[Event] A legendás küldetés!

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 16 2013, 15:19

Kayaba Akihiko írta:A kezdetek városában megjelent egy NJK, ami egy "legendás küldetés" nevű küldetést adott véletlenszerűen választott játékosoknak, kiket elég erősnek gondolt ahhoz, hogy elvégezzék. A küldetés részleteit mindenkinek elküldte levélben, de ti (a jelentkezők) valamiért vagy elfelejtettétek megnézni vagy egyszerűen csak nem akartátok megnézni a levelet. A kínos helyzet akkor ütött be, mikor az NJK mindegyikőtöket a kezdetek városa közepébe idézte. A magasba emelt benneteket, miközben tűzijátékok repkedtek és fénysugarak irányították felétek a fényt. A városból az összes NJK körétek gyűlt, majd mind meghajoltak és az NJK aki a küldetést adta, a következőt mondta.
- Ó dicső harcosok, Aincrad megmentői, az igazság harcosai! Hadd gratuláljak nektek bátor tettetekért! Lássátok, hogy mindenki alátok gyűlt és behódol nektek! Kérem nyújtsátok át a Bajnokok Megváltó Kardját, mi megszerzésével sikerült megtisztítanotok a gonoszt és örökké elűzni őket az első szintről!
Körbe tekint rajtatok, majd halkabban odasúgja közétek:
- Ugye megcsináltátok a küldetést? Ugye elhoztátok a kardot?
Az NJK-k körülöttetek felállnak, majd morcosan nézelődnek. Na vajon ki viszi el a balhét?

A játék lényege, hogy a meghatározott szabályok szerint (sorrend, meg ilyenek) a játékosok hazudjanak mindenfélét az NJK-nak, és egymásra kenjék. Tehát "nem én vagyok a hibás, hanem Mirika, mert ő adta a kezdőtőkét ahhoz, hogy megnyithassam a halüzletet". A hazugságok abban a pillanatban, hogy elhangzódnak, igaznak minősülnek, tehát ha valaki azt mondja, hogy például Kazu lökte meg Petert, aki a királylányt fogta az ablaknál, és emiatt esett ki az ablakon, akkor ez így is történt. Azonban Kazu ezután mondhatja azt, hogy csak azért lökte meg, mert megbotlott valakiben, meg ilyenek.

Emellett minden körben lesznek szó/kifejezés csomagok, amik tartalma közül legalább egyet bele kell építeni a karakter kifogásába. A maradékot (ha van) azonban a hozzászólás maradék részébe kell beleépíteni (tehát nem a karakter beszédébe), így egy sem fog kimaradni.

Résztvevők: Anatole Saito, Viola, Ryuninji Ren, Jun, Hayashi Yuichi, Aidor, Asuka, Rokurou Amaterasu, Kagura, Hinari, Askr, Ixion, Chancery, Elysion, Szophie, Tachibana Makoto, Hime, Nagoyaka Kiyoshi, Mirika, Judy Noxia, Joey Chrome, Kazuma, Hermit, Danee, Snowcat, Jay, Kurokoto, Rosemarie Ewerard

Az első kör témáját nem sorsoltam, hiszen valahogy el kell indítani, de kitaláltam egy csomagnyi témát és a következő körökben azok közül fogok sorsolgatni, teljesen véletlenszerűen. Nem lehet tudni, hogy mi vár rátok és ha nem gond nem is lövöm le. A lényeg, hogy jó móka lesz. Very Happy

A második a speciális feltétel. Az első körben szintén nem sorsoltam, de a többiben fogom. A speciális feltétel arra van, hogy a ti dolgotokat megnehezítve vagy megkönnyítve még inkább mókássá tegye ezt az eseményt. Szintén véletlenszerűen lesz sorsolva a további körökben.

Első kör témája: Hangzavar. A mostani körben úgy indulunk, hogy nincs sorrend, arra kened, akire akarod, nem kell arra ügyelni, hogy valaki már rá kente előtted egy teljesen más indokkal...stb.
Speciális feltétel: All In. Ebben a körben a választott csomag mindhárom szavát/kifejezését a karakter mondanivalójába kell, hogy építsed.

A csomagok közül választani kell. Minden hsz elején legyen valahogy jelezve, hogy melyiket választottad, így a többiek tudják, hogy melyik maradt hátra. Aki utolsónak ír, annak nem lesz választása Razz

Ne felejtsétek: még mindig egy másik résztvevőre kell kenni a dolgot.

Választható csomagok:
1: arany, vaddisznó, Baran a bika tábornok
2: vérnyúl, érclátás, babona
3: megszentségteleníthetetlen, hal, küzdőtér
4: kobold, sajt, gyorstalpaló
5: Kayaba Akihiko, kék csiga, kezdő kard
6: fegyverkovács, majom, méregkovács
7: Horunka falu, ribizli, legendás fegyver
8: királynő, anyámasszonykatonája, foszló zombi
9: manó, tapasztalati pont, céh
10: karácsony, vakond, tépett
11: kinézet kristály, repül, növénylátás
12: akrobatika, zöld nyálka, pánik kristály
13: gyenge kábító méreg, III. Bunmei, harisnya
14: használt cipő, 4. szint, kaszinó
15: Aincrad, altató, szivárog
16: speciális képesség, levél, Varmin a kobold alfejedelem
17: tünemény bogár, romlott saláta, tojás
18: kisállat, lopakodás, bohóc kristály
19: kristályírás, aludt tej, Leonardo da Vinci
20: bűvészet, horgász, lovagol
21: bab, küldetés, cukorka
22: kockázás, farkas, szalámi
23: szenilis, óriásbéka, méregfőzés
24: zseniális, zokni, túlélő csarnok
25: kardforgató, avokádó, havi lottó
26: játék, ital készítés, Zerios az ellentámadások mestere
27: pöttyös labda, kristályírás, csontváz
28: pirosfejű rétisas, kapcsolat gyűrű, főzés

Határidő: mindenkinek 7 nap.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 24 2013, 14:47-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Elysion on Kedd Júl. 16 2013, 15:55

28. csomag: pirosfejű rétisas, kapcsolat gyűrű, főzés

A nem kicsit ciki helyzet döbbenetéből legelőször én kerültem ki és köhintve egyet kettőt elkezdte mondani a magam kis verzióját.

-Hát az úgy történt hogy miután közösen leütöttük a boss-t kint a szabadtéren Danee ötletéből egy kis főzőcskézést rendeztünk. Összedobtuk amink volt és egyfajta mindennel megpakolt pirosfejű rétisas ragút kezdünk el készíteni belőle. Mondom mint valami esti mesét miközben két kezemmel a cselekményt vizualizálom.
-Bár mondjuk ez lényegtelen az a lényeg hogy ételt készítettünk aminek valami isteni illata volt. A levegőbe szagolok és felidézem azt az ínycsiklandozó étket melyet sajna egyedül ízlelő érzékem nem tapasztalhatott.
-Jókat nevetgéltünk és mindenfélékről beszélgetünk mint például eddigi kalandjaink vagy a kapcsolat gyűrűk veszélyeiről. Persze az utóbbi kissé komoly és kényes témát elégé paródikussan kezeltük. Mondom tükörreflexemből adódolag mosollyal arcomon mivel visszaidéztem azon vidám pillanatokat.
-Ám ekkor valószínűleg a menyei illatra pár vadállat jelent meg mely meglepett minket és szétdúltak mindent, sőt még a ragút és felborították mely kissé léfórázót engem és még pár személyt. Majd egy kis hatás szünetet tartva folytatom.
-Ekkor ha jól tudom még Viola-nál volt a kard. Ám a nagy kavarodást követően ekkor épp az jutott legutoljára eszembe, hogy hol van a kard. Ha valaki ludas akkor biztos ő hisz nála láttam utoljára. Fejezem be végül meg sem említve azt, hogy páran ellenezték a főzőcskézést ám Danee kissé erőltette a dolgot mondván jó móka lesz és végül is ez volt minden kiindítója. Végül sóhajtok egyet és Viola-ra pillantva figyelmesen várom, hogy ő mit válaszol majd mind ezekre, mert kíváncsi vagyok mi is történt. Ezt követően pedig végig fut a fejemben a gondolat, hogy most mi egy rakat programkód előtt próbáljuk kimagyarázni magunkat ami olyan mint ha egy darab kavicsnak prédikálnánk. Eme gondolatra elmosolyodok. Majd rádöbbenek, hogy borzasztó lavinát indítottam el az előbb mely vádaskodások és esetleges megorrolások lehetőségét vonja maga után. S a mosolyom máris alább fagyot. koponyám mélyén máris a fejemet csapkodom egy falhoz meggondolatlan hibám miatt.


A hozzászólást Elysion összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 16 2013, 16:28-kor.
Elysion
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi245/250[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Chancery on Kedd Júl. 16 2013, 16:23

//Véletlenszerűen (rápillantás) a 19-es csomagot húztam ki: 19: kristályírás, aludt tej, Leonardo da Vinci//

Igen, őszinte leszek, csak rápillantottam arra a levélkére, és félretettem későbbi elolvasás céljából, mert semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy mindenféle gyanús küldetéssel foglalkozzak, miközben a dühös ÁK elől menekülök - a drágát ugyanis sikerült leöntenem vízzel, és miután Jun már jó párszor megfürösztötte szegényt, a dologból marhára elege lett, nem véletlenül.
A kis affér után viszont úgy elfeledkeztem a levélről, mint az istennyila, és tengettem a magam kis életét, egész a teleportálásig. Rögtön eszembe jutott az első nap, mikor először élhettem át hasonló élményt közvetlenül azelőtt, hogy KayaBá bejelentette volna a játék lényegét és a főbb információkat. Döbbenten lebegtem a levegőben a tűzijátékok között, kérdőn néztem a tőlem nem messze szintén lebegő Jay-re (egyrészt hogy mi ez az egész, másrészt hogy Ő mi a frászkarikát keres itt?), Álomkelő pedig heves kapálózással és nyávogással adta a küldetésadó tudtára, hogy ő mégpedig igen sürgősen le szeretne szállni.

