak, ha segítségemre tudnának lenni mielőbb. Levitációs vagy teleport képessége nincs véletlenül valakinek? - érdeklődik kétségbeeett hangon az öreg. Maxweld egyébként zöld indikátoros JK.

Határidő: 2 nap/fő


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 24 2013, 09:21-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Danee on Vas. Szept. 15 2013, 13:12

Látva, hogy Asuka, az előbbi lány, akit az imént pillantottam meg a előszed egy kötelet, felhagyok a fészerrel.
- Asuka, Alex, felmentek a profhoz a tetőre?
Majd meglátva egy újabb lányt az ajtóban, amint éppen segítséget kér odabentre:
- Én addig megyek segíteni, odabent! Keresek egy kanapét, ahogy mondtad, Asuka! - és már futok is be a házba. Odabent megakad a szemem egy lilás hajú alacsonyka lányon.
- Jó sokan vannak, tiszta hárem! - irigykedem magamban
- Ö-ö, szia... Te a prof valakije vagy? Danee vagyok... küldetésre jöttem, de bocsi, most rohannom kell, mert a professzor mindjárt lezuhan... - azzal futok is tovább. Rá is akadok a keresett bútordarabra, és már húzom, is, vonszolom is oda, ahol Maxweld kapálódzó lábait megpillantottam a mennyezeten.
- Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném! - kiabálok torkom szakadtából, mert hát elég nehéz a kanapé, nem lenne rossz ha valamelyik lány akikkel befele jövet, meg idebent találkoztam, a segítségemre lennének.
Félúton le is teszem a dögnehéz cuccot, és benyitok a mellettem lévő szobába, aminek az ajtaját résnyire nyitva hagyták. Hátha találok bent valakit, aki a segítségemre lenne.
Valami hálószoba-szerűséget pillantok meg, hál istennek nem nyitottam rá senkire! Még csak az kéne! Egy vadidegen házban rányitni, egy itt lakóra, aki történetesen épp hálóingeben, vagy ne adj isten totál meztelenül van, miközben én csak szeretném elkezdeni a küldimet! Jó vicc!
De az ágyon megpillantok jó pár dunyhát és párnát feltornyozva.
Na azokért be is szaladok, és egy az egyben alámarkolva átcipelem a kanapéhoz, le is hajítom rá.
- Kész is a trambulin! - örömködök magamnak, hogy sikerült összeszednem ennyi mindent, a puhább földetéréshez, a prof számára

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi7010/7300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 16 2013, 15:13

Daniit hallva rápillantok Asukára azzal a jól felismerhető tekintettel, ami szinte ordítja, hogy igyekezz!, majd elindultam. Ha a lány jön, az nagy könnyebbség, mert súlyemelés jártasság híján kétség kívül nehezebb dolgom lesz, ha nincs itt, hogy segítsen. Nem szégyenkezem miatta, íjász volnék vagy mi a szösz, és itt az íjászok harmat gyengék. :|legalább is erőben, így az sem meglepő, ha én az vagyok. Nyehh nem baj. ˇˇ Van elég sütni valóm mellé, hogy ne legyen zavaró. Legalább is gondolom én. Rolling Eyes
Kívülre érve el is lövök egy nyilat, ami a prof mellett fog a tető szerkezetbe csapódni, már ha jól számoltam magam és nem el <.< A nyílhoz szépen ráerősítettem azt a nyilat, amit....öhm, ki is talált kötelet? scratch Pff, mindegy >.> a lényeg, hogy van. Szóval ráerősítettem, és kis szerencsével le fog érni egészen az aljáig a háznak. Így volt \o/ ok, de nem azt használjuk a felmenetelhez. Cool
- Bent kész vagytok?
Kiabálok be, majd felfelé irányítom a tekintetem, hátha tudok beszélni a proffal is.
- Professzor úr. Tud kapaszkodni? - Szólok fel hangosabban. - Felmegyek! ><
Jó ötlet, keressük csak meg azt, amivel a prof ment fel! ^^ Közben választ kapok, és egy kis sürgetést. Teljesen nyugodt hangnemben szólok felfelé.
- Mindjárt felmegyünk önért, lent addig elintézik, hogy véletlenül se essen keményre.
Á...megvan...

