Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Go down

default Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Aug. 17, 2012 2:08 am

>>Zaraki vs Kotarou<<
Éjszakai kóborlás, hiába az évek szokásain napok nem változtatnak. Magamba merülve lépdelek előre fele a városban, bár már az isten sem tudja hol járok. Épp Mirikán jár az eszem, vajon mit is kezdhetnék azzal a csinos csajszival. Mármint nem úgy, hanem úgy. Szóval mielőtt arra gondolnak, mint én, ne tegyék. Pontosan úgy értettem, ahogy. Csapatba ugyan talán sikerül megszilárdítani a tagságát, de talán későbbre is kellene gondolni. Közös céh? Vagy... Itt elakad gondolatmenetem, mert valaki nekemjött vállal. Reflexszerűen gáncsolom ki a hátrébb lévő bal lábammal, ami vagy sikerül vagy nem. Már mennék is tovább ám eléggé számomra nem tetsző dolog történik. Nem hagyja szó nélkül.
-Nah, ide figyelj haver, ne akarj balhézni az éjszaka kellős közepén, mert fogad nem marad!
Alaposan végigmérem kinek is szóltam be. Hát, nem tűnik annak a hű de kedves embernek, aki bocsánatot fog kérni. Talán ideje lenne szépíteni a helyzeten, mert mára már kiadtam a gőzt, és az adrenalin adagomat is megkaptam. Valamint semmi kedvem ilyen sötét alakokkal bajlódni.
-Tudod mit? Hagyjuk a francba, semmi erőm ehhez. De legalább bocsánatot kérhetnél, hogyha egy gondolkozó emberbe belejött, és még majdnem ki is gáncsoltál azzal, hogy elakadt benned a lábam.
Ha nem kér bocsánatot, amit feltételezek nem fog, hisz normális ember ezt már nem hagyja szó nélkül, csak akkor ha egy félős kis mókus, vagy mi. Ez esetben röpül is neki a párbajra hívás. Ám mielőtt nagyon beleélné magát megállítom a kezem feltételével.
- Nah ide figyelj, van egy remek ajánlatom. Kő papír olló! Ősi megoldás vitákra. Persze nem akárhogy, aki nyer megindíthat egy sebzés célzatú támadást, aki veszít az úgy védekezik, ahogy szeretne, de nem sebezheti meg a másikat. Különleges képességet nem használunk, csak szimpla támadásokat. Nos?
Ha ellenkezne alattomosan megkérdem: "Netán félsz a vereségtől? Gyáva lennél?". Természetesen készen állok én használni a tehetségemet. Kő papír ollóban kevesen vernek el, bár egyet azért majd út közben veszítenem kell, hogy ne legyen feltűnő. A kő papír ollónál ha belemegy én is lendítem a kezemet, ám alig néhány centivel mélyebbre mint ő, s igyekszem kivenni mit formál a keze. Kicsit féloldalasan tartom kezemet, hogy a kézfejem legyen a szeme felé. Kővel indítok, melyből szinte azonnal olló lesz, s kihasználva azt a néhány tized másodpercet amit nyerek a lendítéssel és azzal, hogy elkezdem kinyitni a kezemet. Megállapítom, hogy őneki is mozdulnak e nyílásra az ujjai. Ha igen, akkor azonnal megállok ollónál, ha nem nyílik akkor én megyek tovább papírba át. Így vagy döntetlen lesz ollóval vagy győzök.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Vo36oi10/1200Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Pént. Aug. 17, 2012 2:35 am

