[Küldetés] Értékes kacatok

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Vas. Dec. 29 2013, 23:26

(Előző kör)
//Pihenő kör//

Mosolyogva vágtam bele a hülyetollasba, egyszerűen tökre örültem, hogy egyáltalán megközelítettem a pengével, nem úgy mint az utóbbi három alkalomban. Eléggé elvoltam magamtól szállva, valahogy ha az ember nem talál háromszor be, és drasztikusan csökken a HP-ja, átmegy szadistába. ”Mindegy. Úgyis kellett már volna mennem agyturkászhoz. Kit zavar ha eggyel több dolga lesz?”
”NEM HISZEM EL!!! PONT MOST KELL PIHENNEM, AMIKOR BELEJÖTTEM A HENTELÉSBE?! KOMOLYAN?! KAYABA, MENJ A POKOLBA, A HÜLYE RENDSZEREDDEL! Mondjuk igazán nem haragudnék ha kapnék egy kis plusz kitartást! Naa! Gyerünk! Kérem! Kell nekem!”
Ezalatt a többiek jól haladtak, már csak az én ellenfelem volt hátra, amit elkezdett a sárkányos lány szelídíteni.
„…”
Ismételten egy világ omlott össze bennem…
”Ég veled, Orion!”
Hát nem kicsit lettem dühös. Tehát oké, jól van, cuki kislány, nyugodtan játsz a pici hollókkal, DE NE AZZAL AMELYIKKEL HALÁLRA SZENVEDEM MAGAM! Igazából nem voltam dühös a lányra, csak hirtelen sokként ért, hogy elvitték a ,,prédámat".

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Dec. 30 2013, 17:27

Szép megérkezésesemet követően a madarak csak úgy hullajtották a tollazatukat. Elmosolyodok, ahogy az utolsó madarat is last hiteltem. Mosolyogva lehuppanok a kupacokra, majd fújok egyet. Összeszedem magamat, és miután Jasmin elaludt Shuékhoz fordulok.
- Bocsi, hogy eddig távol voltam. Egy csapdába léptem vagy mibe, mert egy földalatti csúszda levitt a mélybe. Tűzrózsát is össze kellett kaparnom, mert ő másutt ért földet. Mikor végre a szemétkupacot eligazgattam magam körül, és újra felértem, hallottam meg mi folyik itt. Azonban egy barna kígyó és két Óriás Pók megállított egy röpke kis percre. De nem okoztak túl sok fejfájást. És itt mi volt a helyzet, míg… távol voltam.
Ha valamelyikük mérges volna rám a hirtelen eltűnésemért, kicsit rosszul érzem magamat, de hát nem az én hibám volt, hogy csapdába léptem… vagyis az enyém, mert én sétáltam bele, de…mindegy. Kiyora pillantok, aki kissé idegesnek tűnik. Intek neki fejemmel, hogy aludjon le, majd Shu felé nézek.
- Szeretnél elsőnek őrködni, vagy őrködjek én? – kérdezem tőle mosolygást erőltetve.
Kissé fáradt voltam, mert alig pihentem a csúszda óta, és jól esett volna egy-két óra pihenés mielőtt őrködnöm kéne. Ha azt mondta inkább pihenne kénytelen kelletlen elmentem őrködni, ám rögvest kihasználom a lehetőséget a váltásra, ha őrködésem ideje lejárt. Ám ha Shu vállalja az őrködést hálásan bólintok, és Tűzrózsa mellé lépek, és fejemet a hasára fektetve elalszok. Végül természetesen felkelek, ha eljön az idő, de nem sietem el a dolgokat, de végül én is nekilátok az őrködésnek. Azonban a napsugarak első sugaraira felkelek, ha éppen nem én őrködök, ha meg én, akkor keltem Jasmint, ha senki sem tette volna.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi3819/4100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 30 2013, 21:21


-Megoldottuk nélküled is.
~Illetve én oldottam meg egyedül, de azért a többiek is segítettek. Egy kicsit. Lefoglalták a madarakat, hogy ne tudjanak összefogni és a legerősebbet támadni. Nem is értem, hogy miért nem volt ennyi eszük. Ha összefogtak volna ellenem, meg vagy sokszor ennyien lettek volna, akkor a többieket már simán le tudták volna győzni. Nagyon buták ezek a madarak, de hát ez a mi szerencsénk.~
-Remélem nem lett semmi bajotok. Láttuk, hogy valami világít a távolban, de itt kellett maradnunk, hogy…
-Hogy megvédjük a fiút. Mondd ki nyugodtan, nem fog megsértődni.
-Szóval lefoglaltak minket a madarak. És… egy barna csörgőkígyó volt? Tényleg? Őt mi láttuk először, mi fedeztük fel. Tényleg nem okoztak túl sok fejfájást?
Idegesen megvakarta a tarkóját, amikor vissza emlékezett arra, hogy ők mennyit küzdöttek a kígyóval. Persze akkor még Timidus sokkal gyengébb és kisebb volt, és most már biztosan nekik is könnyebben menne, de az, hogy a két pók és a kígyó sem jelentett nagy akadályt a lánynak, kis nyugalommal töltötte el Shut, Timidus pedig elismerően bólogatott, hogy végre van mellette valaki, aki még segíthet is neki a harcban. Ezután Shu kicsit elfáradva, elszontyolodva ült le Ayani és Kiyo mellé.
-Csak két mini potionom van.
Tette ki maga elé a két üveget.
-Kiyo, neked van potionod? Ha gondolod Timidus megpróbálhat gyógyítani rajtad.
-Persze. Még tartsam is életben. Na jó…
Röppent oda Timidus, és várta a fiú válaszát. Ha az elfogadta a segítséget, akkor Shu megfogta a kezét, és a sárkány elé tartotta, aki egy picit beleharapott.
-Elég lett volna megnyalnod is.
-Tudom.
Vigyorodott el a sárkány.
-Szerinted használjuk el a potinkat Ayani?
Ha mindent megbeszéltek, akkor felajánlotta az első őrködést, majd amikor Ayani váltotta ő is lefeküdt. Kezdte felfogni, hogy mégsem olyan könnyű a helyzetük, mint elsőre hitte, de még mindig bízott abban, hogy nappal majd minden jobbra fordul.


Mivel nincs harc, csak arra dobok, hogy milyen potiont ad Timidus. Halál az Mini Potion, Korona az kis potion. Ha Kiyo nem fogadja el, akkor Jasmint gyógyítja, ha ő sem, akkor Shukakut.
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 30 2013, 21:21

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Szer. Jan. 01 2014, 22:30

Végül Ayani lecsapta az utolsó hollót és fellélegezhettem. ”ÚRISTENEM! Élek! Élek! Ilyen közel a halálhoz, még sosem álltam…nélkülük végem is lett volna…” Mély levegőt vettem, majd kifújtam.
- Pfuhh…köszönöm csajok. – hajtottam le a fejem. – Ja és neked is Timidus.
Ayani elmesélte, hogy beleesett valami csapdába, aztán ellenfelekkel került szembe, ezért nem tudott segíteni nekünk.
- Mindegy, az a lényeg, hogy mindenki életben van. – ültem le.
A sárkányos lány felajánlotta, hogy Timidus meggyógyíthatna, viszont én elutasítottam: nem akartam még többet rájuk támaszkodni.
- Igazán kedves vagy, és köszönöm, de már így is rengeteget tettetek értem, nélkületek nem is lehetnék most itt, így aztán nem szeretném ha még többet kellene dolgoznotok miattam. És amúgy is, vagy potion om. – mosolyogtam rájuk.
Az őrködést elvállalta a sárkányos lány, aminek kicsit örültem, hisz az éjjel egy percet sem sikerült aludnom.
- Rendben, akkor én jövök utánatok. – terültem el.
Szememet nem hunytam le, helyette a csillagokat bámultam, sokkal jobb időtöltésnek találtam, hisz ahogy jobban belegondoltam, nem is biztos hogy fontos Aincradban aludni. ”A valóságban az alvás létfontosságú dolog, a test olyankor pihen, nem? Viszont itt…igazából most is fekszünk...valahol. Vajon még mindig az ágyamon vagyok? Vagy már valahova átszállítottak? Tényleg! Tök jó! Most jövök rá, hogy hatalmas szerencsém van, hisz nem szedték le a fejemről a szülők! Eeeez az. Tök jó hogy hírimádók vagytok, biztos hazaértetek, benéztetek hozzám, aztán voltatok olyan kedvesek hogy nem akartatok megzavarni, és inkább lementetek tv-zni, ott meg biztos láttátok hogy nem szabad leszedni a NerveGeart senki fejéről! Igen! Ez az! Imádlak titeket! Nyugodjatok meg…ki fogok jutni…ki fogok jutni.” – hunytam le a szemem, az előbbi gondolatvitelemet nem figyelembe véve.

