[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 05 2013, 16:26

The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Szomb. Okt. 05 2013, 23:52


Nem is tudom mit vártam, talán valami olyan megoldást, ami biztos pontot jelent ebben a változó világban, s hogy jót e vagy rosszat, az jelen helyzetben már kezdett egyre kevésbé érdekelni. De hiába, amilyen képlékeny és állandóan hullámzó volt a lelkiállapotom, csapongva a mély elkeseredéstől egészen a céltudatos akaraterőig, ugyanolyan bizonytalan volt a szituáció, a feladatunk és az ittlétünk miértje. Andytől ugyan nem kaptam pontos választ, elkerülte a témát, de helyette írt mást… mást, mire talán a legkevésbé számítottam mindközül. Ahogyan újra és újra elolvastam az első pm-et, úgy öntött el újra a bánat, s fordítottam el a fejem, majd néztem megint a sorok közé, próbáltam mögéjük látni, megérteni azt, amire nem voltam képes. Shiki… Hátranéztem Nestorra, ki látszólag nem tudott semmiről, a háttérbe húzódott, s karba font kézzel nézett minket. Szemeim könnyesek lettek, de ezúttal nem tudtam elfojtani őket. Talán a túl közeli élmény miatt, talán csak a tűzsárkány érzései, Hope érzései és az áthúzott nevek csarnokában történtek miatt… vagy magam miatt. Éreztem, ahogyan karmaimat belemélyesztem a földbe, sírtam, de közben magyarázattal is kellett szolgálnom.
- Nestor – néztem feléje, s fogtam meg a kezét, próbáltam mosolyogni, bevonni őt is, hogy közel kerüljön hozzánk – Erről tudnia kell – fordultam Andy felé komolyan, s ha bólintott, felolvastam a levélnek a petre vonatkozó részét, majd vártam. A torkomban lévő gombóc egyre nagyobb lett, de muszáj volt beszélnem, hisz Andy nemigen tudhatott még semmiről – Én ugyan nem ismertem Shikit, de ő igen – tettem Nes vállára a mancsom – Az ő sárkánya volt, az ő petje, az ő barátja – folytattam, szakaszosan, úgy préselve ki a szavakat magamból, erőnek erejével – Mi… mindannyian… a céh, Hope és én befogadtuk őt, miután elvesztette Shikit… tegnap estig nem is tudtam, min ment keresztül – hajtottam le a fejem, összeszorítva fogaimat. Nehéz lett volna megmondani, melyik esemény volt a döntő, kit gyászoltam jobban mindezek után… de sajnáltam, Andyt is, és igen, a többieket is, Cecilt azonban valamiért nem voltam képes megszeretni. Ahogyan társa halálára reagált… nem, számomra elfogadhatatlan és érthetetlen volt, egy olyan reakció, ami egyáltalán nem illett bele a képbe.

Újabb pm-eket kaptam, borúsakat-vidámakat, s hitetlenkedve bámultam az oroszlánkölyökre, előttem a párbajfelkéréssel.
- Hogy tudsz túllépni ilyen könnyen? – kérdeztem tőle szomorúan, miközben megtöröltem a szemeim. Nagyon megviseltek az összefüggések, s valahogy közelebbnek éreztem magamhoz őt is és Nestort is, és az egész bandát, a magaménak éreztem a problémájukat, és valahol mélyen, a fájdalom mellett újra előtörni látszott az akarat, a konok elképzelés, hogy én márpedig segíteni akarok nekik. Tartoztam ennyivel az itt jelenlévőknek, mindketten jelentettek számomra valamit, mostmár Andy is. Közös múlt, közös cél. Sóhajtottam és rányomtam az elfogadásra, egy halovány mosollyal jelezve, hogy értékelem, hogy még az indikátorra is gondolt, majd elrugaszkodtam a talajtól, és utána eredtem. Mozognom kellett, csinálni valami vidámat, mi eltereli a gondolataimat, és segít a célunkra összpontosítani.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi14712/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 05 2013, 23:52

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Okt. 06 2013, 19:38

Cecil mondott el nekünk szinte mindent. Főként azok a részek érdekeltek, amely után én érdeklődtem, de a többit se hagytam figyelmen kívül. A pontokra tett megjegyzést követően elhúzom a számat, de hallgatom tovább. Az, hogy meg tudtuk meddig kell itt maradni kissé megzavart, de próbáltam nem kimutatni. Angha néhány információja viszont felkeltette az érdeklődésemet. Nem tudták elérni, vagyis repül, vagy nagyon gyors. Ezt én a problémát ki tudnám küszöbölni remélhetőleg. Ez után jött az, hogy szállították segítenek visszaszerezni a pontjainkat. Mielőtt kérdezhettem volna valamit egy másik helyen találtam magamat.
- Kényszerített teleportálás??? – lepődtem meg.
Ahogy körülnéztem hirtelen elkezded forogni velem a világ. @.@ Kissé.. magasan voltunk. Bár hozzá vagyok szokva a magas tájakhoz, azért az én lábam is megremeg, ha hirtelen egy hegyen találom magam, vagy mifenén. A vízesés zaja tisztán kivehető volt, és a kék oroszlánt is megpillanthattam petjével egyetemben. Kérdésére elcsodálkoztam. Hátsó lábaimat behajlítva leültem, majd megdöntve fejem szólok neki.
- Akár az életemet is rábíznám Tűzrózsára, és mindent megteszek én is hogy megóvjam az ő életét. De ez természetes nem? Hisz akkor nem lennék állatidomár. Amúgy ugye nem veszed sértésnek, ha azt mondanám, hogy a petedtől kiráz a hideg? Már ne vedd sértésnek. – mondtam gyorsan a petnek, kis ideges mosollyal, ám Tűzrózsa megzavart, amikor ismét elkezdett tisztogatni – Nemááá. Tűzrózsára rájött valami anyai ösztön komolyan mondom... mióta átváltoztam mintha a kiscsikója lennék… állandóan nyalogat, meg cipel minden hova akár akarom, akár nem… Lehet azért, mert félt, de már kezd idegesíteni. – mondom nevetve, amelyből látszik, hogy nem mondtam komolyan az utolsó szót, majd utána kérdően nézek rá – Amúgy miért kérdezted?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3819/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Askr on Hétf. Okt. 07 2013, 19:32

