Szophie vs. Zuzu

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Pént. Júl. 26 2013, 13:37

Nyár van! Legalábbis a naptár szerint. És ha nyár, akkor egy kis pihenés, meg nyaralás is jár. Nemde? Még ebben a játékban is jár az ilyesmi.. Jártam már egy párszor egy helyen, ami kitűnő a kikapcsolódásra. Meg másra is.. De éppen azért érdekelt annyira a negyedik szint, mert volt ott homok, óceán, napsütés, sziget. Szóval tökéletes nyaraló hely. Le is cuccoltam egy napernyő, némi naptej, kókusztej, törököző kíséretében a partra a homokba, és engedtem, hogy a napocska süsse az én szép kis pocikám. Meg mindenem, amit a fürdőruha enged. Nem árt, ha barnulok egy icipicit, bár az nem biztos, hogy a virtuális napon az megy. Enyhe szellő fújt, a partot csendesen verdesték a hullámok, és nem volt körülöttem senki, csak Vezér. Ő is elszenderedett a homokban. Én nem mertem lehunyni a szemem, mert azért mégis csak a játékban voltunk továbbra is, és ha mondjuk egyszerre előjön egy undok vízi szörny, amikor én alszom.. Szóval ébernek kell maradni. Láttam, hogy petem füle is meg-megmozdul, ha zörgést hall.
- Szeretem a nyugis napokat. - fordultam a hasamra egy nyújtózkodás kíséretében. Éreztem, hogy Vezér felmordult tiltakozóan, ám mégis lenyelte most rosszindulatát. Nem szerette, amikor nem harcoltunk, ezt jó tudom. Ugyanakkor ő is odáig volt a szunyókálásért, és a meleg napsugarakért. Szóval egy-egy ilyen nap ellen neki sem lehetett kifogása. Ahogy ott süttettem magam, egyszerre valamit láttam kibújni a bokrok közül. Elsőre megijedtem, hogy talán valamiféle veszélyes mob, de aztán kezdett kirajzolódni valami emberféle alak, és Vezér is már éberen őrködött, így nem nagyon rázott meg a gondolat, csak boldogan integetni kezdtem.
- Héééé..!! Te is jöttél napozni? Van naptejem, ha kell! Nyugodtan gyere ide, felférsz a pokrócomra! - nevettem vidáman a távolba. Remélem, nem gonoszkodó szándékkal jött az a valaki, hanem mert ő is nyaralni akar. Mert ugye tengerpart, homok, nap, beach! Ki akarna itt harcolni?
Rolling Eyes

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Pént. Júl. 26 2013, 19:54

Negyedik szint, szigetek. Nem voltam itt az óta a bizonyos táncos küldetés óta. Érdekes hogy mennyire megváltozott a hely. Én pedig az első sorból nézhettem. Tulajdonképpen akkor öltem először. Épp csak a késemet nem nagyon használtam akkor. Részben a kíváncsiság hajtott el ilyen messze a fronttól. Időnként én is engedhetek magamnak egy kis pihenést. Az gyenge mobok jó kikapcsolódást nyújtanak. Talán a hely választásában benne volt kicsit az is hogy unom a végtelen mezőségeket. Megvan azoknak is a szépsége de, nem árt néha egy kis változatosság. Szinte még fel sem kelt a nap mikor nekivágtam a szintnek. Menet közben reggeliztem, és ha véletlenül az utamba akadt egy mob abból végül nem sok maradt. Egyáltalán nem volt megerőltető. Régen „kinőttem” már ezt a szintet de egyáltalán nem zavart. Pont erre volt most szükségem. Egyetlen negatívum talán a hőség volt. Hamar megszabadultam a páncélomtól meg a nagy fekete köpenytől és csak egy rövid ujjú zöld felső volt rajtam meg egy ugyanolyan színű nadrág. A cipőm meg a gyűrűk maradtak csak rajtam a felszerelésemből. Na meg a kés lógott az oldalamon. Inkább az elhagyatottabb helyeket jártam. Még az elmaradhatatlan maszk sem volt rajtam. Ma nem terveztem összefutni senki ember fiával.
A térképemet figyelgettem, ahogy szépen berajzolja magának a felfedezett területeket. Jobb szeretem így, mint megvenni azokat, amiket már valaki más felfedezett. A térképem épp vizet kezdett jelezni előttem. Felnéztem belőle és megláttam a tengert. Az eddig körülöttem lévő növényzetet felváltotta a homok és a tenger látványa. A szél a sós víz illatát sodorta felém és a csendet is felváltotta a kiabálás. Hoppá.
Ez nem igazán illik bele az elképzeléseimbe, ha egy elhagyatott tengerpartra gondolok. Remélem nem valami zsúfolt nyaralóhelyre érkeztem. Szememmel gyorsan megtaláltam a hang forrását. Egy lány feküdt a parton nekem integetve mellette, pedig valami állat figyelt. Megálltam. Mit csináljak? Olyan ismerősnek tűnik de, túl messze van. Elbizonytalanodtam. Nem értettem rendesen hogy mit mondott. Egy részem otthagyta volna de, másrészről viszont érdekelne, hogy mégis mit akar tőlem. Látszólag teljesen egyedül van de semmi sem biztos.
Végül úgy döntöttem, hogy sokat úgysem veszíthetek a dolgon így elindultam felé miközben a környéket fürkésztem, bármi gyanús apróságot keresve ami esetleg segíthet megváltoztatni a döntésemet. Viszont ahogy lassan közelebb értem hirtelen megcsapott a felismerés...
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szomb. Júl. 27 2013, 13:16

- Halihó!! Hallod? Akkor jössz? - lóbáltam még mindig a kezemet, vidáman kiabálva, miközben láttam, hogy közeledett. Még mindig nem tudtam kivenni, hogy ismerős-e egyáltalán, vagy sem. Sőt, abban sem voltam teljesen biztos, hogy fiú-e, vagy lány. Mert most vagy hosszabb hajú fiú, vagy rövidebb hajú lány.. Bár a csurom zöld öltözékből adódva vagy valami nagy természetkedvelő felfedező lány, vagy fiú. Hisz a zöld alapból fiús szín. Kezemet a szemem föl raktam, hogy jobban lássak, mivel bele sütött a nap is a szemembe, meg mert ilyenkor mindenki ezt szokta csinálni. Lassan rákoncentráltam a mellére, és úgy próbáltam eldönteni, hogy lány-e, vagy sem.
- Egyértelműen fiú. - motyogtam magamnak a felfedezésem, miközben a fejembe szállingózott a gondolat, hogy valahogy ismerős nekem az alak.
- Csak egy picit gyere még közelebb, csak egy icike-picikét.. - szuggeráltam.
- Hogy te.. - esett le az álltam. - Zu? - elkerekedett szemmel kérdeztem. Nem láttam, amióta.. boss óta. Akkor is ki kellett teleportálnia.. Sanyarú a sorsa nélkülem.. De úgyis beszélni akartam vele, legalább itt az alkalom.
- Szia.^^ Jöttél napozni? - érdeklődtem csak úgy átlagosan, de közben éreztem, hogy elég feszült a helyzet. Már nem is integettem olyan vadul, és az arcomról is lehervadt a mosoly. Nos igen, amikor utoljára beszéltünk.. Nehogy hozzá érjen valamihez, ami az enyém!! A végén még megeszi a keze! >.> Rámeredtem arra a kézre, ami most olyan átlagosan festett, de persze én tudtam, hogy ez csak álca. Amúgy elég hamar feltűnt, hogy megváltozott. Soha az életben nem láttam rajta más színt, csak feketét, most meg itt járkál zöldben. Talán azért tartott annyi ideig, hogy felismerjem. De valami még nem volt rendben a színeivel, csak azt nem tudtam, mi..