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Szer. Jan. 08 2014, 11:20


Miután Kiyo visszautasította Timidus felajánlását, a sárkány ugye Jasminhoz fordult, aki félősen bár, de odanyújtotta neki a karját.
- Hálásan köszönöm – mosolyodott el, amint meglátta életcsíkján a változást, majd megsimogatta a petet, és Shukaku felé is bólintott. Miután elrendeződtek a dolgok, egy pillanat alatt álomba szenderült, persze ha váltania kellett, úgy ő is szívesen őrködött.

Reggel, pirkadat. Már mindannyian ébren vagytok, Jasmin szórakozottan forgatja kezében a medált, nyújtózkodva és ásítozva még. Illedelmesen megvárja, amíg mindenki befejezi a reggeli teendőit, ha vannak, majd egy sóhajtás után belekezd mondandójába:
- Ez az éjszaka jobb volt, mint az előzőek, de nem tudok rájönni, mi lehet az, ami megoldaná a helyzetünket – elhúzza a száját, és a tenyerébe szorítja a tárgyat – Csak annyit tudok, hogy segít eltüntetni a mobokat, ha a medál rájuk tükrözi a napsugarakat, és erre is csupán véletlenül jöttem rá – újabb sóhajtás, ezúttal azonban felétek nyújtja a kincset – Nektek van valami ötletetek?


Próbáljátok kitalálni a megoldást, nem kell megfejthetetlenül bonyolult dologra gondolni. Időtök erre a körre több van, nem fogom betartatni a 3 napot, mert vizsgák miatt én sem tudok rögtön mesélni, ám azért ne húzzuk a végtelenségig. Jó fejtörést! Wink

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jan. 08 2014, 13:23


Shukakut, aki a céhházban való éldegélés óta elszokott a virrasztástól és az őrködéstől Timidus ébreszti hangos csipogással, mintegy vekker szerűen berregve. A sárkányt nem nagyon zavarja, hogy esetleg felébresztheti a többieket is. Idő van. Sietniük kell, ha ki akarnak valamit találni, így a sárkány a magasba röppen, és onnan kémleli egy picit a tájat, majd újra hangos ébresztésbe kezd.
-ÉBRESZTŐ! MINDENKI!
Shu természetesen felül barátja csipogására, és először rá, majd a többiekre néz, hogy mindenkinél minden rendben van-e. Ezután még álmosan törölgetve a szemét lefordítja a többieknek az egyértelműt.
-Izé… azt hiszem ez nála a jó reggelt. Bár nem mindig így szokta. Azt szeretné, ha rá figyelnénk.
-Igen azt! Mindenki rám. Mindenki!
Shu felkel, és közelebb húzódik Ayanihoz, és int a többieknek is, hogy igyekezzenek csoportosulni, mert addig Timidus nem fog csöndbe maradni.
-Emberek. Csapat. Fiúk és lányok. Most már sokkal többen vagyunk, és jobban tudunk figyelni egymásra, de ez nem szabad, hogy hamis biztonságérzetet keltsen néhányunkban, és továbbra sem szabad elfelednünk, hogy a fő cél a kiju…
-Timidus! Semmit nem értünk abból, amit mondasz.
-Oké-oké. Shu! Könyv!
Shu előveszi a lila könyvecskéjét, és úgy nyitja ki, hogy két teljesen új oldala legyen egymás mellett. Érzi, hogy Timidus valami nagy dologra készül. A sárkány mögé is röppen, és orrával rábök külön-külön a két oldalra.
-Igen. Nem.
-Igen és nem? De mit?
-Terv. Igen. Nem. Van.
-Oh… izé… Timidus szeretne tervet készíteni, és ehhez össze kellene írnunk, hogy mi az amit tudunk, és mi az amit nem. Szóval… várjuk az ötleteket.
-Először én. Először az én ötleteim.
-Rendben Timidus… tehát?
-Azt tudjuk, hogy sajnos az erőtér miatt nem tudunk…
-Timidus!
-Izé… Céh. Menni. Nem.

Mivel sajnos a falra nem találtak még ki külön jelet, és a céhépületet is céhként emlegették, nem pedig házként, így ez volt az egyetlen kifejezés, amit Timidus használhatott, de amellett, hogy próbálta egyszerűbben megfogalmazni a mondandóját, közben még hevesen mutogatott is. Elindult egy irányba, és úgy tett, mintha beleütközne valamibe.
-Igen. Nem tudunk kijutni, mert egy erőtér van a mező körül. Ezt tudjuk.
Mondta a lány, és elkezdte írni az adatot a bal oldali lapra.
-És az is tudjuk, hogy a kristályok sem működnek.
-Igen, de azt nem tudjuk, hogy ha elcseréljük a kristályainkat…

Egy pillanatra elhallgatott, majd újra megszólalt, és látszott az arcán, hogy nagyon nem tetszik neki, hogy remek tervét ilyen röviden és egyszerűen kell elmagyaráznia.
-Kristály. Switch.
-Switch? Mármint csere? Cseréljük ki a kristályainkat?

Ránézett a lányra, hogy megtudja, hogy ezt vajon próbálták-e már, de mindenesetre ezt is följegyezte, ezúttal a jobb oldalra, majd várta a sárkány további ötleteit.
-Érintés. Átok. Nem… ezeket egyiket sem tudod. Váááá! Lépjek már szintet, hogy megérthess! Izé…
Odaröppent a lányhoz, hozzá dörgölőzött, majd nagyon szomorú képet vágva újra előadta a falbaütközős jelenetet.
-Igen. Jasmin mondta, hogy a hatás érintéssel is átadható.
-Azonban...

Hívta fel a sárkány magára a figyelmet egy csipogással, amit úgysem értenek, majd odaröppent Jasminhoz, mancsaival körbefogta a kezét és megrázta, ezután Shukakuhoz repült, és vele is ugyanezt tette.
-Igen… de ezt az előbb mondtam. Mit akarsz ezzel?
-Várj! Figyelj!

Ezután újra Jasminhoz repült, hozzá dörgölőzött, majd ezután Tűzrózsához, és mindezek után Ayani felé kezdett mutogatni.
-Vele nem! Neki nem! Csak a paci.
-Tényleg. Jasmin, ha jól emlékszem, csak velem fogtál kezet, Ayanival nem. Úgy is működik, ha te hozzáérsz Tűzrózsához, a lovacska pedig Ayanihoz? Gondolom Kiyo hozzáért, hiszen akkor nem lenne itt…
-Igen. Kiyo? Barát Kiyo?
-Igen, Kiyo a barátunk. Ezt is felírjam?
-Nem aaaz! Jasmin. Kiyo barát… el. Jó.

A lány gondolkodóba esett, de nem tudott rájönni, hogy mit akar a sárkány, pedig az eszeveszetten mutogatott mindkettejükre, és a város felé is.
-Tudooood! Jasmin azt mondta, hogy Kiyo társainak szerencséje volt, de azt nem mondta meg, hogy miért. Nemigaaaaz! Mindegy. Hagyjuk!
Újra legyintett a farkával, és inkább mással folytatta. Ezúttal a kis láncot emelte fel, amit talált, Jasminra mutogatott, majd a kérdő hangját hallatta.
-A medál? Azt már leírtuk, hogy mit csinál a medál.
-Nem mit! Hol?

Csipogta a sárkány, és a földre, meg a kupacok felé mutatott.
-Hol találta?
-Oh… igen. Meg tudod mutatni, hogy hol találtad a medált Jasmin?

Kérdezte a lány, és feljegyezte az információ hiányát a füzet jobb oldalára. Ezután a sárkány újra a mancsában szorongatott láncot csörgette, majd becsukta szemeit, és farkával is eltakarta a pofiját, miközben csóválta a fejét.
-Valóban. Sötétben nem működik.
Bólogatott a lány, és serényen jegyzetelt.
-És Tűzrózsa?
Mutogatott a sárkány a paci felé.
-Már múltkor is kérdeztem, de soha senki nem figyel rám, és itt volt az este, és nem néztük meg, hogy a póni fényével is működik-e… Miért mindenre nekem kell gondolni?
-Timidus… igen. Felírom ezt is. Meg kell tudnunk, hogy csak napfénnyel működik-e. Meg…
Ránézett a sárkányra, hogy megszakíthatja-e egy saját ötlettel, és mivel Timidus bólintott, így előhozakodott vele ő maga is.
-Szóval Jasmin azt mondtad, hogy a medál vonzza ide a mobokat. Ahhoz vonzza, aki hozzáért a medálhoz, vagy maga a medál vonzza?
-Igen. Ez is fontos. Okos vagy Shu!

A lány elmosolyodott és felírta ezt is a kérdések közé.
-Bolt. Céh. Naaa… Shu! Jusson már eszedbe, hogy leltárt kellene készítenünk! Fegyver, potion, páncél… eszköztár… mit értesz meg ezekből?
-Bolt? Céh? Céhbolt? Melyik céhé?
-Nemnemnem!