- jelentem ki félhangosan magamnak. Megtaláltam a létrát ^^ Nem volt nehéz, nah de majd most. Asuka chan felé fordulok jelentőség teljesen.
- Kellene a segítséged. Ha semmi esetre sem tudjuk felfelé húzni a professzort, akkor le kell engednünk a kötél segítségével a lentiekhez. Mit gondolsz, menni fog?
Nekem nincs súlyemelésem, így én nem bírnám el, de könnyű vagyok íjászként, így tudok segíteni. ^^

Remélem jóban leszünk ezzel a lánykával, és tényleg segít, mert nélküle akár fújhatjuk is. Ebben a világban fizikai erőm híján a prof jószerivel magával rántana. :|Hidoi o.o
Na,.... kezdjük! \o/
És ezzel felmásztam a létrán. Odasétáltam a profhoz, majd megfogtam a kötelet, ami a mellette lévő nyílhoz volt erősítve, ami pedig a szerkezetbe volt jó erősen fúródva. hál'Istennek nem pixeleződött el. ^^
- Örvendek, én Alex vagyok. Magára erősítem ezt a kötelet, és a társam fogja kihúzni önt, jó? ^^

_________________
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi5187/5300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Szept. 16 2013, 18:12

Mindenki csak szaladgál ide-oda, mint a fejetlen csirkék, meg néznek bambán maguk elé, hogy "most mi van?". Tipikus emberek, akik sosem tudnak mit kezdeni a szokatlan helyzetekkel, miután kilendítették őket az ütemükből. Már gúnyos mosollyal megfordulnék, hogy én magam kapjam a kezeim közé az esetleg zuhanó professzort, mikor egy szőke srác lép hozzám, mondván, hogy segítséget ad.
-Oh, kedves vagy, köszönöm. -mosolygok rá, pillanatok alatt eltüntetve a harag és a megvetés felhőjét a fejem felől. Odabent a férfi, ahogy azt illik, átveszi az irányítást, és szedelőzködni kezd, még ha kissé nehézkesen is, ami nem csoda. Valószínűleg ugyanolyan kisebb szintű, mint én, és még nincs akkora ereje, ami talán a való életben lehetne.
-Már jövök is. -felelem neki, mikor ezúttal ő kér segítséget a kanapé elviteléhez. Igaza van, valóban nehéz a bútordarab, de ha esetleg ezután a kaland után kapjuk meg máris a jutalmat, én csak vállat vonok a felmerülő problémákra.
Miután sikeresen új helyére kerül a becses bútor, a srác még elindul párnákat és miegyebet keresni. Ennek láttán elégedett és jóleső mosoly vonul arcomra; no lám, hát vannak még okos fiúk errefelé. Mégse oly' reménytelen a mai világ.
-Jól van. Professzor úr, innentől itt ne aggódjon, puhára esik, ha valami történne! -kiáltok fel, hogy jól hallja, miközben figyelem az újabb hulló pixeldarabokat. Biztos nem fog baja esni, vagy az egyik szőkeség kihúzza odafent, vagy a másik szőkeség összetákolt "trambulinja" és a mi csapatmunkánk megmenti, és sértetlenül kikerül a csávájából. Hiába, ez vagyok én Cool Ahol én járok, ott minden megoldódik, persze nekem köszönhetően.
Hürrem
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi50/200[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Aurora Rainfell on Kedd Szept. 17 2013, 12:02