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Júl. 27 2013, 20:15

Igencsak vegyes érzések törtek elő belőlem de a ”viszontlátás öröme” nem igazán szerepelt köztük. Nem akartam találkozni vele. Azt akartam, hogy tűnjön el, mintha soha nem is létezett volna. Sajnos közben ő is felismert, ami nem javított a helyzeten. Elgondolkodtam, rajta hogy egyszerűen megfordulok, elsétálok, és úgy teszek, mintha soha életemben nem is találkoztam volna vele, vagy egyszerűen csak elsétálok mellette. Végül is megembereltem magam. A fenébe is, Kazuma nem futhat…
– Nem. - válaszoltam a napozással kapcsolatos kérdésére. Éreztem viszont hogy ez így elég csonka.
– Csak véletlenül erre jártam. - szűrtem a fogaim között. - Ha nincs más, akkor mennék is tovább. - fejeztem be. Nehezemre esett ennyit is kimondani. Tényleg egyáltalán nem vágytam a társaságára. Vártam kicsit, és ha nem mondott semmit, akkor el is indultam, hogy folytassam a pihenést valahol máshol. Bár őszintén szólva nem hittem hogy hagy futni. Akkor túl könnyű lenne az életem. Éreztem, hogy bizseregni kezd a bal kezem idegességemben, de csak zsebre tettem és megpróbáltam ignorálni. Hülyén éreztem magam, ahogy ott álltam előtte zsebre tett kézzel és csak próbáltam nem csinálni semmit. Csak néztem el a válla fölött. Nem ártana, ha kicsit több ruha lenne rajta de, a legjobban még mindig annak örülnék, ha megszabadulnék valahogy. Mondjuk, itt van a zsebemben a teleportkristály. Megfogtam. Már csak el kéne kiáltanom magam, hogy Kezdetek Városa. Nem ment. Nem akartam kinyitni a számat. Továbbra is csak néztem el a válla fölött távolba révedő tekintettel és összeszorított szájjal. Épp kiugrott egy hal a vízből csak hogy rögtön visszacsobbanjon. Tudom mit mondok neki! ”Bocs épp horgászni készültem de azt csak egyedül lehet.” Nem… ez nem lesz jó. A francba tuti mondani akar valamit. Ránéztem.


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 28 2013, 01:15-kor.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szomb. Júl. 27 2013, 22:06

Feszült volt az egész hangulat valahogy. Én nem így akartam.. Rosszul éreztem magam a csendben. Vezér közben halkan talpra állt, és mellém sompolygott, hozzám dörgölődzött, hogy tudjam, számíthatok rá. Nem kívánt beleszólni, tudta, hogy ez most az én dolgom egyes egyedül. Menne tovább.. Nem akarom! Ezt nem halogathatjuk örökké.. Engem is mar az érzés, hogy még tisztázni kell valamit. Valamit, csak azt nem tudom, mit. Lassan, nehézkesen formáltam a szavakat. Igazából fogalmam sem volt arról, hogy mit is akarok mondani.
- Még mindig nem beszélsz sokat, mi.. - mondtam ki az első gondolatot, amely eszembe jutott. - Soha nem tetted, miért most tennéd. - hajtottam le a fejem, és elmosolyodtam a gondolatra, hogy bizony az utolsó..beszélgetésünkkor hogyan ömlöttek belőle a szavak.
- Hogy van a kezed? - néztem rá, ahogy láttam, mennyire rejtegeti a zsebeiben. - Gondolom fel akar falni. - kuncogtam erőtlenül. Még mindig undorodtam attól az izétől, nem tehettem ellene.. Kisebb szünetet tartottam, nem tudtam, mit mondjak. Ahogy csendesen állt előttem. Annyira kínos volt. Gondolatok, emlékek százai kavarogtak a fejemben. Tudtam, mennyire kegyetlen voltam legutoljára. Szörnyű, hogy mit tettem, miket mondtam. Pedig az is én voltam.. Óvnom kellett volna önmagamtól, attól az éntől, aki ennyire szenvtelen, és rideg. Mégsem sikerült.
- Sajnálom. - erőtlenül formáltam a szót, miközben ránéztem, mélyen a szemébe. Nem kellett mást mondanom, most nem. Hümm.. Vannak olyan helyzetek, hogy még nekem is nehezemre esik beszélni, és vannak olyan helyzetek, amikor nem is beszélek többet, mint amennyi feltétlen szükséges. Pedig mondanom kellett valamit, tudom, hogy még mondanom kell..
- Nem ülsz le.. - kezdtem, de hangom gyenge volt, elcsuklott.. - beszélgetni. - fejeztem be, és elfordítottam tekintetem, mint ahogy ő tette. Nem nézett rám. Nem tetszett, hogy kerüli a tekintetem. Miért? Ne tegye..
- Nézz már rám! - fakadtam ki. - A szemembe! - parancsoltam. - Nézz rám, ha hozzád beszélek! - kiáltottam, majd elhalt újra a hangom. - A fenébe is, nézz rám! Könyörgöm..! - ezt már csak halkan mondtam, szinte csak magamnak, miközben lassan könnyek szöktek a szemembe.

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Vas. Júl. 28 2013, 01:15

Beszélni kezdett de én továbbra is csak a tengert szuggeráltam a válla fölött. Jobb volt így. Volt valami megnyugtató benne de még így sem szabadulhattam igazán. Értettem hogy mit mond. Minden egyes szó eljutott a tudatomig de nem reagáltam. Túlságosan fájt volna, túl nehéz lett volna. Talán olyasmi csúszna ki a számon, amit később megbánnék. Mégis mit mondhatnék neki? Nem.
Lassan kerekedtem felül. Kiürítettem a fejem, elzártam a fölösleges gondolatoktól. Lassan megnyugodtam és már más szemmel, nézhettem a dolgokat. Furcsa volt, ahogy próbálkozott. Ahogy lassan szinte már hisztérikusan próbált valamilyen reakciót előcsalni belőlem. Nem ment neki. Minél tovább próbálkozott valahogy annál kevésbé akartam bármit is mondani neki. Nem akartam itt lenni. Messze jártam valahol a tengeren túl. Az arcomon, pedig az idegesség helyét inkább a közöny vette át. Csak egy gondolat maradt: Tűnj el. Elnyomtam az érzéseimet. Így volt a legegyszerűbb. A bizsergés is elmúlt. Vége. Én lezártam. Nincs mit mondanom. A szavak még csak a fejemben visszhangoztak de, éreztem, hogy hamarosan már nem csak ott fognak létezni. Csak tűnj el végre. Egy kérésem volt csak de látszólag nem volt képes megérteni. Könyörög. Ránéztem végül. A szeme könnyektől csillogott. Nagyon szomorúnak tűnt. Nem érdekelt. Üres tekintettel közönyösen néztem vissza.
– Mit akarsz még tőlem? - Kérdeztem végül ridegen. Egy részem talán túl nyersnek találta de nem hagytam, hogy beleszóljon. Ugyanez a részem tehet, arról hogy most itt vagyok. Nem hallgathatok rá. Így lesz a legjobb. Nem fordítottam el a tekintetem. Bármit is akar, mondja el most. Én készen állok, aztán ha végzett én szépen elsétálok. Hiszen megmondtam neki nem igaz? Ne találkozzunk. Soha.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Vas. Júl. 28 2013, 11:45

Ennyit a nyaralós napozós napomról. Vére rám nézett, és valamit mondott, de ez pont elég volt arra, hogy felidegesítsen. Idegesen megfordultam, és én sem néztem rá, hanem az óceánra. Akkor legyen így..
- Csak meg akartam beszélni. Azt akarom, hogy ne legyünk rosszban. - motyogtam az orrom alatt durcásan. - De jól van akkor rideg kapitány, felőlem adja csak nyugodtan a szótlan bárgyú birkát. - motyogtam sértődötten. Olyan buta, hogy nem is beszél semmit. Annyira idegesítő! És bakaaaaaaa! De mégiscsak.. Az az egész.. Az én hibám volt. És az is, hogy fasírtban vagyunk. Mondjuk nem nagyon értem ezt a kifejezést, mert én nem érzem magam úgy, mintha egy húsgolyóban lennék, de.. Most nem ez a lényeg! Lényeg a lényeg, hogy most olyan valami van, amire azt szokták mondani, hogy fasírt. De nem az ételre kell most gondolni, nem ám. Hanem.. Haragban! Ez az, ez a megfelelő kifejezés rá.. Azt hiszem.
- Ne legyünk már haragban. - hisztiztem. - Csomó mindent tudsz rólam, meg viszont.. És.. Én még most is bírlak ám.^^ Akkor is mondtam, hogy.. a barátod szeretnék lenni. - Fogalmam sincs, miért mondtam azokat. Miért ragaszkodom ennyire az egészhez.. Amúgy meg neki már úgyis mindegy. Nem használ semmi a bunkóság ellen. És ő egyértelműen az. Lehet, tényleg hagynom kéne a fenébe.. Csak valahogy mégis olyan lezáratlan így ez az egész. De nem is értem, mit erőlködök itt..
- Jó, tudod mit.. Hagyjuk az egészet a francba. - legyintettem megadóan. Szívesen megmondtam volna neki a magamét, de nem akartam, hogy még rosszabb legyen az egész helyzet. És minek mocskoljam be a szám egy ilyen jellemtelen senki szidásával.. Annál én magasztosabb vagyok.