A sárkány odaröppent a lányhoz, majd kettőt csipogott, majd Jasminhoz, akinél megrázta a fejét, majd Kiyohoz, akinél a kérdő csipogását hallatta.
-Igazad van! Tudnunk kellene, hogy kinél mi van, hogy meddig tudunk... Remek ötlet Timidus!
-Persze, hogy az…
-Oké… tudunk még valamit Tim?
-Azt, hogy a fiú ügyetlen és gyenge. De ha nem akarod, ezt nem kell felírnod. Majd én észben tartom és vigyázok rá.

A lány bár nem értette a sárkány ezen mondatát, de a gúny hangját ismét kihallotta, és megcsóválta a fejét, majd a többiekhez fordult.
-És nektek? Van még valami ötletetek amit felírhatnék?
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jan. 08 2014, 14:03

// Strea engedélyével Timidus még reggel gyógyít egyet Shukakun a képijével. A módszer ugyanaz, mint az előbb. :3 //
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 08 2014, 14:03

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jan. 16 2014, 06:35

// ejj Kiyo pedig utolsónak akartam írni Very Happy //

Az éjszaka csöndesre sikerült. Most nem futottam bele semmilyen csapdába sem, és még csak nem is támadt ránk semmilyen mob. Bár az itteni lényeket biztosan sikerülne pár csapásból megölni, ahogy a Pókokkal és a Kígyóval tettük Tűzrózsával. Néha kicsit bánom, hogy Tűzrózsa nem tud beszélni emberi nyelven, mint sok pet, de azért így képesek vagyunk egymást megérteni… olybá tűnik Aincradban töltött idő sokkal alkalmazkodóvá tett, és még jobban összeforrasztotta petemmel való társas kapcsolatunkat. Az én csodás tűzparipa kancám lágy tüze, lágyan körbeölelt, ahogy nekidőlve aludtam. Szerencsére ilyen formában a tűz nem sért meg, csak ha képességet aktiválok, és ilyenkor nagyon kellemes a lágy tűzsugarak érintése. Végül a pirkadat eljött, és én lustán, komótosan felkelek. Én az a hétalvó típus vagyok, így szememet dörzsölgetve ébredezek Tűzrózsának dőlve, aki még mindig feküdt, bár még ébren volt, és a tájat kémlelte némán. Shu és Timidus máris elkezdték darálni a dolgaikat, mire végeztek már a fejem is sajgott.
- Shukaku nyugalooom… hogy a fenébe van nektek ilyen krán ennyi energiátok? Wee… Még félig alszom, én nem vagyok Tűzrózsa, aki egyről a kettőre felkel… vagyis nem mindig vagyok az… most például nem… Aműgy nekem 2 ötletem is van, a 2.-ra inkább csak akkor próbálkozzunk, ha már semmi sincs hátra.. jó van még 1 is de azt eléggé… hülyeségnek tartom. Mellesleg Shu az idomár és a pet között különleges kapcsolat van. A rendszer egynek érzékeli őket, így ha az idomár meghal vele hal a petje is. Meg a rendszer jelöli melyik petnek a gazdája kicsoda, szóval… bár egy próbát megér az ötleted, előbb próbáljuk ki. Jasmin kérlek, mutasd, az utat hol van a legközelebbi „torlasz”. Ha elértünk oda kezemet megpróbálom átnyújtani, így ha sikerült az azt jelenti, hogy én ki tudok menni, bár lehet messzire nem fogok tudni menni, mert nem tudom mennyre lehet eltávolodni a saját petedtől. Ha nem működik, és nem vagyok, képes áthatolni a pajzson jön az én tervem.
- Az első gondolatom, hogy többes erővel lehet, ki tudnánk törni. Ehhez az kéne, hogy mind a 6-an egy időben minél kisseb helyre fókuszáljuk a csapásunkat, és a sebző képességeket is aktiválva.
Ha rábólintanak, felkészülök, és ha a többiek is készen vannak, megadom a jelet, és a Lángoló Unikornist bekapcsolva petem mellett szaladok, és egymástól nagyon közel támadjuk a pajzsot. Ha a pajzson látszik sérülés szólok a többieknek, hogy újra, ám ha nem sikerült abbahagyjuk.
- Előbb a plusz egyet.. – mondom a 2. tervemet, még hátráltatva, lopva Jasminra pillantva.
Aktiválom a 2. képességemet, és felszárnyalok a levegőbe. Az akadályt fogva repülök feljebb, és feljebb míg bírok, és tudok, kezemmel a falat érintve hátha csak bizonyos magasságig van. HA kudarcot vallok, lihegve visszaszállok le.
- Esetleg lyukat áshatnánk alá és a föld alól kikerüljük… - mondom, és látszik rajtam, hogy nem füllik a fogam hozzá, amit akartam 2.-al.
Ha ez sem működik, elkérem Jasmintól a nyakláncot és megpróbálok előhívni egy menüt, ahogy a Nevelés Kesztyűjén is szoktam tenni. Ha ez sem működik, akkor legalább a medál nevét próbálom lekérdezni. Van Kovácsolás jártasságom, így elméletben meg kéne tudnom a nevét, ha még ez sem jó Lelankad a hangulatom, és visszaadom a nyakláncot, és hosszú szünet után szólalok meg ismét.
- Nem akartam…. nem akartam, hogy ez legyen… de Jasmin. Ha más nincs… el kell, pusztítsuk a nyakláncot. Ha tényleg az csinálja, a falat pusztulnia kell. Azonban nem most… rád bízom, mikor állsz készen egy próbára. Lehet a rendszer nem is fogja engedni, elpusztíttatni… viszont egy lehetőség van még… Voltam egy olyan küldetésen, ami átformálta a testünket, és csak azután változhattunk vissza, ha legyőztünk az ottani bosst. Mivel jobb ötletem nincs, járjunk körbe itt, és keressünk egy terület főnököt, hátha… Jasmin itt léted alatt láttál valami építményt, barlangot? Esetleg valami szentélyt, vagy föld alá vezető járatot?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi3819/4100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Szomb. Jan. 25 2014, 18:41

Az éjszaka további része zavartalanul telt, sikerült nyugodtan aludnom. Reggel éles csipogásra ébredtem, heves volt, hosszútávon talán már kicsit fülbántó, de olyan nosztalgikus...kiskoromban is hasonló hangra keltem, mindennap, sőt, a SAO-baa kerülésem előtt is elővettem néha, azt a régi, rossz ébresztőórát. mosolyogva nyitottam ki a szemeimet, amik elé a kék ég tárult . Úgy éreztem, mintha felébredtem volna a rosszálomból, alattam mennyeien puha dolog volt, az ég tiszta volt, a horizon aljáról feltámadni készült a Nap, s a levegő is, a frissen nyílt virágok illatát hozta felém. Egy régi, megszokott mozdulattal, az ébresztőórát készültem lecsapni viszont ujjaim közé nem került semmi, csak fű. Ekkor ébredtem rá, hogy ez még mindig WTF Land és arról álmodni, hogy csak úgy pikk-pakk kijutunk, HÜLYESÉG ! Fejemet felemeltem, körülnéztem és láttam a lányokat, Tűzrózsát és Timidust is, aki épp Shukakut ébresztgette. "Szóval ez volt az a hang... csodás...ez most már biztos WTF Land..."
A többiek elkezdtek ötletelni, de nekem sokkal inkább kérdéseim voltak mint ötleteim. A lányok viszont rengeteg dolgot felvetettek, kezdtem úgy érezni, hogy végre nekem is megkéne szólalnom. Igazából egy kérdés már az elejétől fogva bújkált bennem, amit próbáltam elfelejteni, kiverni a fejemből, na meg féltem feltenni, de úgy éreztem, talán jobb lenne ha végre kinyögném.
- Jasmin... - kezdtem bele. - mond...te ismered a Ladyt?
"Tud a medálról, és gyanúsan ködösen beszél...legalábbis számomra...azt mondta hogy találta a medált és valahogy elhajította, de azt nem mondta, hogy hol találta, miképp találta...valamint az egyik kereső csapathoz is beállt...ez a küldetés nem lehet egy NPC küldetése, a küldetés feladója egy játékos, egy NPC küldetés, a bevezetőkön kívül csak is egy csapatnak járhat! Talán még azt is eltudom képzelni hogy ő lady...viszont kastélya van..játékosoknak kastélya nem szokott lenni, legfeljebb a céheknek és azok közül is csak a legnagyobaknak..."
De nem ez volt az egyetlen, ami bökte a csőrömet...
- Clioék hogyan jutottak ki? És honnan tudod hogy kijutottak? Láttad őket?

