Százforintos (Páncélbolt - T3)

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Suzume on Hétf. 14 Júl. - 10:09

- Ugye? ugye? – Csillan fel a szemem Szophie-chanéhoz hasonlóan. – Úúú tök jó lenne már az űrben lakni! – Szerettem a sci-fi témát. Kicsinek mindig csillagok háborújásat játszottam, meg mindenféle tárgyat kineveztem űrhajónak a szobámat meg űrnek/bázisnak és mindig nagy csatákat vívtam. Szophi-chan ki is mondja a saját gondolatom. – Egy cirkáló, vagy egy vadász. *.* Suhannék az űr végtelenjében és leszedném a csúnya ufókat Razz Nevetem el magam. - Remélem mire vége a lesz a saonak kitalálnak más témákban is vmmo-kat, mondjuk űr szimulátor vagy valami sci-fi világot. – Bár egyenlőre nem unatkozom Aincradban sem. ^^

A hősök, való viszonya engem kifejezetten kíváncsivá tett, kevés emberrel találkoztam aki az ő véleményét osztja és lényegében nem is különbözik a kettőnk nézete.
- Az egyik félnek hős a másiknak gyilkos. – Vonom meg a vállam. – A hősök is olyan dolgok mint mondjuk a vallás. Belemagyaráznak bizonyos dolgokba, jelen esetben emberekbe olyan tényeket, jelentéseket, amik nagy valószínűséggel nincs is ott. Miért? Az megvezetésért vagy a te általad említett csorda szellemért. Ezt pedig remény keltéssel és követendő példával érik el. Nem különbözik annyira a véleményünk csupán más rálátásból világítunk rá. – Folytatom kicsit még ezt a témát. - Alapvetően nem csak a háborúban de sehol nincs jó vagy rossz. Rossz az ha egy anya a gyerekét védve öl meg valakit? Vagy a jók nevében hátulról odaosonunk és kivégzünk egy ismeretlen embert akit talán otthon a családja várja? A gyermek akit megmentünk talán egy, öt vagy akár száz másik ember életét is elveheti. Ami az egyiknek jó az talán a másiknak rossz. – Azt hiszem kezdünk elkanyarodni a hős témától.

Szophie-chan egyre inkább elpirult, érezhető gátlások próbáltak határt húzni ám sikertelenül. Amikor visszacsókolt már tudtam, hogy a fal leomlott és innen már nem lesz visszaút. Ő nem fog leállni és én sem. Izgalomba, hozott a tudat, hogy bármikor benyithatnak, meg úgy alap az egész szitu. Játékokban nem élet idegen tőlem ez a felállás de itt a saoban egy picit más, mint ahogy minden. Itt nem csak egy látványorgia fogadott. Éreztem őt. Az ajkait, az érintését, a teste forróságát. Akaratlanul is felnyögtem mikor a keze a pólóm alá kúszott és ténylegesen a testemen érezhettem a tapintását. Felizgultam, talán jobban is mint kellene. Nem válaszol nekem csak vigyorog. Nem is kell, kitapasztalom én magam. Újra megcsókolom őt, vadabbul mint az előbb és az egyeik kezemmel a hajába túrok a másik nekem is a ruhája (páncélja?) alá csusszan. Én is érezni akarom a teste melegét, a bőre bársonyosságát. Ez idő alatt átbillenek az oldalamra, most azt akarom, hogy ő legyen fölöttem. A másik kezem is a ruha alá simul és az oldalát végig simítva, húzom egyre-feljebb és feljebb a ruháját…

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi10/2700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Csüt. 24 Júl. - 21:28

- Hümm.. Én azért egy csöppet földhöz ragadt vagyok ebből a szempontból, de egy másik bolygót szívesen megismernék. - bólintottam egyetértően.
- Uhh.. Azért egy olyat szívesen vezetnék. Rettenetesen jó lehet. Utazni nem utaznék rajta csak úgy, az nem mókás. Az nem sokban különbözik a mostani kocsikázásoktól.. - Ha tényleg lesznek ilyenek, mire kiérünk, az lesz az első dolgom, hogy jogosítványt szerezzek rá. - eldöntöttem. Még bólintottam is egyet magamnak, ezzel nyomatékosítva a fogadalmamat. Egyszer mondjuk repülőgép pilóta is szívesen lennék... Ilyen rendes repülőé. Hümm.. Ha nem lesznek még űrsiklók, akkor ez lesz az, amit kipróbálok.
- Húúha... Azt lehet, hogy én is kipróbálnám. De csak akkor, ha nem ragadok megint bent. Nem mintha probléma lenne, de azért jó lenne, ha nem csesznék el még egy csomó időt az életemből.. - húztam a számat. Mert úgy éreztem, ez csak elcseszés. Dolgozhatnék, nem lenne elváltozás a jellememben, meg nem kéne olyan butaságokkal elütnöm az időmet, mint holmi ismerkedés - még ha egészen kellemes időtöltés is.

- De mi értelme van annak, hogy belemagyarázzák? - sóhajtottam. - És természetesen értem én, és vallom is, amit te. De akkor miért beszélsz nekem hősökről, ha így látod? Hogy jönnek a hősök össze ezzel a gondolattal? Ennyiből hívhatnám banánoknak is őket, csak mert követi őket a nép.. Teljesen mindegy. Mert te csak azonos jellemű emberekről beszéltél, nem pedig igazán igazi hősökről. - már egy ideje nem volt túl jó a hozzáállásom a hős témához. Elég sok köze van hozzá a veszekedésemnek Yurihimével, még annak idején. Sóhajtottam megint egyet. Le kívántam zárni a témát, amelybe belekezdeni sem szerettem volna.

Elvigyorodtam, amint hallani véltem a nyögését. Hát ilyen könnyen sikerült kicsikarnom belőle? Valahogy kezdem magam profinak érezni, először Mirika, most meg ő.. Elszakítottam tőle magamat, és a szemeibe néztem. Kellett egy picike kis szünet. De éppen oly rövidke volt csupán, hogy gondolatnak nem sikerült férkőznie a fejembe. Még szerencse, különben azon nyomban kiviharzanék.. Az lenne az ésszerű. Ezt meg fogom bánni. Vagy nem..
Ahogy lassan érezni kezdtem, ahogy oldalra dől, úgy fordultam én is meg, és a következő pillanatban már fölötte voltam. A combjain ültem, miközben két lábammal közre fogtam az övéit. Élveztem az érintését, a simogatást, és én is vadabbul csókoltam vissza. Amíg ő a könnyű, nyári pólómmal babrált, egyik kezemmel már a nadrágja/szoknyája szélével játszottam. A másikkal továbbra is az állát támasztottam. És vártam.. Mutass nekem valami izgit, kiscica.

