[Boss]

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 01 2012, 16:53

Résztvevők: Zaraki Kizashi, Fuun Kotarou, Matsuo Kazuma, Tatsuki Ranmaru, Mikazuki Mizuki, Sakamoto Rin, Hokushin, Miyanari Kana

Végig mentetek a dungeonon és a boss ajtaja előtt álltok. Beszéljétek meg a részleteket, ki mikor fog switchelni és hogyan és még minden mást amit szeretnétek.

Sorrend: Zaraki Kizashi, Fuun Kotarou, Matsuo Kazuma, Tatsuki Ranmaru, Mikazuki Mizuki, Sakamoto Rin, Hokushin, Miyanari Kana

Határidő: 3 nap/fő
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Csüt. Szept. 06 2012, 16:00

A faja céhemmel, meg néhány véletlenszerű... izével, akiknek persze engedélyeztem a csatlakozásukat sikerült végigmenni a katakombán, vagy nem is tudom, hogyan hívjam. Tudjátok, az a hely, ami dugig van tömve két agysejtes koboldoknak, akiknek még az a két árva agysejtjük is a jobb agyféltekben bujkál, valahol a fantázia és a "nem gondolkozom logikusan" között. Úgy tűnik, mintha szegények azt sem tudják, hogy mit cipelnek a kezükben, lefogadom, hogy láttam egyet, amint éppen a saját szemgolyóját lőtte ki egy számszeríjjal vagy mi a fenével. Na, de a lényegre visszatérve, itt dekkolunk a csapattal és mielőtt kinyitottuk volna a nagy kaput, megtörtem a csöndet és a jeget. Na jó, jég nem volt alattunk, de azért jó dolog lett volna. Bemutatkozásom a következőképpen hangzott:
- Üdvözletem kedves ismert és ismeretlen résztvevők. Bár valószínűleg látjátok a nevemet a party ablaknál, de azért bemutatkozom. Zaraki Kizashi vagyok, a bossütés és az egyetlen számító céh, a Fist of Judgement vezetője. Az életeteket a kezemben van, de nem kell félnetek, akármennyire is tűnök idiótának, tudom, hogy mit teszek. Ösztön és tudás vezényel, pontosan úgy, ahogy a többi itt lévőt is az kelljen, hogy vezessen.
Itt hirtelen kézre álltam és egy majmot kezdtem imitálni. Ugrálgattam és hangokat adtam ki, szerintem össze sem lehetett volna téveszteni egy igazival. Miután végeztem felálltam és leporoltam a port magamról, hogy nyugodtan, de beleéléssel folytathassam a mondanivalóm.
- Aki ezek után elvesztette a hitét bennem, szerintem nem méltó arra, hogy maradjon és most azonnal ki kell, hogy lépjen a partyból és a küzdelemből. Lehetünk mi akárkik... bolondok... nyomorékok a való világban. Lehet egy része átjön, de mindannyian egy dolog miatt állunk eme kapu előtt, mégpedig, hogy felküzdjük magunkat a százas szintre és egy óriási arany buddha ököllel fél centiméterről egyenesen az arcába mutassunk. Azért vagyunk itt, hogy bizonyítsuk, hogy mi igenis érünk valamit! Erősek vagyunk, bátrak, gyorsak és ügyesek! Mindent meg tudunk csinálni, amit talán a való életben soha! Itt nem kell szégyellni, hogy kik vagyunk. Küzdeni KELL!
A monológom után vártam néhány percet, hogy mindenki átgondolhassa az elhangzottakat.
- Na, de a lényegre térve, ha tovább szeretnétek itt élni, akkor fontos, hogy betartsunk néhány szabályt. A legfontosabb szerintem a switch használata. Aki nem tudná a switch nem működik nehezen, csupán csak kiáltanod kell, hogy kivel szeretnél. Ezzel a mechanikával a boss figyelmét arra tereled, akire switcheltél és amíg meg nem ütöd ismét tudtommal nem fog neked támadni. Akinek az élete hét vagy az alá csökken, az igyon meg egy potiont, kérjen mástól, vagy vonuljon félre és megfigyelőként folytassa a harcot. Kérem senki se haljon meg... ne az én kezem alatt.
Az ajtó felé fordultam.
- Ha valaki tudja, hogy mi tartózkodik odabent, kérem, hogy mondja meg nekünk, könnyítve a dolgon. Minél részletesebb a dolog, annál jobb. Én sajnos csak annyit tudok, hogy egy büdös, nagy dög fog minket várni...

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
Zaraki Kizashi
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Boss] Vo36oi126/150[Boss] 2yjvlht  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Kedd Szept. 11 2012, 09:26