Nem mertem odamenni, pedig vártak. Több ismerős arc is feltűnt, mégse közeledtem. Féltem. Féltem, mert szemet szúr az indikátorom. Vörös. Kedveltem ezt a színt, de ez azt jelentette, hogy egy gyilkos vagyok. Azaz hogy első látásra. Pedig ha nem ilyen lenne az indikátorom, akkor már régen halott volnék. Ha Griever nem öli meg azt az embert, talán már kint lehetnék. Legalábbis azt állítják, aki meghal, az kijut... Nem tudom, mit higgyek. Teljesen össze voltam zavarodva. Ez a másik ok, amiért nem akartam megközelíteni őket. Kolleginámnak egy szelíd mosollyal és egy intéssel köszöntem, semmi többel. Furcsa egy leány, de lehet, még ő se nézné jó szemmel azt, hogy bevörösödtem. Szégyennek fogtam fel, de miért lenne az, ha Griever megmentett? A petek protokollja megköveteli, hogy megvédjük az idomárainkat, akár tetszik neked, akár nem. - ezt mondta. Sóvárogva néztem fel az egyre magasabban szárnyaló Grieverre. Bimbócska jutott eszembe. Emlékszem, amikor megvédett attól a vaddisznótól. A saját anyjának gondolt. Annyira furcsa, így, visszagondolva. Vajon hol van most? Egyáltalán él-e még? És ha igen, jól van-e? Aki nem ismeri az érzést, az minden bizonnyal azt gondolhatja, hogy az idomárok teljesen bolondok. Egy számítógépes programért, egy adathálóért aggódunk. Ám valahogy úgy éreztem, ennél többről van szó. Jóval többről. Igaz, hogy maguk a kisállatok is annak az embernek a műve, de ha alaposan átgondolom a dolgot, a petek végül is idomított mobok. A szövetségeseink. A barátaink, attól függetlenül, hogy igaziak-e vagy csak az élet kópiái, utánzatai. Így gondoltam rájuk: Grieverre és Bimbócskára. Elmosolyodtam: igen, őrájuk számíthattam, és számíthatok is, ettől a ténytől függetlenül. Ahogyan ezen gondolkodtam, észre se vettem, hogy a sárkánymadár előttem lebegett.
- Megtaláltam. Segítségre van szüksége - mondta tömören, lényegre törően. Mire felocsúdhattam volna, az ottaniak már azon agyaltak, hogyan menthetnék meg a professzort, persze lényegesebb életpontveszteség nélkül. Oda kellett mennem. Egyelőre fölöslegesnek éreztem a bemutatkozást, elvégre még szóhoz se tudtam jutni. Igazából nem is bántam. A korábbiakon töprengtem, miközben Griever mellettem landolt. Csak most tűnt fel, mekkora: nagyjából derékmagasságú volt, bár az igen egyenes testtartása miatt talán magasabbnak is látszott. Még a hátán való utazásról is fantáziáltam egy sort, de az bőven ráér. Majd, amikor - mint minden másnak - eljön az ideje. Némán, szinte csodálkozva néztem, ahogyan a többiek milyen jól összedolgoznak. Minden esetre sietni kell, mert a professzor se maradhat ott örökké. Aggódtam is, hogy egy idő után ez a strapabíró házszerkezet felmondja a szolgálatot. A szőke sráccal tényleg találkoztam: azon a napon, amikor Bimbócska elveszett. Alex a tetőre készült, mire én összenéztem a sárkánnyal.
- Repülj! - szóltam neki halkan.
- Ezt többször se kell kérned. - biccentett, majd egyetlen szárnyrebbenés kíséretével felszállt a tetőre. A terv egyszerű volt: hogy ne adj' valami csoda folytán bezuhanna, a professzor úr vállait erőteljes lábaival megragadja, és bár nem bírná el túl sokáig, ezzel tompítaná az esést. Igen, valahogy Griever is tudta, mit gondolok. Örültem, hogyha már új társat kaptam, könnyebben ment a kommunikáció, de ennek ellenére hiányzott a démonkutya gyerekes viselkedése. Meg akartam találni. Talán ha Griever segít, megtaláljuk. Ez az, ami ösztönzött. Határozottan erre gondoltam. Így hát belső lelkesedéssel mentem az étkezőbe, hátha tényleg beszakad a mennyezet, és kell-e még plusz segítség. Csak akkor tűnt fel igazán, milyen sokan vagyunk, és én mennyire nem szeretem a tömeget.

_________________
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Oujp9sdgwo8wedsl9aqt
Aurora Rainfell
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi10/200[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Szept. 19 2013, 09:45

Asuka, Tsu, Zelolla! Szeptember 23. éjfélig írhattok, pótolhattok. Asu 250 szó, Tsu, Lola 750 szó.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Kedd Szept. 24 2013, 09:47