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Szomb. Jan. 25 2014, 21:48


Jasmin kíváncsian nézi a kissárkány ténykedéseit, s amikor előkerül a füzet és Shu ismerteti az ötletet, egy kicsit közelebb húzódik. Látszik rajta, hogy nagyon próbál odafigyelni, egyetlen mondatról nem akar lemaradni, hisz neki is érdeke a helyzet megoldása. A bal oldalra írt tényeknél bólogat, s amikor felmerül az első kérdés, elgondolkozva hümmög:
- A kristálycserét még nem próbáltam, nem volt kivel – kezd bele, majd megrázza a fejét – Kipróbálhatjuk, bár szerintem az itemek nem nevekhez kapcsoltak – sóhajt, majd tovább hallgatja Timidust, figyelmét Ayanira fordítva, amikor az idomárlány  elkezd magyarázni. Az elején csak bólint, ám aztán közbeszól – Elnézést, hogy beleszólok, mivel nem vagyok idomár, de… Annyit biztosan tudok, hogyha meghal az idomár, a petje tovább él… aztán elvadul és mobbá válik, de nem hal meg. Viszont azt nem tudom, hogy Ayanira hatott-e, ki kéne próbálni – teszi hozzá, Shukakura nézve, hogy ha szeretné, írja fel a jobb oldalra. Ezek után csöndben marad, a kérdésre határozottan bólintva – Igen, meg tudom mutatni. Az egyik közeli halom között kotorásztam, amikor megcsillant a fénye – mondja, s ha kell, a tanácskozás után oda is vezet titeket. Amikor Shu rákérdez, hogy pontosan mi vonzza a mobokat, csak a fejét rázza, s hozzáteszi, hogy nem tudja pontosan, bár szerinte maga a medál, hiszen amikor nem volt nála, mobok se támadták őt.
- Van Hazatérés Kristályom, Bika Potionom, bár abból csak egyetlen darab, életfeltöltő tárgyaim viszont nincsenek, azokat mind elhasználtam – hajtja le a fejét – Meg egy Halvány Erősítő, létszükség esetére – teszi hozzá szomorúan.

Ayani kérésére Jasmin a város felé mutat:
- A védett övezet határa. Egy láthatatlan fal, amivel eddig senkinek nem volt problémája – sóhajt, majd feláll, ám mielőtt elindulnátok, Kiyo is kérdez, mire az íjászlány csak a fejét rázza – Nem ismerem, de szép lány lehet – mosolyog, rápillantva a medálra – És egy kicsit szomorú is… Hiszen elvesztette a medálját – mondja, majd összeráncolja a homlokát, mintha elgondolkozna valamin, ám végül megrázza a fejét, és elteszi a tárgyat. A fiú következő kérdésére széttárja a karjait – Nem tudom. Talán meghaltak, talán továbbra is a mezőn vannak, vagy lehet, hogy sikerült megtörniük az átkot. Nem láttam őket.
Nem mond többet, ígyis eléggé eltört és fáradt, lassan elindul Ayani után, a védett övezet határa felé. Közben van, amikor előveszi a medált, van, amikor újra a zsebébe süllyeszti azt, a homlokát ráncolja, mintha a megoldáson törné a fejét. Ha megérkeztek, türelmesen vár, amíg Ayani felrepül, ha segítenie kell egy helyre ütni, akkor segít, ám egyik módszer sem bizonyul kifizetődőnek, egyik sem vezet megoldásra. Mitévők lesztek?

Sok jó ötletetek volt, ám a megoldás talán még ezeknél is egyszerűbb. Kaptok rá mégegy kört, vagy ha kértek, akkor többet is, ám mostantól szeretném, ha nem kellene sokat várni. Határidő: január 31, péntek éjfél.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jan. 26 2014, 15:23


-Egyik sem? Egyik kiváló tervem sem válna be? Hát ez nagyon nagy baj, mert több ötletem egyenlőre nincsen.
Hajtotta meg fejét szomorúan Timidus, miközben követték a többieket afelé a hely felé, ahol a lány megtalálta a talizmánt.
-Nekem sincsen több ötletem. Egyébként pedig Jasminnak teljesen igaza van a petekkel kapcsolatban.
Bár eddig csak pozitív benyomás érte Ayani felől, most nagyon elcsodálkozott azon, hogy egy ilyen erős, tehát biztosan magas szintű idomár ne tudjon ilyen alapvető ismereteket. Egyre inkább érezte, hogy Aincradnak igenis szüksége van az ő készülő könyvecskéjére, amiben majd minden ilyesmit végleg tisztázni lehet, és soha többé nem alakulhatnak ki ilyen félreértések.
~Szegény Ayani… mennyire félthette a lovacskát, ha azt hitte, hogy ő is meghal, ha saját maga… ~
~Na! Kiyo legalább feltette azt a kérdést, amit nekem nem sikerült megértetnem Shukakuval. Mégis csak hasznát vehetjük majd ennek a fiúnak, bár a válasznak egyáltalán nem örülök.~

-Akkor gondolkozzunk máson. Gondolkozzunk azon, hogy miként fogjuk maguknak megvédeni. Ha megtörni nem tudjuk az átkot, akkor be kell rendezkednünk hosszabb időre. A medált érdemes valami olyan helyre tenni, ahol a mobok nem érik el, de mi igen. Úgy legalább nem vonzza ránk őket, viszont bármikor visszaszerezhetjük, ha szükségünk van rá. Mondjuk egy fa tetejére kötözni, ahonnan a madarak sem vihetik el… Te Shu!
-Igen?

Kapta felé gyorsan a fejét a lány, aki eddig nem is próbálta megérteni a sárkány csipogását. Biztos volt abban, hogy Timidus valamiféle tervet készít, amikor így maga elé motyog, de mivel ezeknek a hosszú mondatoknak a megértésére még nem készült fel, nem is erőltette az egyébként is fáradt agytekervényeit a fordításra, inkább csak lépdelt leszegett fejjel.
-Mob! Medál!
-Igen. Tudom, hogy valamit tenni kellene, hogy ne vonzza hozzánk őket, de egyelőre semmire nem jutottunk.
-Nem az! Figyelj!

A sárkány a lány fölé szállt, rá mutatott majd újra a „mob” jelentésű csipogást hallatta, majd lassan ereszkedve a lány fejére engedte a nyakában csüngő kis láncot, amit talált.
-Mob! Medál!
-Hogy… tegyük rá egy mobra a medált? Az mire lenne jó?
-Akkor egymást támadnák, nem pedig minket. Lefoglalhatnánk őket, és nem kellene védekeznünk. Mob harc! Mi biztonság!
-Nem fogunk kísérletezni a szegény mobokon. Annak semmi értelme. Szépen elássuk valahol a medált, és akkor úgy sem fognak ránk támadni.
-Haza akarok menni! Itt nem biztonságos. Egyikünknek sem.

Motyogta a sárkány egyre türelmetlenebbül, és bámulta a falat, ami bezárta ide őket.
-Csak át kellene sétálnunk.
Akkor jutott eszébe Shunak is az ötlet. Eddig elengedte a füle mellett, mert valahogy természetesnek tűnt, hogy az a fal az a bizonyos fal, ami bezárja őket, de így, hogy Jasmin ki is mondta, már elgondolkodtató volt.
-Azt mondtad, hogy a fal a védett övezet határa. Az a fal ugye eddig is megvolt. Arra szolgált, hogy azon belül ne sérülhessenek meg a játékosok, és kívül tartsa a mobokat. Talán mégsem olyan nagy butaság, amit Timidus mondott.
-Hé! Mikor gondoltad azt, hogy butaság?
-Szóval… lehet, hogy a falnak a beállítását változtatja meg a medál. Ki kellene próbálni, hogy ha rátesszük egy mob nyakába, akkor őt átengedi-e a falon. Ezt kipróbáltad már Jasmin?
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Hétf. Feb. 03 2014, 13:52


- Még... még nem - feleli Jasmin megszeppenten, majd homlokráncolva hozzáteszi - És mi van akkor, ha működik? A mob átmegy a medállal, mi meg itt ragadunk medál nélkül.
Ha Shukakunak és Timidusnak, vagy a többieknek van erre valami ötlete, úgy az íjászlány türelmesen végighallgatja, esetleg elő is készíti a kísérletet, ám amennyiben nincs, úgy megint ő szólal fel:
- Elég lenne csak a mob valamelyik testrészével megpróbálni, egy vaddisznó ideális lenne, a fele csapat erősen fogja az állatot, hogy ne tudjon elszökni a nyakában a medállal, valaki magát a medált fogná, biztos ami biztos, és úgy próbálnánk ki. Na mit szóltok? - a monológja végére már teljesen fellelkesül, ha beleegyeztek, úgy elkezdhettek vaddisznócsordákat keresni. Nem is kell sokáig várni, fel is tűnnek, Jasmin a medál segítségével rájuk tükrözi a Napot, eltüntetve őket, egy jószágot kivéve. Majd a segítségetekkel indulhat a kísérlet, ami sikerhez vezet: a mobot átengedi a láthatatlan fal.

- És most? - kérdezi Jasmin kimerülten - Mostmár tudjuk, mit is állít át a medál. De hogyan lehetne eltüntetni a hatást?


