[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Szept. 06 2013, 16:55

//Az előző hsz E/1-be írta, nem tud visszaállni Suspect //

Én voltam az első, aki követte a kis oroszlánt. Komolyan az egész kezd átcsapni Oroszlánkirályba. >.> Nem csodálnám ha felszólalna főcímdal hirtelen, mint az elején az KH-s szám. Vicces lenne az biztos. :PMivel én voltam az első, úgy én szembesülhettem legelsőnek a z elénk táruló veszéllyel.
- Utálom a majmokat. -.-
Azonban ez nem a nem szeretem időpont, itt az van, hogy gyorsan le kell gyakni a szörnyet. Ó hát persze, csak az volt a gond, hogy nem egy hanem majd egy tucat került elénk a semmiből. Mi meg... mint a vakok, egyből rájuk rontottunk.
Látnom kellett ahogy a többiek önerőből próbálnak meg sikereket elérni, de hiába. Egyikük, egy sárgás színű >pont mint én < ori elém állt. Konkrétan elém! o.O Még nem ocsúdtam fel eléggé megilletődöttségemből. Ez lesz a vesztem egyszer, ha nem szokom le róla. Gyorsabban kéne reagálnom, de ezen nem szabad most agyalni. Gatyába kell ráznia valakinek ezt a csapatot, ha túl akarjuk élni, és más jelentkező híján én örömmel teszem Cool
- Egyszerre egyet támadjunk!
Ide csapatmunka kell!

Kiáltom el magam, amennyire tudom, talán még hozzá csapódott egy oroszlános kiáltás! Hát mondtam, hogy ez az oroszlánkirály xD Persze a saját éveimet számolva inkább gyerekes morgássá lett, de megteszi. Ha a többiek hallgatnak rám az jó, ha nem hát akkor elbukunk. Neutral
Ezek ellen nem lehet egyenként támadni. ><
Ekkorra az a világosszőrű ori, aki az előbb elém állt, már másodjára kap egy nagy pofont az egyik gorillától.
- Utálom őket. ><
Odafutok mellé.
- Tarts ki. Segítek. ^^
Aztán persze megint csak elfeledkezve saját gyengeségemről, alias a közelharci statokról, megrohamoztam a gorillát, de nem ám a hagyományos módon, hanem aktív képivel Cool
Felemelkedtem a levegőbe és azt is szilárd talajként használva futottam felé rásózni. Elsőre kaptam egy taslit, de nem hagytam annyiban. Bukfenceztem egyet hátra felé a levegőben, de kieresztett karmaimmal belemarkoltam a levegő részecskéibe,és megint csak talajként használva azt ugyanazt a gorillát rohamoztam meg. Próbáltam elterelni a figyelmét ide-oda ugrálásokkal, mivel elvették a magas fegyverkezelésünket...nem tom kik. :|A rendszer. <.< Ha ez így megy tovább meg kell kérdeznem valakit, hogyan kell kasztot váltani, mert így csak a halálba rohanok. :|Itt nem becsülik meg az íjászokat, pedig alapvető ismeret, hogy az íjász egy plusz fegyver, és az igazi harcosok voltak csak azok régen. Ergo aki íjász volt, az közelharcos is, de fordítva ez nem igaz. ˇˇ Menőn hangzik, itt még sincs ez, még íjászkardom sincs T.T A többi kaszthoz képest védtelenek vagyunk. <.<
A második csapásom betalált! \o/
A harmadik már  nem -.- ... és persze eszembe kellett jutnia annak is, hogy most nemhogy csak egyet, hanem semmit sem sebzek! \o/
A képim is kifulladt a gorilla meg vissza küldött oda ahonnan jöttem. Az orihoz... az esésem pedig felkavart egy kisebb porfelhőt, meg hagytam magam után egy Alexori alakú krátert Surprised
Még jó, hogy nincs fájdalom ^^"
De most aztán bepipultam. Lehívtam az íjamat, ráfektettem egy közeli sziklára. Nagy üggyel-bajjal, de még mindig elég gyorsan ráhelyeztem az idegre egy nyílvesszőt, majd a fogammal húztam ki. Szerszámíj feelingje volt. Természetesen az előbbi gorillára irányítottam rá, és tűűűz \o/
- Eft kapt ki öreg!

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Askr on Hétf. Szept. 09 2013, 18:31

Akárhogyan próbálkoztok fegyvereitek használatával, nemigen tudjátok használni őket. Nincs elég erőtök hozzá, hamarabb fáradtok. Talán pontosan ezért csökkent a fegyverkezelésetek is, habár ki tudja... Aki úgy döntött, hogy a pusztamancsos harcot választja, annak ha még minimálisan is, de sikerült megsebesítenie az óriási gorillákat, ám a gigantikus vadállatokkal nemigen tudtok dacolni. Be kell ismernetek: kifáradtatok. A szörnyek ott állnak, körbe véve benneteket, és már-már a fehér oroszlángyerek is lassacskán kimerülőfélben van. Itt a vég... talán. Hogy is tartja a mondás: hol a szükség, ott a segítség? Mintha már tényleg túl késő lenne már ahhoz, hogy segítségre számítsatok, de akkor megszólal az az ismerős zene, ami ebbe a "világba" csalogatott benneteket. Nem úgy, mint a lyukaknál, hanem mintha egy fejhallgatóból szólna. Két-három vágás hátba találta az első majmot, majd az váratlanul pixelekre hullott. Egy árnyékot láttok elsuhanni, amit hamarosan megláthattok, ahogyan az elpusztult gorilla mögötti sziklán trónolva:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 8oi7ortdif3lq1qlxix  
Egy az Andyhez hasonlítható, mégis termetesebb és elszántabb külsővel megáldott oroszlánkölyök volt az, fejhallgatóval a fején. Mancsát megvetette a sziklás talajon, fülét idegesen megbillentette, ahogyan farkával maga mellé tette A Kovács pallosát. Rátok se néz, úgy nézi meg magának a többi gorillát. Ismét elvetette magát a sziklától, de nem csak azért, hogy újabb bestiával végezhessen, hanem hogy helyet adjon egy újabb oroszlánfiúnak:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 U8wymy5tk55xxjn55e5
Egy fiatal felnőtt méreteivel megegyező, sörénytelen hím, egy Futóíjjal a szájában. Úgy tűnt, ezeknek a srácoknak más sem áll szándékukban, minthogy segítsenek, bár egyikőtök sem néz rátok, csupán Andyre pillantgatnak. A sziklán álló íjászkölyök egy gúnyosnak tűnő mosolyt ereszt el.
- Ennyire megdolgoztattak téged az újak? És én még felnéztem rád... - A kijelentése után rögtön nyilat ajzott fel az íjára, farkának segítségével kilőtte azt, majd ezt sorozatban négyszer-ötször megismételte egy gorillán, mihelyst az kilehelhette volna a lelkét. A fehér kölyök féloldalas mosolygás közepette vetette magát ugyanarra a gorillára, melyet a fejhallgatós is kinézett magának. Az együttműködésnek hála hamar kivégezték a hét tagú óriás majom falkát.
- Most már előjöhetsz. - kiáltotta hangosan a barna oroszlán, mire a kis földikutya kilépett a szikla mögül, majd a "gazdája" elé lépve egyszerű szőrszállá pixeleződött.
- Én küldtem a küldetésfelkérést, ne haragudjatok, hogy így váratlanul, választások híján iderángattunk benneteket. - szólt hozzátok a krémszínű oroszlánfiú, majd megrázta rövidke sörényét. - Cecil vagyok, ő itt Nocturn - orrával a barna társára bökött. - Andyt meg ugye már ismeritek is.
A legkisebb kölyök félénken bólintott, majd Cecil mellé lépett. Úgy tűnt, az előbbi volt a "falkavezér" vagy valami ehhez hasonló.
- Szeretném, ha követnétek. - folytatta egy kissé ijesztő mosollyal az arcán. - Még semmit se tudtok arról, miért is vagytok itt. - azzal sarkon fordult, majd a három oroszlánfiú lassú léptekkel, egymás után elindultak. Rajtatok áll, hogy követitek-e őket vagy sem.

Határidő: 5 nap/kör

Haru jelzett nekem, így most - Rokuval együtt - 500 szóval pótolhat. ^^
Mit is vár Nestor magától? Hogy Annabell elhiggye azt a maszlagot, amit az előbb Nestor elmondott? Mit kellett volna mondania egy olyan egyszerű, mégis fogós kérdésre? Az igazat? Nem, Nestor semmiképp se tehette meg, még a lány kedvéért sem. Nestor megígérte, hogy nem szól róla, és amit Nestor megígér, azt be is tartja, függetlenül attól, hogy elhiszi-e vagy sem. A leány oroszlánarcáról viszont sütött a gondterheltség. Ez Nestor sokkal jobban aggasztotta, semmint az, hogy most hisz-e a tűzsárkánynak. Az a mosoly, amit Nestor korábban, abban az ódon kastélyban látott, sokkal másabb volt. Keserű és az élet fájdalmától leterhelt. Nestor fél szemmel méregette a kölyköt, - akit egy másik nyers gonoszságból fellökött - ami alig érezte meg azt a kellemetlen találkozást. Nestornak tetszett, hogy mégsem volt olyan ijedős. Annabellt viszont látszólag feldühítette az előbb történtek, és igazi ragadozóként vetette magát a vérszomjas kölyök felé, Nestor pedig követte. Nestor kíváncsi volt, hogyan látja el a baját. Néhány centire a lány feje fölött repülve, várta, mit fog szólni a nősténykölyök reakciójára. Nestor meglepett örömmel látta, hogy a kölyöknek tényleg kutya baja, és ha így, ha úgy, de mutatni akart valamit. És valószínűleg annak a nem túl szimpatikus oroszlánnak is.
- Annabell. - Jelezni akart, hogy a fennálló konfliktusok ellenére is folytatnia kell a hajszát. Muszáj, ha ki akar jutni erről a helyről. Nestor ott hagyta egy pillanatra, hogy a magasabbról felmérje a terepet. Óriási, fekete gorillák. Az oroszlánfalkának szembesülnie kellett ezekkel a sosem látott szörnyetegekkel. Nestor - bármennyire is hangzik gyáván - inkább ki akart maradni ebből. Tudta, és hitt abban, hogy Annabell tud magára vigyázni, és a többieket is meg tudja oltalmazni. Ebben és a lányban is hitt. Nestor azonban sosem gondolta volna, hogy őt le lehet teríteni. Azt hitte, amennyire erős a szíve, - mely a kastélyban megmutatkozott - úgy a szörnyetegekkel is dacolhatott. A többi gyermek se volt túl jó helyzetben, és ahogyan a lány lassan, erőtlenül kimondta Nestor nevét, kötelességének érezte, hogy közbeavatkozzon. Egy zuhanórepülés közben annak a gorillának vetette magát, amelyik Annabellt bántotta. Nestor dühös volt, s nem is kicsit, de Nestornak meg kellett tapasztalnia, hogyha egy hosszabb ideig hanyagolja a szörnyek megbüntetését, úgy ő is elgyengül. A majom úgy bánt Nestorral, akár egy eltaposni való féreggel: könnyedén elpöccintette. Pontosan annak a sziklának csapódott, amelyen egy délceg fiúoroszlán állt. Meg akarta őket menteni. Aztán Nestor előtt minden elhomályosult.