- Igen, még tudok kapaszkodni, de egyre nehezebben! - Jön a kétségbeesett válasz Alexnek a professzortól. A melléje becsapódó nyíltól megrémül annyira, hogy az összerezzenő teste csúszik még lefelé pár centit, de Alex ügyességének és fürgeségének köszönhetően hamar sikerül ráerősíteni a kötél végét az öregre. Hálás tekintettel bólint Maxweld, majd megérkezik a tetőhöz a késlekedő Auska helyett a szárnyas pet, aki Alex segítségére siet. Közben Danee és Hürrem odalent szép kis leszállópályát barkácsol össze a sérülésmentes becsapódás érdekében. Fáradozásaik azonban szerencsére feleslegesnek bizonyulnak, a pet és Alex (s ha odaérkezik közben Asuka, akkor az ő segítségével) hathatós együttműködésének eredményeképpen sikerül fentre kihúzni az öreget, s bár lábai remegnek az ijedtségtől, de a létrán még le tud mászni.
Amint a házba bevezetik a többiek, teljes testével belehuppan a mentésére összehordott párnák sokaságába és ziháló lélegzetés próbálja lassítani, szabályozni. Beletelik pár percbe, mire összeszedi magát, még szerencse, hogy idebent a szívroham nem tudja elvinni. Kortyol fél pohárnyi vizet, majd mikor kiszáradt száját megnedvesítette, hálás pillantással tekint körbe a sokaságra.
- Nagyon szépen köszönöm fiatalok, nem tudom mi történt volna nélkületek. Ezután óvatosabbnak kellene lennem, de egyszerűen közveszélyes vagyok... vagyis inkább önveszélyes, hehe. - Kínos nevetgélésbe torkollik mondandója, aztán felül normálisan és hellyel kínál benneteket is. Megköszörüli a torkát és folytatja. - Ha jól sejtem, akkor a küldetés miatt érkeztetek ide ennyien. Ilyen népes társasággal sosem kalandoztam még együtt. Mindannyian a szafari túra miatt érkeztetek? Megkérhetnélek benneteket, hogy mutatkozzatok be és ejtsetek pár szót magatokról? Mi az erősségetek, mi a célotok a játékban, és miért szeretnétek hozzám csatlakozni? - Bár így is elég bizalmat szavaz meg nektek, látva a segítőkészségeteket, ám mielőtt vázolná a tényleges feladatot, szeretne többet megtudni rólatok. Ráadásul amíg ti beszéltek, addig ő tud még szusszanni a nagy ijedtség után.

Tsu és Lola 1000 szóval csatlakozhat vissza. Ha most sem pótoltok, sajnos kiestek a küldetésből. Sad
Asu 500 szóval pótolhat.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hürrem on Kedd Szept. 24 2013, 14:06

Félig elégedetten figyelem, ahogy a professzort kiemelik odafent, karba tett kézzel állok a párnák mellett arra a esetre, ha mégis szükség lenne rájuk, de ez a pillanat végül nem következik be. Ciccegve megfordulok, hátamat a falnak vetem és várok, hogy miként lesz a folytatás.
Kisvártatva ajtón keresztül sétál be az, akinek eddig csak a lábait láttam. Nem tévedtek a pletykák, valóban igen idős bácsiról van szó, nem is értem, hogy keveredhetett egy ilyen fiataloknak szóló játékba. Ha alkalom adódik rá, mindenképp meg fogom kérdezni, mert kíváncsiságom kismadara csakhamar elkezdi lebegtetni szárnyait.
Kérdésére a túrával kapcsolatban egy halk igennel és némi mosollyal fűszerezve felelek, félredobva egy rakoncátlan hajtincsemet az arcom elől. Kérdései hirtelen érnek, de számomra nincs lehetetlen, és nincs is értelme titkolózni szerény véleményem szerint. A többiek is biztos a piros indikátorosok történeteire a legkíváncsibbak, ahogy eddig tapasztaltam, így ellököm magam a faltól, közelebb lépek Maxweld bácsihoz, majd illedelmesen pukedlizek, ahogy azt a régi Franciaországban szokás volt.
-Bonjour, Monsieur. Én Hürrem vagyok, szolgálatára, francia honból, a harcművész. Erősségem a gyorsaság, az őszinteség s a lojalitás. -mondom ravasz mosollyal, miközben felegyenesedem. -Célom természetesen találkozni a századik szint vezérével, mint sokan mások. A csatlakozásról szólva pedig mindig öröm számomra, ha segíthetek az embereknek, és a testőri szerep sem áll távol tőlem. -hazudom szemrebbenés nélkül, bár az igaz, hogy a feladat izgalma is idecsábított, egyszerűen csak még sosem volt testőr ezelőtt, csupán kisegítő. Mivel többet nem tartok érdemesnek mondani, hacsak rá nem kérdez indikátorom mibenlétére, hátrébb lépek, vissza a falhoz, s karba font kezekkel, érdeklődő ábrázattal hallgatom végig a többieket.
Hürrem
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi50/200[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Szept. 25 2013, 14:11

