[Küldetés] Értékes kacatok

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Hétf. Júl. 15, 2013 6:40 pm


Értékes kacatok

Résztvevők:
  • Yuna
  • Clio Cronos
  • Nagayoka Kiyoshi
  • Kyrena Juurei
  • Kido Yukari

Sorrend: egyelőre nincs
Határidő: 3 nap/fő
Új nap virradt, és ahogyan ezt már megszoktátok, az utcák szinte rögtön megtelnek különböző kasztú és szintű játékosokkal, akik egymást félrelökve próbálnak meg odajutni a hirdetőtáblák közelébe. Napok óta nem jelent meg egyetlen elfogadásra váró küldetés, még egy árva felkérés sem, így érthető, ha mindenki izgatottan s már-már türelmetlenül várja, hogy végre találjon valamit. Nektek szerencsétek volt, hogy hogyan és miképp értétek el, hogy bekerüljetek, azt rátok bízom, de annyi bizonyos, hogy végre valahára megjelent előttetek az üzenet:

Kedves Játékosok,
Egy számomra nagyon értékes tárgyat vesztettem el, de egyedül képtelen lennék a keresésére indulni. Kérlek segítsetek nekem, és a jutalmatok nem marad el! Ha elfogadjátok, várlak titeket pontosan délben, a megadott koordinátákon.

A feladó neve nincs feltüntetve, de ha esetleg mégse fogadnátok el, lehet, hogy még heteket kell várnotok, mielőtt újabb alkalmatok lesz, és a várakozók száma egyre csak nő. Hogyan döntötök?


A posztotokban írjátok le, miként sikerült elhoppolni a többiek elől a küldit, ötletes megoldásokat kérnék! Amennyiben rányomtatok a zöld gombra, menjetek Arbusba, a második szintre, és a főtéren várjatok. Találkozni vagy együtt menni lehet. Jó szórakozást, ha van kérdés, pm-ben jöhet! Wink

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szer. Júl. 17, 2013 5:33 pm

Csak tudnám, mi a jó fészkes fenéig nem volt eddig felvehető küldetés!
Nekem meg igenis szükségem volt egy küldetésre, mert már egy jó ideje nem treníroztam magam, ahogy a szintem se fejlődött, amióta a Köpenyeske kinyiffant a küldetésen. A Tűzkígyó jól felnyársalta őt vacsorára, a Chibicoink félelmünkben kereket oldottak. Mivel teljesen magunkra maradtunk Ichigoval, kénytelenek voltunk hátraarcot csinálni és visszavonulót fújni. Nos, a küldetés nem sikerült, szerencsére megúsztuk épségben, de sokan így is rajtunk röhögött vagy két hétig. Igazából senki se tudott a küldetésről azokon az érintetteken kívül, akik benne voltak, meg plusz a banda tagjai. Hülye Pityu megint leitta magát annyira, hogy ország világ szeme fülére elharsogja, micsoda kudarcot vallottunk. Ez os az a rohadt, k***ög Köpenyeske hibája! Játszotta a nagy hőst, és nem akart rám, az okosabbra hallgatni! Megérdemelte, hogy kiynírta a tűzkígyó. Ha ő is megúszta volna élve, akkor én nyírtam volna ki, és nem érdekelt volna, hogy miatta vörös indikátoros lennék!
De tökmindegy most már, késő bánat ezen lógni. Legalább a rajongóink és utálóink felülkerekedtek már jó ideje ezen, és hogy őszinte legyek, én is. Csak Ichigo nem, ő kijelentette, hogy ő aztán biztos nem fog többé velem lógni, ha közösen kapunk egy küldetést. Még mindig rémálmai vannak a tűzkígyó miatt.
A mai napot félsikernek könyvelhettem el. Mivel nekem is nagyon kellett már valami küldetés, amit már jó ideje senki se tudott felvenni, ott lődörögtem éjjel-nappal a főtéren. Szándékosan a tábla mellett ücsörögtem, és basszusgitároztam. Egyrészt azért, hogy magamat és a közönséget szórakoztassam, másrészt azért, hogy ha előtűnik egy új küldetés, én legyek az első, aki gyorsan elhappolja.
Biztos ami biztos, jó az elővigyázatosság, nem árt mindig felkészülni, jókor jó időben, satöbbi... ilyesmilyen szövegek illeték azt a pillanatot, mikor végre lett egy küldetés ennyi idő után! Végre! Erre vártam hetek óta! Csak ne tolongjon már itt ez a sok hülye!
Igyekeztem közelebb férkőzni, de a sok kapkodó idióta eltaszított. A k**va anyjukat!
Szerencsére a kutya se vette fel még a küldetést, mivel a mellettem állók, akik a küldetés hirdetése előtt álltak már, annak birtoklásának jogáért összeverekedtek. A többiek meg mind körbeállták "üsd, üsd" szurkolással. Ugyan most senki se pályázott addig a küldetésre, mégsem tudtam odaférkőzni, mert sajnos annyira ostoba egyik se volt, hogy hagyják a másikat is odaférkőzni.
Aztán eszembe jutott egy zseniális ötlet, de ehhez a banda segítsége is kellett. Sürgős PM-eket küldtem Kakasnak, Ichigonak és Pityunak, akik alig öt perc múlva már ott is voltak. Elmagyaráztam nekik, hogy mi a szitu van, aztán ki is eszeltük a túl egyszerű, de grandiózus ötletet.
- FÉLRE AZ ÚTBÓL, APRAJAFALVA KIS NÉPE!! ITT VAN A PLATINA VARÁNUSZ!!
Erre abbamaradt a verekedés, és az egész banda ránk nézett. Ahogy ránk néztek, és felismertek minket így együtt négyesben, úgy övöltöttek torkuk szakadtából, mintha nem is mi, hanem PSY és Justin Bieber lépne éppen fel együtt. Pedig minket csak a Japán háromnegyede ismert, nem az egész világ.
Ha egyedül próbálkoztam volna meg ezzel, le se szartak volna, mert engem akkor ismernének fel, ha a bandával együtt vagyok, egyedül pedig túl jelentéktelen vagyok ahhoz, hogy komolyan is vegyenek. Ami azt illeti, elsőre nem szokták elhinni nekem, hogy a Platina Varánusz basszusgitárosa vagyok. Meh, nem elég árulkodó jel az egyedi rockergót öltözékem, a basszusgitár és a szép angyalszárnyas tetkó a hátderekamon? Micsoda műveletlen, agyatlan bunkók ezek mind!
A társaság zöme félrehúzódott az útból, hogy a hirdetőtáblához mehessünk, és lenyúlhassam elsőre a küldetést, ami így szólt:

Kedves Játékosok,
Egy számomra nagyon értékes tárgyat vesztettem el, de egyedül képtelen lennék a keresésére indulni. Kérlek segítsetek nekem, és a jutalmatok nem marad el! Ha elfogadjátok, várlak titeket pontosan délben, a megadott koordinátákon.

Nem tudom, miféle tárgy lehet az, amit meg kell találni, de én szir-szart elvállalok azért, hogy jutalmat és xp-t kaphassak. A banda felajánlotta, hogy elkísér délre a második szinti város, Arbus főterére, de aztán egyedül mentem el a megbeszélt koordinátákra. Hadd foglalkozzanak a srácok a maguk dolgával.
Még nekem is volt egy kis dolgom a találkozó előtt, úgyhogy azzal a dologgal (pontosan a dalszövegszerzéssel) tengettem a délelőttöt. Még időben, halálpontos idő előtt feldzsanáltam az Arbus főterére. Ha rajtam kívül már ott volt valaki más is, vidám stílusban köszöntöttem az illetőt.
- Cső! Na hogy ityeg a fityeg? Szintén déli találkozó?