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi2779/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Szept. 12 2013, 11:24

Nem győzte a sok helyszín közül ide-oda kapni a fejét. Mégis melyiket célozza meg, és még is, melyiket is célozta meg az előbb? Akkora volt a por a hangzavar, hogy a saját nyila pályáját se tudta követni. Volt egy olyan érzése, hogy nem is ért célba. wtf 
Aztán mint égi segítség, az egyik gorilla csak úgy eltűnt, és az események, ha lehet akkor még inkább felgyorsultak. Két új taggal bővült a csapat, és ezek aztán osztották a csapásokat. Nem is telt bele sok a gorillák, akikkel ők együttes erővel sem tudtak elbánni, pixeleikre robbantak. Azonban nem bírta megállni, hogy ne nevesse el magát.
Ki látott már nyilazó oroszlánt? Razz
Az most mellékes, hogy ő pont ugyanezt kísérelte meg az előbb.  ˇ^ˇ 
Majd még leállnak beszélgetni is velük. Alex erőt vett magán, és arra koncentrált, hogy nevetés helyett inkább rájuk figyeljen. Kiderült, hogy a hangadó hívta őket ide. Nagyszerű. Surprised
- És miért vagyunk itt? Surprised
De persze megyek... miért is ne mennék utánatok? <.< >.>

Az előbbi lánykát kereste a szemével, akit megpróbált megmenteni... és persze felsült. Remélte, hogy nem látta az egész elszúrt próbálkozását. Hol is lehet? Ott fekszik!
Odarohant.
- Jól vagy? Ébredj! Megmenekültünk.
Szólítgatta, hátha felébred. Miért is nem kérdezte meg mindenki nevét akkor amikor még lehetett? T.T
Meg aztán, annyira ismerős volt ez a fiatal oroszlánlány, és nem az oroszlánsága miatt. :3
Pedig szereti az orikat, de sose gondolta volna, hogy egyszer azzá lesz. Neutral
Csak szimbólikusan akart az lenni, nah >< Sosem gondolta komolyan. Tényleg,még kiskorában se. <.<
- Kérlek ébredj. Neutral
Azért egy kicsit megijedt. Nem fogja tudni elcipelni a lányt, ha eszméletlen marad. Nincs súlyemelése, a fene vigye ezt a szánalmas rendszert! >< Hát még is, miért született férfinak? :OO

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Szept. 13 2013, 20:13

Lassan kilátástalannak tűnt a győzelem, és inkább a vereség vette át az uralmat. Úgy tűnt nem csak Tűzrózsa járt sikertelenül, és ráadásul vezetőnk is kezd fáradni. Mát-már én is azt hittem, hogy nincs kiút. Kész voltam elállni petemet támadó gorillák útját, mivel nekem petemnél több életem volt. akárhogy is inkább meghalok petemmel együtt, mint hogy lássam, hogy hullik pixeljeire. Azonban úgy tűnik, nem eszik olyan forrón a kását. Halk, és annál ismerősebb zene szólal meg tompán. Rögvest eszembe jutott, hogy az idevezető úton hallottuk ezt petemmel, és most ismét ez szólt. Hát mit is mondjam már az idegeimre ment. Azonban szerencsére gyorsan elterelődött a figyelmem róla, mert sokkal meglepőbb volt, mikor egyik gorilla pixeljeire esett szét. Egy újabb oroszlán bukkant fel kicsit idősebbnek tűnt, mint vezetőnk, ám úgy tűnt még mindig nincs vége. Egy újabb oroszlán tűnt fel, és ezen már sörény is volt. Úgy tűnik segíteni jöttek nekünk, és ezt igazolta, hogy semmi perc alatt leölték a maradék gorillát. Tűzrózsa mostanra nagyjából összeszedte magát, majd miután felkellt rögvest engem kezdett el piszkálni, meg nyalogatni.
- Hagyj mááár! Bekapcsolódtak az anyai ösztöneid vagy mi? Ne nyalogass!
Nagy nehezen sikerült elmenekülnöm Tűzrózsa elő, de pechemre megint elkapott. Felkapott az orrára, és egyszerűen a hátára dobott. Csak tudnám, hogy hol a fenébe tanult ő ilyeneket. Na, mindegy a lényeg az, hogy ismételten petem hátán voltam, és úgy éreztem jobban kifáradtam, mint az előbb még harcoló petem. Most végül a 3 idegen oroszlánfiút követtük. Eközben a többiekhez fordulok petem hátáról.
- Öhm.. Kusumi Ayani vagyok. Megtudhatnám a ti neveteket? Van néhány ismerősnek tűnő személy, de azért biztosra megyek. – mondom.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi3819/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Pént. Szept. 13 2013, 21:35


Az egész mintha egyfajta lassított felvételben folyt volna le előttem, mélykék villanások a látóteremben, felülről, majd a következő pillanatban az egyik gorilla üvöltése… és egy hang, amely kérte, hogy tartsak ki, ám hiába tette, egyelőre nem bírtam mozdulni. Zihálva vettem a levegőt, és fel akartam állni, de automatikusan, márcsak megszokásból is előbb a lábaimat tornásztam egyenesbe, s csak ezután próbálkoztam a kezeimmel, minek következtében orra estem, és nem is álltam föl egyhamar. Aztán csak egy pillanatra láttam, ahogyan Nestor a sziklának vágódik, és a düh talpra állított, ám sajna meg kellett tanulnom, hogy ebben a világban nem minden úgy működik, ahogy én azt elterveztem. Mélyeket lélegeztem, és igyekeztem kirázni magamból a kimerültséget, ám elég volt egyetlen kavics, hogy végleg lent maradjak. Utolsó gondolatom a lassan pirosba átcsapó életcsíkom várható végeredményét elemezte ki, ám a felismerés már későn jött: elájultam.

Lassan tértem magamhoz, valaki, valakik beszéltek, de minden olyan távolinak hatott. Ébredni… ezt várták el tőlem, s ezzel semmi gond nem lett volna, ha képes lettem volna válaszolni neki, azonban túl sokat harcoltam négy lábon, s már a nemlétező izmaimat se voltam képes mozgatni. Víz. Szinte egy pár másodperc sem telt bele, jobban lettem. Óvatosan felültem, és az oroszlánfiú szemeibe néztem, próbáltam kitalálni, ki is lehet ő valójában, hisz ismerős volt és segítőkész.
- Azt hiszem már rendben leszek. Köszi – sóhajtottam, s egy mosolyfélét is próbáltam megereszteni felé, ijedtnek tűnt, reméltem nem aggódott fölöslegesen. Körbenéztem, magamban hálát adva az Element Absorbnak, hogy kitartásra is működik, és hogy ezúttal sikerült is beaktiválni a gondolatban kimondott elem nevével, ráadásul elsőre. Nestor…! Hirtelen jött a felismerés, és én a többiekkel és az új oroszlánokkal mit sem törődve rohantam a sárkányhoz, hogy megnézzem jól van-e, s csak akkor néztem meg magamnak a fejhallgatós srácot és a társát, amikor megbizonyosodtam róla, hogy a petnek nem esett nagyobb baja. Eközben a jövevények már el is tűntek, a tűzlóval és gazdájával a nyomukban, aki be is mutatkozott. Áh, Ayani. Azt hiszem pár bosson már összefutottunk, remek, akkor megvan a csapat healelője is, persze a petjéről megismerhettem volna, de ki tud figyelni másokra, amikor még a saját bánatán se tudta túltenni magát? Felnéztem az égre, majd szomorúan lestem a fiú felé, aki keltegetett, ráébresztett arra, hogy nem csak magammal kéne törődnöm. Igaz, éppen Nes mellett álltam, aki addigra remélhetőleg már talpon volt, de továbbra sem tudtam hosszútávon elvonatkoztatni a tegnap történtekről, túl közeli volt, s nem volt egyszerű. Nyújtóztam egyet, és az idomárlány felé biccentettem:
- Hinari – feleltem tömören, majd magam elé meredtem, bocsánatkérően pillantgatva a többiek felé, amiért ennyire magam alatt vagyok. Mondjuk legalább valami hasznomat vették a majmok elleni küzdelemben, de ez nem volt elég, korántsem. Viszont ha le tudjuk hívni a fegyvereinket, talán a felszerelésekkel sincsen ez másképpen. A gyorstalpalóval hiába próbálkoztam volna, a vért szintén felejtős volt, ámde létezett egy tárgy, egy számomra nagyon értékes tárgy, ami mindig alkalmazkodott a viselőjéhez. A Bajnok Köpenye. Tai utolsó ajándéka. Gyorsan magamra is öltöttem, majd fújtattam egyet, és bólintottam: ideje a feladatra összpontosítani!

[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 4nmu4lqsl86y864d1f7
Már el is indultam az ismeretlenek után, aztán valami mégse stimmelt, így egy kicsit zavarba jőve fordultam vissza az oroszlánfiúhoz (Alex), majd úgy, hogy lehetőleg csak ő és Nes hallja, a távozó oroszlánok felé intettem:
- Öhm, azt hiszem lemaradtam. Ők kicsodák, és miért vannak itt?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi14837/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Drake Haru on Szomb. Szept. 14 2013, 14:50

Hát az egyik tényleg utánam jött. De kis aranyos, ez a világos oroszlán. Szinte tökéletesen az ellentétem a drága. De nem értettem, mit mond. Megöltem őt? Sok mindenkit megöltem, megeshetnek ilyen dolgok. Csak arról nincs most éppen fogalmam, hogy ki is az az ő.
- Ha pontosabb személy leírást adnál, akkor jobban tudnék segíteni neked az eltűnt barátod ügyében. - mormogtam. Bár nem hiszem, hogy rám gondolt, hisz alapból nem oroszlános a kinézetem, így valószínűbb, hogy egy másik sötét szőrű, gyilkos oroszlánt keres ez a szőkécske. Megnyalogattam a mancsomat, és elfésültem a sörényemet.
- Ugyan, csak játszadoztam. Nem értem, miért zavarlak ennyire. Tudod te valahogy nagyon gonosz vagy. Nem engeded, hogy a közeletekbe menjek, csak azért, mert egy picit durván játszottam. - nyalakodtam tovább. - Sajnálom az előzőt, jó? Én csak egy szegény, eltévedt kislány vagyok, aki nagyon megörült annak, hogy társakat talált. Most meg itt hagynál egyedül engem? Egy félre sikerült tett, és el vagyok ítélve? - tettetett szomorúság ült ki az arcomra. Olyan gonosz ez a nőstény. Itt hagyna engem egyedül, éhesen, a családom nélkül, mint a kis Vukkot.

