[8. boss]

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default [8. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 11 2013, 14:28

Résztvevők: Aki legalább 8. szintű és ír ide.

Érkezzetek a boss kapuja elé és beszéljétek meg a taktikát... stb. stb. A kapu réseiből kellemes szellő ér titeket.

Határidő: mindenkinek 7 nap


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31 2014, 02:07-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Jún. 11 2013, 22:17

Eleget tettem a kötelezettségeimnek és kitűztem az időpontot a következő bossharcra a megbeszélést követően. Kelletlenül készültem fel rá, igazság szerint a hátam közepére sem kívántam az újabb harcot, immár nem először voltam csak azért itt, mert a kötelességemnek éreztem, hogy az erőmmel, vagyis hát inkább a pontjaimmal segítsem a szabadulásunkat. Természetesen én érkeztem a legkorábban, ahogy ez a szervezőtől illik, direkt olyan időpontot adtam meg, hogy egész biztosan én lehessek az első. Amíg várakoztam, jobb híján az új késemet pörgettem a kezeim között. Egyre magabiztosabban forgattam ezeket a tőröket, a kezemben lévő T2-es darab pedig, mely nyereményemet képezte azon a tornán, biztosan egyedülálló volt jelenleg. Nem csak ez, de a vértem is új volt, büszkén viseltem az első saját T2-es kovácsolásomat. Megszenvedtem érte, bár korántsem éreztem azt a fajta elégedettséget, mint régen.
Amint befutottak az első madárkák, eltettem a kést, és akit ismertem és kedveltem legalább egy kicsit is, odamentem hozzá, hogy személyesen köszöntsem. Puszival, intéssel, pár kedvesnek hangzó szóval, bátorítással, esetleg örömmel. Egykori és jelenlegi céhtagok, harctéri ismerősök, riválisok, barátok, fogadott testvér, volt itt minden. Ám elég volt egyvalakit megpillantanom ahhoz, hogy pillanatnyi nyugalmamat a sutba dobjam. Renhez sokkal tétovábban mentem oda, mint bárki máshoz, lesütött szemekkel. Zavarban voltam, annyi őrült gondolatot szült a fejemben a látványa...
- Ezután beszélhetnénk? Kettesben Embarassed - nyögtem ki halkan, majd gyorsan hátat fordítottam neki, és a kapu elé trappoltam. Lehajtott fejjel támaszkodtam meg benne, remegtek a lábaim. Ha bárki odajött hozzám, leráztam egy "jól vagyok"-kal. Inkább összeszedtem magam mentálisan is, meg mindenhogy, vettem egy mély levegőt, és belecsaptam a lecsóba.
- Üdv mindenkinek! A mai napon a 8. szintet is kivisszük! Senkit se keserítsen el, hogy az előző boss áldozatokat is szedett, Bunmei szándékosan a gyenge játékosokat támadta, így elkerülhetetlen volt mindez. Azonban mindenki ép és egészséges maradt, és ez ma is így lesz! Ehhez az kell, hogy akinek nincs burka véletlenül, az azonnal teleportáljon ki, ha bajba kerül. Nincs de, nincs hősködés, ez parancs! Most jelezze az, akinek nincs a felszerelései között burok, a többieket pedig arra kérem, hogy ha ilyen játékos kerül veszélybe, akkor adjunk neki lehetőséget a menekülésre! Mindazonáltal remélem, hogy nincs köztünk ilyen játékos, és ha van is, a következő alkalomra már jobban felszerelve érkezik - intéztem a szavaimat határozottan, pattogósan és hangosan az egybegyűlteknek. Tartottam némi szünetet, hogy ha valaki szeretné, az jelezhesse a státuszát, és mindenki jól megjegyezhesse, kire kell különösképpen vigyázni.
- Továbbra is van lehetőségünk potikat, kristályokat gyűjteni egy közös inventory-ba. Jómagam szokás szerint mini potikat tudok betenni, ha van valakinek olyasmije, amit szívesen áldozna mindannyiunk biztonságára, az ne habozzon adakozni. - azzal lehívtam a menümet, és a megfelelő opciót megnyitva áthúztam a céhbankos potikat a boss-inventoryba. Hét darab mini potion, a semminél több.
- Ranmaru, kérlek oszd meg mindenkivel, milyen infót szereztél a bossról - hívtam magamhoz a szemüveges fiút egy lágy mosollyal az arcomon, majd félreálltam, és átadtam a kezébe az irányítást. Az övébe, illetve Nii-chanéba, gondoltam ő is fog majd pár szót szólni. Részemről már csak a bátorítás maradt ezúttal, mást nem nagyon tudtam hozzátenni. Hasztalannak éreztem magam :/


// Betettem a boss-inventoryba 7x Mini Potiont (+5 HP)
Sorrendmódosítás ezúttal nincs //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[8. boss] Vo36oi526/600[8. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jún. 12 2013, 16:06

Bár múltkor kis híján feldobtam a talpam, azért nem vett el semmilyenönbizalmat az a tény, hogy ismét egy boss harcon veszek részt. Pontban, sőt lehet, kicsit előbb is megérkezek a helyszínre másodikként. Rávigyorgok Mirikára, majd egy ölelés után csatlakozok Tűzrózsa mellé, aki leült a boss ajtajának mellé. Máris elkezdek pakolászni dolgokat a boss csoport inventoriba, majd miután végeztem rá kellett jönnöm, hogy kicsit elbambultam. Szinte mindenki itt volt. Na, igen… mindenki, csak az nem, aki fontos volt számomra, és tudtam, hogy többé vele sem találkozok. Bátyám halála után megfogadtam, hogy az összes boss harcon részt fogok venni, csak hogy képviseljem családunkat, még ha nem is nagyon tekintett rám Zhel húgaként. Miközben Mirikát hallgatom, elkezdek babrálni kesztyűmmel. Bár elég jó a Nevelés Kesztyűje még elég kis szinten van.. pontosabban a kezdő szinten, mert még nem sikerült fejlesztenem. Gyorsan átfutottam a lehetőségeket, hogy megnézzem, melyik érheti meg. Amint Mirika befejezte átadta a szót Ranmarunak. Szépen sorjában meg fogok hallgatni mindenkit, és csak azután fogok csak felkelni, ha az egész csoport kész van az indulásra. Amennyiben képes vagyok rá, aktiválom már itt kint a boss terme előtt kesztyűm egyik képességét. Beraktam a „Pörgőst”, és reméltem, hogy segít valamit az a +1 pont petem gyorsaságán. Nem szándékoztam visszafogni magam, és az biztos, hogy nem fogom hagyni, hogy a boss felülkerekedjen rajtunk. nem fogom hagyni, hogy más is meghalljon, és remélem, hogy mindenki beszerzett egy burkot, ahogy jómagam is tettem a boss után, szóval amennyibe megtudnám, hogy valakinek nincs, hát akkor azt/azokat a személyt/személyeket szemmel fogom tartani.