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Suzume on Szer. 20 Aug. - 9:51

Úgy tűnt ebben nagyon is hasonlítottunk. Olyan téma volt ez ami mindig is gondolkodóba tudott ejteni.
- Kíváncsi lennék vajon tényleg vannak olyan másik bolygók ahol szintén megvannak az élethez szükséges feltételek meg, hogy léteznek más humanoid szerű élőlények. – Nem véletlen fogalmaztam így. Abban mindig is biztos voltam, hogy léteznek földönkívüliek, csupán én úgy tartottam, hogy ők pontosan olyan emberek mint mi pusztán egy másik a földhöz hasonló bolygón élnek.
- Ez is az élet egy része. – Jegyzem meg éreztetve, hogy azért csak viccnek szánom. Engem nem izgatna ha beragadnék egy másik ilyen világba is ezután. Egy újabb nagy kaland lenne. Razz

A kérdés jogos, mi értelme is van ennek. Alapvetően mi értelme van egyáltalán bármilyen tárgy vagy élőlénybe természetfeletti hatalmat belemagyarázni? A válasz szerintem egyértelmű.
- Hogy menedéket biztosítson. – Felelem teljes közömbösséggel. – Szerintem más értelme nem igazán van. – Sosem voltam az a fajta aki ilyen „menedéket” próbál keresni a játékokban ez pedig hatványozottan igaz. Mindent magamnak kell elérnem és a reményt és a kilátástalanságból kivezető utat magamtól kell remélnem nem mástól.
- És te milyennek képzeled el az igazán igazi hősöket? – Veszegetem még tovább a témát. Valamiért nem tudtam leakadni erről.

Ahogy ott feküdtem, hagytam, hogy a szoknyámmal játsszon, hogy csókoljon… sokkal másabb érzés volt mint eddig. Játéknak játék volt ez is, de itt nem elég egy kattintás. Itt nekem kell cselekednem. Kicsit gyorsabban kezdtem el venni a levegőt, éreztem, hogy kipirulok. Nem hittem volna, hogy egy játékon belül bárki vagy bármi is zavarba tud hozni. Pedig most nagyon úgy tűnt… Ejnye-ejnye kezdek szégyent hozni saját magamra. A kezem még mindig a ruhája alatt volt így egy könnyed mozdulattal szabadultam meg a felsőjétől és az alsóneműtől. :3


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi10/2700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Szer. 27 Aug. - 21:43

- Ha olyanok nem is, mint mi, biztosan léteznek valamilyenek.. Csak lehet, hogy ott más fejlődési szakaszban vannak, és ha logikusan gondolkozunk, akkor az is biztos, hogy teljesen mások, mint mi. Hiszen egy elkülönült földrészen - mint mondjuk Ausztrália - is elég érdekes lények alakultak ki. Meg persze az sem biztos, hogy ott az emlősök vannak hatalmon. Az is lehet, hogy a hüllők, mint a dinók korban, vagy a rovarok, vagy akár a növények.. De biztosan van olyan hely, ahol megvannak ugyanazok a feltételek, mint itt. Elég nagy a világűr, arról nem is beszélve, hogy folyamatos tágulásnak van kitéve.. - ehrrmm, sokat beszélek. Mint mindig..

- Semmilyennek. Egyszerűen azon az állásponton vagyok, hogy olyan nincs. Ez csak egy túlcicomázott eszme, egy elgondolás, mint a jóról és a rosszról alkotott vélemények. Értelmetlen. Badarság. Fölösleges. Én kézzelfoghatóbb, látványosabb érzésekben és fogalmakban hiszek csupán. - vontam meg a vállam, amolyan "ez van" stílusban. Valahogy az eszmék sosem vonzottak, kivéve persze, ha saját magam alkotta dologról volt szó. Mert voltak ilyenek. Saját tapasztalatokra épülő dolgokra. Persze, hisz a saját értékrendem szerint éltem mindig is. Persze adtam mások véleményére valamilyen szinten, de sosem tanításként fogtam fel azokat. Inkább csak egyfajta megvizsgálandó dologként, amit aztán saját szemszögből kell kitapasztalnom, hogy megtudjam, tényleg úgy van-e. Így hát a hősökről nem volt véleményem, mivel én soha senkit sem emeltem fel eszményített ranglétrán példaképemnek, nem néztem fel ilyen módon senkire, és abszolút semmilyen tapasztalatom nem volt ezzel kapcsolatban.

Elégedett mosolyom állandósulni látszott, ahogy a játékunkban egyre komolyabb eredményeket értem el Suzumén, habár fejemben mocorgott valami, ami már Mirika esetében is felmerült bennem. Igaz, most még nem fogalmazódott meg igazán. Így hát számat a nyakára tapasztottam, hogy aztán csókokkal borítsam be egyre lejjebb haladva, eddig álla alatt tanyázó kezem pedig a pólója alatt felfelé simogatta pociját. Másikkal gombolásba kezdtem..

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Suzume on Hétf. 8 Szept. - 9:55

Én azt mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy annyiban másabb lények élnének más bolygókon mint itt de aztán ki tudja.
- Úúú! A dínós bolygót azt megnézném! – Csillan fel a szemem. – Tök jó lenne úgy élni mint a flinstonesban. Emlékszel még arra a nagyon régi mesére? – Kérdezem meg azért. Nem voltam biztos abban, hogy tudja miről beszélek. A közel velem egy idős embereknek sokszor fogalmuk sincs miről is beszélek ami nem csoda hisz most is egy ötven-hatvan éves rajfilmet hoztam fel ami ráadásul még csak nem is japánban volt népszerű. Csak én szeretem a nyugati rajfilmeket ^^.

- Ennek azért örülök. – Jegyzem meg. – Nem szeretem ha valakit szimplán beskatulyáznak egy olyan rétegbe ami valójában csak nézőpont kérdése. Sose mérlegelem, hogy az amit teszek az a társadalom szemében jó vagy rossz. A saját nézőpontom szerint döntöm ezt el általában aszerint, hogy egy adott cselekedett milyen hatással lesz majd rám. Bár lehet ez így kissé hülyén hangzik. – Nem nagyon tudnám ezt így elmondani. Talán a legrövidebb az lenne, hogy önző és érzéketlen vagyok. Nem is tudom. De érdekes, hogy Szophie-chan így vélekedik az egészről mégis egy olyan céhben van ami elméletben a hősiességet reklámozza. Ez számomra egy kicsit fura, de talán pont ezért is érdekes az egész. :3
- Bocsi, hogy ezt kérdezem de akkor mit keresel ebben a céhben? – Próbálok finoman rákérdezni de ez tőlem eléggé távol áll. – Jó persze én alapjáraton nem értem mi értelme van bármelyik céhbe is belépni. Számomra túl kötöttek. mindegyik céh elvár valamit, megszabja mit tehetek vagy mit nem és ez nekem nagyon nem fekszik. – Ezt valójában csak azért is mondom el, hogy valamely szinten kompenzáljam a kíváncsiságom így elmondom én miért nem vagyok sehol.

Hagytam, hogy Szophie-chan kényeztessen, csókolgasson és megszabadítson azoktól a fujtó ruhaneműktől. :3 Persze én sem tétlenkedtem közben. Kezeimmel a hátát és az oldalát simogatom, hogy időről időre végighúzzam a kezeim a mellein majd szépen elkezdtek lefelé kúszni, hogy szépen, lassan elkezdjék lejjebb csusszantani az alsó ruházatot is.