Péntek volt a határidő, azt hiszem ígyis elég időt kaptatok. Kiyo és Ayani 500 szóval pótolhat, nem akarok a vége előtt 2 körrel jutalomcsökkentést kiosztani.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Feb. 03 2014, 15:05


Mivel Timidusnak tetszik a lány ötlete, a többiek pedig nem ellenkeznek, így Jasmin teljes támogatását élvezve próbálják ki az javaslatot.
-Természetesen én is arra gondoltam, hogy csak a mob egy részét engedjük ki. Mondjuk megfogjuk kötéllel, és akkor vissza tudjuk húzni. Nem szeretném, hogy beszabaduljon szegényke a városba, hiszen ott eleve nem érezné jól magát, és biztosan bántanák is, pedig ugye ő még nekünk is segített. Az nem lenne fair, hogy mi beüldözzük a városba, ott pedig lekaszabolják szegényt a mi hibánkból.
Amikor meglátnak egy csordát, Shu és Timidus óvatosan és lassan közelítik meg őket, hiszen az ő elhatározásuk szerint csak becserkésznek és megfognak egy állatot, a többi pedig had fusson amerre akar. Egyikük sem gondolta volna, hogy a lánynak, aki eddig elcsüggedt, megcsömörlött és fáradt volt a harctól, van még kedve pusztítani az állatkákat, de mire megmukkanhatna bármelyikük is, már el is tűnik a csorda egy állat kivételével.
~Csodás… most már biztosan nem fog együttműködni, ha így megijesztetted és lemészároltad a társait…~
Nagyot sóhajtva lép oda a remegő malackához, amire a többiek nagy valószínűséggel már rá is vetődtek, hogy lefogják az amúgy is rémült állatot.
-Ne aggódj malacka, téged nem fogunk bántani.
-Mert te kellesz nekünk.
-Igen… nagyon nagy feladatod van, mert te fogsz nekünk segíteni. De ne aggódj, mert utána természetesen elengedünk, és ha kiszabadulhatunk innen, akkor egy ideig biztosan nem fogunk titeket zavarni, ezt megígérem. Mindannyian megígérjük.

Az utolsó kijelentés inkább a többieknek szólt ugyan, mint a malackának, és Shu igyekezett is végig nyugtatgatni az állatot, az összes idomár képességét bevetve. Bár ez a röfi csöppet sem volt pici, de Shu tudta, hogy kint is tartanak házi kedvencként törpemalacokat, így nem nagyon aggódott. Azt is tudta, hogy az állat csak akkor támad, ha őt megtámadják, így igyekezett kimutatni, hogy neki esze ágában sincs fegyvert fogni rá. A kötelet is óvatosan helyezték el a mobon, végig odafigyelve, szinte mintha egy lovat kantározna fel, és ebben ha Ayaninak volt valami jártassága, akkor igénybe is vette a segítségét. A küldetés sikerével a lehető leggyorsabban útjára engedte a malacot, előtte még egy kis élelemmel is megjutalmazva, ha az elfogadta.
-Igazából nem tudjuk, hogy mit is állít át. Az is lehet, hogy a falat, de az is lehet, hogy minket és a mobokat, és felcseréli, hogy mi ne mehessünk át, ők pedig igen. Ha a falat állítja át, akkor megpróbálhatnánk, hogy oda irányítjuk a fényét, hátha ott visszaváltoztatja, ahova tükröződik a napsugár, és akkor átmehetünk…
-Pontosan. Shu okos! Nem mintha én nem ezt akartam volna mondani. Kezdjük!
-Várj még! Az a baj, hogy ha viszont minket állít át, azaz minket is mobnak lát miatta a fal, akkor magunkon kellene kipróbálnunk. Viszont ha a fal mobnak lát minket, akkor lehet, hogy a medál is, és akkor…
-A fal lesz. Meg különben is…

A sárkány megszaglászta a lányt, megbökdöste kicsit az orrával, majd megnyalintotta.
-Nincs mob szagod, se mob ízed. Nem lehetsz mob. Kezdhetnénk végre, hogy hazamehessünk?
Mindketten kérdően néztek Jasminra, majd a többiekre, hogy van-e bárkinek bármilyen ellenvetése.
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Kedd Feb. 04 2014, 21:45

A rengeteg ötlet közül egyik se működött, az összes kudarcba fulladt. De ahogy eddig, most is akadt egy dolog, ami sokkal jobban zavart. A kérdésemre érkezett válasz. ”Nem ismeri a Ladyt…pedig…szinte éreztem, a kapcsolatot kettejük között. A nemes hölgyeket szokták Ladynek hívni és egy nemes kiegyensúlyozott, magabiztos, intelligens, na meg remek problémamegoldó….és igazából az első, Jasminnal való találkozásomat leszámítva, ezek mind ráillettek, egy pillanat alatt ott termett mellettünk, segített, majd mikor már teljesen fáradt volt, összetört, nem állt le feleslegesen heverészni, hanem gondolt a több i szerencsétlen, védtelen emberre és továbbindult. Azért, ez szerintem tiszteletreméltó. Én biztosan nem lennék ilyenekre képes, hiába vezettem évekig csapatokat, mondhatni „hibátlanul”, azt egy szép, nagy plazma televízió előtt tettem, nem pedig úgy, hogy előttem állnak az emberek , életüket rám bízva…apropó élet, ott nem függött semmi, ha meghalnak, újraélednek, de itt, egy rossz mozdulat, egy rossz gondolat, aztán kész, vége, az éveken keresztül épített életednek annyi. De visszatérve, tényleg olyan határozottan mondta, hogy Clioék megmenekültek…már kezdtem örülni…” – sóhajtottam, majd elmosolyodtam. ”Azért remélem, hogy tényleg így történt. Nem akarom, hogy még több ember haljon meg miattam, vagy akár a közelemben. Túl sok…túl sok emberrel volt már így.”
További ötletelésüket inkább csak hallgattam, nem  tudtam semmihez se lényegeset hozzáfűzni, sőt még ötleteim se támadtak.
- A megoldás vagy nagyon összetett, vagy annyira könnyű, hogy gondolni se gondolunk rá, mert teljesen hülyeségnek tartjuk. Viszont nem tudunk kísérletezni, túl veszélyes…Próbáltunk már egyszerűen átsétálni a falon?  Várjunk, csak mi nem tudunk átmenni a falon, vagy a medál se?...
Törtem a fejem, törtem, forgott az agyam, szinte hallottam ahogy kattog, de végül nem mentem semmire, több kérdés nem merült fel bennem, ami közelített a használhatóhoz.

...

Felmerült egy ötlet, hogy ki kéne próbálni, egy, a medált viselő MOB, képes-e átmenni a falon? Először jót mosolyogtam rajta, elképzeltem ahogy egy vaddisznó fut a Kezdetek Erdeje felé, nyakában a medállal, de aztán rájöttem, hogy a dolog kicsit se hülyeség.  ”Amennyiben egy medálos MOB képes átmenni a falon, egyértelművé válik, hogy annak aki érintkezett a medállal, vagy egy, már „medálinfluenzás” lénnyel, megváltoznak a jogai a fallal kapcsolatban. Vagy inkább pont az ellenkezőjére váltanak. Tehát ha eddig a fal Játékosnak érzékelt téged, utána MOBnak fog…Viszont ez még nem megoldás. ..”
Ayani előhozakodott egy ötlettel, ami valahogy, valamiért nagyon tetszett.
- Igen, ez igazából egész jól hangzik. Nappal az égen a Nap látható, éjszaka a Hold. A nappal meleg, barátságos, világos van, az éjszaka pedig  hideg és sötét. Tehát ellentétek. Ha napfénnyel világítjuk meg a medált, majd a MOBokra tükrözzük, ők elpusztulnak, a pusztulásnak az ellentétje a teremtés, vagy valami hasonló. Rossz nem sülhet ki belőle, szóval szerintem majd meg kéne próbálni, már ha addig nem jutunk ki. De előtte nézzük meg a MOB os dolgot.
Jasmin a medál segítségével egy pillanat alatt elpusztította a Vaddisznók hordáját, csak egyet hagyott életben, akit én gyorsan el is kaptam, persze csak óvatosan, hisz tudtam,hogy kicsinált volna Shukaku, ha rossz bánásmódban részesítem az állatkát. Megetettük a vaddisznót, próbáltuk nyugtatgatni, majd felhelyeztük rá a medált és elkezdtük a fal felé emelni a patáskezet. Hát, persze hogy átengedte őt a fal…
- Ó pajti…de lennék most a helyedben…Kimásznék ebből a börtönből és boldogan élném a MOB életemet…
A tesztelés után leültünk ebédelni, Ayani disznópörköltöt csinált rizzsel és meg kell mondjam, hihetetlenül finom volt…
- Uhh…köszönjük Ayani, nagyon finom volt. – mosolyogtam a többiekre.