//betszek:
2x Gyenge Anti-boss Kristály
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály//

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[8. boss] Vo36oi3819/4100[8. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kyuushiro on Pént. Jún. 14 2013, 23:46

Elment az eszem?
Ha költőibb, netán elszántabb akarnék lenni, akkor azt gondolnám: 'itt a nagy pillanat', vagy 'végre küzdhetek a kijutásért', vagy valami ilyesmi. Én viszont tisztában vagyok vele, hogy bár fejlődtem, a legjobbaktól még mindig messze le vagyok maradva.
Bár az is nagy szó, hogy ilyen rövid idő alatt felhúztam magam a boss szintjére.
Nem félek. Nem, hiszen Pánik Burkom békésen lapul az inventorymban, hű fegyverem az oldalamon, statjaim elosztva, úgyhogy minden oké. Egyelőre.
Mégis... egy ismeretlen boss. Semmit nem tudok róla, bár valószínűleg van, aki már szerzett információt. Nem tudom, mi a képessége. Mi az erőssége. Márpedig... ezek nélkül halottak vagyunk. Fel kell mérnünk, mivel is állunk szemben, aztán jöhet a buli.
Oké, már meg is érkezem a erem kapuja elé. Az enyhe szél felüdít, és ad némi önbizalmat. Vagy ilyesmit.
-Hm... üdv mindenkinek! - intek bizonytalanul az összegyűlt pár embernek, majd várok. Adatok, taktikák, feladatok... ez mind nagyon fontos lehet. Végül is a kapu másik oldalán egy szörny van, akinek az aaz egyetlen célja, hogy megöljön minket. Ez már okot ad a derűre, és akkor még nem is találkoztam vele. Hm, mi lesz itt...
Szabdalómat előhúzom, majd várok a kapunyitásra. Ha rám kerül a sor, nyugodtan belépek, egy pillanatig sem habozva. Közel állok ahhoz, hogy frontharcos legyek, ezt pedig nem hagyhatom figyelmen kívül.
Vajon mi lesz ebből? Ha a boss erőre alapozott, akkor csak reménykedhetem, hogy nem engem támad, különben hamar búcsút inthetek a további harcnak. Az lenne a legrosszabbb eshetőség. Hát, reménykedjünk, hogy nem ez a helyzet...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
[8. boss] Vo36oi871/900[8. boss] 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 16 2013, 11:50

Egy újabb nap, egy másik boss, nagyszerű, ha így haladunk, akkor se perc alatt kivisszük ezt a game-t és élhetem a régi, megszokott kis életemet az eredeti világban….. de jó is lenne már.  Kivételesen korán kelek, ennek meg is van a következménye, mert sűrűn ásítoznom kell, nem aludtam valami sokat az éjszaka, valahogy nem voltam álmos, bezzeg most…. simán eltudnék aludni. Nem szabad, kipattanok az ágyamból, hogy véletlenül se aludjak vissza. Regi majd kicsattan, velem ellentétben ő egész jól aludt. Kis reggeli, ami újfent szendvics, meg valami édesség aztán irány a boss termének kapuja. Ez már a nyolcadik, remélem könnyebb lesz, mint az előző. na meg az az előtti, igaz ez szinte lehetetlen…  Egyedül, vagyis ketten a petemmel érkezünk meg, nem várok Saitoékra, kitudja éppen mit csinálnak azok ketten.  Már vannak páran a kapu előtt, de alig-alig. Veeeh… ennyi erővel még aludhattam volna tíz vagy akár még húsz percet is. Ilyenkor az aranyat ér. Hallottam, hogy a mostanit Miri-chan szervezi, hát kíváncsi vagyok rá, hogy mi is lesz ebből. Itt is van.. köszönget minden eddig megérkezett játékosnak, majd hozzám sétál és mond valami furcsát, amit tényleg nem igazán értek.
- He?? Mióta kell ehhez engedély? – felelek nem is egy, egyből két kérdéssel a kérdésére, de választ már nem kapok, mert fogja magát és elvonul. Hmmm…  lehet, megint nekem akar esni a semmiért, mint a múltkor? Igen, az is lehet, csak hát… nem lehet ezt így előre tudni. Mindenesetre, majd kiderül, és ha nekem jön, hát nem fogom vissza maga, mint a múltkor.
Majd jön a szokásos sablon szöveg, ami t ellőnek a szervezők minden fight előtt, már csak fél füllel figyelek oda, helyette bepakolok pár mini potiont a közön inventoryba, nem sokat ér, de néha ez is elég, hogy megmentsen egy-egy életet. Muszáj, mert nem figyelhetünk a kisebbekre folyton, a fő cél a boss kinyírása és nekik ott van a burok, tehát nem halnak meg…. ennyi, csak azokra kell odafigyelni, akik erősebbek, velük többre megyünk. Sokkal megnyugtatóbb így, hogy van ez a pánik burok. Végül odalépek Miri-chan elé és finoman megpöckölöm az orrát
- Mi van pöttöm?? Hol van az a fene nagy lelkesedés?  - bizony-bizony, észrevettem ám, hogy nem olyan, mint általában, ez van, nagyon menő vagyok.

 
// Beteszek 6 Mini potiont //

_________________
[8. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[8. boss] Vo36oi6382/6500[8. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Vas. Jún. 16 2013, 13:46

Új nap, új Boss. Hanyadik is? Nyolc? Nyolc! Hol voltam a hetediken? Nem emlékszem rá... És hogy hányan halhattak meg a küzdelemben, mert nem voltam ott, azt már nem is akarom tudni. Nem szép dolog tőlem, egy hőstől, hogy a szőnyeg alá söprök ilyen fontos dolgokat, de az önmarcangolás nem segít azokon, akik most fogják kockára tenni az életüket. Meg kell tennem mindent azért, hogy minél többen életben maradjanak. És miért? Hogy kijuthassanak az unalmas valóságba. Alig tudom elhinni..! Mégis, nem az én dolgom eldönteni, hogy ki hol akarja leélni az életét, csak segítek nekik. Hisz' ez egy hős kötelessége, nem? Az enyém és ha már itt tartunk, a céhemé is.
Gyorsan pötyögök is egy üzenetet, amit úgy állítok be, hogy minden céhtag megkapja. Egy egyszerű felhívás, hogy ha valaki kíván csatlakozni, akkor jöjjön, s tegye meg. Küzdjünk együtt a többségért. Mert ez a dolgunk...
Felkerekedek hát én is, jókora cigarettával a számból kikandikálva, s erőteljes menetelésem meg sem törik, mígnem elérem a a Boss kapuját. Meglepő, hogy milyen kevesen vannak. Eddig csak négyen? Pedig lassan kezdjük is, nem?
A két férfiúnak kezet nyújtok, de persze azokról sem feledkezek meg, akik esetleg később jönnek: készségesen felkínálok nekik egy baráti kézszorítást.
- Shiel D. Lewis, a Justice League vezére készen áll a harcra! - jelentem ki az alacsony nyuszisimogató-céh-vezér lánykának, s még hozzáteszem azt is:
- Van burkom. - majd pedig leülök a földre, s várok, de nyilván úgy, hogy közben rágyújtok. A világ színesedésével az én kedvem is jobb lesz. Ha végzünk ezzel a Bossl és hazajutok, tuti kotyvasztok valami új és ütős piát, amit aztán nem teszek le estig. Hmm, igen! Hinari-chant is elfogom kapni, hogy kóstolja meg. Biztos odavan az italaimért, haha!

