Ren vs Tachi

Go down

default Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Május 21 2013, 16:50

Egy átlagos nap nem telhet el anélkül, hogy ne ülnék le legalább fél-egy órára egy forgalmas helyen, hogy bámuljam az emberek folyamát. Többnyire ezt a kíváncsi szemektől távol, például egy tetőn valósítom meg, ám néha rávisz a lélek, hogy a pillantások kereszttüzét élvezve egyszerűen csak leüljek egy padra, akár elhajtva néhány szerencsétlent, legyenek azok fáradt vándorok, beszélgető barátok vagy egy turbékoló szerelmespár. Utóbbi volt nyilvánvalóan a legritkább, hiszen a hölgyek aránya hozzánk, férfiakhoz képest meglehetősen csekély volt, éppen ezért éreztem magam szerencsésnek, hogy összefuthattam olyan bűbájos teremtésekkel, mint Szophie, Enheriel, Airi vagy éppen Fuuko, hogy csak az utóbbi idők terméséből szemezgessek :] Ami azt illeti, a nagyobb rendezvényekre elég sokan kidugják az orrocskáikat, és a frontharcosok között is van néhány nőnemű lény, ami tulajdonképpen eléggé meglepő az ilyen játékok demográfiai arányát ismerve. Ha nem a valós külsőnkkel jelennénk meg, hanem avatart használnánk, akkor korántsem csodálkoznék az eredményen, így azonban az határozottan érdekes volt. Megérne egy tanulmányt, hogy a Sword Art Online virtuális realitása miért vonzott több lányt, mint a hagyományos MMO-k.
Elhümmögtem egy darabig a gondolat felett, és végül úgy döntöttem, hogy miért is ne készíthetnék egy kutatást? Természetesen rólam volt szó, így nem csak száraz adathalászatra gondoltam, hanem valami sokkal izgalmasabbra, és ennek csupán valamiféle mellékága lehetne az ártatlan kérdés, mely segíthet írnom a témáról :] Ehhez azonban először is lányokra volt szükség, amit így hirtelenjében nem könnyű találni a rengeteg hímnemű kocka között az utcákon. Jó félórás várakozás után akadt csak meg a szemem egy tüneményes tündérkén, aki alkalmasnak tűnt a kutatásom megkezdéséhez, így a padról felkászálódva a nyomába eredtem. Meggyőződtem róla, hogy nem bajos helyre tart, valamint hogy nem üközhetek esetleg váratlan komplikációkba, eközben pedig kedvtelve nézegethettem ringó csípőjének vonalát, melyet kis híján eltakart hosszú, barna haja. A lenge, nyárias ruha kiemelte karcsú alakját, az öltözet színe, valamint a bájos arc pedig ártatlanságot sugallt. Mihelyst elegendő információt gyűjtöttem, irányt változtattam, hogy a sikátorokon keresztül elé vághassak és így ne hátulról érkezve szólítsam meg, azaz le, hogy pontosabban fogalmazzak. Pajkos vigyor húzódott az arcomra, ahogy a sarok mögül kifordulva újfent megpillantottam. Kezdődhet a vadászat :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Május 22 2013, 15:14

Megengedek magamnak egy kis pihenést, mivel nem olyan rég, vagyis tegnap ért véget egy igen érdekes küldetésem, ami járt egy kevés exp jutalommal és végre fejlődhettem egy kicsit. Már a 14. szintet taposom, ami az átlaghoz képest jó, de ha azt nézzük, hogy mennyi itt a maximális szint, akkor rendesen az elején járok még csak. Persze nem sokáig, hamar jön a következő szint is. Reginal vígan repked a város felett, mi mást is várhatunk egy madár típusú pettől? Hát azt biztos nem, hogy „földhözragadtan” élje az életét. Tehát felettem repked, figyelemmel kíséri a várost, míg én keresek valami jó cucot, potit, vagy ilyesmiket. Sajnálatos módon a boltok vagy üresek, vagy drágák. A céh rengeteg aranyamat elveszi…. Ez rendben is van, de elvárnám mástól is a hasonló adományokat, még ha nem is ilyen nagy összegről van szó. Áááh, mindegy, nem túráztatom ezen az agyam, inkább megyek, nézek magamnak valami exp szerzési lehetőséget. Ennek sajnos nem ismert sok módja, csak kettő, illetve több is, de kettő a leghatékonyabb. Küldetés és párbaj valakivel, kinek ereje megközelíti az enyémet…. igen.. Utóbbit módfelett nehéz találnom. Kezdjük a könnyebbel.. küldetés, az nem olyan macerás. Elsétálok a főtérre, végigböngészem a hirdetéseket, a mappot is jól átnézem, semmi. Hát akkor irány vissza a kezdetek városába, hogy lezúzhassak valakit, valakiket, attól függ, hogy kikre akadok. A múltkor csak egy rakás suhancot találtam, one hites banda….. gyengék
Hazatérés kristály használat és már ott is vagyunk. Nem kell sok és társam produkálja magát a szép kék égen, lángra lobban, felvág… igazán leszokhatna erről a viselkedésről, ha már én is visszafogom magam. Zsebre tett kézzel, lassan lépkedek az utcákon, egyenesen a küzdőtér felé tartok, hogy megleljem mai első áldozatom, de lám… kit pillantanak meg szemeim? Egy ismerős arcot, kitől kezem automatikusan ökölbe szorul, majd lassan engedek a szorításon és arcomra széles vigyor ül ki. Itt a bosszú ideje, hehe, most megkapja magáét a kis nyomi gyilkos.
Egy sarkon fordul ki, én meg nem habozok, egy gyors csettintés és képességemmel elrepítem őt, valami ház végi dobozok közé. Majdnem elvitt egy aranyos lánykát, aki kicsit megijedt és nem tudja, hogy mi van…. lassan elsétálok mellette és kacsintok egyet rá, intek neki…. szép csaj, de most más dolgom van.
- Hehe.. Miféle szemetet fújt ide a szél? kérdezem tőle, mikor megállok előtte úgy két méterrel.
- Hát nem a mai a szerencsenapod Piri – mondom vigyorogva… úgy bizony, mert alaposan ellátom a baját. Reginald már felettem köröz, és lassan leszáll a vállamra is, hogy struccozzon egy picit a vörös indikátorral rendelkező lovagnak.


_________________
Ren vs Tachi 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Május 22 2013, 17:32

Nos, amikor úgy fogalmaznék, hogy ráreppentem a hölgyeményre, akkor nem egészen szó szerint kívántam érteni, és pláne nem úgy, hogy mellette szállok el, mint valami ostoba madár. A lányka büszke lehetett magára, azon ritka esetek egyikének lehetett tanúja, amikor meglepett képet vágtam így repülés közben. A landolás nem volt kellemes, de különösebben kellemetlen sem, immár nyugodt tekintettel néztem fel, miután kikapartam magam a dobozok közül. Az elém táruló látvány cseppet sem volt szívderítő, szép tündérke helyett egy csúnya, vigyorgó majom nézett vissza rám. Meglepő módon képes volt az értelmes beszédre.
- Yare-yare... mire véljem ezt az indokolatlanul agresszív fellépést, pajtás? - ültem fel a fejemet fogva, kicsit meg is ráztam azt. Bár fájdalomérzet nem volt, kissé kótyagossá váltam a becsapódástól, szükségem volt néhány pillanatra, míg helyreállt az egyensúlyérzékem. Az alakot természetesen felismertem, a kelleténél jóval többször láttam. Legutóbb éppen Szophie-chan fanult rá a fülem hallatára.
- Meg kell hagyjam, különös üdvözlési formát választottál. Ha belém kívánsz kötni, már pedig nagyon úgy tűnik, sajnálattal kell közölnöm, hogy eszem ágában sincs egy ilyen primitív provokálásra felelni - jegyeztem meg nyersen, és már álltam is volna talpra, ám a szemem sarkában megjelenő kép arra sarkallott, hogy próbálkozásomat szándékos kudarccal fejezzem be. Visszahuppantam hát a dobozok közé, mielőtt még befutott volna a kiszemelt prédám.
- Mi történt? Jól van, uram? - kérdezősködött aggódva a lány, majd Ren felé fordult - Maga meg mit áll ott, jöjjön és segítsen! - Kérdésére természetesen nemet intettem a fejemmel, a segítő kezet pedig elfogadtam, hátha talpra tudok állni. A bájos teremtés feltételezéseim szerint még nem láthatott piros játékost, különben nem futott volna ide ilyen aggodalmasan, habár az is lehet, hogy egyszerűen csak egy ártatlan lélek, aki ott segít, ahol tud. Lényegtelen, fő hogy a bohóc dolgát kicsit megnehezítette. Csupán azt sajnáltam, hogy nem fogta fel, mi történt, és nem fordult egyből ellene :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Május 22 2013, 18:02

