Hinari vs Anatole - Visszavágó

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Hinari vs Anatole - Visszavágó

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 16 2013, 21:09

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Anatole - Visszavágó

Témanyitás by Hinari on Pént. Aug. 16 2013, 21:49


Hmmm, azért azt nem mondanám, hogy nem vigyorodtam el Anat reakciójára a hibája után. Hát igen, egy kristályt bizony elpazarolt, bár nem értettem teljesen, egyáltalán miért kellett használnia. Időnk volt bőven, bár valószínű észrevette, hogy nem is áll olyan jól, mint ahogy várta… és ahogy én is vártam. Továbbra se szoktam meg, hogy ott vagyok mellettük, de azért az ilyen emlékeztetők bizony kellettek.

Ő is fáradt. Ezt jó volt tudni, ám attól még fennállt a helyzet, mozdulni alig bírtam, s mikorra már nagyjából összeszedtem magam, már újra lendítette felém a fegyverét, ezúttal nem vétve el a célt. A Katana se szólt, s én is úgy voltam vele, hogy még egy van egy körünk, nem gondoltam, hogy növeli az erejét. Erre a szokásos bizsergető érzés és a szállingózó pixelek helyett csupán egy lila fal jelent meg közöttünk. Nem értettem. Legalábbis elsőre.
- Kristályt használtál? – kérdeztem meglepetten, úgy látszik nagyon suttyomban csinálhatta, vagy csak én voltam figyelmetlen? A számolásomat nem kérdőjeleztem meg, abban általában nem szoktam csalódni, s ha elhasznált már egy adagot erre a kt-ra, miért ne tehette meg újra? – Így a boss előtt? Szép  – tettem még hozzá. Ez azért kijárt neki, mégha incselkedő stílusban is mondtam, bár szerintem nemigen érdekelte a boss, amikor lassan a sárgát súrolta az élete. Rolling Eyes Meg már fáradtka is volt, kár, hogy nem tudtam pontosan a határait, bár ha tudtam volna se változtathattam volna a dolgokon. Nyújtóztam egyet, majd felcsatoltam a Katanát az övemre, fölöttünk jó nagy betűkkel írta ki a rendszer Anat nevét győztesként. Nem bántam. Jó párbaj volt, érdekes elemekkel, és persze gyakorlásnak se volt utolsó. Főleg, hogy rájöttem egy újabb dologra, amit ki kell majd dolgoznunk a Katanával, s ezért duplán megérte. Rámosolyogtam a fiúra, és a kezemet nyújtottam:
- Gratulálok, jó volt újra párbajozni veled, ezúttal élesben. ^^ - s a kézfogás után már vettem is magamhoz Aldot, s ha kérte sem adtam vissza Anatnak egy ideig. Razz/ Köszi a Poké-Párbajt, hatalmas ötlet! Very Happy Nagyon élveztem! ^^ /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 Vo36oi14837/10100Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Anatole - Visszavágó

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Aug. 16 2013, 22:32

Muszáj volt gyorsan cselekednem, mert mostanra már az én végtagjaim is elnehezedtek. Mire a lány kipiheni magát, addigra meg én döglök ki. Nem engedhettem, hogy akár többször is lecsapjon rám, míg én kókadozok. Így ismét egy kristályhoz folyamodok segítségképpen, s egy cseles manőver után sikerül is bevinnem az újabb vágást, mellyel válltól derékig metszek a lányon egy keresztcsíkot. Fejem fölött megjelenik a "Winner" felirat, s én elégedett sóhajtok fel. Sikerült megőriznem a Stella után is a veretlenségemet.
- Csak biztosra mentem - kacsintok a lányra, majd elé lépek - Van még onnan bőven, ahonnan ez jött, ne aggódj! - majd a mellkasán éktelenkedő, véres, szirupos, vöröslő pixeles sebre pillantok, s arcomon halovány riadtság fut át. Bakker, majdnem elfelejtettem. Jobb mutatóujjammal óvatosan a lány felé közelítek, majd kedves mosollyal az arcomon végighúzom azt a szöszke mellkasán éktelenkedő seben, a vállától, végig a mellein, egészen a csípőjéig. Érintésem nyomán eltűnik a Falánk által ejtett vágásnyom, én pedig elégedetten kihúzom magam.
- Én is köszönöm a párbajt, igazán élvezetes volt. Aldo kissé csalódást okozott, de még jó, hogy betáraztam pokelabdákból. Ellenben Falánkfiúval nagyon elégedett vagyok, szép önkontroll tréning volt ez a heveske legimnek. - A kézfogást természetesen elfogadom, majd nem engedtem el a kacsóját, hanem kézen csókolom. Ennyit igazán megérdemel azért, amiért ilyen szépen helytállt és jól meg is szorongatott. Szívem szerint valami közvetlenebb gesztust is intéztem volna felé, de azt már túl soknak éreztem volna, olyan kis mimóza alkat ez a leány. Rolling Eyes Aldo pedig megérdemli, hogy egy kicsit nyúzzák, így készséggel hagyom, hogy Hinari megdögönyözze.

Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 1yr5
/Imádtam a párbajt, köszönöm én is, hogy partner voltál benne!/
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 Vo36oi10/5000Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Anatole - Visszavágó

Témanyitás by Cardinal on Vas. Aug. 18 2013, 14:50

Ossu!

Zseniális párbaj volt az elejétől a végéig, természetesen jár rá a maximális jutalom. Zubat evolvál Golbatté, Umbreon és Rayquaza szintet lép, a katana kap 18 xp-t, Anat meg 200 aranyat. Lezárom a párbajt!


Spoiler:
Természetesen a normál jutalmazás is jár, ami 60 xp és 160 arany Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 Vo36oi0/0Hinari vs Anatole - Visszavágó - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Anatole - Visszavágó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.