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Júl. 29 2013, 17:21

A kérdésemre csak elfordult tőlem. Mostmár meg is van sértődve. Mi lesz a következő? Dühroham? Vagy lenyugszik? Nem. Ez inkább hiszti. Tulajdonképpen leírhatatlan hogy mennyire idegesít ez a helyzet pff. Hidegvér Kazu. Nem a legnagyobb erősséged de néha nem árt. Hogy szabadulhatnék meg? Valami szöget ütött a fejemben. „Csomó mindent tudsz rólam”. Ez igaz… fordítva is. Utálom. A gondolataim az oldalamon lógó késre terelődtek. Csak meg kéne tennem, és örökre elfelejthetném. Még csak ide se néz. Hé! Mi van!? Én most komolyan ezen gondolkozom!? Komolyan képes lennék rá? Valahogy ijesztő volt erre gondolni. Nem lehet csak így kitörölni mindent. Vagy igen? Nem!
Mostmár nem csak rá voltam dühös. Ez az egész egyszerűen rossz volt. Megkaptam a lehetőséget, amire eddig vártam. Most itt hagyhatnám. El se hiszem, hogy nem használom ki. A fene essen beléd… meg belém is!
– Jó. - motyogtam. Nem néztem rá. - Oké… - leültem. Hülye vagy. Korholtam magam. A könyökömet a lábamra támasztottam és a tenyerembe temettem az arcom. Vártam pár másodpercet aztán nagy levegőt vettem.
– Igazad van. - mondtam a tenyeremnek bocsánatkérően. - Beszélnünk kell. - Hülye. Leengedtem a kezeimet. Egy pillanatra felé fordultam de aztán inkább a homokot tanulmányoztam. Egyelőre nehezemre esett volna a szemébe nézni. Majd, talán.
– Fogalmam sincs mit is mondhatnék… - motyogtam magam elé csak hogy mondjak is valamit még ha nincs is igazán értelme. Visszatért a kezdeti idegességem. Visszafogtam magam. Válaszolni fogok neki, és rendesen lezárjuk a dolgot… vagy nem tudom. Csak jussunk valamire valahogy, mert már elegem van. Ez a helyben toporgás mostmár lassan engem is kikészít.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Hétf. Júl. 29 2013, 18:03

Várom, hogy fogja magát, és szépen elmenjen. Mert az ember ezt várná, amikor éppen azt mondta a másiknak - aki egész eddig távozni akart -  hogy hagyjuk az egészet a francba. Erre mit csinál? Na mit? Hát nem leül mellém beleegyezően? Most akkor mi is van? Nem bírom követni.. Ezt vajon én tettem vele? Mert általában én vagyok ennyire követhetetlen.. Valamit tanult tőlem.Cool Na de ez már akkor is sok! Ne legyen mellettem ilyen ellentétes! Vagy ha azt mondom neki, hogy igen, azt úgy veszi, hogy nem? Kifordult az értelmezése? Mindent ellentétesnek él át?
- Én sem tudom, mit kéne megbeszélni.. - sóhajtottam nagyot. - De érzem, hogy valamit kell! - szorítottam ökölbe a kezem, és már nem is tartottam annyira jó ötletnek, hogy mellém ült. Az előbb eléggé felidegesített, és még tart a dühöm. Itt ül mellettem Vezér, és annyira unatkozik.. Hát nem örülne annak, ha egy picit megkóstolhatná az árnyharcost? Hát persze, hogy de! Viszont.. Nem, ez nem én vagyok! Nem tehetem! Izéé.. A farkasom nem teheti! Pedig szívesen megfojtanám a sajt két kicsi kezemmel! Hát mi az, hogy elküldöm, erre mellém ül? Mi az, hogy erre beszélni akar velem? Menj el! Egy hozzá hasonló... Én mellém.. Ehh! Nem szidom, mert nem érdemli meg! Nem, nem, nem.. Nyugi van!
- Szóval.. Sajnálom. - mosolyogtam kedvesen.. Látszólag kedvesen. Csak beszéljük meg, és  tűnés.. - Izéé.. - őszintén le kell zárni az egészet. Engem is mar ez az egész, nem hagyhatom annyiban.. - Akkor, ott.. Elég.. bunkó voltam veled. - piszkáltam meg magam előtt a homokot. - Még nem tudhattad, hogy.. - most ezt hogy mondjam el? Kívül egy ari kislány, de beül egy ördög vagyok.. :twisted:Vagy legalábbis néha.. Ha ki kell dobnom a szemetet, olyankor.. - Nekem van egy ilyen oldalam is.^^ - mosolyogtam elterelően. - Én nem tehetek róla, meg nem is nagyon ismeri itt senki, mert takarom, de.. - a véremben van, nem tehetek róla. Ez olyan, mint a büszkeség.. Bennem van, nem sokszor jön elő, de azért ott van. Azért egy nemes sokszor hideg, és gonosz, és ilyesmik.. RazzÉn is az vagyok, ezt nem tagadhatom. És ő most láthatta. Például nem sok választ el attól, hogy uralmam alá hajtsam Aincradot. És az a nem sok az az erő hiány. Nemesi létem miatt szeretek irányítani is, ez sem vitás, és a saját döntéseim szerint élni. Csak ez még a játék alatt annyira nem ütközött ki. Még.. Egyszer forduljon elő, hogy valami nagyon nem úgy van, ahogy én akarom.. :roll:Persze a farkasom az egyetlen, aki talán tud velem bánni. Ő olyan, mint én, csak ő ki is mutatja a gonoszságot, viszont gyengített változatban. Mert a gonoszságnak sok oldala van.. Attól még ugyanúgy szeretnék mindenkit megmenteni a játékban, és védelmezni a gyengéket, nem lógok ki a JL-ből, egyszerűen csak közben önfejű, és hideg vagyok.

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Szer. Júl. 31 2013, 15:33

Remek. Ő se tudja mit akar, én se tudom mit akarok. Mit szenvedünk itt? Jól el lett cseszve ez a nap. Ahelyett hogy próbálnék kicsit lazítani a környéken, itt ülök és próbálok nyugodt maradni, mert épp majd fel robbanok. Még horgászni is több kedvem lenne. Ki tudja? Itt a tengerben talán még foghatnék is valamit. Egy jó csalival. Szemem sarkából a farkasra sandítottam és elképzeltem, ahogy egy nagy cápa egészben nyeli le. Elfordítottam a fejem. Ehh… hülyeségeken gondolkozom, ahelyett hogy a lényeggel törődnék.
Szóval sajnálja, mi? Hát én is. Sajnálom hogy olyan hülye voltam. Most meg valami sötét oldalról vagy miről hablatyol. Megőrülök tőle. Nem vagyok egy hívő most, mégis imádkoztam. Add Uram, hogy meg ne fojtsam véletlenül! Mély levegő, nyugi.
– Miért akarsz a „barátom” lenni? Nem hiszem, hogy a te JL-ed repesne az örömtől, ha kiderülne hogy vörösökkel cimborálsz. - mutogattam a kis vörös jelzés felé - Még mindig nem igazán értem hogy mit vársz tőlem. - tártam szét tanácstalanul a kezeimet. Hurrá Kazu! Három nyugodt mondat, anélkül hogy megpróbáltad volna letépni a fejét! Képtelen vagyok megérteni de, legalább próbálkozom.
– Azért jöttem, ide hogy kicsit megszabaduljak a fronttól és gyenge mobokra vadásszak pihenésképp, erre beléd futok. Szerencse a maximumon, mi? - motyogtam szórakozottan, bár nem tudom miért. Nem szokásom csak a beszéd kedvéért beszélni de ő valahogy képes kihozni belőlem. Túl sokat beszél én meg talán túl keveset. Örülhet, hogy hajlandó vagyok kicsit megerőltetni magamat a kedvéért. Holnap megyek is vissza a magasabb szintekre. Ez a nap bőven elég volt idelent.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szer. Júl. 31 2013, 19:26