A már jól megszokott pénzeszsák szemlét tartottam az este. Sétálgattam és utamon nekimentem egy-két embernek, persze nem feltűnően, de elég erősen ahhoz, hogy esetleg egy zsák arany essen ki a kezéből vagy valami. Tudtam, hogy nem sok esélyem volt így pénzt szerezni, de az élet már csak ilyen, nem nyerhetsz, amíg nem próbálkozol. Ezer esetből csak beválik egyszer, és az az egy teljesen megérné, hiszen totálisan ingyen lenne. Ebben az esetben egy igazán kellemetlen alakba botlottam...szó szerint, hiszen miután vállal neki mentem és vártam a kihulló aranyat vagy egyéb csecsebecsét, egy lábat kaptam magam elé, amin szépen sikerült felbukni, majd jól előre dőlni és hasra esni. Felálltam amilyen gyorsan csak tudtam és leporoltam a vállaimat, végül lassan emeltem tekintetemet a szemétládára, aki azzal fenyegetőzött, hogy fogam nem maradt. Zsebre tettem a két kezem és előre hajoltam a fejemmel.
- Nem hinnéd el, hogy hányan mondták ezt nekem.
Vicsorítottam egyet, majd újra megszólaltam.
- És, mint látod, az összes fogam megvan. Sajnos nekik már nem.
Majd közölte velem, hogy bocsánatot kérhetnék tőle.
- Na ide figyelj, kicsi csíra. Nem vagy sem az apám sem az anyósom, hogy nekem itt diktáld a szabályokat. Még, hogy bocsánatot kérni... inkább te kérj bocsánatot, hogy az utamban voltál. A gáncsodat meg hamarosan kompenzálom egy késbeszúrással, vagy egy alvó PK-val. Az is biztosan nagyon tetszene neked.
Mire végigmondtam, már meg is kaptam a párbajra való kihívást. A visszaszámláló elindult és az egyik késemet már a középső ujjamon forgattam, ami szépen, a maga módjára bemutatott ellenfelemnek. Nyelvemet kinyújtottam és készen álltam a küzdelemre, egészen mindaddig, amíg az ellenfelem meg nem szólalt. Pontosabban egy furcsa harcolási módszert ajánlott fel nekem. A jó öreg és kiszámíthatatlan kő-papír-ollót. Mivel nem voltam beszari alak és rajongtam az adrenalinnal teli pumpált éles küzdelmes típusú szerencsejátékokért, belementem.
- Jól van, de akkor áruld el a nevedet. Nehogy névtelenül kelljen téged eltemetni.
A mondat végére egy gonosz vigyor is keletkezett arcomon. A kő-papír-ollónál annak a híve voltam, hogy mindig kővel kell kezdeni, valamiért az volt a legszimpatikusabb számomra. Indult is a visszaszámlálás, ezúttal nem a küzdelemnek, hanem a játéknak és egy kővel kezdtem a harcot. Vigyorom kissé lelankadt, hiszen ellenfelem papírt mutatott. Úgy látszott, hogy eljött a támadásának ideje.

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
Zaraki Kizashi
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Vo36oi126/150Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. 2yjvlht  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Aug. 17, 2012 8:51 pm

>>Zaraki vs Kotarou<<
Úgy tűnik sikeresen felhergeltem, bár így utólag már késő bánat. Igen nagy a szája, s a vicsorítására, csak meglegyezem az orrom előtt a levegőt. Nem igazán megy neki a szájalás, még van mit finomítania a komolyságán. No meg ez az anyós duma, nah még szép hogy nem vagyok az anyósa, minek néz ez engem? Késbeszúrás, de klisés szöveg, ez az alvó pk meg egy idiótaság.
-Alvó PK? Na ne mond, hogy ennyire gyáva vagy, háháhá. Természetesen elárulom a nevemet. Fuun Kotarou. Ha kérhetem csak magadban szidjál, miután helyben hagytalak, viszont, ha már bemutatkoztam, te is megtehetnéd. Hátha még hallok majd vicces dolgokat rólad. Bár többre nem venném a fáradtságot, mint nevetni rajtuk.
Kő-Papír-Olló time! Vetem bele magam a küzdelembe, s örömmel konstatálom győzelmemet. Könnyen lehet, hogy bizonytalan. Azok szoktak kővel nyitni, illetve a kezdők, de ez utóbbi lehetőséget hanyagolnom kell, nem szabad alábecsülnöm.
-Nocsak, hová lett az az ádáz vigyor? Balról fel!
Kiáltom, mikor balról felfelé támadok hirtelen. Az ilyen fordított pszichológia szokott használni azoknál, kik megtévesztéseket használnak, és hát mit ne mondjak nem tűnik egy szőke hercegnek az illető. Támadás után pedig vissza a meccshez. Feltéve, ha még hajlandó tartani magát, és nem megy át támadóba.
-Ne csüggedj, ez még csak az első kör volt. Nem igazán tudom meddig fog tartani, mire leaprítalak, de azt hiszem el fogunk szórakozni egy ideig. Nos, akkor kő-papír-oollló!
Ismételten azt a szemét technikát használnom, hogy egy pillanattal később nyitom a mutató és középső ujjamat, majd ha az övé is nyílni kezd, akkor megállok, ha nem azonnal hozzányílik a másik kettő is. A hüvelykujjam folyamatosan egyenesen van lent, ami megfelelő mind a három verzióhoz, így a legfeltűnőbb ujjammal szerencsére nem kell foglalkoznom. Remélem hamar végzek, és nem kell túl nagy rizikót vállalnom azzal, hogy bekapok elterelésként egy vereséget. Ami pedig nagyon valószínű, ha túl sokat nyerek, akkor vesztenem is kell egyet. A sebzésétől függően lehet kettőt is.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Vo36oi10/1200Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Szomb. Aug. 18, 2012 3:01 pm