-Ööö.... -hümmögtem, mint egy jó politikus a kérdés hallatán. Izé... kard... meg kéne szerezni... de honnan? Mikor? Hol? Hogy? Miva'?
A jelek szerint az igazat nem mondhatom, főleg, miután itt-ott mindenféle történeteket kezdtek mesélni a lebegő résztvevők. Nagy levegőt vettem és én is mondtam, ami eszembe jutott.

-Hát, izé... Már szedelőzködtem össze, hogy elinduljak megszerezni a kardot, és közben erősen töprengtem, hogy a potifőzést vagy a kristályírást vegyem-e meg hozzá, melyik lenne a jobb, végül elmentem és megvettem a potifőzést, mivel kristályból mostanában rengeteget kaptam csak úgy. Aztán visszamentem a cuccaimért, és órákig tartott, amíg felébresztettem Álomkelőt, mert az a macska néha olyan, mint az aludt tej; büdös és nem mozdul.
Álomkelő dühösen fúj és felém is karmol, de nem talál el. Próbálom a szememmel jelezni neki, hogy nyugi, ez most csak halandzsa, majd később kiengesztelem egy kis igazi tejjel.
-Aztán amíg vártam, hogy felébredjen, elkezdtem egy könyvet olvasni Leonardo da Vinci életéről, ilyen fekete borítású és benne van a kedvenc rajzom is tőle. Már ott tartottam, a Borgiás résznél, mikor a macska felébredt, és elindultunk, mert már nagyon vártak ránk. Ezek után jóformán végig hátul voltam, én amúgy utoljára nála láttam a kardot. -mutatok véletlenszerűen az egyik emberkére, aki végül Joey Crome lett.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi8140/8500[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Júl. 16 2013, 16:46

5: Kayaba Akihiko, kék csiga, kezdő kard

Eskü teljesen kiment a fejemből az a küldire hívás. Annyi megrendeléssel teli levelet kapok mostanában, hogy a menü ablak végére csúszott ez a quest üzi, s olvasatlanul megbújt a többi között. Elég gáz, hogy csak most olvasom először a felkérés szövegét. Most, mikor már piedesztálra emeltek, szólnak a fanfárok, tombolnak az NJK-k minket ünnepelve, én meg azt se tudom mi a stájsz. Hát most már tudom, jó nagy slamasztikába kerültem. De ahogy elnézem nem vagyok egyedül, vannak itt még rajtam kívül ismerős és ismeretlen arcok is, de az ő ábrázatuk is ugyanolyan tanácstalan, mint az enyém. Lehetséges, hogy senki sem szerezte meg valójában azt az említett kardot. Akkor most mi legyen? Valljuk be az igazságot? Hoppácska, ketten már el is kezdték megvádolni a többieket, az egyik ráadásul Violát. Ez így nem lesz jó, nem szabad hagynom, hogy árnyék vetüljön az Artes Liberáles céh dicsőségére.
- Sajnos nem tudok egyetérteni szakállas barátocskánkkal, mivel teljességgel lehetetlen, hogy Violánál látta a Bajnokok Megváltó Kardját. Ugyanis Vio végig mellettem volt, s nekünk meg sem fordult a kezünk ügyében az a bizonyos fegyver. Tanult kollégám valószínűleg a Metamorph karddá alakult változatát láthatta a kedvesemnél, ugyanis mivel ők (Elysion és Danee) nagyban főzőcskéztek, s ezzel balga módon odavonzották az éhes mobokat, így kénytelenek voltunk mi is harcolni a saját és társaink életéért. Egy frontharcosnak ez a dolga ugyebár, mások védelmére kelni... - Pár másodpercnyi szünetet tartok, amíg összeszedem a gondolataimat a kamuzáshoz. Hatásosnak kell lennie, vagyis inkább hihetőnek.
- Nos, akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba. A Kard végig annál a kardforgató srácnál volt - pillantok Yuichi felé - Nem tudom, hogy a jó szándék vezérelte-e, vagy szimplán önző módon meg akarta tartani a a fegyvert, hisz ahogy elnéztem, neki csak egy kezdő kardja van. Bezzeg a gesztenyét mi kapartuk ki, a mobokkal mi végeztünk. Mi, frontharcosok, az úrfi pedig egyenesen a sírhoz rohant, amibe a kardot rejtették. Onnan elemelte, s magánál tartotta még akkor is, mikor a csatát próbáltuk kipihenni azon a bizonyos tisztáson, ahol a szakállasék tüzet gyújtottak főzőcskézni. Én éppen kék csigára vadásztam az otthoni vacsihoz, ha már úgyis a vadászmezőkön jártunk, gondoltam két legyet ütök egy csapásra. Küldi is letudva és a napi betevő is megszerezve. Aztán meg ugyebár jöttek az éhes mobok és az újabb kavarodás. A kard akkor még nála (Yuichinál) volt! Lehet akkor került a lovaghoz (Joeyhoz), nem akarom bajba keverni a kardforgatót, de ő talán magyarázattal tud szolgálni. Lehet a teljes igazságot csak maga Kayaba Akihiko tudja... Rolling Eyes
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi10/5000[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Asuka on Kedd Júl. 16 2013, 17:39

8: királynő, anyámasszonykatonája, foszló zombi

Igen, ami azt illeti, hát, valóban nem olvastam ám el, de hát erről Kagu tehet, mert lefoglalt azzal, hogy elmesélje, hogy milyen pasival találkozott a múlt éjjel mobokat vadászni. >.> *.* Persze, persze, csúnya dolog lenne ám őt hibáztatni azért, mert én nem olvastam el a levelet, amit kaptam, de hát móóó, néha kell ám az ilyen is, ugyebár. *.*
Vigyorgó vadalmaként feszítek az NJK-k hada előtt, a quest giver pedig valahol jogosan van felháborodva, de azért nem kéne ám ekkora butaság miatt ekkora karnevált csapni! *.* Hiszen még csak elefántokat sem hozott nekünk, sem pedig körhintákat, de még velencei maszkokat sem látok semerre, így pedig semmi értelme az egésznek. :/ Mindegy, annyira nem érdekes. Csak vitessük el valakivel a balhét, aztán menjünk haza végre. *.*
Hárman már magyarázkodásba is kezdtek, én pedig szélesen mosolyogva forgatom a fejem azokra nézve, akiket éppen megvádoltak. Néha picit hunyorítanom kell a szememmel, mert nem ismerek ám mindenkit, csak keveseket, de őket nagyon, így állapítván meg a sok-sok nevet, akik mind ott voltak velem együtt ezen a küldetésen. Pedig én elhittem, én tényleg azt hittem, hogy minden remekül és jól ment. :/
Egy fickó azt mondja, hogy ráadásul Yui-chin tehet mindenről, pedig ez nem is igaz, bár ami azt illeti, egy ideig tényleg láttam őnála én is azt a bizonyos kardot. De nem engedhetem, hogy ő legyen a bűnös, csak azért, mert egy darabig nála volt a kard. :/
- Hát az úgy volt, hogy éppen szökdécseltem, szökdécs, szökdécs, amikor megkaptam a küldetésre a meghívást, amit el is fogadtam rögvest, mert imádom, amikor meghívnak valahová! *_* Ettől mindig olyan királynőnek érzem magam, meg olyan különlegesnek, és annyira, de ahannyira jól esik, hogy valaki pont rám gondolt. T^T Amúgy én láttam mindhárom személynél a kardot, valóban így történt, ahogy mondták, de utoljára emlékszem arra, hogy Joeynál volt, aki egy foszló zombi sebességével futott el a támadó mobok elől a karddal. Csak akkor torpant meg, amikor Judy utánaszólt, hogy ne legyen már ilyen anyámasszonykatonája. Igen, igen, ekkor történt az, hogy a kardot elvették és elpusztították a Joeyt utolérő mobok. Azt hiszem, az egész Judy hibája. Ha nem viselkedik ilyen csúnyán, akkor sosem érik el Joeyt, és sosem veszítjük el a kardot. ^.^ - minden teljesen természetesen igaz abból, amit mondok. Hisz miért ne lenne az? Hazudni bűn, és csúnya dolog. Ahogyan ilyen csúnyát is mondani a másiknak. :/
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi4530/4700[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Aidor on Kedd Júl. 16 2013, 17:54

//vérnyúl, érclátás, babona//

Hogy kerülhetünk ilyen helyzetbe? Igen emlékszem arra a levélre, azonnal kitöröltem, nekem senki ismeretlen ne küldözgessen üzeneteket, ha akar, valamit jöjjön maga. Gondoltam, elvégre biztos semmi fontos, vagy csak szórakozik valaki. És ez a gondolkodásmód lett a vesztem... Illetve még nem, még van kiút. A többiek keményen vádaskodnak, én se maradhatok ki. Most szükségem lesz minden furfangomra. Ügyelnem kell, arra mit mondok, a tömeget meg kell nyernem magamnak, ez az egyetlen kiút. Ha erre képes vagyok, elmondhatom, hogy nagyon jó a beszélőkém, meg elmondhatom azt is, hogy még élek.
-Hölgyeim és uraim, ne figyeljenek az agyszerű vádaskodásokra, egyértelmű, hogy ő a hibás [mutattam Saitora]. Mindenki emlékszik arra, hogy végig reszketett, mint a nyárfalevél egy ostoba babona miatt. Még a tábortűznél is folyamatosan a "vérnyulat" emlegette és ahelyett, hogy a megbeszéltek szerint őrködött volna inkább végig a vérnyúl miatt hisztériázott. Azok az átkozott mobok sose ütöttek volna rajtunk, ha úgy végzi a dolgát, ahogy kéne és a kardnak sem veszett volna nyoma. Arról nem is beszélve, hogy miután a lényeket legyőztük, utána is inkább az érclátásával babrált! Hallatlan, a helyett, hogy a kardot kereste volna! Mondom egy elégedett mosoly kíséretében. A legfontosabb most az, hogy épségben megússzam a balhét, egyáltalán nem lenne jó, ha itt helyben megfenyítenének. Vajon ki viszi el a balhét? Biztos nem én. És teszek is arról, hogy megússzam.
Ezek után jobban körülnéztem, vannak itt olyanok, akiket ismerek, vannak olyanok, akiket csak látásból és olyanok is akiket egyáltalán nem. Ez érdekes lesz. Főleg, hogy az, akire az imént ráfogtam a tulaja a macskás kovács boltnak. Emlékszem ott vettem a páncélom. De nincs harag… remélem.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi1278/1300[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Hinari on Kedd Júl. 16 2013, 18:07

21. Bab, küldetés, cukorka

Elég kínos volt a helyzet. Először is, fogalmam sem volt, mégis hogyan kerültem oda, ahol éppen voltam, a forced teleport pedig sosem jelentett jót. Aztán a körülöttem lévő emberkék sem igazán tudták hova tenni a dolgokat, így arra következtethettem, hogy hasonló helyzetben vannak, alattunk pedig egy tömeg éljenzett a semmiért, majd mindenki egyszerre kezdett el beszélni. Küldetés? Kard? Óóó… Hát, ez teljesen kiment a fejemből. Pedig általában szoktam emlékezni a dolgokra, főleg ha egy küldetésről volt szó, de most, valamiért talán mégis elkerülte a figyelmem. De ez lényegtelen per pillanat, a fő, hogy valahogyan enyhíteni kéne a szituáció élességét.