- Hogy mégis miért akarok a barátod lenni? - néztem fel rá a mondatait követően, hogy megválaszoljam kérdését. Miért is ragaszkodom ehhez az idegesítő alakhoz, akit képes lennék megfojtani? Talán tényleg nem így kéne lennie, mégis..
- Én szeretem a társaságod. - néztem elmerengve az égre. - Jókat beszélgettünk, még ha legtöbbször csak én beszéltem, akkor is. - folytattam, miközben kiszúrtam magamnak egy felhőt. - Szerintem jók vagyunk mi ketten együtt, csak nem éppen úgy, mint.. - nem fejeztem be. - Neked meg tudtam nyílni, elmondani olyan dolgokat, amiket másnak nem, megbíztam benned, és ez még most is így van. - mosolyogtam, immár rá nézve. - Szeretném, ha barátok lennénk. Bírlak ám, te..! - nevettem fel, miközben megpaskoltam játékosan a fejét, és elszálltak az ölésről szóló gondolataim. - Egyébként szerinted mikor zavart engem egy indikátor? - nevettem fel. Most hogy így mondja, fel sem tűnt, hogy megváltozott a jele.. Piros. - Te öltél? - kerekedett el egy pillanatra a szemem, aztán csak legyintettem. - Nem te lennél az első vörös, akivel cimborálok. - kuncogtam sejtelmesen. Mert Tachinál pirosabb piri nincs is. - A céhem tagjai előtt meg maximum nem mutatkozunk. - forgattam a szemeimet. - Meg amúgy sem lehet nekik beleszólásuk. Esetleg kirúgnak.. - gondoltam végig a lehetőségeimet. - Kicsit fájna, de amúgy sem érzem magam annyira oszlopos tagnak. - néztem újra a felhőkre. Mégis hogyan érezném magam rendes tagnak, amikor Tachi a pasim, Kazut a barátomnak akarom.. Ahelyett, hogy megölném mindkettőt. Ügyes vagy Szophie-chan, nagyon jó! Viszont a tény, hogy piros, újabb kérdéseket vetett fel bennem. Közben megint megszólalt. Hát nem édi, amikor beszél?
- Én azért jöttem ide, hogy nyaraljak, és pihenjek, és kikapcsoljam az idegeimet.. Erre nem belém jössz? Szerencse a maximumom. - nevettem fel.
- Egyébként.. - tértem vissza a kérdésekre, amelyek a fejemben voltak. - Van valami köze az indikátorodnak ahhoz, hogy szakítottunk? - tettem fel. Remélem, nem, mert azt nem bírná el a lelkiismeretem. Persze azért muszáj volt rákérdeznem. Közben egy másik gondolat fogalmazódott meg haloványan a fejemben, ahogy elnéztem a fiút. És nem is akkora butaság az az ötlet.. És nem várhatok vele. Most kell cselekednem, amíg itt van mellettem.
- Izéé..Embarassed - néztem rá félénken. Nagy levegőt vettem, és gyorsan közel hajoltam, majd megcsókoltam, röviden, hogy ne tudjon ellökni, vagy ellenkezni. Végül sikeresen levontam a következtetést.
- Semmit nem érzek már.. - néztem magam elé. Természetesen az egésznek nem volt semmi más oka, minthogy kiderítsem, érzek-e még valamiféle lángot, ha megcsókolom, vagy sem. És meg is állapíthattam, hogy Tachi közelébe sem érhet..

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Aug. 01 2013, 00:19

Továbbra is totálisan képtelen vagyok őt megérteni, bár kezdem meggyőzni magam, hogy nem is kell. Ettől függetlenül rettenetesen piszkálja a csőröm. Barát. Fejben ízlelgettem a szót, míg ő beszélt. Valaki, akiben feltétel nélkül megbízik az ember. Akire mindig lehet számítani. Valaki, akinek bármit gondolkodás nélkül elmondhat az ember. Úgy hangzik, mint valami rossz utópia. Nem találkoztam még ilyesmivel. Valamin mindig megbukik. Ő ilyen lenne? Valahogy nehezemre esik bízni benne. Pff… na jó egy próbát talán megér.
Kis híján elkaptam a kezét mikor a fejemet, paskolgatta de végül a számat húzva letettem a bal kezem. Talán nem lenne jó kezdés véletlenül kinyírni. Közben viszont az indikátoromra tévedt a tekintete viszont meglepett hogy látszólag még csak most vette észre, ami ez után történt az pedig még inkább meglepett. Csak legyintett? Nem én vagyok az első? A JL tudtommal maximálisan vörös ellenes.
– Szóval te vagy a céh fekete báránya. - vontam le a következtetést felfelé görbülő szájjal. Mondjuk, érdekelne hogy mégis milyen vörös indikátoros(ok)ról van szó de, egyelőre félretettem a kérdést. Csak egyet ismerek, kicsit jobban meg mondjuk Neu is az volt, bár fogalmam sincs hogy mitől lett végül sárga. Nem mintha ez a szín különösebben zavarna. A homokot figyeltem magam előtt, míg a szerencsémmel kapcsolatos megjegyzésemet elmotyogtam. Ismét elmosolyodtam mikor a megjegyzésemre válaszul, ugyanazt kaptam tőle vissza. Az újabb kérdés azonban el is tűntette a ritka jelenséget az arcomról.
– Nincs. - válaszoltam tömören. A barát az, akinek mindent elmondhatsz gondolkodás nélkül. Milyen hamar meg is bukott az állítás, vagy csak egyszerűen a barátság. Tény hogy már régóta itt volt bennem és talán előbb vagy utóbb mindenképp megtörtént volna, de az is tény hogy kis mértékben ő is hozzájárult hogy akkor nem lassítottam le. Azt hiszem nem is az a fiú volt az utolsó. Van, hogy a céljaink megvalósításához olyasmit kell tennünk, ami mások szemében rossz. Bár ha jobban belegondolok nem is ő volt az első. A negyedik szinten együtt öltünk. Talán megoszthatnám vele a gondolataimat de, most valahogy nincs kedvem a gyilkosságról filozofálni.
Teljesen elmerültem a sötét gondolatokban, amikor felriadtam a hangjára.
– Mi…? - kaptam fel a fejem a következő pillanatban, pedig már csak Szophie arcát láttam. Ha azt mondtam, hogy meglepődtem attól, ahogy az indikátoromra reagált, akkor nem tudom milyen szóval írhatnám le ezt a helyzetet. Hirtelen képtelen voltam eldönteni, hogy mit csináljak aztán amilyen váratlanul kezdődött ugyanúgy véget is ért.  
– Mi? - szakadt ki belőlem miközben a homokban csúszva hátráltam pár centit. Teljesen összezavarodtam a semmiből jött csóktól. Pár másodpercig eltartott mire leesett hogy mit is mondott.
– Spontán, mint mindig… de azért néha figyelmeztethetnél! - mondtam enyhén sértődött felhanggal, bár ezt még én magam se tudom mennyire volt őszinte. Sunyi egy húzás volt az biztos. Felálltam és leporoltam magam.
– Én viszont pihenni jöttem le erre a szintre, nem pedig ücsörögni vagy mi… - éreztem hogy kicsit hibázik a dolog hiszen az ücsörgés inkább számít pihenésnek mint a mobok levadászása de az most mindegy. - És amiért durván raboltad az időmet ezért most a te Vezéredet fogom levadászni a helyi mobok helyett. - egy spontán csók után egy még spontánabb párbajra hívás. Rossz hatással van rád, Kazu. Nemsokára ott is volt Szophie előtt a teljes életes kihívás.
– Lássuk mennyit fejlődtél mióta utoljára találkoztunk, barátom. - toldottam meg a végét egy sunyi mosollyal.