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi10/500[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kyrena Juurei on Csüt. Júl. 18, 2013 7:45 pm

Jó ideje vagyok már itt, ebben a világban. Csakhogy a városba csak nemrég érkeztem vissza. Kipihenni még mindig nem sikerült magam teljesen, éppen ezért nem viszem túlzásba a sétákat sem. Ennek ellenére mi mást tehetnék? A küzdelmeket már unom, bár némelyik eléggé szórakoztató volt. Aludni meg nem tudok, legnagyobb örömömre. Elegem van a rémálmokból!
- Miért nem hagynak legalább itt békén? - kérdem suttogva, miután leülök a főtéren lévő hirdetőtábla mellé.
A nap lassan lenyugszik. Elég megnyugtató látvány. Közben pedig észre sem veszi az ember, hogy a lemenő nap sugarában való sütkérezés közben lassan elalszik. Merthogy velem is ez lett. Reggel léptekre ébredek. Valaki még egészen korán a hirdetőtáblához lép. Vajon ki lehet az? Egy szerencsétlen kíváncsiskodó? Úgysincs munka, hiába jön ide. Vagy tettek ki valamit amíg aludtam? Minden esetre az alak nem tűnik játékosnak. Ahhoz túl egyszerű az öltözete. Valahogy mégis felkeltette a figyelmem, ezért felpattanok és miután elmegy, a táblára meredek. És tényleg. Van itt egy felkérés. De... várjunk, ez mikor került ide? És miért nem vettem észre? Egyáltalán mennyi ideig aludtam? A rémálmok éppen csak megkörnyékeztek, örülök, hogy még az előtt felébredtem, hogy bekeményítettek volna, de akkor is!? A küldetés szövegét újra és újra elolvasom. Előttem meg is jelenik a kis panel, várva válaszomra. Elfogadjam? De mi van, ha megint úgy járok visszafelé jövet? Mi van, ha megint hiba történik teleportálás közben? Képes lennék megkockáztatni még egy vándorutat? Na azt már nem! Nem fogadom el és kész, egyébként is most egy kicsit pihennem kell. És meg kell találnom a többieket.
Már éppen fordulnék meg, amikor valaki nekem ront. Azt hiszem igyekezett volna odébb lökni, én azonban véletlen rányomok a zöld gombra. A fenébe... A vörös köd azonnal elönti az agyamat. Miközben a mellettem lévő arra panaszkodik, hogy elfogadtam a küldetést, kezeim ökölbe szorulnak. Fogaim összeszorítom, ráadásul kezdek egyre mélyebb levegőket venni.
- Nyugalom Juurei, nyugalom... Egy fenét! Ez a te hibád, te féleszű barom! - mordulok fel dühösen, öklömmel pedig szépen meglepem az egyébként is elkenődött fickót.
Ezek után dühöngve hagyom el a helyszínt, ami mellékesen pillanatok alatt megtelt küldetésre éhes alakokkal. A védettség miatt nem vesztett életpontot az a szerencsétlen, ami most nem is baj. Még az hiányozna hogy besárguljak.
- Miért vagyok én ilyen balszerencsés? Talán le kellene mondanom...
Nem, arról szó sem lehet! Ha már egyszer elvállaltam, nem hátrálok meg, teleport ide, vagy oda! Lépteim meg is indítom a szükséges irányba. Teleportkapuval a második szintre megyek, ott pedig némi körülnézés után megkeresem a kapott koordináták által leírt helyet. Arbus főtere. Itt sem sűrűn voltam még. Délig azonban van még egy kis időm, ezért elmegyek venni valami harapnivalót. Hamarosan egy friss, ropogós kaláccsal kezemben térek vissza és ülök le egy éppen felszabaduló helyre. Nincs más hátra, minthogy várjak, miközben eszegetek egy kicsit.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi397/400[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Szer. Júl. 24, 2013 10:37 am

Szép nap volt, meg minden de nem volt küldi, egy sem!!! Hát igen, azon a héten bármerre keresgélt az ember, sehol se talált küldetést. ”Ez nagyon furcsa, hisz kettő-három naponta biztos kerül ki új, sőt néha még hamarabb is, aztán most…Biztos elromlott Kayabáéknak a sorsolója és nem ismerik az eccpecct.” – mérgelődtem a főtér környékén. ”Egyetlen dolog miatt jó ez a nap. A minap megvettem az akrobatika jártasságot, amit még ki se próbáltam” – na innentől kezdve bukfencekkel és cigánykerekekkel haladtam az utón – esetleg még ház tetőn szökdeléssel. – egyenesen a fogadóba, ahová igazából csak egy szelet csokiért ugrottam el, utána már a Kezdetek erdejében jártam. Szokásos kergetőset játszottam a farkasokkal, a felállás is a helyén volt, én elől szélsebesen vágtattam, azok meg mögöttem loholtak, lihegtek, ugattak. Körülbelül nyolcig táncolgattam velük, aztán leütöttem őket és hazamentem. ”Holnap korán felszeretnék kelni, talán akkor több szerencsém lesz” Természetesen nem így történt, délelőtt tízkor ébredtem, így egy boxerben, kócos hajjal, számba pirítossal végig rohantam a fél városon. Hatalmas tömeget pillantottam meg a hirdetőtábla előtt, távolról is látszott egymást akadályozzák és megy a balhé ezerrel. Ekkor én befordultam az egyik sikátorba, felugrottam a kukára, onnan tovább a tetőre és fentről már sokkal jobban láttam az esetet. Mindenki verekedett, lökdösték, visszatartották egymást, gondoltam biztos feltűnt egy új küldetés. ”Ez az! Megfogom szerezni! Mert én nem a tömeg vagyok, hanem Nagoyaka Kiyoshi!” – csináltam egy cigánykereket, ezzel lejutottam a tetőről és ott is voltam a hirdetőtáblánál. Nem volt nagy a választék: igazából csak az, tehát azonnal felvettem, majd a képességemet aktiválva elhúztam a csíkot. A háromszázhetvennyolcezerötszázhuszonhat tagos tömeggel is eljátszadoztam, mint a kutyákkal, hála istennek én bizonyultam a leggyorsabbnak, ezért sikerült meglógnom. Végre fellélegezhettem. Beléptem a szobámba, majd bedőltem az ágyba. Elolvastam az ismertetőt, aztán meg láttam, dél! ”Úristenem 11:51!!!!” – sutty, inget farmert, cipőt fel és meg se álltam a teleportig, ahol átkeltem. Láttam, nem vagyok egyedül. ”Legalább lesz társaságom”
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kido Yukari on Pént. Júl. 26, 2013 6:58 pm

/Bocsesz, úgy ejtetették le velem, hogy be lettem valahova válogatva!/

Eljött az izolációs korszak vége. Ez volt, a sok idétlen egy idő után már az ő agyát is kikészítette, szóval fogta magát és lelépett a városból, aztán behúzódott valami félreeső környékre és elcsatangolt pár hónapig. Ott aztán bőven volt idő tervei szövögetésére, mintha valami pókkirálynő lett volna, vagy valami hasonló idióta hasonlat. De ennek most vége volt, megérett az idő a célok előremozgatására, ahhoz pedig pénz kellett és egy vagány szint, ami közelében sem volt a 4-esnek. Az első emberlakta település az a lábalatti kis kórórágó falu volt, de most tisztára tövig volt nyomva emberekkel. Nem volt oda a helyzetért, de nem mehetett el úgy mellettük, hogy meg ne nézze magának, mi a fene is volt.
A keresés mondjuk nem tartott sokáig, már az elején kihallgatta pár vitapartnertől, hogy ahhoz a táblához próbáltak hozzáférkőzni, ahol melót lehetett felvenni, mert most nem nagyon volt pár hete. Ezek szerint nem maradt le túl sokról, fogta hát magát és felhúzott szemöldökkel átgondolta a helyzetet. A meló kellett, a zűr adott volt... akkor miért pont ő maradjon ki már belőle? Szedte hát lábait, felmászott egy kövér fazon vállaira, majd a fejére pattant és onnan meg át valaki más fejére, vagy éppen vállára... ami aktuálisan láb alatt. A cél közelében aztán elakadt kicsit, mert valami bunyó folyt és nem lehetett normálisan senkire sem ugrani, nem volt akrobata, szóval egy zsák krumplihoz hasonlóan beborult a tömeg közé.
- Az anyátok! - szitkozta őket.
Baj viszont nem volt, a városban mindenki védett, szóval csak a lendület kellett ide és nem az erő, ami neki éppen megvolt. Fogta hát az útjába kerülőket, s módszeresen odébb taszigálódva áttört közöttük, ignorálva a tiltakozó és szentségelő tagokat. Rövid küzdelem, s már fel is kenődött arra a hülye táblára, csak hogy azon éppenséggel volt valami mégis. Lehet, hogy pont akkor villant fel, de ő nem cicázott, rögtön elfogadta, majd pedig visszafelé fejeken közlekedve, felnyitotta a menüjét és átolvasta, hogy mégis mi a francról volt szó.