Körülnéztem. Mindenki egymásra mutogatott, és én hiába akartam inkább megmondani az igazat – merthát a hazugság úgyis kiderül – úgy tűnt, ezt mégse tehetem meg. Sőt! Az njk-k láthatóan csüngtek a szavainkon, és elhittek mindent, legyen az baromság vagy éppen egy nem is olyan rossz gondolat. Én se maradhattam tehát szótlanul. Elmosolyodtam, majd újból körülnéztem, ismerősök és ismeretlenek között kutatva tekintetemmel, megpróbálva kitalálni, hogy utóbbiak közül ki milyen kaszthoz tartozhat.
- Ne figyeljetek rájuk, ezek itt mind megettétek az úton talált pöttyös gombát, sőt, még a raguba is belefőzték, pedig az a babhoz nem is illik. Erre itt hallucinálnak tőle össze-vissza, de majd én megmondom mi is történt valójában! Szóval, miközben haladtunk, én kissé lemaradtam, mivel nyugtalanított ez a küldetés ezzel a sok emberrel, akik ráadásul nem is olyan erősek, egy-két kivétellel, így jobbnak láttam a menetelés közben felszedni pár ércet is az út mellett, hogy legyen valami értelme is annak, hogy ott vagyok. Mire visszaértem, amazok ottan már rég a mobokkal hadakoztak, a kard ekkor nála volt (mutatok Nagoyaka Kiyoshi-ra), aztán valaki elkezdett sírni, meg nyafogós hangon hisztizni, amiről rögtön eszembe jutott az a nyafka lányka a cukorkájával a nováról, és olyannyira felidegesítettem magam a párhuzamon, hogy a tömegben szem elől vesztettem a fegyvert. De legutóbb a fiúnál volt, erre biztosan emlékszem – mondtam, majd, a hatás növelése érdekében, karba font karral fordultam az említett személy felé.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi14712/10100[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Jun on Kedd Júl. 16 2013, 19:55

18: kisállat, lopakodás, bohóc kristály
Nem értem, hogy hogyan kerülhettem pont én egy ilyen helyzetbe. Egyik pillanatban még a nép ünnepelte a hősies Jun-t nagyszerű munkájáért, most meg gyilkos tekintettel nézik végig az alattvalóit. Annak ellenére, hogy nem emlékszem, hogy részt vettem e volna ilyesmi feladaton, mégis én lettem rossznak beállítva. De mégis próbáltam azt a benyomást kelteni, hogy igenis hős vagyok és megrettenthetetlenül álltam a színpadon a többiek között. Amíg a többiek mindenféle hülyeségeket hordtak össze csak forgattam a szemem jobbra-balra. Most mitévő legyek. Egyáltalán mit keresek én itt és miféle kardról beszél ez az NJK? Nem emlékszem semmi ilyesmire, hogy elvállaltam volna hasonló küldetést. Kis töprengés után elkezdett derengni valami egy olvasatlan levélről, amit spamként kezeltem és kidobtam. Talán nem ártott volna egy pillantást vetni bele. De belemegyek a játékba, úgy fogom kialakítani a helyzetet, hogy nekem legyen jó. Gyönyörű kislányos hatást keltek, mindenki szeret. A tömeg is megbékél a történetemmel. Kicsit előrébb léptem, hogy a tömeg jól lásson, megköszörültem a torkom és hangosan kezdtem neki, a mondandómnak, hogy mindenki figyelmét magamra vonzzam.
- Hé emberek! Figyelmet kérek. - kicsit pattogtam is, hogy a hátul állok is tökéletesen láthassanak. - köszönöm. Most én a legendás harcos aki oly sok szörnyeteggel megküzdött és eme csapat vezetője is egyben, én Jun-sama. Elmesélem mi is történt valójában. - tartottam egy röpke szünetet, hogy az emberek is megcsodálhassanak. - A boss legyőzését a raguval ünnepeltük mint ahogy azt már meghallgathattuk öreg barátunktól is. - mutattam Elysion-ra. - Természetesen én mint főnök nem ettem a kétes eredetű ételből, főleg azok után, hogy láttam miféle gombákkal tömték tele. A csapat egy része  kicsit furcsán kezdett viselkedni, nem vagyok benne biztos, hogy az étel miatt, de felfigyeltem, hogy az első számú hős társam furcsán kezdett viszonyulni Chan kisállatához, - mutattam Tachi irányába. - Először csak figyelni kezdte, majd egyre komolyabban kezdett érdeklődni iránta és közelebb lopakodott a pethez, de mivel tudta, hogy Álom nem éppen a legbarátságosabb vele sem ezért egy bohóc kristály segítségével próbálta barátságosabbá tenni a kétes külsejét. Ami vajuk be nem sikerült, mielőtt odaérhetett volna az állathoz az tovább sétált mindig egy picikét, és végül a legendás karddal próbálta elérni, a gyanútlan állatot és simogatni vele. - hagytam egy kis szünetet, hogy a tömeg feldolgozhassa mi is történt és elfogadják a történetet. - szóval szerintem meg kéne hallgatnunk, mit is csinált azzal a fegyverrel. - gyanúsan, kérdő tekintettel néztem a srác felé, várva, hogy miféle magyarázattal fog szolgálni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi3984/4100[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Hime on Kedd Júl. 16 2013, 20:53

22: Kockázás, farkas, szalámi
Na persze megint nem emlékszem, hogy milyen levelet is kaptam. De hogy kerülhette el a figyelmemet. Egyáltalán nem emlékszem, hogy jött volna ilyen levél.
-Te kaptál erről levelet?-Kérdezem Yui-tól. Kicsit rémültem pislogok felé, és gyilkos pillantásokat vetek azokra, akik őt próbálják megvádolni.
-Már bocsánat, hogy közbeszólok, de Yuichi napok óta velem volt, Először megtanított a kockázás rejtelmeire, majd másnap elmentünk farkasokra vadászni, hogy egy kicsit tanulhassak és gyakorolhassak. A többiek nem tudom milyen ragut ettek egyik nap, mikor összefutottunk velük, de mi egy isteni finom szalámit ettünk. Akkor egy fekete hajú árnyharcos (Aidor) nézegetett egy kardot. Kicsit furcsa is volt, hogy minek egy árnyharcosnak egy kard, de mivel megtanultam, hogy néha jobb csendben maradni, és mivel eléggé mogorvának tűnt az illető, így nem szóltam egy szót se. De ezer százalékig biztos vagyok benne hogy nála volt a kard. Akár meg is esküdnék rá. Szóval tévedsz, ha azt hiszed, hogy Yui vitte el a kardot. Ideje nem lett volna rá, végig velem volt. És ugyebár én se lehettem, mivel nekem is megvan az alibim. De aki nem hisz nekem, az rákérdezhet drága páromnál.- Mondtam elégedetten magammal, miközben belecsimpaszkodtam kedvesem karjába.
-Ugye nem nálad van?- Tettem fel neki kérdésem a fülébe súgva, miközben egy csókot leheltem először a nyakára, majd az ajkaira. El nem engedtem volna semmi esetre se.
Villámló szemekkel néztem körbe arra az esetre felkészülve, hátha valaki engem szeretne besározni. Bár halvány lilám nem volt amúgy, hogy hol lehet a kard, de valahogy az árnyharcos már a körülnézésem pillanatában nem volt szimpatikus.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi800/800[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Szophie on Kedd Júl. 16 2013, 22:13

4: kobold, sajt, gyorstalpaló

- Öhmm.. - vakargattam meg a fejem. - Fellebbezek!#>< - kiáltottam. Nem tudtam, ez most mit is jelenthet, vagy hogy most így mi van körülöttem, de ez olyan nagyon, de nagyon okosan hangzott, hogy nem hagyhattam ki. - Én ezt nem így tudtam, és egyébként fogalmam sem volt az egészről. Igazából az egész úgy kezdődött, hogy elmentem abba a kovácsolós boltba, hogy megkérdezzem a kovácsot, hogy végre tud-e nekem szolgálni egy gyorstalpalóval. Igazából már réges-régen várok rá, mert szükségem lenne arra, vagy valamilyen cipőre, ami kicsit fejlettebb a mostaninál, mivel sajnos még a rengeteg rááldozott pont mellett is lassúnak érzem magam. És szükségesnek éreztem felturbózni a gyorsaságomat ahhoz, hogy rendesen végigvigyem a küldetést, és megszerezzem azt a bizonyos kardot. - magyaráztam körbe-körbe nézve a többiekre. - Viszont ő nem volt a boltban, megtudtam a macskájától Vezér segítségével, hogy elindult már megkeresni a kardot, így jobb híján én is utána mentem, gondoltam segítek neki. Természetesen kötelességemnek érzem azt, hogy segítsek ebben az ügyben. - folytattam, mondandómat heves gesztikulációval alátámasztva. - Viszont amikor az erdőbe értem, azt vettem észre, hogy maga mellett tartja a kardot, miközben egy sajtot eszeget, egy nő társaságban. Ezzel még nem is lett volna semmi baj, viszont nem figyelt eléggé a becses tárgyra. - kis szünetet tartottam, hogy Anat bűnösségét jobban felfogják. - Abban a pillanatban egy csomó kobold ugrott elő egy bokorból, és azok elvitték a kardot. A nemes, becses drága kardot. Ez az Anat nevű férfi pedig a nőjét eszegette ahelyett, hogy a mi drága kardunkat mentette volna. Én megpróbáltam a koboldok után futni, de nem voltam elég gyors, ugyanis Anat nem készítette el még a gyorstalpalómat. Így azt mondom, több szempontból is hibás a fiú. Nem ügyet eléggé a kardra, és lustaságának következményeképp még az én gyorsaságom sem volt elég ahhoz, hogy sikerüljön visszaszereznem a drágaságot. - körbepillantottam újra ünnepélyesen. - Egyszóval Anatole Saitot többszörös gondatlanságból elkövetett hiba, és mulasztás vétségével elítélem! [A tárgyalást ezennel berekesztem!]