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 02 2013, 13:31-kor.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Csüt. Aug. 01 2013, 16:49

- Mondhatjuk úgy is. - nevettem fel a fekete bárány kifejezésre. - Én csak mindenkit kijuttatok, legyen az piros, vagy zöld. - forgattam a szemem nevetve. - Igazából sosem érdekelt az indikátor, és nem most fogok elkezdeni ez miatt aggódni. - sóhajtottam. - Talán ki is lépek.. - mondtam ezt mát alig hallhatóan. Én sem voltam biztos abban, hogy mi lenne a legjobb. Az biztos, hogy nem vagyok valami jó JL tagnak, ugyanakkor nem is nagyon tudnám őket ott hagyni. Hiszen ők az én családom, vagy mifene. Nehéz döntés..
- Oh, hála az égnek. - könnyebbültem meg. Azért nem örültem volna a ténynek, hogy miattam gyilkolt, vagy mifene. De így nincs okom aggódni. Semmi közöm az egészhez. - És.. van valami különösebb oka a tettednek, vagy csak elkapott a gyilkosság utáni egyszerű vágy? - érdeklődtem sejtelmesen mosolyogva. Tudni akartam! >.< Mert mindig mindent tudnom kell..
Aztán tovább beszélgettünk, és én ki akartam próbálni valamit. És ha én ki akarok próbálni, akkor meg is teszem. Így történt az, hogy megcsókoltam. Persze csak amolyan próbaképpen, vagy mi, hogy tudjam, érzek-e valamit még.. Hát nem, meg kell mondjam, nem éreztem mást, csak vágyat, hogy újra láthassam Tachit. Persze azt mostanság folyamatosan éreztem.. De most aztán különösen akartam. Igazból jó ötletnek tűnt, hogy elhozzam a szigetre őt is napozni.
- Ha figyelmeztetnélek, akkor nem engeded meg.. - forgattam a szemeimet a felháborodásán.
- A pihenés számomra pont azt jelenti, hogy ücsörgök. - értetlenkedtem. - Dehh oké.. Egész életes, mi? - néztem a kis ikonra. - Szóval most meg akarsz ölni, mert megcsókoltalak, mi? Ejnye-ejnye. - csóváltam meg a fejem. - Barátom! - és elfogadtam a felkérést.

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Pént. Aug. 02 2013, 14:51

– Csak nem a szólózás rögös útjára lépsz? - tettem fel a kérdést a kilépéses megjegyzésére. Látszólag megkönnyebbült a pirosodásra adott válaszomon. Jobban éreztem volna magam, ha hagyja a kellemetlen témát, és inkább valami másról kezd el beszélni de, nem úsztam meg ennyivel. Csak kelletlenül fújtam egyet a kérdésére, míg kitaláltam, hogy mit válaszoljak.
– Kicsit mindkettő. Ok mindig van de, akarni is kell. Ez is az élet része… gondolom. - motyogtam magam elé. Remélem ez volt az utolsó kérdése…
A váratlan csók után adott válaszára nem tudtam mit mondani. Tény hogy nem hagytam volna ”nadeakkoris”. Elküldtem neki a párbajfelkérést de, a válasza után csak még sunyibban mosolyogtam.
– Ó, ha tudnád mennyire szívesen végeznék veled! Párbajozni meg úgyis csak utolsó vérig érdemes. Vagy pixelig ebben az esetben… - Ahogy felálltam vele szemben zsebre tettem a bal kezem de aztán mégis meggondoltam magam. Ha már csináljuk akkor csináljuk rendesen. Most úgysem fenyegetett az a ”veszély” hogy felveszi az igazi formáját. A farkast meg minek kíméljem? Még mindig nem éreztem úgy hogy minden rendben köztünk. Még nem bocsátottam meg neki. Továbbra is bezavartak a korábban történtek de most félretettem őket. Az hogy mi lesz ebből még a jövő zenéje.
– Ha megölsz, akkor maradhatsz a JL-nél. - jelentettem ki csipkelődve. Lejárt a visszaszámlálás és a párbaj elkezdődött. Úgy indultam meg a négylábú felé, mint akit puskából lőttek ki. Egy nem túlbonyolított vágással indítottam a feje felé majd a bal kezemet védekezésre használva próbáltam eltávolodni tőle. Ha harapni próbál, akkor megkapja szépen a bal kezemet. Majd meglátjuk, hogy melyikük harap nagyobbat.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szomb. Aug. 10 2013, 22:59

- Lehet. - hajtottam le a fejem. Nem tudom.. Elgondolkodtam rajta, de valahogy olyannyira rossz lenne ott hagyni mindenkit. Főleg Hinari, Hope, és Hati hiányozna, velük volt komolyabb ismertségem, de azért a többiek is annyira, de annyira a szívemhez nőttek, még akkor is, ha csak futólag találkoztam velük. Hisz azért mégiscsak egy házban lakunk, közösek az elveink, az ételünk, az italunk.. De mégsem tartozom közéjük, hisz nem érzem magaménak az elveiket. És azért meg nem maradhatok ott, mert ott vannak a barátaim. Nem csövellhetek velük, ha nem tartozom közéjük.. A végén még rám fognák, hogy ingyenélő vagyok.
- Hümm.. Nem egészen értem, de nem is kell. - gondolkodtam el, majd rámosolyogtam. Van oka rá, hogy megtegye, de ha nem akarja, nem teszi. Ezt én teljesen megértem.. Bár nekem még sosem volt okom rá, de ha egyszer nagyon, de nagyon lenne okom, akkor vajon megtenném-e?
- Nekem még nem volt okom, de ha lenne.. - merengtem. Szerintem igen, megtenném.^^ De ettől nem kell tartanom, mert nincs olyan okom, és nem is lesz.
- Hehh, az érzés kölcsönös. Bár én barátságnak nevezem, nem gyilkolásnak, de... Én is éreztem.^^ - mosolyodtam el. - A múltkor amúgy sem harcolhattunk rendesen. Bár az a párbaj különösen tetszett. - vigyorodtam el pajkosan. - Kis játékszerem. - hecceltem.
- Ha megöllek maradhatok a JL-nél? Nem pont fordítva? Mondjuk akkor meg a kegyelmeden múlik a halálom, szóval valószínűleg hallott leszek, tehát.. Semmi esélyem sincs, hogy maradjak.>.<- értetlenkedtem. Most mi?
- A kezéhez ne érj! - sipítottam Vezérnek, amint megrohamozta a fiút, miután kitért egy vágás elől. Huhh.. Ez így nehéz menet lesz. Az utolsó pillanatban visszafogta magát a farkasom, de nem sokon múlt. Most pár lépéssel távolabbról méregette a fiút, hogy vajon hogyan is támadja meg. Talán segíthetnék neki valahogy... *Oson* A fiú háta mögé próbáltam kerülni, majd onnan rávetődve jól megcsikizni, mindeközben Vezérnek alkalma nyílt egy támadásra. Már csak az a kérdés, sikeres-e a dolog.. Mert a csiki a legjobb támadó eszköz, ezt régről tudom..! Már aki csikis..

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Szer. Aug. 14 2013, 02:02

– Játékszer? - húztam fel a szemöldököm a csipkelődésre. - Csak nehogy ellened, forduljon a kis játékszered, a végén még megvágod magad. - vágtam vissza. Még hogy a játékszere… Majd meglátjuk, mit mond akkor, ha vörös csíkokkal tarkítva áll előttem.
– Tudtommal a JL nem piros barát. Ha megölsz, akkor miattam már nem rúghatnak ki. - vontam meg a vállam. Aztán elindult a párbaj. Szophie kiáltására Vezér is kicsit óvatosabban állt hozzá a harchoz. Elkerülte a támadásomat és várta a kínálkozó alkalmat hogy elkaphasson. Én viszont nem adok neki lehetőséget hiába is vár rá. Már épp támadtam volna, hogy a Parazitával elkapjam a kis farkast, amikor váratlan dolog történt. Összeszorítottam az álkapcsomat és minden erőmmel azon voltam, hogy ne engedjek az erős ingernek, ami lassan kitörni készül. A testem összerándult és a farkas megindult. Míg én szinte tehetetlenül pukkadoztam a feltörni készülő nevetéstől a farkas elérte a lábamat és belemélyesztette a fogait. Összegyűjtöttem az erőmet hogy kitörjek kettejük közül, és míg jobb kezemet a késemmel Vezér felé lendítettem, addig a bal hátrafelé indult meg Szophie irányába. Ha ezzel sikerült kiszabadulnom kettejük közül és most már mindkettőre figyelve hátrálok kellő távolságra. Eszembe jutott miért is nem szeretek idomárokkal küzdeni.
– Fúúh… Kettő az egy ellen mi? - mondtam lihegve. - Egyenlítsünk kicsit az esélyeken. - mondtam ravaszul elmosolyodva. Alighogy befejeztem az árnyékom megmozdult és elkezdett kiemelkedni a földből. Nemsokára már a szinte tökéletes másolatom állt mellettem. A különbséget csak az jelentette, hogy az egész teste árnyékból volt. Ezek után nem vártam tovább, és míg az árnyékom megtámadta Szophiet addig én Vezér felé indultam meg. Árnyék-Kazut csak óvatosan mozdítottam előre. Pár egyszerűbb vágást indított de inkább csak arra ügyelt, hogy lefoglalja az idomárlányt, és közben ne sérüljön meg. Én eközben a bal kezemet használva pajzsnak és fegyvernek rátámadtam Vezérre. Megpróbáltam elkapni szájánál és megtartani, hogy ne kaphasson el, és a Parazita szép lassan végezhesse a dolgát.

