[Küldetés] Tavak mélyén

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Aug. 05 2013, 14:36

Szép az idő, süt a nap, lágy szellő fújdogál, mondhatni tökéletes. Az egész napotok eltelik, csináljatok bármit a lényeg, hogy Torubana város közelében jártok, az erdő szélén. Akik ismerik, egymást jöhetnek együtt is, de nem futtok össze sem egymással, sem mással.  Hirtelen észrevesztek egy aranyfényű csillogást az erdő mélyén és kitudja miért, megragadja a figyelmetek, mintha hívogatna bennetek.  Amennyiben elindultok felé, megfigyelhetitek, hogy folyton változik a színe, hol ezüstösen csillog, hol vérvörösen, de mintha a távolság nem csökkenne. Mélyen az erdőbe kell hatolnotok, majd az eső is el kezd esni, szakadni, mintha dézsából öntenék, ennek ellenére a fény továbbra is látszik, nem tűnik el.  A látásotok nem az igazi az eső miatt, és a sár miatt járni sem könnyű. Mit tesztek? Engedtek a kíváncsiságotoknak, vagy visszafordultok, el teleportáltok?

Résztvevők:


  - Elysion
  - Danee
  - Rokurou Amateratsu
  - Kurokoto
  - Higurashi Sango
  - Chancery
  - Judy Noxia
  - Hasarii FumiakiHatáridő: 8 nap
Sorrend: Nincs
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Elysion on Hétf. Aug. 05 2013, 17:32

-Gyönyörű napunk van nem de Anika? Fejével helyeselve száll körülöttem a kis drága miközben a ragyogó napban sütkérezik és élvezi a lágy szellőt. Torubana melletti erdő peremén sétálva élvezem épp mint állat társam a gyönyörű időt miközben dudorászom az I'm singing in the rain című számot, mely valahogy pont nem illik ide szövegileg ám annál inkább hangulatilag. Vidáman sétálgattunk míg kis kompániánk meg nem látta, hogy az erdő mélyén valami fényesen szikrázik felénk. Annak a valaminek fénye valami lélegzetelállítóan gyönyörű fénye volt mely csak úgy hívogatta a szemeket és misztikus kikíváncsiskodott keltett annak forrássá iránt. Na jó elsőnek nem én vettem észre eme csodás fényt hanem kis drágaságom, aki rögvest fel is keltette figyelmemet annak forrásának irányába egy "figyelj hanggal". Anika igen okos állat és szerencsére gazdája sem ostoba vagyis jómagam így hamar észrevettem hála jó hallásomnak, hogy bizonyos dolgokat külön, külön hangokkal hozza a világ tudtára és nem csak random add ki hangokat úgy és amikor csak olyanja van, bár bevallom még nem értettem közel sem minden hangjelzését. Egy ideig csak csodáltuk némán majd elindultunk a fény forrása felé. A fény színe folyton folyvást logikátlan módon vagy legalábbis jómagam nem láttam benne logikát, de változott és látszólag forrása sem közelebb sem távolabb nem került tőlünk. Hirtelen bármi előjel nélkül hihetetlen erővel kezdett el hullani a zivatar személyünkre kiket ez érthető okokból igen csak meglepet.
-Menjünk tovább drágám? Kérdezem kissé felemelve hangom az eső miatt ám még nem ordítva. Anika válasza erre egy fejbiccentés volt és már mentünk is tovább. Alattam a föld sáros volt így nehezebb volt lépkedni, de vészesen nem lassított le. Már egymást is alig láttuk az esőtől pedig nem volt köztünk fél méter, ám furcsamód a fény tisztán jutott el még mindig hozzánk. Anika megunta a fárasztó gyors szárnycsapkodással való küzdést az elemekkel és vállamra szált, melynek örültem, mert így biztosan tudtam hol van. Egyre nehezebb a sárban járni ám mégis csak megyek egyre a fény felé bármily félelem nélkül, hisz ha szorult helyzet lennénk bármily gond nélkül elteleportálhatnánk.
Elysion
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi245/250[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Higurashi Sango on Hétf. Aug. 05 2013, 21:08

Kirara-val elég nyugodtan ébredtünk ezen a reggelen. Gyorsan megreggeliztünk, és el is indultunk, hogy felfedezzük a város környékét. Kicsit elszórakoztunk a kisebb mobokkal, farkasokkal, vaddisznókkal. Amit Kirara nagyon is élvezett. Ám valami miatt most sokkal messzebb csatangoltunk a megszokottnál. Hisz mikor megálltunk pihenni,és ebédelni már a másik város határában lévő erdőségben jártunk.
-Na most Kirara mi legyen?- Fordultam állatkám felé, majd jeleztem neki, hogy ideje lenne gyorsabb üzemmódba kapcsolni. Ám ahogy felszállok kis kedvencem hátára, hirtelen elkezd szakadni az eső. Gyorsan a fák alá irányítom Kirara-t gondolva, majd ott kivárjuk az eső végét. Ám abban a pillanatban egy különös fényforrást pillantok meg. Ez valami gyönyörű. De vajon mi lehet? Vonzó és egyben félelmet keltő. Ha az eszemre hallgatok messze elkerülöm, mert veszélyes lehet. Ám sokkal csábítóbb annál, hogy az eszemre hallgassak. Kirara is inkább a másik irányba menne, minél messzebb annál a dolognál de én irányítom őt, tehát arra megy, amerre én szeretném. Ahogy megyek felé, mintha távolodna, de lehet h ez csak érzéki csalódás. Hisz a fény színe is hol vérvörös, hol ezüstös csillogás, folyton változó örvény, mely egyre jobban magával ragad, bekebelez. Nem ereszt el. Lidérfény tán, mely utazót hivatott megtéveszteni, vagy délibáb melyet a napszúrás okoz. Esetleg mágia, mely megbabonázva magához vonz, hogy aztán életemet kioltva tovább élhessen. Boszorkány, ki fiatalságra vágyik, vagy tündér, aki szerelmesét óhajtja visszahívni. Akármi ez, gyönyörű. Ki tudja. Minden esetre én egyre csak haladok afelé a valami felé, hiába próbál kis cicám mindent elkövetni, hogy elrángasson onnan. Valami miatt most semmire és senkire nem hallgattam volna.

_________________
Statjaim:

Élet: 5 (+2) ->7 -> 35
Fegyverkezelés: 1
Erő/Irányítás: 0/5+ (0/+2) -> 0/7
Kitartás: 1
Gyorsaság:2
Spec Képesség:1
Páncél: +2
Érclátás: 12
Növénylátás:1
Kirara szintje: 1
Kirara élete: 18
Kirara sebzése: 7
Higurashi Sango
Higurashi Sango
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Jul. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi82/100[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (82/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Danee on Kedd Aug. 06 2013, 00:05

