[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Jún. 01 2013, 18:44

[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Blackriver2o

Résztvevők: Hinari, Tatsuki Ranmaru, Kazuma
Határidő: 3 nap/kör
Sorrend: nincs (ha szükséges lesz, majd jelzem)

Ismeretlen feladótól kaptok mindhárman üzenetet, a tartalom ugyanaz. Reagáljátok le az olvasottakat és tegyetek belátásotok szerint.Üdvözlet néktek a Blackriver kúriából!

Ismét kitárja kapuit Aicrad legizgalmasabb szabadulós játéka, amiben csak meghívás alapján lehet résztvenni. A Blackriver kúria számos alkalommal tette már próbára a legkiválóbb elméket, viszont titoktartás kötelezi a résztvevőket - ezért nem hallhattál még rólunk. Ezen levél álal meghívásban részesülsz eddigi SAO-s teljesítményed elismeréseképpen, s a játék értékes jutalommal zárul. Ha nem félsz a bezártságtól, de szívesen megtornáztatnád az agytekervényeidet, akkor ne habozz. Térj be a Kacagó Hold nevezetű fogadóba a Kezdetek városának Nyugati részében (koordináták mellékelve), s mondd a csaposnak: Éjféli harangszó borítja ránk az óvó fátylat...

A JátékmesterA hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 03 2013, 22:03-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Jún. 01 2013, 22:51

Enni közösségben szoktam. Nagyrészt. Általában. Az esetek nagy részében. Igazság szerint adott pillanatunkban csak az a fontos, hogy akkor is éppen így tettem, amikor az üzenetjelző ikon felugrott. A közösségi étkezést értsd úgy, hogy általában van egy közösség, akik esznek, és vagyok én, aki szintúgy eszek, mindezt tesszük egy térben, egy fedél alatt. Közösségi étkezésnek hívom, de azt hiszem, nem teljesít mindent feltételt, hogy annak nevezhessük. Nekem mindenesetre megfelel, és a világ minden kincséért sem merülnék el jobban az érthetetlen traccs-partik és verbális kurkászások világában. Éppen elég nekem, ha magamévá tehetem napi betevő falatkáimat.
Artemis csendesen pihent az invertorymban. Mondanám, hogy nagy csatákon vagyunk túl, és nagy csaták felé tartunk, de ez nem egészen igaz így. Kis pihenést rendeltem el magunknak, hogy legyen időnk jobban megismerni a másikat. Csak semmi feszültség, nincs teher az ember vállán, van időnk foglalkozni hétköznapi dolgokkal. Fél éve voltam már fogoly ebben a játékban. A gépaddikcióm nagy részét már sikerült levetköznöm, ritkán kapott el a roham, hogy nekem most muszáj online hálózathoz, magasfeszültséghez, és valami ’00-ás éveknél nem régebbi processzorral működő tákolmányhoz jutnom. Minimum. Ha mégis jelentkezett a vágy, az annál intenzívebb volt. A pihenés viszont a legjobbat hozta ki belőlem. És Artemisből is. Napról napra közelebb kerültünk egymáshoz, lassan úgy éreztem, hogy minden kis titka az enyém. Nem féltem attól, hogy túlságosan megismerem, és olyat találok, ami kiábrándít belőle. Ő az enyém volt, és én az övé. Ez így lesz az idők végezetéig és még tovább!

Az üzenet nem a kognitív agyféltekemet mozgatta meg. Elégedetlen morgással emlegettem fel a játék tervezőinek hanyagságát, hogy olyan levelezőrendszert építettek, amelyben nem volt spam-szűrő. Reméltem, hogy talán a következő egy évben patchelik a játékot, ha nem jutunk ki addig. Átolvastam még néhányszor az üzenetet, a biztonság kedvéért, egy-egy újabb falat között. Végül bezártam, és fejben elláttam egy nyulas címkével. Hiszen ez sem volt különb nála.
Természetesen nem állhattam meg, hogy ne látogassam meg a helyszínt, amelyről szó esett a levélben. – Éjféli harangszó borítja ránk az óvó fátylat – adtam elő a csaposnak. Feszülten vártam, hogy vajon felnevet, vagy beljebb invitál? Artemis ott pihent az invertorymban. Nekem pedig viszketett a kezem, hogy használhassam. Kis kaland ma estére, csak kettőnknek…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi115/1700[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 06 2013, 14:16


Mostanában egyre többször fordult elő velem, hogy reflexből oldottam meg dolgokat. Karom magától mozdult, s amíg gondolataim teljesen máshol jártak, a körülöttem lévő mobok mintha maguktól tűntek volna el, és velem csak a felugró exp-es ablak tudatta, hogy mit is csináltam. Ezt persze nagyrészt a kardomnak köszönhettem, ám nem voltam túlzottan elégedett a helyzettel, hiszen a susogó gyertyánok és a magasra szökő, hívogató tölgyek mindent adtak, csak biztonságérzetet nem. A leveleiken átsütő, meleg napsugár hamar elbódítja az észrevétlen játékost, álmokkal csalogatva őket törzseikhez, zizegő hangjuk monotonságával pedig pihenésre ösztönözve őket. Leültem. A Katanát magam mellé tettem, puhán fektettem a fűbe, miközben hátradőltem. Nem logikáztam, nem elemezgettem semmit, csupán mosolyogva bámultam a felettünk úszó felhőket, közben arra a napra gondolva, amikor utoljára tartottam efféle szünetet.

Tudat alatt tán újra átéltem volna, ám azóta sok dolog történt, aminek felét se tudtam felfogni még. Kerestem. Miután első ízben visszatértem, rögtön megnéztem, él-e még, de a nevét nem találtam meg. Véletlenszerűen látogattam el a Fűz-be, ahol régen megszálltam, de nem volt ott. A fogadós is csak a fejét ingatta, bár úgy tűnt, rám sem emlékszik. Nehéz, kétségekkel teli napok voltak, ám elmúltak, helyüket átvette a kard titkának megfejtése, így lassacskán el is feledkeztem róla.
Mostanáig.
Hirtelen ültem fel, felkapva a legközelebbi tárgyat, ami a kezem ügyébe akadt, és elhajítottam. Dühös voltam, főleg magamra és a tehetetlenségemre, és még az sem érdekelt, hogy a Katana éle majdnem teljesen felhasította az áldozatul esett kőrist. Kihúzni viszont nem akartam. Egyszerre volt jó és rossz, hogy velem volt, és az igaz, hogy szavai nyomán én is fejlődtem, ám mindezzel egyidőben elindított egy olyan hullámot is, aminek hosszútávú következménye volt önbizalmam újbóli esése. Túl kevés voltam ahhoz, hogy mindent rendezzek magamban, amire felhívta a figyelmem. Amit tudtam ugyan, mégha nem is akartam tudni.

- Hazamegyünk – mondtam, majd, jelezve, hogy nem kívánok többet a témával foglalkozni, elővettem a teleport kristályt. Nem volt kedvem elsétálni a céhházig, végigbeszélgetve a magányos utat, s még ennél is jobban feleleveníteni a múltat. Biztosan halott. Ekkor érkezett az üzenet, s miközben olvastam, elfelejtettem a tokjába csúsztatni a fegyvert. Nem szólt semmit, mégis tudtam, mire gondol. Egy próba talán megoldhatná a problémáimat. Segíthetné a hatékonyabb összedolgozást, feloldhatná a kétségeim. ...