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi10/2700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Szer. 10 Szept. - 13:45

Kicsit furcsán nézhettem a lányra. Oké, a Flinstones megvolt, habár még anyu mesélt róla, hogy ő kiskorában szerette nézni. De azért nem hinném, hogy mi is olyan mesés békességben megélhetnénk a dinok mellett, mint Frédi. Vegyük csak a Jurassic Parkot alapul.. Meg hát.. Nem is tudom, azért a ragadozók tápláléka nem szívesen lennék. Ettől függetlenül szívesen együtt élnék én is velük. Kedvelem az őslényeket, kiskoromban rengeteg kis dinó figurám volt, meg könyvem róluk. És mindig azt játszottam, hogy kicsi tojásokat találok, amiből kikeltek egy igazi hosszú nyakút..*.* De az egy másik koromban volt.Rolling Eyes
- Mondjuk nem volt olyan rossz dolga Vilmának.. Tele volt dinó háztartási gépekkel.. De azért nem hiszem, hogy mi is olyan könnyen elélnénk a ragadozók mellett. - ráztam meg a fejem. Nem, én racionálisabban vélekedtem erről már gyerekkoromban is. Csak akkor élnék abban a korban, ha én magam is nagy és erős dinó lehetnék.*.* És a virágzóvölgybe vándorolnék, csillaglevelet rágcsálva... Ohh, az megint egy másik mese.

- Nem hangzik hülyén. - mosolygok rá. - Azt hiszem, ez akkor közös bennünk.
- Először is.. A mi céhünk nem szab meg semmit. - néztem rá furcsán, mint valami lököttre. - Vagy legalábbis én nem tudok róla.. Lehet, nekem elnézik. - nevettem fel. - Mindenesetre azért vagyok ott, ahol vagyok, mert ők mind a barátaim. És mert.. nem is tudom.. Azért szeretek segíteni.. A magam módján. - kezdtem csavargatni a hajamat. - Nem hősködni, hanem segíteni. De az ő szemükben azt hiszem, ez is.. olyasmi. Az elején ezért voltam ott. Meg mert örültem, hogy tartozhattam valahova. Most már kicsit összetettebb az érzés.. - próbáltam elmagyarázni. Nem akartam úgy fogalmazni, hogy olyanok vagyunk, mint egy nagy család, de lényegében ilyesmiről volt szó.. Legalábbis a régi tagok esetében mindenképp. Már akiket ismerek. Főleg Hinari állt hozzám közel és Ozirisz. De a többieket is kedveltem. Habár ha a család hasonlattal élek, akkor én vagyok valamiféle fekete bárányka..
- Még senki sem rúgott ki soha... Eszükbe sem jutott, akármit is tettem. És én tényleg szeretek közéjük tartozni.^^

Elszakítottam magam Suzume-chantól, majd mély levegőt vettem.
- Sajnálom kislány, ennyi volt. - adtam még egy puszit az arcára, majd öltözködni kezdtem. - Első találkozásra sok is. - keltem aztán fel. Meg persze én foglalt nő vagyok, hát muu... Nem így megy ez.Rolling Eyes Eddig elmehettünk - két nő, egymás között. De. Nincs tovább. Csak a Szerelmemmel.*.*
- Azért élveztem azokat a szép hangokat, amiket kiadtál. Legközelebb is játszhatunk! - kacsintottam rá.

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Suzume on Csüt. 11 Szept. - 11:53

Egy kicsit elszontyolodom mikor Szophie-chan kijelenti, hogy szerinte nem lehetne ilyen békében élni a dinókkal. – Pedig én úgy szeretnék dinógépeket… Sad - Mondom kicsit kedvtelenül de azért utána rámosolygok a lányra. – Ezért jó a fantázia. Ott lehetnek ilyen cuccaim. Mamutzuhanyzó! \o/ - No persze azért én is tisztában voltam vele, hogy ez ökörség. De azért jó volt belegondolni. ^^

- Én pedig úgy gondolom elég sok közös van bennünk – Legalábbis az eddigi beszélgetésünk alapján ez jött le nekem. Mikor a céhről mesél elgondolkodom, vicces lenne egy ilyen helyre tartozni de akkor is kizárt, hogy én belépjek valahova. Akkor is korlátozva lenne a szabadságom. – Biztosan vannak alapvető szabályok amiket be kell tartani. – Jegyzem meg. Már pedig ha valamit utálok egy játékban akkor az bizony ha megszabnak bizonyos dolgokat. Bármit. Ha játszom akkor azt teszem amit akarok és akkor amikor akarom és nem azért nem lépek meg bizonyos dolgokat mert azt egy szabály tiltja hanem azért mert én így döntöttem. – De talán nem is lehet olyan rossz dolog tartozni valahova. – Habár ezt nem akartam hangosan kimondani mégis sikerült, most már mindegy is.

Szophie-chan végül eltaszít magától. Pont mikor kezdett volna izgi lenni a helyzet. Ad egy kis magyarázatot ennek miértjére ami még érthető is de akkor is… - Moooh… pedig már kezdem egészen élvezni a helyzetet. – Kezdtem? Már az első másodperctől élveztem az egészet. – De akkor ezek szerint én nyertem \o/ - ülök vissza törökülésbe és dobom fel a karjaimat a magasba olyannyira, hogy hátra is esek. – De ha szeretnél visszavágót akkor bármikor kapható vagyok rá. – Vigyorodom el és azzal fel is állok majd és vissza veszem a ruháim. – De azt hiszem ideje lesz mennem. Remélem nem veszi annak, hogy megsértődtem. – Szerintem még biztosan találkozunk, főleg, hogy jövök a rendelésemért. Kacsintok rá még utoljára majd intek egyet és kisétálok a boltból.

/Nem tudom akarod-e még folytatni, az utolsó bekezdés nyilván a vége lesz de az előző kettőt még folytathatjuk ha akarod, ha nem akkor köszönte ma játékot ^^/


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi10/2700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Kedd 23 Szept. - 15:35

- Igen- igen,  a fantázia.\o/ - ujjongtam én is csillogó szemekkel, és fejben már csoki folyón lévő süti köveken ugráltam át a túl az óperenciára, hogy aztán ott csuda szép tündérszárnyakat növesztve repüljek a szivárványon. Aztán egyszer csak hirtelen besötétedik az ég, csúnya felhők vesznek körül, és megjelenik az ellenség egy gonosz repülő óriás képében. Én pedig akkor előveszem a szuper különleges villám képességemet, és az égen végigcikáznak a sárga villámok.. De akkor, abban a pillanatban, amikor a gonoszt eltalálom, és megölöm, az ő egyik csatlósa is belém váj egy kardot.. Sikítva kapok sajgó mellkasomhoz, melyet lassan elönt a vöröslő vér.. Szárnyam nem engedelmeskedik többé nekem.. Lezuhanok. Úgy érzem, utolsó esésem ez már, utolsó lélegzetvételeim. Fejem fölött az ég tisztulni kezd, áttörnek a felhőkön a napsugarak...A következő pillanatban elnyel a sötétség.
Aztán hirtelen áttöri a fény a sötétet. Kinyitom a szemem - mely úgy tűnik, eddig zárva volt - és Kedvesem arcát pillantom meg. Különleges szerelem gyógyító varázslattal megmentette az életemet.\o\ Csak egy csók kellett hozzá.Cool
És mi ketten, közösen átvesszük a hatalmat a világ felett, és káoszt teremtünk mindörökké..\o\ Ámen.
Köhhhömm, de vissza a valóságba.^^