Huppáááá! Hoppppppááá! - ugráltam egyre nagyobb indián-szökenésekkel, most, hogy végre senki sem látott. Élveztem a napsütést, a friss levegőt, a madárcsicsergést, tücsökciripelést, élveztem, hogy azt hülyéskedhetek, amit csak akarok, hisz erre felé, aligha járnak már játékosok.
Két szökkenés között feltűnt valami villanás a közeli erdőből. Ahogy szökkeltem tovább, a tekintetemet odavonzotta, a fény az erdőre.
- Voooááááá! - ordítottam, mert elvétettem az egyik lépést, és egy fűben megbúvó kőben elbotolva hasra zuhantam. A lábamhoz kaptam, de nem fájt, egy cseppet sem
- Sosem fogok hozzászokni - zsörtölődtem
- Hülye kő! - szidalmaztam a nagyra nőtt kavicsot, és jól belerúgtam párszor. A kő nem mozdult, nekem meg nem fájt.
Aztán megint feltünt a fény a szemem sarkában. Az erdő fái közül pislákolt elő. Olyan fura volt, nem napfény, az tuti.
Gondoltam megnézem közelebbről, ezért aztán magára hagytam a követ, de előtte még jól megmondtam neki, hogy mit csinálhat, ha még egyszer...
- Tábortűz? Az erdő közepén? Ki gyújtana tüzet... - ám még be se fejeztem a monológomat, amikor a fény színt váltott, fémes kékre, majd ezüstösre
- Mi a fene! Mi lehet ez? - sétáltam a fény felé
- Talán valami pajzs veri vissza a nap sugarait? - találgattam
- Csak gyorsan megnézem, aztán megyek is haza, ha nincs ott semmi - döntöttem el, azzal uccu neki, eliramodtam a fák közé.
Semmi bajom nem volt a futással, szépen, nagy lépésekkel, gyors tempóban hagytam magam mögött a fákat, hogy minél hamarabb fényt derítsek a talányra.
Már vagy jó tíz perce futottam kitartóan, de a fény mintha jottányit se került volna közelebb.
Nekidőltem egy fának és fújtatni kezdtem
- Azta, ezt nem hittem volna, hogy ennyire messzire lesz! - beszéltem fennhangon, csak úgy bele az erdőbe, az állatoknak
- Lehet hagyni kéne a fenébe, ki tudja, mennyit kell még érte menni! - latolgattam
- Áh, ha már elindultam, akkor nem fordulok vissza! - és szép kimért tempóban továbbsétáltam a fény felé.
Két óra múlva lehetett talán, már a nagyon sokadik pihenőt közbeiktatva, vettem észre, hogy idő közben a fák lombkoronája felett beborult az ég, s pillanatokkal később cseperegni kezdett.
Nem érdekelt nagyon hisz, az erdő mélyén, a lombkoronák rejtekében, alig érhetett volna el egy ilyen kis könnyed nyári zápor. Egy öt perc se kellett, és a lombozat mér nem volt képes felfogni azt az iszonyatos felhőszakadást ami utolért.
Meggyorsítottam lépteimet, s a hátamra omló köpenyem csuklyáját a fejemre hajtottam.
Erősen gondolkodtam, hogy vissza kéne fordulni, mert ilyen pocsék időben, csakis a jó meleg fogadó ablakából érdemes szemlélni ilyen zuhárét, egy kellemesen felfűtő tea társaságában.
Fél óra múlva már annyira felázott a talaj, hogy bokáig merültem minden lépésnél a sárba.
Nem tudtam mit tenni ellene, csak meneteltem tovább rendületlenül, ahol találtam menedéket az eső elől ott meghúzódtam egy kicsit pihenni, a cipőm megtisztítani, de már semmi pénzért nem fordultam volna vissza.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1878
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi6815/6900[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (6815/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Chancery on Kedd Aug. 06 2013, 00:30

Egész hamar befejeződött az előző küldetésem, de még nem sok kedvem volt hazamenni. Igaz, a haza is egyenlőre még a második szint egy fogadóját jelentette, miután a céhházbeli szobám még tervezés alatt áll.
Hát mi más lehetett volna az úti célom, mint Torubana? Itt még sosem jártam ezelőtt, csak hallottam róla, és evett a kíváncsiság.
A városban való kalandozások után Álomkelő igencsak elfáradt, láttam, ahogy emelte a tappancsait, így gondoltam, üljünk le valami árnyékos helyre és pihenjünk. Az erdő szélén leültem, játszottam a fűszálakkal, dúdoltam pár dalt, ha elég hamisan is, és élveztem az élet egy kis szegletét.
Igazából pont a macska volt az, aki elkezdett egy irányba bámulni mereven.

-Mi az? -kérdezem tőle, de csak a fülét mozdítja meg egy kicsit. Közelebb lépek hozzá és arra nézek, amerre ő is.
Különös fénycsillanás. Mi lehet az? Lidércfény? Valami mob? Avagy kincs?

-Megnézzük közelebbről?
ÁK már pattan is és megindul a fény irányába, én pedig, amennyire tudok, csörtetek utána.
Nem tudom, mennyi idő telhetett el, az erdő egyre sötétebbé vált, és hiába szerettem volna visszafordulni, a macska csak ment előre töretlenül annak ellenére, hogy a fény egy jottányit se jött hozzánk közelebb. Ez nekem gyanús. Mennünk kéne...
Mikor elkezd zuhogni az eső, már fintorgok, de furcsa, hogy a macskát ez mintha egyáltalán nem zavarná. Mi hajthatja őt ennyire előre?
Nem tehetek mást, követem. A víz ellen kezdetben próbáltam védekezni kézzel-lábbal, de semmi haszna nem volt, a batyumban pedig semmit se találtam, ami jó lenne ellene. Eh, még egy köpenyem sincs? Végül kelletlenül levettem a cicafüleket a fejemről, és nélkülük mentem tovább. Nem akartam, hogy a víz tönkretegye őket és újra kelljen alkotnom az egészet.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2664
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi8060/8100[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (8060/8100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Noxy on Szer. Aug. 07 2013, 18:26

Torubana város melletti erdőség. Sokkal tágasabb és csendesebb hely, mint a Kezdetek Erdeje. Ideális hely az edzésekre, meditálásra. Az utóbbi sokkal jobban esne nekem mindazok után, amiken keresztül mentem. Ne is kérdezzék, és akkor én sem traktálom semmi olyan dologgal az illetőt, akit bizonyára csak untatnék a magyarázkodásommal.
A feszültségemet le tudtam vezetni a gyakorlással. Sokkal jobban fejlődöm ebben a környezetben, mint máskor, valamint árnyharcosként jobban funkcionálódom, mint íjászként, bár ami igaz az igaz, egyesek "álárnyharcosnak" vagy "suttyogónak" neveznek meg, de inkább csak a hátam mögött. Az úgymond "álkasztosok" felmérések szerint sokkal jobbak az új kasztjukban, mint azok, akik az eredeti kasztjaikban játszanak. Mirika béna árnyharcosnak titulálja magát, én meg nem győztem többször is hangoztatni, hogy márpedig ő nagyon jó árnyharcos ő is, valamint a túlélésben azért kicsivel tapasztaltabb, mint én, csak kicsit jobban rá kéne látnia a dolgokra. Kicsit furcsa az ő szemszögéből azért váltani másik kasztra, mert íjászként nem veheti ki a részét a harcokban. Szerintem valami komolyabb nyomhatja a lelkét, így hát kellene neki valaki, azaz valakik, akik tartják még benne a lelket. Ezt a dolgot azért nem volt szívem mégsem közölni vele az együtt folytatott edzés után, mert nem akartam vele egy ilyen apróságon összeveszni, meg hát bizonyos magánügyekbe nem is akarok beleszólni, amíg az világgá nem kürtöli azt hol szándékosan, hol egyszerűen csak ostoba fejjel véletlenül elszólja magát.
Egy kis gyakorlatozás után nekiálltam meditálni, amit bizony nem is tudtam folytatni öt perccel utána, mert felfigyeltem az erdő mélyében aranylón fénylő valamire. Vajon mi lehet ez? Elhagyatott fémes akármi? Túl csábító ahhoz, hogy a végére járjak a fényló dolog rejtélyének. Az óvatosság nem árt, elővettem a Cseppkövet és a Pajzshordozók Oldalkardját, és elindultam a fény felé, be az erdőbe. Ahogy haladtam a fénylő aranyszín először ezüstre, majd vérvörösre vált, menet alatt folyamatosan változtatta színeit, de hiába mentem egyre beljebb és beljebb óvatos menetellel, meg se tudtam még közelíteni. Mintha egy végtelen úton üldöznék valamit, amit soha az életben nem tudnék elérni.
Az eső is közben eleredt. Egy pillanatra megálltam és eltettem a fegyvereimet, hogy magamra kanyarítsam az elhagyhatatlan köpenyemet, nehogy elázzam, aztán visszavéve a fegyvereket a kezembe haladtam előre tovább a fény felé. Ha netán sose érném el, meggondolom, hogy inkább visszafordulok.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi2457/2500[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Shade on Hétf. Aug. 12 2013, 22:45