- Éjféli harangszó borítja ránk az óvó fátylat – dőltem neki az alkoholtól átitatott fenyőfa asztalnak, végig a csapos arcát figyelve. Kezem a markolaton nyugodott, éberségem egy pillanatra sem lankadt. Új volt, más, mint eddig. Régóta vártam már egy hasonlóra.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Jún. 10 2013, 19:42

A kis csontosnak esélye sem volt. Két gyors vágás után le is nulláztam a maradék életét. A szétrepülő pixeleket nézegetve elgondolkodtam. Kayaba szépen, részletesen kidolgozta ezt a világot de, ha szétvágsz valamit, akkor csak ezt a kis animációt kapod. Nem mintha rosszul nézne ki, vagy kötözködni akarnék a ”teremtővel” de azért lehetett volna kicsit fantáziadúsabb, ha már arra van kárhoztatva az ember, hogy százával vágja le a mobokat. Kicsit unalmas, még ha eleinte tetszett is.
Hirtelen egy fehér köpenyes alak jelent meg mellettem. Ijedten fordultam felé de addigra már vérző karral hátrált tőlem. Az arca eltorzult a fájdalomtól.
– Le kell vennünk…
– Ehh - ráztam meg a fejem. Talán aludnom kéne. Vettem pár mély levegőt, amitől enyhült a kezemben a bizsergés. Helyette csak valami furcsa szúrást éreztem a tenyeremben, mintha valami éles tárgy állt volna bele. Felemeltem hogy megnézzem de teljesen normálisnak tűnt.
– Te szórakozol velem? - húztam össze a szemöldököm. Egye fene. Akkor mára végeztünk.
A barlang száján kilépve egyből elvakított a nap. Az órára nézve döbbentem rá hogy még csak egy órája érkeztem. Inkább tűnt hatnak. Morogva dőltem neki egy korhadt fának.
– Jó, akkor legyen pihenő…
Lassan forgattam az italt a számban mielőtt lenyeltem. Unott arccal könyököltem az asztalon. Az üzenet járt a fejemben, ami felébresztett. Érdekesnek tűnt. A legkiválóbbakat teszik próbára értékes jutalomért. Egyetlen dolog zavar engem ebben az üzenetben de nem tudnám megmondani, hogy mi az. Talán csak túlságosan tetszik a dolog. Fél szemmel a csapost figyeltem de semmi nyugtalanítót nem vettem rajta észre. Semmi furcsát, ami miatt különbözhetne másoktól. Csak egy csapos. A pár szó, amit váltottunk ugyanezt támasztja alá. Megmondtam, mit kérek, és ő hozta is. Talán ha kicsit megerőltetném magam, kitalálhatnék valamit az üzenet hátterével kapcsolatban, de semmi kedvem tovább szöszmötölni.
Letettem a poharat a pultra és intettem a csaposnak mintha csak új kört kérnék.
– Éjféli harangszó borítja ránk az óvó fátylat - jelentettem ki nemes egyszerűséggel miközben a szemébe fúrtam a tekintetem.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Jún. 10 2013, 23:40

Nem találkoztok egymással. Nem ugyanabban az időpontban érkeztek, így nem leshetitek ki, hogy kik lesznek majd a játékostársaitok. Bár arról egy szót sem írt a Játékmester, hogy egyidőben egyszerre többen is kaptok meghívást a legújabb próbatételre. A csapos kedélyesen kiszolgál mindannyiótokat, ugyanúgy, mint a többi vendéget. Amikor kimondjátok a jelmondatot, látszólag nem is reagál rá, végzi tovább a munkáját. Beletelik vagy fél percbe, mire apró, cinkos mosoly jelenik meg az arcán. Egy-egy italt tesz le elétek, a poháralátétre pedig egy üzenet van feljegyezve, az átlátszó folyadékon és üvegpoháron át is látszik, hogy szöveg szerepel rajta. A hagyományos, írott üzenet a következő:

Feltűnésmentesen sétálj végig a pult bal oldalán lévő folyosón és az utolsó szobába nyiss be! Ne aggódj, védett területen vagy! Az ital a ház ajándéka, nem kell kifizetni.
Hogy az italt megisszátok-e, az a ti döntésetek, nem fogja rátoktukmálni a csapos. Amennyiben végighaladtok a folyosón, a vendéghelyiségek irányából beszélgetések vagy titkos légyottok kélyes hangja, esetleg dohányfüst szüremlik ki. Számotokra úgyis az utolsó ajtó a fontos, amelyhez nincs szükségetek kulcsra. Ha megpróbálnátok a többi ajtón benyitni, azokon viszont nem sikerülne belépnetek, azok zárva vannak.
A megadott szobába belépve az előtérben egy dohányzóasztalt találhattok, körülötte két fotellal, a háttérben pedig vetett ágyat, a fiókos éjjeli szekrényen behűtött pezsgővel és poharakkal. A nehéz bársonyfüggönyökkel szegélyezett dupla ablak a kerthelyiségre néz, igazán kellemes látványt nyújt az itt időző vendégek számára. A falak színe harmonizál az ágyneműjével, s kellemes virágillat lengi be a teret. Ideális lenne ma estére megszállni itt, felhívni a barátokat kártyázni, terveket szövögetni, vagy összegyűrni a lepedőt egy kellemes partner társaságában. Vajon miért küldött benneteket a játékmester egy egyszerű vendégszobába? Az ajtó nem záródik kattanó hanggal, akár becsukjátok, akár tárva nyitva hagyjátok magatok mögött.

Figyelem! A szobában sem találkoztok össze egymással!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Vas. Jún. 16 2013, 21:37


Kétkedve néztem a halványan csillogó poharat, melynek oldaláról a terem sápadtan világító fénye verődött vissza, tompán, mintha csak a mögöttem folyó, monoton beszélgetésekbe akarna becsatlakozni. Így elsőre semmi furcsa vagy rendkívüli nem volt benne, így tekintetem hamar átvándorolt a férfira, aki az imént tolta felém. Arcáról ezúttal nem tudtam olvasni, és hiába figyeltem őt még hosszú percekig, testbeszéde semmit sem árult el a háttérről. Mivel nem siettetett, úgy gondoltam, idő az bőven a rendelkezésemre áll, s bár hajtott előre a kíváncsiság, mégsem kérdeztem semmit. Hanyagul foglaltam helyet a hozzám legközelebb eső bárszéken, és szórakozottan babráltam a kezemmel, megkocogtatva néhányszor a tárgyat, meglöttyintve a benne lévő, ismeretlen italt. Semmi kedvem nem volt lehajtani, ám azt sem tartottam kizártnak, hogy már maga a folyadék is benne van a levél által említett játékban, s éppen ezért, egy kis idő után határozottan emeltem az ajkaimhoz, majd tettem le ugyanilyen mozdulattal. Na neeem, ha nem akarok már az elején kiesni, óvatosabbnak kell lennem. Egyvalami azonban fölöttébb zavart. Az üzenet szabadulós kalandról regélt, viszont még sehová sem voltam bezárva.
 
Elgondolkodva bámultam bele az italba, és csak ekkor vettem észre a feliratot. Miután gyorsan átfutottam a szöveget, elmosolyodva bólintottam, majd – csak azért is – megittam a löttyöt, és egy utolsó körbenézés után elindultam. Szemfülesebbnek kell lennem – döntöttem el odafele menet, külön-külön megállva minden ajtónál, bőven hagyva időt a gondolkodásra. Senki sem jött, senki sem ment el, egyedül voltam, s bár egy percig sem hittem, hogy nem figyelnek, megpróbáltam nem foglalkozni a ténnyel.
A kilincset lassan és halkan nyomtam le, s a légtérbe is először a kardforgató kezemben lévő, harmadik szememet dugtam be, gondolatban kérdezve rá a bent lévő helyzetre. Nem nyitottam ki teljesen az ajtót, s én is csupán azután léptem beljebb, hogy a Katana tájékoztatott: semmi veszély sincs odabent. A szoba egyszerűnek és átlagosnak hatott e késői órán, így persze rögtön levontam a következtetést, hogy vagy nem ide akartak küldeni, vagy ez is része a cselnek, ami elvisz majd abba a titokzatos kúriába. Én azért körbejártam párszor, titkos lépcsőt vagy gombot keresve, miközben eszembe véstem a hely minden részletét, s miután ezzel végeztem, leültem az egyik fotelbe, és vártam, hogy történjen valami. A kardomat egy pillanatra sem engedtem el, beépített programjára talán ezen a helyen volt a leginkább szükségem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Vas. Jún. 23 2013, 10:50