// Beteszem a hősiességemet. //

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[8. boss] Vo36oi115/700[8. boss] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jún. 16 2013, 16:20

Új boss, új kihívás!
Kissé úgy érzem magam, hogy erre a harcra csak a kötelesség hajt el. Volt már ilyen máskor is, ha jól emlékszem a harmadik szintfőnök ellen, mikor azt hittem, hogy Kota azt is le fogja szólózni, mi meg végigmozizzuk majd a rohangálását. Akkor végül nem ment olyan könnyen a menet, és tartok tőle, hogy ez a csata se lesz egy teadélután. Bár lehet, ha bevetnénk a játékosok csodafegyverét, Alexet, barátságot kötne a nyolcaskával és akkor a lányok már süthetnék is a teasütiket. Mennyivel egyszerűbb lenne így. Rolling Eyes
Az eddig összegyűlt kicsiny csoportosulás szélén állok, félúton a boss ajtajához, oldalamon Violával. Letudtuk a többiek köszöntését, túl vagyok már a motyóim közös inventoryba pakolásán, s gondterhelten tekintek oda-oda a bejárathoz. Kevesen vagyunk, bár hozzá kell tennie egy újonc - fiú rettentően ismerős nekem valahonnan, mintha összefutottunk volna már valahol - kivételével a kőkemény csapat van itt, viszont vannak egyelőre olyan hiányzók, akik nélkülözése érzékenyen érintene. Van még időnk bőven várni, de akkor is furcsa, hogy ennyire kevés érdeklődést vált ki az a csata, ami ugyanúgy hozzátartozik a kijutásunkhoz. Az Artes Liberales mindenesetre nem szégyenkezhet, a frontharcos triónk újból teljes létszámmal képviselteti magát. Új köpenyemnek hála teljes magabiztossággal érkezek, első dolgom volt a logónkat ráapplikálni, így céhünk egységes megjelenéssel vonul föl a szintfőnök ellen. Büszke vagyok a társaimra, még ha látom azt is, hogy a fásultság kiütközik a többi frontharcoson is. Olyan érzésem van, mintha belekerültünk volna egy monoton gépezetbe, s ezt talán ideje lenne feloldani. Valamit szervezni kellene... valamit, ami oldja a játékosokban tomboló feszültséget és összetartásra, jókedélyre sarkallja őket. Mindezen viszont bőven van még időm gondolkozni, most ide kell koncentrálni erre a zöld dögre. Remélem valami sáska lesz, aminek lecsaphatom a szárnyait.
- Felturbóztam kicsit a gyorsaságom, hogy elsők között vállalhassam magamra a boss sebzését. Ha sárga zónába kerül az életsávom, örömmel venném, ha valaki leváltana. Ha nem találjátok el az ellent, akkor se csüggedjetek! Csak akkor tud legyőzni bennünket ez a boss, ha felőrli a magabiztosságunkat, az elszántságunkat. - Pörölykét a vállamra dobom, még mielőtt fejemre tenném a bikaszarvas sisakomat, csókot lehelek kedvesem ajkaira, majd tekintetünk hosszúra nyúló pillanatokra összefonódik - Előrerohanok majd Rennel, van mindkettőnknek burkunk, szóval nincs miért aggódnod. A második hullámban pedig végezd ki a bosst! - Kacsintok rá Viora, s abban bízok, hogy nem kell egy több körös harcba bocsátkoznunk, hanem hamar túl leszünk ezen is. Kedvesem is rendelkezik burokkal, így magabiztosabban indulok neki a csatának, anélkül, hogy féltenem kellene az életét. Ellövök még egy kristályt a maximális tempó érdekében, majd belököm a boss kapuját, mégse Mirikának kelljen ezzel bajlódnia. Egy úriember kinyitja az ajtót a hölgyek előtt. Cool

//Elhasználtam egy gyors futás kristályt (+4 gyorsaság) -> Gyorsaságom így 43-ról 47-re növekszik.
Közös invetoryba beteszek 2x Halvány gyógyító kristály és 1x Gyenge Anti-boss Kristályt//
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[8. boss] Vo36oi10/5000[8. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Hinari on Vas. Jún. 16 2013, 17:37


Örültem az üzenetnek.
Nem feltétlen a tartalma miatt, vagy mert Lewis külön vette a fáradtságot, hogy elküldje nekünk, inkább a tudat keltett bennem jó érzést, hogy eljön, hogy foglalkozik vele, hogy ott lesz. Miután egy jó ideig nem találkoztam vele, sem a céhházban, sem pedig máshol, már kezdtem aggódni miatta, volt, hogy majdnem eljutottam odáig, hogy megnézzem azt a bizonyos listát a Kezdetek Városában. Így arcomra megkönnyebbült mosoly ült ki, amikor megláttam a feladót, és rögtön pötyögtem is neki egy rövidke választ, melyben biztosítottam róla, hogy ott leszek. Kedvem lett volna bekopogni Szophiehoz vagy Ai-hoz, hogy együtt induljunk, ám ezúttal mégis inkább egyedül vágtam neki a kazamatának, útközben tovább gyakorolva a Katanával.

Mire odaértem, már voltunk páran, így illedelmesen köszöntem mindenkinek, az üléshez azonban túlságosan is ideges voltam. Hiába tudtam pontosan, hogy ott van a burok, azért csekkoltam az inventorym tartalmát, majd tekintetemet a kapuhoz vezető út felé fordítottam, és reménykedve vártam, hogy a lányok is felbukkanjanak. A megbeszélésen már megtudtam, amit meg kellett, így az információk nem nyújtottak túl sok újdonságot, mégis figyeltem a szavakra, próbálva lelkesnek tűnni, hogy legalább minimális szinten képes legyek kompenzálni a kialakulásban lévő, nyomott hangulatot. Aggasztóak voltak a kilátások, és hiába volt mindenkinél burok, sose lehet tudni, működni fog-e, amikor kell. Hiszen ha létezik kristály-semlegesítő csapda, nem elképzelhetetlen, hogy van olyan szituáció, ahol az értékes item is csődöt mond. Túl magabiztossá válhatunk, ha nem számolunk ezzel, s bár szerettem volna figyelmeztetni erre a jelenlévőket is, nem lett volna jó tovább fokozni a feszültséget, így inkább csöndben maradtam.
Amint Anat belökte a bossterem ajtaját, Szophie mellé álltam (ha ott volt), és egy megnyugtató mosoly után én is beléptem a zöld szörny területére. Nem féltem, képességeim és a Katana elég önbizalmat adott ahhoz, hogy tiszta fejjel, negatív gondolatok nélkül tudjam elkezdeni a harcot.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[8. boss] Vo36oi14712/10100[8. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Jún. 16 2013, 18:05

Nem túl nehéz hozzájutni egy olyan információhoz, miszerint mikor indulnak rohamra Aincrad legerősebb harcosai az aktuális szint boss monstere ellen. Bevallom, kicsit kényelmetlen volt számomra az időpont ezúttal, de lévén annyi időnk áll rendelkezésre ebben a világban, amennyit nem szégyellünk, így nem féltem elhalasztani teendőmet néhány órácskával. Immár nem csak pajzsom fejlődése vonzott ezekbe a harcokba, habár meglehetősen csekély súlyban volt jelen másik indokom a részvétel felé, elvégre különösebb jelentősége nincs, csupán egy apró, önző tételről volt szó.
Immár harmadszor jelentem meg, mint csuklyás, arcát takaró vörös indikátoros harcos, ám eleddig sikerült annyira jelentéktelen maradnom, hogy ne figyeljenek fel rám és ne kérdőjelezzék meg a jelenlétemet. Végtére is még semmi égbekiáltót nem tettem, sőt, jóformán semmit sem tettem ezidáig azon túl, hogy figyeltem és információt gyűjtöttem. Egy-egy suhintás a kardommal, igazán semmiség volt. A pajzsom végig a köpenyem alatt rejtőzött mindkét harc alatt, így még csak a kasztomat sem tudják. Most tekintetemmel azt a lányt kerestem, aki az egyetlen olyan résztvevő volt, ki előtt felfedtem magamat. Szophie számára már nem csupán egy anonim, rejtélyes árnyékként léteztem, és úgy véltem ő az egyetlen méltó személy arra, hogy jelenlétemmel tisztában legyen. A mi kis apró, közös titkunk...
Ezúttal nem mentem oda hozzá, egy céhtársa máris piócaként tapadt rá. A szöszivel Kirio-kun üzletelt még nem is olyan régen, érdekes lenne, ha megtudná, hogy az adósom, habár csak sejtéseim vannak arról, hogy mire kellettek neki az érceim. Elég pontos sejtéseim... Helyette a falnak támaszkodva piszkáltam a körmöm, és várakoztam a hegyibeszédek meg a taktikai utasítások végeláthatatlan sorának befejeződésére. Ez a céhvezérek asztala volt, noha engem cseppet sem lelkesített a sok felesleges szó. Csupán időhúzás, ha belépek a terembe, úgyis azt fogom tenni, ami a leginkább az érdekeimet képviseli. Egyetlen egy esetben lettem volna hajlandó letérni az ösvényemről: ha Szophie-chan bajba kerül. Ámde erre vajmi kevés esély volt, hiszen az előző boss szedett áldozatokat ugyan, azok jelentéktelen senkik, gyenge alakok voltak. Ketten legalább elmondhatták magukról, hogy bájos hölgyek, ez volt az egyetlen pozitívum négyük esetében. Ahogy megnyílt a kapu, kardom pengéje megvillant a fáklyák fényében, és felkészültem rá, hogy ahogy eddig, most sem fogok semmit sem csinálni :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[8. boss] Vo36oi7624/7700[8. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Szophie on Vas. Jún. 16 2013, 18:38