A hozzászólást Nagoyaka Kiyoshi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 17 2014, 18:58-kor.
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Feb. 15 2014, 08:29

Kudarc, kudarc és kudarc egymás hegyén hátán... Nem igaz, hogy miért esik kútba minden egyes tervem amibe csak belekezdek... Már-már kezd borzasztóan idegesítő lenni, hogy egyszerűen alig-alig van siker érzésem. Szerencsére úgy tűnik a többiek is jó sokat gondolkodnak a dolgokon... vagyis jó részt csak Shukaku dolgozik, meg a petje, Kiyo nem nagyon erőltette meg magát olyannyira, de hát most nem kérhetem számon, ha nem az a gondolkodó fajta. Végre azonban volt valami, ami fényt biztosít az alagút végén, még ha oly kis mértékűt, mint a gyertyaláng, de hé.... aki a kicsit nem becsüli... Mindenesetre nekem nem sokat tudott segíteni a gondolat menetembe... hiába is engedi át a fal a mobot, ha minket nem enged át... Pedig úgy emlékszem a fal nem engedi át a mobokat, ezt mégis átengedi, vagyis a mobot JK stattal, minket pedig mob stattal ruházott fel a medál. Egy hangos hm...-öt követően viszont elgondolkozok. Nappalonként a mobokat megöli a fény, vagy legalábbis eltünteti innen. Mi van akkor, ha csak elteleportálja? Shukaku ötlete emiatt tetszik, így egy próbát megér, de azért hozzáteszek én is valamit, hisz nem akarok én is csöndbe maradni... megint....
- Öhm.. Jasmin... próbáltad már egyszerűen leszerelni a medált? Mert ha elöl van akkor fel van szerelve, és ha jól emlékszem a dolgok csak akkor adják meg a dolgokat, ha elöl vannak. A legendások kivételével semelyik nem reagál a leltárban. És a legendás is csak fejlődik az inventoriba, statot nem ad... meg próbáltál átmenni az akadályon éjszaka? Esetleg a Hold fényét magadra vetítve átlépni?
El-el gondolkodtam mert kicsit logikusnak tűnt a mondani valóm, de annyira nem, hogy 100%-osan biztos is legyek benne, mindenesetre ha igazam van, akkor nagyon gyorsan ki is juthatunk innen, ha nem akkor csak itt tölthetjük az időnk nagy részét, míg nem jön segítség... A veszély szerencsére most nem annyira nagy, mint éjszaka, amikor nem láttunk semmit, ráadásul mobok sem támadtak ránk, azon kívül, amikre mi támadtunk. Bár nem szeretek negatív érzelmeket küldözgetni, most egy kicsit nehéz optimistának lenni, de szerencsére healer képességeim mindig meglesznek, ha nagy bajba leszünk... kivétel ha ellenségnek túl magas a Speciális Képesség szintje, mert akkor sajna képi ügyben bukta van... de ilyen kis szinten talán nincsenek ilyen szörnyek, vagy legalábbis nagyon remélem. Kissé elgondolkozva az égre nézek. Jó lenne ár tudni mi lehet a baj a mostani időkben... de végül eszembe jut valami...
- Figyeljetek... mi lenne, ha megennénk valamit. Tudom, hogy a helyzet most nem nagyon kívánná, de egy kis meleg étel a hasunkban, és a kedvünk jobb lesz egy kevéskét. Még ha a rendszer nem is éheztet minket mégis csak jobban fog esni.
Ha bólintanak, a többiek az ötletemre előhozom a menümből pár gyújtós fát, egy bográcsot, és a főzéshez szükséges eszközöket. Mester szintű főzésemmel szinte bármit el tudtam készíteni helyben, de csak 1 ételhez volt elegendő élelmiszer az inventorimban. Hamarosan fortyogva fő egy kis jó vaddisznó pörkölt rizzsel a bográcsban. Kellően megfűszereztem, és fatálakba mertem az ételt mindegyiküknek, aki kért. Bár elég rossz kifejezés rá, de szerencse, hogy volt dolgunk jó pár vaddisznóval, mert lett egy időre elég vaddisznó húsom. Halkan kanalazom a pörköltet, majd figyelek a többiekre, hátha van valami jó ötletük.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi3819/4100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Hétf. Feb. 17 2014, 21:33


Jasmin szótlanul hallgatja Shu ötleteit, majd sorban a többiekét is, néha el-elgondolkozva, a vaddisznótól visszavett medállal a kezében. Amikor Ayani felvetette, hogy mi lenne, ha leszerelné, a lány csak a fejét rázza:
- Nem lehet eltenni az inventoryba. A hatását meg kifejti akkor is, ha valaki más kezében van – mondja szomorúan, majd hozzáteszi – De megpróbálhatjuk a falra tükrözni, igen… holdfénnyel már próbáltam egyik este, sajnos az se működött… viszont…– itt nyel egyet, tekintete elszánttá válik - … én sodortalak bajba titeket. Vállalom a kockázatot, akármi is legyen a következménye. Kiyo– fordul a fiú felé, és nyomja a kezébe a medált – Ha nem a fallal van a gond, hanem velünk, tükrözd rám a nap fényét. Kérlek – ekkor lenyitja a menüjét, pötyög valamit, mire Shukaku előtt megjelenik a barátfelkérés – Shu, lehet elkerülök innen, ha rám tükröződik a fény, lehet nem is fogok meghalni… ha így lesz, írok neked egy levelet, a helyzetem meg látható lesz a barátlistádon – mosolyog rá, majd elnéz a távolba, mielőtt Aya felé fordulna – Ayani, te pedig vigyázz rájuk.
Az íjászlány az ételt illedelmesen elfogadja, és jóízűen elfogyasztja, ám most talán még szótlanabb, mint eddig, persze ha kérdezitek, úgy válaszol is. Amint befejeztétek az evést, ő áll föl elsőként, és odalépdel a védett terület határának közvetlen közelébe. Ha felkészültetek, ő is bólint, kezdődhet az újabb kísérletezés.

Posztotok addig tartson, hogy rátükrözitek a medált a falra és Jasminra is. A sorrendet ti döntitek el. Határidő: február 21, péntek.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Shukaku on Kedd Feb. 18 2014, 08:25


Shu folyamatosan csóválta leszegett fejét lassan, ide-oda. Nem akarta elfogadni sem a felkérést, sem ezt a buta öngyilkos akciót, de sajnos ő sem tudott más választást, így végül is megnyomta az elfogadás gombot.
-Én… biztosan nem lesz semmi baj. Semmi más megoldás nincsen, és ha csak ez az egy megoldás van, akkor ennek kell a jónak lennie. És… és ez a legegyszerűbb is, és a többit már kipróbáltuk, amik sokkal bonyolultabbak voltak, és van egy ilyen szabály is, hogy mindig a legegyszerűbb a jó…
Hadarta gyorsan, és leginkább önmagát próbálta megnyugtatni Occam borotvájával, és bár azért célja volt ugyan a többieket is, ő maga azonban egyáltalán nem volt annyira biztos a kijelentésében, és nem is magában a kijelentésben bízott, hanem egy másik hitében, amit azonban nem osztott meg senkivel.
~Kayaba nem kegyetlen. Mindennek oka van ebben a világban, és mi azt hiszem semmi olyat nem csináltunk, amivel megérdemelnénk azt, hogy olyan tárgyat kapjunk, ami olyan csapdába sodor minket, amiből csak akkor juthatunk ki, ha feláldozunk valakit. Kayaba sohasem kérne ilyet senkitől.~
-És… nem te sodortál bajba minket. Nem tudtad, hogy mi lesz. Ne mondj ilyen butaságokat!

-Shu… nyugalom. Nem lesz semmi baj.

A lány azonban egyáltalán nem volt nyugodt. Kezeit ökölbe szorította, hátrébb lépett kettőt, és úgy várta a fejleményeket.
-Először csak a falra Kiyo. Ha utána nem tudunk ott átmenni… akkor utána…
~De nem! Olyan nem lehet! És ha mégis, akkor nem lesz semmi baja attól, ha rávetül a napfény, hanem csak kijut, mert ez a megoldás. Így kell lennie!~

Timidus rászállt a lány vállaira, és halkan, morogva kezdett dorombolni, és a célja ugyanaz volt, mint a társának. Ha Shu hátranézett volna, akkor látta volna, hogy Timidus bármennyire is próbálja leplezni az idegességét, önkéntelenül is ráng a farka hegye. De Shu szerencsére most kivételesen nem a sárkányra koncentrált. Behunyta a szemét, és várta, hogy vége legyen ennek az egésznek. Még azt sem hallotta, amit Timidus a fogai között sziszegett.
-Csak okosan te fiú! Ne kapkodj! Te meg ne merj nekem meghalni! Soha nem hozom rendbe Shut, ha ott fog virítani egy halott a barátlistáján.  
A  sárkány dühös volt a lányra. Ő sem tudta volna megfogalmazni, hogy pontosan miért, de az motoszkált a fejében, hogy feláldozni önmagadat nem annyira nehéz, mint ahogyan azt sokan hiszik. Te elmész, még jól is érzed magad, hiszen valami fontosat tettél, és utána már nem is kell törődnöd senkivel és semmivel. Nem kell törődni a következményekkel. Sokkal nehezebb azoknak, akik itt maradnak. Azoknak, akik nem tudtak megvédeni…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Hétf. Feb. 24 2014, 16:16


Megjegyzés Ayaninak és Kiyonak: ígyis kaptatok plusz napokat, de mivel nem éltetek vele, folytatom a mesélést, a karaktereitek minimális mozgatásával. Ez a zárókör, ha teljes jutalmat szeretnétek kapni, 500 szóval pótoljatok.