Nem tetszik ez a mosoly. Futott át rajtam a gondolat, miközben egy pohár landolt előttem. Elgondolkoztam, hogy talán rossz jelszót mondtam és csak egy italt kértem valami nyakatekert módon, de őszintén szólva ez a lehetőség nem tűnt túl valószínűnek. Nagyot fújva lehajtottam a fejem.
Hmm. Egy üzenet a pohár alatt. Gyorsan átfutottam de nem indultam el rögtön. Nem siettetnek túlzottan, úgyhogy én sem sietek. Inkább kicsit átgondoltam a helyzetet. Ez az egész nem tetszik. Túl sok minden nem tetszik. A fő oka, persze az hogy túl keveset tudok, ami elég utálatos tud lenni. Egyelőre nem tudok jobbat, mint követni az üzeneteket. Nem hiszem, hogy a csapos túl beszédes lenne a témában. Nem is próbálkozok vele. A „ház ajándékán” nem gondolkoztam túl sokat. Az előbb már ittam de, ez ingyen van, és épp ez nem tetszik benne. Nem igazán tetszik a gondolat, hogy leöntsek a torkomon egy olyan italt, amit valami idegen ingyen a kezembe ad. Körbenéztem a helyiségben, de továbbra is ment minden a rendes kerékvágásban. Mindenki vedelt senki sem figyelt. Látszólag.
Végül otthagytam az italt és elindultam, hogy kövessem az üzenetet. Céltudatosan sétáltam végig a folyosón egészen az utolsó ajtóig. Balkezemet a kilincsre tettem de nem nyitottam be rögtön. Vártam egy-két másodpercet miközben a folyosót fürkésztem. Minden négyzetmilliméterét átnézve gyanús jelek után kutatva. Másik kezemet a köpenyem alatt rejtőző kés markolatára csúsztattam. „Ne aggódj, védett területen vagy!” Azt hiszem jobb aggódni, mint megijedni.
Lenyomtam a kilincset és egyszerűen benyitottam. Első ránézésre semmi különös nem volt a szobában és másodikra sem. Óvatosan becsuktam magam mögött az ajtót majd újra kinyitottam, csakhogy megint becsukhassam. Legalább nem vagyok bezárva. Még. Az ablakkal kezdtem aztán a fiókos szekrénnyel, folytattam. Egy újabb üzenet után kutattam vagy bármi más után, ami plusz infót nyújthat a helyzetről. Miután mindent átnéztem, elgondolkodtam rajta hogy a késsel is nekiessek-e a szobának, de elvetettem az ötletet. Van egy olyan érzésem, hogy találkozni fogok valakivel, vagy legalábbis várnom kell valamire. Visszatoltam a két fotelt a helyére – ugyanis kutakodás közben az alattuk lévő padlórészt sem hagyhattam ki – és leültem az egyikbe.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Kedd Júl. 02 2013, 22:42

A fotelban ülve lassan elnehezül a szemetek. Nem éreztek semmi furcsát továbbra sem a szobában, egyerűen elálmosodtok, s a hosszú percekre nyúló tétlen várakozás közben ez talán nem is meglepő. Szépen lassan el is szenderedtek, ugyanis a virágillattal fedték el azt a vegyületet, ami mély álmot hozott rátok. Persze erről a karaktereitek mit sem sejtenek, abból sem érzékelnek semmit, amikor elviszik őket a fogadóból.

Ébredeztek. Immáron egyazon helyiségben vagytok mindketten. Kazu, a földön fekve ébredsz, puha szőnyegen, talán kissé elgémberedett nyakkal, de ennél sokkal zordabb környezetben is aludtál már. Ahogy felnézel, ez a látvány tárul eléd:

[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Tn75

A hátad mögül viszont mocorgás hangját hallod, de valami nem stimmel.
Hinari, ébredezel te is, te gerjeszted azokat a mocorgó hangokat, amikre Kazu felfigyelhet. Ejnye kislány, nem mondták még neked, hogy idegenektől nem fogadunk el ingyen italt? Most nézd meg hova kerültél az óvatlanságod miatt! Be vagy zárva egy üvegfalú magánzárkába a szoba elülső sarkában. A zárka nem hangszigetelt, tudsz kommunikálnia a számodra idegen, vörös indikátoros, csuklyás fiúval. Kénytelen vagy vele felvenni a kapcsolatot, ugyanis felfigyelhetsz egy riglis zárra a zárkád tetején, mintegy 2 méteres magasságban, ezt viszont kívülről lehet kinyitni, te pedig bent vagy. Hazateleportálással kár próbálkoznotok, hasztalannak bizonyul. Két ajtó vezet ki a helyiségből, a szemben lévő nyitva van, a bal oldali viszont zárva.

Hogyan tovább?

Sorrend: Hinari, Kazu

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szer. Júl. 03 2013, 00:03


Egy pillanat műve volt az egész, legalábbis elsőre úgy tűnt. Nehezen szoktam a világosságot, s először nem is igazán eszméltem rá, hogy hol is vagyok. Annyit tudtam, hogy változás történt, de az, hogy a szobát cserélték ki valahogy, sokkal valószínűbbnek hatott, minthogy engem vittek el máshová. Pedig, amikor alaposabban körülnéztem, sajnos el kellett fogadnom a számomra kellemetlenebb variáció igazát. Mint egy bábu. Dühös is lettem magamra, de az elmúlt pár perc (vagy óra?) tehetetlensége mégis kevésbé foglalkoztatott, mint a helyzet, amibe belekerültem. Időre volt szükségem. Hogy tiszta fejjel lássam a szituációt, hogy ne cselekedjek semmi meggondolatlant.

Mélyeket lélegezve dőltem neki az üvegnek, titkon azért reménykedve benne, hogy felborul, ennek hiányában azonban csak a kissé hideg felület lenyugtató hatása maradt. Alaposan körülnéztem, megnéztem minden szegletét az új helyiségnek, amibe belecsöppentem, s amikor megláttam a fiút a piros indikátorral, csak akkor kaptam az övemhez, kétségbeesve, hogy esetleg a fegyveremet is elvették. A Katana azonban ott pihent a szokott helyén, és én megkönnyebbülve vettem a kezembe.
- Elaludtál, és szinte rögtön jöttek – szólalt meg, ahogyan elértek hozzá az első gondolataim.
- Kik?
- Nem tudom, első dolguk volt betenni engem a tokba – felelte csöndesen. Ezek óvatosabbak, mint gondoltam – vontam le a következtetést, egy sóhajjal tudatosítva magamban, hogy több információval sajnos nem gazdagodtam. Kár. Pedig milyen egyszerű lett volna, ha a „harmadik szemem” mindent lát, bár, meg kell hagyni… innen akkor se tudtam volna könnyebben kijutni, mint most. A lehetőségeim pedig nem voltak túl biztatóak.
Elmélyülten figyeltem a fiú minden rezdülését, egyelőre nem szólva hozzá, hiszen jól át kellett gondolnom a lépéseimet, mielőtt cselekszem. A piros indikátorosak… nos, sose voltam túl jó véleménnyel róluk. Először az a lovag, aki annyira nagylelkű volt, hogy végül nekem kellett megmenteni, és még meg se köszönte… aztán találkoztam párral a fronton is, igaz akkor sok vizet nem zavartak, de hát mégis… gyilkosokról beszélünk. Azoknak pedig elsődleges céljuk lehet minél jobban kihasználni a másikat és elvenni mindent, amit csak tudnak, akár a másik átgázolásával is. Akár egy üvegfal átgázolásával is.
- Szia, én Hinari vagyok – mosolyogtam rá a lehető legnaivabban és legvidámabban, és még a Katanát is meglóbáltam, jó nagy ívben, hogy szépen látszódjon a sárkánymintás díszítése – Segítesz innen kijutni? – kérdeztem, direkt nem téve hozzá a „ha” kezdőszavas mondatokat. Rossz fényben tüntethet fel, ha rögtön felajánlok érte valamit, hiszen, ha nagyon őszinték akarunk maradni, sok indoka nem volt rá, hogy kiszabadítson, és én se tudtam semmi használhatóval szolgálni. Ha rávilágítok, hogy nélkülem kevesebb eséllyel jutna ki, biztos beindulna az egója, és csakazértis itthagyna, így ez a szál eleve tabu. Ha arannyal vagy tárggyal kecsegtetném, felmerülne benne a „miért”, viszont ha adom a naiv és gyenge lányt, biztosan könnyű prédának tartana. És egy ilyen ritkasággal a kezemben, mint a legendás Katana… egyszerűen kihagyhatatlan.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szer. Júl. 03 2013, 09:15

Kezemet a szám elé emeltem, ahogy elkapott egy ásítás. Itt akarnak vajon halálra untatni? Azért furcsa. Nem kéne ennyire fáradtnak lennem. Az ajtóra sandítva, hogy kinézhetnék kicsit. Viszont elég kényelmesen elhelyezkedtem már itt és a cetli szerint ebben a szobában lesz valami. Igazából jó lenne tudni, hogy mire várok itt… na meg hogy minek? Fel kéne kelnem, innen mielőtt bealszok itt. Azt hiszem kicsit túlságosan is kényelmes lett ez a fotel. Az újabb ásítással együtt azonban a tenni akarásom is elszállt. Próbáltam nyitva tartani a szemem de egyre nehezebben ment. A gondolataim elködösültek. Akkor felrémlett bennem, hogy nem szabad. Megmarkoltam a fotelt hogy álló helyzetbe nyomjam magam.