Alex & Saya:

Ahogyan kilőttétek nyilaitokat, szinte egy vonalban repülnének a cél felé. Mintha egymással versengenének, úgy szálltak, már-már fej-fej mellett. Azonban láthatjátok, hogy a nem túl erőteljes felajzás miatt a nyilaitok csupán huszonöt métert szálltak, utána egy elegáns ívvel a lombokba álltak. Cecil az akáciáról a a levelekbe szúrt nyilak mellett termett, és egy sejtelmes hümmögéssel fejezte ki tetszését.
- Kezdésnek jó volt! - kiáltotta oda hozzátok. - Ajánlom Saya figyelmébe, hogy ő is a farkával ajzza fel az íjat. Mellső, bár hatékonyabb, ha hátsó lábbal támasszátok ki, nehogy eldőljenek. - adta a tanácsokat, miközben jobb mutatókarmával megjelölte azt a helyet, ahol a nyilak a lombokba csapódtak. - Huszonöt méter. Próbáljátok meg újra!

Saya fegyverkezelése 1-el, míg Alexé -el nő.

Hinari:

Andyt látszólag nagyon meglepték azok, amiket mondtál. Valószínűleg nem is tudott arról, hogy még ha csak említésre is, de ismered Shikit. Lekonyította fülét, lehajtotta fejét, s szinte megalázkodva hallgatta végig monológodat. Mikor a végéhez értél, és feltetted azt az egyszerű kérdést, egy biccentéssel beleegyezését adta. Miután megvitattátok ezt, valamelyest élénkebbnek látszott. Újabb PM.

Andy Maechen írta:Érdekes kérdés, Hinari, amire szinte egyszerű válaszolni. Nem a holtakat gyászolom, hanem az élőket, akik szeretet nélkül tengődnek ebben a világban. Itt is, kint is. Remélem megérted.
Elmosolyodott, aztán mikor a párbaj kezdetét jelző gong megszólalt, már vetődött volna, sikerült megérintened. Meglepő módon az életcsíkjából ha nem is sok, de kettő-három pont lejött. Elvigyorodott, aztán mancsával hívóan legyintett feléd, miközben elővarázsolta a fényes vaskardját az inventoryjából, és szökdécselések közepette eltűnt a sűrűben.
Andy Maechen írta:Ha legyőzöl, elmondom az igazságot Cecilről! xP
Hinari fegyverkezelése 9-el nő. Btw, innentől kezdve fogd fel úgy a játékot, mintha csak egy egyszerű KT lenne. Wink

Ayani:

Az oroszlány elmosolyodva vakarta meg állát, miközben végighallgatta a beszámolódat. Összenézett a démonfarkasnak kinéző petjével, melyre az csak unott morgással válaszolt. Lángoló farkát ide-oda lebbentette. Lyra rosszalló mosollyal sóhajtott egyet.
- Óh, semmi. - felelt a kérdésedre. - Amikor idekerültem, Rufus állandóan a szájában cipelt. Persze nem vagyunk itt annyi ideje, de egy oroszlán is elég hamar nő meg, fél év alatt, nem? - kuncogott. - Tetszik a hozzáállásod. Mármint ahogyan kiépítetted a kapcsolatodat a peteddel, de ezen a helyen minden fordítva van. Most neked kell átvenned a peted szerepét, és helyette harcolnod. Persze ő is segíthet neked, de az irányításra tett pontjainak 50%-a immáron rajtad van. Ezen még az edzés sem segíthet, és ez így is marad, míg le nem győzzük Anghát. Viszont a fegyverkezeléseden csiszolnunk kell. - itt elgondolkodott, vajon mit lehetne tenni annak ügyében, hogy ebben segítsen. Aztán amint eszébe jutott, a mancsába csapott. - Megvan! Versenyezzünk lefelé a vízesésen. Meredek ugyan, de szinte minden nap kijártunk ide a srácokkal, és lefelé ugráltunk, ki is a legjobb falmászó. De nem is gond, ha beleesünk, a víz miatt nemigen vesztünk életpontot. Óh, és persze petek nélkül, akadályozhatjuk egymást a haladásban. Mit szólsz, Ayani? - azzal el is küldte neked a párbajfelkérést, és amint elfogadtad, Lyra már el is indult le, a vízesésről, Rufus nélkül.