Hehehe… a pirit elröpítem, be egy rakás doboz közé, és ő még csak azt sem tudja, hogy mi van, persze szinte azonnal odalépek elé, majd tisztázom a helyzetet vigyorgó képpel. Ez most nagyon jól esett nekem, de van még mit levernem rajta ez nem vitás, túl sokkal tartozom neki ilyen téren. Lenyúlja a pénzem, betámadja a bandámat és mindezt azzal a gusztustalan vigyorral az arcán. Komolyan mondom, hol a hideg ráz ki tőle, hogy az ideg kap el, egyszerűen nem bírom ezt az alakot és kész, bár ezzel tuti, hogy nem vagyok egyedül. Szavain nagyot nevetek, vicces ezt pont tőle hallani, nagyon is az.
- Hehe… Ez pedig a te módszered Piri, a hátulról támadás. Tán nem tetszik?- kérdezem kuncogva. Való igaz, hallottam, hogy azt a Peter nevezetű kölyköt a bandámból jól hátba támadta, miközben harcolt az ellenséggel. Aljas, gerinctelen húzás ez, főleg védett területen kívül, vérre menő küzdelemben. egyáltalán nem pálya az ilyen, igaz előtte sem volt szimpatikus, de az óta meg aztán kifejezetten utálom, megvetem őt.
- Tényleg? Esetleg ráncigáljalak ki a városból, hogy egy halom pixelt csináljak belőled?- végül is miért ne? Az én indikátorom színe nem változik meg, ugyan ilyen makulátlan zöld maradna, mint amilyen most. Az ő halála meg nem rázna meg senkit sem, szerény véleményem szerint őt mindenki utálja, nem csak én. aki vele szimpatizál, az maximum egy másik gyilkos lehet, esetleg még olyan is, aki kicsit selejtes Váltól felfelé.
Nevetve nézem, ahogy próbálkozik a felállással, de hamar lehervad arcomról a mosoly, mikor az előbb még riadt lányka odarohan és segíteni akar ennek a szemétládának. Veeeh.. pont erről beszéltem, ez a csaj tutkóra nem százas.
- Nahát.. micsoda erőteljes szelek fújnak errefelé… simán felkapja, a szemetet a földről- mondom mosolyogva, teszem a hülyét itt, ezzel talán meg is magyarázva a helyzetet, csak hogy még nincs vége, de nincs ám. Ha ez kell neki, hát tőlem megkaphatja. Provokálás, provokálás hát…. kezdetnek mondjuk, majd felgyújtom a haját, hehe. Reginald értetlenül néz a lányra, aki egy ilyen alakon segít, tanácstalan… nem adok még neki parancsot, maradjon csak a helyén, aztán majd meglátjuk.
- Hopp…- hírtelen óvón átölelem a lányt egyik kezemmel, mintha védeni szeretném valamitől, közben szabad kezemmel a hátam mögött csettintek egyet, ezzel egy újabb lökéshullámot küldve a hányingerkeltő egyed felé.
- Ejj….. ez a Kami-sama tényleg nem szereti a gyilkosokat - hehehe

_________________
Ren vs Tachi 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Május 22 2013, 19:06

Megcsóváltam a fejem, immár nem azért, mert szédültem volna, hanem az ostobaságokra reflektálva, melyeket ez a bohócivadék ejtett ki a száján. Máris sajnáltam, hogy csupán ennyi ésszel áldotta meg a jóisten, habár nem különösebben voltak elvárásaim vele kapcsolatban. Egy semmirekellő, aki azt hiszi, mindent megkaphat és azt tehet, amit csak szeretne, csupán azért, mert kinevelte a szórakoztatóipar. Szörnyű belegondolni, hogy egy ilyen pojácáért naiv kislányok ezrei rajonghatnak, még olyan alapvetően intelligens hölgyeket is elvakít a státusza, mint például Szophie-chan. Nyilvánvalóan nem a fizimiskája vonzza az ellenkező nemet, habár az ő szemükben határozottan jóképűnek tűnhet a nyálas fejével. Pont olyan megnyerő, mint az én vakító mosolyom :]
- Nahát... tényleg... Micsoda öröm, hogy hajlandó vagy a szintemre lealacsonyodni. Nem tartasz tőle, hogy legyőzlek a rutinommal? - érdeklődtem maró gúnnyal a hangomban, miközben egy megvető pillantást vetettem felé. Konfliktuskeresésének az oka nyilvánvaló, hiszen én is érzem, hogy veszélyt jelent az egzisztenciámra a lénye, azért is reagáltam ilyen... félig-meddig ellenségesen. Ettől függetlenül nem szándékoztam belekeveredni az őáltala diktált tempóba.
- Ez lenne a célod ezzel az ostoba provokálással? Gyilkossá válni? :] - vigyorodtam el, megfelelve a játékosok körében népszerű konszenzusnak, miszerint a játékbeli halál valós következményekkel jár. Valóban, megmozdulásainak semmilyen logikus magyarázata nem volt az egyszerű bajkeresésen kívül, mely leginkább az izomagyú, kétajtós szekrényekre jellemző magatartásforma volt, akiknek fejében olyan sötétség honolt, mint egy barlang mélyén. Természetesen ez nem az ő hibájuk, így megvetendő lenne elítélni egy ilyen személyt. Inkább sajnáltam őket.
Ámde színészi képességeimre is szükség volt, így kénytelen voltam ezt a diskurzust rövid úton lezárni. A lányka aggodalma fájdította a szívemet, viszont jelenleg kapóra jött, így nagyobb eséllyel pályáztam a számomra megfelelő kimenetelre. Igazán kár, hogy ezt az emberszabású létforma nem így gondolta, de amíg a saját sírját ássa minden mondatával és cselekedetével, addig cseppet sem bántam. Nem különösebben zavar meg, hogy újra némileg a levegőbe emelkedtem, ezúttal már figyeltem arra, hogy ne verjem be a fejemet újra földet éréskor. Annál nagyobb elégtétel számomra, mikor a hölgyemény nemes egyszerűséggel pofonra lendíti a kezét, a rendszer pedig földre taszítja Ryuninját.
- Mégis mit képzel? Tán hülyének néz? - emeli fel hangját felháborodottan és ismét felém veszi az útját, csakhogy mire ideérne, én már talpon vagyok, még ha egy kicsit ingatagon is, bizonytalanul megállva. Helyezkedésem egyértelmű lehet, egyfajta élőpajzsként kívántam felhasználni jelenleg a lányt azzal, hogy kettőnk között tartottam.
- Bocsásson meg modortalan játékostársunk viselkedése miatt, nyilvánvalóan nem tetszik neki a képem. Sajnálom, hogy miattam ilyesmibe keveredett, ha gondolja, szívesen meghívom egy italra kárpótlásként :] - egyenesedtem ki, habár máskor lehengerlő mosolyomba most csempésztem egy kevés hervadtságot, ahogy hangom sem volt teljesen tiszta. Ami engem illet, haladtam tovább a tervemmel, még talán kapóra is jött ez a mamlasz.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Május 22 2013, 19:59