Vészharangok zúgtak a fejemben, ahogy lassan kezdtem magamhoz térni. Elterülve feküdtem valami puha dolgon. Nem mozdultam. Megpróbáltam felidézni mi történt de elég homályos volt. Elestem? Akkor viszont min fekszem? Nem vall rám, hogy csak úgy elalszom… Össze-vissza röpködtek a gondolatok a fejemben, de nem igazán találtam magyarázatot a történtekre. Elfordítottam a fejem és kinyitottam a szemem. A szoba egyáltalán nem úgy nézett ki, mint korábban. Megdermedtem. Pár másodpercig még levegőt sem vettem. A hallgatózásommal sikerült is elkapnom pár szót.
Nem vagyok egyedül. Akárki is van itt, talán még nem vette észre, hogy felébredtem. A jobb kezem elég közel feküdt a késemhez. Vajon még mindig az oldalamon lóg vagy már megfosztottak tőle? Nincs időm kideríteni. Ha elég gyors leszek, akkor nem lehet gond. A korábbi hang irányába gurultam a földön miközben kezemmel az oldalamhoz kaptam. Megnyugtató volt érezni, ahogy a markolat az ujjaim közé szorult. Azonban nem álltam meg. A lendületemet használva felpattantam és a késemet előrántva lesújtottam a hang forrására. Azonban meglepetésemre a késem egy kemény tárgynak csapódott. Védekezve hátraugrottam és alaposabban szemügyre vettem mivel is állok szemben.
Egy lány állt előttem üvegkalitkába zárva. Legalábbis első ránézésre úgy tűnt. A védelmemet egy pillanatra sem engedve le pillantottam körbe a szobában de semmi mást nem láttam, ami bármiféle jelentéssel bírt volna számomra. A tekintetem visszatévedt a bezárt lányra, aki közben beszélni kezdett. Az arcát fürkésztem, míg be nem fejezte. Valahonnan kicsit ismerősnek tűnt de akárhogy törtem a fejem nem sikerült megfejtenem a dolgot. A kiléténél viszont egyelőre fontosabb volt a hogyan tovább kérdés megválaszolása. Nem válaszoltam neki. A szemeim fürgén tapogatóztak körbe a szobában miközben fejben legalább ilyen gyorsan, elkezdtem felállítani a lehetséges teóriákat. A legvalószínűbbnek persze az a lehetőség tűnt hogy ez már a „játék” része. A lányt viszont egyelőre nem igazán tudtam hova tenni. Az üzenetben mondjuk, nem említették, hány játékos vesz részt egyszerre. Azonban egyelőre nem tartottam jó ötletnek teljesíteni a kérését. A csinos arcok és a kedves szavak sokszor hoztak már kellemetlen helyzetekbe. Nem volt kedvem újra csőbe húzni magam. Azonban más is zavart. Kicsit pötyögtem az inventorymban mire az arcomra került a maszkom. Így azért kicsit védettebbnek éreztem magam.
– Bocs. - válaszoltam bő két perccel megkésve és nem is túl bocsánatkérő hangnemben. Elfordultam tőle és nekiálltam felforgatni a szobát hátha találok valami használhatót.
– Hogy kerültél oda? - vetettem oda kutakodás közben. Ha pedig végeztem a szobával, akkor egyesével ellenőrzöm az ajtókat közben pedig, csendre intem a lányt, ha esetleg épp beszélne. Kíváncsi vagyok sikerül-e meghallanom valamit az ajtók túloldaláról. Ezután ismét az ismeretlenhez fordulok.
– Kivel beszéltél az előbb? - tettem fel a kérdést, ami időközben furdalni kezdte az oldalamat.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Szer. Júl. 03 2013, 09:41

A szobában semmi extrát nem találsz, nincs elásva a virágföldben semmi, nincs bedugva a képek mögé rejtett kulcs, ha kibelezed a macit, abban sem akadsz rá semmmire, sőt nincs ablak sem, amin kileshetnél. A szekrény, benne a könyvekkel és iratokkal be van zárva, az üvegezése, s úgy általában minden a szobában <immortal object> feliratot jelez, ha pixeljeire akarnád szaggatni, törni. A helyiség közepén álló hokedli, szinte hívogat, hogy ráállj, de a szekrény tetején sem találsz semmit és a kabátokat átkutatva sem akadsz rá árulkodó nyomra. Egy full egyszerű félszobában vagytok. A nyitott ajtó pedig a vendégfogadó térbe vezet majd.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szer. Júl. 03 2013, 11:52


Talán tényleg megijedtem kicsit, ahogy hirtelen mozdult, de aztán hamar megnyugodtam, hiszen ha áttöri az üveget, az nekem csak jó, ha meg nem tudja, akkor se esik semmi bajom. Ellenben nem volt túl pozitív, hogy kezdésből meg akart támadni, de végülis, valamennyire megértettem. Biztosan megijedt, főleg ha nem ismerte a beszélő kardot, persze lehetett volna annyi esze, hogy felfogja, ha valaki az életére akarna törni, az nem hangos beszéddel kezdené.

Aztán meg szó nélkül hátat fordított, nekem pedig jó sok önuralmamba került folytatni a színjátékot, és mosolyogni, miközben felforgatta a termet. Persze nem talált semmit, ahogy ez általában lenni szokott, így jogosan juthattam arra a következtetésre, hogy addig, amíg nem aktiválunk valamit, nem fog semerre sem haladni a kijutás.
- Nem tudom, csak elaludtam, és mire észhez tértem, itt voltam – feleltem elgondolkodva, bár szívem szerint szívesebben vágtam volna hozzá valami erősebb mondatot, ezt azonban nem tehettem meg addig, amíg ennyire ki voltam szolgáltatva neki. Mondjuk, legalább beszélt hozzám, ez is valami. Haladunk. Azonban láthatóan nem hatotta meg a ténykedésem, így egyelőre kivártam, nem akartam túlságosan erőszakoskodónak tűnni, és biztos voltam benne, hogy fogunk mi még egymással kommunikálni. Ha nem érdekelném, valószínű egyetlen szót sem pazarolt volna rám. Így elhelyezkedtem, és szórakozottan forgattam a Katanát, mindeközben persze éles szemmel figyelve minden mozdulatát, és tekintetemmel, már amennyire lehetett, végigkutatva a szobát.
- Te is kaptál meghívót? – kérdeztem aztán, reménykedve benne, hogyha rájön, hogy ugyanabban a csónakban evezünk, talán felmerül benne a csapatmunka lehetősége. Hiszen, nem véletlenül raktak minket egy szobába, ráadásul ugyanabban az időben. Nyilvánvalóan többen fogunk kelleni a megoldáshoz, a kérdés csupán az, hogy a fiú vajon rájön-e erre.

- Hogy kivel? – Peersze, majd pont elmondom neki ezek után! – Mondjuk úgy, hogy a képzeletbeli barátommal – válaszoltam, még mindig mosolyogva. Ebből aztán azt szűr le, amit akar, a Katana pedig volt olyan okos, hogy nem szólt közbe. Hiába függök a fiútól, azért nem fogom elárulni a titkaimat, főleg nem egy magafajtának. Ha kienged, talán majd bizalmasabb leszek vele, egyelőre azonban meg kell elégednie ennyivel – Nos? – tettem még hozzá, továbbra is ártatlan szemekkel nézve a reteszre, majd a maszkjára.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szer. Júl. 03 2013, 13:25