Most dobj a halál/korona kockával!
Haru kiírta magát a küldetésből. Továbbra is használjátok a kockát!
Nestor furcsállóan nézett Annabellre. Persze Nestornak is gyanús volt ez a Cecil figura, de mégis csak ő volt az, ki megmentette a csapat bőrét. Nestor örült, mert Annabell élt és ha nem is virult, de egy darabban volt. Nestor örökké hálás Cecilnek, Nocturnnek és Andynek. Mi lett volna, ha nem találnák meg őket? Meghalnának. Annabell halálát már Nestor sem élné túl. Shikit már elvesztette, Annabell nem juthat arra a sorsra.
A kölyök játékossága nem ismert határokat, de Nestor fel tudta vidítani - egészen addig, míg el nem kezdtek komolyan beszélgetni. Hogy Andy miként tudott Annabellel beszélgetni, azt Nestor nem tudhatta. Valószínűleg levelezett Annabellel, bár Nestor nem volt biztos a dolgában. De a lány sírt. Andy szinte gyászosan nézett rá. Nestor tudta, hogy valami gond van. Viszont az a gond egészen más volt, mint amire Nestor gondolni mert: Shiki... Ők ismerték, és szerették - sokkal jobban, ahogyan Nestor szerethette volna. Jobban ismerték, mint Nestor, és ez valahol bántotta Nestort. Hozzájuk képest Nestor alig tudott valamit Shikiről... Leengedte karját, lehajtotta fejét, farkát lassan lendítve morgott. Elfordította fejét, bár Nestornak nagyon jól esett Annabell érintése elárasztotta valami földöntúli melegséggel. Kezét az oroszlán lány mancsára tette, majd néhány pillanattal később, miután úgy érezte, hogy elég erőt adott neki, leemelte onnan, és újból keresztbe font karral állt a két játékos között.

- Elnézést, de... Nestornak idő kell. - azzal Nestor fogta magát, és a legközelebbi fára telepedett, hogy ott elgondolkozhasson, miközben figyelheti, mit fognak játszani. - Annabell ne aggódjon, Nestor nem mozdul el. - dörmögte, aztán rákezdett a dalra - a dalra, amely Shikihez és az őseihez kötötte Nestort.

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi2779/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Saya on Kedd Okt. 08 2013, 17:57

//XD Bocsi *megjegyzi*//

-Hmm? Nem tanultam sehol O.o Csak tudom. Ez az izéééém...
~Anyád.~
Tiéd! >,<* Én anyukámat ne szidd, mert tarkón ütlek!
~Az anyáink azonosak, bolond, amúgy is, úgy értettem, ez az anyanyelved! Bár véleményem szerint a japán is lehetne az, amilyen jól beszéled. Csak néha tévesztesz benne.~
-Jaa, izé, anyanyelvem! Vagy mi...
Najó, igazából csak motyogok, mert közben az íjjal is próbálok dűlőre jutni, és végül röpül is a vessző, de nem olyan messzire, mint kéne :(Cecil jön is és magyaráz valamit, de a mondat felét nem igazán értem, hogy most mit akarhat, a második felét meg elképzelni nem tudom.
Tovább motyogva megpróbálom, amit mond, és a hátsó lábaimmal ráállok az íjra. Najó, és ezt így most hogyan? Pörgök, forgok, tipegek egy kicsit, aztán azt hiszem, rájövök! Háttal állok meg végül a célhez képest, hátsó lábaimmal megtámasztom az íjat, és utána felhúzom a farkammal az ideget, hogy rájöjjek, nyilat azt már nem raktam rá.... XD Megfordulok, pótlom a hiányt, majd megint vissza, és céloz -> lő \o/
-Yay! Majd csak fog ez menni valamikor ^^
~Picit már sikerült is, de jobban próbálj belehúzni. Felőlem próbálj ki mindenféle alakzatot, csak menjen. Hajrá.~ -szól bele megint a Hugi is a fejemben, de most nem felelek neki hangosan, mert az Alex is felnézett rá meg valami ilyesmi, nehogy lebukjon >,> Helyette figyelem a nyíl útját, hogy most vajon így milyen messzire repül, és akkor az alapján próbálom igen okosan kiszámolni, hogy akkor mennyire kell feljebb vagy lejjebb eresztenem az íjat majd, meg ilyesmi. Igazából fikarcnyit sem értek a dologhoz, de úgy teszek, mintha igen, és amúgy is, csak nem lehet olyan bonyolult, nem igaz? :3
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3807/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Saya on Kedd Okt. 08 2013, 17:58

Tudtam, hogy kihagyok valamit >,> Gomenne XD
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3807/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Okt. 08 2013, 17:58

The member 'Saya' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Okt. 10 2013, 17:29