_________________
[Event] A legendás küldetés! Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi7666/7700[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Kurokoto on Szer. Júl. 17 2013, 10:23

20. Bűvészet, horgász, lovagol

- Semmi esetre sem én voltam, ugyan miért tennék ilyet? - az igaz hogy ott villogott egy boríték, de a piás üveg közelebb volt, és szívemhez is közelebb állt. Ugyan személyemnek meg ki küldene levelet, egyértelmű, ha fizikai valójában jön széttépem és elégetem, biztos csak valami csekk van benne valami kocsma felé tartozás. Aincrad nagy, de fogynak a kocsmák, ahonnét fizetés nélkül távozom. Ez egy ilyen szakma.
- Nem bűvészet, nem szemfényvesztés van ilyen. De tudom ki volt az ki volt az a galád, aki nem tette meg az utolsó pár métert a karddal. Az Amateraszú (Rokurou Amaterasu) gyerek. Valami ilyesmi a neve azt nem láttam, úgy futott vele, mint a nyúl, de letért a pályáról és elhordta a szél az átkozottat. Jobb lett volna, ha jött volna velem inkább horgászni, meg inni. Ez biza így is történt, hogy máshogy történhetett volna.. a többiek olyan marhaságokat állítanak, hogy az már fáj. Ahány ember annyiféle sérelem, nem tudják ezek itt mi az igazi fájdalom.
- A lovaglás! Ha lovagol valaki Ából Bébe bizony az fájdalom, nyereg nélkül meg főleg. Ugye Amateraszú te olyan gyereknek tűnsz, aki odakint sokat lovagolt! Te ádáz! Hova vitted a kardot!! Kezdtem némi dühöngésbe. Oldalról valaki ismeretlen elém csapott egy piás üveget, áh aszúúú legjobb nyelem is le garatra. Ez az ember tudja, mi kell nekem, mint gyereknek az emlő. De mégis kilehet ez az ismeretlen jótevő, egy lány, sose láttam még, józanon biztos nem, de úgy látom ő sem akar józanon látni szóval teszem amit tennem kell, azzal emeltem is meg az üveget és eltűntem benne.


_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi10/450[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Rokurou Amateratsu on Szer. Júl. 17 2013, 11:14

1. arany, vaddisznó, Baran a bika tábornok

Kezd kissé feszengeni a helyzet miatt. Eleve nem szereti azt sem, ha ennyi ember van körülötte - legalábbis nem ilyen körülmények között. Ő nem bújik mindenféle kifogás mögé, valóban van közülök valaki, aki hibás a küldetés sikertelenségéért, azonban hogy ez ő volna, az teljes képtelenség. Mindig is a világ volt az, ami hibás volt minden sérelemért, amit az élet ellene elkövetett.
Kész káosz, ami történik. Még fel sem ocsúdott döbbenetéből, ahogyan a Kezdők Városának főterére kerül, ráadásul anélkül, számítana rá, hirtelenjében akkora hangzavar keletkezik, amit nehezen visel, ahogyan az emberek egymásra mutogatnak a quest givernek magyarázkodván. Sosem volt eléggé türelmes.
Követni az eseményeket és a sok vádaskodást gyakorlatilag képtelen. Konfliktuskezelő képességei nem elég kifinomultak hozzá, hogy minden egyes részletet megjegyezzen, holott ő tényleg figyelt mindegyikre. A következtetést viszont így is könnyedén levonja. Itt mindenki idióta, természetesen őt magát kivéve. Hiszen ez nem is lehetne másként.
Összeborzolja vastag szemöldökét, s vet sötét pillantást Kurokotora, aki valamiért őt vádolja azért, ami történt. Igazából mondandójának felét nem sikerül összeraknia, egyszerűen nem érti, miért éppen ő lenne a hibás, de egy bizonyos. Ezt nem hagyhatja szó nélkül.
- Cöhh. - horkan fel az íjász kijelentésére, s forgatja flegmán a szemeit. Egyébként is, utálja a halat. Még a sushit sem hajlandó megenni. S mi több, azt a legkevésbé. Nem hogy horgászni, amit ráadásul kint, a vidéken szokás. Aincradban érezte legelőször a fű szagát - s nem azét, amit az utcán árulnak drága pénzekért - , s már akkor gusztustalannak tartotta. Még szerencse, hogy ebben a virtuális csapdában is létezik civilizáció.
- Ez a srác már akkor nem tudott magáról, amikor a küldetésre betoppant. Hülyeségeket beszél. A küldetésre úgy érkezett, hogy egy dalt vonyított Baranról, a bika tábornokról. Neutral- csak nem adnak egy láthatóan illuminált gyerek szavára... A dal emlékére kicsit elborzad. Nem egy szép emlék.
- Tényleg volt nálam is a kard. Kurokoto ugyanis el akarta azt venni, hogy eladja aranyért, amiből majd még több szakét vehet. Aztán valaki átvette, de nem emlékszem rá, ki volt az. Azzal foglalkoztam, hogy Mr. Alkoholt ne falja fel néhány vaddisznó. Ő a hibás, miatta nem figyeltem. Neutral- fonja össze karjait, s mogorván vizslatja az őt vádoló személy arcát.

//Megjegyzés: Yui-chan, a karakter játékbeli neve Phoenix, nem a valódi nevével regisztrált >.<//
Rokurou Amateratsu
Rokurou Amateratsu
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2013. Jul. 06.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi10/100[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Snowcat on Szer. Júl. 17 2013, 18:01

10. csomag: karácsony, vakond, tépett

Nem emlékeztem, hogy jött volna nekem valami levél a küldetéssel kapcsolatban. Tehát az egész engem és Reginát igen váratlanul ért a dolog, mikor mindannyiunk előtt megjelent a tag tüzijátékozva meg minden. Úgy elkezdett mindenki szövegelni mindenféle butaságot. Én csak mérgesen felhúzva az orrom fellöktem azt a kislányt (véletlenül), aki azt hiszi, mindenki szereti (Jun). Engem sokkal jobban szeret mindenki, főleg al ányok, mert aranyos macskás fiú vagyok, és senki se tud ellenállni az én cuki sármomnak.
- Hát kérem, szépen, NJK-bácsi! - kezdtem bele a monoglomba. - Mindenki hazudik! Nem is így volt! Tetszik tudni, igazából azért vettük fel a küldetést mindannyian, mert karácsonyozni akartunk! Tudom, hogy még scak nyár környéke van, de annyira akartam karácsonyozni, hogy felajánlottam a többieknek, hogy amíg meg nem találjuk azt a kis bicskát, addig előkarácsonyozzunk. Az előkarácsonyi buli menet közben megvolt, mindenki átadta egymásnak az ajándékát, meg minden... és aztán meglett a bicska! Annyira örültünk neki, hogy meglett, hogy úgy döntöttünk, megint karácsonyozzunk! Megint zene, buli, kaja, pia és ajándékosztás volt, és Asuka-nyan volt az, aki a bicskával vágta fel azokat finom kis sütikéket. De az a buta rózsaszín hajú csajszi aztán tett egy szörnyű dolgot! Egy vakond, aki rosszkor volt rossz helyen és a legrosszabb időzítésben, felbukkant a föld alól, hogy ellophasson egy kis sütikét magának, így felmászott az asztalra. AZonban már nem tudott lopni, mert Asuka-nyan figyelemtlen volt, és a süti helyett a vakondot vágta fel! Szegény kis vakond úgy sírt, hogy mindenki megijedt! Még Asuka is annyira, hogy a haja égnek állt a rémülettől, ahogy meglátta azt a szegény felvágott vakondocskát. Így a haja olyan szörnyű lett, hogy segítségül hívta Kazumát, azt a rémocsmány srácot, hogy csinálja meg a haját. A srác fogta a bicskát, és azzal tépettre le is vágta neki. Olyan szörnyű lett, hogy Asuka ordított a dühtől, és összeverekedtek Kazumával, és a verekedés alatt eltűnt a kard. Tehát Kazuma és Asuka hibája!
Befejezev a szavaimat vádlóan mutogattam a két hülyére, akik miatt történt az egész. Legalábbis én így emlékszem, mert én nem tudnék hazudni egy NJK szemébe. Vagy mégis?