Centiről centire néztem át a szobát miközben a válaszán, gondolkoztam. Ezek szerint ő is úgy jutott ide, mint én, legalábbis ezt állítja. Valószínűleg az üzenetben nem tartották fontosnak közölni, hogy társakat is kapok, vagy talán épp ő a következő csapda.
– Kaptam. - válaszoltam kurtán a kérdésére miután a törhetetlen szekrényt is magára hagytam. Már csak az ajtók maradtak de végül azok sem adtak túl sok támpontot. Megfordultam és feltettem a második kérdésem, amelyre nyílván hazugsággal felelt. A képzeletbeli barátokat tudtommal csak az hallja, aki beképzeli magának.
– Ja, persze. - hagytam rá egyelőre. Azt hiszem itt is hagyhatnám, és megnézhetném, mi van az ajtón túl. Persze erős a gyanúm hogy nem ilyen egyszerű a helyzet de, mi van, ha mégis? Ekkor azonban ismét megzavarta a gondolatmenetemet.
– Nos? - ismételtem utána. Odasétáltam az üveghez aztán tárgyilagos hangon elkezdtem felvázolni neki a helyzetet. Majd meglátjuk, mire jutunk vele…
– Nos… úgy látom három lehetőségem, van. - ideje nyílt lapokkal játszani. Legalábbis egyelőre. - Az első hogy megöllek és kijutok egyedül, bár hogy őszinte legyek ehhez nincs túl sok kedvem. A második hogy otthagylak a kis ketrecedben, és egyedül nézem meg, mit rejt az ajtó másik oldala. Viszont azt hiszem a harmadik lehetőség talán hasznosabb, lenne mindkettőnk számára. - kicsit elhallgattam, majd szinte rögtön folytattam is. - Kezdetnek mondjuk, elmondod az igazat az előbbi kérdésemmel kapcsolatban. Ha pedig ez megvan, akkor kiengedlek, és együttműködve megtaláljuk a kiutat. Természetesen ez azt jelenti, hogy egyikünk sem szúrja hátba a másikat. - Elhallgattam a kis beszédem után és vártam a válaszát.
Ha nem fogadja el az ajánlatot, akkor vállat vonva elindulok megnézni a másik szobát. Ha pedig elfogadja, akkor a sámlit az üvegkalitka mellé állítom. Elrakom a kést, és a sámliról felmászok az egyszerű kis zárszerkezethez. Kinyitom, aztán pedig a jobb kezemet nyújtom felé, hogy segítsek neki kimászni. Higgye csak, azt hogy megbízom benne, és fegyvertelen vagyok. Ha bármivel próbálkozna, a Parazita úgyis tesz majd róla, hogy ne legyen második esélye.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Szer. Júl. 03 2013, 22:27

Én amondó vagyok, hogy menjen le még egy kör közöttetek, nem akarok előre szaladni. Ráérünk, plusz imádom olvasni a logikázásotokat *.*

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 05 2013, 21:05


Nem volt túl beszédes, bár nem is vártam el tőle, bőven elég volt nekem ez a fajta kommunikáció is. Nyilván a bizalom egyik részről se volt meg, ami nem is csoda, ám fontosnak tartottam észrevenni, hogy egyáltalán nem vált be az aranyos kislány taktikám. Vagyis, félig azért mégiscsak, hiszen láthatóan egy kicsit sem tartott tőlem, ami számomra fölöttébb pozitív volt, már csak azért is, mert ha frontharcos lett volna, vagy legalábbis szokott volna néha a felső emeleteken is csatangolni, valószínű felismert volna. Illetve ha azt nem is, de tudná, hogy erős vagyok, és nem beszélne velem ilyen lekezelően. Így viszont szinte biztos, hogy alacsonyabb szintű nálam. És ezek után, majd pont ő lenne képes megölni engem? Vicces feltételezés, de ringassa csak magát ebbe a hitbe, nekem csak jó.
Választásom azonban továbbra sem volt, rá voltam kényszerülve mind a mosolygásra, mind pedig a helyzet nyugodt kezelésére, sőt, mostmár a teljes őszinteségre is, utóbbit persze továbbra sem terveztem mesterfokon művelni, elég, ha csak annyit tud, amennyi feltétlenül szükséges a kijutásomhoz. Mint egy alapprogram, oké? Tőmondatok, semmi önálló helyzetkezelés és elemzés, csak vészhelyzetben. De azért figyelj – vázoltam a Katanának gondolatban, majd mélyen belenéztem a maszk szemnyílásaiba, és megvontam a vállam:
- Rendben van. És igazából a kardommal beszéltem, ugyanis képes megérteni amit mondok és válaszolni is tud, bár néha kissé idegesítő – húztam mosolyra a szám – Igaz?
- Nem is vagyok az – hangzott, mire csak elnevettem magam. A felszabadultság és a nyomás hiányának tettetése talán őt is bizakodóbbá teszi, és ha emiatt csak egy kicsit is úgy gondolja, hogy kevesebb kockázatot vállal, már megérte a fáradtságot.

Hamarosan ki is nyitotta a zárat, eltéve a fegyverét, én azonban nem követtem a példáját, és kezemben a (leeresztett) karddal léptem ki a „ketrecből”. Kicsit furcsának találtam, hogy így viselkedik, eddig nem volt jellemző rá a meggondolatlanság, így szinte biztos voltam benne, hogy tartogat még meglepetéseket. Megtapasztalni viszont nem szerettem volna, legalábbis egyelőre nem, így csak bólintottam, és körbenéztem én is, majd újra feléje fordultam.
- Szerinted melyik irányba menjünk? – kérdeztem. Hagytam, hogy ő mutassa az utat, ha csapdát rejt a következő szoba, inkább ő sétáljon bele, mint én. A kis változatosság sohasem árt…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Júl. 11 2013, 12:13

Kicsit meghökkentem a válaszán főleg mikor a kard is hozzátette a magáét. Éreztem, hogy a maszk alatt ráncok jelennek meg a homlokomon. Akaratlanul is a Parazitára terelődtek a gondolataim aztán az üzenetre, amit kaptam. Csak a legjobbak kerülhetnek ide. Az ártatlan arcocska mögött meghúzódva sokkal több lapul, mint amit látni enged. Nagyon óvatosnak kell lennem vele szemben. Nem hagytam, azonban hogy az aggályaimat ő is észre vegye. Tekintetemmel továbbra is hideg magabiztosságot sugároztam, miközben kiengedtem a ketrecéből. Egyelőre szükségem lehet rá és nem mellesleg a kard is, igencsak felkeltette az érdeklődésemet. Árgus szemekkel figyeltem minden mozdulatát, ahogy kiengedtem. Nem támadott. Látszólag védtelenül álltam mellette de nem próbálkozott semmivel miután kiszabadult. Ezek szerint úgy gondolja, hogy szüksége lehet még rám és az indikátorom sem elég ok neki, hogy megpróbáljon elintézni. Egyelőre ez nekem épp elég.
– Nézd meg azt. - intettem hanyagul a nyitott ajtóra. - Én megnézem a másikkal, mire jutunk. - hátat fordítva neki indultam el a zárt ajtó felé. Hanyagságom azonban látszólagos. Teszteljük csak le mennyit, lehet rábízni. Köpenyem alatt a jobb kezem a késem markolatára csusszant. A hallgatózásommal figyeltem a hátam mögé. Ha megpróbál hátba támadni, akkor se, a bal kezem se a késem nem marad sokáig a köpeny alatt, de őszintén szólva az eddigiek alapján ez tűnt a legvalószínűtlenebb lehetőségnek. Eddig is volt rá lehetősége. A főkérdés, hogy engedelmeskedik-e vagy valahogy kibújik inkább a rábízott feladat alól. Fogalmam sincs, mit rejt az a szoba, így ha nem muszáj, nem kockáztatnám meg, hogy belesétáljak az első csapdába. Ha bemegy, és úgy néz ki tiszta a levegő akkor én is megyek utána. Ha pedig nem rajong az ötletért, akkor kénytelen leszek új tervhez nyúlni.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Júl. 11 2013, 17:04