Lassan, lemaradva, de azért mégis csak követtem a többieket. Jobbnak láttam a közelükben maradni, hisz az kamatozóbb lenne számomra. Talán megmutatják, hogyan juthatok ki. Leküzdik előttem az akadályokat, én pedig biztonságban jutok ki. És lám.. Itt is az első csapda, vagy mi. Egy, nem több nagy Godzilla gorilla. És hogy én micsoda szerencsétlen csapattal lettem itt körbe véve..? Természetesen nem jelentettek kihívást az ellenfélnek. Kivéve az egyik oroszlán srác, aki a fogáná tartott kardot használta. Jobbnak láttam nem közbe avatkozni, hisz nem igazán tudtam itt felemelni a pörölyömet. Két kéz szükséges hozzá, nem hogy foggal emelgessem. Aztán az ügyes kis srác darabokra szedte a nagy gorillát. A többiek persze semmit nem értek. Nem is vártam mást. Ekkor kaptam egy PM-et, amit persze lusta voltam megnyitni, jobban el voltam foglalva azzal, hogy lapujak a bokrokban. De nemsokára újabb gorillák bukkantak fel, engem is kiugrasztva a helyemről, így nem tehettem mást, harcolnom kellett. Vörös szemeimet megvillantva morogtam rá a nagy termetű lényekre - nem sok sikerrel, inkább nyávogás lett a morgás - majd el ugrás kíséretében megkíséreltem szétszedni az egyik ellenfelet a tulajdon fogaimmal. Ledobott magáról, de én talpra álltam, és újra támadtam, a többiek oldalán. Ugyanakkor nem tehettem semmit, az ellenfél számomra is túl erősnek bizonyult. Végül félősen hátra húzódtam a bokrokhoz, miközben az egyik gorilla engem szemet ki célpontjának. Egyre csak közeledett, én pedig sarokba lettem szorítva. Aztán susogást hallottam mellettem a bozótból, és megérkeztek a megmentők!!\o/ Pár oroszlán simán elintézte nekem a szörnyeket. Remek. Amikor elkezdtek beszélni, én is óvatosan előlépkedtem a sarokból, ahol eddig lapultam, és ahova az előbb a gorilla üldözött.
- Köszönöm a segítséget. - doromboltam bájosan. - A nevem.. Haru, mint a tavasz. - pillogtam fel Cecilre. Ők hívtak ide, ők itt a legerősebbek, és ők tudnak akkor innen kijuttatni is minket. Egyszóval jóban kell velük lennem.
- Sajnálom az előző kirohanásomat, csak egy picit furcsán érintett, hogy oroszlán lettem, és játszani akartam. Azt hiszem, egy picit félre sikerült. - mosolyogtam a többiekre. - Remélem meg tudtok nekem bocsájtani. - most az adja magát, hogy jó kislányt kell játszanom. Ha elég ügyes vagyok, akkor a többiek segíteni fognak nekem szorult helyzetben. És éppen ez a célom!

_________________
Színem:DarkOrchid
Drake Haru
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi1540/1700[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Askr on Szomb. Szept. 14 2013, 23:51

Cecil csupán egy mosolyt ereszt meg Haru megnyilvánulásán. Úgy ment elől, mintha nemigen szeretne rátok várni, szemmel láthatólag nagyon sietősre fogta a dolgot. Nocturn egyáltalán nem néz felétek, de Andy felétek néz.
Andy Maechen írta:Kérlek, siessetek, út közben mindent elmondunk nektek. Itt nem biztonságos.
A PÜ elküldése az oroszlánfiú számára rendkívül gyorsan ment, s látszólag volt ideje kitanulnia a gyorsírás "művészetét". Az, hogy még veszélyövezetben vagytok, teljesen igaz. Valamennyien a követés lehetőségét választottátok, elvégre más lehetőségetek nemigen van. A táj nem változik: ugyanazon a lepusztult, kietlen szavannákon kell végigtrappolnotok, a három fiú társaságában. Mindössze fél órát haladtok, mire Cecil lassítani kezd, és rátok pillantgat.
- Itt jó lesz. - jelentette ki, egy elégedett mosollyal az arcán. Leült, mancsával az állát dörzsölte, majd mély lélegzetet vett, s folytatta. - Mi már öt hete itt vagyunk, egy küldetés teljesítésének az érdekében. Egy nagyon erős mob felbukkanásáról lenne szó, ami iderángatott bennünket. Név szerint... - itt elgondolkodott. - Mi is volt a neve? - fordult a társaihoz.
- Angha, az egek ura... - válaszolt tömören Nocturn, majd a további megszólalásai elkerülése végett elfordult, zenéjét felhangosítva végleg kizárta magát a csevegésből.
- Szám szerint tízen voltunk, mikor idejöttünk, de a sorozatos hibázások és az erőt próbáltató viszonytagságok miatt mára már csak öten maradtunk. - hangsúlyát levívén úgy tűnt, abbahagyja a beszédet. Felállt, és odébbállt, aztán kis váratva megint felétek fordult. - A segítségeteket kérem. Ahova megyünk, segíthetünk, hogyan használjátok fegyvereiteket, de az erőtök korlátjait nektek kell kitapasztalnotok.
A monológ befejeztével figyelmen kívül hagyta, hogy számos kérdés merülhetett fel bennetek. Ha meg akarjátok tudni, miképpen tudhatjátok legyőzni az alakotokhoz járó nehézségeket, egyetlen megoldás áll előtettek. Megkönnyebbülés lehet, hogy nem kellett túl sokat menni a célig. A kietlen pusztaság kellős közepén mindent beburjánzó, az előbbinél is sötétebb dzsungelt láthattok meg. Cecil, Nocturn és Andy habozás nélkül tovahaladnak. Semmi kétség: ez az ő otthonuk.

Azt hiszem Nestor kijátszása csupán minden második körben lesz beiktatva (nem biztos, leginkább kedvtől és kapacitástól függ), de a többiek is nyugodtan interaktívkodhatnak vele. Wink
A hiányzás bejelentése miatt Saya 500 szóval, míg Roku 750-el pótolhat!
Nestor nem szerette ezt a helyzetet. Nestor gyönge volt és sebezhető. Minden olyan homályos, mindaddig, amíg egy meleg érzés el nem fogta a sárkányt. Az aggódás tapintható jelei, melyek a lánytól eredtek. Egy hümmögéssel adta jelét annak, hogy nem esett komolyabb baja Nestornak, majd odébbállt. Nem akart ott maradni, Annabell közelében. Nestor kudarcot vallott, hogy megvédje az életét. Pont úgy, mint Shikinél, és ez felettébb bosszantotta Nestort. A háromtagú kompánia felbukkanása viszont megnyugtatta, habár az egyiket meg akarta nézni magának. A fejhallgatót viselő oroszlánfiú ugyanis nagyon ismerős volt Nestor számára. De vajon honnan? Nestort nem hagyták nyugodni ezek a kósza gondolatok, amik gyengeségére és az ismerős oroszlánra utaltak. Szeretett volna egy kicsit egyedül lenni, és erre egyetlen gyógyír volt: a repülés. Oda nem követhették az oroszlánok, bárhogyan is próbálkoznak. Nem szakadt le a társaságtól, csupán a magasban körözve nézte és követte őket, bármerre is mentek. Nestor szeretett egyedül lenni, és úgy gondolta, Annabell egy időre nyugodtan a rövid sörényes fickóra bízhatja magát. Nestor majd figyelemmel tartja, hogyan bánik vele. Fél órás út gyerekjáték volt Nestor számára, de ahhoz, hogy kellő információ birtokába juthasson, jobb, ha leereszkedik és meghallgatja, amit az a Cecil nevezetű mondani akar. Nestor egy pillanatig nem figyelt, és annak a fiúnak a hátán találta magát, aki igyekezett Annabell segítségére lenni.
- Bocsásson meg. - mondta zavarodottan, de Cecil mondani valójára annyira figyelt, hogy Nestor elfelejtett lemászni a fiúról. Reméli, nem haragszik meg érte.

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi2779/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Szept. 15 2013, 23:22

Már senki nem érdekelte jobban, mint az a bizonyos oroszlán. Úgy viselkedett mint egy kölyök kutyus, aki meghallja imádott gazdija nevét, vagy megérzi, hogy felé közeledik. Hinari az! A szíve hevesebben dobolt, s úgy érezte, hogy a felhőkben jár. Hát ismerős van jelen! Nem volt véletlen, hogy az oroszlánlányt nézve, úgy érezte, hogy már máshol is látta. Nem is tudja mitől, inkább a viselkedése, meg a beszéde juttatott eszébe valakit, akivel már találkozott. És lám, pont Hinari volt az. ^^ Úgy érezte, hogy senkinek nem örült volna ennyire, mint a szőke angol lánynak. Szó szerint oda ugrott a lány mellé, és túláradó örömmel szólította meg.
- Hinari! Hát te vagy az! Alex vagyok, ugye emlékszel? *-*
Annyira szerette volna, hogy felismerje a lány, hogy még ki is húzta magát előtte, bár nem tudná meg mondani, mi végre. Oroszlán farkincája, mint egy nagy macskának izgatottan járt a levegőben, míg a reakcióra várt.
- Úgy örülök, hogy van itt valaki, akit ismerek. ^^ És pont te vagy az. Smile
Aztán már indult is a kis csapat előre a fura oroszlán jk-k után. Vicces menet volt, de Alex szemében csak egyfajta földöntúli csillogást lehetett kivenni, semmi mást. ^^" Észrevehetően sokkal jobb kedve lett most, hogy rátalált Hinari chanra. Régen találkoztak, csak bosson, de ott nem lehet beszélgetni rendesen. Ráadásul legtöbbször ahogy belépett a burok aktiválódott.  Nincs szerencséje azzal a szinttel. Szóval elindultak, mikor Hinari előre sietett, majd következetes lemaradt, és tőle kérdezte meg, hogy mi is folyik ott.
- Majdnem elfenekeltek mindőnket, aztán jöttek ők a megmentők. Ennyit tudok csak, meg hogy jk-k ők is,és tőlük származik a küldi meghívó.
De nem kellett sokat várni, maguktól is elkezdtek magyarázkodni a jó népnek. Habár Alex még mindig úgy érezte, hogy nem mondanak el mindent. Főleg a lényeget nem, de idővel majd csak kiderül. Reménykedjünk, hogy nem azért vannak itt, hogy gorilla eledellé váljanak.
Út közben a hátára repült az a furcsa kerekes sárkuci szerű valami, ami Hinarit próbálta bevédeni a harc során. Azért illemtudó kis mobnak nézett ki.
- Semmiség, elbírlak. ^^
Próbált tisztes képet vágni az ügyhöz, de akaratlanul is beugrott, hogy ez egy mob. :|Biztos valakinek a petje, ezért körbe is nézett hátha valaki hiányolná, de nem volt ilyen személy, ezért Hinari chan felé szögezte a kérdést.
- Ő egy pet? - Bökött felfelé a háta felé. - Annak látszik, de nem találom a gazdáját. Surprised

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Saya on Hétf. Szept. 16 2013, 17:11