Élet: 58/90
Páncél: 0/9


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 07 2013, 12:53-kor.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szer. Aug. 21 2013, 15:13

- Nos.. Tudod megesik, hogy elromlik a játék, de mindig meg lehet javítani. - kuncogtam. - Minden régiből lesz valami új. - Őt is épp javítom. Az egyik bástyámat átalakítom futóvá. Így is megfelel a célomra. Bár most kereshetek egy másik bástyát..:/ És még annyira, de annyira hiányos a készletem. Ha jól belegondolok, csak a király a biztos. Bár szerintem az én királynőm sem fog elhagyni, elég erősen magamhoz láncoltam a csöppöt. Ha Zu is belemegy, akkor a futók két helye is be lesz töltve, és egy huszárom is van. Parasztból meg több is, mint kéne. De még így is hiányos a készlet, mg az ellenség teljes haderővel áll fenn. Egyenlőre, ezeken a szinteken még sikerül elevickélnem ezzel a lyukas játékkal, de ahogy előre haladunk, nincs mese, szükségem van arra, hogy jobban teljesítsenek a bábuim, és hogy többen legyenek. Erősen magamhoz kell őket láncolnom, és soha el nem engednem egyet sem. Rosszul tettem azt, amit tettem, de ez csak egy kitérő volt, hogy visszajöhessek utamra, és megfelelően haladhassak tovább rajta. Többé nem rontom el.
- Ja hogy úgy érted. - értettem meg, mit is akar. - Mindenesetre nekem élve van rád szükségem. - Mégis mit kezdenék egy olyan bábúval, akit levertek? Akit maga a király ver le? Butaság lenne a részemről. Közben Vezér meguta a farkas létet, és emberi alakra váltott.
Pislogtam kettőt, és két Zu lett a semmiből. Pedig pár másodperccel előtte a kezeim között vergődött, mint egy hal. Nem értem én ezt, komolyan. Az egyik felém mozdult, míg a másik Vezér felé. Nem volt kérdés, hogy most mit teszünk. A farkas nem is figyelt ellenségére, hozzám futott, hogy megvédelmezzen. Egy harapással díjazta Zu1 támadását, míg Zu2 megsebezte az én drága állatomat. Én hátrálni kezdtem, és egy kicsit távolabb, viszonylag biztonságban megálltam, eközben Vezér Zu2-t is célba vette, és megpróbált éles fogaival életpontokat kicsikarni áldozatától.


Élet: 110
Páncél: +25
Vezér élet: 55
Páncél: +25 - 24 = 1
(Nem tudom, a parazita mennyit sebez..)


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 07 2013, 12:40-kor.

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Szept. 07 2013, 12:37

– Van, amit nem lehet megjavítani… - javítottam ki nagy bölcsen de nem folytattam. Ennyi is elég, értse ahogy akarja. Kap egy esélyt a javításra, aztán majd kiderül, mire megy vele de, nem hiszem, hogy lesz olyan, mint előtte. Sok minden megváltozott. Még nem tudom eldönteni, hogy mennyire bízhatok benne, ezért nem árt óvatosabbnak lennem. Nem, mellesleg pedig amúgy sem, jó ötlet túlságosan kötődni valakihez még akkor, sem ha az a valaki esetleg megbízható is.
Élve kellek neki. Milyen kedves. Vajon miként szerepelhetek a terveiben? Ezt azért nem ártana tudni.
– Ilyen fontos lennék? - kérdeztem vissza nyelvnyújtogató stílusban. Talán kis betekintést nyerhetek a fejébe. Érdekelne, hogy miért is érdekli annyira az én életem.
Nemsokára aztán a harc is elkezdődött és egy piszkos cselnek hála már nem is volt maxon az életem. Ez azért piszkálta a csőröm annyira, hogy a második képességemhez nyúljak. Az első fele szépen sikerült is de a farkas nem engem támadott, hanem inkább Szophiehoz sietett. Utána rohantam és sikerült is egy csapást mérni rá de árnyék-Kazut nem mozdítottam félre időben így Vezér egy harapással elintézte, hogy vissza is kerüljön a helyére. Aztán felém fordult hogy engem is elkapjon de, sejtettem hogy az árnyék után én jövök így a bal kezemet, dugtam az orra alá. Harapdálja a Parazitát, ha akarja de ne engem. Szophie eközben szépen kihátrált a harcból ez azonban nem tetszett. Attól tartok megint készül valami piszkos trükköt bevetni, bár lehet, hogy csak Vezérre akarja bízni a továbbiakat. Igazából, ebből még előnyt is kovácsolhatok. Csak Vezért kell eltakarítani az útból. Meg is indultam Szophie felé persze az utamban álló farkasról sem feledkeztem, meg és amint a közelébe értem a bal kezemmel próbáltam félrelökni az utamból, ha pedig ez sikerült, akkor rohantam tovább a lány felé. A gyorsaságomnak innentől elégnek kell lennie, hogy a farkas ne érjen utol, amíg nem lassítok. Ezek után alig lassítva megpróbálom mindkét kezemmel megvágni Szophiet és még pár métert továbbfutok, mielőtt megállok és megfordulok, hogy előttem legyenek mindketten.

Élet: 58/90
Páncél: 0/9
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Vas. Szept. 08 2013, 12:53

- És ki akarja megjavítani? - forgattam a szemem. - Inkább átalakítom valami mássá. - mosolyodtam el. Nem tudom, mennyire értette a kapcsolatunkra az előző mondatát. Én tökéletesen arra értettem az enyémet. Persze úgy fogalmaztam, máshogy értve is megállja a helyét. Én nem akarom megjavítani a régi kapcsolatunk. Egy teljesen újat akarok kialakítani. Az, hogy mi lesz a vége, nem teljesen tőlem függ.
- Az előző játékom lezártam. Újat akarok kezdeni. És ehhez szükségem van rád. - nehogy azt higgye, fontos.. Teljes mértékűen pótolható, ha valami miatt kiesik. De nincs kedvem pótolni. Az macerás lenne. Őt már kiismertem. Tudom, hogy felhasználhatom a játékban a tökéletes pillanatban. Ennyi az egész, ami miatt annyira szükséges a jelenléte. - Tudod a levél a földre hullt a nap alkonyul, és az őszi táj lassan sötétbe vált. - Nyár volt. Ezt a tényt nem lehet megingatni. Hogy miért emlegettem mégis az őszt? Mert az jobban illett a hasonlatomba. A terveimet magyaráztam ezzel. Persze nem fogom nyíltan kimondani, mit is akarok.. Még csak az kéne! Ez a burkolt megfogalmazás éppen elég. Elég ahhoz, hogy elgondolkoztassa. És hogy egy picit összezavarjam.
Teljes életes közdelembe bonyolódtunk. Nem is számítottam másra.. Teljes lendülettel vetettem bele magam a játszmába, ugyanakkor hamar rájöttem, hogy én annyira nem is akarok győzni. Kíváncsi vagyok.. Érdekel, hogy megölne-e. És ha igen, akkor milyen arckifejezéssel. Boldogan, hogy beteljesítette a bosszúját? Elégedetten, hogy letudhatott egy kellemetlenséget? Mégis hogyan..? Ezt akartam tudni. Nem érdekelt a halál ténye. Arra már rég felkészültem. Régen vágyom rá.. Csak egy kívánságomat teljesítené vele. Kettő az egyben megoldás ez.^^ És ha mégis életben hagy? Annál jobb! Legalább bebizonyosodik, milyen ember is ő..
Vezér elhajolt a kéz elől. Azt hiszem, teljesen kiakadt, hogy mindig azt a ronda kezet kel maga előtt találnia. Úgy érzem, a kardokat jobban szereti. A fiú elindult felém. Felém, aki pontosan egy fa előtt állt. Farkasom meg sem próbált utána jönni. Ő másra készült.. Egy helyben megállt, és koncentrált. Ismerős volt ez a viselkedés. Tudtam, mi lesz a következő lépése. közben Zu egyre közelebb száguldott. Gyorsabb volt, mint én. Ettől függetlenül én sem vagyok egy lassúság. Egy helyben vártam a támadását, majd az utolsó pillanatban oldalra libbentem. Arra számítottam, hogy nem tud időben megállni, és fejjel a fának fut. Közben viszont a bal kezével elért engem, így nem csak magával rántott, hanem még meg is sebzett.
Ekkor lépett életbe farkasom képessége. Éppen hogy csak ráestem a fiúra, az egy kis, fehér nyuszivá változott. O.o Még nem láttam sosem, hogy is működik ez, így nem kicsit lepődtem meg. Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen szakadtam a röhögéstől. Nagyon vicces volt.. Znyuszi.^.^