Azt hittem itt a vég, mikor végre sikerült felhúzni a profot. Ennyit erőlködni a semmiségért, Asuka chant észre se vettem, lehet fel se jött utánam. :(Persze én mondtam előre, hogy íjászként, súlyemelés híján nem lesz sok hasznon a nyers erőnél, de hát lehet beszélni napestig. >.> Azonban egy pet a segítségemre sietett, vagyis inkább repült. :oRészlet kérdés. ^^ Ő vele aztán sikerült az öregurat felfelé húzni. Azért volt jobb így, mert hiába tettek párnákat lentre a többiek, az csak a B terv, mivel ki tudhatja igazán, hogy mennyitől sebződik az ember itt. Azt se tudom, hogy ez még védett övezet e. >.< scratch Én is jól kifárasztottam magam, de meg lett a végeredmény. :] Szépen lesegítettük a létrán, majd ha kellett a szobába is nyújtottam a karom, vállam, ami jobban tetszett neki, hogy kifújhassa magát. Észre vettem ám, hogy zöld indikátoros, ami azt jelenti, hogy játékos. Nagyon megörültem ennek a "hírnek", már el voltam készülve egy újabb nyomi njk-ra erre tessék. Csak tudnám mit keres egy ilyen öreg bácsika egy fiataloknak szóló játékban. xD Majd idővel talán rá is kérdezek, hátha megtudjuk alapon.
De most hagyjuk csak üldögélni, és pihengetni, nem kis stressz lehetett az előbbi. Elmosolyodom a nyelvbotlásán, de csak alig észre vehetően, az illendőség határain belül. Igazán feldobta a napon a tény, hogy igazi jk-val fogunk kalandozni, kedvemre volt a helyzet. ^^
Nos, amennyire feldobta Maxweld professzor úr ezt az amúgy csodás napsütéses napot, majdhogynem annyira rontotta el a tény, hogy piri van köztünk. De csak majdnem. Elhúztam a szám, majd fújtam egyet. Az elém toluló rosszabbnál rosszabb lehetőségek, melyekben a lány a gyilkos szerepében játszott, szánt szándékkal próbáltam ellensúlyozni olyan eshetőségekkel, mint amilyen akár Neuroé is lehetett. "Nem minden az, aminek látszik." Ezzel akartam nyugtatni a felborzolt kedélyeimet, habár ezek után biztosra vehetem, hogy reflexből fogom elutasítani a legkisebb gyanús mozdulatára.
Nem is tudom mit tennék magammal, ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy ölnöm kéne. Nem, még csak elképzelni sem lehet. Pontosan azért nem, mert tudom magamról, hogy megvan bennem az az erős élni akarás, ami átléphet a többieké felett. Kissé beleborzongtam a gondolatmenetbe.
Nem egyszerűen a zöld indikátoromat féltettem, hanem azt is aki vagyok. Azzal biztosan egy másik emberé változnék, és nem hiszem, hogy jobbra.
A lányka után ha más nem szólalt fel, hát ln is elől léptem hátulról, ahol eddig pihentem.
- Én Alex vagyok, Hajimemashite. ^^
És ha már az előttem szóló is elmondta, én sem maradhatok adós a származásomat illetően. Európa egy kicsi országából való vagyok, Magyarországról.