Gond nem maradt egy szál sem, akik üldözni próbálták, azok fennakadtak az őket körülvevő nagyobb tömegen, hárman őt próbálták utánozni és üvöltöztek, hogy "fogják meg a küldetéstolvajt!" de aztán egyenként eltűntek a hullámok között, úgy kellett nekik, bénább dolgot nem is kiabálhattak utána. Út közben agyonvágott néhány mobot, aztán a teleport dolgon felment a másik szintre és némi gyaloglást követően a megfelelő helyre jutott, jóval idő előtt elsőként, hátha elveszti azzal, hogy túl sokan jutnak ide előtte, vagy mi. Szóval ácsorogni kezdett, elővett valami kaját és azzal töltötte el az idő egy részét, aztán pár óra múlva megszólalt mellette valami nő. "Cső! Na hogy ityeg a fityeg? Szintén déli találkozó?" - hangzott a dolog, na ezt is a gettóból szalajtották. Lassan fordította oda a fejét, de amit aztán meglátott, azt nem hagyhatott szó nélkül.
- Basszuskulcs, a te fejed meg melyik gyík dekorálta ki ilyenre? - szó mi szó, ilyen fizimiskára nem voltak más szavai, mondjuk régen lila hajjal ő is praktizált - Hű, remélem nem valami lopakodó meló lesz, mert akkor tutira te leszel az első, akit kiszúrnak! Mi meg cseszhetjük az egészet...
Ha a fazoncsaj felhúzta magát, elfogta a röhögési kényszer és kerülgetni kezdte, most már nem unatkozott. Aztán felbukkantak más arcok is, például megint egy lila csaj, meg egy középszerű fejű tag, egyik sem olyan buli mint az első.
Kido Yukari
Kido Yukari
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi170/200[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (170/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Szomb. Aug. 03, 2013 12:50 pm


Elmúlt dél, mégse jött oda hozzátok senki. Lehet, hogy egyszerűen csak elfelejtette a találkozót, vagy csak simán jól meg akart nézni titeket, mielőtt odasiet a csapathoz? Lényeg a lényeg, egészen negyed 1 körülig lehet egymással beszélgetni, ismerkedni, ekkor azonban feltűnik egy kistermetű, szemüveges fickó, rövid, fekete hajjal és egy adag papírral a kezében.
- Nos, akkor ti vagytok azok? - kérdezi bemutatkozás nélkül, és a kezetekbe nyom egy-egy másolatot - Nos, ezen találtok pontos útmutatást a helyet illetően. Egy közeli mezőn kell keresni, a Lady itt hagyta el az említett tárgyat, amiről még nekem sincsenek információim. Ne felszerelést vagy kristályokat, potionokat keressetek, legalábbis én ezt tanácsolnám, inkább valami medálfélét - vakarta meg a tarkóját - a Lady mindigis oda volt az egyediségért, és imádja az ékszereket. Sok szerencsét! - mondja még nektek, majd mélyen meghajol, és hátat fordít. Ha kérdésetek van, azt persze még meghallgatja, majd ha mindenki megtudta, amit akart, újfent meghajol, majd elteleportál.
- Ja, és érdemes együtt maradnotok - teszi még hozzá, mielőtt végleg eltűnne.

Yuna úgy döntött, kiszáll a küldetésből, így az nélküle halad tovább.
Határidő: 3nap/fő
Sorrend: nincs

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szomb. Aug. 03, 2013 6:58 pm

Jöttek összesen négyen. Egy nálam fiatalabb, de egész helyes kissrác, egy kalácsot eszegető leányzó, meg egy valami hibbant nőstény törpe, aki egyidős lehetett a sráccal. Ahogy köszöntöttem a társaságot anélkül, hogy bármi balhé legyen itt, a törpike megszólalt. Kis sértéseket vágott a hajstílusomra és a lopakodásomra. Csak néztem le rá, aztán gúnyosan elvigyorodtam.
- Azért te se vagy egy szépség, picikém! Én egy rockergót vagyok, sokkal nagyobb tapasztalatokkal, mint te. Beleértve, hogy nekem van bizony lopakodásom. Na és neked mid van? Szerintem neked semmid nincs, biztos azért akkora a szád.
Azzal további szánalmas sérelmeit egy gúnyolódó nevetéssel leintettem, és a többiekhez fordultam.
- Clio Chronos vagyok, harcművész. És bennetek kit tisztelhetek, partytársak?
Eltelt a dél, és még senki se jött. Amíg vártunk, benyomtam egy szép hangzású Linkin Park számot a basszusgitáromon. Nagyon szépen szólt ahhoz képest, ahogy általában lenyomjuk a srácokkal a koncertjeinken, és ráadásul senkit se zavart. Csak negyed egy körül bukkant fel végül a küldetésadónk, egy szemcsis, fekete hajú törpe. Be se mutatkozott, csak megérdeklődte, mi vagyunk-e azok, és a kezünkbe nyomott térképmásolatokat anélkül, hogy várt volna a válaszra.
- Nos, ezen találtok pontos útmutatást a helyet illetően. Egy közeli mezőn kell keresni, a Lady itt hagyta el az említett tárgyat, amiről még nekem sincsenek információim. Ne felszerelést vagy kristályokat, potionokat keressetek, legalábbis én ezt tanácsolnám, inkább valami medálfélét. A Lady mindig is oda volt az egyediségért, és imádja az ékszereket. Sok szerencsét! Ja, s érdemes együtt maradnotok!
Nem kérdeztem semmit, csak az információt halmoztam magamba, és hallgattam a kérdéseket és a válaszokat, ha felcsendültek. A tag meghajolt és elteleportált.
Eltettem a magam térképét.
- Remélem, tényleg együtt maradunk. Legyél te a partyfőnök, vezess minket! - Mutattam rá a kalácsos lányra (Kyrena Juurei). - Mivel te vagy a legszimpibb és a legbölcsebb közöttünk, megbízok benned!
Szó ami szó, ha készen áll mindenki (mert én már lelkesen készen álltam az indulásra), indulunk is.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi10/500[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Szomb. Aug. 10, 2013 2:01 am

Érdekes kis csapat gyült össze a fötéren. Igazából az egyetlen férfiként díszelegtem a csapatban, de engem annyira nem is zavart, hisz tudtam, ebböl csak jó sülhet ki. Visszatérve a csodás kis csapattársaimra, mindhárman figyelemreméltó stílussal rendelkeztek, de az egyik már távolról is szemet szúrt nekem. Haja lila volt, kisugárzása menö, az a nemtörödöm típus. Ahogy kicsit odébb mentem, megpillanthattam egy kislányt. Nem szeretem ezt használni ezt a szót, csak rá igaz volt. "Azta, azt hittem a legfiatalabb játékosokhoz tartozom, ezekszerint tévedtem..." - csodálkoztam. Még egy rózsaszín hajú csajszi is ott tartózkodott, azonban öt méter messziröl elég nehéz pontosabb infókat szerezni. Mondjuk egy dolgot már nagyobb távból is egyszerü megállapítani, hogy irtó dögös. Úgy gondoltam még egy ideig a háttérben maradok és "rejtözködöm" aztán a megfelelö pillanatban közelebb lépek, csatlakozok az ismerkedésbe."Jól van..." - léptem közelebb a hölgyekhez.
- Sz'asztok! - kiáltottam oda nekik, majd még tovább mentem, úgy hogy már csak pár lépésnyire álltak tölem. - Ti is a küldi miatt jöttetek?
Költöi kérdésnek szántam, elég idöm volt rájönni hogy igen, meg nyílván nem azért álldogáltak ott, mert gumimacif osztogatnak. Lila hajú csajszi nem nagyon tétovázott, máris megszólalt, méghozzá a nevét árulta el, Clio...a neve, a megjelenése, a hangja, mind ismerösnek tünt, csak nem tudtam honnan.
- Én Kiyo vagyok! - szólaltam fel. - Amúgy Clio, nem találkoztunk már valahol, valamikor, mert nagyon ismerös vagy. - vàrtam a választ.
A megbízónk negyed egy fele toppant be, aki egy alacsony, rövid feketehajú, szemüveges csókának lett megformálva, kezében papírokkal. Kicsit érdekes látványt nyújtott. Kaptunk egy kis útmutatást is, szerinte fegyverek, potionok, kristályok helyett, valami ékszert, vagy hasonlót keressünk, mivel a "Lady" -aki gondoltam az igazi küldiadó - szereti az ilyesmiket. Melette kaptunk egy-egy lapot is, amiken állitólag pontosabb dolgok álltak. Aztán mondott valamit amit nem tudtam hovátenni. "Jobb ha együtt maraduuu~nk? Egy rét azért csak nem veszélyes, vagy tévedek? Természetesen együtt maradunk, - legalábbis szerintem - játszuk a csipet-csapatot, meg minden, sz'al no problem...mondjuk azért még mindig foglalkoztat a dolog, hogy méet mondta, de mindwgy, meg biztos kiderül majd." Clio kinevezte a rózsaszín hajú csajszit, aminek én sem ellenkeztem.
- Oké, akkor ugye a rétre kell menni...valaki tudja az merre van? - vakargattam a fejem, arcomon kínos mosollyal.