1. szint Kezdetek Városa. Egy fogadóban ébredtem, már nem emlékszem pontosan, hogy miért, és hogyan kerültem oda. A szemközti épület ablakáról visszatükröződtek a reggeli napsugarak. Mikor felkeltem, majd’ kiégették a szememet, szerencsére volt két kezem, amiből az egyikkel cenzúrázhattam, miközben a másikkal támasztottam magamat az asztalon, nehogy visszaessek, akármennyire is nem érzünk fájdalmat, itt. Fölültem rendesen, és körülnéztem. Rajtam kívül most csak egy ember volt a fogadóban, de nem tudtam megállapítani róla, hogy JK-val, vagy NPC-vel van-e dolgom. Mivel nem voltam a kellő információk birtokában, meg nem is nagyon érdekelt, felálltam, és kisétáltam a fogadóból. Az utcákon még alig voltak, a nap is éppen felkelőben volt. Megindultam az utcán, lehúztam a térképet, de csak annyi célom volt, hogy ránézzek. Hamarosan kiértem a városból, nem tudtam, hogy miért, valahova el akartam menni. Arra gondoltam, hogy körbe járom a szintet, akármilyen nagy is, és akármennyire is őrültségnek számított, bejárni a legnagyobb szintet. Néhány órácskával az után, hogy neki kezdtem az unalom, és időűzésnek, megérkeztem Torubana városba. Beballagtam a városba, majd körülnéztem a külvárosban. Miután átballagtam néhány mellékutcán, megindultam a belváros felé. Sok idős, boldognak látszó NJK társalgott egymással, furcsa volt, hogy teljesen a játékosok ellentéteinek tűntek. Boldogok, tudatlanok, gondtalanok, és az én szememben nem teljesen normálisak. Ijesztő volt, hogy mindenki azzal az idegesítő mosollyal az arcán beszélgetett a másikkal, aki ugyan csak vigyorgott. Elindultam a városból kifelé, az erdőhöz, közben belementem néhány NJK-ba, akik mint a falnak támasztott deszkák, dőltek el. Kicsit sem figyeltem rájuk. Mikor kiértem a városból átgázoltam az előttem lévő búzatáblán, ami miatt egy öreg NJK krákogását hallottam. Elindultam az erdő széle felé, alig telt el egy kis idő a sétámból, a szemem sarkából, valamilyen színes fény. Lüktetett, remegett, változott a színe, nem tudtam levenni róla a tekintetemet. Megindultam a fény felé, kíváncsi voltam, hogy mi is az. Mikor, már vagy négy perce gyalogoltam az erdőben, a csillogás felé. Még néhány perc múlva eleredt az eső, nem is kicsit, de emiatt nem aggódtam, hiszen nem lehet vizes, és amúgy sem lesz bajom az esőtől, de a látásom kicsit romlott. Egyszer csak megakadtam a sárban, de könnyedén kitéptem belőle a lábamat, és tovább sétáltam, egyenesen a kiszemelt célpont felé. Vajon mi lehet a csillogásnál?
Shade
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi345/500[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Rokurou Amateratsu on Kedd Aug. 13 2013, 19:07

Tudja jól, hogy nővére még életben van. Éppen csak azt nem tudja, merre lehet pontosan. Amióta a játékban van, s elveszítette testvérét, mással se nagyon foglalkozik, mintsem hogy minél hamarabb megtalálhassa őt. Nem olyan egyszerű ez, hiszen csak úgy képtelen hozzájutni a játékosok listájához. Azt pedig, hogy a hírekben közöljön egy Wanted felszólítást, túl szánalmasnak tartja. Annyira azért még ő maga sem elkeseredett.
Elég időt pocsékolt el a Kezdetek Városában ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, nem is olyan egyszerű megtalálni egy tűt a szénakazalban. Talán Sora, vagyis játékbéli névén Zephyr már teljesen más helyen van. Ki tudja... Még arra is van esély, hogy már réges régen elhagyta az első szintet. Ő azonban még nem jutott el odáig, hogy a szerény kis ketteskéjével ilyesmit megengedhessen önmagának.
Legjobbnak látja tehát, ha bebarangolja az egész szintet, s nem adja fel a keresést. A Kezdetek Városát talán ideiglenesen, talán végleg maga mögött hagyja. Hiszen nem tudhatja, hogy valaha még megfordul-e ugyanott még egyszer. Minden azon múlik, sikerül-e megtalálnia testvérét. A térképen pedig Torubana várost szemeli ki elsőként önmagának. Mondhatni, szerencsét próbál, éppen csak ő másban méri a mázliját.
Viszonylag korán a város közelében terjengő erdőséghez érkezik. Városi gyerek lévén ritkán került valaha is ilyen természetközeli környezetbe. Elég szomorú, hogy mindez ráadásul a NerveGear és a Sword Art Online játéka, ami az agyát kényezteti a látvánnyal és a hangokkal. Még a természet illatát is egészen megszokja annak ellenére, hogy továbbra is kicsit gusztustalannak tartja.
Figyelmét színes fény vonja magára. Lidércfény talán? Azok úgy tudta, legfeljebb szürkület után érkezhetnek. Egy pillanatra megzavarodik, mint aki nem tudja eldönteni, inkább a fényt kövesse, vagy a városba tartson tovább. Azonban úgy dönt, végül enged a csábításnak, s saját kíváncsiságának. Hiszen a város ráér még. Egészen olyan, mintha a fény valami játékot űzne vele. Bármennyire is követi őt, körülbelül azt éri el, mintha éjszaka, a holdfényes égboltot pásztázva követné a város utcáit járván a sárgás, éjjeli égitestet. Ő pedig mindig is imádta ezeket a sétákat. Imádja, mikor az éjszaka sötét leplével takarja be az eget.
A zivatar váratlanul éri, haja pedig pillanatok múltán ázott csimbókokban lapul fejére. Ha még énekhangot is hallana, már komolyan azt gondolná, az egész olyan, mintha szirének dalát hallgatná. Hiszen ismeri valami filmből ezeket a babonás történeteket a tengerről és a csodás énekhangú szirénekről, akik dalukkal eltévelyítik a hajósokat. Na persze, ez az egész butaság, még itt, egy játékban is. Követi hát tovább a színében folyton változó fényforrást. Lehet, hogy majd mutatni akar neki valamit.
Rokurou Amateratsu
Rokurou Amateratsu
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2013. Jul. 06.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi10/100[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Csüt. Aug. 15 2013, 17:27