Persze mindezt a legkiválóbb japán akcentussal. Semmi külföldi hangzást nem lehetne keresni a kiejtésemben, még ha keresnék sem. CoolÉs amúgy is, ha az öregúr művelt ember, tudni fog a magyarokról, meg aztán, minket a japánok szeretnek. ^^
- Öhm, mint ahogy az előbb kiderült, íjász vagyok, és jobban célzok, mint ahogy azt az előbb bemutattam. :3 Erősségnek nevezhetném, hogy rendelkezem nyomkövetés és észlelés jártassággal, így a csapatot remélhetőleg nem éri majd hirtelen támadás.
~ Ha presze nem 2. szinten vannak az ellenfeleink lopakodása, mert erről még nem tudunk semmit. ~
- Engem a növények vonzottak ide a növénylátás jártasságom miatt. A játékban pedig egyértelmű célom, hogy erősebbé váljak, és csatlakozhassak a frontharcosokhoz.
Jelentettem ki határozottan. Nem tudom mi lelt, valamiért úgy éreztem, hogy ezt le kell szögeznem.  >.>

_________________
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi5187/5300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Danee on Szomb. Szept. 28 2013, 11:22

Hallani, hogy odafent megmászták a tetőt, s a prof is mocorogni kezd a tetőn ütött lyukban, lázas sietséggel rendezgetem át a párnákat, hogy minél kényelmesebb és puhább legyen a földetérése, de aztán azt veszem észre, hogy az öreg nem lefele érkezik, hanem felfele tűnik el a lyukból.
- Hát ez remek, ezért fáradoztunk itt lent ennyit?! - morgok dühösen.
Látom, a kiscsaj sincs oda a helyzetért. Olyan arcot vág, mint akinek elvették a kedvenc játékát. Neki dől a falnak. Most látom csak, hogy milyen szemrevaló teremtés, micsoda gömbölyded idomok, és arcra se csúnya! Micsoda mázli, hogy egy küldire...
Várjunk csak, nem zöld az indikátora! Ez egy vörös! Gyilkos? Ilyen jó bőrrel? Nem már! Micsoda veszteség!
Az indikátora felé bökök:
- Azt hogy szedted össze? Csak nem leszámoltál egy féltékeny udvarlóddal? Micsoda bűnös kis madárka lehetsz te, olyan szemre való mint egy succubus!
De aztán berobognak a terembe odakintről, és az incselkedésemmel indított ismerkedésünket ezzel egy csapásra rövidre zárják.
- Áh, Maxweld professzor úr, ha nem tévedek! - váltok totál más hangnemre - Foglaljon helyet, fújja ki magát nyugodtan, ha már így összehordtuk önnek ezt a pihe-puha párnatrónust!
- Áh, ugyan, ugyan! - vágom rá az önminősítésére
Ketten is megelőznek amikor a prof arra kér minket, hogy mutatkozzunk be, én mindannyiszor hiába kezdeném el, de végül a fiú után végre szót kapok
- Megtiszteltetés, hogy egy ilyen híres-neves játékos-legendának segédkezhetünk! A nevem Danee, Danee Fedorov! Kardforgató lennék - rázom meg a tokjában pihenő kardomat - a szintemen, én vagyok az egyik leggyorsabb és legjobb vívó, azt vallom, hogy a legjobb védekezés a támadás! Készen állok bármely ránk leselkedő veszélyt elhárítani! A célom pedig nem más, mint a legjobbá válni, nem csak a kasztomban, hanem az egész játékban, és természetesen befejezni a játékot, és kijutni! Ami a csatlakozást illeti, már sokat hallottam önről és az expedícióiról, régóta égtem a vágytól, hogy részt vehessek rajtuk! Nem mellékesen pedig szeretnék ellesni öntől némi herbarisztikai tudást, szeretném fejleszteni a növénylátás képességemet!
Majd az Alexként bemutatkozó fiú felé fordulok:
- Jó látni egy másik földit! Szintén Magyarhonból! - nyújtom a kezemet felé, egy bizalmat sugárzó mosollyal az arcomon

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi7010/7300[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Okt. 12 2013, 16:54

// Azt hiszem a megengedettnél is többet vártunk az emberkékre, Tsu, Zelolla és Asuka nélkül folytatjuk tovább a küldetést, Aurora még pótolhat 500 szóval. Viszont felhívnám a figyelmet, hogy legyetek szívesek tartani ezután a 2 nap/fő határidőt, mert most már lejártak a "selejtező" körök. //