- Ez van, néha nekem is a földön kell járni, mint más egyszerű vagy lecsúszott embereknek. – Ez így is van. Hozzá képest én teljesen más vagyok, ezt mindenki tudja. Míg ő vigyorog össze-vissza, meg szórja a nyálas, visszataszító szövegét, addig nekem bővel elég a kisugárzásom is ahhoz, hogy más embereket magam mellé állítsak. Természetesen csak azokat, akiket akarok is. Nők terén, még sosem volt panasz, de lefogadom, hogy neki csak az a nagy szája van és semmi nincs a szavai mögött.
- Ki tudja? - valóban, még én magam sem tudom, hogy megtenném-e. Ha megölném őt, akkor soha, senkit nem bánthatna újra, ráadásul nem változna semmi sem. Kötve hiszem, hogy megsajnálnám ezt a tetűt. Csak még mindig ott van az alap probléma, hogy képes lennék elvenni egy ember életét, még ha ez az ember nem méltó, vagy inkább alkalmatlan az életre.
- Annyi biztos, hogy nem kár érted, és nem is hiányoznál senkinek sem. Egy gusztustalan nyűggel kevesebb lenne ebben a világban, ez azért igen jó érv.- megy az adok kapok, igaz még igen kis szinten, de közbeavatkozik a korábbi lány és segít ennek a mocsoknak. Kis trükkel próbálkozom, majd újfent elrepítem a Piroskát az utca másik végbe, de hamarosan én is a földre kerülök. Egy pofon küld oda, amit attól kapok, akit próbálok megvédeni… hát istenem, a nők javarésze tényleg nagyon ostoba. Ezen csak nevetni tudok….. felnevetek, azután talpra is állok, hogy úgy válaszolhassak a kérdésére. Reginald ez idő alatt szárnyra kapott, hogy ne essen velem és most már a nőre is úgy tekint, mint ellenségre. Még egy ilyen és talán nem tudom visszafogni őt… micsoda szerencse, hogy védett zónán belül vagyunk.
- Őszintén? Hmmm…- elgondolkodom egy rövid ideig, persze csak rájátszok, pontosan tudom már, hogy mi is erre a válaszom.
- Kegyedet inkább naivnak nevezném. bár egyes nyelvjárásban ugyan az a kettő…- lényegében burkoltan lehülyézem őt, ha egyszer az akkor nincs mit tenni, finoman közölni kell vele.
- Esetleg nem tűnt még fel az indikátorának a színe? Vörös, vagyis embereket ölt. ráadásul nem is keveset. Kis hölgy, te lettél volna a következő áldozata, hálásnak kellene lenned. - ez csak természetes, hiszen többnyire nekem jut a megmentő szerep, még akaratom ellenére is.
- Behízelgi magát a nőknél, elcsalja őket, úgy ahogy most magát is akarja, majd…. azt hiszem, az indikátor színe magyarázatul szolgál… nem kell folytatnom. Most is kit használ pajzsként, vagy használjam a túsz megnevezést?- mutatok rá a lányra, mert valóban ez a helyzet. Persze a történetemben van füllentés rendesen, de jó színész vagyok, ezt pedig ki kell használni. Ahogyan azt is, hogy a kis csetepaténk zaja kezdi idevonzani az embereket…. ha műsor kell nekik én megadom.
- Félreállna onnan, hogy megtaníthassam neki, hogy elvenni emberek életét, hatalmas bűn? jöhet a nehéztüzérség. Reginald a nő felé megy, csak lassan és a vállára száll…
- Addig is hűséges petem megvédi magát. – showtime… és ez még csak a kezdet.

_________________
Ren vs Tachi 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Május 25 2013, 18:49

A lány elbizonytalanodott. Természetes reakció volt, hiszen olyan dolgokat hallott, melyek megrendítették az eddigi hitében. Pillantása zavarodottá vált, forgatta a fejét kettőnk között és ösztönösen távolodott tőlem, felszabadítva köztem és Ren-kun között az utat. Nem mentem utána, nem igazán kívántam igazolni a férfi szavait és ezzel elveszíteni egy értékes támogatót, már ha vehettem annak, hogy az oldalamon állt eddig. A gesztusaiból ítélve valóban nem tudta, mit jelent az indikátorom színe, máskülönben kérdés nélkül kiállt volna mellettem, főleg azok után, amit az idomár tett vele.
- Át kívánod verni nyilvánvaló, ostoba hazugságokkal, taperolod, majd a visszautasítást követően lehülyézed... - számoltam az ujjaimon - Lássuk csak, ezek nem éppen megnyerő momentumok, ha el akarod hitetni a mesédet valakivel :] Be kell valljam, szép előadás volt, de ha tekintetbe vesszük a célodat, mely nem más, mint az értelmetlen és nyomós ok nélküli erőszak a személyemmel szemben, mindjárt kevesebb hitele lesz a szavaidnak. Ahhoz képest, hogy csak egyszer találkoztunk, meglehetősen mély belátásod van a mindennapjaimba. Nem szép tőled, hogy megfélemlítenéd ezt a szegény hölgyet, aki csupán az elveit követi - fejtettem ki a véleményemet, és egyben aláásva ellenlábasom szavait. A bájos virágszál tekintete Renre vetült, gyanakodva méregetve őt. Valószínűleg nem tudta, mit higgyen, így kénytelen voltam rásegíteni még egy lökéssel. Persze nem is szándékoztam másképp tenni, hiszen korántsem volt teljes a magyarázatom.
- Megtehetném, hogy rámutatok, a fiatalember meg kívánja vezetni kegyedet olyan szükségtelen cselekedetekkel, mint hogy "megvéd". Mitől? Tőlem, aki még jelét sem mutatta, hogy ártani kívánnék? Mókás... Tagadhatnám, hogy mit jelent a piros indikátor, de nem teszem, hiszen hazugság lenne. A játék fogalmai alapján valóban "megöltem" valakit, egy olyan... gusztustalan nyűgöt, aki senkinek sem hiányzik. Bevallom, hogy a modortalan fiatalember egy küldetésen néhány hónapja tanúja lehetett annak, amint egy játékostársát életpontoktól szabadítottam meg. Az okaimat, céljaimat sosem kérdezte, csupán feltételez és sztereotípiák alapján ítél, miközben ahelyett, hogy valóban igaz vádakkal illetne, hazugságokkal próbál meggyőzőbbnek tűnni, csupán azért, hogy elláthassa a bajomat és kiélje értelmetlen agresszióját. Miért mondom el mindezt? Nyilvánvaló lenne, de nem, nem kívánom elérni, hogy a védelmemre keljen, szép hölgy, sőt eltanácsolom tőle. Még a végén baja esne egy ámokfutó miatt - sétáltam odébb, immár teljesen kikerülve a lány árnyékából, így jobban láthattam a reakcióit is. Hogy kellően meggyőző voltam-e, azt csak ő tudhatja, azt hiszem mindent megcáfoltam, amit fel lehetne hozni a káromra és sikerült kellően rossz színben feltüntetnem ezt az álszent, szánalmas alakot.
- Szóval mit szeretnél? Hadd találjam ki! Meg kívánsz alázni a szintfölényedet kihasználva és ezáltal növelni az egódat. Semmilyen nemes célod nincs, csupán a gyűlöleted vezérel, aminek valós alapjának hiánya már messziről üvölt. Csalódást kell, hogy okozzak, az általad várt ellenállást nem fogod megkapni. Ha ki is hívsz egy párbajra, és én elfogadom azt, csupán annyi fog történni, hogy legyőzöl egyetlen életpont elvesztése nélkül, hiszen nem fogom a fegyveremet rád emelni. Ebben is élvezetedet lelnéd? Ha igen, nem vagy jobb annál a képnél, ami rólam él a fejedben :] - intéztem immár a szavaimat a férfi felé, és széttártam a karjaimat. Izgatottan vártam, hogyan fog minderre reagálni, noha most egy pohár víz jobban esne. Túl sokat beszéltem, még a végén megkopnak a hangszálaim... Micsoda erőfeszítésekre késztet egy ilyen szánalmas lélek...
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Május 26 2013, 21:04