- Hümm... Megeshet. De az is lehet, hogy csak pont megtaláltuk azt a kevés közöset. - mosolyogtam rá. - Általában nem jövök ki jól azokkal, akik hasonlítanak rám. - magyaráztam, elnevetve magam. Két dudás, vagy hogy mondják..Rolling Eyes
- Háát.. Nem tudom.O.o Nekem még nem tűnt fel, hogy lennének. Ha meg vannak, akkor a legjobb áthágni őket.\o\ - folytattam, továbbra is mosollyal arcomon.
- Viszont a tartozásban is igazad van. De ne aggódj, te is tartozol valahova... Például a vevőim körébe. - kacsintottam rá. Azt még nem akartam mondani, hogy a barátaim körébe... Mert nem. Egy beszélgetéssel ezt nem lehet eldönteni. De tény, hogy aranyos lány.^^ Na persze ha hasonlítunk, akkor ez csak természetes..

Csak fölényesen vigyorogtam Suzume-chanra. Hogy nyert? Nooos.. Ki tudja? Attól függ, ezt hogy nézzük. Nem én voltam az, akiből az ellenfél nyögéseket kényszerített ki..Rolling Eyes De valljuk be, én is élveztem a kis játékunkat. Vicces ilyen új dolgokat megtapasztalni. A visszavágót pedig.. Még meg kell gondolnom. Ennél tovább nem hiszem, hogy akarnék menni. Hisz, hééé, én a fiúkat szeretem. A most történtek látszata ellenére is. És főleg egy bizonyos fiút.^^
Csak mosolyogva intettem a lánynak, nem kételkedve abban, hogy biztosan visszajön majd. Mindenki visszajön. Mert kedvelnek engem..Wink Na jó, ez egy picit beképzelt volt... Ejnye - ejnye, a végén még elromlok.

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Vas. 28 Szept. - 14:46

Figyelem! Tier váltás történt, új receptek!

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Kazuma on Hétf. 29 Szept. - 15:02

Már pár nap eltelt az arénában történt események óta és megállás nélkül üldöztem Hana korábbi társait a bosszú jegyében. Azonban néha nekem is muszáj megállni. Mióta megszöktettem Keit, Minoru fogságából, szinte csak aludni álltam meg, és azóta már több mint két hónap is eltelt. Még a játék elején is, amikor minden erőmmel fejlődni kezdtem, akkor is pár naponta megálltam kifújni magam. Ha csak egy napra is, de itt lenne az ideje, hogy lelassítsak. A maszkom sokat pihent mostanában az inventorymban, de kerülnöm is kellett a feltűnést. Kazuma az árnymester eléggé felkavarta most az állóvizet így biztonságosabb most „Kaitoként” mutatkozni az utcán. Főleg egy olyan forgalmas helyen mint a Kezdetek Városa. Hiába jutottak már fel a 18. szintig, még mindig ez a város jelenti, az Aincradi élet központját. Itt futnak össze a szálak és ha keresel valakit, itt van a legnagyobb esélyed megtalálni.
Akit én keresek jelenleg az is itt tölti az idejét és a térképemen virító kis pötty azt mutatja, hogy bizony nem is nagyon mozdul el a helyéről. Részben bizony, önző szándékok vezették errefelé a lépteimet. Nyersanyagokkal megpakolva kanyarodtam be az utcába, ahol a kis műhely és Szophie várt. Persze nem csak azért jöttem, hogy igénybe vegyem a jártasságát. Terveztem már pár napja, hogy eljöjjek. Mikor kijutottam a börtön területéről, egy halom üzenetem érkezett meg, amit addig feltartott a rendszer és ennek a legnagyobb része tőle jött. Az első néhány üzenet még teljesen átlagos volt, az ő mércéjével nézve. Egyszerű kedves levelek. A későbbiek viszont már kezdték megkérdőjelezni, hogy miért is nem válaszolok, míg az utolsók már inkább aggódásba csaptak át. Furcsálltam, hogy az ő fülébe nem jutottak el a hírek, hiszen ha kicsit is figyelt volna a körülötte zajló eseményekre, akkor könnyen kideríthette volna azt is, hogy mi történt velem. Bizonyára a pékségek felkutatása és fejben tartása lefoglalta minden ez irányú kapacitását. Így aztán eljöttem, hogy beszélgethessünk és nyugodtan hátradőlhessek kicsit anélkül, hogy a bőröm épsége miatt kelljen aggódnom.
Belestem a piciny bolt résnyire nyitott ajtaján és megláttam Szophiet, ahogy egy lánnyal csevegett. Gyorsan körbenéztem de az utcán nem láttam senkit így egy szempillantás alatt aktiváltam is a képességem. Az ajtó nyílt és az ismeretlen lány kilépett rajta én pedig láthatatlan árnyékként surrantam be mellette. Észrevétlenül közelítettem meg a pultot, míg Szophie háta mögé nem kerültem. Ott kikapcsoltam a képességem és jobbommal villámgyorsan eltakartam a szemeit.
– Na ki vagyok? - mosolyogtam és engedtem el, ahogy kimondta a nevemet, vagy épp megfordult, majd a szokásos zöld pulóverem zsebébe nyúlva, előhúztam egy tábla csokit, amit idefelé szereztem be.
– Jó újra látni hugi! Mesélj. Mi volt, míg távol voltam? - kezdtem jókedvűen.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi304/2100Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Hétf. 29 Szept. - 20:07

Az egész napom a boltom gyanútlan rendezgetésével kezdődött. És lám, hova lyukadtam végül ki.. És akkor még nem is tudtam, mi vár még rám mindezek után, amit Suzumeval eljátszottam. Még mindig egy csöppnyit gyorsan vert a szívem, és a levegőt sem átlagos ütemben vettem. Felkavart , és még nem tudtam hova tenni magamban az ilyenfajta.. játékokat. Mirikánál is ugyanez volt. Sosem mondok nemet, és nem hátrálok ki. De sajnos eléggé fejtörést okoz, hogy magamban rendezzem az ilyen helyzetet. Egyet tudok - vicces volt. És érdekes. De nem keverendő az igazi érzelmekkel. Azt hiszem, legalábbis... Ebben a témában nem teljesen vagyok otthon..
végigtöröltem egy kendővel a pultot, lesöpörve ezzel a rá telepedett rengeteg pókhálót. Ha az Anattal közösen kitervelt tervünk megvalósul, talán nem lesz többé ilyen kihalt az üzletem. Na jó, a páncélboltomhoz nem fogok hozzányúlni.. De eléggé feldob az ötlet, hogy legyen egy cukrászdám.
Megfordultam, és a polcokkal kezdtem el foglalatoskodni, pakolgatni rajtuk - nem mintha különösen sok értelme lenne. A következő pillanatban viszont elsötétült minden. Kis időbe telt, míg rájöttem, egy kéz takarta el a kilátást. A hang hallatán viszont rögtön mosoly került arcomra - mindig, mindenhol felismerném.
- Zu! - fordultam meg hirtelen gyorsasággal, és öleltem szorosan magamhoz, miközben már hetek, hónapok óta tartó aggodalmam végre lehullt rólam. Hatalmas megkönnyebbülés volt számomra, hogy végre láthatom, és ép, egészséges. Viszont örömöm hamar korholóvá vált.
- Mégis hova tűntél? Miért nem válaszoltál? Miért hagytál itt így? - teszem fel rögtön a kérdéseket, kissé dühösen eltolva magamtól a fiút. Ki tett annak a veszélynek, hogy lelkileg összeroppanok. Ez egy súlyos bűn.
- Míg távol voltál? - csattanok fel. - Csak aggódtam, semmi különös.. - duzzogok.