Torubana városba tartott éppen e leányzó, de út közben többször is megállt pihenni. Nem is igazán a fáradság miatt, sokkal inkább a táj miatt. Minden rossz ellenére el kellett ismerje magában többször is, hogy bizony ennek a játéknak a világa egyszerűen mesés. Erre újra és újra ráébredt az idők folyamán. Igaz, egy ideig hanyagolta a kalandozást, így aztán néhány ismerőse lehagyta, de annyi baj legyen. Sosem érdekelte az efféle versengés. Épp az erdő szélén pihent egy fa tövében, amikor egy érdekes jelenségre figyelt fel. Van épp elég, de ez különösen figyelemreméltó látvány volt. Egy hullócsillagot vélt felfedezni az égen. Nehéz lett volna nem észrevenni.
~Ez valami gyönyörű!- gondolta magában.
Ösztönösen felpattant. Valójában észre sem vette egy ideig, de elindult abba az irányba, amerre lezuhant az a szép jelenség. Aztán ráeszmélt, hogy hol is van. Nem lehet véletlen, hogy ilyesmit látott. Ebben a világban, ami nem él, az mind be van programozva. Vagyis valami jelentős oka kell, hogy legyen ennek. Talán egy kincsesláda, amiben a legelsőként odaérő játékos valami erős tárgyat lelhet. Vagy egy boss érkezését látta volna? Netán egy különleges küldetés kezdete. Mit számít? Érdekelte, így végül tovább indult. Dolga úgy sincs semerre. Akkor miért ne nézhetné meg? Ha túl veszélyes, amit talál, akkor elteleportál és kész. Veszítenivalója nem sok van azzal, ha megnézi magának. Mélyen az erdőbe vezet az útja. Közben még az eső is elkezd esni, de ez nem tántorítja el. Hiába a rossz időjárás, a hatalmas sár, ő akkor is meg fogja nézni magának azt a valamit. Ha törik, ha szakad.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

[Küldetés] Tavak mélyén Saeko%27s_Swordsmanship
Spoiler:
Kazesubayai Shizuka
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi460/500[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Lizbet on Szomb. Aug. 17 2013, 23:34

Az eső nem akar elállni, szüntelenül szakad, ezzel kissé megnehezítve az előrejutásotokat. De ti nem adjátok fel, hanem meneteltek tovább a fény felé, bár többnyire ettől ódzkodni szoktak. A kíváncsiságotok győz és csak meneteltek. Ahogy haladtok egyre mélyebbre, a fény úgy erősödik és annál is jobban hívogat titeket. Fura, de igen erős birtoklási vágy lesz úrrá rajtatok, ami minden lépéssel nő. Laza egy óra menetelés, szenvedés után egy kisebb tó partjaihoz értek. Nem túl nagy, az átmérője nem lehet több 330 méternél, de ami fontos, hogy a közepén csillog az a valami, ami.. ami mi is? Nem látjátok, hogy mi az.
Itt találkoztok össze, ideért mindegyikőtök, persze más-más irányból. A tó partján van pár csónak. Bőven elég, hogy mindegyikőtöknek jusson legalább egy.
Tehát, az a valami, már nagyon kell nektek, bár nem tudjátok, hogy miért, azt meg főleg nem, hogy mi az. Tudatotoknál vagytok, tisztában vagytok minden egyes lépéseteknek, de nem tudtok ellenállni neki. Az a valami ott van és van rajtatok kívül még hét másik ember, kik ugyan azt akarják, mint ti..

Sorrend: Nincs
Határidő: 8 nap

Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Higurashi Sango on Hétf. Aug. 19 2013, 11:09

Az eső egyre csak vert és én már teljesen elfáradtam, de valahogy az a valami ami ott benn, messze az erdőben volt, egyre jobban csábított magához. Vonzott, és még csak a tekintetemet se tudtam róla levenni. Nem értettem, mi ez a valami, csak éreztem, hogy oda kell jutnom hozzá, mert különben megőrülök. Mintha alva jártam volna, és mégsem, hisz minden lépésemmel tisztában voltam, de mégse tudtam másfele menni. Mintha egy láthatatlan zsinórra lettem volna kötve, ami egyre csak húzott volna afelé a valami felé. Ám körülbelül egy óra múlva egy tó partjára értem. Nem láttam ott egy teremtett lelket se, csak jópár csónakot, és a tó kellős közepén azt a fénylő valamit. Így, hogy ennyire a közelébe értem, így még inkább vonzott magához. Kirara jelezte nekem többször is, hogy neki nagyon nem tetszik ez az egész, és menjünk már vissza, de én továbbra is csak arra a fényes dologra tudtam koncentrálni. Mivel kitűnő úszó voltam a való világban, így reménykedtem benn, hogy ez a tudásom itt bent se kopott meg, de nem kockáztattam. Betettem Kirara-t a csónakban, és én is beszálltam mellé. Erőteljes evezőcsapásokkal indítottam útjára a csónakot, de előtte kicsit leguggolva a csónakba, úgy, hogy ne láthasson meg senki, aki esetleg arra jár, gyors átöltöztem. Úgy gondoltam, hogy az evezéshez jobban passzol a harci ruhám, mint a kimono, ami eddig rajtam volt. És ha harcra kerül sor, ott sem lesz nekem ebből hátrányom. Bár most még nem szeretnék harcolni, hisz eddig pár mobon kívül semmivel sem kellett harcolnom. de túl sokat nem tudtam gondolkodni, hisz az a valami úgy megbabonázott, hogy gondolataim folyton visszakalandoztak rá, és csak nagy nehézségek árán tudtam másra koncentrálni. De vajon mi lehet az a valami, ami ennyire érzékien tudja magához vonzani fényével az embert?

_________________
Statjaim:

Élet: 5 (+2) ->7 -> 35
Fegyverkezelés: 1
Erő/Irányítás: 0/5+ (0/+2) -> 0/7
Kitartás: 1
Gyorsaság:2
Spec Képesség:1
Páncél: +2
Érclátás: 12
Növénylátás:1
Kirara szintje: 1
Kirara élete: 18
Kirara sebzése: 7
Higurashi Sango
Higurashi Sango
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Jul. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi82/100[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (82/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Chancery on Hétf. Aug. 19 2013, 15:29

A cicafüleket végül teljesen az inventoryba süllyesztem, miután szemmel láthatólag az eső nem fog elállni, akármennyire is szeretném. Álomkelő immár csuromvizes bundával olyan sebességgel tőr előre, amilyet eddig csak harcban láttam tőle, így jobbnak láttam, ha én is előveszem minden Gyorsaság pontom adta előnyömet és az Akrobatikámat, hogy kiérjek az erdő fái közül.
Tán egy óra is eltelt, már magam sem tudom, mikor úgy vettem észre, a csillogó valami végre közelebb került hozzám. Teljesen kifáradtam, a gyorsaságomat is csökkentemen kellett, Álomkelő pedig mindig megállt valami védelmet nyújtó ág vagy bokor alatt, ha túlságosan lemaradtam.
Végül kirobbantunk a fák közül, a hirtelen fény szinte elvakított és pislognom kellett egy kicsit, mire kitisztult a kép. Egy tó szélétől álltunk nem messze, mögöttünk a fák, ránk meg még mindig szakadt az eső, mintha dézsából öntenék. A tavon pár csónak, a víztükör közepe felett pedig ott lebegett a fényes akármicsoda.
Ha már idáig eljutottunk, akkor evezzünk be oda. Igaz, hogy csónakban életemben csak párszor ültem, de biztos nem nagy kunszt. Kényelmes léptekkel indulnék felé, mikor észreveszem, hogy az egyik már elindult, és még több játékos bukkan fel a fák közül.
Ezek meg mit akarnak? Én már órák óta rohanok erre, hogy megszerezzem, vagy legalább megnézzem (nem, mindenképp meg akarom kaparintani!) azt a valamit, ezek meg csak úgy belibbennek ide és elviszik? Na azt már nem! Ritkán érzem ilyen harciasnak magam, de ez a pillanat most elérkezett.
Bepattantam egy csónakba, Álomkelőt pedig még utasítanom sem kellett, követett. Megragadtam a két evezőt, és ahogy nagyapám tanította, erőteljes húzásokkal elindultam a fényforrás felé, néha hátrapillantva, hogy utolérem-e azt a csónakot, ami már elindult, és hogy jó irányba tartok-e még mindig.
Valami azt súgja bennem, valami varázs vagy hipnózis alatt állhatok, mert csak ritkán vagyok ennyire önző, mint most... igaz, ez a kis sejtelmes hang a fejemben sem tud most érdekelni, csak szerezzem meg a fényforrást.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2664
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi8060/8100[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (8060/8100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Noxy on Hétf. Aug. 19 2013, 16:33