/Képesség használat megbeszélés alapján engedélyezve./
Élet: 110
Páncél: 1
Vezér élet: 55
Páncél: 1

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Szept. 09 2013, 22:42

Hiába puhatolóztam látszólag nem akart részletesebben kitérni a terveibe de, végül is meg tudom érteni. Homályosan fogalmazott és már kezdett elegem lenni a rébuszokból így nem is fűztem hozzá semmit. Csak egy enyhe bólintással válaszoltam neki. A további gondolataimat inkább megtartottam magamnak és az elkezdődő párbajra koncentráltam. Egy gyenge kezdés után sikerült kicsit megsebeznem a farkast de nem ment olyan jól a dolog, mint reméltem így ideje volt kicsit egyenlíteni. A mérgeimhez nem akartam nyúlni. Azok vészhelyzetre vannak, és itt nem hiszem, hogy komoly veszélyben lennék. Bár az is igaz hogy eléggé megnőtt ahhoz a méregkészletem, hogy egy-kettő ide vagy oda nem számítana sokat de, ha kicsit bekeményítek, akkor elboldogulhatok nélkülük. Meg is indultam felé Vezért a hátam mögé utasítva csak a lány felé, aki időközben egy fa elé hátrált. Ha azt akarja elérni, hogy az ütközés lehetősége miatt lelassítsak, akkor téved. Az utolsó pillanatban megpróbált kitérni előlem de a gyorsasága bár nem volt rossz az enyém ellen kevésnek bizonyult és bal kézzel sikerült elkapnom a karját. Elrántottam magammal de mielőtt elkerülhettem volna a fának ütközést valami igencsak megzavart. Elestem és Szophie rajtam landolt. Teljesen összezavarodtam. Mit csináltam rosszul? Hogy estem el? Egyáltalán mi történt? A következő pillanatban már Szophie nevetése töltötte meg a füleimet. Értetlenül néztem fel rá aztán magamra…
MI EZ!?
Sokkolt, amit láttam. Másodpercekig nem is jutottam szóhoz de aztán kitört belőlem.
– Ne nevess! Mit csináltál!? - követeltem választ. Csak ő tehette. Ez valami képesség lenne? Vagy a játék hibásodott meg? Nagyon remélem, hogy ez nem marad így túl sokáig. Lassacskán azért kezdett realizálódni bennem, hogy kár idegesíteni magam a dolgon, hiszen csak Szophie szúrt ki velem szokás szerint de akkor is bosszantott.
– Na most nézz tükörbe… - mondtam morcosan de, magamban azért kezdtem jót mulatni az ábrázatán. Ismét az árnyékomhoz nyúltam a második képességemmel és hamarosan két göcsörtös, fekete szarv meredt előre a homlokából, ami nem mutatott túl előnyösen rajta de az én célomnak tökéletesen megfelelt. Na most nevess…

Élet: 58/90
Páncél: 0/9


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 03 2013, 16:25-kor.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szomb. Szept. 14 2013, 14:01

Bólintott. Eszerint nincs több kérdése. Aligha hiszem, hogy valamit is megértett szavaimból. Nem is baj.
Elkezdődött a harc, mely a régi vétségek fájdalmának levezetéseként szolgált. Legalábbis elvileg. A belső nyomás, és ingerültség régi sebe tépődött fel valószínűleg mind bennem, mind benne. Mi vitt rá engem azon a napon arra? És később mi okból nem segítettem neki bosson? Egyáltalán mit akartam? És most mit akarok?
A harc a kérdéseimre nem ad választ, viszont lehetőséget nyújt, hogy belelássak a lelkébe. A fiú fájdalmát mutatja a harc hevessége, vagy vontatottsága. Eleddig úgy fest, nem bánthattam meg túl mélyen. Meg akar ölni.. Nagy szavak, de nincs hozz nagy akarat. Legalábbis nem nagyon fókuszál a tervének megvalósítására.
A lomha árnyak lassan megnyúltak, ahogy a nap tova haladt. És immár egy nyuszi volt ellenfelem. Nevetve fordultam Znyuszihoz, és figyeltem vérben forgó szemecskéjét, ahogyan rám fel-fel pillant. Vajon tisztában van vele, hogy néz ki? Aranyos, kis puha fülét hátra csapta, mint egy felbőszült kutya, és makogó, cincogó hangon adta tudtomra, hogy nem ért semmit.
- A fél fogamra sem elég. - közölte Vezér unott hangnemben, de nem tűnt úgy, hogy támadni készül. Szerintem ő is jót mulatott magában.
Ahogy elnéztem, szinte láttam kiülni a vigyort a farkas arcára. Aztán tényleg nevetni kezdett. Tudtam, én tudtam, hogy vicces.. Na de.. Znyussz miért mondja, hogy nézzek tükörbe? Inkább neki kéne egy.. De miért néz rám ő is ilyen furán? Gyorsan előkaptam a tükrömet, ha már egyszer erre kért Zu. (Nem mintha én engedelmeskednék egy hozzá hasonlónak.. Rolling Eyes)
- Ez?? Mi ez?? - tapogattam meg a szarvakat. O.O Szarvaim vannak! Két, nem éppen cuki szarv nőtt a fejem búbjára. Olyan ördögien festettem, hogy csak na. Szinte el is tudtam képzelni, ahogy ilyen szarvakkal a fejemen démon módjára falatozom a halott Zu-t..
Spoiler:


Szophie vs. Zuzu DarkSzophie_www.kepfeltoltes.hu_

Egyébként meg mit nekem szarvak, ő nyuszi lett, az sokkal rosszabb, mint hogy nekem menő izéim vannak. Csak el ne kezdjenek ez miatt vadászni rám az emberek. Mondjuk egy nyuszira is szokás vadászni, ha már itt tartunk. És..
- Akkor itt az ideje, hogy te is bele nézz a tükörbe. Táttárárááá... - fordítom Znyuszi felé a tükröt. - Ez a te új formád most, és mindörökre. - nevettem. Igen, így alakult a mi vérre menő párbajunk. Egy nyuszi, és egy szarvasember.. Hogy ennek mi lesz a vége?

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Kedd Szept. 24 2013, 20:20

Vezér felé pillantottam mikor kinyitotta a száját de, úgy tűnt egyelőre túl jól szórakozik, ahhoz hogy megpróbáljon elkapni. Nem is baj viszont nem ártana visszanyerni az eredeti formámat, hogy folytathassuk, amit elkezdtünk. Időközben visszavágtam neki a saját képességemmel és elégedetten figyeltem az új fejdíszeire adott reakcióját. Gonoszan elvigyorodtam. Most visszanyalt a fagyi. Velem aztán nem lehet büntetlenül szórakozni. Aztán felém, fordította a tükröt és hirtelen egy nyúllal, néztem szembe. Éreztem én, hogy rossz a helyzet de a tükörből visszanéző én még annál is hülyébben nézett, ki mint azt gondoltam. Pár másodpercig bírtam de mikor Szophie elnevette magát már én sem bírtam tovább. Rég nem nevettem már így de mellette egyszerűen lehetetlen komolynak maradni. Nem tudom hogy jutottunk, idáig de abban a pillanatban épp nem is érdekelt. Pár percre megfeledkezhettem a rám nehezedő nyomásról és átadhattam magam a jókedvnek, amiről az utóbbi időben már teljesen megfeledkeztem. Már emlékeztem rá, hogy miért is volt olyan nagy hatással rám.
– Hát persze… - mondtam nevetve. - de mi van, ha te is így maradsz? - mondtam kinyújtva a nyelvemet. - Sőt! - mondtam gonoszan vigyorogva.
– Néz csak bele újra abba a tükörbe. - Az arcát figyeltem továbbra is, amin a szarvak mellett most már pár ronda fekete folt is szétterült. Megvártam, míg belenéz a tükörbe, aztán újra elnevettem magam. Hogy fajulhattak idáig a dolgok? Egyszerűen félresöpörtem minden óvatosságom és komolyságom, de jelenleg cseppet sem zavart a dolog. Makacsul kizártam minden zavaró gondolatot. Itt most nem volt helyük. Majd később foglalkozom a komolyabb kérdésekkel. Addig viszont hagyjanak békén. Nem kérek most belőlük.