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Kazuma on Szer. 1 Okt. - 10:29

Rögtön felkiáltott és ha nem állok elég stabilan talán fel is borultunk volna. Azonban jól ismertem már, hogy milyen, így aztán reflexből tartottam el magamtól a bal kezemet és öleltem meg a jobbal. Mégiscsak ő az egyetlen, akihez még védett területen sem érnék hozzá a bal kezemmel. Örültem, hogy látom és jó volt újra megölelni. Ő az én nagy gyengeségem. Egy kis békés sziget, a folyton háborgó tengeren.
Bár a „békéset” kicsit sikerült megcáfolnia, amikor hirtelen eltolt magától és korholni kezdett. Én persze csak rosszallóan csóváltam a fejemet a szavai hallatán. Aztán mikor befejezte, csak némán megnyitottam az inventorymat és egy újságot tettem le magunk mellé a pultra. Az első lapon egy fotókristállyal készült kép volt, amin épp egy ismerős lány térdelt, mögötte pedig egy sötét ruhás maszkos alak állt a bal karja helyén látszódó sötét pengével. A cikkben részletesen tárgyalták az arénában történt kivégzést, vagy bosszút és Kazuma szökésének rejtélyes körülményeit. A végén pedig, egy céh ajánlott fel pár aranyat annak, aki tud valamit a hollétem felől. Az eseménnyel talán kicsit nagyobb nyilvánosságot szereztem a kelleténél, de a lényeg, hogy Hana végre kikerült a képből.
– Te tényleg nem követed a világ eseményeit, igaz? - fűztem hozzá, de amíg meg nem nézte az újságot, nem szóltam többet. Türelmesen vártam az arcát figyelve, hogy kitaláljam mit gondol, majd mikor végzett ismét megszólaltam.
– Nem kaptam meg az üzeneteidet, míg ki nem jutottam. - szólaltam meg halkan, de kedvesen. - Hibáztam és elárultak. Az utóbbi fél évben azért küzdöttem, hogy kijussak. Most pedig teszek róla, hogy minden felelős eltűnjön Aincradból. - fejeztem be, már-már közönyös hangon. Miután befejeztem megfordult ugyan a fejemben, hogy talán nem Szophie előtt kéne kitárgyalnom a megtörtént és tervezett gyilkosságokat, de elhessegettem a gondolatot. Ő biztos megérti. Eddig sem zavarta, hogy öltem és valószínűleg Tachi tettei sem zavarják túlzottan, ha még együtt vannak...
– Tényleg! Mi van a lovagoddal? - érdeklődtem.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi304/2100Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Szer. 1 Okt. - 17:56

Karba tett kézzel álltam a fiú előtt, akiért annyira aggódtam, és nagyon reméltem, hogy értelmes magyarázattal tud szolgálni, és nem kell megharagudnom rá. Igazság szerint megfogadtam, hogy ha még egyszer újra látom, felpofozom őt, amiért ilyen érzéseknek tett ki, de a pillanat öröme elvetette velem ezt a tervemet. Valamiért nyúzottnak tűnt.. nem is tudom, mint aki túlhajszolta magát, és most pihenésre vágyik. Így hát kicsit rosszul is éreztem magam, hogy én is még teszek két lapáttal a fáradtságára, amikor minden bizonnyal nem azért jött el hozzám.
Csak furcsa, értetlen fejet vágtam kérdésére. Követni a világ eseményeit? Én követem! Legalábbis azt mindig tudom, ha új szint nyílik meg.Razz Más esemény nincs is a világban, ami fontos lenne, nem?
Csak pislogok az elém helyezett újságra, és főleg azért, mert fogalmam sem volt róla, hogy van Aincradban ilyen. O.o
- Na neee... Meg kell tudnom, ki a szerkesztő!! - csillan fel a szemem. A sajtóval mindig szerettem szorosra fűzni a barátságom, ugyanis mindig mindenről ők értesülnek először.
Miközben új és hasznos barátságok kialakítását terveztem, rápillantottam a címlapra, és az ismerős fiúra, na meg kézizéra.. Abban a pillanatban felkeltette az érdeklődésemet az egész, és nem azért, mert tökéletesen figyelemfelkeltő volt a cikk írója - megjegyzem, azért panaszra sincs okom.
Gyorsan átfutottam a sorokat újra meg újra, meg-megakadva egyes szavakon.
Végül homlokomat ráncolva pillantottam fel Zura, magyarázatot várva.
- Szóval elárultak. - bólintottam. Gondolom így került börtönbe. A többi pedig már le van írva a cikkben. Sok minden kavargott a fejemben, már majdhogynem kiismerhetetlen elegyet alkotva, de egy dolog lassan és biztosan vált ki belőle - és az nem a félelem volt. Ismerem Zut. A barátom. A fogadott bátyám.
Hirtelen mozdulattal kaptam el a kezét, léptem mögé, és raktam rá bilincset az invertorymból előhalászva - megjegyzem, egy elég gyenge bilincset.. ami igazából két karkötőből készült.. De ez egy másik történet.Rolling Eyes
- JL! Ellenkezést nem tűrök! - mondom hidegen a háta mögött, de láthatatlanul, belül már mosolyra áll a szám. Közelebb lépek, és nem bírom ki, elnevetem magam. Fejemet a vállába rejtve nevetek tovább. Remélem, megijedt. Jó lett volna látni az arcát.. Azt akartam, kapjon vissza valamennyit abból, amit én szenvedtem miatta és az ostobasága miatt az elmúlt hónapokban.
Végül abbahagytam a nevetést, és immár komolyan, ám még mindig "bilincsben" tartva kezét szólaltam meg.
- Segítek. - hangom erőteljes volt, határozott. - Persze csak a zöldike határokig. - bökök a fejem fölé. - Amolyan háttértámogatás a bosszúdban. Tudsz fegyvereket szerezni? Ételt a parazitádnak? - kérdezgettem. - Gondolom most nem olyan egyszerű számodra a vásárlás. Na várj, adok enni a kezednek. - kezdek kutatni a polcokon, és átadok neki néhány vackot. (amiket már elküldtem a múltkor..) - Legyek a közvetítőd a vásárlások során? Ohh Istenem, hogyan jutottál el hozzám, nappal, forgalomban? Akárki felismerhet, ez veszélyes! - kezdek újra aggódni. - Egyáltalán van hol laknod? Nálam még van hely, valahogy felcsempészlek a szobámba, ha arról van szó.. Ettél egyáltalán rendesen? - ajánlom fel segítségemet, megpróbálva tökéletesen a helyzetébe belegondolni és azokra a dolgokra összpontosítani, amelyekben hiányt szenvedhetett. Közben lenézek a csokira. Nem fogadhatom el, ha ennyire egyedül van! Az is gondot okozhat neki akár, hogy ételt szerezzen. És akkor nekem hoz csokit.. De.. nem is utasíthatom vissza, az bunkóság lenne. Meg hát.. csokit nem adok vissza.>.>
- Akármi kell, én itt vagyok.. - teszem vállára kezem megnyugtatóan.
Kérdésére csak elvörösödtem, miközben egy hajtincsemet kezdtem el csavargatni.
- Meeg... megvagyunk. - mondom, miközben a földet kezdem el bámulni. Mindig ez van. Még mindig gondot okoz a kapcsolatomról beszélni. Zunak pedig különösképpen. Valahogy.. nem tartom helyesnek. Egyébként nagyon szeretném, hogy ők ketten jóban legyenek. De ahogy valószínűleg Hinarit sem fogom tudni kibékíteni velük, úgy a két fiú is midig ellenséges lesz egymással. Sajnos.

