Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka

Go down

default Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka

Témanyitás by Mikael Vaserin on Csüt. Aug. 16 2012, 22:03

Ez a sok hacacáré meg tudja az emberek étvágyát hozni rendesen, mit ne mondjak. Sajnos ez alól én sem voltam kivétel, így hát mindezek után próbáltam valami kis éttermet, gyorsbüfét, vagy bármi hasonlót találni. Így róttam az emberekkel teli utcákat, ami hát... nem volt ínyemre. Két fajta embert láttam csak szinte, bármerre nézhettem: egyik aki pánikol ide-oda, kérdezgeti az embereket a sorsukról, míg a másik az, aki buzgó fejlődésbe kezdett. ~ Ennyi túlbuzgó mócsingot, komolyan... - ezen gondolataim közepette találtam egy kis fogadóhoz. Benéztem az éhségnek hála, és mázlim volt, alig volt bent három ember. Bár ahogy elnéztem az asztalok száma ennél csak egyel volt több, de mivel az így még pont szabad volt, így nyugodt szívvel vetődtem oda. Lekaptam az étlapot az asztalról, majd nézelődtem rajta... vagyis nézelődtem volna. Volt három fajta leves, két húsétel és... ennyi. ~ Ezt a k**** bő választékot... Nem csoda, hogy ekkora az egész hely! - ezen gondolatok között végül szóltam a pultosnak, amiben kikértem a két legígéretesebbnek tűnőt, egy levest és egy húsételt. Fogalmam sem volt, hogy melyik miből meg hogyan készült, lévén olyan nevük volt, de jó eséllyel tippelhettem, hogy ezek is valami kis szörny vagy állat itt, már ami a húsételt illeti, így nem is akartam inkább ezzel törődni. Ezt viszont sajnos várás követte, amit soha nem szerettem egyedül... ebben az egész játékban pedig csak magamra számíthattam, így sajnos ehhez az érzéshez is lassacskán hozzá kellett szoknom.
Nézelődtem a vendéglőben, és hát... eléggé lehorgasztott fejjel voltak a többiek ott. Mindenki csak a padlót és az asztalt nézte, láthatóan életkedvük is alig volt. ~ B***** meg! Ha legalább a buzgó mócsingok járnának ide megtudhatnék lehet valamit tőlük, amikor beszélgetnek... De ezeknek semmi hasznuk! - ezen gondolatok cikáztak a fejemben, mikor egy nem rossz... sőt, kit akarok átvágni, elég jól kinéző kis lányka lépett be a helyre. Fekete haj, formás test, szép pofi... minden mi jó. Kissé megbámoltam magamnak, mert hát na, férfiből vagyok én is, amikor észrevettem valami kissé furcsát: közeledett felém. Arcáról nem sikerült az adott pillanatban semmit sem levonnom, hogy mérges rám a bámulásért, kérdezni akar-e valamit, vagy csak szimplán a depressziósok mellett nem akart leülni enni, mert hát szabad asztal már nem volt, hála nekem.

_________________
Élet: 5
Fegyverkezés: 5
Erő: 3 (+1)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 0 (+1)
Speciális Képesség: 0

Használt Felszerelés:
Kezdő Ruha (+1 Páncél)
Kezdő Nagamaki (+1 Erő)
Használt Cipő (+1 Gyorsaság)
Mikael Vaserin
Mikael Vaserin
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka Vo36oi10/50Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka

Témanyitás by Umono Hebi on Pént. Aug. 17 2012, 01:22

Szokásához híven karmazsin köpenye alatt megbújva magányosan lófrál az utcákon. Nem túl zsúfolt napot tudhat maga mögött, így kissé hiányérzettel lép be ama gyakran használt fogadóba, amit pont azért kedvel annyira, mert csupán kevesen látogatják. Könnyű elsétálni mellette, ennek ellenére van néhány törzsvendége, akik általában a nap különböző óráiban térnek be. Tehát javarészt üres vagy csak egy-két játékos tartózkodik bent. Ezúttal viszont meglepi a telített helyiség. Ahogy végigpillant a társaságon, két lányt, egy levesében hortyogó pasit és egy az alakját figyelmes pásztázó szempárt vesz észre. Ha akarna, sem választhatna más asztalt. Leemeli fejéről a csuklyát, majd hamiskás mosollyal andalog a szöszihez, és zavartalanul foglalja el a vele szemben álló széket.
- Hé... te rendeltél egy bombázót? – kacér pillantásokat vet rá, ahogy mindkét karjával az asztalra könyököl, ezzel némi látnivalót nyújtva. Persze nem mutat meg mindent, csupán egy kevés étvágyhozóval szolgál, amihez hozzátartozik az a finom talpacska, amit rövidesen érezhet a srác hozzásimulni a lábához. Végigsimít vele párszor az asztal alatt, mielőtt visszahúzná, mosolya pedig kiszélesedik közben és folytatja a duruzsolást.
- Olyan cuki pofid van. Tudod mit? Hívj ki egy párbajra, és ha legyőzöl, akkor megengedem neked, hogy ma velem aludj. – kuncog fel halkan. Természetesen arról egy szót sem szól, hogy mit tesz vele amennyiben elveszíti a küzdelmet. Ahogy végigméri, nem lesz olyan nehéz dolga, mivel nem tűnik íjásznak. Az egész lecsekkolásból persze főleg az a része tűnhet fel, mikor Hebi lassan megnyalja az ajkát.
- Na, mit mondasz? Szeretnél puhaságom ölelésében nyugovóra térni? - ha a vele szemben ülő elfogadja a kihívást, akkor már csak egy nagyobb helyet kell találniuk, ahol egymásnak eshetnek.
Umono Hebi
Umono Hebi
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2012. Aug. 07.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka Vo36oi48/50Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka 2yjvlht  (48/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 28 2012, 13:13

Inaktív küzdőtér, lezárom.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Umōno Hebi vs Mikael Vaserin: a fogadós kalamajka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.