>>Boss Fight<<
Elég szép kis csapat gyűlt össze. Ahogy elnéztem páran egy céhből érkeztek. Összességében elég sok embert ismertem, így talán nem lesz gond azzal, hogy megpróbálok kicsit a saját javamra játszani, no meg a jobb hír, hogy az infomnak amit még a főnök harci taktikájáról szereztem hinni fognak. Ez természetesen alap, hisz nagy bajba kerülnek, ha elutasítják a jó tanácsot. Hagytam, hogy valaki magára vegye a főnök köpenyét, mert semmi kedvem nem volt felesleges vitákba kerülni. Zakari lelkesítő beszéde végén megejtettem néhány talán a kelleténél erősebb tapsot, majd felálltam s majdnem mellé sétáltam, hogy azért ne tűnjek ellenzőnek, de tudjak mindenkihez szólni, közöttük Zarakihoz is.
- Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy köszönjük a lelkesítő beszédet, elnézést ha nem. Nos elég nehezen, de sikerült információt gyűjtenem a Boss harci taktikájáról, mely a következőben merül ki:
A neve Illfang a Kobold Fejedelem, három társa vagy, akik kis koboldok, ezek nyolc élettel hat páncéllal és hármas sebzéssel rendelkeznek. Azonban még az ötödik kör előtt le kell győzni őket, különben elég bajosak lesznek, elvileg dupla annyit támadnak majd. A bossról annyit, hogy négy élet csíkja van, és ha az információ jó hatos sebzése. A fegyverei egy kard és egy buzogány, majd a negyedik fázisban átvált egy hatalmas kardra, amivel megduplázza a sebzését.
Nos, ha szabad ajánlanom, akkor a keményebb sebzősök kezdjenek ki a bossal, míg legyen aki támogatja őket, majd a végén az igazán kemény tankok kellenek. Aki szabad a koboldokat kapja szét. Jómagam először a koboldoknak esem neki, így figyelhetem a bosst, ha valami változna akkor azonnal közbe tudjak lépni, vagy épp szólni tudjak. A végén pedig becsatlakozom. Arra még figyelmeztettek, hogy amikor már alig van élete könnyen lehet, hogy valami extra dolog is bejön, vagy változik. Óvatosan, nehogy ez okozza valaki halálát.

Majd fogom magam, és visszamegyek a többiek közé.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Boss] Vo36oi10/1200[Boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Matsuo Kazuma on Pént. Szept. 14 2012, 11:02

Elérkezett az idő. Az idő, amire a játék kezdete óta vártunk, hogy megtehessük az első lépést. A lépést, melyet majd kilencvenkilenc másik követ majd, a lépést, mit most és itt, nekünk kell megtennünk az összes még életben maradt játékos érdekében. Ott álltunk, a céh, amelyhez tartoztam a Fist of Judgement, valamint még néhány másik játékos, akik úgy szint Illfang a Kobold Fejedelem legyőzése végett jöttek ide be a Dungeon végére, a Boss ajtaja elé. Idejutni könnyű volt, nem kellett megerőltetünk magunkat, de benn helyt állni igazi kihívás, vagy akár botor ostobaság is lehet. Minden esetre meg kell próbálnunk, be kell mennünk és szembe kell néznünk a veszéllyel.
A céhem vezetője Zaraki Kizashi-dono kiállt az ajtó elé és tartott egy lelkesítő szöveget, amiben mindenkit a csapatmunkára, kölcsönös bizalomra és kitartásra buzdított. Nem igazán ismertem őt. Mikor csatlakoztam a céhéhez csupán azért tettem, hogy meglapulhasson, de most ahogyan ott látom elől, még úgy is, hogy majom módjára két kezén ugrándozik úgy éreztem lehet, hogy jól döntöttem. Ez egy halálos játék, egy borzalmas világ ahol a legfontosabb emberi érték a bizalom és az összetartás. Nagyon úgy tűnt Kizashi-dono képes lehet erre, én pedig, mint ahogy eddig is azon leszek, hogy támogassam a hozzá hasonló embereket minden erőmmel. Én magam nem vagyok vezető típus, nem vagyok nagy stratéga, sem hatalmas hős, csak egy ember vagyok, de amíg élek addig az utolsó csepp erőmet is arra fogom áldozni, hogy kijussunk ebből az ördögi világból.
Ezután Fuun Kotarou-dono állt ki és megköszönve előde szónoklatát ő is felénk fordította szavait. Ő a morál helyett inkább az elmék frissítését választotta, fontos a csata során életmentő információkkal látott el minket valamint felvázolt egy körülbelüli, elnagyzolt taktikai vonalat, amit követnünk kellene a győzelemhez. Én főleg a céhmesterem szavának engedelmeskedtem de Kotarou-dono szavai nálam sem találtak süket fülekre. Valóban hasznos tanácsokkal látott el minket és még tovább növelve az esélyeinket arra, hogy nyerjünk… vagy, hogy egyáltalán túléljük.
Egy pillanatra elgondolkodtam. Most én is kimehetnék, elmondhatnám, mit gondolok, mit érzek ezen a helyen, ez előtt a hatalmas próbatétel előtt, hogy mit várok el a társaimtól, mit fogok cserébe én is biztosítani nekik. Már majdnem mozdítottam is a lábamat, de végül nem tettem. Csak csöndben álltam a helyemen, karjaim mellkasom előtt keresztbe fonva, pajzsom és kopjám a hátamon, potion a zsebemben, készen álltam a küzdelemre!