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi593/600[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Noxy on Szer. Júl. 17 2013, 22:00

23 csomag: szenilis, óriásbéka, méregfőzés

Ajajj, nagyon nagy a baj. Senki, de még én sem olvastam el azt a bizonyos levelet, amiből igen nagy lett a baj. Asukára feltűnően gonosz, sokatmondó villámló pillantással néztem, ezzel azt jelezve, hogy később még számolni fogok vele azért az aljas hazugságért, amivel rám akarta fogni az egészet. Először is nem Joeynál volt a kard, és én senkit sem szidtam le. Nem mondtam semmit, mert nem érdemes ennek hangot adni. Felesleges, különben is a vádaskodást Asuka már visszakapta egy feltűnően macskás-kivitelő sráctól, aki mindenkit hazudozónak vallott. Na persze, a kis sunnyogó...
- És ezt elhinné bárki egy ilyen kis szenilis fiútól? - tettem ölbe a kezeimet. - Majd én megmondom, mi volt valójában, és én csak a tiszta igazat mondom, így esküdjek meg szívemből mindenki előtt. Az történt igazából, hogy az a macskafüles fiú meg az a kislány (Jun), aki volt kedves legendás harcosnak és vezetőnek hívnia magát, tehetnek az egészről. Miközben a lelkünket is kitettük magunkért, hogy megszerezzük a kardot, ők csak a háttérben ücsörögtek egy üst előtt, hogy megtanulják a méregfőzést. Akkor is ezt tették, miután sikerült megszereznünk a kardot, ami igazából Hinarinál volt. Hinari elkövette azt a súlyos hibát, hogy rájuk bízta a kardot abból az alapból, hogy ha már az ostoba méregfőzés miatt nem harcoltak a kardot őrző mobokkal, akkor úgy vegyék ki a részüket a csapatmunkából, hogy vigyázzanak rá, mint a szemük fényére. De nem így történt! A macskafiú és a kislányka a kardot használták fel keverőnek, mivel a fémkanaluk elolvadt a méregben. A méregtől a kard is recés, ócska kacattá olvadt, csakhogy ennek még volt folyatása. Azzal akartak fogni egy óriásbékát, hogy a mérgükbe tegyék utolsó hozzávalóként, felaprítva, de a béka kiütötte őket egy legyintéssel, és a kardot meg a nyelvének segítségével elkapta, és lenyelte.
Ránéztem a két "ludasra".
- Ha ezek ketten nem önző, méregkeverési célra használták volna fel a kardot, és nem kezdtek volna el verekedni az óriásbékával, még itt lenne a kard nálunk.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi2457/2500[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Hermit on Csüt. Júl. 18 2013, 19:50

//15: Aincrad, altató, szivárog//

* Sajnálta ezt az egészet! Szánalmas volt! Erősen meglepődött, amikor hirtelen odateleportált, ahova nem akart, s hirtelen nagy dicső fényben találta magát, sokadmagával. Mindez szép és jó, de mire a felhajtás. Mikor a fő NJK megszólalt, letaglózódott. *
~ Jah... hogy mi elvileg elvégeztünk egy küldetést... ~
* Próbált visszakutatni az emlékeiben, s már rémlett is neki, hogy kapott egy küldetési felkérést, amit el akart olvasni, de amikor más felesleges levelet kitörölt, véletlenül azt is törölte a többivel. Akkor arra gondolt, hogy úgy is mindegy, talán nem volt fontos. De most itt állt, s vélhetően mindenki valami hasonló módon járt. Gonosz vigyor húzódott szája szegletébe, s csak csóválta a fejét. *
~ Ezek mind ütődöttek! Hol van az összhang? Ha mindenki mást mond, teljesen összevisszaságot, akkor még egy NJK se fog hinni nekünk!~
* Végül megköszörülte a torkát, jelezve, hogy szót kér. Keresztbe fonva volt a keze, s így is kezdte beszédét, de egy idő után, hogy nyomatékot adjon szavainak, szétszedte őket. *
- Elnézést kérek minden NJK hallgatótól. Gondolom észrevettétek, hogy amit itt mindenki mond, annak se füle, se farka. Aincrad népe, ha csak egy kicsi része is, akik most itt vagyunk, csúnya ármányba keveredtünk. Most meg mondom, hogy senki sem hibás! Egyedül ő!-
* Rámutatott egy szép szőke leányzóra. (Hinari) Majd folytatta beszédét, közben járkált, hogy még inkább érvényt szerezzen szavainak. *
- Valóban elindultunk a küldetésre, s valóban rotyogott valami a bográcsban, s mindenki elvolt foglalva azzal, amit éppen tett. Nekem kedvelt elfoglaltságom a figyelés, így én csak egy fa tövében ücsörögtem, s vártam, hogy menjünk végre vissza a kijelölt helyre a karddal. Mert ugyebár mi hősök, s én a Wishmaster megszereztük! Ekkor észrevettem, hogy valami szivárog. Furcsa füst szerű volt a jelenség, egy üvegből jött, ami a szőke hercegnő kezecskéjében volt. Az, ami szivárgott, valami altató lehetett, mert mindenki kezdett tőle megbódulni. Bár az íjász felé (Kurokoto) nem lengette azt az üveget, mert a piától így is ki volt ütve. Láttam, hogy a leányzó elveszi a kardot az egyik fa mögül, ahova tettük, de nem tudtam utána menni. Az arcom elé tettem a köpenyem, hogy ne szívjam be az altatót, de mikor a kisasszony után iramodtam volna, beleakadtam a részeg disznóba, s kezdett nekem dudorászni valami bika tábornokról. Így addig a kis szőkeség elment, mire megszabadultam az iszákos barátunktól. Tehát igazából a hölgynél van a kard, ellopta mindannyiunktól.
* Bólintott is egy nagyot, hogy mutassa, mennyire is igaza van. *

_________________
Hermit:
[Event] A legendás küldetés! 2d0go6p


Hypnose:

[Event] A legendás küldetés! 289wh9gNazo:
[Event] A legendás küldetés! 5zmk52


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
Hermit
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi955/1000[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Csüt. Júl. 18 2013, 20:38

12: akrobatika, zöld nyálka, pánik kristály

A számonkérés kezdetét veszi. A küldetésről igencsak megfeledkeztünk mindnyájan, ehhez kétség sem fér. De ez a kitüntetett figyelem. Igen, ez az, ami nekem jár. Kár, hogy eddig nem vették észre. A tekintélyem ezek után azonban jobb lenne megtartani és nem elveszíteni. Sorról-sorra követik egymást a kitalációk. Amint meghallom ezt a sok sületlenséget, nevetésben török ki. Nem bírom tovább, Hermit meséje után egyszerűen kitör belőlem a hangos kacaj. Ezt egy kiadós tapssal is megtoldom. Tenyereim hangos, lassú ütemű összecsapkodásával.
- Elnézést, elnézést! Hagy gratuláljak! Ennyi nagyszerű sületlenséget még karácsonykor sem hall az ember - nevetem.
Pedig tény. Az a sok keresztény duma, amit meg kellett hallgatnom mindig. Amit a papok is motyogtak. Egyszerűen szörnyű. Azt hittem az ilyesmivel legalább itt nem találkozom. Bár ez a viccesebb fajtája. Vajon mi jár annak, akire rákenik ezt az egészet?
- Igen, én is itt vagyok és mindent láttam! ~Barmok!~ Azt is tudom, hogy ki a tettes. Az árnyékok sokat látnak, főleg, ha rejtenek néhány kíváncsi szempárt - tájékoztatom a tömeget.
- Szophie igazat mondott, de csak részben - mondom határozottan, majd komoly tekintettel felé fordulok.
- Anatole tényleg egy nővel foglalkozott, és a koboldok elvitték a kardot. Szophie utánuk is eredt, de az nem igaz, hogy nem kapta el őket. Az a kard bizony nem volt könnyű, ezt Szophie is tudta, ahogyan mindegyikünk. Talán épp ezért döntött úgy a lány, ki akrobatika helyett súlyemelés jártassággal bír, hogy egy nagy követ dob utánuk. A koboldok pedig fejvesztve rohantak, mikor ez történt és megtudták, hogy üldözik őket. Még pánik kristályra sem volt ehhez szükség. Egy azonban nem bírt gyorsan futni, az, amelyik cipelte a kardot. Ráadásul egy tócsányi zöld nyálkán is elcsúszott, ezért a kisasszony könnyedén elkapta. Lehet, hogy nem volt meg a cipellője, de a szerencse neki pártolt. Én mindezt az árnyékban rejtőzve figyeltem végig, hála a képességemnek. Aggódtam amiatt elrohant, ezért mentem utána. Viszont tartottam attól, hogy zokon venné, ha kísérgetném, ezért maradtam rejtve, hogy előjöjjek, ha kellek - folytatom történetem szomorú hangon.
- Az idomár ezek után tépett hajjal megindult vissza a többiekhez. Nem festett túl jól, az tény. A kard akkor még nála volt. Azt hittem, majd visszaadja, elárulja, hogy nála van, de nem tette. És erre csak most jöttem rá, mert amint visszaért, abbahagytam a figyelését - sóhajtom csalódottan.
- Mégis mit tettél a karddal, Szophie? Miért nem adtad vissza?

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
Rosemarie Ewerard
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi150/200[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Aida Atsumori on Szomb. Júl. 20 2013, 22:43

(3: megszentségteleníthetetlen, hal, küzdőtér)

Hát…őszintén…tényleg nem vettem figyelembe a levelet. Mivel ismeretlen volt a feladó, azonnal kitöröltem. Azt hittem valami vírus vagy reklám vagy szappanopera vagy valami.

- Khm…
- köszörülöm meg a torkom, majd egy szőke hajú csajszi azt mondja nálam volt a kard.
”Cöhh..még hogy a nők angyaliak meg hasonlók…Hazug disznók! Értem én, menti a bőrét, de mért pont ezt a tökélyt kellett vádolnia? Basszus, az utóbbi időben, egyre beképzeltebb vagyok…biztos a sok csokoládé… Neeeeeeeeeem! Az nem leheeeeet!”

- Hazugság! A szöszi csaj téved! Utálom a kardokat, épp ezért hozzá se nyúltam. Ezenkívül, kicsit se úgy emlékszem ahogy te!
– ordítok fel.
Ismét megköszörülöm a torkom, remélve valamivel tompul a zaj.