Jasmin feszült figyelemmel nézi, ahogyan Kiyo rátükrözi a medált a falra (ha a fiú nem akarta, akkor ő maga tette meg), majd odalép, és megpróbálja áttenni rajta a kezét – sikertelenül. Talán egy fél perc is beletelik, amíg nem történik semmi, az íjászlány csak áll, és nem mozdul, végül sóhajt egyet, és felétek fordul.
- Ha a falat állította volna át, lehet rosszabbul jártunk volna – hangja szomorú, ámde még reményteli – Hiszen akkor nemcsak mi, de a többi mob is átjuthatott volna, a rendes játékosok pedig nem… - megrázza a fejét, majd bólint – Marad a B terv.
Jelzi, hogy készen áll, a nap is élénken süt, semmi sem zavar meg titeket. Ha Kiyo nem vállalja a feladatot, úgy Ayanit kéri meg, ha ő sem, akkor Shut vagy Timidust, de valakinek mindenképpen meg kell tennie, máskülönben életetek végig itt ragadnátok. Ezt maga Jasmin is elmondja nektek, ha visszakoznátok. Várhattok vele, másodperceket, perceket vagy akár órákat is, de Jasmin egyre jobban fog csalódni bennetek, s egyre szomorúbb lesz. (Amíg valamelyiktek nem tükrözi rá a medált, vagy nem vállalja be a lány helyett, addig semmi sem fog történni.)
Amikor a nap rásüt a medálra, a tárgyat tartó játékos úgy mozgathatja azt, hogy a fény rávetüljön társaira. Akár Jasmin lesz, az, akár más, a reakció következményeként ugyanazt éli át, amit korábban: fejfájás, enyhe rosszullét, kívülről csupán az avatarjának újbóli megrezzenése látszódik. Ezek után pedig már összejön az, ami eddig nem sikerült: az, aki átélte másodszor is az érzést, át fog tudni menni a falon.
- Gyerünk, mielőtt újabb csorda jönne – kiált fel Jasmin megkönnyebbülten – Mindenkire tükrözzük rá, hogy elmehessünk – folytatja, s ha beleegyeztek, úgy meg is teszi ezt a csapat minden tagjával. Miután ezzel megvoltatok, a kezébe veszi a medált, vigyázva rá, hogy végig árnyékban tartsa, majd körbenéz – Köszönöm a segítséget, ezt visszaviszem a Ladynek egyedül, ha nem bánjátok. Ne aggódjatok, ti is meg lesztek említve, gondoskodom róla – hajol meg, majd elteleportál.

Elnézést a sok cselekményért, de nem akartam tovább húzni. Ez a zárókör, következő mesélésben márcsak jutalomosztás lesz.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Feb. 27 2014, 13:47


-Nope! Nem működött.
~Nem? Miért nem! Működnie kell! Működnie kellett volna!~
Timidus igyekszik nyugtatgatni a lányt, a vállán üldögélve próbálja minél jobban körülölelni a farkával, folyamatosan, halkan morog, hogy az egyenletes, ismerős hang is jó hatással legyen a társára. Azt azonban nem tudja eltitkolni előle, hogy ő is ideges. Tekintete ide-oda ugrál a jelenlévőkön, fürkészi az arcaikat, próbál rájuk is hatni, talán sikertelenül.
-Elég már! Csináljatok már valamit!
Morogja a fogai között, majd elhatározásra szánja el magát. Még egy utolsó percet vár, még egy utolsó szóval megpróbálja megnyugtatni az idomárt.
-Kayaba…
-Igen. Ő nem hagyná, hogy bajunk essen, ha a szabályok szerint játszunk.

Suttogja halkan a lány, ügyelve arra, hogy csak a közvetlenül mellette lévő sárkány halhassa.
-Annak semmi értelme nem lenne.
-Örülök, hogy így látod. Legalább nem fogsz haragudni. tartsd csukva a szemed!

Elfordítja a tekintetét és előrelendül. Kiyo kezéből, aki túl sokáig húzta az időt kikapja a medált és azonnal Jasminra tükrözi a fényét, mielőtt bárki, bármit is tehetne, majd undorodva löki el magától a tárgyat, lehajítva azt a földre.
-Indulj már!
Kiált rá csipogva az íjász lányra, de ő maga a magasba emelkedik, hogy ne láthassák, mennyire ideges. Csak akkor ereszkedik vissza a lány vállára, amikor Jasmin már sikeresen átdugta a kezét a pajzson. Halkan az idomár fülébe suttog, miután hatalmasat sóhajtott, megkönnyebbülve.
-Most már kinyithatod. Hazamehetünk.
-Haza? Mi történt?

Kérdezi Shu, aki természetesen nem mert odanézni, és amikor becsukta a szemét, még minden rendben volt. És most is mellette van mindenki.
-Megoldottam a problémát. Nem kell megköszönni.
Miután mindenkire rátükrözték a medál fényét, gyorsan elköszönnek, és azonnal elindulnak a céhház felé. Shu, először még remegő lábakkal lépi át a határt, de amikor sikerül átjutni azonnal elmosolyodik, és sokkal vidámabban, csaknem szökellve folytatja az útját, még egy utolsót intve a többieknek.
-Honnan tudtad?
-Nem tudtam.
-Akkor…

~Akkor veszélybe sodortam a lány életét. Nem volt más választásom.~
-Kayaba.
-Igen. Örülök, hogy nekünk nem kell félnünk Timidus.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Pént. Feb. 28 2014, 20:44

//Most egybeolvasztottam a két postot, remélem nem baj//
”Nem értem…még mindig nem értem…Kayaba…miért kellett? Talán viccesnek találod, hogy az életünkért harcolunk? Ennyire vicces lenne? Vagy csak egyszerűen azt akarod, hogy rád és az idióta játékodra figyeljen a világ? Kint már biztos kitudódott minden. Valószínűleg téged keresnek mindenhol…fogadni mernék, hogy egy földalatti bunkerben ülsz és figyeled ahogy emberek százai halnak meg naponta, miattad…Most meg mi…szegény Jasmin meg már teljesen kivan…nem itt akarja végezni…na meg minket is „belekevert” a dologba… És ezért is magát hibáztatja…” – mosolyodtam el. ”De egyszer téged is utolér a végzet…Nem bujkálhatsz örökké, egyszer észrevesznek, elkapnak és megbűnhődsz a tetteidért…Persze, szívesebben fojtanálak meg a két kezemmel téged, de kitudja, hogy addig mi lesz velem. Talán elesek egy bossharcon? Megölnek a MOBok? Tán egy pár vörös indikátoros? Vagy te jössz el értem, Kayaba? Nem… az utóbbit erősen kétlem, hisz csak egy ember vagyok a sok közül, csak egy ember vagyok az utálóid közül…Viszont közbe tisztellek is téged. Felépítettél egy ekkora birodalmat, amiben minden van…ahol még a MOB-ok is élnek…legalábbis olyan mintha élnének…fejlesztők ide, segítők oda, a végeredmény egy csodálatos világ, ahol a határ tényleg csak a csillagos ég…” – ismét mosoly ült ki az arcomra, szemeimben egyszerre kavargott a gyűlölet, a csodálat. ”…csodálatos világ….helyesbítek, csodálatos világ lett volna…Azért, majd ha dutyiba kerülsz és én még mindig nem fogok egy koporsóba feküdni, a „Sword Art Oline incidens halottai” temetői rész V.I.P.sarkában, fogom majd magam, a pofádba röhögök és megrugdoslak…Vagy…előtte inkább kérelmet nyújtok be, hogy megrugdoshassak egy sorozat gyilkos, elmebeteg zsenit, meglebegtetem az orrod alatt, a pofádba röhögök és csak azután taposlak meg. Ez egy mérföld kő lesz a világnak, az biztos. De attól félek, hogy lesznek utódjaid és m---…” – ekkor Jasmin hirtelen a kezembe nyomta a medált és ezzel megszakította a gondolkodásomat, egy pár pillanatig igazából nem is értettem mi is folyik ott, annyira belemélyültem a gondolkodásba. Azt mondta, hogy tükrözzem a falra a napfényt és ő megpróbál kimenni…ha pedig az nem működik, akkor rá. ”De hát…Micsoda? Nem tudjuk milyen hatással van egy „Medálinfluenzás” emberre a tükrözött napfény…Lehet hogy…meg is halhat!...Nem akarom, hogy még valaki meghaljon mellettem…Hogy még valaki meghaljon miattam…De muszáj lesz megpróbálnunk…Már nincs mit tenni! Mindent megpróbáltunk már...csak ezek maradtak…Jasmin…ne merj meghalni…kérlek…”
Mély levegőt vettem, majd kifújtam. Féltem. Féltem, hogy valami baj lesz, féltettem Jasmint…Még egy levegőt vettem. Rátükröztem a falra, de Jasminnak nem sikerült átmenni. ”Nem maradt más választásom…” – ekkor ismételten gondolkoztam kicsit, valahogy egyre jobban izgultam és hiába volt bennem a „minél hamarabb, annál jobb” mondat, valahogy nem ment. Timidus nekem rontott, kiverte a kezemből a medált és megtette helyettem a dolgot. „…” Eltelt pár másodperc, és Jasmin még mindig jól volt, és igazából én már ennek is örültem, hisz…az a veszély is fenn állt, hogy amikor érintkezik a sugárral, akkor történik vele valami…sőt, boldogságom még tovább fokozódott, hisz nem csak hogy teljesen épen volt, hanem még sikerült átnyúlni a falon is. Na ez volt az a pillanat, amikor a fél percen át visszatartott levegőt kifújtam és megnyugodtam.
- Remek...akkor siessünk – mosolyogtam a többiekre, majd magamra is vetettem egy kis napsugarat a csodamedállal.
”Na én most fogom magam…hazamegyek…meglocsolom magam és talán hétvégére ki is rügyezek..”
Elköszöntem a többiektől, majd elindultam haza…