A hatalmas fenevad csak közelít és közelít és közelít, a Hugi pedig kétségbeesetten próbál rávenni, hogy meneküljek, de hiába hallgatom a sikolyait és a káromkodását, nem tudok moccanni. Úgy érzem, semmi energiám nem maradt rá, mintha semmim se lenne a Kitartáspontjaimon, vagy mi. Asszem az-az, ami meghatározza, milyen gyorsan fáradunk ki, ugye?
Az utolsó pillanatban történik valami, de én behunytam a szemem és nem láttam, mi volt az, csak hallgattam. Mikor kinyitom, az az újabb Barna fickó - oroszlán - már az utolsó gorillát vette terítékre. Hegyezem a fülem, és hallom is felőle azt a dalt, amit akkor is hallottunk, mikor a mormotát kellett üldözni. Biztos köze van a dologhoz, majd ki fogom kérdezni, úgybizony ˇ^ˇ Amúgy a Calling az hívást jelent, ugye? Talán azért szólt a dal, mert hívtak minket, meg hogy ébredjünk fel, meg ilyesmi, pedig én most aludni akarok, nem felébredni.
Az új oroszlánok bemutatkoznak, aztán mennek is, meg mennek a többiek is utánuk, én semmihez nem tudok kezdeni, mert teljesen lemaradok agyilag, mint egy lajhár. Úgy is mondhatnám, hogy úgy nézem végig az egészet, hogy semmi energiám válaszolni vagy reagálni vagy ilyesmi. Végül nem teszek mást, mint hogyishívják... sereghajtóként megyek utánuk, pedig legszívesebben lefeküdnék egy picit pihenni.
Milyen fura. Tényleg sereg vagyunk ilyen sokan, meg akkor én vagyok a hajtó, akkor kéne egy ostor, nem? De én nem lennék képes bántani meg hajtani őket.
~Oh, azt megtenném én is helyetted.~
Tudom, és te nagyon is szívesen csinálnád, igaz? >.>
~Sőt, ezer örömmel.~
Kicsit beszélgetünk, mert a Hugi kifejti, hogy mit gondol az oroszlánokról, ami semmi jó, miközben az Andy még sürget is minket egy cuki üzenettel. Szimpatikus nekem az a szürke oroszlán :3 A másik kettő már kevésbé, őket nem szeretem >,<
Aztán leülünk valami puszta közepére, vagy ilyesmi, és a Cecil (vagy hogy hívják) elkezd magyarázni, de nem sokat, és azt sem értem. Félredöntött fejjel hallgatom, de nem szólok, mert nem hagyja. Sőt, csak arra leszek izgatottabb csak, hogy meghallom a Haru nevét. Haru *-*
~Egek ura, szembeszállunk az Egek Urával?~ -nevet közben a Hugi, mint a sakál, én viszont nem értem, mert nem is nagyon figyeltem, hogy mi van. Csak arra vagyok most kíváncsi, hogy tudnék íjászkodni így, oroszlánalakban, mert én úgy akarok harcolni... vagy harcoltatni a Hugit >.>
~Persze, mert mindig én csináljam a piszkos munkát, igaz? Amúgy mi lesz a következő? Az Atya Ég?~
Te vállaltad a dolog ezen részét, akkor csináljad RazzÉs nem tudom. Az azt is jelentheti, hogy ég az atya, és el kell oltani, nem?
~Végülis jah. A Szentlélek meg valójában Kriptaszökevény.~
Hugi rosszkedvűen prüszköl egyet az utolsó megszólalása után, majd magába fordul, ahogy szokott, miközben én felkeltem a földről, nyújtózkodtam egyet, majd megindultam a Cecilék után abba a dzsungelfélébe tanulni. Amúgy a Cecil az nem lánynév? Mert én... izé... úgy látom, hogy ez fiú O.o Vagy tévedek?
Haruhoz nem merek inkább odamenni, mert nem felejtettem ám el, milyen formában köszöntünk el régen egymástól, és nem akarok megint összetűzésbe keveredni vele >.> Viszont mások úgy tűnik, ismerik egymást, de őket meg pláne nem akarom zavarni, szóval maradok most csak én meg a Hugi, legalábbis egyenlőre.
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi3807/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Csüt. Szept. 19 2013, 11:15


Meg nem tudnám mondani, mit éreztem, amikor rájöttem, hogy ismerjük egymást. Örömöt? Mert bőven volt benne negatív hozzáállás is, egyszerűen nem akartam, hogy akárki is így lásson, és amíg nem tudták, ki vagyok, talán jobban megértették a viselkedésem. Most azonban… Lehet hazudnom kellett volna? Már a gondolat is kétségbe ejtett, nem, ez sosem járható út, magamat kell adnom, mégha nem is vagyok teljesen olyan, mint régen, s talán sohasem leszek az többé. Sóhajtottam, de azért jó, hogy itt volt velem, s ahogy kihúzta magát, én úgy sütöttem le a szemeim, próbáltam vidám és kedves lenni, nem nemigen ment.
- Igen, hát persze, szia – néztem rá végül mosolyogva, nem állt szándékomban ráragasztani a keserűségemet – Rég láttalak – tettem még hozzá, majd figyelmesen hallgattam a beszámolóját, közben tekintetem végigjáratva a társaságon. Időközben az ellenséges cicus is feltűnt, noha mostmár adta az ártatlant, s bár én egy picit sem bíztam benne, azért szó nélkül hagytam a monológját, a nevét azonban jól megjegyeztem magamnak. Nestor is magához tért szerencsére, ő viszont nem akart belefolyni a fiúval való beszélgetésünkbe, s amikor az újabb üzenet után elindultunk, akkor is csupán a távolból, fölülről követett. Nem igazán értettem, de elfogadtam, ha szeretne, úgyis csatlakozik majd.

Az úton javarészt szótlanul, magamba mélyedve ballagtam a többiek után, párszor önkéntelenül is lelassítva, majd ügetésben érve utol a bandát. Nem tett jót ez a környezet, fokozta a rosszérzésemet, és a komor gondolatok is könnyedebben jöttek, mint eddig. Néha fölnéztem az égre, hogy megbizonyosodjak róla, a tűzsárkány követ minket, majd pont egy ilyen során álltak meg hirtelen, minek következtében akaratlanul is belesétáltam egy előttem lévő, zöldes oroszlánba (Saya).
- Ó, bocsi – kértem rögtön elnézést, remélve, hogy nem vette zokon, majd figyelmem inkább a megmentőinkre terelődött, akik a helyzetet ismertették. Nes is igyekezett lefelé, és ahogy a repülési ívét elnéztem, csak egy rövidke „Al”-ra volt elegendő időm, mielőtt a sárkány a fiú hátán landolt volna. Egyik mancsommal takartam el a szememet, majd kukucskáltam ki mögüle, halványan elmosolyodva, hogy egyiküknek sem esett bajuk.
- Igen, egy pet, viszont most velem van – magyaráztam, direkt kihagyva Shiki halálát a mesélésből, hisz nem tudtam, mennyire érintené meg Nestort az emlék – Segít nekem – mondtam még, a sárkány felé fordulva. Közben Cecil belekezdett a helyzet ismertetésébe, én pedig döbbentem vettem tudomásul az adatokat: tízből öt… nem voltam képes túllépni ezen, a többi információ már csak ködösen maradt meg, valami erős mobról volt szó, meg hogy elvisznek valahová… mindegy volt. Nyögtem egyet, letaglózott ez az egész, és hogy az oroszlánfiú ilyen könnyedén jelentette be…. nem is értettem. Hogy képes rá? Hiszen sok társát elvesztette… a torkomban a gombóc nagyobb volt, mint valaha, a sírás környékezett, de minden erőmmel azon voltam, hogy visszatartsam. Mancsommal letöröltem azt a pár könnycseppet, ami előbukkant, majd gyorsan a vezető után siettem, hogy a többiek, és főleg Al ne lássa rajtam mindezt. Andy tekintetét kerestem, hiába nem tudott beszélni, a magatartása, a szemei többet adtak most, mint pár részvétkinyilvánítás. Jobban szimpatizáltam vele, mint a másik kettővel együttvéve, ő legalább foglalkozott velünk, újakkal is… és hogy hová is tartunk? Nem számított, amíg együtt voltunk.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi14837/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Drake Haru on Csüt. Szept. 19 2013, 15:41

Csak számomra volt olyan furcsa, hogy ez az Andy mindig üzenetben kommunikál? Nem tudja kinyitni a száját, vagy mi? Hát nem lenne sokkalta egyszerűbb az, ha elmondaná, amit akar, és nem üzengetne itt? Egek..
Megálltunk, és az oroszlánok ismertetni kezdték a helyzetünket. Azért még számomra is meglepődését okozott a gondolat, hogy a tízből mindössze öten maradtak. Most vagy nagyon gyengék voltak azok öten, vagy nagyon meg kell húznom magam az elkövetkező időkben, mert egy igen erős ellenféllel állunk szemben. És ebbe s helyzetbe egy vakond bigyó süllyesztett.. Remek. Aztán még valami feltűnt. Itt ez a Cecil, Andy, meg a fülhallgatós oroszlán, Nocturn, vagy ki.. De a többiek azok velem együtt újak, nem? Ebben az esetben két állatka hiányzik..
- És a másik kettő? - kérdeztem, miközben hegyezni kezdtem a füleim, veszélyre gyanakodva. Ide csaltak egy olyan területre, amit csak ők ismernek, egy olyan testbe, melyet mi nem tudunk irányítani, és két társuk hiányzik, és lehetséges, hogy azok éppen lesben állnak valahol, hogy lecsaphassanak ránk. Nagyon rafinált terv lenne, az biztos. Viszont nem mindenki hasonlíthat rám, így egyáltalán nem biztos, hogy így van. Mert mi van akkor, ha az a kettő egyszerűen csak ételt keres, vagy ilyesmik? Nem kell mindig mindenben a bajt szimatolni, nemde? Mindenesetre nem árt mostantól jobban odafigyelni magamra, és nem teljesen ezekre az oroszlánokra hagyatkozni, hisz ki tudja, mi lakozik a lelkükben.. Hisz egy hozzám hasonló cuki kis kislányról sem gondolna soha senki rosszat. Elsőre.. Mindenesetre úgy érzem, nincs más választásom, ha a saját testemben akarok lenni újra, méghozzá élve, be kell szállnom az Angha elleni küzdelembe, és segítenem nekik. Úgy érzem, egyedül sosem találnám meg a választ arra, hogy lehetek újra ember.

_________________
Színem:DarkOrchid
Drake Haru
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi1540/1700[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Askr on Pént. Szept. 20 2013, 12:38

[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 B8liecq9hafsuum24z90

Nem kell olyan sokáig caplatnotok, hogy erre a helyre érkezzetek. Gyökerek, sziklák mindenütt, a levegő pedig meleg és párás. Akár egy igazi pálmaházban. Tücsökciripelés, madárcsicsergés hallatszódnak, de a hely látszólag teljesen kihalt. Egy igazi oroszlánnál is felettébb különös lenne, ha egy őserdő kellős közepén lakna, de Cecilék felettébb otthonosan mozogtak benne. Az előbbi leült arra a kősziklára, mely a placc közepén láttok, izmai megfeszültek, és egy oroszlánüvöltéssel jelzett. Nem macskanyávogás, tisztességes oroszlánüvöltés, mely sokáig, kis távolságban visszhangzott. A hangra egy messzebbről jövő, hasonló hangzású bömbölés érkezett, mint egy fajta válasz. Megzörren a bozótos, és egy kékesszürke szőrű, felnőtt méretekkel rendelkező nőstényoroszlán jelenik meg köztetek, egy különös, vörös állattal a társaságában, mely nagyjából akkora, mint a társa.
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 6fvyyc78f56xp3eox7pi
A lány nagyobb, tapasztaltabb és idősebb is volt mindnyájuknál, legalábbis megjelenéséről ez jöhet le nektek. Az őt előhívó oroszlánhoz lépett, és egy orrösszedugással üdvözölték egymást, majd leült közétek. A társa, a vörös lény követte, de tisztes távolságban ült le.
- Lyra, hol van Leon? - kérdezte Nocturn, miután nyakára lógatta a fejhallgatóját, és ellépett közületek. Lyra néma fejcsóválással jelzett.
- Nem tudom. - felelte végül, gondterhelten. - Még ott volt a nyomomban, amikor menekültünk előlük, de azután különváltunk. Félő, hogy elkapták.
Nocturn felszisszent, aztán elfordította fejét. Cecil mancsával megdörzsölte szemét, azután ismét ijesztő mosollyal fordult hozzátok.
- Nos, most van időtök, hogy rendesen elmondjátok, kik vagytok, mi a kasztotok. Ha van bármilyen kérdésetek, tegyétek fel, nem harapok. - itt megvillantotta éles fogait. Andy elmosolyodott, aztán szórakozottan a hátára dőlt. Az előbbi mondatára reagálva, az ifjú oroszlán megint csak PM-ben szólt:
Andy Maechen írta:Csak egy kicsit...
A feladat értelemszerű. Nyugodtan, sőt, örülnék neki, ha közelebbről megismernétek a falkát, így a jellemük kidolgozása is könnyebben fog haladni! Wink
Roku kiesett a küldetésből. Ayani 500 szóval pótolhat!