//A nyelvtani hibákat és hosszú ü, ö hiányát sajnálom, telóról nehéz postot írni//
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Aug. 13, 2013 8:47 pm

- Üdv! - szólok oda a többieknek.
Ezzel az ismerkedés első felét letudtam. Átváltottam csendes megfigyelő módba, hogy nyugodtan ehessem a süteményt, amit most csoda folytán semmilyen gond nem ért. Pedig már volt olyan, hogy egy barom kihívott a sütiért és tönkretette küzdelem közben, vagy egyszerűen kiverte a kezemből egy ittas nyomorult és még sorolhatnám. Most azonban meglepő módon nem történik semmi. Ennek örülhetek csak, hiszen most az egyszer maradéktalanul magamba tömhetem a finomságot. Jó sok idő marad az ismerkedésre. A küldetést feladó személy, vagy annak küldönce nem siet túlságosan. Némi késés után azonban megjelenik. A szükséges tudnivalókat ledarálja, vagy talán mégsem?
- Azt el tudná mondani, hogy az a bizonyos Lady merre járt a mező előtt és után? Ha a mezőn nem találjuk, jobb lesz máshol is körülnézni - fejtem ki véleményem.
Remélhetőleg választ kapok a kérdésre. Az utolsó falat süteményt még ajkaim közé helyezem, némi rágás után lenyelem és elégedetten konstatálom, hogy igen, tényleg megettem és nem történt semmi gond. Leszámítva azt, hogy néhányan már most egymásnak akartak ugrani holmi hajviselet miatt. Az informátor hamarosan lelép. Mi pedig magunkra maradunk egyetlen tanáccsal, miszerint jobb lesz együtt maradnunk. Amondó vagyok, ezt megfogadhatjuk. Legalábbis ha nem is együtt maradunk, de látótávolságon belül, az elegendő. És akkor gyorsabban átvizsgálhatjuk azt a rétet is.
- A nevem Kyrena Juurei és kardforgató vagyok - mutatkozok be én is részletesebben.
A vezetést az érdekes, sötétbe burkolódzó lány rám bízza. Ezzel úgy látom Kiyonak sincs baja. Nekem pedig. Nos, igen, egy kevés akad, de hát nincs mit tenni. Jó vezetőhöz hűen majd maradok a demokráciánál és a végén döntök én az érvek alapján. Így senki nem vitatkozhat majd. Bár az is lehet, hogy negyedik tagunknak lesznek kifogásai személyemmel kapcsolatban a vezetői pozíciót illetően.
- A legcsöndesebb? Nem túl meggyőző érvek alapján választanál vezetőt magadnak, de legyen, ha a többieknek nincs kifogása. A helyet pedig tudom, hogy hol van, úgyhogy ha úgy gondoljátok, gyertek utánam. Első tanácsom pedig. Bár együtt kellene maradnunk, azért nem kell egymás oldalát böködnünk közlekedés közben. Vegyünk fel nagyjából öt-tíz méteres távolságot magunk között és úgy vizsgáljuk majd át a mezőt. Ez persze függ attól, hogy mekkora lesz a növényzet.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi397/400[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Szomb. Aug. 17, 2013 7:18 am


- Ó igen, remek kérdés, hölgyem, remek! – fordul Juu felé a férfi – A Lady csakis a Kezdetek Városának szélén álló kiskastélya és a Mezőség között szokott sétálgatni, mely majdhogynem szomszédos vele. A védett területen belülre eső részeket viszont már alaposan átnézte a személyzet, és sajnos semmi nyomra nem bukkantunk – szája lefelé görbül, s sajnálkozva vakargatja meg a  fejét – Ha nincs a mezőn, több ötletem nincs, esetleg a kis tavacska a szint távolabbi részén, oda azonban csak akkor menjenek, ha mindenhol máshol megnézték – fejezi be mondókáját, és sok szerencsét kíván.

Nos, ha megvan a csapatfelállás és a keresési taktikát is megbeszéltétek, akkor el is indulhattok a Mezőség felé. Útközben semmi furcsasággal nem találkoztok, a mezőn azonban alapos meglepetésben lesz részetek: nem ti vagytok az egyetlenek, akik ide tartottak, a helyen egypár más játékos is lézeng, erősen nézegetve a néhol bokáig vagy térdig érő aljnövényzetet. Vajon mit kereshetnek itt?

Sorrend: nincs
Határidő: szombaton jövök haza, addigra jó lenne kezdeni a kövi kört, amúgy 3 nap/fő
Pótlási lehetőségek: Yukari egy 500 szavas reaggal még visszacsatlakozhat

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Tsubasa Norika on Pént. Aug. 23, 2013 9:04 pm

A kis pisis hallgatott valamiért, mint a sír, mikor volt a javaslatom a vezetőválasztással. A srác, Kiyoshi ezzel egyet is értett, de azért megkérdezte, hogy honnan vagyok ismerős.
- Hát... nekem te nem rémlesz. Nem emlékszem olyan eseményre vagy küldire, amin taliztunk volna. Lehet, hogy a Platina Varánuszok miatt, mivel azoknak vagyok a basszusgitárosuk és egyben a dalszövegírójuk.
Juu-chant talán meglepte az én választásom, bár kicsit félre is értett az elején, mielőtt elmondta volna a taktikát, hogyan is lássunk neki a kacat keresésének.
- A legcsöndesebb? Nem túl meggyőző érvek alapján választanál vezetőt magadnak, de legyen, ha a többieknek nincs kifogása. A helyet pedig tudom, hogy hol van, úgyhogy ha úgy gondoljátok, gyertek utánam. Első tanácsom pedig. Bár együtt kellene maradnunk, azért nem kell egymás oldalát böködnünk közlekedés közben. Vegyünk fel nagyjából öt-tíz méteres távolságot magunk között és úgy vizsgáljuk majd át a mezőt. Ez persze függ attól, hogy mekkora lesz a növényzet.
Elkuncogtam magam az első szavain.
- Jajj, ugyan, félreértettél, Juu-chan! A legbölcsebb, nem a legcsöndesebb. Na de akkor csináljuk is úgy, ahogy mondtad, és menjünk! Én tartom magam a tervhez, de ha valamelyikünk megtalálja azt az ízét, akkor majd sikítson egyet, vagy ha azt nem bír, akkor csak jelezze valahogy. Ha nem baj, útközben nyomok egy lelkesítő kis dalocskát basszus kiadásba.
Levettem a hátamról a basszusgitáromat, és amíg mentünk a rét felé, eljátszottam Nightwishtől a Saharát. A magam részéről egész jól szórakoztam útközben. Természetesen addig, amíg el nem értünk a rétre, ahová eleve ki kellett mennünk a küldetés miatt. A kereséssel igazából a keresőképességemmel még nem is lett volna annyira nagy probléma, de mégis itt volt egy kis gebasz, mint általában: társaságunk volt. Jó pár másik játékos, akik egyáltalán nem velünk voltak, ugyanezen a szent helyen kutakodtak rendesen a fűben és kis gazok között, ami számomra már-már igen gyanús volt. Vagy az is lehet, hogy másik küldetés feladata köti ide őket... de mégis nem feltűnő, hogy ők is keresnek?
- Na, gyerekek, azt hiszem, itt valami nem stimmel ám! - mondtam, miközben visszatettem a hátamra a basszusgitárt. - Nem létezhet, hogy ezek is ugyanazt a küldetést vették volna fel, mint mi! Nem hinném, hogy lenne jó pár másik olyan küldetés, ami szintén keresgélésről szólna pont ide, ahol nekünk van feladatunk! Ha ők is ugyanazt a feladatot kapták, akkor miért nem velünk vannak? Nem fér a fejembe... megkérdezzük, mit csinálnak itt? Vagy kergessük el innen őket? Vagy csak ne törődjünk velük, és kezdjük meg a keresést minél előbb?
Legszívesebben én elkaptam volna ezeknek a nyomorékoknak a tökeit, és kivallattam volna őket, hogy mit keresnek itt a mi vadászterületünkön, aztán jól elhajtani mind. Ha kiderülne, hogy ugyanazt a küldetést kapták, akkor a küldetésadónkhoz is lenne néhány keresetlen szavam, ha előkerül. Nem nagyon szereti Clio Chronos, az Angyalkirálynő, ha átverik!