- "Vagy mi"?  o.O
~ Most akkor döntse el, hogy az anyanyelve e, vagy sem! xd
Habár elég szépen artikulált, talán a japánt törheti ennyire. Nah de nincs most idő ezen rágódni.
~
Habár így döntött, azért még a második lövés előtt Saya felé fordult.
- Jól vagy? Csak ügyesen.
El akarta mondani, hogy ő is magyar, és eddig mindig olyan könnyen ment. Csak ki kell mondania, de most a torkán akadt a szó, és kellemetlen gombóccá vált fél úton. Lenyelte hát a késztetést, és kissé zavarosabban fordult a saját rubin színben pompázó íja felé. A Cecil ori által megadott instrukcióknak megfelelően próbált eljárni. Persze nem elsőre. Az már ment, > félig-meddig <, hogy a farkával húzza fel az ideget, de ez a támaszd meg a hátsó lábaddal dolog sehogy sem akart sikerülni.
Bajlódott egy sort szinte lehetetlen alakzatokat vett fel közben, míg Saya ellőtte a következő nyilát is. Nem tudja, hogy betalált e, tapasztalatból nem nézi meg. Az a fajta, akit rövid távon látványosan vissza tud vetni, ha előtte más csinálja meg azt, amit "neki kéne". Így egyelőre nem foglalkozott az íjász lánykáva, és csak a saját feladatára összpontosított, majd végül sikerült egy olyan formációt felvennie, ami ha nem is túl szabályos, de elég használhatónak tűnt, hogy ráhelyezhessen egy nyilat az íjra, és kihúzza a farkával. Majd hussss >.<
Árgus szemekkel meredt a nyila után. Vajon betalál? Közben a másik nyíl is szemet szúrt, hát nem eltalálta a kis íjász zseni a céltáblát? Vagy hát innen nagyon úgy néz ki, hogy sikerült a lánykának. Közben szurkolt a saját nyilának, hogy betaláljon az is a célpontba.

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 10 2013, 17:29

The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 10 2013, 18:55

A lány és a petje összenézése után, és mondókája után kissé elmerengtem. Valahogy nem hittem volna el erről a látszóan unott petről, hogy képes lenne gondoskodni egy „magára maradt” gazdára, de végül is mindegy nem az én dolgom. Végighallgatva kissé elszörnyülködtem.
- Ez.. ez így nem jó.. Bár segítettem Tűzrózsának a nagy részét ő csinálta... hisz Healer vagyok,nem harcos… de… egy próbát végül is megérhet… - mondom végül beletörődve.
Nem tetszett ez az egész, hogy magam is harcba szálljak, de végül is egy próbát megér.. a végén még lehet, hogy rakok erőre is. A párbajfelkérést végül elfogadtam, és csalódottan veszem észre, hogy már le is ahgyott.
- Hé, egy kis előnynek örültem volna…. – kiáltok utána.
Tűzrózsa felé bólintok, mire ő lefekszik, és vár. Kissé beleszédültem, mikor lenéztem, de ksi idő után végül is megszoktam, és követtem is az oroszlánt. Először kissé félénken, de végül bátrabb lettem, és próbáltam talpra érkezni, majd utána elrugaszkodva ismételten stabilan leérkezve következő mezőt fürkészni. Egy ötletem támadt.
- Mi az ott? – kilátottam rémülten, és el a messzeségbe mutatok.
Ha a versenytársam bevette, amit elé tálaltam, akkor egy „Meglepetést” követően megpróbálok ráugrani, és leteperni, majd utána rögvest tovább iramodni, és nagyon, de nagyon remélem, hogy sikerült a trükk. Mindent meg fogok tenni, hogy visszanyerjem a pontjaimat, és kisegítsem az itt ragadt társaimat, hogy aztán együtt térjünk vissza a normális virtuális világra, ahol bár ugyanilyen veszélyben vagyunk mint itt, de legalább emberi alakban vagyunk veszélyben normális statponttal, és mindenfajta vártatlan alaki baki nélkül. De jó volna megint otthon lenni…

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3819/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Csüt. Okt. 10 2013, 20:22


Nem akartam túllépni, mégis ezt kellett tennem. Nem akartam Nestort se magára hagyni a fán ülve, segíteni akartam, valahogy, szavakkal vagy tettekkel, mindegy volt. Mégse lehetett. Fontosabb dolgunk volt, s Andy levelére csak bólintottam: igen, pontosan értettem, mire gondolt, mégis, nekem még új volt, tanulnom kellett. Bár ne kellene. Sóhajtottam, és mégegyszer, utoljára visszanéztem a tűzsárkányra, ki magányosan énekelt, próbáltam rámosolyogni, biztatni őt valamire, ám azután mégiscsak szembefordultam az oroszlánkölyökkel, és észrevétlenül feszítettem be az izmaimat, ugrásra készen.