Matsuo Kazuma
Matsuo Kazuma
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2012. Aug. 05.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Boss] Vo36oi55/100[Boss] 2yjvlht  (55/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Szept. 14 2012, 12:15

Nemhogy túl sok kihívás nem volt ebben, hanem szinte semmilyen. Még egy izzadságcsepp sem gördült végig az arcomon. Jól működtünk össze Kanával, és így az életpontjaim egyelőre a maximumon voltak. És elég jól dolgoztunk ahhoz, hogy a többieknek se legyen kevesebb. Mi voltunk a hátvéd, és még csak a lehetőség sem merült fel, hogy ellen hozzánk közel kerüljön. Most talán ez másként lesz, és mondjuk a három őr közül valamelyiket Kanával egymás orra elől kell szétdesztorolnunk. De legalább végre lesz valami, ami kicsit feltüzeli a vérem. Sokkal több kihívásra számítottam!
Rendben, emberek. Íjász vagyok, nyílván nem leszek ott az élvonalban, viszont ez nem azt jelenti, hogy rólam elfeledkezhettek. Kanával igyekszünk segíteni egymást, de ha egy ezek közül a bizonyos kis koboldok közül közel kerül hozzánk, komoly problémáink lehetnek. Az első körben én igyekszem levadászni őket, ha jól számolok, jelenleg egy kobold három lövésembe fog kerülni. De amíg nem pusztult el mind, ha nem is legyen mellettünk egy ember, de azért figyeljetek ránk. És később se ignoráljatok, mindenkit szemmel fogok tartani, ez nekem nem jelent problémát, és ha mondok valamit, arra figyeljetek, mert lehet, hogy én olyasmit látok távolról, ami nektek közelről egyáltalán nem triviális.
Elgondolkodva néztem magam elé, hogy mi az még esetleg, amit nekem el kell mondanom, mielőtt nyílik a boss ajtaja.
Kizashi bohóckodása tökéletes volt ahhoz, hogy kicsit más értelemmel bírjon az, amit mondok:
És Kizashi… az egyik szemem mindig rajtad fogom tartani. – Kicsit tovább kitartottam a nézésem, és a végén alig láthatóan bólintottam hozzá. Semmi kedvem nem volt nyíltan beszélni a képességéről, de ezt az üzenetet el kellett juttatnom hozzá. Többször volt már szerencsém hozzá. Nem magyarázta el, de úgy sejtettem, valahogy így működhet.
Rá akartam készülni a harcra. Kanára pillantottam… vajon a másik íjásznak mi járhat a fejében? Én a tagjaimat nyújtóztattam. Komolyan... ennyi nem volt elég bemelegítésnek. Húsz békaügetés. Na, az igen! Fel akartam rázni magam, hát szépen nekiálltam. Most már úgyis máson volt a szólás joga, így hát minden különösebb zavartság nélkül fogtam magam, és lenyomta. A végére sajgott rendesen a lábam, de legalább éreztem: a vérem felpezsdült. Kész vagyok a csatára!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Boss] Vo36oi115/1700[Boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Hitodama on Pént. Szept. 14 2012, 15:14

Kizashi vette át a stafétabotot, nem mintha eddig sem ő lett volna a szöveges éllovas de most igazán magára gondolhatott, mert akkor szónoklatot adott mindenkinek amilyet Mizuki könyvben nem olvashatott. És ez nem pozitív értelemben... nem a szavakkal meg a mögé pakolt eszmékkel és célokkal volt a gond, hanem azzal az egyénnel akinek a száján kifolytak ez a szavak... nem ismerte nagyon, de volt már vele dolga és így azért nem győzött nem azon forgatni a fejét hogy mennyire nem passzoltak a szavak az általa eddig megfigyelt emberhez. Nem volt oda érte, de ezt nagyjából mindenki tudhatta eddig is vagy ha nem hát a komor meghathatatlan tekintetéről rájöhettek. Ezért is csusszant tekintete szinte rögtön a következőként előlépő fiúra, akit egyáltalán nem ismert és nem is mutatkozott most be, nem mintha sokat számított volna az összességben. Rá közömbösen nézett és inkább csak azon mérgelődött odabent hogy a fiú egyszerűen elkezdte feltárni a bossnak az adatait, ami kihívás szempontjából jócskán csökkenteni kezdte Mizuki érdeklődését. Nem volt a legegyszerűbb ellenfél az elhangzottak alapján, de jobb szerette volna mindezeket harc közben és végén kideríteni... de hát ez ő volt, egészen mások voltak az értékei és harci stílusa mint valamennyiüknek, őt nem izgatta volna ha egy erős ellenfél ellen harap a fűbe... jelenleg mindössze az lett volna a gond, ha úgy halt volna meg hogy nem úgy ismerik mint legalább az egyik legjobb kardforgatót, na persze ő így is a legjobb akart lenni. Ranmaru is mesélt magáról, az első játékos lévén a csapatban akinek szavaira az ő szeme is felcsillant, jóban volt ezzel a játékossal és az egész csapatból ha ő és Rin voltak akiknek a képességeiben megbízott. Mindezek ellenére a másik íjász akiről Ranmaru beszélt is úgy tűnt hogy élvezte valamennyire a fiú bizalmát, ez Mizuki számára kezdetnek éppen elég volt. De persze az sem kerülte el figyelmét amit legvégül a fiú Kizashinak mondott, így miután szavai végére ért és a többiek figyelme is másra terelődött, az eddig hallgatag Mizuki odatrappolt Ranmaruhoz és valós erőpontjaival néhány lépéssel odébb vonszolta Rin hallótávolságába, ha nem akart a ruharántásra magától jönni
- Tatsuki-san - mondta neki halkan és halál komolyan, de nem sunyorogva - engem nem érdekel hogy mit szónokolt össze! Ha egy valaki is azzal próbál meg zsarolni, hogy ha nem működök együtt akkor kivágnak a boss ütésből... akkor magam lépek le. Mert nem kell nekem ezeknek a bizonyítgatása meg az hogy "mert nem bízok benne, elszúrom az egészet"... - suhintott a kardjával a levegőbe - ha te és Sakamoto-san azt mondjátok hogy most hallgathatok rá, akkor hallgatni is fogok rá. Máskülönben nem, volt esélye bizonyítani eddig de nem élt vele, ezért kérdezlek TITEKET...
Az átmeneti bizonyságot elméletileg megkapva végignézett az itemjei között, úgy vélve hogy ha az az egy potion nem lesz elég az esetleges bajban, akkor nem érdemli meg a kardforgató címet. Szívesen elbánik kezdetnek a koboldvezér csatlósaival, hiszen nem erős volt első sorban hanem gyors és kitartó, ahogy valószínűleg azok is. Remélte hogy egyenlő vagy ügyesebb ellenfelekkel lesz dolga, csakis a kihívás érdekelte... mely nélkül soha nem lesz jobb
Hitodama
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Boss] Vo36oi135/500[Boss] 2yjvlht  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Sakamoto Rin on Vas. Szept. 16 2012, 14:27