Inventorytokból nem tűnt el semmi, sőt bármilyen itt talált és mozdítható tárgyat be tudtok tenni majd oda. (Nyilván egy komplett szekrényt nem xD) Az oldalsó ajtó továbbra is zárva van, a szemben lévő nyitott ajtó pedig egy folyosóra nyílik. Kb 10 méter hosszú lehet ez a helyiség, középen egy hosszú szőnyeggel, falain aincradi tájak, terek és épületek festményeivel. A jelenlegi szobán kívül további öt helyiség ajtaja van még ezen a folyosón, de mindegyik zárva van (persze immortal object minden zárszerkezet) és egy dupla lépcsősor vezet le a földszintre. Minimapotokon az alábbi térkép jelenik meg:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei R4v
Mielőtt bármerre is mennétek tovább - mert egy helyben ugye nem várhatjátok ki a játék végét, ideje lesz felfedezni a kúriát - üzenet jele villan előttetek, feladója ismeretlen. A levél tartalma:
Üdvözlet néktek a Blackriver kúriában!
A legérdekesebb csapat összeállítást alakult belőletek: Egy fifikás nőszemély és egy hidegvérű gyilkos. Díszes társaság, különösen érdekes lesz, hogy tudtok-e majd együtt dolgozni, vagy ölre mentek egymással. A feladatotok roppant egyszerű, jussatok ki élve a kúriából úgy, hogy végigviszitek a játékot! Ironikus igaz? Egy játék a játékban, ahol az életetekért küzdötök...
Csak a főbejáraton juthattok ki, minden más kültérre néző ablak vagy ajtó immortal object, szóval kár próbálkozni. Lesznek mellékes feladatok is, amiket magatok dönthetitek el, hogy vállaltok-e, vagy veszni hagytok. A bejárati ajtón viszont egy mozaikos zárrendszert találtok, amelyhez ki kell gyűjtenetek a hiányzó öt darabot. Az összes darabka alkotja az egyetlen kulcsot, ami nyitja az ajtót. Azonban csak a leggyorsabb játékos juthat ki, aki elsőként lépi át az ajtó küszöbét. Hogy a másik játékossal mi lesz? Nos, az egyelőre maradjon titok...
A játék kezdetét vette!


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 17 2013, 16:17-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Hétf. Júl. 15 2013, 11:19


Úgy tűnik továbbra sem számíthattam szinte semmiféle együttműködésre tőle, s az igaz, hogy kiengedett, de ezt is csak a maga vélt haszna miatt tette. Nem csoda hát, ha fel voltam készülve minden eshetőségre, most, hogy már nem választott el minket semmilyen immortal objectet villogtató üveg, több és jobb lehetősége volt megtámadni, mint eddig bármikor. Hátat fordított nekem, s én is ugyanígy tettem, ám észlelésem abban a pillanatban jelezte a fiú hallgatózását, ezt azonban nem kívántam tudomásul venni, már ami a külvilág felé való megnyilvánulásaimat illette. Helyette gondolatban közöltem a Katanával az információt, hangosan viszont csupán ennyit mondtam:
- Oké – majd indultam is el a nyitott ajtó felé. Ha lopakodással próbálna hirtelen mögém kerülni, úgyis észrevenném, vagy ha én nem, a kardom bizonyosan, így momentán az előttem álló feladatra összpontosítottam csak, Piroska ráért. Óvatosan léptem át a küszöböt, alaposan körülnézve, minden idegszálammal a környezetemet tanulmányozva, így a semmiből felbukkanó üzenet alaposan megijesztett, még léptem is hátra egy picinykét. Az ismeretlen feladón már el sem csodálkoztam: mostanában kezdett egyre megszokottabbá válni az ilyen véletlenül vagy éppen direkt összehozott rendszer, így sóhajtva nyitottam meg, és néztem, hogy ezúttal mégis mit szeretne tőlünk a Játékmester. Újabb játékszabályok. Gondolhattam volna, hogy lesz több is, ezeknek viszont egyikünk se fog örülni. Az, hogy ki kell jutnunk, még a könnyebbik része volt, de ha a fiú is ugyanezt a levelet kapta, márpedig valószínű így történt, akkor élből bukott a naiv kislány szerepem. Fifikás nőszemély… ehh, szép kis megfogalmazás. Még jó, hogy már kikerültem abból a kalitkából, különben nem sok esélyem lett volna a „hidegvérű gyilkossal” szemben. Megfordultam, előttem a megnyitott üzenettel, és hosszan elnéztem őt. Nem tűnt annyira halálosnak, habár az idő előrehaladtával kezdett egyre jobban idegesíteni, hogy szinte semmit nem látok belőle. És most, hogy borult az együttműködésnek még a gondolata is, hirtelen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.

Annyi világos volt, hogy nekem kell előbb kijutnom, de ha az öt darabkából akárcsak egyet is ő talál meg hamarabb, akkor máris lehetetlen csak a gyorsaságra alapozni. Ha viszont most megküzdenénk egymással, esetleg egy halálra menő küzdelemben, akkor a másik eliminálásával megoldódna a probléma, viszont a túlélő fél súlyos árat fizethetne érte, tekintettel arra, hogy az elvesztett életpontjaink nem töltődnek föl csakúgy, és szinte biztosra veszem, hogy ebben a kúriában nemcsak kitömött plüssállatokkal fogunk találkozni. És ha nyerek is, lehet, hogy a következő mob simán elintéz, arról nem is beszélve, hogy valószínű képtelen lennék megölni a kölyköt, ellentétben vele, aki a levél után simán kinyírna, ha megtehetné. Lehet, hogy meg is fogja próbálni.
- Nos, ha el akarod intézni itt és most, én benne vagyok – emeltem magam elé a Katanát – Ha megtámadsz, én meg fogom védeni magam – folytattam, hangomban nyoma sem volt a bizonytalanságnak. Ez volt a legegyszerűbb módja, hogy megtudjam, mégis mit szeretne. Egója az volt bőven, s hiába óvatos, ha eközben lenéz. Persze az is elképzelhető, hogy visszautasítja, és később hátbatámad, mint ahogy az ilyen gyilkosok szokták, de a reakciójából remélhetőleg ki tudom következtetni a szándékát.
– Viszont jobb ötlet lenne először az itteni mobokat és csapdákat túlélni, és csak a végén fordulni egymás ellen. Ha igazak a levélben leírtak – tettem hozzá egy kis szünet után, lejjebb engedve a fegyverem – Mit gondolsz?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Kedd Júl. 16 2013, 20:54

Oké. Rövid, lényegre törő és tetszik a jelentése. Szívesen hallanám többször. Az ajtóhoz léptem de alig figyeltem oda, hogy mit csinálok. Úgyis zárva van. A hátam mögé összpontosítottam de semmi gyanús neszt nem hallottam. A szemem sarkából láttam, hogy kilép a nyitott ajtón mire én elfordultam a sajátomtól. Nem ellenkezett. Eddig oké. Mielőtt azonban bármi mást tehettem volna egy ismerős hang, ütötte meg a fülemet. Egy újabb névtelen üzenet, és ahogy látom nem csak én kaptam. A szemeim fürgén szaladtak végig rajta és nem tetszett, amit láttam. Persze sejtettem hogy nem fogják megkönnyíteni a dolgomat de, attól még nem örülök a fejleményeknek. Nem volt tervben a megölése de úgy néz ki nem lesz választásom. Viszont nem ártana ellenőrizni a fal keménységét mielőtt fejjel rohannék neki. Felém fordult és engem nézett. Volt egy olyan érzésem hogy ő is épp a lehetőségeken töpreng. Mondjuk, ehhez nem kell géniusznak lenni. Ugrásra készen álltam de még nem mozdultam.
Na mi lesz? Tettem fel a néma kérdést. Egyelőre úgy néz ki, hogy egyetlen út van de, nincs kedvem most élethalálharcot vívni vele. Nem tisztességes hátba támadni valakit de, a túlélésért bármit, ahogy mondani szokták. Ha már megteszem, akkor biztosra akarok menni. Most viszont nagyon is számít egy esetleges támadásra, ami nem túl előnyös a számomra. Bízom az erőmben és a Parazitáéban, a lányban viszont nem. Külsőre nem tűnik veszélyesnek. Az indikátora, pedig zöld, és mégis… nincs ennél veszélyesebb. Talán az indikátor a legcsalókább dolog ebben a világban. Ez is egy jó lecke volt, amit az ittlétem alatt megtanultam. Na és az ártatlan kislány, akiről kiderül, hogy egy beszélő kard gazdája és hogy talán nem is annyira ártatlan? Azt hiszem, ha rosszra fordulnak a dolgok ez a „fifikás nőszemély” épp úgy megpróbál majd elintézni engem, ahogy én őt. A legjobb amit tehetek, hogy kézben tartom a dolgokat és figyelem a jeleket, míg el nem jön az ideje, hogy eleget tegyek a rólam adott rövid jellemzésnek. Még ha kicsit erősnek érzem is.
A hosszú csendet végül ő törte meg és a kardját fenyegetően felemelve kezdett bele a mondandójába. Nem követtem a példáját. Továbbra is fegyvertelenül álltam előtte. Higgye csak ezt. A tekintetemet az övébe fúrtam, amíg beszélt. Végig hűvös nyugalmat árasztottam magamból. Itt most én irányítok és ebből egyelőre nem is, szándékozom engedni. Éreztem, hogy még nem akar megküzdeni velem, és erről hamar megbizonyosodhattam.
Miután a kardját is, lejjebb engedte a kezemben kezdődő bizsergés is leállt. Nyertünk egy kis időt.
– Ez zárva van. - böktem a mögöttem lévő ajtó felé, aztán elengedtem felé egy félmosolyt. A maszk miatt csak keveset láthatott belőle, de a hangomon érezhető volt a változás. - Nézzük meg azt a folyosót. - indultam el a nyitott ajtó felé. Remélem ez a hely már nem tartogat több ilyen meglepetést. Így se lesz túl egyszerű.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szer. Júl. 17 2013, 23:54