Furán indult a nap. Nem voltam felkészülve rá, hogy mi vár rám, valahogy egy igen fontos információt senki sem közölt velem, ugyanis ez alkalommal senki nem szólt előre, hogy nemsokára kezdődik a következő boss megölése. Vagy lehet, hogy szóltak, csak én ugrottam át felette, mint egy jelentéktelen beszédtéma felett? Nem tudhatom.. Megeshet, hisz mostanság sok minden betett nekem, és igencsak ritkán voltam formában, arról nem is beszélve, hogy még kevesebb volt az olyan, akire elegendő figyelmet is fordítottam egy-egy beszélgetésben. Természetesen a szokásos dolgokat sohasem hagytam el. Mindig köszöntem, és illedelmesen válaszoltam mindenre, de az információk sok esetben két perc múlva el is párologtak a fejemből. Ennek ellenére kétlem, hogy egy olyan fontos dolog felett, mint a boss, átsiklottam volna. Sokkal valószínűbb, hogy elfelejtettek szólni. Éppen ezért ért meglepetés az üzenet tartalma, melyet Lewis-sama küldött. Fel nem foghatom, miért, de jóval később nyitottam meg, mint ahogy kaptam, így végül kutyafuttában kellett elindulnom, hogy egyáltalán még időben odaérjek. Talán el sem indultam volna, ha Vezér nem pörög be annyira a hír hallatán. Nem sok kedvem volt megint kinyíratni magam a többiekkel együtt, habár mindig is az volt a célom, hogy az élvonalban harcoljak. Tiszta paradoxon, én mondom.. Mire odaértem, lélekben is összeszedtem magam, és sikeresen minden figyelmemet a szent célra összpontosítottam. Megint odamegyünk, és túléljük, mint az előző alkalmakkor. Nem lesz itt gond..! Odaérve teljesen letisztultak a gondolataim, és hoztam a szokásos formámat. Egy alacsony lány mondott beszédet ott, noha már többször is láttam, és emlékeim szerint minden egyes boss gyilkoláson ott volt, nem tudtam még mindig a nevét. Sok olyan volt, akik rendszeresen részt vettek ezeken, de egyszerűen képtelenek voltak bemutatkozni, így csak látásból ismertem őket. És én is találtam jobb elfoglaltságot, mint ismerkedéseset játszani. Megörültem az épp füstölgő fejű céhvezérünknek - eléggé mellbe ütött, hogy az előző alkalommal nem láttam - legszívesebben meg is öleltem volna, de azt kihagytam, hiszen mégsem lenne túl illendő. Ehelyett egyszerűen odaugrálgattam hozzá, és széles vigyorral arcomon köszöntöttem. Aztán ugye ott volt még a többi ismerős, akiket mind mind köszöntöttem, még a gonosz Ayanit is. Rennek egyenesen a nyakába ugrottam, és emlékeztettem rá, hogy még mindig tartozik 4 epres fagyival. Aztán ott volt Kyuu is, akinek nagyon megörültem.
- Mondtam én neked, hogy hamarosan utolérsz bennünket! - csaptam vidáman hátba köszöntésképpen. - Nem lesz gond, majd mi Vezérrel megvédünk. - nyugtattam, mert látszott rajta, hogy ideges. Jó volt újra látni, hiszen legutóbb szegénykét elég csúnyán elpáholta a gonosz farkasom. Egy gyors pillantást vetettem a köpenyes, piros indikátoros alak felé, aki immár nem is olyan ismeretlen, és nem bírtam megállni, hogy ne mosolyogjak suttyomban rá. Ezek közben Hinari-san is odalépdelt mellém, őt is széles mosollyal köszöntöttem, és együtt álltunk, és néztük, ahogy kinyitja a terem ajtót az a fiú - a nevét nem nagyon tudom, de eddig minden alkalommal itt volt - és szemeink elé tárul a következő csúnyaság. Akármi is jön ki onnan, én egyszerűen a szemébe röhögök. Ugyanis valamilyen oknál fogva ma egész nap nevetek, meg mosolygok, és ezt az a rémség sem ronthatja el!

_________________
[8. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[8. boss] Vo36oi7666/7700[8. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Viola on Vas. Jún. 16 2013, 20:22

Elégedetten rakom vissza az elmosott és megtörölt tányérokat a szekrénybe az emberfeletti gyorsasággal elkészített ebéd után. Ebéd volt egyáltalán? Ehh, még csak azt sem tudom, hogy hány óra van, mert menünyitogatásra sem tellett az időmből.
Mikor Anat bejelentette, hogy Bosst megyünk gyakni, hirtelen nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy nincsen semmi harapnivalónk, amiből erőt meríthetnénk. Alapanyag viszont volt rendesen. Bár annyi pénzzel, mint ami nekünk van, nem is tudom miért főzőcskézek egyáltalán..? Minden nap minden órájában mehetnénk a jobbnál-jobb étterembe végigkóstolni az egész menüt! Ajh, milyen jó ötlet! Fel is vetem Anatnak... Vagy inkább mégsem. A kialakult háziasszony-imidzsemet nem akarom lerombolni azzal, hogy egyszer csak feladom a főző tudásomat és játszom inkább nagyasszonyt. Ahhoz még nem vagyok elég öreg...
Miközben Anat készülődik, én is magamra öltöm a páncélzatomat, melyet itt-ott meg is törlök, hogy szépen csillogjon. Egy fisrt ladynek adnia kell a megjelenésére..! Az éjjeliszekrényemen ácsorgó díszes, kecses vázát felkapom, s menten karddá változtatom. Ezt csak azért bírom megtenni, mert valójában a Metamorph az, csak gondoltam ha már alakváltó képességgel bír, miért ne csinálhatnék belőle dekor tárgyat? A kardot aztán végigsimítom a markolaton, ezzel gyűrűvé változtatva azt. Miután felhúzom a gyűrűs ujjamra, már indulhatunk is.
Az út a bosskapuig teljesen nyugodt. Mobok sehol, nyilván kiirtották őket azelőtt, hogy mi ideértünk és még nem telt el annyi idő, hogy újra megjelenhessenek. Az én szintemen nem kell félnem semmilyen mobtól, ami itt várhatna, de a biztonság kedvéért végig Anatole oldalán maradok, s fogom a kezét. Kissé olyan érzést kelthet, mintha egy friss szerelmes pár lennénk, de engem ez egyáltalán nem zavar.
A megbeszélést követően kapok egy kellemesen derítő csókot a szerelmemtől, melyet megspékel azzal, hogy most jól előreszalad szőke herceggel.
- Jól van, vigyázz magadra..! - felelek neki, s csak úgy, mint ő, én is felkapom a fejemre a sisakot. A gyűrűt, vagyis a Metamorphot pedig egy méretes alabárddá változtat, melyet a jobb vállamnak dőltve támasztok meg. Nagy sóhaj, indul a küzdelem...
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[8. boss] Vo36oi1535/1700[8. boss] 2yjvlht  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Jún. 16 2013, 21:13