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Kazuma on Szomb. 4 Okt. - 15:42

A durcás arckifejezés helyét, lassan a kíváncsiság foglalta el, ahogy letettem az újságot az orra elé. Homlokráncolva összpontosított az újságra és türelmesen vártam, míg összerakja a történetet. Az arcára és a reakcióira összpontosítottam. Egy kis paranoia még ide is elkísért. Jól ismertem már Szophiet, de fél év hosszú idő. Akaratlanul is teszteltem az újságcikkel. Őt akartam a legkevésbé bántani. Nem akartam belegondolni abba a lehetőségbe, hogy talán ellenséges lesz velem. El is hessegettem a buta gondolatot és megszólaltam mikor úgy láttam, hogy végzett. A válasza furcsamód tömör volt, utána pedig ismét csend telepedett a kis boltra. A csendben szinte hallottam, ahogy zakatolnak a fejében a fogaskerekek és pár másodperc után nyugtalan érzés fogott el. Hirtelen mozdult. Máskor lett volna időm védekezni, hisz kettőnk közül még mindig én vagyok a gyorsabb. Azonban felkészületlenül ért és túl közel volt. A döbbenet nem sokáig maradt az arcomon. Szomorúan csóváltam a fejem.
– Szophie... - mondtam ki halkan. Hiba volt azt hinni, hogy ő más. Talán jobb is, hogy most kiderült. Legalább tudom, ki az ellenségem...
Várjunk csak!
– Teee... - sziszegtem, ahogy minden világossá vált. - Na megállj! Ezért még számolunk ha egyszer leszedted rólam ezt a bilincset! - kiáltottam fel félig bosszankodva, félig nevetve a kis tréfáján. Azért nem tudtam elkerülni egy megkönnyebbült sóhajt és azzal ismét komoly hangnemre váltottam. - Egy pillanatig komolyan azt gondoltam, hogy vehetem elő a ”b” tervet és meg kell öljelek. - forgattam a szemeimet aztán pár másodperc múlva kuncogni és végül ismét kacagni kezdtem. Nem volt kétséges. Ő még mindig az én régi jó Szophiem.
Végül aztán, ismét komolyra fordult a beszélgetés, ahogy kijelentette, hogy segíteni akar. Annyira belelendült a beszédbe, hogy esélytelen is lett volna közbevágni. Nála egyszerűen nem működik az ilyesmi, vagy csak nagyon ritkán. Így aztán türelmesen hallgattam végig a felajánlások sorát, míg a vállamra nem tette a kezét.
– Ne aggódj. - mondtam megnyugtató mosollyal. - Tudok én magamra vigyázni. A felszerelést elfogadom és hoztam is magammal pár ércet, de más nem kell. Amíg nem veszem fel a maszkomat és nem okozok galibát, addig nem kell tartanom. Egy kezemen meg tudom számolni, hányan ismerik az igazi arcomat. Egy dologban viszont, óvatosnak kell lenned. - tűnt el egy csapásra a korábbi megnyugtató hangnem. - Remélhetőleg csak vaklárma, de érdemes mindenre alaposan felkészülni. Elég keresett személy lettem és mivel kettőnket már nem egyszer láthattak együtt, ezért te is célpont lehetsz. Legyél fokozottan körültekintő, ha kimész a védett területekről. Remélhetőleg a céhlógód és a tény, hogy frontharcos vagy, elég lesz, ahhoz, hogy ne rajtad keresztül akarjanak rám találni, de ha mégis úgy alakul akkor ha valahogy jelzel, rögtön megkereslek és segítek. Innentől ha valahol maszkban látsz, ne közelíts! Ne adj semmilyen jelet arról, hogy bármilyen kapcsolat lenne kettőnk között. Ez érvényes akkor is, ha láthatóan bajban vagyok. - néztem a szemébe szigorúan. - Ha pedig valaki kérdezősködik, akkor mondd meg neki, hogy korábban az orrodnál fogva vezettelek és már semmit nem tudsz rólam. Pár enyhén ferdített információ belefér. A lényeg, hogy lehetőleg te se keveredj gyanúba és rólam se tudjanak meg sokat. - elhallgattam. A szemeit figyeltem és reméltem, hogy az egyetértést pillantom meg bennük.
– Értékelem, hogy ilyen sokat segítenél, de jelenleg azzal segíthetsz a legtöbbet, ha azt teszed amit mondtam. - fejeztem be, hálás mosollyal. - Amúúgy... mennyire értékes ez aa... „bilincs” amit a kezeimre akasztottál? ^^" Tudod, hogy mindenevő... - forgattam a szemeimet a Parazita étkezési szokásaira és a bilincs előnytelen helyzetére utalva.
Aztán feltettem neki a Tachira vonatkozó kérdést és egy egyszerű bólintással nyugtáztam a válaszát. Láthatóan kényelmetlenül érintette a téma és én sem akartam jobban belemenni. A reakciójából pontosan le tudtam szűrni az információt, amire szükségem volt. A lovag továbbra is ügyesen játszik.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi304/2100Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Vas. 12 Okt. - 11:13