Hosszúnak tűntek a másodpercek, ahogy egymással szemben álltunk, egymás szemébe nézve (illetve maszknyílásába), mindketten teljes készültségben. S amíg én egyben felkészült is voltam, ő továbbra sem húzta elő egyik kését sem, csupán a beállásából tudtam következtetni, hogy nem áll szándékában megadnia magát. Egyáltalán nem tart tőlem. Egy picit sem – a felismerés villámként hatott rám, és egy pillanatra el is szállt minden magabiztosságom, megrökönyödve álltam a fölém magasodó tény félelmetes árnyékában. A fiút néztem továbbra is, próbálva nem mutatni, mennyire eluralkodott rajtam a bizonytalanság. Nem, olyan nincs, hogy ennyire lenézzen, vagy ha engem le is néz, a Katanát biztosan nem. Kell lennie más megoldásnak, egy különleges fegyver, vagy méginkább, egy különleges képesség, igen. Valami, ami lehetővé teszi a kések gyors használatát, vagy éppen képes ideiglenesen láthatatlanná tenni őket.

Kicsit megnyugodtam, de figyelmem továbbra sem lankadt. Nem válaszolt rögtön, elgondolkozott a lehetőségein, s ezt amolyan jó jelnek tekintettem, egészen addig, ameddig meg nem szólalt. Hát miféle válasz ez? Azért az arcátlanságnak is vannak határai, habár lehet, hogy rá ez ténylegesen is jellemző. Mindenesetre kedvesnek akart látszani, ám én lettem volna a legutolsó ember Aincradban, aki ezt beveszi neki. Teljesen átlátszó volt, bár kicsit csodálkoztam azon, amiért nem hazudott élből, de az nyilvánvaló volt, hogy halasztani akarja a témát. Vagy csak nem mer tisztán kiállni ellenem. Kissé ellentmondásosak voltak a következtetések, amiket levontam róla, de úgy voltam vele, hogy idővel úgyis kiderül, hogy mit is tervez pontosan. Még soha nem örültem ennyire az észlelésemnek, mint most: szilárd pontot jelentett ebben a kiismerhetetlen házban ezzel a kiismerhetetlen fiúval, így a Katanával együtt már két dolog segítette a túlélésemet. Ha hátba akar támadni, majd rájön, hogy nem jó ötlet.
Nem válaszoltam neki, csípőre tett kézzel figyeltem, amint megindul az ajtó felé. Egyáltalán nem tetszett a hozzáállása, de ha másból nem is, a szótlanságomból biztosan leveszi. Aztán végül elindultam, hogy haladjunk is valamerre, amennyiben folytatta útját a folyosóra, mögötte léptem ki a szobából, de ha sokáig váratott magára, meguntam, és előrementem, természetesen a lehető legkörültekintőbben, a fegyveremet végig magam előtt tartva. A képeket is megnézegettem, próbáltam ismerős helyeket felfedezni rajta, vagy éppen egy képet magáról a házról, majd végigpróbáltam az emeleten lévő ajtókat, de mindegyik zárva volt. Eközben persze végig szemmel tartottam Piroskát, hogy nem készül-e valami meggondolatlanságra.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Júl. 18 2013, 18:51

Sokat adtam volna, azért hogy most lássam a gondolatait. Vajon mit tervez? Azon gondolkozik, hogyan végezhetne velem? Esetleg rá akar venni, hogy elengedjem, míg én itt maradok és megvárom mi lesz a második helyezett sorsa? Mondjuk szerintem több esze van annál, mint hogy az utóbbival próbálkozzon.
Végül megegyeztünk, hogy halasztjuk a kérdést, még ha ezt nem is mondtam ki hangosan. A lehető legtöbbet kell megtudnom róla minél gyorsabban lehetőleg úgy, hogy közben ez fordítva ne történjen meg, és még a kulcsot is megtaláljuk. Ismét feszült csend telepedett közénk de nem érdekelt különösebben. Elindultam az ajtó felé. A helyzet ismeretében nem volt túl kellemes érzés a hátam mögött tudni de később előnyös lehet, ha úgy gondolja, hogy kicsit sem tartok tőle. Ez talán elbizonytalanítja annyira, hogy tényleg ne próbálkozzon semmi meggondolatlansággal. A küszöböt átlépve viszont tovább erősödtek a rossz érzéseim. Összeszorítottam a fogaimat és a hallgatózásomra hagyatkozva próbáltam figyelni a gyanús jelekre. Közvetlenül mögöttem sétált és nagyon kellett vigyáznom, hogy ugyanolyan magabiztossággal haladjak tovább, mint eddig. Szinte éreztem a hátamban a pengét, ahogy átszúrja a páncélomat és meg sem áll a gyomromig. Egyszer már megtapasztaltam milyen érzés és nem szeretném újra érezni. Ismét bizseregni kezdett a karom, ami egyáltalán nem volt jó jel. Még nem mutathatja meg magát! Minden erőmmel a következő lépésekre koncentráltam. Nem árulhatom el magam.
Csak akkor tudtam kicsit fellélegezni mikor a folyosóra érve kilépett a hátam mögül és elkezdte felmérni a terepet. Nem lehetsz ilyen gyenge! Korholtam magam. Sikerült majdnem valami meggondolatlanságot tennem és dühítő volt belegondolni hogy majdnem elég is volt hozzá ennyi. Fél szemmel követtem a lányt. Folytatnom kell azt amit eddig csináltam és akkor nem lesz gond. Körbejártam az emeletet és mindegyik ajtót megpróbáltam kinyitni, míg ő a képeket nézegette. Néha feltűnt hogy ő is ugyanúgy figyel engem, mint én őt. Veszélyes játék ez amiben az veszít aki előbb hibázik. Miután az ajtókkal végeztem, elkezdtem alaposabban körbenézni a folyosón. Bármi furcsaság, bármi oda nem illő részlet után kutatva még a szőnyeg alá is benéztem. Keresgélés közben legalább volt egy kis időm gondolkozni és tervezni. Előfordulhat hogy emiatt valami elkerülte a figyelmemet, de jelenleg ez a kisebbik gondom.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Júl. 18 2013, 22:15

Hinari a képeket nézegetve a Kezdetek városának Főterét pillanthatod meg, Nyster csodálatos szökőkútját, vagy éppen Arbus vadregényes látképét egy mezőről nézve. Látszólag semmi különös, a kastélyról meg ha találnál is képet, akkor sem tudnád, hogy pont ezt ábrázolja-e vagy sem. De mivel egyetlen konkrét épületről nincs kép, ezért emiatt nem kell tovább törnöd a buksidat.

Kazu, úgy tűnik te sokal szemfülesebb voltál a társadnál. Bingó! A szőgyeg alatt találsz is egy rejtett csapóajtót. A probléma csupán az, hogy kulcsra van zárva. A záron egy tátott szájú vipera gravírozás díszeleg, valószínűleg ez a minta lesz a kulcson is. Vagy valami másra akar utalni ez a jel? Ez a jövő titka, ugyanis nem áll rendelkezésedre semmilyen kulcs, ami nyitná a zárat, azt meg ugye mondanom sem kell, hogy immortal object...