Még a kezdést jelző jel sem szűnt meg teljesen, máris feléje ugrottam, egyelőre nem használtam képességet, értelmetlen lett volna, hisz most nem ez a célunk. Úgy tűnik megleptem, hiszen sikerült hozzáérnem, ha nem is teljes erőből, de valamilyen szinten megsebeztem, amit ő egy mosollyal, és pedig egy icipici, megkönnyebbült sóhajjal reagáltam le. Örültem, hogy nem vesztettem el teljesen a pontjaim, kicsit kihúztam magam, amíg ő az inventoryjában matatott, farkamat ide-oda lengettem magam mögött: kezdett érdekessé válni a játék. Aztán megjelent előtte a kardja, így védekező pozícióba helyezkedtem, azon agyalva, hogyan leszek képes fogadni a támadását, ám nem felém mozdult, inkább az ellentétes irányba. Felmordultam, itt akart hagyni, jobb mancsommal legördítettem a menüt, és egy körbenézés után – merthát fő az óvatosság – végül én is a kezembe vettem a Katanát. Azaz a mancsomba. Vagyis… nem, nem igazán tudtam megfogni, a fegyver ott feküdt a fűben, én meg próbáltam karommal véghezvinni a mozdulatsort, egy rövidke ideig bénázva, majd úgy döntöttem, hogy inkább az újabb pm-et olvasom el előtte. Áh, így már mindjárt más. A bokrok felé néztem, ahol Andy eltűnt, majd számat mosolyra húztam: máris megvolt a kellő motiváció. De hogyan is használta a vaskardját a majmok ellen? Két mellső könyökömet (?) letettem a földre, fogaimat kivillantottam, és úgy igyekeztem közéjük kapni a Katanát, s amint ez megvolt, még igazgattam rajta egy csöppet, mígnem „tökéletes” pozícióba nem került, élével az ellenkező irány felé. Kéz híján egy darabig így kell harcolnunk – tudattam a tényeket gondolatban a Katanával, majd elrugaszkodtam a talajtól… és máris kirepült a fegyver a helyéről. De ami a legrosszabb, nekem meg csorgott a nyálam, no nem azért, mert olyan ízletes lett volna a vas, inkább nyelni voltam képtelen, amíg a szájamban volt valami nem lenyelhető.
- Ez nehezebb lesz, mint gondoltam – mondtam félhangosan, majd újra feltornásztam a fogaim közé a tárgyat, erősen szorítva őket, reménykedve benne, hogy a törhetetlen fém nem töri el a fogaimat, amik tartják. S ha Andy nem szaladt el időközben a dzsungel és a sivatag másik végéig, megpróbáltam megkeresni, ha pedig ráleltem, vagy jelt adott magáról, akkor próbáltam közel kerülni hozzá és feléje bólintani – hátha, csupán merő véletlenségből, de megkarcolja őt a penge éle…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi14712/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 10 2013, 20:22

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 10 2013, 21:09

//srry az utólagos dobásért, de figyelmetlen voltam (mint mindig ^^" , és kimaradt//

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3819/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 10 2013, 21:09

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Phobos on Kedd Okt. 22 2013, 19:49

//Kari leadás miatt mesélővel folytatom. Elnézést a késésért.//

Alex & Saya:

Az új felajzási és kilövési módszerrel nyilaitok ellentmondást nem tűrően száguldottak a célpont felé. Ahogyan Cecil gondolta, a vesszők pontos célt értek: egyenesen az akácia törzs közepébe fúródtak. Az oroszlánfiú elégedetten lépett oda, karmával belevésett egy x-et, aztán pontosan előttetek termett.
- Ügyesek voltatok, el kell, hogy ismerjem. A módszer valószínűleg visszatöltötte a pontjaitok oroszlánrészét, tehát készen álltok az Angha elleni küzdelemre. Amint társaitok készen áll, el kell indulnunk. - néz rátok, miközben elégedetten mosolygott. - Ha van valamilyen óhajotok, kérdésetek, még azelőtt beszéljük meg. - Rázza meg sörényét, aztán mancstisztogatásba kezdett. Itt az idő, hogy tisztázzátok az esetleges nézeteltéréseiteket, nem?

Fegyverkezelésetek visszatért az eredeti állapotukra, így többet nem kell dobnotok.

Hinari:

Andy mintha egy kicsit elbizonytalanodott volna, nem tudta merre, hova lépjen, és csak egy hajszálon múlott, hogy eltaláljad, mégis csökkent az életpontja - a katana vége csupán megtapintotta a kölyköt, ennyi elegendő volt egy kis csökkenéshez. Megrázta fejét, és kihívóan mosolygott. Letette maga elé a fényes vaskardot, aztán aktiválta képességét: egy fehér lángrobbanás közepette az oroszlán néma ordításával lökéshullámot hozott létre, ami csupán fél-egy méterre taszított el magától, mégis jelentős páncél mennyiségtől szabadított meg. Pillogott egyet, azután újból a szájába vette a kardot, és neked rontott.

Hinari fegyverkezelése 10-el nő.

Ayani:

Habár úgy tűnt, mintha Lyra bevette volna a trükködet, csupán játékból tekintett el oda. Teljesen résen volt, és tudta, mikor kell kitérni a roham elől. Farkát meglebbentette, és egy csúfondáros mosollyal az arcán nézett le rád, miközben folytatta a lefele menetelt. Legalább ötven-hetvenöt méterre voltatok a vízesés alján lévő forrástól, a tavacskától.
- Ahhoz, hogy elkapj, jobban kell igyekezned! - kacsintott rád a nőstényoroszlán, miközben elegáns, nőies vetődésekkel haladt egyre lejjebb, s lejjebb.

Ayani fegyverkezelése 5-el nő.