Jókedvűen sétálok végig a dungeon csendes kietlen területén. Nagy nap a mai. Sikerült bekerülnöm abba a csapatba mely megtámadja az első szint bossát. Mióta a játékba kerültem és kiderült, hogy itt ragadtam már azóta várom ezt a napot, hogy megküzdhessek a szint legerősebb szörnyével. Ahogy kezdek közeledni a boss ajtajához, már látom a többiek testének körvonalát, de igazán kivenni, hogy ki kicsoda csak akkor tudom mikor már magam is a kis csapathoz csatlakozom. Ahogy végignézek, az embereken örülök, hogy sok ismerős arcot látok. Itt van például Tatsuki-kun, és Mizuki-chan is, na meg Mirika-chan, akinek remélem már sokkal jobb a kedve, mint mikor utoljára láttam azon a küldetésen. És itt van a kardforgató Onii-chan is, akivel még mindig nem játszottuk le azt a mob ölős versenyt, amit amúgy is én nyernék meg, de mindegy.
Aztán mikor mindenki összegyűlik, kilép a tömegből Kizashi ő lustasága bácsi és egy szép hosszú beszédet arról, hogy-hogy győzhetnénk le a főnökurat a kapu mögött. Mikor kézen állva folytatja a monológját visszafogott nevetéssel hallgatom, amit mond majd mikor a potionos rézhez ér abbahagyva a nevetést idézem meg a menüsort majd a tárgylistát. Megnyugtató látni, hogy van három Mini potionom is.
Zaraki bá után egy másik számomra ismeretlen férfi lép ki közülünk és a bossról kezd el információkat mondani. Mivel nem rendelkezem nagy sebzéssel így gondolom, én majd a koboldoknak megyek nekik, de szerintem mivel amúgy is ez volt a célom a bossnak is nekiugrom egy switchelés alkalmával, már ha valaki majd switchel velem. Mármint ha nem tudok egyszer sem nekirontani, akkor miért tartogattam egész idáig a Gyenge Röhögő görcs Méregem.
- Tastuki-kun ha segítség kell, akkor csak szól és én elintézem azokat a koboldokat. – szólalok, meg mikor a férfi arról beszél, hogy ha valamelyik megközelíti őt és Mirika-chant akkor bajban lehetnek. Így legalább én is segíthetek majd neki, mint ő mikor a legutóbbi küldiben fedezte a hátam.
Mizuki-chant hallgatva csak egy dolog jut az eszembe, amit közlök is vele.
- Szerintem most az egyszer hallgathatsz rá Mizuki-chan. Ne félj, ha a Kizashi megint lustálkodni fog vagy rosszul viselkedik, majd jól fenéken bököm… kyaa! – válaszom közben előveszem a késeimet és megpróbálom úgy megpörgetni, mint ahogyan filmekben szokták csinálni ám a mutatvány nem sikeredik olyan jól és a kések a levegőbe emelkednek majd, mint a kamikaze pilóták zuhannak egyenest vissza felém. Egy „kyaa”-val egybekötve vetődök mizukihoz és ölelem át majd mikor a kések földet érnek elengedem, a lányt majd felveszem öket. - Gomen, Mizuki-chan! – szólok, a lányhoz miközben elteszem a késeimet. Majd újra a tárgylistát felhozva választom ki a Gyenge Lassító Mérgem és a jobb pengém, hogy szépen rákenjem azt.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Boss] Vo36oi1000/1000[Boss] 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Szept. 17 2012, 22:54

