Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa

Témanyitás by Zakuro on Szomb. Szept. 07 2013, 09:33

A fiúk mind elmentek, és ezért nagyon haragszom rájuk. Milyen dolog már, hogy a lányokat hagyják harcolni. De most mit tehetnék? Végül is az ő döntésük mit csinálnak, és mit nem. Nekem ebbe nincs beleszólásom... Bár néha talán jó lenne, ha beleszólhatnék.
Ekkor Ayani szólalt meg:

- Le a kalappal csajok. A gyáva pasiknál sokkal merészebbek vagytok… De… úgy érzem, nem sokáig fogjuk tovább húzni ezt… de lehet, hogy tévedek szóval… Mindazonáltal a Teleport Kristályotokat azért tartsátok kéznél, ha igazi boss ellen fogtok menni, mert ha vészes a helyzet inkább teleportáljatok ki, ha nincsen burkotok, ha meg van, akkor kockáztathattok, ha nem reménytelen a helyzet. Na, de.. jön a fináléééé. Adjatok bele mindent, mert én sem fogom vissza magam!
Ekkor Tűzrózsa teljesen begyulladt. Egy pillanatra megijedtem, hogy valami baja történt, de hamar észbe kaptam, és leesett, hogy ez a speciális képessége. Így lángolva is gyönyörű paci. Elkezdett Hime körül szaladni, és a kört egyre inkább szűkítette. Elkezdtem hát Hime felé futni, hogy segítsek rajta. Nem akarom, hogy valami baja essen. Ám nem értem oda időben.
Tűzrózsa támadott, és sikerült neki. Lelki szemeim előtt, már láttam, ahogy barátnőm elpixelődik, és éreztem, ahogy egy könnycsepp lefolyik az arcomon. Térdre estem.
Viszont csak most vettem észre, hogy még mindig ott áll. Ezek szerint nem halt meg. Csodálkozva letöröltem a könnycseppet az arcomról, és kérdőn néztem Ayanira.
Zakuro
Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2013. Jul. 18.
Age : 22
Tartózkodási hely : Niceplace; Céh

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi139/150Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (139/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Szept. 25 2013, 18:11

Bár kancám tempója lassult, még mindig aktiválva maradt képessége. Nos, igen. Jómagam is megszenvedtem ezekkel a nyavalyás támadásokkal, és pacim már kezd nagyon fáradt lenni. Szegény Zakun a szívem szakadt meg. Úgy tűnik ez az első full életes harca, ugyanis olyannyira azt hitte, hogy pixeleződik társnője, hogy már sírva fakadt. Mikor kérdően nézett rám, felsóhajtottam, miközben leültem.
- Mintha nem úgy kezdtem, hogy nem óhajtok megölni senkit sem nem igaz? – mondom mosolyogva - Na, jó… nem teljesen igaz, hisz azt mondtam, hogy leveszem a sebzésemet, de akkor is egyértelmű. Gyors elmondom a PVP-k lényegét. 3 féle van. 1. találati, fél HP-s, és full életes. Az 1. találatnál az nyer, aki előbb mér a másikra sikeres csapást. A fél HP-s addig megy, míg le nem veszed az ellenfél pajzsát, majd lesebzed 50%-ig az életét. A full HP-s 0-ázódésig megy, ám mielőtt a rendszer törölné az illetőt megáll a meccs, és a győztes dönthet arról, hogy megöli az ellenfelét, vagy életben hagyja. Én nem szeretek öldökölni, és nem is fogok, ha nem muszáj. ma nem volt muszáj, így hagyom Hime-t életben. Érted? – mondom mosolyogva – Viszont, most szusszanok egyet, ahogy te is tetted… azt hiszem. Kimerítő egy bagázs vagytok, halljátok. Viszont legalább nem kell aggódnom, hogy megölnek, ha pihenni szeretnék egyet….
Nem tudom miért, de gondolataim Kazumára sodródtak el, aki már 3 alkalommal próbált megölni. Fogalmam sincs mi baja velem, de 3-ból 2x legyőztem, 1x ő győzött, de akkor szerencsére hivatalos meccs volt, így ha akarta sem ölhetett volna meg. Megráztam gyorsan a fejem, és ismét Zakuroa nézek.
- Na… viszont itt a vége. 1x támadhatnál még, de utána úgyis vége. Bocsáss meg, de a meccset befejeztük. Viszont Gratulálok, hogy eddig bírtad. – mondom végül.
Megszakítom a párbajt, majd intek a többieknek és távozom

//bocsi Zaku de nem láttam értelmét, hogy folytassuk, remélem nem haragszol//

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi3819/4100Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa

Témanyitás by Cardinal on Vas. Szept. 29 2013, 14:52

Ossu!

Nem mondom, gondolkodtam rajta egy sort, hogyan is kellene értékelnem ezt a párbajt, lévén nem ugyanannyit írtatok a szörnyharcos rendszer miatt. Végül ez lett belőle:

Ayani: 25 xp és 50 arany
Zana és Hime: 10 xp és 30 arany
Kiyoshi és Fumi nem kap jutalmat, mivel kiszálltak

Lezárom a küzdőteret!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi0/0Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zakuro, Kiyo, Hime, Fumi vs Ayani, Tűzrózsa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.