- Figyeljetek ide! Valóban főztünk levest, gombával együtt, azonban én a közelébe se mentem! Még a kardoknál is jobban gyűlölöm a gombát! És még halat is raktak bele..fújj.

”Na aztán ki se látszok a hazugságokból. A gombát és a kardokat is szeretem. Mindegy. Ezt ők sose tudják meg.”

- Elmondom én pontosan hogy volt, hallgassatok. Ha jól emlékszem, ő
– mutatok rá a lányra (Hinarira). – kicsit se a sor végén kullogott, inkább elől állt, Himével és a barátocskájával egyetembe. Mikor megtaláltuk a kardot megpróbálta ő megszerezni de az a Hime – viszem még tovább az ujjam, egyenesen az említett személyig. – Hirtelen odaugrott és felkapta előle. Ja tényleg, amúgy szia Hime! Nem is láttalak! Múltkor a küzdőtéren csúnyán elvertél, épp ezért, a visszavágóban én fogok nyerni![u] – fejeztem be a szónoklatot.
”Hime ezért kinyír. Pillanatok alatt rájöttem…ő egy megszentségteleníthetetlen, lobbanékony, humoros, őőőő…szadista állat? És magamutogató, merész…oké-oké elég lesz a végén még kiderül hogy egy gondolat olvasó és sírban végzem.”

- Izéééééé…
- vakarom arcom. – Talán tévedeeeek. Mégsem Himénél volt, inkább a másik leányzónál, vagy bárki másnál, de véletlenül se Himénél! – lépkedek hátra, ezzel mentve életem.
”Egy gyanús mozdulat és itt sem vagyok!”
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi736/800[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Júl. 21 2013, 13:21

Horunka falu, ribizli, legendás fegyver

Nah, már megint egy trééé helyzetbe hoztam magam… Veeeeh, hogy miért nem tudom rendesen elolvasni a nekem jött üziket, meg a küldetések leírásait. Azt hiszem, hogy ezen a szokásomon sürgősen változtatnom kell, mert nem szeretem leégetni magam. Már pedig ennek most meg van az esélye. Itt majdhogynem hősként vagyok ünnepelve azért a küldetésért, amit még csak meg sem csináltam. Csak most nézegetem, hogy mi is lett volna a feladat és pillázok rendesen. Ezt jól elszúrtam, de az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül. Rajtam kívül elszúrta ezt még legalább 20 ember is. Bár az tény, hogy én kitűnök a tömegből nagyszerű külsőmmel, meg minden, hiszen engem itt ismernek már, csak nem biztos, hogy énekesként, hanem frontharcosként, de attól még ismernek és bírnak, hehe Cool
Vicces hallgatni őket, ahogy mind mellébeszélnek, nem tudnak ezek bánni a szavakkal, talán valakinek ideje lenne elmondani, hogy mi is történt valójában.. mondjuk nekem? :O
- Nem-nem-nem. Ez nem így volt. Mind hallucináltatok a gomba miatt, amit mind befaltatok. Csak én nem ettem belőle, mert nem szeretem a gombát. Én inkább gyümölcsöket falatoztam, amiket még
Horunka faluban vettem egy csini njk lánytól, főként ribizlit, mert az nagyon szeretem.  Bár a kis csapatunkban is volt egy kettő. Tehát a kardot rábíztuk Miri-chanra, mert annyira erősködött érte, meg minden, nekem meg már nagyon elegem volt abból, és gondolom a többieknek is. De ő azután lépten, nyomon velem volt elfoglalva, folyton kérlelte, hogy mutassam meg neki az a bizonyos legendás fegyverem és néha már a nadrágomat is próbálta eltávolítani rólam. A kard ekkor került ahhoz a megátalkodott pirihez (Tachi) Kihasználta a helyzetet, hogy Miri-chan velem foglalkozik, én pedig minden erőmmel ellenkezek és akkor fogta a kardot és magához vette. Közben összeszólalkozott azzal a másik piros kölyökkel, akinek olyan csúf az arca, hogy maszk mögé rejti (Kazuma). Ki a jobb gyilkos vitát tartottak és ekkor a hosszú hajú felingerelt állapotban elhajította a kardot a másik felé, aki csak azért tért ki előle, mert egyetlen és hasra esett és emiatt dagonyázott egy kcisikét, de nekem úgy tűnt, hogy élvezi Rolling Eyes . A kard ekkor berepült az erdőbe és a kicsit illuminált állapotban lévő Hinari-chan ment érte.. tehát utoljára nála láttam a kardot… lehet, hogy még nála is van, csak a gomba miatt nem emlékszik rá, vagy ilyesmi :O- Fejezem be mondanivalómat... Minden pontosan így történt, ahogy most elmondtam.
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi6382/6500[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Júl. 22 2013, 11:37

11: kinézet kristály, repül, növénylátás

Igen nagy volt már a hangzavar, mindenki mentette az irháját, és még rám is próbáltak fogni valamit, az a pörölyös, de tovább terelte, ez a szerencséje! Hogy én ilyet, meg olyat tegyek, soha nem tennék ilyet.
Nem, ez így nincs rendjén. Egy biztos valaki itt most bűnös és tuti megtartotta magának a kardot, ez[center]ért nem olvastam el a küldetést, igen így kell hogy legyen másképp nem lehet.
- Emberek, mindenki olyan csúnyán vádaskodik, hogy arra már nincs szó, sem több szóból álló kifejezés. Azonban, tényleg a szőke hajú lány (Hinari) a ludas ebben, ahogy a csuklyás alak mondja láttam biza elillanni, nem messze innen egy fa mögött és előtte, nagyon beszélt valamihez, ez biztosan az a kard lesz, amit mindenki keres. És kedves csuhás ember, elhagyta ezt a kinézet kristályt. Ahogy elléptem Hime mellől, és odaértem felvettem a kristály és nyomban átváltoztam pont olyanná, mint az előttem álló férfi. Hogy aktiváltam a kristályt? Lestem csak egyet a csuklya alól. Ebben nem is lehet látni, azzal hátra csaptam a sipka részét és meglepődve tapasztaltam nem, is olyan rossz. Lehet beszerzek egy nap egy ilyet, ahogy Hime tette még korábban.
Visszasétáltam Himéhez, még hatott a kinézet kristály és ettől kicsit másmilyennek látszódott minden. Nem is olyan rossz a csuklya, mint elsőre gondoltam.
- Hime, tényleg felvetted már a növénylátást? - azonban ekkor a levegőben egy tárgy repült és egy férfi orra azaz lába előtt ért földet.
- Te mik vannak itt, repül a pia - nevettem fel. Ez az össznépi gyűlés kezd átalakulni valami teljesen mássá. Remélem még időben kijutunk a kialakuló verekedésből, ugyanis lassan az lesz a téma, nem csak ujjal mutogatás a másikra. De vajon azzal hogy rákentem szegény lányra, nem lesz baja? Hisz nem biztos, hogy ő tehet róla. Lehet mindenki ugyan olyan ludas.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi4298/4400[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Júl. 22 2013, 16:40

// 14: használt cipő, 4. szint, kaszinó //

Sztoikus vonásokkal támaszkodtam egy oszlopnak, és onnan figyeltem a jelenetet. A kakofónia, melyet két tucat kétségbeesett és sarokba szorított játékos okozott, szinte bántotta a fülemet. Magyarázkodni próbáltak, holott testbeszédük elárulta, mindannyian hazudnak és mindannyian hibásak. Jómagam is az voltam, igaz engem nem is érdekelt különösebben a quest, csupán azért fogadtam el, hogy legyen mivel elütni az időm. A kimenetel egészen mulatságosra sikeredett, így azt hiszem, nem bánom, hogy részt vettem a kóborláson, melynek semmi értelme nem volt úgy alapjában véve. Mihelyst eleget hallottam, ellöktem magam a támasztékként szolgáló tereptárgytól. Hidegen hagyott, hogy többen is felém mutogattak, csupán annyit tettem, hogy felcsaptam a detektívsapkámat és a számba vettem egy ősöreg antik pipát, miközben jól látható helyre sétáltam.
- Kis figyelmet kérek! Én, Tachi de Blois most a káosz töredékeiből rekonstruálom az igazságot - mutattam színpadiasan magamra - Először is, Ren-kun és Jun-kun, sajnálattal kell közölnöm, hogy akiben engem véltek felfedezni, az voltaképpen csakis Yuichi-kun lehetett. A hosszú haját könnyű összetéveszteni az enyémmel, de rajta használt cipő van, míg rajtam mokaszin, így a lábnyomokat megvizsgálva bizonyítékot nyerhet az állításom. Jómagam ugyanis a kaszinóban múlattam az időmet az elmúlt órákban, és csupán tévedésből teleportáltak ide. Ám mindez nem akadályoz meg, hogy hasznosítsam jártasságom a nyomfejtés terén! Egyértelmű, hogy az ünnepi raguba öntött hallucinogén hatású gombának köszönhető tudatzavar okozta a jelenlegi felfordulást. Sokan összekeverik a küldetés tárgyát a kardforgatók közönséges kardjaival, így a kardforgatókat és az őket vádlókat máris kizárnám a gyanúsítottak sorából. Így hát Yuichi-kun is a saját kardjával üldözte Álomkelőt, majd az Igazság Liga megbecsült tagjaként belekötött Kazuma-kunba is, hogy a 4. szinten fekvő börtönszigetre juttassa. De ki lehet akkor a bűnös? Ki az, aki kihasználhatta a csapat bódult állapotát? Hát az, aki nem evett az ételből! Ren-kun, lennél szíves felfedni, hová rejtetted a kardot? :] - mutattam vádlón az idomárra, mindent megtéve, hogy visszatartsam a nevetésemet.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi7624/7700[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Viola on Hétf. Júl. 22 2013, 22:30