A fülembe jutott, hogy megtalálták az első nagyfőnök rejtekhelyét. Ha sikerülne legyőzni akkor végre tovább tudnánk haladni a következőre. Ez nagyon jól hangzott és valami oknál fogva furcsa érzés kezdett kibontakozni bennem. Nem akartam meghúzódni a háttérben hanem én is a többiekkel akartam lefejezni a minket itt tartó szörnyeteget. A kinti világban talán nem mernék egy csapatba verődni másokkal azonban ez egy másik világ volt. Mintha lassan kezdett volna megváltozni ama hozóállásom miszerint mindenkinek jobb ha nem velem vannak. Ebben a hosszú fogságban legalább egy hasznos dolog történt idáig és még nagyon mesze volt a vége. Mielőtt azonban csatlakozhattam volna a hős felszabadítókhoz szükségem volt egy potionra ami vész esetén visszatölti az életerőmet. A játék kezdetekor volt nálam egy de sajnos elkótyavetyéltem. Mindössze csak egyre volt pénzem ugyanis a gatyám is ráment erre a villámgyors surranóra. Tudtam pár szint múlva potom pénzért fogják árulni ezeket a csukákat de valamiért elkapott a vásárlási láz. Miután megvettem a potiont lecseréltem a kezdő kardomat egy jobbra amit nemrég találtam. Ezekkel az apró változtatásokkal elindultam a szörny búvóhelyére. Ahogy gondoltam már nagyon sokan várakoztak a rejtekhelynél. Közülük jó pár embert ismertem a párbajokból és idáig mindegyikük elvert engem mint a kétfenekű dobot. Először a négyszemű Ranmaruhoz mentem oda köszöntöttem majd felajánlottam neki 15 nyílvesszőt ami éppen a tarsolyomban kalodott. Pont az ilyen esetekre vásároltam még anno mert mindenkinek rossz lenne ha idő elött kifogyna belőle. Utána megpislantottam egy nagyos aranyos hölgyet aki ráadásul egy céhnek a tagja. Azelőtt még soha nem találkoztam céhekkel ezért legalább odaköszöntem neki.
-Üdvözletem látom te is eljöttél Zaraki nagy bulijára. Ha most is olyan ádázul harcol mint mikor velem párbajozott semmi gond nem lehet.-
-Meg szeretném kérdezni te ugye egy céhhez tartozol? Jó lehet csapatban harcolni én sajnos magányos farkas vagyok mert tudom egy két trükkön kívül más hasznomat nem vennék.-
Miután befejeztem a lelkizést rögtön megláttam Rin kisasszonyt. Úgy éreztem feltétlenül muszáj odaköszönöm neki.
-Üdvözlöm bájos hercegnő hát újra összefutottunk? Bizonyára most egy nagyvadra utazol. Ha te itt vagy nem is kell más két csapással elintézed a bestiát. Ha megengeded csatlakoznék melléd a segédek likvidálásánál. De ha esetleg zavarok mehetek a főnökhöz bár akkor meg megint meg fogsz leckéztetni.- mikor a csatlakozási ajánlatomat ettem fel kissé elvörösödtem. Azért mertem feltenni eme kérdést mert a múltkori találkozásunkkor barátjának jelölt amit örömmel elfogadtam.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Boss] Vo36oi610/700[Boss] 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Szept. 18 2012, 16:26