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi2779/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Saya on Szomb. Szept. 21 2013, 13:09

-Semmi gond. -motyogom halkan annak,aki belém jött, mert amúgy tényleg semmi gond, nem fájt meg nem is estem el meg semmi. Szerencsére (vagy nem) el is megy és foglalkozik tovább az ismerőseivel meg azzal a fura lénnyel, aki körülötte repked. Vajon mi lehet? Szitakötő? O.o
~Hát ezt meg... honnan veszed?~
Nem tudom, csak ez jutott eszembe.
Beléptünk a dzsungelbe, ahol a sok zöld miatt máris egy kicsit otthonosabbnak éreztem magam. Nagy ásítás közepette leheveredtem egy mohaágyra az egyik sziklánál, és szívem szerint aludnék is. Elfáradtam, és semmi kedvem már ehhez az egészhez, én még kislány vagyok, nincs annyi energiám, mint a többieknek T_T
A Cecil viszont beszél tovább, meg már egy új is, a Líra (az mi is? Valami költeményt neveznek így, nem? Vagy dalt?), meg elvesztettem valami Leo-t. De szomorú. Remélem, mi senkit nem fogunk elveszíteni, mert akkor baj lesz, én legalábbis tuti nem akarok elveszni, vissza akarok menni Aincradba a Jay bácsihoz, a Yuichihoz, meg a többiekhez.
Cecil aztán megkéri, hogy beszéljünk magunkról, vagy ilyesmi, meg az Andy-től is megint érkezik egy vicces üzenet, amin kicsit elmosolyodom. Mivel senki sem szólal meg egyenlőre, felülök és kezdem én, megköszörült torokkal.
-Saya vagyok, íjász. És ő micsoda? -mutatok a furcsa repülő szerzetre (Nestorra), mert csak nem megy ki a fejemből, hogy mi lehet, a Cecil meg úgyis azt mondta, hogy bármilyen kérdést feltehetünk. A következő az lenne, hogy mikor megyünk végre haza, mert elfáradtam, de nem akarok nyavalyogni, nehogy kinevessenek Sad
~Pedig szerintem arra a kérdésre kevésbé néznének rád ilyen meghökkenten, mint ezért. Persze ez csak egyéni magányvéleményem, ne is figyelj rám...~
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi3807/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Szept. 22 2013, 10:44

Az úton otthagyta őket Hinari chan, amit fölöttébb sajnált. De nem is tudja miért, nem akarta beérni a lányt. Az, ahogy köszönt, nem volt a legfelhőtlenebb. Így maradtak Nestorral sereghajtónak. Szóval ez a kis állatka njk petként bizony a rendszer generálta cuccmó, de igyekezett nem ezzel törődni. Jól tudja, hogy az ilyen játékok elmaradhatatlan kellékei az njk-k, mint segítők. Ha nem tud az ember megbízni bennük, könnyen el is veszítheti a játszmát, ami itt egyenlő az életével. Még is megborzongott egy pillanatra. Ha tehetné, mindent lerombolna, ami ehhez a világhoz tartozik, és ez persze ijesztő volt. Hogy ilyen gondolatok kavarognak benne. Nem akarta, hogy eluralkodjon rajta, így úgy látta a legjobbnak, ha megbarátkozik ezzel a Nestorral. jól láthatóan Hinari már a bizalmába fogadta. Jobb alanyt nem is választhatna.
- Hogy hívnak? - Tette fel az egyszerű kérdést elsőnek. - Én Alex vagyok. Hajimemashite. ^^
Aztán vagy el kezdtek beszélgetni, vagy nem, azonban ha igen is, nem tarthatott sokáig, mert elérkeztek valami olyan helyre, amit a vezető jónak talált. Egész szép kis magaslattal a közepén. Kint azt mondaná, hogy .... fantasys, de itt mit mondhatna rá. Egy darabig csak hallgatta a körülötte levőket. Van még egy íjász rajta kívül. Nem tudja, hogy örüljön e ennek, vagy se. Nah mindegy, megjegyezte.
Közben leült közel hozzájuk, egy füvesebb helyre, és >valami furcsa késztetésnek engedve< a jobb mancsát kezdte el nyalogatni. Amikor ezzel végzett, akkor ő is kifejtette a véleményét.
- Haahhh *sóhaj* Alex, szintén íjász. *körbe tekint a jelenlevőkön.* - Ha jól sejtem még egy taggal csökkent a létszám? Had kérdezzem meg, hogy mit vártok tőlünk? Ráadásul azt se mondjátok el, hogy mi vagy ki az ellenség, na meg a gorrilás harc óta kiderülhetett az is, hogy jóval fölöttünk álltok szintben.
Wari na, de a halálba azért nem megyek.

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Hétf. Szept. 23 2013, 08:58


Alex békén hagyott az odaút során, amiért most igen hálás voltam neki, nem tudom, mit csináltam volna, ha szóval tart, azt hiszem képtelen lettem volna normálisan beszélni vele. Magamba mélyedve lépkedtem előrefelé, a mancsaim alatt lévő, poros földet, majd az egyre nagyobb teret hódító aljnövényzetet bámulva. Jól esett a szótlanság, valahogy semmi energiám és lélekjelenlétem nem lett volna se figyelni, se pedig beszélni. Út közben próbáltam rendezni a gondjaimat, elfelejteni vagy legalább a háttérbe szorítani őket mindaddig, amíg komoly veszélyben vagyunk. Felnéztem, az előttem lépkedő triót méregetve, igyekeztem azonosulni velük és átérezni a szituáció komolyságát, de gondolataim minduntalan visszakalandoztak az esti erdőbe, és a benyomások, amik akkor értek, elnyomtak mindent, amit a jelenben tapasztaltam.

Hangok zökkentettek ki, valakik beszéltek, egy üvöltés, hosszú és erőteljes, majd egy másik. A bokor zörrenésére felkaptam a fejem, és ugrásra készen hajlítottam be mellső lábaim, talán még morogtam is volna, a most idecsöppenő kis csapat védésének szándékával, ám erre semmi szükség nem volt: félelmem alaptalannak bizonyult, csupán egy másik oroszlán bukkant elő, meg egy furcsa szerzet, ami talán egy pet lehetett. Füleimet idegesen mozgattam, fülelve a kialakult párbeszédre, gyomromban mély bánattal véve tudomásul az elvesztett társat – és egyre fokozódó dühvel a tényt, ahogy erre Cecil reagált. Nem tetszett a hozzáállása, mintha magától értetődőnek vette volna a történteket, nagyképű volt, habár sohasem mutatta eddig. Nem szimpatizált velünk, lenézett minket, ez idáig látszott, a fülhallgatóst pedig a legkevésbé sem érdekeltük. A nőstényoroszlánról nem tudtam még semmit, az egész bandából egyedül Andy volt, akit kedveltem.
- Ő Nestor, egy tűzsárkány. Ő egy pet, de nem az enyém, csak velem van – feleltem a Saya nevű zöldes oroszlánnak egy mosoly kíséretében, majd én is elhelyezkedtem, látva, hogy itt biztonságban vagyunk – Az én nevem Hinari, karforgató – folytattam, végignézve a már összeszokott bandán, Cecilre kihívóan, amíg Andyre barátian. A kék oroszlánnal egyelőre nem tudtam mit kezdeni, Nocturnnal pedig nem foglalkoztam: ha ő így, akkor én is így. Nem kötelező tudomást vennünk egymásról.
Al, nem biztos, hogy magasabb szintűek – fordultam végül a fiú felé, szemem sarkából lesve a vezérhím minden reakcióját és arcmimikáját – Ha megnézed a statjaidat, sok lecsökkent közülük, nem is akármennyivel. Azt hiszem itt csak egész egyszerűen máshogy működnek a dolgok – húztam el a szám, majd a visszafordultam a többiekhez – Azt mondtátok, megtanítjátok az itteni módszert – kezdtem – Az pontosan mit jelent? Ahogy láttam, a szokásos fegyvereket használjátok, Fényes Vaskard, satöbbi, de van rá mód, hogy visszakapjuk a statjainkat? Vagy vannak valamiféle új statok, amik az itteni túléléshez kellenek? – kérdeztem, mert tényleg érdekelt a dolog, amit nem mondtam el nekik, az az érdeklődés mögöttes miértje: úgy döntöttem, a képességemről egyelőre nem kell tudniuk. Ha viszont megfelelő válaszokat kapok, talán sikerülhet úgy módosítani az Element Absorbot, hogy működjön is, ez pedig további távlatokat nyit, elősegítve az ellenségeinkkel – és neajdisten esetleg a „barátainkkal” – való harc megnyerését is.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi14837/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Szept. 23 2013, 18:03

A kis csetepatét követően csak most tűnt föl, hogy a ránk támadó oroszlán is ismételten csatlakozott hozzánk, ám most nem támadt. Azt állította, hogy ő csak annyira izgult, hogy kicsit túl „játékos” lett. Engem nem érdekelt ebben a helyzetben különösebben, de ajánlom neki, hogy legközelebb ne játsszon így velünk, mert fájni fog neki… persze csak képletesen, hisz ebben a világban nem érezhetünk fájdalmat. Ekkor jött a privát üzenet, amitől kis híján lepottyantam petemtől, hisz váratlanul ért. Kis idő elteltével viszont ismételten megálltunk. Asszem Cecilnek hívták azt, aki most hozzánk szólt. Röviden tömören összefoglalta a velük történteket, és a másik oroszlántól egy mini-bossnak tűnő lény nevét is megtudhattuk. Kissé érdekesnek tűnt a név, hisz nem mindenki tud repülni. Lehet, hogy emiatt bajlódtak vele? Hisz szárazföldi állatok testébe lettek, illetve lettünk zárva. Azonban van egy kis apró technikám, ami lehet, hogy meghozza majd a megváltást. Azonban csak egy csoport látta a képességemet eddig, és céhemből is kevesen látták, csak hallották. Hát igen. Bár jó kis képesség, mivel heal, és ráadásul kockázatos is használni jobban szeretem kis csoportoknál bevetni, azonban ha a helyzet úgy kívánja, nem kockáztathatok. Csak akkor tűnt fel, hogy le vagyok maradva, mikor a többiek már csak éppen, hogy csak látszódtak. Hűt mit ne mondjak. Tűzrózsa, úgy ahogy volt gyorsan felkelt, és vágtázott szélsebesen. Kis híján lepottyantam róla, de szerencsémre megúsztam, így nem kellett keményen a földbe ütköznöm.