Még két-három kört szánok a pontok visszaszerzéséhez.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi10/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Szer. Okt. 23 2013, 00:08


Ha sokadszorra is, de csak sikerült feltornásznom a Katanát a fogaim közé, ám egyelőre nem üzentem neki gondolatban, ahhoz túlságosan is össze voltam zavarodva. Mi most éppen gyakorlunk, igen, egy miniboss-szerűségre, mégis… csak annyit tudtam biztosra, hogy segíteni akarok neki, nekik. Hogy kijutunk-e ebből az oroszlánformából, most másodlagos volt, de a gondolat, hogy mi lesz utána, az nem hagyott nyugodni. Nestort is fel kellett vidítanom valahogyan, de hogy a többieknek, a céhnek hogyan mondom el…
A repülés döbbentett rá, hogy egy pillanatra sem szabad kizökkennem. Mondják, a macskák mindig talpra esnek, ám ezek szerint én nem tartoztam közéjük, ugyanis félig arccal fogtam fel Andy speciális képességének hatását, félig pedig a mélykék színű köpennyel, ami össze is piszkolódott. Bosszúsan álltam talpra, magam miatt, a figyelmetlenségem és a dekoncentráltságom miatt. Morogtam egyet, majd megnyaltam kiszáradt ajkaim, és az elejtett fegyvert kerestem a tekintetemmel. Időm azonban nem sok volt, az oroszlánkölyök már rohant is felém, így oldalra vetődtem előle, farkammal próbáltam magam felé terelni a Katanát, ha sikerült, egy gyors felugrással vettem a szájamba, csodálkoztam is, hogy gyorsabban és könnyebben ment, mint eddig. Jó. Ezek szerint Cecil igazat mondott, és tényleg vissza lehet szerezni a pontjainkat puszta edzéssel. Elmosolyodtam: mostmár, hogy kezdett visszaállni az eredeti állapotom, a magabiztosságom is nőtt egy kicsinykét. És ahhoz képest, ahogy ezt az utazást kezdtem… rájöttem valamire. Így nem megy, magamba fordulva, elveszítve a céljaim és az életösztönöm. Igen, fájt, jobban, mint eddig bármi más, de per pillanat másra kellett összpontosítanom, egy ennél fontosabb dologra.

Próbáltam újra eltalálni, ezúttal nemcsak a kezdők szerencséjében bízva: melléje trappoltam, szememet nem vettem le a kardja éléről, igyekeztem úgy kerülni a közelébe, hogy minél messzebb legyek a pengétől. Karmaimat kieresztettem, hogy fogást találjak a talajon, majd elrugaszkodtam, és feléje vágtam a Katanával.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi14712/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 23 2013, 00:08

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Okt. 28 2013, 07:27

~ Ez az bevette… bevette… éééééés…. mellé. – mondtam magamban.
Először tényleg azt hittem sikerült átejtenem, de végül is ő vert át azzal, hogy elhitette velem, hogy sikerült átvernem őt. Nos.. kissé belekavarodtam a mivoltokba, de a lényeg úgyis az, hogy ő sikerrel járt, én pedig egy hatalmasat buktam. Nos, számíthattam volna rá, hisz én még szint csak ízlelgetem a test előnyeit… de ekkor eszembe jut valami. Kitudja, lehet, hogy nagyon baljóslatú egy alak ez az oroszlán lány, és ha valami furcsát lát, akkor bepánikol. Elkezdem gyors tempóba növelni az életét, majd visszahívom a pontokat, majd megint gyógyítom, és megint visszahívom. Még szerencse, hogy 1. képimmel maxon túl is tudok gyógyítani, és ilyenkor átlépi az életsáv kereteit. Remélem, erre azért felfigyel, hisz ez nem egészen szokványos dolog. Csak az a baj, hogy folyamatosan őt kell figyelnem, és így nem tudok a lábam, elé koncentrálni, így nem is csoda, hogy kis híján félre ugrottam, és pottyanhattam volna le még jobban. Az igaz, hogy átcsúsztam a peremen, de meg tudtam kapaszkodni kicsivel lejjebb is. Ezután is folytatom az élettöltögetést, visszahívogatást, de már nem gyakran, és ha sikerül átvernem, akkor megelőzöm diadalittasan, még ha sejtem, hogy semmi perc alatt le fog előzni. Ha élettöltögetés nem jött össze, akkor megpróbálom szóval bírni, hogy hallótávolságon belül tartsam.
- Az biztos, hogy többször csináltad ezt, mint én… Már csak egy kérdésem lenne.. Ha majd mi lejutunk, hogy jönnek le a peteink? Tűzrózsa nem fog lejönni azt kockáztatva, hogy vizes lesz, és meg is értem miatta… - szólok hozzá.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3819/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 28 2013, 07:27

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Saya on Hétf. Okt. 28 2013, 11:20