//Noh, krhm ^^" Ezt E/1-be nyomom le gyerekek, máskülönben nem jönne ki a 200 szó sem. Razz
....nah szóval *meglengeti a karjait, ujj-ropogtat* //


Van egyfajta határa annak, hogy az ember meddig tud várni, és mi az amiután átlépi az ésszerűség sekély partvonalát is. Ez az idő nálam mostanra esett. Hogy a boss időpont hozta e ki belőlem, vagy az már egy kínálkozó alkalom volt e, már nem emlékszem. Jah, arra se nagyon, hogy kitől, és hogyan szereztem meg az információt, mert itt Aincradban, nem sokkal könnyebb megtudni egy fontos infót, mint kint. Habár a nagy harcosok fennen hirdetik, hogy mit mikor tesznek, de mégsem derül ki olyan gyorsan egy egy bossra tervezett időpont. Mondjuk én személy szerint meglepődtem a gyorsaságon. Csak nemrég lett megnyitva a 7-es szint, és már a nyolcadik kapuit döngetjük. Az aki megtalálta a kaput, nem lehet kispályás. Szívesen találkoznék vele, hacsak egy pár mondat erejéig is. Persze nem siettem annyira, mint hittem, hogy fogok. Nemrég lettem csak kilences szintű, és nagyobb szinten is meggyűlt már játékos baja egy bossal. Erre itt az újabb, a legjobb, a legnehezebb, amit eddig láthattunk. Mindig egy nagyobb veszély, ahogy közeledünk a 100-as szám felé, pedig ahhoz képest a 8 semmi se. Hangosan vert a szívem legbelül. "Őrült vagy Alex. Az vagy!" Üvöltötte a fejembe hangosan, de már megmakacsoltam magam, és nem hagytam magam eltéríteni. Most vagy soha. Frontharcos leszek!
Ahogy a kapu felé közeledtem nem is egy ismerős alakot pillantok meg. Nem is tudom miért lepődtem meg, de nekem ez csodaszámba ment. Ott volt Hinari, Lewis, akivel azóta a régi küldetés óta nem is találkoztam, habár cseréltünk egy barátkérőt, és persze Anat, a gyilkos hajlamú lányka mellett. Mit ehet rajta a harcművész.... :|El nem tudom képzelni. Aztán ott volt Szophie, akivel legelőszőr kt-ztam, hogy megváltozott! o.O vagy csak az én memóriám ködös kissé etéren? O.o Hmmm, Hinarival egész jól kijönnek. Jah igen, a furcsa csuklyáson kívül, ott van még a dalos pacsirta és Mirika is. De most mintha nem íjjal közlekedne? lehet kasztot váltani? Miket tudok meg.... -.- Már rég váltottam volna, ha tudnám, hogy lehet.... Talán megkérdezem tőle egy kellő pillanatban. Bíztam a burok képességeiben. Eddig nem panaszkodhatunk a játékszabályok betartására Kayabánál. Remélem, nem fogok koppanni.
Van itt még az a csajszi, aki....nem is tudom, hogy hívják lány, aki... >< aki a darazsasnál menőzött az életsávjai kárára, meg egy idegen srác. Nem néz ki túl magabiztosnak. Azért én kihúztam magam, hogy az árnyéka se vetüljön rá arra, hogy én félnék.
Egy "üdv"-el lerendeztem a köszönést, nincs sok kedvem társalogni. A harc lebegett a szemem előtt. Sok mindent kell észbe tartanom, például, hogy ne puszta kézzel ugorjak neki az illetőnek, vagy hogy ne kapjam fel valakinek a kardját, mert nálam az hasztalan. Nekem az íj van. Itt pihen a vállamon. Magamra öltöttem a páncéljaimat, még a kényelmetlen vas sisakot is, és készen is állunk...
- Van burkom.
Végül az inventorymban kotorászva elhasználtam egy Halvány erősítő kristályt. Ha betalálok, akkor üssön nagyot. Hehh Halász Alex megérkezett. Elég nyomottnak tűnik nekem a hangulat. Mindegy, Anat után én is elindultam a bossterembe. Nem volt bennem se félsz, se megbánás, és HálaIstennek, megfelelni vágyás sem. Csak a boss volt előttem, habár semmit sem tudtam róla.


//Akk ha jól tudom elhasználtam egy Halvány Erősítő Kristály (Aktiválásakor a következő sebzés 1.5-szerest fog sebezni.) -t x) //

_________________
[8. boss] 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[8. boss] Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[8. boss] 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[8. boss] Vo36oi5187/5300[8. boss] 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Thunder on Hétf. Jún. 17 2013, 10:57

Ez a nap is úgy kezdődött ahogy az összes többi általában, viszont most is ideje nekiállni felkészülni a mai megmérettetésre, hiszen a nemrégiben fülembe jutott információ alapján ma kerül "megrendezésre" az újabb boss harc. Felkeltem hát pihe puha ágyamból majd a szokásos nyújtásokkal indítottam a napomat, majd ahogy szokott lenni utána le is tusoltam. Ahogy megszárítkoztam felöltöttem magamra az utcai ruhámat és már magam mögött is hagytam hajlékomat, hogy ismételten kockára tegyem életemet. Még mielőtt megérkeztem volna a pontos helyszínre megálltam pihenni kicsit a nyolcadik szinten, hogy magamra önthessem felszereléseim nagy részét, ha nem is mindet. Felöltöttem hát a harci ruházatomat majd fejemre húztam a selyem köpenyem csuklyáját is. Nem volt semmi díszítés rajta csupán egy éj fekete köpeny. Ahogy ezzel végeztem is kicsit gyorsabbra vettem a tempómat, hogy odaérjek a boss terem elé.  Csak reménykedni tudtam abban, hogy még időben odaérek. Szerencsémre még éppen időben érkeztem, bár úgy tűnt én érkeztem a legvégén, azonban a tudat, hogy újra itt lehetek kicsit feltüzelt. Kiléptem az árnyak közül és lassú léptekkel közelítettem meg a többieket majd lassan lehúztam fejemről a csuklyát mely eddig eltakarta arcomat és ezzel egy időben elővettem inventorymból egy szál fehér rózsát és megillatoztam, majd elejtettem és szépen lassan hullott alá.
- Nélkülem nem kezdhetitek el hiszen én volnék a céhem képviselője - mondtam a tömeg mögött mikor végre odaértem közéjük. Köszöntöttem mindenkit a megfelelő módodon ahogy jónak láttam majd ahogy egy eddig nem látott személyhez értem, ki eddig nem volt még boss harcon meglepődtem. Abból a céhből volt melyben én is tag volnék, bár nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar elér arra a szintre, hogy csatlakozzon egy boss harchoz.
- Aztán nehogy feldobd a talpad - mondtam Kyuunak. A legfontosabb dolgot viszont még a végére tartogattam. A leányzó kivel együtt voltam jó ideje egy küldetésen látom megkaparintotta a fegyvert melyet rá hagytam. Szépen lassan odabattyogtam hozzá és halkan súgtam neki valamit.
- Látom megkaptad tőlem az információt. Váljon hasznodra - majd el is mentem a közeléből, hogy lélekben felkészülhessek egy újabb megmérettetésre.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[8. boss] Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[8. boss] Vo36oi1119/1200[8. boss] 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Tetsuko Jin on Hétf. Jún. 17 2013, 18:46