Kis idő elteltével új környezetre léphettünk. A levegő itt párásabb volt, és a növények is sokkal sűrűbben nőttek. Ahogy így nézelődök körbe, végre megállunk. A Cecill nevű otthonosan mozogva helyet foglalt az egyik kövön, és bömbölte egy nagyot.
~ Heh… nekem bezzeg nem sikerül… - mérgelődök magamban.
Azonban figyelmemet egy másik bömbölés zaja keltette fel ismét. Füleimet hegyezve figyelek körbe. Végigfutott egyszer, meg még egyszer a hideg a hátamon, de megráztam magamat. Úgy reméltem, hogy ez talán ettől kicsit talán elmegy a feszültségem, de tévednem kellett, ugyanis kissé izgultam, hogy mi bömbölt vissza… társ vagy ellenség? Esetleg egész eddig csapdába futottunk. Az igazat vallva tényleg lesetem most ijedtembe, és nem sikerült megkapaszkodnom, mint az előbb. Miután ismét négy lábra ereszkedtem járkáltam kicsit. Bár még mindig esetlen voltam már jobban haladok. Bemutatkozások következtettek, és hamarosan rám került a sor.
- Üdv mindenki. Kusumi Ayani vagyok, állatidomár, petem Tűzrózsa. Healer képességeim vannak, szóval, ha baj van, forduljatok hozzám, és meglátom, mit tehetek. – mondom mosolyogva.
Az eddigiek közül csak Alexet és Hinarit ismertem, legalábbis ők voltak azok, akikre emlékeztem, aztán lehet a többiekkel is találkoztam futólag, de nem biztos…. most azonban eljött az ideje a kérdések ideje. Alex és Hinari feltett ár fogósabb kérdést, de én sem akarok kimaradni. Bár Alex kérdéséről lehet következtetni erre is, azért megkérdezem, hátha nem gondolnának rá, így jobb ezt mihamarabb megtudni.
- Ez az Egek Ura. Gondolom egy miniboss… mit tudtok róla eddig? Vannak segítői? Statjairól valami? Esetleg képességei? Minden kis infó sokat segíthetne. Én személy szerint bármikor kész vagyok nektek segíteni… még ha azt sem tudom, hol vagyunk… De a lényeg szerintem érthető.
Vártam a válaszukat, hisz jó lenne tudni, mint már említettem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi3819/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Askr on Pént. Szept. 27 2013, 15:45

Miközben elmondtátok óhajotokat-bajaitokat, Cecil fél szemöldökét felhúzva térképez fel benneteket, miközben mancsát az állára tette, és sejtelmesen hümmögött. Saya kérdésére meglepetten nézett a kislányra, de miután Hinari válaszolt rá, felsóhajtott, aztán Alexhez fordult.
- Hogy mit? Segítséget. - felelte nyugodtan, mégis ridegen. - Mi ugyanazért küzdünk, nem? Hogy kijussunk innét, ebből a játékból, de ahhoz együttműködésre van szükségünk. Persze ha segítetek, nem marad el a jutalmatok. Amúgy meg - itt keserűen nevetett. - mi legalább segítünk nektek abban, hogy megtanuljátok az oroszlán forma harcmodorát. Mi a saját bőrünkön tapasztaltuk ki. A többiek meghaltak. Ez van. - aztán újabb mély lélegzetet vett, hogy a várható veszélyekre készítsen fel benneteket. - Ez a hely ugyanolyan, mint a többi kazamata. Többnyire. Ha valaki ide bekerül, az addig nem távozhat, míg a jelenlegi legerősebb mobot le nem győzni, tehát ebben az esetben Anghát. - itt Ayani felé sandított, jelezvén, hogy örül a plusz segítségnek. - Nos, boss vagy miniboss-e, édes mindegy. Sőt, lehet, hogy egy ritka mobról van szó, de annyi biztos: a gorillák valószínűleg segítők, és még bőven van belőlük.
- Az Egek ura hatalmas mob. Nem csak erőre, hanem leleményességre is szükség lesz, mert ez a legfőbb probléma: társaink nem tudták elérni Anghát. Ezen kívül mi sem tudunk semmit. - mondta Lyra vészjóslóan, megrázván fejét. - Hiába lehettek akárhányas szinten, a pontjaitok az itt uralkodó körülmények miatt igencsak lecsökkentek. Viszont van rá mód, hogy visszaszerezzétek: gyakorlással.
 - Így van. - bólintott Cecil. - Kevés idő, sok a tennivaló. Azt hiszem jobb, ha minél előbb elkezdjük.
Hinari korábbi válaszára, és a Nestor név hallatán Nocturn egy meglepett hümmögés közepette a sárkányra nézett. Valami felettébb felkeltette az érdeklődését, de hogy mi is, az kész rejtély. Minden esetre ez elég volt ahhoz, hogy kizökkentse mogorvaságából. Megrázta fejét, aztán lesütött szemmel felállt, és odébb ballagott. Cecil csettintett egyet, és mindenki egész más helyen találta magát, egy-egy mentor társaságában.

Alex & Saya:

Ti ezernyi fa lombjain álltok, melyek annyira masszívak, hogy súlyaitokat könnyedén megtartják. A szél kellemesen süvített, és a távolban vízesést vélhettek felfedezni. Egy folyóból eredt, amely a mélységbe zúdult. A mélybe pillantva láthatjátok, hogy a dzsungel ott is folytatódik. Ott találjátok magatokat, Cecillel szemben, aki mancsával a saját íját simogatja.
- Hadd halljam - szólított meg benneteket, egy mosollyal az arcán, farkát ide-oda lengetve. - szerintetek mi egy íjász alapvető tulajdonsága?

Hinari:  

Nestorral együtt a völgyben található vízesésnél találjátok magadat. Nem tudni, hogy Andy miképpen fog felkészíteni, ám az ifjú valószínűleg újabb meglepetéseket tartogathat. Sörényét megborzolva, hangtalanul ásított egy nagyot, azután rejtélyesen lépdelt feléd. Szinte nyakig húzta be fejét, és lassan sompolygott. Hang híján nemigen tudta megmondani ezzel a különös viselkedéssel, mire is készül, de látszólag már tudta, mit akar. Nem vette elő a fegyverét. Hogy miért, az csak másodpercekkel később derült ki. A hátára feküdt, és egy széles mosollyal az arcán nézett fel rád.


Andy Maechen írta:Játszunk egy kicsit! Az mindig segít, ha szomorú vagy! ^^
Ayani & Tűzrózsa

Te és Tűzrózsa valahol egy magasabban fekvő sziklahegyen találjátok magatokat, Lyra és a vörös farkas társaságában. Az idő kissé hűvös volt, persze nem is csoda: ti a vízesés mögött vagytok, egymás társaságára utalva. A kék oroszlán barátságosan mosolygott rád, bár a pet egészen lustának tűnt. Fél szemét kinyitotta, de aztán le is csukta.
- Mond csak - szólított meg mézédes hangon. - milyen a kapcsolatod a paciddal?

Haru

Meglepetésedre te sehova se kerültél. Ugyanott voltál, mint eddig, azzal a különbséggel, hogy más nem volt ott, csak Nocturn. A fejhallgatós oroszlán látszólag meg volt zavarodva, talán még el is pirult. De hogy min, az egy remek kérdés. Mancsával megpofozta magát, aztán feléd fordult. A zene ezúttal nem szólt a fülesből, ami talán megkönnyebbülés volt számodra. Már ha nem szereted a J-Popot.
- Mielőtt elkezdjük - kezdett bele, némi gyanakvással a hangján. - miért segítesz? - valószínű, hogy az indikátorodat szagolta ki. Nos?

Haru 500 szóval pótolhat!


Nestort meglepte az egyén jóindulatúsága. Persze mire is számít? Azt hiszi, hogy csak Annabell és Shiki lehet tökéletes? Nestor zavarba jött, és csupán később mászott le az oroszlánfiú hátáról, és a sereg végén totyogott. Egy bólintással jelzett a jelenlegi társának, hogy Nestor igenis örül, ha segíthet neki. A tájékoztatás viszont nem Nestor reszortja volt. Meghallgatta, tudomásul vette, de nemigen izgatta. Igazából csakis Annabell és a többi oroszlánná vált fiú és lány véleménye érdekelte. Később aztán tovahaladtak, míg nem megérkeztek. Gyönyörű hely, ahova Nestorék csöppentek, valóságos paradicsom. Nestor szívesen elélne ebben a dzsungelben, de a Justice Leaguet jobban szerette. Nem is kérdés, hogy Nestor melyik mellett döntene - ott, ahol barátok vannak. Nestor elégedett volt magával, amiért túltette magát Shiki halálán. Noha Nestor még mindig a bosszút követelte, lelkileg megbékélt. Egy hely, ahol mindenki egy. Nestor nem ismert olyan egyént, akit nem szeretett volna. Már akikkel eddig találkozott. Hope, Szophie és Annabell segítettek Nestornak, most Nestor fog segíteni rajtuk. Egyelőre Nestor puszta jelenléte elég volt ahhoz, hogy segítsen. Mást nem is tudott csinálni, elvégre az új barátok elmondták nekik, mit kell tenniük. Nestor aggódott. Nem a szörnyeteg miatt, hanem a feszültség kapcsán. De meglehetősen családias volt a környezet. Olyat, amit Nestor csak ott, az új barátok közelében érzett, Black Ironban. Nestor ottmaradt, a lány közelében, és mikor Cecil csettintett, és egy vízesés mellett, a fehér oroszlánfi előtt találta magát, már nemigen volt szükség az asszisztálására. Andy megtette a magáét, noha elég szokatlan módszert választott. Játék? Mire jó az?

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi2779/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Saya on Pént. Szept. 27 2013, 16:01

Végighallgatom, amit a Cecil bácsi (?) mond, de nem tudom, mennyire figyeljek rá. Hisz én nem akarok kijutni ebből a játékból, én nem akarok semmit se csinálni, de szerintem kénytelen leszek, mert különben a többiek megorrolnak rám és azt sem szeretném. Amúgy is, ez csak egy kazamata, vagymi a szösz, ha ezt végigvisszük, akkor nem fog a játék még véget érni, és biztos a Kayaba bácsi sem fogja csak úgy ukkmukkfukk lezárni, ha elérjük a századik szintet, csak lesz egy logout gomb utána. Amit én sosem fogok megnyomni.
A sok-sok-sok unalmas beszéd után a Cecil csettintett, és mindenki eltűnt, még én is @_@ Aztán egy csomó fa tetején találtuk magunkat, a levelek mégis megtartottak. Vagyis csak én meg az Alex voltunk ott, meg pont a Cecil. A hideg is kiráz attól, ahogy beszél meg ránk néz, valami nagyon nem stimmel vele, de lehet, hogy csak tévedek. Meglehet, Hugi?
~Meglehet. De most figyelj. Szerezd vissza a pontjainkat, vagy többet is. Ha megteszed, majd én elintézem az Egek Urát, máskülönben nem fogok előjönni és neked kell harcolnod! Világos?~
*Nyel* Aha. Nem szeretek harcolni, akkor majd jó tanítvány leszek, a kedvedért >,<
Valahogy, nem első sikerre, de végül sikerül kimeresztenem a karmaimat és kicsit megkaristolom az egyik levelet. De érdekes! Ilyenek vajon azok a majomkenyérfák Afrikában? Azoknak van olyan levele, amire rá is tud állni egy kisebb állat, és perpill most én is nagyon kicsi vagyok. Aztán a Cecil tanárbácsinéni megszólal, én pedig fülemet hegyezve, kíváncsian nézek vissza rá.
-Hogy távolsági. Távolról harcol, meg ilyesmi. -válaszolom félredöntött fejjel, remélve, hogy jót mondok, és nem a pontokra gondol, hogy Élet megy Gyorsaság meg ilyesmi, mondjuk akkor azt az Alex úgyis megmondja. Ő nagyobb, tapasztaltabb íjásznak látszik, mint én, meg amúgy is, alig pár hete még Árnyharcos voltam, szóval most picit érdekesen érzem magam, de amúgy nem rossz. Sokkal jobban szeretem ezt a kasztot, mert ebben néha még én is merek elengedni egy-két nyílvesszőt egy farkasra vagy egy olyan disznajára. Ugye, Hugi? Szoktam ám mobolni, amióta nem tőreim vannak. Szóval ha nem is sikerül visszaszereznem a pontjaimat, majd mindent megteszek, hogy én is helyt álljak az Egek Ura ellen.
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi3807/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Drake Haru on Vas. Szept. 29 2013, 14:00