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi10/500[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kyrena Juurei on Vas. Aug. 25, 2013 11:13 am

- Félreérteni? Ó, értem. Azt hiszem tényleg rosszul hallottam - jegyzem meg, amint kijavítanak.
Nos, így már tényleg jobban és ésszerűbben hangzik. De mégis miből gondolja, hogy én vagyok a legbölcsebb? Találkoztam már vele valahol? nem, nem hiszem. Arra csak emlékeznék. De akkor meg mégis miből gondol ilyeneket? Na mindegy, azt hiszem úgysem fogok eligazodni rajta. Maradok annyiban, hogy én lettem a kiszemelt vezető és kész. Most már csak az a dolgom, hogy tudásom legjobbját nyújtva vezessem a bandát. El is indulunk, Clio pedig máris rázendít. Csak tudnám honnan szerzett basszusgitárt. Amit játszik, nem túlzottan az én műfajom. Azt viszont el kell ismernem, hogy a lány tudja mit csinál. A zenebona jelzi utunk mások számára, ami talán nem előnyös, de ezzel ráérek később foglalkozni. Ami aggaszt, az az, amit a réten látni. Mindenhol emberek kutakodnak, ami túlontúl gyanús. Sőt, még annál is gyanúsabb. Szemeim először megdörzsölöm, hogy jól látok-e és biztos legyek abban, hogy nem a fáradtság miatt hallucinálok. Legnagyobb sajnálatomra tényleg nem, ezt a tényt pedig megerősítik Clio szavai.
- Állj, nyugodj meg! Ők is békésen keresgélnek nemde? Azt mondom tegyük mi is ezt. Ha valakinek nekitámadunk hogy elkergessük, a végén csak mi járnánk pórul, mert összességében többen vannak mint mi. Bizonyára van köztük erősebb játékos is. Mellesleg nem eshetünk csak úgy nekik, gondolni kell az indikátorainkra. Az pedig, hogy mindenkit kihívjunk a távozást feltéve tétnek, túl sok időbe telne és nem is bírnánk megcsinálni. Tehát tartsuk magunkat az eredeti tervhez és kutassunk. Keressünk olyan helyet, ahol a többiek még nem jártak. Ha viszont három óra múlva sem találunk semmit, amondó vagyok, keressük meg azt a bizonyos kastélyt ahol a megbízó bujkál. Ellenvetés? - teszem fel végül a kérdést, megadva a lehetőséget valamiféle demokráciára.
Amennyiben senkinek nincs ellenvetése, kijelölöm az elképzeléseimnek megfelelő, vagy nagyjából megfelelő helyet, felállítom sorainkat és elindítom a keresőcsapatot.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi397/400[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Vas. Szept. 01, 2013 2:22 pm

A drága főnökasszonyunk nem habozott, feltett egy kérdést az úrnak, méghozzá hogy a mező előtt és után hol tartózkodott a Lady. Egyszerű választ kaptunk, Csak a Kiskastélya és a Mezőség között szokott lenni. ”Cöhhh…ez aztán az egyszerű küldetés…csak odamegyünk és megkeressük. Nem is értem miért lett berakva.” – gondoltam.
Közbe a rózsaszínhajú elárulta a nevét és kasztját, majd a tervet is ismertette.
- Rendben! Akkor induljunk!
Juurei vezetett minket a mezőség felé, közbe Clio pedig elővette a basszusgitárját és játszani kezdett. Maga a stílusa a számnak, nem az enyém volt, de attól még irtó jól csinálta.
- Azt a….jól játszol gitáron! Hol tanultál? Engem is megtanítasz valamire? – bombáztam kérdésekkel.
A szám végére igazából már teljesen felpörögtem, nem is volt olyan idegen az a műfaj.
Amikor odaértünk a helyszínre, nagyon meglepődtünk. Mások is keresgéltek ott. De nem a mi csapatunkból!
- Mi az isten? Szólna ide még egy küldetés? – gondolkoztam hangosan. – Nem…nem…semmi esély rá. Ők is ugyanazt a küldetést végzik, mint mi. De hogy? Hogy lehet? Hisz akkor együtt kéne lenniük velünk….
Semmi reális magyarázat nem jutott eszembe. Talán Clio lepődött meg még nagyon, rajtam kívül.
Elkezdtünk mi is keresgélni, és én aztán az égvilágon mindent találtam, csak azt nem, amit kéne. ”Bakancs…Nyúlláb...mi az isten ez? Valami szemétlerakó?”
- Skacok, csak én találok rengeteg hülyeséget, vagy ti is? Mert én odébb, arra – mutattam arra. – találtam egy bakancsot, sőt, tőlem három méterre, meg egy nyúlláb díszelgett. Lehet hogy a nyúlláb volt a bakancs menyasszonya és ellettek választva? – próbáltam megtörni a csendet.

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Szer. Szept. 04, 2013 7:11 pm


Végül mégsem szólítottátok meg őket, és inkább úgy döntöttetek, hogy tőlük függetlenül, tovább folytatjátok a keresést. A magas fűben sok kacatra bukkanhattok, ahogy Kiyo is talált pár ilyet, de vajon képesek lesztek megtalálni közöttük azt, ami valóban értékes? Van ott minden, egypár díszes toll, egy fél szemüveg, egy faragott, ámde összetört bot, pár rozsdás szög és még sok más is. Egy pár perc múlva azonban éles örömujjongás hallatszódik, s ha odanézhetek, egy játékos éppen egy műanyagból készült, ezüstözött koronát tart a magasba:
- Megtaláltam, megtaláltam! – kiáltja, ámde sokáig nem teheti ezt, mivel rögtön odarohan pár ember, és vita tör ki közöttük. Tolongás és szitkozódás hangja repül a távolba, talán nem lenne a legjobb ötlet belekeverednetek. Miközben azonban folytatjátok a kutakodást – márha folytatjátok – Clio egy csillanást vélhet felfedezni az egyik tenyérnagyságú kő mögül. Ha felfordítja a követ, egy különös tárgyra bukkanhat:

[Küldetés] Értékes kacatok M55Ia5p2Kdndscbuv8F1DxQ

Mitévők lesztek most? Igaz, hogy per pillanat nem figyelnek rátok, ám meglehet, hogy hamarosan körétek is úgy fognak csoportosulni, kivéve, ha nagyon jól tudjátok titkolni a szerzeményt. De vajon lehet-e? Egyáltalán, ez lehet-e az, amit kerestetek, vagy csak ugyanolyan értéktelen, mint a többi tárgy, ami a kezetek ügyébe akadt?
Yukari kiesett a küldetésből.
Sorrend: nincs
Határidő: 3 nap/fő

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szomb. Szept. 07, 2013 5:07 pm

Igaz is, amit a kedves vezetőnk mondott, szóval rögtön úgy kezdtem el kutakodni, mintha fel se merült volna a gyanúm ezeket a keresgélő, mihaszna bandáról, akikről gyanakvást elkerülvén igyekeztem tudomásul se venni őket, csak a partitársaimat, bár igaz is, nem szóltam semmit, csak csendben kerestem, ahogy egy jó csapattárshoz illik. Bizony, én egy menő, jó csapattárs vagyok, akiben megbízhattok, srácok! Bizony! A bandámban is eleve megtanultam ezt a fogalmat: csapatszellem.
A keresgélő csőcselékben valaki elbömbölte magát, hogy talált valamit, de ebből az lett, hogy összebalhéztak egy rohadt kis ezüstre festett műanyag koronán. Legalábbis úgy látszik, hogy a társaságunk háromnegyede. Mint eddig, most sem vettem róluk tudomást. Milyen gyerekesek tudnak lenni ezek az idióták egy béna kacatért!
Apropó kacat... tulajdonképpen mi is hasonlót keresünk a magas fűben található sok-sok lim-lom között. Ettől kicsit úgy éreztem magam, mintha egy lombtalanító területen guberálnánk.
~ Na de ez van, jellemző egy küldetést ítélve. ~ zártam le a témát eme gondolattal, és kutakodtam tovább térdepelve, szinte alig láthatóan a fűben.
Aki keres az talál, a napszemcsimet megvillantja egy pillanatra egy ezüstösen csillogó valami egy kicsit nagyobbacska kőnél. Talán ott lenne? Na nézzük csak meg, gyerekek!
Odamentem, elbökdöstem onnan a hülye követ, és megpillantottam egy medálfélét. Okulva a tőlünk pár méterre történt eseményekből inkább csendben, még mindig a fű rejtekében lapulva eldugtam a medált az inventorymba. De hogyan is értesítsem a társaimat? Megvan!
Egy rövid PM-et küldtem nekik:

Azt hiszem megtaláltam a medált. Talán vélre kéne egy kicsit vonulnunk megnézni.