Töketlenkedésemnek köszönhetően kis híján otthagyta a fogát három társam a legutóbbi kazamatás látogatásunk alkalmával. És persze jómagam is. Talán csak a vakszerencsének köszönhetjük, hogy nem végeztük mi is a fészek plafonján lógva, és mindez csak azért, mert nem voltam elég határozott és nem jelentettem ki, hogy kevesen leszünk négyen a minibossra, vonuljunk vissza. Nem akartam Kotaroura kenni, de ha ő nem beszél olyan magabiztosan, akkor biztosan nem ingattam volna magam a hamis biztonság tévképzetébe. Ettől függetlenül az én hibám volt, és nem engedhettem meg magamnak több ilyen ballépést!
Nem telt el sok idő azóta, mégis úgy érzem mintha fordult volna egyet-kettőt körülöttem a világ. Ez a pofon konkrétan teljesen helyrerázott, végre bemutatkozhatott Aincradnak a valódi Mirika :3 Szintlépésemnek köszönhetően már nem kellett minden fűben lapuló szörnytől tartanom, hiszen korrigáltam a pontozásban elkövetett hibámat és megdobtam kicsit az életpontjaim számát, de ami a legfontosabb, hogy most itt állok hét másik játékos társaságában a szint bossroomja előtt, és minden eddiginél nagyobb eltökéltség csillog a szememben. Nem is engedhetném meg magamnak, hogy gyengének mutassam magam, immár végérvényesen el kellett felejtenem azt. Céhvezető lettem. Belevágtam, megvalósítottam, és most a Fist of Judgementtel közösen neki is megyünk a koboldok királyának. Büszke voltam arra, hogy magam mellé csábítottam olyan játékosokat mint Kotarou vagy a Hercegnő, csak azt sajnáltam, hogy most Szusi nem lehet itt, így nem képviseltethetjük magunkat teljes létszámmal, mint a másik céh. Kazumához és Tatsukihoz volt már szerencsém, utóbbival nagyrészt együtt dolgoztunk, amíg eljutottunk idáig a folyosók kipucolása alatt. Magas sebzésemet jól kiegészítette az ő mindent látó szeme, így legalább harc közben kompatibilisek vagyunk, ha már úgy egyébként képes kikészíteni egyik pillanatról a másikra. Kazuma ennek az ellentéte, bár csak a pókok között lavírozva volt alkalmunk dumálni, de azt hiszem jól kijönnék vele... viszont harcban nem tudtam mit kezdeni az ideáival.
Csupán a három ismeretlen aggasztott kicsit. A Fist és egyben az akció vezetője nem tűnt valami bizalomgerjesztő alaknak, amit csak tovább erősített Tatsuki megjegyzése és a sutyorgás, amit ezután levágtak Hitodamával és Rin-channal. Nem értettem őket, de a hangfoszlányokból annyi eljutott hozzám, hogy Zarakiról van szó, gesztusaikból pedig tök világos volt, hogy nem éppen ajnározzák a gyereket Rolling Eyes Mindegy, ezt az egészet ő szervezte össze, szóval nem fogom bedobni a puccsot, hiába nem tetszett, hogy a vezetőnk némi nyugtalanságot szült köreinkben.
- Háhá, nem csak hogy egy céhhez tartozok, de én vagyok a vezetője :3 Mirika vagyok, örvendek! - válaszoltam a harmadik számomra ismeretlennek, miután mosolyogva biccentettem neki - Kota már rágta a fülemet miattad, szólt rólad pár elismerő szót... Hokushin, ugye? Annak az egy-két trükknek igazán hasznát vennénk, én szívesen látnálak a tagok között. Szóval ha szeretnéd kipróbálni milyen csapatban harcolni... - itt előhívtam a főmenüt és némi babrálás után sikeredett egy meghívót küldenem - ...nyomj az elfogadásra. Örülnék neki :3 - ajánlottam fel a csatlakozást. Ha nem is rágta érte a fülem Kotarou, de említette már, hogy ha megalapítjuk a céhet, akkor ő szeretné a csapatban látni ezt a fiút, így nem haboztam ismeretlenül is meghívni. Bízok annyira a srác ítélőképességében, hogy ne valami lúzerről zengjen ódákat. Udvariassága és szerénysége picit fura volt, de gondolom egy ilyen bemutatkozás után nem egy bunkó köcsög ez a Hokushin, akkor meg már baj nem lehet belőle.
- Yosshi, akkor Kotarou, Tatsuki, Rin és Hokushin foglalkozik a kis koboldokkal egyelőre. A többiek és én a bosst fogom ütni, de ha gáz van, sürget az idő, vagy kell egy befejező lövés, switcheljetek velem és leszedem a kicsiket! Ahogy Tatsuki is mondta, nekünk kettőnknek kell testőr, íjjal nem lehet kardcsapást védeni! Szóval ha segítséget kérünk, akkor adjátok is meg, ha nem akartok két magas sebzésű karaktert elveszíteni! Előre is kösz Razz Ami viszont még fontosabb, hogy mindenki, még egyszer mondom, MINDENKI tartsa készenlétben a teleport kristályát, és ha lemegy az élete, használja is! Az életed fontosabb a hülye xp-nél, szóval senki se hősködjön és vállaljon be öngyilkos akciókat! Ha kinyílik az ajtó, onnantól maximális összpontosítás! Ez nem lesz olyan egyszerű, mint bármelyik másik mob, akivel eddig összefutottatok! Mindenkinek sok szerencsét! - szólaltam fel én is végül, erős hangomat hallatva a tágas folyosón. Miután látványosan előhívtam a kék kristályt és az övemre függesztettem, vettem egy mély levegőt, és lassan kifújva elővettem egy nyilat, a helyére illesztettem, és készenlétbe emeltem az íjamat. Feszült voltam, de nem érdekelt, mennyire erősen csikorgatom a fogaimat. Csupán mereven bámultam a kaput, mely a boss lakhelyére nyílt. Itt az ideje átvinni az 1. szintet!
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Boss] Vo36oi526/600[Boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 18 2012, 18:41

Innentől a postolás változni fog, a minimum reag követelmény törlődik és minden reaggal egy mozdulatot kell leírni (pl.: Balról vágok... stb.)
A sorrend a gyorsaságon és a kitartáson múlik, mégpedig a sorrend a következő (A boss boss+segítőket jelent):

Switch: Ha a reagodban csak annyi áll, hogy "SWITCH, név", akkor az a személy veszi át a köröd. (pl.: Boss reag: Hokushinra üt xy, Hokushin reag: "SWITCH Kazuma" ekkor Kazuma poszt megy: cselekvés Boss reag: Mivel Hokushin switchelt ezért már nem őt fogja tovább ütni, hanem Kazumát)

FONTOS: Egy karakter egyszerre csak egy lényt foghat

Hokushin (minden 4. körében pihen)
Boss
Kotarou (minden 4. körében pihen)
Boss
Rin (minden 5. körében pihen)
Boss
Ranmaru (minden 5. körében pihen)
Boss
Mizuki (minden 4. körében pihen)
Boss
Kizashi (minden 3. körében pihen)
Boss
Kana (minden 3. körében pihen)
Boss
Kazuma (minden 3. körében pihen)
Boss

A boss életéről eltűntek az adatok, így annak életét módosítottam (Bocs, Kotarou), a 4 fázis megmaradt és a kicsik adatai is.

Kezdésnek: Az ajtó kinyílik és a fáklyák meggyulladnak. A kicsik rohanni kezdenek felétek és a nagy is feltápászkodik lassan.

Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Hokushin on Csüt. Szept. 20 2012, 10:47

A fáklyák fényesen felgyulladtak mikor kinyílt az ajtó és ahogy beléptünk azonnal megrohantak minket a kis testőrök. A jobb szélső apróságot célzom meg nyolcas sebességgel de ha elérem a képességemmel próbálok bevinni a mellkasába egy kilenc és fél pontos sebességű vágást.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Boss] Vo36oi610/700[Boss] 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 20 2012, 14:54

(Hokushin, 12-es a sebességed)
A boss már teljesen felkelt és elővette kardját meg buzogányát. Dühösen ordít egyet, miközben a lényecskék kiválasztják célpontjukat.