Ellenfelem támadt, azonban nekem nem volt kedvem védekezni. Ahelyett, hogy figyeltem volna a mondanivalójára, csak egy helyben álltam és vártam, hogy belém sebezzen. Biztosra vettem, hogy nem veszi le az összes életpontomat egy támadással, így felmértem, hogy mennyit fog. Egy sebzést ütött belém és mivel kettes páncélom van, így értelemszerűen hármas a sebzése. Huszonkilenc életem maradt. Lenne egy idő, míg levinné, szóval úgy döntöttem, hogy tovább szórakozom. Ismételten egy kő-papír-olló kör jött, ezúttal ebben a körben figyeltem ellenfelemre. Azt hittem, hogy követ akart, így értelemszerűen papírra váltottam. Sajnos a papír ismét nem jött be, megint az ellenfelem nyerte a kört. Kissé furcsálltam ezt a zsinóros nyerést, mintha valahol sumákolna, biztos nem volt rendben a dolog. Mondjuk, igazából tetszene, ha csalna, hiszen én sem vagyok az igazságos küzdelmek híve. Miután ellenfelem bevitte a csapását és csak huszonhat életem maradt, megszólalok.
- Ez kissé lassú így, szerintem turbózzuk fel a játékot. Aki nyer, kettőt támad, ha pedig nem egyezel bele, akkor nincs játék, ami azt jelenti, hogy neked ugrok és harapok.
Próbáltam minél gonoszabbul ellenfelemre tekinteni, hogy ne utasíthassa el az ajánlatomat. Imádtam, mikor az én szabályaim szerint játszottunk, sőt ezt számítottam az alap dolognak, mintha egy íratlan szabály lenne, mintha maga Kayaba Akihiko rakta volna a játékba... a két ütés már sokkal jobban tetszett. A következő kő-papír-ollónál ismét követ mutatnék, abban reménykedve, hogy valami másra számít ellenfelem. Ha ismét nyerne megszólalnék:
- Ne sumákolj.
Kíváncsi lennék a reakciójára... azonban a dolog teljesen más tészta lenne, ha ezúttal én nyernék. Élvezném a két támadásomat...

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
Zaraki Kizashi
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Vo36oi126/150Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. 2yjvlht  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Aug. 20, 2012 2:58 am