Ha így történik, félrevonulunk, és én igyekeztem valahogy még a fű és néhány kő rejtekében maradni. Mikor úgy éreztem, hogy talán így nem fognak ránk figyelni a vitatkozó csődület, elővettem a medált.
- Itt van, ni. - súgtam. - Szerintetek ez az igazi medál, vagy csak ez is valami béna kacat?
Nem tudom, de szerintem lehet, hogy hamis, és kénytelenek leszünk folytatni a keresést. Teljes szívemből kívántam, hogy inkább az igazi legyen, hogy mihamarabb leléphessünk innét, és ne kerüljünk balhézásba ezekkel az idiótákkal. Bár a balhézásokban én bizony nagymenő vagyok, és képes lennék megvédeni a barátaimat is. Ezért lennék kíváncsi az ők véleményükre.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi10/500[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Szept. 10, 2013 10:57 am

Mindenféle vacakot találni. Azt, hogy mi számít ezek közül értékesnek, igencsak kérdéses. Egy nyúlláb biztosan nem. Egyesek szerint szerencsét hoz ugyan, de azt bizonyára gyorsan be tudna szerezni a felbérlő, ha hajlandó némi pénzt áldozni rá. És miért ne lenne hajlandó, mikor minket is felbérelt? Hamarosan egy alak kiált fel a túloldalon. Úgy tűnik talált valamit, ami szerinte a keresett tárgy. Az a távolról is műanyag vacaknak tűnő dolog nem hiszem, hogy az lenne, ami kell. Jobb híján keresek hát tovább és remélem, hogy a többiek nem akarnak odarohanni hogy megverekedjenek azért az értéktelen kacatért. Váratlanul jelenik meg előttem az üzenetet jelző panel. Megnyitom a levelet és elolvasom gyorsan ami benne áll, majd bezárom. Csendben bólintok Clionak és a többieknek, majd kicsit odébb vonulok. Ott megszemlélhetjük a talált tárgyat, mi már sokkal jelentőségteljesebbnek tűnik mint amiért verekszenek odaát. Csendben elemezgetem a helyzetet. Nem kellene feltűnést kelteni, bár már így is azt tesszük, hogy összegyűltünk külön. Egy kis kupaktanács azonban még belefér. Az viszont, ha most gyorsan lelépnénk, nem sok jót vonhatna maga után. A futás pedig nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé a napokban.
- Tedd vissza az inventoryba. Kutakodjunk tovább, hátha találunk még valamit. Egyébként is ezt kellene tenni, ha biztosak lennénk a dologban, de így... Nem kell sietni, csak nyugodtan kutakodjatok. Időnk van még. Néhány óra múlva pedig megyünk és megkeressük a küldetés feladóját. Addig amit találtok azt tegyétek el.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi397/400[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Csüt. Szept. 19, 2013 12:33 am


Szerencsétekre senki sem figyelt rátok, így minden feltűnés nélkül meg tudtátok beszélni, amit meg kellett, ám miközben a medálról tanakodtok, hirtelen mindannyiótokat furcsa érzés kerít a hatalmába, egy pillanatra a fejetek is megfájdul és az avatarotok alakja is megrezzen. Ha a medálra néztek, az igen furcsa fénnyel kezd el lüktetni, érintésetekre nem reagál, viszont bármennyire is akarnátok, egyszerűen képtelenek vagytok elrakni az inventorytokba. Ha körülnéztek, minden olyan, amilyen eddig is volt, látszólag semmi változás nem történt, azonban a fölöttetek lévő, az idővel odavándorló bárányfelhők mögül előtörő napsugarak egyike pont az ékszert világítja meg. Akár el is húzhatjátok onnan, vagy árnyékba is tehetitek, nem számít, s ahogyan kitisztul az ég, a három nap (merthát Aincradban előfordul, hogy több van belőle a kelleténél) is erősebben süt le rátok, mint eddig.

Hiába tűnt úgy, hogy valamiféle bug áldozatává váltatok, mindeneteket lecsekkolhatjátok, se a statpontokban, se a felszerelésekben nem történt változás. Keresgélhettek tovább, vagy elindulhattok másmerre a mezőn, viszont nem szabad megfeledkeznetek a többiekről, kik már rég otthagyták a koronával hivalkodó alakot, s egypáran kíváncsian méregetnek titeket, közelebb azonban ők sem jönnek, egyetlen játékost kivéve, egy barnahajú íjászlányt, aki fegyverét görcsösen szorongatva igyekszik felétek, meg-megállva és körülnézve, mintha nem lenne biztos a dolgában.
- Anou… - szólít meg titeket, majd nyel egyet – Az előbb… nem biztos, hogy jól láttam, de történt valami, ugye? – néz végig rajtatok, szemeit élénken járatja körbe, megnézve magának minden részletet, ám többet nem mer szólni, csupán egyik lábáról a másikra áll, várva, hogy feleljetek.

A határidő maradt ugyanez, sorrend továbbra sincsen. Elnézést a késésért, Kiyora nem várunk tovább, ő a következő körben egy 500 szavas reaggal pótolhat.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Szomb. Szept. 28, 2013 11:57 pm

Rengeteg értéktelen kacatot találtunk, lassan kezdtem unni a kutatást. Aztán jött az áttörés, Clio megtalálta! Azonnal odamentünk hozzá.
- Ügyes vagy! Szép volt! – súgtam halkan.
De a másik banda is talált valamit, így nem lehettünk biztosak abban, hogy a talált tárgy, tényleg az, amit kerestünk. Félrevonultunk kicsit, nehogy észrevegyék.
- Mmmmh…. – mérgelődtem. – Mennyi az esély arra, hogy ez valóban az igazi? Azok – biccentettem a fejemmel a koronát megtalálók felé. – is találtak valamit, így nem lehetünk biztosak semmiben.
Clioban is felmerült ez a kérdés, ezért ő is rákérdezett.
- Hát…nem tudom…Juurei-sama, szerinted? – néztem vezérünkre.
Ő azt mondta, inkább még kutakodjuk tovább, előfordulhat, találunk valamit, ami még jelentősebbnek tűnik.
- Jól van, akkor mondjuk én kutakodok arra, - mutattam keletre. – Rendben? Szerintem csináljuk úgy, mint ahogy Clio tette, mikor találunk valamit, írjunk üzenetet a csapatnak. Hajrá! Deee…amúgy hova lett a kislány? – néztem körbe. – Nem láttam egy ideje…ti se?
Bár nem azzal kellett volna foglalkoznom, de valahogy még mindig nem hagyott nyugodni, a tény: mások is megkapták ugyanazt a küldetést, mint mi. ”Hmm…nem értem….Aincrad világába, a kezdő küldetéseken kívül, minden másik, csak egyszer fordul el, csak egy ember, vagy csak egy csapat kaphatja meg. Azonban most…most legalább három csapat van itt, és keresgél ugyanaz után. De ez nem kezdő küldetés….Biztos nem hiba…ez direkt így van kitalálva…már ha a küldetésadók tényleg NJK-k….ez hülyeség…azoknak kell lennie, ott állt a küldetés táblán..ahj…mindegy, most nem ezzel kéne foglalkoznom, van egy küldetés, amit meg kell csinálnunk. Biztos csak egyszerű bug, és kész.” – készültem indulni.


Épp indulni készültem, amikor az egyik pillanatról a másikra, rossz érzés kerített a hatalmába, és még a fejem is megfájdult, sőt, láttam, ahogy az avatárom is megrezzen. Azonnal a többiekre néztem, láttam ők is hasonlókon mennek keresztül. Közbe a medál különös fénnyel kezdett lüktetni, eléggé szemet bántó látvány volt számomra.
- Skacok! – próbáltam halkan megszólalni. – Jól vagyok!?
Próbáltam elrakni a tárgyat az invertorymba, hátha akkor abbamaradnak a furcsa események tömkelegei, azonban akárhogy próbálkoztam, sikertelenül jártam. Az égen lévő felhők is elvonultak, az égen izzó három napsugarai egyenesen a medálra sütöttek.
- Most már biztosak lehetünk abban, hogy ez az amit keresünk! – takartam az arcom a kezemmel.
- Véleményem szerint érdemes lenne megnézni mindenünket, a statpontjainkat, az invertorynkat, a küldilistát, talán még a térképet, egy szóval mindent. Kitudja mit csinált ez a medál! – valósítottam meg a javaslataimat.
”Statpontokban nincs változás…” – mentem tovább az invertorymba. ”Az eddigi tárgyaim meg vannak, és még csak ujjak sincsennek…” – nyitottam meg a küldetéslistát. ”Minden megvan…”
A térképre már rá se néztem, gondoltam nincs semmi változás.
- Jó, nálam minden ugyanolyan, mint a bug előtt, nektek? – érdeklődtem.
”Figyelnek…” – néztem oda a másik bandá(k)ra.
Végül egy félénk, barna hajú íjász lány botorkált oda hozzánk, remegett mint a nyárfalevél, vagy mi. Fegyverét is bizonytalanul fogta, sugárzott róla az önbizalmatlanság.
- Anou… - szólalt meg, majd megkérdezte, jól látta-e, hogy történt valami.
Egyetlen férfiként a csapatban, én léptem előre egy felet, majd megszóltaltam.
- Hát… nem…. – néztem rá a többiekre, és valahogy én is vesztettem a magabiztosságomból. – Talán?