Az öreg eddig fel sem figyelt bármelyikőtök indikátorára, hidegen hagyják az ilyesmik. Tisztában van vele, hogy egy vörös indikátor sem jelenti azt feltétlenül, hogy egy hidegvérű sorozatgyilkos kénytelen viselni. Bölcsebb annnál, minthogy ez alapján ítéljen meg bárkit is.
- Gyorsaság őszinteség, lojalitás, hmm kiváló! Nyomkövetés, észlelés, bravó! Növénylátók! El vagyok ragadtatva ifjoncok! - A növények hallatán pedig Alex és Danee még egy extra mosolyt is kap az öregtől, lesz ismét emberke, akiket oktathat. - És engem ér megtiszteltetés azért, mert bátran jelentkeztetek a hírdetésemre, a megmentésemről már nem is beszélve. Már ezzel egyértelműen bizonyítottátok előttem, hogy jó csapat lesztek, mert össze tudtok dolgozni. Na de hol az a furcsa lény, ami a tetőn volt? - pillant körbe az öreg Aurora petjét keresve.
- Úgy hiszem illenék azért nekem is bemutatkozni és beszélnem pár szót a küldetésről is. Professzor Arthur Leopold Maxweld vagyok, örvendek a szerencsének. Még a játék kezdete előtt béta tesztelő voltam. Az volt a feladatom, hogy Aincrad növényállományát ellenőrizzem, s elégedetten nyugtáztam, hogy a valósághűség kielégítő. Akkoriban rengeteg olyan helyet és növénytípust fedeztem fel, ami hasznosítható lett az éles játék során is. Miután bent ragadtunk, úgy döntöttem folytatom tovább a munkám, s igyekszem némi hasznot is kovácsolni belőle. Magam, meg természetesen mások számára is. Történetesen kristályírásra alkalmas folyadékokat állítok elő. Következő tervezett expedícióm során a Profundus Spinosus Radicis, ismertebb nevén Vastag Tövisgyökér nyomára kívánok bukkanni. Eddig ismereteim szerint a 3. szint füves pusztáin tudunk a nyomára akadni. Ha akad még kérdésetek, akkor tegyétek fel út közben, amíg a teleportkapuhoz érünk. Indulhatunk fiatalok?

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hürrem on Vas. Okt. 13 2013, 14:55

Az egyik szőkeség végül odalibben hozzám, érdeklődve színem felől, mire csak egy mosollyal reagálok eleinte, amíg úgy nem döntök két másodperc után, hogy maradok a már ismerős fél-igazságomnál.
-Nem. Egész konkrétan meg akart ölni egy Harcos, de az élni akarásom nagyobb volt. -majd sóhajtok egyet. -Bár az önvédelemből elkövetett tragédiák ne színeznének meg semmit...
A két férfi elbeszélése és egymásra találása kicsit megédesíti az ittlétem, még ha némi féltékenység is szövődik bele. Lám, már abból a picike kis országból is többen vannak itt, mint az én hatalmas Franciaországomból. Gondolataim végül nem kalandoznak sokáig a kietlen tájon, mert Maxweld úr monológja következik, én pedig minden szóra ügyelek, hisz sosem tudni, melyikben rejlik a feladat neheze.
A növénylátás hallatán máris tudom, hogy a csapatban én leszek a nagy kakukkmadár, hisz jómagam az érclátás tudományát tanultam csupán meg. Ám ez még nem ok arra, hogy kiszálljak, ha már jelentkeztem. Még az is lehet, hogy míg ők a földet pásztázzák a növény után kutatva, én majd a környéket kémlelhetem hű kaszámmal a kezemben, hogy megvédjem őket a támadó moboktól vagy játékosoktól. Hazudott testőri mivoltomnak úgysem tesz rosszat, ha a támadók életét el is kell vegyem, hisz az én indikátorom színe már tehetek akármit, nem fog változni, míg Maxweld és két másik társa biztonságban tudhatják magukat.
Ch, no lám, hát milyen kis önzetlen vagyok. Mindjárt megpuszilom magam :]
-Részemről indulhatunk. -mosolygok vissza a professzorra és a fiúkra. Még szerencse, hogy pont beléphetek a hármas szint mezeire, hála a tegnapi fejlődésemnek, más különben most bajban lennék és kénytelen lennék kilépni. -Ámbár az mennyire jelent majd hátrányt, hogy én az érclátást tudományát űzöm inkább?
Hürrem
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel Vo36oi50/200[Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel 2yjvlht  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Szafari kaland Leo Maxwelddel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.