Még mindig hangosan nevettem.
- Istenem, ahogy kiejtetted a nevemet.. Látnom kellett volna az arcodat, biztosan mesés volt. jó kedvem továbbra sem szállt el, habár egy kis pillanatig komoly arckifejezést öltöttem. Csak mert a helyzet azt kívánta.
- De te komolyan képes volnál elhinni, hogy ezt tegyem? - hangomban enyhe sértettség is lappangott. - Bántani bántalak, ez tény. De soha nem adom meg a lehetőséget másnak, hogy ezt tegye. - mosolyodtam el. Talán egy csöppnyit pszichopatán is hangzik ez a csak én bánthatlak dolog..Rolling Eyes Mindenesetre birtoklón biztosan.
- Deee tudod, hogy soha nem szándékosan teszem? - kérdeztem védekezőn. - Csak képtelen vagyok helyesen báni az emberekkel. - húzom el a számat, majd lepillantok a "bilincsekre", és újra elfog a nevetés.
- Egyébként ettől kakiltál be. - szedem le róla, és húzom elő a két karkötőt, gúnyosan, de barátságosan nevetve. Még időben mentettem meg parazitától, azt hiszem..
- Én pedig egy pillanatig komolyan azt gondoltam, hogy meglincsellek. Már az is, hogy "b" tervet gyártottál ellenem.. - csóváltam meg a fejemet. - Te most vagy nagyon paranoiás lettél, vagy pedig megingott bennem a bizalmad. Vagy mindkettő. És én mondom, ha a második, akkor most menekülj, mert én foglak eltángálni érte. - még hogy pont én fognám el és adnám mások kezére.. A gondolat is rossz. De a vicc legalább sikerült ez miatt.
- Istenem, hát hónapokon keresztül aggódtam egy pirosért. Tudom, hogy öltél. Előtte is megtetted. Szerinted most mi változott? - tettem fel az oly egyértelmű kérdést. - Eddig is üldöztek, csak talán amíg nem kerültél a rivaldafénybe, nem ennyien. Még viccesnek is tartom ezt a körülötted lévő felhajtást. De majd én elsimítom az ügyet, ha kell. Beszéljek Hinarival, Mirikával és Anattal? Amíg élek, nem bántanak, ezt én garantálom. Hát.. ha engem megölnek miattad, akkor már nem tudok mit tenni.. De.. szóval érted. - forgatom a szemem. - Kevesen állnak hozzám igazán közel. De azokat megvédem. - hangom komoly, ám közben barátságos.
- Nekem pedig elég ambícióm van hozzá, hogy legalább egy picikét számba vegyenek. Odakint még több.Rolling Eyes De itt is azért jóban próbálok lenni a fejesekkel. - igen-igen, még Anattal is. - És Hinari sosem taszítana engem az öngyilkosság felé azzal, hogy bánt téged. - az egyetlen ok, ami miatt jónak tartom, hogy ő tud erről a hajlamomról. Ezen felül nem szeretném ezt kihasználni. De akaratlanul is megteszem.
- Hehehh. Ugye nem gondolod, hogy pont én nem tudok ilyesmiket játszani? - mosolyodom el. - De aki ismeri a kapcsolatunkat, azelőtt fölösleges lenne letagadni, hogy a barátom vagy és maradtál. Főleg úgy, hogy ezzel egyfajta biztonságot is nyersz. Ne aggódj, Vezér vigyáz rám. És még egy pár céhvezér.Rolling Eyes Nem tudom, meddig húzhatom náluk a határokat, de egyelőre nyelnek nekem. Mert emberek, emberi érzelmekkel. Odakint már máshogy játszanék. De itt sokra tartják az életemet, és talán a barátságom is.. Vagy legalábbis a jó kapcsolatot velem.
- Elég jó vagyok az ilyen játszmákban. Régóta folytatom. Elmondjak neked egy titkot? Azt nagyjából tudod, milyen pozícióm volt a valós világban, igaz? - nem emlékszem, hogy pontosan beszéltem volna neki erről. - Vezérigazgatóként sok olyan ügybe belekeveredtem, amibe egy hétköznapi ember nem csöppenhet. A szálak összefüggenek, és ilyen mennyiségű pénznél elengedhetetlen... némi fajta.. más üzletek kötése, illetve az üzletek megfelelő irányba terelése. Nem gondolkodtál még azon, másoktól eltérően én miért nem foglalkozok az indikátor kérdéssel? - mosolygok rá sokat sejtető, cinkos mosollyal. Nos igen.. Annyi különbséggel, hogy az én játékaim tényleg a valóságban folytak. Valódi vérrel.
- Erről csak egy embernek meséltem még. Egy srácnak, aki szintén járatos ezekben az ügyekben. Odakint a maffia tagja volt. Szóval még Makoto sem tudja.^^

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Kazuma on Vas. 12 Okt. - 19:25

– Ha-ha-ha nem hittem el. - mondtam gúnyosan. - Szerinted ilyen egyszerű lenne átverni a nagy Kazumát? - vigyorogtam magabiztosan.
– Soha nem adod meg a lehetőséget? Akkor hogyan kerülhettem börtönbe? - cukkoltam kicsit tovább a lányt, de persze nem komolyan. Hamarosan aztán megszabadított a nem túl hétköznapi bilincstől, ami kis híján a Parazita nasijává vált. Aztán hamarosan bizonygatni kezdte, hogy nincs miért féltenem és valóban sikerült némileg lecsillapítania az aggodalmaimat. Igazából még meg is lepett, hogy mennyire komolyan foglalkozik a dolgokkal annak ellenére, hogy amúgy hogyan szokott viselkedni.
– A végén még kiderül, hogy te vagy itt az aki a háttérből mozgatja a szálakat. - nevettem fel. - Egy részről zavar, hogy ilyen veszélyes játékokban is benne van a kezed, de örülök, hogy nem vagy olyan elveszett a „nagyok” között. A későbbiekben talán előfordulhat, hogy némi segítséget is kérek tőled, de azért még mindig nem szeretném, hogy túl mélyen belemássz az ügyeimbe. Nekem is megvannak a terveim és a kapcsolataim, hogy intézzem az ügyeimet úgyhogy nem szívesen kevernélek bele téged is túlzottan. Nem szeretném, hogy túlfeszítsd a húrt. Tudom hogy jó a kapcsolatod Hinarival, de ha szeretne valamit, azt úgyis elrendezem. Ismerem már ne aggódj. - kacsintottam mosolyogva. - Anatole korábban sem foglalkozott vörösökkel és már korábban is keresztezték egymást az útjaink, szóval vele sem lesz gond. Mirika meg... ostoba kis csitri. - mondtam ki őszintén a véleményem. - Eddig is levegőnek nézett, ha ez most megváltozna, legfeljebb vele is elbeszélgetek. Úgyhogy ne aggódj. Boldogulok én. Aincrad legnagyobb része felfigyelt rám, de nem mind pályázik a fejemre. Sokan meglátták a jó üzlet lehetőségét. Még nem látom pontosan, hogy hova is eszkalálódnak majd a dolgok, de azt megígérhetem, hogy többet nem fogok szó nélkül eltűnni. Sikerült felkavarnom az állóvizet és majd teszek róla, hogy én legyek az aki a végén jól jön ki belőle. Odakint talán nem szereztem túl sok tapasztalatot ilyen téren, de gyorsan tanulok. Megtanultam keverni a lapokat. - fejeztem be magabiztos mosollyal, hogy megnyugtassam. Pár dolog mindenesetre meglepett abban amit mondott.
– Ez új... te megöltél valakit odakint? - húztam fel a szemöldököm. A hangomban őszinte meglepettség tükröződött. Sosem mesélt korábban ilyesmiről. Sőt... nem sokat mesélt a kinti életéről, bár én sem faggattam. Valahogy ez nagyrészt kimaradt. - Erről majd szívesen hallanék többet is...