Szavaimmal sikerül kicsit elbizonytalanítanom a fiatal lánykát. Elvégre ez is volt a célom, nem is csoda, hogy elértem máris ennyit. Elégedetten mosolygok, de nem sokáig, mert ismételten belepofázik az Piri és hazugságokkal traktálja a lehetséges áldozat buksiját. Hát komolyan nem értem, hogy mennyire kell már naivnak lenni ahhoz, hogy bedőljön valaki ennek az álszent dumának. Hiszen simán lerí róla, hogy tele van rosszindulattal…
- Ugyan mi okom lenne nekem arra, hogy átverjem őt? Veled ellentétben, én nem akarok tőle semmit sem. Egyszerűen csak elmondtam rólad pár dolgot. Én megértem, hogy így viselkedsz, hiszen a prédád előtt most fedtem fel valós célodat. Bosszantó mi, ha valaki a levesedbe köp? De ha rajtam múlik, több embert nem ölsz meg… - egy elszánt tekintetet megeresztek felé, mert ezt kivételesen valóban így gondolom.
- Mellesleg én csupán naivnak neveztem, nem másnak. Vagy valaki talán hallott valami mást?- kérdezem tőlük is és a közben folyamatosan gyűlő tömegtől, akik gyűlnek a balhéra, mint légy a kutyagumira. Én valóban nem mondtam ki a hülye szót, és ehhez tartom is magam.
- Te magad nevezted az imént annak szegényt… Csak nem a saját véleményed csúszott ki a szádon? – kedvem lenne nevetni, de elfojtom ezt az erősödő vágyat, mert azzal elrontanék mindent.
- Megfélemlíteni?- kérdem, miközben leengedem karjaim a testem mellé.
- A célomtól ez messze áll, de tényleg normális, ha megijed, miután elmondtam valós szándékaid. Szerintem ez a normális viselkedéstől egy áldozattól, aki éppen megtudta, hogy mi vár rá. – lehet, hogy én magam, nem tudom úgy csűrni-csavarni a szavakat, mint ez a megátalkodott gyilkos. Csak, hogy engem sem ejtettek a fejemre. Én más ember vagyok, mint az, akit a média alkotott meg, a sztárt, aki jól énekel, meg minden, csak éppen sosincs saját véleménye, nincs szabad akarata, semmije sincs. Már el is felejtettem, hogy milyen voltam régen, csak magamra számítottam és nem a hírnevemre… hehe… de sok balhéban volt részem…. na de nincs idő most a nosztalgiára. Újra kinyitja a száját, hogy sületlenségeket beszéljen. Itt már nem tudom visszafogni magam és nincs is értelme. Felnevetek, jó hosszan, nagyon mulatságosnak találom a próbálkozásait. Ennyire kétségbe lenne esve?
- Megvezetni? A füleden ülsz? Mondtam, hogy nem akarok tőle semmit. Te vagy az, aki elhívta italozgatni nem? Szóval te akarsz tőle valamit. Valamit, amire nem olyan rég felhívtam a figyelmet. – ezután jön a mellébeszélés a vörös indikátorral kapcsolatban, ahol ismételten kuncognom kell.
- A teljes történet úgy szól, hogy ő segíteni szeretne nekünk. Akkor megbíztam benne. De mikor harcra került a sor, egyik társamat megtámadta, ráadásul hátulról, aljas módon. Először a bizalmadba férkőzik, majd orvul hátba támad. Ez ő. A gusztustalan mosolya alatt egy igazi szörnyeteg. – és még csak nem is füllentek ezzel az állítással, mert minden szóról szóra így történt azon az éjszakán.
- Egy ilyen után ki kérdezne rá az okaira? – kérdezem már a lánytól. Ez csak van rá valamilyen hatással, de ha nem lenne elég, akkor van még ott, ahonnan ez jött.
- Amúgy hónapokkal ezelőtt volt az a küldi és te még mindig piros vagy. Vagyis továbbra is öltél, elvetted mások életét. Egy gátlástalan gyilkos vagy. Próbálod manipulálni az embereket a visszataszító dumáddal. Ez vagy te, tőled tartani kell. Míg én… nekem az indikátorom zöld, még csak nem is okoztam sérülést másoknak. – Ha a lány nem is, de a körülöttünk lévők nagy része, már velem szimpatizál. Érthető, én magam is manipuláltam az embereket… ebből éltem, erről szól a sztár élet.
- Jaj tényleg… még be se mutatkoztam. Ryuninji Ren vagyok. Az Artes Liberales egyik tagja – meg is hajolok illedelmesen. Összesúgnak a hátunk mögött az emberek. A nevemet itt is ismerik már egy kicsit, ahogy az összes valamit felmutatott frontharcosét, kik azért harcolnak, hogy mindenkit kijuttathassanak. Talán már ő is hallott rólam, elvégre nekem köszönhették azt, hogy a hatodik boss termében senki sem hagyta ott a fogát. Fedhetetlen vagyok én is, de főleg a céhem.
- Szép kis monológ, csak már nem hisz neked senki sem. – Reginald továbbra is marad a lánykánál, nehogy még a végén túsznak használja őt… ettől kitelik.
- Sejtettem.. Gyáva alak vagy, hiszen csak hátba támadni tudod az embereket. Szemtől szembe nem állsz ki ellenük. Vagy a párbajban az zavar, hogy nem veheted el a másik fél életét? – teszek rá még egy lapáttal.. hehe.
- A célom pedig? Hát az a helyzet, hogy nem valami nagy durranás. Egyszerűen laposra verlek. Ahányszor meglátlak és még mindig vörös az indikátorod, megtámadlak, megszégyenítlek, nevezd ahogy akarod, de beléd kötök. A szép szavakból úgy sem értesz. Míg örömöd leled a gyilkolásban, én minduntalan elrontom a kedved, persze az életed nem veszem el. - mosolyodok el én magam is. Ki gondolta volna, hogy egyszer hasznát veszem To-chan által tanultakat... hát én nem az tuti. Természetesen számítok egy frappáns visszavágásra, azonban engem sem kellene még leírni hehehe… már nagyon viszket a tenyerem.