16: speciális képesség, levél, Varmin a kobold alfejedelem

- Huh, ez meg mi..? - csattan ki belőlem az ijedtség, ahogy a főtéren találom magamat megannyi játékos társaságában. Amerre csak nézek értetlen arcokkal találkozok, közöttük pedig kedvesemét is felfedezem. Kérdően tekintek rá, de gyorsan leesik, hogy ő sem tudhat többet, mint én.
Gépi játékosok gyűlnek körénk, mintha legalább istenítenének bennünket, s gyorsan ki is derül, hogy majdnem fején találtam a szöget. Állítólag egy kardot kellett volna elhozni nekik, ami legalább megváltja a világot, ha már ilyen hangsúllyal beszélnek róla. Persze ebben a világban mi nem a drámáról, meg hasonlókról szól..?
Na akkor hogy is állunk? Mi a fene?! Egy jött-ment senkiházi máris rám fogja, hogy nálam volt a kard. Bakker! Én még csak nem is találkoztam vele! Hogy lehet valaki ennyire megátalkodott, hogy csak úgy rákeni valakire? Szemét! Ha végeztem itt, azt biztos, hogy kiverem a lelket is belőle... Megvárom a határban és leszúrom a "legendás karddal". Ez a minimum. Akkor majd megtanulja, hogy ne szórakozzon velem!
Kedvesen szerencsére nyomban magához ragadja a szót, s megment attól engem, hogy nekem kelljen szabadkoznom, plusz attól is, hogy odamenjek a szakállas mocsokhoz és már most, itt lekeverjek neki egy jó nagy taslit... Anatole szavai olyan valóságosnak tűnnek, hogy még engem is meglep. Ha azt mondanák amnéziám volt és ez történt meg, simán elhinném. A hazugság nem is olyan nagy hazugság akkor, ha amúgy teljesen kivitelezhető lenne. Szóval mi most nem is hazudunk, csak a lehetőségeket vázoljuk fel, amiket végül is nem sikerült teljesíteni. Az meg már más dolog, hogy nem is akartuk, illetve nem is volt ilyen a fejünkben.
Szó szót követ, az emberek egymás után fogják a másikra, a kard pedig mintha körbejárna, de még sincs itt. Hallgatom egy ideig a maszlagot, de mikor egy rég nem látott "kedves" ismerősöm, Tachi rá nem keni Renre a dolgot, már nem bírom megállni, hogy szálljak be én is. Hisz' mégsem hagyhatom, hogy csorbát ejtsenek az Artes becsületén, ugyebár. Ren meg stabil tagunk, jó támogató, egy ilyen húzással könnyedén elvághatnak minket, ha ránk fogják, mások meg elhiszik...
- Ez baromság! Igen, volt nálam kard, de az tényleg a sajátom volt. Éppen azt gyakoroltam, hogy hogyan tudnám összekombinálni a fegyvert a speciális képességemmel, mert le akarom győzni egyedül Varmint, a kobold alfejedelmet. Egy levél eltalálása pedig nem egyszerű, szóval azért voltunk az erdőben, hogy azt gyakorolhassam. Ha az megy, akkor bármi. Na, szóval, most hogy magamat tisztáztam, a legcélravezetőbb, ha árulkodok. Hát igen, nem szép dolog, de úgy tűnik meg kell tennem... Nála - mutatok rá egy srácra (Rokurou Amateratsu [Phoenix]) - láttam egy kardot. Arra gondoltam, hogy biztos azért, mert lovag és azoknak az van, de így visszagondolva igen különös volt. Nagyon sietősre fogta és a kard is igen különlegesnek nézett ki nála... Talán a legjobb lenne őt megkérdezni! - fejezem be és fonom össze karjaimat magam előtt. Huh, azt hiszem életemben nem beszéltem még ennyit egy huzamban....
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi1535/1700[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Mirika on Kedd Júl. 23 2013, 15:24

// 13: gyenge kábító méreg, III. Bunmei, harisnya //

Szóval ez az egész úgy kezdődött, hogy elfogadtam azt a küldetést. Félálomban. Mondom jól van, rákattintottam, aztán zuhantam vissza aludni. Én nem tehettem róla, hogy hajnalok hajnalán zargatnak be ilyen baromságokkal, csinálják délelőtt, amikor minden normális ember már legalább a reggelijét nyammogja. De nem, nekik már pirkadatkor ugrálni kell. Így nem csoda, hogy miután felébredtem, fullra kiment a fejemből, hogy én elfogadtam egy questet, aztán csináltam mindent, ahogy megszoktam. Na ja, de erre meg délután meg kényszerített teleporttal a Főtérre kerültem és nem egyedül. Bár azért tízezren nem voltunk, mint az első napon, de két kezemen tuti nem tudtam volna megszámolni, hányan jelentünk meg. Szétnéztem, és csomó ismerős arcot láttam, Nii-chantól kezdve Renen át Hinari-chanig, de ettől még nem tudtam, hogy mi a fene történt, amíg az NPC-k körbe nem vettek minket és neki nem álltak éljenezni. Az tuti, hogy megérdemeltük, mégis csak király vagyok én is, meg itt azért még páran, csak kár, hogy kiderült a félreértés. Hehe, na ekkor eszembe jutott, hogy az nem csak álom volt ^^" Idegesen nevetgélve hátráltam egy sort, vagy kettőt, közben meg egy hajtincsemet csavargattam, aztán beleütköztem valami bazifura alakba, ilyen nagy szakálla meg hosszú haja volt. Olyan volt, mint egy vén krapek, csak ráncok nélkül. Bakker, odébb is ugrottam!
- Ööö... ja, szóval igen, megtámadtak minket azok a mobok, és voltak köztük olyan fehér tigrisek is, mint amilyenek III. Bunmei mellett voltak, csak ezeket meg lehetett sebezni! Erősek voltak, sz'al szükség volt ránk, frontharcosokra, hogy legyakjuk őket, még be kellett vetnem egy gyenge kábító mérget is, mert elég fürgék és mozgékonyak voltak, de attól mindjárt könnyebb lett eltalálni őket. És igen, volt nálam a kard, mert nyilván nálam volt a legjobb helyen, csak aztán miközben próbáltam meggyőzni Rent, hogy használja már a legendás fegyverét, mármint azt az állatidomár kesztyűt vagy mit, mert én azt hittem, hogy az nála van, mert olyan menő felszerelése van, hogy pont csak az hiányzik neki, ő meg félreértette, mert pasiból van és azt hiszi, hogy minden csaj rá akar mászni még akkor is, ha éppen halálos veszélyben vagyunk, tiszta retardált dolog, nem? Na mindegy, a lényeg az, hogy nekiállt fogdosni meg vetkőztetni egy harc kellős közepén, már húzta le a harisnyámat, hiába ellenkeztem, de szerencsére egy vaddisznó felöklelte hátulról ezt a perverz bunkót, aztán már a kard nem volt nálam, és onnantól nem tudom mi volt, de nekem az a sárkányos fazon marha gyanús, biztos rejteget valamit a szakálla alatt, mert olyan nincs, hogy nincsenek ráncai sem, aztán ilyen hosszú szakálla van! Műszakáll az és elrejtette benne a kardot! - álltam neki zavaromban röhögcsélve magyarázni, aztán rámutattam Elysionra, mert ő volt az első, akit megláttam, meg hát nekem is jött, szóval megérdemli, hogy bemártsam ˇ^ˇ
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi526/600[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Kagura on Kedd Júl. 23 2013, 15:44