Ez a nap is eljőtt végre valahára. Már elég erősnek érzem magam ahhoz, hogy részt vegyek egy boss harcom, ami szükséges a továbbjutáshoz, a kijutáshoz. Én személy szerint a valódi világban szeretnék élni, nem ebben a virtuálisban. Nem gyűlölöm érte Kayaba-t, nem értem őt, ezért nem is vádaskodok, majd megkapja azt, ami jár neki azoktól, akiknek ez a dolga.Valami furcsa véletlen folyamán, pont azon a küzdelmen leszek ott, amit saját céhem, az Angelic Voice vezére szervez, Mirika-san.  Nem így terveztem, tényleg csak véletlen egybeesés, de azért így jobb, mintha egy ismeretlen valaki által szervezett bossharcon vennék részt elsőnek. A megbeszélt időpontban már ott is vagyok a boss kapuja előtt, ami elég nagy. Nem vagyok egy ijedős fajta, nem az a probléma, de mégis tartok az ismeretlentől egy picit. Köszönök mindenkinek, mert ez az illem, majd csak botomon támaszkodva meghúzom magam egy „sarokban” míg nem jön valaki ismerős, akivel esetleg beszélgetésbe elegyedhetnék.  Figyelmesen végighallgatom céhem vezérének szavait, amiből ugyan sok nem derül ki, de valahogy furán viselkedik. Odamennék én is, de másokat is elküld, így én magam is erre a sorsra jutnék szerintem. Nem kívánja most a társaságot, vagy valami ilyesmi lehet a dologban, ezért nem tetézem a bajt.  Várom, míg mindenki elmondja azt, amit mondani kell, informálódok egy kicsit, már ha valaki tud valamit az ellenfelünkről. Körbenézek, valamiért nem vagyunk annyian, mint azt vártam. Játszottam régebben MMO-kal és abban rengetegen mentünk boss-t ölni, nagyon sokan és nem csak tízen, vagy tizenöten. Igaz, ez csak a 8. boss, mégis vannak aggályaim. Ennek ellenére azonban én is megindulok akkor, mikor a kapu már nyitva van.
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[8. boss] Vo36oi2110/2300[8. boss] 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by RenAi on Hétf. Jún. 17 2013, 19:30

Furcsa egy állmom volt. Dörzsöltem meg a szemem, azt állmodtam hogy egy nagyon hosszú szinte végtelennek tűnő úton szaladok végig… nem tudom miért és nem tudom hová, nem üldöztek… sőt még csak valami csokitorta hegy sem várt rám az utam végén. Egyszerűen csak szaladtam, amerre a lábam vitt. Majd megjelent egy furcsa lény, először nem tudtam kit véljek felfedezni benne, magas volt nagyon… több méter… és széles is, és eltorzult mély hangja… Ilyesztőőő vooolt Q.Q És még dalra is fakadt, ami még ijesztőbbé tette. Egy óriási éneklő Ren, de legalább táncra nem kelt. Majd a földet megrengető léptek keltették fel a figyelmem… hátra fordultam és egy óriás Rita szaladt felém. Most már végképp volt okom a futásra így rá is iramodtam. De hiába a lány méretei miatt gyorsabb volt mint én és már csak egy hatalmas árnyék fonta be a testem, majd mint ha valami nagyon nehéz nehezedne rám… Rita talpa összenyomott, Ő olyan nagy volt én meg olyan kicsi Q.Q....
- Rita-chaaan, össze fogsz nyomni… Rita…. Ri-chaan, nehéz vagy… - Markoltam bele a takaróba majd dörzsöltem meg a szemem. Mikor felébredtem, össze kapartam magam, majd megnéztem a rendszer időt. Már vártam ezt a napot, tudtam hogy ma lesz a bosszharc és hogy most azért többet szeretnék teljesíteni mint a múltkor. Lesápadva vettem tudomásul hogy… KÉSÉSBEEEN vagyok. Gyorsan felöltöztem és már szaladtam is a megbeszélt találka helyhez. Még enni sem ettem semmit, nem volt most idő sem reggelizni sem pedig ebédelni. Minden erőmet össze szedve szaladtam hogy mihamarabb oda érjek. Bár félek hogy nem fogok tudni ennyi utat ilyen rövid idő alatt megtenni, főleg hogy időről időre azért meg kellett állnom a sprinteléssel is. Ilyenkor veszem csak észre hogy a kitartásom eléggé gyászos, de nem tudok vele mint csinálni, nincsenek felesleges elosztható pontjaim és amik vannak azt is inkább az életemre pakolom, elvégre így mások hasznára is lehetek. Mire oda érek már mindenki befelé tart a kapun.
- Várjatooook! – Kiálltok oda nekik, de talán meg sem hallottak. Majd ezt megismétlem úgy hogy a kezemet a magasba lengetem, és igyekszem felhívni magamra a figyelmet. Majd még egy utolsó lendülettel ráhajtok a sprintre és beérem őket.
- Váárjaa… ahh Jin! – Már nem tudtam megállni, így rá estem szerencsétlen fiúra, frontálisan neki szaladtam.
- Maoo… - vakargatom a beütöt testrészeim.
- Nem tudtam hogy te is jössz *-* - Örvendeztem a fiúnak, majd a nyakába ugrottam az örömtől.
- De jó, dolgozzunk össze ^-^ Legyünk mi a legjobbak! Bár… én csak tankolni tudok. - Hajtottam le a fejem. Igen én főként egy pofozózsák funkcióját tudom betölteni, de nem zavar, legalábbis eddig nem zavart, bár most valahogy szeretnék többet nyújtani hogy tudom hogy lát egy igazi akcióba.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[8. boss] Vo36oi6908/7300[8. boss] 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Yurihime on Hétf. Jún. 17 2013, 20:36

Lewis-sama üzenete fogadott kertészkedés közben. Fellelkesedve nyitottam ki a levelet, csillogó lélektükrökkel olvasva annak tartalmát. Kissé lelombozó volt, hogy körüzenetről volt szó, de az önző gondolatokat villámgyorsan ki is sepertem a fejemből, és örültem neki, hogy felhívást intézett felém... felénk. Felnéztem az égre, mintha csak a mennyben lenne a 8. szint, ahová invitált a hősies lovag. Nemes célunk egy újabb állomása érkezett el, és immár elég erősnek éreztem magam ahhoz, hogy csatlakozzak céhemhez, és közvetlenül is segíthessem őket az igazság és a bátorság próbáján!
Miután befejeztem a teendőmet, azonnal felpattantam és siettem felkészülni. Hogy ne felejtsek el semmit, már a céhházban magamra öltöttem az összes felszerelésemet, és újra meg újra leellenőriztem, nálam van-e minden, amire szükségem lehet. Sisak, köpeny, gyűrűk, cipő, vért, kristályok, főzetek, és végül a legfontosabb: a fegyverem. Legújabb büszkeségem, mely sokkal inkább illett a kezembe, mint az előző. Messzemenően jobb volt az egyensúlya, bár valamivel nehezebb volt és hamarabb elfáradtam a forgatásától, ámde ezt igyekeztem ellensúlyozni kitartó gyakorlással.
Úgy tűnt, minden nálam van, ami szükséges lehet, így kiléptem a szobám ajtaján és az utazófülkéhez siettem a főtéren. Különös volt kimondani a 8. szintet, eddig az 5. szintnél magasabb emeleten nem jártam. Mindenesetre a tőlem telhető legsietősebben igyekeztem a helyszínre, csakhogy így is látszólag későn érkeztem. Sokan voltak a kapu előtt, ám a darázskirálynős esettel ellentétben rengeteg ismerős arcot fedeztem fel. Anatole-sama, Thunder-sama, Alex-sama, Jin-sama, Ren-sama... És persze a céhem tagjai, Ai-sama, Szophie-sama, Hinari-sama és természetesen Lewis-sama *.* Rettentően örültem neki, máris sokkal jobban éreztem magam, és kevésbé izgultam amiatt, hogy vajon hasznára fogok-e válni mindenkinek.
- Szép napot kívánok, Yurihime vagyok, a Justice League tagja ^.^ Remélem tapasztalatlanságom ellenére nem fogom hátráltatni a fiatalurakat és a kisasszonyokat ^.^ - mutatkoztam be, hiszen így volt illendő, majd a lándzsát szorongatva figyeltem a beszédekre. Egy pillanatra megijedtem, hogy mi lehet az a burok, ám aztán ráébredtem, hogy miről is lehet szó. A professzor úrtól vételezett eszköz talán? Azt hiszem, az is nálam volt, így megpörgettem a kezemben a fegyverem és fújtam, egy nagyot, hogy elcsendesítsem az elmémet, és felkészüljek mind lelkileg, mind testileg az előttem álló feladatra.
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[8. boss] Vo36oi10/1500[8. boss] 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kazuma on Kedd Jún. 18 2013, 00:34