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi304/2100Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Vas. 12 Okt. - 22:13

- Nyuhmm, ebben az esetben te vertél át azzal, ahogy kimondtad a nevem, majd azzal, ahogy kifújtad a levegőt megkönnyebbülten. - mosolyodtam rá. Hisz mindketten tudtuk, hogy felkészült minden rosszra. És ez helyén is van, kivéve, ha ellenem készül fel. Nehogy már ne bízzon bennem.Rolling Eyes
- Nos.. Az már nem rajtam, hanem a te balfácánságodon múlt. - nyújtottam ki rá játékosan a nyelvem.
- Nos.. még az is lehet. - villantok sejtelmes mosolyt. - Nem hiába vagyok pont a JL tagja, nem gondolod? Ott a  legjobbak az információszerzés lehetőségei. - persze ez nem volt igaz. De vicces elképzelni. És most, hogy jobban belegondolok, tényleg így van. É ha a vörösök alvilági vezetője lennék, én is megpróbálnék bekerülni a céhbe. Szóval nagyon oda kell figyelnem mostantól az újakra.:O A régiek biztosan nem maffia tagok, őket már ismerem. Habár Yurihime még lehet.. Túl ártatlan. Na meg ott volt a veszekedésem vele..
- Dehogy van benne. Idebent semmilyen játékom nincs. - biggyesztem le az ajkam. - De persze még lehet. És ahogy elnézlek, elég nagy rá az esélyem. - nevetem el magam.
- Természetesen ha nem akarod, akkor nem. Érthető. - mosolygok rá még mindig tisztán, barátságosan. - Csak azt tudd, hogy rám számíthatsz. És hogy értek ilyesmikhez. Nekem ennyi is bőven elég. - kezeimet a vállára rakom, és elöl, az álla alatt összekulcsolom, úgy ölelem magamhoz.
- Én csak féltelek. Annak a kevésnek, akinek kijár, meg akarom adni a maximumot, amit csak tudok. De örülök, hogy így beszélsz. Veszélyesnek és izgalmasnak hangzik. Tetszik. Ohh, már majdnem sajnálom, hogy ki kell maradjak belőle. - lebiggyesztem az ajkam. - Pedig biztos jó kis játék..
Felnevettem. - Hehehh.. Nem. Csak parancsot adtam ki rá. De azt nem egyszer. - vallottam be. - A kezeim tiszták, Zu-kun. Csupán a lelkem mocskos. :3 Nem hiszem, hogy nehezedre esik elképzelni. Egy világokat behálózó vállalat vezérigazgatójának sokszor meg kell tennie dolgokat, ha továbbra is egyben akarja tartani a cégét.. Verések, fenyegetések, gyilkosságok. A mi köreinkben ez csak természetes. Mások azért nem kerülhetnek sosem feljebb a ranglétrán, mert nem játszanak ilyen játékokat. Nagy kár.. Pedig élvezetes.
- Akkor döbbentem rá először, hogy mibe is keveredtem bele, amikor először rám támadt egy ember és fenyegetett meg, hogy adjam át urának a vezetést. Végül is elég korrekt ajánlatot tett. Megélhetést biztosít, és átveszi a vezetés terhét a vállamról. Gondolná az ember, hogy egy tíz éves gyermek, akinek éppen előtte haltak meg a szülei, nem ellenkezik.. Nos, de engem másra neveltek. Kicsi koromtól fogva arra voltam felkészítve, hogy apám után uralkodjak, ha úgy tetszik, vezessek. Így hát inkább visszatámadtam. Nem kellett sok, és beletanultam a világba. Korrupció, fenyegetések, verések, gyilkosság.. Vicces elfoglaltság.:3
- Ennek tudtában élj és cselekedj mostantól, Zu-kun. Sok mindenre képes vagyok, amit senki sem gondolna. Épp ez az előnyöm.

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Danee on Hétf. 3 Nov. - 21:05

Szia, a következő tételekre lenne szükségem:

Vastag Köpeny (+20 páncél)
Kombinált Mellvért (+30 páncél)
Acélgyűrű (+4 erő +4 speciális képesség +2 élet)

Az összes hozzávaló nyers- és alapanyagokat hamarosan utalom
Kérnék egy pontos árajánlatot!

Edit: a Bőrcipő alapanyag beszerzése kérdéses, így átszabtam a bevásárló listám, gomen  kocka kudasai


A hozzászólást Danee összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 3 Nov. - 23:05-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7010/7300Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Hétf. 3 Nov. - 21:44

Ez így összesen... 400 arany lesz.Razz Ha megfelel egy kis csalással a javamra kerekítve.^^

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Danee on Szer. 5 Nov. - 22:27

Küldtem az alapanyagokat, a vérthez, köpenyhez, gyűrűhöz

meg majd az aranyat is fogom ha meg lesz az új végszámla

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7010/7300Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Csüt. 6 Nov. - 17:19

Nyuhmm, így 300 arany.Smile

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Desdemona on Szomb. 22 Nov. - 20:37

Szeretnék rendelni egy Kombinált Mellvértet. Rögtön tudok is fizetni, ha kész. ^^

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi10/1700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Asuka on Hétf. 1 Dec. - 13:54

Hozott alapanyag esetén mennyit tetszik kérni Szélvész Köpenyért? Very Happy Mindent hozok.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi4530/4700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. 1 Dec. - 14:06

Itt pedig az én bevásárló listám:

[*] Egyedi Acél Megváltó (2 FK - 2 E - 2 SP - 30 P)
/1 Borostyánkő +15 Acél +2 Vastag Bőr/

[*]Egyedi Szélvész Köpeny (6 GY - 2 K - 5 FK - 5 P)
/1 Tűzkő + 12 Vastag Bőr + 3 Tömény Rubin/

[*]Surranó
/4 Drágakő + 2 Vastag Bőr/

És ha esetleg van raktáron nálad vagy a céhnél kész Természet gyűrűd, vagy eladó holdkő és/vagy rubin, akkor tovább üzletelnék Very Happy

A 3 itemhez 6 acél híján tudom hozni az érceket, mennyibe kerül így a kovácsolás? (Hinari ingyen kovácsolt, mivel tőlem kapott jó pár receptet, szóval bízom benne, hogy itt is remélhetek kedvezményt Rolling Eyes xD )

Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi10/5000Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Szophie on Hétf. 1 Dec. - 15:27

Asu: Szélvész köpeny hozott arany esetén 250 arany.^^

Nyuhm, nem illik Hinari-chanra hivatkozni.Razz Velem más a kapcsolat.Rolling Eyes Vagyis inkább másra terjed ki az üzleti kapcsolat...
izéé.. a 6 acél ára nem tudom, mennyi.>< (és most olyanom nincs is.>_<) szóval majd megkérdezem valami okostól, ahhoz pedig hozzájön a kovács ára, ami 25 %, így izé.... legyen x + 555.><

Amint lesz rá ércem, mindenkinek mindent csinálok.\o

_________________
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 Vo36oi7666/7700Százforintos (Páncélbolt - T3) - Page 4 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Százforintos (Páncélbolt - T3)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.