_________________
Ren vs Tachi 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Május 28 2013, 16:38

Szánalmas, ahogy tagadni próbál. Nyilvánvaló a célja, és ezt minden bizonnyal a bájos hölgy is érzi, bárhogy is csűri-csavarja a szavakat. Vannak olyan szituációk, ahol szavakkal nem lehet elfedni a valóságot, mégis betegesen ragaszkodnak a hamis állításokhoz, így megvédvén a mundér becsületét. A különbség köztünk, hogy én felismerem, ha változtatnom kell a taktikámon, mint ahogy már meg is tettem azzal, hogy a triviális állításokkal szemben nem ellenkezek.
- Te is akarsz tőle valamit, ezt kár tagadni. Szeretnéd, ha félreállna az utadból, így ellenem kívánod fordítani a légből kapott vádjaiddal, melyeknek nincs alapja. Ilyen egyszerű :] Mindazonáltal nem lennék meglepve, ha ezek után megkísérelnéd elcsábítani a társadalmi státuszodat kihasználva, játszani az érzelmeivel... Nem megyek bele, mi lenne a vége, mindketten tudjuk :] Persze ez a részemről is csak puszta feltételezés olyan sztereotipikus vonásokból kiindulva, melyekből te magad is következtetsz - fordítottam ellene a saját fegyverét, csupán nem annyira egyértelműen, sejtetve a részleteket. Így ijesztőbb hatást kelt az "áldozatban" hiszen a fantáziájára van bízva a homályos részek kiegészítése.
- Ne nézz hülyének, tuskó! - kapta fel a vizet a lány, nem is lepett meg. Látszott rajta, hogy összezavarodott, és kapott az alkalmon, hogy valamiben megkapaszkodhat. Milyen kár, hogy Ren nem veszi észre, csak súlyosbítja az előbbi kijelentését, melynek mögöttes tartalma világos volt. Túl ostobának gondolja az egyszerű embert, ilyen reménytelen kifogások mögé próbál bújni. Nevetséges... Nekem már nem is kellett semmit sem hozzáfűznöm, ahogy nem kívántam kommentálni a heves tagadását sem, amit nagyban ismételgetett.
- Valóban szeretnék tőle valamit. Beszélgetni egy ital mellett, megismerni, kölcsönös szimpátiát kialakítani... Nyilván számodra ez ismeretlen jelenség, de hopp... megint csak feltételeztem, bocsáss meg :] - reagáltam a mondandója azon részére, melyet érdemesnek találtam arra. Felesleges volt olyasmiről győzködni, amit úgysem hisz el, hiszen a véleményéhez makacsul ragaszkodott, ha pedig olyan erősen tagadnám, ahogy ő bizonygatni próbálja, én járnék rosszul, s nem ő. Okos enged, szamár szenved, ismerjük a mondást mindannyian :]
- Yare-yare, ez valóban igen rosszul hangzik, nem hibáztatlak, hogy nem próbáltad meg megérteni a cselekedeteim okait. Mindazonáltal mégis volt valaki a csapatban, aki igyekezett mögéjük nézni és nem követte vakon a látszatot, mint azt a legtöbb ember teszi. Esutel... ugye így hívták, kellemes estét töltöttünk el együtt. Ne aggódj miatta, még életben van, haja szála sem görbült. Ugyanazt tettem vele, mint amit ővele tervezek :] - feleltem, és ahelyett, hogy megvédtem volna magam olyan magyarázatokat kreálva, melyeket egyébként sem fog elhinni, inkább fordítottam egyet a témán és megmutattam, mi a különbség közte és egy valóban okos ember között, aki nem fél megkérdőjelezni a triviálisnak tűnő részleteket, hogy megértse azokat teljes egészében. Szórakoztató beszélgetés volt, mind a mai napig szívesen emlékszem vissza rá. Kíváncsi voltam máris, vajon milyen feltételezésekbe fog esni a fogalmazásmódom miatt :]
- Oh, nahát... A piros indikátor nem olyan, mint egy betegség, ami egyszer csak elmúlik. Ne keverd össze a sárgával, ha egy ilyet el kívánsz tüntetni, ahhoz az életedet kell kockára tenned. Máskülönben végleges, olyan, mint egy stigma - okítottam ki a tudatlant az alvilág működésének ezen aspektusáról. Nem lett volna szükségem a szerencsétlenek rendszeres elpixelesítésére ahhoz, hogy megtartsam azt indikátorom, ami azt illeti, jó pár hete nem is éltem ennek a... szenvedélynek. Talán túlságosan lágyszívűvé kezdek válni, nahát...
- Féleszű vagy? Mikor mondtam olyasmit, hogy nem fogadom el a párbajt? Yare-yare, már olyasmit is számba kívánsz adni, amit nem mondtam ki... - vontam meg a vállam méltatlankodva, majd lehívtam a menümet. Párbajkihívást küldtem feléje, egész életest. Én azonban egyetlen egy felszerelésem sem öltöttem magamra, továbbra is hétköznapinak nevezhető öltözetemben álltam vele szemben. Még a kardomat sem vontam elő.
- Ha ez téged boldoggá tesz... Sose fogom megérteni az efféle primitív motivációkat, mint valami barbár, aki az erőszakban, mások szenvedésében leli örömét - széttártam a karomat, és mozdulatlanul vártam, hogy támadjon. Határozottan szórakoztató volt ez a viselkedésforma, ugyanazt élvezi, amit én is, mégis megkísérelte differenciálni magát az alakomtól. Valószínűleg elborította az elméjét a vörös köd, hogy nem veszi észre, pontosan azt teszi most, amit annyira elítél... saját bevallása szerint :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 09 2013, 19:50

Tovább nevetek a szavain, mert egyszerűen nevetséges. Vörös indikátorral még van képe ilyeneket mondani, hát ez kész röhej. Senki nem hisz neki a jelenlévők közül, egyedül csak az a naiv és buta kislány, akit könnyű megvezetni.
- Hogy nincs alapja? Nézd meg az indikátorod színét, ez önmagában is elég bizonyíték kellene, hogy legyen. Emberek életét vetted el, ez bizonyított tény, de te még mindig csak mosolyogsz, mintha mi sem történt volna. Lelkiismeret furdalásnak nyoma sincs…. ilyen egy gyilkos. Az a feltételezés, hogy el akarom csábítani ezt a nőt, nevetséges. Nem bírom az olyan nőket, kik simán elfogadnak egy gyilkost, sőt a védelmükre is kelnek. Ez olyan, mintha ő maga is gyilkos lenne… tehát neki sem ér sokat egy ember élete… sajnálatos. – igen, az én szememben már cseppet sem vonzó az a nő… ilyen könnyen elfogadni egy szörnyű tettet…. egyszerűen visszataszító. Nem nevetek tovább, csak mosolygok, elvégre azt jól megtanultam a „sztár iskolában” Még akkor is, mikor tuskónak nevez az ifjú hölgy. Nem kell megszólalnom és megvédenem magam, megteszik ezt mások, akik itt vannak.
- Ren –sama nem egy tuskó te **** - hajajj…. még mindig van pár fangirl, aki megvéd engem.. és itt még többen is vannak. Bár valószínűleg nem az énekesi mivoltom miatt, hanem a boss harcokon nyújtott teljesítményem az oka ennek.. Igen-igen.. ..Valakinek reklámoznia kellett, hogy mit is vittem végbe, elvégre a hírnév minden, akit ismernek az valaki, akit nem az egy senki. Próbálom leinteni a hölgyeket, azért nem kell ilyen durvának lenni, azonban piszkosul tetszik a dolog. Már felhagytam azzal, hogy akkora sztár legyek itt is, mint kint, csak nah, nem olyan könnyű elfelejteni az ilyet.
- Persze, megismerni az áldozatot a gyilkosság előtt? Érdekes szokásod van, de ha a bizalmába férkőzöl nyilván könnyebb megölni… - engem nem ver át, ő egy gyilkos, akit móresre kell tanítani. Meg kell neki mutatni, hogy itt is büntetés jár a gonosz tettekért, itt is van tétje a dolognak, mert ez nem játék, ha itt meghal valaki, az meghal a valóságban is. Nem is értem, hogy ez a nőszemély miért nem képes ezt felfogni.
- Megérteni a cselekedeteid okait? Neked teljesen elment az eszed? Ennyire kétségbeesetten próbálod védeni magad? Rátámadtál egy emberre, akivel társultál, ráadásul hátulról, aljas és sunyi módon. Nincs ezen mit ragozni, ez tök egyértelmű. - Bevallom az Esutel-es szöveg meglep, még fel is húzom magam rajta rendesen, de arcomra nem ül ki a düh ezúttal, tovább mosolygok szelíden, mint eddig… nem adom meg neki azt az örömet, de hogy laposra verem az már biztos. De lehet, hogy hazudik, igen, valószínű, hogy ez lesz.
- Esu-chan nem olyan ember, aki leállna egy gyilkossal haverkodni. Azt elismerem, hogy kedves, meg naiv és könnyen meg lehet vezetni, de ő minden bizonnyal tisztában van azzal, hogy mennyit ér egy ember élete. Mellesleg erősebb, is mint te. – legalábbis remélem ezeket. Elvégre vallásos, legalábbis ezt szűrtem le szavaiból, azoknak utálniuk kell a gyilkosokat, ha jól emlékszem.
- De azért elismerem… ügyes trükk volt a provokálásra, csak semmi szükség nincs rá. Így is, úgyis laposra verlek, akár végignézi a hölgy, akár nem. – az összegyűlt emberek nagy része kifejezi a egyetértését. Míg mellette egy lány áll, mellettem jóval többen. Most látszik csak igazán, hogy megmentővé, vagy gyilkossá érdemes válni.
- Érdekes duma, csak megint felesleges. Hónapokkal ezelőtt találkoztunk, még mindig vörös vagy. Egy gizda gyerek, valami albínó is vörös volt, de mára már sárga. Nagyon gyenge, alig van valami harci ereje és mégis szint váltott. Te csak egyszerűen élvezed a gyilkolást, ennyi, nyugodtan beismerheted. –ennyi, nincs min vitatkozni. Én vagyok itt a valaki, ő meg csak egy gyilkos, egy bűnöző, egy senki. Hehe… kiélvezem a helyzetet.
- Óh.. hát mivel pár perccel ezelőtt még a lány mögött kerestél menedéket, meg voltam győződve róla, hogy elfutnál, ha tehetnéd – mindezt persze mosolyogva közlöm vele.. óóóó, de beverném már neki az arcát, nagyon irritál.. Regi sem veszi le róla a szemét, érthető…
- Mint mindig, már megint tévedsz. A barbár a harcban leli örömét, nem mások szenvedésében. Az aki ilyen gusztustalan szórakoztatásnak hódol, az te vagy Mr. vörös indikátor. – szívem szerint máris nekirontottam volna, de mindezidáig sikeresen visszafogtam magam. Már nem is emlékszem rá, hogy mikor voltam ennyire pipa valami miatt is. Feldühítettek, de bírom… még egyelőre.
- Akkor tessék, hívj ki, eldöntheted a párbaj fajtáját. – aztán a lányhoz fordulok
- Kegyed elmehet, semmi szükség nincs a jelenlétére.