A jobb szélső támadójára figyel, a középső Mizukiban látja az ellenfelét, a bal szélső pedig Kanához próbál eljutni, jelenleg, a jobb oldali kivételével mindegyik félúton van.

A vágás sikeres, öt páncélt ledarált a jobb szélső kicsikéből, aminek így nyolc élete és egy páncélja maradt. A cselekvések túl gyorsan történtek ahhoz, hogy egy támadással reagálni tudjon.

ui.: Kotaroutól sikerült megkapnom a boss infót, így mégsem módosítom.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Csüt. Szept. 20 2012, 21:00

Hokushin még a szintlépésem ellenére is irdatlanul gyors, így övé a kezdeményezés. Pillanatnyi tétlenségem nem habozás, hanem ellenfelem kiválasztása. Hála társamnak már csak kettő közül kellett választanom, s a bal szélső balszerencséjére rossz döntést hozott. Második támadóként a bal szélső koboldot rohamozom meg. Szokás szerint mozgékonyságomat igyekszem kihasználni.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Boss] Vo36oi10/1200[Boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 20 2012, 21:21

A bal szélső már hárommal kevesebb páncéllal sétálhat haza, hármat hagyva.

A jobb oldali közben adott egy ütést Hokushinnak, ezzel levéve neki hármat.

A boss rohamozik, Rint nézte ki magának.

A középső kicsi még mindig Mizuki felé fut.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 21 2012, 15:05-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Sakamoto Rin on Pént. Szept. 21 2012, 14:40

A fáklyák felgyúlnak, mikor az ajtó kinyílik. Nagyon menőn nézet, ki mint a filmekben mikor benyitnak egy elhagyott kastélyba. Látom, a kis koboldokat amint felénk futnak. Ki is nézem, magamnak az egyiket ám még támadásom előtt szerencsére rápillantok a nagyfőnökre. Jól is teszem ugyan is a nagy dög engem néz ki magának.
Mosollyal az arcomon rohanok kikerülve a csatlósokat. Erő híján a gyorsaságom használom ki és megpróbálok kitérni az esetleges támadásoktól majd magasságomból kifolyólag a jobb lábát célzom a mérgezett pengémmel majd azt követően a ballal is.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Boss] Vo36oi1000/1000[Boss] 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Szept. 21 2012, 14:58

Azt hittem, hogy gyors vagyok, de ezt át kellett értékelnem, hiszen sok másik játékos még nálam is előbb reagált, legfeljebb fókuszpontjaimmal tudtam tartani velük a lépést, és követni az eseményeket.
Így a yagannak hála tisztán láttam, hogy mi zajlik a harctéren, és nem tetszik, ahogy a megmaradt egy kobold Mizuki felé fut. Ennél Rinnek mondjuk égetőbb problémája akad, de még mielőtt a boss-t lenyomjuk, a kicsiknek kell eltűnniük. Tapodtat sem mozdulok a helyemről, egyszerűen csak célra tartok, és lövök a Mizuki felé rohamozóra.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Boss] Vo36oi115/1700[Boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 21 2012, 15:07

Rin sikeresen a bosshoz ér, és a mérgét bele is vezeti. A másik támadása is sikeresen talál, ezzel összesen 8-at levéve a boss páncéljából, így a csíkból kevesebbet hagyva, mint a fele.

Kotarou kapja a soron következő ütést, a kobold hármat vett le neki a páncéljából.

A Mizuki ellenes kobold közben ellenfeléhez ért.

ui.: Előzőben elfelejtettem írni, Hokushinnak 19 hp-ja maradt


Ranmaru poszt utáni cselekvés:

Ranmaru jól fejbe lövi a Mizuki felé rohanó koboldot. 6-ot belelőve, ezzel egy lövéssel leamortizálja a kobold páncélját. A kobold viszont nem tűnik meglepettnek, sikeresen Mizukiba csap, ami pedig Mizuki páncélját nullázza.

A boss túl lassú, hogy most cselekedjen, a lassító méreg a két körönkénti támadását háromra növelte.

Hokushin elleni kobold támadásra készül.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Hitodama on Szomb. Szept. 22 2012, 10:45

Mizuki a felnyíló ajtóra meredt és meglóbálta kardját a levegőben, de alig hogy pislantott az egyik kobold ott termett és megsebezte, lenullázva a páncélját. Olyan gyorsan történt, hogy még Ranmaru lövésére sem figyelt fel, ami pedig a koboldot kapta telibe
- MI A FENE, VILLÁMBÓL VAGY?! - próbálkozott egy reflexszerű ellencsapással miközben szitkozódott, még nem volt ideje elhinni hogy ilyen lassú másokhoz képest
Hitodama
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Boss] Vo36oi135/500[Boss] 2yjvlht  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 22 2012, 12:14

Mizuki támadása sikeresen betalált, ezzel 3 életet hagyva a kicsinek.

Közben Hokushin előtt álló kobold támadott, ezzel további három életet levéve, 16-ot hagyva.

Kotarou előtti kobold támadásra készül.