>>Zaraki vs Kotarou<<
Nem is rossz a játék, kezdem élvezni, hogy az orránál fogva vezethetem. Így egész vicces, több ilyet is kellene majd csinálni. Egy kis hangulatot vinni a játékokban, néha a sima csapkodás már nem az igazi. Nos vegyük szemügyre a dolgot, hogy pontosan mik is a mostani opciók. Úgy tűnik elég gyors vagyok hozzá, hogy akkor nyerjek, amikor akarok. Ha túl sokat nyerek, tuti el fog pattanni az agya. Viszont a sebzését nem ismerem, a jelenlegi helyzetemet figyelembe véve, lehet egy csapásra leszed. Bár nem hiszem, hogy akkorát sebezne, hisz késes, nem pedig kétkezes pallosos, mint az a nőszemély. Most meg fenyegetőzik, hogy legyen két támadás nyerésnél. Hát az meg olyan mindegy, ha sebez kettővel is kiüt, ha nem hárommal sem fog.
-Hm, szóval erősködni akarsz? Mit szólnál háromhoz? Nehogy elaludj meccs közben. Ha nagyon jónak érzed magad, akkor csak rajta, ne most gondold meg magad.
Viszont vigyorom nem gonosz volt, hanem egyenesen ördögi. Beállok, mint aki nagy csapásra készül. Ezúttal követ mutatok, s így döntetlen lesz. Majd gyors újra elkezdem a beszámolást, s papírral jövök ki, mintha csak ismételgetnék egy sorrendet. A jó ég tudja mi lesz az eredmény. De valamit már kellett csinálnom, mert nagyon szúrós szemekkel nézett már rám. Majd nevetve állok meg a végeredmény előtt.
-Ez aztán a vicces, kezd szoros lenni nem igaz? Mit gondolsz tegyünk még valami tétet melléje? De ne csapások számát, mert túl hamar vége lenne. Mondjuk egy vereségnél egy szívességgel jön a másiknak. Valamint ne legyen civakodás, ha te jönnél a másiknak és győzöl, akkor az semlegesíti. Remélem nem tojtál be.
Jegyzem meg a végét picit gúnyosan. Majd kiadom, vagy kérem a csapásokat, s csak reménykedek benne, hogy nem fogok azonnal kikapni.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Vo36oi10/1200Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Kedd Aug. 21, 2012 2:02 pm

Az ellenfelem három ütést javasolt. Elmosolyodtam, mert élveztem, hogy kihívásban lesz részem. Még mindig nem féltettem az életemet, sőt, sohasem féltettem még. Nem az én stílusom, hiszen ez csak egy játék, amiben azért vagyunk, hogy élvezzük a játékot. Arra pedig magasról teszek, hogy túlélem vagy sem, az élvezet és a szabadság miatt kezdtem el játszani, és ezt nem hagynám sohasem abba. Elfogadtam a három ütéses szabályát, azonban a másik ajánlását nem.
- A szívességbe nem egyezek bele. Nem szoktam szívességeket tenni, sem másoktól elvárni, hogy tegyenek, így hülyeség lenne egy teljesen új dologba is belekezdeni. Ez a szívesség dolog egy élvezetes játékból, hangulat rombolót kreálna. Túl sokat kellene gondolkozni és így elvesztene mindent, ami miatt beleegyeztem.
Mivel még nem volt olló, ezért az következett nálam, lehet az a gyengéje. Úgy látszott, hogy beteljesedett a jóslatom és átvágtam a papírját. A három támadás jött ezúttal szóba. Elmosolyodtam.
- Bám!
Kiáltottam rá, majd egy lépéssel közelebb léptem, csak, hogy mérlegeljem, hogy mennyire ijedős típus. Nem akartam azonnal támadni, így kihasználva, hogy nem támadhat meg közel sétáltam hozzá. Alig egy méterre előtte megálltam és a jobb kezemet elvittem a szeme előtt és a bal kezemmel egy kést akartam az oldalába döfni. Azonban meglepődtem, mikor nem értem el a kívánt hatást és véletlenül a hasa előtt suhintottam el a kést. Kényelmetlen volt így leégni, ezért inkább térdbe rúgtam, majd mikor begörnyedne, akkor alulról próbáltam bele szúrni... de ez a szúrás meg el ment a feje mellett. Szokatlanul béna voltam, nem tudtam elhinni, hogy mi történik velem. Lehet, hogy túlságosan is élvezni kezdtem a játékot. Felvettem a komoly tekintetem és egyszerre két késsel két oldalról, a bordáit céloztam meg. Választhatott, hogy melyiket védje ki. Melyik oldala volt a fontosabb. Vége volt a harmadik támadásomnak. Úgy látszott, hogy ismét a kő-papír-olló jön.

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
Zaraki Kizashi
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. Vo36oi126/150Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás. 2yjvlht  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 29, 2012 11:15 am

A küzdőteret kérésre lezárom.

Jutalom: 5 exp 10 arany

1 exp Zhou Xiu Shuinak és 1 arany a céhbankba.

Kizashit nem tudom díjazni.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zaraki Kizashi VS Fuun Kotarou, avagy furcsa leszámolás.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.