Élet: 58/90
Páncél: 0/9


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 03 2013, 16:26-kor.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Hétf. Szept. 30 2013, 20:17

Elégedetten néztem, ahogy szép lassan elkerekedik a pici nyuszi szeme. Egyszerűen fenomenális helyzet volt ez, és csak a csodálatos fantáziámnak köszönhettem mindezt. Na jó, nem.. Vezéré az érdem, az ő képessége, és ő használta. Persze ezt a fiúnak nem kell tudnia, mint ahogy azt sem, hogy meddig tart. És ha már itt tartunk.. Meddig is tart? Még sosem volt rá példa, hogy használjuk, így sosem kellett eddig azon rágódnom, hogy az ellenfél így marad-e. Arra meg lusta voltam, hogy megnézzem az invertorymban a hatás idejét. Csak nem örök.. Olyan nem lehet. Igaz? Muhh.. Persze, hogy nem, egyik képi sem örök. Nyugi Szophie, nem marad örökké nyuszi, nem fogják mobként levadászni. Cincogó hangon felnevetett, ami fokozta az én nevetésemet, és a hahotánktól zengett a sziget. El is feledtem a napozó szándékomat is, csak akkor jutott újra eszembe, amikor hátrálva neki estem a napernyőmnek a nagy nevetés közepén. Nahh szép kis bohóc vagyok.
- Hupszi.. - kecmeregtem fel, miközben próbáltam leszedni magamról a sok-sok homokot.
- Hát akkor szarvasos bika én leszek. - nevettem, félre döntött fejjel, ahogy elképzeltem, az új becenevem kis tehén lesz. Szép is így az élet..
- Miért? Láttam én, hogy milyen cuki kis ördög szarvakat adtál nekem. - húztam el a számat, ám mégis belenéztem, és amit most láttam, az még szörnyűbb volt, mint az eddigiek. Foltos voltam. Foltos, mint egy dalmata. Foltos, szarvas dalmata. Sőt.. Foltos, szarvas..
- Tehén! - tátottam el a számat. Egyre jobban illett hozzám az új becenevem. Pedig csak az én fejemben született ez meg. Remélem, az alakomat nem tudja manipulálni.. O.O Hisz dagadtan hogy nézhetnék én a többiek szemébe? Hogy nézhetnék tükörbe? És ami fontosabb.. Hogy állhatnék úgy Tachi elé?! Nem! Azt nem engedem!
- Nem tudom, mi ez a boci alakváltoztató képességed, de most itt hagyd abba. - kezdtem fenyegetően, aztán rájöttem, hogy ez talán nem az a taktika, amit alkalmaznom kéne. - Kérlek szépen, ne tegyél kövér bocivá.. - néztem rá nagy, könyörgő szemekkel. - Te nyertél, de tényleg. - ezzel megnyomtam a feladás gombot is, csak ne folytatódjon ez a mizéria tovább.

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Okt. 03 2013, 17:27

Úgy látszott egyikünk sem bírja abbahagyni a nevetést. Akárhányszor ránéztem mindig újra elkapott. Addig szédelgett, míg átesett a napernyőjén, ami csak tovább fokozta a jókedvemet, de nem álltam meg itt. Tudtam még fokozni a dolgot, ahogy ismét a második képességemhez nyúltam. Már nem nevettem. Visszafojtott lélegzettel vártam a reakcióját mikor ismét a tükörbe néz. Aztán ismét kitört belőlem nevetés, ahogy az elkerekedett szemeit figyeltem. Az elsápadó arca tökéletes kontrasztot adott az arcán szétterülő fekete foltokkal. Az is biztos, hogy ezt egy ideig nem fogom elfelejteni. Viszont úgy tűnik, túlléphettem egy bizonyos határt, mert elég dühösen kezdett beszélni de aztán hamar könyörgés lett belőle. A nagy bociszemei miatt még majdnem meg is sajnáltam hirtelen de csak majdnem. Ilyen könnyen nem szabadul. Csak egy gonosz vigyor maradt az arcomon, ami egy pillanatra csodálkozásba csapott át, ahogy vége lett a párbajnak. Nem számítottam ilyen hirtelen feladásra bár talán igaza van. Már teljesen értelmetlen ez a harc. A képességem viszont továbbra is aktív maradt. Nem hagyom ilyen egyszerűen elfutni.
– Mit kapok cserébe? - kérdeztem még mindig gonoszan vigyorogva. Játszunk csak még egy kicsit. Elhatároztam, hogy nem adom vissza olyan könnyen a régi formáját. Kezdhet licitálni. Meglátjuk, meddig megy el. Természetesen azt „elfelejtettem” megemlíteni neki, hogy ha kellően sötét van, akkor haszontalan lesz a képesség. Oda lenne a káröröm.
– Az eredeti formám kezdetnek talán megteszi… bár lehet az még kevés lesz. - sóhajtottam lemondóan.
– Még az is lehet, hogy véletlenül tovább fog folytatódni az átváltozás és a végén csak egy egyszerű tehén leszel. - mondtam elkerekedett szemekkel. Jó… igaz. Talán kicsit túlzásba estem de ez most cseppet sem izgat. Néha lehet kicsit gonoszkodni.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Szophie vs. Zuzu Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi304/2100Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Csüt. Okt. 10 2013, 18:20

- Mi az, hogy mit kapsz cserébe? - akadtam ki. - Nincsen semmilyen jogosultságom feléd. Én azt parancsolom, hogy tedd ezt, és te megteszed! - szögeztem le karba tett kézzel. - Talán a rendes alakodat tényleg visszaadhatom, de mindössze ennyi. - Közben persze, észrevétlenül kezdett inaktiválódni a képesség, így nem is olyan nagy dolog ilyesmit megígérni. - És örülj annak, hogy nem bogárrá változtattalak. Akkor egy taposással elintézhettem volna mindent. Egy aranyos nyuszikát nem volt szívem megsérteni, úgyhogy nagy szerencséd van. Bár Vezér lehet, hogy szívesen csinálna belőled pörköltet. - eltűntek a fülek, és elkezdett nőni a nyuszi alak. Bár még mindig kis, fehér, bolyhos szőr borította.
- Nem! Nem lehetek tehén! Tiltakozom! - nyafogtam. Aztán a számat húzva ugyan, de megadtam magam. - Jól van, mit akarsz? - kérdeztem egy sóhajjal. - Itt nincs se pénzem, se befolyásom, úgyhogy nem sokat tehetek érted. Persze ha képes vagy hosszú távra gondolkodni, akkor a valódi világban sok mindent megadhatok. - vettem elő diplomatikus hangvételem. Természetesen a sok minden alatt én úgy nagyjából a "bármit, amit pénzzel, és befolyással meg lehet venni"-t értettem, de ezt neki nem kell tudnia. De ahogy ismertem, nem hinném, hogy lenne annyira számító, hogy a jövőre tervezzen előre, és hogy kihasználja mindazt az információt, amit kapcsolatunk alatt meséltem neki. Szerintem már ő is elfelejtette a gazdagságom, és hatalmam. Nem is baj. Na jó, de baj. Rossz érzés, hogy itt egy ember vagyok a tömegből, és nem az az ember, aki.. Itt semmit nem ér a nevem, a befolyásom, a nekem behódoló politikusok, a kapcsolataim, az ügyvédeim.. Semmit, az ég világon. Még a pénzemet sem tudom használni! Viszont azt hiszem, ő még ebben a világban akar tőlem valamit. Pedig itt nem is tudok szinte semmit sem adni.

_________________
Szophie vs. Zuzu Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2538
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Szophie vs. Zuzu Vo36oi7666/7700Szophie vs. Zuzu 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.