Az eső iszonyúan esett, a köpenyem úgy elázott, mintha ebben a pillanatban húztam volna ki a vízből. Már átázott rendesen. Remek, ezek szerint felesleges volt felvennem a köpenyemet, mégsem akartam levenni, de őszintén szólva nem is törődtem vele. Csak a színekben pompázó fény irányába mentem az esőfüggönyben, sárban, pocsolyában, árkon és bokron. Már annyira benn jártam az erdő sűrűjében, hogy már nem is lett volna értelme visszafordulnom. Ha már eddig eljutottam, akkor nem adom fel. Csupa víz és salak lettem ebben az egy órás további téblábolásban, mire elértem egy nem túl nagy tóhoz, aminek a közepén csillogott az a valami, ami úgy vonzott ide engem, mintha egy mágnes lenne, én pedig a fémes tárgy.
De mégis mi lehet az ott a tó közepén? Hogy jutok el oda, hogy megszerezzem? Miért kell nekem annyira? És mindennek a tetejében mit keres még itt ez a másik hét játékos? Csak nem az a csillogó valami kell nekik?
Ha igen, nem engedhetem meg, akárkicsodák is legyenek ezek itt. Ha az a dolog valami igazán értékes, de veszélyes is lehet, nem hagyhatom, hogy rossz kezekbe kerüljön. Előttük kell megszereznem a tárgyat. Ha kell, furfangossággal és legrosszabb esetben erőszakkal, és nem érdekel, hogy a számomra még felismerhetetlen alakok közt ismerősök, vagy barátok is lennének. Nekik meg kell érteniük, hogy az érdekek miatt el kell koboznom azt a valamit, és biztonságba helyezni az Angelic Towerben.
Aztán megláttam a csónakot, ami eddig nem is tűnt fel, rögtön bele pattantam, kézbe vettem az evezők két végét, és hajtani kezdtem egyenletes, de teljes erejű mozgással, amilyen gyorsabban csak tudtam.
Nem az a vágyam, hogy magamnak kaparintsam meg azt az akármit, de mégis volt bennem kis mohóság. De csak annyi mohóság, hogy megtaláljam, és elrejtsem azt azoknak a szeme elől, akik rossz célra használnák fel ezt az akármit. Milyen szerencse, hogy itt a csónak, és nem kell átúsznom! Persze, amíg meg nem láttam a csónakot, addig bennem volt az a terv, hogy ha kell, odaúszom érte. Legalább nem kell még az eső mellett pluszba a tóba mártózni. Ahogy mondani szokás, a cél szentesíti az eszközt. Bárhogy. Bármilyen áron. Hát igen... a harctól sem riadok én vissza, ha arra kerülne a sor. Általában mindig megérzem, hogy valami itt nincs rendjén, de most a tudatos hipnotikus hang a fejemben azt akarta, hogy ne azzal törődjek, hanem azzal, hogy evezzek el a fényes akármihez, és szerezzem meg, mielőtt mások teszik rá a kezüket.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi2457/2500[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Rokurou Amateratsu on Hétf. Aug. 19 2013, 20:45

Bármennyire is szakad az eső, nem csinál nagy ügyet az elázásból. Végtére is, ez a világ akkor is csupán egy MMORPG, még ha épp oly reális is, mint a valóság. Megfázni tehát nem tud, legfeljebb tudati szinten, ha elhiszi, hogy megtörténhet vele, így aztán komoly baja nem eshet egy kis esőtől.
Ázott haja szorosan fejbőrére tapad, míg továbbra is türelmesen a fényt követi. Nem tudja, hogy jut-e valamire azáltal, hogy megtalálja annak forrását, de valamiért a dolog egyszerűen nem hagyja nyugodni. Túlságosan kíváncsivá vált, azonban hogy tudni vagy birtokolni akar majd, az idővel eldől.
Menetelése végén már térdig sáros, ennél jobban pedig akkor sem ázhatna el, ha belegyalogolna a tóba, melyhez odaérkezett. Kifejezetten furcsának találja, hogy a parton csónakok vannak kikötve. Első dolga a térképen ellenőrizni, hogy hol van egészen pontosan, így azt is látja, milyen messzire kóborolt el Torubanától. Abban bízik, hogy a térkép azt is kiírja, ha esetleg valami kikötőféleséget, egy kisebb mólót vagy ilyesmit is találni itt, azonban nem talál erről információkat.
A távolba tekintvén észleli, hogy a fény eléréséhez a tavon át vezet az út. Furcsa... ez nagyon furcsa. Talán a legfőképpen azért, mert még csónakokat is kikötöttek számára. Talán csapda az egész. Talán meghívó valami jutalomra. Nem tudja. De ha már eljött idáig, kideríti.
Becsukja a térképet, majd a távolba réved tekintete ismét, hátha felfedez valami újat. Valamiért nagyon oda akar érni céljához, még akkor is, ha nem tudja igazán, hogy mi is vár rá valójában. Talán követték őt. Talán vannak, akik még erre a fényre áhítoznak. Talán be akarják előzni. Nem, nem engedheti. Minél hamarabb célba kell érnie. Végül önmaga is beül egy ladikba, hogy minél hamarabb útjára indulhasson.
Rokurou Amateratsu
Rokurou Amateratsu
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2013. Jul. 06.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi10/100[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kurokoto on Hétf. Aug. 19 2013, 20:53