A boss harmadik támadási köre következik, 6 sebzést ütött be Rinnek, ezzel levéve két páncélját és életét 11-re csökkentette.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Szomb. Szept. 22 2012, 20:49

- Senki sem bántja a cafkát!
Kiáltottam miközben hősiesen ugrottam neki a Mizukit támadó koboldnak, késeimet lehetőleg a homlokába döfve.

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
Zaraki Kizashi
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Boss] Vo36oi126/150[Boss] 2yjvlht  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Mirika on Vas. Szept. 23 2012, 23:21

Úgy tűnt számomra, hogy a koordinálás ránk, íjász hátvédekre fog maradni, mivel Kizashi nagy hévvel belevetette magát a harcba. Csakhogy a szavaim kábé teljesen süket fülekre találtak, ugyanis a két felé osztott csapatunk egy olyan tagja támadt a bossra, akinek nem az lett volna a dolga, akinek meg igen, azok a kicsiknek rohantak neki. Francba már :/ Öröm az ürömben, hogy a kobold fejedelem segítői máris vészesen gyengültek. Ha már így alakult, akkor inkább azon fogok fáradozni hogy az ellenfeleink számát redukáljam...
- Valaki váltsa fel Rint! - kiáltottam, miközben odébb rohantam pár lépést és felhúztam az íjamat. A szemem sarkából láttam, hogy az egyik kobold felém közelít, de Kotarouban megbízhattam, felfogta a támadását. Így aztán nyugodtan célozhattam, és mikor a nyilam ragyogni kezdett, útjára engedtem a szélsebes lövedéket. Trükkösen igyekeztem úgy helyezkedni, hogy a segítséget visszaadjam Kotarounak és a nyilammal leszedjem a koboldját, de ha esetleg el is hibáznám a lövést, akkor az még mindig eltalálja a bosst. Ha minden jól megy, akkor egy vagy két koboldocskának máris bai bait inthettünk, én pedig örömmel emeltem a fejemhez a kezeimet, és integettem is, hogy stílusos legyek. Közben pedig lábaimat felváltva berogyasztva és csípőmet lendületesen kitolva mozgattam át az izmaimat :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Boss] Vo36oi526/600[Boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 25 2012, 16:25

Bocsi, hogy ennyit kellett várni, de kérem, hogy ne szokjatok a sorrend bontásához.

Kizashi köre után:

Az egyik koboldnak annyi.

Kotarou elleni kobold támad, leveszi a maradék páncélját és 18 élettel hagyja ott.

Hokushin elleni kobold támadni készül.

Kana köre után:

Kana támadt, a maradék 3 páncélt leszedte és meg is ölte azonnal, levéve a 8 hp-ját is.

A kobold támadja Hokushint, de a támadása nem sikerült. ( 1-est dobott a kocka Very Happy)

Rin ellen a boss támadni készül.

5. kör után van, innentől körönként sebez a maradék 1 kis kobold.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 01 2012, 20:04

Úgy látszott, hogy mindannyian betévedtetek a boss termébe, de Matsuo Kazuma társatokat nem látjátok. Okát senki sem tudja, talán félt vagy csak elesett mielőtt összezárult volna a kapu.

// Nélküle folytatódik, Hokushin következik //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Okt. 01 2012, 20:47

A kis koboldocskát sikerült egyszer végigvágnom de erre ő kétszer csapot vissza. Azért csak kétszer mert a harmadikat szerencsésen elkerültem. Ahogy hadakoztam pöttömnyi ellenfelemmel halottam Rint le kell váltani. Egy pillantást vettettem rá és minden világos volt előttem. Nekem sokkal jobb esélyeim lenének ellene mivel nagyon gyors vagyok ő pedig mivel nagydarab valószínűleg lassú.
Habozás nélkül kimondtam a bűvös szavakat -Switch Sakamoto Rin.-
A célom hatalmas sebességemmel kitérni a csapások elől és gyors ellencsapást indítani.

/12 pont sebesség/

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Boss] Vo36oi610/700[Boss] 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Okt. 02 2012, 12:57

// 2. kör, leírom eddig mik a változások, csak, hogy nekem könnyebb legyen eligazodni Very Happy //

Boss: full hp, 7p

1 (jobb): 8hp 1p / Körönkénti támadás fázis /
2 (közép): halott
3 (bal): halott

Ho: 16hp
Ko: 20hp 1p
Ri: 11hp
Ra: 35hp 4p
Mi: 15hp
Ki: 30hp 2p
Ka: 20hp 2p

// Azért, hogy megértsétek a dolgokat, mostantól ilyen jelek közé írom, hogy miért sikerült vagy nem sikerült a cselekvés, a dobókocka szerint. Egy dobás egy körre számít. //

Hokushin még sikeresen váltott Rinnel. A bosst el nem mozgatva a helyéről sikeresen odaért, Rin pedig a kis kobold előtt találta magát. // 1-nél többet dobott //

Hokushin támadása sikertelen, // 3 alatt dobott // azonban a támadni készülő boss egy szép nagyot lesebzett az életéből. ( - 6hp, 10 maradt ) // 5 alatt dobott, így nem védte ki //

Rint is megtámadta a kobold, azonnal a váltás után, amit nem sikerült blokkolni. // 4 alatt dobott // ( 11hp - 3hp = 8 hp )
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.