Nagyokat ásítottam, miközben a sort zárva lépkedtem leghátul. Nem volt semmi izgalmas egész úton. Még csak egy légy sem zümmögött körülöttünk. Na jó, egy sárkány az igen, de ő sem volt olyan túlságosan feltűnő, hogy elszórakozzak rajta. Igazából számításaimmal ellentétben nem történt szinte semmi az égvilágon. Egyszerűen csak megtapasztalhattam az oroszlánok unalmas, semmitmondó életét, mely a vadászaton kívül jellemzi őket. Ó igen, mert a vadászat igazán izgalmas. Az egyetlen egy dolog, mely miatt jó oroszlánnak lenni. Bár az én esetemben inkább ember maradnák, az nem csak a vadászat miatt érdekes, bár az is igencsak feldobja a napjaim. Mégis.. Ez a fenséges test, farok, ez a kecses tartás, ez az egész oroszlán lét, valamilyen formában igencsak elbűvölő. Másabb ez, mint emberként. Megvannak a magunk sajátosságai, ugyanakkor mégsem tűnik ki annyira az egyik a másik közül. Kivéve persze a falkavezér. Ő mindig sokkal fenségesebb, mint a többi. És ez így is van jól. És az egyetlen, és legjobban zavaró tényező az oroszlán létben, hogy egy vezér mindig hím. Pedig a nőstények az igazi vadászok, nekik kéne az uralkodónak lenniük. És még sincs így. Buta ez a természet, értelmetlen törvényekkel.
Hamarosan egy viszonylag érdekesnek mondható helyre érkeztünk, egy kis szikla, sok-sok növény, mely takarásunkul szolgálhat, kellő fény, ám mégis rendesen el lehet rejtőzni az árnyékos helyeken. Azt kell mondjam, tökéletes búvóhelyet választottak ezek a régiek. Igen, én csak régieknek nevezem őket, mert ők vannak itt régóta, és ez az összefoglaló név megkönnyíti azt, hogy elkülönítsem fejben őket. A gyökerek között találtam egy kényelmesnek mondható helyet, oda fészkeltem be magam, és nagyot ásítva figyeltem, most mi fog történni. Egy üvöltés innen, majd a messziből még egy. Nem kétséges, így hívják egymást. Legalábbis szerintem.. Nemsokára egy nőstény érkezik, mellette egy párduccal. Volt egy olyan sejtésem, hogy ő is idomár, mint a másik oroszlán a pacival. Számolgatni kezdtem. Egy még mindig hiányzik. Ám nem kellett sokat várnom, rájöhettem, annak az egynek vége. Orromat a mancsom közé dugtam, eltakartam az arcom, lehunytam a szemem, és nem gondoltam arra, hogy ha egy tapasztalt régi is egyszerűen meghalhat, akkor én, aki mg a fegyverem sem tudom használni, milyen helyzetbe is kerülhetek itt.
- Haru vagyok, harcos. – mondtam csendesen, amikor arra kértek, mutatkozzunk be. Nem akartam még a kasztomat is elárulni, de aztán rájöhettem, hogy nem sok bajom származhat belőle. Gondosan megjegyeztem a többiekről is minden információt, amit hallottam, elraktároztam az agyamba, hátha később még szükségem lehet rá. Aztán kaptam egy üzenetet Andytól, amin még én is elkuncogtam magam. Viszont egy kérdés is megfogalmazódott bennem.
- Andy miért nem beszél? Miért küld folyton üzeneteket? – húztam fel a szemöldököm. Ez már régóta foglalkoztatott. Talán néma, vagy mi?!
- És ti amúgy ezelőtt is ismertétek egymást? Vagy csak itt találkoztatok, mint ahogy mi? És egyáltalán miért gondoljátok, hogy mi segíthetünk nektek? – kérdezősködtem. Közben a többiek kérdésein is agyaltam. Nem kérdeztek butaságokat, kivéve a kis zöld, aki a sárlány hogyanját firtatta. Igazából én sem voltam eddig biztos abban, hogy ő egy sárkány-e, de a tippem úgymond jó volt.
- Elkezdjük? Mit kezdünk el? – kérdeztem Cecilt, mikor felocsúdtam az eddigi gondolataimból. Választ ugyan nem kaptam, de hamarosan mindenki eltűnt mellőlem. Szóval ezt kell elkezdeni… Legyen ez az ez akármi. Vagy én nem is értem.. Felültem, és érdeklődve forgattam fejemet, fülemmel együtt, hogy a többieket keressem. Nem hagyhattak itt csak úgy, ugye?! Egy erdőben, egyedül, gyengén.. Ők nem olyanok, mint én, nem tehették. Igaz?!
Aztán megláttam Nocturnt, és ez megnyugvással töltött el. Nem maradtam egyedül, hála az égnek. Elpirult, amit elbillentett, értetlen fejjel díjaztam. Majd összeszedte magát, hozzám szólt, és mintha a lényegre tapintott volna rá.
- Nos.. Tudod én is ki szeretnék jutni, és úgy hiszem, ahhoz szükséges az, hogy legyőzzük azt az izét. Őszintén ennyi az egész.. – válaszoltam hanyagul.  – Egyedül semmire nem jutnék, ezt gondolom te is tudod. – mancsomat megnyalogattam, és annak segítségével fésültem hátra egy kis szőrt az arcomból. - Ennyi nem elég ok? - érdeklődtem most én, miközben egy lépéssel közelebb mentem az oroszlán sráchoz. Igazán különös volt ő, azt hiszem. Sajátos, érdekes..

_________________
Színem:DarkOrchid
Drake Haru
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi1540/1700[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Hinari on Vas. Szept. 29 2013, 17:24


Nagyon nem tetszett, amilyen hangsúllyal és ahogyan beszélt a „falkavezér”, egyáltalán nem volt szimpatikus, válaszaira csak elhúztam a számat, és egy „hmph”-t hallattam, jelezve, hogy azért illenék észrevennie magát és nem így beszélni azokról, akik már elmentek. Bár tény, hogy valahol jogosan irigykedhettek ránk, amiért mi megkapjuk azt szinte ingyen, amiért ők megszenvedtek, mégis… akkor sem ez volt a jó módszer, és amúgyis ők hívtak ide minket.
Az ellenségről ejtett néhány szó már jobban érdekelt, és kevésbé is húzott fel, ám az információk hiányosak és elbizonytalanítóak voltak, akik találkoztak már vele, mind meghaltak. De akkor…
- … ti ezek szerint nem is láttátok ezt az Anghát? Hogyhogy nem, amikor a társaitok igen? – a válasz persze nyilvánvaló volt, vagy féltek szembeszállni vele, vagy inkább rábízták a többiekre a dolgot, amíg ők meghúzódtak a háttérben. Vajon tőlünk is ezt várják el? Beküldenek a frontra, ők pedig csöndben figyelik az eseményeket és információt gyűjtenek? Cecilről bőven el tudtam képzelni, a többiek pedig őt követték. Sóhajtottam, és nemtetszésem jeleként ráztam meg a bundám, és néztem a vezér szemébe, addig nem törve meg a szemkontaktust, amíg nem ad normális magyarázatot.
- Visszaszerezni? Minden statpontot, amennyi volt belőlük? – ezen már felkaptam a fejem, nagyon nem ártott volna, hiszen a gorilláknak, rendelkezzenek akármennyi ponttal, esélyük sem lehetett egy ennyi fős csapat ellen. Alex, Ayani és a saját képességeimet ismertem, s ez már bőven elég volt arra, hogy reménykedhessek. Ám mindenekelőtt a gyakorlás. Ebben egyetértettem Cecillel.

Egy újabb forced teleport, s máris egészen máshol találtuk magunkat, engem viszont egyelőre nem nyűgözött le a látvány, jobban foglalkoztattak a miértek.
- Andy, lenne egy kérdésem – kezdtem bele gondterhelten, előbb körülnézve, hogy más biztosan ne hallja – Miért ilyen ez a Cecil, és hogyan volt képes elteleportálni minket? Ha jól tudom másik jk mozgatására item nem képes… - csak Kayaba. Vagy minimum egy staff ranggal rendelkező játékos. Nem voltam túl jó passzban, ez kívülről is meglátszott, keserű kedvemből csak a történések tudtak ki-kirántani, ám most, hogy újra elcsendesedett a vidék, újra visszatértek a baljós gondolatok, és a tegnap este történtek. De nem akartam ezzel az oroszlánkölyköt és Nestort terhelni, így megtartottam magamnak, noha lehet, hogy jót tett volna, ha mégis elárulom. Andy viszont, mintha belelátott volna a fejembe, játékra invitált, min alaposan meglepődtem. Tétován ültem le hátsó lábaimra, és néztem le rá, nemigen tudtam mit kezdeni a helyzettel.
- Játszani? De mit?Biztos, hogy ez fog segíteni a szörny ellen? Hisz itt az életünk a tét…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi14837/10100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Okt. 01 2013, 11:52

Hinari szavait hallva elbizonytalanodom, és az a fene nagyképű álca is leomlik rólam. Valami olyasmit morgok magam elé, hogy de akkor se szimpik. Duzzogtam, na >.> Valahogy nem tetszett ez az egész, és a továbbiak csak még inkább erősítették bennem az érzést, hogy jó szerivel a halálba sétálunk. Még csak nem is látták ezt az Anghát! o.O Egy lemondó sóhajjal nyugtáztam csak a hallottakat, talán túlságosan is feltűnően, de szólni nem szóltam, még ha kérték sem. ˇˇ Nincs mit mondanom, jobb ha nem kényszerítenek beszédre most. <.<
Majd történt valami egészen feltűnő. Elteleportálódtunk, és én meg az a másik íjászka egyedül találtuk magunkat ezzel a Cecillel szemben. Egy pillanatra azt hittem, hogy meg akar támadni, de csak egy kérdést fűzött hozzánk. Hogy mi az íjász alapvető tulajdonsága. Erre többféle képen is lehet válaszolni. Ám a kislány megelőzött. Elég beszédes, és mindenek előtt lelkes típusnak néz ki. Hálás is voltam azért, hogy nem nekem kellett kezdeményeznem. Meghallgattam a válaszát, de nem hiszem, hogy erre gondolt volna a másik fiú.
- Megfigyelő képesség?
Szóltam közbe én is, mielőtt még leiskolázza szegény íjászlányt, habár nem tudom miért féltettem a kaszttárast. Az is lehet, hogy jót mondott.
- Kint azt mondanám, hogy tudni kell hova lőjön, így jó megfigyelő képességgel kell rendelkeznie.
Persze most kéne még előhozakodni a statokkal, meg a többi bigyulával, de csak egyet kért, hát egyet mondtam. Ott lenne még, mint alapvető "tulajdonság", a célzóképesség...ááá, fene vigye, bemondom. ><
- De ha már itt tartunk, egy jó íjásznak céloznia se árt tudnia, meg persze ott az állóképesség. Egy-két íjat nem könnyű kihúzni, és meg is tartani a lövés pillanatáig.
~ Eeee, túl sokat beszélek, mi van velem? o.O ~
- Itt talán a fegyverkezelés fejezi ki ezt, amin fix pontjaink vannak, így nem kell aggódni azért, hogy valakinek ne lenne hozzá tehetsége, nem?
Vágok is hozzá egy fintort is. Valahogy annyira megutáltam az összes béna, valóságot utánzó játékot ezalatt a pár hónap alatt, hogy azt kifejezni sem lehet szavakkal. A cinizmusom elég egyértelmű lehetett Cecil barátunk számára, a kérdés az, hogy hogyan fogadja a kockája.