Miután szemügyre vettétek az összes ajtót, s mindet zárva találjátok, s jobb ötletetek nem támad, akkor talán érdemes lenne a földszinten is körbenéznetek. //Ha még akartok valamit ezen a folyosón megnézni, írjátok meg nyugodtan, de kicsit több interakciót is adok, ezért mesélek tovább.// Az emeletről ugyebár vezet le egy dupla lépcsősor. Odaérve döntsetek, hogy melyik oldalán mentek le: jobb oldalt, ahol egy bagoly ül a korláton és a lépcső legfelső fokában egy sárkány szobor gubbaszt, vagy a bal oldalt, ahol egy csontváz áll a felső lépcsőfokok egyikén? Mehettek együtt is, bár ismerve a felhőtlen viszonyotokat, azt gyanítom, hogy kettéváltok. Óh, és igen... az egy fa az épület közepén Very Happy
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Oppu


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 04 2013, 02:03-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 19 2013, 13:18


Kissé meglepődtem, amikor előrement, főleg, amikor –látszólag- még az se nagyon foglalkoztatta, hogy rögtön utána léptem át én is a küszöböt. A hallgatózással továbbra se ment sokra, de legalább figyelt, és én is biztosra vehettem, hogy bármennyire is akarja játszani a magabiztos vezető szerepét, azért valahol tart tőlem. Ennek pedig felettébb örültem, nem engedhettem, hogy maximálisan az előttünk álló feladatra tudjon koncentrálni, ahogy én se tettem ezt. Túl sokat kockáztatnék, ha kikerülne a látóteremből.

A képek semmi új infóval nem szolgáltak, fél szemmel pedig ezúttal is Piroskát méregettem, és amint a szokottnál kissé több időt töltött a szőnyeg alatti rész nézegetésével, vagy éppen túl hirtelen ejtette volna a helyére az anyagot, szépen lassan mellésétáltam, és a válla fölött megnéztem én is magamnak a helyet.
- Mit találtál? – kérdeztem érdeklődően, ezúttal nem állt szándékomban meglepni őt, sem pedig valami cselt bevetni ellene, viszont ha ő próbálkozna meg ilyesmivel, nos, akkor egy szempillantás alatt a Katanám hegyével találná szemben magát. A kígyós minta érdekes volt, memorizáltam is a csapóajtóval együtt, majd sarkon fordultam, és visszamentem a képekhez. Eszembe jutott valami, így szépen egyesével elmozdítottam a festményeket, hátha megbúvik egy kulcs vagy darabka a képkeretek hátulsó részében, vagy éppen ráakadok egy rejtegetni kívánt, falba vájt páncélszekrényre. Ha ezekkel megvoltam, jobb ötlet híján a lépcső felé vettem az utamat, ügyelve rá, hogy nagyjából egyidőben tegyem ezt a fiúval. Ha még volt valami elintéznivalója, inkább megvártam, de semmiképpen sem szerettem volna a hátam mögött tudni.

Ezt a kúriát meg… mintha kifejezetten nekünk tervezték volna. A bagoly felett elsiklottam, viszont az a sárkány az egyik oldalon… vele szemben pedig a csontváz, olyan volt, úgy tűnt egy pillanatra, hogy valóban miattunk vannak itt. Minket szimbolizálnak. Vagy nem is tudom… De persze választani kellett, és én nem is gondoltam, hogy ennek lehet egyáltalán valamilyen jelentősége, ám ahogy elindultam, mégiscsak jobbnak láttam körülnézni, mielőtt továbbmennék. A kitört ablak alatt gubbasztó angyalszobor nem volt valami szimpatikus, ám a lépcső alján lévő lovag mintha csak a felette kiemelkedő lépcsőt védte volna, valamiféle biztonságot sugárzott az óriási fa árnyékában. Vagy az is lehet, hogy csak azt akarták elhitetni velünk? Mindenesetre meg kellett próbálni, hisz valahogyan csak le kellett jutni, ha már fent minden zárva volt. A kijárat meg amúgyis lent volt, így próba szerencse alapon indultam el, feltétlen célom volt belenézni a sárkányszobor szájába a lépcső közepén.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi14712/10100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Júl. 20 2013, 18:27

Ez is zárva. Elléptem az utolsó ajtótól. Szememmel megkerestem a lányt, aki épp a képekkel volt elfoglalva. Rájöttem ám hogy honnan volt ismerős. Míg az ajtókat próbálgattam eszembe jutott, hogy a nyolcadik boss alatt láttam. Többet viszont nem tudtam előkotorni az emlékeimből. Nem hiszem, hogy máshol is találkoztam volna vele korábban maximum talán egy korábbi bossnál. Szóval minimum nyolcas szintű. Nem is tippeltem volna kevesebbre, de azért nem ártana valami pontosabb meghatározás.
Elléptem az utolsó ajtótól és lehajoltam a szőnyeghez. Nem reméltem túl sokat de alaposnak kell lennem. Meg is lepődtem mikor a szőnyeget felemelve, megláttam a csapóajtót. Egy pillanatig csak néztem aztán észbe, kaptam és gyorsan a fejembe, véstem a zárat. Hanyagul visszaejtettem a szőnyeget de elkéstem.
– A padlón kívül? - morogtam vissza és reméltem, hogy ezzel sikerült is elaltatnom a gyanúját. Nem sikerült. Legközelebb óvatosabbnak kell lennem. Elfordultam és a lépcső felé indultam de úgy tűnik a lány még nem végzett. Visszatért a képekhez és én is megálltam. Míg ő egyesével benézett a képek mögé addig én őt figyeltem, hogy még véletlenül se tudjon előlem elrejteni semmit anélkül, hogy én észrevenném. Miután végzett egyszerre indultunk el a lépcső felé.
Mikor odaértünk kicsit meglepett a látvány. Érdekes ízlése volt a pályatervezőnek. Volt benne valami furcsa szépség de mégis valahogy rossz érzésem támadt az összhatástól. Alaposan felmértem a helyet, de amit láttam nem sokat jelentett nekem. Az egész lépcső nem volt túl szimpatikus. Se a sárkányos, lovagos oldala se a csontváz a másik oldalon. Az se lepne, meg ha megpróbálnának kinyírni, mielőtt elérem a lépcső alját. Végül búcsút mondtam a felesleges kombinálgatásnak és elindultam a csontos felé. A lány a másik oldalon indult el. Továbbra is figyelemmel kísértem minden mozdulatát de mellette az előttem fekvő lépcsőfokoknak is majdnem ugyanakkora figyelmet szenteltem és csak óvatosan lépkedtem lefelé. Még csak az kéne, hogy belelépjek itt valami csapdába. Nem bízok ebben a házban.
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei Vo36oi304/2100[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Vas. Júl. 21 2013, 13:58

Úgy tűnik Hinari te is kezdesz ráérezni arra, hogy hogy is kell játszani ezt a játékot. Bingó! Az egyik kép mögött is találsz egy rejtett dobozt, amely a falba van beleépítve és egy hatszög alakú mélyedés van rajta. Ide bizony illik valami, csak azzal lehet majd kinyitni, kár mással próbálkozni. Ráadásul Kazu árgus szemekkel figyel, így aligha tudnád eltitkolni előle az újabb nyomot.
A lépcsőhöz érve, sőt azon végighaladva sem veszélyezteti semmi sem az életeteket. Roppant mód óvatosak vagytok, ez dícséretes, de ha kicsit is belegondoltok, akkor rájöhettek: túlságosan az elején vagytok az egésznek és fontos elemei vagytok a játéknak, mely a Játékmestert szórakoztatja. Ha a lépcsőn lenéztek, akkor a lovagpáncél mögött, a fa lábánál megpillanthattok egy ládát, rajta hatalmas lakattal. A fa legfelső ágai kinyúlnak az épületből, onnan szüremlik be a fény. A fát azonban nem tudjátok megmászni, szóval a külvilág kecsegtetően fölébetek tornyosul, de elérni képtelenek vagytok. A Játékmester gonoszsága határtalan. Twisted Evil 

Hinari, mikor megvizsgálod a sárkányt, akkor semmi különöset nem veszel észre rajta, viszont a fémből készült, steampunk stílusú, tátott szájú bagoly karmai között ott virít egy hatszögletű smaragd. Csak úgy, fizikai erődet bevetve nem tudod a drágakövet kivenni a karmok közül. A fal tégláit ha megvizsgálod, akkor semmi különöset nem találsz.

Kazu, mikor megvizsgálod a csontvázat, akkor a szíve helyén egy klasszikus szív alakú, rubinból készült drágakövet találsz, amit a bordák között benyúlva könnyedén ki tudsz halászni. A fal tégláit ha megvizsgálod, akkor semmi különöset nem találsz.

Ha lementek a földszintre, akkor a következőképpen helyezkednek el a helyiségek:
[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei D51

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.