Ismeretlen környezetben ébredtem. Torubana város jelezte a térképem. Ez valahogy nem stimmelt, hisz nemrégiben még a sword and phoenixben iszogattam, de nem sok mindenre emlékszek, csak arra, hogy valami jó történt ott. És már négy napja történt ebben teljesen biztos vagyok. De hol a fészkes fenében voltam az elmúlt négy napon! Ha éreznék fájdalmat, most biztosan szétszakadna a fejem. Így se tudom mitévő legyek. Ismeretlen hely és ez a helyiség. Koszos falak, egyetlen rozoga asztal, ami félig ágyamként szolgál, fenekem alatt egy zöld sámli. Gmbb.. már a színétől rám jön a hányinger. Minek iszik az, aki nem bírja a piát? Fogd be!
- Többet nem iszom.. - nyöszörögtem magam elé. Újra körbenéztem. A falat egyetlen ódon szekrény öltöztette és némi pókháló a sarkokban. A helyiségben még volt egy vödör, mellette rongy. És egy ajtó a nyugati falon. A képet még most sem tudtam hova tenni, hogy a kocsma hova lett és én most tulajdonképp egy csűrben vagy, hol a fészkes fenében vagyok! Átkozott lovakat legalább nem hallok, szóval ez valami szobaféleség lesz. Az ajtó megnyílt és egy szakadt ruhákba öltözött lány nyitott ajtót. Alig lehetett tőlem tíz, tizenöt évvel fiatalabb.  Azonban engem könnyen, alig húszévesnek nézhetett.
Na ne, tört rám a felismerés egy biztató mosolyra és egy reggeli köszönése után. Ugye nem.. csak ezt ne. Keiko, mit tettem?
Láthatta kétségbeesett arcom és elmondott pár percben egy rövid történetet, hogy Torubana város közelében talált rám, kint feküdtem a sáros fűben. Ami annyira, de vicces látvány volt elsőnek neki, aztán meg segített és ápolt, hogy feléledjek. Teljes közönyösséggel hallgattam, de a lényegre még nem tért rá, mit tettem vele!
- És hozzád nyúltam? - kérdeztem színtelen hangon.
Egy rövid időre lehervadt mosolya, de csak a fejét rázta. Szemedben látom, a másik lehetőségnek jobban örült volna. Hálaég, játékos szóval, megcsalnám vele feleségem, és a gyűrűm még amúgy is itt van. Azzal tekintetem belefúrtam a bal tenyerembe, és a következő pár pillanatban csak bámultam, harag és veszteség. Ez jutott nekem, és minden, amit el lehet veszíteni. Azzal beleütöttem egyet az asztal tetejébe. Kárt nem tudtam se magamban se az asztalban tenni, de a lány megugrott és máris elsietett. Hamarosan visszatért ennivalóval. Kissé illegetve magát, várta, hogy egyek.
- Köszönöm - mondtam miután befejeztem az étkezést. - Te itt laksz? - vendéglátóm nem tűnt valami pénzesnek, és tulajdonképp azt sem tudom, mit csinál itt, hisz ölhetne szörnyeket, vagy beszélgethetne másokkal, nem egy magam fajta, alkoholista semmirekellővel.
Fél óra után és egy búcsúcsók után távoztam, nem akartam szegény párát fizetség nélkül hagyni, hisz a grundon megtanultam, nem kell mindenkivel kegyetlennek lenni, pár embert érdemes megtartani, a többit le kell győzni és előre törni. Ez a hely pontosan olyan, farkas törvények uralkodnak.
Elindultam vizelni a közeli erdőszélre, azonban hamar beleveszett tekintetem a fák közé. Aranyfényű csillogás húzza el tekintetem a kijelölt területre való célzástól és mikor dolgom végeztem, elindultam a fény irányába. Keiko most biztosan a körmömre ütne, mosolyodtam el, hisz utálta, ha így csináltam. Közel egy óra bandukolás után még mindig tetű messze van a fényforrás és időközben színt is változtatott többször. Idegesítő ****ság. Már épp megfordultam volna, amikor rákezdett az eső és beleragadtam a sárba.
Szitkozódtam egy sort, de inkább folytattam utam, már tök mindegy merre megyek, hisz sár van mindkét irányban.

2.kör

Szakad az eső, mintha dézsából öntenék. És rohadna meg a sárral együtt. Folytattam utam, bár testem kívánta a piát. Hozathattam volna a lánnyal inni, ha már úgyis ott voltam. Késő bánat, de hátha valami kocsma cégér az a világító valami. Biztosan az lesz, annak kell lennie, valami lebuj az erdő mélyén, ahol degeszre ihatom magam és bekómálhatok, hogy ne fájjon itt belül. Találjam meg azt a két embert, akiken halálotok szárad. Megölöm őket.
Akarom. Döbbenek rá az érzésre, be akarok jutni az ismeretlen kocsmába. Ezért jutottam el ide négy nap alatt, ez a hely volt biztosan az előre megírt utam, amit bekell járjak. Kiértem az erdőből, az eső és a sár továbbra sem csillapodott. A látási viszonyok sokat javultak, de a tóközepén a kocsma továbbra is hívogat. Nem, ha akarnék, se tudnék ellenállni, de ugyan miért akarnék, hisz csak annyit akarok, hogy a pia, bármilyen legördüljön torkomon és enyhítse azt a sóvárgást, amit érzek. Zsebemben fura dudorodásra leszek figyelmes, és ahogy benyúlok, megtapogatom, szokatlan. Egy cetli van a zsebemben, eddig hogy nem vettem észre, előre hajoltam és minimálisan lett csak vizes mire végigolvastam. Szóval egy lánnyal beszélgettem négy estével ezelőtt. Vajon azzal a lánnyal, aki eddig gondom viselte? A nevét tudom, mást nem. Visszatettem előző helyére a cetlit, és újra a fényforrás vonzott, magamtól mozogtak lábaim és leértem a partra, voltak még itt heten. Egy ismerőst látok közötte. A lány a macskájával. Megváltoztató gép fruska. Lehet igazad lesz egy nap, de ezt nem kapod meg, ezt az örömöt. A szőke hajú lány annyira ismerős, azonban inkább a csónakba szálltam be.
Páran már vízen voltak. Felettem víz, alattam víz, egyetlen ruhám, ami félig takarja csak testem, az is csurom víz. Ez valami .....ott jó! Azonban a kocsmába bekell, jussak! Fényárban úszó kocsma, igen én teszem be elsőnek a lábam oda, azzal neki is láttam az evezésnek.
Én, én, én, és csakis én léphetek be az ajtaján elsőnek! Senki más. Főleg nem az az álnok cicás lány. Enyém lesz a diadal, és ahogy fiam tanított meg evezni, azokkal a mozdulatokkal fokoztam tempóm a fény felé.

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi10/450[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Elysion on Hétf. Aug. 19 2013, 21:35

Nem kevés időbe telet mire átverekedtük magunkat az eső áztatta erdőn, ám mikor kiértünk belőle, nem kissé fáradtan és vizesen gyönyörű és szívmelengető látvány várt minket. Egy szép kis tavacska melynek közepén ott volt célunk az a rejtélyes tárgy vagy esetleg apró tündérke, mi vagy ki fényével idecsalt minket. Minket és még pár másik embert akiket valoszinüleg ugyanúgy hívogatott eme tündöklő csoda. Szörnyű önző érzés fogott el. Pont olyan mint mikor ketten álltok egy tál fölött amelyen ott az utolsó ínycsiklandozó fincsi süti amire már hónapok óta áhítozol. Ilyen esetekben nincs kegyelem, minden eszköz megengedett és semmi se szent. Hát igen volt párszor ilyen konkrétan példahű eset, ám azokban az esetekben sajna kevésszer győztem, de néha győztem. A partokon csónakok voltak furcsamód mintha pont annyi mint amennyien vagyunk, lehet hogy tudtunkon kívül valami küldetésbe csöppentünk. Nem nézem meg, hisz lényegtelen az, hogy igen vagy nem, mert akarom azt a "sütit". Hát azonnal be is szálltam a csónakba, ahogy szépen lassan a többiek is teszik. Egy két ember mintha már előttem el is indult volna, de nem csüggedtem, mert velem volt az egyik legnagyobb előny. A hátráltatás előnye, az én kis légierőm Anika. Elkezdek evezni majd így szólok.
-Anika majd ha kicsit beljebb leszünk a vízben akkor szállj a legelöl lévőhöz zavard meg picit, vedd el tőle az evezőjét. Akár mindkettőt ha bírod, de elég ha csak az egyiket, majd szállj a következőhöz és csináld mindezt míg nem mi vagyunk legelöl. Ha minden jól megy majd lassítom őket majd az evező vagy evezők hiányával, de legalábbis megzavarom őket az evezésben, vagy értékes időt nyerek míg megpróbálják kihalászni a vízből az evezőt. Kéjes mosoly jelenik meg arcomon és egy gondolat fut végig koponyámban. "Enyém vagy süti."
Elysion
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi245/250[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Danee on Hétf. Aug. 19 2013, 22:24