_________________
Ren vs Tachi 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Jún. 23 2013, 18:09

Közönyös arccal hallgattam a szóözönt, már-már unott fejjel reagáltam a papolására. Nem találtam rá motivációt, hogy tovább vitatkozzak vele, vakon elfogadta az agymosást, melyet a társadalom által alkotott előítéletek keltenek, és minden erejével azon erőlködött, hogy az összes szavamat megcáfolja, legyen az bármi. Nem volt több, mint egy elkényeztetett, nagyképű és arrogáns ficsúr, aki azt hiszi, mindig mindenben igaza van. Megsajnáltam, hiszen valószínűleg nem az ő hibája, hanem a státusza tette ilyenné. Igaz ez feltétlenül az intelligencia bizonyos fokú hiányának a következménye volt, hagyta magát befolyásolni a kényelmét fokozó luxuscikkekkel és a népszerűséggel, melyet énekesi mivolta adományozott neki.
Felsóhajtottam és megcsóváltam a fejemet, miközben a halántékomhoz szorítottam tenyerem tövét. A bámészkodók egy része máris a tömegekre jellemző viselkedésformát vette fel, és a hiányos tudásukból kiindulva keltek védelmére a látszólag pozitív oldalon álló félnek. Reménytelenül ostobák az emberek, néha boldog lennék, ha én is olyan sötétségben élhetnék, mint ők. Akkor minden sokkal egyszerűbb lenne, fekete és fehér. Vagy jelen esetben zöld és piros.
- Túleshetnénk már rajta? Szörnyen unom a fajtádat, olyan vagy, mint egy szalagon készült sorozatgyártású termék - ingattam a fejem csalódottan, pillantásom pedig a védelmemre kelő hölgyre tévedt. Őt sajnáltam a legjobban, hogy ártatlan segíteni akarása és önzetlensége okán belekeveredett ebbe az értelmetlen, időpazarló patáliába. Nem volt értelme reagálnom a fiú egyetlen szavára sem, hiszen nem értem volna el vele semmit. Így hát okos enged, szamár szenved alapon újfent széttártam a karom, és vártam, hogy kiélhesse rajtam az agresszióját. Majd egyszer talán rájön, hogy nem ér el vele semmit, és csak saját magát alázza meg a viselkedésével.
- Már legalább egy perce ott van előtted a kihívás Neutral - jegyeztem meg. Bizonyára annyira beszűkült a látótere, hogy az áttetsző menü felugrását észre sem vette. Yare-yare, mik nem vannak... most még bizonyára azt is gondolja, hogy mindenben igaza van, és ezért nem adtam meg neki az örömet azzal, hogy válaszoljak. Pedig téved, mennyi mindenben téved. Fogalma sem lehet, ki vagyok és mit miért teszek, és akkor sem fogná fel, ha a szájába rágnám . Hisz' ő csak és kizárólag a saját nézőpontját látja, a másik fél pedig nem is létezik, ha nem ért vele egyet... :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jún. 29 2013, 14:57

A kis piri minden egyes szavát megcáfolom valami okossággal, nem szabad engem lebecsülni, erre most rájöhetett ez a nyomi. Ráadásként még a tömeg nagy részét is sikeresen magam mellé állítottam, mondjuk ez nem túl nagy érdem, már csak azért sem, mert az indikátorok színe ezt már eldöntik… első pillantásra ellenszenvet ébreszt az emberekben egy vöröske látványa, nem lehet ez ellen mit tenni, szerintem meg jól is van így. Nem lehet haverkodni egy gyíkossal csak úgy, nem érdemlik meg ezek a szemetek a normális bánásmódot. Igaz az elejétől fogva nem értem ezt a bolondot. Egyáltalán, hogy jutott eszébe, hogy visszaáll nekem, még ha csak szavakkal is? Nyilvánvaló volt, hogy mi lesz ennek a végeredménye, hehe…  Elég ostoba lehet, ha nem gondolt bele abba, hogy mire vagyok képes, főleg a tömeg előtt.. Ő talán maga mellé állított egy naiv embert, na és? Kihívásnak vettem ezért rávertem ilyen téren is.  Nem hiába neveltek sztárnak vagy mi. A tömeg manipulálása nekem gyerekjátéknak minősül már…
Mind a ketten csendben vannak egy ideig, hehehe… ez abszolút győzelem a részemről, de hát kellett neki visszaállni, a csajnak meg mellé…. most tűrje el a bekiabálásokat, amiket kap… én adtam neki nem is egy esélyt, hogy lelépjen, nem élt vele. Innentől kezdve nem érdekel. Nagy mosollyal jelzem, hogy kedvem töretlen, élvezem a rivaldafényt, főleg ha én vagyok a főszereplő, mint most is.
- He? o.O – nevetnem kell megint, egyszerűen nem bírom ki… hát innen fúj a szél… micsoda egy balfék…
- Csak nem irigykedsz?- kérdezem, mikor sikerül elfojtanom a nevetésem.
- Nem szép dolog. Van aki tehetséges és felfigyelnek rá, és van aki nem – jobb kezemmel mutatom, hogy melyik állítás melyikünkre is igaz, nem mintha szükség lenne erre… jól tudják, hogy miről beszélek, legalábbis remélem Very Happy
- De ettől még nem gyilkosságokkal kellene felhívnod magadra a figyelmet. – ajajj.. ha minden tehetségtelen ember efféle módszerekhez folyamodna az tiszta gáz lenne. Elég trééé egy gondolkodás mód az tuti. Annyira a megcáfolással voltam elfoglalva, hogy nem is vettem észre a kihívást, amit nem rég küldött a piri. Nem habozok, már el is fogadom. Abban a pillanatban Reginald magasra száll és lendületet vesz egy támadáshoz.  Hehe… ideje megbüntetni ezt a férget…
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Júl. 11 2013, 20:17

Provokálás. Fáradtan felsóhajtottam, egyszerűen fizikai fájdalmat okozott az ostobasága ennek az egysejtűnek. Engem nem érdekelt a tömeg, mindig is megvetettem a birkaszellemet, de ő minden bizonnyal élvezte, hogy képes volt egy olyan triviális és egyszerű dologra, mint néhány buta ember meggyőzése. Az arcáról lerítt, hogy úgy érzi, most nyeregben van, és elégedetten feszíthet, mint aki jól végezte dolgát... Yare-yare, látni sem kívánom ezt a csőcseléket, az emberiség szemetét. A legjobban a lányt sajnáltam, aki mert a saját értékítélete szerint cselekedni, és ezért kap meghurcolást és megvetést. Nehéz azoknak az élete, akik az orruknál tovább látnak :] Ha ennek vége, meg kéne vigasztalnom, bár nem tudom, mennyire ették be magukat a tudatába azok a zöldségek, melyekkel a férfi dobálózott eleddig.
Csupán unottan legyintettem a kötekedésére, hadd mondjon és feltételezzen azt, amit csak akar. Szörnyű volt belegondolni, hogy ő el is hiszi a saját szavait, és békét lel a rögeszméiben és a téves következtetéseiben. Tartok tőle, menthetetlen volt, meg sem fontolta a szavaim értelmét, csak a saját álláspontjából kiindulva vonta le a konzekvenciát. Mintha meg sem hallotta volna, hogy nem éppen dicséretet kapott :]
- Meglehetősen érdekesnek találom, hogy a frusztrációdat le tudod vezetni egy apró madárka által. Nem lenne kellemesebb, ha te magad esnél nekem? :] Így benned fog maradni a feszültség... - szólaltam meg, ahogy láttam felrepülni a csirkéjét. Szükségtelen volt ennyit készülődni, ha a fejem tetejére reppenne és megcsipkedne, az is elegendő lenne. Megkísértett a lehetőség, hogy kitérjek, ha már ennyi energiát fektetett bele a csőrös az offenzívába, de nem, nem szerettem volna elnyújtani ezt a szenvedést. Hadd lelje meg az örömét, aztán mehetünk, ki-ki a maga útjára. Mindkettőnknek jobb lesz úgy Rolling Eyes
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Júl. 30 2013, 17:42