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Tsubasa Norika on Vas. Szept. 29, 2013 6:02 pm

Nos, minden úgy ment, ahogy akartuk is igazándiból. Hát igen, mi bizony okosak vagyunk, és meg tudjuk tervezni, hogyan intézkedjünk vagy kommunikáljunk egymással anélkül, hogy észrevett volna minket bármelyik pancser ott a másik oldalon. Látszólag lassan abbahagyják a gyerekes balhézásukat amiatt a sz*r korona-hamisítvány miatt. Mindenki más meg a vitatkozókat lassan ott is hagyták, hogy folytassák a dolgaikat. Hála az égnek, hogy eddig észre se vettek minket!
Kiyoshi kérdésére csak megvontam a vállam.
- Kit érdekel? Az a szerencse, hogy a kis tramplika nem fog itt nekünk picsogni és játszani azt a nem létező eszét és tehetségtelenségét. Még az is lehetett volna, hogy miatta buknánk le a keresgélés alatt.
Mikor ismét a medálra néztem, hirtelen abból valami szokatlan fénnyel izzott fel a medál, és furcsa érzés kerített minket a hatalmába, ami begebaszolta az avijainkat. Wooow! Ez mégis mi a fene volt?! Még a napfény is hogy bevilágította a medált!
Végig tapogattam magam, se semmi változás nem történt, még a statjaim is okék voltak. De ahogy próbáltam elrakni, nem engedte valamiért az inventorymba. Ez valami bug, vagy mi?
Nem rágódhattam rajta sokáig, lehúztam a napfényről, de hirtelenjében a basszusgitárom lyukába dugtam bele, mikor jött egy íjász-spiné elég zavartan, japánul üdvözölt, és elkezdett valami olyasmit makogni, hogy felénk látott valami furcsát, meg ilyesmi. Nem estem pánikba, mert pánikba csak a gyáva hülyegyerekek esnek, én meg nem vagyok gyáva és hülye.
Barátságos, merész vigyorral néztem rá a nem várt társaságunkra, és magam elé húztam a basszusgitáromat a hátamról, hogy megmutassam azt neki.
- Furcsát? Milyen furcsát? Szerintem káprázott a szemed a napfénytől, csajszikám! Vagy arra a furcsa fényvillanásra gondolsz? Az a basszusgitárom volt! Itt van, ni! Tessék, nézd meg, hogy milyen fényes, vikszolt darab! Csak úgy fürdik a napfényben! Akarod, hogy gitározzak neked valami szuper számot? Csak kívánj, és Clio néni megadja azt neked, basszus hanggal! Igen! Légy szíves, hadd bizonyítsam be neked, hogy nem véletlenül vagyok benne az együttesben!
Szinte már az orra alá akartam dugdosni a fegyvertoknak is szánt hangszeremet, hogy ezzel álcázzam a valódi mivoltunkat. Igen, ha egy lelkesedő, másokra rámászó stílusban zaklatok másokat, akkor azok mindig mihamarabb távoznak. Ó, igen, ennyire jó színésznő is vagyok! Ja, persze, nem is említettem a két bajtársamnak, hogy mennyire jól meg tudom játszani az ártatlant, vagy egyéb személyiségeket, ha lepleznem kell valamit.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi10/500[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Szer. Okt. 09, 2013 12:49 am


A lányka érdeklődően néz végig rajtatok, és várakozón pillant Kiyora, amikor a fiú előrelép. Arca felderülni de egyben elszomorodni is látszik, ám mindezt csak egy másodperc erejéig láthatjátok rajta, ugyanis Clio reakciójára ijedtség fut át rajta, és hátrál is egy lépést. Nem számított ilyenfajta megnyilvánulásra, ez messziről lerí róla, először szóhoz sem jut, csak egyhelyben toporog, majd nyel egyet, és a lány szemébe néz, hosszan, mintha csak a gondolataiban akarna olvasni.
- Értem… Bo… bocsánat, én csak… azt hittem… tudjátok én… – megrázza a fejét, majd meghajol – Elnézést a zavarásért – végignéz rajtatok, a felé tolt gitárt is bámulja egy darabig, majd, zavarba jőve, hogy még mindig itt van, hajol meg újra, majd sarkon fordul, és otthagy titeket. Egyszer még visszafordul, s ha észreveszitek, gyorsan elkapja a fejét, és felgyorsítja lépteit: nemsokára szem elől tévesztitek, beleveszik a tömegbe, mintha soha nem is találkoztatok volna.

Sokáig azonban nem tanakodhattok, ugyanis, akinek van Látása, észreveheti a megannyi pata dobogását a füvön, láthatja a nyomukban felkavarodó port, és hogy egyre jobban közelednek. Felétek. Mindenki felé. Igen, mások is felfigyelnek rájuk, a hatalmas vaddisznócsordára, mezőn vagytok, annak is a közepén, viszonylag távol a védett övezet határától, így hallhatjátok a szitkozódásokat és a kiáltásokat, és a megannyi városnevet, amit a játékosok a teleportálás előtt mondanak ki. Mások inkább próbálnak elfutni, némelyik bátrabb viszont szembeszáll velük, ám hamar elhagyja a bátorsága, és visszavonul. Egyszerűen, a mobok túl sokan vannak. Vagy harmincan, talán, nem tudjátok teljes pontossággal megállapítani. Lehet ideje lenne továbbállni, de legnagyobb megrökönyödésetekre a kristály nem hallgat rátok, s ha egy kicsit is utánagondoltok, biztosan nem az itemmel van a baj, hiszen másoknak működött. Nem, nem vagytok olyan gyorsak, hogy elérjetek a város szélére, de ha meg is tudnátok oldani, a határt képtelenek lennétek átlépni, mintha egy láthatatlan falba ütköznétek, mi visszatart. Mitévők lesztek, próbálkoztok-e esetleg valamivel, vagy menekültök, amíg a kitartáspontjaitok engedik? Hogyan tovább?

Juu 500 szóval pótolhat, sorrend továbbra sincsen. Kérlek ebben a körben írjátok oda a posztotok végére spoilerben a statjaitokat. Köszi!

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Szomb. Okt. 12, 2013 7:56 am

Clio szépen kimentett a bajból, hirtelen átvette a szót, és lenyomott egy hatalmas magabiztos szöveget.
- Fuhhh…kössz… - jegyeztem meg magamnak halkan.
Szinte már a lány orra alá dugta gyönyörű hangszerét, és kérte, hadd játsszon neki valamit, nyugtatásképp.
Hát…nem pont azt a hatást érte el „amit szeretett volna”, mert a hölgyemény teljesen megijedt, még hátra is lépett egyet, majd amikor már valószínűleg nem bírta tovább Clio akaratosságát, bocsánatot kért, és visszasétált a csapatához.
- Clio! Király vagy! – fújtam ki a benntartott levegőt. – Ezért még jövünk neked eggyel…
Aztán…”Patadobogás…?...” És egyre erősödött, végül egy egész kondányi malac bukkant fel hirtelen.
- HÉÉÉÉ! KIS KONDÁÁÁS! ELHAGYTAD A BANDÁDAAAAAT! – ordítottam, viccnek szánva, de hamarosan megpillantottam,  nem öt-hat vaddisznó támadott ránk, hanem…sokkal több!
- Juurei mit…!? – fordultam meg, majd néztem körül, de ő is eltűnt mint a töpörtyű. – Nem hiszem el!!! Clio! Teleportáljunk A Kezdetek Városába!!! – üvöltöttem gyorsan, közbe elővettem a kristályomat…de…
- Basszus ez defektet kapott! – siránkoztam. – Neked is elromlott a kristályod!? Most mi az istent tegyünk!? Válassz! Fussunk, vagy nézzünk szembe velük!?
Rájöttem. Bármennyire is gyors vagyok, bármennyire is gyorsak lennénk, már lehetetlenség lenne beérni a védett területbe.
- Késő! Ezt nem értem! Nekünk ez a sz*r mért nem működik!? Mindenki más eltud teleportálni, csak mi nem! És még Yuurei is elveszett!
Szép lassan eljött az idegösszeomlásom, és átgondoltam, mekkora szemétség már, hogy szűzen kell megdöglenem.
- Jó mindegy! Mindegy! Mindegy! Ez csak egy hatalmas hordányi röfögő egész nap evő, ivó, ürítő népesség, aki ebben a játékban még ezeket se teszi. Eltudunk velük bánni – próbáltam nyugtatni, mármint nem Cliot, SAJÁT MAGAM.
Gyorsan odaugrottam Clio hátához, és ezt a „Fedezzük egymást stílust” felvéve gondoltam lekaszabolni az ellenfeleinket.
- Te ölöd azokat, én meg ezeket!