Unalmas csak úgy baktatni az erdőben rendületlenül, úgy hogy látod, hogy a cél egy jottányit sem került közelebb
Már csak a cipőm orrát figyeltem egy ideje, amikor az avar illatát finom víz pára váltotta fel.
Ahogy felnéztem, a fák mögött egy tó vize csillogott.
A tó közepén pedig sejtelmesen ott lüktetett a fény, ami idáig csalt.
Már nem reméltem semmi kincset vagy más különlegességet, azonban a kíváncsiságom nem hagyta, hogy visszaforduljak és magam mögött hagyjam a rejtélyes fényt.
Nem fordulhattam vissza mert egy gondolat ott incselkedett velem: Ha most elmész sosem fogod meg tudni mi volt az, örök életedre bánni fogod, hogy nem derítteted ki!
Aztán kiléptem a fák közül, s a tó partján vagy egy tucatnyi csónak himbálódzott a vízen.
Ahogy körbekémleltem észrevettem más alakokat is.
Az egyikük a céh társam volt, a másikuk az idomár ismerősöm és a tollassárkánya. A többiek azonban nem tűntek ismerősnek. Az arcukat fürkészve valami ellenállhatatlan eltökéltséget láttam tükröződni mindannyiukon, és mind a fényre fókuszálva versenyt futva, evezve igyekeztek a fény felé.
- Hoi! - kiabáltam - Saaangoooo!
- Elysioooooooooooon! Anikaaaaaaa!

De mindenkit annyira lefoglalt, hogy gyorsan odaérjen, hogy nem vettem észre, hogy foglalkoznának velem.
Én is éreztem a sürgetést, de nem tudtam mire fel. Hisz ahhoz nem kell elsőként ott lennem, hogy kielégíthessem a kíváncsiságom, ami idáig űzött.
Nem volt nagy a tó, és mivel a való életben kiváló úszó voltam, úgy voltam vele, hogy fene se fog szerencsétlenkedni a csónakokkal, megpróbálom az úszást.
Nem tudtam, hogy Aincradban lehetséges-e úszni egyáltalán, vagy esetleg hiába szeretnék úszni, elsülyedek, mert nincs beállítva hozzá minden feltétel, egy lehetőséget, úgy voltam vele, érdemes adni neki.
Belegázoltam hát a tóba, és pár karcsapással megpróbálkoztam, haladok-e és fenn maradok-e a vízen.
Ha megy az úszás, akkor úszva közelítem meg a fényt, ha nem működne, akkor bepattanok a csónakba, és evezve teszem meg a távot. Voltam már kajakos, csónakban is eveztem már, nem esne nehezemre, mégis úszni jobb szerettem.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1878
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi6815/6900[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (6815/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Vas. Aug. 25 2013, 11:41

Az eső továbbra is esik. Mit esik, szakad, ahogy kell. Ráadásul ebben a világban ez ki tudja, meddig tart. Egyáltalán nem valószínűtlen, hogy ez a küldetés mellé jár, hogy a lehető legjobban megnehezítse az előrejutást. Valami nagyon értékes lehet az a fénylő valami. Valamiért egyre jobban vágyik rá, hogy megszerezze magának, pedig fogalma sincs arról, mi is az. Egyre csak közelít. Amint olyan terepet ér a lába, ahol tud gyorsabban is haladni, akkor fut. Biztosan más is közelít a fénylő valami felé. Elég nehéz nem észrevenni. Egyre csak törtet előre, mintha az élete múlna rajta. Nem érti miért. Az előbb még csak megnézni akarta, most meg már egyenesen kell neki. Már teljesen átázott a ruhája. Még a cipője is tele van vízzel. De kit érdekel, amikor valami értékeset találhat?
Végül egy tóhoz ér, ami nem túl nagy, de épp elég méretes ahhoz, hogy ne akarja átúszni. Igaz, hogy már úgyis tiszta víz mindene, de ki tudja, miféle szörnyek lehetnek benne. Ahogy körbe néz, megpillant néhány csónakot a parton. Na persze nem csak azokat. Jó néhány versenytársat is észrevesz. Nem kérdéses, miért vannak itt. Tehát innentől még inkább bele kell húzni. Amennyire a terep engedi, gyorsan megközelít egy csónakot és bele is ugrik rögtön. Ha ki van kötve valamivel, akkor a kardjával átvágja, majd evezni kezd a tó közepe felé. Már nagyon erős birtoklási vágy ég benne. Ő sem igazán érti, de ő akar oda érni elsőként. A többiekről igazából meg is feledkezik, már csak az érdekli, hogy mi is lehet az ott a tó közepén, ami ennyire fénylik és hívogatja.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

[Küldetés] Tavak mélyén Saeko%27s_Swordsmanship
Spoiler:
Kazesubayai Shizuka
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi460/500[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Lizbet on Kedd Aug. 27 2013, 21:52

A fény, amiről mit sem tudtok, hívogat titeket, ti pedig feleltek a hívására. Csónakba ültök és eszeveszett tempót diktáltok az evezőkkel. Egyikőtök úgy dönt, hogy inkább megmártózik a hideg vízben, így ő lemarad.  Ahogy közeledtek, az érzés, mit eddig is furcsálltatok és talán még sosem éreztetek ilyet, egyre erősödik. Magatoknak akarjátok azt a valamit.
A fényről nem derül ki, hogy micsoda, mikor a közelébe értek is csak azt látjátok, hogy egy gömbformájú valami, de hogy mi?
Közületek a leggyorsabb ( Aki először ír, kiv az úszómesterünk xD ) A fény eltűnik és egyik pillanatról a másikra egy örvény fogságába kerültök. mindannyian. A csónakok összetörtnek, pixeleire hullnak egy pillanat alatt és elnyel benneteket a mélység. Nem kaptok levegőt, nem tudtok felúszni… nem vár más rátok, csupán a sötétség….

Sorrend: nincs
Határidő: 8 nap

// Mindenki dobjon egy 12 –es kockával a reagja után Smile//
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Danee on Kedd Aug. 27 2013, 23:21

Úgy tűnik itt mindenki evezős olimpikon, úgy hajtanak, mintha legalább is csónakban, evezőkkel a kézben születtek volna.
Tisztára meglep, viszont örülök neki, hogy az úszással nincs probléma, nem merülök el mint egy kő, szép, nagy mozdulatokkal haladok mellúszásban a fény felé, nem fárasztom magam szét, ha itt csete-paté lesz, szükségem lesz még az erőmre.
Annyira ugyan nem maradtam le tőlük, még éppen látom, hogy valamelyikük már alig pár evezésnyi távolságra ért a fényforráshoz, amikor az hirtelen eltűnik.
- Mi a fene? - kiáltom
- Most hova tűnt?
- Héj, látja valamelyikőtök?