Legutóbb nem sikerült. Túl nagy kockázatot vállaltam. Az én hibám volt. Dühös voltam. Még most is az vagyok de, nem számít. Ők se számítsanak többre. Csak magunkban bízhatok. Meg tudom csinálni a segítségével. Viszont most óvatosabbnak kell lennem. Legalább a burok működött. Ez jó hír. Viszont nem engedhetem meg magamnak, hogy túl sokat használjam. Túl drága.
A következő forduló után már láttam is a kaput. Gyenge szellő csapott meg. Már páran beszélgettek ott én, viszont úgy döntöttem jó szokásom szerint, hogy jobb lesz tartani a távolságot. Kerestem egy félreeső helyett, hogy ott várjam ki a nyitást. Háttal a falnak támaszkodva figyeltem. A távolságot némiképp áthidalta a hallgatózásom de csak félig-meddig figyeltem oda. Csak a szokásos szöveget fújják. Semmi érdekes eddig. Szép lassan az utolsók is befutottak. A legtöbben már korábbi harcokon is ott voltak de szokás szerint most is volt egy-két új arc. A legtöbbjüket nem ismertem túlzottan. Maximum futólag találkoztam velük. A többit, pedig a hátam közepére sem kívántam. Mégis kénytelen vagyok velük menni bármennyire is, rühellem a dolgot. Meglapulok, amíg szükséges. Aztán… fogalmam sincs mi lesz. Odabent majd meglátjuk mi lesz.
Előhúztam a késemet. Régóta velem van már. Szép és ügyes kis eszköz de sajna már nem túl erős az én szintemen. Ritka tárgy. Elég keveset látni belőle. Ismerős bizsergést futott át rajtam. Nem, még nem. Szükségem lesz még rá. Nem is vagy te még olyan régi.
A nyíló kapu hangjára felkaptam a fejem. Erősen megmarkoltam a kést és teljes sebességgel indultam meg hogy az elsők között érhessem el a bosst.
– Most ne hagyjatok cserben. - morogtam két legmegbízhatóbb társamnak futás közben.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[8. boss] Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[8. boss] Vo36oi304/2100[8. boss] 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 18 2013, 14:01

Az ajtó nyílik és egy óriási, szellős mezőt láthattok. A mező közepén egyetlen nagy fa áll és annak az árnyékában alszik a tigris méretű boss. Amint a kapu teljesen kinyílt az állat kinyújtózkodik majd felétek néz. Üvölt egy óriásit és a feje fölött a következő jelenik meg: A Mezők Ura
[8. boss] The_giant_cat_monster_by_whatyoumaydo-d53161f

FONTOS! Körönként egyszer mindenki dobjon halál-korona kockával (ne külön, hanem azt a kockát is dobjátok a többi mellé). Többletkör esetében annyiszor ahányszoros.

Anatole Saito (Sebzés: 45, minden 5. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Anatole Saito (Sebzés: 45, minden 5. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Anatole Saito (Sebzés: 45, minden 5. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, pet sebzés: 60, minden 3. körében pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, pet sebzés: 60, minden 3. körében pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Kazuma (Sebzés: késenként 11, minden 3. körében pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia)
Kazuma (Sebzés: késenként 11, minden 3. körében pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 3 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Mirika (Sebzés: késenként 26, minden 4. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Mirika (Sebzés: késenként 26, minden 4. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Kyuushiro (Sebzés: 15, minden 3. körében pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Kyuushiro (Sebzés: 15, minden 3. körében pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Viola (Sebzés: 25, minden 3. körében pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Viola (Sebzés: 25, minden 3. körében pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
Szophie (Sebzés: 6, pet sebzés: 32, minden 5. körében pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Szophie (Sebzés: 6, pet sebzés: 32, minden 5. körében pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Kusumi Ayani (Sebzés: 4, pet sebzés: 24, minden 5. körében pihen, támadáshoz 5 vagy afölött kell dobnia, pet támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Hinari (Sebzés: 20, minden 3. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
RenAi (Sebzés: 14, minden 3. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Boss
Halász Alex (Sebzés: 10, minden 5. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Shiel D. Lewis (Sebzés: 18, minden 3. körében pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Tetsuko Jin (Sebzés: 13, minden 3. körében pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Thunder (Sebzés: 28, minden 3. körében pihen, támadáshoz 4 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Yurihime (Sebzés: 20, minden 3. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 4 vagy afölött kell dobnia)
Boss
Tachibana Makoto (Sebzés: 18, minden 3. körében pihen, támadáshoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss

Közös tarisznya:
7 Mini Potion [Mirika]
2 Gyenge Anti-boss Kristály [Kusumi Ayani]
1 Vörös Bika Potion [Kusumi Ayani]
1 Gyenge Tisztító Kristály [Kusumi Ayani]
6 Mini Potion [Ryuninji Ren]
2 Halvány Gyógyító Kristály [Anatole Saito]
1 Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]

Boss: teljes élet
Anatole Saito: 100 élet, 27 páncél
Ryuninji Ren: 125 élet, 25 páncél
Kazuma: 85 élet, 9 páncél
Mirika: 100 élet, 27 páncél
Kyuushiro: 55 élet, 16 páncél
Viola: 80 élet, 17 páncél
Szophie: 95 élet, 16 páncél
Kusumi Ayani: 110 élet, 15 páncél
Hinari: 80 élet, 17 páncél
RenAi: 155 élet, 33 páncél
Halász Alex: 110 élet, 16 páncél
Shiel D. Lewis: 160 élet, 23 páncél
Tetsuko Jin: 150 élet, 16 páncél
Thunder: 95 élet, 17 páncél
Yurihime: 65 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 95 élet, 21 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Jún. 18 2013, 15:22