~Ez nem volt rossz, meg kell hagyni.~
Ugyeee? Na, ügyes voltam?
~Ja, egész ügyes. Kivételesen. Megleptél. Na, de menjünk akkor tovább.~
Hugi rosszallóan prüszköl egyet, mikor a Cecil nénibácsi közli, hogy még várunk a többiekre, én viszont büszkén felemelt fejjel leülök, és persze jóóó nagyon rá is mosolygok a másik oroszlánra, Alexre, kimutatva a szép tűhegyes fogaimat, már ha egyáltalán olyanok. Még nem néztem tükörbe, hogy milyen is vagyok vigyorogva, de majd hamarosan megteszem >.> Csak találjak egy tükröt, vagy vízfelszínt, vagy valamit, ami tükröződik. -Gratula ^^
Sokat gondolkodom azon, hogy mit kéne mondani, vagy kérdezni, vagy akármi, mert egyszerre tolul sok kérdés is a fejembe, meg kevés is. Végül úgy döntök, felsorolom őket, és amire a Cecil akar válaszolni, azokra majd válaszol is. Nem igaz? Így illendő.
-Te fiú vagy, vagy lány? Mert a Cecil az nálunk lánynév. És Angha hogy néz ki? És mennyire erős? És milyen? Hogy viselkedik? És mi történt azzal, akiről az a másik azt mondta, hogy történt vele valami, mielőtt idejöttünk? -döntöm félre a fejem. -És Andy miért nem beszél? És mi volt az a mormota? És ki az Oroszlánkirály? És... és... és... -töprengek, hogy mi lehet még kérdés, de hirtelen nem jut eszembe semmi, azt viszont nem tudom, mennyi időnk van, szóval nem tudom, mennyit tehetek még fel >,< Végül Alexre nézek, megint. -Te nem kérdezel? O.o Ja, tényleg! -fordulok vissza még a Cecil felé. -Majd hogy megyünk haza? Hiszen zuhantunk, és nem mindenki tud olyan sokat mászni felfelé O.o Vagy igen?
~Saya...~
Mi az?
~Egy túlbuzgó kis csitri vagy, tudsz róla?!~
Tudok ^^
~*sóhaj*~
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3807/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Phobos on Szomb. Nov. 02 2013, 20:11


Alex & Saya:

Cecil a szemét forgatja a sok kérdéstől. Vesz egy kis erőt magán, és jobb mutatómancsát Saya szájára biggyeszti, hogy hallgasson egy kicsikét.
- A lány megfelelője Cecilia, de mindegy. - mondta egykedvűen, oldalra döntött fejjel, aztán ásított egyet. - Visszamegyünk. - azzal csettintett egyet, és ott voltatok, ahonnan elindultatok: az őserdő kellős közepén. Nocturn ott várt rátok egyedül, fejhallgatóval a fején, bal mancsát a melléhez szorítva.
- Nos? - kérdezte Cecil, látszólag meglepődve. - Lila szépségünk, Haru hová lett?
- Eltűnt. - felelt rá kissé mogorván, ingerülten a fiú. Szemet szúró lehet nektek, hogy az indikátora zöldből sárga lett, de nincs időtök rákérdezni, miért. Egy nagy árnyék húz el felettetek, melyhez egy acsargó morgás párosult. Ahogyan elhalad, a fák lombjai erőteljesen elmozdulnak, de amint a nagy sziluett eltűnt, minden helyreállt. Cecil még egyet csettintett.

Hinari:

A következő ütés lepattan Andyről, de a kisfiú oroszlán megállt. Ott állt veled szemben, leült, és arcára egy kaján vigyor ült. Beismerte kudarcát.

Andy Maechen írta:Győztél, így elmondom neked az igazat ^^ Nem Cecil a vezérünk, hanem Leon. A bátyám teljes szívével megbízik benne, mert többször bizonyította, hogy közénk tartozik. Lehet, rossz a természete, de hidd el nekem: ő nem gonosz. Ha nem hiszel, nézz csak rá az indikátorára.
Nem is várta meg, mit reagálsz erre a tényre, nem is volt rá ideje. Ahogyan befejeztétek az edzést, a nagy árnyék neked is szemet szúrhat. Andy rosszallóan húzta össze szemöldökét, ínyét idegesen felhúzta, majd egy szilaj szökelléssel Nestor fája alatt termett. Fejével hívón legyintett, mire a sárkány leszállt onnan. Megvárt téged, majd abban a pillanatban, amikor Cecil újból csettintett, te is ott jelentél meg, ahova először érkeztetek.

Fegyverkezelésed visszatért az eredeti állapotára, nem kell többet dobnod.

Ayani:

- Sehogy, Cecilnek megvannak az eszközei arra, hogyan segítsen a peteken. - válaszolt a lány, miközben nyílsebesen tartott lefelé. - A béta idején ő is staff volt, viszont amikor eljött az idő, lefokozták jónéhány társával együtt. Azonban sikerült felhackelnie egy programot, ami a teleportkapuk funkcióját működteti. Így kapta meg azt a képességet, aminek a segítségével bármit és bárkit az x pontból az y-ba tud juttatni. - monológja végén elmosolyodott, és jácintkönnyedséggel, az átveréses módszeredet figyelmen kívül hagyva folytatta a szökdécselést. Úgy tűnt, fél évnyi ittlét jócskán megnövelte az állóképességét, megfigyelőkészségét ahhoz, hogy kivágja magát az efféle helyzetekből. Azonban a gigantikus sziluett a ti figyelmeteket sem kerülhette el. Nevet vagy bármit nem láttok, csak azt, hogy az óriás a völgy felett elhúz, egy ismeretlen irányba, üvöltésével jókora lármát csapva. A lényeget te is tudhatod: nincs sok időtök.