Ahogy az lenni szokott, mint mindig, most is nekem van igazam és ezt mindenki el is ismeri itt jelen pillanatban. A piri sem ellenkezik már, tuti tisztában van azzal, hogy ő itt nem győzhet, nem bizony, egyáltalán nem. Túl nyomorult ahhoz, hogy kiálljanak mellette az emberek, na meg vörös az indikátora is, szóval egy nyomi gyilkos. Nagyon rossz embernek akart visszaállni. Csak hagynia kellett volna, hogy jól megalázzam, ledaráljam és akkor talán kicsit nyugodtabb körülmények között vehettem volna el a kedvét az élettől, nem pedig sok-sok játékos szeme láttára, aki már alig várja a „büntetését”
Már nem is tud mit reagálni a szavaimra, hehe. Már akkor veszített, mikor kinyitotta azt a nagy és mocskos száját, amit véleményem szerint örökre be kellene zárnia. Sokan féltékenyek rám, ez érthető, megvan mindenem, ami kell, az eredeti világban még több is, itt meg már majdnem minden, már nem kell sok és itt is ismertebb leszek bárkinél.  Ellenbe ő? Ha rajtam múlik, akkor igen hamar közutálat tárgya lesz és legjobb esetben is jól lecsullantják majd a járókelők, hehehe.
- Ez nem gyilkosság, amit te annyira élvezel – bár tényleg megfordult a beszélgetésünk alatt párszor a fejemben, hogy kivégzem ezt a mitugrászt. Ezzel is csak segítenék ezen a világon, mert neki itt nincs helye, de még az eredetiben sem, maximum a rács mögött, vagy a föld alatt?
- Csak lecke, és miért csinálnám én, mikor így látványosabb? Ez a kismadár lesz a rémálmod Piri…. – mondom mosolyogva, közben Regi már lendületet vesz és megtámadja azt a nyomit. Cöh, ő még csak el sem mozdul. Ez a tette is érthető. Annyi esélye van ellenem, mint hangyának a bakancs ellen, mert gyenge és ez mellé alattomos, meg gyáva is, aki csak hátulról támad és minden bizonnyal így gyilkol. Utálom a fajtáját …
A petem támad, és talál, majd fordul egyet. Egyértelmű, hogy a látványosságra megy és nem a brutalitásra. Ez az én kis pajtim, tudja produkálni magát Cool
- Ha azt hiszed, hogy valaki majd megsajnál, mert nem tudsz ellenem mit lépni, szerintem tévedsz….- sőt, szinte biztosan. Egy ilyen alakot nem sajnálna senki sem, én meg főleg nem… Regi fordul, lángra kap és egyenesen a piri arca felé veszi az irányt, hogy kicsikét átrendezze azt…
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Aug. 12 2013, 16:51

Már csak a fejemet fogtam. Még hogy egy nullákból és egyesekből kismadár, egy mesterséges intelligencia által irányított adathalmaz az én rémálmom? Mattaku, túl sokat képzel magáról és a csirkéjéről ez a szegény, szerencsétlen, oktondi fickó. Már válaszra sem méltattam, hiszen minek koptatnám a hangszálaimat feleslegesen? Nem jutnak el hozzá a szavaim, mindent átalakít a saját ízlésének és ideológiájának megfelelően. Csőlátó, és még csak azt sem tudom, valójában mi vakította el, hiszen semmit sem ártottam neki, de még a cimboráinak sem. Az a néhány életpont könnyedén visszatermelődött, lelki sérülést sem okoztam nekik, de végül még Lotti-chan szörnyében sem tettem komoly kárt.
Tekintetemmel unottan követtem a főnix útját. Kíváncsi voltam, mi történne ha hirtelen ellenállást tanúsítanék, de talán még az állatka is tisztában volt vele, hogy megengedheti magának ezt a fajta felvágást, mert egyszerűen nem érdekel, mit csinálnak. Csupán az ősember képzelődik, valószínűleg a bámészkodók is látják, hogy nem azért nem teszek semmit, mert nem tudok, hanem mert nem akarok. Sajnálat? Nevetséges feltételezés. Egyedül a 'szerintem' szócska ütötte meg a fülemet, valahogy nem illett oda, és én sem tudtam hová tenni, hol keletkezett a törés a magabiztosságában. Kételkedtem benne, hogy megsejtette volna ennyi ésszel a valódi okomat a mozdulatlanságra. Hagytam, hogy a karmok vörös pixelcsíkokat égessenek az arcomba, életsávom immár beesett a sárga zónába is. Nagyot sebzett a madár, a képességem alig a felével volt képes gyengíteni a károkat, amiket okozott a HP-mban. Még egy ütés kellett ahhoz, hogy felvillanjon a kölyök előtt az életemről döntő panel, ám mindezt már nem volt ingerenciám megvárni.
- Hogyne tudnék ellened lépni? Ami engem illet, meguntam, örültem a bájcsevegésnek :] - intettem búcsúzóul, majd lépteimet az utca üresebbik oldala felé fordítottam és elindultam kényelmes, nyugodt tempóban, zsebre dugott kezekkel. Sok mindenre számítottam, a madár hátba támad; elém áll és nem hagy elmenni; esetleg Ren-kun gyávának vagy nyuszinak hív és büszkén fényezi magát, hogy milyen menő módon futamított meg... Hogy őszinte legyek, nem érdekelt. Tényleg nem. Túl sok időt pazaroltam el, még szerencse, hogy itt bőven van belőle és ezzel nem ér semmi kár, ha az elvesztegetett szórakozási lehetőségeket nem vesszük.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Aug. 13 2013, 15:31