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Askr on Kedd Okt. 01 2013, 15:14

Alex & Saya:

Cecil elmosolyodik a válaszaitokon, majd bólint egyet.
- Amiket mondtok, mind és jó. - felelte. - Viszont egy íjásznak még a gyorsaságára is támaszkodnia kell. Elvégre egy lassú távolsági hogyan tudna elkerülni egy közelharcot? Onnan viszont bukta a dolog. - Itt megköszörüli a torkát, miközben íját a mancsa elé rakja. Leül, sóhajt egy nagyot. - Ti nagyon hasznosak lehettek Angha elleni harcban, elvégre tud repülni. Ezért nem is sikerült a többieknek elérni a dögöt. - Itt mintha ténylegesen elszomorodott volna, aztán arcára ismét az a szemtelen, huncut mosoly ül. Megrázza rövidke hajsörényét, aztán a vízesés felé fordul.
- Tudjátok mit? Versenyezzünk egy kicsit! - mondta lelkesen. - Az itteni pontokat - ahogyan rájöhettetek - gyakorlással szerezhetitek vissza. Mint a való életben, minél tovább csináljátok, annál ügyesebbek lesztek. Látjátok azt a fát? - mutat egy legalább ötven-száz méterre lévő, a többinél is magasabbra nőtt akáciára. - Próbáljátok meg nyilaitokat odáig lőni. Egyelőre ezt kell megtennetek. Én ott leszek, és lemérem, mennyit is sikerült megtennetek. Győzzön a legjobb! Kéz... azaz mancs és lábtörést! - kacsintott, majd egy csettintéssel az akácia tetején volt. Emlékeztek, ő hogyan lőtte ki a nyilat? Próbáljátok meg hasonlatos módszerekkel, hogy visszaszerezzétek azt, ami nektek jár!

Hinari:

Kérdésözönödre Andy meglepetten és furcsállóan nézett fel rád. Keljfeljancsi módjára feltápászkodott a porból. Korábban is tapasztalhattad, hogy a fiú számára szinte olyan volt a PM írás, akár az emberi kommunikáció: majdnem olyan gyorsan. Kicsit mintha vesztett volna az élénkségéből, mégis olyan gyorsan küldte el a választ, ahogyan csak lehetett.

Andy Maechen írta:Hm, túl sokat aggódsz és feszengsz. Mi mindig is együtt voltunk - mármint én, Cecil, Leon, Nocturn és Lyra. Kint is, és volt egy lány, akit Cecil a húgának gondolt, Nocturn pedig... hogy is mondják? Megkedvelte, habár ő nem tudott erről. Shiki egy volt közülünk, de elment...
Itt tartott egy kis szünetet, a PM írással. Látszólag őt is nagy megpróbáltatásként érték a múltbéli dolgok. Egy könnycsepp gördült le az arcán, amit sebtében le is törölt, aztán keserűen mosolygott. A PM pedig folytatódott.
Andy Maechen írta:Mindnyájan gyászoltuk, és nem is olyan sokára már itt találtuk magunkat. Mi öten és még másik öt. Itt alapítottuk meg a céhünket, a Warrior Cats-et. A nehéz idők talán enyhítették a fájdalmat, de mit kaptunk érte? Újabb szenvedést!
Mire a PM végére érhettél, Andy megvakarta tarkóját, azután ahogyan a kutyák, úgy a marát felhúzva játékra buzdított.
Andy Maechen írta:Mindegy is, mit játszunk! ^^ A kardforgató egy komoly kaszt ugyan, de jó, ha néha kiengedi a gőzt, bármi is legyen a baja. De tudod mit? Próbálj meg elkapni, és megütni. Ne aggódj, küldök párbajfelkérést, így még az indikátorod sem változik. Nos, mit szólsz hozzá? *-*
Nem is firtatta tovább, a PM mellé párbajfelkérést is mellékelt. Ezúttal egy vidám mosollyal az arcán figyelt téged, mit fogsz válaszolni.

Haru

Válaszodat Nocturn közömbösen fogadta. Megértette, nem ellenkezett, csupán hümmögött egy sort, aztán bólintott. Nem tűnt túlságosan meghatottnak a mesédtől, sőt, már veszi is elő a pallost az inventoryjából. De ahelyett, hogy teljes erejéből megtámadott volna, mancsával a fegyverre támaszkodva néz rád.
- Most mihez kezdjek veled? Nem volt túl őszinte válasz... - sóhajtott, miközben acsargó morgást hallatott. - A többiek is játszanak... mi játszhatnánk az életünkért, kedves. - azzal a szájába vette méretes pallosát, egyszer-kétszer meglendítette, aztán neked rontott. Semmi párbajkérés, egyszerűen csak megtámadott. Makulátlan zöld indikátora volt... egészen mostanáig.  

Ayani reagálja le az előző körét, így most kivételesen nem kell az a +250 szó. Arra kérnék mindenkit, - Ayani kivételével - hogy dobjon egyet a halál-korona kockával.

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi2779/2900[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Saya on Szer. Okt. 02 2013, 18:12

~Ennyi erővel az összes tulajdonságot felsorolhattátok volna...~ -jegyzi meg a Hugi gúnyosan, de szerencsére csak én hallom, ezért le is hajtom a fejem, mert ha esetleg mégis, mert nem tudok róla, akkor se kapjak nagyon ki. De szerencsére semmi sem történik, a másik íjász, Alex meg folytatja, akinek amúgy nagyon ismerős az akcentusa, de nem tudom, miért O.o
Mindezek után a Cecil is beszélni kezd, magyaráz, és rájövök, hogy igen, igaza van, és akkor ezek szerint a pontokra gondolt, mert akkor én is a Gyorsaságot mondtam volna. Na mindegy, nem volt egyértelmű a kérdése, ezért adtam "rossz" választ :PNa nem mintha zavarni, csak picikét, de nem baj, mert hogy is mondják...? Holtáig tanul az ember. Vagy oroszlán.
Büszke mosoly villan pofámra, mikor mondja, hogy mi nagyon jól jöhetünk a harcba, és még ketten is vagyunk, ami dupla jól jön, és az csak jó dolog, igaz? ^^
A verseny szó hallatán pedig négylábra állok és lelkesen csóválom a farkam, csak úgy, mert épp ez jön ki az izmaimból, vagy hogy nevezhetném. Még mindig fura, de kicsit már természetesebb ez a test, csak idő kell, mire megszokom. Végighallgatom a Cecil magyarázatot, bólogatok, aztán képedve nézem, ahogy megint olyan eltűnik-felbukkan trükköt vet be.
-Nyaa... pedig meg akartam kérdezni, hogy tud-e teleportálni... -forgatom a szemem, aztán előveszem a saját íjamat (*.*) és elgondolkodom, hogy ezt most vajon hogy kéne.
-Hmm... ezt most...? Hogyan kéne? -töprengek félhangosan magyarul /:3/.
~Csináld úgy, ahogy a Cecillia tette a gorilláknál.~
-És az hogy volt?
~Vedd a szádba és mozgasd a farkad. ... Ez elég félreérthetőnek hangzik...~
-Oké -majd a fogaim közé kapom az íjat, a mancsaimmal valahogy belerakok egy nyilat, aztán előrevetem a farkam... ami libben is hátra... és előre... és hátra... mert csak nem akar elől maradni O.o Ha elöl is marad, akkor elég ügyetlenül tudom csak úgy... "körbetekerni", ahogy azt a Ceciltől láttam... aztán végül nagy nehezen megpróbálom felhúzni az ideget, de ez sem sikerül olyan könnyen, szerintem a farkam nem olyan izmos, mint a karom, vagy nem tudom... >,< Nyögdösök meg erőlködöm, és végül sikerül, és repül a nyíl, de azt már nem tudom, hogy hol ért célt, mert hátrabukfencezem.
-Au... -sóhajtok, majd feltápászkodom, és megismétlem a műveletet, ahányszor csak kell. Közben az Alex bácsira is lesekszem néha, hátha el tudok tőle lesni valamit >.>
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi3807/4100[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 02 2013, 18:12

The member 'Saya' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Okt. 05 2013, 16:26

// Alexnek nincs akcentusa Saya \o/ Japánban nőtt fel \o/
és nincs akcentusa!!! o.O//


- Tudjátok mit? Versenyezzünk egy kicsit! -
Az itteni pontokat Cecil szerint, csak úgy mint a való életben is, itt is pusztán gyakorlással lehet vissza szerezni. Alex megvakarta bal fülének tövét a hátsó lábával, majd, ahogy elhangzott az utolsó mondat is, előhívta szép mívű, rubin vörös íját. Letette a vastag fa ágára, maga elé. Azzal majd később foglalkozik, hogy Cecil hogyan is tud teleportálni, habár van egy olyan gyanúja, hogy spec. képesség lesz. Egy darabig maga elé meredve bámulja a faágra kiterített íjat, majd a hátára hívja le a tegzét a nyilakkal. Nos tehát... hogy is van ez? Hogy is csinálta a Cecil? De még mielőtt hozzá láthatott volna a nagy munkának, megütötte a fülét egy ismerős hang.
Saya felé kapta a fejét. Jól hallotta, hogy magyarul bezsélt a lányka?
- Hol tanultad meg ezt a mondatot? -
Kérdezett rá kissé hitetlenkedve, tökéletes japánsággal. Bárminemű akcentus hiányával. Ha egyszer valakinek van érzéke a nyelvekhez, ráadásul az adott országban nőtt fel, akkor kevés az esélye, hogy akcentusa maradjon. Csak gyakorlás kérdése. ^^ Ami persze Alexnek megvolt rendesen. Jelenleg is több japán ismerőse van, mint magyar.  Habár nem gondolta, hogy a kislány is magyar, talán csak megtetszett neki a nyelv, és pár szót megtanult. Olyan furán öltözködik, elsőre nem is vette észre, hogy nem is japán. Zöldes kék haja után nem figyelte az arca vonásait. Betudta egy átlagos cosplayesnek. A japánok őrültek, de azért szerethetők. ^^
Azonban a magyar mondat után jobban megfigyelve a kislány még is csak európai jegyeket hordoz magán?
- Moushikashite....
Lehet, hogy....lehet, hogy mégis magyar? De nem fejezte be a mondatot. Maga elé meredt, és egy másik gondolattal szakította félbe amit elkezdett.
- Gambatte Saya chan. Gyorsan meg kell tanulnunk, hogy működik ez. ^^
Rámosolygott a lányra, majd a szép íjra meredt. Elsőre mikor megpróbált kilőni egy nyilat, akkor egy szikla darabot használt segítségül, de ez nem elég jó. Meg kell tanulnia úgy használni, hogy ne keljen segítség. Cecil ori is tud...hogy is? Az oroszlán farkával.
Ekkora már eléggé mozgott az a bizonyos farkinca hátul. Jobbra-balra, előre-hátra.
- Yosh, próbáljuk meg....
Ezzel együtt felszedte az íjat, majd félre billentve a tegzét, a hátára vette, és a farkával próbálta meg kilőni a nyilat, amit már ráhelyezni is egy külön művészet volt. Aztán megfogni a húrt.... többedikre sikerült, meg Saya jajgatása egyszer meg is zavarta, ám végül csak kilőtte....

_________________
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 Vo36oi5187/5300[Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0 - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.