Sokkal nagyobb nyugalommal tölt el, hogy végre egy barátságos létszámú csapat gyűlik össze. Az viszont nagyon aggasztó, hogy a YJ-ból senki sincs itt. Persze, kivehetnek ők is pihenőt, biztosan lefoglalja őket a céhépítés, lehet éppen küldetésen vannak vagy nyersanyagbegyűjtésen, de csak bízni tudok abban, hogy nem történt semmi rossz velük, vagy nem sértődtek meg valami miatt. Pedig Peter ott volt a boss meetingen is, igaz még a szokottnál is szótlanabb volt. Ran viszont megint eltűnt, pedig tőle tudjuk az infókat. Nekem/nekünk átadta, én pedig Viot és Rent is beavattam, bár túl sokat nem oszt nem szoroz a taktikát illetőleg a boss infó. Talán jobb is, ha a többiek nem tudják, hogy kész lutri lesz eltalálni a bosst. Ha Mirika úgy látja, majd tájékoztatja a frontharcosokat, nem akarom elvenni tőle a szervező szerepét. Akinek a jelenléte viszont igencsak meglep, az Alexé. Még mielőtt megindultam volna a kaput kitárni, szemem sarkából észrevettem a szöszkét. Ami azt illeti, ezzel most szerzett nálam egy piros pontot az a tökkelütött íjász, de majd a harcban bizonyítson. Lehet tényleg jobb lenne előreküldeni, már veszem is elő a teafüvet. Rolling Eyes
No de viccet félretéve, mégiscsak én lépek be elsőként, mellettem Ren szalad, Regi pedig erős szárnycsapásokkal röppen el felettünk. Az ellenfél valami macskaféle... kár. Cicusokat nem szívesen bántok, bár a múltkori tigrincsek sem voltak túl kedvesek. Ezekkel még csevegni sem lehet. A Gyors futás kristálytól felturbózva nekiiramodok, s elérve a nagymacskát golfjátékosokat meghazudtoló csavarral lendítem a pörölyömet, egyenesen a cicus képébe. Aztán még kétszer, csak a miheztartás végett, abban bízva, hogy a Mezők Ura mégse elég fürge és ügyes ahhoz, hogy kitérjen az ütéseim elől. Aztán hátrálok pár lépést és a céhes inventoryból lehívok egy Vörös bika potiont, hogy bőven bírjam még szuflával a továbbiakban is. Használjuk már ki végre, hogy van egy kotyvasztónk is a céhben, aki ellát az ilyesféle itókákkal. Furcsa érzés, hogy ezúttal anélkül vagyok én a leggyorsabb, hogy mások előreengedtek volna, talán leáldoztak azok az idők, amikor futás közben a társaimnak csak a hátát láttam. - Figyeljétek az életsávomat! Ha első ütésre leszedi a páncélom, dobjatok rá egy Anti-Boss kristályt! Na gyere a papához! Lássuk mekkorát sebzel cicamica!


//Elhasználtam egy Vörös bika potiont (+6 körön át nem kell pihennem), következő körben gyorsaságom visszaesik majd 43-ra//
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[8. boss] Vo36oi10/5000[8. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 18 2013, 15:22

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[8. boss] 4766610511_dda12706fc_s [8. boss] 4767251444_0f76bf2817_s [8. boss] 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
[8. boss] 4766597959_9de1fd561c_s [8. boss] 4766591541_a6962e6ebb_s [8. boss] 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 18 2013, 15:39

Anatole 45-öt sebzett a bossra.

A boss 6-ot sebzett Anatolera.

Közös tarisznya:
7 Mini Potion [Mirika]
2 Gyenge Anti-boss Kristály [Kusumi Ayani]
1 Vörös Bika Potion [Kusumi Ayani]
1 Gyenge Tisztító Kristály [Kusumi Ayani]
6 Mini Potion [Ryuninji Ren]
2 Halvány Gyógyító Kristály [Anatole Saito]
1 Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]

Boss: -45 élet
Anatole Saito: 100 élet, 21 páncél (3 debuff)
Ryuninji Ren: 125 élet, 25 páncél
Kazuma: 85 élet, 9 páncél
Mirika: 100 élet, 27 páncél
Kyuushiro: 55 élet, 16 páncél
Viola: 80 élet, 17 páncél
Szophie: 95 élet, 16 páncél
Kusumi Ayani: 110 élet, 15 páncél
Hinari: 80 élet, 17 páncél
RenAi: 155 élet, 33 páncél
Halász Alex: 110 élet, 16 páncél
Shiel D. Lewis: 160 élet, 23 páncél
Tetsuko Jin: 150 élet, 16 páncél
Thunder: 95 élet, 17 páncél
Yurihime: 65 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 95 élet, 21 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Jún. 18 2013, 17:53

Cöh…. Saichi túl hamar ront be a boss terembe, még várhatott volna egy keveset én azt mondom. Így nem tehetek mást, mit, hogy felfüggesztem a beszélgetést, amit kezdeményeztem és szaladok én is utána. Ami meglep, hogy a többiek sorra mögöttem rohangálnak, ez nem így szokott lenni. Hát igen, tiszta menő vagyok.  Regi már szárnyal is, picivel előttem, meg felettem. Feltett szándéka, hogy elkeni a cicus szájacskáját, mert fogadott testvérének fajába tartozik, kivel most éppen nincsenek valami jóban. Ez van, engem most már nem izgat, inkább kimaradok belőle.  Én annyira nem merészkedek közel a nagyra nőtt, csúnya cicushoz, nem én támadok, hanem hű pajtim Reginald, aki már hozzá is lát az ostromláshoz.  Csak érjen is el vele valamit. Elég gázos ennek a nyominak a képessége, vagy mije. 
- Regi…. csípd meg! – azért megkésve, de hozzáteszek ennyit, csak, hogy tudják, hogy én vagyok az idomár. Majd ásítok egy nagyot. Ejj, ez a kialvatlanság nagyon trééé egy dolog.


//egy találat, 60 sebzés a bossra Sad//


A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 18 2013, 17:54-kor.

_________________
[8. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[8. boss] Vo36oi6382/6500[8. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 18 2013, 17:53

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[8. boss] 4766610511_dda12706fc_s [8. boss] 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
[8. boss] 4766597959_9de1fd561c_s [8. boss] 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 18 2013, 18:09

Ren 60-at sebzett a bossra.

A boss 6-ot sebzett Anatolera.

Közös tarisznya:
7 Mini Potion [Mirika]
2 Gyenge Anti-boss Kristály [Kusumi Ayani]
1 Vörös Bika Potion [Kusumi Ayani]
1 Gyenge Tisztító Kristály [Kusumi Ayani]
6 Mini Potion [Ryuninji Ren]
2 Halvány Gyógyító Kristály [Anatole Saito]
1 Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]

Boss: -105 élet
Anatole Saito: 100 élet, 15 páncél (3 debuff)
Ryuninji Ren: 125 élet, 25 páncél (2 debuff)
Kazuma: 85 élet, 9 páncél
Mirika: 100 élet, 27 páncél
Kyuushiro: 55 élet, 16 páncél
Viola: 80 élet, 17 páncél
Szophie: 95 élet, 16 páncél
Kusumi Ayani: 110 élet, 15 páncél
Hinari: 80 élet, 17 páncél
RenAi: 155 élet, 33 páncél
Halász Alex: 110 élet, 16 páncél
Shiel D. Lewis: 160 élet, 23 páncél
Tetsuko Jin: 150 élet, 16 páncél
Thunder: 95 élet, 17 páncél
Yurihime: 65 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 95 élet, 21 páncél
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Kazuma on Kedd Jún. 18 2013, 19:39

A legtöbbjüket könnyen lehagytam és csak ketten voltak gyorsabbak nálam. Nem különösebben zavart a dolog. Elsőnek lenni nem mindig a legjobb. Legalább látom, ők hogy boldogulnak vele. Sikerült megsorozniuk bár viszonylag kevés ütés talált be. Legalább ez sebezhető nem úgy, mint az a kettő legutóbb. A gondolkodási idő viszont a köztünk lévő távolsággal együtt el is fogyott. Négy gyors vágás után már adom is át a helyet a következőnek.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[8. boss] Vo36oi304/2100[8. boss] 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [8. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.