Kb. ez az utolsó, amit még értetlenkedve ordítok a többieknek, mert el kezd fodrozódni a víz körülöttem
- Héj, ez meg mi a fene? - kiálltok megrökönyödve, és megfordulok a part felé, hogy kikerüljek a sodrásból
- Mi a franc ez a sodrás? Itt él a Lock Ness-i szörny ükunokája, vagy mi a frászkarika?
De a hullámzás és sodrás ereje csak fokozódik, érzem, hogy lassan legyőz, és magával ragad
- Neee! Ne! Neeee! - úgy úszok mint az örült, átváltok gyorsúszásba
- Csak keveredjek ki innen, soha többet nem fogok tavas fények után úszkálni csónakos félbolondok társaságában! - fogadkozom, de az örvény erősebb, nem tudok kitörni
Recsegő-ropogó fa és sikoltások hangja csapja meg a fülem.
Hátra pillantok és látom, hogy a csónakok egymásnak ütköznek az örvény közepén, és szinte már mindenki a vízben kapálódzik.
A hátamra fordulok, és teleszívom a tüdőm levegővel.
- Feküdjetek fel a vízre, és hagyjátok, hogy bevigyen az örvény, ne merítsétek ki magatokat, ha beszippantott, ússzatok lefelé!
- A tó alja fele keskenyedik az örvény tölcsére és szívóhatás is csökken, lent már elfogtok tudni szabadulni, várjatok, jövök, segítek!
- ordibálom, majd gyorsúszással közéjük úszok.
Már épp elkapnám egyiküket a fulladozók közül, a fene se nézte kiféle-miféle, és húznám is a mellkasom fölé, a hátamra fordulva, amikor valami tarkón vág:
- Aú! Egy csónakgerinc... héj... ennek nem is kéne fájnia... - látom magam mellett a masszív uszadék-fát elúszni az árban, aztán elsötétül a világ


A hozzászólást Danee összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 27 2013, 23:31-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1878
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi6815/6900[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (6815/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 27 2013, 23:21

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
[Küldetés] Tavak mélyén 4670871527_8e9849cba4_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16094
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Chancery on Szer. Aug. 28 2013, 00:21

El fogom érni, el fogom érni, el fogom érni...
Nem fogom elérni .__.
A karjaim fáradtak, el vagyok ázva, de valami mégis arra késztet, hogy menjek tovább, ne adjam fel. Normális esetben már rég hazamentem volna, de valami miatt ez az opció most nem elérhető az agyam számára. Álomkelő egyre növekvő lelkesedéssel tipeg a csónakban tovább, miközben picit a többieket is szemügyre veszem néha.
Vannak ismerősök, és vannak ismeretlenek is. Kicsit furán nézek a szőke srácra, aki az úszást választotta, de legyen az ő dolga, én úgyse tudok úszni. Ellenben megakad a szemem egy olyan hajzaton és testalkaton a csónakot húzók között, akit nem akartam látni. Kurokoto, az álnok szemétláda, aki csak az alkalmat lesi, hogy tönkretegyen másokat, csak mert neki nem úgy alakult az élete, ahogy azt Álomországban elképzelte. Aki ragaszkodik a rendhez és sosem képes újítani. Őt muszáj lesz megelőznöm, nem kaparinthatja meg a fényes valamit.
Még nagyobb tempóra kapcsolok, amennyire csak lehet, és a cél végül mind közelebb és közelebb ér hozzám. Ezzel szemben viszont Álomkelő hirtelen pánikba esik és úgy tűnik, szeretné, ha azonnal megfordulnánk és elmennénk innen.
-Mi ütött beléd? -kérdezem, de választ már meg se várom. Megelőztem Sangot, sőt, még azt a hülye Kurokotot is, aminek külön örömöt szentelek. A fényforráshoz érve meg se vizsgálom, mi lehet az, csak nyújtom a kezem, hogy végre a karjaimba zárhassam.
Ekkor *puff* eltűnik.
-Mi a...? -szeretném kérdezni, de már nem jön több hang a torkomra. Minden túl gyorsan történik, magába szippant, és úgy érzem, mindjárt vége. Hiba volt idáig caplatni amiatt a valami miatt, az már biztos. A csónak darabokra törik, hallom, hogy a többiek sikoltozni kezdenek, tehát nem csak magamat húztam a csávába, sajnos. Gyorsan magamhoz húzom Álomkelőt és olyan szorosan ölelem, amennyire csak lehet, hogy még véletlenül se veszítsem el. Összehúzom magam apróra, magzatpózban, hogy egy esetleges becsapódást túlélhessek, behunyom a szemem és imádkozom, hogy legyen vége ennek a kálváriának minél előbb.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2664
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi8060/8100[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (8060/8100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 28 2013, 00:21

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
[Küldetés] Tavak mélyén 4670871527_8e9849cba4_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16094
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kurokoto on Csüt. Aug. 29 2013, 11:05

Evezek, úgy mint még soha, a ragyogó kocsma látványa teljesen betölti látó terem. És a fenébe! Második lettem, hiába az a nyaralás ahol, gyerkőceimet csónakáztattam. Nem vagyok él sportoló, sose voltam, de hogy ennyire csúfos vereség legyen, szörnyű másodiknak lenni. És amúgy is ez meg a búval ba... Ez egy gömb ... anyádat. HOL A KOCSMA!
- Mi a francos jó fene, adod vissza a KOCSMÁM! Te..! - felismertem, ő volt az a a cicalány.. Biztos mert ő ért oda elsőnek így az ő kívánsága teljesült és egy nagy aranygolyóra vágyott. A KOCSMÁM, ez a szemét elrontotta a kívánságom. - Most véged! Csak érjelek utol! - szavamban vágott az, hogy a tárgy úgy tűnt el, mint a kámfor. Nemár most még ez is.. nem elég, hogy szart kívánt még sikertelenül is. Dupla szégyen. Nyílvesszővel a homlokában fog mászkálni ezentúl. Eszeveszett erővel kezdtem felé kajtatni csónakomban, utána menni és lekeverni neki egy akkora pofont, hogy ottmarad. Miért..miért sodrod elém élet a világ szemetét? Hogy le pvp-zem mind? Igen bizonyára ezért. Elvileg, harcért jöttem, bár eddig mást kaptam, változzak meg. Ló pikulát. Eddig csak Judy volt, aki elviselt úgy ahogy vagyok, bárcsak itt lenne, lehetne egy értelmes emberi lénybe kapaszkodni. Már csak túl kell éljem holnapig..
Mintha a szerencsém dolgozna tovább, a tó közepe jobban hasonlított hirtelen egy lefolyóra, mint a tó közepére.
- Azt a büdös ***** eget, lecsorgunk!!! - kiáltottam. Nem voltam rest visszafogni a hangom, a körkörös mozgástól a jól ismert érzés telepedett gyomromra és fejemre. Harmad rangon hánytam össze a csónak aljazatot, mire az pixeleiben szétrobbant alattam. Ezúttal nem gyomrom tartalma párolgott hihetetlen sebességgel, hanem a csónak! Belecsobbantam a friss tiszta hideg, örvénylő vízbe. Mondhatnám kellemes érzésnek, de durván megfogok halni! Miközben bucskázta ma közepe felé, már nem zavart a sodrása. Csak pörögtem, esélyem sem volt látni bármi mást, mint vizet, hangok nem jutottak el fülemig, csak egy, de azt is én mondtam. Máshol döglök meg, nem itt! Megígértem, hogy vigyázok magamra még egyszer szeretném látni Judyt, ha már Keikot nem láthatom. Azzal elkezdtem úszni fel-le irány mindegy volt küzdöttem. Azonban ahogy vészesen gyorsultak a körök tudtam, hogy közel a tölcsér alja.
Majd jött a sötétség...


A hozzászólást Kurokoto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 29 2013, 19:55-kor.

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Tavak mélyén Vo36oi10/450[Küldetés] Tavak mélyén 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 29 2013, 11:05

The member 'Kurokoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Küldetés] Tavak mélyén 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16094
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.