//24: zseniális, zokni, túlélő csarnok //

… Ez a helyzet mega-ciki. Kezdjük ott, hogy kaptam pár napja egy küldit, amit semmi kedvem nem volt megcsinálni, mert egyszerűen semmi értelmét nem láttam, hogy most elmenjek egy kazamatába, egy kardot felkutatni ami vagy ott van, vagy nincs. Egyszerűen semmi hangulatom és affinitásom nem volt az egészhez, tehát inkább lógattam a lábamat az elmúlt napokban. Teljesen más dolgokkal voltam elfoglalva, nem tehetek róla. Amikor viszont váratlanul, a saját fogadószobámból, egy szál hálóingben kiteleportáltak a Kezdetek városának közepére, majd felreptettek a levegőbe megijedtem kissé. Még összeszedni sem volt időm magam, a karjaimban pedig ott szorongattam Dai~chant – a párnámat. A hajam kócos, a ruhám sem megfelelő erre az alkalomra, ráadásul a fogadóban van minden cuccom amiből átöltözhetnék, mert kirakodtam egy ládába mindenemet, hogy éjszaka forgolódás közben ne kattintsak magamra véletlenül valamit. Ugyan így tényleg nem öltözhettem át álmomban, azonban most sem volt erre lehetőségem, elvégre a fogadószobámban, a ládában hagytam mindenemet. Rémült arccal magam elé kaptam a párnám, s a takarásában kattintgattam lázasan a táskám menüjében, de nem találtam mást, csak egy egyszerű rövidnadrágot, ami esetleg hasznomra lehetett volna. Nem voltam rest, és amíg a többiek az egymásra mutogatással voltak elfoglalva, és az ötfogú fésűkészletemmel – a jobb kezemmel – rendbe szedtem a frizurám, amennyire ez lehetséges volt, majd az egyik harcos fiú fegyverének tükrében kezdtem szépítkezni amilyen gyorsan csak lehetett. Sajnos esélyem sem volt sem sminkelni, sem rendesen fésülködni, sem felöltözni, azonban úgy döntöttem, magamra kattintom a pár napja talált olvasószemüveget – mely amúgy az érclátás képességemhez volt hasznos, plusz sokkal menőbb volt vele a Dandereség. Feltettem a fejemre, és amint egy kis szóhoz jutottam, megigazítottam a szemüvegem, ahogy azt az animékben láttam a gyengén látó karakterektől, s Dai~chant magamhoz ölelve előléptem, és én is magamhoz vettem a szót.
- Nahát, nahát. Micsoda árulkodós banda, ráadásul mindenki ujjal mutogat egymásra, ami nem szép dolog. Épen ezért nem is teszem, és nem mondom senkire, hogy az ő hibája, de... - Emelem meg kicsit a hangom, hogy a kellő hatást érjék el a szavaim. - A minap a túlélő csarnokban jártam, és későn értem haza. Éppen a reggeli készülődésemtől ragadott el a küldetés végét jelző teleportáció, s azt kell mondanom amit eddig elmondtak a többiek, mind egy szálig igaz. Azonban van egy komoly bökkenő a dologban. Az a küldetés, ami után és előtt ezek az események megtörténtek, nem a Kardért folytatott küldetésünk volt, hanem a zseniális zokni nevű varázstárgyért indult küldetés, amit a múlt héten igyekeztünk megoldani. Persze mivel Ren-t kivéve majdnem mindenki evett a gombás levesből - amitől mindenki hallucinált – ezért bizony teljesen rossz küldetést néztetek, amiből aztán az előbb hallott kaotikus kavarodás lett. A küldetés listámban is meg tudom mutatni, hogy az a küldetés, nem az a küldetés.
Tehát, mi is történt „Azon” a bizonyos küldetésen, amikor a Megváltó kardért indultunk? Semmi különleges. Elindultunk, és megközelítettük a kazamatát ahol a kardot megtalálhattuk volna, azonban egy-két törpesör után a party nagyja azt sem tudta melyik világban van, nemhogy azt, merre megyünk. -
Ahogy a csapat élén magyarázok, fel alá sétálok, és a párnával megtelt jobbom a hátam mögé rakom, míg a másik kezemmel gesztikulálok a mondandómhoz. - Ezért amikor a kazamatához értünk, sikeresen belesétáltunk egy csapdába, ami súlyos láncokkal lebilincselte a csapatot, így egy darabig ott kellett maradnunk, hogy kiderítsük, hogyan szabadulhatunk ki a fogságból. Ahogy ezen tanakodtunk, megpillantottam, hogy Judy-t bizony nem ejtette foglyul a bilincs, azonban kár lett volna minden szóért, hogy a segítségét kérjem. Hogy mindezt miért? És miért kezdi úgy Miss Noxia a mondandóját, hogy idézem: „ Majd én megmondom, mi volt valójában, és én csak a tiszta igazat mondom, így esküdjek meg szívemből mindenki előtt.” ?
Nos ez a talány most megoldásra kerül. A történetünk ugyanis úgy folytatódott, hogy a lányt ugyan nem bilincselte le a csapda, azonban sokkal khm „fontosabb” -
Itt az ujjaimmal is jelzem az idézőjelet. - dolga akadt. Történt ugyanis, hogy felbukkant egy egzotikus szépség – valószínűleg egy NJK – aki felajánlotta, hogy teljesíti a lány egy kívánságát aranyért cserébe. A mi drága csapattársunk azonban nemhogy azt kívánta volna azért a potom összegért, hogy mind kiszabaduljunk. Nem. Az túl ésszerű lett volna. Inkább azt kívánta, hogy az egzotikus szépséggel tölthessen egy „pár percet”. - Jelzem, s mély lélegzetet veszek, hogy folytathassam. - Ugyan nem láttam a jelenetet, mert inkább elfordítottam a fejem – elvégre nem vagyok én illetlen lány, hogy meglessem más intim pillanatát – de abban biztos vagyok, hogy a hangok alapján a kisasszony nagyon élvezte a dolgot. Ekkor pedig megláttunk egy hosszú palástba, köpenybe és vastag ruhákba bugyolált kis-fickót, aki az éppen „szórakozó” Judy mellett olyan sebességgel, és észrevétlenséggel suhant el messzire, amennyire ez csak lehetséges Aincrad-ban. A kezében pedig nem egyebet tartott, mint a legendás fegyvert: A bajnokok Megváltó Kardját.
Amint kiszabadultunk a csapdából utána iramodtunk, és ekkorra Miss Noxia is befejezte a hancúrozást, de már késő volt. Csak a nyomait tudtuk követni a tolvajnak. -
Mondom végül teljes meggyőződéssel és magabiztossággal, majd visszább lépek, és várom, hogy a többiek is hozzászóljanak az eseményhez.
Kagura
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi220/250[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Júl. 23 2013, 17:22

//27. csomag: pöttyös labda, kristályírás, csontváz//

Úúúúh, ez eddig a legcikibb helyzet, amibe valaha keveredtem! Az egész úgy történt, hogy kaptam egy levelet, valami legendás küldetésről, de én nem néztem meg, mert nem volt rá időm egy gyönyörűséges hajadon megmentése végett! Na jól van, nem mentés volt, hanem csak időre futnom kellett két küldeménnyel, ami egy pöttyös labda volt egy kislánynak, a másik meg egy kristályírás recept egy játékosnak… Rohadt élet! De a lényeg ugyanaz: nem néztem meg! És ez akkor lett nagyon kínos, mikor a küldetés feladója ide teleportáltatott a sok NJK és JK közé, és miután dicsőíted minket, megkérdezte, hogy megvan-e a kard. Húha, ebből balhé lesz! Az még hagyján, a többiek elkezdtek kitalálni meséket… és többen simán rámfogták! A macskamániás csaj kezdte el.
- MI?! – Kérdeztem. Majd valami fura szakállas csávó kente rám.
- MII?! – Megint kérdeztem. Végül egy elmebetegnek kinéző pink csaj kente rám!
- MI VAN?! – Most így kérdeztem a változatosság kedvéért. Összehordott mindenki mindent, hol baromságot, hol ravaszat és Judy-ról nem gondoltam volna, hogy hazudik!O.o Már majdnem megkérdeztem George-t, hogy mit tegyek, de eszembe jutott, hogy ő éppen randizik egy általa megmentett női játékossal. Pi**ába. Erősen gondolkodtam, mit tegyek, de mikor meghallottam, hogy Judy-ra akarják kenni:
- Nem igaz, akik azt mondták, hogy nálam volt a kard, az hazudik, meg az a beképzelt pisis is, aki Judy-ra akarja kenni! – Nehogy már én vigyem el a balhét vagy Judy! – Különben is, úgy volt, hogy megkaptam a levelet, és el is indultam, közben csatlakozott hozzám az a vérszemű Lovag (Tachibana Makoto), és mondta, jön segíteni, hát elfogadtam. Be is mentünk ketten a kazamatákban, ahol csontváz sereg várt minket, és természetesen mi nyertünk! Csakhogy amikor megérkeztünk a kardhoz, az a rohadék kiütött, mint részeget a pia és magával vitte gonosz önös célokért a kardot, szóval nála van! – Atyám, hogy tudtam ilyent hazudni?o.o

_________________
[Event] A legendás küldetés! Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
[Event] A legendás küldetés! Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi1942/2100[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Jay on Szer. Júl. 24 2013, 08:01

25: kardforgató, avokádó, havi lottó

Eléggé meglepődtem, amikor épp olvasgatás közben elteleportálódtam a Főtérre, majd hirtelen egy NJK felemelt a levegőbe, magasra. Rengetegen voltak körülöttem, az összegyűlt tömegben megpillantottam Chan-t is, aki kérdően nézett rám, én csak egy vállvonással és értetlen arccal válaszoltam. Mégis mi a fene folyik, mit keresünk mi itt egyáltalán? Valami levelet kaptam pár napja, melyben egy legendás küldetést említettek, de mivel nem vettem fel magamtól semmit sem, ezért nem is olvastam el, azt hittem, csak a rendszer szórakozik velem. Lenézve a város összes NJK-ját láttam: kocsárosok, eladók, boltosok, de még csak a sima, kenyérhordó nénik is. Körülöttem tüzijátékok robbantak fel, majd kivilágítottak minket.
Ekkor az NJK, aki ideteleportált és felemelt mindannyiónkat, megszólalt:
-" Ó dicső harcosok, Aincrad megmentői...."- hallgattam a monológot végig. Mikor pedig azt kérdezte, megcsináltuk-e a küldetést és elhoztuk-e a kardot, csak nagyokat pislogtam: egy szó se volt arról, hogy ezt kötelező lett volna megcsinálni! Nem kértem én, hogy egy ilyen hülye küldetésben részt vegyek, pláne ilyen gyengén.
Gondoltam, itt ki kellene találni valamit, mert mindenki elkezdett hablatyolni és a másikra kenni a dolgot, hogy nem ő vitte el, nála nem is volt a kard, ellopták tőle, stb.
Na, akkor én is előállok egy történettel:
- Nos, az az igazság, hogy mikor reggel felébredtem, elmentem egyből a kardot megkeresni. Először is, mivel KARDFORGATÓ vagyok, gondoltam, nem ártana egy jobb fegyver, másrészt, pedig biztosan nagy lesz a jutalom majd, ha kész a küldetés. Úgy gondoltam, érdemes lenne körbekérdezősködni, pár kocsmában vagy fogadóban, hiszen ilyen helyeken rengeteg információt ki lehet nyerni még küldetésekkel kapcsolatban is.
Be is tértem az egyik kocsmába, és láttam, amint ez az alak
- itt Kurokotora mutatok - beszél arról, hogy most csinált meg egy küldetést, amelyben megkapta a Bajnokok Megváltó Kardját, de eladta aranyért, hogy még többet ihasson. Mivel az ilyen emberek nagyon idegesítenek, inkább meg se kérdeztem tőle, hogy kinek adta el azt a kardot, inkább körbekérdezősködök a közeli boltokban. Na igen ám, de mikor kiléptem a kocsma ajtaján, eszembe jutott, hogy nekem van egy szelvényem a HAVI LOTTÓ sorsolásra, melyet muszáj azonnal beváltanom, különben nem veszek részt a sorsoláson. El is indultam a sorsolás helyszínére, de a végeredmény elkeserítő volt: nem nyertem semmit, csak egy nyamvadt, fonnyadt AVOKÁDÓT vigaszdíjként.
Ekkor akartam a kard további keresésére indulni, de itt találtam magam hirtelen, és így több esélyem nem volt a kard megszerzésére.

Kifújtam a maradék szuszt is a tüdőmből, majd vártam, hogy mi lesz a döntése az NPC-nek, hisz-e nekem, avagy sem.
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Event] A legendás küldetés! Vo36oi1033/1100[Event] A legendás küldetés! 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A legendás küldetés!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.