”Minden jó, ha vége jó…”
// Köszöntem a küldetést Very Happy nagyon sajnálom, hogy voltak kieséseim, jöttek közbe dolgok és depis is voltam, de mindent összevéve, nekem nagyon tetszett Very Happy //

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Feb. 28 2014, 23:23

Mit vártam volna? Hogy valamelyik ötletem beválik, és mehetünk is haza? Sajnos az élet nem ilyen kegyes az olyan egyszerű emberekkel, mint én, vagy Shu vagy Kiyo, vagy szegény Jasmin. A sors mindig azzal kegyes, aki nem érdemli meg, vagy legalábbis a legtöbbször… legalábbis én ezt tapasztaltam. Bárhogy legyen is már csak 1 esetleg 2 dolog marad hátra, és ha ezek sem működnek komolyan el kell gondolkozni, hogy már csak 1 megoldás lehet. Mégpedig hogy elpusztítsuk a medált, amit valljuk, be nem szeretnék, se senki más az én véleményem szerint. Bár kitudja, lehet Timidus megtenné, ha nagyon felbosszantaná a medál, bár nem tudok semmit sem mondani, hisz a sárkánt és a gazdáját kevésbé ismerem, mint Kiyot, pedig hát a fiúról is alig-alig tudok valamicskét, arról a rövidke harctól eltekintve, amelyből megállíthattam már ott is, hogy Kiyot messziről elkerüli Fortuna „csókja”. Nem vagyok benne biztos, de szerintem a múltkori hollókkal is meggyűlhetett a baj. Miközben eszek azzal, aki kért csendesen, együtt érzően nézek Jasminra, akinek mindez a teher, mely a mi vállunkra is esett mennyire elveszettnek tűnik. Biztosan szomorúnak tűnik, amiért mindegyikük itt ragadt, de remélem, megérti, hogy mi nem vagyunk mérgesek rá, sőt ez szerintem egy jel, hogy hosszú szenvedésének hamarosan vége lesz, és kijuthatunk erről az átkozott csapdából, ha már ebből a világból nem tudunk. Elhúzom a számat, ahogy arra gondolok, hogy sokan mennyire vágynak a kijutásra. Én csak a kedvese miatt lennék hajlandó kimenni, viszont biztos nem tudnék nyugodtan aludni Tűzrózsa nélkül, még ha Yui ott lenne mellettem is. Veszek egy mély levegőt. Megsimogatom Tűzrózsa fejét, hátát, majd aki kért és végzet visszakértem az üres tányért, hogy visszarakhassam az inventorimba és otthon el tudjam majd mosogatni… mert nem hittem el, hogy nincs kiút. Egy-két könnycsepp kigördült a szememből, mikor nekiállunk az utolsó próbáknak, de sikerül éppen elfordulnom, hogy letöröljem szememből a könnyeket feltűnés nélkül. Jasmin mikor sorra megkért minket egy-egy apróságra mosolyt erőltetek az arcomra, majd meglepően nyugodt hangon mondom neki.
- Ne aggódj Jasmin nem lesz semmi baj. Sikerülni fog. Érzem. Szóval csak fel a fejjel, és ne aggódj. – mondom, majd megölelem a lányt.
Nem voltam annyira magabiztos, mint akartam elhitetni a többiekkel, de ha ezzel sikerült lelket öntenem Jasminba akkor már megérte. Kiyora nézek, aki jó ideig némán áll, és nem csinál semmit. Tűzrózsa meglengeti farkszőrét, mely igéző lángfüggönyként lengett ide-oda, de tudom, hogy ezel türelmetlenségét akarja kimutatni. Tűzrózsa nem beszél, mint a legtöbb pet, legyen idősebb vagy fiatal, de néha többet tudok megérteni belőle, mint bármelyik másik petből, ami képes elmondani saját maga is a gondjaikat. Megvakarom a füle alatt, és halkan suttogom.
- Köszönöm Tűzrózsa, hogy mindig itt vagy mellettem. Nélküled azt hiszem még a föld alól sem tudtam volna kijönni. Csak bírd ki még egy kicsit, és ígérem, otthon pihenhetsz egy jót. Biztosan nagyon fáradt vagy.
Nem nagyon akaródzott Tűzrózsának, de egy bólintás félét hoz össze, amitől kicsit elmosolyodok, de mindjárt elkomolyodok, mert Kiyo még mindig áll. Szerencsétlen Jasmin meg várja, hogy mi fog történni. Ekkor a kis tollas sárkány fogja magát és elveszi a medált, és megteszi amire Kiyo nem volt képes. Végre kiderült, hogy nem kell tartanunk semmitől. A mócer bevált a „küldetésnek” immár vége, és mindannyian mehettünk haza. Szó nélkül megölelek mindenkit, majd elbúcsúzok mindenkitől. Csak azután indulok el, mikor már csak egyedül maradtam.
- Gyerünk haza Tűzrózsa, Yui már biztosan vár.
Bár pacim forgatta szemét, azért elindult velem a teleport kapu felé.

// köszönöm a küldit bocsi hogy ennyit kellett várni rám, de a legtöbbször alig volt hangulatom, és időm írni >.> //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi3819/4100[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Szomb. Márc. 01 2014, 19:16


A küldetést lezárom.
A nem kiesett résztvevők aktuális Lv-szintje alapján lesz meghatározva a szintbónusz, ezt viszont a kiesett játékosok nem kapják meg. 20 kör, ebből 2 kockázós, Kiyo teljesítette mindet, Ayani és Shukaku később lépett be, ők 16 kört teljesítettek, valamint a csapat felfedezett egy sima mobot is. Az aktivitási bónuszt csak Shukaku kapja meg, sajnálom, hogy a többiekre állandó jelleggel várni kellett, nem is keveset. A fentieket figyelembevéve a jutalmak a következőek:

Exp és Arany:

Kyrena Juurei: 20 exp, 30 arany
Clio, aki után Norika kapja a dolgokat: 30 helyett az öröklési szabálynak megfelelően csak 27 exp, 40 arany
Kiyo: 126 exp, 160 arany
Ayani: 106 exp, 140 arany
Shukaku: 126 exp, 160 arany
A Nevelés Kesztyűje legendás fegyver 53 exp-el fejlődik.

Céhbónuszok:

White Rose: 80 arany; Enheriel 8exp, Snowcat 8exp, Azmaria 4exp, Thunder 8exp, Zakuro 9exp, Ryutoshi 9exp, Kiyoshi 9exp, Nio 8exp
Angelic Voice: 70 arany; Mirika 13 exp, Ayani 13 exp, Rin 13 exp, Aidor 14 exp
Young Justice: 80 arany; Peter 14 exp, Shukaku 15 exp, Chan 14 exp, Jay 15 exp, Utahime 5 exp

Jártasságok:

Keresés jártasság, dobás ITT. Talált tárgyak:
Kiyoshi: Halvány Füst Kristály (a földnek vágva egy füstöt képez, amiben csak a látás jártassággal rendelkezők látnak, a füst két körig tart)
Ayani: Kezdő Íj (+1 fegyverkezelés)

Kiyonak, Ayaninak és Shukakunak jár a maximális pont és a 20-20 nyersi a látásokra, valamint a két-két recept a készítésekre. Ezeket KA fogja beírni az arannyal és az expekkel együtt.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 06 2014, 20:54

Kusumi Ayani: Fegyverkészítés (T2): Fém *Pallos/Fejsze/Pöröly* Recept, Végzetes *Fegyver* Recept
Potion/Méregfőzés (T2): Gyenge Lényirtó Méreg Recept, Nagy Potion Recept

Nagoyaka Kiyoshi: Páncélkészítés: Bronzvért Recept, Bőrruha Recept
Érclátás: 11 -> 31, 7 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 2 Sida Kő, 5 Halvány Rubin, 3 Vasérc

Shukaku: Kristályírás: Hangrögzítő Kristály Recept, nincs több megtanulható recept
Növénylátás: 54 -> 74, 1 Örökké Lángoló Tulipán, 5 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.