Élet 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 13
Kitartás 3
Gyorsaság: 16
Speciális képesség: 3
Páncél: 18


A hozzászólást Nagoyaka Kiyoshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 16, 2013 6:21 pm-kor.
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Tsubasa Norika on Pént. Okt. 18, 2013 5:01 pm

//Bocsi, teljesen megfeledkeztem erről. Bejelentőben írtam am, hogy ezt a karakteremet be szeretném majd fejezni, úgyhogy a jutalmamat majd Snowcatre hárítom//

Neves színésznői tehetségemmel sikerült a csajt rámászós stílussal elhárítanom a jó francba. És ráadásul ebből semmi jót és rosszat, sőt, semmit se sejtett a kis csíra! A medál továbbra is nyugodtan rejtőzködhetett a basszusgitáromban.
- Clio! Király vagy! – köszönte meg Kiyoshi. – Ezért még jövünk neked eggyel…
- Ugyan, nem kell hálálkodni. - szerénykedtem. - Max csak eljössz a következő koncertemre.
Azonban a megkönnyebbülés és a kutats folytatása nem kezdődhetett el. Éreztem a rengést a lábaim alatt, és felfigyeltem oda, ahol porzott a levegő. Egy rakás disznó vágtatott végig a füves mezőn, szinte eltiporva azt, ami az útjába áll. A legtöbben hazateleportáltak a kristályaikkal, vagy elmenekültek. Akik szembeszálltak velük, azok inkább vagy meggondolták magukat, és szedték a maradék lábukat, vagy szépen elsodorták a malackák.
- Hopplacsek, húzzuk el innen a csíkot! - kiáltottam fel, és előkaptam a kristályomat. A hülye vacak csődöt mondott, nem teleportált sehová sem! Még mindig itt dekkoltunk Kiyoshival a bajban.
- Hát látod, nekem se működik valamiért! - hepajkodtam. Legszívesebbel elhajítottam volna a p*csába a kristályt mérgemben, helyette inkább gyorsan gondolkoztam, mit csináljunk. Túl messze van a védett zóna, a disznók meg gyorsan jönnek. Kiyoshi a hátam mögé bújt, és javasolta, hogy támadjuk őket. Konkrétan nem azt mondta, hanem csak célzott rá.
- Hülye vagy?! - szidtam le. - Ezekkel még én se bírnék el, nem hogy te! Gyorsan menjünk fedezékbe!
Bizony, én aztán nem fogok összeverekedni a malacokkal, mert semmi kedvem nem volt úgy járni, mint a többi idióta, akik képesek voltak eredménytelenül szembeszállni velük. Ráadásul mi itt vagyunk ketten, ezek meg többen, mint tízen, basszus! Gyors haptában körülnéztem, mikor megláttam egy kiálló szikladarabot, ami a Büszke Birtok trónszirtjére emlékeztetett. Elég hely volt ahhoz, hogy alá bebújhassunk.
- Oda! Gyorsan!

Élet: 9 /45 hp/
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 5
Páncél: 6

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi10/500[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Pént. Okt. 25, 2013 3:10 pm


Nem véletlenül pánikoltak be a játékosok, hiszen egy mező közepén álltok, sehol semmi kiálló szikla vagy fatörzs, ahol elbújhatnátok. Főleg nem olyan nagy, mint az a bizonyos trónszirt, meghát, a sebességetek sem akkora, hogy elérnétek odáig, ha lenne. Ideje mindent vagy semmit alapon játszanotok, és szembeszállni a vaddisznókkal, persze hagyhatjátok azt is, hogy végezzenek veletek. Párat le is ölhettek, hiszen magasabb a fegyverkezelésetek és az erőtök is, de végül a túlerő győz, és a szemetek sarkából láthatjátok, ahogy lassan, de biztosan fogy az életsávotok.
- A medált, gyorsan! – a korábbi íjász tűnik fel, rohan felétek, nem törődik vele, hogy pár patanyom őt is éri, zihálva ér mellétek, majd Clio felé néz, a kezét nyújtva. Dönthettek úgy is, hogy továbbra sem bíztok meg a lányban, és itt haltok meg, vagy teljesíthetitek a kívánságát, és odaadhatjátok neki az eltitkolt kincset. Ha utóbbit választjátok, kikapja a tenyeretekből, majd a nap felé fordítja, annak fényét az állatokra tükrözve: amelyik mobra rávetül a fény, az nyomban eltűnik, mintha ott sem lett volna. Hamarosan elmúlik a veszély, a segítőtök pedig kimerülten rogy a földre.

Kiyo: 32/28
Clio: 47/40

Juu is kiesett, ám ha a következő kör elejéig szól nekem pm-ben, egy 750 szavas reaggal még visszaszállhat. A határidő 3nap/fő.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Aida Atsumori on Hétf. Nov. 04, 2013 2:43 pm

Csak özönlött felénk a disznók hordája, én készen álltam szembeszállni velük, viszont amint észrevettem, hogy az ugyanezzel próbálkozóknak mi a sorsa, máris elment a kedvem tőle. Valamint Clionak se tetszett az ötlet, még le is hülyézett, és igazából joggal. Először megpróbáltam megszámolni a sok röf-röfföt, (pig) de körülbelül addig jutottam mint az ősemberek. „Egy…kettő…sok”. Szóval szép lassan – két ezredmásodperc alatt – átfogalmazódott a fejembe a terv, és támadásból hirtelen menekülés lett.
- Jól van! Futás! - szaladtam amerre nem láttam azokból a pokolfajzatokból egyet se.
Hamarosan a félénk íjász lány jött vissza, és a medált kérte.
- Clio! Gyorsan! Nem akarok megdögleni! – ordítottam az akkori tulajdonosának, majd válaszra, vagy reagálásra nem várva kivettem a gitárjának lyukából a medált és átadtam a lánynak. Sietősen kapta ki a kezemből, az ég felé fordította, amivel a Napfényeit a felénk rohanó MOB-okra tükrözte. Lassan mindegyik eltűnt, mintha ott sem lett volna, megmentőnk pedig erőtlenül borult a földre.
- Hé! Jól vagy? – gátoltam meg hogy az íjász nagyot essen.
Nem igazán értettem, mi is történt pontosan, egyben biztos voltam: a veszély elhárult.
”Mégis ki ez a lány? És…honnan tudta, hogy erre képes a medál? Egyáltalán honnan tudta hogy létezik!? Hisz ügyeltünk arra, nehogy észrevegyék mit találtunk. Bár azt látta amikor először felfénylett, de az még nem mondott el semmit! Lehet hogy…köze van a „Ladyhez” vagy kicsodához? Lehet külön őt is felbérelte? Vagy ott lakik nála? Ismerőse? Barátja? Lánya? Vagy talán ő maga az!?

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi736/800[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Strea on Pént. Nov. 15, 2013 3:29 pm


Shukaku, Ayani:

Mezőség, második szint. Talán már jártatok erre, és az eddig még nem látott vadak vonzanak, vagy csak érdekel titeket a szóbeszéd, miszerint nemrég egy jó adag, értéktelen item került ki a mobok élőhelyeként szolgáló, füves terepre? Senki sem tudja, hogyan s miként, de a kacatok bizony ott vannak, s jópár lelkes játékos keresgél közöttük, ám hogy pontosan mi után, azt egyelőre homály fedi.

Egyszerű kezdőkör: írjátok le, miért pont errefelé vetődtetek, érkezzetek meg, nézzetek körül. Találkozhattok is egymással, ha szeretnétek.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Értékes kacatok Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Értékes kacatok Vo36oi0/0[Küldetés] Értékes kacatok 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Értékes kacatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.