Fegyverkezelésed 5-el nő.

Alex 500 szóval pótolhat!

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi10/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Vas. Nov. 03 2013, 14:36


Megállt s én is megálltam. Ki voltam fáradva, nem szoktam hozzá ehhez a harcmodorhoz, így amint lehetőségem volt rá, kiejtettem fogaim közül a Katanát, és nyelvemmel igyekeztem még azt a maradék fémízt is eltüntetni, amit a rendszer önmagától nem tett meg. Ezek után pedig leültem, és várakozóan néztem az oroszlánkölyökre. Hamarosan meg is jött az üzenet, átolvastam, majd mégegyszer, homlokomat ráncolva: nekem nem úgy tűnt, hogy Cecilt bántaná Leon eltűnése, nyilvánvalóan azért viselkedett már a kezdettől fogva úgy, mintha a vezetőnk lett volna, mert valahol tudta, hogy ez be fog következni. Elhúztam a számat, majd sóhajtottam:
- Ha te mondod – és megpróbáltam egy mosolyfélét is összehozni, több-kevesebb sikerrel. Bár a nagyobb oroszlánban nem bíztam meg továbbra sem, Andyben igen, ennek pedig elégnek kellett lennie. Bólintottam, ámde a környékre árnyék vetült, és pedig egy ösztönös morgás kíséretében kaptam föl a fejem, hátha meglátom a bestiát. Amaz azonban már ott sem volt, így nem jutottam semmiféle plusz információhoz, s jobban belegondolva, még abban sem voltam biztos, hogy ez a szörny az a szörny.
- Ő volt Angha? – böktem az ég felé a mancsommal, miközben a másikkal a fegyveremet halásztam közelebb, és vettem magamhoz. A szürke kölyök viszont már mással volt elfoglalva, Nestorhoz igyekezett, én pedig, újra a szájamba véve a Katanát, loholtam utána.

És visszakerültünk a dzsungelbe, a csapat búvóhelyére. Körbenéztem, örültem neki, hogy Alex és a többiek megvannak, ám észrevehetően húztam fel a szemöldököm, amint sorra vettem a létszámot, és eggyel kevesebben voltunk. Meg a fülhallgatós kölyök narancs indikátora sem tetszett. Nagyon nem. Egy hirtelen gondolat következményeképpen lehívtam a menüm, és egy megkönnyebbült, de egyben határozott mosollyal vettem tudomásul, hogy a pontjaim újra a régiek voltak. Tekintetemmel egy kis ideig Cecilt tanulmányoztam, ám érdeklődésem hamar átterelődött Nocturnra, léptem is feléje egyet, aztán végül mégis úgy döntöttem, hogy nem kell a bonyodalom, így csöndben maradtam. De figyeltem, és készen álltam minden váratlanra. Azt hiszem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi14712/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Nov. 04 2013, 06:19

Az újabb csalódás ismételten keserű ízt hagyott a számban. Lassan már teljesen elvesztettem a reményt, ahhoz hogy megnyerjem ezt a játékot. Mondhatnám, hogy csak a versenyben való részvétel számít, és mindegy, hogy miként végzel… de ez hazugság lenne. A versenyszellem, mint mindenki másban szokott ilyenkor túlságosan felpörgött, és már csak nyerni akartam. Lehet, hogy eddig sem volt teljesen tiszta játékom, de ne mondják nekem, hogy hamar feladtam. Lassacskán már teljesen leértünk az aljára, vagy legalábbis így kellett lennie, hisz nem emlékszem, hogy olyan magas lett volna, mikor elindultam, de hát lehet csak én tévedtem. Egyszer azonban csak egy árnyra leszek figyelmes. A levegőben száll. Van egy olyan érzésem, hogy azt a lényt figyelem, amellyel a többieknek már meggyűlt a bajuk. Vonakodva ránézek idomár társamra, bár ő nem biztos, hogy megállt szemlélődni, mert én igenis megálltam. Biztosra vettem már, hogy szükséges lesz a 2. képességemre, mivel a nélkül nem tudnám elérni. Nyelek egyet. Nagyon reméltem, hogy nem tévedtem, hogy Angha, mert ha tévedtem, akkor az azt jelenti, hogy még egy bestia kószál itt szabadon… bár ha mégiscsak eltaláltam, szerintem az sem valami nagyon szerencsés dolog… Lenézek, és megpróbálom megsaccolni a talaj, és a köztem lévő különbséget. Kezdek egyre jobban gyorsítani, de ez a figyelmetlenséget is magával vonzza, ám szerencsére szerencsém volt.  Van egy tervem, és ha alattunk megpillantok egy patak be is vetem azt. Ha már nagyjából elérjük, az alját elrugaszkodok, és egy kisebb zuhanás után a vízbe vetem magamat. Persze ha szárazföld van, akkor nem fogok leugrani, mert a becsapódás egy kicsit fájna… Akár így, akár úgy leértem a lányhoz fordulok.
- Jó kész vagyunk… mehetünk? Nagyon, de nagyon rossz előérzetem van.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 Vo36oi3819/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 04 2013, 06:19

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 3 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.