Reginald támad, betalál és szép kis csíkokat hagy a nyomi arcán. Most azért úgy gondolom, kár, hogy nem maradnak meg a sebek, sebhelyek. Illik hozzá ez a torz ábrázat. Sajnos pár pillanatig tart az egész, és a csíkok eltűnnek, úgy, ahogyan mindig is. Tudtam, hogy gyenge és csak hátulról tud támadni, mert ez mellé még gyáva is, de nem gondoltam volna hogy ennyire. A Hp sávja máris a sárgában van… hát igen, roppantul erős lettem Cool A büntetésre, vagy inkább a show-ra szomjazó emberek megkapják azt, amit akarnak, ennek örülnek is, mondjuk itt szinte mindenki, leszámítva azt a pirit ott, aki szóhoz sem tud jutni a nagyságom, népszerűségem láttán. Regi is produkálja magát. Támadása után ismételten felreppen a magasba, hogy lángolva menőzzön. Hát igen ő az én petem, ez nem vitás. Ha akarnám, se tudnám ezt letagadni, de persze nem akarom. Kiélvezem ennek a „büntetésnek” minden egyes percét, ahogyan a piri egyre mélyebbre süllyed az emberek szemében, főleg az enyémben, bár arra már nem is találnék mértéket. Aki képes elvenni egy ember életét, az már egy senki, szó szerint egy senki. Ennek ellenére igen nagy arccal lett megáldva, nem is tudom, lehet, hogy ezt a kölyköt az eredeti világban rendszeresen elverték. Az a tipikus lúzer, vesztes típus, akit csak azért is megvernek, mert miért ne? Csak elég ránézni, arra az idegesítő arcára és máris fellángol az emberben az agresszió. Talán meg is sajnálnám, ha…. áh, sose sajnálnék egy ilyen alakot. Az eredeti világban is azok közé tartoznék, akik csépelik, mert az jó dolog, mondjon bárki bármit is.
- Talán nem mondtam, de a párbaj alatt, te nem rendelkezel szabad akarattal… - mondom, vigyorogva Reginald Hírtelen elé repül, és belángol, pont a szeme előtt, hogy ezzel összezavarja, meglepje, majd elkapom az ízléstelenül hosszú haját és egy rántással a földhöz vágom. Jó cucc ez a súlyemelés, menőzhet vele az ember Cool
Hű petem a fejére száll, én pedig a hátára lépek, amennyiben tovább folytatja a tétlenkedést, persze a hajacskáját nem engedem el csak úgy.
- Még nem végeztünk! – Ha a lábam alá kerül, akkor Regi rászáll a fejére és megcsípi, ha valahogy ki tud térni, és végre nem csak törésteszt bábúként viselkedik, akkor csak szimplán nekirepül, hogy éles csőrét belemélyessze a piri gyomrába.
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Aug. 14 2013, 16:04

Számítottam rá, hogy nem fog hagyni elmenni, de a petje kis trükkje egy hangyányit kívül esett a várakozásomon. A fellángolás nélkül egyszerűen egy elegáns oldallépéssel kikerültem volna a madarat, így azonban kénytelen voltam megtorpanni és hunyorítani. Sajnálatos módon a reflexeket nem állt módomban befolyásolni, csupán a mimikámnak és a testbeszédem egy részének voltam ura. Imponált a piszkos, aljas trükk, amivel megpróbált itt tartani, kedveltem az ilyesmiket és én is szívesen alkalmaztam őket éles harci helyzetben. Most azonban semmi kedvem nem volt erőfitogtatni, különösen nem úgy, hogy csak haszontalan vergődés lett volna a kicsi főnix sebzését és gyorsaságát tekintve. Ez azonban nem volt igaz a gazdájára, ahhoz pedig még épp időben észleltem, mire készült, hogy reagálni tudjak. A hajamra érzékeny voltam, még akkor is, ha a sisak túloldalán nem esne benne kár, és nem is fájna. Ráadásul a megalázottságnak is voltak határai, ez pedig már túlment azon, amit eltűrtem. Gyors mozdulattal tértem ki oldalra, majd egy higgadt lépéssel fejeztem be a manővert és szembefordultam Rennel.
- Ahogy te sem rendelkezel felettem irányítással :] - vigyorodtam el, csak hogy kicsit helyre tegyem a nagy arcát és ráébredhessen, hogy mindent azért nem tehet meg. Egyúttal demonstráltam is, hogy ha szeretném, korántsem lenne olyan könnyű dolga velem. Erős volt, erősebb mint én, ám én sem voltam gyenge és megfelelő tárházam volt ahhoz eszközökből, hogy megnehezítsem a dolgát. Más kérdés, hogy nem kívántam az erőmet és az időmet pazarolni rá. Lévén felhagyott az ostoba óvodás hajhúzási kísérleteivel, így kezem visszakerült a zsebembe, és ha ennyire boldoggá teszi, hát hagytam, hogy a madara bevigye az utolsó találatot. Neki estem az épület falának, életcsíkom lezuhant és elfogyott, a kölyök előtt pedig megjelent a panel, mely életemről hivatott dönteni.
- És most? - pillantottam jéghideg tekintettel rá, miközben kiegyenesedtem és visszanyertem a higgadt testtartásomat. A párbaj ezzel véget ért, bárhogy is dönt. A kezében volt a sorsom, vajon hazaküld vagy visszakozik és tartja magát az elveihez? Egy hangyányit több lesz a szememben, ha nem alacsonyodik le a szintemre, egyébként is megalázóbb lenne, ha valami fellengzős dumával meghagyná az "életemet".
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi7624/7700Ren vs Tachi 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Aug. 15 2013, 04:33

A párbajom a végéhez közeleg. Nem valami nagy durranás ez a pasas, aki elvileg lovag akar lenni. Máris sárga zónában jár az élet sávja, pedig csak most kezdtem meg nem olyan rég a leckéztetését.   Így ját az ember, ha gyengékkel kezd. Ez általában visszafogná a kezem, de ebben az esetben ez lehetetlen, hiszen az indikátor színe vérvörös. Az a gyilkosok jele, és mint ilyen, nem érdemel se kegyelmet, se bocsánatot. Kedvem lenne levenni az életét, meg minden, nem is egyszer gondoltam már erre a szóváltásunk kezdete óta, de még eddig sikeresen visszafogtam az efféle vágyaimat.  
Reginald támad, nem érdekli az, hogy az ellenfele mozdulatlan, neki annál könnyebb dolga van. A kismadár nagyon szeret győzni, ez nem vitás és miattam nem sokszor tapasztalhatta meg a győzelem ízét.. mert ugye.. hát.. nos, női playerek ellen hagyni szoktam magam és vissza fogom a pajtimat is. De most ennek a veszélye nem áll fent, gőzerővel mehet a támadás.
Mikor megpróbál lelépni a párbaj kellős közepén, csakhogy elmeneküljön a megaláztatástól, egy kicsikét felnyomja az agyam, azonban ezt nem nagyon akarom kimutatni. Helyette cselekedem és megpróbálom a hajánál fogva visszarángatni, ehhez kérem a petem közreműködését is, de kitér a kis mocsok. Pedig azt hittem, hogy csak egy loser. Igaz én sem veszem komolyan, most, hiszen nem gondoltam, hogy ellenáll. ez gáz, pedig milyen szép műsor lett volna, ha a hajánál fogva rángatom vissza a „leckéztetésre”
- De én erősebb vagyok – felelem mosolyogva. Vagyis hatalmamban áll kényszeríteni bizonyos dolgokban. Mennyire kár, hogy nem élek ilyen alantas eszközökkel, bár meglehetősen csábítóak most ezek a gondolatok.
Reginald velem ellentétben nem gondolkodik el egy pillanatig sem, és gyomorra támad. Nem túl elegáns módszer, de a hatása nem marad el. A párbaj az enyém, de ami furcsaság, az a felugró panel. Ilyen párbajt még nem vívtam, halálig szólót, ezért bevallom, kissé meglep..  A gondolat, hogy itt  és most elvegyem ennek a gyilkosnak az életét nagyon csábít… jobban, mint bármikor. Csak egy mozdulat és véget vethetek ennek, megmenthetem az elkövetkezendő áldozatait, meg minden. Rendkívül nehéz döntés. Korábban azt gondoltam, hogy természetes meghagyni egy ember életét, de ez itt embernek számít még egyáltalán. Számomra már nem az, nincs értéke a nyamvadt életének.
Nem.. nem ölöm meg… az több bajjal járna, mint előnnyel, egyelőre elég csak rendszeresen ellátnom a baját, hogy tudja, figyelem…  Egy laza csettintéssel küldöm távolabb tőlem, ennyi még bele fér.
- Gyenge vagy Piri… szégyenletes lenne pont veled bemocskolnom a kezem, tünj a szemem elől-  a műsornak vége, a tömeg is kiszórakozta magát és én is kezdek lenyugodni. Ha még járna a szája, akkor repül a falnak, ha nem akkor simán hátat fordítok neki és elhagyom ezt az utcát, ideje pihenni is egy kicsit, na nem mintha elfáradtam volna.


THX a párbajt ^^
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren vs Tachi Vo36oi6382/6500Ren vs Tachi 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 15 2013, 16:03

A KT-t lezárom. Jutalmat csak Tachi kap, mert igazságtalan vagyok.

Jutalom: 60 exp 160 arany
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren vs Tachi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.